توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه تفاوتی بین Paper و Computer در GRE هست ؟ کدام برای ایرانی ها سهل تره؟
amirrh
01-14-2008, 10:27 AM
با تشکر
m_reza_kh_Reload
01-14-2008, 10:34 AM
یکی از مهمترین تفاوتهایی که بین PBT و CBT هست، Adaptive بودن CBT و فرق دیگه بیشتر بودن نسبی زمان برای هر سوال در CBT هستش. در مورد Adaptive هم که می دونید تعداد سوالات Dynamic و بستگی به روند پاسخگویی شما داره. اگر سوالی رو درست جواب بدید سوال بعدی سطح سختیش بالا تر می ره اما امتیاز بیشتری به همراه داره براتون. در صورت پاسخ ندادن یا اشتباه هم بالعکس.
Good Luck
amirrh
01-14-2008, 11:40 AM
داداش ممنون از جواب
یعنی قسمت نگارشش باید عینا مثل پیپری هست ولی باید تایپ انگلیسی هم بلد باشیم؟؟؟
الان هم تماس گرفتم با سازمان سنجش میگه تا آبان سال بعد برگزار نمیشه وکلا سالی دوبار پیپر برگزار میشه! من برا fall 2009می خوام اپلای کنم دیر نمیشه؟ یا بهتره تو تابستون برم یه جایی که کامپیوتر بیس برگزار میکنه بدم؟
verifone
01-14-2008, 03:34 PM
چند تا فرق داره.
یکیش همون Adaptive بودن سوالات هست که گفتن.
توی Writing امکان Copy/Paste دارین که برای جا به جا کردن کلمات و جمله ها کمک می کنه. ضمنا
اگه تایپتون سریعتر از نوشتن تون هست Computer Based خیلی بهتره.
در قسمت Quantitative بدی Computer Based اینه که اگه به سوال سخت بخوری باید ردش کنی، نمی تونی
اول سوالای آسون رو جواب بدی بعد بری سراغ سختا.
من خودم Computer Based تو دبی امتحان دادم.
اگه سوالی بود در خدمتم.
m_reza_kh_Reload
01-14-2008, 03:59 PM
یک فرق دیگه هم می تونه این باشه که در PBT اگه شانسی بزنی اتفاق خاصی نمیفته اما در CBT اشتباه یا صحیح بودن روی تعداد سوالات و سطح اونا همونطور که گفتم به علت Adaptive بودن تاثیر داره.
الان هم تماس گرفتم با سازمان سنجش میگه تا آبان سال بعد برگزار نمیشه وکلا سالی دوبار پیپر برگزار میشه! من برا fall 2009می خوام اپلای کنم دیر نمیشه؟ یا بهتره تو تابستون برم یه جایی که کامپیوتر بیس برگزار میکنه بدم؟
شما همون آبان ماه رو كه بدين به deadline همه دانشگاه ها براي Fall 2009 مي رسه و لزومي نداره پول زيادي هزينه كني.
tdk50x
01-15-2008, 12:04 AM
کامپیوتری بهتره !
niloofarhb
07-29-2008, 06:00 PM
سلام
کسی هست اینجا GRE رو Computer based داده باشه؟ می خوام ببینم زمان بندیش دقیقا چطوریه؟ مثل سیدی بارونز هستش؟ میشه از وربال بریم سر ریاضی و برگردیم مثل حالت امتحان با دفترچه؟ یا مدلش همونیه که اگه مثلا هر تستی رو درست بزنی بعدی سخت تر میشه و نمیتونی برگردی و اینا؟
به نظر شما من که همش از روی کتاب خوندم خیلی به مشکل برمی خورم برای زمانبندی تو امتحان؟
Behrang
07-29-2008, 07:05 PM
کامپیوتری بهتره !
کدوم بلاخره راحتتره؟فکر کنم جواب کامپیتوری هم زودتر داده میشه نه؟
reza_2008
07-29-2008, 07:39 PM
در GRE CBT مثل TOEFL iBT بايد سوالات را بطور متوالي جواب بدي. ولي نمي توني به سوال قبلي يا بخش قبلي برگردي. نمره V و Q را در آخر جلسه در صفحه مانيتور نمايش ميده. و همان جا ميتوني تصميم بگيري که به کدام دانشگاهها نمره را بفرستي.
به نظر مي رسه که در CBT نمره V شما بهتر مي شه ولي با اطمينان نميشه گفت.
Sadra
07-31-2008, 03:17 PM
زمان امتحان برای Q و V توی cBT بیشتر از pBT هست؟
Pink Floyd
07-31-2008, 03:32 PM
درود
من اطلاعاتی رو که از کامپیوتری دارم اینه که بعد از پاسخ دهی به سؤالاات سوال بعدی با توجه به درست یا غلط بودن سوال قبلی طرح میشه و با این روش شما هرچی سوال بیشتری رو درست جواب بدید امتحان سخت تر میشه و ضمنا" شما اگه حتا چند دقیقه وقت هم زیاد بیارید نمیتونید به سوال های قبلی خودتون برگردید و اصلاح کنید.
ضمنا" همون سر جلسه امتحان میتونید بعد از پایان از دسته گلی که کاشتید تو قسمت Q و V مطلع بشید.
درکل من دوتا از دوستام کامپیوتری امتحان دادن میگن شدیدا" مزخرفه.
doogdoog
08-01-2008, 02:49 PM
توجه کنید من GRE CBT دادم.
تنها نکته برتر اون نسبت به PBT اینه که امتحان زودتر تموم می شه و قال قضیه
کنده می شه. چون تعداد سوال ها کمتره.
امتحان CBT میاد و از طریق یه الگوریتم بسیار... 8) نمره ی شما رو محاسبه می کنه
یعنی این که هر سوال ارزش متفاوتی با سوال های دیگه داره. من هم توصیه
می کنم این امتحان رو اگه اجبار ندارین ندین ولی اگه کسی خواست بده بگه
چون یه سری نکات خیلی مهم داره که می تونه تو نمره شما تاثیر زیادی داشته باشه.
مثلا یه چیز جالب اینه که در وربال از 30 تا سوال ممکنه دو نفر، یکی 19 تا رو درست
جواب بده و یکی دیگه 22 تا رو درست جواب بده و نمره ی اونی که تعداد کمتری رو
درست جواب داده بیشتر بشه. یا اینکه ممکنه هر دو نفر 22 تا از 30 تا سوال رو
درست جواب بدن ولی نمره یکی حدود 80 تا 100 نمره از اون یکی بیشتر بشه!!!
niloofarhb
08-01-2008, 04:17 PM
من تا چند روز دیگه دارم توی دوبی امتحان میدم. وربال رو خب کلا نمیشه خیلی روش حساب کرد ولی یه جورایی حتما ریاضی باید 800 بزنم و Writing من هم کلا خوبه ظاهرا نمی خوام به خاطر شرایط و اینا خراب کنم (میشه کپی پیست کرد و اینا دیگه نه؟) . نکته ای چیزی هست توی این دوتا که بتونه کمکم کنه؟ مخصوصا توی Quantitative . بعد یه سوال دیگه هم توی reading دارم (چون تنها قسمت ورباله که یه کم میتونم خوب بزنم!) همونجوری مثل IBT متن همیشه بغل دست آدم هست دیگه نه؟ . یه چیز دیگه هم اینکه میگن توی وربال اگه بلد نیستین شانسی بزنین (چند نفر به من گفتن سی بزن!!) اینجا هم صادقه دیگه؟
doogdoog
08-01-2008, 05:44 PM
آهان اگه می دونستم داری امتحان می دی اینجوری حرف نمی زدم :)
من هم Q 800 شدم و خیلی سخت نیست فقط باید دقت کنید و اون جزوه ریاضی ETS
رو به همراه مثال ها خوب بخونید.(اگه اون تست های Power Preparation رو زدین چند شدین؟)
نمی دونم چند روز دیگه وقت دارید ولی حتما می دونید که تاپیک های سوالات Writing توی
خود سایت ETS هست و می تونید یه نگاهی بکنید.
در مورد وربال بله متن همیشه جلوی شما هست فقط مجبورید scroll کنید تا همه ی متن رو ببینید.
معمولا سه تا RC=Reading comprehension دارین. ببینید به طور معمول اون نکاتی که در پست
قبل گفتم اینجوری هست که نکته ی مهم(فارسی حرف زدن منو) اینه که در وربال سعی کنید
تست های اول رو درست بزنید و اینکه حتی به چند تا تست آخر هم نرسید خیلی مهم نیست.
یعنی منطورم اینه که اگه 15 تای اول رو دقیق بزنید و کمتر غلط داشته باشید و حتی به چند تای
آخر نرسید معمولا نمره شما از حالتی که شما عجله کنید که 30 تا رو جواب بدین و کمتر دقت کنید
بیشتر می شه.(البته در مورد Quantitative هم صادقه منتها وقتی اینجا برای 800 می ری باید
تمام سوالات را دقیق جواب بدین دیگه)
در مورد سوالتون هم شما باید هر تست رو حتما جواب بدین تا بتونید به تست بعدی
برید و حالا شانس چی باشه با خودتونه.ظاهرا وربال،لغت نخوندین پس جای نگرانی خیلی ندارین و
همون که گفتین سعی کنید RC رو خوب بزنید و وقت بقیه سوال ها رو رو اون بذارین و اگه RC اول هم
بیاد براتون خوب به نفع شما می شه.
niloofarhb
08-01-2008, 05:56 PM
ممنون.والله همینجوری بدون استرس و اینا که خوب می زنم ریاضی رو . یه مقدرا میدونم باید بیشتر دقت کنم چون یه مواردی که اشتباه می زنم همش از روی بی دقتیه دیگه می دونین که! ببینیم چی میشه!
نه زیاد لغت نخوندم البته زبانم خوبه و دو - سه هفته این لغتهای مهم رو که توی کاپلان و بارونز بود خوندم ولی گمون نمی کنم خیلی یادم بمونه!کلا حافظه خوبی ندارم!
من جزوره ETS رو برای ریاضی نخوندم و کتاب بارونز رو داشتم که همه بخش ریاضیش رو خوندم. اگه فکر میکنین بهتره مال ETS رو هم توی این چند روز بخونم میشه بگین از کجا میشه پیداش کرد؟ جایی هست برای دانلود یا باید برم بخرم؟
باز هم ممنون!
Pink Floyd
08-01-2008, 07:40 PM
من جزوره ETS رو برای ریاضی نخوندم و کتاب بارونز رو داشتم که همه بخش ریاضیش رو خوندم. اگه فکر میکنین بهتره مال ETS رو هم توی این چند روز بخونم میشه بگین از کجا میشه پیداش کرد؟ جایی هست برای دانلود یا باید برم بخرم؟
باز هم ممنون!
درود
هرچی مطلب تو فروم در باره ریاضی داریم در این تاپیک هست:
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,62.0.html
اگه منظورت از کتاب ETS کتاب MATH REVIEW for Practicing to Take the GRE General Test هستش توی همین لینک هستش.
doogdoog
08-01-2008, 10:41 PM
منظور من از جزوه ریاضی این است.
http://www.ets.org/vgn-ext-templating/v/?vgnextoid=e3e42d3631df4010VgnVCM10000022f95190RCR D&vgnextchannel=d687e3b5f64f4010VgnVCM10000022f95190 RCRD
این نرم افزار(GRE Powerprep® Software) رو دانلود کنید و منظور من قسمت MATH REVIEW هست.
نمی دونم همونیه که دوست قبلی گذاشته یا نه ولی این مال خود ETS هست.
niloofarhb
08-02-2008, 07:34 AM
ممنون پرینت گرفتمش! بهترین چیزه برای ساعتهای بیکاری توی فرودگاه و سفر دوبی! از راهنماییتون ممنونم!
niloofarhb
08-13-2008, 09:31 AM
سلام به همه
من تازه GRE Computer Based دادم و گفتم تا یادم نرفته چیزهایی که توی امتحان به ذهنم رسید رو به بقیه هم بگم
اول اینکه اگه میخواین این طوری امتحان بدین اصلا از قبل از روی کتاب درس نخونین. حتما تستهای کامپیوتری بزنین چون کلا خیلی بیشتر آماده میشین.
به نظر من وربال رو توی کامپیوتری میشه بهتر داد. فقط یه بدی داره (که فکر کنم توی iBT هم این مشکل هست) و اونم اینه که توی Reading شما نمیتوینن برگردین سوال قبلی یعنی برای جواب دادن همون اولین سوال هم باید یه جورایی کل متن رو بخونین و مسلط بشین بهش . نمیشه که اول همه سوالها رو بخونین بعد با دیدی که از سوالها دارین متن رو بخونین که خب این چیز خوبی نیست. ولی به طور کلی همون قضیه Adaptive بودن کار وربال رو راحت تر میکنه
همین مزیت توی ریاضی هم هست. یعنی چون وقت شما ثابته اگه تستها رو خوب بزنید چون تستهای بعدی سخت تر میشه در نتیجه تعداد تستها هم کمتر میشه پس یه جورایی وقت شما بیشتر شده ولی این مسئله برای من اصلا خوب نبود چون باعث شد تستهای مربوط به آمار خیلی گیج کننده بشه و خیلی وقت منو بگیره در نتیجه من نهایتا 5 سوال آخر رو توی 1 دقیقه جواب دادم و نتیجه اش اصلا خوب نشد. و ونتونستم 800 بزنم.البته من خودم فکر مینم اشکال کار من این بود که همه ریاضیها رو قبلا از روی کتاب خونده بودم و باید برای آمادگی بیشتر به صورت کامپیوتری تست می زدم تا وقت کم نیارم.
ولی به نظر من بهترین مزیت کامپیوتری دادن قسمت Writting هستش البته برای ادمهایی مثل من که سرعت تایپشون خیلی بالاتره از سرعت نوشتن و یه جورایی توی نوشتن تنبلند. به نظر من زمان Writting خیلی خوبه و وقتی کامپیوتری میدی هم فرصت داری تا دلت بخواد فکر کنی و بنویسی هم یکی دو بار بخونی و اصلاح کنی هم پاراگراف بندی کنی و به قول معروف خوشگلش کنی! چون امکان کات و پیست و اینا هم داره خیلی کمک میکنه.
یه چند تا مورد دیگه هم هست که نمی دونم شاید توی امتحان ایران هم باشه ولی به هر حال گفتنش ضرر نداره
پاسپورتتون حتما امضا دار باشه. چون امضاتون رو مطابقت میدن.
اگه دوبی امتحان میدین حتما با خودتون یه ژاکت ساده سبک ببرین حتی اگه تابستون باشه. این عربها اینقدر Air condition رو زیاد می کنن که یخ می زنین وسط امتحان!
بعد از اینکه امتحانتون تموم شدو قبل ازا ینکه نمره هاتون رو بهتون بگه از طرفETS یه سری سوال از مدل جدید که GRE قراره به اون صورت اجرا بشه بهتون میده این سوالها برای آمارگیری ETُS هستش و تاثیری توی امتحانتون نداره اگه خسته نیستین جواب بدین اگر هم حالش رو ندارین(زیاده - به اندازه یک ساعت طول میکشه) تند تند می تونین الکی بزنین تا تموم بشه.البته این آمارگیری رو به همه نمیدن و گاهی به یه station میدن.
اگه سوالی باشه خوشحال میشم جواب بدم.
ch_hamid123
08-13-2008, 05:29 PM
ممنون از اطلاعات خوبی که دادید
امضای پاسپورت رو با چی تطبیق می دن؟ نمونه امضا می گیرن سر جلسه؟ همینطوری خودمون پاسپورت رو امضا کنیم حله یا باید کار خاصی انجام داد؟
شما چند وقت و روی چه منابعی کار کردید و با توجه به تجربه تون چه منابعی رو توصیه می کنید(برا CB)؟ نمره وربال در حدی که انتظار داشتید شد؟
یه سوال کوچیک دیگه اینکه کیفیت مرکر آزمون چطور بود؟ نحوه برخوردشون و نظم و راحتی و ...
niloofarhb
08-13-2008, 05:56 PM
آره توی پاسپورت همون جایی که مربوط به امضاست رو خودتون همونطوری عادی امضا کنین.اونجا ازتون نمونه امضا میگیره و مطابقت میده.
من وربالم از چیزی که فکر می کردم بهتر شد.یه جورایی تقریبا می تونم بگم خیلی بهتر شد! من روی دویست و خورده ای حساب می کردم(اونم به زور!!) ولی نزدیک 400 شدم! گرچه ریاضیم بدتر شد! گرچه من مهندسیم و می دونم ریاضیم اگه800 می شدخیلی بهتر بود تا وریال ولی اینم از شانس بد منه دیگه!!
reihaneh1213
09-08-2008, 12:18 AM
سلام
از دوستان كسي هست كه تجربه هر دو نوع امتحان را داشته باشه؟
doogdoog
09-08-2008, 07:53 PM
در آبان خواهیم داشت هر دو تجربه رو!
reihaneh1213
09-21-2008, 12:36 AM
سلام
دوستان گفتند كه در امتحان كامپيوتري نمره وربال و رياضي دقيقا بعد از امتحان اعلام مشه.
مي شه لطف كنيد بگيد بخش Writing كي نتجيه اش مشخص مي شه؟كلا چند روز بعد از امتحان نتيجه را مي شه ريپورت كرد
با تشكر
Sara.Sh
09-21-2008, 12:40 AM
سلام
دوستان گفتند كه در امتحان كامپيوتري نمره وربال و رياضي دقيقا بعد از امتحان اعلام مشه.
مي شه لطف كنيد بگيد بخش Writing كي نتجيه اش مشخص مي شه؟كلا چند روز بعد از امتحان نتيجه را مي شه ريپورت كرد
با تشكر
بله. البته option دارین. اگه فکر کنید امتحانتون خدای نکرده ;) خوب نشده میتونید درخواست عدم ریپورت بدین. در این صورت نمره هاتون ثبت نمیشه
نمرات writing هم حدود 15 روز کاری بعد آماده میشه
reihaneh1213
09-21-2008, 01:02 AM
سارا جان ممنون از جواب سريعتون.
مي دونيد كه جواب امتحان ورقه اي حدود 50 روز بعد مي ياد. با توجه به اينكه من هنوز خيلي جدي نخوندم و اگر توي ماه نوامبر برم دبي امتحان بدم و كمي توي اين مدت روي بخش وربال كار كنم تا اينكه با مطالعه كمتر امتحان ورقه اي ايران را بدم نتايج اش تقريبا همزمان آماده ريپورت بهتر نيست اين كار رو بكنم؟
شما تجربه كامپيوتري را داريد؟ به نظرتون چطور بود؟
با تشكر
Sara.Sh
09-21-2008, 04:17 AM
سارا جان ممنون از جواب سريعتون.
مي دونيد كه جواب امتحان ورقه اي حدود 50 روز بعد مي ياد. با توجه به اينكه من هنوز خيلي جدي نخوندم و اگر توي ماه نوامبر برم دبي امتحان بدم و كمي توي اين مدت روي بخش وربال كار كنم تا اينكه با مطالعه كمتر امتحان ورقه اي ايران را بدم نتايج اش تقريبا همزمان آماده ريپورت بهتر نيست اين كار رو بكنم؟
شما تجربه كامپيوتري را داريد؟ به نظرتون چطور بود؟
با تشكر
سلام
خواهش میکنم
مطلع هستید که:
1. سیستم نمره دهی در امتحان کامپیوتری adaptive هست بدین معنا که نوع سوالات و بارم اونها بستگی به عملکرد شما در سوال قبلی داره. لزوما" پاسخ صحیح سوالات معادل کسب نمره برابر نیست.
2. خاطرتون باشه که در امتحان کامپیوتری شما امکان برگشت به سوالات قبلی رو ندارین. بنابراین باید زمان بندی خوبی داشته باشین.
من خودم کامپیوتری دادم اما Paper رو ترجیح میدم.
موفق باشید
f_heidari
10-21-2008, 07:53 AM
من دارم 5 ژانویه می رم دبی واسه امتحان. فرصت خوبیه ثبت نام کنی
Roya82
10-24-2008, 02:37 PM
ولی به نظر من بهترین مزیت کامپیوتری دادن قسمت Writting هستش البته برای ادمهایی مثل من که سرعت تایپشون خیلی بالاتره از سرعت نوشتن و یه جورایی توی نوشتن تنبلند. به نظر من زمان Writting خیلی خوبه و وقتی کامپیوتری میدی هم فرصت داری تا دلت بخواد فکر کنی و بنویسی هم یکی دو بار بخونی و اصلاح کنی هم پاراگراف بندی کنی و به قول معروف خوشگلش کنی! چون امکان کات و پیست و اینا هم داره خیلی کمک میکنه.
یعنی چی هر چقدر دلت بخواد وقت داری؟؟ وقت برای رایتینگ تویcb چقدر هست مگه؟؟
در مورد وارد کردن اون 4 تا کد مربوط به دانشگاهها میشه وقتی که نمره ات روی صفحه ظاهر شد و فهمیدی چیکار کردی!! بعد وارد کرد یا اینکه قبل از شروع امتحان باید کدها رو وارد کرد؟؟
ch_hamid123
10-24-2008, 09:56 PM
من دبی امتحان دادم و از سبک اش راضی نبودم اصلاً. اگرچه برای نوشتن دیگه مشکل چرک نویس پاک نویس رو ندارید اما کلاً روش ADAPTIVE روش جالبی نیست. در بخش ریاضی با اینکه وقت زیادتره اما امکان تقسیم وقت وجود نداره. خیلی راحت ممکنه سر یه سوال قاطی کنید مخصوصاً که به مرور سوالا سخت می شه. از یک طرف دلتون نمی آد که سوال رو رد کنید از یه طرف هم وقت داره می گذره. استرس زیادی وارد می شه که خیلی مسخره است. وربال هم وضعیت تصادفی داره. من و خانومم با هم برا امتحان آماده شده بودیم و تو تست های آزمایشی تعداد درست ها و غلط ها مون خیلی شبیه هم بود اما اون شد 530 و من 370! فکر می کنم تو سوالای اول بیشتر اشتباه کرده بودم. کلاً به نظرم adaptive در وربال یا باعث می شه خیلی خوب بشید یا خیلی بد! حد وسط نداره.
محل امتحان خوب بود و چند تا خانوم با لهجه british غلیظ اونجا رو اداره می کنن که یکی از اونها هم در حالت عادی خیلی خیلی خوشحال و شاده! ;D محیط آروم و خوبی داره
jalali_smj
10-30-2008, 01:42 PM
در مورد وارد کردن اون 4 تا کد مربوط به دانشگاهها میشه وقتی که نمره ات روی صفحه ظاهر شد و فهمیدی چیکار کردی!! بعد وارد کرد یا اینکه قبل از شروع امتحان باید کدها رو وارد کرد؟؟
منم این سوالو دارم، این که می شه امتحانو cancel کرد که درنظر گرفته نشه، بعد از اینه که نمررو دیدیم؟
ch_hamid123
10-30-2008, 04:29 PM
اول نمرات نشون داده می شن و بعد می تونین تصمیم بگیرین که کجاها رو وارد کنین. در مورد کنسل شدن امتحان بعد از دیدن نمره مطمئن نیستم ولی در مورد اینکه جایی ریپورت نکنین در صورتی که نمره تون کم شده، مطمئنم. تا جایی که من گشتم تو GRE CB جایی کد وارد نمی کنین بلکه از منو کشور و ایالت و دانشگاه و دپارتمان رو انتخاب می کنید. نیازی به کد نیست.
jalali_smj
10-31-2008, 01:54 PM
منم این سوالو دارم، این که می شه امتحانو cancel کرد که درنظر گرفته نشه، بعد از اینه که نمررو دیدیم؟
کسی جواب سوال منو نداشت...؟ :( :'(
doogdoog
10-31-2008, 07:29 PM
والا تا اونجایی که حافظم اجازه می ده، این جوری بود که بعد از امتحان از شما اول می پرسه
می خوای امتحان رو کنسل کنی یا نه و اگه بگی نه، صفحه بعدی نمرت میاد.
jalali_smj
11-13-2008, 01:43 PM
کسی جواب سوال منو نداشت...؟ :( :'(
والا تا اونجایی که حافظم اجازه می ده، این جوری بود که بعد از امتحان از شما اول می پرسه
می خوای امتحان رو کنسل کنی یا نه و اگه بگی نه، صفحه بعدی نمرت میاد.
بلی، دقیقا همینطور بود!
قبل از این که نمره رو نشون بده می شه امتحان و کنسل کرد.
mammad_r
11-21-2008, 09:30 AM
سلام. میشه بگین برای V و Q چند تا سوال و چقدر وقت هست؟
Sara.Sh
11-21-2008, 05:14 PM
سلام. میشه بگین برای V و Q چند تا سوال و چقدر وقت هست؟
http://www.ets.org/portal/site/ets/menuitem.1488512ecfd5b8849a77b13bc3921509/?vgnextoid=0a51d2b54c0c5010VgnVCM10000022f95190RCR D&vgnextchannel=6236e3b5f64f4010VgnVCM10000022f95190 RCRD
amir_k523
05-18-2009, 12:33 AM
من یه سوال کلی دارم.با توجه به اینکه سختی و وزن هر سوال در CBT با توجه به جواب شما به سوال قبلی تعیین میشه، شما GRE CBT را توصیه میکنید یا کاغذی را؟
ممنون.
advisor
05-19-2009, 12:21 PM
کسی نیست جواب منو بده؟
من GRE CAT ندادم اما به جاش GMAT دادم که مثل همین امتحان CAT هستش.امتحان استرس زائیه.چون توی کشور خودت نیستی،چون باید توی هتل بخوابی و چون توی سفر هزار جور اتفاق ممکنه بیفته تا مرحله قبل از ورود به کلی نکته منفی وجود داره.(مثلا من شب قبل از امتحانم نتونستم بخوابم چون توی هتل دیسکو وجود داشت و تا ساعت 3 صبح سر و صداش آدم رو دیوونه می کرد)
خود جلسه امتحان معمولاً از ایران بهتره چون شعور افرادی که اونجا میذارن بالاست.با وجود اینکه من دیر رسیدم به جلسه،خیلی خوب و مهربون برخورد کردن و سریع نشستم امتحان بدم.اما خود امتحان.gmat واقعاً امتحان پیچیده ایه و به نظر من سطحش از GRE بالاتره و قدرت تحلیلی زیادی می خواد.اما اون هم CAT ه.چون داری روی مانیتور همه چیز رو میبینی تسلطت کمه.چشم آدم زود خسته می شه.و اینکه هر سوالی که درست جواب بدی سوال بعد سخت تر میشه.گاهی آدم به این فکر می کنه که نکنه خیلی بد جواب دادم که الان این آسون شده؟
به طور کل من این امتحان رو پیشنهاد نمی کنم مگر اینکه واقعاً اجباری باشه.
ch_hamid123
05-19-2009, 12:50 PM
من یکی از مدافعان سیستم کامپیوتری بودم ولی بعد از اینکه امتحان رو دادم فهمیدم چقدر اذیت می کنه. اصلاً سراغش نرین چون به ریسکش نمی ارزه
Guys,
I have a lot of problem with misspelling. Does CBT shows the misspelling and offer the correction?
vtmesx
09-23-2009, 02:15 PM
Guys,
I have a lot of problem with misspelling. Does CBT shows the misspelling and offer the correction?
سلام
خیلی واضحه که جواب سوال جنابعالی "خیر" است
ashkan_mc
12-05-2009, 11:28 PM
من با توجه به نمرۀ بد GRE ایم میخوام برم ترکیه و این امتحان رو بدم ... حالا سوال هام :
1) من که pbt دادم و حالا بیام و cbt بدم نمرۀ جفتش ریپورت میشه ؟؟
2) من فکر کنم تا 30 دسامبر برم برای امتحان ... تو این وقت کم به نظر شما چی بخونم ؟؟؟
3) کسی تجربۀ ترکیه رو داره ؟؟؟
ممنون
civilboy
12-06-2009, 02:13 PM
سلام، منم GRE رو خراب كردم، تصميم گرفتم برم تركيه، منم سوال اشكان رو دارم.
اگه verbal رو شانسي بزنيم، تو كامپيوتري چند ميشه؟ كسي از هزينه ثبت نام خبر داره؟
Mohammad Javad
12-06-2009, 02:16 PM
سلام، منم GRE رو خراب كردم، تصميم گرفتم برم تركيه، منم سوال اشكان رو دارم.
اگه verbal رو شانسي بزنيم، تو كامپيوتري چند ميشه؟ كسي از هزينه ثبت نام خبر داره؟
بین 250 تا 330 می شی هزینه ثبت نام هم نباید با pbt فرق کنه.
ashkan_mc
12-06-2009, 02:19 PM
من یه investigate کردم و به نظرم رسید دبی بهتره ... از همه لحاظ ... ولی بازم باید بررسی کرد ... فقط نفهمیدم هزینۀ امتحانش با pbt فرق داره یا نه ...
من تاریخ های ترکیه رو دیدم ... ولی برای دبی رو نتونستم ... سایتش مشکل داره ؟؟ error میده ...
کلاً برای ثبت نام مشکل داره ... باز نمی کنه ...
civilboy
12-06-2009, 02:41 PM
من تركيه رو انتخاب كردم چون ويزا نميخواد، نزديك تره، رفت و امد راحت تره، تركي بلدم و ... اما از شرايط امتحانش خبر ندارم. اين GRE كلا رفته رو اعصاب. اگه معدل ليسانسم كم نبود، بيخيال امريكا ميشدم، ميچسبيدم به كانادا.
ashkan_mc
12-06-2009, 03:09 PM
کسی از دوستان می دونه جواب امتحان CBT چند روز بعد از امتحان report میشه ؟؟؟ من اگه امتحان 4 ژانویه دبی رو بدم جوابش به ددلاین های 15 ژانویه می رسه ؟؟؟
ashkan_mc
12-06-2009, 03:11 PM
من تركيه رو انتخاب كردم چون ويزا نميخواد، نزديك تره، رفت و امد راحت تره، تركي بلدم و ... اما از شرايط امتحانش خبر ندارم. اين GRE كلا رفته رو اعصاب. اگه معدل ليسانسم كم نبود، بيخيال امريكا ميشدم، ميچسبيدم به كانادا.
دبی نزدیک تره ... ویزای دبی رو 3 سوته خود آژانس های مسافرتی برات میگیرن ... فقط می مونه ترکی بلد بودن که من نیستم ... نه خدایی USA ارزش این همه گرفتاری رو داره ...
advisor
12-06-2009, 03:28 PM
کسی از دوستان می دونه جواب امتحان CBT چند روز بعد از امتحان report میشه ؟؟؟ من اگه امتحان 4 ژانویه دبی رو بدم جوابش به ددلاین های 15 ژانویه می رسه ؟؟؟
همون موقع نمره کوانت و وربال رو می گیرید.یعنی یه کپی بهتون می دن.وقتی گرفتید توی پیکیجتون میذارید و می نوسید که چه زمانی امتحان و درخواست ریپورت دادید.اکثر دانشگاه ها همون رو قبول می کنن تا نمره رسمی دستشون برسه.حدوداً هم دو هفته طول می کشه.
ashkan_mc
12-06-2009, 03:53 PM
همون موقع نمره کوانت و وربال رو می گیرید.یعنی یه کپی بهتون می دن.وقتی گرفتید توی پیکیجتون میذارید و می نوسید که چه زمانی امتحان و درخواست ریپورت دادید.اکثر دانشگاه ها همون رو قبول می کنن تا نمره رسمی دستشون برسه.حدوداً هم دو هفته طول می کشه.
دوست گرامی شما خودت دبی امتحان دادی ؟؟؟ این کپی که میگی ارزش حقوقی داره ؟؟؟ همۀ تست سنترها میدن این کپی رو ؟؟؟ میشه به این کپی اعتماد کرد ؟؟ از طرف دیگه writing چی میشه ؟؟ دانشگاه نمیگه پس writing کو ؟
من بنا به دلایلی برام 29 دسامبر زوده .... ولی 4 ژانویه عالیه ... ولی می ترسم تو هچل بیوفتم ... بعضی از این دانشگاه ها به ددلاین خیلی حساس اند ...
ashkan_mc
12-06-2009, 03:55 PM
متن زیر رو همین الان از سایت ets گرفتم ... نوشته تست سنتر کپی نمیده که ؟؟ !!
You will view unofficial Verbal and Quantitative scores at the test center; however, because of the essay scoring process, you will not view your Analytical Writing score at that time. Test centers cannot provide printed copies of score reports. Official Verbal, Quantitative and Analytical Writing scores will be sent to you and the score recipients you designated within 10 to 15 days after you take the test. Allow sufficient time for mail delivery from Princeton, New Jersey, USA. These scores are also available through the Scores by Phone service and View Scores Online service.
advisor
12-06-2009, 04:01 PM
متن زیر رو همین الان از سایت ets گرفتم ... نوشته تست سنتر کپی نمیده که ؟؟ !!
You will view unofficial Verbal and Quantitative scores at the test center; however, because of the essay scoring process, you will not view your Analytical Writing score at that time. Test centers cannot provide printed copies of score reports. Official Verbal, Quantitative and Analytical Writing scores will be sent to you and the score recipients you designated within 10 to 15 days after you take the test. Allow sufficient time for mail delivery from Princeton, New Jersey, USA. These scores are also available through the Scores by Phone service and View Scores Online service.
من پارسال GMAT دادم که روال کارش همین طوریه اما کپی می داد دست آدم.UT Austin که اپلای کرده بودم یک هفته ای نمرم رسید دست دانشگاه.نگران ددلاین ها اصلاً نباش شما.اونها خودشون شرایط بچه ها رو می دونن.ضمناً اگه سیستم اپلیکیشن آنلاین رو دیده باشی تاریخ امتحان رو توش می نویسی پس خودشون می دونن کی می رسه.4 ژانویه بدی 100% یکی دو هفته ای می رسه.بیشتر باید نگران نمره بود تا اینکه کی دستشون برسه.
ashkan_mc
12-08-2009, 11:35 AM
دوستان یه سوال خیلی مهم ...
من میخوام از سایت ets واسه GRE CAT ثبت نام کنم ولی کشور ایران رو بین کشورهاش نداره ... چیکار کنم ؟؟؟
ashkan_mc
12-09-2009, 12:04 PM
دیگه کسی حال سر زدن به این بخش ها رو نداره ؟؟؟
مدیران خدا رو شکر برای تذکر دادن همیشه آماده اند ولی برای کمک و پاسخ گویی خیر ...
advisor
12-09-2009, 12:13 PM
شما باید یه آدرس معتبر یک کشور دیگه رو وارد کنید.کارنامه تون به اونجا ارسال می شه.برای ریپورت به دانشگاه ها هم که مشکلی ندارید چون مستقیم ارسال می شه.ETS می دونه ایرانی ها چنین مشکلی دارن بنابریان مسئله ای نیست.
ashkan_mc
12-09-2009, 01:28 PM
شما باید یه آدرس معتبر یک کشور دیگه رو وارد کنید.کارنامه تون به اونجا ارسال می شه.برای ریپورت به دانشگاه ها هم که مشکلی ندارید چون مستقیم ارسال می شه.ETS می دونه ایرانی ها چنین مشکلی دارن بنابریان مسئله ای نیست.
مرسی دوست عزیز ... من یه فامیل تو دبی دارم ... ولی دیروز که خواستم ثبت نام کنم آدرس ایران رو دادم ... شهر رو تهران زدم ولی کشور رو امارت زدم ...
میشه روز امتحان که رفتم همون جا بهشون بگم درستش کنند ؟؟
hamid_m
03-29-2010, 11:21 PM
سلام دوستان
من آبان 88 امتحان gre دادم و وربال افتضاح کردم (260!!) حالا میخوام تا قبل تابستان 89 برم ترکیه یا دبی یا هر جای دیگه که امتحان کامپیوتربیس میگیره
میشه منو راهنمایی کنید کجا برم و چکار کنم
خیلی ممنون
babek_liver
04-08-2010, 01:56 AM
سلام دوستان
من آبان 88 امتحان gre دادم و وربال افتضاح کردم (260!!) حالا میخوام تا قبل تابستان 89 برم ترکیه یا دبی یا هر جای دیگه که امتحان کامپیوتربیس میگیره
میشه منو راهنمایی کنید کجا برم و چکار کنم
خیلی ممنون
سلام
شرایط ترکیه اینه که هر روز تو استانبول برگزار میشه و تو آنکارا هم هفته ای یه بار و. 200 تا هزینشه برو تو سایت http://www.ets.org/gre/ ثبت نام کن بعد روز امتحان تشریف ببر اونجا . ترکی بلد نباشی انگلیسی کارتو تو ترکیه را میندازه . آدرسشم از سایت یادداشت کن . اگه اینجوری نتونی به این موسسه های اعزام دانشجو پول بده (پول زیادتر بده ) حل میکنن . البته واسه واریز پول واسه سایت کردیت کارت می خواد
M.jorfi
04-08-2010, 10:18 AM
سلام
شرایط ترکیه اینه که هر روز تو استانبول برگزار میشه و تو آنکارا هم هفته ای یه بار و. 200 تا هزینشه برو تو سایت http://www.ets.org/gre/ ثبت نام کن بعد روز امتحان تشریف ببر اونجا . ترکی بلد نباشی انگلیسی کارتو تو ترکیه را میندازه . آدرسشم از سایت یادداشت کن . اگه اینجوری نتونی به این موسسه های اعزام دانشجو پول بده (پول زیادتر بده ) حل میکنن . البته واسه واریز پول واسه سایت کردیت کارت می خواد
دوستان لطفا در دادن اطلاعات به بقیه کمی دقیقتر عمل کنید.
امتحان GRE CB در آنکار برگزار میشه. آن هم هر روز دو بار یکی ساعت 9 و دیگری ساعت 13 برگزار میشه. اطلاعات کامل در مورد محل امتحان و چگونگی ثبت نام در پست های قبلی گفته شده، اما خودم که آنکارا امتحان دادم جای مناسبی است و تعداد داوطلبان هم خیلی کمه.
موفق باشید
SCHRODINGER
06-06-2010, 06:08 PM
آقا من هر چی توی فروم می گردم می بینم اونایی که cbt امتحان دادند نمرشون بالاتر شده از اونایی که pbt امتحان دادند حالا من می خوام کلک gre رو همون دفعه اول بکنم حالا موندم سر دوراهی کدوم امتحان رو بدم از یه طرف باید حداقل 30 تا سوال رو در pbt برنی تا نمرت بین 300 تا 400 بشه در حالیکه در cbt اگر 5 تا تست اول رو درست بزنی نمرت بین 500 تا 600 میشه و بعد از اون نمرت کم کم اضافه میشه حالا شما با این اوصاف کدوم رو پیشنهاد می کنید ( هدفم 800.650.4 است)
aminp30
06-06-2010, 08:34 PM
آقا من هر چی توی فروم می گردم می بینم اونایی که cbt امتحان دادند نمرشون بالاتر شده از اونایی که pbt امتحان دادند حالا من می خوام کلک gre رو همون دفعه اول بکنم حالا موندم سر دوراهی کدوم امتحان رو بدم از یه طرف باید حداقل 30 تا سوال رو در pbt برنی تا نمرت بین 300 تا 400 بشه در حالیکه در cbt اگر 5 تا تست اول رو درست بزنی نمرت بین 500 تا 600 میشه و بعد از اون نمرت کم کم اضافه میشه حالا شما با این اوصاف کدوم رو پیشنهاد می کنید ( هدفم 800.650.4 است)
شما فقط ميتونين بين نمره كسي كه هر دو تا رو با فاصله نزديك زماني داده، مقايسه كنين. ضمن اينكه اكثرا كساني كه CBT ميدن، اطمينان بيشتري دارن از نمرشون يا اينكه بهش زودتر احتياج دارن و نميشه كلي گفت نمرهها به خاطر شكل امتحان بالاتره!
در مورد وربال هم اشتباه ميكنين (فكر كنم وربال منظورتون بود). با 24 پاسخ صحيح شما ميتونين در اكثريت مواقع 300 رو بگيرين. در CBT هم به نظرم اشتباه ميكنين. چطور ميشه كه 5 تا سوال رو درست بزني و بقيه رو همه رو غلط و 500 بشي! به محض اينكه سوالي رو غلط بزنين، سطح سوال بعدي پايين مياد و نمرتون نزولي ميشه! لطفا بيشتر تحقيق كنين و قانون كلي در اين مورد صادر نكنين. ميتونستين اين رو به صورت سوال مطرح كنين تا دوستان بتونن راهنماييتون كنن.
در هر صورت نبايد نتيجهگيري عجولانه داشته باشين وگرنه پشيمون ميشين بعدا.
موفق باشين