PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهاجرت به نیوزیلند

mm_toraby
10-24-2009, 04:59 PM
با سلام
دوستان عزیز اگر کسی از روند اخذ ویزای مهارت یا کار برای کشور نیوزیلند و یا حتی ویزای مهاجرت اطلاعات کامل و دقیقی داره خواهش میکنم که در اینجا مطرح کنه.راستش من سایت رو گشتم ولی اطلاعاتی راجع به این کشور پیدا نکردم.لطفا" مطالبی رو که میزارین دقیق باشه مثل مراحلی که به ترتیب برای اخذ ویزا باید طی کرد و آیا مدرک زبان رو در همان ابتدای امر میخوان و چیزهایی به غیر از مواردی که درمورد نحوه امتیاز بندی مثل مدرک،سن،پیشنهاد کاری چون اینها مشخصه و اطلاعات ریزتر و دقیقتری رو میخوام.
پیشاپیش سپاسگذارم

vahidR
10-24-2009, 07:21 PM
با سلام
دوستان عزیز اگر کسی از روند اخذ ویزای مهارت یا کار برای کشور نیوزیلند و یا حتی ویزای مهاجرت اطلاعات کامل و دقیقی داره خواهش میکنم که در اینجا مطرح کنه.راستش من سایت رو گشتم ولی اطلاعاتی راجع به این کشور پیدا نکردم.لطفا" مطالبی رو که میزارین دقیق باشه مثل مراحلی که به ترتیب برای اخذ ویزا باید طی کرد و آیا مدرک زبان رو در همان ابتدای امر میخوان و چیزهایی به غیر از مواردی که درمورد نحوه امتیاز بندی مثل مدرک،سن،پیشنهاد کاری چون اینها مشخصه و اطلاعات ریزتر و دقیقتری رو میخوام.
پیشاپیش سپاسگذارم

به این دلیل پیدا نکردید که اینجا یه فروم تحصیلیه و این بخش هم بخش استرالیای فروم هست :)
گرچه خوب به هر حال ما بخش نیوزیلند هم نداریم و شاید باید در آینده درست بشه .... بهر حال بدیهیه که این فروم یه فروم مهاجرتی نیست ....
بهتره به فروم migranthelp یا زیر اسمان استرالیا مراجعه کنید . به خصوص تا اونجا که یادمه در فروم migranthelp در باره نیوزیلند هم صحبتهایی شده بود ....

ali.rashidi.1749
04-08-2010, 07:03 PM
http://www.nzembassy.com/iran
من هم ميخوام برم نيوزيلند .تو سفارت اين سايت رو بهم دادند.واقعا كامله.
هر چي بخواي توش هست