PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شعب موسسه زبان کیش؟

alisharapova
08-06-2009, 01:08 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

دوستان عزیز من یه سوالی در مورد موسسه زبان کیش داشتم که فکر میکنم بچه های باحال این سایت حتما پاسخ سوال من رو میدن.

دوستان عزیز من میخوام برای یادگیری زبان انگلیسی بنا به تعریف دوستان به موسسه زبان کیش برم ولی متاسفانه ادرس شعبه موسسه رو تو شهرمون ندارم یعنی هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم خواستم ببینم از دوستان کسی هست که تو این موسسه زبان بخونه و کسی هست که ادرس تمام شعب این موسسه در سایر شهرها به جز تهران از جمله ارومیه که من ساکن اونجا هستم رو بهم بده ؟یا از دوستان کسی هست که بتونه از شعبه مرکزی در تهران ادرس شعبه موسسه در ارومیه رو برام بپرسه؟

در ارومیه یه موسسه بنام ارومیا کیش هست که میگن کیش اصلی نیست!و یا موسسه های دیگه ای مثل کیش مهر یا کیش ایر ولی من ادرس موسسه اصلی که اسمش فقط کیش هست رو میخوام از دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.

با تشکر

azadeh25
08-06-2009, 06:45 PM
من شنبه برات میپرسم

azadeh25
08-16-2009, 06:23 PM
من پرسیدم و لیستش رو گرفتم. به محض اینکه بتونم اسکن میکنم و میذارم رو فروم. تا قبل از اون، اگه کسی آدرس یا تلفن شعبه هاشو خواست، بپرسه.
: شهرهایی که کیش در اونجا شعبه داره ایناست: تهران- کرمان-رشت-کرج-بندرانزلی- شیراز-رفسنجان- اردبیل- اصفهان- فسا- همدان- تنکابن- کاشان- بابل- مشهد-اراک-یزد- تبریز- نی ریز- کرمانشاه- ورامین- بندرعباس- بیرجند- بجنورد- چالوس.

دفتر مرکزی: کیش- تلفن:5- 07644422134
دفتر مرکزی تهران: 88777495 و 88777425.

موفق باشین.

Sara_123
09-09-2009, 09:36 PM
موسسه کیش کلاسی برای تافل هم داره؟