توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا اطلاعات مربوط به sub. GRE مربوط به آبان 88 رو اينجا بذاريد!
Diba_1414
06-12-2009, 10:37 PM
سلام
من به سايت ets مراجعه كردم براي ثبت نام sub. GRE آبان ماه 88 ولي بسته بود. با توجه به اينكه من ساكن تهران نيستم و نميتونم سنجش ثبت نام كنم ، لطفا هم منو راهنمايي كنيد و هم بهم بگين چطور اينتر نتي ثبت نام كنم؟
اگه لينكش رو هم بذاريد واقعا ممنون ميشم.
مرسي
mohmad0014
06-12-2009, 10:49 PM
فکر کنم اصفهان هم ثبت نام می کنه ولی اینترنتی نیست
Diba_1414
06-13-2009, 01:26 AM
حالا بايد چكار كنم؟
براي سنجش ميشه اينترنتي ثبت نام كرد؟
https://web1.gre.org/GreWebReg/servlet/OnlineReg
اين لينكي هستش كه من باش برخورد كردم. تازه توي location امتحانات اسم خيلي از مراكز گفته شده توي فروم اصلا موجود نيست.
راستش گيج شدم.
كمكم كنيد.
مرسي
mgnice
06-20-2009, 10:32 AM
لطفا جواب بدید آیا کسی تونسته برای GRE PB از طریق سایت ETS ثبت نام کنه یا نه؟
ضمنا اگر مجبور بشیم بریم از طریق سنجش حضوری ثبت نام کنیم بایستی موقع ثبت نام اسامی دانشگاه ها رو مشخص کنیم؟
لطفا جواب بدید آیا کسی تونسته برای GRE PB از طریق سایت ETS ثبت نام کنه یا نه؟
ضمنا اگر مجبور بشیم بریم از طریق سنجش حضوری ثبت نام کنیم بایستی موقع ثبت نام اسامی دانشگاه ها رو مشخص کنیم؟
سوال منم هست در مورد تافل و GRE General هم همینطور ؟ کی باید اسامی دانشگاهها رو مشخص کیم؟
Diba_1414
06-20-2009, 09:22 PM
سايت ets نوشته كه ثبت نام از july شروع ميشه. توي فاصله ي جولاي تا دسامبر چند تا تست بر گزار ميشه؟ آيا به درد apply توي سال جاري ميخوره ( به اپلاي ميرسه؟)؟
به تاريخ ما كي ميشه؟ لطفا جواب بدين.
زودتر لطفا.
فوريه :o
سوال منم هست در مورد تافل و GRE General هم همینطور ؟ کی باید اسامی دانشگاهها رو مشخص کیم؟
تو فرمي كه موقع ثبت نام جي ار اي پر ميكنيد ميتونيد اسامي دانشگاهها رو وارد كنيد. واسه تافل هم اگه كاغذي باشه مشابه جي ار ايه و اگه اينترنتي باشه فكر كنم تا موقع امتحان مي تونيد پروفايلتون رو تغيير بديد كه اين شامل اسامي دانشگاهها هم ميشه
سايت ets نوشته كه ثبت نام از july شروع ميشه. توي فاصله ي جولاي تا دسامبر چند تا تست بر گزار ميشه؟ آيا به درد apply توي سال جاري ميخوره ( به اپلاي ميرسه؟)؟
به تاريخ ما كي ميشه؟ لطفا جواب بدين.
زودتر لطفا.
فوريه :o
امتحان جي ار اي دو بار در سال در ايران برگزار ميشه ابان و اسفند. ثبت نام هركدوم هم تقريبا دو و نيم ماه قبلش شروع ميشه (سازمان سنجش) .امتحان ابان همه ددلاين ها رو پوشش ميده اما اسفند تعداد محدودي از دانشگاهها. 8)
اطلاعات فوق مربوط به جي ار اي جنرال ميشه
تو فرمي كه موقع ثبت نام جي ار اي پر ميكنيد ميتونيد اسامي دانشگاهها رو وارد كنيد. واسه تافل هم اگه كاغذي باشه مشابه جي ار ايه و اگه اينترنتي باشه فكر كنم تا موقع امتحان مي تونيد پروفايلتون رو تغيير بديد كه اين شامل اسامي دانشگاهها هم ميشه
یعنی از حالا باید اسم دانشگاهها رو وارد کنیم؟ اگه ثبت نام از سنجش باشه پروفایل نداریم؟
آخه من هنوز دقیقا دانشگاههای مورد نظرم مشخص نیست...
یعنی از حالا باید اسم دانشگاهها رو وارد کنیم؟ اگه ثبت نام از سنجش باشه پروفایل نداریم؟
آخه من هنوز دقیقا دانشگاههای مورد نظرم مشخص نیست...
با سلام
امتحان جي ار اي به صورت كاغذي برگزار ميشه و شما امكان تشكيل پروفايل رو ندارين. پروفايل فقط مربوط به تافل اينترنتيه. در مورد اسامي دانشگاهها همونطور كه گفتم موقع ثبت نام وارد ميكنيد كه اجباري نيست .در اخر امتحان حتي اگه خداي نكرده به نظرتون امتحان خوبي نداده باشين يه گزينه داره كه ميتونيد از ريپورت نمرات جلوگيري كنيد. دقيقا يادم نيست كه ميشه سر جلسه هم اسامي دانشگاهها رو وارد كرد يا نه اما به نظرم بشه.
موفق باشيد.
Diba_1414
06-21-2009, 02:08 PM
يه سؤال ديگه:
توي سايت بعضي از دانشگاههاي كانادا نوشته كه gre لازم نيست ولي اگه داشته باشيم بد نيست(calgary & western ontario). حالا سوال من اينه كه اگه من فقط subj رو امتحان بدم و جنرال رو بي خيال شم. اشكالي داره؟
من فقط CA ميخوام اپلاي كنم. به عبارت ديگه ميشه فقط سابجكت بدون جنرال امتحان داد يا نه؟
من اطلاعي در مورد جي ار اي سابجكت ندارم. تو رشته هاي فني معمولا فقط جنرال كفايت مي كنه.
بهتره كه بصورت پ.خ از دوستاني كه سابجكت دادن سوال كنيد. با توجه به قسمت نتايج پذيرش مي تونيد اين دوستان رو پيدا كنيد.
موفق باشيد.