توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تافلPBT دانشگاه اصفهان 16 ژانویه
somaye-686
10-27-2009, 08:12 PM
مركز تافل دانشگاه اصفهان طي اطلاعيه اي جزئيات مربوط به آزمون تافلPBT كه در تاريخ بیست و ششم دی ماه 1388 مطابق با 16 ژانویه 2010 برگزار مي شود را اعلام كرد.
ثبت نام آزمون تافل دوشنبه مورخ 11/8/1388 سال جاري از ساعت 9 صبح به صورت غير حضوري و با مراجعه به سايتregister.IsfahanTOEFL.comانجام خواهد شد.
مدت ارسال مدارک از تاريخ ثبت نام يک هفته ميباشد.
http://fgn.ui.ac.ir/fa/modules/pico/index.php?content_id=5
Sadra
11-01-2009, 11:09 PM
بچه ها دقت کنید که نحوه ثبت نام و برگزاری آزمون دقیقا مشابه امتحانات قبلی خواهد بود و تصویر سایت در لحظه ثبت نام و عکس های محل برگزاری آزمون و نقشه دانشگاه اصفهان را می تونید توی لینک های زیر ببینید:
همه چیز در مورد PBT دانشگاه اصفهان (Oct 17, 2009) (http://applyabroad.org/forum/showthread.php?t=12645)
همه چیز در مورد PBT دانشگاه اصفهان (Aug 15, 2009) (http://applyabroad.org/forum/showthread.php?t=7585)
توصیه ها و تجربیات مهم برای روز امتحان PBT به همراه عکس و نقشه سنتر اصفهان (http://applyabroad.org/forum/showthread.php?t=5441)
www.Isfahantoefl.com (http://www.Isfahantoefl.com)
http://register.isfahantoefl.com (http://register.isfahantoefl.com)
تلفن: 7932123 0311
maryam83
11-05-2009, 05:03 PM
مركز تافل دانشگاه اصفهان طي اطلاعيه اي جزئيات مربوط به آزمون تافلPBT كه در تاريخ بیست و ششم دی ماه 1388 مطابق با 16 ژانویه 2010 برگزار مي شود را اعلام كرد.
ثبت نام آزمون تافل دوشنبه مورخ 11/8/1388 سال جاري از ساعت 9 صبح به صورت غير حضوري و با مراجعه به سايتregister.IsfahanTOEFL.comانجام خواهد شد.
مدت ارسال مدارک از تاريخ ثبت نام يک هفته ميباشد.
http://fgn.ui.ac.ir/fa/modules/pico/index.php?content_id=5
من ثبت نام کردم و شماره فیش رو هم از طریق سایت فرستادم
الان تا 1 شنبه وقت دارم مدارک رو بفرستم ولی یادم رفته چه مدارکی میخوان!
تو سایتشون هم نیست!
اگه کسی میدونه چه مدارکی رو باید پست کنیم لطفا بگه
ممنون
somaye-686
11-05-2009, 06:21 PM
توی سایتش اینو نوشته بود:
فرم ثبت نام را دانلود و به دقت تكميل كنيد و همراه با اصل فيش پرداختي، تصوير كارت ملي و يك قطعه عكس به آدرس "دانشگاه اصفهان، دانشكده زبانهاي خارجي، مركز زبان آموزي، دفتر تافل" با پست سفارشي ارسال نماييد. (مهلت ارسال مدارک حداکثر یک هفته بعد از زمان ثبت نام میباشد!)
توجه:همراه داشتن اصل فيش پرداختي و يك قطعه عكس به همراه كارت شناسايي معتبر(فقط شناسنامه، گذرنامه، كارت ملي)در روز امتحان براي وزود به جلسه الزاميست.
اااما من براساس پست های قبلی اکتبر و نوامبر کپی فیشو فرستادم.فکر کنم اشتباها نوشته بود اصل فیش پرداختی!
bigbelly2
11-05-2009, 09:12 PM
توی سایتش اینو نوشته بود:
فرم ثبت نام را دانلود و به دقت تكميل كنيد و همراه با اصل فيش پرداختي، تصوير كارت ملي و يك قطعه عكس به آدرس "دانشگاه اصفهان، دانشكده زبانهاي خارجي، مركز زبان آموزي، دفتر تافل" با پست سفارشي ارسال نماييد. (مهلت ارسال مدارک حداکثر یک هفته بعد از زمان ثبت نام میباشد!)
توجه:همراه داشتن اصل فيش پرداختي و يك قطعه عكس به همراه كارت شناسايي معتبر(فقط شناسنامه، گذرنامه، كارت ملي)در روز امتحان براي وزود به جلسه الزاميست.
اااما من براساس پست های قبلی اکتبر و نوامبر کپی فیشو فرستادم.فکر کنم اشتباها نوشته بود اصل فیش پرداختی!
ولی من تماس گرفتم گفتند تو سایت اشتباه شده اصل فیش رو بفرستید.
hamid77
11-06-2009, 12:39 AM
سلام
من ثبت نام کردم و مبلغ 180 هزار تومان هم پرداخت کردم. ولی متاسفانه یادم رفت که شماره فیش رو وارد سایت کنم و الان هم 3 روزه که از اخرین مهلت ارسال شماره فیش می گذره. میشه مدارکم رو پست کنم یا نه؟ یعنی کلا ثبت نامم کنسل شده؟؟؟؟؟
کسی می دونه که باید چی کار کنم. خواهش می کنم هر چه سریعتر جواب بدید.
ممنون
arya_us
12-07-2009, 12:33 AM
سلام
من ثبت نام کردم و مبلغ 180 هزار تومان هم پرداخت کردم. ولی متاسفانه یادم رفت که شماره فیش رو وارد سایت کنم و الان هم 3 روزه که از اخرین مهلت ارسال شماره فیش می گذره. میشه مدارکم رو پست کنم یا نه؟ یعنی کلا ثبت نامم کنسل شده؟؟؟؟؟
کسی می دونه که باید چی کار کنم. خواهش می کنم هر چه سریعتر جواب بدید.
ممنون
سلام امیدوارم مشکلت حل شده باشه!
هر مشکلی داشتی سریع به واحد ازمون اطلاع بده!
البته فکر کنم الان کمی دیر شده!
پولت جایی نمیره ولی ثبت نامت کنسل میشه و باید برای ازمون بعدی ثبت نام کنی!
با همون شماره فیش هم میتونی ثبت نام کنی!
reza_karimi76
12-13-2009, 11:50 PM
بچه ها سلام. اگه کسی ثبت نام کرده و منصرف شده، به من پیام خصوصی بده. من می خوام امتحان بدم. ممنون
در ضمن اگه میشه زمان ثبت نام standby را هم اگه میشه بگید.
Mostafa_CM
12-30-2009, 02:02 AM
سلام دوستان
من برای آزمون قبل ثبت نام کرده بودم که به دلایلی برای ژانویه دیفر کردم و دکتر قبول کرد اما الان بازم میخوام اینکار رو انجام بدم و اردیبهشت امتحان بدم که دکتر گفت فقط میتونی کنسل کنی. اگه کنسل کنم پولش بهم برمیگرده یا جریمه ازش کم میشه؟اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
با توجه به اینکه هنوز ثبت نام اردیبهشت انجام نشده و من امکان ثبت نام رو دارم بنظرتون با کنسل کردن آزمون که مشکلی واسم پیش نمیاد؟
aria22
12-30-2009, 01:10 PM
سلام دوستان
من برای آزمون قبل ثبت نام کرده بودم که به دلایلی برای ژانویه دیفر کردم و دکتر قبول کرد اما الان بازم میخوام اینکار رو انجام بدم و اردیبهشت امتحان بدم که دکتر گفت فقط میتونی کنسل کنی. اگه کنسل کنم پولش بهم برمیگرده یا جریمه ازش کم میشه؟اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
با توجه به اینکه هنوز ثبت نام اردیبهشت انجام نشده و من امکان ثبت نام رو دارم بنظرتون با کنسل کردن آزمون که مشکلی واسم پیش نمیاد؟
50 تا 60 دلار از حسابت کم میشه بقیش بر می گرده به همون کردیت کارتی که واسه ثبت نام استفاده کردی...عزیز تو رو به علی اگه نمی خوای امتحان بدی رزورتو بده به من ، ممنون میشم
تلفن تماس: 09177877001
Mostafa_CM
12-30-2009, 06:24 PM
50 تا 60 دلار از حسابت کم میشه بقیش بر می گرده به همون کردیت کارتی که واسه ثبت نام استفاده کردی...عزیز تو رو به علی اگه نمی خوای امتحان بدی رزورتو بده به من ، ممنون میشم
تلفن تماس: 09177877001
دوست عزیز من برای اصفهان و از طریق سایت خود دانشگاه اصفهان ثبت نام کردم. کردیت کارتی استفاده نکردم. من حاضرم جام رو به شما بدم بدون قسم دادن :دی اما فکر کنم برای دانشگاه اصفهان امکانش نباشه اما اگه میشه من حاضرم این کار رو انجام بدم.
من هنوز جواب سوالمو نگرفتم اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم.
gambooli
12-30-2009, 09:19 PM
سلام...
تا اونجا كه يادمه دكتر براتي فقط و فقط يك بار امتحان رو در شرايط خاص عقب ميندازن.براي كنسل كردن هم 90 هزار تومن رو بر ميگردونن.(بازم تا اونجا كه يادمه نميشه جاي كسي رو به كس ديگه داد)
Sadra
01-01-2010, 01:51 AM
سلام دوستان
اگه کنسل کنید نصف پولتون رو پس میگیرید (البته چون پول رو به حساب دانشگاه ریختید که حساب دولتی هست حدود 3-2 ماه طول میکشه تا پولتون رو بگیرید که می تونید شماره حساب بدید تا واریز کنن یا اینکه حضوری مراجعه کنید و بگیرید)
اما برای تغییر تاریخ مجدد اگه دلیل قانع کننده داشته باشید امکان داره دکتر قبول کنه (کلا تغییر تاریخ توی PBT وجود نداره اما دکتر با توجه به ارتباطی که با ETS داره این کار رو برای بچه ها انجام میده)
اگه کنسل کنید نصف پولتون رو پس میگیرید (البته چون پول رو به حساب دانشگاه ریختید که حساب دولتی هست حدود 3-2 ماه طول میکشه تا پولتون رو بگیرید که می تونید شماره حساب بدید تا واریز کنن یا اینکه حضوری مراجعه کنید و بگیرید)
اما برای تغییر تاریخ مجدد اگه دلیل قانع کننده داشته باشید امکان داره دکتر قبول کنه (کلا تغییر تاریخ توی PBT وجود نداره اما دکتر با توجه به ارتباطی که با ETS داره این کار رو برای بچه ها انجام میده)
باسلام
تاچه زمانی فرصت انصراف وجود داره؟ برای امتحان ژانویه آیاهنوزفرصت برای کنسل کردن هست؟
متشکرم
نظرتون راجع به امتحان 26 دی چیه؟ امتحان چه طور بود؟
babak110
01-24-2010, 01:34 PM
سلام به همه
بنظرم آزمون 26 ديماه خوب بود . بجز ريدينگ كه كمي وقتش كم بود بقيه قسمتها خوب بود .
خوشحال ميشم نظر بقيه دوستان رو هم در مورد آزمون 26 ديماه بدونم .
موفق باشيد
من هم ریدینگ وقت کم آوردم !!! بقیه خوب بود ...
somaye-686
01-25-2010, 12:16 PM
من بر عکس شما ،استراکچر وقت کم آوردم و ریدینگ 5 دقیقه وقت زیاد آوردم که رفتم سراغ استراکچر.به نظر منم خوب بود.به خصوص کیفیت لیستنینگ از اون چیزی که من فکر می کردم خیلی بهتر بود.
hamid_ob
01-25-2010, 09:46 PM
به نظر من تقریبا همش راحت بود ولی یکم لیسنینگ اذیت کرد
ولی تجربه میگه که جوجه رو آخر پاییز میشمرن
ایشالا نمره همون، همون چیزی بشه که می خوایم D:
ali1986
01-26-2010, 03:44 PM
میشه یکی بگه تو امتحان 16 ژانویه ریدینگ و لیسنینگ و تاپیک رایتینگ چی یا بود ؟ یعنی موضوعشون چی بود؟ و چی سوال کرد؟ آخه من برای 14 اسفند امتحان دارم
میشه یکی بگه تو امتحان 16 ژانویه ریدینگ و لیسنینگ و تاپیک رایتینگ چی یا بود ؟ یعنی موضوعشون چی بود؟ و چی سوال کرد؟ آخه من برای 14 اسفند امتحان دارم
writing:good health
ali1986
01-27-2010, 11:26 PM
writing:good health
writing زیاد مهم نیست چون نمرش جدا می یاد
ولی ریدینگ و لیسنینگ چیا بود ؟ ممنون
behrooz_pourghannad
02-03-2010, 06:01 PM
لیسینینگ 70 تایی بود!
سئوال های ریدینگ به نظرم سخت بود. سئوال های کلی زیاد داشت که مثلا فلان پاراگراف چی میگه و از اینها
کلا خیلی خوب برگزار شد امتحان اما خوب به نظر بعضی از بچه ها ریدینگ سخت بود!
به نظر من هم خیلی سخت بود ریدینگ!! من که به 15 تا سوال شانسی جواب دادم...
behrooz_pourghannad
02-24-2010, 02:16 PM
خواستم بگم نمره های تافل 26 دی ماه دانشگاه اصفهان اومده میتونید نمره هاتون رو بگیرید!