PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقایسه دو کشور نروژ و سوئد برای ادامه تحصیل

noosh
04-08-2010, 10:40 PM
سلام به همگی
می خواستم در این تاپیک ادامه تحصیل در دو کشور نروژ و سوئد مقایسه بشود.
در مورد سطح دانشگاه ها , سطح زندگی , امکان اقامت گرفتن بعد از تحصیلات , هزینه های زندگی , رفتار مردمش و ... خلاصه هر اطلاعات دیگه ای که دوستان داشته باشن.
من از دانشگاه اسلو برای شبکه پذیرش گرفتم می خوام بدونم اگه از سوئد هم بتونم پذیرش بگیرم کدوم یکی رو برم:confused:

Mehdi_Abhar
04-08-2010, 11:13 PM
سلام به همگی
می خواستم در این تاپیک ادامه تحصیل در دو کشور نروژ و سوئد مقایسه بشود.
در مورد سطح دانشگاه ها , سطح زندگی , امکان اقامت گرفتن بعد از تحصیلات , هزینه های زندگی , رفتار مردمش و ... خلاصه هر اطلاعات دیگه ای که دوستان داشته باشن.
من از دانشگاه اسلو برای شبکه پذیرش گرفتم می خوام بدونم اگه از سوئد هم بتونم پذیرش بگیرم کدوم یکی رو برم:confused:

حالا شما بزار ايشالا وقتي پذيرش گرفتي بعد تحقيق كن. چون هر كدوم از شهر ها و دانشگاه هاي سوئد وضعيت متفاوتي دارن و نميشه كلي نظر داد.

noosh
04-09-2010, 06:57 PM
حالا شما بزار ايشالا وقتي پذيرش گرفتي بعد تحقيق كن. چون هر كدوم از شهر ها و دانشگاه هاي سوئد وضعيت متفاوتي دارن و نميشه كلي نظر داد.
اگه دقت می کردی می دیدی که مقایسه بین دو تا کشوره نیازی نیست حتما راجع به دانشگاه ها باشه!!!!!

izak
04-09-2010, 07:20 PM
سلام
دوستان حالا یه خورده بحث بازتر کنیم و آلمان و فنلاند رو هم اضافه کنیم مفیدتره ها
من برای 4 تا کشور سوئد- آلمان و فنلاندو استرالیا اپلای کردم
و از آلمان و استرالیا پذیرش رو گرفتم و منتظر بقیه جوابام
شاید بگید بهترین گزینه استرالیاست بعد آلمان و بعدشم سوئد و فنلاند
ولی منتظر جوابای نهایی بورسیه هستم تا انتخاب نهایی رو انجام بدم
حالا کشورهای اسکاندیناوی تقریبا تو یه رنجن
خصوصیات آلمان که هزینه خونه ارزونتره- چون پایین تر از سوئد و فنلانده هواش یه کمی معتدل تره
صنعتی تره
از طرفی حتی برای کورس های انگلیسی هم، واسه زندگی باید آلمانی یاد گرفت نسبت به سوئد و فنلاند که زیاد روی انگلیسی حساس نیستن
برای فنلاند هم راحت تر میشه اقامت دائم گرفت البته با توجه به سلسله مراتب خودش (چون جمعیت کمی داره و آب و هوای سرد) ولی عوضش با این سیتی زن میشه بدون ویزا به بیشتر کشورهای دنیا سفر کرد. گاها فاند هم میدند برای جذب بیشتر دانشجو

و منتظر نظرات شما

سپاس

Pearson
04-10-2010, 04:32 PM
من می خواستم نظرم را در رابطه با مقایسه دو کشور نروژ و سوئد با هم بیان کنم

آب و هوا : سوئد بهتر از نروژ می باشد
مردم : مردم سوئد مهربان تر و اجتماعی تر از نروژ می باشند
قدمت خارجی ها : قدمت خارجی ها در سوئد به مراتب بیشتر از قدمت خارجی ها در نروژ می باشد
زبان : زبان سوئدی دارای اهمیت بیشتری نسبت به زبان نروژی می باشد ضمن اینکه در نروژ دو زبان ملی وجود دارد
قدرت اقلیت قومی: تعداد ایرانی ها در سوئد حدود ده برابر ایرانی های مقیم نروژ می باشد که باعث به وجود آمدن حقوق اقلیتهای قومی و بدست آوردن پست های مهم دولتی در این کشور شده است
امکان دسترسی به ایران: سوئد به مراتب بهتر از نروژ دارای امکان دسترسی به ایران می باشد. سه پرواز مختلف ایران ایر به سه شهر استکهلم، یوته بوری و مالمو

Pearson
04-10-2010, 04:41 PM
سلام
دوستان حالا یه خورده بحث بازتر کنیم و آلمان و فنلاند رو هم اضافه کنیم مفیدتره ها
من برای 4 تا کشور سوئد- آلمان و فنلاندو استرالیا اپلای کردم
و از آلمان و استرالیا پذیرش رو گرفتم و منتظر بقیه جوابام
شاید بگید بهترین گزینه استرالیاست بعد آلمان و بعدشم سوئد و فنلاند
ولی منتظر جوابای نهایی بورسیه هستم تا انتخاب نهایی رو انجام بدم
حالا کشورهای اسکاندیناوی تقریبا تو یه رنجن
خصوصیات آلمان که هزینه خونه ارزونتره- چون پایین تر از سوئد و فنلانده هواش یه کمی معتدل تره
صنعتی تره
از طرفی حتی برای کورس های انگلیسی هم، واسه زندگی باید آلمانی یاد گرفت نسبت به سوئد و فنلاند که زیاد روی انگلیسی حساس نیستن
برای فنلاند هم راحت تر میشه اقامت دائم گرفت البته با توجه به سلسله مراتب خودش (چون جمعیت کمی داره و آب و هوای سرد) ولی عوضش با این سیتی زن میشه بدون ویزا به بیشتر کشورهای دنیا سفر کرد. گاها فاند هم میدند برای جذب بیشتر دانشجو

و منتظر نظرات شما

سپاس

استرالیا با سه کشور دیگری که فرمودید غیر قابل مقایسه می باشد.
اقامت دائم به سیتزنی چه ربطی دارد؟ بعد هم سیتزنی این چهار کشوری که فرمودید از نظر اینکه بدون نیاز به روادید به بیشتر کشورهای دنیا می توانید مسافرت کنید هیچ مزیتی نسبت به یکدیگر ندارند.

izak
04-10-2010, 05:04 PM
استرالیا با سه کشور دیگری که فرمودید غیر قابل مقایسه می باشد.
اقامت دائم به سیتزنی چه ربطی دارد؟ بعد هم سیتزنی این چهار کشوری که فرمودید از نظر اینکه بدون نیاز به روادید به بیشتر کشورهای دنیا می توانید مسافرت کنید هیچ مزیتی نسبت به یکدیگر ندارند.
سلام
واقعیتش در انتظار جواب بورسیه هستم برای انتخاب قطعی. هرچند دو سال در یک کشور اروپایی می تونه پیش زمینه خوبی باشه برای فرصت دکتری
در مورد رنکینگ بر اساس اینکه بدون نیاز به ویزا به چند تا کشور دیگه می تونید مسافرت کنید، طبقه بندی شده.
دانمارک اول و فنلاند دوم ...
و طبق رده بندی 2009 که ایران قبل از افغانستان یکی مونده به آخره (لینک) (http://www.henleyglobal.com/citizenship/visa-restrictions/)
هر چند به قول شما شاید فرقی نکنه وقتی از یه کشور دیگه می خواید اقدام کنید برای گرفتن ویزا
ممنون از پاسختون

Pearson
04-10-2010, 05:26 PM
سلام
واقعیتش در انتظار جواب بورسیه هستم برای انتخاب قطعی. هرچند دو سال در یک کشور اروپایی می تونه پیش زمینه خوبی باشه برای فرصت دکتری
در مورد رنکینگ بر اساس اینکه بدون نیاز به ویزا به چند تا کشور دیگه می تونید مسافرت کنید، طبقه بندی شده.
دانمارک اول و فنلاند دوم ...
و طبق رده بندی 2009 که ایران قبل از افغانستان یکی مونده به آخره (لینک) (http://www.henleyglobal.com/citizenship/visa-restrictions/)
هر چند به قول شما شاید فرقی نکنه وقتی از یه کشور دیگه می خواید اقدام کنید برای گرفتن ویزا
ممنون از پاسختون

منظور من این است بین پاسپورت فنلاندی، استرالیایی و آلمانی و سوئدی هیچ فرقی وجود ندارد همشون برای آمریکا و کانادا و ژاپن ویزا نمی خواهند برای چین و هند و ایران ویزا می خواهند. یعنی همشون از نظر قدرت در یک رده می باشند حالا شما در این آماری که ارائه شده مثلاً نوشته فنلاند 1 کشور بالاتر از آلمان است این برمی گرده به یه کشور بی اهمیت که اصلاٌ اسمش را نشنیده اید که نمی دونسته بابا فنلاند و آلمان و سوئد جزو EU هستند چه فرقی دارند با هم. البته باز من به این آمار شک دارم چه کشوری وجود دارد که برای فنلاندی ها ویزا نمی خواهد ولی برای آلمانی می خواهد. یعنی تا source اطلاعاتشون را ندهند باور نمی کنم.
مثلاً ایران در این آمار تنها با افغانستان در یک کشور اختلاف دارد که اصلاٌ این واقعیت ندارد. ایرانی ها برای ترکیه، مالزی، سوریه و سریلانکا ویزا نمی خواهند در صورتیکه افغانی ها برای هر این چهار کشور ویزا می خواهند

7aseman
04-10-2010, 05:35 PM
اول از همه تشکر می کنم از این تابیک خوب چون من هم بین انتخاب دو کشور سوئد و نروژ مونده بودم. من زیاد اطلاعی ندارم و شنیده هام رو می گم امیدوارم دوستان خوبم راهنماییم کنند.

مردم : مردم سوئد مهربان تر و اجتماعی تر از نروژ می باشند
قدمت خارجی ها : قدمت خارجی ها در سوئد به مراتب بیشتر از قدمت خارجی ها در نروژ می باشد
زبان : زبان سوئدی دارای اهمیت بیشتری نسبت به زبان نروژی می باشد ضمن اینکه در نروژ دو زبان ملی وجود دارد

من شنیدم مردم سوئد خارجی ستیزن
نروژی ها دارای فرهنگ بسیار بالا هستند و اصلیت تمام اروبایی ها از نژاد نروزی هاست (اون واژه الان یادم رفته)
این جمله را دوستان نظر بدهند لطفا: "احساس می کنم نروژ بیشتر و راحت تر بورس می کنه"
و آخر اینکه، دوست من می شه لطف کنید بگید چرا "زبان سوئدی دارای اهمیت بیشتری نسبت به زبان نروژی می باشد "
با تشکر مجدد

Pearson
04-10-2010, 05:50 PM
اول از همه تشکر می کنم از این تابیک خوب چون من هم بین انتخاب دو کشور سوئد و نروژ مونده بودم. من زیاد اطلاعی ندارم و شنیده هام رو می گم امیدوارم دوستان خوبم راهنماییم کنند.

من شنیدم مردم سوئد خارجی ستیزن
نروژی ها دارای فرهنگ بسیار بالا هستند و اصلیت تمام اروبایی ها از نژاد نروزی هاست (اون واژه الان یادم رفته)
این جمله را دوستان نظر بدهند لطفا: "احساس می کنم نروژ بیشتر و راحت تر بورس می کنه"
و آخر اینکه، دوست من می شه لطف کنید بگید چرا "زبان سوئدی دارای اهمیت بیشتری نسبت به زبان نروژی می باشد "
با تشکر مجدد

خیر اکثریت سوئدها خارجی دوست هستند
از نظر فرهنگ تفاوتی وجود ندارد. یادتون باشه در جنگ جهانی دوم نروژ طرفداری از آلمان نازی کرد هرچند نتیجه ای از آن نمی شود گرفت. در رابطه با نژاد تفاوتی وجود ندارد.
چون زبان سوئدی توسط 10 میلیون نفر در دنیا صحبت می شود ولی نروژی 4 میلیون نفر. همانجور که گفتم خود زبان نروژی در نروژ زبان رسمی همه ی مردم نروژ نیست مردم شهر Bergen به زبان دیگری از Oslo صحبت می کنند این درحالی است که زبان سوئدی به غیر از خود سوئد در کشور فنلاند نیز زبان رسمی به حساب می رود و در فنلاند اقلیت سوئدی زبان وجود دارد.

sepehr_jun
04-10-2010, 06:00 PM
پیمان جان

فکر میکنم در مورد مردم سوئد اشتباه میکنید. چرا که بودن بستگانی که در سوئد تحصیل کردند یا سفر داشته اند. مردم سوئد فوق العاده nationalist هستند. حتی من یک نفر رو میشناسم که از دست این مردم نژاد پرست و ناسیونالیست و آزارهایی که بهش وارد شده در سوئد درس رو نیمه کاره که رها کرد هیچ ،دچار ناراحتی اعصاب شده. خب این یک عیب بسیار بزرگه. شاید به ظاهر بگیم میشه تحمل کرد اما تحملش امکان نداره( نظر بنده بود)

Pearson
04-10-2010, 06:06 PM
پیمان جان

فکر میکنم در مورد مردم سوئد اشتباه میکنید. چرا که بودن بستگانی که در سوئد تحصیل کردند یا سفر داشته اند. مردم سوئد فوق العاده nationalist هستند. حتی من یک نفر رو میشناسم که از دست این مردم نژاد پرست و ناسیونالیست و آزارهایی که بهش وارد شده در سوئد درس رو نیمه کاره که رها کرد هیچ ،دچار ناراحتی اعصاب شده. خب این یک عیب بسیار بزرگه. شاید به ظاهر بگیم میشه تحمل کرد اما تحملش امکان نداره( نظر بنده بود)

ببخشید من قصد ندارم نروژ را بکوبم ولی یک نگاهی به لینک زیر بیاندازید
http://www.buzzle.com/editorials/1-18-2002-9417.asp

همانجور که گفتم تفاوت چندانی بین فرهنگ سوئدی و نروژی وجود ندارد بعد همیشه استثنا هم وجود دارد. در کل بر این باور هستم که احساسات نژادپرستانه که بعضی ما ایرانی داریم به مراتب بیشتر از ملیت های اروپای شمالی هست.

7aseman
04-10-2010, 06:31 PM
مردم سوئد فوق العاده nationalist هستند. تشکر
به نظر من هم بی ربط نیست. از اونجا می شه مطمئن شد که مردمش به دولت برا شهریه ای کردن دانشگاه ها برا دانشجویان بین الملل فشار می آورند

ببخشید من قصد ندارم نروژ را بکوبم ولی یک نگاهی به لینک زیر بیاندازید
http://www.buzzle.com/editorials/1-18-2002-9417.asp

همانجور که گفتم تفاوت چندانی بین فرهنگ سوئدی و نروژی وجود ندارد بعد همیشه استثنا هم وجود دارد. در کل بر این باور هستم که احساسات نژادپرستانه که بعضی ما ایرانی داریم به مراتب بیشتر از ملیت های اروپای شمالی هست.

به نظر من اون لینک یک case خاص هست نه عام

ولی من با صحبت قسمت دوم شما موافقم. اینو خوب اومدی

حالا از این بحث بگذریم. خدایش کدوم کشور درآمدش بهتر هست و می شه در فوق و دکتری بورس بهتری دریافت کرد؟
راستی دیروز متوجه شدم که health care در نروژ مجانی ارائه می شه به دانشجویان، سوئد چطور؟؟ اطلاع دارید؟

izak
04-10-2010, 06:43 PM
دوستان اگه مقایسه کنیم برای اروپایی ها فرقی نمی کنه که شما ایرانی هستید یا جای دیگه همینکه مو سیاه هستید و کاکل زری نیستید خودش یه تفاوت ایجاد میکنه
برادرم یه سال و نیمه که تو سوئد زندگی می کنه به نقل از ایشون
زبان انگلیسی رو خوب صحبت می کنند
آدمای آرومی هستند
اینطور نیست که بشه مثلا در چند تا دیدار دوست صمیمی بشید چون اغلب اروپایی ها ممکنه در نگاه اول فکر کنند شما از دوستیتون بهره ای انتظار دارید
عوضش من از یه چیزم خوشم و اون اینکه زیاد مثل ماها اهل تعارف و تیکه انداختن نیستن و اغلب رک نظرشون رو می گن
با این وجود مسلما همه جا هر شکل آدم پیدا میشه چه خوب چه بد
اینکه یکی میگه فلانی نژاد پرسته و یکی دیگه میگه اینا خیلی مهمون نوازن یه مقداری هم بر می گرده به رفتار و منش خود آدم
الان ممکنه یه افغانی در مورد ایرانی ها خیلی تعریف کنه و یکی بر عکس

به هر حال کمی زمان می بره تا فرهنگ جدیدی آدم خو کنه

سپاس از نظرات همه دوستان

vahidR
04-10-2010, 07:14 PM
چندنکته رو من متذکر بشم :

۱- نژاد مردم سوئد و نروژ تقریبا یکیه و بیشتر تفاوت ژئوپولیتیک دارند تا فرهنگی .

۲- چه سوئدیها و چه نروژیها اتفاقا اصلا نژاد پرست نیستن (مثلا نسبت به اتریش که حدود ۴۰٪ دست راستی هستن) . البته منظورم جو غالب فرهنگ عمومی مردمه . وگرنه در تمام دنیا افراد نژاد پرست و راست افراطی وجود دارن .

۳- تا حدود زیادی قضاوت یه فرهنگ میزبان به "رفتار اون قوم مهاجر" در طول زمان بستگی داره . در این مورد متاسفانه بخصوص اهالی خاورمیانه کارنامه چندان درخشانی نداشته و ندارند . گرچه به جرات باید حساب ایرانیان رو از لحاظ فرهنگی و شعور اجتماعی از بقیه خاورمیانه جدا کرد اما بدیهیه خیلی از غربیا این رو درک نمیکنن و بر حسب قیافه ظاهری قضاوت میکنن (خیلی از ماها هم فرق یه "فیلیپینی از یه اندونزیایی" یا فرق یه "کنیایی از یه آنگولایی" رو نمیدونیم در صورتیکه مثلا مورد اخیر از لحاظ نژادی خیلی با هم فرق دارن).

۴- من شخصا نروژ زندگی نکردم اما از طریق اطلاعات دوستان اینو میدونم که به هر حال سوئد به دلیل سیاستهای اعمالی از بعد از جنگ جهانی دوم کشوری چند فرهنگی تر از نروژه و مهاجر بیشتر داره و به همین تناسب جرم در اون بیشتره (یکی از دلایلی که باعث تقویت برهان های نژاد پرستانه در اروپا میشه).

۵- نروژ کشوری نفت خیزه !! وجود منابع نفت و گاز به اضافه مدیریت صحیح این کشور رو بسیار ثروتمند کرده .

۶- در سوئد هم health care واسه دانشجویان رایگانه .

۷- چون تاپیک مقایسه این دو کشور از لحاظ تحصیلیه فکر کنم بیشتر از این در مورد موارد غیر تحصیلی لازم نیست اما بطور کلی اینو بدونید که نروژ به دلیل ثروت بیشتر در بعضی رشته ها فاند های تقریبا بهتری ارائه میده .

7aseman
04-11-2010, 05:53 PM
۷- چون تاپیک مقایسه این دو کشور از لحاظ تحصیلیه فکر کنم بیشتر از این در مورد موارد غیر تحصیلی لازم نیست اما بطور کلی اینو بدونید که نروژ به دلیل ثروت بیشتر در بعضی رشته ها فاند های تقریبا بهتری ارائه میده .

سلام دوست من
ممنون از نظرات ارزشمند شما
از آنجا که هدف اکثر دوستان یافتن مکان مناسب برای زندگی و کار کردن بس از اتمام تحصیلات می باشد و همه دوستان این گزینه ها رو در هنگام انتخاب مکان مناسب برای تحصیل در نظر می گیرند اگر لطف بفرمایید و از لحاظ اقتصادی، بازار کار، معیشتی، مهارت و هر آیتم تاثیرگذار دیگر این دو کشور را مقایسه بفرمایید بسیار ممنون می شوم. چونکه شما در محیط هستید و مسائل را ملموس تر و بهتر می توانید ببینید و تشریح فرمایی.
من جستجو کردم و به نظر می رسد طبق آمار سوئد ثروتمندتر از نروژ هست. درست متوجه شدم؟

راستی متوجه شدم که نروژ وام دانشجویی میده حتی به اینترنشنال ها. درست؟؟ شرایطش رو می دونید؟
بیشابیش ممنون

tornado
04-11-2010, 09:45 PM
من جستجو کردم و به نظر می رسد طبق آمار سوئد ثروتمندتر از نروژ هست. درست متوجه شدم؟

نروژ ثروتمند تره.
قیمت ها تقریبا پنجاه درصد از سوئد گرانتر است و حقوق ها نیز بالاتر

soilman
04-11-2010, 09:48 PM
نروژ ثروتمند تره.

درسته....تورنادوی عزیز کاملا درست میگه....
یه جایی بحث کردیم....
به نظر میرسه نروژ گرون تر از سوئد و سوئد هم گرون تر از فنلاند باشه...البته زیاد بین سوئد و فنلاند فرقی نیست...
نروژ به علت نفت خیز بودنش کشور خیلی ثروتمندیه و مسئولینش خیلی حواسشون هست...

ali-composite
04-11-2010, 10:00 PM
بچه ها میشه اگه کسی اطلاعات دقیقی از روند سیتی زن شدن تو این دو کشور داره بگه.فکر می کنم عامل مهمی در تصمیم گیری هامون باشه.

Pearson
04-12-2010, 06:42 AM
نروژ به علت نفت خیز بودنش کشور خیلی ثروتمندیه و مسئولینش خیلی حواسشون هست...

دقیقاً به همین دلیل می باشد که اصلاٌ علاقه ای به پیوستن به اتحادیه اروپا ندارند

izak
04-12-2010, 09:06 AM
در اکثر موارد برای پیدا کردن کار (البته بیرون دانشگاه) می بایست زبان اون کشور رو یاد گرفت
آلمان- سوئد- نروژ و حتی فنلاند
که معمولا بیش از یک سال طول می کشه

amir7
04-12-2010, 10:28 AM
سلام
ممنون ار اطلاعات خوبتون
اگه لطف كنيد اتريش رو هم تو مقايستون دخيل كنين خيلي خوب ميشه، هرچند ميدونم كسايه زيادي اينجا اپلاي نكردن. من از يه دانشگاه سطح پايين تو اتريش پذيرش دارم، ولي فرهنگ كشورشو، مخصوصا به خاطر موسيقي خيلي دوست دارم، ولي هيچ گونه اطلاعات زيادي راجع به پيدا كردن كار، امكان اقامت(كه هدف اصليه من و خيلي از دوستانه)، و هزينه هاي درماني ندارم، مثه اينكه دانشگاهه گفته خودتون بايد از يه شركت بيمه بخرين، حالا هزينشو نميدونم.
ضمنا همه ي اون كشورايي كه مورد بحث بود هم منهاي نروژ به اضافه ي ايتاليا اپلاي كردمD: ولي هنوز جوابام نيومده
ممنون

7aseman
04-12-2010, 12:58 PM
دقیقاً به همین دلیل می باشد که اصلاٌ علاقه ای به پیوستن به اتحادیه اروپا ندارند

مي شه لطف كنيد بگوييد چرا؟ اگر به اتحاديه اروپا بپيونده نفتش چي مي شه؟
ممنون

Pearson
04-12-2010, 01:52 PM
مي شه لطف كنيد بگوييد چرا؟ اگر به اتحاديه اروپا بپيونده نفتش چي مي شه؟
ممنون

خب استقلالش تا حدی راجع به مسائل اقتصادی داخلی از دست می دهد. مثلاً باید سیاست همگامی با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا در رابطه با سیاستهای خارجی، صادرات نفت و غیره داشته باشد. و همینطور باید کمک های بلاعوضی به اعضای فقیرتر نماید. نروژیهای پولدار زیاد خوششان نمی یاد تا کاسه ی غذایشان را با کشورهای فقیر اتحادیه اروپا مثل رومانی و بلغارستان یکی کنند. از طرفی کشوری 4 میلیون نفری مسلماً توی تصمیمات اتحادیه پارلمان اروپا نقش نخودی را خواهد بازی کرد در مقابل کشورهای پرجمعیت تری مثل آلمان با 82 میلیون نفر جمعیت

noosh
04-13-2010, 07:53 AM
نروژ ثروتمند تره.
سلام به همگي
اتفاقا من هم خيلي علاقه داشتم بدونم واقعا چقدر زندگي در نروژ نسبت به سوئد گرونتره .اينكه نوشتيد 50% منبع خاصي هم براش داريد؟ممنون مي شم ...
يه مسئله اي كه اينجا به نظر جا افتاده اينه كه اگه تو يه دانشگاه خوب سوئد يا نروژ فوق بگيريم احتمال اينكه براي دكترا بتونيم بريم كانادا يا امريكا براي كدوم كشور بيشتره يا اصلا فرقي دارن؟!!
با تشكر از همه

7aseman
04-22-2010, 09:56 AM
سلام دوستان

اين نظر يكي از دوستان خوبم راجع به پروسه اخذ اقامت سوئد هست كه از طريق پيغام خصوصي ذكر فرمودند. بر خودم لازم دانستم كه مطلب را اينجا بگذارم تا هم بقيه دوستان مطلع شوند و هم نظر بدهند چون اين خيلي متفاوت با مطلب نوشته شده در ويكي هست و اگر قانون عوض شده ويكي را اصلاح كنيم تا دوستان به بهانه اقامت راحتتر سوئد تصميم اشتباه نگيرند.

" روند سیتیزن شدن در سوئد خیلی طول میکشه .... من کامل در جریان نیستم اما بعد از فارغ التحصیلی (در هر مقطعی حتی دکترا ) باید کار پیدا کنید و اگه تا چهار سال بتونید یه ضرب سر کار باشید و بیکار نشید شرایط اقامت دایم رو پیدا میکنید. بعد از گرفتن اقامت دایم هم حدود ۴-۵ سالی طول میکشه تا بهتون پاسپورت سوئدی بدن و سیتیزن بشید ..."

دوستان اگر راجع به روند اقامت نروژ اطلاع دارند كه ساده تر هست يا نه ممنون مي شم.

ali-composite
04-22-2010, 07:45 PM
سلام دوستان
اين نظر يكي از دوستان خوبم راجع به پروسه اخذ اقامت سوئد هست كه از طريق پيغام خصوصي ذكر فرمودند. بر خودم لازم دانستم كه مطلب را اينجا بگذارم تا هم بقيه دوستان مطلع شوند و هم نظر بدهند چون اين خيلي متفاوت با مطلب نوشته شده در ويكي هست و اگر قانون عوض شده ويكي را اصلاح كنيم تا دوستان به بهانه اقامت راحتتر سوئد تصميم اشتباه نگيرند.
" روند سیتیزن شدن در سوئد خیلی طول میکشه .... من کامل در جریان نیستم اما بعد از فارغ التحصیلی (در هر مقطعی حتی دکترا ) باید کار پیدا کنید و اگه تا چهار سال بتونید یه ضرب سر کار باشید و بیکار نشید شرایط اقامت دایم رو پیدا میکنید. بعد از گرفتن اقامت دایم هم حدود ۴-۵ سالی طول میکشه تا بهتون پاسپورت سوئدی بدن و سیتیزن بشید ..."
دوستان اگر راجع به روند اقامت نروژ اطلاع دارند كه ساده تر هست يا نه ممنون مي شم.

دوستتون کاملا درست فرمودند....خوب شد که فهمیدیم.من جزئیات دریافت اقامت و ماندگار شدن در سوئد در این لینک کامل توضیح دادم.دوستانی که دنبالش بودند می تونند یک نگاه بندازند.
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?4000-گرقتن-اقامت-پس-از-پايان-تحصيلات&p=214379#post214379

من خودم یه کم حالم گرفته شده و فکر نمی کردم این پروسه اینقدر طولانی باشه.حالا دارم برا نروژ هم تحقیق می کنم.نتیجه اگه بدست بیارم اعلام میکنم همینجا.

موفق باشید.

Mehdi_Abhar
04-30-2010, 05:31 PM
دوستان گرامي ممنون كه ما رو آگاه مي كنيد. من از هر سه كشور سوئد، فنلاند و دانمارك پذيرش گرفتم و تا به امروز تحقيقات زيادي در اين زمينه كردم. در تاپيك زير چند لينك براي نروژ قرار دادم كه لطفا حتما بخونيد و نظر بديد. به خصوص لينك اول كه وبلاگي هست كه كريستي توش مينويسه و در بخش نظراتش مي تونيد اطلاعات گرانبهايي به دست بياريد.

من هنوز سر حرفي كه به نوش در ابتداي اين تاپيك زدم و بهش هم برخورد هستم و معتقدم بايد دانشگاه رو هم در نظر بگيريد، البته اگر واقعا براي تحصيل ميريد!! وگرنه اگه فقط ويزاي اون كشور رو مي خواهيد و بعدش ترجيح تو كمپ زندگي كنيد كه خب حرفي كه نوش زده درسته. شما فرض كنيد كه در سوئد در دانشگاه كيرونا نزديك قطب پذيرش گرفتيد و از طرفي در فنلاند از دانشگاه هلسينكي. هيچ عقل سليمي فكر نكنم به دليل يك سري اختلافات جزئي بخواد بره قطب درس بخونه.

اما اگه شرايط رشته و دانشگاه هايي كه پذيرش گرفتيد تقريبا يكسانه اونوقت واقعا بايد به كشور فكر كنيد. ببينيد، واقعيت اينه كه بيشتر دانشجوهاي ايراني از اسكانديناوي به عنوان سكوي كانادا و امريكا استفاده مي كنند و به همين جهت رشته و دانشگاه اهميت پيدا مي كنه.

در مجموع من با اكثر حرفاي پيمان موافقم. سوئد در ميان اين سه كشور همسايه براي ايراني ها جاي مناسبتريه. متاسفانه نروژ و به ويژه اسلو حدود 40 درصد گرونتر از سوئده و مردماش خيلي سردتر هستن و اگه نگيم نژادپرستن بايد بگيم كه حداقل از خارجي ها، خصوصا خاورميانه و مسلمانان خوششون نمياد. ضمنا سردتر از سوئده. اينا چيزاي كلي بود كه تازه آمريكائيها تو وبلاگ كريستي نوشته بودن! ما كه خدا به دادمون برسه. حدود 10تا امريكائي گفته بودن كه با وجود داشتن همسر نروژي و داشتن چندين سال سابقه كار در امريكا نتونستن بعد از حدود يك سال كار پيدا كنن و اين منو به شخصه خيلي نگران كرد. اميدوارم هر انتخابي كه مي كنيد كاملا حواستون به اينده باشه. موفق باشيد

اينجا هم تاپيكي هست كه بالا گفتم. (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?18639-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%81%D8%A8%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)

7aseman
05-26-2010, 10:33 PM
دحالا دارم برا نروژ هم تحقیق می کنم.نتیجه اگه بدست بیارم اعلام میکنم همینجا.

موفق باشید.

سلام بر دوست خوبم

مي شه اگر امكان داشته باشه ما را در جريان تحقيقاتتان قرار بدهيد يا اينكه سايت مربوطه را ذكر بفرماييد تا همزمان بررسي كنيم و در اينجا به اشتراك بگذاريم.
با سپاس

sib
05-28-2010, 02:51 PM
یک نکته دیگه ای هم باید اضافه کنم که نروژ با اینکه گرانتر هست ولی امکان کار دانشجویی درش بیشتره (کارهایی مثل پخش کردن روزنامه، کار در رستوران...) و پول خوبی هم بابتش می دهند.
در مورد اخلاق نروژيها، اون چیزی که من تاحالا دیدم، یکی دو درجه گرمتر از سوئدیها بودند.
البته بستگی به رشته مورد علاقتون هم داره. نروژ در رشته های وابسته به نفت و مکانیک سیالات و مهندسی مواد خیلی خوب هست.
در مورد مقایسه آلمان، آلمان در کل کشور بزرگتر، صنعتی تر و ارزان تری هست. امکان پیدا کردن کار دانشجویی و غیر دانشجویی در آن بیشتره.

Mehdi_Abhar
08-29-2010, 01:26 AM
یک نکته دیگه ای هم باید اضافه کنم که نروژ با اینکه گرانتر هست ولی امکان کار دانشجویی درش بیشتره (کارهایی مثل پخش کردن روزنامه، کار در رستوران...) و پول خوبی هم بابتش می دهند.
در مورد اخلاق نروژيها، اون چیزی که من تاحالا دیدم، یکی دو درجه گرمتر از سوئدیها بودند.
البته بستگی به رشته مورد علاقتون هم داره. نروژ در رشته های وابسته به نفت و مکانیک سیالات و مهندسی مواد خیلی خوب هست.
در مورد مقایسه آلمان، آلمان در کل کشور بزرگتر، صنعتی تر و ارزان تری هست. امکان پیدا کردن کار دانشجویی و غیر دانشجویی در آن بیشتره.

بدون دونستن زبان نروژی و یا داشتن آشنا باید بگم که فکر هر نوع کاری رو باید در نروژ از سرتون بیرون کنید.