PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خروج از کشور برای تقاضای ویزا-سربازی و پذیرش آمریکا و سوالات مربوطه

amiraliz
March 9th, 2008, 07:31 PM
سلام دوستان،

من این چند وقت یک کم رفتم دنبال این قضایای خروج و ویزا و این چیزا و به این نتایج رسیدم:

1. دانشجوی لیسانس فقط و فقط برای سفر زیارتی میتونه در حین تحصیل خارج شه.

2. تا فارغ التحصیل نشی، وزارت علوم به هیچ وجه نامه برای معافیت تحصیلی واسه خروج برای نظام وظیفه صادر نمیکنه

3. از 1 و 2 نتیجه میشه برای گرفتن ویزای آمریکا، باید تا فارغ التحصیلی صبر کرد و این یعنی این که به ترم fall که september شروع میشه عمرا نمیرسیم!!!!

4. در مورد ویزای کانادا، کسی میدونه بدون داشتن مدرک لیسانس میتونی تقاضای ویزا بدی و ویزا میدن یا نه؟ یا اینکه باید واسه اونم تا بعد فارغ التحصیلی صبر کرد؟

با این شرایط حتی با فرض اینکه شما نامه official پذیرش از دانشگاه مقصد رو هم دارید، رسما باید قید آمریکا رو بزنید، برای کانادا هم تضمینی وجود نداره که بشه قبل از شروع ترم ویزا رو گرفت، مگه اینکه در حین تحصیل و بدون داشتن مدرک فارغ التحصیلی و صرفا با پذیرش دانشگاه ویزا رو صادر کنن!!

و همه اینها یعنی اینکه ما سر کاریم!!! :o

doogdoog
March 9th, 2008, 09:14 PM
مورد اول اشتباه است و دانشجوی لیسانس هم می تواند برای سفر علمی خارج شود. البته بعضی دانشگاهها گیرن ولی این حق شماست. نمی دونم برای ویزا می تونی خارج شی یا نه در حین تحصیل. ولی می تونی با ثبت نام در امتحانهایی مانند تافل و جی آر ای ! از کشور خارج شی و بری دنبال ویزات. البته بعید به نظر میاد کسی باشه بدون پذیرش و داشتن مدرک تحصیلی بخواد برای مقطع بدی بره دنبال ویزا.

amiraliz
March 10th, 2008, 12:18 AM
رامین جان،

این قضیه که واسه تافل و GRE یا کنفرانس میشد خارج شی، واسه قبل از مهر امسال بود، یکی از رفقای من همین هفته پیش رفت دنبال کارای خروج برای کنفرانس، که آخر بهش گفتن نظام وظیفه 6 ماهه که یه بخش نامه جدید داده که دانشجویان لیسانس، فقط و فقط برای سفر زیارتی میتونن خارج شن و لا غیر،

در ضمن شما اگه الان پذیرش رسمی هم از یه دانشگاهی داشته باشی، تا قبل از فارغ التحصیلیت، با این پذیرش هیچ کاری نمیتونی بکنی، چون بهت اجازه خروج از کشور یا گرفتن پاسپورت نمیدن.

ولی من در مورد ویزای کانادا مطمئن نیستم، کسی میدونه که با داشتن Admission ، قبل از فارغ التحصیلی میشه برای ویزای کانادا اقدام کرد یا نه؟ Admission های کانادا قبل از فارغ التحصیلی conditional هست و میگن باید مدرک فارغ التحصیلیت رو برای دانشگاه بفرستی، حالا من نمیدونم با همین Conditional Admission و قبل از گرفتن مدرک لیسانس میشه واسه ویزای کانادا از طریق سفارت کانادا اقدام کرد یا نه؟ یعنی اینکه سفارت مدارکت رو بررسی میکنه یا میگه برو هر موقع مدرک لیسانستو گرفتی بیا؟؟؟

ned
March 10th, 2008, 12:44 AM
سلام
رامین درست میگه. برای امتحان های زبان و کنفرانس میشه پاسپورت گرفت و خارج شد. یکی از دوستان من یک ماه پیش این کارو کرد و مشکلی هم نداشت. :)
فقط باید مدارک ثبت نام امتحان رو به دانشگاه نشون بدین تا نامه برای نظام وظیفه بزنه.
موفق باشین

amiraliz
March 10th, 2008, 12:53 AM
شما کدوم دانشگاهی؟

من دانشگاه تهرانم و رفیقم همین یک هفته پیش واسه این قضیه اقدام کرد و آموزش کل دانشگاه بهش گفتن که به دلیل بخش نامه جدید نمیتونید خارج شید، بخش نامه اش هم هیچ چیزی نبوده که مختص یه دانشگاه باشه، بخش نامه از طرف نظام وظیفه بوده!!!

منم خیلی دوست دارم که بشه خارج شد، چون اگه نشه، کارمون تمومه، ولی این آخرین خبرمه و کاملا هم موثقه، لطفا اگه کاملا از حرفتون مطمئنید و فقط در حد یک شنیده نیست، جزییاتش رو هم بگید، واسه کدوم کشور و از طرف چه دانشگاهی؟

e_salimi2001
March 10th, 2008, 03:56 AM
سلام امیر جان،

مشکلی که میگی من هم تجربه کردم. متاسفانه دانشگاه تهران به هیچ عنوان با دانشجوها سر خروج از کشور همکاری نمیکنه. شما بهتر یه سر برید وزارت علوم، قسمت امور دانشجویان داخل(اگه اشتباه نکنم طبقه چهارم)، پیش خانوم دبیر سیاقی و یا آقای محمدی. شاید اونها بتونن راهی جلوی پای شما بذارن. در مورد نظام وظیفه هم مطمئن باشین که اگه شما تونستین براشون از دانشگاه یا وزارت علوم نامه بیارین، اونا مشکلی نخواهند داشت (حداقل تا 3 ماه پیش که اینطوری بود!)

امیدوارم که مشکلتون هر چه زودتر حل بشه!

Roya82
March 10th, 2008, 07:33 AM
سفارت کانادا برای صدور ویزا اصل مدرک کارشناسی رو هم میخواد؟یعنی فقط داشتن ریزنمرات کافی نیست؟

amiraliz
March 10th, 2008, 01:31 PM
سلام امیر جان،

مشکلی که میگی من هم تجربه کردم. متاسفانه دانشگاه تهران به هیچ عنوان با دانشجوها سر خروج از کشور همکاری نمیکنه. شما بهتر یه سر برید وزارت علوم، قسمت امور دانشجویان داخل(اگه اشتباه نکنم طبقه چهارم)، پیش خانوم دبیر سیاقی و یا آقای محمدی. شاید اونها بتونن راهی جلوی پای شما بذارن. در مورد نظام وظیفه هم مطمئن باشین که اگه شما تونستین براشون از دانشگاه یا وزارت علوم نامه بیارین، اونا مشکلی نخواهند داشت (حداقل تا 3 ماه پیش که اینطوری بود!)

امیدوارم که مشکلتون هر چه زودتر حل بشه!

سلام، راستش من هم الان نامه رسمی admission رو دارم، هم تو یکی دو تا کنفرانس خارجی برای دور و بر خرداد مقاله دارم، ولی انگار نه با admission می تونم خارج شم (خانوم اصفهانی تو وزارت علوم بهم گفت ما فقط بعد از فارغ التحصیلیت میتونیم با نامه admission ات برات از نظام وظیفه درخواست خروج بکنیم) ، نه به دلیل کنفرانس ها (همونطور که گفتم، گفتن بخش نامه جدید میگه که دانشجویان لیسانس فقط برای زیارت میتونن خارج شن)،

حالا سوال من اینه که اگه بخش نامه از طرف نظام وظیفه است که فقط برای دانشگاه تهران صادر نشده که!! اون دوستانی که میگن می شناسن کسانی رو که واسه کنفرانس یا حتی تافل و gre بعد از مهر ماه امسال خارج شدن، لطفا بگن از کدوم دانشگاهن؟

doogdoog
March 10th, 2008, 06:05 PM
سلام دوستان
این که من گفتم حق شماست. من دانشجوی دانشگاه آزادم و اول که به دانشگاه مراجعه کردم هیچ جور راه نمیومدن و می گفتن باید برای ما نامه ی دعوت شامل مهر و امضا از طرف ETS بیاری!(به صرف ثبت نام امتحان و نشون
دادن Ticket Cinfirmation این اجازه رو نمی دن.) من هم داشتم بی خیال می شدم ولی رفتم سازمان مرکزی و وزارت علوم و از دوستم تو شریف پرسیدم و به این نتیجه رسیدم می شه. الان هم GRE ثبت نام کردم در دوبی برای بعد از عید و نامه از دانشگاه گرفتم و رفتم نظام وظیفه و دنبال وثیقه گذاشتنم. دوست عزیز این قانون هست و قانون این اجازه رو به شما می ده پس دانشگاهتون داره اذیت می کنه،برید حقتون رو بگیرید.
منظور شما از فارغ التحصیل اگه اینه که درس شما تموم شده ولی هنوز اصل دانشنامه رو نگرفتی. تو اون دوره فکر نمی کنم بتونی خارج شی ولی اگه دانشجویی می تونی.

Siavash-d
April 14th, 2008, 12:53 PM
دوستم دو ماه از سربازيش مونده و يه پذيرش از يه دانشگاه توي امريكا گرفته. چون تا دو ماه ديگه پاسپورت نميگيره نمي دونه جا هايي كه ازش شماره پاس ميخوان، مثل گرفتن وقت از سفارت، بايد چيكار كنه. كسي ميتونه راهنمائي كنه؟ ممنون.

behzaad
April 14th, 2008, 12:59 PM
say them you have not any yet. they accept

fassih
April 29th, 2008, 12:39 AM
تا جایی که من می دانم بدون پاسپورت وقت نمی دهند. حداقل ترکیه و قبرس نمی دهند. البته من هم هر چی شنیدم از بچه های فورم بوده. من هم خودم هنوز پاس ندارم و خیلی دلم شور می زنه.
بهزاد جان شما خودت دیدی که تازگی کسی این کار را کرده باشه؟ ممنون می شم از راهنماییت.

behzaad
April 29th, 2008, 12:28 PM
اونی که من گفتم مال 14 آوریل بود. 15 آوریل قبرس وقت همه ی کسانی و که بدون پاسپورت رزرو کرده بودند رو کنسل کرد. پس لااقل برای قبرس این کار منتفیه. باید منتظر پاس بمونی. در مورد بقیه ی جاها با خودشون تماس بگیر

sima_s
April 30th, 2008, 09:22 AM
سلام
یک سوال در زمینه‌ی معافیت تحصیلی و مشکل سربازی دارم.
راهی وجود داره که آدم قبل از اینکه دفاع کنه و فارغ التحصیل بشه بره قبرس برای ویزا؟
به همسر من خیلی دیر -سه روز- پیش خبر دادند که پذیرش گرفته برای پاییز 2008. از طرفی چون یک پذیرش برای بهار 2009 داشتیم پایان نامه‌اش رو انجام نداد که مجموعا تا بهار از معافیت تحصیلیش استفاده کنه. حالا ما حداکثر یک ماه وقت داریم که همسرم دفاع کنه و این عملا غیر ممکنه. راهی وجود داره که قبل از دفاع ما بریم برای ویزا؟ مثلا اگه به بهانه‌ی امتحان GRE بریم قبرس و سفارت امریکا میشه؟

eshaq_vaghefi
April 30th, 2008, 10:01 AM
براي خروج آقايون يك بهانه كافيست مثل GMAT GRE TOEFL IELTS و امثال اينا.
يادمه يكي از بچه ها هم همينجا گفته بود كه نامه دانشگاه رو با عنوان مصاحبه براي ادامه تحصيل گرفته بود

alex_mb2001ir
April 30th, 2008, 10:56 AM
اگه لیسانس باشی پاسپورت زیارتی می تونی بگیری فوق و دکترا علاوه بر اوون برای کنفرانس ها هم میدن

sima_s
April 30th, 2008, 11:02 AM
ممنونم. البته شوهر من پاسپورت داره و ما مشکل پاسپورت نداریم اما خب به خاطر سربازی اجازه‌ی خروج نداره. مدرکش هم فوق لیسانسه و پذیرش برای دکترا داره. یعنی با این حساب که شما می‌گید ما به بهونه‌ی امتحان می‌تونیم بریم قبرس برای مصاحبه‌ی سفارت؟ سفارت هیچ مدرکی نمی‌خواد برای فارغ التحصیل بودن؟

hamedabroad
May 5th, 2008, 05:08 PM
سلام دوستان. من وقت سفرت 30 مي از انكارا دارم.چون دليل سفر علمي پيدانكردم مجبور شدم براي سفر زيارتي سوريه اقدام كنم.حالا موندم سر دوراهي!!!
نمي ونم اا اين كار مي تونه وقت برگشتنم مشكل ايجاد كنه يا نه.چندا ازدوستانم خيلي راحت براي وقت تركيه رفتن براي سوره اقدام كردن.موقع برگشتنم مشكلي براشون پيدا نشد.ولي از بعضي هاهم شنيدم كهميگن ان ريسك رو نكنم.الته هنوز موردي كه به مكل برخوده باشه نديدم.اگه دوستان اطلاعات يا تجربه اي دارن لطفا به من كمك كنن.يه راه ديگه كه جلومه اينه كه برم تركيه و بعد يه روز برم سوريه و برگردم كه مهر سوريه تو پاسم بخوره.پيشاپيش مرسي از كمكتون. :D

hamedabroad
May 6th, 2008, 07:51 PM
lمرسی واقعا از این همه پاسخ!!!!!!یعنی هیچ کس از مشکل من تجربه یا اطلاعاتی نداره؟!؟!؟!؟!؟ خدا رو شکر لااقل تو یه چیز تو کل ایران تکم!!!!!

behzaad
May 7th, 2008, 02:29 PM
چرا خودت واسه خودت مشکل بتراشی؟ برای سفر علمی راحت موافقت میشه. مثلاً شرکت در GMAT

omid01
May 8th, 2008, 08:57 AM
دوست عزیز ... مسئله اینه که این مورد انقدر حساسه که تا کسی خودش تجربه نکنه نمتونه قاطع نظر بده

soroosh7911
June 1st, 2008, 03:19 PM
سلام
لطفا دوستانی که تجربه جروج از کشور برای مصاحبه دارن منو راهنمایی کنن
من می خوام که برای مصاحبه برم قبرس

وضعیت من
دانشجوی کارشناسی ارشد و هنوز دفاع نکردم
پاسپورت رو از سفر حج که سال 83 از طرف دانشگاه رفتم دارم
تاریخ مصاحبه: july 1
I-20 هنوز نرسیده و الان تو دبی هست و فکر میکنم تا فردا یا پس فردا برسه
مدارک لازم برای سفارت قبرس و تحویل آژانس دادم (در شیراز) که این مدارک و احتمالاً امروز میفرستند. I-20 و Bank statement تو این مدارک نیست که Bank Statement و فردا می فرستیم

سوال
برای گرفتن مهر اجازه خروج از کشور بهتره چکار کنم؟
اگه بخوام مشابه مواردی که قبلاً مطرح شد مثل شرکت در امتحان GMAT و .... از کشور خارج بشم آیا از من پرسیده می شه که کدوم کشور می رم؟ و اینکه برم قبرس ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
اینکه من بخوام برای 29june تا 3 july از کشور خارج بشم چکار باید بکنم که مشکلی پیش نیاد

ممنون از کمکتون

gorji1983
June 1st, 2008, 03:26 PM
کسي از شما مدرکي نميخواد که چرا ميريد قبرس. يک درخواست ميديد دانشگاه که ميخواهيد براي امتحان GMAT بريد قبرس. کسي هم نميگه چرا قبرس. زمانشم مي تونيد بين 10 روز قبل زمان مصاحبه تا 10 روز بعدش بذاريد (يعني 20 روز يا حتي 1 ماه که ماکزيممشه). نظام وظيفه که اصلا براش مهم نيست شما کجا ميريد فقط بايد نامه تعييديه دانشگاه رو ببريد بعدشم وثيقه بذاريد و آخرشم مهر خروج ميزنند. من خودم اين کارو کردم لذا نگران نباشيد مشکلي نيست.

soroosh7911
June 1st, 2008, 05:54 PM
ممنون از جوابتون
این درخواستی که شما گفتین در مورد GMAT باید چطوری باشه؟ و به از کدوم قسمت دانشگاه باید اقدام بشه؟
آیا تو این در خواست ذکر می شه که دانشجو کدوم کشور می خواد بره امتحان بده؟ و آیا وزارت علوم گیر نمیده که تو قبرس اصلا GMAT برگزار نمیشه؟

gorji1983
June 1st, 2008, 06:01 PM
تو دانشگاه ما (اميرکبير) که يه نامه مي گرفتيم ميبرديم دانشکده امضا مي کرد بعدشم معاونت دانشجويي خطاب به نظام وظيفه مي نوشت. کافيه بريد تحصيلات تکميلي دانشگاتون و بگيد مي خوام اجازه خروج بگيرم اونا هم راهنماييتون مي کنن. وزارت علومم کاري به اين اين چيزا نداره نامه اي که دانشگاه تاييد کرده به همراه گواهيه اشتغال به تحصيل رو اگه ببريد وزارت علوم براتون تاييد مي کنه. در مورد دانشگاهم بعيد مي دونم که چيزي دال بر اينکه نشون بده شما واقعا براي GMAT ميريد قبرس بخوان حداقل براي ما که نخواستند. البته دقت کنيد که اگه براي قبرس يا هر کشوري اجازه خروج مي گيريد فقط بايد بريد اون کشور در غير اين صورت نظام وظيفه بهانه لازم براي بالا کشيدن وثيقه رو پيدا مي کنه.
موفق باشيد.

soroosh7911
June 1st, 2008, 06:14 PM
میشه لطفا بگین که کلیات این نامه چی باید باشه؟ اگر فایل نامه رو دارید، ممنون می شم برام بفرستید.

mhd
June 1st, 2008, 06:23 PM
سلام
ببخشيد آقاي گرجي. شما تا حالا موردي ديديد كه به خاطر رفتن به كشور ديگه وثيقه اش رو ضبط كرده باشند؟ چون دانشگاه ما براي قبرس نامه نداد و من مجبور شدم براي دبي نامه بگيرم. ولي ميرم قبرس. ممنون.

gorji1983
June 1st, 2008, 06:30 PM
سلام
من نديدم ولي از نظام وظيفه هيچ چيزي بعيد نيست. به نظرم به ريسکش نمي ارزه. موقع پس دادن وثيقه اون يارو بحريان تو نظام وظيفه معمولا چک نميکنه که شما کجا رفتي ولي يه وقت ديديد چک کرد اون وقت ديگه اوضاع ناجور ميشه. ولي براي شما فکر کنم مجبوريد. من ديدم کسايي رو که براي عراق مي گيرند ميرن قبرس مشکلي هم پيش نيومده ولي چي بگم نظام وظيفه هست کار وبارش حساب کتاب نداره.

soroosh7911
June 8th, 2008, 09:56 AM
سلام من از دانشگاه پرسیدم و گفتن که برای حروج موقت باید رسید ثبت نام (اینترنتی) امتحان GRE و یا GMAT رو بیاری . به نظرتون من چکار می تونم بکنم؟

RaminR
June 15th, 2009, 03:18 PM
من نتونستم تاپیکی در این مورد پیدا کنم. من مشمول هستم و می‌خوام با گذاشتن وثیقه از کشور خارج بشم. در ضمن، من ویزای آمریکا رو یک ماه پیش از استانبول گرفتم، اما منتظر کلارنس هستم. میخواستم بدونم که بعد از تشکیل پرونده در وزارت علوم و اومدن کلارنس، می‌تونم از استانبول مستقیماً برم آمریکا؟ بیشتر از این جهت میگم که انگار در فرودگاه ایران ویزای شما برای کل مسیر چک می‌شه، اما اگه بخوام مستقیماً برم، خوب مسلما ویزای آمریکا هنوز دستم نیست! آیا کسی‌ بوده که اینطوری خارج شده باشه؟ ممنون از کمکتون.

masroh
June 16th, 2009, 08:48 AM
من این کار رو کردم ۵ ماه پیش و هیچ مشکلی‌ هم پیش نیومد...

شقثشمسهد
August 29th, 2009, 04:39 PM
سلام دوستان
میخواستم ببینم که در صورتیکه من یک پذیرش از آمریکا داشته باشم و بخوام برای تقاضای ویزا برم دبی چکار باید بکنم؟
منظورم اینه که چون مهر خروجی که برای ما میزنن توی گذرنامه فقط واسه یکبار خروج در مدت 2 ماه هستش راه حل چیه؟

samo
January 22nd, 2010, 09:55 AM
سلام، میخواستم بدونم برای من که مشمولم و الان دانشجوی لیسانسم راهی هست که بتونم با تور برم سفر تفریحی دبی؟ در ضمن من واسه اپلای هم اقدام کردم حالا اگه درست شد و خواستم واسه ترم پاییز برم، اون گذرنامه ای که بتونم احیاناً واسه سفر به دبی بگیرم بعداً برای خروجم واسه تحصیل مشکل ایجاد نمیکنه؟

esivoltaj
April 6th, 2010, 10:24 PM
من دانشجوي ليسانس دانشگاه آزاد هستم.
من واسه ويزا ميخوام برم قبرس . چون دانشچو هستم بايد از دانشگاه به بهانه امتحان نامه خروج بگيرم يا راه ديگه واسه خروج از كشور كساني كه در حال تحصيل هستند هست؟؟؟؟؟؟
چه جورنامه بايد از انشگاه بگيرم؟

attanew
April 7th, 2010, 03:18 AM
من دانشجوي ليسانس دانشگاه آزاد هستم.
من واسه ويزا ميخوام برم قبرس . چون دانشچو هستم بايد از دانشگاه به بهانه امتحان نامه خروج بگيرم يا راه ديگه واسه خروج از كشور كساني كه در حال تحصيل هستند هست؟؟؟؟؟؟
چه جورنامه بايد از انشگاه بگيرم؟

با سلام :)

فعلا همین تنها راهه، البته شاید بزودی این مشکل حل بشه. ولی در کل دانشجو برای سفر علمی یا زیارتی می تونه از کشور خارج بشه.

موفق پیروز باشید.

esivoltaj
April 7th, 2010, 09:39 AM
مرسی.
اگه نتونستم در نزدیک وقت سفارت تاریخی واسه امتحان پیدا کنم که به بهان ی اون امتحان برم سفارت راهی دیگه ای هست?
کسی از دانشگاه ازاد واسه اینکار نامه گرفته ? فرمت نامه مشخص هست؟

proshuttle
April 20th, 2010, 01:08 AM
من و همسرم هر دو در حال اقدام برای گرفتن پذیرش هستیم و تصمیم داریم هر یک با شرایط بهتری پذیرش گرفت اون به عنوان F1 اقدام کند و نفر بعد F2.
سوال من این است اگه همسر بنده پذیرش بگیره و در مصاحبه هم قبول شیم و ویزای F1 & F2 بگیریم.بنده با توجه اینکه خدمت نرفتم چطور می توانم به عنوان F2 خارج شوم؟
مرسی

ali-composite
April 20th, 2010, 09:41 AM
من و همسرم هر دو در حال اقدام برای گرفتن پذیرش هستیم و تصمیم داریم هر یک با شرایط بهتری پذیرش گرفت اون به عنوان F1 اقدام کند و نفر بعد F2.
سوال من این است اگه همسر بنده پذیرش بگیره و در مصاحبه هم قبول شیم و ویزای F1 & F2 بگیریم.بنده با توجه اینکه خدمت نرفتم چطور می توانم به عنوان F2 خارج شوم؟
مرسی

شما باید حتما پذیرش داشته باشی که بتونی از کشور خارج بشی با وثیقه.حالا اگه بخوای به عنوان F2 تنها بری و اونجا درس نخونی بعد از مدتی که نامه اشتغال به تحصیل رو نفرستی وثیقه شما ضبط و بلعیده میشه.
اما اگه دانشجو باشی و نامه اشتغال به تحصیلتو بفرستی برای اینا, مشکلی پیش نخواهد آمد.

proshuttle
April 20th, 2010, 09:59 AM
خواب بعد از چه مدتی وقت دارم پس ار خروج به عنوان F2 نامه اشتغال به تخصیل واسه اینا بفرستیم؟

immet
June 2nd, 2010, 11:00 AM
سلام دوستان،

من تمام تاپيكهايي كه فكر ميكردم جواب سوال منو بدن رو زير و رو كردم ولي نه شرايط مشابهي پيدا كردم و نه كسي به سوالاتي كه گذاشتم جوابي داده.

شرايط من:
من الان نزديك به 14 ماهه تو سپاه خدمت كردم و با توجه به اينكه فوقم، حدود 2 ماه از خدمتم مونده. الان براي دكتري فول فاند از آمريكا دارم. پاسپورت هم دارم.
آيا راهي هست كه بتونم هم مجوز خروج بگيرم و هم مجبور نشم بيخود اون دو ماه رو تهش بذارمو پاشم برم اونور؟ نميشه هم سفارت رفت برا مصاحبه، و هم خدمت رو تموم كرد؟ چون من بايد شهريور برم آمريكا، سربازيم هم آخرمرداد تموم ميشه.

ممنون ميشم من رو راهنمايي كنيد.

ali-composite
June 2nd, 2010, 11:17 AM
سلام دوستان،

من تمام تاپيكهايي كه فكر ميكردم جواب سوال منو بدن رو زير و رو كردم ولي نه شرايط مشابهي پيدا كردم و نه كسي به سوالاتي كه گذاشتم جوابي داده.

شرايط من:
من الان نزديك به 14 ماهه تو سپاه خدمت كردم و با توجه به اينكه فوقم، حدود 2 ماه از خدمتم مونده. الان براي دكتري فول فاند از آمريكا دارم. پاسپورت هم دارم.
آيا راهي هست كه بتونم هم مجوز خروج بگيرم و هم مجبور نشم بيخود اون دو ماه رو تهش بذارمو پاشم برم اونور؟ نميشه هم سفارت رفت برا مصاحبه، و هم خدمت رو تموم كرد؟ چون من بايد شهريور برم آمريكا، سربازيم هم آخرمرداد تموم ميشه.

ممنون ميشم من رو راهنمايي كنيد.
سلام

شرایط شما واقعا بد شانسی هست!! اما تا جایی که من می دونم و دیدم و پرسیدم و می تونم بگم مطمئنم شما مجبورید همین الان تقاضای ترخیص کنید و راهی نداره که هم خدمت کنی هم کارای ویزای آمریکا رو پیش ببری.یعنی باقی خدمتت می مونه بعد درست.امیدوارم که اشتباه کنم و اینجور نباشه.

بازم برو نظام وظیفه و حضوری با رئیسشون مشکلتو طرح کن شاید راهی پیش پات بگذاره.راه دیگه هم که من می تونم پیشنهاد بدم دیفر کردن پذیرشته که توصیه نمی کنم.

immet
June 2nd, 2010, 11:57 PM
سلام

شرایط شما واقعا بد شانسی هست!! اما تا جایی که من می دونم و دیدم و پرسیدم و می تونم بگم مطمئنم شما مجبورید همین الان تقاضای ترخیص کنید و راهی نداره که هم خدمت کنی هم کارای ویزای آمریکا رو پیش ببری.یعنی باقی خدمتت می مونه بعد درست.امیدوارم که اشتباه کنم و اینجور نباشه.

بازم برو نظام وظیفه و حضوری با رئیسشون مشکلتو طرح کن شاید راهی پیش پات بگذاره.راه دیگه هم که من می تونم پیشنهاد بدم دیفر کردن پذیرشته که توصیه نمی کنم.
رئيسشون منظورتون شخص خاصيه؟ ديفر رو هم استاده از شانس من قبول نميكنه!!! ميگه قرارداد دارم، اگه دير بيام پوله ميپره!:(

ali-composite
June 3rd, 2010, 12:19 AM
رئيسشون منظورتون شخص خاصيه؟ ديفر رو هم استاده از شانس من قبول نميكنه!!! ميگه قرارداد دارم، اگه دير بيام پوله ميپره!:(

بچه ها بهش می گن سردار.ولی اسمشو نمیدونم چیه.اما حتما یه نفر رئیس کلشون هست در زمینه خروج از کشور دیگه.باید بری اونجا بپرسی کیه.

immet
June 4th, 2010, 01:19 PM
بچه ها بهش می گن سردار.ولی اسمشو نمیدونم چیه.اما حتما یه نفر رئیس کلشون هست در زمینه خروج از کشور دیگه.باید بری اونجا بپرسی کیه.
يه حلوائي نامي هست اونجا برا معافيت مشمولين كه فك كنم بايد برم روي مخ اون. البته اگه اشتباه نكنم ستوان هست، نه سردار. حالا يه سوال خارج از تاپيك. چرا گفتي ديفر رو توصيه نميكنم؟ پيشاپيش از مديران محترم عذرخواهي مي كنم.

reza_a
June 26th, 2010, 05:21 PM
دوستان من یه مشکلی دارم.. من 10 روز پیش قبرس مصاحبه داشتم و ویزا رو گرفتم اما هنوز کلیر نشدم. خوب الان i20 و نامه پذیرشم دست سفارت امریکا تو قبرسه... الان من می خوام برای خروج از کشور اقدام کنم، وزارت علوم اصل اینها رو می خواد حتما؟ کپی جفتشون رو دارم، نمی شه؟ (برای رفتن به قبرس به بهانه امتحان تافل 5 میلیون وثیقه گذاشته بودم)

بعد به نظرتون با i20 یه دانشگاه دیگه میشه اقدام کرد؟ مهمه که همون دانشگاهی باشه که می خوام برم درس بخونم؟

ممنون.

AmirCS
July 9th, 2010, 12:03 PM
سلام دوستان

ممنون از ali-composite عزیز

دوستان من از ۳ بار مجوز خروج برای تحصیل در آمریکا ۱ بارشو استفاده کردم (وثیقه هم ۱۵ تا گذاشتم برای ۶ سال دوره تحصیل)- حالا می خواستم از شما بزرگواران ۳ تا سوال بپرسم:

۱. آیا تا زمانی که من Clear نشدم باید با وزارت علوم مکاتبه خاصی داشته باشم؟
۲. اگر Clear شدم باید چه مدارکی را به وزارت علوم بدم تا خروج دوم را اجازه بده؟
۳. اگر بعد از Pick up - مستقیما خواستم برم آمریکا آیا مجوز متفاوت خواهد بود؟

ممنون از شما

Shahsavar
July 28th, 2010, 12:02 PM
یه نگرانی بزرگ

من برای بلژیک پذیرش PhD داشتم و اردیبهشت کارم شروع می شد. برای همین تمام کارهای وزارت علوم و نظام وظیفه و وثیقه و ... انجام دادم و مهر خروج پاسم هم تا آخر خرداد برام زدن. اما تو فاند مشکل پیش اومد و ویزا نگرفتم. حالا می خوام بدونم اگه یه پذیرش از آمریکا ببرم و قبلی رو بخوام تغییر بدم این امکان رو به آدم میدن یا نه؟ اصلا اجازه تغییر کشور برای یک بار رو داریم و اگه داریم تا چه مدت بعد از سپردن وثیقه و در واقع گرفتن معافیت تحصیلی این اجازه رو به ما میدن؟

مرسی از راهنمایی دوستان

behroozf
July 28th, 2010, 09:13 PM
این سوال رو من هم داشتم البته حالت من بر عکس شما بود و هست. اگر ویزای آمریکام به موقع نرسه احتمال داره به انگلیس تغییر بدم پذیرشم رو.
من یکی از روزها که رفته بودم نظام وظیفه (دو ماه حدودا) ، یکی از دوستان بود که این کار رو خیلی راحت انجام داد.
روندش هم اینطور بود که باید نامه پذیرش جدید رو ببرید وزارت علوم (مثل کارهای تشکیل پرونده اولیه) تا در جلسه اشون بررسی کنند و پذیرش قبلیتون رو با جدیده جایگزین کنند. بعد وزارت علوم یه نامه به نظام وظیفه میده که پذیرشتون رو در سیستمشون تغییر بدن. دوست من اون روز خیلی بی دردسر با داشتن این نامه کارش رو انجام داد. دیگه به واحد مالی و غیره هم نرفت. فقط نامه وزارت رو بردن اتاق 61 اون آقای سرهنگ بهمن امضا کردن و بعدش خانم تاپیست اتاق 60 در سیستم وارد کردن.
حالا امیدوارم شما هم تشریف میبرین به همین راحتی کارتون راه بیفته. یه خواهش هم داشتم که اگر روندش کار دیگه ای هم داشت یا خدای ناکرده تغییری کرده بود،لطف کنین و همینجا یا با پیام خصوصی به من هم اطلاع بدین.
فکر می کنم تا قبل از شروع تحصیلتون (در بازه یکساله) تغییر برای یکبار به همین صورت انجام بشه. بعد از شروع تحصیل یه مقدار دنگ و فنگ پیدا میکنه.

یه نگرانی بزرگ

من برای بلژیک پذیرش PhD داشتم و اردیبهشت کارم شروع می شد. برای همین تمام کارهای وزارت علوم و نظام وظیفه و وثیقه و ... انجام دادم و مهر خروج پاسم هم تا آخر خرداد برام زدن. اما تو فاند مشکل پیش اومد و ویزا نگرفتم. حالا می خوام بدونم اگه یه پذیرش از آمریکا ببرم و قبلی رو بخوام تغییر بدم این امکان رو به آدم میدن یا نه؟ اصلا اجازه تغییر کشور برای یک بار رو داریم و اگه داریم تا چه مدت بعد از سپردن وثیقه و در واقع گرفتن معافیت تحصیلی این اجازه رو به ما میدن؟

مرسی از راهنمایی دوستان

roozbeh3314
July 31st, 2010, 12:38 PM
با سلام
من كلير شدم و يكي از دوستان ويزاي منو آورد ايران. واسه نامه خروج گرفتن از وزارت علوم ويزا كافيه؟
اگر كسي خودش خواست واسه pick up بره چطور؟
با تشكر

hosseinab
November 2nd, 2010, 04:20 PM
سلام دوستان
راستش من دارم همزمان برای امریکا هم برای مالزی اپلای میکنم . امریکا که جواباش تو اردیبهشت و خرداد میاد و باید هم فاند بگیرم. من اخر برج 10 دفترچه سربازیمو پست خواهم کرد که احتمالا همون اردیبهشت خرداد میرم سربازی!!!
ولی جوابای مالزی نهایتا دیگه اذر امده و احتمال پذیرشم از UTM هم خوبه
حالا من از شما 1 سئوال دارم :

اگر رفتم مالزی ثبت نام کردم مثلا دی بهمن امسال بعد جواب دانشگاههای امریکا تو اردیبهشت خرداد امد که فاند گرفتم انصراف میدم میرم امریکا ؟ حالا از لحاظ سربازی مشکلی نداره؟ آیا مجبورم بیام ایران ؟(برای فرم I20، )راهی نیست دوباره ایران نیام؟
تغییر کشور چه مشکلی برای من از لحاظ سربازی پیش میاره؟
ممنون

سوال منم هست با این تفاوت که ماله من آمریکا و فرانسست !
جوابی نگرفتم از هرکی پرسیدم !

ali_m4057
November 2nd, 2010, 09:17 PM
خواهش میکنم اگه کسی چیزی میدونه بگه ........................خیلی ممنونش میشیم

سلام دوستان
راستش من دارم همزمان برای امریکا هم برای مالزی اپلای میکنم . امریکا که جواباش تو اردیبهشت و خرداد میاد و باید هم فاند بگیرم. من اخر برج 10 دفترچه سربازیمو پست خواهم کرد که احتمالا همون اردیبهشت خرداد میرم سربازی!!!

اگر رفتم مالزی ثبت نام کردم مثلا دی بهمن امسال بعد جواب دانشگاههای امریکا تو اردیبهشت خرداد امد که فاند گرفتم انصراف میدم میرم امریکا ؟ حالا از لحاظ سربازی مشکلی نداره؟ آیا مجبورم بیام ایران ؟(برای فرم I20، )راهی نیست دوباره ایران نیام؟
ممنون

دوستان عزیز اگر کسی جواب رو میدونه، لطفاً دریغ نکنه از این دوست خوبمون. (مدیر)

ali_since1986
March 20th, 2011, 12:33 PM

سلام دوستان

ممنون

سلام،
احتمالا الان دیگه این جواب من به درد این دوستمون نمیخوره ولی شاید واسه بقیه به درد خورد.

این طوری که من میدونم،آره، شما حتما باید بیای ایران و تغییر دانشگاه رو به وزارت علوم اطلاع بدی. من این کارو نکردم خودم ولی پرسیدم و گفتن تغییر دانشگاه وقتی که رفتی(مثلا مالزی در مورد شما) و شروع کردی یکم سخته. خصوصا که یه قانونی دارن که وقت تغییر دانشگاه، باید به عنوان ترنسفر باشه و اگر شده یک واحد از دانشگاه اول به دانشگاه دوم منتقل کنی. اگر نه خیلی سخته و فکر کنم(مطمئن نیستم) که باید بری توی یه کمسیون تو نظام وظیفه که گویا یه مقدار مشکله!

ali_m4057
March 25th, 2011, 03:23 PM

سلام دوستان

ممنون

hi my friends,
i find a semilar case like myself and this is the answer after some month:

دوست عزيز الان موضوع در مورد تغيير كشوره..حالا اگه ميشه به اي سوال جواب بديد كه اگه من واسه مستر تو رشته مديريت پذيرش بگيرم ولي اونجا تغيير رشته بدم به دندان پزشكي چي ميشه؟؟ كسي از دوستان همچين موقعيتي داره..اگه تغيير بدم وثيقه ميپره يا نه؟؟ رفت و آمدم به كشور؟؟ اگه كمك كنيد ممنون ميشم.. توجه كنيد رشته دندان پزشكي..اين خيلي مهمه...
شما رسما یک بار اجازه دارید که کشور , رشته یا دانشگاهتون رو تغییر بدید.اینم توضیح خود نظام وظیفه:http://police.ir/Portal/Home/ShowPag...2-9b65b559f5f1

الف) هرگونه تغيير رشته يا دانشگاه محل تحصيل با رعايت مقررات وظيفه عمومي و به شرح ذيل امكان پذير مي باشد:
3 حداكثر 4 نيمسال تحصيلي از آغاز تحصيل در رشته يا دانشگاه اوليه نگذشته باشد.
3 رشته و دانشگاه ، مورد تاييد وزارتين علوم و بهداشت و درمان قرار گرفته باشد.
3 موضوع از سوي وزارتين علوم و بهداشت و درمان به سازمان وظيفه عمومي جهت اخذ معافيت مجدد منعكس گردد.
ب) معافيت تحصيلي صادره صرفاً براي آن مقطع تحصيلي كه صادر شده اعتبار دارد و چنانچه مشمولي قصد ادامه تحصيل داشته باشد بايد با تائيد وزارت علوم و تحقيقات و يا بهداشت و درمان و قبل از اتمام و حداكثر يك سال فاصله از فارغ التحصيلي مقطع قبلي براي وي درخواست معافيت تحصيلي شود تا امكان استفاده از معافيت تحصيلي براي مقطع جديد فراهم شود البته در اينگونه موارد حتماً تضمين مراجعت قبلي با توجه به شرايط زماني تطبيق داده خواهد شد. http://police.ir/Portal/Home/ShowPag...2-9b65b559f5f1
police.ir
Share

i am now in Malaysi, but still i do not sure if i can change my university or not?!
please if some body knows say, PLEASE......
VASIGHE man zabt mishe ya na?!

Thanks

behzad3000
April 18th, 2011, 11:23 AM
سلام دوستان.
با این شرایط:
- در حال تحصیل در کارشناسی ارشد و دفاع در خرداد
- پذیرش از آمریکا
- وقت مصاحبه سفارت در اردیبهشت
در نامه درخواست خروج که در دانشگاه پر می کنم، علت خروج رو چی قید کنم؟ رفتن برای ویزا یا مثلا امتحان زبان؟ کدومش به وثیقه کمتری احتیاج داره؟

REALie
April 19th, 2011, 01:40 AM
یک سوالی داشتم.
من از یک دانشگاهی هنوز جواب نگرفتم. ولی میدونم که به بعضی از اونایی که واسه PHD اقدام کردند، پیشنهاد M.S. میده.
حالا من زودتر میخوام به اون دانشگاه میل بزنم و بگم که من حاضرم حتی M.S. هم بیام:D و 5000$ هم دارم واسه سال اول ( البته میدونم کمه . بله پس چی فکر کردی. اگه پول داشتم که میرفتم G tech)
1- به نظرتون شانس بالا میره؟
2- واسه خروچ از کشور چون سربازی دارم مشکل ایجاد نمیشه؟ چون من یک فوق گرفتم
3- واسه ویزای آمریکا مشکل ایجاد نمیشه؟ واسه اونا درکش سخته که یک کسی که یک فوق داره. واسه چی میخواد بیاد دوباره فوق بگیره:D

tasaloti02
April 21st, 2011, 04:54 AM
یک سوالی داشتم.
من از یک دانشگاهی هنوز جواب نگرفتم. ولی میدونم که به بعضی از اونایی که واسه PHD اقدام کردند، پیشنهاد M.S. میده.
حالا من زودتر میخوام به اون دانشگاه میل بزنم و بگم که من حاضرم حتی M.S. هم بیام:D و 5000$ هم دارم واسه سال اول ( البته میدونم کمه . بله پس چی فکر کردی. اگه پول داشتم که میرفتم G tech)
1- به نظرتون شانس بالا میره؟
2- واسه خروچ از کشور چون سربازی دارم مشکل ایجاد نمیشه؟ چون من یک فوق گرفتم
3- واسه ویزای آمریکا مشکل ایجاد نمیشه؟ واسه اونا درکش سخته که یک کسی که یک فوق داره. واسه چی میخواد بیاد دوباره فوق بگیره:D

می تونم جواب سوال 2 رو بدم:
تا اونجایی که می دونم، وزارت علوم فقط برای تحصیل در مقطع بالاتر موافقت می کنه

REALie
April 26th, 2011, 03:31 PM
سلام دوستان.
با این شرایط:
- در حال تحصیل در کارشناسی ارشد و دفاع در خرداد
- پذیرش از آمریکا
- وقت مصاحبه سفارت در اردیبهشت
در نامه درخواست خروج که در دانشگاه پر می کنم، علت خروج رو چی قید کنم؟ رفتن برای ویزا یا مثلا امتحان زبان؟ کدومش به وثیقه کمتری احتیاج داره؟

این سوال منم هست. یکی جواب بده

hamidrezabuddy
April 30th, 2011, 03:41 PM
سلام دوستان
من وضعیتم به این صورته
1- فوق لیسانسم توی شهریور تموم میشه (می توانم زودتر هم دفاع کنم)
2- پذیرش فول فاند ریسرچ گرفتم از یکی از دانشگاه های آمریکا
3- مشمولم (پایان خدمت ندارم)
4- پاسپورت ندارم

سئوالم اینه که اولین کاری که می کتم چی باید باشه؟
باید چه جوری شروع کنم واسه گرفتن پاسپورت؟ به چه بهونه ای؟ مثلاً تفریحی ؟
بعد از پاسپورت گرفتن باید اقدام کنم برای ویزای دوبی؟
اصلاً من با این پروسه آشنا نیستم. ممنون می شم که برای شروع راهنماییم کنید.

L.E.S
May 1st, 2011, 09:25 PM
سلام دوستان
من وضعیتم به این صورته
1- فوق لیسانسم توی شهریور تموم میشه (می توانم زودتر هم دفاع کنم)
2- پذیرش فول فاند ریسرچ گرفتم از یکی از دانشگاه های آمریکا
3- مشمولم (پایان خدمت ندارم)
4- پاسپورت ندارم

سئوالم اینه که اولین کاری که می کتم چی باید باشه؟
باید چه جوری شروع کنم واسه گرفتن پاسپورت؟ به چه بهونه ای؟ مثلاً تفریحی ؟
بعد از پاسپورت گرفتن باید اقدام کنم برای ویزای دوبی؟
اصلاً من با این پروسه آشنا نیستم. ممنون می شم که برای شروع راهنماییم کنید.

برای گرفتن پاسپورت باید اول برید وزارت علوم پرونده تشکیل بدید, بعد برید نظام وظیفه وثیقه بزارید و در نهایت هم وزارت علوم به شما نامه ای میده که با اون میرید اداره گذرنامه و اونا شما رو به پلیس+10 معرفی میکنن برای درخواست پاسپورت. بهونه هم لازم ندارید چون پذیرش دارید. البته خیلی کلی گفتم چون جزئیات رو میتونید از فروم پیدا کنید.
موفق باشید.

mohammad8816
May 1st, 2011, 09:35 PM
برای گرفتن پاسپورت باید اول برید وزارت علوم پرونده تشکیل بدید, بعد برید نظام وظیفه وثیقه بزارید و در نهایت هم وزارت علوم به شما نامه ای میده که با اون میرید اداره گذرنامه و اونا شما رو به پلیس+10 معرفی میکنن برای درخواست پاسپورت. بهونه هم لازم ندارید چون پذیرش دارید. البته خیلی کلی گفتم چون جزئیات رو میتونید از فروم پیدا کنید.
موفق باشید.

این حرف درست نیست

وزارت علوم تا شما فارغ‌التحصیل نشده باشی‌ شمارو به نظام وظیفه معرفی‌ نمی‌کنه واسه پذیرشو مصاحبه ویزا

دوستان دقت کنن

hosseinab
May 2nd, 2011, 09:06 AM
شما مثل اینکه از یه چیزی ناراحتی, من قصدم کمک به اون شخص محترم بود و فکر هم نمیکنم اطلاعات غلطی هم داده باشم. قصد بحث کردن با شما رو هم ندارم.

موفق باشید

اگر دقت کنید ایشون گفته بودن که تا شهریور فارغ التحصیل میشن.

من یه خلاصه ای از داستان خروج از کشور براتون بگم. هر چند شما خودتونم خوب می دونید ولی من می نویسم تا برای همه بچه ها یه دوره ای شده باشه :

1- دانشجو هستید (حالا یا ترم 8 یا ترم 10) پس فقط در هر ترم 1 بار می تونید از کشور خارج بشید. در صورتی که پذیرش گرفتید نمی تونید برید تشکیل پرونده بدید چون فقط می تونید از 1 نوع معافیت استفاده کنید و چون الان معافیتتون تحصیلی هست و درستون تموم نشده پس نمی توید برید معافیت خارج از کشور رو بگیرید.

بهترین حالت ترتیب دادن 1 امتحان تافل یا GRE یا حتی کنفرانس برای خروج از کشور هستش. لازم هم نیست آموزش دانشگاه یا نظام وظیفه بدونه دارید می رید مصاحبه ویزای آمریکا چون 100% یه جوری سنگ جلوی پاتون میشه !

2- فارغ التحصیل شدید و الان پذیرشتون توی دستتون هستش :

برای آمریکا تا 3 بار (4 بار هم دادند) می تونید از کشور خارج شید و بر گردید منوط به اینکه :
1- I-20 توی دستتون باشه ( یا به یه آدرس ایمیل بشه از طرف دانشگاه)
2- نامه ای که دانشگاه به نظام وظیفه می زنه توی دستتون باشه
3- کپی شناسنامه و کارت ملی و اصلش و .. .

برای باقی کشور ها هم باید برید پیش کارشناس مربوطه توی وزارت علوم.

naeemtop
May 2nd, 2011, 08:00 PM
تو رو خدا به من کمک کنید !!!!

من با یه پذیرش دکترای مستقیم رفتم وزارت علوم و از اونجا نظام وظیفه و الان دارم پاس میگیرم. اما میخواستم با یه پذیرش مستر برم سفارت. که تو نظام وظیفه شنید تغییر مقطع تحصیلی از مقطع بالاتر به پایینتر امکان پذیر نیست.
تو دلم گفتم خوب به اینا تا برم اونجا نمیگم اومدم وزارت علوم و مسئول اونجا هم گفت میتونی بری چون کسی به ویزات کاری نداره اما آخر ازش پرسیدم مگه برای خروجی آخر کپی ویزا ام رو نمیخواید اگه فرق داشته باشه نمیگید برم عوض کنم یا مشکل نداره. گفت چرا . اووو داره !!1

حالا میخواستم بدونم بالاخره اگه من با پذیرش مستر برم ویزا بگیرم میزارن از کشور برم یا نه؟ (لطفا اگه کسی اطلاعش کاملا موثقه بگه چون مساله خیلی مهمیه برام)

موفق باشید

L.E.S
May 4th, 2011, 09:48 AM
سلام دوستان

من الان 5 ماهه که منتظر کلیرنس هستم و معافیت تحصیلی (برای مقطع دکتری) من تیرماه تموم میشه و بنابراین باید برم معافیتمو کنسل کنم تا غیبت نخورم. حالا با فرض اینکه بعد از کنسل کردن پروندم کلیر بشم میتونم دوباره تقاضای معافیت تحصیلی بدم یا با توجه به اینکه انصراف دادم دیگه نمیتونم خارج بشم و حتما باید دوره سربازیم تموم بشه؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

REALie
May 13th, 2011, 10:37 AM
تو رو خدا به من کمک کنید !!!!

من با یه پذیرش دکترای مستقیم رفتم وزارت علوم و از اونجا نظام وظیفه و الان دارم پاس میگیرم. اما میخواستم با یه پذیرش مستر برم سفارت. که تو نظام وظیفه شنید تغییر مقطع تحصیلی از مقطع بالاتر به پایینتر امکان پذیر نیست.
تو دلم گفتم خوب به اینا تا برم اونجا نمیگم اومدم وزارت علوم و مسئول اونجا هم گفت میتونی بری چون کسی به ویزات کاری نداره اما آخر ازش پرسیدم مگه برای خروجی آخر کپی ویزا ام رو نمیخواید اگه فرق داشته باشه نمیگید برم عوض کنم یا مشکل نداره. گفت چرا . اووو داره !!1

حالا میخواستم بدونم بالاخره اگه من با پذیرش مستر برم ویزا بگیرم میزارن از کشور برم یا نه؟ (لطفا اگه کسی اطلاعش کاملا موثقه بگه چون مساله خیلی مهمیه برام)

موفق باشید

سلام. من هم مشکلم مشابه هست. خواهشا کمک کنید.
من برای دکترا اقدام کرده بودم. ولی اونها پذیرش فوق دادن. دانشگاه تاپ هست و من میخوام برم.
حالا چجوری میشه از کشور خارج شد؟ من که یک فوق دارم، چجوری میشه واسه فوق رفت؟ نمیشه یه جوری مجوز خروج واسه دکترا گرفت، بعد بریم اونجا و بگیم که دانشگاه گفت باید فوق بخونی، مثلا به خارج بگیم که فرمهای پذیرش را هم برای فوق لیسانس و هم برای دکترا برامون بفرس که ما دکترا را ببریم واسه وزارت علوم خودمون و فوق لیسانس را ببریم برای سفارت :D

کلا راه حلی داره که بشه واسه فوق رفت؟ چه پیچوندن چه غیر پیچوندن

alireza.p
May 29th, 2011, 03:43 PM
سلام بچه ها یه سوال .. بعد از مرحله اول که برای امریکا ویزا رو گرفتیم خروجی دوم رو کی بگیریم؟ بلافاصله بعد از برگشتن؟ یا اینکه نه وایسیم تا کلیر بشیم بدش بریم دنبالش؟؟ میترسم بگیرم خوروجیو بعد بیشتر از ۲ ماه تمیز شدن طول بکشه بعد خروجی کنسل شه ... بچه هایی که تجربشو داران بگن لطفآ روند منطقیش چیه

b.jamasbi
June 4th, 2011, 05:19 PM
سلام دوستان ...من سوالی داشتم که هیچ جای فروم جوابی براش پیدا نکرم ... لطفاً کمکم کنین ... من فکر می کردم که معاف پزشکی می شم که نشدم ... الان سربازم ... یه پذیرش از امریکا دارم ... می خوام دیفرش کنم برای بهار یا پاییز 2012 ... حالا سوالم اینه که دانشگاه های امریکا فقط به کسایی دیفر می دن که مشکل کلیر نشدن دارن؟ ... من می تونم دلایل دیگه ای مثل مشکل مالی یا اصلاً همین سربازی رو بیارم برای اینکه بهم اجازه دیفر کردن بدن؟ کلا چه دلایلی رو می شه تو ایمیلی که به دانشگاه می زنیم بیاریم که قانع کننده باشه؟

firekayot
June 5th, 2011, 03:07 AM
من نامه خروج از کشور برای کانادا گرفتم و رفتم اداره گذرنامه و پاس هم گرفتم.
الان از آمریکا پذیرش اومده برام می خوام برم دوبی برای سفارت آمریکا. هنوز توی مدت 2 ماهه خروج هستم آیا مشکلی پیش میاد؟
یعنی بعد از گرفتن ویزای آمریکا اگه وزارت علوم نامه بده می تونم بازم خارج بشم؟

omidghiasvand
June 5th, 2011, 11:41 PM
دوستانی که از کشور میخوان خارج شن، آقا خانم اگه از طریق وزارت علوم اقدام کردین، چه مشمول چه غیر مشمول و چه خانم و چه آقا، لطفا عوارض خروج ندین. این اقدام کاملا قانونیه چون روال بین وزارت علوم و اداره گذرنامه است. این سری که من رفتم آنکارا متاسفانه به جز من بقیه بچه ها عوارض خروج رو پرداخت کردن، بچه ها ما از پرداخت عوارض خروج معافیم، ولی اون افسر دم گیت گیر میده، ولی با اطمینان قضیه رو بهش بگید و همچنین بهتره یه کپی از نامه وزارت علوم رو همراتون داشته باشین تا دیگه دهنش بسته شه(خلاصه طرف خیلی پررو)!!!

omidghiasvand
June 5th, 2011, 11:45 PM
من نامه خروج از کشور برای کانادا گرفتم و رفتم اداره گذرنامه و پاس هم گرفتم.
الان از آمریکا پذیرش اومده برام می خوام برم دوبی برای سفارت آمریکا. هنوز توی مدت 2 ماهه خروج هستم آیا مشکلی پیش میاد؟
یعنی بعد از گرفتن ویزای آمریکا اگه وزارت علوم نامه بده می تونم بازم خارج بشم؟
شما برای آمریکا سه بار اجازه خروج داری، یه بار برای مصاحبه، یه بار برای پیک آپ ویزا و یه بار هم برای رفتن به آمریکا. هر کدوم هم مهلت دو ماه داره.
در ضمن مقصد شما توی گذرنامه آمریکا خورده ولی چون هیچ پرواز مستقیمی وجود نداره پس میتونین به کشورای دیگه برین.
یادتون باشه بعد از هر بار خروج باید مجددا به وزارت علوم برین تا خروجی بعدی رو براتون فعال کنن. یعنی بعد از هر بار خروج، دیگه خروجی ندارین تا اینکه به وزارت علوم و بعدش به اداره گذرنامه برین.

omidghiasvand
June 5th, 2011, 11:48 PM
سلام بچه ها یه سوال .. بعد از مرحله اول که برای امریکا ویزا رو گرفتیم خروجی دوم رو کی بگیریم؟ بلافاصله بعد از برگشتن؟ یا اینکه نه وایسیم تا کلیر بشیم بدش بریم دنبالش؟؟ میترسم بگیرم خوروجیو بعد بیشتر از ۲ ماه تمیز شدن طول بکشه بعد خروجی کنسل شه ... بچه هایی که تجربشو داران بگن لطفآ روند منطقیش چیه

من گذاشتم بعد از کلیر شدن خروجی بعدیم رو بگیرم. شما یک ساعت وزارت علوم کار دارین تا نامه گذرنامه رو بگیرین و یک ساعت هم توی گذرنامه. در نهایت 3 روز طول میکشه تا خروجی شما به تمام مرزهای ایران از طریق اداره گذرنامه اعلام شه.

ssoheilmn
June 6th, 2011, 09:57 PM
من تجربه ای دارم در ضمینه خروج از کشور که جایی تو این فروم ندیدم. پس می نویسم تا برای دیگران درس عبرت بشه
من یک بار به بهانه امتحان مایکروسافت اجازه خروج از کشور به مقصد مالزی گرفتم. نه وزارت علوم و نه نظام وظیفه مدرکی دال بر ثبت نام من نخواست و فقط با نامه دانشگاه موافقت کردن. و چون برای سفر علمی می رفتم، وثیقه 5 میلیونی گذاشتم نه 15 میلیونی.
من همراه با تور رفتم و سه روز هم رفتم سنگاپور. وقتی برگشتم به راحتی رفتم نظام وظیفه و وثیقمو پس گرفتم. فقط اون آقاهه گفت مثل اینکه یه سر هم به سنگاپور زدی (من برای امتحان تو مالزی اجازه خروج داشتم). منم گفتم آره. هیچی نگفت و کارمو راه انداخت.
4 ماه بعد که می خواستم برای امتحان GRE برم دبی، باز از دانشگاه نامه سفر علمی گرفتم. چون مطمئن نبودم که می تونم به سرعت نامه سفر علمی بگیرم یا نه، به پدرم گفته بودم که 15 میلیون جور کنه تا اگر سفر علمی نشد، همین طوری تفریحی با وثیقه 15 میلیونی برم. در نهایت سفر علمیم رو دانشگاه به راحتی قبول کرد و وزارت علوم و نظام وظیفه هم قبول کردند و قرار شد فرداش برم گذرنامه.
صبح که رفتم گذرنامه دیدم نامه من نیومده. رفتم میدون سپاه و متوجه شدم که از تاریخ قبلی، به مدت 6 ماه ممنوع الخروج شده ام. وقتی پیگیری کردم متوجه شدم که چون دفعه قبل به جز مالزی، سنگاپور هم رفته بودم، ممنوع الخروجم کردن. هر چند که اون پلیسه اون موقع چیزی به من نگفت.
حالا این وسط من شانس اوردم و چون با وجود اینکه سفرم علمی بود، وثیقه 15 میلیونی گذاشته بودم، بعد از کلی ابراز ندامت، قبول کردن که ممنوعیت خروج من رو وردارن.
پس اگر برای یک کشور نامه خروج از کشور دارید، به هیچ عنوان به کشور دیگری نروید. چون از پاسپورتتون می فهمن.

alireza.p
June 7th, 2011, 12:49 AM
هر چند که جای درستی سوال رو مطرح نکردید... برای رفع نگرانی پاسخ میدم... نه میشه به هر دلیل قانع کننده ای راضی کنید دانشگاه رو باهاشون مکاتبه کنید.. رییس دپارتمان باید موافقت کنه.. موفق باشید..

سلام دوستان ...من سوالی داشتم که هیچ جای فروم جوابی براش پیدا نکرم ... لطفاً کمکم کنین ... من فکر می کردم که معاف پزشکی می شم که نشدم ... الان سربازم ... یه پذیرش از امریکا دارم ... می خوام دیفرش کنم برای بهار یا پاییز 2012 ... حالا سوالم اینه که دانشگاه های امریکا فقط به کسایی دیفر می دن که مشکل کلیر نشدن دارن؟ ... من می تونم دلایل دیگه ای مثل مشکل مالی یا اصلاً همین سربازی رو بیارم برای اینکه بهم اجازه دیفر کردن بدن؟ کلا چه دلایلی رو می شه تو ایمیلی که به دانشگاه می زنیم بیاریم که قانع کننده باشه؟

mpanvari
June 9th, 2011, 05:57 PM
سلام بچه ها. ما که برای ویزا میریم باید قبل از رفتن پول به حسابی بریزیم یا چون نامه ی وزارت علوم بردیم برای نظام وظیفه دیگه لزومی نداره؟
سپاس

omidghiasvand
June 11th, 2011, 10:11 AM
برای چی و به چه حسابی پول بریزید؟ اگه منظورتون عوارض خروج از کشور هست، به هیچ وجه اون رو پرداخت نکنید.

سلام بچه ها. ما که برای ویزا میریم باید قبل از رفتن پول به حسابی بریزیم یا چون نامه ی وزارت علوم بردیم برای نظام وظیفه دیگه لزومی نداره؟
سپاس

firekayot
June 11th, 2011, 04:21 PM
برای چی و به چه حسابی پول بریزید؟ اگه منظورتون عوارض خروج از کشور هست، به هیچ وجه اون رو پرداخت نکنید.

من امروز اداره گذرنامه بودم و کلی بحث کردم با افسر گفت حق ندارند چیزی بگیرن از شما!
چه در مسافرت اصلی چه برای ویزا. گفتم آخه یارو گیر میده میگه عوارض بدین، گفت نباید بگه!
از نامه یه کپی بگیرین بزنین تو صورت یارو!!!

mpanvari
June 11th, 2011, 04:30 PM
من امروز اداره گذرنامه بودم و کلی بحث کردم با افسر گفت حق ندارند چیزی بگیرن از شما!
چه در مسافرت اصلی چه برای ویزا. گفتم آخه یارو گیر میده میگه عوارض بدین، گفت نباید بگه!
از نامه یه کپی بگیرین بزنین تو صورت یارو!!!

از نامه ی چی؟

alireza.p
June 12th, 2011, 01:06 PM
نامه وزارت علوم که به اداره پاسپورت میزنه.. توشم ذکر شده که نباید هزینه ای بدید !

از نامه ی چی؟

hosseinab
June 12th, 2011, 01:09 PM
یه سوال:

چه قدر طول می کشه که وزارت علوم نامه 2ام یا 3 ام رو بزنه و بعدش چی میشه ؟ یعنی توی نظام وظیف هم باید معطل بشی ؟ یا مثلا همه این کارا در نظام وظیفه و وزارت علوم 1 روزه انجام میشه ؟

omidghiasvand
June 12th, 2011, 05:37 PM
وزارت علوم نامه های خروج از کشور رو تو سه سوت صادر میکنه!!!! فقط کافیه پروند رو بیارین و بعدش نامه تایپ میشه و بعد میرین گذرنامه.

یه سوال:

چه قدر طول می کشه که وزارت علوم نامه 2ام یا 3 ام رو بزنه و بعدش چی میشه ؟ یعنی توی نظام وظیف هم باید معطل بشی ؟ یا مثلا همه این کارا در نظام وظیفه و وزارت علوم 1 روزه انجام میشه ؟

alireza.p
June 12th, 2011, 06:14 PM
اصلا دیگه نظام وظیفه کاری ندارین .. فقط علوم بعدشم 15 دقیقه گذرنامه

یه سوال:

imanegr
June 27th, 2011, 09:14 AM
سلام
من برای آلمان و آمریکا اپلای کردم و اول نتایج آلمان و حدود 6 ماه بعد نتایج آمریکا میاد برای همین مجبورم برای گرفتن ویزای آلمان زودتر وثیقه بذارم و از طرفی ممکنه با آمدن نتایج آمریکا ، از رفتن به آلمان منصرف بشم و به آمریکا برم .
برای همین میخواستم بپرسم از زمانی که وثیقه بذاریم و گذرنامه رو بگیرم تا چه مدت وقت هست که از کشور خارج شد ؟
ممنون

naeemtop
June 27th, 2011, 09:17 AM
سلام
من برای آلمان و آمریکا اپلای کردم و اول نتایج آلمان و حدود 6 ماه بعد نتایج آمریکا میاد برای همین مجبورم برای گرفتن ویزای آلمان زودتر وثیقه بذارم و از طرفی ممکنه با آمدن نتایج آمریکا ، از رفتن به آلمان منصرف بشم و به آمریکا برم .
برای همین میخواستم بپرسم از زمانی که وثیقه بذاریم و گذرنامه رو بگیرم تا چه مدت وقت هست که از کشور خارج شد ؟
ممنون

به این فکر کردید که اگه ویزای تحصیلی آلمان تو پاستون باشه امکان داره مشکل ایجاد کنه تو گرفتن ویزای آمریکا؟

imanegr
June 27th, 2011, 09:24 AM
به این فکر کردید که اگه ویزای تحصیلی آلمان تو پاستون باشه امکان داره مشکل ایجاد کنه تو گرفتن ویزای آمریکا؟
خیر ، نمیدونسم ممکنه مشکل ایجاد کنه . لطفا اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید بفرمایید .
در ضمن میخواستم بدونم گذرنامه های صادر شده تا چه مدت اعتبار دارند ؟
ممنون

naeemtop
June 27th, 2011, 11:35 PM
خیر ، نمیدونسم ممکنه مشکل ایجاد کنه . لطفا اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید بفرمایید .
در ضمن میخواستم بدونم گذرنامه های صادر شده تا چه مدت اعتبار دارند ؟
ممنون

من الان تو کلیرنس برای امریکا هستم. از طرفی یه پذیرش از rwth دارم که اصلا دنبال کارای سفارت نرفتم.

از یه فرد با تجربه شنیدم که وجود ویزای تحصیلی کشور دیگه میتونه مشکل ایجاد کنه واسه ویزای آمریکا اما بازم تحقیق کنید. میتونید دنبال کارای سفارتش برید ممکنه تا وقتی که ویزای آلمان حاضر بشه و بخوان تو پاستون بچسبونن ویزای آمریکا هم تکلیفش مشخص بشه

حالا باز خودتون هم تحقیق کنید

mhl2008
August 2nd, 2011, 12:35 AM
سلام. من تازه کلیر شدم چون مشکل نظام وظیفه و ... دارم می خوام برم pick up روز 25 آگوست و بعد 31 آگوست بلیت دارم. یه سوالی داشتم: توی خروج از کشور برای من مشکلی پیش نمی آد؟ چون ما خروج از کشورمون برای آمریکاست و داریم میریم ترکیه در حالی که ویزای آمریکا هم توی پاسمون نیست؟ کسی اطلاع نداره که مشکل پیش میاد یا نه؟ ( من مشکل نظام وظیفه دارم یعنی باید وثیقه بذارم؟)

firekayot
August 2nd, 2011, 02:22 PM
سلام. من تازه کلیر شدم چون مشکل نظام وظیفه و ... دارم می خوام برم pick up روز 25 آگوست و بعد 31 آگوست بلیت دارم. یه سوالی داشتم: توی خروج از کشور برای من مشکلی پیش نمی آد؟ چون ما خروج از کشورمون برای آمریکاست و داریم میریم ترکیه در حالی که ویزای آمریکا هم توی پاسمون نیست؟ کسی اطلاع نداره که مشکل پیش میاد یا نه؟ ( من مشکل نظام وظیفه دارم یعنی باید وثیقه بذارم؟)

شما هر بار برای خروج از کشور باید از وزارت علوم نامه بگیرین ببرین اداره گذرنامه (شناسنامه و کارت ملی هم حتما همراتون باشه) برای آمریکا تا 3 بار و هر بار با مجوز می تونین برین.
خودتون برای pickup میتونین برین و مشکلی نیست اما اگه از یه جای دیگه مثل کانادا پذیرش داشتین فقط میتونین برین کانادا و اگه برین جای دیگه برگردین تا 6 ماه ممنوع الخروج میشین و کلی دردسر دارین. اما برای آمریکا میتونین برین اگرم مشکلی بود توضیح بدین که آمریکا توی ایران سفارت نداره دیگه!!
فقط دقت کنین اگه از ترکیه برگردین تا مجوز نگیرین نمیتونین برین!!!! برای اینکه کارتون سریع تر بشه قبلش از وزارت علوم نامه بگیرین. البته برای احتیاط بیشتر برای اینکه تاریخ نامه قبل از 25 آگوست نباشه به یکی بگین وقتی ایران نیستین به جاتون نامه بگیره. همین که رسیدین ایران برین گذرنامه.

firekayot
August 2nd, 2011, 02:25 PM
من الان تو کلیرنس برای امریکا هستم. از طرفی یه پذیرش از rwth دارم که اصلا دنبال کارای سفارت نرفتم.

از یه فرد با تجربه شنیدم که وجود ویزای تحصیلی کشور دیگه میتونه مشکل ایجاد کنه واسه ویزای آمریکا اما بازم تحقیق کنید. میتونید دنبال کارای سفارتش برید ممکنه تا وقتی که ویزای آلمان حاضر بشه و بخوان تو پاستون بچسبونن ویزای آمریکا هم تکلیفش مشخص بشه

حالا باز خودتون هم تحقیق کنید

اتفاقا یه فرد با تجربه دیگه با داشتن ویزا و پذیرش کانادا ویزای آمریکا رو هم گرفته. می دونین چقدر از دانشجوها همون ترم اول ترزفر می کنن؟ اگه سفارت گیر داد بگو دانشگاه و زمینه کاریش رو دوست دارم. البته بهتره بازم پرس و جو کنین.

firekayot
August 2nd, 2011, 02:30 PM
سلام دوستان
من امریه از سپاه دارم میگیرم. میخواستم بدونم ممکنه بعدا برای ویزای امریکا به این قضیه گیر بدن؟

ممکنه چطور؟ مثلا شما مقاله می نویسین و بعد affiliation شما به جای دانشگاه میشه مثلا (خاتم، انرژی اتمی و ...) حواستون باشه کجا دارین میرین. اگر هم جایی اسمتون ثبت بشه و اونا بتونن به اسم شما و اطلاعات ثبت شده دست پیدا کنن و به هر نحوی بدونن شما خدمت رو در ارتش نبودین ممکنه دردسر بشه. قبلش حتما از کسایی که اونجا بودن بپرسین.

sharifbox
August 5th, 2011, 10:17 PM
سلام من تازه ثبت نام کردم و نمیتونم تاپیک جدید بزنم واسه همین مجبور شدم سوالم رو اینجا بپرسم.
من تا دو ماه دیگه به هفده سالگی میرسم و ممنوع الخروج میشم
پرونده ما در کانادا که حالت سرمایه گذاری بوده در مراحل آخر وجود داره و الان در سایت در حالت این پروسس هست.
از الان تا موقعی که ویزا های ما صادر بشه حدود 7-8 ماهی مونده (البته شاید) ، موقعی که ویزا صادر بشه یک سال وقت دارم تا لندینگ کنم.
اگه برم سربازی مهلت لندینگ کردنم میگذره .
با توجه به اینکه ممنوع الخروج میشم چطور میتونم وقتی ویزام صادر شد برم لندینگ کنم و برگردم؟

Rezalight
October 14th, 2011, 03:58 AM
سلام به همگی . من در اوایل پست های این بخش خوندم که نوشتید دانشجوی لیسانس فقط برای سفر مذهبی میتونه خارج بشه . حالا من یک سوال داشتم . آیا نمیتوان وصیقه گرو گذاشت و با یک شرکت تورهای مسافرتی و گردشکری سفر کرد (بطور مثال به ترکیه سفر کنیم و در روز معین شده به سفارت آمریکا برویم ؟ )

atabak-aut
October 14th, 2011, 10:36 AM
سلام به همگی . من در اوایل پست های این بخش خوندم که نوشتید دانشجوی لیسانس فقط برای سفر مذهبی میتونه خارج بشه . حالا من یک سوال داشتم . آیا نمیتوان وصیقه گرو گذاشت و با یک شرکت تورهای مسافرتی و گردشکری سفر کرد (بطور مثال به ترکیه سفر کنیم و در روز معین شده به سفارت آمریکا برویم ؟ )

سلام
این کار میشود اما نیازی نیست، شما اگر پذیرش از آمریکا را دارید و برای مصاحبه ویزا قصد خروج دارید، این کار به کمک تشکیل پرونده در وزارت علوم و وثیقه امکان پذیر است.
تاپیک مربوطه را مطالعه کنید.

asiaee
October 26th, 2011, 06:13 AM
سلام دوستان
من یک تجربه داشتم واسه گرفتن مجوز خروج از کشور برای امریکا که ممکنه به دردتون بخوره .. همون بار اول که میرید وزارت علوم یه نامه بهتون میده که توش نوشته از این تاریخ تا فلان تاریخ میتونید از کشور خارج شید
اگه ازشون درخواست کنید که کلمه "مکررا" رو تو نامه بنویسن دیگه لازم نیست که بار دوم و سوم برید مجوز خروج بگیرید. توی همون بازه زمانی (۶ ماه فکر کنم) هر چی دلتون خواست میتونید بدون مشکل خارج شید. فقط موقع گرفتن مجوز تو نظام وظیفه، رو این موضوع تاکید کنید و مطمئن شید که اجازه چند بار خروج دارید.
این واسه افسرایای فرودگاهم عجیب بود که با وجود معافیت دانشجویی اجزای چندین بار خروج دارم.
همه موفق باشید.

arash.on
November 8th, 2011, 09:38 PM
سلام دوستان...
من گرین کارد دارم و چندین سال سابقه ی تحصیل در امریکا در مقطع دبیرستان..
فروردین 91 هم مشمول میشم البته الان پیش دانشگاهیم...
باید چیکار کنم بتونم تابستون برگردم اونجا؟
خواهشا کمک کنین

atabak-aut
November 11th, 2011, 03:24 AM
سلام دوستان...
من گرین کارد دارم و چندین سال سابقه ی تحصیل در امریکا در مقطع دبیرستان..
فروردین 91 هم مشمول میشم البته الان پیش دانشگاهیم...
باید چیکار کنم بتونم تابستون برگردم اونجا؟
خواهشا کمک کنین
قبل از سن مشمولیت ایران رو ترک کنید:(

arash.on
November 11th, 2011, 04:40 PM
یعنی تنها راهشه؟
نمیتونم اینکارو بکنم چون اونوقت پیش دانشگاهی رو تموم نمیکنم
نمیشه برم وزارت علوم و معافیت تحصیلی بگیرم؟ یه جوارایی؟

behzad34177
November 30th, 2011, 10:51 PM
سلام دوستان
می خواستم بدونم می شه در حین خدمت (اونم دوره ی آموزشی) برای ویزای آمریکا از کشور خارج شد؟
ممنون

khiman
December 4th, 2011, 01:49 PM
I disagree it may also helpful for receiving the US visa, I myself had the German student visa in my passport at the time of my US interview. and I was approved.

hamidbamshad
December 4th, 2011, 07:46 PM
سلام دوستان
من یک سوال داشتم ، اگه کسی بتونه من رو کمکم کنه ممنون میشم
آیا یک سرباز وسط خدمتش (بعد از آموزشی) بخواد بره خارج (مثلا کانادا) برای کنفرانس
با قید وثیقه ، اجازه خروج از کشور بهش میدن !
اگه امریه باشه چی ؟

Shahab_H
February 18th, 2012, 07:56 PM
با سلام
من نامه از دانشگاه برای نظام وظیفه گرفتم (سفر تفریحی) برای گرفتن پاسپورت. تاریخ درخواستی رو زدم از 15 فروردین تا 1 اردیبهشت. احتمالا تا اواسط اردیبهشت جواب پذیرش میاد و اوایل خرداد وقت سفارت می گیرم. می خواستم ببینم من می تونم دوباره اجازه خروج بگیرم برای ویزا؟ دقیقا چی کار باید بکنم. تا اواخر اسفند هم آخرین نمرم رد می شه و فارغ التحصیل می شم.

با تشکر

s19297
February 20th, 2012, 05:34 PM
سلام
این کار میشود اما نیازی نیست، شما اگر پذیرش از آمریکا را دارید و برای مصاحبه ویزا قصد خروج دارید، این کار به کمک تشکیل پرونده در وزارت علوم و وثیقه امکان پذیر است.
تاپیک مربوطه را مطالعه کنید.

با تشکر از پاسخگویی شما،

1) من هم شرایط مشابه دارم. من ترم پیش برای جیمت رفتم ترکیه. الان ترم اخر فوق هستم. آیا می تونم قبل از فارغ التحصیل شدن و با سپردن ضمانتنامه برای گرفتن ویزا باز هم خارج شم؟ ترجیح می دم قبل از فارغ التحصیلی اینکارو کنم که فعلا مجبور به خرید مدرک نشم و زودتر ویزا را بگیرم. من الان پذیرش رسمی و فول فاند دارم و I20 هم دستم است.

2) آیا اگه با آی20 دانشگاه X برم و ویزا بگیرم، بعد می تونیم مثلا برم دانشگاه Y درس بخونم؟

واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید اتابک عزیز و دیگر دوستان با تجربه

atabak-aut
February 20th, 2012, 10:00 PM
با تشکر از پاسخگویی شما،

1) من هم شرایط مشابه دارم. من ترم پیش برای جیمت رفتم ترکیه. الان ترم اخر فوق هستم. آیا می تونم قبل از فارغ التحصیل شدن و با سپردن ضمانتنامه برای گرفتن ویزا باز هم خارج شم؟ ترجیح می دم قبل از فارغ التحصیلی اینکارو کنم که فعلا مجبور به خرید مدرک نشم و زودتر ویزا را بگیرم. من الان پذیرش رسمی و فول فاند دارم و I20 هم دستم است.

2) آیا اگه با آی20 دانشگاه X برم و ویزا بگیرم، بعد می تونیم مثلا برم دانشگاه Y درس بخونم؟

واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید اتابک عزیز و دیگر دوستان با تجربه

شما دو حالت داره برای خروجتون، یا به بهانه تفریحی زیارتی کنفرانسی چیزی میرید ولی ویزا رو میگیرید، یا از طریق وزارت علوم با تشکیل مدرک و برای ویزا میرید.
شما ترم پیش برای جیمت رفتیم و کوپون این ترمتون نسوخته:) پس این ترم به هردو روش میتونید برید. البته هرچه به زمان فارغ التحصیلی نزدیکتر بشید دانشگاه گیرش در دادن خروج از کشور براتون سخت تر میشه.

سوال 2 مربوط به انجمن امریکاست اونجا دوستان مطلع زیادی هستند

atabak-aut
February 20th, 2012, 10:02 PM
با سلام
من نامه از دانشگاه برای نظام وظیفه گرفتم (سفر تفریحی) برای گرفتن پاسپورت. تاریخ درخواستی رو زدم از 15 فروردین تا 1 اردیبهشت. احتمالا تا اواسط اردیبهشت جواب پذیرش میاد و اوایل خرداد وقت سفارت می گیرم. می خواستم ببینم من می تونم دوباره اجازه خروج بگیرم برای ویزا؟ دقیقا چی کار باید بکنم. تا اواخر اسفند هم آخرین نمرم رد می شه و فارغ التحصیل می شم.

با تشکر

آره شما فارغ التحصیل میشید و میرید وزارت علوم پرونده تشکیل میدید و بهتون اجازه خروح برای ویزا داده میشه:)

delsharm
February 29th, 2012, 08:48 PM
سلام دوستان،

من پذیرش یک دانشگاه رو تو امریکا تازه گرفتم و اسفند هم فارغ‌التحصیل می‌شم (دو هفته دیگه). گذرنامه هم ندارم. حالا سوالم اینه:
1) میشه دو فاصلۀ 6ماهۀ بین فارغ‌التحصیلی و مشمولیت دو بار (یک بار ویزا و یک بار تحصیل) به خارج رفت؟
2) شنیدم برای ثبت نام ویزا نیاز به عکس گذرنامه هست. این فرایند آیا ممکنه باعث شه کلاً من وقت کم بیارم؟ تا چه حد خطرناکه؟

ممنون می‌شم راهنمایی کنید

atabak-aut
March 3rd, 2012, 07:34 AM
سلام دوستان،

من پذیرش یک دانشگاه رو تو امریکا تازه گرفتم و اسفند هم فارغ‌التحصیل می‌شم (دو هفته دیگه). گذرنامه هم ندارم. حالا سوالم اینه:
1) میشه دو فاصلۀ 6ماهۀ بین فارغ‌التحصیلی و مشمولیت دو بار (یک بار ویزا و یک بار تحصیل) به خارج رفت؟
2) شنیدم برای ثبت نام ویزا نیاز به عکس گذرنامه هست. این فرایند آیا ممکنه باعث شه کلاً من وقت کم بیارم؟ تا چه حد خطرناکه؟

ممنون می‌شم راهنمایی کنید

1-) شما وزارت علوم تشکیل پرونده بدین بعدش براتون دو یا سه بار اجازه خروج میدن. درواقع اول فارغ التحصیل میشید بعد اینکارا رو میکنید.
2-) فرآیند عکس خطرناکه؟؟:)

delsharm
March 3rd, 2012, 10:00 PM
1-) شما وزارت علوم تشکیل پرونده بدین بعدش براتون دو یا سه بار اجازه خروج میدن. درواقع اول فارغ التحصیل میشید بعد اینکارا رو میکنید.
2-) فرآیند عکس خطرناکه؟؟:)

سلام

ممنون از جوابت
میشه در مورد فرآیند پرونده‌سازی توی وزارت توضیح بیشتر بدین؟

atabak-aut
March 4th, 2012, 11:27 AM
سلام

ممنون از جوابت
میشه در مورد فرآیند پرونده‌سازی توی وزارت توضیح بیشتر بدین؟

: تشکیل پرونده در وزارت علوم (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?2583-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85)

mohsen1365ir
March 5th, 2012, 06:40 AM
سلام
يه سوال داشتم ممنون ميشم كمكم كنيد
من الان امريكا هستم. حالا اگه تابستون بخوام بيام ايران آيا فقط اجازه يكبار خروج رو به من ميدن. چون اكثر مواردي كه ديدم اين بود كه اول ميرن مصاحبه بعدش ميرن ايران بعدش هم موقع برگشت ميرم پيك اپ ميكنند و ميرن
حالا من ميخوام بدونم اين حالت ممكنه كه من بيام ايران بعدش بره مصاحبه خارج بشم بعدش برگردم و بار دوم برم ويزامو بگيرم و برم؟؟
ممنون

darklord
March 10th, 2012, 03:21 AM
سلام،
مطالب تاپیک های مختلف رو خوندم الآن به یه مشکل خوردم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

من الآن حدود 1 ماه هست که از مقطع ارشد فارغ التحصیل شدم و تا چند وقت دیگه باید دفترچه آماده به خدمتم رو ارسال کنم.
برای آمریکا اپلای کردم و امیدوارم که تا آخر فروردین نامه پذیرشم برسه.
پاسپورت هم ندارم.

خب حالا مشکلی که پیدا کردم اینه که طبق چیزایی که خوندم پاسپورت برای فردی با مشخصات من "یک بار خروج" صادر میشه و برای خروج از کشور هم از تاریخ نامه ی وزارت فقط 2 ماه فرصت خواهم داشت. با این شرایط من چطور می تونم 2 بار از کشور خارج بشم (دفعه ی اول برای گرفتن ویزا و دفعه ی دوم برای تحصیل)؟ چون اولا که خروج دومم قطعا زمانی بیش از 2 ماه از نامه ی وزارت خواهد بود و مهمتر از اون اینکه پاسپورتم در خروج اول باطل میشه!!

ممکنه راهنمایی بفرمایید؟

Armik
March 14th, 2012, 08:34 PM
دوستان یه سوال دارم جایی بهتر از اینجا برای مطرح کردنش پیدا نکردم !

در صورت جور شدن ویزا و همه کارهای مربوطه (پاسپورت و ...)، به چه جاهایی نیاز به ارائه کارت معافیت برای خروج از کشور داریم ؟! اصلن لازم میشه؟!

mshahvali
March 14th, 2012, 08:54 PM
سلام،
مطالب تاپیک های مختلف رو خوندم الآن به یه مشکل خوردم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

من الآن حدود 1 ماه هست که از مقطع ارشد فارغ التحصیل شدم و تا چند وقت دیگه باید دفترچه آماده به خدمتم رو ارسال کنم.
برای آمریکا اپلای کردم و امیدوارم که تا آخر فروردین نامه پذیرشم برسه.
پاسپورت هم ندارم.

خب حالا مشکلی که پیدا کردم اینه که طبق چیزایی که خوندم پاسپورت برای فردی با مشخصات من "یک بار خروج" صادر میشه و برای خروج از کشور هم از تاریخ نامه ی وزارت فقط 2 ماه فرصت خواهم داشت. با این شرایط من چطور می تونم 2 بار از کشور خارج بشم (دفعه ی اول برای گرفتن ویزا و دفعه ی دوم برای تحصیل)؟ چون اولا که خروج دومم قطعا زمانی بیش از 2 ماه از نامه ی وزارت خواهد بود و مهمتر از اون اینکه پاسپورتم در خروج اول باطل میشه!!

ممکنه راهنمایی بفرمایید؟

سلام دوست عزیز. تبریک بابت نجات از درس! منم ماه پیش فارغ شدم! ولی قصد فرستادن دفترچه رو ندام و فکر هم نکنم لازم باشه. تازه شنیدم یک سال بعد بجای 6 ماه شده...
در مورد مجوز خروج، پاسپورت باطل نمی شه. پاسپورت 5 ساله هست و یک مهر می خوره که شما می تونی یکبار از تاریخ فلان خارج بشی.
ضمن اینکه دوباره می تونی از وزارتخونه مجوز خروج بگیری.
حالا دوستان دیگه حتما بیشتر توضیح می دن
موفق باشی
توکل یادت نره ;)

paymantorabi
March 29th, 2012, 04:56 PM
سلام خسته نباشین.
یه سوال اضطراری داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
من از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی پذیرش گرفتم I-20 هم اومده. ایمیل زدم واسه وقت سفارت تو آنکارا. بهم دو هفته دیگه وقت مصاحبه دادن.
مشکل اینجاست که من آخر دی ارشدم رو دفاع کردم و هنوز کارای فارغ التحصیلی رو انجام ندادم. منتظرم تا تعطیلات عید تموم شه. میخواستم ببینم این پروسه فارغ التحصیلی، گذاشتن وثیقه، گرفتن اجازه خروج از کشور و ... رو میتونم یه هفته ای انجام بدم؟
مدارک لیسانس و ارشدو هم باید حتما بخرم؟ آخه مطمئن نیستم که بهم حتما ویزا میدن یا نه.
باید دفترچه پست کنم؟
و اینکه میتونم دوباره به سفارت زنگ بزنم مصاحبه رو عقب بندازم؟

djsina
April 1st, 2012, 02:38 AM
با سلام خدمت دوستان
من از یک دانشگاهی پذیرش گرفتم . از من خواستند که کپی گذرنامه رو براشون ارسال کنم تا برام I20 صادر کنن.
منم هنوز مشغول تحصیل هستم و گذرنامه ندارم و دانشگاهمون هم یکم روی گواهی اشتغال دادن سختگیره
میخواستم بدونم اگر من بخوام الان به یه بهونه ای مثلا زیارتی پاسپورت بگیرم بعدا وقتی I20 اومد برای خروج و مصاحبه به مشکل میخورم ؟ حتی اگه خارج نشم و فقط پاسپورت بگیرم؟
میخواستم بدونم کلا در این شرایط باید چیکار کرد لطفا راهنماییم کنید
پیشاپیش خیلی ممنون از لطفتون

atabak-aut
April 1st, 2012, 05:21 AM
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم اگر من بخوام الان به یه بهونه ای مثلا زیارتی پاسپورت بگیرم بعدا وقتی I20 اومد برای خروج و مصاحبه به مشکل میخورم ؟ حتی اگه خارج نشم و فقط پاسپورت بگیرم؟
میخواستم بدونم کلا در این شرایط باید چیکار کرد لطفا راهنماییم کنید
پیشاپیش خیلی ممنون از لطفتون

نخیر به هیچ مشکلی نمیخورید تاپیک مربوطه رو مطالعه کنید:)

salarrahili
April 2nd, 2012, 11:39 AM
سلام
من پذیرش دارم ولی هنوز فرم I20 نیومده برام. Passbort هم ندارم. از طرفی دفاع کردم و اگرچه فارغ التحصیل نشدم دانشگاه بهم اشتغال به تحصیل نمیده. اگه بخوام برای i20 صبر کنم وقت ویزا دیر می شه و ممکنه نرسم.
1) ایا راه دیگه ای به جز پذیرشم برای پاس هست؟
2) گرفتن پاس و خروج با داشتن I20 چند روز طول می کشه؟
ممنون.

atabak-aut
April 6th, 2012, 06:39 PM
سلام
من پذیرش دارم ولی هنوز فرم I20 نیومده برام. Passbort هم ندارم. از طرفی دفاع کردم و اگرچه فارغ التحصیل نشدم دانشگاه بهم اشتغال به تحصیل نمیده. اگه بخوام برای i20 صبر کنم وقت ویزا دیر می شه و ممکنه نرسم.
1) ایا راه دیگه ای به جز پذیرشم برای پاس هست؟
2) گرفتن پاس و خروج با داشتن I20 چند روز طول می کشه؟
ممنون.

شما پذیرشتون اومده تو وزارت علوم تشکیل پرونده بدید و سه بار بهتون خروج از کشور داده میشه. :

تشکیل پرونده در وزارت علوم (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?2583-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85)

adel87
April 18th, 2012, 08:49 PM
سلام به همگی

امیدوارم سوالم بی جا نباشه

من می خواستم وثیقه نقد بذارم توی بانک شهرستان (وثیقه 15 ملیونی). ممنون میشم دوستان بگن غیر از اسم بانک و کد شعبه چیز دیگه که نمی خوان؟

در ضمن، دوستان کسی بوده که توی بانک مسکن وثیقه بذارن؟ من پیش رئیس شعبه یانک مسکن رفتم و بهم گفت نوع وثیقه چی؟ بهش گفتم برای خروج از کشور ولی طرف توی باغ نبود. حالا کسی بوده که یانک مسکن وثیقه 15 ملیونی بذاره؟
ممنون از توجه

atabak-aut
April 22nd, 2012, 01:34 AM
سلام به همگی

امیدوارم سوالم بی جا نباشه

من می خواستم وثیقه نقد بذارم توی بانک شهرستان (وثیقه 15 ملیونی). ممنون میشم دوستان بگن غیر از اسم بانک و کد شعبه چیز دیگه که نمی خوان؟

در ضمن، دوستان کسی بوده که توی بانک مسکن وثیقه بذارن؟ من پیش رئیس شعبه یانک مسکن رفتم و بهم گفت نوع وثیقه چی؟ بهش گفتم برای خروج از کشور ولی طرف توی باغ نبود. حالا کسی بوده که یانک مسکن وثیقه 15 ملیونی بذاره؟
ممنون از توجه

شما که میخواید وثیقه نقد بذارید، تمام بانکها با کمال میل قبول میکنند ، هیچ نگرانی ای نداره.

kasra515
April 25th, 2012, 03:44 PM
با سلام
من دانشجوی لیسانس کامپیوترم و برای فوق از یکی از دانشگاه های آمریکا برای fall, 2012 ادمیشن گرفتم و برگه I-20 چند روز دیگه به دستم می رسه. در ضمن خودم تیر ماه فارغ التحصیل می شم. چند جا خوندم که وزارت علوم تنها در صورتی اجازه خروج می ده که فارغ التحصیل شده باشم. اینجا هم بحث هایی در مورد اجازه خروج سه مرتبه ای دیدم. واقعا گیج شدم. کسی می تونه دقیقا راهنمایی کنه که من چی کار کنم که به ترم پاییزی اونا برسم؟( با توجه به اینکه از سربازی معاف نیستم و در حال حاضر هم دانشجو ام و باید برای مصاحبه ویزا به آنکارا یا دوبی برم.)
ممنون

alireza85
April 28th, 2012, 12:34 AM
سلام رفقا

من دانشجوی ترم 4 کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم و برای پاییز 2012 از یه دانشگاه آمریکا ادمیشن دارم.
یه وقت از سفارت ترکمنستان گرفتم واسه حوالی 20 خرداد ماه.
من سربازی نرفتم هنوز و الان شاغل به تحصیل هستم. البته دو سال پیش برای سفر زیارتی پاسپورت گرفتم.
حالا چجوری میتونم برای خروج از کشور به مقصد ترکمنستان و مصاحبه سفارت آمریکا مجوز خروج بگیرم. منظورم اینه که به چه بهانه ای ؟ تافل جی آر ای یا چی؟

اگر میشه منو در این مورد یاری کنید.

خیلی ممنون

atabak-aut
April 29th, 2012, 11:15 PM
سلام رفقا

من دانشجوی ترم 4 کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم و برای پاییز 2012 از یه دانشگاه آمریکا ادمیشن دارم.
یه وقت از سفارت ترکمنستان گرفتم واسه حوالی 20 خرداد ماه.
من سربازی نرفتم هنوز و الان شاغل به تحصیل هستم. البته دو سال پیش برای سفر زیارتی پاسپورت گرفتم.
حالا چجوری میتونم برای خروج از کشور به مقصد ترکمنستان و مصاحبه سفارت آمریکا مجوز خروج بگیرم. منظورم اینه که به چه بهانه ای ؟ تافل جی آر ای یا چی؟

اگر میشه منو در این مورد یاری کنید.

خیلی ممنون

تو وزارت علوم تشکیل پرونده بدید و به راحتی کارتون انجام میشه . تاپیک مربوطه رو مطالعه کنید.

fardin_khalili
May 11th, 2012, 04:29 PM
سلام . بجای کپی صفحه اول پاسپورت میتونید کارت ملی رو ترجمه کنید و بفرستید. من واسه 3تا دانشگاه آمریکا اینکارو کردم و الان منتظر صدور I20 هستم. ولی بعد واسه سفارت پاس میخواد

masoodmolan
May 11th, 2012, 05:41 PM
سلام دوستان . اگر یک نفر که تازه وارد دانشگاه شده و اجازه خروج 15 تومانی داشته باشه به مقصد ترکیه و بلیط و مقصدش هم واقعا ترکیه باشه ولی تو پاسش ویزای مهاجرت خورده باشه، تو فرودگاه بهش گیر می دن؟ ممنون

kasra515
May 18th, 2012, 12:32 PM
وثیقه خروج از کشور برای مصاحبه ویزا 5 تومانه یا 15 آخرش؟ :(

mmnavidi1
May 25th, 2012, 03:31 AM
سلام دوستان کسی احیانا شرایط مشابه من رو داشته؟

توی نامه ای که وزارت علوم به اداره گذر نامه برام صادر کرده یه فرصت 6 ماهه برای خروج از کشور برام تعیین شده که تا آبان ماه هستش. حالا اگه به فرض من که برای فال 2012 پذیرش دارم دیفر کنم شروع ترمم طبعا میفته تو آذر/دی 91 که برای من خارج این فرصت 6 ماهست. حالا سوالم اینه: آیا راهی هست که این تاریخ خروج رو تمدید کرد یا حتما باید ظرف 6 ماه از کشور خارج شم؟

studentt
June 6th, 2012, 04:44 PM
سلام دوستان. من از آمریکا پذیرش برای قوق دارم. الان ترم آخر لیسانسم. امتحاناتم اینجا 3 جولای تموم میشه، من برای 12 جولای وقت سفارت دارم، دانشگاه نامه خروج از کشور بهم نمیده چون میگه شما ترم آخری و در امتحانات ما نامه نمیدیم دیگه، من میتونم وزارت علوم تشکیل پرونده بدم؟ (با توجه به این که هنوز فارق التحصیل نشدم)

milad1988
June 6th, 2012, 11:39 PM
سلام دوستان. من از آمریکا پذیرش برای قوق دارم. الان ترم آخر لیسانسم. امتحاناتم اینجا 3 جولای تموم میشه، من برای 12 جولای وقت سفارت دارم، دانشگاه نامه خروج از کشور بهم نمیده چون میگه شما ترم آخری و در امتحانات ما نامه نمیدیم دیگه، من میتونم وزارت علوم تشکیل پرونده بدم؟ (با توجه به این که هنوز فارق التحصیل نشدم)
نه متاسفانه، تا دانشگاه نامه نده وزارت علوم کاری نمی کنه. به نظرم با دانشگاه چونه بزنید، پیش معاون پژوهشی برید و مشکل رو مطرح کنید. امیدوارم آدم خوبی باشن و کارتون رو راه بندازن.

studentt
June 6th, 2012, 11:54 PM
نه متاسفانه، تا دانشگاه نامه نده وزارت علوم کاری نمی کنه. به نظرم با دانشگاه چونه بزنید، پیش معاون پژوهشی برید و مشکل رو مطرح کنید. امیدوارم آدم خوبی باشن و کارتون رو راه بندازن.

دقیقا چه نامه ای؟ همون نامه به نظام وظیفه؟ یا یه نامه ای به وزارت علوم مبنی بر این که ایشون درسش تموم شده و میتونه تشکیل پرونده بده؟

saeedt5
June 7th, 2012, 12:39 PM
سلام دوستان کسی احیانا شرایط مشابه من رو داشته؟

توی نامه ای که وزارت علوم به اداره گذر نامه برام صادر کرده یه فرصت 6 ماهه برای خروج از کشور برام تعیین شده که تا آبان ماه هستش. حالا اگه به فرض من که برای فال 2012 پذیرش دارم دیفر کنم شروع ترمم طبعا میفته تو آذر/دی 91 که برای من خارج این فرصت 6 ماهست. حالا سوالم اینه: آیا راهی هست که این تاریخ خروج رو تمدید کرد یا حتما باید ظرف 6 ماه از کشور خارج شم؟

شما میتونید برید وزارت علوم و مشکلتون رو بگید. اونجا خانم خسروی خیلی خوب کار راه میندازن. یکی از دوستای من همین جوری شد و وزارت علوم کارشو راه انداخت ولی جزییاتشو نمیدونم.

milad1988
June 7th, 2012, 05:38 PM
دقیقا چه نامه ای؟ همون نامه به نظام وظیفه؟ یا یه نامه ای به وزارت علوم مبنی بر این که ایشون درسش تموم شده و میتونه تشکیل پرونده بده؟
شما که هنوز فارغ التحصیل نشدید، نامه نظام وظیفه رو بهتون نمیدن، باید نامه ای بگیرید که به وزارت علوم بگه شما باید در این تاریخ در کنفرانس یا نمایشگاه یا چیزی مثل این شرکت کنید.

kpourang16
June 9th, 2012, 10:48 AM
سلام دوستان عزیز:)

من یه سوالی داشتم...البته قبلش تجربمو هم میگم شاید به درد کسی بخوره:)

قبل از اینکه نتیجه پذیرش آمریکا معلوم بشه، من یه نامه اشتغال به تحصیل از دانشکده گرفتم مبنی بر اینکه میخام برم ترکیه GMAT بدم.اون نامه رو بردم آموزش کل دانشگاه تبریز و اونا یه نامه به نظام وظیفه تبریز دادن...اونام خروج رو وارد سیستمشون کردن و من از طریق پلیس 10+ واسه پاسپورت اقدام کردم...

وقتی پاسپورت اومد و مدت خروجم تموم شد رفتم و خروج رو باطل کردم و گفتم نشد که برم... دوباره وقتی برا مصاحبه از قبرس وقت گرفتم، همین مراحل رو از تبریز اقدام کردم و خروج گرفتم و رفتم مصاحبه و برگشتم! خدارو شکر ویزا رو گرفتم و الان منتظر clearance هستم!

الان فقط دفاع ارشدم مونده که تا چند روز دیگه اونم تموم میشه...میخواستم بدونم برای من که اصلاً تهران و وزارت علوم نرفتم واسه تشکیل پرونده و اینا مشکلی نداره؟؟ و چقد طول میکشه که تشکیل پروهده و گذاشتن وثیقه نقد تموم بشه؟ من برای 16 مرداد بلیط گرفتم!

studentt
June 12th, 2012, 10:27 PM
سلام بچه ها. من نتیجه کیس خودم رو اینجا میزارم. مشکل من این بود که من میخواستم چند روز بعد از امتحانات ترم آخرم برم برای مصاحبه، دانشگاه میگفت ما به شما نامه ای به نظام وظیفه نمیدیم، چون عملا شما دانشجوی ما حساب نمیشی. تنها در صورتی بهت نامه میدیم که این ترم حداقل یک درس حذف کنی تا واحد مونده داشته باشی و ما اجازه خروج از کشور بهت بدیم. از طرفی وزارت علوم میگفت شما تا رسما فارغ التحصیل نشی ما نمیتونیم برای شما تشکیل پرونده بدیم.
اما با چونه زدن و اینور اونور رفتن مشکل حل شد و دانشگاه نامه به نظام وظیفه رو صادر کرد برام. من فکر میکنم دانشگاه ها قوانین خیلی محکمی در این زمنه ندارن و میشه با چک و چونه زدن کار رو پیش برد.

b_mohebali
August 7th, 2012, 04:43 PM
دوستان من یک سوالی داشتم امیدوارم کمکم کنید.
من I20 رو نسبتاً دیر گرفتم و وقت برای مصاحبه نگرفتم (یعنی دانشگاه بهم اجازه خروج نمی داد.) برای همین مجبور شدم که یک ترم دیفر کنم که برای ترم بعد برم مصاحبه. فقط یه مسأله ای هست. وزارت علوم بعد از فارغ التحصیلی برای مصاحبه اجازه خروج می ده؟ من از چند نفر که پرسیدم می گفتن تا دو بار می شه خارج شد که یکی برای مصاحبه و یکی برای پیکاپ ویزا. حالا می خوام ببینم که کسی تا حالا این کارو کرده؟

hadi_fcb
August 17th, 2012, 07:21 PM
سلام
من از طریق یکی از بستگان که عضو هیئت علمی کالج نسبتا رده پایئن راکفورد تو ایلینویز هست به احتمال 99 درصد ادمیشن کاندیشنال دریافت میکنم برا ترم بهاره (Spring Semester 2013)
طرف گفته باید امتحان GMAT بدی.........حالا نمیدونم تاریخ امتحانو کی انتخاب کنم که برا گرقتن ویزا مشکلی پیدا نکنم....چون شنیدم به پذیرش های مشروط ویزا نمیدن
در ضمن من هنوز سربازی نرفتم......به نظرتون وزارت علوم اصلا به یه پذیرش از یه دانشگاه درجه سه با حالت پذیرش مشروط اجازه خروج کشور برای انجام کارهای مربوط به ویزا رو میده یا نه.
اگه کسی میدونه راهنمائی کنه لطفــــــا

milad1988
August 19th, 2012, 09:55 AM
دوستان من یک سوالی داشتم امیدوارم کمکم کنید.
من I20 رو نسبتاً دیر گرفتم و وقت برای مصاحبه نگرفتم (یعنی دانشگاه بهم اجازه خروج نمی داد.) برای همین مجبور شدم که یک ترم دیفر کنم که برای ترم بعد برم مصاحبه. فقط یه مسأله ای هست. وزارت علوم بعد از فارغ التحصیلی برای مصاحبه اجازه خروج می ده؟ من از چند نفر که پرسیدم می گفتن تا دو بار می شه خارج شد که یکی برای مصاحبه و یکی برای پیکاپ ویزا. حالا می خوام ببینم که کسی تا حالا این کارو کرده؟
بله، شما بعد از فارغ التحصیلی و گذاشتن وثیقه تا 6 ماه به دفعات اجازه خروج دارید.

sepehrshady
September 9th, 2012, 01:01 AM
سلام،من 20 آبان امسال 18 سالم می شه
می خوام آذر یا دی برم آنکارا یا دبی امنحان SAT بدم
آیا میتونم از کشور با گذاشتن وثیقه خارج بشم؟
و اگر میتونم هزینش چقدره؟

milad1988
September 9th, 2012, 05:17 AM
سلام،من 20 آبان امسال 18 سالم می شه
می خوام آذر یا دی برم آنکارا یا دبی امنحان SAT بدم
آیا میتونم از کشور با گذاشتن وثیقه خارج بشم؟
و اگر میتونم هزینش چقدره؟
بله میتونید، برای امتحانات 8 میلیون تومان.

mamaliast
September 9th, 2012, 12:59 PM
سلام دوستان.در مورد دانش آموز ها و و پذیرش برای لیسانس مطلبی در این مورد ندیدم.اگر تاپیکی هست لطفا معرفی کنید اگر نیست دوستان خواهشا لطف کنید و جواب این سوال رو بدید.
برای پذیرش در مقطع لیسانس باید اوایل سال پیش دانشگاهی اقدام کنیم و جوابش تا قبل از فارغ التحصیلی می آد.من از اول دی سال پیش دانشگاهیم مشمول می شم و قبل از اون برای امتحان sat خارج می شم لذا مشکلی نیست،حالا اگر admission بگیرم،
در مورد معافیت : امید به معافیت پزشکی دارم که بعد از فارغ التحصیلی باید اقدام کرد.
امیدی به گرفتن ویزا و اصلا وقت برای مصاحبه ویزا هست و اگر وقت بگیریم ما باید با چه بهونه ای خارج شیم در حالی که sat رو دادیم.اگر کار معافیت دیر بشه می شه چند هفته از ترم رو که پاییز شروع میشه نرفت؟
ممنون.

milad1988
September 11th, 2012, 03:25 AM
سلام دوستان.در مورد دانش آموز ها و و پذیرش برای لیسانس مطلبی در این مورد ندیدم.اگر تاپیکی هست لطفا معرفی کنید اگر نیست دوستان خواهشا لطف کنید و جواب این سوال رو بدید.
برای پذیرش در مقطع لیسانس باید اوایل سال پیش دانشگاهی اقدام کنیم و جوابش تا قبل از فارغ التحصیلی می آد.من از اول دی سال پیش دانشگاهیم مشمول می شم و قبل از اون برای امتحان sat خارج می شم لذا مشکلی نیست،حالا اگر admission بگیرم،
در مورد معافیت : امید به معافیت پزشکی دارم که بعد از فارغ التحصیلی باید اقدام کرد.
امیدی به گرفتن ویزا و اصلا وقت برای مصاحبه ویزا هست و اگر وقت بگیریم ما باید با چه بهونه ای خارج شیم در حالی که sat رو دادیم.اگر کار معافیت دیر بشه می شه چند هفته از ترم رو که پاییز شروع میشه نرفت؟
ممنون.

متاسفانه وزارت علوم برای مقطع لیسانس معافیت تحصیلی صادر نمیکنه، این چیزی است که من میدونم، ولی بهتره یک روز حضورا به وزارت علوم مراجعه کنید و شخصا این مورد رو بپرسید، جوابش رو هم لطفا اینجا بگذارید تا بچه های دیگه استفاده کنند. در مورد ویزا خیلی از بچه ها بودن که امسال برای لیسانس ویزا گرفتن، این تاپیک (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?44875-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-(%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%87%D8%A7)) میتونه کمکتون کنه.

atagk
September 15th, 2012, 01:45 PM
سلام
من امسال از یکی از دانشگاه های آمریکا واسه ph.D پذیرش گرفتم ولی چون نتونستم دفاع کنم مجبور شدم یک سال دیفر کنم پذیرشمو یعنی واسه پاییز 2013.الان میخوام بدونم اگه مثلاً آذر فارغ التحصیل بشم و بعدش از دانشگاه فرم I-20 بیاد می تونم از کشور خارج بشم؟ یعنی اگه دیگه دانشجوی دانشگاهم نباشم و فارغ التحصیل بشم وزارت علوم معافیت تحصیلی میده که بتونم برم یا مشکل سربازی پیدا می کنم؟
مرسی

haami_h
September 17th, 2012, 03:12 PM
سلام دوستان

من از امریکا پذیرش دارم و وثیقه گذاشتم برای خروج. ولی چون ویزام نیومده مجبور شدم دیفر کنم به ترم بعد که ژانویه شروع میشه. 6ماهه خروجم آبان تموم میشه و یکسال معافیت بعد از تحصیلم دی ماه به اتمام میرسه.

میخواستم ببینم برای تمدید تاریخ خروجم مشکلی نیست؟ درسته که 6ماه دیگه تمدید میکنن؟ و باید دوباره 20-I رو تو سایت نشا بزارم؟ یا همینجوری برم وزارت علوم؟

milad1988
September 18th, 2012, 12:18 AM
سلام
من امسال از یکی از دانشگاه های آمریکا واسه ph.D پذیرش گرفتم ولی چون نتونستم دفاع کنم مجبور شدم یک سال دیفر کنم پذیرشمو یعنی واسه پاییز 2013.الان میخوام بدونم اگه مثلاً آذر فارغ التحصیل بشم و بعدش از دانشگاه فرم I-20 بیاد می تونم از کشور خارج بشم؟ یعنی اگه دیگه دانشجوی دانشگاهم نباشم و فارغ التحصیل بشم وزارت علوم معافیت تحصیلی میده که بتونم برم یا مشکل سربازی پیدا می کنم؟
مرسی
معمولا وزارت علوم تاریخ مندرج در I-20 شما رو چک میکنه و بر اساس اون به شما اجازه خروج میده. ولی شما با داشتن I-20 دانشجو محسوب میشید و از سربازی معاف هستید، ولی اجازه خروج تا یک تاریخ مشخصی به بعد براتون میزنند. بازهم اگه I-20 جدیدتون اومده از دی اقدام کنید برای ویزا و معافیت. در ضمن شما حداکثر تا 1 ماه قبل شروع کلاسهاتون میتونید وارد آمریکا بشید. پس زودتر نمیتونید بیاید...

milad1988
September 18th, 2012, 12:20 AM
سلام دوستان

من از امریکا پذیرش دارم و وثیقه گذاشتم برای خروج. ولی چون ویزام نیومده مجبور شدم دیفر کنم به ترم بعد که ژانویه شروع میشه. 6ماهه خروجم آبان تموم میشه و یکسال معافیت بعد از تحصیلم دی ماه به اتمام میرسه.

میخواستم ببینم برای تمدید تاریخ خروجم مشکلی نیست؟ درسته که 6ماه دیگه تمدید میکنن؟ و باید دوباره 20-I رو تو سایت نشا بزارم؟ یا همینجوری برم وزارت علوم؟

نه مشکلی نیست، I-20 جدید رو آپلود کنید و برید وزارت علوم برای تمدید.

atagk
September 19th, 2012, 12:48 PM
معمولا وزارت علوم تاریخ مندرج در I-20 شما رو چک میکنه و بر اساس اون به شما اجازه خروج میده. ولی شما با داشتن I-20 دانشجو محسوب میشید و از سربازی معاف هستید، ولی اجازه خروج تا یک تاریخ مشخصی به بعد براتون میزنند. بازهم اگه I-20 جدیدتون اومده از دی اقدام کنید برای ویزا و معافیت. در ضمن شما حداکثر تا 1 ماه قبل شروع کلاسهاتون میتونید وارد آمریکا بشید. پس زودتر نمیتونید بیاید...

من فرم مخصوص I-20 رو سال پیش پر کردم بعدش تصمیم گرفتم دیفر کنم الان نمیدونم دانشگاه I-20 جدید واسم میده یا همون قبلی رو با تاریخ چند ماه پیش واسم میفرسته.این موضوع خیلی منو نگران کرده.

alifoudazi
September 24th, 2012, 11:43 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان
من الان سرباز هستم و 5 ماه است که از خدمت سربازیم گذشته است. از یکی از دانشگاههای آمریکا پذیرش گرفتم و برای مصاحبه میخواهم از کشور خارج بشم. لطفا به این دو سوال من جواب بدید
1- با توجه به اینکه هنوز خدمت من تمام نشده است، آیا این امکان وجود دارد؟ به عبارت دیگه، آیا داشتن فرم I-20 برای گرفتن اجازه خروج و مصاحبه کافیه؟
2- اگر فرضا با یک بار مصاحبه کارم انجام نشد و خواستم دوباره برم، آیا این امکان وجود داره؟

milad1988
September 25th, 2012, 12:05 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان
من الان سرباز هستم و 5 ماه است که از خدمت سربازیم گذشته است. از یکی از دانشگاههای آمریکا پذیرش گرفتم و برای مصاحبه میخواهم از کشور خارج بشم. لطفا به این دو سوال من جواب بدید
1- با توجه به اینکه هنوز خدمت من تمام نشده است، آیا این امکان وجود دارد؟ به عبارت دیگه، آیا داشتن فرم I-20 برای گرفتن اجازه خروج و مصاحبه کافیه؟
2- اگر فرضا با یک بار مصاحبه کارم انجام نشد و خواستم دوباره برم، آیا این امکان وجود داره؟
شما چون I-20 دارید دیگه دانشجو حساب میشید و از خدمت معاف هستید. فقط باید یک یا دو روز از محل خدمت مرخصی بگیرید و به وزارت علوم و سپس نظام وظیفه برای گذاشتن وثیقه مراجعه کنید. از این پس هر به مدت 6 ماه چند بار بخواهید میتونید از کشور خارج بشید.

موفق باشید.

reza685
September 26th, 2012, 03:20 PM
با سلام.. من در تاریخ 24/5/91 فارغ اتحصیل شدم و می خوام برای دانشگاهای میلان اپلای کنم... پاسپورت رو با درخواست سفر زیارتی کربلا می گیرم..اما برای دانشنامه چه مراحلی را باید انجام دهم؟
ایا برای خروج از کشور وثیقه به صورت سفته می شود قرار داد؟... ایا بدون نامه پذیرش می توانم دانشنامه رو بگیرم؟ این پروسه چقد طول می کشه؟ لطفا کمک کمید.پ
با تشکر

keyvanshokooh
October 13th, 2012, 12:11 AM
سلام دوستان عزیز، یک سوالی دارم که بدجوری به کمک دوستان نیاز شدیدددددددددددددددددددددد دددددددددددددد دارم
من الان ارشدمو 2 هفته هست دفاع کردم ولی خودمو فارغ التحصیل نکردم هنوز!!!!
اما واسه تافلم باید برم کشوری مثل ارمنستان یا ترکیه تا دو ماه دیگه اما
نمیدونم من چه جوری باید از کشور خارج شم یعنی باید وثیقه بزارم؟؟؟ چقدر؟؟؟ 15 میلیون؟؟؟
اصلن روند اداری شو نمیدونم که چه جوری باید از کشور خارج شم؟؟؟؟
اگه دوستان با تجربه بهم کمک کنن جواب بدن سوالامو خیلی ممنون میشم.

milad1988
October 15th, 2012, 09:38 AM
با سلام.. من در تاریخ 24/5/91 فارغ اتحصیل شدم و می خوام برای دانشگاهای میلان اپلای کنم... پاسپورت رو با درخواست سفر زیارتی کربلا می گیرم..اما برای دانشنامه چه مراحلی را باید انجام دهم؟
ایا برای خروج از کشور وثیقه به صورت سفته می شود قرار داد؟... ایا بدون نامه پذیرش می توانم دانشنامه رو بگیرم؟ این پروسه چقد طول می کشه؟ لطفا کمک کمید.پ
با تشکر

برای دانشنامه باید اول وثیقه بگذارید تا وزارت علوم به دانشگاه نامه بزنه و اجازه آزاد کردن دانشنامه رو به شما بده. مطمئن نیستم سفته بتونید بگذارید، بازهم از نظام وظیفه و یانک سوال کنید.
خیر بدون نامه پذیرش دانشنامه رو نمی دهند. از زمانی که پذیرش داشته باشید و پول نقد برای گذاشتن وثیقه کلا یک هفته.
موفق باشید.

milad1988
October 15th, 2012, 09:40 AM
سلام دوستان عزیز، یک سوالی دارم که بدجوری به کمک دوستان نیاز شدیدددددددددددددددددددددد دددددددددددددد دارم
من الان ارشدمو 2 هفته هست دفاع کردم ولی خودمو فارغ التحصیل نکردم هنوز!!!!
اما واسه تافلم باید برم کشوری مثل ارمنستان یا ترکیه تا دو ماه دیگه اما
نمیدونم من چه جوری باید از کشور خارج شم یعنی باید وثیقه بزارم؟؟؟ چقدر؟؟؟ 15 میلیون؟؟؟
اصلن روند اداری شو نمیدونم که چه جوری باید از کشور خارج شم؟؟؟؟
اگه دوستان با تجربه بهم کمک کنن جواب بدن سوالامو خیلی ممنون میشم.

اگه فارغ التحصیل شده باشید که متاسفانه مشمول حساب میشید و دیگه نمیتونید از کشور خارج بشید، مگه اینکه پذیرش بگیرید. ولی اگه دانشجو باشید با گذاشتن وثیقه میتونید به بهانه سفر علمی یا نیمه علمی از کشور خارج بشید، اونهم البته با تایید دانشگاه.

mhz_ir
October 17th, 2012, 10:02 PM
اگه فارغ التحصیل شده باشید که متاسفانه مشمول حساب میشید و دیگه نمیتونید از کشور خارج بشید، مگه اینکه پذیرش بگیرید. ولی اگه دانشجو باشید با گذاشتن وثیقه میتونید به بهانه سفر علمی یا نیمه علمی از کشور خارج بشید، اونهم البته با تایید دانشگاه.

طبق سوالی که از نظام وظیفه کردم،گفتن بعد از فراغت از تحصیل در فرجه یکساله تا اعزام به خدمت میتونید
با ارائه برگه فارغ التحصیلی از کشور خارج بشید ولی به صورت سفر تفریحی و با 15 میلیون وثیقه.

mahsabadami
November 3rd, 2012, 09:28 AM
سلام دوستان
اجازه خروج از کشور تاریخ خاصی داره؟
یعنی مثلا می گن شما از فلان تاریخ می تونید از کشور خارج بشید و قبلش مثلا برای مصاحبه ی ویزا نمی شه خارج شد؟
کسی می دونه جریانش چطوریه؟

spirit32
November 6th, 2012, 06:07 PM
سلام دوستان
اجازه خروج از کشور تاریخ خاصی داره؟
یعنی مثلا می گن شما از فلان تاریخ می تونید از کشور خارج بشید و قبلش مثلا برای مصاحبه ی ویزا نمی شه خارج شد؟
کسی می دونه جریانش چطوریه؟
دوست عزیز وزارت علوم برای شما (با توجه به تایید نظام وظیفه و قرار دادن وثیقه) 6 ماه به شما مهلت خروج میده که میتونید در این مدت برای ویزا اقدام کنید!

یک سوال هم من داشتم از دوستان. من گذرنامه دارم فقط باید مجوز خروج رو از اداره گذرنامه بگیرم! آیا مدارک دیگه ای غیر از پاسپورت و شناسنامه و نامه وزارت علوم نیاز هست؟ چقدر زمان میبره این کار؟ یعنی همون روز پاس رو میدن؟
ممنون میشم از لطفتون

ederkhan
November 7th, 2012, 12:18 AM
سلام

من بتازگی فارغ التحصیل شدم و پذیرش مقطع دکترای از کانادا دارم.
برای خروج از کشور باید وثیقه سند بذارم...هنوز نامه ای از دانشگاه تهران نگرفتم مبنی بر فارغ التحصیل شدنم ...میخواستم بدونم که میشه با نامه پذیرش دکترا به وزارت علوم مراجعه کنم و نامه برای نظام وظیفه بگیرم؟

mamaliabd
November 19th, 2012, 06:10 PM
سلام بچه ها
من شهریور 90 فارغ التحصیل شدم
اسفند 90 هم معافیت تحصیلی گرفتم
بخاطر بورس دیر واسه ویزا اقدام کردم
هنوز منتظر ویزام هستم
نظام وظیفه بهم تا اسفند امسال وقت داده
بنظرتون اگه دفترچه سربازی رو پر کنم و بفرستم بعدش مثلا وسط سربازی ی پذیرش بیارم بهم 2باره معافیت تحصیلی میدن؟
کسی هست بتونه جوابمو بده؟ یا شرایط مشابه داشته باشه؟
مرسی

fp678
November 21st, 2012, 01:25 PM
دوستان عزیز،
من بهمن 90 با فوق لیسانس فرغ التحصیل شدم. کم کم مهلت یک ساله من رو به اتمام است و باید به سربازی بروم. اگر امسال برای پاییز آینده اپلای کنم، در صورت پذیرفته شدن می توانم معافیت تحصیلی بگیرم و از کشور خارج شوم.

fp678
November 21st, 2012, 01:29 PM
دوستان عزیز،
من بهمن 90 با فوق لیسانس فرغ التحصیل شدم. کم کم مهلت یک ساله من رو به اتمام است و باید به سربازی بروم. اگر امسال برای پاییز آینده اپلای کنم، در صورت پذیرفته شدن می توانم معافیت تحصیلی بگیرم و از کشور خارج شوم؟

engineer_sami
December 21st, 2012, 07:21 PM
سلام به همه دوستان
دوستان با توجه با تحریم های جدید کانادا و تحریم سپاه، آیا کسی که کارت پایان خدمت سپاه داره مشکلی واسش پیش میاد برای درخواست ویزا دانشجویی یا دیدار موقت؟
ممنون از راهنماییتون

Shahab_H
March 30th, 2013, 12:06 PM
دوستان من فک نکنم بهترین جا برای پرسیدنش باشه ولی تاپیک مرتبط تر پیدا نکردم
من دانشجوی مستر تو آمریکا هستم با وثیقه خارج شدم. برای تابستون میخوام برگردم ایران، شنیدم مثل این که باید یه فرمایی پر کرد فرستاد برای دفتر ایران تو آمریکا جوابشو آورد ایران داد به وزارت علوم تا دوباره نامه به گذرنامه بدن برای اجازه خروج. میشه لطفا کامل توضیح بدین مراحلو و این که دقیقا چی نیاز هست با خودم بیارم برای اجازه خروج مجدد. ممنون

Shahab_H
April 4th, 2013, 04:12 AM
خودم زنگ زدم دفتر حافظ منافع تو واشنگتن گفتم فرم مهر خروج رو به همراه فرم درخواست تسهیلات (اگر اشتباه نکنم یا 1 یا 54) رو daftar.org پر کن بفرست واشنگن به همراه کارنامه اصل پاسپورت و ... مدارک توی فرم ها نوشته شده

projectmobin
April 10th, 2013, 07:43 PM
سلام

من برای دکترا میخوام از کشور خارج بشم. آزاد کردن مدرک لیسانس و ارشد هر دوتاشون الزامیه؟

darklord
April 11th, 2013, 12:49 AM
سلام
من برای دکترا میخوام از کشور خارج بشم. آزاد کردن مدرک لیسانس و ارشد هر دوتاشون الزامیه؟

زمانی که شما میخوای گذرنامه (یا مجوز خروج) بگیری چون که سربازی باید اول بری تو سایت http://nesha.msrt.gov.ir/nesha (http://nesha.msrt.gov.ir/nesha/) و اونجا باید تمام مدارکت رو آپلود کنی (که بعدا هم چشمی کنترل میشه) یکی از این مدارک مورد نیاز گواهی لغو تعهد یا به بیان دیگه گواهی خرید کارشناسی و کارشناسی ارشد شما هست.

fftt
April 11th, 2013, 02:48 PM
سلام ذوستان. من هفته پیش برای گرفتن پاس وثیقه گذاشتم برای آزمون در بازه ۱۵-۲۰ اردیبهشت به مقصد ترکیه (البته هنوز درخواست پاس از پلیس +۱۰ نکردم). دیروز تونستم واسه ۱ خرداد وقت سفارت بگیرم از ارمنستان. به نظرتون صبر کنم ۲۱ ام وثیقه رو آزاد کنم و دوباره وثیقه بزارم برای ۱ خرداد ارمنستان یا اینکه همین الان میتونم وثیقه رو واسه بازه زمانی و کشور جدید انتقال بدم؟ باز از دانشگاه نامه میخوان؟

projectmobin
April 12th, 2013, 09:55 AM
زمانی که شما میخوای گذرنامه (یا مجوز خروج) بگیری چون که سربازی باید اول بری تو سایت http://nesha.msrt.gov.ir/nesha (http://nesha.msrt.gov.ir/nesha/) و اونجا باید تمام مدارکت رو آپلود کنی (که بعدا هم چشمی کنترل میشه) یکی از این مدارک مورد نیاز گواهی لغو تعهد یا به بیان دیگه گواهی خرید کارشناسی و کارشناسی ارشد شما هست.
یعنی واسه کسی که سربازه هیچ راهی وجود نداره که هزینه کمتری بده؟ مثلا یکی از مدارک رو نخره؟

darklord
April 12th, 2013, 08:35 PM
یعنی واسه کسی که سربازه هیچ راهی وجود نداره که هزینه کمتری بده؟ مثلا یکی از مدارک رو نخره؟

شما بین دو مقطع تحصیلیت فاصله بوده؟
کی از ارشد فارغ التحصیل شدی؟

projectmobin
April 12th, 2013, 11:24 PM
شما بین دو مقطع تحصیلیت فاصله بوده؟
کی از ارشد فارغ التحصیل شدی؟

نه پشت سر هم خوندم و مهر 91 دفاع کردم.
چه تفاوتی ایجاد میکنه؟

amir_p
April 14th, 2013, 12:52 PM
دوستان، من هم سوال کاربر عزیز، fftt رو دارم. مهلت خروجم 15 تا 30 اردیبهشت و کشور ارمنستان است. الان میخوام اینو تغییر بدم به 10 تا 15 خرداد و کشور ترکیه. آیا باید حتما تا 30 اردیبهشت صبر کنم یا همین الانم میتونم با بردن مجوز جدید از دانشگاه، وثیقه قبلیمو باطل کنم، وثیقه جدید بذارم و تاریخ و کشور رو عوض کنم؟

projectmobin
April 16th, 2013, 05:45 PM
طبق تماسی که با وزارت علوم داشتم :

1- وزارت علوم برای صدور مجوز خروج (خروجی) حتما گواهی آزاد سازی همه مدارک رو ازتون میخواد.
2- قانونی قبلا بود که میتونستین به جای خرید مدرک یک وثیقه به وزارت علوم بدین و بعد از اتمام تحصیلات در خارج برگردین و مدرک رو بخرین. این قانون سه ماه پیش لغو شده اما هنوز سایت نشا رو آپدیت نکردن که برش دارند.

amir_p
April 16th, 2013, 05:58 PM
طبق تماسی که با وزارت علوم داشتم :

1- وزارت علوم برای صدور مجوز خروج (خروجی) حتما گواهی آزاد سازی همه مدارک رو ازتون میخواد.
2- قانونی قبلا بود که میتونستین به جای خرید مدرک یک وثیقه به وزارت علوم بدین و بعد از اتمام تحصیلات در خارج برگردین و مدرک رو بخرین. این قانون سه ماه پیش لغو شده اما هنوز سایت نشا رو آپدیت نکردن که برش دارند.

درباره ی مورد اول باید بگم که خیر همچین چیزی وجود نداره. من خودم بدون آزادسازی مدرک مجوز خروج گرفتم. اصلا شما میتونید مشغول تحصیل در خارج کشور بشید و مدرکتونو آزاد نکنید. بستگی داره دانشگاه خارج مدرک رسمی از شما بخواد یا نه.

darklord
April 16th, 2013, 09:16 PM
نه پشت سر هم خوندم و مهر 91 دفاع کردم.
چه تفاوتی ایجاد میکنه؟

در صورتی که فاصله بین مقاطع داشته باشید می تونید ادعا کنید که داشتین تو اون بازه کار میکردین دیگه نیازی نیست برای اون بازه ای که کار میکردین پولی بپردازین. (مدرک رو ارزونتر آزاد میکردین)

YMB
April 17th, 2013, 06:32 PM
سلام دوستان،
در سامانه نشا (در فرم درخواست تغيير پذيرش) هنگامی که مشخصات دانشگاه مقصد رو وارد میکنید، یک قسمتی با نام نوع پذیرش وجود داره که باید بین "با هزینه شخصی" و "بورس از دانشگاه خارج" یک رو انتخاب کنیم. من از یک دانشگاه آمریکایی پذیرش گرفتن با فاند RAship که کلیه هزینه ها رو پوشش میده (تقریباً میشه گفت فاند کامله). حالا میخواستم بودنم کدوم یکی از این دو نوع رو انتخاب کنم. "با هزینه شخصی" یا "بورس از دانشگاه خارج"؟
تا جایی که من میدونستم دانشجوهایی که پذیرش گرفتن (با فاند یا بدون فاند) جزو گروه اعزام با هزینه شخصی به حساب میان ولی الآن میبینم که گزینه "بورس از دانشگاه خارج" هم وجود داره.

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

amir_p
April 18th, 2013, 12:57 AM
سلام دوست عزیز. فرقی نمیکنه چه شما فاند بگیرید چه نگیرید، همون اعزام با هزینه ی شخصی هستید.
(در واقع وزارت علوم کاری به فاند شما نداره و فقط نامه ی پذیرش واسش مهمه.)

Jamal007
April 18th, 2013, 04:00 PM
سلام دوستان ارجمند. از مدیران سایت و بچه هایی که لطف کردنو از تجربیات خودشون گفتن خیلی ممنونم. با امروز دو روزه که اینجارو زیرورو کردم جواب سوالمو پیدا نکردم (اگه تو یه تاپیک اشتباهی دارم سوالمو مینویسم عذر میخوام.)
1- برای گذاشتن وثیقه چه برای مصاحبه ویزا و چه کلا برای خروج بجای پول میشه سند مثلا خونه رو گذاشت؟
2- من دوتا ادمیشن برای PhD از آمریکا دارم و هنوز I-20 برام صادر نشده. برای ثبت نام ویزا تو سایت ارمنستان، ایروان (میگن از ترکیه و دبی ارزونتره و راحتتره، درسته) ازم شماره پاس میخان که منم ندارم. من خیلی خیلی ممنون میشم اگه دوستان حوصله کنن و بهم بگن که مرحله به مرحله چیکار باید بکنم؟
از صمیم قلب برای همه اونایی که تلاش میکنن آرزوی موفقیت را دارم.
جمال

YMB
April 18th, 2013, 06:11 PM
سلام دوستان ارجمند. از مدیران سایت و بچه هایی که لطف کردنو از تجربیات خودشون گفتن خیلی ممنونم. با امروز دو روزه که اینجارو زیرورو کردم جواب سوالمو پیدا نکردم (اگه تو یه تاپیک اشتباهی دارم سوالمو مینویسم عذر میخوام.)
1- برای گذاشتن وثیقه چه برای مصاحبه ویزا و چه کلا برای خروج بجای پول میشه سند مثلا خونه رو گذاشت؟
2- من دوتا ادمیشن برای PhD از آمریکا دارم و هنوز I-20 برام صادر نشده. برای ثبت نام ویزا تو سایت ارمنستان، ایروان (میگن از ترکیه و دبی ارزونتره و راحتتره، درسته) ازم شماره پاس میخان که منم ندارم. من خیلی خیلی ممنون میشم اگه دوستان حوصله کنن و بهم بگن که مرحله به مرحله چیکار باید بکنم؟
از صمیم قلب برای همه اونایی که تلاش میکنن آرزوی موفقیت را دارم.
جمال

1) دوست عزیز اگر شما میخواهید معافیت تحصیلی خارج از کشور بگیرید، هم میشه مبلغ 15 میلیون بصورت وثیقه بانکی بذارید و هم سند خانه. من فرض میکنم شما با وثیقه بانکی آشنایی دارید و برای همین توضیح اضافی در موردش نمیدم.
2) روند کلی: شما پس از گرفتن I-20 باید در سایت نشا مربوط به وزارت علوم ثبت نام کنید (در صورتی که رشتتون غیر پزشکی هست) و درخواست معافیت تحصیلی کنید. بعدش میرید وزارت علوم و این وزارت خونه هم به نظام وظیفه نامه میزنه و درخواست معافیت تحصیلی برای شما میکنه. در نظام وظیفه هم با گذاشتن وثیقه معافیت تحصیلی رو میگیرد (نباید غیبت داشته باشید) و دوباره برمیگردید وزارت علوم برای کارای نهایی خروج از کشور و پاسپورت. وزارت علوم نامه مجوز خروج از کشور بهتون میده و شما میرید اداره گذرنامه و پلیس +10 و درخواست پاسپورت میکنید.

Jamal007
April 19th, 2013, 01:25 PM
ممنونم از وقتی که صرف جواب دادن به سوالاتم کردی. من متاسفانه
با وثیقه بانکی آشنایی ندارم، میشه یه توضیحی بدی. و اینکه برای وقت گرفتن برای ویزا آیا آرمنستان از ترکیه و دبی بهتره؟
سپاسگذارم

amirahmadz
April 19th, 2013, 04:07 PM
سلام دوستان. من یه سوال داشتم که نمیدونم اینجا باید مطرح بشه یا نه. اگه کسی وسط انجام سربازیش که به صورت انجام پروژه واسه بنیاد ملی نخبگان هستش بخواد واسه ویزای آمریکا اقدام کنه، بهتره که بگه که سرباز هست یا نه. در واقع این یه نکته منفی هستش که ما پروژه انجام دادیم و ممکنه که بهمون حساس بشن که پروژه چی بوده و اینا؟ کلا بچه هایی که پروژه بنیاد نخبگانو بجای سربازی انجام دادن چی میگن به آفیسر راجع به سربازیشون؟
من صفحه های مختلفو نگاه کردم ولی چیزی راجع به تجربیات ویزای بچه هایی که نخبه وظیفه بودن پیدا نکردم و ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بگه

YMB
April 20th, 2013, 11:45 AM
ممنونم از وقتی که صرف جواب دادن به سوالاتم کردی. من متاسفانه
با وثیقه بانکی آشنایی ندارم، میشه یه توضیحی بدی. و اینکه برای وقت گرفتن برای ویزا آیا آرمنستان از ترکیه و دبی بهتره؟
سپاسگذارم

دوستانی که قصد گرفتن وثیقه بانکی برای معافیت تحصیلی خارج از کشور رو دارند راه و روند کلیش در زیر گفته شده:
وثیقه بانکی: هنگامی که نامه درخواست معافیت تحصیلی را از وزارت علوم گرفتید میرید نظام وظیفه و در اونجا بهتون فرم های وثیقه بانکی رو میدن و شما باید برید و با وثیقه بانکی برگردید تا نظام وظیفه معافیت تحصیلی خارج از کشور رو براتون صادر کنه. فرضاً شما (یا یکی از والدین اتون یا شخص دیگر) مبلغ 20 میلیون تومان در یک حساب بلند مدت دارید (مثلاً 5 ساله). نظام وظیفه نامه ای به شما خطاب به اون بانک میده و شما با در دست داشتن اون نامه میرید بانک و درخواست وثیقه بانکی برای نظام وظیفه رو می کنید. بانک مبلغ 15 میلیون تومن از حساب شما رو بلوک میکنه و نمیتونید برداشت کنید تا زمانی که وثیقه بانکی که از بانک گرفتید رو به بانک برگردونید. اما به 5 میلیون تومن باقی مانده میتونید دسترسی داشته باشد. همانطور که میدونید حساب بلند مدت سود داره و سود اون 15 میلیون تومن همچنان متعلق به خود شما خواهد بود (یعنی کل سود 20 میلیون تومن مال شما باقی میمونه). خوب حالا این وثیقه بانکی چه هزینه هایی داره؟

1) شما باید یک دهم (0.1) مبلغ وثیقه رو به بانک پرداخت کنید. یعنی باید 1.5 میلیون تومن به بانک بدی که وقتی وثیقه رو برگردوندید این مبلغ رو استرداد میکنید. سود این مبلغ به شما تعلق نمیگیره.
2) مبلغ تقریبی 500 هزار تومن بابت کارمزد. این مبلغ برای 5 سال هستش.

وثیقه رو که گرفتید میرید نظام وظیفه و اونجا بهتون معافیت تحصیلی خارج از کشور میدن و شما این نامه رو باید در سایت نشا بارگذاری کنید و اصلش رو ببرید وزارت علوم تا بهتون نامه گذرنامه و خروج از کشور بدن.
هر موقع هم در سال های آینده فارغ التحصیل شدید یا انصراف از تحصیل دادید نظام وظیفه معافیت تحصیلی رو به همراه پاسپورت از شما پس میگیره و وثیقه رو آزاد میکنه. وثیقه رو میبرید بانک و حساب اتون رو آزاد میکنید.

نکته 1) از نظر نظام وظیفه حساب شما در بانک نباید به تازگی باز شده باشه. دلیل این امر اینه که باید در بانک مربوطه سابقه داشته و خوش حساب باشید. پس باید علاوه بر وثیقه بانکی گواهی و تاریخ افتتاح حساب هم از بانک بگیرید.
نکته 2) نظام وظیفه ممکنه بهتون بگه که به هر بانکی نامه نمیزنه و وثیقه رو از یک سری بانک های خاص قبول میکنه ولی این مسئله مهم نیست و روش گیر نیستن، اگر شما به مسئولش بگی مثلاً من حسابم تو بانک پارسیانه و ازش درخواست کنی کارت رو راه میندازه.

سفارت: به نظر من آنکارا و دوبی بهتر از ایروان هستن چون با کیس های ایرانی آشنایی بهتری دارند. باز روند ویزا بسیار شانسی هستش و ممکنه این نظر من درست نباشه.

Jamal007
April 20th, 2013, 11:22 PM
دوستانی که قصد گرفتن وثیقه بانکی برای معافیت تحصیلی خارج از کشور رو دارند راه و روند کلیش در زیر گفته شده:
وثیقه بانکی: هنگامی که نامه درخواست معافیت تحصیلی را از وزارت علوم گرفتید میرید نظام وظیفه و در اونجا بهتون فرم های وثیقه بانکی رو میدن و شما باید برید و با وثیقه بانکی برگردید تا نظام وظیفه معافیت تحصیلی خارج از کشور رو براتون صادر کنه. فرضاً شما (یا یکی از والدین اتون یا شخص دیگر) مبلغ 20 میلیون تومان در یک حساب بلند مدت دارید (مثلاً 5 ساله). نظام وظیفه نامه ای به شما خطاب به اون بانک میده و شما با در دست داشتن اون نامه میرید بانک و درخواست وثیقه بانکی برای نظام وظیفه رو می کنید. بانک مبلغ 15 میلیون تومن از حساب شما رو بلوک میکنه و نمیتونید برداشت کنید تا زمانی که وثیقه بانکی که از بانک گرفتید رو به بانک برگردونید. اما به 5 میلیون تومن باقی مانده میتونید دسترسی داشته باشد. همانطور که میدونید حساب بلند مدت سود داره و سود اون 15 میلیون تومن همچنان متعلق به خود شما خواهد بود (یعنی کل سود 20 میلیون تومن مال شما باقی میمونه). خوب حالا این وثیقه بانکی چه هزینه هایی داره؟

1) شما باید یک دهم (0.1) مبلغ وثیقه رو به بانک پرداخت کنید. یعنی باید 1.5 میلیون تومن به بانک بدی که وقتی وثیقه رو برگردوندید این مبلغ رو استرداد میکنید. سود این مبلغ به شما تعلق نمیگیره.
2) مبلغ تقریبی 500 هزار تومن بابت کارمزد. این مبلغ برای 5 سال هستش.

وثیقه رو که گرفتید میرید نظام وظیفه و اونجا بهتون معافیت تحصیلی خارج از کشور میدن و شما این نامه رو باید در سایت نشا بارگذاری کنید و اصلش رو ببرید وزارت علوم تا بهتون نامه گذرنامه و خروج از کشور بدن.
هر موقع هم در سال های آینده فارغ التحصیل شدید یا انصراف از تحصیل دادید نظام وظیفه معافیت تحصیلی رو به همراه پاسپورت از شما پس میگیره و وثیقه رو آزاد میکنه. وثیقه رو میبرید بانک و حساب اتون رو آزاد میکنید.

نکته 1) از نظر نظام وظیفه حساب شما در بانک نباید به تازگی باز شده باشه. دلیل این امر اینه که باید در بانک مربوطه سابقه داشته و خوش حساب باشید. پس باید علاوه بر وثیقه بانکی گواهی و تاریخ افتتاح حساب هم از بانک بگیرید.
نکته 2) نظام وظیفه ممکنه بهتون بگه که به هر بانکی نامه نمیزنه و وثیقه رو از یک سری بانک های خاص قبول میکنه ولی این مسئله مهم نیست و روش گیر نیستن، اگر شما به مسئولش بگی مثلاً من حسابم تو بانک پارسیانه و ازش درخواست کنی کارت رو راه میندازه.

سفارت: به نظر من آنکارا و دوبی بهتر از ایروان هستن چون با کیس های ایرانی آشنایی بهتری دارند. باز روند ویزا بسیار شانسی هستش و ممکنه این نظر من درست نباشه.

من نه همچین پولی دارم نه همچین کسی که اینقد پول بیکار تو حسابش باشه. شما گفتید که میشه سند خونه هم گرو گذاشت، میشه مراحل اون رو بگید؟ خیلی ممنون میشم.
اگه I-20 مثلا برای دانشگاه X برایت صادر شد و کارای گاسپورت گرفتن رو با اون جور کنی، ولی بعدا فرم I-20 دانشگاه Y اومد میشه برای مثاحبه و درخواست ویزا از دانشگاه Y استفاده کنی؟ در واقع میشه از دانشگاه X صرفا برای خریدن زمان (پاسپورت گرفتن ) استفاده کنی و درحالیکه هدفت رفتن به Y هستش؟
از اینکه خیلی سوال میپرسم، عذر میخوام.

darklord
April 21st, 2013, 04:56 PM
من نه همچین پولی دارم نه همچین کسی که اینقد پول بیکار تو حسابش باشه. شما گفتید که میشه سند خونه هم گرو گذاشت، میشه مراحل اون رو بگید؟ خیلی ممنون میشم.
اگه I-20 مثلا برای دانشگاه X برایت صادر شد و کارای گاسپورت گرفتن رو با اون جور کنی، ولی بعدا فرم I-20 دانشگاه Y اومد میشه برای مثاحبه و درخواست ویزا از دانشگاه Y استفاده کنی؟ در واقع میشه از دانشگاه X صرفا برای خریدن زمان (پاسپورت گرفتن ) استفاده کنی و درحالیکه هدفت رفتن به Y هستش؟
از اینکه خیلی سوال میپرسم، عذر میخوام.

روند وثیه گذاشتن سند ملکی هم همین جوریه، فقط یه کم دردسرش بیشتره (مثلا یه دردسرش اینه که باید صاحب سند هم همراهت بیاد). کلا نگران وثیقه گذاشتن نباش، سریع کارت رو راه میندازن.

شدن که میشه، یعنی در واقع اصلا کسی نمیفهمه که شما واسه X پاسپورت گرفتی و رفتی واسه Y داری مصاحبه میدی.
فقط زمانی این موضوع مشخص میشه که واسه ارز دانشجویی بخوای اقدام کنی که البته اونم نباید مشکلی باشه. چون یه روندی به نام تغییر پذیرش وجود داره که شما با استفاده از اون میتونی فقط 1 بار (فکر کنم!) پذیرشت رو تغییر بدی. به سامانه ی نشا سر بزن مدارک مورد نیاز رو اونجا گفته.

kaveh11
April 22nd, 2013, 12:34 PM
سلام

من تا 2 3 ماه دیگه درسم تموم میشه و یک سال معافیت تحصیلی دارم

تو این یک سال میشه از کشور خارج شد با 15 میلیون یا 5 میلیون ؟

و اگر در لاتاری قبول بشم . سفارت آمریکا مشکلی با سربازی نرفتن من نداره ؟

milad1988
April 25th, 2013, 08:42 AM
سلام

من تا 2 3 ماه دیگه درسم تموم میشه و یک سال معافیت تحصیلی دارم

تو این یک سال میشه از کشور خارج شد با 15 میلیون یا 5 میلیون ؟

و اگر در لاتاری قبول بشم . سفارت آمریکا مشکلی با سربازی نرفتن من نداره ؟
سفر زیارتی رو نمیدونم ولی سفر تفریحی و علمی نمیتونید برید. اولی که کلا حرام است (!) و دومی هم باید دانشگاهتون درخواست بده به نظام وظیفه که خوب شما دیگه دانشجو نیستید.
اتفاقا سفارت آمریکا خیلی بیشتر دوست داره که شما سربازی نرید چون زحمت کلیرنس رو برای اونها کمتر می کنید.

searchplex
April 25th, 2013, 10:52 PM
سلام
یه سوال خیلی خیییلیییی فوری دارم لطفا اگر کسی می دونه جواب بده
من برای 10 اردیبهشت اجازه خروج از کشور گرفتم و وثیقه گذاشتم حالا یه موقعیت جور شده می خوام برای 8 اردیبهشت خارج شم ؟ میشه کاری کرد یا امکانش نیست ؟!!
اگر میشه باید چیکار کنم

mohsenhd
April 26th, 2013, 01:17 PM
سلام دوستان من در حال حاظر دانشجوی ارشدم و برای خرداد وقت سفارت دارم
برای نظام وظیفه چی کار کنم که وثیقه کمتری بزارم ؟ مثلا الکی بگم می خوام GRE بدم خوبه یا چک می کنن اگه راه های دیگری هس که سفر علمی یا نیمه علمی محسوب بشه ممنون میشم بگید

YMB
April 28th, 2013, 10:40 AM
سلام دوستان من در حال حاظر دانشجوی ارشدم و برای خرداد وقت سفارت دارم
برای نظام وظیفه چی کار کنم که وثیقه کمتری بزارم ؟ مثلا الکی بگم می خوام GRE بدم خوبه یا چک می کنن اگه راه های دیگری هس که سفر علمی یا نیمه علمی محسوب بشه ممنون میشم بگید

سلام دوست عزیز. آیا شما میخواهید برید خارج و در مقطع دکتری درستون رو ادامه بدید؟ اگر اینطور باشه اونوقت شما باید وثیقه 15 میلیونی بذارید تا براتون معافیت تحصیلی خارج از کشور صادر بشه که برای دکتری مدت اش 5 ساله هست (قابل تمدید به 6 سال). شما اگر به بهانه GRE یا سفر علمی و با وثیقه کمتر (فکر کنم 5 میلیون تومن) خروج از کشور بگیرید اون موقع براتون معافیت تحصیلی مقطع بالاتر صادر نشده و شما باید در وقت مشخص شده (مثلاً بعد از مصاحبه سفارت) بدون تاخیر به کشور برگردید و وقتی ویزاتون اومد برید و وثیقه رو عوض کنید (وثیقه 15 میلیونی بذارید) تا معافیت تحصیلی خارج از کشور رو بگیرید.
در غیر این صورت بعدها که به کشور بخواهید برگردید از نظر نظام وظیفه به مشکل بر میخورید.

YMB
April 28th, 2013, 10:08 PM
دوستان من یک سوال در مورد خروج از کشور مشمول هایی دارم که معافیت تحصیلی خارج از کشور گرفتن (وثیقه 15 میلیونی گذاشتن) و میخواهند برای مصاحبه ویزا (مثلاً آمریکا) برن خارج. فرضاً شخص درسش تموم شده و در فرجه یک ساله هستش و پذیرش از دانشگاه خارج گرفته.
اگر شخص در مهلت مشخص شده از کشور خارج بشه، آیا باید حتماً قبل از اتمام مهلت خروج به کشور برگرده؟ مثلاً شخص اینقدر در خارج از کشور اقامت کنه که یکی دو ماهی هم از مهلت خروجش بگذره. بعد برگرده ایران و منتظر ویزاش بمونه. در این صورت اگر ویزاش اومد و برای خروج نهایی رفت وزارت علوم، آیا این وزارت پاسپورتش رو چک میکنه که کی مهر ورود زده شده و بر اساس اون بهش گیر میده؟

در صورت داشتن ویزا وزارت علوم مجدداً خروج از کشور صادر میکنه.

mohsenhd
April 29th, 2013, 11:48 AM
سلام دوست عزیز. آیا شما میخواهید برید خارج و در مقطع دکتری درستون رو ادامه بدید؟ اگر اینطور باشه اونوقت شما باید وثیقه 15 میلیونی بذارید تا براتون معافیت تحصیلی خارج از کشور صادر بشه که برای دکتری مدت اش 5 ساله هست (قابل تمدید به 6 سال). شما اگر به بهانه GRE یا سفر علمی و با وثیقه کمتر (فکر کنم 5 میلیون تومن) خروج از کشور بگیرید اون موقع براتون معافیت تحصیلی مقطع بالاتر صادر نشده و شما باید در وقت مشخص شده (مثلاً بعد از مصاحبه سفارت) بدون تاخیر به کشور برگردید و وقتی ویزاتون اومد برید و وثیقه رو عوض کنید (وثیقه 15 میلیونی بذارید) تا معافیت تحصیلی خارج از کشور رو بگیرید.
در غیر این صورت بعدها که به کشور بخواهید برگردید از نظر نظام وظیفه به مشکل بر میخورید.

ممنون از پاسخت منظور من وثیقه فقط برای سفارت بود نه برا دکتری البته که برای دکتری باید وثیقه 15 تومنی گذاشت
برای وقت ویزا چون رفتن به سفارت سفر غیر علمی فک کنم محسوب بشه باید 15 تومن گذاشت. می خواسم این وثیقه رو کمتر بزارم مثلا بگم می خوام gre بدم خواهشا اگر ممکنه راهنمایی کنید چجوری می شه بهانه gre رو کرد گیر نمی دند؟ این جوری با وثیقه کمتری میری برا سفارت بعد که همه چی ok شد وثیقه اصلی 15 تومنی را برا دکتری می ذاری

s.mahmoudi
April 30th, 2013, 11:58 AM
ممنون از پاسخت منظور من وثیقه فقط برای سفارت بود نه برا دکتری البته که برای دکتری باید وثیقه 15 تومنی گذاشت
برای وقت ویزا چون رفتن به سفارت سفر غیر علمی فک کنم محسوب بشه باید 15 تومن گذاشت. می خواسم این وثیقه رو کمتر بزارم مثلا بگم می خوام gre بدم خواهشا اگر ممکنه راهنمایی کنید چجوری می شه بهانه gre رو کرد گیر نمی دند؟ این جوری با وثیقه کمتری میری برا سفارت بعد که همه چی ok شد وثیقه اصلی 15 تومنی را برا دکتری می ذاری

این برای من هم شدیداً سواله
اگه بگیم تافل یا جی ار ای داریم، در چه حدی چک میکنن؟ (چه دانشگاه و چه وزارت علوم)
درود

McRm
May 8th, 2013, 10:40 PM
سلام، دوتا سوال دارم
1. من نامه ادمیشن رو از دانشگاه گرفتم ولی ای 20 ام هنوز نیومده با این نامه میتونم واسه گرفتن خروج از کشور اقدام کنم؟
2. برای گرفتن خروج از کشور حتما باید اصل مدرک کارشناسی و ارشدم دستم باشه؟ (من اصل مدارکم الان امریکاست واسه ارزیابی!!!)

milad1988
May 9th, 2013, 08:41 AM
سلام، دوتا سوال دارم
1. من نامه ادمیشن رو از دانشگاه گرفتم ولی ای 20 ام هنوز نیومده با این نامه میتونم واسه گرفتن خروج از کشور اقدام کنم؟
2. برای گرفتن خروج از کشور حتما باید اصل مدرک کارشناسی و ارشدم دستم باشه؟ (من اصل مدارکم الان امریکاست واسه ارزیابی!!!)
1- خیر، فقط با I-20.
2- نه نیازی نیست.

milad_golkaram
May 12th, 2013, 12:02 PM
سلام دوستان یه سوال حیاتی دارم . من برای اینکه هنوز حواب پذیرشم نیومده و میخام سریعتر پاس بگیرم دارم وثیقه میزارم و برم اجازه خروج رو هم پر کردم ولی توش نوشته تاریخ خروج و برگشت. من میخوام فقط پاسم رو بگیرم و بعد که حواب پذیرش اومد برای نعافیت تحصیلی برم نشا ثبت نام کنم و از ایران برم ولی نمیدونم اینکه چه تاریخی تو این برگه بزنم برام دردسر میشه یا نه کسی میدونه؟یه سوا ل دیگه هم اینکه بعد که پاس گرفتم و توی نشا ثبت نام کردم بعدش لازمه کار خاصی کنم ؟مثلا برم تمدید کنم که کی میخوام برگزدم؟

milad1988
May 12th, 2013, 07:15 PM
سلام دوستان یه سوال حیاتی دارم . من برای اینکه هنوز حواب پذیرشم نیومده و میخام سریعتر پاس بگیرم دارم وثیقه میزارم و برم اجازه خروج رو هم پر کردم ولی توش نوشته تاریخ خروج و برگشت. من میخوام فقط پاسم رو بگیرم و بعد که حواب پذیرش اومد برای نعافیت تحصیلی برم نشا ثبت نام کنم و از ایران برم ولی نمیدونم اینکه چه تاریخی تو این برگه بزنم برام دردسر میشه یا نه کسی میدونه؟یه سوا ل دیگه هم اینکه بعد که پاس گرفتم و توی نشا ثبت نام کردم بعدش لازمه کار خاصی کنم ؟مثلا برم تمدید کنم که کی میخوام برگزدم؟
شما وقتی وثیقه میگذارید پاستون رو که گرفتید نیازی نیست از کشور خارج شید. مشکلی نیست تاریخ 2 هفته ای یا چیزی شبیه به این بزنید. بعد از 3 هفته برید و خودتون رو معرفی کنید و پولتون رو پس بگیرید.

milad_golkaram
May 12th, 2013, 08:55 PM
شما وقتی وثیقه میگذارید پاستون رو که گرفتید نیازی نیست از کشور خارج شید. مشکلی نیست تاریخ 2 هفته ای یا چیزی شبیه به این بزنید. بعد از 3 هفته برید و خودتون رو معرفی کنید و پولتون رو پس بگیرید.
مرسی از کمکتون دوست عزیز. یعنی من که الان تاریخ رفت رو زدم ۲۰ شهریور تا ۱۰ مهر و یه تاریخ برگشت به قول شما ۲هفته ای مثلا میزنم ۱۵ مهر. ولی نمیدونم جواب پذیرش بیاد ویزا کی بهم بدن ممکنه قبل این تاریخ بخوام برم دیگه لازم که نیست پول رو بگیرم دیگه ؟سوالم اینه که خب این طور که فرمودید اگه بعد از تاریخ خروجی که زدم نرفتم که میرم پولم رو میگیرم و هر وقت خواست مبرم دوباره این پروسه رو میرم و پولم رو میگذارم. اگرم قبل تاریخ خواستم برم چه کنم؟باید دوباره برم نطام وظیفه بگم زودتر میرم و تاریخ برگشت رو مثلا بزنم دو سه سال دیگه؟ممنون از راهنمایی

princedarkness
May 12th, 2013, 11:23 PM
من می خوام از کشور خارج بشم برای شرکت در سمینار .می خواستم بدونم چطوری باید اینکار رو بکنم.اخه من باید دو بار خارج بشم.یه بار برم ترکیه واسه دادن درخواست ویزا (در تیرماه) یه بار هم وقتی ویزام رو گرفتم باید (در شهریور) برم امریکا برای سمینار.من که می خوام دوبار خارج بشم باید چیکار کنم؟ مراحل رو باید چطوری طی کنم؟ با یه بار وثیقه گذاشتن و پر کردن فرم خروج از کشور می شه دوبار خارج شد؟

McRm
May 13th, 2013, 09:59 AM
سلام، من 4 ماه هست که فارغ التحصیل شدم و واسه phd پذیرش گرفتم میخواستم برای کار ویزا برم دبی. به نظرتون کدوم کار واسه خروج از کشور گرفتن سریع تره (پاسپورت هم دارم) 1. خروج از کشور توریستی بگیرم؟ 2. یا از طریق وزارت علوم پیگیر خروج از کشور گرفتن بشم. لازم به ذکر هست که کلی هم عجله دارم!!!!

milad1988
May 13th, 2013, 10:38 AM
مرسی از کمکتون دوست عزیز. یعنی من که الان تاریخ رفت رو زدم ۲۰ شهریور تا ۱۰ مهر و یه تاریخ برگشت به قول شما ۲هفته ای مثلا میزنم ۱۵ مهر. ولی نمیدونم جواب پذیرش بیاد ویزا کی بهم بدن ممکنه قبل این تاریخ بخوام برم دیگه لازم که نیست پول رو بگیرم دیگه ؟سوالم اینه که خب این طور که فرمودید اگه بعد از تاریخ خروجی که زدم نرفتم که میرم پولم رو میگیرم و هر وقت خواست مبرم دوباره این پروسه رو میرم و پولم رو میگذارم. اگرم قبل تاریخ خواستم برم چه کنم؟باید دوباره برم نطام وظیفه بگم زودتر میرم و تاریخ برگشت رو مثلا بزنم دو سه سال دیگه؟ممنون از راهنمایی
شما باید دلیل خروجتون از کشور مشخص باشه، این کار رو هم کارشناسان وزرات علوم برای شما انجام میدن بسته به نوع درخواستتون برای خروج، که خوب اگه برای ادامه تحصیل باشه 4-5 سال برای شما خروجی میزنن. نظام وظیفه هم از روی نامه وزارت علوم برای شما با دریافت وثیقه اجازه خروج صادر میکنه. سوال شما در مورد دریافت پاسپورت بود که گفتم میتونید با این روش پاسپورتتون رو زودتر بگیرید.

milad1988
May 13th, 2013, 10:41 AM
من می خوام از کشور خارج بشم برای شرکت در سمینار .می خواستم بدونم چطوری باید اینکار رو بکنم.اخه من باید دو بار خارج بشم.یه بار برم ترکیه واسه دادن درخواست ویزا (در تیرماه) یه بار هم وقتی ویزام رو گرفتم باید (در شهریور) برم امریکا برای سمینار.من که می خوام دوبار خارج بشم باید چیکار کنم؟ مراحل رو باید چطوری طی کنم؟ با یه بار وثیقه گذاشتن و پر کردن فرم خروج از کشور می شه دوبار خارج شد؟
معمولا قرار خروج رو برای مدت مشخصی صادر میکنن، همونطور که در پست بالایی برای دوست دیگری توضیح دادم وزارت علوم یکسری کارشناس داره که این کار رو برای شما انجام میده، مثلا بسته به تاریخ کنفرانس برای شما 3 ماه (مثلا عرض کردم، بستگی به شرایط داره) اجازه خروج صادر میکنه که شما میتونید در این مدت به دنبال ویزا هم برید.

milad1988
May 13th, 2013, 10:44 AM
سلام، من 4 ماه هست که فارغ التحصیل شدم و واسه phd پذیرش گرفتم میخواستم برای کار ویزا برم دبی. به نظرتون کدوم کار واسه خروج از کشور گرفتن سریع تره (پاسپورت هم دارم) 1. خروج از کشور توریستی بگیرم؟ 2. یا از طریق وزارت علوم پیگیر خروج از کشور گرفتن بشم. لازم به ذکر هست که کلی هم عجله دارم!!!!
توریستی چطور میخواهید خارج بشید، شما الان ممنوع الخروج هستید، از طریق وزرات علوم اقدام کنید، گرفتن نامه خروج از وزرات علوم با داشتن پذیرش از دانشگاه 2-3 روز (در بدترین حالت) بیشتر طول نمیکشه.

milad_golkaram
May 14th, 2013, 12:40 PM
توریستی چطور میخواهید خارج بشید، شما الان ممنوع الخروج هستید، از طریق وزرات علوم اقدام کنید، گرفتن نامه خروج از وزرات علوم با داشتن پذیرش از دانشگاه 2-3 روز (در بدترین حالت) بیشتر طول نمیکشه.
اقا میلاد فک کنم اشتباه میکنیدها ایشون اگه ۴ ماهه فارق التحصیل شدن الان برای خروج توریستی مشکلی ندارن باید ۱۵ رو بزارن . حالا یا من متوجه نشدم یا شما(چون بالا من یه همچین چیزی رو پرسیدم و شما به من گفتید میشه!) با این کار اگه وثیقه حاضز باشه ۱ روزه میتونید اجازه خروج بگیرید.

hedayati.mo
May 14th, 2013, 07:03 PM
دوستان من ۳۱ خرداد سربازیم تموم می‌شه و I20م هم الان اومده دستم. سوالم اینه که من می‌تونم برای اواسط تیر (۱۰ - ۱۵ روز بعد از پایان خدمتم و احتمالاً قبل از صدور کارت) اجازه‌ی خروج بگیرم (به هر نحوی) که بتونم برای مصاحبه‌ی سفارت برم؟ مثلن با نامه‌ی تسویه از یگان خدمتیم بهم اجازه خروج میدن (پاسپورت دارم) یا حداقل میزارن وثیقه بزارم و برم تا قبل از اینکه کارتم صادر شه و بیاد؟

farnama
May 20th, 2013, 01:59 AM
دوستان یه سوال اگه کسی معافی تحصیلی داشته باشه و برای سفر تفریحی یا زیارتی وثیقه بزاره بره و با تاخیر برگرده قانونش چیه؟
علاوه بر ندادن پول وثیقه دیگه چه مشکلاتی داره؟
سربازی اضافه خدمت می خوره؟