PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمرات GRE كساني كه standby ثبت نام كرده اند؟

ZF
01-12-2008, 05:10 PM
بچه ها كسي را مي شناسيد كه stand by براي GRE ثبت نام كرده باشه؟

شنيدم كه نمراتشان خيلي دير اعلام مي شه؟ آيا فقط كارنامه هاشون دير مي آد؟ يا اينكه مي تونن تلفني نمراتشان را بپرسند؟

مي خوام براي 13 بهمن به صورت Standby‌ثبت نام كنم.

Alireza
01-12-2008, 11:06 PM
کارنامه ها که خیلی دیر میاد و شاید با بیش از یک ماه تاخیر نسبت به کساییکه عادی ثبت نام کردند. اینکه بتونید نمرتونو تلفنی بگیرید به پیگیریتون بستگی داره و اینکه بتونید مشکل 50 دلار اضافی رو که confirm اون دیر به ETS میره رو حل کنید.

NNaser54
01-13-2008, 09:40 AM
من هم stand by بودم، مجبور شدم دوباره يه 50 دلار اضافه با credit card به ets بدم (کوفتشون بشه! >:( ) تا نمرم آزاد بشه. الان هم چک کردم نمره‌ي رسميم رفته دست دانشگاه‌ها رسيده.

موفق باشيد. :)

mahyar287
01-27-2008, 05:23 PM
سلام،
من بطورStandby در امتحان 2 فوریه شرکت میکنم و 50 دلار رو هم همون center از من میگیره، توی سایت GRE هم نوشته که روز فرستادن جواب تقریبا 14 مارچ هستش.
کسی دقیقا میدونه که آیا در این تاریخ برای افرادی مثل من که Standby شرکت میکنند هم جواب رو میفرستند؟؟ و اینکه برای دانشگاههایی که انتخاب کردیم چطور، توی همین روز میفرستند یا دیرتر؟؟
بخاطر این میپرسم که Deadline بعضی دانشگاه هایی که انتخاب کردم تا 1 آوریله!!

لطفا یه بار دیگه درخواست کردن برای نمره اضافی رو توضیح بدید. اینکه درخواست با تلفن سریعتره یا با فکس، یا با نامه؟؟ و اینکه هر کدوم از اینها به چه نحوه ای باید درخواست داد و پول رو فرستاد؟؟ و تا چند بار میشه درخواست کرد؟؟

ممنون - مهیار

NNaser54
01-27-2008, 07:07 PM
اگه اکانتتون به خاطر مشکل مالي بسته نشه با نمره‌ي بچه‌هاي ديگه نمرتون فرستاده مي‌شه. اگه بسته بشه، هر موقع که پول بديد و مشکلتون حل بشه!