توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز در مورد TEF/TEFAQ/DELF/DALF/TCF
Artin Raad
December 19th, 2009, 06:59 PM
با درود به دوستان
اکثر دوستانی که می خواهند در کبک اقامت داشته باشند یا ادامه تحصیل بدهند به یک مدرک معتبر نیاز دارند
در مورد چگونگی امتحانات و تفاوت مدارک در پستها صحبت شده ولی بطور تخصصی جایی بحث نشده
از دوستان با تجربه و یا دارای مدارک زبان فرانسه خواهش میکنم از تجربیات خودشون بگن.
با سپاس
Artin Raad
December 19th, 2009, 07:11 PM
اطلاعاتی در مورد آزمون TCF
پرسشنامه ای با گزینه های گوناگون حاوی 80 پرسش
-درک مطلب شفاهی 30 پرسش
-دستور زبان و واژه شناسی 20 پرسش
--درک مطلب کتبی 30 پرسش
یک آزمون کتبی (یک گزارش از دادهای رقمی در 300 کلمه و یک استدلال در 400کلمه درباره یک موضوع با خصوصیتی بحث بر انگیز)
مدت کل آزمون 3 ساعت
beniotbastier
December 21st, 2009, 04:25 PM
سلام در آرتین عزیز
میشه در مورد TEAAQ توضیح بدی؟
pedram27
December 21st, 2009, 05:14 PM
سلام در آرتین عزیز
میشه در مورد TEAAQ توضیح بدی؟
سلام - همانند TCF امتحان مخصوص مهاجرت برا ی کبک می باشد . اطلاعات کامل در لینک زیر می باشد
http://www.fda.ccip.fr/tef/tefaq
در تهران موسسه قطب راوندی برگزار می کند . موارد امتحان هم
TEFAQ (TEF adapté au Québec)
Compréhension orale (CO) (40 min/60 questions)
Expression orale (EO) (40 min/2 sujets)
Artin Raad
December 21st, 2009, 10:30 PM
TEFaQ (Test d’évaluation du français adapté pour le Québec)
آزمون سنجش مهارت زبان فرانسه مورد تائید کبک
این آزمون مانند همان آزمون TEF می باشد ، با این تفاوت که در آن فقط مهارتهای شنیداری و گفتاری را می سنجند که شامل درک شنیداری و توانایی بیان شفاهی می باشد و خبری از گرامر و نگارش نامه یا مقاله نیست. در تهران این آزمون توسط آموزشگاه قطب راوندی و در اصفهان توسط آموزشگاه کوثر برگزار می شود. در ضمن این آزمون به صورت آنلاین هم برگزار می شود که به آن e-TEFaQ می گویند ، مزیت این ورژن این است که نتیجه آن را در مدت زمان کوتاهی از روی اینترنت می توانید چک کنید.
srj
December 22nd, 2009, 04:28 PM
با سلام ؛
به 2 امتياز مطابق جدول فدرال در آزمون TEF نياز دارم. با زبان فرانسه آشنايي ندارم ممكن است مرا راهنمائي نمائيد چقدر نياز به مطالعه مي باشد تا بتوان اين امتياز را گرفت ؟ كجابروم؟ با تشكر
Artin Raad
December 22nd, 2009, 05:01 PM
با سلام ؛
به 2 امتياز مطابق جدول فدرال در آزمون TEF نياز دارم. با زبان فرانسه آشنايي ندارم ممكن است مرا راهنمائي نمائيد چقدر نياز به مطالعه مي باشد تا بتوان اين امتياز را گرفت ؟ كجابروم؟ با تشكر
سلام دوست عزیز
2 از چند؟
معمولا امتیاز از 12 حساب میکنند و A1/A2-B1/B2-C1/C2 سطح را معلوم میکند(هر سطح 2 امتیاز)
با مطالعه 6 ماهه میشه B1 گرفت یعنی6 از 12
کلاسهای قطب خوبه و جاهای دیگه هم کلاس داره و میشه استفاده کرد.
Artin Raad
December 22nd, 2009, 05:08 PM
نمونه سوالهای DALF
http://www.ciep.fr/en/delfdalf/sujet.php
Artin Raad
December 22nd, 2009, 05:13 PM
دلف دلف(DELF DALF) آزمون حرفه ای رسمی زبان فرانسه است که علاوه براینکه به شما امکان ورود به یک دانشگاه فرانسوی زبان را می دهد٫برای درج در بیوگرافی تان نیز مفید خواهد بود
http://french.about.com/od/francophonie/a/dilf-delf-dalf.htm
srj
December 22nd, 2009, 05:34 PM
سلام دوست عزیز
2 از چند؟
معمولا امتیاز از 12 حساب میکنند و A1/A2-B1/B2-C1/C2 سطح را معلوم میکند(هر سطح 2 امتیاز)
با مطالعه 6 ماهه میشه B1 گرفت یعنی6 از 12
کلاسهای قطب خوبه و جاهای دیگه هم کلاس داره و میشه استفاده کرد.
با سلام ؛
بعنوان زبان دوم از 8 امتياز صرفاٌ به 2 امتياز نياز داريم چون از ايلتس 10 امتياز داريم . طبق جدول فدرال هر SKILL در BASIC يك امتياز داردولي با توجه به اينكه من از سطوح فرانسه اطلاعي ندارم لطفاٌ راهنمائي كنيد براي اخذ اين 2 امتياز چه كار بايد كردو چه مدت بايد وقت گذاشت؟ با تشكر
Artin Raad
December 22nd, 2009, 09:45 PM
با سلام ؛
بعنوان زبان دوم از 8 امتياز صرفاٌ به 2 امتياز نياز داريم چون از ايلتس 10 امتياز داريم . طبق جدول فدرال هر SKILL در BASIC يك امتياز داردولي با توجه به اينكه من از سطوح فرانسه اطلاعي ندارم لطفاٌ راهنمائي كنيد براي اخذ اين 2 امتياز چه كار بايد كردو چه مدت بايد وقت گذاشت؟ با تشكر
شما از 12 به گرفتن 3 امتیاز نیاز دارید یعنی A2 که براحتی برای شما مقدور میباشد
چه مدت وقت دارید؟
چقدر وقت برای یادگیری زبان جدید میخواهید صرف کنید؟
ایا داشتن مدرک برایتان الزامی است یا در مصاحبه سطح زبان معلوم میشود؟
شما در تهران هستید؟
Artin Raad
December 22nd, 2009, 09:53 PM
جدول سطح های DELF-DALF-TCF
srj
December 23rd, 2009, 10:49 AM
شما از 12 به گرفتن 3 امتیاز نیاز دارید یعنی A2 که براحتی برای شما مقدور میباشد
چه مدت وقت دارید؟
چقدر وقت برای یادگیری زبان جدید میخواهید صرف کنید؟
ایا داشتن مدرک برایتان الزامی است یا در مصاحبه سطح زبان معلوم میشود؟
شما در تهران هستید؟
با سلام ؛
همسرم بايد اين امتياز را كسب كند و هيچ آشنايي با اين زبان ندارد . ما در تهران زندگي مي كنيم .اگر بخواهد با موسسه قطب راوندي يا سفير يا .. شروع كند و هفته اي دو تا سه جلسه كلاس برود آيا براي فرودين 89 مي تواند level A3 را كسب كند؟ (طبق جدول فدرال )
شما كجا را پيشنهاد مي كنيد ؟ براي ما زمان در حال حاضر اهميت ويژه اي دارد.براي ما صرفاٌ مدرك TEF است . با تشكر
Artin Raad
December 23rd, 2009, 01:10 PM
سلام
البته این نظر شخصی من است و شما ازنظرات دوستان با تجربه و
اقا پیمان هم حتما استفاده کن
احتمالا از زبان انگلیسی نمره خوبی دارند و میخواهند کمبود احتمالی نمره را با فرانسه جبران کنند
حالا این به تصمیم شما بستگی دارد
یا با تقویت بیشتر انگلیسی 2 امتیاز جبران شود
یا با مطالعه فرانسه و در نظر گرفتن مزایا و معایب یادگیری زبان جدید امتیاز کسب شود.
که این کاملا به زبان اموز و استعداد و پشتکار بستگی دارد و باید خود ایشان با در نظر گرفتن تواناییها تصمیم به انتخاب این 2 راه بگیرند(اگه راهای دیگه موجود نباشه)
Artin Raad
December 23rd, 2009, 01:43 PM
سلام
البته این نظر شخصی من است و شما ازنظرات دوستان با تجربه و
اقا پیمان هم حتما استفاده کن
احتمالا از زبان انگلیسی نمره خوبی دارند و میخواهند کمبود احتمالی نمره را با فرانسه جبران کنند
حالا این به تصمیم شما بستگی دارد
یا با تقویت بیشتر انگلیسی 2 امتیاز جبران شود
یا با مطالعه فرانسه و در نظر گرفتن مزایا و معایب یادگیری زبان جدید امتیاز کسب شود.
که این کاملا به زبان اموز و استعداد و پشتکار بستگی دارد و باید خود ایشان با در نظر گرفتن تواناییها تصمیم به انتخاب این 2 راه بگیرند(اگه راهای دیگه موجود نباشه)
یاد گرفتن و مسلط شدن به چند زبان بدون ایجاد اشکال در زبانهای دیگر بدون شک عملی است
ولی در ابتدا ممکن است اشکالاتی ایجاد کند که به مرور زمان حل میشود
زبان فرانسه بسیار شیرین و کاربردی می باشد و قطعا یادگیری هر زبانی مزیت محسوب میشود
اما در وقت کم شما شروع کردن فرانسه ممکن است روی تلفظ انگلیسی تاثیر بگذارد که تنها اشکال همین قاطی کردن 2 زبان غیر مادریست
به نظر من شما در ابتدا با یک مدرس و متخصص زبان فرانسه مشورت کنید تا با توجه به روش اموزش راهنمایی بیشتری داشته باشید
اگه من جای شما بودم و زبان انگلیسی را در طی مدت طولانی یادگرفته بودم و کاملا مسلط بودم قطعا زبان فرانسه رو شروع میکردم
گرفتن این نمره حتی با آشنایی کم و حفظ کردن سوالها و پاسخ ها شدنی است ولی حفظ کردن را من اصلا توصیه نمیکنم
با توجه به وقت کم شما شرکت در کلاس عمومی پیشنهاد نمیشود و با کلاس خصوصی نتیجه بهتره
اساتید قطب خیلی خوب هستند و من راضی هستم
امتحانات TEF تا اونجایی که من میدونم در مهر بهمن و خرداد برگزار میشه که از الان باید برای شرکت در ازمون بهمن ثبت نام کرد
شما یه سری هم به موضوع آمادگی زبان فرانسه در همین انجمن بزن.
موفق باشید
Artin Raad
December 24th, 2009, 06:46 PM
با سلام خدمت دوستان
آقا پدرام نمونه سوالهای DALF از کجا میشه گرفت؟
یه سایت پیدا کردم ولی دانلود نشد
http://download257.mediafire.com/iltynmdjgb2g/2lzh0dduhzn/DELF+A1.zip
alba
December 28th, 2009, 11:22 AM
من می خواستم تفاوت دو آزمون tcf , tef (برای کبک رو بدونم)و اینکه نمونه سوالهای امتحان tef رو از کجا میشه پیدا کرد؟
Artin Raad
December 28th, 2009, 11:54 AM
من می خواستم تفاوت دو آزمون tcf , tef (برای کبک رو بدونم)و اینکه نمونه سوالهای امتحان tef رو از کجا میشه پیدا کرد؟
سلام
چند سایت پیدا کردم که نمونه سوالهارو داره یکم تو دانلود بخاطر سرعت پایین مشکل دارم و از دوستان با تجربه و آقا پدرام و پیمان خواهش کردم نمونه سوالهارو برای دوستان اینجا بزارند
Artin Raad
December 28th, 2009, 11:55 AM
شما در چه سطحی هستین؟
موسسه قطب راوندی بهمن TEF برگزار میکنه و اگه امادگی دارین حتما شرکت کنید
alba
December 29th, 2009, 10:58 AM
شما در چه سطحی هستین؟
موسسه قطب راوندی بهمن TEF برگزار میکنه و اگه امادگی دارین حتما شرکت کنید
من ترم دوم کلاسهای فشرده ی قطب راوندی میرم.می خواستم بدونم برای گرفتن نمره ی سطح B چند ترم کلاس گروهی و کمی خصوصی کفایت میکنه؟
Mah-Sun
December 29th, 2009, 03:21 PM
من ترم دوم کلاسهای فشرده ی قطب راوندی میرم.می خواستم بدونم برای گرفتن نمره ی سطح B چند ترم کلاس گروهی و کمی خصوصی کفایت میکنه؟
من در حال حاضر ترم 7 رو تموم کردم . استادهای ما می گفتند که الان می تونیم برای B1 در آزمون دلف شرکت کنیم . معمولا بچه ها در ترم 5 برای A2 امتحان می دن .
darya2009
December 29th, 2009, 05:46 PM
من بدون احتساب امتياز زبان فرانسه براي كبك با آيلتس 7 به 63 امتياز ميرسم ميخواستم بدونم TFAQ را چند بگيرم براي حذف مصاحبه كافيه؟
ممنون
Artin Raad
December 29th, 2009, 11:54 PM
سلام
نمره B دوتا سطح 1 و2 داره و شما اگه B2 بخواهین باید علاوه بر تمام کردن قفله 1 تا وسطای قفله 2 هم خونده باشید
البته هیچ قانونی نداره که حتما باید به این ترتیب باشه و اینو اساتید بر حسب یه زبان اموز با هوش و استعداد متوسط پیشنهاد میکنن
با تلاش بیشتر و مطالعه کتابهای کمکی در کنار قفله میشه با تمام کردن قفله 1 نمره B2 هم گرفت
Artin Raad
December 29th, 2009, 11:56 PM
سلام
نمره B دوتا سطح 1 و2 داره و شما اگه B2 بخواهین باید علاوه بر تمام کردن قفله 1 تا وسطای قفله 2 هم خونده باشید
البته هیچ قانونی نداره که حتما باید به این ترتیب باشه و اینو اساتید بر حسب یه زبان اموز با هوش و استعداد متوسط پیشنهاد میکنن
با تلاش بیشتر و مطالعه کتابهای کمکی در کنار قفله میشه با تمام کردن قفله 1 نمره B2 هم گرفت
سلام
شما چند امتیاز میخواهین؟
Artin Raad
December 30th, 2009, 11:41 AM
بخشی از ازمون DALF
nahid_one
January 3rd, 2010, 01:56 PM
سلام به همه دوستان
من هم براي جبران 1 نمره براي Federal تصمميم گرفتم فرانسه بخونم كه البته improve كردن يكي از skill هام خيلي راحتتر بود. ولي ديگه فرانسه را شروع كردم وبايد نمره beginner را در آزمون Tef بگيرم .من 1 ماهي هست شروع كردم ولي به نظر خودم كند پيش رفتم.كسي اطلاع داره نمره beginer كه ميشه level3 را با چقدر تسلط مي شه بدست آورد.كسي نمونه سوالاتtef را داره? من براي كسب اطلاعات خيلي جستجو كردم ولي خيلي چيزي بدست نياوردم.اگه كسي اطلاعاتي داره ممنون مي شم share كنه
Artin Raad
January 4th, 2010, 09:55 AM
سلام به همه دوستان
من هم براي جبران 1 نمره براي Federal تصمميم گرفتم فرانسه بخونم كه البته improve كردن يكي از skill هام خيلي راحتتر بود. ولي ديگه فرانسه را شروع كردم وبايد نمره beginner را در آزمون Tef بگيرم .من 1 ماهي هست شروع كردم ولي به نظر خودم كند پيش رفتم.كسي اطلاع داره نمره beginer كه ميشه level3 را با چقدر تسلط مي شه بدست آورد.كسي نمونه سوالاتtef را داره? من براي كسب اطلاعات خيلي جستجو كردم ولي خيلي چيزي بدست نياوردم.اگه كسي اطلاعاتي داره ممنون مي شم share كنه
سلام و با آرزوی موفقیت
نمونه سوالات TEF در کتاب فروشی های انقلاب موجود است
Red_Sky
January 6th, 2010, 08:30 AM
سلام،
تاپیک جالبی شده.
من وسط های کفه هستم ولی گرامر رو جلوتر از کفه رفتم و کمی هم میتونم صحبت کنم. با این اوضاع آیا میتونم A2 رو بگیرم ؟
Artin Raad
January 6th, 2010, 11:07 AM
سلام،
تاپیک جالبی شده.
من وسط های کفه هستم ولی گرامر رو جلوتر از کفه رفتم و کمی هم میتونم صحبت کنم. با این اوضاع آیا میتونم A2 رو بگیرم ؟
merci beaucoup
oui .vous pouvez simplement
Red_Sky
January 6th, 2010, 11:45 AM
merci beaucoup
oui .vous pouvez simplement
ااا حالا که این طوره B1 چطور ؟ :p
Artin Raad
January 6th, 2010, 11:43 PM
ااا حالا که این طوره B1 چطور ؟ :p
با این همه پشتکارو و علاقه ای که در شما هست B1 که سهله شما C1 میگیری:p
به همون کارای که تو تاپیکه زبان فرانسه نوشتی عمل کن
" اوه عجب دختر خوشگلی، عجب گونه هایی داره" (حالا اگه دختره فرانسوی بلد بود چی؟)
صدای کلاغه چه بلنده،
(من اساسی با این کلاغه مشکل دارم! صدای آقا کلاغه یا خانم کلاغه:D)
می تونی بگیری شک نکن.
امتحانش الان داره ثبت نام میشه
به نظر من شرکت کن ببین کجای کاری و نقاط ضعف و قوت خودتو پیدا کن
و برای آزمون خرداد برو برای گرفتن B2
Red_Sky
January 7th, 2010, 09:50 AM
با این همه پشتکارو و علاقه ای که در شما هست B1 که سهله شما C1 میگیری:p
به همون کارای که تو تاپیکه زبان فرانسه نوشتی عمل کن
" اوه عجب دختر خوشگلی، عجب گونه هایی داره" (حالا اگه دختره فرانسوی بلد بود چی؟)
صدای کلاغه چه بلنده،
(من اساسی با این کلاغه مشکل دارم! صدای آقا کلاغه یا خانم کلاغه:D)
می تونی بگیری شک نکن.
امتحانش الان داره ثبت نام میشه
به نظر من شرکت کن ببین کجای کاری و نقاط ضعف و قوت خودتو پیدا کن
و برای آزمون خرداد برو برای گرفتن B2
نه بابا نمونه سوالای A2 و B1 رو گرفتم سوال اولش رو گیر کردم. میخوام یه بار تو خونه از خودم امتحان بگیرم ببینم اوضام چطوره :p
babak224
January 7th, 2010, 10:14 PM
سلام به همه دوستان
سلام دوست عزیز
منم تقریبا شرایطم مشابه شماست، برای 2 امتیاز دارم فرانسه می خونم، البته تصمیم دارم که یه بار دیگه آیلتس شرکت کنم که 14 امتیازم رو برسونم به 16. ولی خوب فرانسه هم می خونم. در رابطه با امتحان TEF تحقیق کردم که موسسه کوثر تو اصفهان برای نیمه دوم فروردین برگزار می کنه، البته یه نکته جالبی که گفتن با یه شرایط خاص تو هر تاریخی که بخواین براتون برگزار می کنن، ممنون می شم اگه اطلاعات بیشتری پیدا کردی در میون بذاری.
در آخر، آیا مدارکتون رو فرستادین یا نه و آیا وکیل دارن یا خودتون مستقیم اقدام کردین
موفق باشید
meb
January 8th, 2010, 02:06 PM
دوستان سلام
در مورد ثبت نام امتحان tef در تهران چطور باید اقدام کرد . آیا مثل ielts سازمانی یا جایی امتحان را برگزار می کنه؟
موفق باشید
babak224
January 8th, 2010, 06:32 PM
سلام
به قطب راوندی زنگ بزنید، فکر می کنم تو بهمن ماه یه امتحان داره
Artin Raad
January 9th, 2010, 11:14 AM
سلام سریعتر اقدام کنید تلفن قطب:88704618
هم TEF TEFAQ برگزار میکنه
vakilian1363
January 9th, 2010, 11:48 AM
ناهيد جان ، ايميلت رو براي من بذار تا برات يه بهمث PDF بفرستم . اينجا بلد نيستم بذارم برات p-:
srj
January 9th, 2010, 04:49 PM
با سلام ؛ توي سايت CIC در قسمت self- assessment نمره آزمون فرانسه tef اشاره كرده است :
Please Note: You can score a maximum of only two points in total for basic-level proficiency.
يعني اينكه اگر از چهار مهارت فقط دو تا مهارت را يا بيشتر (سه يا نهايتاٌ چهار مهارت ) basic بشويم فقط دو امتياز نياز دارد حالا اگر كسي بخواهد فرانسه بخواند براي دستيابي به امتياز basic فقط دو مهارت (يعني دو مهارت ديگر را امتياز نياورد ) چقدر بايد فرانسه خواند ؟ با تشكر
kamranh
January 10th, 2010, 10:25 AM
سلام
از دوستان تا حالا کسی امتحان tcfq را داده؟ مواد انتحانی می دونم. می خوام بدونم تو قسمت شفاهی چی می پرسن؟
در ضمن کسی هست که تو کلاس های آمادگی tcf شرکت کرده باشه؟ چی کار میکنن؟ مرسی
Artin Raad
January 10th, 2010, 11:54 AM
درود به دوستان
دوستانی که برای امتحان TEF TETAQ خرداد 89 برنامه ریزی میکنند برای
آمادگی ازمون لطفا سطح زبان و متدشون و ساعتی که قادر به شرکت در کلاس هستند را سریع برام با پیغام بزارند.
با سپاس
babak224
January 11th, 2010, 10:23 AM
درود به دوستان
دوستانی که برای امتحان TEF TETAQ خرداد 89 برنامه ریزی میکنند برای
آمادگی ازمون لطفا سطح زبان و متدشون و ساعتی که قادر به شرکت در کلاس هستند را سریع برام با پیغام بزارند.
با سپاس
سلام
من قصد دارم فروردین ماه امتحان TEFبدم، ممنون می شم اطلاعات مربوط به کلاسها رو بهم بدین
Red_Sky
January 12th, 2010, 09:48 AM
سلام
من قصد دارم فروردین ماه امتحان TEFبدم، ممنون می شم اطلاعات مربوط به کلاسها رو بهم بدین
من هم تو همین فکرم. البته فکر کنم TEFAQ بهتر باشه. از کجا میشه تاریخ امتحانات و اطلاعات اونها رو بدست آورد ؟ آیا ماهانه برگزار میشن؟
FarPar
January 12th, 2010, 01:23 PM
سلام بر همه دوستان
در جدول امتیازبندی فدرال نمره لازم در سطح بیسیک به شرح زیر است:
Basic
Either official language: 1 (maximum of 2)
Level 3
(181-270 pts)
Level 3
(145-216 pts)
Level 3
(121-180 pts)
Level 3
(181-270 pts)
لطفاً اساتید محترم راهنمایی کنند که چند ترم و با چه متدی باید فرانسه یاد گرفت تا به این سطح خواسته شده برسیم؟؟
srj
January 12th, 2010, 02:10 PM
فر پر عزيز
سئوال من هم دقيقاٌ سئوال شماست و بايد اضافه كنم طبق جدول اگر فقط از چهار مهارت دو تا از مهارتها را LEVEL 3 بدست آوريم به 2 امتياز خواهيم رسيد حالا چند ترم و با چه متدي لطفاٌ دوستان ما را راهنمائي كنند. با تشكر
keyhan
January 12th, 2010, 02:45 PM
من هم تو همین فکرم. البته فکر کنم TEFAQ بهتر باشه. از کجا میشه تاریخ امتحانات و اطلاعات اونها رو بدست آورد ؟ آیا ماهانه برگزار میشن؟
سه نوع امتحان زبان فرانسه در ایران برگزار میشه:
- دوتا اتستاسیون میده (یعنی گواهی که اعتبار آن تا دوساله) شامل TCF , TEF , آزمون مخصوص کبک هرکدام یعنی TCFQ و TEFAQ
- یکی هم که دیپلم میده که برای تمام عمر معتبره DELF و DALF
-DELF و DALf توسط کانون زبان شعبه جم تهران دو بار در سال (آبان و اردیبهشت) برگزار میشه. البته در برخی شعب کانون شهرستان ها هم برگزار میشه. تلفن 88308035 شهریه بسته به نیوو از 35 تا 45 هزارتومن
- TCF و TCFQ که در دفتر فرهنگی سفارت فرانسه هر ماه برگزار میشه تلفن 66705040 شهریه 140 تا 175 هزارتومن بسته به اینکه قسمت مربوط به کبک را هم بخواهید یا خیر
- TEF , TEFAQ که در قطب راوندی برگزار میشه. فکر کنم سه چهر بار در سال تلفن 88714015 شهریه 110 هزار تومن+55 یورو+2عکس+کپی پاسپورت تا یکشنبه هفته دیگه مهلت ثبت نام برای اردیبهشت و خرداد داره با خانم ژاله کهنویی پور (اگه درست نوشته باشم) تماس بگیرید. مطهری - میرزای شیرازی شمالی- کوچه عرفان- پلاک 4
نتایج TCF , TEFبعد از یک ماه میاد اما دلف بعد از دو سه ماه
ضمنا دلف از دوتای دیگه مشکل تره و اگه در دلف سطح 3 یعنی B1 قبول بشید در TCF میتونید B2 بیارید
موفق باشید
kamranh
January 13th, 2010, 12:13 AM
سلام
من این سئوالم را دوباره مطرح می کنم شاید یکی جواب بده.
در قسمت شفاهی امتحان tcfq چی می پرسن؟
خیلی ممنون
babak224
January 13th, 2010, 08:56 AM
سه نوع امتحان زبان فرانسه در ایران برگزار میشه:
- دوتا اتستاسیون میده (یعنی گواهی که اعتبار آن تا دوساله) شامل TCF , TEF , آزمون مخصوص کبک هرکدام یعنی TCFQ و TEFAQ
- یکی هم که دیپلم میده که برای تمام عمر معتبره DELF و DALF
-DELF و DALf توسط کانون زبان شعبه جم تهران دو بار در سال (آبان و اردیبهشت) برگزار میشه. البته در برخی شعب کانون شهرستان ها هم برگزار میشه. تلفن 88308035 شهریه بسته به نیوو از 35 تا 45 هزارتومن
- TCF و TCFQ که در دفتر فرهنگی سفارت فرانسه هر ماه برگزار میشه تلفن 66705040 شهریه 140 تا 175 هزارتومن بسته به اینکه قسمت مربوط به کبک را هم بخواهید یا خیر
- TEF , TEFAQ که در قطب راوندی برگزار میشه. فکر کنم سه چهر بار در سال تلفن 88714015 شهریه 110 هزار تومن+55 یورو+2عکس+کپی پاسپورت تا یکشنبه هفته دیگه مهلت ثبت نام برای اردیبهشت و خرداد داره با خانم ژاله کهنویی پور (اگه درست نوشته باشم) تماس بگیرید. مطهری - میرزای شیرازی شمالی- کوچه عرفان- پلاک 4
نتایج TCF , TEFبعد از یک ماه میاد اما دلف بعد از دو سه ماه
ضمنا دلف از دوتای دیگه مشکل تره و اگه در دلف سطح 3 یعنی B1 قبول بشید در TCF میتونید B2 بیارید
موفق باشید
مرسی از توضیحات کاملتون
فقط یه نکته من بگم، موسسه کوثر تو اصفهان هم امتحان TEF برگزار می کنه، برای نیمه دوم فروردین 4-2361273-0311
http://www.kowsarinstitute.com/
babak224
January 13th, 2010, 09:40 AM
سلام بر همه دوستان
در جدول امتیازبندی فدرال نمره لازم در سطح بیسیک به شرح زیر است:
Basic
Either official language: 1 (maximum of 2)
Level 3
(181-270 pts)
Level 3
(145-216 pts)
Level 3
(121-180 pts)
Level 3
(181-270 pts)
لطفاً اساتید محترم راهنمایی کنند که چند ترم و با چه متدی باید فرانسه یاد گرفت تا به این سطح خواسته شده برسیم؟؟
منم منتظر جواب اساتید هستم.
فقط یه سری اطلاعات که به دست آوردم در اختیار دوستان می زارم
امتحان TEf شامل 3 بخش اجباری و 2 بخش اختیاری:
الف) بخش اجباری :
Compréhension écrite در واقع Reading: که 60 دقیقه - 4 بخش و 50 سوال
Compréhension orale در واقع Listening: که 40 دقیقه - 4 بخش و 60 سوال
Lexique/Structure: که 30 دقیقه - 4 بخش و 40 سوال
ب ) بخش اختیاری ( که البته فکر می کنم برای کانادا و دریافت امتیازش اجباری باشه)
Expression écrite در واقع Writing: که 60 دقیقه - 2 بخش ( 2 موضوع )
Expression orale در واقع ُSpeaking: که 35 دقیقه - 2 بخش ( 2 موضوع)
نحوه محاسبه امتیاز به این صورت که هر پاسخ صحیح با ضریب 3 و هر پاسخ اشتباه با ضریب 1 با هم جمع می شن و در نهایت در 2 ضرب می شه تا امتیاز اون بخش حساب بشه:
بعنوان مثال در بخش Reading اگر از 50 تا سوال به 23 سوال پاسخ بدیم و 21 پاسخ درست و 2 پاسخ نادرست داشته باشیم نمره به این نحو حساب می شه:
126=2*63=3*21 امتیاز درست
4=2*2=1*2 امتیاز نادرست
---------------------------------
122=4-126
و با در نظر گرفتن بازه 180 - 121 حداقل امتیاز در این بخش Basic رو می تونیم بگیریم
امیدوارم نکات مطرح شده برای دوستان مفید باشه
keyhan
January 13th, 2010, 03:17 PM
سلام
خیلی ممنون
دوست عزیز سلام
من یه توضیح مختصر درباره TCF میدم.
همونطور که در پست 46 همین انجمن گفتم مرجع برگزار کننده این آزمون در ایران در حال حاضر دفتر فرهنگی سفارت فرانسه است. کلا 4 نوع آزمون TCF در ایران برگزار می شود.
TCF publique , TCF pour le Québec, TCF pour la DAP و TCF Blanc
1- TCF publique : این آزمون شامل سه بخش اجباری و 2 بخش اختیاری است (140 تا 175 هزار تومن بسته به شرکت در بخش اختیاری یا خیر و هر ماه برگزار میشود)
اجباری شامل:
- درک مطلب شفاهی 30 سوال و 25 دقیقه
- ساختار زبان 20 سوال و 20 دقیقه
- درک مطلب نوشتاری 30 سوال و 45 دقیقه
کلا 80 سوال و یک ساعت و نیم
اختیاری شامل
- بیان شفاهی 15 دقیقه
- نوشتن کتبی 1h45
کلا 2 ساعت
2- TCF Blanc: که یک آزمون برای آمادگی است و فاقد کارنامه میباشد و فقط برای ارزیابی داوطلب است و فقط شامل قسمت اجباری آزمون چوبلیک می باشد. مزیت این آزمون ارزان بودن آن است (5 هزار تومن) هر دو ماه یکبار
3- TCF pour la DAP : این آزمون برای متقاضیانی که مایلند در فرانسه برای سال اول یا دوم لیسانس و یا برای رشته معماری شرکت نمایند می باشد.
قسمت اول این آزمون مشابه قسمت اختیاری پوبلیک می باشد .
قسمت دوم آن نگارش است و خود شامل دو قسمت است اولی توصیف یک مطلب با تکیه بر نمودار و داده های آماری ارائه شده در آزمون(حداقل200 کلمه) و دومی شامل نوشتن یک متن بحث شده با ارائه دلایل منطقی (شامل حداقل 300 کلمه) می باشد. وقت دو قسمت نوشتاری جمعا یک ساعت و نیم است.
هر سال یکبار و در بهمن ماه برگزار میشه
4- TCF pour le Québec: شامل دو قسمت اجباری است. (فکر کنم دو ماه یه بار برگزار میشه)
- فهم شفاهی 30 سوال و 30 دقیقه
- بیان شفاهی 6 سوال و 15 دقیقه
تنها مساله لهجه کبکی این آزمون است که اندکی دشوار است و باید به این لهجه عادت داشته باشید. من یه فایل کامل از توضیحات این آزمون کبک و نمونه سوال دارم که اگه این سایت امکان پیوست داشته باشد می فرستم.
موفق باشید
keyhan
January 13th, 2010, 03:21 PM
سلام
خیلی ممنون
امیدوارم این لینک کار کنه. به زبان فرانسوی آزمون TCF pour le Québec رو توضیح میده
http://www.ciep.fr/tcf_quebec/docs/Manuel_candidat_TCFquebec.pdf
afaghche
January 16th, 2010, 08:44 AM
باسلام
چطور میتوان در آزمون الکترونیکی Tefaq شرکت کرد و لطفاً منابع و نمونه سئوالها را هم ارائه دهید . باسپاس
nina-canada
January 16th, 2010, 11:16 AM
دوست عزیز سلام
همونطور که در پست 46 همین انجمن گفتم مرجع برگزار کننده این آزمون در ایران در حال حاضر دفتر فرهنگی سفارت فرانسه است. کلا 4 نوع آزمون TCF در ایران برگزار می شود.
1- TCF publique : این آزمون شامل سه بخش اجباری و 2 بخش اختیاری است (140 تا 175 هزار تومن بسته به شرکت در بخش اختیاری یا خیر و هر ماه برگزار میشود)
اجباری شامل:
اختیاری شامل
- بیان شفاهی 15 دقیقه
- نوشتن کتبی 1h45
کلا 2 ساعت
2- TCF Blanc: که یک آزمون برای آمادگی است و فاقد کارنامه میباشد و فقط برای ارزیابی داوطلب است و فقط شامل قسمت اجباری آزمون چوبلیک می باشد. مزیت این آزمون ارزان بودن آن است (5 هزار تومن) هر دو ماه یکبار
3- TCF pour la DAP : این آزمون برای متقاضیانی که مایلند در فرانسه برای سال اول یا دوم لیسانس و یا برای رشته معماری شرکت نمایند می باشد.
قسمت دوم آن نگارش است و خود شامل دو قسمت است اولی توصیف یک مطلب با تکیه بر نمودار و داده های آماری ارائه شده در آزمون(حداقل200 کلمه) و دومی شامل نوشتن یک متن بحث شده با ارائه دلایل منطقی (شامل حداقل 300 کلمه) می باشد. وقت دو قسمت نوشتاری جمعا یک ساعت و نیم است.
4- TCF pour le Québec: شامل دو قسمت اجباری است. (فکر کنم دو ماه یه بار برگزار میشه)
تنها مساله لهجه کبکی این آزمون است که اندکی دشوار است و باید به این لهجه عادت داشته باشید. من یه فایل کامل از توضیحات این آزمون کبک و نمونه سوال دارم که اگه این سایت امکان پیوست داشته باشد می فرستم.
موفق باشید
دوست عزيز من احتياج دارم به نمونه سوالاي مربوط به بخش كبك چون امتحانش ارديبهشته و ميخوام خودمو بسنجم وهم مجبور بشم بخونم ممنون اگه لينك بدي
afaghche
January 16th, 2010, 02:45 PM
دوست عزیز سلام
اجباری شامل:
اختیاری شامل
- بیان شفاهی 15 دقیقه
- نوشتن کتبی 1h45
کلا 2 ساعت
موفق باشید
باسلام
اگه ممکنه این فایل را برای بنده بگذارید یا به این آدرس ایمیل کنید : mmnejad2005@yahoo.com . باسپاس
keyhan
January 17th, 2010, 01:50 PM
دوست عزيز من احتياج دارم به نمونه سوالاي مربوط به بخش كبك چون امتحانش ارديبهشته و ميخوام خودمو بسنجم وهم مجبور بشم بخونم ممنون اگه لينك بدي
با سلام
ببخشید که دیر پاسخ میدهم.
من دوکتاب برای نمونه سوالات TCF و TEF دارم اما اینها سوالات ویژه کبک را در بر ندارند. در بخشی که در پست 51 لینکش رو گذاشتم یه کوچولو نمونه سوال هست. اما بیشتر از اون اطلاعی ندارم. اگه به سایتی برخوردم که نمونه سوال بیشتری داشت حتما لینک میذارم. ضمنا قسمت عمومی که در دو کتاب من وجود داره رو اگه بخواهید باید اسکن کنم و سر فرصت بفرستم. در حال حاضر سفارت کلاسهای tcfq داره که با مسعود برگزار میشه و فکر کنم جمعه صبح از 9 تا 13 است.
موفق باشید
slmz
January 21st, 2010, 08:43 AM
مدرك TCF ، A2 چه امتيزي براي Skill worker از كبك داره ؟ من مداركمو ستادم و تو اون فرم ها فرانسه را 7-8 زدم ولي تا مصاحبه A2 را مي تونم بگيرم و واقعا هم به امتياز بشتر از 10 احتياچي ندارم اگر با اين مدرك برم و بگم از زمان ارسال فكر مي كردم بهتر بتونم جلو برم ولي الان تا اين قدر تونستم و از اين به بعد هم باز ادامه ميدم فكر ميكنيد خوبه يا اصلا مدرك نشون ندم ؟؟؟
Artin Raad
January 23rd, 2010, 09:26 AM
مدرك TCF ، A2 چه امتيزي براي Skill worker از كبك داره ؟ من مداركمو ستادم و تو اون فرم ها فرانسه را 7-8 زدم ولي تا مصاحبه A2 را مي تونم بگيرم و واقعا هم به امتياز بشتر از 10 احتياچي ندارم اگر با اين مدرك برم و بگم از زمان ارسال فكر مي كردم بهتر بتونم جلو برم ولي الان تا اين قدر تونستم و از اين به بعد هم باز ادامه ميدم فكر ميكنيد خوبه يا اصلا مدرك نشون ندم ؟؟؟
درود بر شما
اگه بتونی TEFAQ B2 بگیری که عالیه سعی کن برنامه ریزیت برای این امتحان باشه بیشتر بدرت میخوره (البته نه برای ادامه تحصیل)
slmz
January 23rd, 2010, 11:55 AM
درود بر شما
اگه بتونی TEFAQ B2 بگیری که عالیه سعی کن برنامه ریزیت برای این امتحان باشه بیشتر بدرت میخوره (البته نه برای ادامه تحصیل)
B2 خيلي سخته .الان بچه هايي كه 1.5 فرانسه خوندن B2 قبول ميشن حالا A2 با اطمينان و B1 با تلاش مي دونين هر كدوم چقدر امتياز داره ؟؟
Artin Raad
January 24th, 2010, 12:02 AM
B2 خيلي سخته .الان بچه هايي كه 1.5 فرانسه خوندن B2 قبول ميشن حالا A2 با اطمينان و B1 با تلاش مي دونين هر كدوم چقدر امتياز داره ؟؟
دوست عزیز
به مدت زمان نیست که اگه کسی مثلا 2 سال خونه دیگه b2 میگیره و کسی که 6 ماه خونه نمی تونه قانون نداره!! این نظر منه
البته یه جدولی هست که تبدیل ها توش بود الان پیداش نکردم برات با پیغام میذارم
ولی فکر کنم b1 یعنی 5 و 6 از 12
و b2 یعنی 7 و 8 از 12
Maryam87
January 31st, 2010, 04:06 PM
سلام دوستان.
من 3 سال پيش از طريق فدرال اقدام كردم . اون موقع آيلتس 5.5 داشتم و وكيلم براي من فرانسه رو در حد 2 نمره هم زد. الان آيلتس 6 دارم كه اسپيكينگ و رايتينگ رو 6.5 آوردم . ديگه امتيازم به 67 مي رسد. در اصل ديگه به فرانسه نياز ندارم ولي وكيلم ميگه كه چون اون موقع انتخاب كردي بايد يه TEF بياري. مي خوام بدونم براي 2 نمره بيسيك فرانسه ميشه كه فقط از 2 اسكيل هر كدوم 1 نمره بگيرم و اين كافيه ؟ يا بايد هر 4 اسكيل رو نمره بيارم. الان 3 ماه كه فرانسه رو شروع كردم و براي آخر ارديبهشت ثبت نام كردم. معلم خصوصي گرفتم كه تا درس 14 منو برسونه. لطفا بگين دقيقا چه نمره اي بايد بيارم و آيا توي اين مدت ميرسم يا نه ؟ چند Unit از Cafe رو بخونم کافیه ؟ ممنون
Red_Sky
February 1st, 2010, 04:16 PM
سلام به همه دوستان
من پست ها رو یکبار دیگه خوندم و ممنون از اطلاعات خوبتون. فقط باز هم نتونستم تصمیم بگیرم که تو چه امتحانی شرکت کنم. من قصد دارم بعد عید نوروز برای کبک یه امتحانی بدم تا برای مصاحبه مدرک خوبی داشته باشم. حالا نمیدونم بین امتحانات کدوم رو شرکت کنم. TEFAQ که لهجه کبکی داره و فکر کنم نتونم به راحتی از پسش بر بیام. DELF هم فکر کنم خیلی مشکل باشه. اگر کمی در این مورد توضیح بدید که کدوم آزمون برای مصاحبه کبک معتبر تره و بهتره ممنون میشم.
در ضمن آیا برای ثبت نام امتحان باید عجله کرد؟ یعنی سریع پر میشه؟ شدت این سرعت برای قطب و سفارت چقدره؟ یعنی از کی باید به فکر ثبت نام آزمون باشم؟ ممنون.
Red_Sky
February 1st, 2010, 08:02 PM
سلام دوستان
نظرتون در مورد این آزمون هایی که تو سایت رسمی کبک اشاره شده چیه ؟ اینها تو ایران برگزار میشن؟
If available, include with your application documentary proof of your French language skills, issued by an organization recognized by the Ministry. This includes the Test d’évaluation du français adapté pour le Québec (TEFAQ – French evaluation test adapted for Québec) from the Chambre de commerce et d’industrie de Paris (CCIP – Paris Chamber of Commerce) and the Test de connaissance du français pour le Québec (TCFQ – French fluency test for Québec) from the Centre international d’études pédagogiques (CIEP – International Centre for Pedagogical Studies).
Maryam87
February 2nd, 2010, 08:46 AM
سلام دوستان. تو رو خدا یک نفر یه توضیح کامل در مورد امتحان TEF بده . بلاخره من نفهمیدم این امتحان 3 بخش داره یا 5 بخش ؟؟ ( اجباری و اختیاری ) این اختیاری که میگن یعنی چی ؟ یهنی میشه پاسخ داد و میشه پاسخ هم نداد ؟؟!! اکه 5 بخش است پس چرا توی کتاب نمونه سوالهاش امتیاز دهی رو بر اساس 3 بخش طراحی کرده که میشه 450 امتیاز * 2 .
اگه کسی اطلاعات کاملی داره و قبلا در این امتحان شرکت کرده لطفا کامنت بذاره .
مرسی
Red_Sky
February 2nd, 2010, 09:24 AM
سلام دوستان. تو رو خدا یک نفر یه توضیح کامل در مورد امتحان TEF بده . بلاخره من نفهمیدم این امتحان 3 بخش داره یا 5 بخش ؟؟ ( اجباری و اختیاری ) این اختیاری که میگن یعنی چی ؟ یهنی میشه پاسخ داد و میشه پاسخ هم نداد ؟؟!! اکه 5 بخش است پس چرا توی کتاب نمونه سوالهاش امتیاز دهی رو بر اساس 3 بخش طراحی کرده که میشه 450 امتیاز * 2 .
مرسی
سلام پیشنهاد میکنم این سایت رو ببینید http://en.wikipedia.org/wiki/Test_d'évaluation_du_français
همچنین سایت رسمی http://www.fda.ccip.fr/tef رو بررسی کنید.
اگرم سایت قطب رو هم نگاه کنید سوال شما رو خوب پاسخ داده : www.ghotbravandi.ac.ir/
Maryam87
February 2nd, 2010, 11:30 AM
سلام. ممنون که پاسخ دادید. از توی سایت قطب که من هیچی پیدا نکردم ! ولی از اون یکی سایت نتیجه گیری خوبی کردم. فقط اینکه اگه من از ریدینگ و مثلا لیسنینگ در حد A2 نمره بگیرم آیا 2 نمره از TEF برای پرونده ام می گیرم ؟؟
ممنون
Red_Sky
February 2nd, 2010, 11:38 AM
سلام. ممنون که پاسخ دادید. از توی سایت قطب که من هیچی پیدا نکردم ! ولی از اون یکی سایت نتیجه گیری خوبی کردم. فقط اینکه اگه من از ریدینگ و مثلا لیسنینگ در حد A2 نمره بگیرم آیا 2 نمره از TEF برای پرونده ام می گیرم ؟؟
ممنون
ای بابا
این صفحه رو از سایت قطب بخونید : http://www.ghotbravandi.ac.ir/conmtef2.html
موفق باشید.
keyhan
February 2nd, 2010, 02:42 PM
سلام به همه دوستان
من پست ها رو یکبار دیگه خوندم و ممنون از اطلاعات خوبتون. فقط باز هم نتونستم تصمیم بگیرم که تو چه امتحانی شرکت کنم. من قصد دارم بعد عید نوروز برای کبک یه امتحانی بدم تا برای مصاحبه مدرک خوبی داشته باشم. حالا نمیدونم بین امتحانات کدوم رو شرکت کنم. TEFAQ که لهجه کبکی داره و فکر کنم نتونم به راحتی از پسش بر بیام. DELF هم فکر کنم خیلی مشکل باشه. اگر کمی در این مورد توضیح بدید که کدوم آزمون برای مصاحبه کبک معتبر تره و بهتره ممنون میشم.
در ضمن آیا برای ثبت نام امتحان باید عجله کرد؟ یعنی سریع پر میشه؟ شدت این سرعت برای قطب و سفارت چقدره؟ یعنی از کی باید به فکر ثبت نام آزمون باشم؟ ممنون.
با سلام
فکر کنم زمان ثبت نام TEFAQ اردیبهشت (قطب راوندی) گذشته. باز هم باهاشون تماس بگیرید و مطمئن بشید. اما برای ثبت نام TCFQ در دفتر فرهنگی سفارت فرانسه بایستی آخرین چهارشنبه هر ماه میلادی مراجعه کنید. باز هم برای اطلاعات تکمیلی با خودشون تماس بگیرید. آنچه برای مهاجرت به کبک اهمیت داره نمره اکوت (درک شنیداری) و صحبت کردنه . بقیه موارد امتحان برای کبک اهمیتی نداره.
اینکه در کدوم امتحان شرکت کنید به خودتون بستگی داره که در دوره اماده سازی کدامیک شرکت کرده باشید و زمان برگزاری کدام امتحان به وقت شما بیشتر می خوره. بهرحال DELF رو توصیه نمی کنم چون یه کم سخته. اما TEFAQ و TCFQ چهار جوابیه و راحت تر میشه نمره آورد. اگه من جای شما بودم TCFQ رو امتحان میدادم. راستی سفارت هم دوره آماده سازی برای TCFQ داره.
اگه می خواهید TEFAQ امتحان بدید، توصیه میکنم دوره های آماده سازی قطب راوندی یا دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه تهران ( مخصوص آماده سازی TEFAQ) را شرکت کنید.
لهجه کبکی با یه کم تمرین و گوش کردن مداوم قابل فهم است. زیاد نگران نباشید.
موفق باشید
keyhan
February 2nd, 2010, 02:43 PM
ممنون
سلام
ریدینگ هیچ امتیازی نداره و فقط لیسنینگ و سپیکینگ نمره داره.
پیروز باشید
keyhan
February 2nd, 2010, 02:51 PM
مرسی
خیلی ساده است. شما برای کبک بایستی نمره خوبی از لیسنینگ و اسپیکینگ بیارید. ریدینگ و گرامر و رایتینگ اهمیتی برای کبک نداره. اونا میخواهند بفهمند که شما در سطح جامعه کبک خوب می تونید ارتباط برقرار کنید و خوب حرف بزنید و حرف دیگران را متوجه شوید و به قول مربوط گلیمتان را از آب بکشید یا نه؟ همش همین. حالا هیچ ضرری نداره که شما در سه بخش دیگه هم نمره خوبی بگیرید و در زمان کاریابی بتونید روی آنها مانور بدهید. چون برای اکثر کار ها شما باید در ریدینگ و رایتینگ هم مهارت اندکی داشته باشید.
منتها در این مرحله (برای مصاحبه یا ویو شدن در مصاحبه) همان دو مهارت لیسنینگ و اسپیکینگ کفایت می کنه.
تفکیک قسمت های TCFQ و TEFAQ به اجباری و اختیاری صرفا از دید موسسه فرانسوی برگزار کننده است نه از دیدگاه سفارت کانادا. در واقع سفارت همون بخشهایی که لیسنینگ و سپیکینگ هست براش اهمیت داره.
موفق باشید
Maryam87
February 2nd, 2010, 06:31 PM
خیلی ساده است. شما برای کبک بایستی نمره خوبی از لیسنینگ و اسپیکینگ بیارید. ریدینگ و گرامر و رایتینگ اهمیتی برای کبک نداره. اونا میخواهند بفهمند که شما در سطح جامعه کبک خوب می تونید ارتباط برقرار کنید و خوب حرف بزنید و حرف دیگران را متوجه شوید و به قول مربوط گلیمتان را از آب بکشید یا نه؟ همش همین. حالا هیچ ضرری نداره که شما در سه بخش دیگه هم نمره خوبی بگیرید و در زمان کاریابی بتونید روی آنها مانور بدهید. چون برای اکثر کار ها شما باید در ریدینگ و رایتینگ هم مهارت اندکی داشته باشید.
منتها در این مرحله (برای مصاحبه یا ویو شدن در مصاحبه) همان دو مهارت لیسنینگ و اسپیکینگ کفایت می کنه.
تفکیک قسمت های TCFQ و TEFAQ به اجباری و اختیاری صرفا از دید موسسه فرانسوی برگزار کننده است نه از دیدگاه سفارت کانادا. در واقع سفارت همون بخشهایی که لیسنینگ و سپیکینگ هست براش اهمیت داره.
موفق باشید
سلام keyhan عزيز . ممنون كه پاسخ دادي . من براي كبك اقدام نكرده ام ! شايد پست هاي قبلي منو نخونده باشي. من 3 سال پيش براي فدرال اقدام كردم و اون موقع چون از IELTS نمره كافي نمي آوردم وكيلم برام 2 امتياز از فرانسه هم زد. الان IELTS رو ارتقا دادم و در اصل ديگه به امتياز فرانسه نيازي ندارم ولي وكيلم معتقده كه چون اون موقع ذكر شده نميشه كه الان حذفش كنيم و بهتره كه يه مدرك در دسترس هم داشته باشم كه قرار شد TEF امتحان بدم . حالا وضعيت براي فدرال و كبك متفاوته ؟ يعني باز هم بايد تاكيد روي اسپيكينگ و ليسنينگ باشه ؟ هر 5 اسكيل رو امتحان بدم ؟
keyhan
February 3rd, 2010, 12:04 AM
سلام keyhan عزيز . ممنون كه پاسخ دادي . من براي كبك اقدام نكرده ام ! شايد پست هاي قبلي منو نخونده باشي. من 3 سال پيش براي فدرال اقدام كردم و اون موقع چون از IELTS نمره كافي نمي آوردم وكيلم برام 2 امتياز از فرانسه هم زد. الان IELTS رو ارتقا دادم و در اصل ديگه به امتياز فرانسه نيازي ندارم ولي وكيلم معتقده كه چون اون موقع ذكر شده نميشه كه الان حذفش كنيم و بهتره كه يه مدرك در دسترس هم داشته باشم كه قرار شد TEF امتحان بدم . حالا وضعيت براي فدرال و كبك متفاوته ؟ يعني باز هم بايد تاكيد روي اسپيكينگ و ليسنينگ باشه ؟ هر 5 اسكيل رو امتحان بدم ؟
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم برای زبان فرانسه همان دو مهارت مورد نظره (لیسنینگ و سپیکینگ)
اما چون این فقط نظر شخصیمه و صد در صد مطمئن نیستم ، خواهش می کنم در قسمت:"مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?4669-[1]-مهاجرت-از-طریق-نیروی-های-ماهر-فدرال-(Federal-Skilled-Worker-Class-Category-1))" پیغام بگذارید. انجا بهتر می تونند راهنماییتون بکنند.
موفق باشید
leysha
February 18th, 2010, 12:57 PM
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم برای زبان فرانسه همان دو مهارت مورد نظره (لیسنینگ و سپیکینگ)
اما چون این فقط نظر شخصیمه و صد در صد مطمئن نیستم ، خواهش می کنم در قسمت:"مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?4669-[1]-مهاجرت-از-طریق-نیروی-های-ماهر-فدرال-(Federal-Skilled-Worker-Class-Category-1))" پیغام بگذارید. انجا بهتر می تونند راهنماییتون بکنند.
موفق باشید
برای فدرال من میدونم که باید کل امتحان TEF را بدید البته یک مقدار غیر منطقی هست ولی چاره ای نیست.
leysha
February 18th, 2010, 01:02 PM
من دیروز و امروز امتحان TEF دادم البته در دوبی . برای موضوع expression oral دو تا موضوع بود. اولیش در مورد خرید مبل بود و دومیش در مورد متقاعد کردن یک دوست برای کار کردن داوطلبانه در جایی.
Red_Sky
February 18th, 2010, 03:43 PM
من دیروز و امروز امتحان TEF دادم البته در دوبی . برای موضوع expression oral دو تا موضوع بود. اولیش در مورد خرید مبل بود و دومیش در مورد متقاعد کردن یک دوست برای کار کردن داوطلبانه در جایی.
سلام. به به موفق باشید.
میشه کمی بیشتر توضیح بدید که روند به چه صورتی بود و هزینه چقدر شد اونجا و اینکه سوالات چگونه بود ؟
ممنون.
leysha
February 18th, 2010, 09:34 PM
سلام. به به موفق باشید.
میشه کمی بیشتر توضیح بدید که روند به چه صورتی بود و هزینه چقدر شد اونجا و اینکه سوالات چگونه بود ؟
ممنون.
امتحان TEF در دو روز برگذار میشه البته در مورد ایران اطلاعی ندارم ولی فکر میکنم که یکسان باشه. روز اول امتحان compréhension écrit اوله. بعدش compréhension oral هست و آخر هم lexique et structure هست. این سه بخش اجباری هست و همه باید امتحان بدهند. اگر شما قسمت facultative یا همون optional را هم انتخاب کرده باشید حدود 15 دقیقه استراحت میکنید و بعد امتحان expression écrite را میدهید. کل امتحان در روز اول 3 ساعت و 20 دقیقه طول میکشه. روز دوم امتحان expression oral هست . و در این قسمت دو بخش هست. اول یک آگهی را به شما میدهند برای نمونه فروش مبل شما باید زنگ بزنید و سوال کنید در مورد قیمت و ابعاد و.... کسی که از شما امتحان میگیره نقش مقابل شما را بازی میکنه. سوال دوم هم یک آکهی هست و شما باید دوستتون را متقاعد کنید که در اون آگهی شرکت کنه. برای من در مورد کار داوطلبانه در جایی بود. در این قسمت هم ممتحن شما نقش دوستتون را بازی میکنه.
من 1400 درهم دادم حدود 378000 تومان. ولی اگر فقط بخش اجباری را بخواهید 700 درهم حدود نصف این مبلغ میشه.
leysha
February 18th, 2010, 11:01 PM
راستی این را هم یادم رفت بگم که برای expression oral برای هر کدام از موضوعات شما 10 دقیفه فرصت دارید که آماده بشید و باید حدود 5-10 دقیقه هم صحبت کنید.
miladsamiei
February 21st, 2010, 12:05 PM
امتحان TEF در دو روز برگذار میشه البته در مورد ایران اطلاعی ندارم ولی فکر میکنم که یکسان باشه. روز اول امتحان compréhension écrit اوله. بعدش compréhension oral هست و آخر هم lexique et structure هست. این سه بخش اجباری هست و همه باید امتحان بدهند. اگر شما قسمت facultative یا همون optional را هم انتخاب کرده باشید حدود 15 دقیقه استراحت میکنید و بعد امتحان expression écrite را میدهید. کل امتحان در روز اول 3 ساعت و 20 دقیقه طول میکشه. روز دوم امتحان expression oral هست . و در این قسمت دو بخش هست. اول یک آگهی را به شما میدهند برای نمونه فروش مبل شما باید زنگ بزنید و سوال کنید در مورد قیمت و ابعاد و.... کسی که از شما امتحان میگیره نقش مقابل شما را بازی میکنه. سوال دوم هم یک آکهی هست و شما باید دوستتون را متقاعد کنید که در اون آگهی شرکت کنه. برای من در مورد کار داوطلبانه در جایی بود. در این قسمت هم ممتحن شما نقش دوستتون را بازی میکنه.
من 1400 درهم دادم حدود 378000 تومان. ولی اگر فقط بخش اجباری را بخواهید 700 درهم حدود نصف این مبلغ میشه.
ببخشيد ميشه وبسايت اين امتحان tef را در دبي بدين و ماره تماس و ادرسو؟
leysha
February 21st, 2010, 12:51 PM
ببخشيد ميشه وبسايت اين امتحان tef را در دبي بدين و ماره تماس و ادرسو؟
بله حتمن. من در Alliance Francaise امتحان دادم که مرکزی هست که امتحانات زبان فرانسه را در همه جای دنیا برگذار میکنه. وب سایتش این هست. www.afdubai.com
babak224
February 22nd, 2010, 10:30 AM
سلام
از دوستانی که برای امتحانTEF اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت تو اصفهان تمایل دارن شرکت کنند به من پیغام خصوصی بزنن چون که می تونیم با یه شرایط خاص تو هر تاریخ دلخواه خودمون امتحان بدیم و دیگه نیازی به رفتن به کشورهای همسایه نیست
با سپاس
vakilian1363
March 2nd, 2010, 12:05 PM
سلام
TEF براي فدرال هست و TEFAQ براي كبك . من با مؤسسه كوثر در اصفهان كه صحبت كردم گفتن 20 فروردين 1389 هر دوي اين اتحانات رو برگزار مي كنه . لطفاً اگه منبعي از اين امتحان پيدا كردين براي من هم بفرستين :) ممنون مي شم .
Artin Raad
March 4th, 2010, 06:59 PM
سلام
از دوستانی که برای امتحانTEF اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت تو اصفهان تمایل دارن شرکت کنند به من پیغام خصوصی بزنن چون که می تونیم با یه شرایط خاص تو هر تاریخ دلخواه خودمون امتحان بدیم و دیگه نیازی به رفتن به کشورهای همسایه نیست
با سپاس
سلام دوست عزیز
من شنیده بودم تو اصفهان در هر تاریخی که مایل باشی میشه امتحان داد
ایا هزینه ان تفاوت داره؟
اگه اینطور باشه خیلی خوبه
alba
March 6th, 2010, 09:41 AM
دوست عزیز سلام
اجباری شامل:
اختیاری شامل
- بیان شفاهی 15 دقیقه
- نوشتن کتبی 1h45
کلا 2 ساعت
موفق باشید
میشه لطف کنید و نمونه سوالات آزمون TCF pour le Québecرو برامون بگذارید
keyhan
March 7th, 2010, 11:12 AM
میشه لطف کنید و نمونه سوالات آزمون TCF pour le Québecرو برامون بگذارید
سلام دوست عزیز
لطفا به این قسمت مراجعه کنید
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?15995-منابع-دانلودی-آموزش-زبان-فرانسه/page30
امیدوارم بتونید بگیریدش
موفق باشید
babak224
March 8th, 2010, 12:21 PM
سلام دوست عزیز
من شنیده بودم تو اصفهان در هر تاریخی که مایل باشی میشه امتحان داد
ایا هزینه ان تفاوت داره؟
اگه اینطور باشه خیلی خوبه
بله درسته، 4 هفته قبل از تاریخی که می خواین امتحان بدین باید ثبت نام کنین. یه شرایطی داره که خیلی هم سخت نیست، مثلا اگه یک نفر باشین باید هزینه ریالی 5 نفر رو بدین ( 115 یورو + 5 تا 70 هزار تومان - البته این برای فدرال هست برای کبک هزینه یورو کمتره ) بین 4 تا 5 هفته هم طول می کشه تا کارنامه از فرانسه بیاد. من برای تاریخ 20 فروردین ( امتحان عمومی )ثبت نام کردم. از دوستان کسی هست برای اون تاریخ ؟
Artin Raad
March 30th, 2010, 10:10 AM
4نوع آزمون TCF در ایران برگزار می شود. TCF publique این آزمون شامل 3بخش اجباری و 2 بخش اختیاری است اجباری شامل:
درک مطلب شفاهی 30 سوال و 25 دقیقه
ساختار زبان 20 سوال و 20 دقیقه
درک مطلب نوشتاری 30 سوال و 45 دقیقه
اختیاری شامل
بیان شفاهی :15 دقیقه
بیان کتبی : 105 دقیقه
TCF Blanc : یک آزمون برای آمادگی است و فاقد کارنامه میباشد و فقط برای ارزیابی داوطلب است و فقط شامل قسمت اجباری آزمون چوبلیک می باشد، این آزمون هردو ماه یک بار برگزارمی گردد.
TCF pour la DAP : این آزمون برای متقاضیانی که مایلند در فرانسه برای سال اول یا دوم لیسانس و یا برای رشته معماری شرکت نمایند می باشد.قسمت اول این آزمون مشابه قسمت اختیاری پوبلیک می باشد .
قسمت دوم آن نگارش است و خود شامل دو قسمت است اولی توصیف یک مطلب با تکیه بر نمودار و داده های آماری ارائه شده در آزمون(حداقل200 کلمه) و دومی شامل نوشتن یک متن بحث شده با ارائه دلایل منطقی (شامل حداقل 300 کلمه) می باشد. وقت دو قسمت نوشتاری جمعا یک ساعت و نیم است.هر سال یکبار و در بهمن ماه برگزار میشود.
TCF pour le Québec : شامل دو قسمت اجباری است.
فهم شفاهی 30 سوال، 30 دقیقه
بیان شفاهی 6 سوال، 15 دقیقه
تنها مساله لهجه کبکی این آزمون است که اندکی دشوار است و باید به این لهجه عادت داشته باشید.
DALF (مدرك پيشرفته زبان فرانسه )
شامل چهار واحد است كه مؤيد توانايي يك دانشجوي خارجي براي دنبال كردن مؤثر دوره تخصصي خود در يك دانشگاه فرانسوي است.
DELF (مدرك تحصيلات زبان فرانسه)
از دو پايه تشكيل شده است. از شش واحد قابل ذخيره (يعني زبان آموز پس از توقف تحصيل، براي ادامة مجدد نيازي به شروع از ابتدا ندارد و همان واحدهاي اندوختة قبلي را ادامه مي دهد) تشكيل گرديده است A1, A2, A3, A4, A5, A6 كه هر يك مؤيد شايستگي معيني در زمينه شناخت زبان فرانسه است: بيان عمومي ، بيان احساسات ، شناخت فرهنگ و تمدن فرانسوي…
afcanani
April 2nd, 2010, 01:49 AM
درود بر دوستان
داشتم تو این سایت دور می زدم دیدم که بعضی از دوستان راجب به امتحان فرانسه سوال دارند.من چون این مسیر رو رفتم .لازم دیدم توضیحی مختصر بدم
برای کبک باید فقط امتحان tef که فقط دو مهارت رو چک می کنه لازمه
برای فدرال باید هر چهار مهارت رو امتحان بدی که این هم از عجایب این کانادا است.البته یه مهارت هم که گرامر چک می شه ولی هیچ امتیازی نداره
در ایران دو جا این امتحان رو برگزار می کنه
موسسه قطب راوندی اواسط هر فصل
موسسه کوثر اصفهان اول هر فصل
البته اگه عجله داشته باشین کوثر پول بیشتر می گیره و تنهایی هر وقت بخواین امتحان می گیره
امتحان تهران در دو نوبت صبح و بعد ازظهر برگزار میشه
ولی اصفهان متاسفانه همه رو یکجا امتحان می کنه
اما توصیه مهم. برای امتیاز گرفتن حداقل دو امتیاز باید حداقل B2 بگیرید که این هم ساده نیست و باید حداقل یکسال فرانسه رو خوب خونده باشید.اگر تو ielts جا دارید تلاش کنید بهتره تا سراغ فرانسه برید.
پیروز باشید.
Red_Sky
April 3rd, 2010, 02:02 PM
سلام،
من یه چیزی رو متوجه نشدم. اونم اینکه برای کبک TEFaQ با TCFQ چه تفاوتی و کدوم بهتره و چرا ؟
آیا هر دوی این مدارک تنها برای مصاحبه valid هستن و پس از مهاجرت و به عنوان مدرکی مبنی بر تسلط به زبان برای پیدا کردن کار کاربرد ندارند؟
دوستان امکانش هست کمی بیشتر توضیح بدید.
Showan
April 3rd, 2010, 02:12 PM
منم یه سوالی دارم ، من تا درس 15،قفله خوندم و سوالهای مصاحبه رو هم کار کرده بودم و اینبار میخوام با tefaq با نمره b2 دوباره اقدام کنم، برای کلاس فشرده که صرف tef باشه , زودتر به این سطح برسم کجا به نظر شما بهتره؟! از لحاظ فشردگی و کیفیت تدریس؟
Artin Raad
April 3rd, 2010, 03:01 PM
منم یه سوالی دارم ، من تا درس 15،قفله خوندم و سوالهای مصاحبه رو هم کار کرده بودم و اینبار میخوام با tefaq با نمره b2 دوباره اقدام کنم، برای کلاس فشرده که صرف tef باشه , زودتر به این سطح برسم کجا به نظر شما بهتره؟! از لحاظ فشردگی و کیفیت تدریس؟
قطب بهتره مخصوصا یه استاد متخصص کبک این دوره تدریس میکنه
Red_Sky
April 3rd, 2010, 04:06 PM
قطب بهتره مخصوصا یه استاد متخصص کبک این دوره تدریس میکنه
سلام،
همون قفله درس میده؟ متخصص کبک یعنی چی ؟
Artin Raad
April 3rd, 2010, 05:02 PM
سلام،
همون قفله درس میده؟ متخصص کبک یعنی چی ؟
je te ai envoyé son nom par Message Privé.
zer0c00l
April 5th, 2010, 02:38 AM
Could You Plz Send His/Her Name To Me By Private Message
Showan
April 5th, 2010, 05:26 PM
سلام
من شنیدم TEFaQ از TEF خیلی ساده تره چون فقط مکالمه و شنیدنه، و از طرفی TEFaQ نمره 4 معادل TEF b2 است
نظر دوستان چیه؟! آیا همینطوره ؟ و میشه با گذروندن دوره tef به این سطح به عنوان یک زبان آموز رسید؟
مرسی بابت وقتی که میگذارین...
Red_Sky
April 5th, 2010, 07:16 PM
سلام
من شنیدم TEFaQ از TEF خیلی ساده تره چون فقط مکالمه و شنیدنه، و از طرفی TEFaQ نمره 4 معادل TEF b2 است
نظر دوستان چیه؟! آیا همینطوره ؟ و میشه با گذروندن دوره tef به این سطح به عنوان یک زبان آموز رسید؟
تا اونجا که من تحقیق کردم بله TEFaQ فقط قسمت orale آزمون کلی TEF هست پس اگر اینجوری حساب کنیم ساده تر هست ولی از طرفی TEFaQ بر خلاف TEF لهجه کبکی داره که کار رو سخت میکنه.
afcanani
April 6th, 2010, 03:48 PM
درس 15 قفله زياد نيست براي b2 بايد نه تنها كتاب اول تموم كرده باشي بلكه از كتاب دوم هم مقداري خونده باشي .البته ناگفته نماند به نحوه خوندنتون هم بستگي داره كه پاس كرده باشي و يا واقعا ياد گرفته باشي. بعضي ها تو همون ترم 3 و4 هم مي بيني مي تونن امتحان خوب بدند.اگر وقت داري تا زمان مصاحبه و بودجه داري يه معلم خوب بگير تا اساسي ياد بگيري. و راحت بتوني امتحان بدي. كلاس قطب هم من رفتم . چيزي ياد نمي گيري فقط راجب امتحان توضيح مي دن. اگر هم عجله داري شنيدم همون سوالات معروف كار كني قبول مي شي. نگران نباش. احتياجي هم به tef نداري.
afcanani
April 6th, 2010, 03:53 PM
سلام
در دوره تف چيزي ياد نمي دن فقط مي گن امتحان شامل اين چيزها ست .همون طور كه قبلا نوشتم. اگر مي خواي فدرال بري بايد هر چهار مهارتو امتحان بدي ولي براي كبك فقط دو مهارت امتحان گرفته مي شه b2 تو فرانسه تقريبا معادل 5.5 ielts تو انگليسي هست. سخته و به اين راحتي نمي شه بدست آورد.اين اشتباه رو خيلي ها از جمله من مي كرديم كه خب با يه اطلاعات پايه تو فرانسه مي شه حداقل 2 امتياز از فرانسه گرفت ولي متاسفانه اصلا اينطور نيست . اگر مي تونيد همون انگليسي تون رو بهتر كنيد راحتتره.
afcanani
April 6th, 2010, 03:57 PM
je te ai envoyé son nom par Message Privé.
تا جايي كه من مي دونم لهجه و كلمات كبك كمي با فرانسه متفاوت است.و بعضي از مصاحبه گر ها لهجه كبكي دارند. بخاطر همين اساتيدشون فرق مي كنه.پس كسي اگه مي خواد خودشو آماده كنه بهتره با استاد كبكي باشه براي مصاحبه.ولي تو امتحان تف من لهجه فرانسوي مي شنيدم.
babak224
April 7th, 2010, 12:46 AM
از دوستان کسی برای امتحان 20 ام TEF موسسه کوثر ثبت نام کرده یا نه؟
Vers Canada
April 7th, 2010, 03:07 AM
سلام بابک جان
میثم هستم و روز 20 فروردین تف کبک موسسه کوثر اصفهان رو دارم
khamoushi
April 8th, 2010, 04:14 PM
از دوستانی که امتحان tef quebec دادند خواهش می کنم نحوه امتحان رو توضیح بدهند
parham
April 9th, 2010, 11:30 PM
کسی میدونه مدرک A2 , B1 TEF هر کدوم واسه مهاجرت به کبک چند امتیاز داره؟
taran-m
April 10th, 2010, 04:36 PM
کسی میدونه مدرک A2 , B1 TEF هر کدوم واسه مهاجرت به کبک چند امتیاز داره؟فکر کنم بر اساس این3042بتونید حساب کنید
parham
April 11th, 2010, 12:38 AM
فکر کنم بر اساس این3042بتونید حساب کنید
یه کم گنگه من نتونستم چیزی بفهمم اگه یه مثال بزنید ممنون میشم
helen-en
April 11th, 2010, 10:30 AM
سلام
می خواسم راجع به کلاسهای مکالمه و کلاس ecrit سفارت بپرسم خوبه؟ من مصاحبه اینا ندارم می خوام دلف b2 امتحان بدم الان مدرک دلف b1 ذارم کتاب cafe3 زو تموم کردم و کلا 12 13 ترم هم کلاس رفتم و 2 ترم هم کلاس مکالمه . به نظر تون تابستون برم کلاس سفارت یا جای دیگه ؟ راستی من برای b1 کلاس نرفتم و 1 سال هم هس فرانسه نخوندم
میسی:):):):)
بهارک
April 17th, 2010, 09:21 PM
دوستان با تموم کردن کتاب کفه 1 وکارکردن جانبی میشه در TEF نمره متوسط آورد؟
keyhan
April 21st, 2010, 10:41 AM
دوستان با تموم کردن کتاب کفه 1 وکارکردن جانبی میشه در TEF نمره متوسط آورد؟
سلام
یک نکته ای که بصورت متعدد در فروم مشاهده میشه اینه که بعضی از دوستان مایلند که بدونند با مطالعه یک کتاب یا گذروندن چند ترم با یک متد خاص و در یک موسسه خاص در چه سطحی قرار می گیرند. بعضی مواقع می بینم که بعضی از افرادی که برای مهاجرت اقدام می کنند ، مایلند بدانند که برای رسیدن به سطح x زبان فرانسه چند وقت باید مطالعه کنند.
خوب، حقیقتا به این سوال نمی توان پاسخ مناسبی داد. تمام این موارد به استعداد زبان آموزی، پشتکار، انگیزه ، موثر بودن متد برای فرد، شرایط مناسی (محیطی که بتواند با افراد فرانسوی زبان در ارتباط باشد) بستگی دارد. بهترین کار برای ارزیابی شرکت در آزمونهای آزمایشی TCF است که در سفارت برگزار میشود و هزینه این آزمون های آزمایشی 5000 تومان است.
اما بطور خیلی خیلی کلی می توان گفت که اگر کسی کفه 1 رو تموم کنه و به اون تسلط داشته باشه می تونه در مکالمات روزمره زبان فرانسه گلیم خودشو از آب بکشه. این مشروط به اونه که فرد در کنار متد، جرئت صحبت کردن و کاربرد لغات و گرامر رو بخودش بده. این میزان معادل سطح A2 است. (یعنی حدود 350 تا 450 ساعت یادگیری زبان فرانسه)
موفق باشید
Red_Sky
April 21st, 2010, 04:21 PM
سلام
آیا کسی از دوستان هست که امتحان TCFQ داده باشه ؟ اگر تو این امتحان با لهجه پاریسی صحبت کنیم موردی داره؟
اگر TCF معمولی شرکت کنم و تنها مهارت های شنیدار و گفتار رو بالا بگیرم برای آفیسر سند محسوب میشه؟ یا حتما سطح کلی آزمون مورد نظر هست؟ اصلا کارنامه این آزمون چه شکلیه ؟ :smile:
ممنون
Artin Raad
April 21st, 2010, 06:05 PM
سلام
آیا کسی از دوستان هست که امتحان TCFQ داده باشه ؟ اگر تو این امتحان با لهجه پاریسی صحبت کنیم موردی داره؟
اگر TCF معمولی شرکت کنم و تنها مهارت های شنیدار و گفتار رو بالا بگیرم برای آفیسر سند محسوب میشه؟ یا حتما سطح کلی آزمون مورد نظر هست؟ اصلا کارنامه این آزمون چه شکلیه ؟ :smile:
ممنون
به نظر من TCF برای کار مفیدتره چون دو مهارت دیگه را هم شامل میشه و برای من راحتتره چون ضعف پغله با اکخیخ جبران میکنم
helen-en
April 22nd, 2010, 11:07 AM
سلام
ممنون
سلام شما می دونی این ازمون های ازمایش tcf سفارت چطوریه ثبت نامش؟
راستی این کتاب و از تو نت پیدا کردم:;):):confused:
Tests de Connaissance du Français TCF 250 activités
اینم لینک مربوط به کتاب و cd ش
http://rapid.tvphp.net/?d=TCF+250+CLE
http://rapid.tvphp.net/?d=250+TCF
http://rapidshare.com/files/94754769/TCF_250_CLE.rar (فایل Pdf کتاب)
Artin Raad
April 22nd, 2010, 11:52 AM
salut je peux te donner un site ou tu peux évaluer et apprendre la langue française
tu peux même apprendre l'espagnole, l'anglais, l'allemand et même les mathématiques
enfin c'est un site sympa
essaye et j'espère que ça va t'aider
bon courrage
voici le site
www.francaisfacile.com
Red_Sky
April 22nd, 2010, 09:30 PM
سلام شما می دونی این ازمون های ازمایش tcf سفارت چطوریه ثبت نامش؟
راستی این کتاب و از تو نت پیدا کردم:;):):confused:
Tests de Connaissance du Français TCF 250 activités
اینم لینک مربوط به کتاب و cd ش
http://rapid.tvphp.net/?d=TCF+250+CLE
http://rapid.tvphp.net/?d=250+TCF
http://rapidshare.com/files/94754769/TCF_250_CLE.rar (فایل Pdf کتاب)
امروز ساعت 10:30 ثبت نام بود برای TCF pblic ، TCF Quebec ، TCF Blanc .
TCF Blanc همون تست آزمایشی، ثبت نام بعدی ماه دیگست و آزمون TCF آزمایشی دو ماه دیگه.
بابت این لینک هم ممنون من صوتی هاشو دارم ولی pdf رو پیدا نکردم مطمئن هستید این لینک Pdf هست ؟ چون 38 MB هستش !!!
helen-en
April 22nd, 2010, 10:14 PM
http://www.4shared.com/file/38094006/878b9be2/tcf_test_de_connaissance_du_fr.html?s=1
سلام من کتابش و از آدرس بالا دانلود کردم اما اسکن شده است و کیفیتش بده !!!!!
شاید اون خوبه اگه می حوای دانلود کنم ببینم چطوره
ممنون کاش می دونستم ثبت نام می کردم
shadi60
April 22nd, 2010, 10:35 PM
http://www.4shared.com/file/38094006/878b9be2/tcf_test_de_connaissance_du_fr.html?s=1
لطفا اگه میشه بگید پسودر unzip شدنش چی هست؟ مرسی
Red_Sky
April 22nd, 2010, 11:07 PM
لطفا وقتی اطمینان ندارید به فایل، لینک الکی نذارید.
پسورد فایل rar این هست : Avaxsphere.CoM
و این فقط فایل های صوتی هست و کتاب داخلش نیست. این لینک قبلا تو تاپیک منابع دانلودی گذاشته شده.
Red_Sky
April 22nd, 2010, 11:09 PM
در ضمن قابل توجه شما که این لینک هیچ ربطی به اون فایل قبلی نداره این ها دو تا کتاب جداگانه هستن.
در واقع اون صوت این کتاب نیست
ممنون از لینکهای فوق العاده کاربردیتون.
helen-en
April 23rd, 2010, 01:52 AM
دوستان از اون جا که لینک های قبلی قاتی پاتی شدند!! لطفا اینجا رو بخونین:
راستی من نمی تونم اونا رو ویرایش کنک چه باید کرد؟
تا اون جا که من می دونم دو تا کتاب برای TCF هست (من دو تاشو دیدم)
یکیش اینه:
http://rapidshare.com/files/223123368/TCF_Test_de_Connaissance_du_Francais_250_Activites _PDF.zip
با فایل های صوتی زیر(چک کردم اینا رو)
http://s73.eu.rapidbaz.com/get/_7MZd/250_TCF.part3.rar
http://s69.eu.rapidbaz.com/get/_7MZ3/250_TCF.part2.rar
http://s69.eu.rapidbaz.com/get/_7MZi/250_TCF.part1.rar
http://s67.eu.rapidbaz.com/get/_7MqX/250_TCF.part4.rar
در واقع اینا همون لینک های مستقیم شده تو آدرس زیر هستند: ( رفتم فروم و گشتم ببینم کجا گذاشتین:دی الان دارم اون یکی دیگه رو دان می کنم !!! اگه خوف بید میام لینک مستقیمشو می زارم )
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?15995-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87/page16
(اینا لینک های مستقیم رپید هستند که نباید بذاریم:undecided:)
Artin Raad
April 23rd, 2010, 12:41 PM
دوستان اگه تاریخ شروع کلاسی یا ازمونی میدونین چند روز زودتر خبر بدن
ممنون
Red_Sky
April 24th, 2010, 09:18 AM
دوستان اگه تاریخ شروع کلاسی یا ازمونی میدونین چند روز زودتر خبر بدن
ممنون
من هم اتفاقی فهمیدم و دو دل بودم که ثبت نام کنم یا نه که آخرشم نکردم.
الان ثبت نام بود و ماه دیگه امتحان. هر ماه امتحان هستش و ماه قبل ثبت نام میکنن.
برای ثبت نام آزمون بعدی باید سه هفته دیگه تماس بگیرید تا تاریخ دقیق رو بگن.
Red_Sky
May 2nd, 2010, 09:43 AM
دوستان
فردا آخرین مهلت ثبت نام آزمون TEF و TEFaQ در قطب هست. امتحانش تو ماه تیر هست. روز امتحان هنوز معلوم نیست.
اگر کسی میخواد شرکت کنه تماس بگیره و فردا مداک رو کامل ببره ثبت نام کنه.
موفق باشید.
guilty
May 3rd, 2010, 07:09 PM
tef ر هرچند وقت و چه تاریخهایی برگزار میشه؟تو سال چند ازمون tef میتونیم بدیم
Red_Sky
May 6th, 2010, 10:28 PM
salam dustan kasi midune natayeje emtehane TCF cheghad tul mikeshe ta biad ?! manun
»ن از سفارت پرسیده بودم. گفت "حداقل 35 روز بعد از برگزاری آزمون ولی روی 45 روز حساب کنید."
alba
May 13th, 2010, 10:44 PM
سلام.
من یک سؤال درباره ی امتحان tcf(AQ داشتم.می خواستم بدونم با لهجه ی کبکی هست یا نه؟اگر کسی تجربه ای در این مورد داشته باشه،خوشحال میشم راهنمایی کنه.مرسی
Artin Raad
May 14th, 2010, 12:10 AM
سلام.
من یک سؤال درباره ی امتحان tcf(AQ داشتم.می خواستم بدونم با لهجه ی کبکی هست یا نه؟اگر کسی تجربه ای در این مورد داشته باشه،خوشحال میشم راهنمایی کنه.مرسی
بله با لهجه قشنک کبکی برگزار میشه!
alba
May 15th, 2010, 08:51 AM
بله با لهجه قشنک کبکی برگزار میشه!
خیلی سخت تر از چیزی که ما تو کتاب قفله یا کتابهای دیگر فرانسه میشنویم؟قابل فهم نیست؟دوست من باید مدرک زبان ببره و حالا نگرانه در مورد بخشه شنیداری.باید مدرک b1ببره.اگر کسی هست که این امتحان رو داده،ممنون میشم کمی راهنمایی کنه درباره ی محاسبه ی نمره،لهجه و ...
مرسی
Artin Raad
May 16th, 2010, 11:45 AM
خیلی سخت تر از چیزی که ما تو کتاب قفله یا کتابهای دیگر فرانسه میشنویم؟قابل فهم نیست؟دوست من باید مدرک زبان ببره و حالا نگرانه در مورد بخشه شنیداری.باید مدرک b1ببره.اگر کسی هست که این امتحان رو داده،ممنون میشم کمی راهنمایی کنه درباره ی محاسبه ی نمره،لهجه و ...
مرسی
من این امتحان ندادم ولی چند بار با کسی که از کبک اومده بود صحبت کردم اولش بعضی از حرفاشو نمیفهمیدم بعد یواش یواش متوجه شدم
اختلاف خیلی نیست و اگه فرانسه خوبی داشته باشی زود به لهجه عادت میکنی البته لهجه پاریسی یه چیز دیگه است
به نظر من با یه استادی که تو کبک زندگی کرده کلاس بردار زود راه میافتی
Artin Raad
May 20th, 2010, 04:06 PM
سلام دوستان
کسی تا حالا TCFQ داده؟؟؟ چند تا سئواله و چند دقیقه وقت داره؟ می دونم دو بخش داره و بخش اورال هم 6 تا سئوال در هر 6 سطح ولی چیز بیشتری نمی دونم....
یکی راهنمایی کنه ممنون می شم.
سلام
سارا خانم من امتحان ندادم ولی دارم روش کار میکنم البته TCFQ من نشنیدم و TCF بدین صورت برگزار میشه
سه تست اجباری و دو تست اختیاری
تست اجباری 1 ساعت و نیم و 80 سوال
compréhension oral
maitrise des structures de la langue
compréhension écrite
تست اختیاری 2 ساعت
expression orale
expression écrite
اگه بازم سوالی داشتین بپرسید
Red_Sky
May 22nd, 2010, 12:05 PM
با سلام و تشکر
من TCF au Quebec هستم و فقط شامل compréhension oral و expression orale هستش. قسمت دوم رو می دونم چقدر طول می کشه ولی اولی رو نه. قسمت دوم اینطوره که از هر 6 سطح یه موضوع به شما می دن و باید راجع بهشون صحبت کنی و هرکدوم 1 دقیقه، 1.5 دقیقه، 2 دقیقه الی 3.5 دقیقه که سطح ششم هست.
یه فایل برای آقای توماس رو توی تاپیک کبک گذاشتند ولی اون رو نتونستم دانلود کنم!!!! دارید شما فایلشو؟؟؟
ممنون
مدت زمانی هر قسمت ازآزمون رو زنگ بزن از خود سفارت بپرس. اون خانم مهربونه خوب و کامل توضیح میده.
jullien
May 27th, 2010, 10:36 PM
سلام من الآن از امتحان TCF اومدم. Comprehension سختتر از اونی بود که فکر می کردم 30 تا سئوال با 25 دقیقه وقت. البته بچه هایی که TEF دادن می گن این ساده تر بود از TEF. ولی برای من که فکر می کنم خیلی سئوالا بی وقفه و سریع می اومد و می رفت. بعد یه استراحت کوتاه داشتیم و 7 نفر 7 نفر صدا می کردن برای Expression که 6 موضوع بود. از ساده ساده شروع می شد و می رسید به سطح C2. این بخشش بدک نبود در صورتیکه آمادگی کامل برای استفاده درست گرامر در حین صحبت کردن رو داشته باشی.
در کل یک ربع هم این یکی طول کشید و برای من که از این نظر خوب بود که فهمیدم دونستن لغت و گرامر به تفکیک یه چیزه و اینکه بتونی در مورد یه موضوع بی وقفه با استفاده صحیح از لغات و گرامر صحبت کنی یه چیز.
همگی موفق باشید
سلام.
شما امتحان TCF مربوط به کبک را دادید؟
jullien
May 27th, 2010, 10:41 PM
سلام
آسونترین امتحان برای کسی که فرانسشو برای کبک 7 زده چیه؟ من شنیدم DELF و DALF سخت هستن. مرسی از راهنماییون.
jullien
May 28th, 2010, 10:21 AM
TCF برای فرانسه سطح 7 , level چند میشه؟ مرسی از راهنماییتون.
Artin Raad
June 3rd, 2010, 07:52 PM
TCF برای فرانسه سطح 7 , level چند میشه؟ مرسی از راهنماییتون.
B2 برای متوسط بالا یعنی 7 و8 از 12 امتیاز
mehranam
June 6th, 2010, 02:30 PM
سلام، براي گرفتن 1 يا 2 نمره از زبان فرانسه بعنوان زبان دوم در سيستم فدرال، آيا حتما بايد در آزمون tef شركت كرد؟ يا گواهي شركت در كلاسهاي زبان فرانسه(در سطح مورد نيازو كسب نمره مورد نظر) از يك موسسه معتبر نظير قطب راوندي كفايت ميكند؟ممنون
stars
June 10th, 2010, 12:29 AM
سلام به همه
بچه ها کسی نمونه لهجه کبکی رو به صورت ام پی تری داره ؟؟؟ ممنون میشم لینکشو بگذارین.......
موفق باشید
abdolhosseini
June 11th, 2010, 12:54 PM
سلام
شنیدم برای کبک TEFAQ را قبول میکنن
کسی نمیدونه برای فدرال هم TEFAQ قبول میکنن یا فقط همون TEF فقط قبوله
137 رو جواب بدید اساتید سوال من هم هست
Maryam87
June 16th, 2010, 08:03 PM
با عرض سلام. از اينكه اطلاعات مي گذاريد ممنون. ولي بهتر نيست به جاي دلسرد كردن بچه ها و نا اميد كردنشون اونا رو تشويق كنيد تا با اميد بيشتري جلو برن.؟!
اگر چه من هنوز جوابي از آزمون TEF دريافت نكردم ولي فكر مي كنم تلاش همه كساني كه مي خوان روزي در كانادا زندگي كنند با ارزششه به خصوص براي يادگيري زبان و خيلي خوبه كه اگر چه اجباري است ولي يك زبان و يا دو زبان ديگر را مسلط مي شويم. اينكه فقط به فكر انگليسي باشيم و مدام بگيم بي خيال فراسه بشين و انگليسي را بالاتر ببريد صحبت درستي نيست چرا كه قطعا همه ما روزي به همين اطلاعات ولو كم از زبان فرانسه نياز پيدا خواهيم كرد. پس اجازه بدين كه همه با شوق اين مسير رو طي كنند.
در ضمن اطلاعات شما در مورد آوردن 2 امتياز اشتباه است و براي اخذ 2 نمره در امتحان فرانسه بايد B1 بياوريم نه B2 !
درود بر دوستان
داشتم تو این سایت دور می زدم دیدم که بعضی از دوستان راجب به امتحان فرانسه سوال دارند.من چون این مسیر رو رفتم .لازم دیدم توضیحی مختصر بدم
برای کبک باید فقط امتحان tef که فقط دو مهارت رو چک می کنه لازمه
برای فدرال باید هر چهار مهارت رو امتحان بدی که این هم از عجایب این کانادا است.البته یه مهارت هم که گرامر چک می شه ولی هیچ امتیازی نداره
در ایران دو جا این امتحان رو برگزار می کنه
موسسه قطب راوندی اواسط هر فصل
موسسه کوثر اصفهان اول هر فصل
البته اگه عجله داشته باشین کوثر پول بیشتر می گیره و تنهایی هر وقت بخواین امتحان می گیره
امتحان تهران در دو نوبت صبح و بعد ازظهر برگزار میشه
ولی اصفهان متاسفانه همه رو یکجا امتحان می کنه
اما توصیه مهم. برای امتیاز گرفتن حداقل دو امتیاز باید حداقل B2 بگیرید که این هم ساده نیست و باید حداقل یکسال فرانسه رو خوب خونده باشید.اگر تو ielts جا دارید تلاش کنید بهتره تا سراغ فرانسه برید.
پیروز باشید.
Maryam87
June 16th, 2010, 08:05 PM
دوستان اينجا كسي هست كه در آزمون TEF 6و 7 خرداد 89 قطب راوندي براي فدرال شركت كرده باشه ؟ اگه كسي هست لطفا پيغام بذاره. ممنون
niloofarsa
June 20th, 2010, 01:29 PM
سلام يكي از دوستان من امتحان tefaq قطب رو داده همون كه فقط ecouter و parler هست الان نتيجش اومده نوشته 428/810 اين يعني چي؟ سطحش B1 هست يا B2 ؟
solitude
June 26th, 2010, 04:51 PM
هزینه French fluency test for Québec یا همون TCFQ چقدره؟ آیا واقعا هر ماه برگزار میشه؟ یعنی هر وقت آماده بودم از ماه قبل رزور کنم حله؟ (امتحان رو توی سفارت میگیرن؟)
من در هر صورت می خوام یه بار امتحان بدم، نه برای اینکه از Interview خلاص بشم، بلکه یه آمادگی برای interview باشه، مثلا 1 ماه قبل Interview امتحان بدم.
Red_Sky
June 26th, 2010, 07:02 PM
هزینه French fluency test for Québec یا همون TCFQ چقدره؟ آیا واقعا هر ماه برگزار میشه؟ یعنی هر وقت آماده بودم از ماه قبل رزور کنم حله؟ (امتحان رو توی سفارت میگیرن؟)
من در هر صورت می خوام یه بار امتحان بدم، نه برای اینکه از Interview خلاص بشم، بلکه یه آمادگی برای interview باشه، مثلا 1 ماه قبل Interview امتحان بدم.
تا اونجا که من میدونم هر ماه برای ماه بعد ثبت نام میکنن. هزینه 10 تومن هست تو دفتر سفارت ثبت نام میشه. نقد پرداخت میشه. کارنامه رسمی هم نداره. زنگ بزن به سفارت بپرس.
solitude
June 26th, 2010, 07:50 PM
تا اونجا که من میدونم هر ماه برای ماه بعد ثبت نام میکنن. هزینه 10 تومن هست تو دفتر سفارت ثبت نام میشه. نقد پرداخت میشه. کارنامه رسمی هم نداره. زنگ بزن به سفارت بپرس.
اشتباه نمی کنی عزیز؟ اینجا نوشته:
http://www.ambafrance-ir.org/IMG/html/cd-html/etudier/farsi/farsi1-3.html#3
TCF برای کبک
وزارت مهاجرت و جوامع فرهنگی کبک (MICC)، رسما TCF را پذیرفته است
این تصمیم رسما از 16 اکتبر 2006 به مرحله اجرا در آمده است. بنا به درخواست این وزارتخانه، نسخه ی مخصوص TCF به نام « TCF برای کبک» ایجاد شد. این TCF منحصرا قابلیت های داوطلب در زمین درک مطلب و بیان شفاهی را ارزیابی می کند. امتحان شامل موارد زیر است
1- درک مطلب شفاهی: 30 مورد ( مدت امتحان: 30 دقیقه)
2- بیان شفاهی: 6 پرسش (مدت امتحان: 15 دقیقه)
کل مدت آزمون: 45 دقیقه
تعرفه: 1500000 ریال
جهت اطلاعات تکمیلی به نشانی زیر مراجعه فرمایید:
بخش همکاري و فعاليت سفارت فرانسه در ايران – ساختمان شماره 2
خیابان انقلاب ( بین جهارراه کالج و میدان فردوسی)، کوجه ابیورد، بن بست کیمیا، شماره 14
تلفن: 41-66705040 (009821 )- 44-66705043 (009821 )
منظور شما چیزه دیگه بود که 10 تومن بود؟ ( اگه باشه خیلی خوبه !)، امتحان آزمایشی وجود داره مثل آیلتس آزمایشی؟
ocardina
July 11th, 2010, 05:02 PM
سلام
من برای تست TCF tout Public ثبت نام کردم اما فقط تو قسمت اجباری تست. نمی دونستم باید expression رو هم تیک بزنم!!!
2 امتیاز برای skill worker فدرال کم دارم.
1- فرض اینکه از قسمت comprehension دو نمره رو بیارم، اداره مهاجرت کارنامه رو می پذیره؟
2- deadline ارسال مدارکم گذشته، منتها همه مدارک ام رو براشون فرستادم قبلا و گفته بودم TCF رو جداگونه تا آخر ماه اوت براشون می فرستم، حالا اگه تو این امتحان 2 نمره رو نیارم، به نظرتون ماه بعد ثبت نام کنم باز یا دیگه قبول نمی کنند؟
(امتیازم 65، تاریخ تست TCF بیست ژوییه و مهلت ارسال 7 ژوییه بوده)
ممنونتون می شم.
mf135
July 20th, 2010, 12:20 PM
سلام بچه ها.من خیلی حالم گرفته هست.من باید 6 امتیاز از french بگیرم ولی 120 روزم گذشته و همه مدارک بجز کارنامه TEF رو فرستادم.تاریخ بعدی امتحان TEF مهر هست و وکیلم میگه اگه شانس بیارم و تا اون موقع به پرونده رسیدگی نشه شاید بتونم کارنامه جدید رو بفرستم.میگه شاید حتی اون موقع هم بگن چون دیر کارنامه رو دادی قبول نیست و ردم کنن.کسی تا حالا case مثل من دیده؟میدونه چی میشه و چه باید کرد؟
از غصه دارم میمیرم:-((
solitude
July 20th, 2010, 02:26 PM
سلام بچه ها.من خیلی حالم گرفته هست.من باید 6 امتیاز از french بگیرم ولی 120 روزم گذشته و همه مدارک بجز کارنامه TEF رو فرستادم.تاریخ بعدی امتحان TEF مهر هست و وکیلم میگه اگه شانس بیارم و تا اون موقع به پرونده رسیدگی نشه شاید بتونم کارنامه جدید رو بفرستم.میگه شاید حتی اون موقع هم بگن چون دیر کارنامه رو دادی قبول نیست و ردم کنن.کسی تا حالا case مثل من دیده؟میدونه چی میشه و چه باید کرد؟
از غصه دارم میمیرم:-((
مصاحبه رفتین؟ مشروط به مدرک شدین؟ امتحان TCFQ زودتر برگزار نمیشه؟ اگه آماده هستین نمی تونین برین یه کشور دیگه امتحان بدین؟
arash-iran
August 4th, 2010, 04:56 PM
من تو هر سایتی رفتم برای TCF DAP اینو نوشته بود(البته مثل اینکه همه از روی هم کپی کردن):
TCF pour la DAP : این آزمون برای متقاضیانی که مایلند در فرانسه برای سال اول یا دوم لیسانس و یا برای رشته معماری شرکت نمایند می باشد.قسمت اول این آزمون مشابه قسمت اختیاری پوبلیک می باشد .
این یعنی چی؟ یعنی بخش ساختار زبان و شنیداری نداره؟ مگه میشه اینجوری؟ یعنی فقط دو تا بخش گفتاری و نوشتاری داره؟ تازه قسمت دومش هم نوشتاریه. این جوری که همه بخش هاش یکی میشه.
کسی اطلاعی نداره؟
Red_Sky
August 4th, 2010, 06:11 PM
سفارت روز 31 مرداد برای امتحان TCF pour Q ثبت نام میکنه. ساعت 10:30
هر کی مایل هست یادش نره. تماس بگیره و مدارک لازمه رو بپرسه.
arash-iran
August 4th, 2010, 08:33 PM
من تو هر سایتی رفتم برای TCF DAP اینو نوشته بود(البته مثل اینکه همه از روی هم کپی کردن):
این یعنی چی؟ یعنی بخش ساختار زبان و شنیداری نداره؟ مگه میشه اینجوری؟ یعنی فقط دو تا بخش گفتاری و نوشتاری داره؟ تازه قسمت دومش هم نوشتاریه. این جوری که همه بخش هاش یکی میشه.
کسی اطلاعی نداره؟
با تشکر از همه دوستانی که جواب دادند!!
خودم فهمیدم. متاسفانه در تمام سایتهای فارسی که در مورد TCF DAP توضیح داده شده، این مطلب اشتباه عنوان شده. نمی دونم چرا تا حالا سایت سفارت اینو درست نکرده. حتی تو این فروم هم به اشتباه این مطلب عنوان شده.
بخش اول آزمون TCF DAP همان بخش اجباری آزمون پوبلیک است. نه بخش اختیاری. به عبارتی شامل درک گفتاری و نوشتاری و ساختار زبان می شود.
stars
August 8th, 2010, 01:16 AM
سلام به بچه های خوب فروم
برای تف کبک کتاب خاصی هست یا باید کتاب تف 4 مهارتی و تهیه کرد ؟؟؟
با تشکر از همگی
Comboy
August 11th, 2010, 01:53 PM
امتحان زبان فرانسه تو ایران سالی دو بار برگزار میشه،
من دو تا موسسه زنگ زدم و اونها گفتن برای پذیرش مدرک دالف c1 می خوان. اما برای گرفتن مدرک دالف اول باید دلف رو گرفت. حالا من چی کار کنم اگه دلف را تو بهار بگیرم باید تا وسط پاییز برای دالف صبر کنم؟ و این یعنی ترم پاییز را از دست می دم؟
میشه کاری کرد که تو همون بهار بدون داشتن مدرک قبلی، دالف رو بگیرم و یا باید شش ماه برای امتحان بعدی صبر کنم.
ضمن اینکه نمی خوام فرانسوی را توی کلاسهای کشور فرانسه یاد بگیرم.
arash-iran
August 11th, 2010, 06:48 PM
امتحان زبان فرانسه تو ایران سالی دو بار برگزار میشه،
من دو تا موسسه زنگ زدم و اونها گفتن برای پذیرش مدرک دالف c1 می خوان. اما برای گرفتن مدرک دالف اول باید دلف رو گرفت. حالا من چی کار کنم اگه دلف را تو بهار بگیرم باید تا وسط پاییز برای دالف صبر کنم؟ و این یعنی ترم پاییز را از دست می دم؟
میشه کاری کرد که تو همون بهار بدون داشتن مدرک قبلی، دالف رو بگیرم و یا باید شش ماه برای امتحان بعدی صبر کنم.
ضمن اینکه نمی خوام فرانسوی را توی کلاسهای کشور فرانسه یاد بگیرم.
کجا برای پذیرش دالف c1 میخواد؟! من جایی تا حالا ندیدم.
helen-en
August 11th, 2010, 10:26 PM
اصلا لارم نیس که اول دلف بگیری بعد دالف !! اینو کاملا مطمئنم شما می تونی همه سطوح و با هم امتحان بدی ولیی دالف خیلییی سخته
Comboy
August 12th, 2010, 12:56 AM
کجا برای پذیرش دالف c1 میخواد؟! من جایی تا حالا ندیدم.
موسسه مشهد که گفت "سی یک" و حتی پرسیدم "بی دو" دلف قبوله، که باز گفت سی یک. تهران هم چیزی راجب دالف نگفت.
اون موسسه مشهد هم گفت چون برای لیسانس می خوام برم باید زبانم بهتر باشه.
اصلا لارم نیس که اول دلف بگیری بعد دالف !! اینو کاملا مطمئنم شما می تونی همه سطوح و با هم امتحان بدی ولیی دالف خیلییی سخته
چه خوب،
>ولیی دالف خیلییی سخت
همه اولش همین رو می گن، وقتی هم یه چیزی را یاد گرفتم می گن: تو استعداد داشتی، ما نداریم.
و دیگه اینکه من می خوام اقامت دایم بگیرم و فرانسه را به چشم خونه خودم نگاه کنم. بنابراین دالف که هیچی، باید فرانسوی را مثل بلبل صحبت کنم.
arash-iran
August 12th, 2010, 02:16 AM
موسسه مشهد که گفت "سی یک" و حتی پرسیدم "بی دو" دلف قبوله، که باز گفت سی یک. تهران هم چیزی راجب دالف نگفت.
اون موسسه مشهد هم گفت چون برای لیسانس می خوام برم باید زبانم بهتر باشه.
درسته که برای لیسانس باید فرانست قوی باشه ولی لزوما نباید در حد c1 باشه. من تو سایت دانشگاه های مختلف دیدم عموما B2 می خوان و حتی دانشگاه لیون 1 B1 می خواست. تنها جایی که دیدم که C1 می خواست دانشگاه فریبورگ سوئیس بود که اونهم برای معاف شدن از امتحان ورودی زبانش بود. البته برای رشته های مختلف فرق میکنه نمره ای که می خوان، ولی اینجوری نیست که همه باید حتما C1 باشن. راستی اگه میخوای اطلاعات موثق تری بگیری با خود بخش فرهنگی سفارت تماس بگیری بهتره.
michael1983
August 18th, 2010, 08:52 AM
سلام کیهان جان.
می خواستم ببینم که من چگونه می تونم فایل نمونه سوالات TCFQ رو از شما بگیرم؟؟؟
Comboy
August 19th, 2010, 11:24 AM
یک سوال: وقتی می خوایم مثلن B1 یا B2 بگیریم، قبل از امتحان مشخص می کنیم که چه سطحی می خوایم امتحان بدیم، و یا اینکه یک امتحان واحد برای همه هست و با توجه به امتیازی که در آخر می گیریم، سطحمون مشخص میشه.
سوالم در مورد TCF هست، 7 یا 8 از 12 میشه B2 یعنی چی؟ یعنی یک امتحان 12 نمره ای که اگه 8 بیاریم میشه B2 و اگه 6 بیاریم میشه B1؟
ممنون
nedak
August 19th, 2010, 12:46 PM
سلام، می خواستم بدونم که واسه مهاجرت به کبک از کجا بدونیم کدام امتحان فرانسه را باید بدیم! امروز زنگ زدم سفارت فرانسه واسه TCF ، گفتش که سفارت کانادا بهتون میگه که کدام امتحان و لازم دارین! ما هنوز مدارک رو نفرستادیم، لطفا راهنمایی کنید که ما واسه چه امتحانی ثبت نام کنیم؟! TEF ? TEFAQ? TCF?
arash-iran
August 19th, 2010, 01:08 PM
یک سوال: وقتی می خوایم مثلن B1 یا B2 بگیریم، قبل از امتحان مشخص می کنیم که چه سطحی می خوایم امتحان بدیم، و یا اینکه یک امتحان واحد برای همه هست و با توجه به امتیازی که در آخر می گیریم، سطحمون مشخص میشه.
سوالم در مورد TCF هست، 7 یا 8 از 12 میشه B2 یعنی چی؟ یعنی یک امتحان 12 نمره ای که اگه 8 بیاریم میشه B2 و اگه 6 بیاریم میشه B1؟
ممنون
در مورد TCF یک امتحان میدیم و با توجه به نمره سطحمون مشخص میشه.(مثل دلف و دالف نیست.) مثلا نمره بین 300 تا 400 برابر B1 یا 200 تا 300 برابر A2 هست. البته هر بخش جداگونه تعیین سطح میشه و نمره کلی علاوه بر سوالات تستی که از 699 نمره هست، با محاسبه نمره بخش گفتاری و نوشتاری که از 20 هست بدست میاد.
Comboy
August 19th, 2010, 03:58 PM
در مورد TCF یک امتحان میدیم و با توجه به نمره سطحمون مشخص میشه.(مثل دلف و دالف نیست.) مثلا نمره بین 300 تا 400 برابر B1 یا 200 تا 300 برابر A2 هست. البته هر بخش جداگونه تعیین سطح میشه و نمره کلی علاوه بر سوالات تستی که از 699 نمره هست، با محاسبه نمره بخش گفتاری و نوشتاری که از 20 هست بدست میاد.
امیدوارم بتونم publique را به جای DAP بگیرم، ولی اگه مجبور شدم بهمن قال قضیه را با DAP بکنم، اون چه جوریه؟ آخه قسمت گفتاری نداره.
و توی چارت دیدم که B2 امتحان TCF pour DAP برابر A5 و A6 دلف هست : http://www.ambafrance-ir.org/IMG/html/cd-html/etudier/farsi/farsi1-3.html
آیا وقتی دانشگاهی اعلام می کنه B2 می خواد،منظور B2 در TCF هم هست؟ یا باید معادل B2 دلف باشه؟
هر چی هم گشتم نمونه سوال TCF پیدا نکردم. اون سایت ciep فقط بخش نمونه سوال بخش نوشتاری برای TCF داره.
arash-iran
August 19th, 2010, 06:33 PM
امیدوارم بتونم publique را به جای DAP بگیرم، ولی اگه مجبور شدم بهمن قال قضیه را با DAP بکنم، اون چه جوریه؟ آخه قسمت گفتاری نداره.
و توی چارت دیدم که B2 امتحان TCF pour DAP برابر A5 و A6 دلف هست : http://www.ambafrance-ir.org/IMG/html/cd-html/etudier/farsi/farsi1-3.html
آیا وقتی دانشگاهی اعلام می کنه B2 می خواد،منظور B2 در TCF هم هست؟ یا باید معادل B2 دلف باشه؟
هر چی هم گشتم نمونه سوال TCF پیدا نکردم. اون سایت ciep فقط بخش نمونه سوال بخش نوشتاری برای TCF داره.
شما دلف و دالفو بیخیال بشید. تمام سطوح A1-A2-B1-B2-C1-C2 در تمامی امتحان ها مشابهند.
نمونه سوال TCF برای همه سطوح در این سایت هست: http://tcf.didierfle.com/
دو تا از منابع این امتحان هم در بخش منابع دانلودی هست که یکی کتاب و یکی نرم افزار شبیه ساز آزمونه که خیلی مفیدن.
Bernadot !
August 20th, 2010, 06:41 PM
سلام دوستان. کانون زبان 27 تا 30 شهریور ثبت نام امتحان دالف و دلف داره اما قبلش یه مصاحبه میگیره. کسی میدونه این مصاحبه برای چیه؟ و این که من میتونم تو دو امتحان شرکت کنم یا نه
ممنون میشم کسی اطلاعات جامعی در مورد امتحانهای دالف و دلف و tcf بده.
با تشکر
aida_11041
August 20th, 2010, 09:09 PM
سلام به همگی
اینجا در مورد delf کم صحبت شده ... اما من در مورد همین امتحان سوال داشتم...
با توجه به اینکه این امتحان در سطح های مختلفش در یک روز برگزار میشه ، میخواستم بدونم آیا میشه همون روز از a1 تا b2 پشت سر هم امتحان داد؟
Red_Sky
August 21st, 2010, 07:52 AM
سلام به همگی
اینجا در مورد delf کم صحبت شده ... اما من در مورد همین امتحان سوال داشتم...
با توجه به اینکه این امتحان در سطح های مختلفش در یک روز برگزار میشه ، میخواستم بدونم آیا میشه همون روز از a1 تا b2 پشت سر هم امتحان داد؟
قبلا خانم هلن تجربشون رو تو امتحان کامل توضیح دادن و گفتن که میشه همه سطوح رو با هم امتحان داد.
jullien
August 21st, 2010, 11:32 AM
سلام. امتحان TCFQ برای ورود به دانشگاه کافیه یا باید TCF کامل امتحان بدیم؟
helen-en
August 21st, 2010, 12:26 PM
من مشهد امتحان دلف دادم .. موفعه ثبت نام گفتن مصاحبه داره که نداشت :دی می روین و یک برگه رو پر می کنین همین! بعد هم می گن کلاس فشرده داریم :دی
من به دوستان می گم که واسه هر دانشگاهی چک کنن که چه مدرکی لازمه و در چه سطحی شاید واسه یکی C1 یکی b1 مورد قبول باشه . در ضمن اعتبار مدر ک tcf فقط 2 ساله و دلف واسه همیشه اس.
امتحان دالف فقط تو تهران برگزار می شه.
اگه می خواین برای بار اول شرکت کنین و مثل من هیچ کلاسی و برای ازمونش شرکت نکردین بهتره که دو تا سطح رو با هم امتحان بدین مثلا اگه هدفتون b1 هست a2 رو هم شرکت کنین . که شک نشین :دی
اخه 2 3 سال پیش این همه واسه امتحان شرکت نمی کردن ! احساس می کنم شبیه کنکور شده :دی اکه مطمئن هسین که دز سطح b1 هستین b2 رو هم شرکت کنین . در ضمن اگه امتحان رو پاس کنین دیگه نمی تونین شرکت کنین و نمره بالاتری بگیرین در صورتی که امتحان tcf رو می تونین هر چقدر می خواین شرکت کنین البته شنیدم باید بین 2 تا امتحان یه فاصله زمانی باشه حالا دقیق نمی دونم
Comboy
August 22nd, 2010, 01:16 AM
شما دلف و دالفو بیخیال بشید. تمام سطوح A1-A2-B1-B2-C1-C2 در تمامی امتحان ها مشابهند.
نمونه سوال TCF برای همه سطوح در این سایت هست: http://tcf.didierfle.com/
دو تا از منابع این امتحان هم در بخش منابع دانلودی هست که یکی کتاب و یکی نرم افزار شبیه ساز آزمونه که خیلی مفیدن.
مرسی، الان تو دانشگاه هستم نمی تونم بخش هایی که صدا پخش می کنن جواب بدم. گرامرها را جواب دادم. structures de la langue
از A1 تا B2، سطح های بی را بعضی سوالها اول اشتباه می زدم و انتخاب دومم درست بودن، جالب بود که تو B2 موفق تر بودم! شاید همین چند تا سوال
آمادگیم را برای امتحان بیشتر کرده بود.
دست شما درست، باید کمر همت را سفت بست. ولی جدا امیدوار شدم.
گرچه هر چقدر هم تو امتحانا موفق باشم، می دونم تا موقعی که مثل آدم حرف بزنم خیلی کار می بره.
فاروم میگه: اول یخده به دیگران امتیاز بدهید تا بتوانید دوباره به آرش امتیاز بدهید.
savizmoghtader
August 25th, 2010, 09:22 PM
سلام دوستان. کانون زبان 27 تا 30 شهریور ثبت نام امتحان دالف و دلف داره اما قبلش یه مصاحبه میگیره. کسی میدونه این مصاحبه برای چیه؟ و این که من میتونم تو دو امتحان شرکت کنم یا نه
ممنون میشم کسی اطلاعات جامعی در مورد امتحانهای دالف و دلف و tcf بده.
با تشکر
سلام
تو این مصاحبه به شما می گن که چه سطحی رو امتحان بدید احتمال موفقیتتون بیشتره . سوالات خاصی هم نمی پرسن . اسم و اینکه چقدر و کجا و کی فرانسه خوندید و چرا می خواین این امتحانو بدید. بعد از روی صحبت کردنتون و .. می گن کدوم سطح براتون بهتره. بله می تونین 2 تا رو با هم بدید .
اگر صرفا واسه مهاجرت یا تحصیل می خواین و دنبال جمع کردن انواع مدارک نیستید delf و dalf ندید . TCF , TEF , TCFaQو .. اینا خیلی اسونترن و نمره بهتری میارید معمولا.
موفق باشید
rotest100
August 26th, 2010, 10:26 AM
آیا میشود در TCF فقط قسمت speaking and listening رو در داد و بقیه رو خالی گذشت تا صفر بشن. آیا نمره هر مهارت جدا جدا سنجیده میشود
hony
August 28th, 2010, 11:48 AM
با سلام به همه دوستان .کسی با کتاب کنکسیون که مجتمع فنی تدریس میکنه آشنایی داره؟میشه با این متد امتحان tcfرو داد؟
Artin Raad
September 4th, 2010, 07:36 AM
با سلام به همه دوستان .کسی با کتاب کنکسیون که مجتمع فنی تدریس میکنه آشنایی داره؟میشه با این متد امتحان tcfرو داد؟
سلام
شما با هر متدی میتونی تو امتحان شرکت کنی و این متد بسیار خوبیه فقط بهتره نمونه سوالات بگیری و نمرین کنی
zer0c00l
September 9th, 2010, 03:01 AM
سلام دوستان
یک سری منابع برای امتحان E-TEFAQمی خواستم و می خواستم بدونم این امتحان توی ایران برگزار می شه ؟
سوال دیگم اینه که برای حذف مصاحبه و ارسال مدرک در اول کار البته با رشته دیمند چه سطحی خوبه با B1 می شه مصاحبه رو دور زد ؟
ممنون
Red_Sky
September 18th, 2010, 02:06 PM
کانون تا 4 شنبه داره برای دلف ثبت نام میکنه
یه قطعه عکس + دو مدرک شناسایی معتبر ببرید برا ثبت نام
صبح زود برید که تو صف طولانی نمونید.
Red_Sky
September 18th, 2010, 05:02 PM
http://www.ili.ir/tabid/67/ArticleId/197/-DELF-DALF-2010-197.aspx
مدارک و شرایط لازم برای ثبت نام DELF , DALF
helen-en
September 18th, 2010, 06:10 PM
http://www.ili.ir/tabid/67/ArticleId/197/-DELF-DALF-2010-197.aspx
مدارک و شرایط لازم برای ثبت نام DELF , DALF
بهتره پاسپورت همراهتون باشه واسه تاربخ تولد
Red_Sky
September 19th, 2010, 07:21 AM
بهتره پاسپورت همراهتون باشه واسه تاربخ تولد
آره اگر پاس همراهتون باشه دیگه اصلا مدرک دیگه ای نمیخواد. در ضمن رو سایت یادمه زده بود 2 تا عکس ولی از من یه دونه گرفت. فکر کنم عکستون خوشگل باشه یه دونه اندازه 2 تا جواب میده.
aida_11041
September 19th, 2010, 07:42 AM
کانون تا 4 شنبه داره برای دلف ثبت نام میکنه
یه قطعه عکس + دو مدرک شناسایی معتبر ببرید برا ثبت نام
صبح زود برید که تو صف طولانی نمونید.
کس دیگه ای هم میتونه به جامون ثیت نام کنه؟ یا حتما باید حضوری بریم؟ آخه من خودم نمیتونم برم و دوستم قراره به جام بره
مثلا با عکس من و کپی مدارکم به جای من ثبت نام کنه.
Red_Sky
September 19th, 2010, 08:08 AM
کس دیگه ای هم میتونه به جامون ثیت نام کنه؟ یا حتما باید حضوری بریم؟ آخه من خودم نمیتونم برم و دوستم قراره به جام بره
مثلا با عکس من و کپی مدارکم به جای من ثبت نام کنه.
اگر بالای 15 سال هستید حتما حتما حضور خودتون الزامیه چون من اونجا بودم به چشم خودم دیدم که دو تا از پدر مادرها رو رد کرد.
aida_11041
September 19th, 2010, 08:17 AM
اگر بالای 15 سال هستید حتما حتما حضور خودتون الزامیه چون من اونجا بودم به چشم خودم دیدم که دو تا از پدر مادرها رو رد کرد.
آخه من در شهرستان هستم و اصلا امکان نداره بتونم برم برای ثبت نام.
در واحد مشهد هم میخوام ثبت نام کنم.
یعنی هیچ راهی نداره؟ یعنی اینکه دوستم خودش رو جای من جا بزنه؟
a12ood
September 19th, 2010, 02:00 PM
آخه من در شهرستان هستم و اصلا امکان نداره بتونم برم برای ثبت نام.
در واحد مشهد هم میخوام ثبت نام کنم.
یعنی هیچ راهی نداره؟ یعنی اینکه دوستم خودش رو جای من جا بزنه؟
سلام
در مشهد 30 شهریور 13 الی 15 و 31 شهریور 8 الی 10 ثبت نام میکنند. امروز پرسیدم مسئولش هیچ اطلاعی از نحوه ثبت نام نداشت.به نظر من صبر کنید سه شنبه بپرسید ویا دوستتون تلاشش را بکند. اگه شد که بهتر وگرنه شب بیاد مشهد چهار شنبه صبح ثبت نام کنید و برگردید.پیروز باشید.
Bernadot !
September 19th, 2010, 07:39 PM
دوستانی که برای ثبت نام رفتند آیا مصاحبه ای هم در کاره؟
Red_Sky
September 20th, 2010, 07:11 AM
دوستانی که برای ثبت نام رفتند آیا مصاحبه ای هم در کاره؟
بله یه مصاحبه کوتاه چند دقیقه ای داره برای اینکه راهنماییتون کنن چه سطحی امتحان بدید. رایگان هست و اجباری. البته میشه اون رو پیچوند مثلا اگر یه مدرک قبلی داشته باشید مثلا A2 میتونید مصاحبه ندید.
موفق باشید.
hanie
September 21st, 2010, 01:37 AM
آیا اطلاعاتی در مورد آزمون آنلاین TEFAQ دارین؟ یا همون eTEFAQ .
آزمون آنلاین دیگه ای هم هست؟ TCFQ هم آنلاین داره؟
مرسی.
aida_11041
September 22nd, 2010, 01:12 AM
از امتحان دلف که گذشت.
برای امتحان tcf هم ثبت نام حضوری انجام میشه؟
و کسی از تاریخ ثبت نام و تاریخ امتحان های tcf خبر داره. آخه در اینترنت هیچ اطلاعاتی از این امتحان نیست .
همه جا نوشتن که سفارت برگزار میکنه اما حتی در سایت سفارت هم هیچ چیزی ننوشته.
helen-en
September 22nd, 2010, 01:36 PM
از امتحان دلف که گذشت.
و کسی از تاریخ ثبت نام و تاریخ امتحان های tcf خبر داره. آخه در اینترنت هیچ اطلاعاتی از این امتحان نیست .
بله حضوری ماهی یه بار تفریبا از بخش فرهنگی سفارت بیرسین
kate
September 22nd, 2010, 01:46 PM
از امتحان دلف که گذشت.
شما امروز 4 شنبه 31 شهریور وقت دارید برای هر دو اقدام کنید. تا ساعت 3.5-4 می تونید برای تعیین سطح و ثبت نام دلف برید کانون و tcf رو سفارت تا صبح که ثبت نام می کرد حالا بعد از ظهر رو نمی دونم. پول رو هم دستی می گیره سفارت و نیاز به بانک رفتن هم ندارید. امتحانش هم 26 اکتبر هست.
on_the_way
September 24th, 2010, 10:56 AM
سلام دوستان
من هفته پیش در سوریه مصاحبه کبک داشتم و conditional شدم.
آفیسر از من B2 با مهلت یک ساله خواشت تا قبولم کنه و CSQ رو مشروط به این کرد. به گفته آقای آفیسر من الان A2 هستم.
دوستانی که تجربه دارن آیا میشه با وقت گذاشتن در عرض چند ماه به این سطح رسید ؟
آیا شما موسسه یا معلم خوبی میشناسید ؟
به گفته کارمند سفارت کبک TCF یا TCFQ و TEF هم قبوله فقط niveau مهمه که B2 باشه اینطور که میگن به محض ارسال این مدارک CSQ صادر میشه.
ممنون
lalaii
September 24th, 2010, 04:47 PM
من شنیدم که کلاسای سفارت خوبه.
Red_Sky
September 25th, 2010, 08:13 AM
سلام دوستان
من هفته پیش در سوریه مصاحبه کبک داشتم و conditional شدم.
آفیسر از من B2 با مهلت یک ساله خواشت تا قبولم کنه و CSQ رو مشروط به این کرد. به گفته آقای آفیسر من الان A2 هستم.
دوستانی که تجربه دارن آیا میشه با وقت گذاشتن در عرض چند ماه به این سطح رسید ؟
آیا شما موسسه یا معلم خوبی میشناسید ؟
به گفته کارمند سفارت کبک TCF یا TCFQ و TEF هم قبوله فقط niveau مهمه که B2 باشه اینطور که میگن به محض ارسال این مدارک CSQ صادر میشه.
ممنون
کتابهای آمادگی آزمون هست. کتابها رو یه نگاه کن و اگر TCFQ شرکت کنی که فکر کنم از همه آسونتره فقط دو مهارت رو ازتون امتحان میگیرن که فکر کنم سریعترین روش باشه برای گرفتن مدرک B2.
اگر کتابها رو ببینی و کمی تمرین ها رو حل کنید و خصوصا مهارت اول در مورد درک مطلب خودت تقریبا میتونی براورد کنی چقدر زمان میبره تا آماده بشی.
همچنین میتونی یه امتحان TCF blanc بدی که خیلی ارزونه تا قبل هر چیز یه براوردی از خودت داشته باشی.
موفق باشی.
srj
September 26th, 2010, 03:16 PM
با سلام
آزمون TCFQ كجا برگزار مي شود؟ اين آزمون چه فرقي با TCF دارد؟هزينه ثبت نام چقدر است ؟
براي ثبت نام اين آزمون هم فقط پاسپورت و يك قطعه عكس كافي است ؟
آزمون TCF blanc را كجا مي توان امتحان داد؟
كتابهاي مرتبط به اين آزمون دقيقاٌ به نام TCFQ هست؟ و سئوال آخر اينكه :
از ديد آفيسرجهت مصاحبه اين مدرك با ساير مدارك از جمله TEFو..... فرقي نمي كند ؟
Red_Sky
September 27th, 2010, 08:11 AM
با سلام
آزمون TCFQ كجا برگزار مي شود؟ اين آزمون چه فرقي با TCF دارد؟هزينه ثبت نام چقدر است ؟
براي ثبت نام اين آزمون هم فقط پاسپورت و يك قطعه عكس كافي است ؟
آزمون TCF blanc را كجا مي توان امتحان داد؟
كتابهاي مرتبط به اين آزمون دقيقاٌ به نام TCFQ هست؟ و سئوال آخر اينكه :
از ديد آفيسرجهت مصاحبه اين مدرك با ساير مدارك از جمله TEFو..... فرقي نمي كند ؟
سلام
همه سوالات تکراری بود
TCF رو فقط سفارت فرانسه میگیره و تو دانشگاه های کانادا و فرانسه معروف تر از TEF هست. تو قسمت ثبت نام دانشگاهها بررسی کنید متوجه میشید.
TEF رو فقط قطب برگزار میکنه و از نظر ارزش در کل فرق چندانی با TCF نداره.(کوثر هم فکر کنم داره)
TCFaQ امتحان خاص کبک هست = زیر شاخه ای از TCF و فقط دو مهارت درک مطلب و گفتار تست گرفته میشه.
TEFQ امتحان خاص کبک هست = زیر شاخه ای از TEF و فقط دو مهارت درک مطلب و گفتار تست گرفته میشه.
برای مدارک لازم و هزینه و ... هم زنگ به زنید به سفارت یا قطب بپرسید.
betsa_f1
October 6th, 2010, 01:47 AM
سلام
من حدود دو ماه پیش برای مصاحبه کبک رفتم و ازم B2 خواستن و وقت زیادی هم ندارم اول می خواستم tcf quebec را امتحان بدم ولی الان تصمیم دارم که tefaq رو امتحان بدم و همیتطور که میدونید دو قسمته و راستش مشکل من الان بیشتر Expression orale چون هیچ source ندارم می خواستم از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن خواهش کنم اگر منابعی میشناسند معرفی کنند من درواقع نمونه سوژه های ممکن رو میخوام که روش کار کنم البته اگر مثل ilets کتابی وجود داشته باشه که خودش یک مثال از هر سوژه داشته باشه که خیلی عالی میشه
Artin Raad
October 6th, 2010, 09:17 AM
سلام
من حدود دو ماه پیش برای مصاحبه کبک رفتم و ازم B2 خواستن و وقت زیادی هم ندارم اول می خواستم tcf quebec را امتحان بدم ولی الان تصمیم دارم که tefaq رو امتحان بدم و همیتطور که میدونید دو قسمته و راستش مشکل من الان بیشتر Expression orale چون هیچ source ندارم می خواستم از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن خواهش کنم اگر منابعی میشناسند معرفی کنند من درواقع نمونه سوژه های ممکن رو میخوام که روش کار کنم البته اگر مثل ilets کتابی وجود داشته باشه که خودش یک مثال از هر سوژه داشته باشه که خیلی عالی میشه
سلام
کتاب Expression orale هست که 4 تا سطح داره اما Expression orale های مخصوص کبک تو ایران نیست (یا لاقل من تا وقتی ایران بودم ندیدم) که کم هم نیستند تو دیکسیونق های کبکی موارد زیادیش ذکر شده
باید از نمونه سوالات استفاده کنی
البته دوستانی که این امتحان دادند بهتر میتونند راهنمایی کنند
Red_Sky
October 6th, 2010, 09:35 AM
سلام
سلام برای آمادگی تست و امتحان کتب مختلف آمادگی آزمون وجود داره که به طور جداگانه روی هر مهارت کار میکنه و نمونه سوالات و روش های حل اونها رو هم داره. میتونید کتاب آمادگی TEF را بگیرید و فقط فصول مربوطه به امتحان TEFaQ رو کار کنید. تو انقلاب و شهر کتاب میتونید این کتابها رو پیدا کنید.
موفق باشید.
kate
October 8th, 2010, 01:36 PM
امتحان TCF تاریخ 23 نوامبر
برای ثبت نام در این آزمون روز 5 آبان ساعت 10.30 تا 12 به سفارت مراجعه کنید.
kate
October 8th, 2010, 01:40 PM
دوستان من در تماس تلفنی از سفارت سوال کردم که آیا TCFQ لهجه کبکی داره و جواب دادند "خیر، فرق چندانی با بقیه امتحان ها نداره!" و در یک فروم انگلیسی خوندم که TCFQ ورژن ساده تری از TCF است. اگه کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره لطفا راهنمایی کنید.
betsa_f1
October 8th, 2010, 01:45 PM
مرسی از راهنماییتون شما می دونید از کجا میشه نمونه سئوالهاا را پیدا کرد؟ و آیا tefaq نمره منفی داره و اینکه از tcf quebec سخت تره یا نه؟ یک نفر بهم گفت که باید با مصاحبه کننده در tefaq با بحث کنی ولی در tcf quebec باید راجع به یک موضوع حداکثر 3 دقیقه توضیح بدی؟ در tefaq آیا سئوال گرامر هم وجود دارد؟
tearsofgod
October 17th, 2010, 12:23 AM
با سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم در مورد مدرک TEF من هنوز وقت مصاحبم نیومده و نمرم شده 382 که فع فرم هم که پر کردم B1 زدم !!حال می خواستم ببینم مدرک TEF رو بفرستم یا همراه خوذم ببرم مصاحبه؟؟امکانش هست به مصاحبه دعوت نشم!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
livan_58
October 19th, 2010, 03:48 PM
موسسه علمي فرهنگي هنري علامه قطب راوندي زمان ثبت نام TEF و TEFAQ بهمن ماه 1389 را اعلام کرد
ثبت نام آزمون TEF و TEFAQ بهمن ماه 1389
15 آبان 1389 از ساعت 8 الی 16 انجام میگردد.
yousef82
October 19th, 2010, 07:26 PM
سئوال من دررابطه با آزمون Delf هست :
کانون زبان که مجری آزمون هست و اقدام به برگزاری مصاحبه تعیین سطح برای داوطلب می کند ، آیا به داوطلبی که تا حد زیادی مسلط به زبان فرانسه می باشد ، مجوز شرکت در آزمون نهایی Delf یعنی B2 می دهد ؟ یا اینکه داوطلبی که هنوز هیچ امتحانی از سطوح Delf را نداده مجاز نبوده و باید سطح اول یعنی A1 را امتحان دهد هر چند توانایی زبان او بالا هم باشد ؟
آیا داوطلب اگر توانایی بالا داشته باشد می تواند در یک روز هر 4 سطح ( A1 , A2 , B1 , B2) را امتحان دهد ؟ ممنون از راهنمایی
Red_Sky
October 19th, 2010, 08:17 PM
سئوال من دررابطه با آزمون Delf هست :
کانون زبان که مجری آزمون هست و اقدام به برگزاری مصاحبه تعیین سطح برای داوطلب می کند ، آیا به داوطلبی که تا حد زیادی مسلط به زبان فرانسه می باشد ، مجوز شرکت در آزمون نهایی Delf یعنی B2 می دهد ؟ یا اینکه داوطلبی که هنوز هیچ امتحانی از سطوح Delf را نداده مجاز نبوده و باید سطح اول یعنی A1 را امتحان دهد هر چند توانایی زبان او بالا هم باشد ؟
آیا داوطلب اگر توانایی بالا داشته باشد می تواند در یک روز هر 4 سطح ( A1 , A2 , B1 , B2) را امتحان دهد ؟ ممنون از راهنمایی
من برای تعیین سطح رفته بودم و به مصاحبه کننده گفتم من تا به حال هیچ آزمون فرانسه ندادم و بدون تعیین سطح و به مسئولیت خودم میخوام B1 و B2 رو ثبت نام کنم و سریع کارم رو انجام داد و هیچ مشکلی هم نبود.
شما میتونید آزمونهای همه سطوح رو یکجا ثبت نام کنید.
yousef82
October 20th, 2010, 12:45 AM
ممنون .
شما B1 , B2 را با همدیگه امتحان دادین ؟ یعنی A1 , A2 را امتحان ندادید ؟ مگه امتحان Delf نباید از 6 سطح تشکیل شده باشه که کامل بشه ؟
yousef82
October 20th, 2010, 12:49 AM
پس با فرمایش شما به یکباره می توان C1 , C2 را با هم امتحان داد و پرونده امتحان Delf را بست . بلی ؟
Red_Sky
October 20th, 2010, 08:42 AM
پس با فرمایش شما به یکباره می توان C1 , C2 را با هم امتحان داد و پرونده امتحان Delf را بست . بلی ؟
شما میتونید از A1 تا C2 رو ثبت نام کنید و اگر این کار رو بکنید فکر کنم اولین نفر در جهان باشید.
ببینید کدوم سطح هستید همون رو ثبت نام کنید دیگه.
هر سطح برا خودش امتحان کامل هست و به هم ربطی ندارن. صحبت شما مثل این می مونه که بگی تا PHD نگیری درست تموم نشده.
کامران
October 20th, 2010, 09:52 AM
دوستان من در تماس تلفنی از سفارت سوال کردم که آیا TCFQ لهجه کبکی داره و جواب دادند "خیر، فرق چندانی با بقیه امتحان ها نداره!" و در یک فروم انگلیسی خوندم که TCFQ ورژن ساده تری از TCF است. اگه کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره لطفا راهنمایی کنید.
ممنون از اطلاعاتتون
فقط یه سوال داشتم آیا این آزمون هم هر ماهه در سفارت برگزار میشه
kate
October 20th, 2010, 10:12 AM
ممنون از اطلاعاتتون
فقط یه سوال داشتم آیا این آزمون هم هر ماهه در سفارت برگزار میشه
بله. این شماره سفارت برای اطلاعات بیشتر : 66705040
yousef82
October 20th, 2010, 12:34 PM
Red_Sky عزیر ممنون از توضیحات شما
آخه از اول برام مطلب خوب جا نیفتاده بود . فکر می کردم سلسله مراتبیه ! و تا یکی را امتحان ندی دیگری را نمی تونی .
پس من می رم که A1 را امتحان بدم !
Red_Sky
October 20th, 2010, 01:23 PM
Red_Sky عزیر ممنون از توضیحات شما
آخه از اول برام مطلب خوب جا نیفتاده بود . فکر می کردم سلسله مراتبیه ! و تا یکی را امتحان ندی دیگری را نمی تونی .
پس من می رم که A1 را امتحان بدم !
مگه ثبت نام کرده بودی برای این سری؟ جایی نرو تا فروردین باید صبر کنی برای ثبت نام.
yousef82
October 21st, 2010, 12:40 AM
نه هنوز اقدام نکردم . جناب Red_Sky عزیز . ولی دارم مطالعه می کنم و سعی می کنم با وجود مشغله کار ، پیشرفت داشته باشم . متدی را که الان می خونم از اینترنت دان کردم اسمش هست Rocket French Interactive Audio Course ازش خوشم اومده یه جوری روشش متفاوته . فعلن نمی خوام هیچ کلاس و دوره ای برم . می خوام بیشتر مطالعه کنم و سئوالات دوره های قبل را روشون دقت داشته باشم و اون آخرا با یه استاد اهل فن و DELF کار یه دوره خصوصی برم . ممنون می شم از تجربیاتت ما ر بهره مند کنی .
yousef82
October 21st, 2010, 09:35 AM
راستی وبلاگ قشنگی داری . خیلی فضای خوبی داره و نکات آموزنده ای گردآوری کرده ای . ممنون
helen-en
October 21st, 2010, 02:39 PM
اومدم یه توصیه کنم پولتون و واسه A1 ندین A2 هم واسه کسایی خوبه که کلاس امادگی امتحان نرفتن و یهو شک نشن اصل امتحان از b1 شروع می شه ( از لحاظ ارزشی ) و b1 و b2 دوتا مدرکی هستن که خوبه داشته باشین :) c1 هم که :دی اگه کسی گرفت به من بگه چطوری گرفته
Red_Sky
October 21st, 2010, 05:54 PM
نه هنوز اقدام نکردم . جناب Red_Sky عزیز . ولی دارم مطالعه می کنم و سعی می کنم با وجود مشغله کار ، پیشرفت داشته باشم . متدی را که الان می خونم از اینترنت دان کردم اسمش هست Rocket French Interactive Audio Course ازش خوشم اومده یه جوری روشش متفاوته . فعلن نمی خوام هیچ کلاس و دوره ای برم . می خوام بیشتر مطالعه کنم و سئوالات دوره های قبل را روشون دقت داشته باشم و اون آخرا با یه استاد اهل فن و DELF کار یه دوره خصوصی برم . ممنون می شم از تجربیاتت ما ر بهره مند کنی .
Rocket رو من دانلود کردم اوایل ولی ازش خوشم نیومد. سلیقه ای هست این موضوع. ولی به هر حال برای آزمون زیاد جالب نیست. بهتره از رو کتاب بری جلو. خصوصا کتب آمادگی آزمون.
موفق باشی.
yousef82
October 21st, 2010, 10:13 PM
Rocket رو من دانلود کردم اوایل ولی ازش خوشم نیومد. سلیقه ای هست این موضوع. ولی به هر حال برای آزمون زیاد جالب نیست. بهتره از رو کتاب بری جلو. خصوصا کتب آمادگی آزمون.
موفق باشی.
می دونی این کتاب روش برخوردش با گرامر برام جالبه ، گرامر را خشک و بی روح نگفته . البته نمی خوام زیاد روی گرامر وقتم بزارم ولی خب لازمه .
من از دیکشنری هم استفاده می کنم : یکی هست Collins Talking French-English و دیگری یه خورده سطحش پایینتر ِ ولی لغات پرکاربرد درش یکجا اومده بنام French English Bilingual Visual .
روش خوندم این که می آم کاربرد لغات و افعال ر تو جملات پایه مطالعه می کنم . البته وقت گیره اما من این جوری خوندن ر دوست دارم حس می کنم چیزی ر از قلم نداختم . فکر می کنم تا 3 یا 4 ماه دیگه به نتایج خوبی بررسم الان تو اواخر لغت c هستم . ممنون
Bernadot !
October 26th, 2010, 08:39 PM
فردا ساعت 10.30 تا 12 سفارت ثبت نام tcfq انجام میده.
یک کپی پاسپورت + یک قطعه عکس + 170000 تومن وجه نقد!
من هم فردا اونجا هستم.
موفق باشید.
tala fr
October 27th, 2010, 09:13 PM
سلام . من میخواستم بدونم که دارا بودن یک مدرک فرانسه در روز مصاحبه چقدر می تونه کمک کنه . شما کدام امتحان را پیشنهاد می کنید. برای کسی که در فرمها 6 یا 7 را زده چه سطحی در امتحان مورد نیازه؟ آیا وقتی می گوییم B1 یعنی در تک تک مهارتها یا مثل ILETS یک نمره کلی دارد؟
amir.alizadeh
October 28th, 2010, 06:14 PM
سلام به همه دوستان!
من دیروز رفتم بخش فرهنگی سفارت فرانسه برای ثبت نام TCFQ.
اطلاعاتی رو که به دست آوردم مینویسم شاید به درد کسایی که میخوان بعدا برای این امتحان ثبت نام کنن بخوره.
- سفارت تقریبا به طور منظم هر ماه یک بار دو امتحان TCF و TCFQ رو برگزار میکنه. اولی بیشتر برای رفتن به دانشگاه و ادامه تحصیل به درد میخوره و دومی برای مهاجرت. در امتحان TCFQ فقط دو مهارت شنیداری و گفتاری ارزیابی میشه.
- ثبت نام برای هر امتحان آخرین چهارشنبه هر ماه میلادی از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۳:۰۰ انجام میشه.
- ساعت ۱۰:۳۰ یک جلسه توجیهی در مورد نحوه امتحان داده میشه که تقریبا ۴۵ دقیقه طول میکشه. اگر اطلاعات کافی داشته باشین لازم نیست حتما توی این جلسه شرکت کنین ولی به نظر من خیلی به دردخور بود.
- تفاوت امتحان TCF با TEF اینه که اولی نمره منفی نداره و دومی داره که به این ترتیب به نظر میرسه TCF برای امتحان دادن راحتتر باشه و بشه با ترس کمتر به سوالات جواب داد.
- کلا در قسمت درک شنیداری comprehension orale تعداد ۳۰ سوال چهارجوابی مطرح میشه که ۲۵ دقیقه زمان داره.
- سوالات رو فقط باید با خودکار مشکی جواب داد. نه مداد نه رواننویس و نه هیچ چیز دیگه.
- اگر اشتباه جواب بدین نباید روش رو خط بزنید یا سعی کنین پاکش کنید. بلکه باید جواب دیگه رو که فکر میکنین درسته رو هم علامت بزنین و بعد دور جواب درست یک دایره بکشین. از این توضیح به نظر میرسه که تصحیح پاسخنامهها کاملا ماشینی نباشه و احتمالا خودشون یه نگاهی به برگهها میاندازن.
- امتحانش راس ساعت ۹:۳۰ شروع میشه و توصیه کردن ساعت ۹:۰۰ اونجا باشیم.
- همون روز و بعد از امتحان comprehension امتحان expression orale انجام میشه که برای هر نفر ۱۵ دقیقه طول میکشه و ۶ سوال مطرح میشه. سوالها به ترتیب از آسان به سخت هستن و هر کدوم متناظر با سطوح A1 تا C2. هر چه به سطح بالاتر سوالها نزدیک میشید زمان پاسخگویی هم زیادتر میشه. مثلا برای اولی فکر کنم ۱ دقیقه و برای آخری ۳.۵ دقیقه وقت هست. ظاهرا آزمونگر فقط یک سوال میپرسه و بعد نوبت شماست که در زمان مشخص به اون سوال جواب بدین.
در ضمن چون من خودم پدرم دراومد تا جاش رو پیدا کنم:
آدرس: خیابان انقلاب٬ بین میدان فردوسی و چهارراه کالج٬ ضلع جنوبی خ انقلاب تقریبا روبروی خیابان ویلا (استاد نجات اللهی)٬ ک ابیورد٬ کوچه دوم سمت راست (کیمیا)٬ وارد کوچه شدین حدود ۱۰۰ متر برین جلو و نترسین! چون خیلی خوفناکه و ممکنه فکر کنین اشتباه اومدین ولی ادامه بدین. سمت چپ یه ساختمان آجری که متاسفانه پلاکش رو نمیدونم.
mahshad_h
November 4th, 2010, 10:18 PM
سلام دوستان
کسی یک معلم خوب که تخصصی TEF درس بده میشناسه؟ ممنون می شم معرفی کنید.
on_the_way
November 7th, 2010, 07:23 AM
سلام
میخواستم از دوستان با تجربه خواهش کنم اگر کسی از امتحان TCFQ ترجیحا یا TCF چندنا نمونه سوال یا کتاب در مورد comprehension orale داره اینجا معرفی کنه.
من دیشب رفتم انقلاب. برای آمادگی TCF فقظ یک کتاب در بازار پیدا کردم بنام TCF 250 activities که دارمش و چندان جالب نیست.
ممنون
amir.alizadeh
November 7th, 2010, 09:05 AM
سلام
میخواستم از دوستان با تجربه خواهش کنم اگر کسی از امتحان TCFQ ترجیحا یا TCF چندنا نمونه سوال یا کتاب در مورد comprehension orale داره اینجا معرفی کنه.
من دیشب رفتم انقلاب. برای آمادگی TCF فقظ یک کتاب در بازار پیدا کردم بنام TCF 250 activities که دارمش و چندان جالب نیست.
ممنون
به غیر از کتابی که شما گرفتید من فقط یک کتاب دیگه تو بازار پیدا کردم که اسمش هست Test de Connaissance du Francais. activites d'entrainement و یه کتاب حدودا ۱۰۰ صفحهای است با Audio CD که شامل یک سری تست نمونه امتحان TCF برای هر ۴ مهارت هستش. انتشاراتش didier است ولی نمیدونم تو ایران کدوم انتشارات افست کرده چون هیج اطلاعاتی روش نزده. عکس جلدش رو براتون گذاشتم. این هم یه لینک (http://www.amazon.com/Connaissance-Francais-Esb/dp/2278052713/ref=sr_1_3?s=books&ie=UTF8&qid=1289107575&sr=1-3) از کتاب توی آمازون.
3816ظاهرا غیر از ایران توی بقیه دنیا هم کتاب دیگهای در زمینه TCF وجود نداره. به نظر من اگه میخواین بیشتر کار کنید و تست بزنید برید سراغ کتابهای TEF که البته من ازشون اطلاع زیادی ندارم.
on_the_way
November 7th, 2010, 04:40 PM
به غیر از کتابی که شما گرفتید من فقط یک کتاب دیگه تو بازار پیدا کردم که اسمش هست Test de Connaissance du Francais. activites d'entrainement و یه کتاب حدودا ۱۰۰ صفحهای است با Audio CD که شامل یک سری تست نمونه امتحان TCF برای هر ۴ مهارت هستش. انتشاراتش didier است ولی نمیدونم تو ایران کدوم انتشارات افست کرده چون هیج اطلاعاتی روش نزده. عکس جلدش رو براتون گذاشتم. این هم یه لینک (http://www.amazon.com/Connaissance-Francais-Esb/dp/2278052713/ref=sr_1_3?s=books&ie=UTF8&qid=1289107575&sr=1-3) از کتاب توی آمازون.
3816ظاهرا غیر از ایران توی بقیه دنیا هم کتاب دیگهای در زمینه TCF وجود نداره. به نظر من اگه میخواین بیشتر کار کنید و تست بزنید برید سراغ کتابهای TEF که البته من ازشون اطلاع زیادی ندارم.
ممنون دوست عزیز
کتاب TEF هم خوبه ولی روش سوالهاش یک کم متفاوته
مشکل اینه که ecoute ها یکبار بیشتر پخش نمیشه و احتیاج به تمرین تمرکز داره
helen-en
November 7th, 2010, 05:21 PM
بله همین کتاب و با صوتی هاش تو همین فروم هست لینکاش که من و رد اسکای گذاشتیم بگردین پیدا می کنین
Hamid_62
November 7th, 2010, 07:30 PM
سلام دوستان ، سوالی داشتم : میخواستم از دوستانی که تو امتحان TCFQ شرکت کردند بپرسم که تو بخش Parler امتحان ، بیشتر در مورد چه موضوعاتی سوال پرسیده میشه ؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره جواب بده
saman_shahin
November 8th, 2010, 08:50 AM
سلام دوستان ، سوالی داشتم : میخواستم از دوستانی که تو امتحان TCFQ شرکت کردند بپرسم که تو بخش Parler امتحان ، بیشتر در مورد چه موضوعاتی سوال پرسیده میشه ؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره جواب بده
مهم نيست در مورد چي سوال مي پرسند
از آن دايره لغتي اي كه مي بايستي بلد باشي و خوب شنيده باشي، سوال مي پرسند كه بايد خوب جواب بدي! فقط شايد تركيب جمله و گرامرش رو تغيير بدن! و كمي بپيچونن!
saeedeh1360
November 10th, 2010, 02:15 PM
سلام به همه دوستان
من مي خوام تو اسفند ماه امتحان TCFQ بدم . الن دو ماهه كه فرانسه مي خونم به صورت فشرده و مي خوام بدونم TEFAQ اسون تر و كاربردي تره يا TCFQ و اينكه كسي شما تلفن سفارتو داره كه اين امتحانه tcfq را برگذار مي كنه و اينكه به نظر شما تا اسفند اگه فشرده campus 1 را تموم كنم و تا اوالاي campuse 2 برم جلو از پس B1 بر مي آم يا نه؟
مرسي از راهنمايي تون
solitude
November 10th, 2010, 03:03 PM
سلام به همه دوستان
من مي خوام تو اسفند ماه امتحان TCFQ بدم . الن دو ماهه كه فرانسه مي خونم به صورت فشرده و مي خوام بدونم TEFAQ اسون تر و كاربردي تره يا TCFQ و اينكه كسي شما تلفن سفارتو داره كه اين امتحانه tcfq را برگذار مي كنه و اينكه به نظر شما تا اسفند اگه فشرده campus 1 را تموم كنم و تا اوالاي campuse 2 برم جلو از پس B1 بر مي آم يا نه؟
مرسي از راهنمايي تون
امتحان tcfq توصیه میشه به دلایل مختلف.
کمپوس 2 رو هم اگه تموم کنین تازه میشین LOWER INTERMEDIATE که فکر کنم بشه حدود
A2+/ B1
یعنی بالاترین نمره A2 و حدود پایینترین حد B1
البته این تخمین من است با استفاده از این صفحه:
http://www.lang.ox.ac.uk/courses/tst_french_reqs.html
omid59
November 10th, 2010, 07:32 PM
امتحان tcfq توصیه میشه به دلایل مختلف.
کمپوس 2 رو هم اگه تموم کنین تازه میشین LOWER INTERMEDIATE که فکر کنم بشه حدود
A2+/ B1
یعنی بالاترین نمره A2 و حدود پایینترین حد B1
البته این تخمین من است با استفاده از این صفحه:
http://www.lang.ox.ac.uk/courses/tst_french_reqs.html
solitude عزیز سلام.به نظرت با تموم کردن reflect 1 چطور؟به سطح B1 میشه رسید؟
solitude
November 10th, 2010, 09:51 PM
solitude عزیز سلام.به نظرت با تموم کردن reflect 1 چطور؟به سطح B1 میشه رسید؟
من دقیقا نمی دونم چون روی کتاب چیزی ننوشته ولی از روی دایره لغتش میشه حدس که تقریباً میرسونه. ولی فایلهای صوتی این کتاب خیلی بده و در کل کتاب جالبی نیست و نمی دونم بین این همه انتخاب هایی که وجود داره چرا کسی باید از روی اون بخونه؟ خصوصاً برای self study اصلاً خوب نیست ولی با معلم یه بحث دیگه است
مطابق خود سایت انتشارات:
http://www.hachettefle.fr/pi/fiche.php?idArticle=4037
این کتاب برای Débutant است و REFLET 2 برای Intermédiaire و کتاب REFLET 3 برای Avancé است. با این حساب میشه گفت حدوداً :
REFLETS 1 به سطح A2+/B1
REFLETS 2 به سطح B1+/B2
REFLETS 3 به سطح B2+/C1
میرسونه
علت اینکه نمیشه دقیق گفت این است که کتابها قدیمی است و در سطوح قدیمی که 6 تایی نیست طبقه بندی شده.
مثلا این توضیح کتاب REFLETS 3 است:
un entraînement aux épreuves du DELF 1er degré (A3, A4) et 2e degré (A5, A6)
من که نمی دونم این سطوح A5 , A6 معادل کدوم سطح فعلی است
پی نوشت:
در تاپیک http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?24171-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B7%D8%AD-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%81%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AA%D8%AF-%D9%88-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8 به زودی به این کتاب هم می رسم
غزال
November 14th, 2010, 03:54 PM
سلام
بچه ها یه توضیحی بدم که امتحان Delf بسیار راحت بوده و و سوالات چهار جوابی و راحته و مصاحبش هم چهار مورد گفته باید 5 دقیقه در مورد یکی از این موضوعات توضیح بدین :1-یک خاطره - 2 - یک داستان - 3 - یک فیلم و چهارمیش هم یادم نیست.
البته سطح A2 که راحت می شه از اون نمره بالا گرفت.
saman_shahin
November 14th, 2010, 05:12 PM
دوستان ظاهراً چند روز پیش امتحان TCFQ توی سفارت فرانسه بوده، کسی می دونه اطلاعاتی بده و اینکه برای ماه بعد چه شرایطی برای ثبت نام باید داشته باشیم؟
من که کلاسهای سفارت رو نرفتم و توی هیچ موسسه ای دیگه هم کار نکردم چطور؟ حتماً باید جایی بوده باشیم یا تعیین سطح می کنن یا اصلا هیچ کاری نمی کنن؟
ممنون
amir.alizadeh
November 14th, 2010, 07:48 PM
دوستان ظاهراً چند روز پیش امتحان TCFQ توی سفارت فرانسه بوده، کسی می دونه اطلاعاتی بده و اینکه برای ماه بعد چه شرایطی برای ثبت نام باید داشته باشیم؟
من که کلاسهای سفارت رو نرفتم و توی هیچ موسسه ای دیگه هم کار نکردم چطور؟ حتماً باید جایی بوده باشیم یا تعیین سطح می کنن یا اصلا هیچ کاری نمی کنن؟
ممنون
امتحان TCFQ سه شنبه هفته بعد توی سفارت برگزار میشه
من قبلا در پست ۲۱۶ توضیحاتش رو نوشتم
kate
November 16th, 2010, 10:27 AM
ثبت نام امتحان TCF تاریخ 21 دسامبر
هفته آینده 24 نوامبر ( 3 آذر) ساعت 10.30 تا 12.30
شماره دفتر فرهنگی سفارت فرانسه جهت اطلاعات بیشتر:
66705040
فراز
November 17th, 2010, 04:40 PM
به دلیل ایجاد بخشی جداگانه برای زبان فرانسه این تاپیک قفل می شود و کاربران می توانند در تاپیک های جدید بحث ها را ادامه بدهند:
http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?152-DELF-amp-DALF
احتمال دارد که اطلاعات مفید این تاپیک نیز در اینده به تاپیک های جدید منتقل شود
تاپیک قفل شد