PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تافل اینترنتی خارج از ایران و دوره انلاین

leysha
08-19-2008, 11:46 PM
اگر فرق میکنه انهایی که دوبی امتحان داده اند لطفن موضوعات speaking and writing را بنویسند.

Some14Myself
08-19-2008, 11:56 PM
اتفاقآ همین چند روز پیش با چندتا از بچه ها سر همین صحبت بود ...
آخر هم همه یه استدلال منطقی کردن و نفهمیدیم کدوم درست می گیم ..
نتیجه اینکه زیاد بهتره بهش فکر نکنیم ...

در ضمن یه سری به این بزنین :

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,1247.0.html

babakd
08-20-2008, 12:28 AM
من 3 روز پیش امتحان دادم و موضوعات speaking و writing رو تو فروم های خارجی چک کردم، همه همین بودند. تنها قسمتی که ممکنه سوالات در یک روز فرق بکنه قسمت extended مربوط به reading یا listening (همون قسمتی که نمره نداره و به صورت آزمایشی به داوطلب داده میشه) ممکنه این قسمت برای آدمهای مختلف فرق کنه، اما بقیه قسمتها کاملا یکسانند.

antwerpen
11-12-2009, 12:21 AM
سلام

آیا دوره آمادگی تاقل آنلاین خوب می شناسید.که در ایران برگذار بشه

antwerpen
12-29-2009, 08:21 PM
سلام

من مجبورم خارج از ایران امتحان بدم.آیا سوالهای تافل توی یک کشور فرانسه زبان با ایران فرق داره؟
من کتابهای تافل را دانلود کردم از این سایت .واقعا ممنون. چون اینجا نه کتاب هست نه کلاس.به خاطر اینکه هر کی می یاد تافل داره یا هم به فرانسه درس می خونه.
یک دوره انلاین فقط توی شهر دیگه ای هست. به نظر شما به من کمک می کنه یا کتابها رو کامل بخونم کافیه؟رایتینگم خوب نیست.لیستنینگ هم راحت نمیتونم نت بردارم.
کلاس هم خیلی گرونه و هم اینکه می ترسم چون مال فرانسه زبانهاست اعتماد به نفسم رو از دست بدم.
لطفا راهنمایی کنین.

saloomeh57
01-14-2010, 02:19 PM
سلام

امتحان تافل اینترنتی توی اروپا با ایران سوالاش فرق داره؟ من مجبورم فرانسه امتحان بدم .خیلی نگرانم