PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه درخواست نمره اضافی میشه کرد؟ و نمره های Standby تقریبا کی فرستاده میشه؟

mahyar287
01-27-2008, 05:35 PM
سلام،
من بطورStandby در امتحان 2 فوریه شرکت میکنم و 50 دلار رو هم همون center از من میگیره، توی سایت GRE هم نوشته که روز فرستادن جواب تقریبا 14 مارچ هستش.
کسی دقیقا میدونه که آیا در این تاریخ برای افرادی مثل من که Standby شرکت میکنند هم جواب رو میفرستند؟؟ و اینکه برای دانشگاههایی که انتخاب کردیم چطور، توی همین روز میفرستند یا دیرتر؟؟
بخاطر این میپرسم که Deadline بعضی دانشگاه هایی که انتخاب کردم تا 1 آوریله!!
سلام،
لطفا یه بار دیگه در مورد درخواست کردن برای نمره اضافی رو توضیح بدید. اینکه درخواست با تلفن سریعتره یا با فکس، یا با نامه؟؟ و اینکه هر کدوم از اینها به چه نحوه ای باید درخواست داد و پول رو فرستاد؟؟ و تا چند بار میشه درخواست کرد؟؟

ممنون - مهیار

NNaser54
01-27-2008, 07:06 PM
نمره‌ي اضافي رو با تلفن بايستي سفارش بديد. شماره تلفن توو سايت ets و بولتن gre هست. اگه اکانتتون به خاطر مشکل مالي بسته نشه با نمره‌ي بچه‌هاي ديگه نمرتون فرستاده مي‌شه.

اگه stand by ثبت نام کرديد بهتره که بعد از حدود دو هفته از تاريخ امتحان تماس بگيريد ets که هم registration number رو بگيريد و هم کل پول (يا حداقل 50 دلار stand by) رو با کارت اعتباري خودتون به ets بديد. در اين صورت اکانتتون بسته نمي‌شه.

Sadra
01-27-2008, 08:37 PM
یعنی می شه 170$ رو الان به center پرداخت کنیم و 50$ رو خودمون تلفنی بپردازیم؟ سنجش که میگه همش رو یکجا باید به خودش بدیم ! به نظر من گه خودمون پرداختیم بهتره که بعدا مشکل confirm 50$ پیش نیاد.

to Mahyar:
بر اساس تجربه شخصی من fax بهتر از روش های دیگه هست.
http://www.applyabroad.org/forum/index.php?topic=1908.msg7998#msg7998

موفق باشید.

NNaser54
01-28-2008, 10:31 AM
دوست عزيز،
شديدا توصيه مي‌کنم همه‌ي 220 دلار رو با تلفن به ETS بديد. با کمي چونه زني مي‌تونيد سنجش رو قانع کنيد
يکي از دوستاي من که امسال standby امتحان داده بود يکبار 220 دلار رو به سنجش داد و به خاطر مشکل پيش اومده مجبور شده يه بار ديگه 220 دلار رو با کارت اعتباري به ETS بده! (يعني يک امتحان 170 دلاري براش 440 دلار دراومد، تازه نمرشم خوب نشد، در ضمن حدود يک ماه هم فايلش بسته بود و نمره‌هاش هم تازه داره report ميشه!)
من خودم هم مجبور شدم 50 دلار اضافي بدم!
حالا ديگه ميل خودتونه!

Sadra
01-28-2008, 03:53 PM
علت بوجود اومدن چنین مشگلی کجاست؟ در هر حال وقتی چنین مشگلی پیش می یاد اصولا باید خود سنجش حل کنه نه ما و اگه قرار هست دوباره پولی داده بشه باید سنجش بده. درسته؟

mahyar287
01-28-2008, 04:01 PM
مرسی از ناصر و صدرا،
مسئول سنتر آمل که یه خانم انگلیسیه (تا حالا آدمه کار درست کن و دلسوزی بوده) میگه تو 210هزار تومن بده ما خودمون 220$ دلار رو میدیم، در اینصورت به نظرتون بهشون اعتماد کنم یا نه؟؟
لطفا بگید چطور بعد از دو هفته Registration No. رو میشه گرفت، با ایمیل یا تلفنی؟ و اینکه اگه 50$ رو همراه ثبت نام به سنتر بدیم چطور میشه در مورد Confirmation این پول از ETS اطلاعات کسب کرد و اگه به سنتر ندیم، چطوری باید خودمون 50$ رو به ETS پرداخت کنیم؟؟

با تشکر

mahyar287
01-28-2008, 04:28 PM
من توی آمل امتحان میدم، میشه با تلفن کل پول رو پرداخت کرد؟؟ چطوری؟ با همون روش که صدرا گفت؟ قبل امتحان بدم یا بعد؟ و اینکه چطور به سنتر آمل ثابت کنم که پول رو دادم؟؟ لطفا توضیح بدین چون نمیخوام به سرنوشت دوستتون گرفتار بشم.

ممنون

NNaser54
01-28-2008, 05:35 PM
راستش منم فکر مي‌کردم که مشکل از سازمان سنجشه، ولي واقعيت اينه که سنجش (و به‌خصوص 2-3 نفري که در بخش زبان‌هاي خارجه کار مي‌کنن) مقصر نيستن. اونا تا اونجايي که بتونن کارشون رو انجام مي‌دن. توو جريان امتحان stand by آبان ماه، 5-6 بار نامه زدن به ETS گفتن که از ما 220 دلار پول گرفتن و از ETS خواستن که فايل ما رو باز کنه ولي ETS گوشش بدهکار نبود!

کل مشکلات به نوع قرارداد سازمان سنجش با ETS برمي‌گرده! ظاهرا توو اين قرارداد به ثبت نامي‌هاي stand by توجه نشده و به خاطر همين براي کسايي که stand by ثبت‌نام مي‌کنن مشکل پيش مي‌آد، فايلشون بسته مي‌شه و نمرشون Report نميشه! >:(

قرارداد سنجش و ETS به اين صورته که:

سنجش زماني پول ETS رو مي‌ده که کارنامه‌هاي اون دوره رو توو تهران تحويل گرفته باشه (يعني حدودا دو و نيم ماه بعد از امتحان)؛ اونايي که عادي ثبت نام مي‌کنن قبل از امتحان اطلاعاتشون مي‌ره ETS و مشکلي براشون پيش نمي‌آد ولي اونايي که Stand by هستن اطلاعاتشون بعد از امتحان مي‌ره، برگشون صحيح مي‌شه، نمرشون مشخص مي‌شه ولي چون اسمشون توو ليست اوليه نبوده فايلشون بسته مي‌شه ( از اين طرف سنجش مي‌گه کارنامه بده تا پول بدم و از اون طرف ETS مي‌گه اين فرد توو ليست اوليه نبوده و بايد 50 دلار اضافي بده، اول اون 50 دلار رو بده تا کارنامشو بدم!) دودش مي‌ره توو چشم من و شما! >:(

باز هم مي‌گم بهترين راه ثبت نام stand by اينه که به سنجش پول ندين و دو هفته بعد از امتحان تلفني با ETS تماس بگيريد هم Registration No. رو بگيريد و هم کل 220 دلار رو با کارت اعتباري به ETS بديد. (ايميل سرعتش خيلي کمه و مشخص نيست جواب بدن يا نه) نگران نباشيد اينطوري ETS پولتون رو نمي‌خوره (اگه خيلي نگرانيد ETS پولتون رو بخوره همون بهتر که بديد به سنجش!!)

اگر هم سنجش هيچ رقمه راه نمي‌آد، 170 دلار رو به سنجش بديد و 50 دلار رو دو هفته بعد با کارت اعتباري به ETS بديد.

اصلا توصيه نمي‌کنم که کل 220 دلار رو به سنجش بديد، احتمال بروز مشکل زياده! مگر اينکه قراردادشون رو اصلاح کرده باشن که بعيد مي‌دونم! :-\

دوستاني هم که فکر مي‌کنن سنجش بايد مشکلشون رو حل کنه مي‌تونن کاري نکنن، منتظر باشن تا سنجش مشکل رو حل کنه (البته اگه خيلي عجله ندارن!) سنجش اين کار رو مي‌کنه ولي با تاخير نسبتا زياد

Sadra
01-29-2008, 03:22 PM
ممنون از توضیحات کاملتون. پس بی خود نبود که وقتی من زنگ زدم سنجش اول از همه گفت با شرایط standby آشنا هستید؟ گفتم چی؟ گفت ازتون یه تعهد می گیریم که کارنامتون 4 الی 6 ماه بعد از امتحان می یاد !!!
به نظر شما امکان داره قرارداد جاهای دیگه مثل آمل و اصفهان متفاوت باشه؟

NNaser54
01-29-2008, 03:44 PM
نمي‌دونم center هاي ديگه وضعيتشون چجوريه!

اميدوارم مشکلي براتون پيش نياد برا اينکه سيستم GRE خيلي درب و داغونه!

موفق باشيد