PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آنچه درباره سفر به قبرس باید بدانیم

malir84
10-09-2007, 06:21 PM
با سلام

می خواستم ببینم که درروز مصاحبه در قبرس کارمون چقدر طول می کشه؟ یعنی اگه پرواز روز بعدو رزرو کنیم خوبه؟

مرسی

nanotechnology
10-10-2007, 09:33 AM
می تونید این فایل رو خوب و با دقت بخونید تا براتون مشخص بشه که چه کارهایی باید بکنید و چقدر وقت نیاز دارید.

hmmh53
10-10-2007, 10:35 AM
سلام،
اگه ساعت 9 وقت داريد، تا ساعت 11 كارتون تو سفارت تمومه. البته بهتره بليط برگشت رو فرداش بگيريد.

behzad81
10-22-2007, 05:12 PM
دوستان سلام,

من یکسری اطلاعات در مورد قبرس پيدا کردم( فايل PDF پيوست شده) فکر کنم برای کسانيکه می خوان واسه ويزا برن اونجا مفيد باشه!

موفق باشين

resal
03-09-2008, 12:21 PM
سلام

لطفا کمک کنین توی این تاپیک اطلاعات لازم برای سفر به قبرس رو بذاریم تا بهتر بتونیم برنامه ریزی کنیم و وقتی کامل شد میشه اونو تو ویکی گذاشت.

1)سفارت آمریکا در قبرس:
http://nicosia.usembassy.gov/NIV/niv.htm
http://nicosia.usembassy.gov/NIV/Student%20Visa-more%20info.htm

2)سفارت قبرس در تهران:
http://www.mfa.gov.cy/mfa/embassies/embassy_Tehran.nsf/dmlvisas_en/dmlvisas_en?OpenDocument

3) آژانس ها:
توفان 66424136 ، جهانگردان غرب 88665334 ، داتیس پرواز 88511311 ، تشریفات 22852527

4) هزینه:
سفر با تور اگه یک نفره بخواین برین حدود 800 و اگه دو نفره باشین نفری 650 تومن هزینه داره (ظاهرا چون بجای دو اتاق یک تخته، یک اتاق دو تخته میگیرن. نقل قول از آژانس جهانگردان غرب.). اگه بدون تور بخواین برین هزینه ها حدود 100-200 تومن کمتر میشه. هزینه ویزای آمریکا هم حدود 230 تومن میشه. ( 131 دلار واسه ویزا که میشه همون قبرس پرداخت و 100 دلار SEVIS که ظاهرا بایستی حداقل یک هفته قبل بپردازی).

5) وقت مصاحبه:
سفارت آمریکا توی قبرس معمولا اوایل هر ماه وقت های دو ماه بعد و یا دو و سه ماه بعد رو باز میکنه. دقت کنید که ایرانیها فقط میتونن سه شنبه ها رو رزرو کنن. اول بایستی فرم DS-156 رو پر کنین تا یه بارکد بهتون بده. وقتی بارکد رو گرفتین میتونین انلاین وقت مصاحبه رزرو کنین. هر سه شنبه حدودا 10-20 وقت مصاحبه موجوده.
آژانس ها معمولا سریع وقت ها رو پر می کنن و بعدا هر وقتو حدود 50 تومن میفروشن (نامردا!). اگه زمانی که میخواین پره، با آژانسها تماس بگیرین.

6) ویزای قبرس
باید ویزای توریستی بگیرین.
واسه ویزای قبرس بایستی حداقل حدود دو هفته قبل از زمان مصاحبه اقدام کنین. مدارک لازم رو توی سایت سفارت نوشته.
اگه خودتون بخواین واسه ویزا اقدام کنین نامه پذیرش، فرم I-20 و وقت مصاحبه ی سفارت آمریکا رو همراهتون ببرین. در ضمن بایستی رزرو هتل و بلیط رفت و برگشت به قبرس و همراهتون داشته باشین.
یکی از مدارک کپی سند مالکیت است که بچه ها میگن باید به اسم خودتون یا پدر یا مادر باشه. هرچند سایت سفارت قبرس میگه سند مالکیت یا گواهی بانکی. در یک مورد یکی از بچه های فروم سند مالکیت مربوط به مادربزرگش که هم فامیلش نبوده رو برده و مشکلی پیش نیومده.
گواهی بانکی رو آژانس ها میگن پرینت حساب جاری در 6 ماه گذشته با حداقل 5 میلیون پول. بچه ها همون Bank Statement رو بردن و ظاهرا مشکلی پیش نیومده.

7) سایر موارد
تور معمولا هفت روزه است.
پرواز معمولا با هواپیمایی اماراته و اول میره دوبی. در قبرس فرودگاه در لارناکا است که 1 ساعت با نیکوزیا (محل سفارت آمریکا) فاصله داره. hamid_542 میگه:

فاصله نیکوزیا تا لارناکا حدود 45 کیلومتر است. باید تاکسی بگیرید یا از ون استفاده کنید. سیستم به این ترتیب است که برای ون باید شب قبل به travel express زنگ بزنید. (از پذیرش هتل بخواهید این کار را انجام می دهد). ظرفیت ون 12 نفر است. اگر در هتل تعداد زیادی حضور داشتید می توانید از ون استفاده کنید. کرایه آن هم 4.5 پوند برای هر نفر است. راه حل دیگر گرفتن تاکسی است که سریع تر است. کرایه هر تاکسی هم حدود 20-25 پوند است. از پذیرش بخواهید که برای شما تاکسی بگیرد. اگر وقتتون صبح زود نیست می توانید از اتوبوس هم استفاده کنید. تا جایی که یادمه اولین اتوبوس ساعت 6.5 از جلوی ُSun Hotel به مرکز شهر نیکوزیا حرکت می کند که کرایه آن هم 2.5 پوند است. اتوبوس را برای برگشت توصیه می کنم که عجله نداری

بهتره حدود 400-500 یورو همراهتون باشه.
اگه کلیرنستون بیاد بایستی دوباره برین قبرس تا ویزاتونو بگیرین. میتونین بار دوم بدون تور برین و بعد از pick up ویزا بدون برگشتن به ایران، از قبرس برین آمریکا.
pick up ویزا دو سه روز کاری طول می کشه. باید حتما خودتون حضور داشته باشین.

اینا اطلاعاتی بود که من از فروم و نت جمع کردم. اگه اشتباه داشت یا نکته دیگه ای لازم بود بگین. بویژه اگر نکته ای در مورد ریز مطالب میدانید (مثلا چه هتلی بهتر است نگیریم، ... کلا مطالب کاربردی مثل آنچه hamid_542 در مورد رفتن به نیکوزیا گفت) و یا تجربه های شخصی مثلا اگر به مشکل خاصی در سفر به قبرس برخوردید، دارید لطف کنید با بقیه بچه ها در میان بگذارید. اجرکم عندا... !

من خودم امیدوارم 6 یا 13 May برم قبرس( 17 یا 24 اردیبهشت). اگه تنها هستین میتونیم با هم اقدام کنیم. resal81 AT yahoo Dot com

ars
03-09-2008, 12:26 PM
خيلي پيشنهاد خوبيه كه همه اطلاعات يه جا جمع بشه.

البته فكر كنم در مورد ويزا، مي شه مستقيم براي ويزاي دانشجويي اقدام كرد نه اينكه لزوماً توريستي باشه.

mina
03-09-2008, 12:30 PM
سلام
مي خواستم بپرسم به هيچوجه نميشه تور سه روزه يا چهار روزه پيدا كرد؟
ديگر اينكه ظاهرا هنوز وقتهاي 6 و 13 مي باز نشده درست مي گم؟

resal
03-09-2008, 12:36 PM
بچه ها میگن باید توریستی بگیریم. مثلا http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,2879.0.html (http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,2879.0.html)

verifone میگه:

قبرس به ایرانیا فقط ویزای توریستی میده و تحصیلی. ما که تحصیلی نیستیم بنابر این چه بخواین برین سفارت چه همین جوری برین برای
تفریح باید ویزای توریستی بگیرین....
حالا ما چون دانشجو هستیم و معمولا آسمون جل و آس و پاس و مجرد، ممکنه بگن که تو می خوای بری اونجا بمونی و غیر قانونی کار کنی.
پس ما Reject ت می کنیم. برای اینکه این اتفاق نیفته وقت سفارت و I-20 تون رو هم بهشون می دین و می گین که من می خوام برم برای
اینکه ویزای آمریکا بگیرم. نمی خوام تو کشورتون غیر قانونی بمونم. در این حالت هم باز ویزای توریستی بهت می دن. فرقی نداره.
توی تابستون یک کم اوضاع خراب شده بود. یه عده با همین مدارک دانشجویی ویزا گرفته بودن رفته بودن بعد اونجا دردسر درست کرده
بودن واینا، سفارت هم سخت می گرفت. اون موقع می گفتن که با یک کسی بلند شین برین (خواهری مادری برادری، زبونم لال دوست دختر
یا دوست پسری چیزی) اصلا هم به روی خودتون نیارین که می خواین برین سفارت.
این قضیه الان (یعنی تا دو ماه پیش که من رفتم) دیگه وجود نداره....
فعلا با خیال راحت مدارکی که گفتن رو تا اونجایی که می تونین کامل جور کنین با I-20 و پرینت وقت سفارت تقاضای ویزای قبرس کنین.
ولی باز هم می گم در این حالت هم به شما ویزای توریستی می دن که هیچ فرقی با ویزای بقیه توریستای معمولی نداره.

میشه با تور هماهنگ کرد که بلیط برگشتتون رو زودتر بگیرن. البته اونا پول هفت روزو میگیرن.
وقت می احتمالا اوایل آوریل باز میشه.

NNaser54
03-09-2008, 12:38 PM
توو سايت سفارت قبرس نوشته که حساب بانکي و يا ملک خونه و .... من همين الان به سفارت قبرس در تهران زنگ زدم و در مورد ملک و ... پرسيدم.

گفتن که هر دو مدرک Bank Statement و ملک خونه لازمه. سند خونه مي‌تونه به اسم پدر يا مادر باشه.

ysowti
03-14-2008, 04:01 PM
سلام

می خواستم بپرسم حداقل میزان bank statement برا ویزای قبرس چقدره؟

shaghayegh12
03-19-2008, 04:37 PM
سلام .میخواستم بدونم ویزای خود قبرس چند وقته هستش؟میشه ویزای قبرس را زودتر گرفت تا به محض برخورد با کنسلی مثلآ در هفته آینده مشکل زمانی برای گرفتن ویزای قبرس نداشته باشیم.ممنون میشم اگر کسی لطف کنه و سریع جواب بده.

emamian
03-19-2008, 05:05 PM
میگن 10 روز کاری در حقیقت 2 هته طول میکشه

shaghayegh12
03-19-2008, 05:17 PM
ممنون. ولی منظورم این بود که ویزای قبرس معمولآ چند ماهه هست اعتبارش؟1ماهه 2 ماهه یا...

emamian
03-19-2008, 06:23 PM
اونا به تعداد روزی که اونجایی ویزا میدهند برگشتت بلیط ازت می خواهند مثلا ویزای من 3 روزه بود

Roya82
04-01-2008, 08:07 PM
میخواستم بدونم برای گرفتن ویزای قبرس نمیشه از فرودگاه قبرس اقدام کرد؟؟

mhghaed
04-03-2008, 07:19 AM
هزینه مصاحبه (اون هزینه ای که باید تو قبرس بدیم) رو میشه تو همین ایران پرداخت کرد؟

vahid1982
04-03-2008, 08:01 AM
هزینه مصاحبه (اون هزینه ای که باید تو قبرس بدیم) رو میشه تو همین ایران پرداخت کرد؟

شما صبح که رسیدی قبرس همون موقع برو بانک پرداخت کن. همه همین کارو میکنن. فکر نکنم از اینجا بشه.

shaghayegh12
04-04-2008, 01:06 PM
سلام
من سایت قبرس را مطالعه کردم چیزی در مورد این SEVIS پیدا نکردم.میشه لطف کنید بگید این هزینه بابت چیه و آیا باید در ایران پرداخت بشه و به چه بانکی؟

ysowti
04-04-2008, 01:33 PM
you ahve to wait for receiving ur I20 then there will be a SEVIC number which u enter in SEVIC paymant site along with ur credit card information, it's about 100$. Then u receive a confirmation web page which u have to print. all information u can find in
https://www.fmjfee.com/i901fee/students/student/help.htm
take care

Roya82
04-04-2008, 07:57 PM
میخواستم بدونم برای گرفتن ویزای قبرس نمیشه از فرودگاه قبرس اقدام کرد؟

emamian
04-04-2008, 11:22 PM
برای تمدید وقت ویزا بچه ها یک جایی را تو خود قبرس می گفتند یادم نیست .فرودگاه بعیده

raminia
04-06-2008, 02:40 AM
سلام!

من برای دوستان ام راهنمایی مختصر برای سفر به قبرس نوشته ام، فکر کردم بد نباشد با همه به اشتراک بگذارمش.
لینک نوشته ام را اینجا می گذارم.

http://weblog.raminia.com/?p=1940

موفق باشید.

shaghayegh12
04-06-2008, 04:08 PM
سلام
ببخشید من 1 سوال که برام پیش آمده اینکه آیا میشه روزی که وقت سفارت داریم شب به ایران برگردیم یا طبق گفته ی سایت سفارت باید تا2 روز بعد اونجا باشیم؟

raminia
04-06-2008, 05:17 PM
این روزها خیلی ها مشغول تدارک رفتن به سفارت امریکا برای گفتن ویزا هستند و چند نفر از دوستان ام هم با من تماس گرفته اند و در مورد چگونگی مصاحبه و این جور چیزها از من پرسیده اند. بسیاری از دوستان به سفارت امریکا در قبرس می روند و همانطور که می دانید قبرس کشور گرانی است. من از آنجایی که عقیده دارم که کم خرج کردن در یک سفر کاری و این چنینی نه تنها کار خوبی است و بلکه خیلی هم ضروری است و بر خلاف بعضی ها که فکر می کنند قبرسی ها از ما ایرانی ها به دلیل کم خرج کردن خوش شان نمی آید، راهنمای مختصری از یک سفر کم خرج به قبرس برای مصاحبه ویزای امریکا اینجا می نویسم:

1- بلیط و ویزای قبرس: برای بلیط همیشه بازی های جدید وجود دارد و همینطور برای ویزای قبرس. به همین دلیل در اینباره نمی نویسم چون شاید تجربه من به جای کمک، گمراه کننده باشد. سعی کنید بلیط را از ارزان تر جایی که می توانید بگیرید. یادتان باشد که پرواز کوتاه تر با ترانزیت کمتر را در اولویت قرار بدهید. زمان برای شما بیشتر از پول ارزش دارد.

2- محل اقامت: من برای اقامت شهر لارناکا را به دلیل ارزانی بهتر می دانم. هتل فرانجورجیو را هم به همه پیشنهاد می کنم چون هم پاتق ایرانی ها شده هم اینترنت دارد! این خیلی مهم است به خصوص در آن گرمای تابستان آنجا و آن هزینه های بالا اگر بخواهی یک ای میل ساده بزنی باید هزار دردسر بکشی. یادتان باشد که بشدت از هتل های دور بپرهیزید و همان حوالی سال لارناکا هتل بگیرید. نکته خوب فرانجورجیو این است که هتل آپارتمان است و شما می توانید غذای خودتان را بپزید. هتل آپارتمان های دیگری هم در لارناکا هست که امکان پختن غذا را به شما می دهد. حتما در مورد وجود اینترنت و مجانی بودنش بپرسید. من اصلا توصیه نمی کنم که کنسرو با خودتان از ایران ببیرد بلکه پیشنهادم این است که آنجا غذای سالم درست کنید و بخورد. چطور؟ راهش ساده است: مواد غذایی را از جایی بخرید که خود مردمان قبرس خرید می کنند. آنها با 4 برابر قیمت کنار ساحل خرید نمیکنند بلکه مراکز خریدشان اندکی فاصله دارد. (در پایین توضیح داده ام). در نقشه هتل فرانجورجیو را با دایره قرمز مشخص کرده ام. یادتان باشد هر شهر جدیدی که می روید حتما نقشه شهر را بگیرید و سعی کنید هر چه بیشتر خیابانهایش را کشف کنید.
ادامه:
http://weblog.raminia.com/?p=1940

raminia
04-22-2008, 11:32 PM
سوال:
# باران Says:
April 7th, 2008 at 4:54 pm e

سلام. من خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم. راستش برای همسر من پذیرش اومده از امریکا اما ما اطلاعات زیادی نداریم. مثلا اینکه چند تا وقت باید بگیریم یا اینکه از هر دومون با هم سوال می‌شه یا جداگانه؟
از کی باید اقدام کنیم برای وقت گرفتن از سفارت و اینکه آیا شما برای امسال هم قبرس رو توصیه می‌کنید؟ و اینکه چقدر زمان میبره تا ویزا رو بدن و به زن و شوهر همزمان ویزا می‌دن؟
ببخشید خیلی سوال شد. شرمنده‌ام.
اگر جواب بدید یک دنیا ممنون می‌شم
یه سوال دیگه: می شه همزمان از چند جا وقت گرفت. مثلا هم از قبرس بگیریم هم از ترکیه؟
---------------------------------------------------------------------
جواب
# Ramin Says:
April 7th, 2008 at 9:14 pm e

سلام باران!
برای قبرس هر کدامتان یک وقت جدا اما همزمان. برای ترکیه یک وقت کافی است. برای دبی نمی دانم. از هردوتون هم سوال می شه. برای مورد ما از F2 بیشتر سوال پرسید اما سوال های کاملا معمولی مثل احوال پرسی.

از همین الان شروع کنید که دیر شده! من اصلا از وضعیت فعلی سفارتخانه ها خبر ندارم. 2-3 ماهی وقت برای ویزا گرفتن بگذارید. حداقل. ممکنه 1سال نیم هم طول بکشه ممکنه 3 روز هم بشه گرفت. اما نرمال 2-3 ماه است.

همزمان به زن و شوهر هم ویزا می دهند. ما گرفتیم و خیلی های دیگر. حتی بهتر هم می دهند.
می شه همزمان از چند جا وقت گرفت، آره اما چه فایده ای داره؟
برای اطمینان…. شدنیه… اما به نظرم انصاف نیست… خیلی ها دلشون می خواد وقت بگیرند اما گیرشون نمیاد چون دانشجو ها چند تا چند تا وقت می گیرند.
---------------------------------------------------------------------
سوال
ياسمن Says:
April 14th, 2008 at 3:03 pm e

سلام
ممنون از نوشتهاتون كه خيلي مفيد بنظر مي رسند
من 29 آپريل از سفارت آمريكا در قبرس وقت دارم. براي ويزاي اخذ ويزاي F1
1.اولا مي خواستم از تون بپرسم كه معمولا چه سوالهايي مي كنن؟
2.چه تيپ لباسي بايد پوشيد؟
3.من دوتا پذيرش دارم: يكيش از يه دانشگاه خوب كه بورس نداره ولي كنار فاميلامه
يكي ديگه از يه دانشگاه متوسطكه تا 3 ساعتيش هيچ كس رو نمي شناسم (من تنها دارم ميرم) راستش خودم دانشگاه اول رو ترجيه مي دم ولي واسه ويزا نمي دونم چيكار كنم؟
4.چقدر قبل از وقت بايد تو سفارت باشم (وقت من ساعت 7:30 صبحه و با توجه به اينكه تو هتل فرانجورجيو مي خوام اقامت داشته باشم و شنيدم يه ساعتي راهه،‌مي خوام ببينم حداكثر كي مي تونم از هتل در بيام؟)
5.براي پرداخت پول سفارت كجا ميشه رفت نزديك هتل؟
6. براي تبديل دلار به پند قبرس كجا مي شه رفت اطراف هتل؟
خيليييييي ممنون مي شم اگر راهنماييم كنين
-------------------------------------------------------------
جواب
به یاسمن: بعد از امتحانات در این مورد بیشتر می نویسم اما شما هفته دیگر وقت دارید و نوشته من به شما نمی رسد. سریع جواب می دهم:
1- سوال های معمولی. خیلی معمولی. (در فروم جستجو کنید)
2- هر لباسی دوست دارید بپوشید. آنها اینقدر با هوش هستند که به قیافه شما ویزا ندهند بلکه به مدارک و شخص شما بدهند. لباسی بپوشید که در گرما ناراحت نشوید.
3- اگه دانشگاه خوب شما جزء 20 تا یا حتی 30 تای اول هست انتخاب کردنش می صرفه. اما برای ویزا مهم است که شما هزینه تان را بتوانید بدهید. برای یک نفر معمولا می شود حساب کرد که اگر حتی کمک هزینه نداشته باشد یه طوری ترم اول را سر می کند. برای همین به کسانی که کمک هزینه ندارند هم ویزا می دهند اما بستگی به موردش دارد. من انتخاب دوم را کردم و آمدم جایی که کمک هزینه داشتم چون من و همسرم با هم بودیم.
4- ساعت 6 بیرون باشید. یه بار می خواهید بروید سفارت، پس حتما زود بیدار شوید.
5- بانک همان نزدیک هتل است. پیاده 5 دقیقه راه است. (در فروم جستجو کنید)
6- برای تبدیل دلار به پند قبرس صرافی ارزانی در نزدیکی صاحل است که بهترین قیمت را دارد. این را بچه های ایرانی یا لابی هتل بپرسید (در فروم جستجو کنید)

setayesh
04-26-2008, 11:35 AM
سلام
بدون تور چرا هزینه ها کمتر؟
مگه نه این که هتل ها یه تخفیفی به آژانس ها میدن؟
ممنون

shaya81
04-28-2008, 10:30 PM
i wanna to change my appointment date from 27 may to june, cause i have nt accept any offer yet for some personal reason.
does the embasy do this for me?

Some14Myself
04-28-2008, 10:37 PM
سلام
بدون تور چرا هزینه ها کمتر؟
مگه نه این که هتل ها یه تخفیفی به آژانس ها میدن؟
ممنون

آژانس های مسافرتی توی بعضی از مناطقی که مسافر براش زیاد هست یه سری کارگزار دارند که اونا می رن هتل ها و هواپیماها رو یه جا رزرو می کنن ... مثل ترکیه و دوبی و آسیای جنوب شرقی ... اما برای جاهایی مثل قبرس که زیاد به اندازه این چندتا منطقه مسافر وجود نداره خودشون مستقیم از هتل می گیرن .. برای همین به اون شدتی که فکر می کنین تخفیف شامل حالشون نمی شه ... در ضمن آزانس ها خودشون می خوان تمام هزینه های سفر رو با همین مبالغ پوشش بدن و از طرفی هم سود خودشون هم هست ... یکی از دوستان که آژانس داره بهم گفت که اگه خودتون اقدام کنین 300-200 تومن ارزونتر می شه ... :) ... این مبلغ هم فقط برای اینکه شما دیگه دنبال سایت های هتل ها و رزرو و ویزا نباشید ... که به نظر من زیاده ! :)

ars
04-28-2008, 11:02 PM
i wanna to change my appointment date from 27 may to june, cause i have nt accept any offer yet for some personal reason.

متاسفانه بعيد مي دونم اين كار رو براي شما انجام بدن.
شما بايد وقت صرف كني و مرتب سايت رو كنترل كني. البته مي توني بهشون ميل بزني شايد انجام دادن ولي احتمالش خيلي كمه.

NNaser54
04-28-2008, 11:30 PM

متاسفانه بعيد مي دونم اين كار رو براي شما انجام بدن.
شما بايد وقت صرف كني و مرتب سايت رو كنترل كني. البته مي توني بهشون ميل بزني شايد انجام دادن ولي احتمالش خيلي كمه.

من هم ميخاستم وقتم رو به خاطر دير رسيدن I-20 عوض کنم، ايميل زدم، اين جوابشون هست:

Appointments cannot be exchanged or rescheduled by embassy. You may wish to contact your university to discuss expediting your I-20. You may also continue to check our website for more suitable appointments dates: https://evisaforms.state.gov/default.asp?postcode=NCS&appcode=3

عوض نمي‌کنن!

ars
04-29-2008, 03:33 PM
بايد يه يادآوري هم به خودم هم به بقيه بكنم كه اين موضوع در مورد "آنچه درباره سفر به قبرس باید بدانیم" هست و بهتره كه سوالات مربوط به تعويض وقت توي زيرگروه مربوطه مطرح بشه.
متشكرم

NNaser54
05-01-2008, 11:00 AM
بچه‌ها اين سايت هم اطلاعات مفيدي داره

http://www.visitcyprus.com/wps/portal

بد نيست يه نگاه بهش بندازيد، ضرر نمي‌کنيد ;D

eabbasi
05-06-2008, 04:20 PM
سلام
امروز سفارت قبرس بعد از تحويل مدارک اصل I-20 و سند ملکی رو نگه داشت.
آيا برای بقيه هم اينطوری بوده؟

ars
05-06-2008, 11:23 PM
سلام
امروز سفارت قبرس بعد از تحويل مدارک اصل I-20 و سند ملکی رو نگه داشت.
آيا برای بقيه هم اينطوری بوده؟

برای همه همین طوره نگران نباش. اصل ها رو نگه می دارن.

setayesh
05-07-2008, 01:14 AM
سلام بچه ها
لطفا بگید چه طوری می تونم خودم هتل رزرو کنم؟بدون استفاده از آژانس.باید دقیقا وقتش معلوم باشه یا شناور هم میشه؟
ممنون

reza46
05-09-2008, 02:02 AM
Hi.
I have not received my I-20 yet and I think I will receive it at the end of May.
Since, I have an appointment on 10th of June, is it possible to request a Cyprus visa without I-20 with only admission letter and appointment confirmation?
Today, a travel agent told me that it is possible.
I want to know your opinions.
Thank you.

Countdown
05-09-2008, 01:11 PM
سلام

من هم وضعیتم مشابه یو بود/اما خیلی مواظب باش

من 6 می وقت قبرس داشتم و 15 روز زودتر مدارکم رو به آژانس دادم- امااااااااااااااااااااااا اا سفارت مدارکم رو تحویل نگرفت چون گفت ما 7 روز کاری نیازی داریم-
مربوط به اون زمانی که من هنوز نفهمیدم چه اتفاقی افتاد و شایعاتی هم درست شد- البته بد شانسیه من بود که تعطیلات سفارت هم زیادبود

اما در مورد شما دقیقا بشین حساب کن با تقویم و تعطیلات رسمی اونا و ما و .. همه اگه 7 و دیگه نهایتا 5 یا 6 روز کاری تو اون 10 روزت هست میتونی فکر کنی که ویزای قبرست آماده بشه-
پیشنهاد: به آژانس ها زیاد اعتماد نکن- یه دفعه بعت زنگ میزنن میگن eeeeeeee نگرفت سفارت مدارکت رو!!!!
خودت از سفارت بپرس

zohre
05-09-2008, 03:55 PM
Hi.
I have not received my I-20 yet and I think I will receive it at the end of May.
Since, I have an appointment on 10th of June, is it possible to request a Cyprus visa without I-20 with only admission letter and appointment confirmation?
Today, a travel agent told me that it is possible.
I want to know your opinions.
Thank you.

شما برای ویزای توریستی اقدام کن.

Countdown
05-09-2008, 07:32 PM
SORRY, BUT I WOULD LIKE TO KNOW HOW LONG DOES IT TAKE TO GET A TOURIST VISA ISSUED FOR CYPRUS?

zohre
05-09-2008, 07:36 PM
فرقی نداره. فقط فکر میکنم اگه تنهایی اقدام کنی یه کم سختگیری کنن.

ars
05-21-2008, 09:44 AM
يك نكته مهم بگم كه سفر بيشتر خوش بگذره:

حتماً يك لباس گرم ببرين شب هاي لارناكا بعضي وقت ها سرد مي شه.
از اين بدتر فرودگاه دبي هست اين عرب هاي بيچاره 20-30 سال پيش انقدر گرما ديدن عقده اي شدن فرودگاه دبي وحشتناك سرده من كه خيلي از بچه ها رو خبر دارم كه سرما خوردن. اين مشكل موقع برگشت پيش مي آد كه شما بايد 6-7 ساعت توي فرودگاه بمونين آدم واقعاً قنديل مي بنده توي اتوبوس ها هم اوضاع بدتره.

Saeed.Ahmadian
05-21-2008, 09:49 AM
به REZA64:

من 1 هفته پیش عینا مشکل شما رو داشتم..من برای 27 می وقت داشتم...اتفاقا آژانس منو نا امید کرد......منم که دیدم ریسکه که بخوام کنسلی هتل و هواپیما بدم وقتمو کمنسل کردم..

kamranM
05-23-2008, 12:00 AM
سلام،
اگه از طریق آژانس بخوایم وقت بگیریم پاسپورتو از کی و برای چه مدت برای ویزای قبرس می گیرن؟ در ضمن برای july قیمت بلیط emirates چنده و آژانسها کلا (شامل هتل و ویزای قبرس و transfer به هتل و ...) چه قدر می گیرن؟ (با احتساب اینکه می دونم از 6 july به بعد احتمالاً گرونتره و من برای قبلش می خوام) چه آژانسهایی رو توصیه می کنین و آیا آژانسها فرق عمده ای با هم دارن؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنین،

behzaad
05-23-2008, 12:41 AM
سلام،
اگه از طریق آژانس بخوایم وقت بگیریم پاسپورتو از کی و برای چه مدت برای ویزای قبرس می گیرن؟ در ضمن برای july قیمت بلیط emirates چنده و آژانسها کلا (شامل هتل و ویزای قبرس و transfer به هتل و ...) چه قدر می گیرن؟ (با احتساب اینکه می دونم از 6 july به بعد احتمالاً گرونتره و من برای قبلش می خوام) چه آژانسهایی رو توصیه می کنین و آیا آژانسها فرق عمده ای با هم دارن؟

من همین سه روز پیش پرواز امارات رو برای 8 جون و برگشت 11 جون 528 تومن گرفتم.

ars
05-23-2008, 08:23 AM
سلام،

اصلاً به حرف آژانس ها اعتماد نکن من 4-3 هفته قبل از وقتم تمام مدارک رو دادم آژانس و بهش گفتم که "من شناسنامه ها رو برای ترجمه سند ازدواج احتیاج دارم اگه شما می دونید طول می کشه من اول ترجمه کنم بعد بدم به شما" اونم با اطمینان 100% گفت: "دوشنبه (یعنی 4 روز بعدش) اصل مدارکت رو می تونی بگیری". نشون به اون نشون که با هزار بار پیگیری من و زنگ زدن و شکایت به رئیس آژانس بالاخره 2 روز مونده به پرواز فقط شناسنامه ها رو به من دادن و بقیه مدارک و ویزا رو روز قبل از پرواز.
کلاً آژانس ها هیچ کار خاصی برات نمی کنن من فقط چون خیلی مشغله داشتم فکر کردم اگه بدم آژانس می تونم وقتم رو صرف بقیه کارها بکنم که بر عکس شد و من بیشتر از خود آژانس پیگیری کردم. به نظرم خودت اقدام کن هم خیالت راحت تره هم می دونی مدارکت رو کی تحویل می گیری و هم از نظر مالی به صرفه تره.

hodajafarzadeh
05-23-2008, 10:01 AM

من از یه آژانس که پرسیدم گفت امارات کلاس هایه مختلفی داره مثلا برا 6ام جولای از 530.000 تا 850.000 اما اون 530.000 فعلا جا نمیده معلومم نیست اصلا جا بده کلاسی که فعلا هست و میشه رزرو کرد حدوده 670.000 البته اون موقع چون تعطیلاته کلا قیمتا بالاتره

والا این اژانسا که منو دیوونه کردن هر کدوم یه قیمتی میگن! >:(

vahid1982
05-23-2008, 10:09 AM

من از یه آژانس که پرسیدم گفت امارات کلاس هایه مختلفی داره مثلا برا 6ام جولای از 530.000 تا 850.000 اما اون 530.000 فعلا جا نمیده معلومم نیست اصلا جا بده کلاسی که فعلا هست و میشه رزرو کرد حدوده 670.000 البته اون موقع چون تعطیلاته کلا قیمتا بالاتره

Emirates سه تا کلاس داره:
First class
Business class
Economy class
ارزونترینش همون economy هست که خوب احتمالش هم وجود داره که جا نداشته باشه ولی بهرحال آژانسها هم ممکن هست که راست نگن.
ولی خداییش اون 2 تا کلاسش خیلی توپ هست مخصوصا First class
http://www.emirates.com/ae/english/flying/cabin_features/cabin_features.aspx

condition_monitoring
05-23-2008, 10:39 AM

Emirates سه تا کلاس داره:
First class
Business class
Economy class
ارزونترینش همون economy هست که خوب احتمالش هم وجود داره که جا نداشته باشه ولی بهرحال آژانسها هم ممکن هست که راست نگن.
ولی خداییش اون 2 تا کلاسش خیلی توپ هست مخصوصا First class
http://www.emirates.com/ae/english/flying/cabin_features/cabin_features.aspx

غیر از این سه کلاس پروازی که امکاناتش زمین تا اسمون فرق داره کلاسهای پروازی هم وجود داره که فرقی در امکانات نیست ولی قیمتاش فرق میکنه.مثلا در economy یک سری از پروازها رو اختصاص می دن به یه قیمت و یه سری به یه قیمت دیگه .هر چی زودتر اقدام کنین ارزونتره گیرتون می آد.در صورتی که خوماتی که در یافت می کنین فرقی نداره با هم

Mahin
06-17-2008, 03:33 PM
من امروز برای 3 تا 6 آگوست رزرو کردم با امارات. پروازای برگشت economy جا نداد. میشه 940 تومن :'(
شنیدم که با ماهان هم میشه رفت قبرس. اطلاعاتی درباره option های دیگه ندارید که نخوایم با امارات بریم و 100 تومن بیشتر از بلیط آمریکا برای قبرس پول ندیم؟!!
در ضمن ممکنه اگه هر روز زنگ بزنم کنسلی پیدا شه برای economy?

Ordibehesht
06-17-2008, 03:43 PM
ماهان تا اونجا كه من خبر دارم اجازه نداره بره اروپا .... بعيد مي دونم به قبرس پرواز داشته باشه ...
Gulf air رو هم مي تونيد امتحان كنيد. البته براي ماه AUG ظاهرا پروازهاي اون هم پره ...
شما اگه توي wait list نباشيد بعيده كه با زنگ زدن بتونيد جا بگيريد

Mahin
06-17-2008, 03:50 PM
امروز گفت اصلا waiting list وجود نداره و close هست. پس اونایی که کنسل میکنن، بلیطشون به کیا میرسه؟ اگه نه waiting list باشه نه تلفنی بشه گرفت.

Ordibehesht
06-17-2008, 03:53 PM
اگه گفته close است شايد منظورش اينه كه waiting list اش هم پره ... به هر حال اونا بيشتر از مشتري نگران خالي نبودن پروازشون هستند

ehsan150
06-17-2008, 06:09 PM
من با IranAir ساعت 20:00 پرواز دارم از تهران به دبی و ساعت 21:45 به وقت امارات طبق برنامه پرواز به دبی می رسه. ساعت 23:59 با Cyprus Airways پرواز برای لارناکا دارم. می خواستم بدونم کسی با IranAir رفته این مسیر رو و این که آیا AiranAir تاخیر داره به طوری که امکان از دست دادن پرواز
Cyprus Airways باشه؟

ars
06-17-2008, 06:10 PM
من با IranAir ساعت 20:00 پرواز دارم از تهران به دبی و ساعت 21:45 به وقت امارات طبق برنامه پرواز به دبی می رسه. ساعت 23:59 با Cyprus Airways پرواز برای لارناکا دارم. می خواستم بدونم کسی با IranAir رفته این مسیر رو و این که آیا AiranAir تاخیر داره به طوری که امکان از دست دادن پرواز
Cyprus Airways باشه؟

بلیط شما این طوری چند دراومد؟
از کجا گرفتی؟

ehsan150
06-17-2008, 06:23 PM
480000 تومان شد رفت و بر گشت. از دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی صدر اصفهان.

niva61
06-17-2008, 06:30 PM
Cyprus Airways باشه؟

رفت و برگشتتون چند روزست؟ آيا روزهاش محدوديتي نداره؟ چه ماهي رو با قيمت 480 گرفتين؟ اگه اينجوري باشه که خيلي خوبه. (اين آژانس اصفهان هست؟)

hodajafarzadeh
06-17-2008, 06:40 PM
Cyprus Airways باشه؟

رفت و برگشتتون چند روزست؟ آيا روزهاش محدوديتي نداره؟ چه ماهي رو با قيمت 480 گرفتين؟ اگه اينجوري باشه که خيلي خوبه. (اين آژانس اصفهان هست؟)

گفته بودن تو High season احتمالا پروازه Iran Air هم باز میشه که ظاهرا شده اگه اینجوری باشه دیگه اصفهان تهران نداره

ehsan150
06-17-2008, 06:44 PM
یک شنبه July 27 رفت با اون ساعت هایی که گفتم و برگشت هم پنج شنبه July 31 از لارناکا به دبی و جمعه August 01 از دبی به اصفهان.
این ها تو ساعت
http://www.iranair.com/site/1/default.aspx
هست.
حالا به نظرت تاخیر داره که به پرواز 23:59 Cyprus Airways نرسم؟

me_f
06-17-2008, 07:19 PM
یک شنبه July 27 رفت با اون ساعت هایی که گفتم و برگشت هم پنج شنبه July 31 از لارناکا به دبی و جمعه August 01 از دبی به اصفهان.
این ها تو ساعت
http://www.iranair.com/site/1/default.aspx
هست.
حالا به نظرت تاخیر داره که به پرواز 23:59 Cyprus Airways نرسم؟

من فکر نکنم این موضوع اصلا قابل پیش بینی باشه!! پروازهای IranAir با تاخیر 5-6 ساعت کم ندیدیم

ولی قیمتش خیلی خوب در میاد...

dena-m
06-17-2008, 09:47 PM
من به شما پيشنهاد ميكنم پروازهاي شيراز بحرين قبرس رو هم چك كنيد. فكر كنم خيلي اقتصادي تر باشه.

Mahin
06-17-2008, 10:30 PM
480000 تومان شد رفت و بر گشت. از دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی صدر اصفهان.

ببين تلفن اين كه ميگي رو ميشه بدي؟ همه تاريخا فاصله دو تا پرواز انقدر كم هست؟

ehsan150
06-18-2008, 01:11 PM
صدر اصفهان: 4100-628
خط مستقیم (خانم مریخی، مسئول فروش بلیط): 2608-951

Ordibehesht
06-18-2008, 01:14 PM
من فقط مي خوام يه موضوع رو درباره اين پرواز iran air + cyprus air بگم . پرواز قبرسي فقط هفته اي دو تا پرواز از دبي به لارناكا داره .. در نتيجه اگه پرواز تهران - دبي 2 ساعت تاخير داشته باشه شما كلا اون پرواز و اون هفته رو از دست مي ديد ! ( پروازها يكشنبه ، پنجشنبه است )

vahid1982
06-18-2008, 01:23 PM
گویا برگشتش هم 22 ساعت معطلی داره

hodajafarzadeh
06-18-2008, 06:35 PM
من فقط مي خوام يه موضوع رو درباره اين پرواز iran air + cyprus air بگم . پرواز قبرسي فقط هفته اي دو تا پرواز از دبي به لارناكا داره .. در نتيجه اگه پرواز تهران - دبي 2 ساعت تاخير داشته باشه شما كلا اون پرواز و اون هفته رو از دست مي ديد ! ( پروازها يكشنبه ، پنجشنبه است )

ظاهرا اینجوری نیست من امروز اونجا بودم گفت اگه پروازو از دست بدین فردا میتونید ب پروازه بعدی برید و در مورده تاریخش که حتما 5شنبه یا 1 شنبه باشه محدودیتی نداره من خودم رفت 1شنبه و برگشته 4شنبه رو پرسیدم که مشکلی نبود بابته تاخیرشم به دلیله برخوردهایه سیاسی که با iran air شده به دلیله تاخیراش این مساله رو تا جایه ممکن حلش کردن اما خوب بازم ریسکه اصلا کله کارایی که ما تا حالا انجام دادیم ریسک بوده حالا اینم روش

amir32002
06-18-2008, 07:28 PM

ظاهرا اینجوری نیست من امروز اونجا بودم گفت اگه پروازو از دست بدین فردا میتونید ب پروازه بعدی برید و در مورده تاریخش که حتما 5شنبه یا 1 شنبه باشه محدودیتی نداره من خودم رفت 1شنبه و برگشته 4شنبه رو پرسیدم که مشکلی نبود بابته تاخیرشم به دلیله برخوردهایه سیاسی که با iran air شده به دلیله تاخیراش این مساله رو تا جایه ممکن حلش کردن اما خوب بازم ریسکه اصلا کله کارایی که ما تا حالا انجام دادیم ریسک بوده حالا اینم روش

The problems is not resolved yet. One of my friends experienced a delay of about 1 hour in Tehran last week while her case was very risky just like yours. I do suggest you to accept the risk, but always look for alternatives too. The Iran air does not seem to be a reliable airline, so just make sure about the other flights in case you miss your next connecting flight.

Ordibehesht
06-19-2008, 05:32 PM

من با توجه به لينك زير اين حرف رو زدم .
http://www.cyprusairways.com/main/default.aspx?mid=564&TabID=55&ItemID=326
همونطور كه مي بينيد فقط روز 1 و 5 از دبي به لارناكا پرواز داره ...
حالا شايد براي high season پروازها رو بيشتر كرده اند

hodajafarzadeh
06-19-2008, 09:58 PM

درسته چون High season هست پروازا بیشتره وگرنه در مواقع عادی که iran air برنامه قبرس نداره

30nA
06-21-2008, 04:32 PM
من امروز با چند تا از آژانس ها در مورد ویزای توریستی قبرس صحبت کردم. میگن امسال دارن حسابی سخت می گیرن. سند ملکی و موجودی بانکی بالای 5 میلیون و گردش مالی ماهیانه میلیونی و ..... و حتما باید با همسر یا والدین باشی که خانواده محسوب بشین، وگرنه مجردی خیلی سخت میگیرن. چون میگن میرید اونجا و بر نمیگردید. یکی شون می گفت سفارت به آژانس ها فکس زده که به مسافرنتون بگید با لباسهای محلی ، گاز پکنیک ، چای و قند و ... (!!!) تو اماکن قبرس ظاهر نشن ... من نمی فهمم ، چوب رفتارهای نابخردانه تعدادی مسافر بی ملاحضه رو ما باید بخوریم ؟!

کسی از دوستان در این مورد خبری داره ؟ اینجوری که وقتهائی که گرفتیم با ویزا ندادن آقایون پشیزی ارزش نداره !

aliqajar
06-21-2008, 04:41 PM
یکی شون می گفت سفارت به آژانس ها فکس زده که به مسافرنتون بگید با لباسهای محلی ، گاز پکنیک ، چای و قند و ... (!!!) تو اماکن قبرس ظاهر نشن ... من نمی فهمم ، چوب رفتارهای نابخردانه تعدادی مسافر بی ملاحضه رو ما باید بخوریم ؟!

کسی از دوستان در این مورد خبری داره ؟ اینجوری که وقتهائی که گرفتیم با ویزا ندادن آقایون پشیزی ارزش نداره !

پسرم، شما اگه تونستي با خودت گاز پيكنيكي ببري قبرس ما رو هم خبر كن. مشكل همون آژانسيه كه به شما اينطوري اطلاعات ميده.

30nA
06-21-2008, 04:49 PM
یکی شون می گفت سفارت به آژانس ها فکس زده که به مسافرنتون بگید با لباسهای محلی ، گاز پکنیک ، چای و قند و ... (!!!) تو اماکن قبرس ظاهر نشن ... من نمی فهمم ، چوب رفتارهای نابخردانه تعدادی مسافر بی ملاحضه رو ما باید بخوریم ؟!

پسرم، شما اگه تونستي با خودت گاز پيكنيكي ببري قبرس ما رو هم خبر كن. مشكل همون آژانسيه كه به شما اينطوري اطلاعات ميده.

اتفاقا نظر من اینه که مشکل از بی دقتی شماست در خوندن پست من ، پدرم ! .... من بحثم این نیست که چین وسایلی رو میشه برد یا نه !!!
دارم می گم کسی در مورد سخت گیری اخیر سفارت برای ویزای توریستی خبری داره یا نه ؟

niva61
06-21-2008, 07:25 PM
اولا من فکر نميکنم هيچ سفارت خونه اي به آژانسها فکس کنه که به مردمتون بگين با لباس محلي توي اماکن عمومي کشورم ظاهر نشين!! البته از اونجا که ماها زياد اهل 1کلاغ 40 کلاغ هستيم، شايدم فکس کرده باشه ;)

دوما که در مورد اوضاع جديد ويزاي قبرس تاپيکهاي مناسبي وجود داره. اگه اونها رو مطالعه ميکردين و همونجا سوالتونو ميپرسيدين خيلي بهتر بود.

لطفا به عنوان تاپيک بيشتر دقت کنيد.

Ordibehesht
06-22-2008, 01:49 PM

درسته چون High season هست پروازا بیشتره وگرنه در مواقع عادی که iran air برنامه قبرس نداره

من امروز مطمئن شدم كه پروازها همون 2 روز در هفته است ( براي اطمينان از اين حرف مي تونيد بگيد براتون پرواز روز دوشنبه رو رزرو كنند .. مي بينيد كه cyprus air پروازي نداره )

من منظور شما از اينكه iran air برنامه قبرس براي High season داره رو نفهميدم . آيا iran air پرواز مستقيم لارناكا داره يا شما همين combination مد نظرتونه ؟ اگه همين پرواز رو مي گيد كه هميشه بوده ولي چون قيمت و دردسر emirates كمتر بود كسي سراغش نمي رفت.

باز هم اين پرواز رو قبل از خريدن چك كنيد كه اگه تاخير داشته باشه دقيقا بايد چيكار كرد !

Ehsan85
06-27-2008, 10:03 AM
بچه ها یه سوال خاص :
کسی هست که رفته باشه قبرس و بعد به دلایلی مجبور شده باشه بیش از مدت مجاز (مثلا به جای 7 روز ، 10 روز ) بمونه؟
اصلا اگه آدم همچین کاری بکنه، چه مشکلی براش پیش می آد؟
توی فروم که سرچ کرد ، بچه ها گفتن اگه آدم بخواد تمدید کنه ، مثل اینکه می شه...
کسی تجربه ی مستقیم نداره؟
در ضمن شما ها اداپتور لب تاب با خودتون می برید قبرس؟ پریزشون سه شاخه است آخه... چی کار می کنید؟

aliqajar
06-27-2008, 10:10 AM
اون موقع كه ميگفتن ميشه ميزا رو تمديد كرد (همونجا). حالا نميدونم ويزاي توريستي چطوريه. ميگفتن از خانم صوفيا بپرسيد. البته من فكر ميكنم اگر از خود سفارت بپرسيد (همينجا) بهتره.
اونجا پريز سه شاخه هست. از هتل مبدل بگيريد.

vahid1982
06-27-2008, 10:11 AM
بچه ها یه سوال خاص :
کسی هست که رفته باشه قبرس و بعد به دلایلی مجبور شده باشه بیش از مدت مجاز (مثلا به جای 7 روز ، 10 روز ) بمونه؟
اصلا اگه آدم همچین کاری بکنه، چه مشکلی براش پیش می آد؟
توی فروم که سرچ کرد ، بچه ها گفتن اگه آدم بخواد تمدید کنه ، مثل اینکه می شه...
کسی تجربه ی مستقیم نداره؟
در ضمن شما ها اداپتور لب تاب با خودتون می برید قبرس؟ پریزشون سه شاخه است آخه... چی کار می کنید؟

آره تا جایی که یادمه چند نفر این کار رو کرده بودن. باید از همون جا درخواست تمدید ویزا رو بدی گویا مشکل خاصی هم نیست.
در مورد پریز هم خود هتل به ما مبدل دوشاخ به 3 شاخ رو داد و گفت روز آخر برگردونید.
میتونی هم از همین ایران بخری و با خودت ببری همه جا دارن و ارزونم هست

hodajafarzadeh
06-27-2008, 11:22 PM
در مورده پریز بهتره از اینجا متناسب با وسیله برقیتون ببرین چون ماله اونا یه قاب دورشه که ممکنه بعضی چیزا یهش نخوره مثلا سشواره من بهش نخورد
شامپو، دمپایی ببرین فکر نکنین اونجا هتله هست در حقیقت یه اتاقه که دو تا تخت توشه و البته وسایله آشپزخونه داره
یه چیزی راجه به موبایل، اگر میخواین هزینتون کمتر بشه از فرودگاهه ایران سیم کارتتونو در بیارین و همون دمه هتل یه سیم کارته اعتباری بگیرین 10 یورو که 2 یورو هم شارژ داره و میتونید شمارتونو بدین از ایران بهتون زنگ بزنن باهاش sms هم میشه داد و اگر خودتون زنگ بزنین برا یک مکالمه 10 دقیقه ای کافیه بعد میتونید شارژ بخرید؛ خوده هزینه rooming کمتر از 30 هزار تومن نیست

niroomandh
06-28-2008, 12:51 AM
I don’t know about others case, but in my visa it was written that I can stay in Cyprus for 10 days not 7 days (I had interview on June 10) ,why yours is 7 days?

vahid1982
06-28-2008, 01:11 AM
I don’t know about others case, but in my visa it was written that I can stay in Cyprus for 10 days not 7 days (I had interview on June 10) ,why yours is 7 days?

احتمالا ویزای شما توریستی هست و ایشون دانشجویی چون یادمه یکی از بچه ها توریستی گرفته بود و براش 10 روز زده بودن ولی واسه کسایی که دانشجویی گرفتن از جمله خودم 7 روز زده بودن

e_nazarian
06-28-2008, 11:37 AM
در مورده پریز بهتره از اینجا متناسب با وسیله برقیتون ببرین چون ماله اونا یه قاب دورشه که ممکنه بعضی چیزا یهش نخوره مثلا سشواره من بهش نخورد
شامپو، دمپایی ببرین فکر نکنین اونجا هتله هست در حقیقت یه اتاقه که دو تا تخت توشه و البته وسایله آشپزخونه داره
یه چیزی راجه به موبایل، اگر میخواین هزینتون کمتر بشه از فرودگاهه ایران سیم کارتتونو در بیارین و همون دمه هتل یه سیم کارته اعتباری بگیرین 10 یورو که 2 یورو هم شارژ داره و میتونید شمارتونو بدین از ایران بهتون زنگ بزنن باهاش sms هم میشه داد و اگر خودتون زنگ بزنین برا یک مکالمه 10 دقیقه ای کافیه بعد میتونید شارژ بخرید؛ خوده هزینه rooming کمتر از 30 هزار تومن نیست

من موبايلم رو اونجا روشن كردم
فكر كنم نزديك به 3-2 دقيقه خودم تماس گرفتم
حدود 10 دقيقه بهم زنگ زدن
نزديك 10-15 تا sms هم فرستادم
الان كه هزينه رومينگ رو چك ميكنم فقط 2000 تومن برام اومده.

saheb
06-28-2008, 11:45 AM
من كه پنج دقيقه صحبت كردوم سي هزار تومان اومده
اين مخابرات هم يه چيزيش مي شه ها ;)

hodajafarzadeh
06-28-2008, 12:11 PM
من موبايلم رو اونجا روشن كردم
فكر كنم نزديك به 3-2 دقيقه خودم تماس گرفتم
حدود 10 دقيقه بهم زنگ زدن
نزديك 10-15 تا sms هم فرستادم
الان كه هزينه رومينگ رو چك ميكنم فقط 2000 تومن برام اومده.

بعضی وقتا کله هزینه rooming در یک ماه قبضش نمیاد شایدم مخابرات براتون پارتی بازی کرده! ;D

mahmoudian
06-28-2008, 04:48 PM
من كه پنج دقيقه صحبت كردوم سي هزار تومان اومده
اين مخابرات هم يه چيزيش مي شه ها ;)

منم دو بار خودم زنگ زدم و شش دفعه هم بهم زنگ زدن. شش تا sms هم زدم کل هزینه رومینگم شده 2000 تومن.
البته این که می گید پنج دقیقه صحبت کردید و سی هزار تومن براتون اومده شاید اشتباه شده باشه . چون نرخ هر دقیقه مکالمه حدود 1400 تومنه

Mahin
06-28-2008, 05:27 PM
یعنی چی؟ مگه موبایل رو که روشن می کنید 15000 تومن نمیفته برای رومینگ؟چه جوری هزینه شما 2000 تومن شده؟ میگن اون اس ام اس congratulation که بیاد براتون یعنی 15000 تومن پیاده اید. حالا من نگرانیم از این بابته که می ترسم یه 15000 تومن برای قبرس و یه 15000 تومن برای دوبی هزینه رومینگ بیاد. آخه تو فرودگاه دبی هم که بودم یه اس ام اس تبریک از طرف دوبی هم دریافت کردم!! جالب اینجاس که موبایلمو خاموش کرده بودم ولی خودش روشن شد و این اس ام اس اومد! :o

vahid1982
06-28-2008, 05:55 PM
میبینم که باز بازار شایعه گرم شده :D
نخیر از این خبرا که فکر میکنید نیست. قیمتها اونقدر کم هست که به نظر من با خیال راحت ببرید و از موبایلتون استفاده کنید. اصلا بحث 15000 تومن و این چیزا نیست و هزینه sms هم که خیلی کم هست.
برای اثبات حرفهام هم هزینه مکالمه رومینگ اپراتور اول با کشورهای مختلف رو گذاشتم که مال قبرس تو صفحات 130 و 131 هست

Mahin
06-28-2008, 09:43 PM
نخیر از این خبرا که فکر میکنید نیست. قیمتها اونقدر کم هست که به نظر من با خیال راحت ببرید و از موبایلتون استفاده کنید. اصلا بحث 15000 تومن و این چیزا نیست و هزینه sms هم که خیلی کم هست.
برای اثبات حرفهام هم هزینه مکالمه رومینگ اپراتور اول با کشورهای مختلف رو گذاشتم که مال قبرس تو صفحات 130 و 131 هست

خدا كنه، ما كه خوشحال ميشيم اگه اينجور باشه. ولي من از خيليا كه اين سيستمو استفاده كردن شنيدم اينو. حتما اونا شايعه پراكني كردن! ;D

yasinhajizadeh
06-28-2008, 11:13 PM
والا من قبرس رو نمیدونم ولی بابام دیروز بهم زنگ زده بود میگفت برای موبایلت 25 تومن اومده. اونم فروردین و اردیبهشت که اصلا من ایران نبودم. سیم کارتم رو هم در آوردم از گوشی ، الان سیم کارت اینجا روشه. حالا دیگه نمیدونم جریان چیه. ولی فکر کنم این مخابرات قاطی کرده اساسی.

ali_k
07-03-2008, 03:00 PM
بچه ها یه سوال. من امروز آژانس بودم، بهم گفتن که بردن مواد غذایی به قبرس ممنوعه!( حتی چیزایی مثل مائده) و ممکنه مسافر رو به این خاطر دیپورت کنن! کسی در این مورد اطلاعی داره؟
ممنون

Mahin
07-03-2008, 03:04 PM
اخيرا كه همه مواد غذايي بردن و هيچ مشكلي هم پيش نيومد. اصلا هم ساك ها رو نگشتن. غير منطقيه كه به خاطر بردن غذاي آماده كسي رو ديپرت كنن. مثلا ممكنه يكي ناراحتي معده داشته باشه و نتونه هر غذايي رو بخوره.

Countdown
07-03-2008, 04:18 PM
بچه ها یه سوال. من امروز آژانس بودم، بهم گفتن که بردن مواد غذایی به قبرس ممنوعه!( حتی چیزایی مثل مائده) و ممکنه مسافر رو به این خاطر دیپورت کنن! کسی در این مورد اطلاعی داره؟
ممنون

بچه های هم گروه ما تو قبرس که کنسرو اورده بودند و مشکلی هم پیش نیومد -حتی واسه خود امریکا هم من شنیدم یک سری غذا ها و .... رو نهایتا دور میریزند ولی دیپورت نمیکنند

Ehsan85
07-04-2008, 01:25 PM
من هم تازه قبرس بودم. به هیچ وجه به مواد غذایی کاری ندارن. اکثر بچه ها آورده بودن. من هم برده بودم و هیچ مشکلی پیش نیومد.

Mehrak61
07-09-2008, 12:10 AM
بچه هایی که فرانجورجیو بودن
اگه بخواهیم همونجا آشپزی کنیم اجاق گاز و ظرف و ظروف موجوده با توجه به اینکه هتل آپارتمانه؟

Countdown
07-09-2008, 01:56 AM
اگه بخواهیم همونجا آشپزی کنیم اجاق گاز و ظرف و ظروف موجوده با توجه به اینکه هتل آپارتمانه؟

سلام

ظرف و ظرووف یه کم بود- یخچال بود- TELEV هم بود
اما اجاق گاز یادم نیست-
چند تا کنسرو ببر-
خوف نکن-پایینش یه سوپر مارکت هست ولی یه نمه گرووونه کلا چیز خریدن اونجا

me_f
07-09-2008, 06:31 AM

سلام

ظرف و ظرووف یه کم بود- یخچال بود- TELEV هم بود
اما اجاق گاز یادم نیست-
چند تا کنسرو ببر-
خوف نکن-پایینش یه سوپر مارکت هست ولی یه نمه گرووونه کلا چیز خریدن اونجا

همه چیز هست، اجاق و کتری برقی هم هست

e_nazarian
07-09-2008, 09:34 AM

شما كه ميخواي آشپزي كني حتما با خودت اسكاج و مايع ظرفشويي ببر. در غير اينصورت بايد بخري كه يه جورايي آه از نهاد آدم بلند ميشه وقتي قيمتشو ميفهمه.
اجاقش برقيه و تايمر داره. خيالت راحت باشه كه غذات نميسوزه.
اگه چاي زياد ميخوري هم با خودت چاي كيسه اي ببر. البته قوري هم بود ولي اونقدر كثيف بود كه من دست بهش نزدم.
قاشق و چنگال و كارد و ليوان و بقيه مدل ظرفها رو تو اتاقها به ميزان كافي گذاشتن.

mahtabrad
07-11-2008, 06:25 AM
هتل frangiorgio اینترنت wireless داره ؟ لپ تاپ ببریم یا دسترسی به کامپیوتر راحته؟

siatohi80
07-11-2008, 07:30 AM
اره اگه لپتاپ ببری وارلس داره. البته یه کامپیوترم خودشون داشتن که به نظرم برای نیم ساعت 2 یورو میگرفتن.

aliqajar
07-11-2008, 08:34 AM
هتل frangiorgio اینترنت wireless داره ؟ لپ تاپ ببریم یا دسترسی به کامپیوتر راحته؟

به نظرم نبري بهتره. فقط بار سنگينه. چون خودشون كامپيوتر دارن.

NNaser54
07-11-2008, 08:58 AM
من هم توصيه نمي‌کنم لپ تاپ ببري. اگر مي خاي از مدارکت مثل CV و Research Plan و ... کپي داشته باشي، مي‌توني اونا رو روو ايميلت اپلوود کني و هر موقع نياز داشتي ازشون استفاده کني. هم فرانجورجيو و هم کيتيون اينترنت دارن!
البته حتما يه سري با خودت مي‌بري ديگه ;) اونجا هزينه‌ي پرينت و کپي خيلي زياده!

Ehsan85
07-11-2008, 11:32 PM
اگه کار واجبی با لپ تاپت نداری توصیه نمی کنم ببری.
فرانجورجیو wireless داره اما فقط توی لابی

fpoursafaei
07-15-2008, 01:48 PM
من امروز با خبر شدم که یه آژانسی از 11 مرداد هر هفته جمعه ها پرواز مستقیم برای لارناکا چارتر کرده! :)
قیمتش ظاهراً حدود 480000 تومان در میآد، به نظرم بد نیومد!

اسم آژانس حذف شد. بلیط مال ایران ایره (بهزاد)

mahtabrad
07-19-2008, 08:41 AM
به نظر من فرانجورجيو خيلي بين بچه ها معروف شده در حاليكه هتل هاي ديگه هم هست كه خيلي تميز تر از فرانجورجيو هست و امكانات بهتري داره. قيمتش هم فرقي نداره.
مثلا يكي از بچه ها رفته بود هتل Asty كه 5 دقيقه تا سفارت راه بود و مي گفت حتي international call رايگان داره و شبي 45 يورو بوده.

30nA
07-19-2008, 02:47 PM
یه سوال.....

اگر خدا بخواد من فردا (July 20) با هواپیمائی امارات (تهران - دبی - لارناکا) عازم قبرس هستم. آیا توی فرودگاه دبی بارها رو باید تحویل بگیرم و دوباره تحویل پرواز لارناکا بدم یا اینکه خودشون با توجه به بلیتم بارها رو جا بجا می کنند ؟

aliqajar
07-19-2008, 02:52 PM
خودشون جا به جا ميكنن. كارت پرواز از تهران به عنوان مبدا صادر ميشه.

nasim_mim
07-20-2008, 12:22 PM
سلام
دوتا سوال:
1. آژانسی که من ازش اقدام کردم، به من گفته که باید با خودم 800 یورو پول نقد ببرم!! اگه نه توی فرودگاه دچار مشکل می شم!
می دونم که توی ویزای بعضی ها نوشته که باید این پول رو همراه خودشون داشته باشن. ولی این شامل حال من نمیشه!
با توجه به اینکه حمل پول نقد اونم توی یه کشور خارجی و با اقامت توی هتل خیلی کار جالبی نیست، لطفا منو راهنمایی کنین.
به نظرتون باید برم 800 یورو جور کنم؟

2. می دونم که واحد پول قبرس، پوند هست. باید با خودمون پوند ببریم و همه جا پوند خرج کنیم؟ یا همون یورو که می بریم می تونیم خرج کنیم (مثلا برای تاکسی!)؟ یا باید یورو ببریم و اونجا تبدیل کنیم؟

3. باید توی فرودگاه لارناکا فرم مهاجرت پر کنیم؟! اینو توی راهنمای سفری که آژانس بهم داده نوشته بودن. اگه تجربه ای دارین، چیزی می دونین یا نمونه فرمها رو دارین، ممنون می شم راهنمایی کنین.

مرسی از راهنمایی هاتون
نسیم

siatohi80
07-20-2008, 12:40 PM
سلام
دوتا سوال:
1. آژانسی که من ازش اقدام کردم، به من گفته که باید با خودم 800 یورو پول نقد ببرم!! اگه نه توی فرودگاه دچار مشکل می شم!
می دونم که توی ویزای بعضی ها نوشته که باید این پول رو همراه خودشون داشته باشن. ولی این شامل حال من نمیشه!
با توجه به اینکه حمل پول نقد اونم توی یه کشور خارجی و با اقامت توی هتل خیلی کار جالبی نیست، لطفا منو راهنمایی کنین.
به نظرتون باید برم 800 یورو جور کنم؟

2. می دونم که واحد پول قبرس، پوند هست. باید با خودمون پوند ببریم و همه جا پوند خرج کنیم؟ یا همون یورو که می بریم می تونیم خرج کنیم (مثلا برای تاکسی!)؟ یا باید یورو ببریم و اونجا تبدیل کنیم؟

3. باید توی فرودگاه لارناکا فرم مهاجرت پر کنیم؟! اینو توی راهنمای سفری که آژانس بهم داده نوشته بودن. اگه تجربه ای دارین، چیزی می دونین یا نمونه فرمها رو دارین، ممنون می شم راهنمایی کنین.

مرسی از راهنمایی هاتون
نسیم

1- همراهتون باشه بهتره. ممکنه چک کنن، ممکنه نکنن. از من پرسید چقدر همراهته ولی نخواست ببینه.
2-یورو ببرید از همه چیز راحت تره. ا.نجا همه چیز هم با پوند هم با یورو قیمت زده شده و خرید و فروش میشه.
3-فرم خاصی نیست. در حد اسم و محل اقامت وشماره پاسپورت.

mahtabrad
07-20-2008, 02:34 PM
منم كه تازه رفتم اصلا چك نكردند
حتي بار ها رو مي گن باز مي گنند ولي اينكار رو هم نكردند.
اگه بخواي بيرون غذا نخوري و خريد نكني و آيناپا و پارك آبي و... غيره نري :D بيشتر از 250-300 يورو خرج نمي شه
من واسه همه اعضا فاميل سوغاتي خريدم 400 ;) يورو خرج كردم

Mahin
07-20-2008, 04:33 PM
الان كه High season هست فكر مي كنيد احتمالش بيشتره كه بارها رو باز كنن يا مقدار پولي كه مي بريم رو چك كنن؟

ehsan150
07-25-2008, 04:46 PM
سوال:
در فرودگاه لارناکا چه مدارکی باید همراهمون باشه که اگه خواستن نشون بدیم؟

Countdown
07-25-2008, 04:52 PM
سوال:

واسه پیک آپ رو نمیدونم اما واسه مصاحبه از ما فقط پرینت وقت سفارت رو دید

vahid1982
07-25-2008, 07:18 PM
سوال:

ووچر هتل هم حتما همراهت باشه

mehrdad_sharifzadeh
09-05-2008, 10:00 PM
سلام،
من میخوام روز دوشنبه از اروپا برسم لارناکا و سه شنبه هم که مصاحبه دارم. واسه پرداخت sevis fee و بقیه کارا در روز دوشنبه، حداکثر چه ساعتی باید برسم لارناکا (بافرض عدم تاخیر پرواز)؟

h_alem
09-06-2008, 12:27 AM
سلام،
من میخوام روز دوشنبه از اروپا برسم لارناکا و سه شنبه هم که مصاحبه دارم. واسه پرداخت sevis fee و بقیه کارا در روز دوشنبه، حداکثر چه ساعتی باید برسم لارناکا (بافرض عدم تاخیر پرواز)؟

سلام

خواستم خواهش کنم بعد از مصاحبه تون بیاین و نتیجه رو بگین. چون دیگه خیلی کم بچه ها میان می گن چی شد و ماهایی که هفته های بعدی می خوایم بریم نگرانیم و دوست داریم در جریان وضعیت سفارت باشیم.
امیدوارم همه چیز به خوبی براتون پیش بره.
ممنونم.

Mahin
09-06-2008, 12:39 AM
سلام،

اولا که sevis fee نیست و application fee هست. sevis fee رو باید online پرداخت کرده باشید. application fee رو ما 3 بعد از ظهر رفتیم بانک دادیم. الان نمی دونم شاید ساعت ها تغییر کرده باشه. تو همون فرودگاه لارناکا لایکی بانک شعبه داره. بربد اگه باز بود بریزید. در بدترین حالت روز مصاحبه هم بانک نزدیک سفارت میشه برید.

tdk50x
09-14-2008, 09:15 AM
با سلام
چند تا سوال دارم:

1- من 23 سپتامبر وقت دارم. زنگ زدم آژانس میگه که باید سند خونه به اسم خودت باشه ! درسته ؟

2- کسی اخیراً رفته قبرس که قیمتا دستش باشه ؟ (منظورم با توره)

3- من 3 ماه پیش SEVIS رو واسه دبی که رفتم پرداخت کردم باید دوباره بپردازم ؟ (میدونم تکراریه ولی جوابا متفاوته !)

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

موفق باشید.

tdk50x
09-14-2008, 09:22 AM
ببخشید یه سئوال دیگه : من اصل I-20 هنوز به دستم نرسیده ولی PDFش رو دارم. تو قبرس اصل رو می خوان ؟ یا میشه با پرینتش رفت ؟

ممنون

niva61
09-14-2008, 09:58 AM
با سلام
چند تا سوال دارم:

1- من 23 سپتامبر وقت دارم. زنگ زدم آژانس میگه که باید سند خونه به اسم خودت باشه ! درسته ؟

3- من 3 ماه پیش SEVIS رو واسه دبی که رفتم پرداخت کردم باید دوباره بپردازم ؟ (میدونم تکراریه ولی جوابا متفاوته !)

موفق باشید.

1. بهتره که زنگ بزنين سفارت و از خودشون بپرسين. شايد توريستي بايد سند به اسم خودتون باشه! ولي دانشجويي که ما رفتيم، سند به اسم خودمون نبود. با اين حال زنگ بزنين.
3. اگه i20 تون تغيير نکرده باشه (يعني مربوط به پذيرش 1 دانشگاه باشه) لازم نيست که sevis رو دوباره پرداخت کنين.

ببخشید یه سئوال دیگه : من اصل I-20 هنوز به دستم نرسیده ولی PDFش رو دارم. تو قبرس اصل رو می خوان ؟ یا میشه با پرینتش رفت ؟

در قبرس، اصل i20 رو ميخوان.

30nA
09-15-2008, 07:42 AM
با سلام
چند تا سوال دارم:

موفق باشید.

1. بهتره که زنگ بزنين سفارت و از خودشون بپرسين. شايد توريستي بايد سند به اسم خودتون باشه! ولي دانشجويي که ما رفتيم، سند به اسم خودمون نبود. با اين حال زنگ بزنين.
3. اگه i20 تون تغيير نکرده باشه (يعني مربوط به پذيرش 1 دانشگاه باشه) لازم نيست که sevis رو دوباره پرداخت کنين.

در قبرس، اصل i20 رو ميخوان.

من برای July 22 وقت داشتم و توریستی رفتم و سند هم به نام پدرم بود... مشکلی هم پیش نیومد.

mg1362
09-15-2008, 09:44 AM
امروز یکی از دوستان من از سفارت قبرس در ایران نتونست ویزا بگیره. البته اینو بگم که تنهایی و بدون دوست یا یکی از اعضای خونواده یا آژانس اقدام کرده بود ولی بقیه مدارکش کامل بود. مسئول سفارتم گفته بود که پاسپورتت دانشجوییه و معلومه داری واسه مصاحبه میری. والا ما که نفهمیدیم پاسپورت دانشجوها با بقیه چه فرقی داره؟؟؟؟ ???

Barcelona
09-15-2008, 09:57 AM
فرقش نوع اجازه خروجيه كه به دانشجو ها مي دن. اين قبرسيا چه زرنگ شدن. ناقلا ها. :D
به دانشجو ها مهلت 1 ماهه مي دن. مطمئنا كسي واسه گردش نمي ره وثيقه بذاره. 8)

Behroz
09-17-2008, 07:09 PM
نمي دونم سوالم به اينجا ربط داره یا نه! اما جايه دیگه ای پیدا نکردم!
پیدا کردن بليط قبرس هم در دسری شده!
من تو این فرم خوندم که مسیر تهران دمشق لارناکا هم وجود داره کسی در این مورد اطلاعی داره که چه شرکت هواپیمایی این پرواز رو داره؟
به جز امارات و ایران ایر شرکت دیگه ای برای قبرس پرواز داره؟

Mahin
09-17-2008, 08:44 PM
من تو این فرم خوندم که مسیر تهران دمشق لارناکا هم وجود داره کسی در این مورد اطلاعی داره که چه شرکت هواپیمایی این پرواز رو داره؟

سوالتون رو تو این تاپیک باید مطرح می کردید:
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,358.60.html
پروازهای دیگه یکی گالف ایر و یکی دیگه هم از اصفهانه. ارسال های 50-60 این تاپیک که فرستادم رو بخونید.

Behroz
09-18-2008, 11:32 AM

سوالتون رو تو این تاپیک باید مطرح می کردید:
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,358.60.html
پروازهای دیگه یکی گالف ایر و یکی دیگه هم از اصفهانه. ارسال های 50-60 این تاپیک که فرستادم رو بخونید.

از کمکتون ممنون جواب سوالم رو پیدا کردم:
هوا پیمایی سوریه دوشنبه رفت و پنجشنبه ها برگشت برای قبرس پرواز داره مسیر تهران دمشق لارناکا شماره تماس هوا پیمایی سوریه: 9-88319718 و 88319720
نرخ بلیط الان 553000 تومن بود

saragh
09-19-2008, 11:23 AM
کسی میدونه این روزا چه ساعتی باید بریم سفارت قبرس؟منظورم واسه اسم نوشتنه!آخه شنیدم شلوغه و بیشتر از 5 نفر هم راه نمیدن! لطفا راهنمایی کنین، من از شیراز میخوام بیام و باید برناممو تنظیم کنم، ممنون

bzn
09-19-2008, 11:58 AM
کسی میدونه این روزا چه ساعتی باید بریم سفارت قبرس؟منظورم واسه اسم نوشتنه!آخه شنیدم شلوغه و بیشتر از 5 نفر هم راه نمیدن! لطفا راهنمایی کنین، من از شیراز میخوام بیام و باید برناممو تنظیم کنم، ممنون

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,8829.msg82226.html#msg82226

nazych
09-23-2008, 09:53 PM
سلام

میخواستم ببینم قیمت های بلیط قبرس حدودا چنده.
امروز که از emirates پرسیدم 623000 گفت.
می دونید گلف ایر چنده؟یا ایران ایر؟

niva61
09-23-2008, 11:04 PM
سلام

میخواستم ببینم قیمت های بلیط قبرس حدودا چنده.
امروز که از emirates پرسیدم 623000 گفت.
می دونید گلف ایر چنده؟یا ایران ایر؟

گلف 450 به بالاست. ايران اير هم فکر کنم فقط high season چارتر گذاشته بودن.

niroomandh
09-25-2008, 02:59 PM
گف ایر (رفت از تهران -برگشت به شیراز) 430000
گف ایر (رفت از شیراز-برگشت به شیراز) 426800
البته اینا نرخ کلاس اکونومی هست و باید ببنین جا میده یا نه

alik
09-25-2008, 05:02 PM
کسی هزینه پرواز با ایران ایر به دوبی و با cyprus airline به قبرس رو داره؟

Sara.Sh
09-25-2008, 07:28 PM

تهران به دوبی با ایران ایر رفت و برگشت حدود دویست هزار تومانه. البته بستگی به زمان خرید بلیط داره

saeede83
09-25-2008, 08:11 PM

با مقصد و مبدا شیراز من پرسیدم حدود 680 می شد، از تهران باید یک کمی گرون تر بشه.

nazych
09-25-2008, 11:04 PM
بچه ها می شه بگید بلیط های gulf air همه 1 هفته ایه یا میشه کمتر باشه و از کجا میشه گیر اورد؟

مرسی

saeede83
09-25-2008, 11:26 PM
بچه ها می شه بگید بلیط های gulf air همه 1 هفته ایه یا میشه کمتر باشه و از کجا میشه گیر اورد؟

مرسی

بهترین کار اینه که با نمایندگی گلف ایر تماس بگیرین. شماره اش هم توی فروم هست. لطفا جستج. کنین. با زمان کمتر از 1 هفته هم می تونین پرواز پیدا کنین اما برنامه هاش زیاد جالب نیست

smirshekari
09-27-2008, 08:57 PM

مگه کلیر شدید شما؟

niva61
09-27-2008, 09:09 PM

مگه کلیر شدید شما؟

لطفا از ارسالهاي که به موضوع ربطي نداره و پيامهاي خصوصي بطور همگاني، اکيدا خودداري کنيد.

roxana_gh
10-19-2008, 10:19 AM
بچه ها وقتی برای pick up بخواهیم از سفارت قبرس تو تهران ویزا بگیریم لازمه که حتما بلیط رو خریده باشیم یا پرینت رزرو بلیط هم کافیه؟ در ضمن این حالا که دیفر کردیم به اینا هم باید I20 جدید و نشون بدیم؟

bahar_matlab
10-19-2008, 10:43 AM
بچه ها وقتی برای pick up بخواهیم از سفارت قبرس تو تهران ویزا بگیریم لازمه که حتما بلیط رو خریده باشیم یا پرینت رزرو بلیط هم کافیه؟ در ضمن این حالا که دیفر کردیم به اینا هم باید I20 جدید و نشون بدیم؟

رکسانا جان، سفارت قبرس تو تهران خیلی سفت و سخت میگیره و حتماً باید اصل بلیط خریداری شده رو نشونش بدی. در مورد I-20 هم نگران نباش. من کپی همون قدیمیه رو نشون دادم و مشکلی هم پیش نیومد.

mahtabrad
10-19-2008, 04:30 PM
من یه سوال مهم داشتم :

زمان انتخابات آمریکا سفارت آمریکا در قبرس تعطیل نیست؟

Sara.Sh
10-19-2008, 07:40 PM
من یه سوال مهم داشتم
زمان انتخابات آمریکا سفارت آمریکا در قبرس تعطیل نیست؟

ظاهرا" که تعطیل نیست.
http://cyprus.usembassy.gov/TheEmbassy/Holidays.htm

ehsan150
10-24-2008, 06:56 PM
سلام،
یک سوال:
هواپیمایی امارات ساعت 4:10 از تهران می ره و ساعت 6:40 می رسه دوبی. پرواز از دبی به لارناکا ساعت 8:15 هست.
آیا فاصله زمانی بین این دو پرواز کافی هست تا به پروازه لارناکا برسم؟
با تشکر!

happyboy
10-24-2008, 07:31 PM
سلام،
یک سوال:
هواپیمایی امارات ساعت 4:10 از تهران می ره و ساعت 6:40 می رسه دوبی. پرواز از دبی به لارناکا ساعت 8:15 هست.
با تشکر!

سلام
نگران نباش حتما میرسی
قبلا که ساعت ایران جابجا نشده بود از ایران 5:10 میرفت که خیلی استرس داشت
الان بهتر شده فقط باید گیت لارناکا رو سریع بیدا کنی

niva61
10-24-2008, 07:40 PM
سلام،
یک سوال:
با تشکر!

امارات اير لاين نسبتا خوبيه و پروازاش زياد تاخير نداره. از طرفي چون جفت پروازاتون با همون امارات هست، مشکلي نيست و خيالتون راحت باشه.
با اين حال از اين به بعد که ممکنه به دلايل باد و بارون و حتي برف، توي پروازا کمي تاخير و يا مشکل پيش بياد، پيشنهاد ميکنم که بچه هايي که ميخوان برن (بخصوص واسه مصاحبه) حتما پروازشونو جوري انتخاب کنن که 1 روز قبلش حتما در قبرس باشن و خيالشون راحت تر باشه.

CAPTAN
10-24-2008, 10:32 PM
سلام،
یک سوال:
با تشکر!

منم با همین پرواز و ساعت رفتم.اگر قرار بود نرسی که بهت بلیطشو نمیدادن...

bzn
10-24-2008, 11:04 PM
سلام،
یک سوال:
با تشکر!

بله فاصله کافی هست. البته حتی در صورتی هم که پرواز اول تاخیر داشته باشه و به پرواز دوم نرسین (در صورتی که هر دو پرواز با امارات باشه) شما رو با پرواز دیگه ای میفرستن لارناکا. مثلا پرواز دبی - بیروت - لارناکا و طرف های 9-8 شب می رسین. ضمنا در این صورت لازم هم نیست که پول اضافه ای بدین. به هر حال این احتمال خیلی کمه. پرواز ما با 90 دقیقه تاخیر ساعت 8 تو دبی نشست و من به پرواز 8.30 لارناکا رسیدم! البته این مشکل به ندرت پیش اومده

ضمنا تغییر ساعت ما تاثیری روی پرواز نداره. فاصله ی بین دو پرواز ثابته و تنها قرارداد ساعت هست که تغییر می کنه

Ali.m
10-27-2008, 01:43 AM

ممنون واسه اطلاعات مفید :) راستش ظاهرا توی قبرس دو تا اپراتور فعال هست و یکیش ارزون تر...آره؟
یعنی پس ما رفتیم انجا باید چه نوع سیم کارتی بخریم که ارزون تر باشه؟ از توی فرودگاه میشه خرید؟

ars
10-27-2008, 09:57 AM
ممنون واسه اطلاعات مفید :) راستش ظاهرا توی قبرس دو تا اپراتور فعال هست و یکیش ارزون تر...آره؟
یعنی پس ما رفتیم انجا باید چه نوع سیم کارتی بخریم که ارزون تر باشه؟ از توی فرودگاه میشه خرید؟

فرودگاه رو نميدونم ولی اكثر سوپرماركت ها از جمله خود فرانجورجيو دارن.
قيمت ها رو هم ميتونی مقايسه كني.

Ali.m
10-27-2008, 04:01 PM
خوب لطفا اگه میشه دقیق تر بگیو که چه سیم کارتی بخرم؟ شما چی استفاده کردی و قیمتش چقدر شد؟! چقدر charge داره؟ :)
ممنون

ehsan150
10-30-2008, 10:34 AM
ممنون از جواب پست های قبلی.
Kition Hotel Apts جای مناسبی از نظر قیمت هست اگه بخوام اون جا بمونم؟ من توی سایتش چیزی پیدا نکردم.

Ehsan85
11-09-2008, 11:48 AM
ممنون از جواب پست های قبلی.
Kition Hotel Apts جای مناسبی از نظر قیمت هست اگه بخوام اون جا بمونم؟ من توی سایتش چیزی پیدا نکردم.

هتل کیتیون عالیه، هم از نظر قیمت هم از سایر لحاظ. من هفته پیش این هتل بودم، به نظر من از فرانجورجیو خیلی بهتره.
هم ساختمانش شیکه هم دلبازه هم اتاقاش خوبه.
استخر داره و به ساحل نزدیکه. قیمت هاش هم به نظر من خیلی خوبه. من 112 یورو برام در اومد واسه 7 شب(البته شانس آوردم و دو تا هم اتاقی داشتم).
از این لینک اقدام کنید : http://www.reservationseurope.com/?gclid=CPyYmNHP55YCFQL91AodYUuBNQ

Ultra Brave
11-28-2008, 02:11 PM
سلام
من دارم هفته ديگه واسه پيك آپ ميرم قبرس.
موقع گرفتن ويزاي قبرس اون خانومه تاكيد كرد كه با خودم خوراكي نبرم چون ممكنه به خاطر همينا ديپورت بشم. ولي دفعه پيش ديدم كه اكثر بچه ها با خودشون كنسرو اورده بودن.
تكليف چيه؟

vahid1982
11-28-2008, 02:13 PM
سلام
من دارم هفته ديگه واسه پيك آپ ميرم قبرس.
موقع گرفتن ويزاي قبرس اون خانومه تاكيد كرد كه با خودم خوراكي نبرم چون ممكنه به خاطر همينا ديپورت بشم. ولي دفعه پيش ديدم كه اكثر بچه ها با خودشون كنسرو اورده بودن.
تكليف چيه؟

کدوم خانومه؟ آژانس یا سفارت؟
اگه آژانس گفته که حرف الکی زیاد میزنن. سفارت هم به همچنین ;D
ما که همگی با خودمون برده بودیم. البته بهتره چمدون رو تو بار بذارید. اینطوری دیگه هیچ مشکلی نیست. توصیه میکنم تو هواپیما نبرید
تا 3-2 هفته پیش که مشکلی نبود

Ultra Brave
11-28-2008, 02:40 PM
اون خانوم توي سفارت تاكيد كرد كه نبرم مي گفت ممكنه ديپورت شي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vahid1982
11-28-2008, 05:13 PM
اون خانوم توي سفارت تاكيد كرد كه نبرم مي گفت ممكنه ديپورت شي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

والا من که تو 4-3 هفته اخیر خودم 30-20 نفر رو میشناسم که بردن و مشکلی نبود (البته تو بار گذاشته بودیم) حالا دیگه این به شانس خودتون برمیگرده. ولی شما وقتی بار رو تحویل میگیری که دیگه داری از فرودگاه میری بیرون. چطوری میخوان دیپورت کنن رو دیگه نمیدونم!
به هر حال تصمیم با خودت هست من فقط چیزایی که میدونستمو گفتم

smirshekari
11-29-2008, 12:04 PM
واللا ما که یک کوله خوراکی بردیم تو هواپیما مشکلی هم نبود. مگه جرمه خوراکی بردن؟ من نمیفهم، دیپورت میکنننننننننننننننننننننن ننننن؟؟؟!!! :D

salmankarbasi
12-02-2008, 10:07 AM
سلام
منم کلی خوراکی بردم اما چمدونم نرسید به لارناکا یا بهتره بگم با 3 روز تاخیر!!!!! در نتیجه همه خوراکیا برگشت به ایران!

sharifipanah
04-17-2009, 12:17 AM
سلام به همه‌ي دوستان
من براي 16th June وقت سفارت آمريكا در قبرس دارم (ساعت 7:30). براي روز 15th با پرواز امارات بليط رفت گرفتم. پرواز ساعت 5:05 از ايران انجام مي‌شه و ساعت 11:15 مي‌رسه لارناكا. حالا سئوال من اينه كه بانك Marfin تا چه ساعتي بازه؟ آيا مي‌رسم كه پول رو به حسابشون بريزم؟؟ چقدر ريسك داره كه به وقت اداريش نرسم؟؟ به نظر شما اگر براي روز 14th بليط بگيرم بهتر نيست؟
از همتون ممنونم.

ars
04-17-2009, 09:48 PM
سلام به همه‌ي دوستان
من براي 16th June وقت سفارت آمريكا در قبرس دارم (ساعت 7:30). براي روز 15th با پرواز امارات بليط رفت گرفتم. پرواز ساعت 5:05 از ايران انجام مي‌شه و ساعت 11:15 مي‌رسه لارناكا. حالا سئوال من اينه كه بانك Marfin تا چه ساعتي بازه؟ آيا مي‌رسم كه پول رو به حسابشون بريزم؟؟ چقدر ريسك داره كه به وقت اداريش نرسم؟؟ به نظر شما اگر براي روز 14th بليط بگيرم بهتر نيست؟
از همتون ممنونم.

ساعتی‌ که شما میرسین بانک فرودگاه بازه.
در ضمن اگر هم تاخیر داشته باشین صبح مصاحبه هم میتونین پول رو واریز کنید. نزدیک سفارت بانک هست.

راستی‌ تا جایی‌ که یادم میاد ما به بانک Laiki پول رو واریز کردیم. آیا تازگی‌ها بانک رو عوض کردن؟

Nimax
04-18-2009, 09:23 PM
بهتره طوری برنامه ریزی کنید که دو روز جلوتر اونجا باشید (یعنی یکشنبه). چرا؟

گروه ما (14 آوریل) قرار بود که 12 آوریل اونجا باشه ولی به دلیل تاخیر 2-ساعته پرواز امارات (تهران به دبی) به پرواز connection نرسیدیم و 1 روز دوبی موندگار شدیم و عملا 13 آوریل (دوشنبه) رسیدیم به لارناکا. من خودم ساعت 13 دوشنبه رسیدم بانک که خلوت بود و مشکلی پیش نیامد.

در ضمن این بانک مارفین همون بانک لاییکی هستش.

atop20
04-24-2009, 10:24 PM
بچه ها یک سوال خیلی مهم ، لطفا زود بهم جواب بدین.
من هتلم frangiorgiast که تو لارناکاست ، اما انگار سفارت تو نیکوزیاست . اینا چقد با هم فاصله دارن و چه جوری میشه رفت؟

یه سوال دیگه هم اینکه فکر میکنین چقد پول واسه 3، 4 روز باید همراهمون باشه، یعنی اگه باید با تاکسی از هتل رفت سفارت چقر هزینه اش می شه؟
خیلی ممنون

atop20
04-24-2009, 10:37 PM
ببخشید بچه ها من الان مطالب پست شده رو خوندم و جواب سوالای قبلی ام رو گرفتم. اما یه سوال دیگه بیمه مسافرتی رو هم چک میکنن جایی تو قبرس؟

rumtin
04-24-2009, 11:24 PM
بچه ها یک سوال خیلی مهم ، لطفا زود بهم جواب بدین.
من هتلم frangiorgiast که تو لارناکاست ، اما انگار سفارت تو نیکوزیاست . اینا چقد با هم فاصله دارن و چه جوری میشه رفت؟

یه سوال دیگه هم اینکه فکر میکنین چقد پول واسه 3، 4 روز باید همراهمون باشه، یعنی اگه باید با تاکسی از هتل رفت سفارت چقر هزینه اش می شه؟
خیلی ممنون

تفریبا 45 دقیقه
بطور خلاصه سه راه دارید:
1-تاکسی 35-40 یورو (اگر تنها سوار شید)
2-تراول اکسپرس که ون هست 8 یورو تقریبا"
3-اتوبوس های سبز خطی کنار ساحل

توی هتل با بچه ها هماهنگی کنید ...که با اونا برید

تو فرودگاه ممکنه ازتون بپرس چقدر پول اوردید ... 1000 یورو معمولاً سفارت قبرس قید می کنه که همراه داشته باشید...خب شما هزینه هاتون رو فقط تاکسی درنظرنگیرید

یه کمی جستجو کنید در فروم جواب تمام سئوال هاتون رو پیدا می کنید ....
http://www.applyabroad.org/wiki/index.php/%D8%B3%D9%81%D8%B1_%D8%A8%D9%87_%D9%82%D8%A8%D8%B1 %D8%B3
http://www.applyabroad.org/forum/index.php?topic=358.msg755#msg755

salmankarbasi
05-02-2009, 02:05 PM
ببخشید بچه ها من الان مطالب پست شده رو خوندم و جواب سوالای قبلی ام رو گرفتم. اما یه سوال دیگه بیمه مسافرتی رو هم چک میکنن جایی تو قبرس؟

تا جایی که من یادمه فقط ویزا را چک کردن و چیزه دیگه ای نخواستن

keyvan123
05-02-2009, 02:10 PM

تا جایی که من یادمه فقط ویزا را چک کردن و چیزه دیگه ای نخواستن

In our group, They only checked passports, but they cheked the Us embassy appointment for one person

ehsan99
05-02-2009, 08:15 PM
In our group, They only checked passports, but they cheked the Us embassy appointment for one person

and that one person was me

Zohreh_d
05-08-2009, 08:36 PM
بچه ها تو تبلیغات یکی از آژانسا توی روزنامه ی همشهری زده بود که از 21 خرداد به بعد ایران ایر پرواز مستقیم هفتگی برای قبرس گذاشته! با این حساب هزینه های سفر قبرس خیلی کاهش پیدا میکنه، کما اینکه توی ایام نوروز که ایران ایر پرواز مستقیم گذاشته بود، قیمت تورای 8 روزه ی قبرس نصف قیمت تورای 4 روزه ی بقیه ی ایام سال بود!
من خودم مسافر قبرس نیستم ولی به همه ی دوستانی که ازون تاریخ به بعد وقت مصاحبه دارن توصیه می کنم که حتما در این باره تحقیق کنید که اگه صحت داره خودتون بلیط رزرو کنید تا آژانسا همررو رو رزرو نکردن.

matb
05-08-2009, 10:10 PM
واقعا برای پولی که باید ببریم قبرس min وجود داره؟ اگه داره چقدر؟ آیا چک می کنن؟

nayyeri
05-08-2009, 10:36 PM
واقعا برای پولی که باید ببریم قبرس min وجود داره؟ اگه داره چقدر؟ آیا چک می کنن؟

بله.

تو ویزای شما این حداقل رو می زنن که 800 یورو هست و برای خیلی از دانشجوها بیشتر هم هست. اگرم نزدن که خیلی بعیده طبق قانون همون 800 یورو حداقله. بچه های گروه ما اکثرا 1000 یورو بود ولی مال من 800 تا.

تو گروه ما (5 می) زمان ورود به قبرس اکثر مدارک از جمله پول رو خواستن. خود من اوّلین دانشجو بودم که رد شدم و ازم وقت سفارت و بلیط هواپیما و پول نقد و اسم هتل رو خواست و بعد از من هم از اکثر بچه ها گرفت.

شما حتما مدارک لازم رو با خودتون ببرین. وقت سفارت و بلیط که حتما با شما هست پول رو هم اون مقدار رو ببرین چون ضرری نداره. هر چقدر اضافه باشه ان شا الله برای Pick up با خودتون می برین.

ehsan99
05-09-2009, 11:56 AM
بله.

تو ویزای شما این حداقل رو می زنن که 800 یورو هست و برای خیلی از دانشجوها بیشتر هم هست. اگرم نزدن که خیلی بعیده طبق قانون همون 800 یورو حداقله. بچه های گروه ما اکثرا 1000 یورو بود ولی مال من 800 تا.

تو گروه ما (5 می) زمان ورود به قبرس اکثر مدارک از جمله پول رو خواستن. خود من اوّلین دانشجو بودم که رد شدم و ازم وقت سفارت و بلیط هواپیما و پول نقد و اسم هتل رو خواست و بعد از من هم از اکثر بچه ها گرفت.

شما حتما مدارک لازم رو با خودتون ببرین. وقت سفارت و بلیط که حتما با شما هست پول رو هم اون مقدار رو ببرین چون ضرری نداره. هر چقدر اضافه باشه ان شا الله برای Pick up با خودتون می برین.

واسه من نزده بودن چقدر ببرم. اما من خودم 800 یورو و 400 دلار بردم. دلار اصلا به دردم نخورد. در گروه ما فقط از من وقت سفارت و واچر رو دید. از بقیه در باجه های دیگر فقط واچر رو دیدن. اما گویا سئوال کردن پول دارید یا نه.

matb
05-29-2009, 02:05 PM
سلام

این پول ویزا 131$ تو قبرس به کدوم بانک باید بدیم LAIKI یا MARFIN؟
جدیدا تو سایتشون زدن MARFIN ولی شماره حساب همون قبلیس، اونایی که جدیدا رفتن چی کار کردن؟

ممنون.

amirmimi
05-29-2009, 02:24 PM
سلام

این پول ویزا 131$ تو قبرس به کدوم بانک باید بدیم LAIKI یا MARFIN؟
جدیدا تو سایتشون زدن MARFIN ولی شماره حساب همون قبلیس، اونایی که جدیدا رفتن چی کار کردن؟

ممنون.

فرقي نداره هر دو بانك يكي هستند.

pegah.h
06-30-2009, 06:24 PM
سلام
من با پدرم می خوام برم قبرس برای مصاحبه، اینجا دیدم که حداقل باید 800 یورو همراه دانشجو باشه یعنی ما که دونفری داریم میریم حداقل 1600 یورو لازم هست؟ ???
به جز اون 131 دلار دیگه به دلار احتیاجی نیست؟

nayyeri
06-30-2009, 06:36 PM
سلام
من با پدرم می خوام برم قبرس برای مصاحبه، اینجا دیدم که حداقل باید 800 یورو همراه دانشجو باشه یعنی ما که دونفری داریم میریم حداقل 1600 یورو لازم هست؟ ???
به جز اون 131 دلار دیگه به دلار احتیاجی نیست؟

معمولا برای همه تو ویزای قبرس مقدار پولی که باید همراهتون باشه رو می زنه. بهتره که همون مقدار رو برای هر نفر ببرین چون تو گروه ما از اکثر بچه ها مثل خودم خواستن و کنترل کردن تو فرودگاه. برای اکثر بچه ها 1000 یورو خورده بود ولی مال من 800 بود. به نظر میاد اگرم نزنن باز همون 800 رو باید ببرین.

اونجا شما به دلار احتیاجی ندارین چون همه جا با یورو کار دارن. اون 131 دلار رو هم به صورت معادل یورو یعنی حدود 107 یورو به حساب بانک می ریزین.

pegah.h
06-30-2009, 07:59 PM
از راهنماییهاتون ممنون. خیلی ببخشید این سوالو می کنم اما کجا می نویسه چه قدر پول لازمه؟ آخه تو ویزا که نمی شه نوشت. یعنی تو پاسپورت؟! ::)

nayyeri
06-30-2009, 08:12 PM
از راهنماییهاتون ممنون. خیلی ببخشید این سوالو می کنم اما کجا می نویسه چه قدر پول لازمه؟ آخه تو ویزا که نمی شه نوشت. یعنی تو پاسپورت؟! ::)

تو پاسپورت تو صفحه بعد از ویزا یه مهر می زنن و می نویسن این مقدار رو با دست اگر چنین مهری نزدن شما همون 800 یورو رو برای هر نفر ببرین.

fesghelbahal
07-08-2009, 05:33 AM
برای من ۹۰۰ یورو نوشت. اما تو فرودگاه چک نکرد.
برای بعضی ها هم ننوشت اصلا. و قانونی هم در این زمینه وجود نداره تا اونجا که من میدونم. اگه قانون هست، رفرنس بدین لطفا.

تو فرودگاه از من در مورد هدف سفرم پرسید. گفتم برای مصاحبه ی سفارت امریکا. و برگه ی وقت سفارت رو دید.
واچر هتل رو هم نخواست.

fesghelbahal
07-08-2009, 05:38 AM
خب در مورد خود قبرس هم بگم که دیگه از پوند استفاده نمیکنن. لا اقل من ندیدم، و بقالی هاش هم همه یورو استفاده میکنن.
دلار هم به هیچ دردی نمیخوره و اگه دلار رو بخواین به یورو تبدیل کنین، احتمالا کمی ضرر میکنین. پس کلا یورو کافیه.

در مورد تاکسی هاش بگم که یه مقدار با احتیاط باید رفتار بشه. یعنی راحت مبلغ رو میبرن بالا، یا اینکه مسیر رو طولانی میکنن.

اکثر فروشگاها و راننده ها انگلیسی میفهمن و از این نظر مشکلی نیست.

fesghelbahal
07-08-2009, 05:50 AM
یه چیز یادم رفت.

من تو فرودگاه از یه دست فروش یه سیم کارت اعتباری موبایل خریدم ۲۵ یورو، که ۵ یورو پول سیم بود و ۲۰ یورو شارژ داشت. مال شرکت vodaphone. که میگفت تا سه ماه اگه شارژ نکنین از کار میفته. ولی اولین بار که شارژ کنین، تا یک سال دیگه میشه استفاده کرد. کارت های شارژش هم همه جا موجوده، در مبالغ ۵، ۱۰، ۲۰ و ۳۵ یورو.

یه سیم کارت دیگه هم داشت مال شرکت MTN که ۱۲ یورو بود و ظاهرا ۵ یورو شارژ داشت و باید تا حداکثر یه ماه بعد شارژش میکردی تا نسوزه.

قیمت مکالمه هم با ایران دقیقه ای حدود ۸۰ سنت میشه اگه اشتباه نکنم.

در ضمن، علاوه بر سیم کارت های مخابرات، ایرانسل هم اینجا کار میکنه، اما هزینه ی مکالمه رو نمیدونم.

salmankarbasi
07-09-2009, 01:53 PM
یه چیز یادم رفت.

من تو فرودگاه از یه دست فروش یه سیم کارت اعتباری موبایل خریدم ۲۵ یورو، که ۵ یورو پول سیم بود و ۲۰ یورو شارژ داشت. مال شرکت vodaphone. که میگفت تا سه ماه اگه شارژ نکنین از کار میفته. ولی اولین بار که شارژ کنین، تا یک سال دیگه میشه استفاده کرد. کارت های شارژش هم همه جا موجوده، در مبالغ ۵، ۱۰، ۲۰ و ۳۵ یورو.

یه سیم کارت دیگه هم داشت مال شرکت MTN که ۱۲ یورو بود و ظاهرا ۵ یورو شارژ داشت و باید تا حداکثر یه ماه بعد شارژش میکردی تا نسوزه.

قیمت مکالمه هم با ایران دقیقه ای حدود ۸۰ سنت میشه اگه اشتباه نکنم.

در ضمن، علاوه بر سیم کارت های مخابرات، ایرانسل هم اینجا کار میکنه، اما هزینه ی مکالمه رو نمیدونم.

سلام

راستش من برای بار دوم که رفتم قبرس همین موبایل ایرانما روشن گذاشتم اما هزینه ی رومینگی که تو قبض موبایلم برام اومد فک کنم حدود 2000 تومنه!!!!!

حالا من خودمم نفهمیدم چجوری شد که اینقد کم اومد قبضم!!!

البته یه نگاهی به این سایت بندازین اطلاعات جالبی در مورد هزینه های رومینگ در کشورهای مختلف داره: http://www.mci.ir/?Roaming

pegah.h
07-09-2009, 10:50 PM
برای من ۹۰۰ یورو نوشت. اما تو فرودگاه چک نکرد.
برای بعضی ها هم ننوشت اصلا. و قانونی هم در این زمینه وجود نداره تا اونجا که من میدونم. اگه قانون هست، رفرنس بدین لطفا.

تو فرودگاه از من در مورد هدف سفرم پرسید. گفتم برای مصاحبه ی سفارت امریکا. و برگه ی وقت سفارت رو دید.
واچر هتل رو هم نخواست.

برای من چیزی ننوشته بود، توی فرودگاه ازم فقط پرسید که بار اولته به قبرس می آی؟ ووچر هتل رو هم دید.

pegah.h
07-09-2009, 10:55 PM
پیشنهاد می دم همون اول کار که وارد هتل شدید یه نقشه لارناکا بردارید (هتل کیتیون که قسمت reception نقشه های جدید و دفترچه ی ماه جدید لارناکا حاوی اطلاعات تاریخی و تجاری و events و .... رو داشت) و از یکی از مسولان اونجا بخواهید هتلتون رو روی نقشه مشخص کنه. این طوری اگه اتفاقی راه رو گم کرده باشید حتا اگه کسی هتل شما را بلد نباشه یا به انگلیسی آشنایی نداشته باشه می تونه بالاخره راهنماییتون کنه.

هزینه تماس از هتل کیتیون به ایران دقیقه ای 50 سنت (نیم یورو ) بود.

در ضمن پیشنهاد می کنم آب رو در بشکه های بزرگ (5 لیتری بخرید) چون طبیعتاً به مراتب ارزون تر از آبهای با بسته بندی کوچک تر در می آد (حدود 3 و خرده ای یورو).

در ضمن شنیدم رو به روی مک دونالد (نزدیک ساحل) اینترنت wireless داره که با لپ تاپ می شه رو نیمکتهای روبه روش نشست و استفاده کرد.

pegah.h
07-09-2009, 11:23 PM
tourist information :

بچه ها روبه روی هتل کیتیون یه پارک کوچیک هست که tourist information داره. توی نقشه لارناکا هم معمولا با علامت i این مراکز رو مشخص کرده. حتماً سری به یکی از این مراکز بزنید. کلی اطلاعات مفید می ده. گاهی هم برنامه walk می ذارن که راه می افتن مکان های دیدنی شهر رو معرفی می کنند. رایگانه.

lyly
04-13-2010, 07:22 AM
من امروز زنگ زدم هواپیمایی ماهان می گن واسه قبرس دیگه پرواز نداریم و فقط واسه نوروز پرواز داشتیم!!! چه جوری میشه ارزون رفت قبرس؟

majid-pouya
04-13-2010, 11:10 PM
من امروز زنگ زدم هواپیمایی ماهان می گن واسه قبرس دیگه پرواز نداریم و فقط واسه نوروز پرواز داشتیم!!! چه جوری میشه ارزون رفت قبرس؟

من از امارات گرفتم 560 تومن. فکر نکنم شرکتهای ایرانی تو این موقع سال پرواز داشته باشن

lyly
04-17-2010, 01:05 PM
من تونستم پرواز امارات رزرو کنم اما پرواز برگشت دقیقن همون روز مصاحبه است! ایرادی نداره؟ مشکلی پیش نمیاد؟

ehsan99
04-22-2010, 07:22 AM
من تونستم پرواز امارات رزرو کنم اما پرواز برگشت دقیقن همون روز مصاحبه است! ایرادی نداره؟ مشکلی پیش نمیاد؟

خیلی نه. فقط باید تا قبل از 3 برسید لارناکا. مشکلی نیست و می رسید. اما خوب درسته قبرس کشور بزرگی نیست اما بد نیست یه دوری هم بعد از قبولی بزنید. البته موقع پیک آپ وقت دارید. موفق باشید

armineghbali
04-22-2010, 05:08 PM
سلام دوستان خسته نباشید.

من بلیط از Gulf Air گرفتم برای قبرس.غیر از ویزای خود قبرس به چیز دیگه ای که احتاج نیست درسته؟مثلا ویزای ترانزیت بحرین که نمی خواد ایشالا؟!

homan
04-22-2010, 05:57 PM

امارات هر شب ساعت 8 پرواز داره ، می تونید پرواز فرداش رو رزرو کنید. اگه هم بعد از خرید خواستید تغییر تاریخ بدید 50 دلار جردمه داره 

lyly
04-22-2010, 06:38 PM
امارات هر شب ساعت 8 پرواز داره ، می تونید پرواز فرداش رو رزرو کنید. اگه هم بعد از خرید خواستید تغییر تاریخ بدید 50 دلار جردمه داره
ممنون از توضیحتون من نگران شدم که شاید لازم باشه فردای مصاحبه هم قبرس باشم واسه همین پرواز رو عوض کردم گلف ایر بلیط گرفتم

homan
04-22-2010, 09:09 PM
مگه گلف ایر از لارناکا به تهران 4 شنبه پرواز داره؟ تا اونجا که من دیدم پروازهای گلف ایر از لارناکا به تهران فقط جمعه و شنبه است

ehsan99
04-25-2010, 08:38 AM
ممنون از توضیحتون من نگران شدم که شاید لازم باشه فردای مصاحبه هم قبرس باشم واسه همین پرواز رو عوض کردم گلف ایر بلیط گرفتم

چرا نگران شدی دوست عزیز؟ اصلا چرا انتقدر الان نگرانی من نمی دونم؟ از اول هم مشکلی نبود. این مصاحبه رو خیلی بغرنج نکنید. یه کار اداریه ساده هستش دوستان. قبلا اصلا مصاحبه برای ویزای دانشجویی وجود نداشت اگه در جریان باشید.

در ضمن در جواب دوستان می گم که به ویزای ترانزیت احتیاج ندارید. خیر.

safir
05-15-2010, 12:19 AM
با سلام خدمت دوستان. اگر که اون میزان یورویی که تو پاسپورت زده که باید به همراه خودمون داشته باشیم، معادلش دلار ببریم تو فروودگاه موقع چک کردن اذیت نمی کنند؟ مشکلی پیش نمی یاد؟ ممنون.

MINERVAra
05-16-2010, 10:47 AM
با سلام خدمت دوستان. اگر که اون میزان یورویی که تو پاسپورت زده که باید به همراه خودمون داشته باشیم، معادلش دلار ببریم تو فروودگاه موقع چک کردن اذیت نمی کنند؟ مشکلی پیش نمی یاد؟ ممنون.
تو پاسپورت زده؟؟ کجای پاسپورت زده ؟ ما هم این مسعله که ممکنه هنگام پاسپورت چک در لارناکا پولتونو چک کنن شنیده بودیم ولی‌ برامون اتفاق نیفتاد ، در هر صورت واضحه که اگه دلار همراهتون باشه ایرادی نداره چون اونجا میتونید تبدیل کنید و کسی‌ که چک میکنه هم اینو می‌فهمه دیگه.

safir
05-16-2010, 02:43 PM
تو پاسپورت زده؟؟ کجای پاسپورت زده ؟ ما هم این مسعله که ممکنه هنگام پاسپورت چک در لارناکا پولتونو چک کنن شنیده بودیم ولی‌ برامون اتفاق نیفتاد ، در هر صورت واضحه که اگه دلار همراهتون باشه ایرادی نداره چون اونجا میتونید تبدیل کنید و کسی‌ که چک میکنه هم اینو می‌فهمه دیگه.

در صفحه بعد همونجایی که ویزا رو چسبانده یک مهر زده و نوشته که باید در هنگام ورود اینقدر یورو همراهت باشه. البته گویا برای بعضی ها نمی زنند.

zahra_aug
06-04-2010, 04:31 PM
دوستاني كه اخيرا رفتن به قبرس لطفا در مورد سفرشون هم برامون بنويسن.:)چند روز اونجا بودن،كجاها رفتن،چه جوري رفتن،پيشنهاداتشون...
ممنون

safir
06-06-2010, 01:05 AM
دوستاني كه اخيرا رفتن به قبرس لطفا در مورد سفرشون هم برامون بنويسن.:)چند روز اونجا بودن،كجاها رفتن،چه جوري رفتن،پيشنهاداتشون...
ممنون

سلام من سه شب و چهار روز اونجا بودم. هتلم یک هتل آپارتمان بود به نام آچیلیوس که توصیه می کنم نرید. چون یک ذره کثیف بود. هر چند به لحاظ جغرافیای به ساحل رستوران و مغازه جهت خرید نزدیک هست.

در مورد سفر از لارناکا به نیکوزیا اگر با تاکسی بخواهید برید 40 یورو هزینشه و با تراول اکسپرس دو روایت هم 8 تا 9 یورو. من رفت با تاکسی رفتم و برگشت هم با تراول اکسپرس برگشتم.

من از فرودگاه تا هتلم 15 یورو پول تاکسی دادم. البته اول با تاکسی رفتم جلوی مارفین بانک تا پول سفارت بدم و بعدش رفتم هتل. وقتی رسیدم هتل فهمیدم که از طرف تور اومده بودن فرودگاه دنبالم ولی من ندیده بودمشون. شما وقتی رسیدید فرودگاه اگر قرار است بیایند دنبالتون یک ذره صبر کنید. من زیاد صبر نکردم و خیال کردم یادشون رفته بیان دنبالم. البته استرس تعطیلی بانک رو هم داشتم.

توصیه می کنم یک تور فاماگوستا بگیرید. 32 یورو هزینشه ولی جالب هست. فاماگوستا قسمت ترک نشین قبرس هست که تاریخچه اش جالبه. تورلیدر اگر یونانی باشه خیلی نکات جالبی رو بهتون میگه.
چیزی دیگه به نظرم نمی یاد

lyly
06-07-2010, 12:38 PM
ممنون
اگه هم هیجان میخاین میتونین برین نی سی بیچ واسه دایوینگ، قواصی، جت اسکی، پاراشوت و ... واسه خانوما که امکان این تجربه ها رو تو ایران ندارند یا به سختی امکانش پیش میاد شاید تجربه جدیدی باشه

reza_a
06-11-2010, 12:32 AM
دوستان عزیزی که رفتند قبرس با پرواز امارات.... وزن باری که می تونیم ببریم چقدره؟ چمدون و ساک دستی؟

ممنون.

zahra_aug
06-11-2010, 11:38 AM
to reza_a: بار حداكثر 20 كيلو

لطفا دوستان در مورد اينكه چطوري با ايران تماس ميگرفتن هم بنويسن.

zahra_aug
06-12-2010, 01:16 PM
to reza_a: بار حداكثر 20 كيلو
اين 20 كيلو رو آژانسي كه ازش بليط خريده بودم بهم گفته بود الان زنگ زدم خود هواپيمايي امارات به شماره 81345 گفت چمدون تا 30 كيلو و بار دستي تا 7 كيلو.گفتم اين 7كيلو +لپ تاپه ؟گفت اگه لپ تاپ همراهتون باشه ميتونين يه كيف كوچك ديگه هم همراتون باشه!

Behnam_999
06-13-2010, 02:20 PM
اقا این قبرس رو نمیشه یه جوری رفت که این 12 ساعت تاخیرو نداشته باشه؟ من هرجا زنگ میزنم میگن رفتش 2 ساعت و برگشتش 12 ساعت تاخیر داره بابا آدمکه میمیره اینجوری! کسی هست که غیر از این رفته باشه؟
نه متاسفانه- با راه های معقول و ممکن فعلی همین هست- با امارات رفت 2 ساعت و برگشت حدود 7-8 ساعت
با گلف ایر هم رفت و برگشت حدود 5-6 ساعت هرکدوم!
البته سوال را بد جایی پرسیدین! مدیریت لطفا منتقل کنند!!!

mohammad
06-14-2010, 03:49 PM
ممنون بهنام عزیز .خوب هتل رو کجا باید بگیرم لارناکا یا نیکوزیا؟ اینجور که شنیدم میگن نیکوزیا هیچی نداره لطفا دوستانی که میدونن و رفتن قبرس جواب بدن

safir
06-18-2010, 02:37 PM
ممنون بهنام عزیز .خوب هتل رو کجا باید بگیرم لارناکا یا نیکوزیا؟ اینجور که شنیدم میگن نیکوزیا هیچی نداره لطفا دوستانی که میدونن و رفتن قبرس جواب بدن

لارناکا چون ساحلی و ارزانتر است انتخاب اصلی دوستان است. من نشنیدم کسی بره نیکوزیا هتل بگیره.

Behnam_999
06-18-2010, 04:01 PM

خواهش دوست عزیز. همونطور که جناب سفیر فرمودن. شما همون لارناکا هتل میگیرین. رفت و برگشت هم اتوبوس هست ار خیابان کنار ساحل و هم تاکسی (Traveller and express!) - اتوبوس 5 یورو و تاکسی 9 یورو (فقط رفت) واسته برگشت دو برابر! یعنی 10 و 18 یورو! نیکوزیا (یا لفکوزیا) اونطور که من متوجه شدم بیشتر مکان های اداری قرار داره و کارهای اداری انجام میشه! شما به لارناکا فکر کن! بهتره :)

mohammad
06-19-2010, 12:18 AM
منون بهنام و سفیر عزیز بله گویا از هر نظر لارناکا بهتره اما چوزن من هتل رو کس دیگه برام گرفت تو نیکوزیا هتل گرفته.دیگه چه کنم اشکال نداره.البته اگرم لارناکا بگیره ادم هم باید یه رفتو برگشت برا پرداخت پول بری و یکیم برا رفتن به سفلارت که میشه 4 بار پس نیکوزیا هم گزینه بدی نیست.فقط دوستان من با چی و چطور از فرودگاه برم نیکوزیا هتلم؟! و اینکه این بانکه که باید پول بریزیم اسمش چیه و کجا هست؟ همون 131 دلاره یا گرون شده؟
شرمنده سوال زیاد کردم لازمه حتما بدونم اینارو اگر راهنماییه دیگم دارید خیلی ممنون میشم بگید