توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل صندوق رفاه
jason_mac
04-10-2010, 11:02 PM
من از GM درخواست انتقال موضوع رو کردم. این موضوع جاش تو انجمن آمریکا مناسب نیست. بعد از انتقال میتونین سوالتونو پیگیری کنید. اسم موضوع هم ویرایش شد.
snowman
04-29-2010, 02:03 PM
با سلام
با تشکر از دوست عزیز Jason Mac، فکر کنم این سوال من بوده که انتقال داده شده اینجا.
من بعد از پیگیری هام از وزارت علوم و دانشگاه، نتونستم راهی برای بتعویق انداختن یا قسطی پرداخت کردن بدهی های صندوق رفاه پیدا کنم.
وقتی میرید دانشگاه مدرکتون رو آزاد کنید، سه شرط وجود داره برای اینکار: 1- حل مساله تحصیل رایگان به هرشکلی، 2- تسویه حساب با صندوق رفاه، 3- حل مشکل نظام وظیفه (آقایون). تا زمانی که این سه شرط را برآورده نکرده باشید مدرکی به شما داده نمیشه، البته لازم بذکره که طبق بخشنامه وزارت علوم هر دانشگاهی ملزم به صادر کردن ریزنمرات رسمی پس از پرداخت هزینه تحصیل رایگان میباشد و شرط دیگری برای اینکار نداره.
yahmadi
04-29-2010, 07:51 PM
البته لازم بذکره که طبق بخشنامه وزارت علوم هر دانشگاهی ملزم به صادر کردن ریزنمرات رسمی پس از پرداخت هزینه تحصیل رایگان میباشد و شرط دیگری برای اینکار نداره.
سلام
من منتظر بودم که این موضوع منتقل بشه بعد سوالم بپرسم که ظاهرا چنین اتفاقی نیفتاد!
من تونستم با عدم کاریابی نامهای مبنی بر عدم وجود کار و آزاد شدن مدرک از اداره کار برای دانشگاه لیسانس و ارشدم بگیرم. حالا مشکل من صندوق رفاه هست. بدهی من قسطبندی شده و حدود دو سال دیگه سررسید اولین قسط هست. با این اوصاف آیا راهی هست که من بتونم ریزنمرات رسمی (بدون دانشنامه) از دانشگاه بگیرم یا نه که باید اول با صندوق رفاه تسویه کنم؟
از دوستان ممنون میشم که راهنمایی کنند با بخشنامهای که دوست عزیز snowman اشاره کردهاند میتونم ریزنمرات رسمی بگیرم (چطور).
سپاس
7para2x
04-29-2010, 09:43 PM
من یک نفر رو میشناختم که می خواست این کارو بکنه ( دختر هم بود و مشکل سربازی نداشت ) - اما بهش گفتن که تا با صندوق رفاه تسویه حساب نکنه به هیچ وجه بهش ریز نمرات رسمی رو نمیدن ....... البته ممکنه دانشگاه تا دانشگاه فرق بکنه
موفق باشید
snowman
05-02-2010, 03:55 PM
با سلام
طبق بخش نامه وزارت علوم (مورخ 1381) همه دانشگاهها ملزم به تحویل ریزنمرات رسمی به خواهان آن میبشاند، در صورتی که آن شخص پول تحصیل رایگان خود را پرداخت کرده باشد، برای اینکار نه نیاز به مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه است و نه صندوق رفاه.
من این بخش نامه رو از سایت وزارت علوم دانلود کرده ام، عکسشو میذارم اینجا، البته اگه لود بشه.
بنظر من شما از این بخش نامه پرینت بگیر و محکم بذار روی میزشون.!! شما نیازی به تسویه با صندوق رفاه نداری.
3142
yahmadi
05-02-2010, 07:05 PM
با سلام
طبق بخش نامه وزارت علوم (مورخ 1381) همه دانشگاهها ملزم به تحویل ریزنمرات رسمی به خواهان آن میبشاند، در صورتی که آن شخص پول تحصیل رایگان خود را پرداخت کرده باشد، برای اینکار نه نیاز به مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه است و نه صندوق رفاه.
من این بخش نامه رو از سایت وزارت علوم دانلود کرده ام، عکسشو میذارم اینجا، البته اگه لود بشه.
بنظر من شما از این بخش نامه پرینت بگیر و محکم بذار روی میزشون.!! شما نیازی به تسویه با صندوق رفاه نداری.
3142
سلام
من چند وقت پیش رفتم دانشگاه تهران که کارنامه رسمی برای دوره ارشد بگیرم (نامه عدم کاریابی نیز از اداره کار دستم بود) و حتی حاضر بودم که کارنامه فارسی بهم بده! مسئولش گفت که دو تا شرط داره اول این که باید از دانشگاه لیسانس کارنامهات بگیری و یک کپی به ما نیز بدی و شرط دوم نیز تسویه با صندوق رفاه هست و در غیر این صورت کارنامه رسمی تحویل نمیشود. حتی این هم گفت که دریافت کارنامه و دانشنامه هیچ فرقی با هم ندارند و باید اول با صندوق رفاه تسویه کنی. در ضمن من کارت پایان خدمت نیز دارم.
به هر از بابت بخشنامه ممنونم. دوباره سعیم میکنم بلکه تونستم بگیرم.
سپاس