PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمره روز امتحان Urgent!!!!!!!!!!! HELPPPPPPP

m_reza_kh_Reload
01-30-2008, 07:01 PM
سلام،

کجای کارت ورود باید اسم و کد جاهایی که می خوایم نمره فرستاده بشه رو بنویسیم؟

niva61
01-30-2008, 07:43 PM
روي کارت ورود نبايد بنويسين. سر جلسه يه برگه هست که همه مشخصاتتون روشه (فکر کنم بخشي از همون پاسخنامتونه) و سر جلسه همه توضيحا رو واستون مي دن. نگران نباشين. فقط کدها همراتون باشه.

bagheri.elham
01-30-2008, 09:10 PM
سلام. منظورتون اینه که قبل از اینکه نمره ی GRE بیا باید اپلای کنیم و کد دانشگاههایی که اپلای کردیم سر جلسه همراهمون باشه؟اگه کسی بعد از اینکه امتحان داد و نمره گرفت اپلای کنه مدرک رسمی برای نمرش نداره؟

niva61
01-30-2008, 09:44 PM
سلام. منظورتون اینه که قبل از اینکه نمره ی GRE بیا باید اپلای کنیم و کد دانشگاههایی که اپلای کردیم سر جلسه همراهمون باشه؟اگه کسی بعد از اینکه امتحان داد و نمره گرفت اپلای کنه مدرک رسمی برای نمرش نداره؟

نه اينکه قبل از GRE اپلاي کنين. ممکنه شما مثلا 2 سال قبل از زمانيکه مي خواين apply کنين اين امتحانو بدين. (نمرات GRE تا 5 سال اعتبار داره)
موقعي که اپلاي مي کنين اگه کد دانشگاه رو زمان امتحان GRE اعلام نکرده بودين، بعد از اعلام نتيجتون از طريق تلفن، فکس و... مي تونين با پرداخت مبلغي پول از ETS بخواين که نمره رو واسه اون دانشگاهي که قبلا کدشو اعلام نکرده بودين، اعلام کنه.

m_reza_kh_Reload
01-30-2008, 10:19 PM
من با دقت به کارت نگاه نکرده بودم، الان که دیدم جواب سوالم رو واضح پیدا کردم و شرمنده شدم که چرا به این واضحی بود و من ندیده بودمش ;D

پایین صفحه اول جا داره که کد جاهایی که میخواید نمره ارسال بشه رو می تونید وارد کنید. البته موقع ثبت نام هم میشده که اگر اون زمان اقدام کردید میتونید حذف یا ویرایشش کنید.

اونجا نوشته که این قسمت علاوه بر تصحیح مشخصات مربوط به اضافه، ویرایش و یا حذف جاهای مورد نظر برای ارسال نمره هم میشه.

:D