PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدارک ویزای انگلستان

صفحه ها : [1] 2 3 4

r.majdodin
08-25-2008, 07:22 AM
سلام دوستان
1- آیا سفارت انگلستان اصل مدارک تحصیلی را می خواهد؟ یعنی مدارک موقت وزارت علوم کافی نیست؟
2- دانشگاهها چطور؟ آنها هم اصل مدارک را می خواهند یا مثلاً به نامه های سربسته دانشگاههایی مثل شریف اکتفا می کنند؟

abcdeng
01-15-2010, 06:56 PM
سلام
من مدارکی رو که واسه ویزای دانشجویی آماده کردم رو پایین آوردم. اگه کم و کسری داره لطفا راهنمایی کنین. ممنون میشم.

1- اصل پاسپورت خودم و همسرم + 2 برگ کپی از هرکدام
2- عکس
3- حساب بانکی به مدت دو ماه به مبلغ 60 میلیون + ترجمه + 2 سری کپی از ترجمه (آیا از فارسیشم باید کپی بگیرم؟)
4- اصل دانشنامه لیسانس و فوق لیسانس+ ریز نمرات + ترجمه شان + 2 سری کپی از هرکدام(آیا فارسیشون رو هم باید کپی بگیرم؟)
5- ویزا لتر + 2 سری کپی
6- بورس اعطایی از سوی دانشگاه کاردیف(25500 پوند: شامل شهریه و هزینه زندگی) +2 سری کپی
7- گواهی اشتغال به کار خودم و همسرم با ذکر درامد خالص ماهیانه + ترجمه و 2 سری کپی از هرکدام(آیا فارسیشون رو هم باید کپی بگیرم؟)
8- مدرک atas+ 2سری کپی
9- سند ازدواج + ترجمه +2سری کپی از هرکدام(آیا فارسیش رو هم باید کپی بگیرم؟)
10- نمره تافل PBT + 2 سری کپی(بدلیل ذکر در ویزا لتر)
11- مقالاتم + 2 سری کپی(بدلیل ذکر در ویزا لتر)

لطفا در مورد فرمهایی که باید پر کنم راهنمایی بفرمایید.

وقت سفارتم 21 بهمن هستش.

با سپاس

houman1979
01-15-2010, 09:50 PM
با سلام
کپی فارسی های قاعدتا ضمیمه ترجمه هستند و نیازی به کپی نیست از ترجمه ها باید بگیرید چون اونا رو میفرستند ابوظبی
در مورد پرینت بانکی آیا در این مدت دو ماه موجودی کمتر شده یا نه؟ البته پولی که تو حسابه خیلی بیشتر از مقدار مورد نیازه.
گواهی اشتغال به کار اصلا لازم نیست.
مقالات لازم نیست براساس قوانین فقط باید اعلام کنید که براساس اونها ارزشیابی شدید ولی ارایه اونها اجباری نیست.
باید فرم ویزای دانشجویی رو به صورت آنلاین پر کنید که احتمالا کردید وگرنه وقت نمیتونستید بگیرید. و فرم appendix8 که خیلی مهمه و با دقت پر کنید.

abcdeng
01-16-2010, 09:47 PM
خیلی سپاسگذارم هومن جون، خواهشمندم هر وقت چیزی به ذهنتون رسید که اینجا نگفتم حتما یاد آوری کنین.
من یه بار ویزام به خاطر بی اطلاعی از اینکه باید اصل دانشنامه فارسی رو بزارم رد شده. به همین خاطر اینارو نوشتم که دوستانه دیگه این اشتباه ساده رو نکنن.

dooodeh
01-18-2010, 07:02 PM
سلام
من امروز فهمیدم که دانشگاه تا آپریل 2010 نمی تونه برام ویزا لتر بفرسته ( به خاطر مشخص نبودن fee 2010 ) در صورتی که دوره زبان من اونجا از 3 می شروع میشه و 11 feb وقت سفارت دارم ....البته ویزا لتر زبان رو برام می فرستن ..حالا من یه سوال دارم که اصلا اینجوری بهم ویزا میدن؟؟ کدوم فرم رو باید پر کنم؟؟؟ studen generel ya student visitor مرسی

houman1979
01-19-2010, 10:14 AM
نه شما نمیتونید Student Visitor بشید. هم مشکلات زیادی داره و هم اینکه شما با چه عنوانی میخواید برید؟ این برای کسیه که میخواد یه دوره کوتاه کمتر از شش ماه رو بگذرونه. تازه قابل تمدید هم نیست.

dooodeh
01-19-2010, 01:11 PM
من پذیرش دانشگاه رو دارم برای فوق ...3 ماه زبان بعدش هم فوق.....ویزا لتر زبان رو برام می فرستن تا هفته آینده ولی ویزا لتر فوق ام احتمالا آماده نمیشه.... میشه با زبان اقدام کنم اونجا تمدید کنم ؟؟ اینجوری بهم ویزا میدن؟؟؟

houman1979
01-19-2010, 04:18 PM
بله اینطوری متونید. همون ویزای دانشجویی Tier 4 General باید اقدام کنید.

abcdeng
01-21-2010, 12:39 PM
با سلام
کپی فارسی های قاعدتا ضمیمه ترجمه هستند و نیازی به کپی نیست از ترجمه ها باید بگیرید چون اونا رو میفرستند ابوظبی
در مورد پرینت بانکی آیا در این مدت دو ماه موجودی کمتر شده یا نه؟ البته پولی که تو حسابه خیلی بیشتر از مقدار مورد نیازه.
گواهی اشتغال به کار اصلا لازم نیست.
مقالات لازم نیست براساس قوانین فقط باید اعلام کنید که براساس اونها ارزشیابی شدید ولی ارایه اونها اجباری نیست.
باید فرم ویزای دانشجویی رو به صورت آنلاین پر کنید که احتمالا کردید وگرنه وقت نمیتونستید بگیرید. و فرم appendix8 که خیلی مهمه و با دقت پر کنید.

چند تا سوال جدید دارم، لطفا راهنماییم کنین:

1- بانک میتونه یه ترجمه از پرینت حساب بانکیم رو به زبان انگلیسی بده و همچنین می تونه موجودی حسابم رو به پوند تبدیل کنه. بنظر شما این کار مشکلی ایجاد نمی کنه. یا بهتر من موجودی رو بصورت ریال بدم و خود سفارت معادل پوند اونو حساب کنه؟

2- هومن جون گفته که گواهی کار لازم نیست ولی روی تابلوی دم در سفارت نوشته که وضعیت فعلی کار و درامدتون رو نشون بدید. همچنین هر درامد دیگه ای که دارید.

3- گواهی اشتغال به کار باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟- اگه شرکتمون خودش گواهی انگلیسی بده دیگه نیازی به تایید وزارت خارجه نیست؟ بعضیها (دارالترجمه)میگن باید دفترچه بیمه و روزنامه شرکت و تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه داشته باشد

houman1979
01-21-2010, 03:12 PM
1-پرینت بانکی باید شرایط زیر را داشته باشه:
-اسم و شماره حساب
-نام بانک
-لوگوی بانک
اگه این شرایط رو داره قبوله. اگه موجودی شما ریاله نیازی به تبدیل به پوند نیست چون خود سفارت روزی که درخواست میدید با استفاده از سایت Oanda تبدیل رو انجام میده.
2-بله و حتی تو فرم تقاضای آنلاین هم اینو پرسیده ولی براساس قوانین جدید و سیستم PBS اصلا سابقه کار و درآمد شما برای ویزای دانشجویی اهمیت نداره. شما اگه فرم کاغذی روادید دانشجویی را ببینید اصلا اشاره چندانی به این موضوع نمیکنه. اطلاعات دم در سفارت مال قبل از سیستم PBS و از سه سال پیش تاحالا تغییر نکرده. شما اگه دارید برای اطمینا ببرید ولی اصلا هیچ اهمیتی نداره من برای ویزای خیلی سفت و سخت تر از این سابقه کار ندادم.
3-هیچ مدرکی برای ویزاهای انگلیس به تایید دادگستری و امورخارجه نیاز نداره فقط مهر مترجم کافیه.

niloofar2010
01-22-2010, 10:40 AM
یه سوال
یکی از سوالای application form اینه که آیا تا حالا هیچ جرمی (شامل رانندگی) انجام داده اید یا نه؟ خوب هر کسی که رانندگی میکنه تو ایران به احتمال بالا جریمه شده. من باید این جریمه ها رو بنویسم یا اینکه تو ایران چریمه رانندگی در واقع جرم نیست و تو گواهی سو پیشینه ذکر نمیشه؟ کسایی که اقدام کردند و بخصوص اونهایی که جواب گرفتند چه جوابی دادند به این سوال؟

delly
01-23-2010, 12:30 PM
اگه اشتباه نکنم منظور از جرم اینه که در دادگاهی محکوم شده باشید. بنابراین جریمه رانندگی جزوش نیست. ولی می تونه جرمی مربوط به رانندگی باشه.

DAVOUD60
01-27-2010, 05:12 PM
اگر کسی راجع به مشخصات CERTIFICATE OF LEVEL FORM برای زبان میدونه منو راهنمایی کنه (چه توضیحاتی باید توش نوشته شده باشه) آخه من رفتم ابوظبی FORM LEVEL هم داشتم ولی قبول نکردن ورد شدم دلیلشون همCERTIFICATE OF LEVEL FORM
arashnoo21@yahoo.com

abcdeng
02-02-2010, 08:17 AM
اگه موقع پر کردن فرم اینترنتی (VAF9)، تاریخ یا آدرسی رو اشتباه وارد کرده باشیم برای اصلاحش چکار باید کرد؟
مرسی

abcdeng
02-07-2010, 11:35 PM
سلام ذوستان

ایا باید متنی که به عنوان موضوع تز تحقیقاتی در نامه ATAS آمده عینا در ویزا لتر آمده باشد؟ ممنون میشم اگه سریع جواب بدید.

Roya.t
04-07-2010, 02:58 PM
آيا اين دو فرم رو هم بايد به سفارت ارائه بديم؟(در صورتيکه به روش apply, online ميکنيم؟)
Application form VAF9 - PBS Migrant
PBS Appendix 8 (General) Student)

houman1979
04-07-2010, 06:42 PM
آيا اين دو فرم رو هم بايد به سفارت ارائه بديم؟(در صورتيکه به روش apply, online ميکنيم؟)
Application form VAF9 - PBS Migrant
PBS Appendix 8 (General) Student)

ضمیمه شماره 8 رو باید در هر صورت بدید ولی اگه آنلاین پر می کنید نیازی به فرم VAF9نیست.

hg_fs2002
04-09-2010, 09:41 AM
دوستان اينجا كسي مي دونه واسه ويزا گرفتن از سفارت انگليس واسه كنفرانس دعوت نامه بايد مستقيما از كنفرانس فكس بشه يا نه مي شه خودمونم دعوت نامه رو ارائه بديم؟

houman1979
04-09-2010, 11:26 AM
دوستان اينجا كسي مي دونه واسه ويزا گرفتن از سفارت انگليس واسه كنفرانس دعوت نامه بايد مستقيما از كنفرانس فكس بشه يا نه مي شه خودمونم دعوت نامه رو ارائه بديم؟

همه چیز باید اصل باشه و فکس و ایمیل به هیچ وجه قبول نیست.

tititoti
04-14-2010, 12:51 AM
سلام دوستان
1- آیا سفارت انگلستان اصل مدارک تحصیلی را می خواهد؟ یعنی مدارک موقت وزارت علوم کافی نیست؟

من هم دقیقاً این سنوال رو دارم. من گواهی موقت پایان تحصیلات رو که قابل ترجمه هم بود از دانشگاه گرفتم و ترجمه کردم. با همون مدرک ترجمه شده هم پذیرش گرفتم. می خوام بدونم سفارت هم این گواهی موقت رو قبول خواهد کرد یا خیر. زیرا اینطور که از ظواهر امر پیداست تا وضعیت خدمت سربازی مشخص نشه، دانشنامه تحویل داده نمی شه.

سپاس

تبیان
04-14-2010, 01:19 AM
من هم دقیقاً این سنوال رو دارم. من گواهی موقت پایان تحصیلات رو که قابل ترجمه هم بود از دانشگاه گرفتم و ترجمه کردم. با همون مدرک ترجمه شده هم پذیرش گرفتم. می خوام بدونم سفارت هم این گواهی موقت رو قبول خواهد کرد یا خیر. زیرا اینطور که از ظواهر امر پیداست تا وضعیت خدمت سربازی مشخص نشه، دانشنامه تحویل داده نمی شه.

سپاس

قبول میکنه مشکلی نداره.

houman1979
04-14-2010, 10:19 PM

سپاس

برای سفارت ریسک کار بالاست و احتمال رد شدن زیاده.

tititoti
04-15-2010, 09:08 AM
قبول میکنه مشکلی نداره.

برای سفارت ریسک کار بالاست و احتمال رد شدن زیاده.

بالاخره کدوم یکی. چون من هیچ مدرک دیگه ای به جز این گواهی موقت ندارم در حال حاظر.

houman1979
04-15-2010, 02:11 PM
بالاخره کدوم یکی. چون من هیچ مدرک دیگه ای به جز این گواهی موقت ندارم در حال حاظر.

من نمیدونم این دوستمون بر چه اساسی با قاطعیت میگه مشکلی نیست ممکنه چند نفر شانسی قبول شده باشند ولی از نظر قانونی مدرک موقت قبول نیست اینم متن قانون:
Documents used to get a General student Confirmation of Acceptance for Studies– Excluding students studying English Language Courses at level B2 of the Common European Framework of Reference for languages (CEFR) and students taking a recognised Foundation Programme for Postgraduate Doctors/Dentists
If the Tier 4 sponsor has assessed the student’s qualifications in order to assign the 75. Confirmation of Acceptance for Studies, the student must send us these qualifications with their application. For each qualification listed, the student must provide either:
The original certificate(s) of qualification; i.
Each document must be the original (not a copy) and must clearly show the:◦◦
applicant’s name;◦◦
title of the award;◦◦
date of the award; and◦◦
name of the awarding institution.◦◦
We will not accept original provisional certificates

halandoon
04-15-2010, 02:30 PM
من نمیدونم این دوستمون بر چه اساسی با قاطعیت میگه مشکلی نیست ممکنه چند نفر شانسی قبول شده باشند ولی از نظر قانونی مدرک موقت قبول نیست اینم متن قانون:
Documents used to get a General student Confirmation of Acceptance for Studies– Excluding students studying English Language Courses at level B2 of the Common European Framework of Reference for languages (CEFR) and students taking a recognised Foundation Programme for Postgraduate Doctors/Dentists
If the Tier 4 sponsor has assessed the student’s qualifications in order to assign the 75. Confirmation of Acceptance for Studies, the student must send us these qualifications with their application. For each qualification listed, the student must provide either:
The original certificate(s) of qualification; i.
Each document must be the original (not a copy) and must clearly show the:◦◦
applicant’s name;◦◦
title of the award;◦◦
date of the award; and◦◦
name of the awarding institution.◦◦
We will not accept original provisional certificates
سلام هومن جان، من متوجه نشدم که کجای این متن نوشته که مدرک موقت نمیشه؟
مدرک موقت همه این چندتا فاکتوری رو که ذکر کردن داره که!

houman1979
04-15-2010, 03:23 PM
سلام هومن جان، من متوجه نشدم که کجای این متن نوشته که مدرک موقت نمیشه؟
مدرک موقت همه این چندتا فاکتوری رو که ذکر کردن داره که!

Provisonal Certificate یعنی مدرک موقت!!!!
اتفاقا پر رنگش کردم که بهتر مشخص بشه.
تو خود انگلستان دهها پرونده رد شدن ویزا هر روز اعلام میشه که دلیلشون همین مدرک موقت بوده تازه از دانشگاه های انگلیسی که افسر ویزا آمار همشون رو هم داره چه برسه به دانشگاه های ایرانی. همونطوری که گفتم ممکنه شانسی کسایی گرفته باشند ولی براساس قانون افسر ویزا حق داره رد کنه. هر کسی هم میخواد اقدام کنه باید این ریسک رو قبول کنه.

halandoon
04-15-2010, 03:27 PM
پس با این اوصاف اگه امکان دسترسی به مدرک اصلیتون رو ندارید و چاره ای به جز تسلیم این مدرک به آفیسر نیست. بهتره که شفاف دلایلتون رو به آفیسر توضیح بدید."راه دیگه ای نیست"

tititoti
04-16-2010, 01:27 AM
پس با این اوصاف اگه امکان دسترسی به مدرک اصلیتون رو ندارید و چاره ای به جز تسلیم این مدرک به آفیسر نیست. بهتره که شفاف دلایلتون رو به آفیسر توضیح بدید."راه دیگه ای نیست"

بعد این توضیح، به چه صورتی هست؟ در فرم ها باید پر بشه و یا در روز مصاحبه در سفارت باید شفاهاً توضیح داده بشه؟
و در آخر آفیسر های سفارت فارسی زبان هستند یا انگلیسی زبان؟

houman1979
04-16-2010, 10:39 AM
بعد این توضیح، به چه صورتی هست؟ در فرم ها باید پر بشه و یا در روز مصاحبه در سفارت باید شفاهاً توضیح داده بشه؟
و در آخر آفیسر های سفارت فارسی زبان هستند یا انگلیسی زبان؟

دوست عزیز شما اصلا افسر ویزا رو نمی بینید. شما باید این توضیح رو در بخش مربوط به اطلاعات اضافی اعلام کنید. میتونم بپرسم چرا اصل مدرک رو نمی گیرید؟

tititoti
04-16-2010, 11:14 AM
میتونم بپرسم چرا اصل مدرک رو نمی گیرید؟

من هنوز خدمت سربازی نرفتم و کارت پایان خدمت ندارم. و دانشگاه هم به من گفتند که اصل دانشنامه بعد از تحویل کارت پایان خدمت (یا معافی) تحویل داده میشه. البته من گواهی موقت قابل ترجمه از دانشگاه گرفتم که روی یک کاغذ A4 گلاسه چاپ شده. و با ترجمۀ همون گواهی موقت از دانشگاه مقصد پذیرش گرفتم. در حال حاضر هم مدرکم دست دارالترجمه است تا از وزارت علوم مهر تایید هم بگیره.
که این مهر تایید رو هم در صورت داشتن کارت پایان خدمت می زنن که من بعد از تماس با خانم محمدی در وزارت علوم از ایشون پرسیدم که آیا با کارت سبز اعزام به خدمت نمی شه این مهر رو گرفت؟ که جواب ایشون مثبت بود. اما از ذوقم فراموش کردم بپرسم که آیا نمی شه با این کارت اعزام، دانشنامه رو تحویل گرفت که ان شاءالله روز شنبه حتماً تماس می گیرم و امیدوارم که بشه.

tititoti
04-16-2010, 11:15 AM
میتونم بپرسم چرا اصل مدرک رو نمی گیرید؟

من هنوز خدمت سربازی نرفتم و کارت پایان خدمت ندارم. و دانشگاه هم به من گفتند که اصل دانشنامه بعد از تحویل کارت پایان خدمت (یا معافی) تحویل داده میشه. البته من گواهی موقت قابل ترجمه از دانشگاه گرفتم که روی یک کاغذ A4 گلاسه چاپ شده. و با ترجمۀ همون گواهی موقت از دانشگاه مقصد پذیرش گرفتم. در حال حاضر هم مدرکم دست دارالترجمه است تا از وزارت علوم مهر تایید هم بگیره.
که این مهر تایید رو هم در صورت داشتن کارت پایان خدمت می زنن که من بعد از تماس با خانم محمدی در وزارت علوم از ایشون پرسیدم که آیا با کارت سبز اعزام به خدمت نمی شه این مهر رو گرفت؟ که جواب ایشون مثبت بود. اما از ذوقم فراموش کردم بپرسم که آیا نمی شه با این کارت اعزام، دانشنامه رو تحویل گرفت که ان شاءالله روز شنبه حتماً تماس می گیرم و امیدوارم که بشه.

alikharej
05-01-2010, 11:08 AM
کسی چرا اینجا راجب CAS حرف نمیزنه؟
همه باید CAS بدن از اگر Feb. 2010 به اونور اقدام کرده باشن

راستی بیمه هم می خوان؟ من تو مندارک که همچین چیزی ندیدم
کسی میدونه به جر مدارک
http://www.ukvisas.gov.uk/en/howtoapply/infs/inf29pbsstudent#21792398
و مدارک دانشگاهی چیز دیگه ای هم میخوان یا نه

رکامندیشن لتر استادای ایرانی هم باید بدیم یا نه؟

با تشکر
علی

houman1979
05-01-2010, 11:48 AM

کسی میدونه به جر مدارک

با تشکر
علی

اینجا که همه دارن در مورد CAS حرف می زنند. به بیمه هم نیازی نیست.

SepehrM
05-02-2010, 01:06 AM

کسی میدونه به جر مدارک

با تشکر
علی

دقت داشته باش که موقع Apply کردن نیازی به داشتن CAS نیست و فقط وقتی می ری سفارت مدارکت رو تحویل بدی توی فرم اون موقع باید بنویسی . زودتر وقت بگیر. الان توی آگوست دارن وقت می دن.
در مورد Recommendation هم بهتره که بدی فکر کنم هر چند که مدارک نوشته شده توی CAS رو گفتن می خوان فقط اما من یه جایی تو قوانین خوندم اگه Recommendation دادین به دانشگاه اون رو هم به سفارت بدید . البته افرادی بودن که ندادن و مشکلی هم پیش نیومده اما ریسک نکنی بهتره

houman1979
05-02-2010, 03:50 PM
دقت داشته باش که موقع Apply کردن نیازی به داشتن CAS نیست و فقط وقتی می ری سفارت مدارکت رو تحویل بدی توی فرم اون موقع باید بنویسی . زودتر وقت بگیر. الان توی آگوست دارن وقت می دن.
در مورد Recommendation هم بهتره که بدی فکر کنم هر چند که مدارک نوشته شده توی CAS رو گفتن می خوان فقط اما من یه جایی تو قوانین خوندم اگه Recommendation دادین به دانشگاه اون رو هم به سفارت بدید . البته افرادی بودن که ندادن و مشکلی هم پیش نیومده اما ریسک نکنی بهتره

If the student’s course is at National Qualifications Framework level 3 or above and he/77. she has been assessed by other means (for example, references or a portfolio of artwork, interview or the Tier 4 sponsor’s own test or entrance exam), he/she does not have to include these documents with his/her application, but the student’s Tier 4 sponsor must still include details of how they assessed the student on the Confirmation of Acceptance for Studies.

براساس این بند نیازی به ارایه نامه سفارش استادان نیست.

saghafi
05-02-2010, 04:59 PM
سلام
تو مدارک لازم برای سفارت برای نشان دادن وضعیت مالی گفته:
These amounts must be held in your personal bank account or your parent(s) / legal guardians bank account for a consecutive 28 day period (finishing on the date of the closing balance) ending no more than 1 month before your application.
یعنی اگر عموی بنده بخواهد هزینه من رو بده و این رو به صورت محضری هم تایید کنه باز امکانش نیست؟ حتما باید تو حساب خودم یا پدر و مادرم باشه؟ اگر تو حساب خودم بزارم نمیگن تو که بیکاری اینقدر پول از کجا آوردی؟

houman1979
05-02-2010, 05:47 PM
سلام
تو مدارک لازم برای سفارت برای نشان دادن وضعیت مالی گفته:
These amounts must be held in your personal bank account or your parent(s) / legal guardians bank account for a consecutive 28 day period (finishing on the date of the closing balance) ending no more than 1 month before your application.
یعنی اگر عموی بنده بخواهد هزینه من رو بده و این رو به صورت محضری هم تایید کنه باز امکانش نیست؟ حتما باید تو حساب خودم یا پدر و مادرم باشه؟ اگر تو حساب خودم بزارم نمیگن تو که بیکاری اینقدر پول از کجا آوردی؟
نخیر عموتون قابل قبول نیست. کسی هم با شما حرف نمیزنه که بخواد چنین چیزی بگه. براساس شرایط راهنما باشه قابل قبوله.

SepehrM
05-03-2010, 12:18 AM
If the student’s course is at National Qualifications Framework level 3 or above and he/77. she has been assessed by other means (for example, references or a portfolio of artwork, interview or the Tier 4 sponsor’s own test or entrance exam), he/she does not have to include these documents with his/her application, but the student’s Tier 4 sponsor must still include details of how they assessed the student on the Confirmation of Acceptance for Studies.

برای بعضی از رشته ها لازمه

For each reference assessed, the student must send:88.
The original reference(s). i.
References provided must contain:◦◦
the student’s name; and◦◦
confirmation of the type and level of course or previous experience; and ◦◦
dates of study or previous experience; and◦◦
date of the letter; and◦◦
contact details of the referee.◦◦
If the student cannot provide the original reference(s), he/she can provide a copy, ◦◦together with a letter from his/her Tier 4 sponsor confirming it is a true copy of the reference they assessed.

houman1979
05-03-2010, 06:57 AM
برای بعضی از رشته ها لازمه

For each reference assessed, the student must send:88.
The original reference(s). i.
References provided must contain:◦◦
the student’s name; and◦◦
confirmation of the type and level of course or previous experience; and ◦◦
dates of study or previous experience; and◦◦
date of the letter; and◦◦
contact details of the referee.◦◦
If the student cannot provide the original reference(s), he/she can provide a copy, ◦◦together with a letter from his/her Tier 4 sponsor confirming it is a true copy of the reference they assessed.

این برای برخی رشته ها نیست، برای دوره های زبان هست که ایشون فکر نمی کنم برای دوره زبان پذیرش گرفته باشند. به غیر از دوره زبان برای سایر دوره ها و رشته ها نیازی نیست.

peyman1982
05-03-2010, 03:04 PM
این برای برخی رشته ها نیست، برای دوره های زبان هست که ایشون فکر نمی کنم برای دوره زبان پذیرش گرفته باشند. به غیر از دوره زبان برای سایر دوره ها و رشته ها نیازی نیست.

ببینید اگه قرار باشه شما هرچی مدارک که در زمان apply به دانشگاه فرستادید به سفارت هم ببرید پس بایستی statement of purpose , Refrences, articles ها رو هم ببرید ولی لیست هیچ کدوم از این مدارک در CAS من نیست و طبق قانون و راهنما نیازی نیست به سفارت تحویل بدم ولی سوال من از اونایی که ویزای دانشجویی گرفتن این هستد که آیا به همراه بردن این مدارک می تونه تو فکر officer visa یک نکته مثبتی در پروسه ویزای شما بوجود بیاره؟

Mahdiye
05-04-2010, 10:00 AM
من یک سوال در ارتباط با گواهی مدرک زبان دارم. یکی از مدارک لازم برای ویزای دانشجویی گواهی مدرک زبانه (Evidence of any English language ability or qualifications e.g. IELTS or TOEFL). می خواهم بدونم چه نمره زبانی لازمه؟ ممنونم.

delly
05-04-2010, 10:04 AM
همون نمره زبانی که بر اساس اون دانشگاه به شما پذیرش داده.

houman1979
05-04-2010, 10:29 AM
ببینید اگه قرار باشه شما هرچی مدارک که در زمان apply به دانشگاه فرستادید به سفارت هم ببرید پس بایستی statement of purpose , Refrences, articles ها رو هم ببرید ولی لیست هیچ کدوم از این مدارک در CAS من نیست و طبق قانون و راهنما نیازی نیست به سفارت تحویل بدم ولی سوال من از اونایی که ویزای دانشجویی گرفتن این هستد که آیا به همراه بردن این مدارک می تونه تو فکر officer visa یک نکته مثبتی در پروسه ویزای شما بوجود بیاره؟

ببینید اصلا فکر مثبت و اینا رو فراموش کنید. ماجرا اصلا سلیقه ای نیست و این نکته ای که هنوز متقاضیان ویزاهای PBS انگلستان نتونستند هضم کنند. شما اگه براساس قوانین و مقررات و راهنماها عمل کنید ویزا رو می گیرد و این هیچ ربطی به فکر مثبت افسر ویزا ندارد.

zada
05-05-2010, 10:28 PM
سفارت همه مدارک تحصیلی رو میخواد؟ من لیسانس رو گرفتم ولی مستر "جون" تموم میشه که نمیتونم به موقع آماده کنم. نامه ای که بگه من درسم تموم شده کافیه؟

houman1979
05-06-2010, 06:43 AM
سفارت همه مدارک تحصیلی رو میخواد؟ من لیسانس رو گرفتم ولی مستر "جون" تموم میشه که نمیتونم به موقع آماده کنم. نامه ای که بگه من درسم تموم شده کافیه؟

اگه تو CAS ار مستر شما اسم برده شده باید اصلش رو ببرید.

zada
05-06-2010, 03:03 PM
اگه تو CAS ار مستر شما اسم برده شده باید اصلش رو ببرید.

راستش هنوز CAS نگرفتم. گفتن به شرط زبان 6.5 (یا 6 و 5 هفته کلاس) و تموم شدن مستر. حالا اگه آیلتس 6 بشم و واسه دوره 5 هفته ای بهم CAS بدن بازم باید اصل مدرک مستر رو برد؟
بازم باید ویزای دانشجویی اقدام کرد؟ میشه متأهلی اقدام کرد؟
در این صورت چون طول مدت ویزا فقط واسه کلاس هست قاعدتا باید پولی که تو بانک باشه کم شه، نه؟

houman1979
05-06-2010, 04:58 PM
راستش هنوز CAS نگرفتم. گفتن به شرط زبان 6.5 (یا 6 و 5 هفته کلاس) و تموم شدن مستر. حالا اگه آیلتس 6 بشم و واسه دوره 5 هفته ای بهم CAS بدن بازم باید اصل مدرک مستر رو برد؟
بازم باید ویزای دانشجویی اقدام کرد؟ میشه متأهلی اقدام کرد؟
در این صورت چون طول مدت ویزا فقط واسه کلاس هست قاعدتا باید پولی که تو بانک باشه کم شه، نه؟
هر وقت CAS رو گرفتید باید براساس اون مدارک رو ببرید. میتونید ویزای دانشجویی با همسرتون اقدام کنید و اگه طول دوره براساس CAS کم باشه پول کمتری نیاز دارید ولی اینجا باید تمدید کنید.

Samane s
05-06-2010, 06:41 PM
در CAS من ننوشته چه مدارکی باید ارایه بدم به سفارت.برای مستر, مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمره ها هم لازمه؟ این biometric details رو باید از کجا گرفت؟

houman1979
05-06-2010, 08:45 PM
در CAS من ننوشته چه مدارکی باید ارایه بدم به سفارت.برای مستر, مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمره ها هم لازمه؟ این biometric details رو باید از کجا گرفت؟

در اطلاعات CAS همه چیز رو گفته به دانشگاه ایمیل بزنید تا درست توضیح بدند بهتون. اطلاعات بیومتریک رو روزی که برای ویزا میرید سفارت ازتون میگیرند (انگشت نگاری)

Samane s
05-06-2010, 10:07 PM
در اطلاعات CAS همه چیز رو گفته به دانشگاه ایمیل بزنید تا درست توضیح بدند بهتون. اطلاعات بیومتریک رو روزی که برای ویزا میرید سفارت ازتون میگیرند (انگشت نگاری)

در CAS من هزینه دانشگاه و CAS Number و اینکه مدرکی که باهاش apply کردم آمده.همین اطلاعات منظوره تونه؟

houman1979
05-07-2010, 07:50 AM
در CAS من هزینه دانشگاه و CAS Number و اینکه مدرکی که باهاش apply کردم آمده.همین اطلاعات منظوره تونه؟

بله همون مدارکی رو که برای apply گفته باید ببرید.

maryam_selfid
05-09-2010, 01:02 PM
دوستان گرامی دانشگاه من CAS دوره زبان قبل از مسترم را واسم میل کردند اما هر چی بهشون می گم نامه اصلی رو برام میل کنید میگن با همین کپی می تونم اقدام کنم . به نظر شما با کپی CAS میشه اقدام کرد واسه ویزا ؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.

houman1979
05-09-2010, 03:13 PM
دوستان گرامی دانشگاه من CAS دوره زبان قبل از مسترم را واسم میل کردند اما هر چی بهشون می گم نامه اصلی رو برام میل کنید میگن با همین کپی می تونم اقدام کنم . به نظر شما با کپی CAS میشه اقدام کرد واسه ویزا ؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.

دوست عزیز اصلا CAS یک شماره است فقط و شما هیچ مدرک یا گواهی رو لازم نیست به افسر ویزا بدید. یه شماره CAS و یه شماره Sponsor کافیه و اون ها رو باید در ضمیمه 8 بنویسید. دیگه مثل زمان ویزا لتر نیست که شما اصل نامه رو میخواستید. با این سیستم کار دانشجوها خیلی راحت تر شده.

alikharej
05-09-2010, 11:21 PM
با سلام

اینجا :
http://ukiniran.fco.gov.uk/en/visiting-uk/visas

گفته که:

Please ensure that ALL your personal supporting documents are up to date at the time of lodging your application with the British Embassy in Tehran please as it is important that your documents recent.

این یعنی چی؟
من از ترجمه بعضی از مدارکم 1 سال میگذره یعنی باید دوباره ترجمه کنم؟
من قوانین ترجمه مدارک رو خوندم همچین چیزی توش نبود...

لطفا اگه کسی چیزی میدونه همین امشب بگه :-)

من مدارک بانک و از این چیزا لازم ندارم فقط مدارک دانشگاهی هستش

با تشکر
علی

alikharej
05-09-2010, 11:25 PM
ببینید اصلا فکر مثبت و اینا رو فراموش کنید. ماجرا اصلا سلیقه ای نیست و این نکته ای که هنوز متقاضیان ویزاهای PBS انگلستان نتونستند هضم کنند. شما اگه براساس قوانین و مقررات و راهنماها عمل کنید ویزا رو می گیرد و این هیچ ربطی به فکر مثبت افسر ویزا ندارد.

نظر افسر خیلی مهمه چون خیلی وقت ها میگن من ارضاع (satisfy) نشدم بت ویزا نمیدم یعنی نظر منه که مهمه
علاوه بر شمارش امتیاز به سابقه مهاجرت و .. هم توجه میکنن تو قوانین هم هست اون موارد دیگه نظر اون افسرس البته نه دل بخواهی باشه احتمال عقلی بده که شما آدم ناجوری هستین دستش بازه ردتون کنه....

alikharej
05-09-2010, 11:32 PM
یه سوال:

من وقتم ساعت 7:30 صبح هستش بانک هم هون 7:30 صبح باز میکنه طبق ایمیل خودشون من باید ساعت 7 ویزا سکشن باشم و پول هم پرداخت کرده باشم در ضمن حتما پول رو همون روز باید بدم

حالا این چطوری ممکن میشه؟
کسی تجربه اینو داشته؟

houman1979
05-10-2010, 08:30 AM
نظر افسر خیلی مهمه چون خیلی وقت ها میگن من ارضاع (satisfy) نشدم بت ویزا نمیدم یعنی نظر منه که مهمه
علاوه بر شمارش امتیاز به سابقه مهاجرت و .. هم توجه میکنن تو قوانین هم هست اون موارد دیگه نظر اون افسرس البته نه دل بخواهی باشه احتمال عقلی بده که شما آدم ناجوری هستین دستش بازه ردتون کنه....

نه دوست عزیز در مورد ویزاهای PBS اصلا افسر ویزا نمیتونه سلیقه ای عمل کنه و در قوانین هم جایی برای اعمال نظر شخصی افسر ویزا نیست. اینکه میگه من راضی نشدم منظورش این نیست که من به این نتیجه رسیدم منظورش اینه که شما براساس قوانین امتیاز نیاوردید. اصلا تو ویزاهای PBS نظر شخصی افسر ویزا اثر نداره. شما رو اگه به چنین دلایلی رد کنند میتونید تقاضای تجدید نظر بدید و نتیجه هم می گیرید.
فلسفه اصلی ویزاهای PBS هم اینه که چون دست افسر ویزاها رو ببنده و یک سیستم غیرسلیقه ای و دقیق ایجاد کنند. حتی قراره به زودی ویزاهای اقامت و حتی تابعیت هم PBS بشه.

houman1979
05-10-2010, 08:31 AM
یه سوال:

من وقتم ساعت 7:30 صبح هستش بانک هم هون 7:30 صبح باز میکنه طبق ایمیل خودشون من باید ساعت 7 ویزا سکشن باشم و پول هم پرداخت کرده باشم در ضمن حتما پول رو همون روز باید بدم

کسی تجربه اینو داشته؟

شما نگران نباش بهتون رسید میدند که برید پول رو واریز کنید و وقت هم هست.

Samane s
05-10-2010, 10:03 AM
شما نگران نباش بهتون رسید میدند که برید پول رو واریز کنید و وقت هم هست.

من هم مثل شما وقت بهم دادن...من هم ؟ هستم.

alikharej
05-10-2010, 12:16 PM
نه دوست عزیز در مورد ویزاهای PBS اصلا افسر ویزا نمیتونه سلیقه ای عمل کنه و در قوانین هم جایی برای اعمال نظر شخصی افسر ویزا نیست. اینکه میگه من راضی نشدم منظورش این نیست که من به این نتیجه رسیدم منظورش اینه که شما براساس قوانین امتیاز نیاوردید. اصلا تو ویزاهای PBS نظر شخصی افسر ویزا اثر نداره. شما رو اگه به چنین دلایلی رد کنند میتونید تقاضای تجدید نظر بدید و نتیجه هم می گیرید.
فلسفه اصلی ویزاهای PBS هم اینه که چون دست افسر ویزاها رو ببنده و یک سیستم غیرسلیقه ای و دقیق ایجاد کنند. حتی قراره به زودی ویزاهای اقامت و حتی تابعیت هم PBS بشه.

منظور من این قانونه:
توجه کنید که:

Students must meet the full requirements of the Immigration Rules and...

Students must meet the full requirements of the Immigration Rules and have 40 points in total as shown in the table below:
Points required: 40
Having a valid Confirmation of Acceptance for Studies from a Tier 4 sponsor
30 points
Having enough money to cover course fees and monthly living costs (also known as maintenance or funds)
10 points
8. A student’s application under Tier 4 can be refused under the general grounds for refusal listed in the Immigration Rules. This means that even if a student meets the requirements of the category they are applying for, there may be other reasons why we will refuse the application. For example, this could be because of the student’s previous immigration history. Further information about general grounds for refusal can be found on our website at: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitecontent/documents/policyandlaw/IDIs/idischapter9/.

پس میبینمت سامانه اس:-)

houman1979
05-10-2010, 12:40 PM
منظور من این قانونه:
توجه کنید که:

Students must meet the full requirements of the Immigration Rules and...

Students must meet the full requirements of the Immigration Rules and have 40 points in total as shown in the table below:
Points required: 40
Having a valid Confirmation of Acceptance for Studies from a Tier 4 sponsor
30 points
Having enough money to cover course fees and monthly living costs (also known as maintenance or funds)
10 points
8. A student’s application under Tier 4 can be refused under the general grounds for refusal listed in the Immigration Rules. This means that even if a student meets the requirements of the category they are applying for, there may be other reasons why we will refuse the application. For example, this could be because of the student’s previous immigration history. Further information about general grounds for refusal can be found on our website at: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitecontent/documents/policyandlaw/IDIs/idischapter9/.

پس میبینمت سامانه اس:-)
دوست عزیز من همه این قوانین رو بلدم ولی این چیزی که شما اینجا گذاشتی اصلا توش حرفی از سلیقه نیست. منظورش اینه که شما علاوه بر امتیازها براساس یک سری پارامترهای دیگه هم ارزیابی میشید مثلا اگه دروغ بگید رد می شید حتی اگه همه امتیاز رو هم داشته باشید ولی این اصلا سلیقه نیست. افسر ویزا براساس یک سری قواعد کاملا مشخص میتونه این کار رو انجام بده و هیچ کاری رو از رو سلیقه انجام نمیده. شما وارد سایت ukba بشید تو بخش قوانین یک قسمتی داره به اسم IDI که توش دستورالعمل افسر ویزاست. یک کم متن هاش تخصصی و پیچیده است ولی تو اونجا میبینید که دقیقا افسر ویزا به چه دلیلی میتونه شما رو رد کنه و به چه دلیلی نمیتونه. مثلا در مورد همین General Ground که فکر کنم ماده 320 باشه به طور کامل فلوچارت هایی نشان داده شده که افسر ویزا چطور میتونه شما رو رد کنه و چه روندی داره.
من خودم با استفاده از همین IDI ها تونستم اشتباه سفارت رو تو ویزام درست کنم.
همونطور که قبلا هم گفتم هدف UKBA اینه که نقش سلیقه رو تو فرایند ویزا هر روز کمتر کنه. به زودی این سیستم برای اقامت و تابعیت هم پیاده سازی میشه. این دقیقا یکی از برتری های بزرگ انگلستان برکشورهای دیگه مثل آمریکا و کاناداست که دقیقا به صورت سلیقه ای عمل میشه.
موفق باشید

moji63
05-11-2010, 06:59 AM
چی شد؟مدارک و دوباره باید بدیم ترجمه شن؟منم 1 سال میگذره از ترجمشون.

houman1979
05-11-2010, 07:22 AM
چی شد؟مدارک و دوباره باید بدیم ترجمه شن؟منم 1 سال میگذره از ترجمشون.

نه دوست عزیز بستگی به مدارکی داره که می برید مثلا ترجمه لیسانس اهمیت نداره که چقدر ازش گذشته.

alikharej
05-12-2010, 08:20 AM
یه سوال:

کسی تجربه اینو داشته؟

مشکلی پیش نمیاد همه کار های من تا قبل 7:30 تمام بود اگه تمام هم نشد باز مهم نیست بعدیها اصلا نگران نباشن

alikharej
05-12-2010, 08:24 AM
دوست عزیز من همه این قوانین رو بلدم ولی این چیزی که شما اینجا گذاشتی اصلا توش حرفی از سلیقه نیست. منظورش اینه که شما علاوه بر امتیازها براساس یک سری پارامترهای دیگه هم ارزیابی میشید مثلا اگه دروغ بگید رد می شید حتی اگه همه امتیاز رو هم داشته باشید ولی این اصلا سلیقه نیست. افسر ویزا براساس یک سری قواعد کاملا مشخص میتونه این کار رو انجام بده و هیچ کاری رو از رو سلیقه انجام نمیده. شما وارد سایت ukba بشید تو بخش قوانین یک قسمتی داره به اسم IDI که توش دستورالعمل افسر ویزاست. یک کم متن هاش تخصصی و پیچیده است ولی تو اونجا میبینید که دقیقا افسر ویزا به چه دلیلی میتونه شما رو رد کنه و به چه دلیلی نمیتونه. مثلا در مورد همین General Ground که فکر کنم ماده 320 باشه به طور کامل فلوچارت هایی نشان داده شده که افسر ویزا چطور میتونه شما رو رد کنه و چه روندی داره.
من خودم با استفاده از همین IDI ها تونستم اشتباه سفارت رو تو ویزام درست کنم.
همونطور که قبلا هم گفتم هدف UKBA اینه که نقش سلیقه رو تو فرایند ویزا هر روز کمتر کنه. به زودی این سیستم برای اقامت و تابعیت هم پیاده سازی میشه. این دقیقا یکی از برتری های بزرگ انگلستان برکشورهای دیگه مثل آمریکا و کاناداست که دقیقا به صورت سلیقه ای عمل میشه.
موفق باشید

مرسی از توضیحات کاملتون من هم امیذوارم سلیقه تو ویزای هیچ کشوری نقش نداشته باشه چون دید خوبی نسبت به کشورم وجود نداره

ممکنه لینک اون قسمت IDI رو بگذارید نگاهش کنم شاید بدرد بخوره ممنون

با تشکر
علی

alikharej
05-12-2010, 08:29 AM
در مورد متن زیر که تو سایت سفارت هستش:

Please ensure that ALL your personal supporting documents are up to date at the time of lodging your
application with the British Embassy in Tehran please as it is important that your documents recent

فکر کنم این مربوط به بانک استیت و این چیزا باشه چون پول باید 28 روز در حساب باشه و اگر مثلا پارسال یا 5 سال پیش این پول تو حساببوده باشه عقلا قبول نیست ....

البته این نظر من هستش فقط و houman1979 بیشتر به قوانین مسلط هستن

houman1979
05-12-2010, 08:56 AM
در مورد متن زیر که تو سایت سفارت هستش:

Please ensure that ALL your personal supporting documents are up to date at the time of lodging your
application with the British Embassy in Tehran please as it is important that your documents recent

فکر کنم این مربوط به بانک استیت و این چیزا باشه چون پول باید 28 روز در حساب باشه و اگر مثلا پارسال یا 5 سال پیش این پول تو حساببوده باشه عقلا قبول نیست ....

البته این نظر من هستش فقط و houman1979 بیشتر به قوانین مسلط هستن

بله درست است. مثلا ترجمه مدرک کارشناسی اگه قدیمی هم باشه مهم نیست چون افسر ویزا میدونه که قرار نیست مدرک کارشناسی شما تغییر کنه ولی مثلا در مورد پرینت بانکی باید حتما جدید باشه.

در مورد IDI این لینکشه، توجه داشته باشید باید IDI به همراه Guidance ها تفسیر بشند.
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/policyandlaw/guidance/IDIs/

موفق باشید و امیدوارم ویزاتون رو بگیرید.

ghaffarilaleh
05-14-2010, 02:47 PM
سلام. من يكبار ويزام در زمان تظاهرات ها (2009) رد شده و دلايلشون هم اين بود كه 1. گردش مالي من يك روز بود و گفتند كه اين پول از كجا اومده (1000000 تومان ) بود. 2. نامه من براي ويزا براي مدت 4 ماه بود(براي زبان مي خواستم برم). 3. پروانه مطبم رو ترجمه نكرده بودم. حال من پذيرش براي 4 سال براي Ph.D از دانشگاه بدفوردشاير انگلستان دارم و گردش مالي به مدت 10 ماه و موجود در حساب 24000000 تومان است و 50 درصد شهريه رو هم دادم و نامه ATAS و كد CAS رو هم دارم و IELTS 5.5 . لطفاً راهنماييم كنين براي گرفتن ويزا و اينكه من نمي خوام برم ابوظبي يا تهران براي ويزا و مي خوام برم باكو يا تركيه. لطفاً راهنماييم كنين وقت هم ندارم. ممنون

ghaffarilaleh
سلام. من يكبار ويزام در زمان تظاهرات ها (2009) رد شده و دلايلشون هم اين بود كه 1. گردش مالي من يك روز بود و گفتند كه اين پول از كجا اومده (1000000 تومان ) بود. 2. نامه من براي ويزا براي مدت 4 ماه بود(براي زبان مي خواستم برم). 3. پروانه مطبم رو ترجمه نكرده بودم. حال من پذيرش براي 4 سال براي Ph.D از دانشگاه بدفوردشاير انگلستان دارم و گردش مالي به مدت 10 ماه و موجود در حساب 24000000 تومان است و 50 درصد شهريه رو هم دادم و نامه ATAS و كد CAS رو هم دارم و IELTS 5.5 . لطفاً راهنماييم كنين براي گرفتن ويزا و اينكه من نمي خوام برم ابوظبي يا تهران براي ويزا و مي خوام برم باكو يا تركيه. لطفاً راهنماييم كنين وقت هم ندارم. ممنون

ghaffarilaleh

tititoti
05-15-2010, 01:49 AM
دوستان کسی اطلاع داره برای ویزای دانشجویی، ارائۀ سند زمین یا ملک به نام شخص اقدام کننده و اون هم در ایران می تونه مفید باشه یا خیر؟

houman1979
05-15-2010, 07:35 AM
دوستان کسی اطلاع داره برای ویزای دانشجویی، ارائۀ سند زمین یا ملک به نام شخص اقدام کننده و اون هم در ایران می تونه مفید باشه یا خیر؟

برای چه ویزایی؟ برای ویزاهای PBS اثری نداره ولی برای ویزاهای توریستی یا اقامتی مفیده.

tititoti
05-15-2010, 12:41 PM
منظور من هم دقیقاً همون ویزای PBS Tire 4 Student visa بود.

پس ارائۀ سند ملک، در ویزا های PBS اثری نداره؟؟؟

houman1979
05-16-2010, 10:23 AM
منظور من هم دقیقاً همون ویزای PBS Tire 4 Student visa بود.

پس ارائۀ سند ملک، در ویزا های PBS اثری نداره؟؟؟

خیر هیچ اثری نداره.

maryam_selfid
05-16-2010, 11:31 AM
خیر هیچ اثری نداره.

houman1979 جان ولی studen supporter دانشگاه لیورپول به من گفت هر چی سند و ملک داری ببر ترجمه حتی گفت بده امور خارجه هم مهر بزنه!! اون که می گفت تاثیر مثبت روی ویزا داره !! پس اگه اثر نداره چه دلیلی داره که سند ببری ؟

houman1979
05-16-2010, 09:26 PM
houman1979 جان ولی studen supporter دانشگاه لیورپول به من گفت هر چی سند و ملک داری ببر ترجمه حتی گفت بده امور خارجه هم مهر بزنه!! اون که می گفت تاثیر مثبت روی ویزا داره !! پس اگه اثر نداره چه دلیلی داره که سند ببری ؟

رو چه حسابی این حرفو زده؟ کجای قوانین گفته یا اشاره ای بهش شده؟ با این کار جز گیج کردن افسر ویزا هیچ کاری انجام نمی دید. ببینید دوست عزیز مسول های این بخش های دانشجویی یک سری اپراتور هستند که اصلا اطلاع درستی از قوانین ندارند. حتی خود کارمندای سفارت هم اطلاع درستی ندارند. شما بنا بر این بذارید که تو قوانین چی گفته. تو قوانین به صراحت گفته شده که شما باید پول مشخصی برای 28 روز در حسابتون باشه و همین و بس. در گذشته و قبل از PBS یکی از شرایط ویزای دانشجویی تضمین دانشجو برای بازگشت بود و برای همین سند خونه تضمین خوبی به شمار می رفت ولی الان براساس قوانین مهاجرتی جدید هیچ تضمینی برای بازگشت نیاز نیست و از دانشجو کسی نمی خواد که چنین چیزی رو اعلام کنه. برای همین نیازی به بردن هیچ سندی نیست. این افرادی که چنین حرف هایی رو می زنند میخواند مثلا محکم کاری کنند ولی مطمئن باشید افسر ویزا حتی نگاه هم نمیکنه.
من قبلا هم گفتم، Home Office در ارزیابی که چند سال پیش کرده بود به این نتیجه رسید که اعمال سلیقه افسر ویزاها سبب ناکارآمد شدن سیستم ویزای انگلستان شده و سیستم PBS برای همین اجرا شد. به زودی این سیستم برای همه انواع ویزاهای بریتانیا اجرا خواهد شد.

houman1979
05-16-2010, 09:27 PM

در مورد ترجمه که هیچ تاییدی حتی دادگستری لازم نیست. من هیچ کدوم از مدارکی که برای ویزا بردم تایید دادگستری هم نداشت چه برسه به امور خارجه.

Amirreza
05-16-2010, 10:52 PM
سلام،

اول من رو ببخشید که شاید سوالم تکراری باشه و یا در تاپیک دیگه ای مطرح شده باشه.
به این دلیل سوالم رو اینجا مطرح میکنم که وقتم محدوده و قوانین سفارت رو هنوز کامل نخوندم.
خواهش میکنم از دوستانی که تجربه دارن، مخصوصا مدیر گرامی، که من رو راهنمایی کنن.

- من بورس اراسموس دارم که شامل شهریه و سایر هزینه هاست. آیا دادن این نامه بورس به همراه نامه پذیرش کافیه یا باید استعلام بانکی 28 روزه هم داشته باشم؟
و آیا پرینت این نامه ها قابل قبول هست؟ چون اصلشون هنوز به دستم نرسیده.

- با توجه به اینکه اواخر سپتامبر باید انگلستان باشم، آیا از تهران اقدام کنم ویزا آماده میشه یا بهتره که از ابوظبی اقدام کنم؟

متشکرم

houman1979
05-16-2010, 11:04 PM
سلام،

اول من رو ببخشید که شاید سوالم تکراری باشه و یا در تاپیک دیگه ای مطرح شده باشه.
به این دلیل سوالم رو اینجا مطرح میکنم که وقتم محدوده و قوانین سفارت رو هنوز کامل نخوندم.
خواهش میکنم از دوستانی که تجربه دارن، مخصوصا مدیر گرامی، که من رو راهنمایی کنن.

- من بورس اراسموس دارم که شامل شهریه و سایر هزینه هاست. آیا دادن این نامه بورس به همراه نامه پذیرش کافیه یا باید استعلام بانکی 28 روزه هم داشته باشم؟
و آیا پرینت این نامه ها قابل قبول هست؟ چون اصلشون هنوز به دستم نرسیده.

- با توجه به اینکه اواخر سپتامبر باید انگلستان باشم، آیا از تهران اقدام کنم ویزا آماده میشه یا بهتره که از ابوظبی اقدام کنم؟

متشکرم

هنوز وقت دارید از تهران اقدام کنید.
جواب سوال رو نمیشه داد باید نامه بورس رو دید. براساس قوانین باید نکاتی تو این نامه اشاره شده باشه تا مورد قبول باشه.

Amirreza
05-16-2010, 11:43 PM
ممنون از جوابتون

در نامه بورس من قید شده که
- € 3750 per semester to cover participation costs
- € 1000 per month to cover living costs for the period of
- € 4000 per year to cover travel, installation and other costs.

من به مدت یکسال باید در دانشگاه Southampton تحصیل کنم. با این حساب آیا نیاز به داشتن حساب شخصی هست؟
به طور متوسط مدت زمانی که طول میکشه از طریق تهران ویزا آماده شه چقدر هست؟

houman1979
05-17-2010, 12:12 AM
ممنون از جوابتون

من به مدت یکسال باید در دانشگاه Southampton تحصیل کنم. با این حساب آیا نیاز به داشتن حساب شخصی هست؟

دوست عزیز شرمنده باید متن نامه پذیرش و نامه بورس رو ببینم این اطلاعات خلاصه نمیشه تصمیم گرفت چون باید کل نامه و تمام اطلاعاتش بررسی بشند.
از تهران حدود 4 ماه طول میکشه البته مثل اینکه برای دانشجوها سریعتر وقت میدند.

houman1979
05-17-2010, 10:49 PM

1-دلیل رد شدن اول کاملا قانونی و منطقی بوده.
2-ترجمه پروانه مطب نیازی نبوده و نیست.
3-نمره IELTS شما برای دکترا کم نیست؟ دانشگاه پذیرش غیرمشروط داده؟
4-آیا پرینت بانکی شرایط لازم رو داره؟
5-چرا نمیخواید برید ابوظبی که الان مرکز اصلی بررسی ویزا تو منطقه است و برتری ترکیه و آذربایجان چیه؟ از نظر هزینه فکر نکنم فرق چندانی بکنه.

maryam_selfid
05-18-2010, 07:46 AM
ممنون از جوابتون

دوست عزیز
میشه بگید چه شرایطی داشتید که این بورس رو به شما دادند؟

Amirreza
05-18-2010, 08:41 AM
دوست عزیز
میشه بگید چه شرایطی داشتید که این بورس رو به شما دادند؟

سلام،
الکترونیک (دولتی)- معدل 16.80 - 6.5 IELTS - رتبه 5 المپیاد برق منطقه غرب - 5 سال سابقه کار

Amirreza
05-18-2010, 08:47 AM
دوست عزیز شرمنده باید متن نامه پذیرش و نامه بورس رو ببینم این اطلاعات خلاصه نمیشه تصمیم گرفت چون باید کل نامه و تمام اطلاعاتش بررسی بشند.
از تهران حدود 4 ماه طول میکشه البته مثل اینکه برای دانشجوها سریعتر وقت میدند.

سلام،
در نامه به غیر از موارد بالا چیز دیگه ای قید نشده به غیر مشخصات و ادرس من.
مقدار کمک هزینه ای که در ماه داده میشه از 600 پوند بیشتره.
داشتن حساب الزامیه؟ کسانی که بورس دارن چه روندی رو طی میکینن؟
من شنیدم که همه سفارت ها کار دانشجوهای اراسموس رو زودتر انجام میدن. این صحت داره؟

houman1979
05-18-2010, 09:26 AM
سلام،
در نامه به غیر از موارد بالا چیز دیگه ای قید نشده به غیر مشخصات و ادرس من.
مقدار کمک هزینه ای که در ماه داده میشه از 600 پوند بیشتره.
داشتن حساب الزامیه؟ کسانی که بورس دارن چه روندی رو طی میکینن؟
من شنیدم که همه سفارت ها کار دانشجوهای اراسموس رو زودتر انجام میدن. این صحت داره؟

دوست عزیز باید نامه پذیرش و نامه بورس رو دید. چیزایی که به نظر شما مهم نمیاد مهم هستند. یکی از دلایلی که خیلیها ویزای انگلستان رو رد میشند همینه چون فکر می کنند که مدارکشون درسته ولی اون چیزی رو که لازمه تو مدارکشون نیست. براساس راهنماها باید مسایل خاصی در نامه بورس شما ذکر شده باشه و اگه فقط همین چیزا تو نامه شما باشه، مورد قبول نیست و باید حساب بانکی هم داشته باشید.

eghazisaeedi
05-18-2010, 12:51 PM
سلام

اگر خود شخص به عنوان اسپانسر اصلی باشد و هزینه مورد نظر در حساب شخصی خودش باشد آیا لازم است که پدر (سند به نام پدر) رو هم به عنوان اسپانسر دوم معرفی کند؟

mariyasadeghi
05-26-2010, 08:05 PM
نه وقتی خوتون هزینه رو کامل می دین نیاز به اسپانسر دوم نیست

mariyasadeghi
05-26-2010, 08:06 PM
برای ویزا جز این مدارکی که نوشتم چیز دیگه ای هم می خواد؟
دانشنامه لیسانس فارسی و انگلیسی
ریز نمرات فوق فارسی و انگلیسی (باهمین پذیرش گرفتم و تو cas همینو نوشته)
ریز حساب بانک برای خودم و پدرم فارسی و انگلیسی
عکس پاسپورتی 2 قطعه
کپی پاسپورت از کل صفحات
نامه محضری مبنی بر اینکه پدرم هزینه رو تقبل میکنه (اینو می خواد؟)
پاسپورت قدیمی
IELTs
نامه پذیرش دانشگاه و شماره
Cas

zada
05-26-2010, 08:45 PM
آیا سفارت در هر صورت نمره زبان میخواد؟ یعنی اگه دانشگاه شرط داشتن آیلتس رو صرفنظر کنه بازم سفارت میخواد؟

yasaminaf
05-29-2010, 09:43 AM
از دوستانی که جدیدآ رفتند سفارت یا اینکه ویزا گرفتند میشه راهنمایی کنند چه مدارکی لازم هست همراهمون باشه؟

yasaminaf
06-02-2010, 10:17 AM
از کجا میتونم ببینم چه رشته هایی ATASاحتیج دارند من برای فوق مخابرات پذیرش دارم.

try
06-02-2010, 12:50 PM
از کجا میتونم ببینم چه رشته هایی ATASاحتیج دارند من برای فوق مخابرات پذیرش دارم.
توی offer معمولا کد مربوط رو نوشته. اگر ایمیل CAS رو هم گرفته باشید می نویسه که ATAS نیاز دارید یا نه.

tititoti
06-03-2010, 09:04 AM
دوستان Student visa ی انگلستان هم شینگن هست؟ یعنی می شه با اون ویزا به سایر کشورهای اتحادیۀ اروپا سفر کرد یا نه؟

در صورتی که در حین معافیت تحصیلی باشیم و در پاسپورت ما مهر خروج جهت انگلستان خورده باشه چطور؟ باز هم می شه؟

try
06-03-2010, 09:33 AM
دوستان Student visa ی انگلستان هم شینگن هست؟ یعنی می شه با اون ویزا به سایر کشورهای اتحادیۀ اروپا سفر کرد یا نه؟

در صورتی که در حین معافیت تحصیلی باشیم و در پاسپورت ما مهر خروج جهت انگلستان خورده باشه چطور؟ باز هم می شه؟

نه متاسفانه ویزای انگلستان شینگن نیست.

kasravvv
06-03-2010, 11:07 PM
سلام
دوستان میشه در مورد شرایط حساب بانکی توضیح بدید و این که دقیقا گواهی بانک چه شرایطی باید داشته باشه؟ آیا حتما باید 28 روز پوله تو حسابم باشه؟

try
06-04-2010, 07:47 AM
سلام
دوستان میشه در مورد شرایط حساب بانکی توضیح بدید و این که دقیقا گواهی بانک چه شرایطی باید داشته باشه؟ آیا حتما باید 28 روز پوله تو حسابم باشه؟
حساب بانکی می تونه هر نوع حسابی باشه ولی پول حتما باید ۲۸ روز تو حساب باشه. گواهی هم یک گردش حساب ۲۸ روز از حساب که شامل اسم شما شماره حساب و دارای لوگوی بانک و تایید بانک باشه کافیه.

kasravvv
06-04-2010, 10:31 PM
حساب بانکی می تونه هر نوع حسابی باشه ولی پول حتما باید ۲۸ روز تو حساب باشه. گواهی هم یک گردش حساب ۲۸ روز از حساب که شامل اسم شما شماره حساب و دارای لوگوی بانک و تایید بانک باشه کافیه.

مرسی از جوابتون. ولی من پولو کمی دیر ریختم تو حسابم. یعنی تا وقت سفارتم میشه حدود 20 روز. به نظر شما مشکلی پیش میاد؟
یه سوال دیگه. به جز Appendix 8 چه فرم دیگه ای با خودم باید ببرم؟

peyman1982
06-04-2010, 11:21 PM
مرسی از جوابتون. ولی من پولو کمی دیر ریختم تو حسابم. یعنی تا وقت سفارتم میشه حدود 20 روز. به نظر شما مشکلی پیش میاد؟

مطمئن باشید رد تون میکنن.....موجودی حسابتون نبایستی حتی یک روز هم از 28 روز پایینتر از مقدار claim شده باشه.

houman1979
06-05-2010, 08:49 AM

وقت سفارت رو عقب بیاندازید. همونطور که دوستمون گفتند 100 درصد رد میشید. باز هم میگم لطفا 2-3 ماه قبل از اقدام یا با دقت قوانین رو بخونید و یا از کمک افراد حرفه ای کمک بگیرید.

tititoti
06-05-2010, 09:49 AM
من مطالب فروم رو خوندم و متوجه شدم برای مستر های یک ساله باید 600 پوند ماهانه برای خارج از لندن و به مدت 9 ماه محاسبه کرد.

یک بار هم از هومن جان در این مورد سئوال کردم که کامل توضیح دادند.

اما الان به نامه ای که از دانشگاه برای من اومده (CAS) می بینم که مدت دورۀ من رو دقیقاً یک سال 12 ماهه (17 سپتامبر تا 10 اکتبر 2011) قید کردن. الان هم موندم که هزینۀ زندگی رو بر مبنای 9 ماه محاسبه کنم یا 12 ماه؟؟

9*600 =5400
12*600=7200
؟

houman1979
06-05-2010, 10:08 AM
من مطالب فروم رو خوندم و متوجه شدم برای مستر های یک ساله باید 600 پوند ماهانه برای خارج از لندن و به مدت 9 ماه محاسبه کرد.

یک بار هم از هومن جان در این مورد سئوال کردم که کامل توضیح دادند.

اما الان به نامه ای که از دانشگاه برای من اومده (CAS) می بینم که مدت دورۀ من رو دقیقاً یک سال 12 ماهه (17 سپتامبر تا 10 اکتبر 2011) قید کردن. الان هم موندم که هزینۀ زندگی رو بر مبنای 9 ماه محاسبه کنم یا 12 ماه؟؟

9*600 =5400
12*600=7200
؟

طول دوره تحصیل ده سال هم باشه شما تا 9 ماه باید حساب کنید.

mmramezani
06-05-2010, 11:26 AM
سلام بر همگی دوستان
من 2 هفته پیش از سفارت انگلستان در تهران تقاضای ویزای دانشجویی کرده بودم که از طریق یکی از دوستانم (شاغل در سفارت) متوجه شدم که تقاضای من رد شده.
البته خودم هم احتمال میدادم که پذیرفته نشوم! چون من نتونستم پول لازم را از 28 روز زودتر در حسابم نگه دارم و امیدوارم به این علت رد شده باشم نه دلیل دیگه!
الان می خوام دوباره از طریق دوبی یا ابوظبی اقدام کنم و چند تا سوال داشتم :
1- دوبی برم یا ابوظبی؟ آیا ویزای 14 روزه برام کافیه یا تقاضای ویزای 1 ماه کنم؟(ویزای امارات)
2- آیا باید از دانشگاه بخوام که CAS جدید برام صادر بشه یا با همون قلی هم میتوانم اقدام کنم؟

با تشکر از همگی دوستان

houman1979
06-05-2010, 02:51 PM
سلام بر همگی دوستان
من 2 هفته پیش از سفارت انگلستان در تهران تقاضای ویزای دانشجویی کرده بودم که از طریق یکی از دوستانم (شاغل در سفارت) متوجه شدم که تقاضای من رد شده.
البته خودم هم احتمال میدادم که پذیرفته نشوم! چون من نتونستم پول لازم را از 28 روز زودتر در حسابم نگه دارم و امیدوارم به این علت رد شده باشم نه دلیل دیگه!
الان می خوام دوباره از طریق دوبی یا ابوظبی اقدام کنم و چند تا سوال داشتم :
1- دوبی برم یا ابوظبی؟ آیا ویزای 14 روزه برام کافیه یا تقاضای ویزای 1 ماه کنم؟(ویزای امارات)
2- آیا باید از دانشگاه بخوام که CAS جدید برام صادر بشه یا با همون قلی هم میتوانم اقدام کنم؟

با تشکر از همگی دوستان

1-ابوظبی
2-ویزای یک ماهه
3-به CAS جدید نیاز دارید.

mousavi22
06-07-2010, 09:21 AM
سلام،

یه سئوالی داشتم از دوستان خیلی ممنونم اگه بتونند راهنماییم کنند.
من برای مستر از برنامه های اراسموس موندس پذیرش گرفتم. و چون هفته ی اول رو برای orientation week به دانشگاه Warwick در اوایل سپتامبر برم، باید ویزای انگلستان هم بگیرم. الان فرم ATAS رو پر کردم و دو سئوال در مورد ویزای انگلیس دارم که توی تمامی پست های قبلی نبود.

1) من الان دانشجوی ترم آخر کارشناسیم و هنوز فارغ التحصیل نشدم و مدرکم آزاد نیست. البته دانشگاه امیرکبیر ریز نمرات رو می ده. حالا سئوالم این بود که در زمان تحویل مدارک به سفارت انگلیس آیا باید من مدرکم رو خریده باشم (چون خرید مدرک باعث میشه که من زمان زیادی رو از دست بدهم)؟ یعنی آیا سفارت اصلا باید اصل مدرک رو برد و نمیشه این کارو بعدا انجام داد.
2) آیا برای من که می خواهم به صورت کوتاه مدت به انگلیس برم، باید دقیقا همون پروسه ای رو طی کنم که دانشجوهای عادی انجام می دهند؟

خیلی ممنون

try
06-07-2010, 12:28 PM
سلام،

یه سئوالی داشتم از دوستان خیلی ممنونم اگه بتونند راهنماییم کنند.
من برای مستر از برنامه های اراسموس موندس پذیرش گرفتم. و چون هفته ی اول رو برای orientation week به دانشگاه Warwick در اوایل سپتامبر برم، باید ویزای انگلستان هم بگیرم. الان فرم ATAS رو پر کردم و دو سئوال در مورد ویزای انگلیس دارم که توی تمامی پست های قبلی نبود.

1) من الان دانشجوی ترم آخر کارشناسیم و هنوز فارغ التحصیل نشدم و مدرکم آزاد نیست. البته دانشگاه امیرکبیر ریز نمرات رو می ده. حالا سئوالم این بود که در زمان تحویل مدارک به سفارت انگلیس آیا باید من مدرکم رو خریده باشم (چون خرید مدرک باعث میشه که من زمان زیادی رو از دست بدهم)؟ یعنی آیا سفارت اصلا باید اصل مدرک رو برد و نمیشه این کارو بعدا انجام داد.
2) آیا برای من که می خواهم به صورت کوتاه مدت به انگلیس برم، باید دقیقا همون پروسه ای رو طی کنم که دانشجوهای عادی انجام می دهند؟

خیلی ممنون
۱. خیر امکان پذیر نیست. اگر در CAS شما ذکر شده که مدرک کارشناسی رو می خواهند باید حتما مدرک رو بخرید.
۲. بله. فقط مقدار پول در حسابتون بسته به ماه هایی که دوره طول می کشه تفارت داره.

yasaminaf
06-10-2010, 07:37 PM

از چه بانکی باید اقدام کنم چون من از 2 بانک پرسیدم فرمی که اونا می دن این شرایط رو نداره

mdadfar2001
06-10-2010, 09:20 PM
سلام دوستان.
چند تا سوال داشتم. ممنون میشم اگه کسی جوابمو بده.
1. نمیدونم برای خانومم هم بايد جدا وقت سفارت بگيرم؟ بعدش بجز فرم VAF10 نیاز به Online application داره يا نه.
2. راستش آفرم برای 9 اگوسته. چی میشه اگه ویزامون تا اون موقع نرسه؟
3. برای هر همراه چقدر پول تو حساب باشه کافيه؟

try
06-10-2010, 09:46 PM
از چه بانکی باید اقدام کنم چون من از 2 بانک پرسیدم فرمی که اونا می دن این شرایط رو نداره

می تونید از بانک سامان اقدام کنید. اگر منظورتون از شرایط لوگوی بانکه که در صورتحساب ها معمولا در سربرگ نیست. ولی مهری که بانک می زنه دارای لوگو هست و این مشکل رو حل می کنه.

yasaminaf
06-10-2010, 11:42 PM
می تونید از بانک سامان اقدام کنید. اگر منظورتون از شرایط لوگوی بانکه که در صورتحساب ها معمولا در سربرگ نیست. ولی مهری که بانک می زنه دارای لوگو هست و این مشکل رو حل می کنه.

مشکل ل.گو نیست.این 2 بانکی که من پرسیدم ملی و پاسارگاد فقط یه برگه می دن که تاریخ افتتاح و مو جودی رو فقط نشون میده هیچ پرینتی که نشون بده عین این 28 روز پول تو بانک بوده نمی دن که گویا سفارت هم رو این موضوع خیلی تاکید داره.من باید کدوم بانک برم که این پرینت رو بده؟

try
06-11-2010, 07:33 AM
مشکل ل.گو نیست.این 2 بانکی که من پرسیدم ملی و پاسارگاد فقط یه برگه می دن که تاریخ افتتاح و مو جودی رو فقط نشون میده هیچ پرینتی که نشون بده عین این 28 روز پول تو بانک بوده نمی دن که گویا سفارت هم رو این موضوع خیلی تاکید داره.من باید کدوم بانک برم که این پرینت رو بده؟
بانک سامان پرینت گردش حساب رو به زبان انگلیسی به شما می ده.

houman1979
06-11-2010, 08:04 AM
بانک سامان پرینت گردش حساب رو به زبان انگلیسی به شما می ده.

پرینت گردش حساب انگلیسی بانک سامان شرایط لازم رو نداره. پرینت فارسی بگیرید و ترجمه کنید.

try
06-11-2010, 08:12 AM
پرینت گردش حساب انگلیسی بانک سامان شرایط لازم رو نداره. پرینت فارسی بگیرید و ترجمه کنید.

منظورتون کدوم شرطه؟

houman1979
06-11-2010, 08:52 AM
منظورتون کدوم شرطه؟

پرینت انگلیسی بانک سامان اسم فرد رو نداره و خود شعبه با خودکار اسم فرد رو مینویسه که به شدت میتونه شک برانگیز باشه.

اینهمه اصرار دوستان برای گرفتن نامه انگلیسی چیه؟ خوب فارسی بگیرید و ظرف یک روز ترجمه کنید.

try
06-11-2010, 08:59 AM
پرینت انگلیسی بانک سامان اسم فرد رو نداره و خود شعبه با خودکار اسم فرد رو مینویسه که به شدت میتونه شک برانگیز باشه.

اینهمه اصرار دوستان برای گرفتن نامه انگلیسی چیه؟ خوب فارسی بگیرید و ظرف یک روز ترجمه کنید.

شما درست می فرمایید. شاید به خاطر اینه که یه مقدار دردسرش کمتره.
ولی به هر حال من هفته ی پیش یه پرینت انگلیسی از بانک سامان گرفتم که بالاش اسم خودم را تایپ شده زده بود. شاید سیستمشون تغییر کرده.

houman1979
06-11-2010, 09:05 AM
ولی به هر حال من هفته ی پیش یه پرینت انگلیسی از بانک سامان گرفتم که بالاش اسم خودم را تایپ شده زده بود. شاید سیستمشون تغییر کرده.

امیدوارم. اگه اینطوری باشه که خوبه.

yasaminaf
06-11-2010, 10:06 AM

پس فقط این کافی هست که من پرینت 28 روز مثلآاز تاریخ 1/3 تا 29/3 رو بگیرم بعد بدم ترجمه؟

mmramezani
06-11-2010, 10:41 AM
سلام بر همگی دوستان
من به تازگی نتیجه رد شدن درخواست ویزا را از سفارت انگلستان در تهران گرفتم.
توضیح داده بودن :
در پرینت 28 روزه گردش حساب من ، گشته بودن و روزی رو که از همه روزها موجودی حسابم کمتر بود را پیدا کرده بودن و معادل پوند آن را حساب کرده بودن و گفته بودن که من شرایط لازم را ندارم!
بنابراین نه به میزان گردش کاری دارن و نه به موجودی پایان دوره در حساب . در طول 28 روز نباید به هیچ وجه موجودی حساب کمتر از میزان مورد نظر بشه.
در ضمن من ویزای دانشجویی برای کنیگستون لندن تقاضا کرده بودم و با توجه به این که طبق سایت کینگستون خارج از لندن محسوب می شد ولی باز هم تو محاسباتشون برای من ماهی 800 تا درنظر کرفته بودن
Visa :PBS tier 4

GODO
06-11-2010, 12:04 PM
سلام
درمورد حساب بانکی یه سوال داشتم : اگه 30 ملیون پول نزارم باید یه سند به نامم کنم ؟ میشه ؟ ارزش سند 90 ملیون باشه کفایت میکنه ؟ ارزش سند چقدر باشه کفایت میکنه ؟یا اصلا باید جفتش ( هم 30 تا حساب بانکی و هم سند )باشه ؟
شرمنده زیاد سوال شد
ممنونم

try
06-11-2010, 12:08 PM
سلام
درمورد حساب بانکی یه سوال داشتم : اگه 30 ملیون پول نزارم باید یه سند به نامم کنم ؟ میشه ؟ ارزش سند 90 ملیون باشه کفایت میکنه ؟ ارزش سند چقدر باشه کفایت میکنه ؟یا اصلا باید جفتش ( هم 30 تا حساب بانکی و هم سند )باشه ؟
شرمنده زیاد سوال شد
ممنونم
به هیچ وجه امکان نداره. سند جای پول رو نمی گیره. حتما باید پول در حساب به مدت ۲۸ روز موجود باشه. سند هم لازم نیست.

houman1979
06-11-2010, 02:09 PM
سلام بر همگی دوستان
من به تازگی نتیجه رد شدن درخواست ویزا را از سفارت انگلستان در تهران گرفتم.
توضیح داده بودن :
در پرینت 28 روزه گردش حساب من ، گشته بودن و روزی رو که از همه روزها موجودی حسابم کمتر بود را پیدا کرده بودن و معادل پوند آن را حساب کرده بودن و گفته بودن که من شرایط لازم را ندارم!
بنابراین نه به میزان گردش کاری دارن و نه به موجودی پایان دوره در حساب . در طول 28 روز نباید به هیچ وجه موجودی حساب کمتر از میزان مورد نظر بشه.
در ضمن من ویزای دانشجویی برای کنیگستون لندن تقاضا کرده بودم و با توجه به این که طبق سایت کینگستون خارج از لندن محسوب می شد ولی باز هم تو محاسباتشون برای من ماهی 800 تا درنظر کرفته بودن
Visa :PBS tier 4

بله نباید موجودی حتی برای یک روز کمتر بشه. در ضمن معادل پوندی رو براساس نرخ پوند در روزی که برای ویزا اقدام می کنید حساب می کنند. در ضمن دانشگاه کینگستون داخل لندن حساب میشه و شما باید ماهی 800 پوند داشته باشید.

Samane s
06-11-2010, 03:12 PM
فرمی که به غیر از فرم آن لاین برای ویزا PBS tier 4لازه رو از کجاباید گرفت؟

Samane s
06-11-2010, 03:15 PM
من وقتم از سفارت در تهران،7:30 صبحه. برای پرداخت پول ویزا کی باید برم؟روز قبلش می شه هزینه رو پرداخت کرد؟

try
06-11-2010, 04:13 PM
فرمی که به غیر از فرم آن لاین برای ویزا PBS tier 4لازه رو از کجاباید گرفت؟

http://www.ukvisas.gov.uk/resources/en/docs/1903073/PBSappendix8generalstudent

try
06-11-2010, 04:14 PM
من وقتم از سفارت در تهران،7:30 صبحه. برای پرداخت پول ویزا کی باید برم؟روز قبلش می شه هزینه رو پرداخت کرد؟
همون صبح می تونید پرداخت کنید.

mdadfar2001
06-12-2010, 06:57 PM
سلام به دوستان
من می خوام برای ویزا برم ابوظبی حالا یه سوال داشتم
باید ابوظبی بمونم تا جواب ویزام بیاد ؟و اگه باید بمونم باید ویزای چند روزه بگیرم از امارات؟

try
06-12-2010, 07:59 PM
سلام به دوستان
من می خوام برای ویزا برم ابوظبی حالا یه سوال داشتم
باید ابوظبی بمونم تا جواب ویزام بیاد ؟و اگه باید بمونم باید ویزای چند روزه بگیرم از امارات؟
سلام بله چون پاسپورت رو سفارت می گیره نمی تونید از امارت خارج بشید.
بهتره که ویزای ۱ ماهه بگیرید.

Samane s
06-12-2010, 08:26 PM
برای مدارک ویزا دانشجویی، رزرو بلیط هم باید باشد؟

houman1979
06-12-2010, 08:46 PM
برای مدارک ویزا دانشجویی، رزرو بلیط هم باید باشد؟

خیر نیازی به رزرو بلیط و بیمه نیست.

mdadfar2001
06-12-2010, 09:45 PM
سلام
من یه آفر فول فاند سالی 12000 پوند، جدا از هزینه دانشگاه از انگلیس دارم. برای همسرم هم باید گردش مالی 28 روزه ببرم سفارت؟ اگر نیاز به گردش مالی داره چقدر باید تو حسابش باشه. اگه پول تو حساب من باشه کافیه؟
با توجه به اینکه ویزای 3 ساله باید بگیرم پولی که باید تو حساب باشه 5400*3 پوند باشه؟؟؟
میخوام از ابوظبی وقت بگیرم. باید برای همسرم هم وقت جدا بگیرم؟

tititoti
06-12-2010, 11:24 PM
من کل پول مورد نیاز رو در حسابم ریختم. حالا این گردش حساب که می گید باید جابجایی پول هم داشته باشه این حسابم یا خیر همین مبلغ اگر برای 28 روز در حسابم باشه و کمتر از مبلغ مورد نیاز نشه کافیه؟؟

houman1979
06-13-2010, 06:52 AM
من کل پول مورد نیاز رو در حسابم ریختم. حالا این گردش حساب که می گید باید جابجایی پول هم داشته باشه این حسابم یا خیر همین مبلغ اگر برای 28 روز در حسابم باشه و کمتر از مبلغ مورد نیاز نشه کافیه؟؟

کی گفته باید جابجایی پول وجود داشته باشد. تو پست های قبلی جوابتون هست.

aliforouzan
06-13-2010, 10:54 AM
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم، ممنون میشم اگر بتونید جواب بدید:
1- فرم های لازم برای سفارت فرم VAF3A رو هم لازم داره. این فرم برای Non PBS system است. دقیقا چه فرم هایی رو باید پر کنیم؟
2- گواهی بانک باید هزینه هایی که دانشگاه گفته را پوشش بده و یا باید ماهی 800 پوندی که اینجا گفته؟ من واسه 20 جولای و قت دارم، گواهی بانک باید از چه تاریخی تا چه تاریخی باشه؟
ممنون

try
06-13-2010, 03:31 PM
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم، ممنون میشم اگر بتونید جواب بدید:
1- فرم های لازم برای سفارت فرم VAF3A رو هم لازم داره. این فرم برای Non PBS system است. دقیقا چه فرم هایی رو باید پر کنیم؟
2- گواهی بانک باید هزینه هایی که دانشگاه گفته را پوشش بده و یا باید ماهی 800 پوندی که اینجا گفته؟ من واسه 20 جولای و قت دارم، گواهی بانک باید از چه تاریخی تا چه تاریخی باشه؟
ممنون

۱- VAF9و Appendix8
۲- شهریه دانشگاه + ۷۲۰۰ پوند (اگر در لندن هستید). از اول جون پول رو بذارید و بعد از ۲۸ روز گواهی بگیرید.

tititoti
06-16-2010, 03:04 PM
من پذیرشم رو با گواهی موقت پایان تحصیلات گرفتم و الان در CAS من ذکر شده "Certificate of Completion of Studies, BSc, 30/12/2009"

حالا من شنیده بودم که سفارت انگلستان، مدارک موقت رو قبول نمی کنه. بنابر این بعد از گرفتن معافیت تحصیلی امروز نامه ای از وزارت علوم به دانشگاه مبنی بر تحویل اصل دانشنامه بردم و کارهاش رو انجام دادم. منتها امضای آخر باقی موند.

الان که داشتم CAS رو نگاه می کردم دیدم تاریخ صدور گواهی موقت هم در اون قید شده (همونطور که در بالا مشاهده می کنید) ولی از موقت بودنش حرفی نزدن (Interim ذکر نشده). در صورتی که من اصل دانشنامه رو دریافت کنم باید گواهی موقت رو تحویل بدم. حالا تاریخ صدور دانشنامۀ من هم به روز هست و با تاریخ موجود در CAS متفاوت.

به نظر شما بهترین کار چیه در این شرایط؟
از طرفی اصل دانشنامه خواسته می شه از من در سفارت، از طرفی هم تاریخ صدور مدرک موجود در CAS با تاریخ صدور دانشنامه متفاوت خواهد بود که می تونه مشکوک باشه.
منتظر راهنمایی دوستان هستم.

try
06-16-2010, 03:11 PM
من پذیرشم رو با گواهی موقت پایان تحصیلات گرفتم و الان در CAS من ذکر شده "Certificate of Completion of Studies, BSc, 30/12/2009"

حالا من شنیده بودم که سفارت انگلستان، مدارک موقت رو قبول نمی کنه. بنابر این بعد از گرفتن معافیت تحصیلی امروز نامه ای از وزارت علوم به دانشگاه مبنی بر تحویل اصل دانشنامه بردم و کارهاش رو انجام دادم. منتها امضای آخر باقی موند.

الان که داشتم CAS رو نگاه می کردم دیدم تاریخ صدور گواهی موقت هم در اون قید شده (همونطور که در بالا مشاهده می کنید) ولی از موقت بودنش حرفی نزدن (Interim ذکر نشده). در صورتی که من اصل دانشنامه رو دریافت کنم باید گواهی موقت رو تحویل بدم. حالا تاریخ صدور دانشنامۀ من هم به روز هست و با تاریخ موجود در CAS متفاوت.

از طرفی اصل دانشنامه خواسته می شه از من در سفارت، از طرفی هم تاریخ صدور مدرک موجود در CAS با تاریخ صدور دانشنامه متفاوت خواهد بود که می تونه مشکوک باشه.
به نظر من بهترین کار اینکه با دانشگاه تماس بگیرید و بگید CAS رو اصلاح کنند.
ولی اگر نشد هر دو مدرک رو به سفارت ارایه بدید.

tititoti
06-16-2010, 05:49 PM
به نظر من بهترین کار اینکه با دانشگاه تماس بگیرید و بگید CAS رو اصلاح کنند.
ولی اگر نشد هر دو مدرک رو به سفارت ارایه بدید.

بهترین راه ممکن تحویل هر دو مدرک بود اگر مدرک موقت رو از من به هنگام تحویل اصل دانشنامه، پس نمی گرفتند که طبق قانون این کار رو خواهند کرد.

دوستان من هنوز گواهی موقت رو خوشبختانه تحویل ندادم. اگر کسی اطلاعی داره که سفارت با گواهی موقت مشکل نداره ممنون می شم راهنمایی کنه.

try
06-16-2010, 07:12 PM
بهترین راه ممکن تحویل هر دو مدرک بود اگر مدرک موقت رو از من به هنگام تحویل اصل دانشنامه، پس نمی گرفتند که طبق قانون این کار رو خواهند کرد.

دوستان من هنوز گواهی موقت رو خوشبختانه تحویل ندادم. اگر کسی اطلاعی داره که سفارت با گواهی موقت مشکل نداره ممنون می شم راهنمایی کنه.

If your Tier 4 sponsor has assessed your qualifications in order to assign your confirmation of acceptance for studies (CAS), you must send us these qualifications with your application. For each qualification listed, you must provide:
the original certificate(s) of qualification; or
the original transcript of results.
We will not accept provisional certificates.

tititoti
06-16-2010, 11:12 PM
ممنونم try جان.
بله خوندم این قوانین رو کامل.

ولی مشکل با CAS هستکه تاریخش نمی خونه با دانشنامه. حالا من نامه ای به مسئول دانشگاه زدم و از ایشون راهنمایی خواستم. به امید خدا در اولین فرصت جواب ایشون رو اینجا قرار می دم.

mousavi22
06-17-2010, 04:02 PM
سلام دوستان،

من موفق به اخذ بورس از اراسموس موندس شدم که طبق گفته ی خودشون مقدار فاند به اندازه ای هست که دانشجو نیاز به منبع تامین هزینه ی دیگه ای نداشته باشه.
متن نامه بورس هم بدین صورت:
Dear Seyyed Mostafa MOUSAVI,
This letter is supplementary to the official letter that will be sent to you by the postgraduate
Admissions office of the University of Warwick, and to the previous emails about your nomination
status.
It is my pleasure to confirm that you have been accepted onto the 2 year Erasmus Mundus Masters
in Complex Systems Science.
The University of Warwick is the coordinating institution for the Consortium, which also includes
École Polytechnique in Paris, France, and Göteborg University and Chalmers University in
Gothenburg, Sweden. This letter and the one from the Admissions Team admit you therefore to
both institutions at which you will be studying: Polytechnique and Gothenburg.
The fee for the programme is €8000/annum and as your nomination to the Education, Audiovisual
and Culture Executive Agency has been confirmed, the costs of your attendance on the programme
will be defrayed by the Consortium; furthermore you will be paid a studentship of €1000/month and
we will be purchasing insurance cover for you, satisfying the requirements specified in:
http://eacea.ec.europa.eu/erasmus_mundus/funding/2010/documents/minimuminsurance_en.pdf
We will be in touch with you during the coming months to assist you in planning your arrival.

با توجه به اینکه در قوانین خواسته شده که:
10 points

آیا من هم نیاز به این موجودی حساب دارم یا نه؟

ممنون

mousavi22
06-17-2010, 04:04 PM
ممنونم try جان.

ولی مشکل با CAS هستکه تاریخش نمی خونه با دانشنامه. حالا من نامه ای به مسئول دانشگاه زدم و از ایشون راهنمایی خواستم. به امید خدا در اولین فرصت جواب ایشون رو اینجا قرار می دم.

سلام
خیلی ممنون میشم که جوابی که بهتون دادند رو اینجا بذارین چونکه من هم به احتمال زیاد به مشکل مشابه برخورد می کنم.

tititoti
06-18-2010, 11:03 AM

دوستان من همچنان منتظر پاسخ شما هستم.
متاسفانه هنوز جوابی از مراکزی که به اونها ایمیل زدم دریافت نکردم.

خیلی ممنون می شم اگر پاسخ بدید و من رو از سر در گمی در بیارید.

tititoti
06-18-2010, 02:29 PM
دوستان من همچنان منتظر پاسخ شما هستم.
متاسفانه هنوز جوابی از مراکزی که به اونها ایمیل زدم دریافت نکردم.

خیلی ممنون می شم اگر پاسخ بدید و من رو از سر در گمی در بیارید.

خُب دوستان.
من همین الان نامۀ مسئول Admission دانشگاه رو دریافت کردم که طی اون به من گفتند که ما قادر هستیم برخی تغیرات رو طبق چارچوب ضوابط تعیین شده در نامۀ CAS انجام بدیم.

و در مورد مشکل من گفتند که در با فرستادن ترجمۀ دانشنامه، تاریخ صدور و مشخصات اون رو با مشخصات گواهی موقت که در CAS من ثبت شده بود، جابجا کرده و CAS جدید رو صادر می کنند.

houman1979
06-18-2010, 07:09 PM
ممنونم try جان.

یعنی چی تاریخش نمیخونه؟

houman1979
06-18-2010, 07:15 PM
سلام دوستان،

من موفق به اخذ بورس از اراسموس موندس شدم که طبق گفته ی خودشون مقدار فاند به اندازه ای هست که دانشجو نیاز به منبع تامین هزینه ی دیگه ای نداشته باشه.
متن نامه بورس هم بدین صورت:
Dear Seyyed Mostafa MOUSAVI,
This letter is supplementary to the official letter that will be sent to you by the postgraduate
Admissions office of the University of Warwick, and to the previous emails about your nomination
status.
It is my pleasure to confirm that you have been accepted onto the 2 year Erasmus Mundus Masters
in Complex Systems Science.
The University of Warwick is the coordinating institution for the Consortium, which also includes
École Polytechnique in Paris, France, and Göteborg University and Chalmers University in
Gothenburg, Sweden. This letter and the one from the Admissions Team admit you therefore to
both institutions at which you will be studying: Polytechnique and Gothenburg.
The fee for the programme is €8000/annum and as your nomination to the Education, Audiovisual
and Culture Executive Agency has been confirmed, the costs of your attendance on the programme
will be defrayed by the Consortium; furthermore you will be paid a studentship of €1000/month and
we will be purchasing insurance cover for you, satisfying the requirements specified in:
http://eacea.ec.europa.eu/erasmus_mundus/funding/2010/documents/minimuminsurance_en.pdf
We will be in touch with you during the coming months to assist you in planning your arrival.

با توجه به اینکه در قوانین خواسته شده که:
10 points

آیا من هم نیاز به این موجودی حساب دارم یا نه؟

ممنون

خیر ندارید.

tititoti
06-18-2010, 08:50 PM
یعنی چی تاریخش نمیخونه؟

هومن جان.

تاریخی که در CAS من برای مدرکم ذکر شده بود، تاریخ صدور "گواهی موقت" بود و الآن که من دانشنامم رو بعد از معافیت تحصیلی می خوام بگیرم، تاریخ صدورش با تاریخ گواهی موقت که در CAS هست فرق می کنه. رو همین حساب من به دانشگاه ایمیل زدم و اونا هم گفتن یک نسخه از ترجمۀ دانشنامت رو برای ما بفرست ما هم تاریخ صدور مدرکت رو در CAS تعویض می کنیم که در سفارت مطابقت داشته باشه و مشکلی پیش نیاد.

Amirreza
06-21-2010, 08:10 AM
سلام،

من هنوز CAS رو دریافت نکردم.
دانشگاه Southampton.
الان سه هفتست که زنگ میزنم بهشون. هی میگن In process.
به نظرتون این عادیه؟

تو CAS چه چیزایی قید میشه؟
تمام مدارکی که باید به سفارت بدیم رو مشخص میکنه؟
و اینکه اگه بورس هستیم توش قید میشه که دیگه نیازی به داشتن حساب بانکی نباشه؟
CAS مشخص میکنه که به ATAS نیاز هست یا نه؟

با تشکر

try
06-21-2010, 08:30 AM
سلام،

من هنوز CAS رو دریافت نکردم.
دانشگاه Southampton.
الان سه هفتست که زنگ میزنم بهشون. هی میگن In process.
به نظرتون این عادیه؟

تو CAS چه چیزایی قید میشه؟
تمام مدارکی که باید به سفارت بدیم رو مشخص میکنه؟
و اینکه اگه بورس هستیم توش قید میشه که دیگه نیازی به داشتن حساب بانکی نباشه؟
CAS مشخص میکنه که به ATAS نیاز هست یا نه؟

با تشکر
شماره ی پاسپورت و سایر مشخصات و اسم دوره و شهریه و مبلغی که بورس دارید و ATAS هم اگر نیاز باشه می گن. همچنین تمام مدارکی که برای دانشگاه فرستادین تا پذیرش بگیرین مثل تافل و دانشنامه.

delly
06-21-2010, 08:54 AM
با این حساب اگر تو CAS ی که برای من اومده ننوشته باشه که آیلتس هم لازم داشتم دیگه لازم نیست اونو به سفارت بدم؟

houman1979
06-21-2010, 10:57 AM
با این حساب اگر تو CAS ی که برای من اومده ننوشته باشه که آیلتس هم لازم داشتم دیگه لازم نیست اونو به سفارت بدم؟

خیر لازم نیست.

Sabah
06-21-2010, 01:45 PM
سلام
من کلی از صفحات این تاپیک رو خوندم. ببینید در مورد پول که 28 روز باید توی حساب باشه ظاهراً دوستان میگن همون صورت حساب که از بانک گرفته می شه کافیه به این شرط که پول واقعاً در این دوره کمتر از مقداری که باید باشه نشه.
ولی مسأله اینه که در صورت حساب ها فقط خود شعبه ی بانک مهر میزنه و واحد بین الملل تأیید نمی کنه. این کافیه؟ با توجه به مطالعه ای که من روی قوانین ویزا داشتم به نظرم کافی نیست و سفارت به یک مدرک رسمی تری نیاز داره.
بعضی بانک ها گواهی تمکن میدن و توش مینویسن total credit و total debit در یک بازه ی زمانی چقدر بوده. قاعدتاً اگه total debit صفر باشه یعنی فرد هیچ پولی برداشت نکرده دیگه. کسی از این نامه ها برای سفارت استفاده کرده؟ نتیجه اش چی بوده؟ اینا مهر بین الملل هم داره.
ببینید فقط چیزی که اینجا مهمه لطفاً افرادی که ویزا گرفتن یا رد شدن یعنی تجربه ی واقعی این کار رو دارن بگن چیکار کردن. چون اینکه نظر شخصی من یا شما چیه یا برداشتمون از متون چیه زیاد به درد این کار نمی خوره. لطفاً هر کی جواب میده بگه که ویزا گرفته و اگر آره فرمت نامه ی بانکیش چجوری بوده.

من از آقای houman1979 خیلی تشکر میکنم چون کلی وقت برای راهنمایی افراد دیگه اینجا میزارن و ظاهراً به قوانین هم مسلط هستن. واقعاً دستتون درد نکنه. فقط ایشون هم اگه محبت کردن جواب دادن خواهش میکنم بفرماین فقط برداشتشون رو از قوانین میگن، یا با همین سیستم جدید که پول 28 روز باید تو حساب بمونه ویزا گرفتن؟

houman1979
06-21-2010, 02:47 PM
سلام
من کلی از صفحات این تاپیک رو خوندم. ببینید در مورد پول که 28 روز باید توی حساب باشه ظاهراً دوستان میگن همون صورت حساب که از بانک گرفته می شه کافیه به این شرط که پول واقعاً در این دوره کمتر از مقداری که باید باشه نشه.
ولی مسأله اینه که در صورت حساب ها فقط خود شعبه ی بانک مهر میزنه و واحد بین الملل تأیید نمی کنه. این کافیه؟ با توجه به مطالعه ای که من روی قوانین ویزا داشتم به نظرم کافی نیست و سفارت به یک مدرک رسمی تری نیاز داره.
بعضی بانک ها گواهی تمکن میدن و توش مینویسن total credit و total debit در یک بازه ی زمانی چقدر بوده. قاعدتاً اگه total debit صفر باشه یعنی فرد هیچ پولی برداشت نکرده دیگه. کسی از این نامه ها برای سفارت استفاده کرده؟ نتیجه اش چی بوده؟ اینا مهر بین الملل هم داره.
ببینید فقط چیزی که اینجا مهمه لطفاً افرادی که ویزا گرفتن یا رد شدن یعنی تجربه ی واقعی این کار رو دارن بگن چیکار کردن. چون اینکه نظر شخصی من یا شما چیه یا برداشتمون از متون چیه زیاد به درد این کار نمی خوره. لطفاً هر کی جواب میده بگه که ویزا گرفته و اگر آره فرمت نامه ی بانکیش چجوری بوده.

من از آقای houman1979 خیلی تشکر میکنم چون کلی وقت برای راهنمایی افراد دیگه اینجا میزارن و ظاهراً به قوانین هم مسلط هستن. واقعاً دستتون درد نکنه. فقط ایشون هم اگه محبت کردن جواب دادن خواهش میکنم بفرماین فقط برداشتشون رو از قوانین میگن، یا با همین سیستم جدید که پول 28 روز باید تو حساب بمونه ویزا گرفتن؟

چرا واحد بین الملل تایید نمیکنه؟ همه بانک ها این کار رو میکنند و در مهر واحد بین الملل لوگوی بانک هم هست.

خیر گواهی تمکن مالی به هیچ عنوان قبول نیست و شرایط لازم راهنمای ویزای دانشجویی رو برآورده نمیکنه باید صورتحساب 28 روزه با مهر و لوگوی بانک بگیرید.
بازم سوالی باشه در خدمتم.

maryam_selfid
06-27-2010, 08:10 AM
سلام
من تو نامه CAS دانشگاهم شماره پاسپورت قدیمیم رو زده . این هفته هم وقت سفارت دارم ، دیگه وقت نیست عوضش کنم . به نظرتون این مساله واسم مشکل ساز میشه؟؟
اگه تو یک نامه توضیح بدم که اون شماره ویزای قبلیمه مشکل حل می شه ؟

houman1979
06-27-2010, 02:05 PM
سلام
من تو نامه CAS دانشگاهم شماره پاسپورت قدیمیم رو زده . این هفته هم وقت سفارت دارم ، دیگه وقت نیست عوضش کنم . به نظرتون این مساله واسم مشکل ساز میشه؟؟
اگه تو یک نامه توضیح بدم که اون شماره ویزای قبلیمه مشکل حل می شه ؟

بله مشکل ساز میشه. چرا وقت نیست عوضش کنید؟ اسکن پاسپورت رو بفرستید و بخوایید که براتون عوضش کنند.

maryam_selfid
06-27-2010, 02:34 PM
بله مشکل ساز میشه. چرا وقت نیست عوضش کنید؟ اسکن پاسپورت رو بفرستید و بخوایید که براتون عوضش کنند.

وای خدا!!! آخه من چهارشنبه وقت سفارت از دبی گرفتم اونها فکر نکنم بتونند 2 روزه برام بفرستند.
نمی شه همراه یک نامه توضیح بدم که اون شماره قبلیم بوده ؟ تازه پاسپورت قبلیم هم که تو مدارکم هست.

Arezoo_n
06-27-2010, 03:02 PM
سلام

من چندتا سوال داشتم که ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید:

1- سندهایی ملکی رو که باید به سفارت بدیم چطوری باید ترجمه کنیم. منظورم اینکه همین دارالترجمه های معمولی این کار رو انجام میدن یا قبلش باید کار خاصی بکنیم؟
2- این سند ها به نام پدرم هستند. آیا باید پدرم به صورت محضری هم تعهد بدن که من رو ساپورت می کنن در این صورت آیا فرم خاصی وجود داره یا اینکه خود محضر ها می دونن باید چطوری این تعهد نامه رو تهیه کنن؟
3- در مورد حساب بانکی آیا باید گردش حساب به صورت ریز موجود باشه؟ برای ترجمه اون باید چکار کرد؟ من حسابم تو بانک ملی هست.

ممنون میشم اگه دوستان لطف کنن و جواب سوالهای بالا رو با جزئیات بدن

با تشکر

امين
06-27-2010, 03:55 PM
سلام دوستان
من براي گرفتن ويزا به مبلغ 31 ميليون تومان در بانك پارسيان حساب كوتاه مدت باز كردم كه شامل هزينه دانشگاه ليدز براي مستر و هزينه 9 ماه زندگي با احتساب پوند 1580 تومن هست اما فكر ميكنم نرخ پوند داره روز به روز بالاتر ميره به نظرتون من بايد مبلغ بيشتري واريز كنم؟ آيا بانك پارسيان پرينت 28 روزه ميده؟
با تشكر

maryam_selfid
06-27-2010, 05:14 PM
امین جان
1- واسه ویزای دانشجویی اصلآ سند نمی خواد اگه می خوای بدی فقط مهر دارالترجمه باید روی برگه های ترجمه باشه .
2-اینو دقیق نمی دونم ولی فکر کنم تعهد محضری نمی خواد

3- بله . میتونی از امور بین الملل بگیری یا پرینت فارسی رو بدی دارالترجمه ترجمه بکنند برات گردش 28 روزه[/B]

maryam_selfid
06-27-2010, 05:44 PM
سلام دوستان
من براي گرفتن ويزا به مبلغ 31 ميليون تومان در بانك پارسيان حساب كوتاه مدت باز كردم كه شامل هزينه دانشگاه ليدز براي مستر و هزينه 9 ماه زندگي با احتساب پوند 1580 تومن هست اما فكر ميكنم نرخ پوند داره روز به روز بالاتر ميره به نظرتون من بايد مبلغ بيشتري واريز كنم؟ آيا بانك پارسيان پرينت 28 روزه ميده؟
با تشكر

بله متاسفانه نرخ پوند داره هر زور بالاتر می ره به همین دلیل شما باید 1 تومن بیش از مقدار مورد نیازتون تو حساب باشه که پولتون کم نیاد . بله پارسیان پرینت 28 روزه می ده .

maryam_selfid
06-27-2010, 05:46 PM
هومن جان من تو آخرین پستتون تو این صفحه یک سوالی پرسیدم میشه جواب بدید

houman1979
06-27-2010, 06:25 PM
وای خدا!!! آخه من چهارشنبه وقت سفارت از دبی گرفتم اونها فکر نکنم بتونند 2 روزه برام بفرستند.
نمی شه همراه یک نامه توضیح بدم که اون شماره قبلیم بوده ؟ تازه پاسپورت قبلیم هم که تو مدارکم هست.

خوب وقت ابوظبی رو تغییر بدید.اونجا که خیلی راحت وقت میدند. در ضمن از دبی وقت گرفتید یا از ابوظبی؟

houman1979
06-27-2010, 06:26 PM
سلام

1- سندهایی ملکی رو که باید به سفارت بدیم چطوری باید ترجمه کنیم. منظورم اینکه همین دارالترجمه های معمولی این کار رو انجام میدن یا قبلش باید کار خاصی بکنیم؟
2- این سند ها به نام پدرم هستند. آیا باید پدرم به صورت محضری هم تعهد بدن که من رو ساپورت می کنن در این صورت آیا فرم خاصی وجود داره یا اینکه خود محضر ها می دونن باید چطوری این تعهد نامه رو تهیه کنن؟
3- در مورد حساب بانکی آیا باید گردش حساب به صورت ریز موجود باشه؟ برای ترجمه اون باید چکار کرد؟ من حسابم تو بانک ملی هست.

با تشکر
جواب این سوالها بارها در همین فروم داده شده است اگر جستجو کنید پیدا می کنید.

tititoti
06-28-2010, 12:11 AM
سلام دوستان
با تشكر

با توجه به چیزی که من جلوی درب سفارت دیدم، اگر اشتباه نکنم از اردیبهشت یا فروردین سال 1389، سفارت نرخ پوند محاسباتی برای هزینه ها رو 1600 تومان در نظر می گیره. پس فکر نکنم بالا و پایین رفتن جزئی، تاثیری بزاره روی این قضیه.

maryam_selfid
06-28-2010, 07:35 AM
خوب وقت ابوظبی رو تغییر بدید.اونجا که خیلی راحت وقت میدند. در ضمن از دبی وقت گرفتید یا از ابوظبی؟

از ابوظبی وقت گرفتم .
من یک ماه دیگه کلاسم شروع میشه فکر کنم الانم دارم دیر اقدام می کنمواقعآ شما فکر می کنید با توضیح دادن به سفارت بازم مشکل پیش بیاد ؟ آخه شما همیشه می گفتید خود نامه CAS زیاد مهم نیست و مهم شماره شه.پاس قبلیم هم که تو مدارکم هست .
به نظر شما اگه با همین CAS برم ردم می کنند؟

houman1979
06-28-2010, 10:07 AM
با توجه به چیزی که من جلوی درب سفارت دیدم، اگر اشتباه نکنم از اردیبهشت یا فروردین سال 1389، سفارت نرخ پوند محاسباتی برای هزینه ها رو 1600 تومان در نظر می گیره. پس فکر نکنم بالا و پایین رفتن جزئی، تاثیری بزاره روی این قضیه.

نرخ پوند براساس نرخ سایت www.oanda.com در روزی که اقدام می کنید محاسبه میشه.

houman1979
06-28-2010, 10:08 AM
از ابوظبی وقت گرفتم .
من یک ماه دیگه کلاسم شروع میشه فکر کنم الانم دارم دیر اقدام می کنمواقعآ شما فکر می کنید با توضیح دادن به سفارت بازم مشکل پیش بیاد ؟ آخه شما همیشه می گفتید خود نامه CAS زیاد مهم نیست و مهم شماره شه.پاس قبلیم هم که تو مدارکم هست .
به نظر شما اگه با همین CAS برم ردم می کنند؟

خوب توCAS شماره پاسپورت شما فرق داره. شاید افسر ویزا حواسش نباشه و فکر کنه که CAS اشتباهه و رد کنه. ممکنه حواسش باشه و رد نکنه. برای اطمینان به نظرم همین امروز سریع اسکن پاسپورت جدید رو برای دانشگاه بفرستید و ماجرا رو توضیح بدید و از دانشگاه بخواهید خیلی زود تا آخر امروز CAS رو اصلاح کنه.

maryam_selfid
06-29-2010, 01:23 PM
خوب توCAS شماره پاسپورت شما فرق داره. شاید افسر ویزا حواسش نباشه و فکر کنه که CAS اشتباهه و رد کنه. ممکنه حواسش باشه و رد نکنه. برای اطمینان به نظرم همین امروز سریع اسکن پاسپورت جدید رو برای دانشگاه بفرستید و ماجرا رو توضیح بدید و از دانشگاه بخواهید خیلی زود تا آخر امروز CAS رو اصلاح کنه.

آقا هومن به قول حرف شما یک روزه CAS رو برام درست کردند . خود مسئولین دانشگاه بهم گفتند تا اطلاعات جدید من تو دیتابیس وزارت امور خارجه انگلیس بره 2 یا 3 روز طول می کشه . با توجه به اینکه طول ویزا دادن معمولآ بیش از 2 هفته است حالا من نظر شما من اگه چهارشنبه مدارکم رو ابوظبی تحویل بدم همون روز می رن چک می کنند یا 1 یا 2 روز بعد صحت مدارک چک می شه ؟ به نظر شما احتمال داره ردم کنند مبنی بر اینکه اطلاعاتم تو دیتابیس دولت uk نیست ؟

kiasat
06-29-2010, 09:04 PM
دوستان در فروم داشتم می گشتم یه جا بر خوردم یکی از دوستان گفته بود گواهی تمکن مالی که بانک میده مورد قبول سفارت نیستشش!!!!ولی گواهی تمکن مالی بانک پارسیان به زبان انگلیسی داری سر برگ و مهر و امضا ...نظرتون راجع به این مورد چیه؟!
و این که یک سوال راجع به CAS ;من وقت سفارت برای 02 agu گرفتم ولی هنوز به خاطر نمره ielts نتونستم پذیرشم رو unconditional کنم که اون ها برای من CAS بفرستن... حالا می خواستم ببینم که این پروسه فرستادن CAS چقدر زمان می بره از طرف دانشگاه ...من حتی شنیدم این یک شماره است که از طریق email فرستاده می شه!!؟؟؟؟؟(یعنی دیگه زمان در پست و کاغذ بازی کم میشه)
راستی از مدیران و مسئولین بلاگ هم خیلی دوست دارم تشکر کنم خیلی فروم خوبیه و کمک میکنه به هر حال دستتون درد نکنه.

houman1979
06-29-2010, 11:36 PM
آقا هومن به قول حرف شما یک روزه CAS رو برام درست کردند . خود مسئولین دانشگاه بهم گفتند تا اطلاعات جدید من تو دیتابیس وزارت امور خارجه انگلیس بره 2 یا 3 روز طول می کشه . با توجه به اینکه طول ویزا دادن معمولآ بیش از 2 هفته است حالا من نظر شما من اگه چهارشنبه مدارکم رو ابوظبی تحویل بدم همون روز می رن چک می کنند یا 1 یا 2 روز بعد صحت مدارک چک می شه ؟ به نظر شما احتمال داره ردم کنند مبنی بر اینکه اطلاعاتم تو دیتابیس دولت uk نیست ؟

مسوولان دانشگاه براساس چه سندی میگند که دو سه روز طول میکشه. این اپراتورهای بیسواد چون تنبل هستند و حال ندارند کار کنند اینحرفها رو میزنند تا شما رو از سر باز کنند. جدی میگم اینو. ما فکر میکنیم تو ایران همه تنبلند. اینجا هم خیلی آدم دودره باز به پست آدم میخوره.. بهشون بگید عوض کنند.

در مورد دو هفته: افسر ویزا تو همون یکی دو روز اول دیتابیس CAS رو چک میکنه و اگه قبول کنه پرونده برای چک امنیتی میره وزارت کشور و امورخارجه که اصلا ربطی به دانشگاه نداره و ماجراش متفاوته.

houman1979
06-29-2010, 11:37 PM
دوستان در فروم داشتم می گشتم یه جا بر خوردم یکی از دوستان گفته بود گواهی تمکن مالی که بانک میده مورد قبول سفارت نیستشش!!!!ولی گواهی تمکن مالی بانک پارسیان به زبان انگلیسی داری سر برگ و مهر و امضا ...نظرتون راجع به این مورد چیه؟!
و این که یک سوال راجع به CAS ;من وقت سفارت برای 02 agu گرفتم ولی هنوز به خاطر نمره ielts نتونستم پذیرشم رو unconditional کنم که اون ها برای من CAS بفرستن... حالا می خواستم ببینم که این پروسه فرستادن CAS چقدر زمان می بره از طرف دانشگاه ...من حتی شنیدم این یک شماره است که از طریق email فرستاده می شه!!؟؟؟؟؟(یعنی دیگه زمان در پست و کاغذ بازی کم میشه)
راستی از مدیران و مسئولین بلاگ هم خیلی دوست دارم تشکر کنم خیلی فروم خوبیه و کمک میکنه به هر حال دستتون درد نکنه.

جواب هر دو سوالتون بخصوص سوال اول بارها در فروم داده شده است.

delly
06-30-2010, 11:23 AM
من یه سوال برام پیش اومده. تو نامه cas من بعضی از جزئیات وجود نداره. مثلا شماره پاسپورت من توش نیست. یا مثلا تاریخ مدارکم نیست. فقط گفته شده که مدارکی که ازم می خوان لیسانس و ریز نمراتم هست از فلان دانشگاه و فوق لیسانس و ریز نمرات از اون یکی دانشگاه. اون موقعی که من برای این دانشگاه اقدام کردم هنوز درسم تموم نشده بود و اطلاعات مربوط به فارغ التحصیلیم که اونها دارن کامل نیست. با این وجود پذیرش غیر مشروط دادن بهم.
حالا که دیگه درسم تموم شده و دانشنامه م دستمه یه کم گیج شدم که این چیزی که تو نامه cas نوشتن چیه. من اینو ببرم سفارت با مدارک اونها جور در میاد یا نه.

اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنماییم کنین

moji63
06-30-2010, 12:04 PM
من یه سوال برام پیش اومده. تو نامه cas من بعضی از جزئیات وجود نداره. مثلا شماره پاسپورت من توش نیست. یا مثلا تاریخ مدارکم نیست. فقط گفته شده که مدارکی که ازم می خوان لیسانس و ریز نمراتم هست از فلان دانشگاه و فوق لیسانس و ریز نمرات از اون یکی دانشگاه. اون موقعی که من برای این دانشگاه اقدام کردم هنوز درسم تموم نشده بود و اطلاعات مربوط به فارغ التحصیلیم که اونها دارن کامل نیست. با این وجود پذیرش غیر مشروط دادن بهم.
حالا که دیگه درسم تموم شده و دانشنامه م دستمه یه کم گیج شدم که این چیزی که تو نامه cas نوشتن چیه. من اینو ببرم سفارت با مدارک اونها جور در میاد یا نه.

اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنماییم کنین
تو casمنم شماره passportام رو نزده.مگه شماره passلازمه؟

Arezoo_n
07-02-2010, 07:35 PM
سلام

با تشکر

من کل تاپیک رو خوندم ولی جواب این سوال ها به صورت دقیق هیچ جا نبود. واقعاً گیج شدم از دوستانی که این کار رو انجام دادن و به طور کامل اطلاع دارن ممون میشم جواب بدن.

ممنون

houman1979
07-02-2010, 10:41 PM
من کل تاپیک رو خوندم ولی جواب این سوال ها به صورت دقیق هیچ جا نبود. واقعاً گیج شدم از دوستانی که این کار رو انجام دادن و به طور کامل اطلاع دارن ممون میشم جواب بدن.

ممنون

چطوری کل تاپیک رو خوندید و جوابها نبود؟ صد بار به این سوالها در بخش انگلستان جواب داده شده است.

Arezoo_n
07-03-2010, 09:52 AM
چطوری کل تاپیک رو خوندید و جوابها نبود؟ صد بار به این سوالها در بخش انگلستان جواب داده شده است.

دوست عزیز من تاپیک رو خوندم و هنوز در این ارتباط مشکل دارم. اگه ممکنه لطف کنید دقیقاً او قسمتی رو که پاسخ داده شده معرفی کنید. کلاً مگه جواب این سوال ها چقدر طول میکشه؟

inadram
07-03-2010, 11:23 AM
سلام

این 28 روز باید حتما از زمانی که از سفارت وقت داریم باشه ؟ یعنی مثلا اگر من 28 روز تو فروردین ماه این مقدار پول توحسابم بوده باشه و بعد برداشته شده باشه قابل قبول نیست ؟

yasaminaf
07-04-2010, 07:24 AM
من دو تا وقت سفارت دارم 1 و4 آگوست حتمآ باید یکی رو کنسل کنم یا اینکه مهم نیست؟

delly
07-04-2010, 01:29 PM

ممنون

من سعی می کنم تا جایی که اطلاع دارم بهتون کمک کنم.
از حساب بانکی شروع می کنم که حتما لازمه. شما باید گردش حساب بیست و هشت روزه تون رو ارائه بدین که در هیچ روزیش نباید حسابتون از حدی که لازمه پایین تر بیاد. حدی که لازمه یعنی شهریه یک ساله دانشگاه به اضافه ماهی هشتصد پوند تا نه ماه -البته اگر در لندن هست دانشگاهتون. حساب باید به اسم خودتون باشه. ولی می شه به اسم پدر یا مادرتون هم باشه که باید اونها -تا جایی که می دونم- تعهد محضری داده باشن که این پول در اختیار شماست در مدت تحصیل تون. در ضمن صورت حساب بیست و هشت روزه باید حداکثر مال یک ماه قبل از وقت سفارتتون باشه.
این که سند ملکی باید ارائه کنین یا نه من مطمئن نیستم.
ولی اگر بخواین ترجمه کنین سندها رو باید ببرین دارالترجمه رسمی. اونها ترجمه رسمی می کنن براتون.

mariyasadeghi
07-04-2010, 02:53 PM
بر اساس سایت http://www.oanda.com/
نرخ پوند کمتر هست، یکی از دوستان گفتند که سفارت برای تبدیل پوند به ریال از این سایت استفاده می کنه، آیا این حقیقت داره؟

inadram
07-04-2010, 07:01 PM

به نظرتون منظور از پرسنل اکانت ، حساب مشترک هم میتونه باشه ؟ یعنی من می تونم برم اسمم رو تو حساب یک شخص که اینقدر پول تو حسابش هست وارد کنم ؟

بعد از زمانی که من اسمم تو حساب اومده باشه ، 28 روز باید بگزره ؟؟ چون فکر نمی کنم تو پرینت بانک بگه که از کی اسم من اومده تو اعضای حساب مشترک

inadram
07-04-2010, 07:02 PM
نرخ پوند کمتر هست، یکی از دوستان گفتند که سفارت برای تبدیل پوند به ریال از این سایت استفاده می کنه، آیا این حقیقت داره؟

بله اینطور که تو سایت گفته از این سایت هست.

The official exchange rate we use is the one produced by OANDA. You should use the exchange rate on the OANDA website (http://www.oanda.com/convert/classic) for the date the document was issued. This is an independent website, for which we are not responsible.

Sootedelan
07-04-2010, 07:57 PM
با سلام خدمت دوستان.
من و خانوادم (3 نفر) اسه انگلستان 9 ماه پیش درخواست ویزای توریستی کردیم.
1 ماه دیگه تو تهران مصاحبه داریم.
شما میدونید غیر از مدارکی مثل گواهی اشتغال به کار ، صورتحساب بانکی ، مدارک فردی که واسمون دعوتنامه فرستاده و...، چه مدارکیو باید روز مصاحبه با خودم ببرم که مشکلی پیش نیاد و بهم ویزا بدند؟

houman1979
07-05-2010, 02:41 AM

بله از این سایت استفاده میشه.

niceevil
07-05-2010, 03:03 PM
کسی که فرم آنلاين رو پر کرده لازمه vaf3b رو هم پر کنه؟

moones
07-06-2010, 11:33 AM
سلام
من برای یه فرصت مطالعاتی سه ماهه از دانشگاه کمبریج پذیزش دارم که نیاز به هرینه دانشگاه نداره، 5.000 پوند از طرف موسسه ساپورت کننده من برای مخارج به من داده میشه که چون بانک های ایران تحریمند موسسه نتونست پول رو به حساب ارزی من بریزه و به حساب خواهرم در ایرلند واریز میشه، از طرفی من مبلغ 7 میلیون برای یه ماه تو حساب شخصی خودم دارم، سوال من این هست که ایا برای ویزا ویزیتور استودنت هم نیاز به CAS هست؟ این میزان پول کافیه؟ چطور ثابت کنم که پول به حساب خواهرم واریز شده؟ ایا اصل مدرک ارشدم لازم هست؟ وقت سفارتم 20 جولای هست، اگر لازم به تغییر باشه ایا امکان تعویق انداختنش هست؟

ممنون

tititoti
07-07-2010, 12:58 AM
دوستان. امروز هر چقدر از سایت https://www.visa4uk.fco.gov.uk اطلاعاتم رو وارد می کنم تا فرم اپلیکیشن رو دانلود کنم مجدداً با پیغام زیر مواجه می شم.

The Application Security details you entered could not be validated. You may try again ensuring the information you enter is correct.

البته امروز کلاً از صبح سایت برای Maintenance داون بود. حالا هم که مثلاً درست شده اینجوریه.
حالا این درست بشو هست یا اپلیکیشن امکانش هست بلاک یا ریموو بشه؟
یه مقدار نگران شدم.

houman1979
07-07-2010, 02:50 AM
سلام
من برای یه فرصت مطالعاتی سه ماهه از دانشگاه کمبریج پذیزش دارم که نیاز به هرینه دانشگاه نداره، 5.000 پوند از طرف موسسه ساپورت کننده من برای مخارج به من داده میشه که چون بانک های ایران تحریمند موسسه نتونست پول رو به حساب ارزی من بریزه و به حساب خواهرم در ایرلند واریز میشه، از طرفی من مبلغ 7 میلیون برای یه ماه تو حساب شخصی خودم دارم، سوال من این هست که ایا برای ویزا ویزیتور استودنت هم نیاز به CAS هست؟ این میزان پول کافیه؟ چطور ثابت کنم که پول به حساب خواهرم واریز شده؟ ایا اصل مدرک ارشدم لازم هست؟ وقت سفارتم 20 جولای هست، اگر لازم به تغییر باشه ایا امکان تعویق انداختنش هست؟

ممنون

ویزای شما اصلا شامل مقررات PBS نمیشه و مثل یک ویزای دیداریه. یعنی هر چی بیشتر مدرک و پول داشته باشی بهتر. هیچ راهنمای خاصی وجود نداره.

houman1979
07-07-2010, 02:51 AM
دوستان. امروز هر چقدر از سایت https://www.visa4uk.fco.gov.uk اطلاعاتم رو وارد می کنم تا فرم اپلیکیشن رو دانلود کنم مجدداً با پیغام زیر مواجه می شم.

The Application Security details you entered could not be validated. You may try again ensuring the information you enter is correct.

البته امروز کلاً از صبح سایت برای Maintenance داون بود. حالا هم که مثلاً درست شده اینجوریه.
حالا این درست بشو هست یا اپلیکیشن امکانش هست بلاک یا ریموو بشه؟
یه مقدار نگران شدم.

حتما مدت زیادی وارد سایت نشدید فرمتون به صورت خودکار حذف شده

tititoti
07-07-2010, 09:32 AM

من قبلاً یک پرینت از این فرم رو دارم.

این حذف شدن فرم از روی سرور، مشکلی در پروسه ایجاد نمی کنه؟؟

همون فرم پرینت شده در تاریخ حدود یک ماه پیش رو به سفارت تحویل بدم مشکلی نیست؟؟

houman1979
07-07-2010, 10:56 AM
من قبلاً یک پرینت از این فرم رو دارم.

این حذف شدن فرم از روی سرور، مشکلی در پروسه ایجاد نمی کنه؟؟

همون فرم پرینت شده در تاریخ حدود یک ماه پیش رو به سفارت تحویل بدم مشکلی نیست؟؟
نه همون خوبه

inadram
07-08-2010, 10:54 AM
کسی تا حالا از سپرده ی بانکی برای نشون دادن مدارک مالی به سفارت استفاده کرده ؟ به نظرتون میشه از این نوع سپرده ها استفاده کرد؟

This must be in the form of cash funds in the bank (this includes savings accounts and current accounts even when notice must be given, loan or official, financial government sponsorship available to you. Other accounts or financial instruments such as shares, bonds, pension funds, etc., regardless of notice period are not acceptable.

اینجا توی سایت گفته قرض الحسنه و جاری قابل قبول هست .بعد میگه سهام و مستمری بدون اینکه دوره گفته بشه قابل قبول نیست ، حالا منظور از سهام همون سپرده هست ؟
اگر بانک بگه که این سپرده برای یکسال نزد ما بوده و هست ، قابل قبول میشه ؟

اگر کسی منو راهنمایی کنه تو این زمینه ممنون میشم

tititoti
07-08-2010, 02:53 PM

هومن جان بابت پاسخت سپاسگزارم.

من همزمان با درج سئوالم در این فروم به سفارت هم یک ایمیل زده بودم که همین الآن جوابش اومد. فکر کردم شاید برای خیلی از دوستان جالب و کاربردی باشه دونستن این قضیه.

دقیقاً به دلیل اینکه مدتی وارد سایت نشده بودم، فرم من از روی سرور حذف شده.

حالا سفارت اینطور گفته که اگر بخوام فرم رو مجدداً دانلود کنم می تونم دوباره در داخل سایت، فرم رو پر کنم (دقیقاً مثل کسی که می خواد برای بار اول ثبت نام کنه) و بعد شمارۀ GWF جدیدی به من داده می شه که باید این GWF رو به میل باکس سفارت ایمیل کنم. این کار باعث می شه سرور مجدداً آپدیت بشه و یک نامۀ جدید برای شما بفرسته.

در ضمن گفتند که با این کار، وقت سفارت شما هم تغییر نخواهد کرد.

همچنین در Subject Box ایمیل باید عبارت "NEW GWF REFERENCE NUMBER" رو بنویسید.

متن نامه هم به شرح زیر بود:

Thank you for your email; dated 29 June 2010; requesting advice regarding printing of your application forms.

Please visit the website and follow instructions on how to log into exsisting applications; please ensure you are entering the correct password and Gwf Reference Numbrers.

Please note; Online application forms in progress and not saved are deleted at 2 days.

Online forms in progress that are saved are deleted after 7 days. You can return within 7 days and save again for a further 7 day, each time you return.

If you are unable to access your first application form you will have to complete a new online application form; you will then be allocated a new GWF Reference Number.

Please forward this new number to the appointments mail box; this will enable the appointments log to be updated and a new appointment letter will be sent to you.

Your appointment date will not be changed.

Enter in subject box: NEW GWF REFERENCE NUMBER

Kind Regards

Visa Correspondance Team

حالا یک سئوال هم اینجا برای من پیش اومد.
من در زمان پر کردن این فرم، در قسمت do you have any criminal convictions in any country (including traffic offences)
داشتن جریمۀ رانندگی به دلیل نبستن کمربند رو ذکر کرده بودم که یکی از دوستان گفتند این قضیه اونقدر مهم نیست که ذکر بشه.
حالا با این دستورالعملی که سفارت برای آپدیت کردن فرم گفته می شه اون قسمت رو هم اصلاح کنم؟ یا اصلً دست نزنم بهش بهتره؟

باز هم پیشاپیش ممنون

inadram
07-08-2010, 07:06 PM
کسی تا حالا از سپرده ی بانکی برای نشون دادن مدارک مالی به سفارت استفاده کرده ؟ به نظرتون میشه از این نوع سپرده ها استفاده کرد؟

This must be in the form of cash funds in the bank (this includes savings accounts and current accounts even when notice must be given, loan or official, financial government sponsorship available to you. Other accounts or financial instruments such as shares, bonds, pension funds, etc., regardless of notice period are not acceptable.

اینجا توی سایت گفته قرض الحسنه و جاری قابل قبول هست .بعد میگه سهام و مستمری بدون اینکه دوره گفته بشه قابل قبول نیست ، حالا منظور از سهام همون سپرده هست ؟
اگر بانک بگه که این سپرده برای یکسال نزد ما بوده و هست ، قابل قبول میشه ؟

اگر کسی منو راهنمایی کنه تو این زمینه ممنون میشم

فقط برای اینکه اگر کسی مشکل من رو داشت بگم که من صبح با انجمن حقوقی ایرلند شمالی که تو وبسایت سفارت به عنوان مشاور معرفی شدند تماس گرفتم و مشکل امو باهاشون مطرح کردم و تلفنم رو در اختیارشون گزاشتم ، خودشون با من تماس گرفتن و گفتند که به تازگی قوانین عوض شده (فکر کنم منظورشون سیستم پی بی اس بود) و اشخاص دیگری هم مانند شما با مدارک سپرده بانکی تونستند ویزای دانشجویی بگیرند و اگر به هر دلیلی رد شدید ، میتونید تقاضای تجدید نظر بدید ولی مطمئن باشید که این مدارک برای سفارت کامل هست .

فقط اگر از حساب بانکی پدرتون اگر دارید استفاده میکنید ، بایدبه همراه سایر مدارک یک نامه از دادگاه داشته باشید ، که نشون بده ایشون پدرتون هستند .
و یک نامه هم از پدرتون که به شما اجازه ی استفاده از این پول رو میده.

من به سه سفارت هم ایمیل زدم ، به محض اینکه از اون ها هم جوابی گرفتم اینجا میگزارم.

behroozf
07-09-2010, 05:56 AM
من برای 18 جولای از سفارت انگلیس وقت دارم برای ویزای کار (البته دانشجوی دکتری خواهم بود اما پروژه ام در یک نهاد تحقیقاتی هست). سوالم این هست که آیا در روز تحویل مدارک، پاسپورت رو از ما میگیرند و تا روز اعلام نتیجه پیش خودشون نگه میدارند یا اینکه میشه ازشون پاسپورت رو پس گرفت و در روز اعلام نتیجه برد براشون؟ چون من ممکنه در مدت اعلام نتیجه که مثل اینکه حدود یک ماه هست بخوام برم خارج از کشور.

houman1979
07-09-2010, 11:43 AM
من برای 18 جولای از سفارت انگلیس وقت دارم برای ویزای کار (البته دانشجوی دکتری خواهم بود اما پروژه ام در یک نهاد تحقیقاتی هست). سوالم این هست که آیا در روز تحویل مدارک، پاسپورت رو از ما میگیرند و تا روز اعلام نتیجه پیش خودشون نگه میدارند یا اینکه میشه ازشون پاسپورت رو پس گرفت و در روز اعلام نتیجه برد براشون؟ چون من ممکنه در مدت اعلام نتیجه که مثل اینکه حدود یک ماه هست بخوام برم خارج از کشور.
بله پاسپورت رو خواهند گرفت و نمیتونید کاری بکنید و در ضمن یعنی چی ویزای کاری؟ شما برای Tier 4 اقدام می کنید یا Tier 2. من نگران شدم شاید دارید کلا اشتباه اقدام می کنید. اینکه در یک موسسه تحقیقاتی دارید برای دکترا کار می کنید دلیل نمیشه ویزای شما کاری بشه و همچنان دانشجو هستید و خیلی معنیش با ویزای کار فرق میکنه.

elika67
07-09-2010, 02:55 PM
سلام.من میخوام واسه ویزای تحصیلی اپلای کنم و 4 آگوست وقت دارم اما اصلا نمیدونم مدارک چی باید بدم.اگه یه نفر مدارک لازمو لیست کنه ممنون میشم.

inadram
07-09-2010, 09:16 PM
سلام ، اینجا نوشته که
All applicants under Tier 4 (General) Student and Tier 4 (Child) Student need a sponsor.

خوب الآن دانشگاه شفیلد جزو اسپانسر های تراستد هست به من پذیرش داده ولی فاند نداده .

الآن من برای پر کردن فرم ویزا باید

Tire4 general student رو باید انتخاب کنم یا باید Tire4 general sponsored student رو ؟

try
07-09-2010, 09:54 PM
سلام ، اینجا نوشته که
All applicants under Tier 4 (General) Student and Tier 4 (Child) Student need a sponsor.

خوب الآن دانشگاه شفیلد جزو اسپانسر های تراستد هست به من پذیرش داده ولی فاند نداده .

الآن من برای پر کردن فرم ویزا باید

Tire4 general student رو باید انتخاب کنم یا باید Tire4 general sponsored student رو ؟
بله.
Tier 4 general student

behroozf
07-10-2010, 05:48 AM
من برای یکی از پروژه های Marie Curie که موسسه تحقیقاتی اتحادیه اروپا هست میرم.
خود دانشگاه و رابطی که برای کارهای ویزا دارم به من گفته برای Tier 2 اقدام کنم. certificate of sponsorship و سایر مدارکم هم همه برای Tier 2 هستند.

بله پاسپورت رو خواهند گرفت و نمیتونید کاری بکنید و در ضمن یعنی چی ویزای کاری؟ شما برای Tier 4 اقدام می کنید یا Tier 2. من نگران شدم شاید دارید کلا اشتباه اقدام می کنید. اینکه در یک موسسه تحقیقاتی دارید برای دکترا کار می کنید دلیل نمیشه ویزای شما کاری بشه و همچنان دانشجو هستید و خیلی معنیش با ویزای کار فرق میکنه.

houman1979
07-10-2010, 10:44 AM
من برای یکی از پروژه های Marie Curie که موسسه تحقیقاتی اتحادیه اروپا هست میرم.
خود دانشگاه و رابطی که برای کارهای ویزا دارم به من گفته برای Tier 2 اقدام کنم. certificate of sponsorship و سایر مدارکم هم همه برای Tier 2 هستند.

خوب خیلی خوبه. این سالهایی که پس کار می کنید هدر نمیره.

hopeful
07-11-2010, 10:56 PM
سلام دوستان
اگر می شه من رو راهنمایی کنید و بفرمایید که آیا هیچ یک از مدارک زیر برای اخذ ویزای دانشجویی انگلیس لازم است یا نه و آیا لازم است که هیچ یک از این موارد را با مدارکمون به سفارت بدهیم.
کدوم برای ورود به انگلیس لازم است.
1).Tuberculosis Screening
2).chest x-ray
, 3).immunization card for Tuberculosis
4) immunization card for Tetanus & Polio
5) immunization card for MMR
or 6) any other immunization identification
ممنون

houman1979
07-12-2010, 02:30 AM
سلام دوستان
اگر می شه من رو راهنمایی کنید و بفرمایید که آیا هیچ یک از مدارک زیر برای اخذ ویزای دانشجویی انگلیس لازم است یا نه و آیا لازم است که هیچ یک از این موارد را با مدارکمون به سفارت بدهیم.
کدوم برای ورود به انگلیس لازم است.
1).Tuberculosis Screening
2).chest x-ray
, 3).immunization card for Tuberculosis
4) immunization card for Tetanus & Polio
5) immunization card for MMR
or 6) any other immunization identification
ممنون

خیر هیچکدوم لازم نیست

maryambathaee
07-12-2010, 02:20 PM
سلام
من تمامیه پستهارو خوندم اما اطلاعاتی راجع به پس انداز ندیدم
حتما حساب باید جاری باشه و گردش گرفت؟

پدر من حساب پس انداز یک ساله داره. این که گردش نداره! باید بریم بانک چی بگیم؟ چه چیزی باید ارایه بدیم تا نشون بدیم انقدر پول پس انداز تو حساب هست؟

ممنونم. من تو این گیرم فقط

houman1979
07-12-2010, 03:39 PM
سلام
من تمامیه پستهارو خوندم اما اطلاعاتی راجع به پس انداز ندیدم
حتما حساب باید جاری باشه و گردش گرفت؟

پدر من حساب پس انداز یک ساله داره. این که گردش نداره! باید بریم بانک چی بگیم؟ چه چیزی باید ارایه بدیم تا نشون بدیم انقدر پول پس انداز تو حساب هست؟

ممنونم. من تو این گیرم فقط
کی گفته حساب پس انداز گردش نداره؟ از بانک پرسیدید؟

maryambathaee
07-12-2010, 06:53 PM
والا پدرم رفته و 5000 تومان ازش گرفتن و می خوان یه کاغذ بهش بدن. من می گم این فایده ای نداره. میگه اوکیه. ولی به نظر من باید یه چیز دیگه بهش بدن تا سفارت قبول کنه. درسته؟(ولی چی باید تحویل بگیره؟) .( با اینکه حساب پس اندازه هم گردش داره و هم قابل قبول سفارت برای امور دانشجوییه؟)

sahar4482
07-12-2010, 07:28 PM
من پرسیدم گفتن گردش نداره و نمیتونین چیزی از روش بردارین یا بذارین.و برگه ای که میدن نوع حساب(سپرده بلند مدت), تاریخ افتتاح حساب ,موجودی و تاریخ روز درخواست رو داره توش.آیا این اطلاعات کافیه؟رییس بانک گفت چون سپرده بلند مدته سفارت می دونه نمیشه ازش برداشت کرد.میشه بگین چی باید گرفت واسه این سپرده؟
مرسی

inadram
07-12-2010, 09:13 PM
من پرسیدم گفتن گردش نداره و نمیتونین چیزی از روش بردارین یا بذارین.و برگه ای که میدن نوع حساب(سپرده بلند مدت), تاریخ افتتاح حساب ,موجودی و تاریخ روز درخواست رو داره توش.آیا این اطلاعات کافیه؟رییس بانک گفت چون سپرده بلند مدته سفارت می دونه نمیشه ازش برداشت کرد.میشه بگین چی باید گرفت واسه این سپرده؟
مرسی

توی سایت نوشته حساب باید
savings account و یا current account باشه ونوشته سایر حساب ها که تاریخ ندارن قابل قبول نیست ، خوب پس حساب جاری و پس انداز باید قابل قبول باشه.

منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ، تا اونجایی که پرسیدم میشه از بلند مدت استفاده کرد ولی 100 درصد مطمئن نیستم.
بعدم سپرده ی بلند مدت هم میشه برداشت کرد ، کی گفته نمی شه برداشت کرد فقط روش ضرر میخوره .

houman1979
07-12-2010, 10:09 PM
مرسی

به رییس بانک بگید از کی شما افسر ویزا شدید. چه بانکیه؟ خیر این برگه هیچ ارزشی نداره و رد میشید.

houman1979
07-12-2010, 10:10 PM
والا پدرم رفته و 5000 تومان ازش گرفتن و می خوان یه کاغذ بهش بدن. من می گم این فایده ای نداره. میگه اوکیه. ولی به نظر من باید یه چیز دیگه بهش بدن تا سفارت قبول کنه. درسته؟(ولی چی باید تحویل بگیره؟) .( با اینکه حساب پس اندازه هم گردش داره و هم قابل قبول سفارت برای امور دانشجوییه؟)

اصلا نوع حساب مهم نیست شما باید صورتحساب بانکی رو برای دوره 28 روزه درخواست کنید اگر هم فیلم درمیارند سریع برید تو یک بانک درست و حسابی مثل سامان یا پاسارگاد حساب باز کنید که مثل بچه آدم یه صورتحساب درست و دقیق بهتون میدند.

houman1979
07-12-2010, 10:15 PM
توی سایت نوشته حساب باید
savings account و یا current account باشه ونوشته سایر حساب ها که تاریخ ندارن قابل قبول نیست ، خوب پس حساب جاری و پس انداز باید قابل قبول باشه.

منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ، تا اونجایی که پرسیدم میشه از بلند مدت استفاده کرد ولی 100 درصد مطمئن نیستم.
بعدم سپرده ی بلند مدت هم میشه برداشت کرد ، کی گفته نمی شه برداشت کرد فقط روش ضرر میخوره .

شما این اطلاعاتتون رو از کجا آوردید؟ چنین چیزی در راهنماهای ویزا گفته نشده. لطفا مرجعش رو معرفی کنید هر نوع حساب بانکی مورد قبوله و اصلا مگه حساب بانکی بدون تاریخ و سررسید وجود داره؟

inadram
07-12-2010, 10:23 PM
شما این اطلاعاتتون رو از کجا آوردید؟ چنین چیزی در راهنماهای ویزا گفته نشده. لطفا مرجعش رو معرفی کنید هر نوع حساب بانکی مورد قبوله و اصلا مگه حساب بانکی بدون تاریخ و سررسید وجود داره؟

منظورم این بود که توی سایت صراحتا گفته حساب پس انداز و جاری مورد قبول هست ولی صحبتی از حساب سپرده ی بلند مدت نکرده و گفته گواهی هایی که از سایر حساب ها بدون قید تاریخ تهیه میشوند قابل قبول نیست.
ولی از اونجایی که سپرده ی بلند مدت هم پول نقد تلقی میشه باید قاعدتا مورد قبول باشه ولی 100 درصد مطمئن نیستم.

chavosh
07-12-2010, 11:02 PM
شما میرید بانک میگید پرینت ریز عملکرد حسابم رو میخوام. این پرینت شامل نام دارنده حساب، نوع حساب، شماره حساب، تاریخ درخواست شده مثلا از 1/3/89 تا 29/3/89، تاریخ صدور پرینت و مهر بانک که لوگو دار هم هست. هر نوع حسابی مورد قبوله. اگر تراکنشی صورت گرفته بود که تو پرینت ذکر شده، اگر نه که "مانده ابتدای دوره و مانده انتهای دوره" مشخصه. من پرینت بانک های پاسارگاد، پارسیان و سامان رو دیدم که دارای این مشخصات هستند. اگه بانکتون فرق داره برید یه نمونه پرینت بگیرید از بانک، چک کنید این ویژگی ها رو داره یا نه. پرینت رو فارسی بگیرید ببرید ترجمه کنید. اونی که 5000 تومن میگیرن میدن نامه تمکن مالیه که توش فقط موجودی انتهای دوره و معدل موجودی ذکر شده و به هیچ وجه به درد سفارت نمیخوره!!!!!!!!!

houman1979
07-12-2010, 11:07 PM

منظورم این بود که توی سایت صراحتا گفته حساب پس انداز و جاری مورد قبول هست ولی صحبتی از حساب سپرده ی بلند مدت نکرده و گفته گواهی هایی که از سایر حساب ها بدون قید تاریخ تهیه میشوند قابل قبول نیست.
ولی از اونجایی که سپرده ی بلند مدت هم پول نقد تلقی میشه باید قاعدتا مورد قبول باشه ولی 100 درصد مطمئن نیستم.

دوست عزیز شما به طور کامل ماجرا رو اشتباه فهمیدی. ترجمه و تفسیر این پاراگراف اینطوریه:
پول باید به صورت وجه نقد در بانک باشد (که شامل حساب های پس انداز و جاری حتی وقتی که برداشت از حساب مستلزم اعلان به بانک باشد، وام و یا کمک مالی رسمی دولتی است). سایر حساب ها یا ابزار مالی از قبیل سهام، اوراق قرضه، صندوق بازنشستگی و کارت اعتباری حتی اگر نیازی به اعلان قبلی برای برداشت نباشد قابل قبول نیستند.

برای فهم بهتر این پاراگراف چند نکته مهم وجود دارد:

1-در اینجا برای برخی حساب ها شما نمی توانید از حساب برداشت کنید مگر آنکه اعلام قبلی به بدهید و به صورت کتبی مثلا 60 روز جلوتر به بانک اعلام کنید منظور از Notice همین است. در ایران عملا چنین حسابی نداریم.
2-منظور از سایر حساب ها، حساب های غیرنقدی مانند کارت اعتباری، صندوق بازنشستگی و سهام است که خوب فرق آنها با حساب بانکی واضح است.
درنتیجه تمام انواع حساب بانکی ایران قابل قبول هستند. دلیل گنگ بودن مطلب پیچیدگی سیستم بانکی و مالی انگلستان و وجود حسابها و ابزار مالی است که در ایران وجود ندارد. پس نیازی به نگرانی نیست افراد زیادی با حساب های کوتاه و بلند مدت، جاری و سرمایه گذاری و پس انداز ویزا گرفته اند.

houman1979
07-12-2010, 11:08 PM
شما میرید بانک میگید پرینت ریز عملکرد حسابم رو میخوام. این پرینت شامل نام دارنده حساب، نوع حساب، شماره حساب، تاریخ درخواست شده مثلا از 1/3/89 تا 29/3/89، تاریخ صدور پرینت و مهر بانک که لوگو دار هم هست. هر نوع حسابی مورد قبوله. اگر تراکنشی صورت گرفته بود که تو پرینت ذکر شده، اگر نه که "مانده ابتدای دوره و مانده انتهای دوره" مشخصه. من پرینت بانک های پاسارگاد، پارسیان و سامان رو دیدم که دارای این مشخصات هستند. اگه بانکتون فرق داره برید یه نمونه پرینت بگیرید از بانک، چک کنید این ویژگی ها رو داره یا نه. پرینت رو فارسی بگیرید ببرید ترجمه کنید. اونی که 5000 تومن میگیرن میدن نامه تمکن مالیه که توش فقط موجودی انتهای دوره و معدل موجودی ذکر شده و به هیچ وجه به درد سفارت نمیخوره!!!!!!!!!

دقیقا درست گفتید.مرسی دوست عزیز. به نظرم دوستان به جای اینهمه گیج کردن خودشون پولشون رو برای 28 روز به یک بانک درست حسابی مثل سامان یا پاسارگاد منتقل کنند. تازه پاسارگاد پرینت انگلیسسی درست هم میده و نیازی به ترجمه نداره.

inadram
07-12-2010, 11:16 PM
دوست عزیز شما به طور کامل ماجرا رو اشتباه فهمیدی. ترجمه و تفسیر این پاراگراف اینطوریه:
پول باید به صورت وجه نقد در بانک باشد (که شامل حساب های پس انداز و جاری حتی وقتی که برداشت از حساب مستلزم اعلان به بانک باشد، وام و یا کمک مالی رسمی دولتی است). سایر حساب ها یا ابزار مالی از قبیل سهام، اوراق قرضه، صندوق بازنشستگی و کارت اعتباری حتی اگر نیازی به اعلان قبلی برای برداشت نباشد قابل قبول نیستند.

برای فهم بهتر این پاراگراف چند نکته مهم وجود دارد:

1-در اینجا برای برخی حساب ها شما نمی توانید از حساب برداشت کنید مگر آنکه اعلام قبلی به بدهید و به صورت کتبی مثلا 60 روز جلوتر به بانک اعلام کنید منظور از Notice همین است. در ایران عملا چنین حسابی نداریم.
2-منظور از سایر حساب ها، حساب های غیرنقدی مانند کارت اعتباری، صندوق بازنشستگی و سهام است که خوب فرق آنها با حساب بانکی واضح است.
درنتیجه تمام انواع حساب بانکی ایران قابل قبول هستند. دلیل گنگ بودن مطلب پیچیدگی سیستم بانکی و مالی انگلستان و وجود حسابها و ابزار مالی است که در ایران وجود ندارد. پس نیازی به نگرانی نیست افراد زیادی با حساب های کوتاه و بلند مدت، جاری و سرمایه گذاری و پس انداز ویزا گرفته اند.

ممنون از توضیحتون خیال منم راحت کردید.

راستی بانک ها یک فرم مخصوص برای سفارت دارند ، اگر گفتند نداریم به شعبه ی مرکزی زنگ بزنیدو بپرسید ،اونها بهتون می گند شماره ی فرم چی هست.اون فرم مشخصات مورد نیاز رو داره .

tititoti
07-12-2010, 11:41 PM
کی گفته حساب پس انداز گردش نداره؟ از بانک پرسیدید؟

هومن جان من نگران شدم.

مگه سفارت گردش حساب هم می خواد؟
(برای tier4 منظورمه ها)

یک پرینت 28 روزه از حساب بانکی که آخر این روز 28 بیش از یک ماه از تاریخ سفارت فاصله نداشته باشه. درسته؟ یا باید مبلغی معینی گردش حساب هم داشته باشه؟؟
و در مورد ترجمه، نامۀ صادر شده به زبان انگلیسی از امور بین الملل بانک (مثلاً پارسیان) مورد قبول هست یا خیر باید نامه فارسی گرفته بشه و توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شه؟؟

maryambathaee
07-13-2010, 12:06 AM
من متوجه شدم اما مساله مهمه می خوام ببینم درست متوجه شدم. یک برگه گرفتیم. اینارو توش نوشته:

Date"2010-07-07

this is to certify that ****** a client of our ******* Branch is holding diposit accont number ******* which on 2010-07-07 shows credit balance of IR Rials ****** equal to USD *******.

Meanwhile above account has been maintained since 2009-07-24 and has shown the following ...........month turnover.

Sina bank ba logo hast.

* اعداد و اقام و اسامی هستند
.......... چیزی توش ننوشته.

این کاغذ بی خودیه یا با خودیه؟

chavosh
07-13-2010, 02:44 AM
هومن جان من نگران شدم.

(برای tier4 منظورمه ها)

یک پرینت 28 روزه از حساب بانکی که آخر این روز 28 بیش از یک ماه از تاریخ سفارت فاصله نداشته باشه. درسته؟ یا باید مبلغی معینی گردش حساب هم داشته باشه؟؟
و در مورد ترجمه، نامۀ صادر شده به زبان انگلیسی از امور بین الملل بانک (مثلاً پارسیان) مورد قبول هست یا خیر باید نامه فارسی گرفته بشه و توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شه؟؟

دوست عزیز من خودم چند بار این موضوع رو توی همین فروم خوندم. بالا هم نوشتم دوباره. گردش حساب مهم نیست. یعنی اگر توی این 28 روز شما پولی به حساب بریزید یا بردارید یا اصلا دست به پول نزنید فرقی نداره. فقط نباید پول کمتر از مبلغ مورد نظر بشه. توی پرینتی که میگیرید موجودی ابتدای دوره و موجودی انتهای دوره ذکر شده. اگر تراکنشی هم صورت گرفته شده باشه بازم ذکر میشه. خیلی سادست. اگر پرینت انگلیسی ویژگی هایی که بالا گفتیم داشت که چه بهتر، اگه نداشت ببینید فارسیش اوکیه یا نه. اگه بود ببرید ترجمه. کار یه روزه. موفق باشید.

chavosh
07-13-2010, 02:51 AM
من متوجه شدم اما مساله مهمه می خوام ببینم درست متوجه شدم. یک برگه گرفتیم. اینارو توش نوشته:

Date"2010-07-07

this is to certify that ****** a client of our ******* Branch is holding diposit accont number ******* which on 2010-07-07 shows credit balance of IR Rials ****** equal to USD *******.

Meanwhile above account has been maintained since 2009-07-24 and has shown the following ...........month turnover.

Sina bank ba logo hast.

* اعداد و اقام و اسامی هستند
.......... چیزی توش ننوشته.

این کاغذ بی خودیه یا با خودیه؟

این نامه تمکن مالیه. از کجا میشه فهمید که از حساب شما پول کسر شده یا نه. این فقط میگه حساب شما از فلان تاریخ هستش و موقع گرفتن این نامه x ریال پول توش بوده. برید پرینت عملکرد حساب رو بگیرید. بالا تر ویژگیاشو گفتیم.

houman1979
07-13-2010, 11:00 AM
هومن جان من نگران شدم.

(برای tier4 منظورمه ها)

منظور من از گردش حساب گواهی گردش حساب یا همون صورتحساب یا پرینت 28 روزه است. نگران نباشید.

houman1979
07-13-2010, 11:02 AM
این نامه تمکن مالیه. از کجا میشه فهمید که از حساب شما پول کسر شده یا نه. این فقط میگه حساب شما از فلان تاریخ هستش و موقع گرفتن این نامه x ریال پول توش بوده. برید پرینت عملکرد حساب رو بگیرید. بالا تر ویژگیاشو گفتیم.

باید صورتحساب بانک نشون بده تو 28 روز پشت سر هم این پول تو حساب بوده و این نامه چنین چیزیو نشون نمیده. همونطور که گفتم برید تو یک بانک درست حسابی حساب باز کنید اینهمه دردسر درست نکنیدبانک های دولتی در این زمینه یک کم حالیشون نیست. البته من خودم از بانک ملی گرفتم و هیچ مشکلی هم نبود.

km7
07-13-2010, 11:35 AM
باید صورتحساب بانک نشون بده تو 28 روز پشت سر هم این پول تو حساب بوده و این نامه چنین چیزیو نشون نمیده. همونطور که گفتم برید تو یک بانک درست حسابی حساب باز کنید اینهمه دردسر درست نکنیدبانک های دولتی در این زمینه یک کم حالیشون نیست. البته من خودم از بانک ملی گرفتم و هیچ مشکلی هم نبود.

من با هومن موافقم. توی بانک های دولتی بانک ملی بیشتر از همه با آدم راه میاد. بانک ملت هم بدترینشونه. در مورد پرینت هم حتما دقت کنید. من خودم با گواهی موجودی و یا همون نامه تمکن مالی رفتم و با اینکه موجودی حساب هم بالا بود، اما به وضوح برای من توی برگه refusal توضیح داده بودن که با اینکه شما مبلغ مورد نظر رو فراهم کردید، ولی این مبلغ فقط مربوط به یک تاریخ هست و دوره 28 روزه معین نشده. البته به نظر من هم حق دارن، چون خیلی ها چتربازی میکنن و یه مقدار پول جور میکنن میریزن توی حساب و دو روز بعد بر میدارن. اینا میخوان ببینن که آیا شما میتونید این پول رو برای 28 روز بصورت ثابت نگه دارید و کاری باهاش نداشته باشید تا بتونید بعدا این رو تامین کنید یا نه. پس حتما یک پرینت یک ماهه و یا یک نامه از طرف بانک داشته باشید که واضحاً نشون بده شما بمدت 28 روز حداقل اون پولی که لازمه رو توی حسابتون بطور ثابت داشتید.

maryambathaee
07-13-2010, 02:06 PM
بله درست میگین اما از اونجایی که سپرده سرمایه گذاری بلند مدت یک ساله هست (1388-12-24 تا 13389-12-24 ) اگه ور داریم 5 میلیون ضرره!!!!من چی کار کنم؟

(لازم به ذکر است که اصل برگه ی سپرده ی سرمایه گذاری بلند مدت یک ساله را در صورت برداشت ،از ما می گیرند پس نشان می دهد تا زمانی که ما اصل برگرو داریم پول ورنداشتیم.)

km7
07-13-2010, 02:15 PM
بله درست میگین اما از اونجایی که سپرده سرمایه گذاری بلند مدت یک ساله هست (1388-12-24 تا 13389-12-24 ) اگه ور داریم 5 میلیون ضرره!!!!من چی کار کنم؟

(لازم به ذکر است که اصل برگه ی سپرده ی سرمایه گذاری بلند مدت یک ساله را در صورت برداشت ،از ما می گیرند پس نشان می دهد تا زمانی که ما اصل برگرو داریم پول ورنداشتیم.)

بله شما کاملا درست میگید. اما متاسفانه این مسائل فقط در سیستم بانکی ایران شناخته شده ست و اینکه شما فرصتی پیدا نمیکنید که برای افسر ویزا اینها رو توضیح بدید که سپرده بلند مدت چیه و چجوریه. بانک ها هم متاسفانه خیلی سخت کنار میان و هرچی شما بگید، باز اونا حرف خودشون رو میزنن. اگر بتونید یک جوری بانک رو مجاب کنید که غیر از اون گواهی موجودی و کارت سپرده، به شما یک نامه مبنی بر اینکه این پول حداقل 1 ماه هست که توی این حساب ثابته و ازش مبلغی کم نشده رو بدن، دیگه مشکی وجود نداره.

maryambathaee
07-13-2010, 02:35 PM
ممنون از راهنماییتون.
همین روزا میرم بانک چونه می زنم با اینکه سپردس اما گواهی کنن که 28 روز انقدر پول توش بوده و بهش دست نخورده.

km7
07-13-2010, 02:39 PM
ممنون از راهنماییتون.
همین روزا میرم بانک چونه می زنم با اینکه سپردس اما گواهی کنن که 28 روز انقدر پول توش بوده و بهش دست نخورده.

خواهش میکنم. آره اگه این کار رو بکنید که مشکلی برای مدرک مالی تون وجود نخواهد داشت

houman1979
07-13-2010, 09:53 PM

چاره ای جز این کار ندارید اگر بانک فیلم درمیاره اون نامه هم ارزشی نداره چون منظور قانون رو نمیرسونه

houman1979
07-13-2010, 09:56 PM
بله شما کاملا درست میگید. اما متاسفانه این مسائل فقط در سیستم بانکی ایران شناخته شده ست و اینکه شما فرصتی پیدا نمیکنید که برای افسر ویزا اینها رو توضیح بدید که سپرده بلند مدت چیه و چجوریه. بانک ها هم متاسفانه خیلی سخت کنار میان و هرچی شما بگید، باز اونا حرف خودشون رو میزنن. اگر بتونید یک جوری بانک رو مجاب کنید که غیر از اون گواهی موجودی و کارت سپرده، به شما یک نامه مبنی بر اینکه این پول حداقل 1 ماه هست که توی این حساب ثابته و ازش مبلغی کم نشده رو بدن، دیگه مشکی وجود نداره.

دوست عزیز همونطور که توضیح دادم سیستم بانکی ایران خیلی هم ساده و سطح پایینه و در برابر انواع پول(ببینید اینجا چند جور پول وجود داره) که اینجا وجودداره اینجا اصلا سیستم خاصی نداره. تمام انواع حساب های ایران ده برابر پیچیده ترش تو انگلیس هست. مشکل یا بدتوضیح دادن متقاضیها به بانکه و یا بیسوادی متصدیان بانکی. بهترین کار اینه که قبل از تصمیم برای اقدام، تو یک بانک درست حسابی حساب باز کنید تا این همه دردسر نداشته باشید.

houman1979
07-13-2010, 09:56 PM
خواهش میکنم. آره اگه این کار رو بکنید که مشکلی برای مدرک مالی تون وجود نخواهد داشت

اگر این رو بدند مشکل حله.

km7
07-13-2010, 10:56 PM
دوست عزیز همونطور که توضیح دادم سیستم بانکی ایران خیلی هم ساده و سطح پایینه و در برابر انواع پول(ببینید اینجا چند جور پول وجود داره) که اینجا وجودداره اینجا اصلا سیستم خاصی نداره. تمام انواع حساب های ایران ده برابر پیچیده ترش تو انگلیس هست. مشکل یا بدتوضیح دادن متقاضیها به بانکه و یا بیسوادی متصدیان بانکی. بهترین کار اینه که قبل از تصمیم برای اقدام، تو یک بانک درست حسابی حساب باز کنید تا این همه دردسر نداشته باشید.

آره هومن جان، دقیقا همینه که شما میگید. حقیقت اینکه من برای کار خودم یک هفته هر روز رفتم بانک و بعد از اون بخش روابط بین الملل بانک تا بالآخره اون نامه ای که میخواستم و مورد قبول سفارت هست رو ازشون گرفتم. متاسفانه اتوی بانک همه خودشون رو کارشناس میدونن. من حتی متن دستورالعمل سفارت رو هم براشون بردم، بازم حرف خودشون رو میزدن. آخر با کلی لینک و رابطه تونستم یه نامه بدردبخور بگیرم. ولی اینکه میگی توی یه بانک درست حسابی حساب باز کنن، آره بهترین کار همینه. برای کسانی که وقت کافی دارن، واجبه که همین کار رو بکنند. چون تمام مراحل آماده کردن مدارک یک طرف و این سر و کله زدن با پرسنل باهوش و زکاوت بانک یک طرف!

chavosh
07-14-2010, 02:00 AM
آره هومن جان، دقیقا همینه که شما میگید. حقیقت اینکه من برای کار خودم یک هفته هر روز رفتم بانک و بعد از اون بخش روابط بین الملل بانک تا بالآخره اون نامه ای که میخواستم و مورد قبول سفارت هست رو ازشون گرفتم. متاسفانه اتوی بانک همه خودشون رو کارشناس میدونن. من حتی متن دستورالعمل سفارت رو هم براشون بردم، بازم حرف خودشون رو میزدن. آخر با کلی لینک و رابطه تونستم یه نامه بدردبخور بگیرم. ولی اینکه میگی توی یه بانک درست حسابی حساب باز کنن، آره بهترین کار همینه. برای کسانی که وقت کافی دارن، واجبه که همین کار رو بکنند. چون تمام مراحل آماده کردن مدارک یک طرف و این سر و کله زدن با پرسنل باهوش و زکاوت بانک یک طرف!

درسته دوستان. نظر من اینه که کسایی که وقت دارند برن بانک پاسارگاد حساب باز کنند. از نظر من بی دردسرترین گزینست. :)

delly
07-14-2010, 08:45 AM
من حسابم تو بانک پارسیان بود بهم گفتند باید برم شعبه زرافشان که نامه مورد نظر رو بگیرم. اونجا -تو شعبه زرافشان- انعطاف داشتن که نامه رو مطابق چیزی که من لازم دارم بدن ولی من پیرو صحبت دوستان اینجا و اینکه احتیاط لازم رو کرده باشم گفتم پرینت انگلیسی حسابم رو می خوام. متصدی هم برام یه پرینت گرفت که البته فقط شماره حساب داشت ولی خودش می دونست و قبل از پرینت اسم رو هم وارد کرده بود. بعد بهم نشون داد که ببینم درسته و کم و کسری نداشته باشه و بعد مهر زد داد دستم. پرینت خیلی گردش نداشته ولی بالای پرینت مشخصه که از چه تاریخی تا چه تاریخی پول تو حساب بوده و اگر چیزی اضافه یا کم شده رو طبیعتا نشون داده.

yasaminaf
07-14-2010, 10:53 AM
من در پر کردن appendix8 دو تا مشکل دارم
قسمت6.20:من 30 میلیون تو حساب شخصی خودم دارم اولین مورد رو باید انتخاب کنم؟
قسمت 6.7 من 3000 پوند به عنوان deposit دادم به دانشگاه حالا تو قسمت fee باید باقی مانده شهریه و تو قسمتmaintenance باید 5400 پوند بنویسم با توجه به اینکه هیچ مبلغی برای خوابگاه پرداخت نکردم؟

chavosh
07-14-2010, 11:51 AM
من در پر کردن appendix8 دو تا مشکل دارم
قسمت6.20:من 30 میلیون تو حساب شخصی خودم دارم اولین مورد رو باید انتخاب کنم؟
قسمت 6.7 من 3000 پوند به عنوان deposit دادم به دانشگاه حالا تو قسمت fee باید باقی مانده شهریه و تو قسمتmaintenance باید 5400 پوند بنویسم با توجه به اینکه هیچ مبلغی برای خوابگاه پرداخت نکردم؟

1. بلهpersonal bank or building society statement
2. اگه منظورتون 6.17 هستش، بله.

SepehrM
07-14-2010, 01:17 PM
یادتون نره پرینت ایمیل Appointment رو حتما با خودتون ببرید سفارت.

tititoti
07-14-2010, 03:08 PM
شمارۀ CAS ثابته؟ یعنی اگر مدرکی تغییر کنه و دانشگاه مجبور به صدور مجدد CAS جدید بشه، شماره، همون شمارۀ قبل خواهد بود؟

houman1979
07-14-2010, 03:39 PM
شمارۀ CAS ثابته؟ یعنی اگر مدرکی تغییر کنه و دانشگاه مجبور به صدور مجدد CAS جدید بشه، شماره، همون شمارۀ قبل خواهد بود؟

نه ولی اگر رد شید و بخواهید دوباره اقدام کنید برای ویزا باید CAS جدید بگیرید.

mmmohajer
07-14-2010, 04:12 PM
من توي بانك اقتصاد نوين حساب سپرده سرمايه‌گذاري كوتاه مدت دارم. اين حساب قابليت برداشت توسط عابربانك رو هم داره و اصلا حساب اصلي من هست. هر موقع هم كه به بانك مراجعه مي‌كنم يه دفترچه‌اي رو بهشون مي‌دم كه آخرين گردش‌ حسابمو روش چاپ مي‌كنن. اين دفترچه حاوي لگوي بانك، اسم و شماره حساب من و نوع حساب و ريز گردش منه. مي‌خواستم بدونم اگر همين دفترچه رو ببرم براي ترجمه و بعد سفارت كافيه؟

chavosh
07-14-2010, 05:14 PM
من توي بانك اقتصاد نوين حساب سپرده سرمايه‌گذاري كوتاه مدت دارم. اين حساب قابليت برداشت توسط عابربانك رو هم داره و اصلا حساب اصلي من هست. هر موقع هم كه به بانك مراجعه مي‌كنم يه دفترچه‌اي رو بهشون مي‌دم كه آخرين گردش‌ حسابمو روش چاپ مي‌كنن. اين دفترچه حاوي لگوي بانك، اسم و شماره حساب من و نوع حساب و ريز گردش منه. مي‌خواستم بدونم اگر همين دفترچه رو ببرم براي ترجمه و بعد سفارت كافيه؟

ukborder ذکر کرده که میشه از passbook یعنی همون دفترچه حساب هم استفاده کرد ولی مشکل اینه که توی این دفترچه ها تمام تراکنش ها از روز اولی که حساب باز کردید تا آخرین تراکنش ذکر میشه. من متوجه نشدم که چطور میشه 28 روز رو نشون داد. به نظر من شما همون پرینت رو بگیرید خیالتون راحت تره. حالا بازم اگه کسی اطلاعات بیشتری داره، در میون بذاره ممنون میشم. شما برید همین بانک EN یه نمونه پرینت از حسابتون بگیرید ببینید چطوریه. ترجمشم کم دردسر تر از دفترچه حساب پس اندازه.

tititoti
07-14-2010, 05:45 PM
نه ولی اگر رد شید و بخواهید دوباره اقدام کنید برای ویزا باید CAS جدید بگیرید.

مرسی هومن جان بابت پاسخت

به این دلیل که من پذیرش رو با گواهی موقت پایان تحصیلات گرفتم و در CAS تاریخ اون گواهی ثبت شده بود. بعد از گرفتن اصل دانشنامه از دانشگاه درخواست اصلاح اون رو داشتم که بعد از حدود دو هفته امروز CAS با تاریخ جدید و اصلاح شده، اما با همون شمارۀ قبلی برام ارسال شد.

mariyasadeghi
07-14-2010, 09:24 PM
می خواستم بدونم برای دکترا یا فوق اگه طول دوره بیش از 9 ماه باشه بازهم باید موقع رفتن به سفارت هزینه همون 9 ماه رو داشته باشیم؟

houman1979
07-14-2010, 11:33 PM
می خواستم بدونم برای دکترا یا فوق اگه طول دوره بیش از 9 ماه باشه بازهم باید موقع رفتن به سفارت هزینه همون 9 ماه رو داشته باشیم؟

بله ده سال هم باشه طول دوره همون 9 ماه کافیه

inadram
07-16-2010, 07:53 PM
راستش من فقط همین یک جمله رو در مورد عکس در سایت پیدا کردم :

Photocopy of the first page of your passport with your photo and personal identification details

عکس که برای ویزا ارایه می دیم ، باید همون عکسی باشه که روی پاسپورت هست ؟
عکس ام یکم روتوش شده ، به نظرتون مشکل ایجاد می کنه ؟
سایز و تعداد عکس باید چقدر باشه ؟

ممنون

km7
07-16-2010, 10:03 PM
راستش من فقط همین یک جمله رو در مورد عکس در سایت پیدا کردم :

Photocopy of the first page of your passport with your photo and personal identification details

عکس که برای ویزا ارایه می دیم ، باید همون عکسی باشه که روی پاسپورت هست ؟
عکس ام یکم روتوش شده ، به نظرتون مشکل ایجاد می کنه ؟
سایز و تعداد عکس باید چقدر باشه ؟

ممنون

اگر تشریف میبرید ابوظبی که نگران عکس نباشید. توی vfs خودشون یه باجه دارن که عکی میگیره و فتوکپی. همونجوری که هومن جان هم گفت، اون دور و ور پر عکاسی و دفاتر فنیه. یه دونه عکس هم کافیه.
دستورالعمل کلی ش رو هم در اینجا میتونید ببینید: http://www.ukvisas.gov.uk/resources/en/docs/12160810/Photoguide

mehryar
07-17-2010, 03:11 AM
سلام.
من دو تا سوال داشتم، ممنون میشم کمکم کنید:
1) اگه ویزای کسی رد شه فقط CAS number مربوط به همون دانشگاه رد میشه یا کلا CAS برای همه دانشگاه های دیگش هم رد میشه؟
2) کلا چند تا عکس باید ببریم واسه سفارت؟ یکیش که باید بخوره روی فرم آنلاینی که پرینت کردیم. جای دیگری هم باید عکس گذاشته بشه یا خیر؟

مرسی.

inadram
07-17-2010, 07:34 AM
2) کلا چند تا عکس باید ببریم واسه سفارت؟ یکیش که باید بخوره روی فرم آنلاینی که پرینت کردیم. جای دیگری هم باید عکس گذاشته بشه یا خیر؟

identical where two photographs of the individual
are required

دو عکس تکی واضح با پس زمینه ی روشن و با سایز 45 میلیمتر در 35 میلیمتر تمام رخ بدون روتوش و قرمزی چشم و کلاه که اگر عینکی هستید ، عینک نباید روی چشمانتون رو بپوشونه (بهتره بدون عینک بگیرید) و آفتابی هم نباشه

روی صورتتون نباید سایه بیفته و یا دهانتون باز باشه و یا لبخند بزنید.

mmmohajer
07-17-2010, 08:31 AM
دوستان سلام.
من دوشنبه هفته آينده وقت سفارت دارم تهران. دقيقا روز سفارت روز 28 حساب منه. به نظرتون اگر صبح زود پرينت انگليسي رو بگيرم و ببرم قبوله؟ يا اينكه ممكنه بهانه بيارن؟
سوال دوم من اينكه كه توي پرينت انگليسي اي كه بانك نوين مي‌ده ارقام به رياله نه پوند. اين مشكلي ايجاد مي‌كنه؟

mmmohajer
07-17-2010, 08:32 AM
سلام.
فقط CAS مربوط به همون دانشگاه بايد عوض بشه
تا اونجايي كه توي مدارك نوشته يك عكس كافيه ولي حالا چه كاريه شما دو تا ببر

delly
07-17-2010, 09:22 AM
دوستان سلام.
من دوشنبه هفته آينده وقت سفارت دارم تهران. دقيقا روز سفارت روز 28 حساب منه. به نظرتون اگر صبح زود پرينت انگليسي رو بگيرم و ببرم قبوله؟ يا اينكه ممكنه بهانه بيارن؟
سوال دوم من اينكه كه توي پرينت انگليسي اي كه بانك نوين مي‌ده ارقام به رياله نه پوند. اين مشكلي ايجاد مي‌كنه؟

۱- فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنه.
۲- خودشون تو سفارت به پوند تبدیل می کنن. نیازی نیست که بانک تبدیل کنه.

mehryar
07-17-2010, 11:51 AM
دوستان سلام.

والا دوست عزیز یه پیشنهادی که بت میکنم اینه که صبح کله سحر برو بانک، چون این پارسیان منو بیچاره کرد واسه گرفتن پرینت حساب. صبح رفتم درخواست دادم گفت عصر آماده میشه و هزار ماجرا.

الان یه پست راجع به تجربم میذارم در مورد بانک پارسیان، امیدوارم اقلا به درد آیندگان بخوره!!