PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امتحان 14 نوامبر تافل PBT

naser2
11-14-2009, 04:30 PM
امروز 14 نوامبر امتحان PBT برگزار گرديد. دوستاني كه در اين امتحان شركت كردند بفرمايند كه امتحان چه جوري بود؟
Listening، Structure و Reading آن چگونه بود؟
من خودم كه دو تاي اول را خوب زدم اما Reading را زياد خوب نزدم. يعني در واقع وقت كم آوردم.

ght
11-14-2009, 04:35 PM
من توی آگوست هم امتحان داده بودم و به نظرم این یکی ساده تر بود (شاید چون اینبار یک کم خونده بودم) اما در مجموع غیر از بخش ریدینگ که بقیه بچه ها هم کم و بیش میگفتن وقت کم آوردن، بقیه بخشها ساده بود.

lisham
11-14-2009, 07:15 PM
من توی آگوست هم امتحان داده بودم و به نظرم این یکی ساده تر بود (شاید چون اینبار یک کم خونده بودم) اما در مجموع غیر از بخش ریدینگ که بقیه بچه ها هم کم و بیش میگفتن وقت کم آوردن، بقیه بخشها ساده بود.

به نظر من Reading افتضاح بود. Structure خیلی سخت نبود، اما وقتش خیلی کم بود.

baheri
11-14-2009, 08:43 PM
موضوع WRITING چی بود؟

danialmdt
11-15-2009, 12:18 AM
موضوع WRITING چی بود؟

Schools should ask students to evaluate their teachers. Do you agree
or disagree? Use specific reasons and examples to support your
answer.

shamim65
11-15-2009, 12:31 AM
سلام
یه تاپیک به این منظور داشتیم قبلا .
لطفا بحث رو اینجا ادامه بدین تا انسجام بیشتری باشه.
البته من مدیر نیستما.فقط پیشنهاد دادم.
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?p=158159

naser2
11-15-2009, 09:28 AM
راستي در مورد مركز آزمون زبان دانشگاه آزاد بايد بگم كه شرايط امتحان خيلي بود. هم صدا خوب پخش مي شد هم مديريت خوبي داشت.
از سركار خانمي كه جلسه را مديريت مي كردند بايد تشكر كرد.
من قبل از امتحان واقعا نگران شرايط برگزاري امتحان و كيفيت صداي اونجا بودم. اما كيفيت عالي بود. صدا بسيار خوب و واضح پخش مي شد.

ossi
11-15-2009, 10:12 AM
به نظر من هم ریدینگش خیلی زیاد بود
بابا، والا به خدا زبانمون خیلی خوبه ، ن اینکه از روی ضعف داریم این حرفا رو میزنیم
سخت گرفته بودن
لیسنینگش بدک نبود ولی کاش همون 50تا بود

lisham
11-15-2009, 02:49 PM
بچه هایی که پایه هستن اعلام کنند به ETS که Reading خیلی سخت بوده و با sample test که میدن به بچه ها خیلی فرق داشت، ما می توانیم دسته جمعی یک e.mail بزنیم. به این صورت که e.mail address بچه های معترض (دقیقا همان e.mail ی که به ETS دادیم) را یک نفر که writing خوبی داره جمع کنه، و در e.mail ی که میزه e.mail address بچه ها رو به نشانه امضا آنها در انتها وارد کنه. لطفا نظرتون را راجع به این اقدام اعلام کنید.
مرسی.

naser2
11-15-2009, 03:00 PM
بچه هایی که پایه هستن اعلام کنند به ETS که Reading خیلی سخت بوده و با sample test که میدن به بچه ها خیلی فرق داشت، ما می توانیم دسته جمعی یک e.mail بزنیم. به این صورت که e.mail address بچه های معترض (دقیقا همان e.mail ی که به ETS دادیم) را یک نفر که writing خوبی داره جمع کنه، و در e.mail ی که میزه e.mail address بچه ها رو به نشانه امضا آنها در انتها وارد کنه. لطفا نظرتون را راجع به این اقدام اعلام کنید.
مرسی.
اين كار خوبيه. اما جدا جدا هم بزنيم. شايد اينكه منتظر بمونيم تا يكي كه رايتينگش خوب باشه و اينها كم باشه و شايد همه نخواهند كه همكاري كنند. البته براش سعي كنيم.
اما قبل از همه اينها، جدا گانه ايميل بزنيم و اعتراض كنيم.

hossein.k
11-15-2009, 06:21 PM
اين كار خوبيه. اما جدا جدا هم بزنيم. شايد اينكه منتظر بمونيم تا يكي كه رايتينگش خوب باشه و اينها كم باشه و شايد همه نخواهند كه همكاري كنند. البته براش سعي كنيم.
اما قبل از همه اينها، جدا گانه ايميل بزنيم و اعتراض كنيم.

دوستانه بهتون میگم: خودتونو خسته نکنید.
توی امتحان GRE سوالها دقیقا توی وب سایتهای چینی وجود داشت (اونهم از یکسال قبل). که این مخالف قوانین ETS هست. همه اعتراض کردیم ولی ETS حتی جواب یک نفر هم هنوز نداده.
هیچ اعتراضی برای سخت بودن امتحان جایز نیست. سخت گرفته که گرفته. برای همه یک جور بوده و نمره ها هم scale میشه. پس دلیلی برای اعتراض نیست. فقط با این کارتون باعث میشید ETS در مواردی هم که ایرانیها به حق اعتراض میکنند، اعتنایی نکنه!

Some14Myself
11-17-2009, 10:48 PM
در مورد امتحان :

سر Listening من اولش یه کم حواسم پرت شد اما خوشبختانه زود خودم رو جمع و جور کردم ... در کل 2 تا سوال رو با شک زدم ... اما خوب بود ! ...
70 تا سوال بودنش هم زیاد اذیت نکرد ... اگه بچه ها گوششون به گوش کردن عادت داشته باشه مشکلی درست نمی شه ... straucture هم خوب بود .... به جز سه چهارتا که خیلی با شک زدم بقیه ش چیزه خاصی نداشت ... Reading ش خیلی طولانی بود ... 5 تا reading زیاده ... من سر یکیش مجبور شدم سرعتم رو ببرم بالا که همین باعث شد دو تا سوال آسون رو غلط بزنم ... امیدوارم غلط هام بیشتر نشه سر reading که یه 600 ناقابل بتونم بیارم ...

در کل وقت کم نیوردم ... listening که ok بود ، structure رو یه دو سه دقیقه ای وقت زیاد اووردم ... Reading رو مویی تموم کردم ... تقریبآ هر passage رو ده دقیقه زدم ... آخر هر passage هم وقت رو می پرسیدم که مطمئن بشم روی time دارم می رم جلو ... دقیقآ سوال آخر رو هم تا زدم وقت تموم شد ... اما کلآ readingام نسبت به Structure و listening بیشتر غلط خواهم داشت ... این دوتا رو که روی هم 6 7 تا با شک زدم ... اما reading روی هوام ! ...

dios_huios
11-18-2009, 12:34 AM
به نظرم امتحان آسون بود، البته بار دوم بود که امتحان می دادم! غیر از چند تا لیسنینگ بقیه اش خوب بود. گرامرش که چیزی نداشت، ریدینگ هم بر خلاف قبلی هم ساده بود و هم وقت کم نیاوردم. امیدوارم نمرم خوب شه.