PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات درباره ی GRE Analytical Writing

Roger
10-16-2007, 04:43 PM
کسانی که قبلا امتحان دادن لطفا منو راهنمایی کنن:

1- آیا توصیه می کنین که رایتینگ رو اول چرکنویس کنیم بعد وارد دفترچه جواب کنیم یا نه اصلا وقت این کار رو نداریم؟
2- می شه با مداد نوشت تا بعدا بشه پاک و اصلاحش کرد؟

مرسی.

snowdrop
10-23-2007, 01:38 PM
آره این سوالی که پرسیدن سوال من هم هست، لطفا اگه کسی می دونه زود زود جواب بده چونکه دیگه چیزی تا 5 آبان نمونده....
مرسی

vahid1982
10-23-2007, 02:16 PM
مشکلی نیست با مداد بنویسید و چرک نویس نمیخواد.

miryam
01-17-2008, 01:14 AM
Salaam ;
how much is Analytical Writing important? any idea is highly appreciated, thanks.

ars
01-17-2008, 10:11 AM
هم دانشگاه ها هم استادا writing براشون خیلی مهمه چون انتظار دارن شما مقاله و تز و ... بنویسید. ولی در مورد اثر AW چیزی نمی دونم.

SJ
01-17-2008, 09:14 PM
سلام

نمی‌خوام بگم که در آزمون GRE بخش AW اصلاً مهم نیست. ولی چون سه سال در جریان پذیرش گرفتن دوستانم از بهتربن دانشگاه‌های آمریکا هستم می‌تونم بگم تا حالا هیچ دانشگاهی به نمره‌ی این بخش گیر نداده (حتی به 2.5) و فقط عالی بودن نمره‌ی بخش Q براشون مهم بوده (از یک دانشجوی مهندسی نمره‌ی 800 انتظار دارند). و اگه شرایط علمی شما بسیار خوب باشه نمره‌ی بخش V هم براشون مهم نیست و با 300 هم کارتون راه ميافته. معمولاً کم بودن نمره‌ی V اثر منفی نداره اما خوب بودنش اثر مثبت خواهد داشت.

موفق باشید

ars
01-17-2008, 09:18 PM
این حرف شما برای دانشگاه های top rank اصلاً درست نیست. برای اونا هرسه مهمه ولی خوب Q مهم تره. ولی برای این دانشگاه ها اگه سایر شرایط خوب باشه میشه نمره ضعیف V رو پوشش داد.

SJ
01-17-2008, 09:24 PM
دوباره سلام

دوستانم در رشته مهندسی برق از دانشگاه‌های MIT ، استنفورد، برکلی، میشیگان با نمره‌ی AW=3.0 پذیرش گرفتند.

ars
01-17-2008, 09:28 PM
قطعاً سایر شرایطشون خوب بوده چون پذیرش یک چیز کلیه و یک یا دو عامل تعیین کننده نیست ولی به طور کلی براشون نمره GRE مهمه.
راستی اگه یک دوست داشتی که رفته بود Caltech اون وقت لیستت تکمیل می شد ;). (5 تا دانشگاه اول). به نظر من خودت برای Caltech اقدام کن که جفتتون جور بشه.

lili
01-17-2008, 10:13 PM
این حرف شما برای دانشگاه های top rank اصلاً درست نیست. برای اونا هرسه مهمه ولی خوب Q مهم تره. ولی برای این دانشگاه ها اگه سایر شرایط خوب باشه میشه نمره ضعیف V رو پوشش داد.

این حرف کاملاً درسته و دانشگاه ها رده بالا verbal و analytical writing براشون اهمیت زیادی داره ولی باید بگم که نمره خوب برای پذیرش شرط لازم نیست و می توان مثلاً با یک CV قوی یا مقاله معتبر یا معدل بالا جبرانش کرد ولی این حرف که براشون زیاد مهم نیست غلطه پس سعی کنید نمره بالا بگیرید.

vahid1982
01-17-2008, 11:13 PM
سلام

نمی‌خوام بگم که در آزمون GRE بخش AW اصلاً مهم نیست. ولی چون سه سال در جریان پذیرش گرفتن دوستانم از بهتربن دانشگاه‌های آمریکا هستم می‌تونم بگم تا حالا هیچ دانشگاهی به نمره‌ی این بخش گیر نداده (حتی به 2.5) و فقط عالی بودن نمره‌ی بخش Q براشون مهم بوده (از یک دانشجوی مهندسی نمره‌ی 800 انتظار دارند). و اگه شرایط علمی شما بسیار خوب باشه نمره‌ی بخش V هم براشون مهم نیست و با 300 هم کارتون راه ميافته. معمولاً کم بودن نمره‌ی V اثر منفی نداره اما خوب بودنش اثر مثبت خواهد داشت.

موفق باشید

من تقریبا با ایشون موافقم و عقیده دارم وربال خیلی هم مهم نیست مگر اینکه رنگ دانشگاه خیلی بالا باشه یا کسی بخواد fellowship بگیره ولی AW رو من از خود دانشگاهها شنیدم گه چندان بهش اهمیت نمیدم. حتی 2-1 تا از دانشگاههای رنک بالایی که الان مدارکم رو فرستادم وقتی تو application status نگاه کردم دیدم که تو قسمت نمره GRE اصلا نمره AW منو ننوشتن و فقط Q و V رو نوشتن.

Msf_yazdanifard
03-06-2008, 02:31 PM
Analytical Writing Score Level Descriptions
The information on this page pertains to the GRE Analytical Writing Measure.

Although the GRE® analytical writing measure contains two discrete analytical writing tasks, a single combined score is reported because it is more reliable than is a score for either task alone. The reported score, the average of the scores for the two tasks, ranges from 0 to 6, in half-point increments.

The statements below describe, for each score level, the overall quality of analytical writing demonstrated across both the Issue and the Argument tasks. Because the test assesses "analytical writing," critical thinking skills (the ability to reason, assemble evidence to develop a position, and communicate complex ideas) weigh more heavily than the writer's control of fine points of grammar or the mechanics of writing (e.g., spelling).

Score Levels 6 and 5.5
Sustains insightful, in-depth analysis of complex ideas; develops and supports main points with logically compelling reasons and/or highly persuasive examples; is well focused and well organized; skillfully uses sentence variety and precise vocabulary to convey meaning effectively; demonstrates superior facility with sentence structure and language usage but may have minor errors that do not interfere with meaning.

Score Levels 5 and 4.5
Provides generally thoughtful analysis of complex ideas; develops and supports main points with logically sound reasons and/or well-chosen examples; is generally focused and well organized; uses sentence variety and vocabulary to convey meaning clearly; demonstrates good control of sentence structure and language usage but may have minor errors that do not interfere with meaning.

Score Levels 4 and 3.5
Provides competent analysis of complex ideas; develops and supports main points with relevant reasons and/or examples; is adequately organized; conveys meaning with reasonable clarity; demonstrates satisfactory control of sentence structure and language usage but may have some errors that affect clarity.

Score Levels 3 and 2.5
Displays some competence in analytical writing skills, although the writing is flawed in at least one of the following ways: limited analysis or development, weak organization; weak control of sentence structure or language usage, with errors that often result in vagueness or lack of clarity.

Score Levels 2 and 1.5
Displays serious weaknesses in analytical writing. The writing is seriously flawed in at least one of the following ways: serious lack of analysis or development; lack of organization; serious and frequent problems in sentence structure or language usage, with errors that obscure meaning.

Score Levels 1 and .5
Displays fundamental deficiencies in analytical writing. The writing is fundamentally flawed in at least one of the following ways: content that is extremely confusing or mostly irrelevant to the assigned tasks, little or no development; severe and pervasive errors that result in incoherence.

Score Levels 0
The examinee's analytical writing skills cannot be evaluated because the responses do not address any part of the assigned tasks, are merely attempts to copy the assignments, are in a foreign language, or display only indecipherable text.

Score NS
The examinee produced no text whatsoever.

http://www.ets.org/portal/site/ets/menuitem.1488512ecfd5b8849a77b13bc3921509/?vgnextoid=e249da7271ca5010VgnVCM10000022f95190RCR D&vgnextchannel=44ee46f1674f4010VgnVCM10000022f95190 RCRD

tehrani
03-22-2008, 11:06 PM
سلام
آیا برای موضوعات Analytical Writing هم مثل TOEFL که 185 موضوع داره، منبعی سراغ دارین ؟

ars
03-22-2008, 11:14 PM
بله توی قسمت GRE سایت ETS می تونید پیدا کنید.
در ضمن یک کتاب با عکس سیب سبز بر روی جلدش هست که چندتا از بچه های دانشگاه شریف تالیف کردن. توی این کتاب تمام عنوان ها به علاوه ترجمه فارسی اونها وجود داره. توی انقلاب می تونی کتاب رو پیدا کنی بگو کتاب سیب Analytical Writing GRE رو می خوام. کتاب فروشی کنار جهاد دانشگاهی دانشگاه شریف (درب شمال غربی) هم دیدم این کتاب رو داره.

sima
04-02-2008, 09:32 PM
سلام
بچه ها من از یکی از اساتید دانشگاه آمریکا شنیدم که writing gre براشون مهم نیست یعنی وقتی خواستن حداقل نمره quantative و verb رو بگن اصلا حرفی از writingنزدن اگه اصلا writing ننویسیم چه اتفاقی میفته و اگر این کار درستی نیست بهترین کتاب برای آمادگی این قسمت چیه و چقدر طول میکشه
ممنون

Nice_Guy
04-02-2008, 09:59 PM
والا بي تاثير كه نبايد باشه قاعدتا ولي براي رشته هاي فني مهندسي و تا حدي علوم پايه نمره Quantitative و يه درجه پايين تر Verbal مهم هست طوري كه خيلي از دانشگاه ها تو Minimum Requirement مي نويسن مجموع اون دو بخش مثلا بايد 1200 باشه. ولي به هر حال خالي گذاشتن رايتينگ فكر نكنم كار جالبي باشه.

در مورد نحوه آمادگي اول شما بايد مهارت هاي نوشتاري خوبي داشته باشيد. زبان شما مورد آزمايش قرار نمي گيره ولي زبان ابزار شماست بايد بلد باشيد به نحو احسن ازش استفاده كنيد و مطمئن باشيد استفاده از عبارات و كلمات عالمانه تاثير خيلي زيادي داره. پس در وهله اول سعي كنيد تمرين هاي رايتينگ تافل رو انجام بديد تا مطمئن بشيد از اون ناحيه ضعفي نداريد.

كاري كه من خودم در مرحله بعد انجام دادم اين بود كه يه فايل pdf از همين فروم دانلود كردم كه تعداد بيشماري(يعني خيلي) نمونه انشا كه نمره كامل گرفتن(يا فرضا ميگيرن) براي هر دو تا task گذاشته بود. من چند تا از اين نمونه ها رو خوندم و حساب كار دستم اومد چطوري بايد بنويسم و سبك و سياق كار به چه صورته.

اينم بگم كه من رايتينگ رو 4 شدم در نتيجه خيلي هم هنر نكردم دوستان ديگه حتما بهتر ميتونن راهنماييتون كنن.

vahid1982
04-02-2008, 10:11 PM
سلام
بچه ها من از یکی از اساتید دانشگاه آمریکا شنیدم که writing gre براشون مهم نیست یعنی وقتی خواستن حداقل نمره quantative و verb رو بگن اصلا حرفی از writingنزدن اگه اصلا writing ننویسیم چه اتفاقی میفته و اگر این کار درستی نیست بهترین کتاب برای آمادگی این قسمت چیه و چقدر طول میکشه
ممنون

مسئولین graduate دانشگاههای Texas A&M و Texas َAustun رسما به من گفتن ما هیچ اهمیتی به نمره Analytical Writing نمیدیم چه کم بشی چه زیاد.

hamed
04-02-2008, 11:50 PM
I don't know about Texas, but one of my friends got rejected by a university, just because of the low ANALYTICAL WRITING last year (his score was 3!).

anyway, leaving it blank is actually really stupid!!!

as our friend said,there is a pdf gile (GRE writing Kaplan) in the forum which can be very very useful. it has a lot of writings which will give you very good idea of how it is done.
also,a very good explanaton on this subject can be found in the "GRE preparation book" by ETS. it gives you a great idea of what you're required to do in this section.

and one more thing...
remember, it is ANALYTICAL writing. so it is not the writing that matters, but rather your analytic abilities

sima
04-03-2008, 03:57 PM
بچه ها از جوابهاتون خیلی ممنونم
ولی ببخشید این فایل دقیقا اسمش چیه و چطور پیداش کنم من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم

framezani2000
04-03-2008, 06:20 PM
اسمش GRE writing of Kaplan هست!

n_aslani
05-05-2008, 02:59 PM
سلام
ميشه به من يك منبع خوب براي GRE writing معرفي كنيد؟ خيلي لازم دارم :(

Some14Myself
05-05-2008, 04:15 PM
من چند روز پيش همين سوال شما رو داشتم ...
سي ثانيه يه search ساده كردم ... اينقدر اطلاعات دستگيرم شد كه ديگه از كسي سوال نپرسيدم ..
مي شه خواهش كنم حتمآ قبل از اينكه تاپيك ايجاد كنين قبلش يه search كوچولو كنين .. اينطوري خودتون راحتترين و زودتر از اين نگراني در مي آين ...
بچه هايي كه اونجا جواب هاي خوبي هم دادن شايد ديگه حال نداشته باشن دوباره همون ها رو اينجا بنويسن ... :) ..
از هر نظر به نفع خودتونه :

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,2650.0.html
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,2843.0.html
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,1647.0.html

لابلاي نمره ها بعضي ها گفتن چطوري خوندن :
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,1361.0.html

موفق باشي

gambooli
02-04-2009, 08:30 PM
من متاسفانه نرسیدم که برای امتحان اسفند GRE بخونم و الان هم فقط به امید Q میرم امتحان بدم.
سطح زبان من الان واقعا پایینه و نمیتونم چیزی برای writing بنویسم...

سوال من اینه که با این وضعیت این قسمت رو سفید بذارم؟؟؟
اگه سفید بذارم در آینده برام مشکلی پیش نمیاد؟؟که مثلا موقع بررسی تو یه دانشگاه بگن تو فلان امتحان این قسمت رو خالی گذاشتم؟؟
اصولا وقتی بیشتر از یک بار امتحان بدیم میشه فقط نتیجه یک امتحان رو به استاد اعلام کرد؟؟یا اگه بخواد بقیه نتایج رو باید بهش بدیم؟؟

ممنون از همه

banafshz
02-04-2009, 08:47 PM
من فکر نکنم خالی گذاشتن خیلی جالب باشه! اگه موضوعو فهمیدین درحد توانتون خب بنویسین. در مورد report نمره های GRE به دانشگاه ها هم قبلا تو فروم بحث شده. نمره های تمام امتحانات در طول 5 سال report میشه.

Pink Floyd
02-04-2009, 08:55 PM
درود
منم وضعیت شما رو تو امتحان آبان ماه داشتم و فقط یکی دو تا رایتینگ برای تافل کار کرده بودم ولی هرچی بلد بودم نوشتم و شدم 2.5 ،زیاد به خودت استرس وارد نکن و سعی کن هرچی بلدی بنویسی.
ولی خالی نذار واقعاً ضایع ست.
پ.ن. گامبولی جان واقعاً اسم کاربری ت حرف نداره :D

Jupiter1
02-04-2009, 09:41 PM
درود
منم وضعیت شما رو تو امتحان آبان ماه داشتم و فقط یکی دو تا رایتینگ برای تافل کار کرده بودم ولی هرچی بلد بودم نوشتم و شدم 2.5 ،زیاد به خودت استرس وارد نکن و سعی کن هرچی بلدی بنویسی.
ولی خالی نذار واقعاً ضایع ست.
پ.ن. گامبولی جان واقعاً اسم کاربری ت حرف نداره :D

فارغ از اسم کاربری گامبولی عزیز...
تاجائی که مطلعم فکر میکنم ننوشتن AW منجر به گرفتن نمره 0 میشه که خیلی ضایع خواهد بود...
ولی هرچی دیگه بنویسین نمره شما از 2 به بالا سنجیده می گردد.
:)

Some14Myself
02-04-2009, 11:07 PM
بهتره یه مورد رو هم حواستون باشه .. AWA امتحان GRE یه writing ساده نیست .. باهاش بیشتر از اینکه زبان انگلیسی تون رو بسنجند قدرت تحلیل و استدلالتون رو می سنجند .. جدیدآ هم بسته به رشته دانشگاه ها حتی برای AWA مینیمم گذاشتند ... اصلآ سرسری نگذرید ... این دو هفته خوبه که بشینین یه ذره هم نمونه های AWA رو بخونین ... وقت که دارین !!

gambooli
02-05-2009, 02:21 AM
ممنون از استقبال دوستان از نام کاربری من :D ;D
به نظر خود منم خالی گذاشتن خیلی ضایع است ولی چه کنم که اصلا نرسیدم بخونم. :( اما اگه واقعا هر چی بنویسم یه حداقل نمده ای میدن خالی نمیذارم خوب...
فقط الان میترسم موضوع رو اشتباه بگیرم درباره یه چیز دیگه بنویسم که اینم دیگه واقعا خرابکارییییییه!!!

Pink Floyd
02-05-2009, 02:24 AM
درود
گامبولی جان شما فقط بنویس خالی نذار .
تو فروم دو سه تا فایل هست بگیر و 5-6 تا از نمونه هاش رو بخون از هیچی بهتره.

Some14Myself
02-05-2009, 09:54 AM
ممنون از استقبال دوستان از نام کاربری من :D ;D
به نظر خود منم خالی گذاشتن خیلی ضایع است ولی چه کنم که اصلا نرسیدم بخونم. :( اما اگه واقعا هر چی بنویسم یه حداقل نمده ای میدن خالی نمیذارم خوب...
فقط الان میترسم موضوع رو اشتباه بگیرم درباره یه چیز دیگه بنویسم که اینم دیگه واقعا خرابکارییییییه!!!

اگه یه چیزه بنویسید که دیگه نمره منفی نمی دن .. توی کارنامه هم جلوی نمره AWA پرانتز باز نمی کنند که شما به ترکستان رفتید ...
بنویسید ... ننوشتن عین نمره منفی گرفته .. ;)

baheri
02-05-2009, 12:09 PM
فارغ از اسم کاربری گامبولی عزیز...
تاجائی که مطلعم فکر میکنم ننوشتن AW منجر به گرفتن نمره 0 میشه که خیلی ضایع خواهد بود...
ولی هرچی دیگه بنویسین نمره شما از 2 به بالا سنجیده می گردد.

اگه خالی بذارین تو کارنامه مینویسن NA.به هر حال با توجه به نمره های کمتر از 2 شاید گزینه مناسبتری باشه.
نمره کمتر از 2 به نظر من از NA بدتره.
در ضمن این جوری نیست که هر چی بنویسید حداقل 2 بشید.نمره های 0.5 و 1 هم وجود داره.

emperial
02-05-2009, 02:55 PM
@ ...
اگر برای writing آماده نیستی و به احتمال زیاد verbal هم چیزی بلد نیستی، بهتره امتحان رو reschedule کنی و سال بعد امتحان بدی. مطمئن باش که بهتره چون میتونی تو این فرصت اون دو قسمت دیگه رو هم قوی کنی و پول اضافه به ETS ندی. این نمره ای که الان بگیری تا 5 سال تو پروفایلت میمونه.

Jupiter1
02-05-2009, 03:40 PM
اگه خالی بذارین تو کارنامه مینویسن NA.به هر حال با توجه به نمره های کمتر از 2 شاید گزینه مناسبتری باشه.
نمره کمتر از 2 به نظر من از NA بدتره.
در ضمن این جوری نیست که هر چی بنویسید حداقل 2 بشید.نمره های 0.5 و 1 هم وجود داره.

بله درسته نمره ی کمتر از 2 وجود داره ولی معمولا اونقدر درصدشون
کمه (در حد 0 درصد) که تقریباً حالت صوری پیدا کردند.
این لینک رو ببینید:
http://www.ets.org/portal/site/ets/menuitem.c988ba0e5dd572bada20bc47c3921509/?vgnextoid=3a337ce180bc5010VgnVCM10000022f95190RCR D&vgnextchannel=44ee46f1674f4010VgnVCM10000022f95190 RCRD

gambooli
02-05-2009, 05:41 PM
حقیقتش هدف من بیشتر اینه که Q رو خوب بزنم،V رو هم که شانسی میزنم و یه نمره ای تو دستم باشه...اگه بخوام برای آبان امتحان بدم تا نمره نیاد که چیزی ندارم تو email به استاد بفرستم.

یعنی میگید اگه دو بار بدم و یکیش خیلی پایین باشه ممکنه برام بعدا مشکل پیش بیاد؟؟ممکنه بگن چرا امتحان اولیو چرا انقدر کم شدی؟؟
الان امتحان ندم تا نمره امتحان آبان بیاد شاید بهم بگن اول نمره GRE بخوان...اینجوری احتمال نداره وقتم از بین بره؟؟؟

Jupiter1
02-05-2009, 06:06 PM
حقیقتش هدف من بیشتر اینه که Q رو خوب بزنم،V رو هم که شانسی میزنم و یه نمره ای تو دستم باشه...اگه بخوام برای آبان امتحان بدم تا نمره نیاد که چیزی ندارم تو email به استاد بفرستم.

یعنی میگید اگه دو بار بدم و یکیش خیلی پایین باشه ممکنه برام بعدا مشکل پیش بیاد؟؟ممکنه بگن چرا امتحان اولیو چرا انقدر کم شدی؟؟
الان امتحان ندم تا نمره امتحان آبان بیاد شاید بهم بگن اول نمره GRE بخوان...اینجوری احتمال نداره وقتم از بین بره؟؟؟

سلام
این سوال رو در تاپیک مشاوره مطرح کنید تا دوستان جواب بدهند.

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,5620.210.html

emperial
02-05-2009, 09:43 PM
نه مشکلی نخواهد بود.

اگر آبان بدی و نمره خوب در هر سه قسمت داشته باشی بهتره از اینه که نمره 1 AW رو تو رزومت داشته باشی. تو فروم اگر سرچ کنی نحوه تماس با استاد ها رو میتونی پیدا کنی.

Spiro
02-06-2009, 05:56 PM
بله درسته نمره ی کمتر از 2 وجود داره ولی معمولا اونقدر درصدشون
کمه (در حد 0 درصد) که تقریباً حالت صوری پیدا کردند.
این لینک رو ببینید:
http://www.ets.org/portal/site/ets/menuitem.c988ba0e5dd572bada20bc47c3921509/?vgnextoid=3a337ce180bc5010VgnVCM10000022f95190RCR D&vgnextchannel=44ee46f1674f4010VgnVCM10000022f95190 RCRD

دوستان اگر ميبينيد كه توي تاپيك اعلام نمره كسي AW رو زير 2 و 3 نشده دليل بر اين نيست كه احتمال دادن نمره زير 2 كم هست! (يا بقول شما 0% :o )
من خودم 2تا كارنامه همين آبان ماه رو ديدم كه زير 2 بودن! 1 و 1.5 بود. (يكي از اونها انشاء اش زياد هم بد نبود فقط كمي OFF TOPIC نوشته بود ;D ) پس اصلا هم احتمالش كم نيست، واقعا به نوشته شمابستگي داره و با كسي شوخي ندارن. هر نمره اي كه مستحق باشيد ميدن ، حتي 0.5 ...
در نتيجه يا اصلا امتحان نديد و يا اگر حتما تصميم داريد امتحان بديد و ميبينيد كه 2 هفته اي نميتونيد خودتون رو حداقل به بالاي 2.5 برسونيد؛ به نظر من NS ( NoScore ) بهتر هست و جا داره كه يه بهونه اي بياريد تا دوباره امتحان بديد. اما به هر حال باز هم بايد خودتونو براي يه امتحان ديگه آماده كنيد! كه اون هم دردسر و هزينه و ... زياد داره.
موفق باشيد.