PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوشتن رايتينگ هاي خوب (Issue & Argument)

maryamgoli
01-17-2008, 11:48 AM
سلام
ميشه اگه دوستان نمره هاي خوبي براي رايتينگ هاي GRE گرفتن تجربه هاشون رو اينجا بگن تا استفاده كنيم با توجه به اينكه امتحان 2 FEB هم نزديك هست.
ممنون هستم

Ordibehesht
01-17-2008, 12:37 PM
سنجش امتحان gre براي ما و nativeها تفاوت چنداني نداره . براي همين نمرات خيلي بالايي نمي گيريم. ولي تجربه به من نشون داده كه بايد چهارچوب writing تافل رو به كل فراموش كنيد . من خيليها رو مي شناسم كه writing تافل 27-28 شدند و با استفاده از همون فرمت براي Gre نمره اشون 3 شده . بهترين كار خوندن مثالهاي موجوده . مثالهاي كتابها و خود سايت و .. . هرچي بيشتر مثال بخونيد بيشتر دستتون مياد كه بايد چي بنويسيد .
استفاده از transaction خيلي مهمه. همچنين قوي بودن reasonها و مربوط بودنشون

ars
01-17-2008, 01:59 PM
من نمرم خیلی درخشان نیست ولی از اکثر بچه ها بیشتر شدم. نمره من 4.0. راستش GRE مثل TOEFL نیست که هر دلیلی برای پشتیبانی حرفت بیاری قابل قبول باشه انشا GRE اسمش Analytical Writing. پس باید نوشتت نشون دهنده قدرک تحلیلی باشه و کاملاً قانع کننده (البته از دیدگاه اونا) حجم نوشته هم خیلی مهمه نه اینکه اگه فقط زیاد باشه نمره خوب خواهی گرفت ولی علاوه بر قانع کننده بودن باید دارای حجم زیادی باشه.

Sadra
01-17-2008, 09:24 PM
از همه دوستانی که نمره AW خوبی کسب کرده اند خواهش می کنم تجربه های ارزشمندشون رو با ذکر نمره بیان کنند.
ممنون

ars
01-17-2008, 09:35 PM
آخه بالا یعنی چن؟ من 4.0 شدم که تو ایران نمره خیلی خوبی حساب می شه ولی فکر نکنم در مقایسه با سایر کشورها برام امتیاز خیلی مثبتی منظور بشه.

باید سعی کنید نشون بدید که قدرت Analytical بالایی دارید (با ارائه دلایل و مثال های محکم و قانع کننده) باید از گرامر خوب استفاده کنید همچنین دامنه لغات استفاده شده نباید محدود باشه. من دامنه لغت بالایی ندارم (نمره Verbal 300) ولی همون لغاتی رو که بلدم سعی می کنم تا جایی که می تونم ازشون استفاده کنم. یعنی باید سعی کنید لغات active تون رو زیاد کنید (با مرور لغاتی که بلدید و استفاده اونها در نوشته).
در کل writing چیزی نیست که با چند هفته تمرین تغییر شگرفی درش حاصل بشه ولی اگه اصلاً تمرین نداشتین تا حالا چند هفته تمرین خیلی مفید خواهد بود.
برای قسمت Argument باید نقد کننده خوبی باشید که کار سختی نیست با آشنایی با اشکلات منطقی می تونید چند روزه توی این قسمت نمره خوبی بیارید.