توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات در مورد زندگی در سوئيس
kh_mhs
01-17-2008, 07:02 PM
Hi
Could somebody help me find a website, database or some where I could search for accomodation in Basel,Switzerland
Thanks
omid_mandegar
09-24-2008, 11:45 AM
آیا در این کشور نیز به افراد مسن مانند امریکا حقوق می دهند؟ و ظرف چند سال می توان اقامت گرفت؟ آیا در ضمن دانشجو بودن می توان برای اقامت اقدام کرد؟
farhan6155
09-24-2008, 11:55 AM
در مورد حقوق بازنشستگي نمي دونم. ولي من شنيدم سوئيس بين كشورهاي اروپايي يه كم سخت تر از بقيه اقامت ميده.
kh_mhs
09-28-2008, 02:15 PM
12 years
hamideh1
02-12-2009, 04:50 PM
این اسامی سایت های رایج برای منزل و سایر ملزومات زندگی در سوئیس است. البته معمولا در سوئیس باید اول یک خانه مبله بگیرید. برای یک مدت کوتاه مثلا 2 ماهه و بعد بیایید به شهر مورد نظر و حضورا دنبال خانه غیر مبله باشید. ( چون خانه غیر مبله را بدون اینکه برای دیدن آن بروید به شما نمی دهند.)
البته توجه داشته باشید که خانه های غیر مبله هم، یخچال، گاز خوراک پزی(البته برقی است!!!) و گاهی Dish washer هم دارند. سایتی که با رنگ قرمز هست، www.anibis.ch کمک اصلی در خانه پیدا کردن من در Lausanne بود.
اگر در یافتن سایتی مشکل داشتید بگید تا من اصل فایل به همراه لینک را براتون میل کنم.
موفق باشید.
homegate :rent or buy: houses, apartments, rooms, parking garages - all Switzerland
anzeiger :rent or buy: houses, apartments, rooms, parking garages - all Switzerland
immoscout24 :rent or buy: houses, apartments, rooms, parking garages - all Switzerland
immosearch :rent: houses, apartments - all Switzerland
alle-immobilien :rent or buy: houses, apartments, rooms, parking garages - all Switzerland
immostreat :rent or buy: houses, apartments, rooms, parking garages - all Switzerland
wohnung24 :rent or buy: houses, apartments, rooms, parking garages - all Switzerland
goodday :rent or buy: houses, apartments, rooms, parking garages - all Switzerland
immohit :rent or buy: houses, apartments - all Switzerland
immomarktschweiz :rent or buy: houses, apartments - all Switzerland
markplatz :rent & buy apartments, rooms - mostly Zurich
marktplatz uni ZH :Apartments classifieds from Zurich University board - Language: E, G
immozug :apartments, various - Zug
immobern :apartments, various - Bern
anzeigerbern :apartments, various - Bern
immobiel :apartments, houses - Biel / Bienne
wgzimmer :apartments, rooms, flatshare - all Switzerland
easywg :room and room mate finder - all Switzerland - Language: All
lavaux :apartments, rooms - Lavaux, Montreux, Vevey region
justimmo :Houses for sale -Romandie - Swiss French region - Language: F
montreuxtourism :apartments, rooms, B&B - Lavaux, Montreux, Vevey, Villeneuve region
anibis :Classified adds including rental contracts and sublets - Romandie - Swiss French region - Language: F
oklogements : apartments, houses, Lausanne
residencedumidi :short-term furnished apartments, Lausanne
apartments-swiss-star :temporary furnished and serviced apartments
cityappartements :temporary furnished and serviced apartments - Zurich
wohnen ETHZ :rooms, apartments, short and long term - Zurich
pabs :furnished and serviced apartments - Zurich
ums :rooms, apartments, short and long term - all Switzerland
comparis :homefinder and general product and price comparison service
lodge-finder :adverts for lets, sublets, rooms
interhome :Holiday rentals - all Switzerland - Language: E
oskarklain
05-03-2009, 09:12 AM
با سلام .
می خواستم بپرسم وضعیت مسلمانان در سویس چطوره؟
نگاه افراد به اونها چطور هست. آیا مرکز اسلامی و غذای حلال اونجا پیدا میشه.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
hamideh1
05-04-2009, 03:16 PM
اوضا خوبه...یعنی همه جور غذای حلال هست کلا هم مردم مودب و مهربانی دارد...دانشگاه EPFL نمازخانه اش از ۹۰ درصد نمازخانه های ایران تمیزتر و شیک تر است....
hamedking
05-05-2009, 09:25 AM
به نظر من وضعیت مسلمانان در سوئیس به نسبت خیلی جاهای اروپا بهتره کلاً تو سوئیس ملیت شما مهم نیست انسانیت مهمتره . دید نژادپرستانه ندارند .
در مورد غذا هم هر چی بخوایید پیدا میشه
در سوئیس تعداد ایرانیها به نسبت سایر کشورهای اروپایی خیلی کمتره
من که 5 ساله با مردمان سوئیس چه در سوئیس چه در ایران سر و کار دارم اونها رو بهتر از مثلاً آلمانی ها دیدم :)
oskarklain
05-05-2009, 09:56 AM
خیلی ممنون.
اینطور که شما توصیف کردید واقعا جای ایده الی هستش برای ادامه تحصیل.
farhan6155
06-05-2009, 09:07 AM
آیا شرایط زندگی (قیمت ها، اجاره خانه و ...) در شهرهای مختلف سوئیس مشابه هست؟ یعنی میشه از توصیه کسانی که در شهر A زندگی می کنند، برای شهر B استفاده کرد؟
farhan6155
06-07-2009, 10:30 AM
بچه هايي كه سوئيس زندگي مي كنن (مخصوصا شهر زوريخ) ميشه لطف كنن بگن كه براي ورود بار اول به اين شهر/كشور چه وسايلي بهتره با خودمون بياريم؟
چه چيزايي اونجا نمي شه پيدا كرد؟
چه چيزايي خيلي گرون تر از ايرانه و آوردنش بهتره؟
sadigheh
06-24-2009, 11:58 PM
به نظر من آوردن:
- پلوپز، هر وسیله برقی که نیازتونه مثل اتو، ... (زوریخ خیلی گرونه)
- دمپایی، کاغذ یادداشت و این وسایل دم دستی که اصلا به فکرتون نمیرسه
ولی بسیار استفاده میکنید! زوریخ تا بخواهید جاش رو پیدا کنید معمولا به این راحتی
نیست و اینکه برای برخورد اولتون با قیمتا (چون حتما با ایران مقایسه خواهید کرد) شکه نشید ;)
- توصیه کلی: کلا هر چیزی که فکر میکنید نیازتونه با خودتون ببرید با هر زحمتی هست
و به این فکر نباشید که حالا میریم اونجا میخریم!
niloofarsa
06-28-2009, 08:26 AM
بچه ها ميشه بگين خرج زندگي در سوييس براي دو نفر به صورت كاملا دانشجويي ماهي چقدر هست اگه بتونيم از ETH پذيرش بگيريم؟
farhan6155
06-28-2009, 08:56 AM
چون سطح كيفيت زندگي در سوئيس خيلي بالاست، اين باعث شده كه اين كشور، كشور بسياربسيار گروني باشه. ما الان 66000 فرانك قراره سالي بگيريم كه بچه هاي اونجا مي گن اگه بخواهيد يه زندگي خوب داشته باشيد، از اين مقدار بعد از خرج 2 نفر فقط يه كم براتون مي مونه.
هر فرانك سوئيس تقريبا 0.8 دلار هست.
hamideh1
06-30-2009, 06:24 PM
ما ۲ نفر هستیم و حدود ماهی ۲۰۰۰ فرانک، ۸۰۰ تا خورد و خوراک، ۱۲۰۰ فرانک کرایه خرجمونه، پولی که دانشگاه میده، ازش مالیات زیادی کم میشه....اما ندا از اینکه به حالت پیدار برسید، اینقدر بیشتر خرج نمیشه...البته خونه به شهر مورد نظر بستگی داره..اینجا کمتر هم هست...
farhan6155
07-07-2009, 12:07 AM
این جا رو ببینید. اطلاعات خوبی به من داد.
http://www.eslahe.com/article-print-1082.html
amirkh
11-17-2009, 05:09 PM
سلام
برای مستر میخوام بیام لوزان
ترم اول تنها و بعد با همسرم
با چقدر میتونم یه زندگی کاملا ساده رو مدیریت کنم؟
limoosh
12-27-2009, 02:53 PM
دوستان سوئیس رو کلا یک توضیح بدهید که آیا من یک نفر خرجم چه جوریه؟؟ دانشگاه خوابگاه میده؟؟
کار چه جوریه؟؟
یک توضیح کامل ممنون میشم بدید؟؟
farhan6155
12-29-2009, 12:47 AM
اگر دانشجوی دکتری در دانشگاه ETHZ یا EPFL باشید، از دانشگاه حقوق میگیرید (کارمند دانشگاه به حساب می آیید) و این پول به اندازه ای هست که به راحتی زندگی دو نفر را تامین می کند و مسکن و بقیه خرج ها را از همین پول هزینه می کنید.
اگر دانشجوی مستر باشید، دانشگاه پولی پرداخت نمی کند و تمام هزینه ها با خود دانشجوست.
در مورد کار هم، اگر از یکی از دانشگاههای خوب دنیا فارغ التحصیل شده باشید، به احتمال زیاد بتوانید در سوئیس کار پیدا کنید.
sector
01-27-2010, 09:24 PM
برن
با سلام،
لطفاً اگر اطلاعاتی در ارتباط با شرایط و هزینه های زندگی در شهر برن دارید، توضیح دهید.
majid2010
07-12-2010, 11:03 AM
این جا رو ببینید. اطلاعات خوبی به من داد.
http://www.eslahe.com/article-print-1082.html
سلام دوست عزیز
من می خواستم برا مستر برم ETH حدودا 20 میلیون تومنی سرمایه دارم، می خواستم ببینم این سرمایه برای یه زندگی دانشجویی تو زوریخ برا یک سال حداقل جواب می ده.
لطفا قیمت خونه و هزینه شهریه دانشگاه را هم در نظر بگیرید.
خیلی برام مهمه.
ممنون
farhan6155
07-13-2010, 03:17 PM
برای ETH هر ترم حداکثر 700 تا شهریه. هرماه هم حداقل 1200 فرانک برای خونه و بقیه مسائل باید در نظر بگیرید.
Tommy
07-22-2010, 10:11 AM
سلام بچه ها، کسی می دونه واسه رفتن به لوزان چه وسایلی باید با خودمون ببریم؟ پول را چی کار باید بکنیم؟ می ذارن به خودمون ببریم یا باید بعدا از طریق صراف اقدام کرد؟
majid2010
07-22-2010, 01:57 PM
برای ETH هر ترم حداکثر 700 تا شهریه. هرماه هم حداقل 1200 فرانک برای خونه و بقیه مسائل باید در نظر بگیرید.
سلام
چند تا سوال مهم داشتم:
1) مستر تو سویس یک ساله است یا دوساله؟
2) دانشگاه به جز 700 تا شهریه ای که میگیره بازم برا هر واحد پول میگیره یا نه؟
3) اگه بشه خوابگاه تهیه کرد فکر می کنید هزینه زندگی ماهانه چه طوری بشه؟
خیلی ممنون دوست عزیز
farhan6155
07-23-2010, 12:07 PM
سلام
چند تا سوال مهم داشتم:
1) مستر تو سویس یک ساله است یا دوساله؟
2) دانشگاه به جز 700 تا شهریه ای که میگیره بازم برا هر واحد پول میگیره یا نه؟
3) اگه بشه خوابگاه تهیه کرد فکر می کنید هزینه زندگی ماهانه چه طوری بشه؟
خیلی ممنون دوست عزیز
1) تقریبا 1 سال و نیم + یک ترم اینترنشیپ، بستگی به این داره که پروژه تو بتونی تو یه ترم تموم کنی یا نه
2)نه
3)هزینه خوابگاه هر ماه تقریبا 500-700 فرانک هست و حداقل 700-800 تا برای هزینه های دیگر
majid2010
07-24-2010, 10:06 PM
1) تقریبا 1 سال و نیم، بستگی به این داره که پروژه تو بتونی تو یه ترم تموم کنی یا نه
2)نه
3)هزینه خوابگاه هر ماه تقریبا 500-700 فرانک هست
به نظر شما پذیرش برای مستر راحت تر است ( یعنی راحت تر قبول میکنن) یا برای دکترا ؟ چرا؟
مالیات در سویس به چه چیز هایی توی زندگی دانشجویی تعلق می گیره ؟
ببخشید من سوال زیاد می پرسم
farhan6155
07-26-2010, 02:27 PM
به نظر شما پذیرش برای مستر راحت تر است ( یعنی راحت تر قبول میکنن) یا برای دکترا ؟ چرا؟
مالیات در سویس به چه چیز هایی توی زندگی دانشجویی تعلق می گیره ؟
ببخشید من سوال زیاد می پرسم
1- کاملا بستگی به دانشگاه و رشته داره.
2- اگه دکتری بخونی، از حقوقت مالیات کسر میشه.
artzavil
07-31-2010, 01:28 AM
سلام دوستان ما آخرش نفهمیدیم خرج زندگی تو سوئیس ماهی چنده؟ اینجا شما گفتی حداقل 1200 فرانک, تو بخش ای دیگه میگن 700/800 فرانک.. این تفاوت برای چیه؟ بنظرتون با 25/26میلیون میشه امد سوئیس؟ (هم شهریه هم خرج هم کرایه خونه, کلا همه چی با هم برای مستر)
farhan6155
07-31-2010, 12:50 PM
سلام دوستان ما آخرش نفهمیدیم خرج زندگی تو سوئیس ماهی چنده؟ اینجا شما گفتی حداقل 1200 فرانک, تو بخش ای دیگه میگن 700/800 فرانک.. این تفاوت برای چیه؟ بنظرتون با 25/26میلیون میشه امد سوئیس؟ (هم شهریه هم خرج هم کرایه خونه, کلا همه چی با هم برای مستر)
دوست عزیز
هزینه ها از هر شهری به شهر دیگه فرق می کنه. من در مورد زوریخ اطلاعات دارم. هر کسی باید وضعیت شهر مقصدش رو در نظر بگیرد.
این مقدار پول که شما دارید در بدترین حالت واسه 1 سال کافی هست. بقیه رو هم با کار دانشجویی میشه جور کرد.
farhan6155
07-31-2010, 12:50 PM
دوست عزیز
هزینه ها از هر شهری به شهر دیگه فرق می کنه. من در مورد زوریخ اطلاعات دارم. هر کسی باید وضعیت شهر مقصدش رو در نظر بگیرد.
این مقدار پول که شما دارید در بدترین حالت واسه 1 سال کافی هست. بقیه رو هم با کار دانشجویی میشه جور کرد.
majid2010
08-12-2010, 12:52 PM
با سلام
من سایت ایران ایر را چک کردم، ظاهرا پرواز مستقیم به زویخ داره ولی از چند تا شرکت که پرسیدم میگن از دبی میبرن، میشه لطف کنید به من بگید بهترین راه رفتن به سویس به چه صورتی است؟
ممنون
mahbod_heidari
08-13-2010, 02:13 PM
تنها پرواز مستقیم ایران ایر به سوئیس پرواز تهران-ژنو هست که جمعه ها انجام میشه شما هم اگه میخواین تا آخر تابستون بیاین باید زودتر رزرو کنین چون خیلی شلوغه و معمولا تا 1 ماه جا نمیده.
M.jorfi
08-13-2010, 04:29 PM
با سلام
من سایت ایران ایر را چک کردم، ظاهرا پرواز مستقیم به زویخ داره ولی از چند تا شرکت که پرسیدم میگن از دبی میبرن، میشه لطف کنید به من بگید بهترین راه رفتن به سویس به چه صورتی است؟
ممنون
دوست عزیز،
اگر مستقیم می خواهید برید، تنها پرواز بدون توقف ابران ایر هست که همانطور که دوستمان گفتن فقط جمعه ها از تهران به ژنو انجام می گیرد.
اما پرواز های دیگری هم هستند که از بین آنها پرواز ترکیش (تهران-استانبول-ژنو) و الاتحاد (تهران-ابوظبی-ژنو) تقریبا هم قیمت ایران ایر در می آیند.
موفق باشید.
سلام به همه
من باید واسه اواخر تابستون برا ادامه تحصیل برن باشم. از آژانسا که پرسیدم مستقیم به برن نداشتن، گفتن فقط به زوریخ هست و ژنو. ظاهرا زوریخ نزیکتره. راه دیکه ای نیست؟ واسه زوریخ رزرو کنم؟ ازونجا چه شکلی باید برم برن؟ ممنون میشم یه راه مناسب بگین.
موفق باشین
M.jorfi
08-20-2010, 12:14 PM
سلام به همه
من باید واسه اواخر تابستون برا ادامه تحصیل برن باشم. از آژانسا که پرسیدم مستقیم به برن نداشتن، گفتن فقط به زوریخ هست و ژنو. ظاهرا زوریخ نزیکتره. راه دیکه ای نیست؟ واسه زوریخ رزرو کنم؟ ازونجا چه شکلی باید برم برن؟ ممنون میشم یه راه مناسب بگین.
موفق باشین
دوست عزیز،
پرواز مستقیم برای برن و زوریخ وجود ندارد. بهتره با ایران ایر برید ژنو. از خود فرودگاه ژنو قطار هست که می توانید سوار بشید و خیلی راحت برید برن. تقریبا 1:40 دقیقه هم طول میکشه.
aimani
08-21-2010, 11:55 PM
سلام به همه
موفق باشین
سلام
میشه لطفا توضیح بدین که آیا ویزاتون آماده شده یا نه و اگه گرفتین چند روز طول کشید ؟