PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : GRE به جاي GMAT

Some14Myself
03-15-2008, 09:38 PM
سلام ...
فکر نکنم تعداد کسایی که اینجا GMAT داده باشن به اندازه GRE داده ها باشه ... برای همین سوالم رو توی GRE پرسیدم تا بلکه یه کم بیشتر مورد توجه قرار بگیره ;) ...

خب ... سوال :

برای رشته هایی که می خوام اپلای کنم گفتن که GMAT یا GRE جفتش قبوله ...
GRE خوبیش اینه که ایرانه و حداقل مجبور نیستیم بکوبیم بریم اون سر دنیا یه امتحان بدیم ..
حالا آیا وقتی یکی رو می خونم برای اون یکی هم زیاد وقت بذارم یا اینکه هم پوشانی زیاد با هم دارن ؟
GMAT رو می گن quantitative رو راحت نمی شه 800 زد .. ولی GRE چرا ! ... از طرفی هم Verbal برای GRE خیلی سختتره تا Verbal یی که GMAT داره ...
برای GRE اگه بخوام شروع کنم به خوندن و با توجه به اینکه رفرنس های GMAT هم برای خودش وقت می گیره اگه بخواین دوتا کتاب رو برای وربال GRE معرفی کنین کدوما رو پیشنهاد می کنین ... می دونم الان می خواین بگین که توی GRE خوندن وربال با نخوندنش فرقی نمی کنه ! ;D اما با توجه به زبان و دایره لغاتم می دونم می شه یه ذره بالاتر از میانگین 350 بگیرم که اکثر بچه ها اینطوری نمره می آرن ...

با اردیبهشت صحبت می کردم پیشنهاد کرد که اول یه بار GRE بدم و بعدش برم برای GMAT اینطوری جفت نمره ها رو دارم و دستم هم باز تره ..

کسی می تونه کمک کنه راجع به این دو مورد ؟

Ordibehesht
03-16-2008, 09:01 AM
خوب مثل اينكه بازم خودم دارم جوابت رو مي دم :D
با توجه به رشته اي كه شما مي خواي اپلاي كني quant. GRE احتمال پذيرشتون رو بالا مي بره.
اگه بخواهيد verbal GRE نمره خوبي بگيري (بالاي مثلا 450 - 500) بايد خيلي وقت بذاري . اگه به نمره verbal و تافل بچه ها نگاه كني مي بيني كه سطح زبان و دايره لغات روزمره تقريبا ربطي به verbal نداره ! verbal gre و verbal gmat هم اصلا همپوشاني ندارند
من همچنان روي نظرم هستم . اگه مي خواي روي چيزي وقت بذاري روي GMAT بذار ... GRE هم بده كه 800 رياضيش خيلي كمك مي كنه

اگه تكراري بود ببخشيد . گفتم نظرات مهمم رو بقيه هم بخونند

Some14Myself
03-16-2008, 04:10 PM
یعنی ممکنه که از GRE قسمت quant رو نگاه کنن و از GMAT وربال رو ! :D ...

به نظر خودم اگه یه بار اینجا GRE بدم و بعد از چند ماه خوندن برن واسه GMAT دوبی بهتر می تونم نتیجه بگیرم ...
راستی خیلی وقت گذاشتن یعنی چقدر وقت گذاشتن ؟ ... شاید بهتر باشه برم پست های وربال GRE رو بخونم و اونجا سوال کنم ... مرسی اریبهشت جان ...

موفق باشی !

Ordibehesht
03-16-2008, 04:17 PM
من نگفتم verbal Gmat رو مي بينند و quant. gre ! من گفتم يه Gmat بالاي 700 به همراه gre quant 800 احتمال پذيرش شما رو بالا مي بره.
چقدر خوندن gre هم بسته به سرعت حفظ كردن لغات داره ! به نظر من براي بالاي 400 شدن احتياج به 2-3 ماه لغت حفظ كردن هست !

Some14Myself
03-16-2008, 04:42 PM
پس جفت نمره ها رو براشون یعنی report کنم .
البته در مورد gre فکر کنم بیشتر از 3 ماه خوندن بخواد ... آخه من دو سه نفر رو دیدم که بالا زدن .. اونا هم مادرزادی native بزرگ شدن .

دوباره ممنون

Ordibehesht
03-16-2008, 04:45 PM
نه ... اگه Gmat بالاي 700 شدي همون gmat رو براشون official report كن و يه كپي از gre score رو براشون بذار توي پاكت application. توي CV هم توي بخش test scores بنويسش .

fara
05-05-2008, 12:13 PM
براي دانشگاههاي رتبه بالا مي‌شه به جاي نمره‌ي GMAT ، گزارش GRE رو براشون فرستاد؟؟

Some14Myself
05-05-2008, 04:09 PM
براي دانشگاههاي رتبه بالا مي‌شه به جاي نمره‌ي GMAT ، گزارش GRE رو براشون فرستاد؟؟

بله ... LBS كه گفته GRE رو براي بعضي از گرايش ها قبول مي كنه ..
البته دوستان من با ننه من غريبم بازي تونستن دپارتمان رو راضي كنن كه بجاي GMAT نمره GRE رو بفرستن ..
اما پيشنهاد نمي كنم اين رو ..

شما احتمال اينكه نمره خوبي توي GMAT بگيرين خيلي بيشتر از اينكه توي GRE بالاي 85% بشين ..:)

fara
05-05-2008, 10:04 PM

بله ... LBS كه گفته GRE رو براي بعضي از گرايش ها قبول مي كنه ..
البته دوستان من با ننه من غريبم بازي تونستن دپارتمان رو راضي كنن كه بجاي GMAT نمره GRE رو بفرستن ..
اما پيشنهاد نمي كنم اين رو ..

شما احتمال اينكه نمره خوبي توي GMAT بگيرين خيلي بيشتر از اينكه توي GRE بالاي 85% بشين ..:)

خوبي GRE اينه كه تو ايران آزمون مي‌گيرند و اگر يك بار نمره‌ي خوبي نياريم مي‌تونيم يك بار ديگر نام‌نويسي كنيم.

aaraam
05-05-2008, 10:35 PM
سلام
من GRE به جای GMAT دادم. ولی از دانشگاه هایی مثل austin و A&M و northwestern و wharton برای operation management رد شدم. ولی مثلا در UCLA و USC مشکلی پیش نیومد. در کل فکر میکنم GMAT دادن بهتر باشه.

Some14Myself
05-05-2008, 11:17 PM
سلام
من GRE به جای GMAT دادم. ولی از دانشگاه هایی مثل austin و A&M و northwestern و wharton برای operation management رد شدم. ولی مثلا در UCLA و USC مشکلی پیش نیومد. در کل فکر میکنم GMAT دادن بهتر باشه.

می شه خواهش کنم یه ذره از رزومتون رو اینجا http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,5605.0.html وارد کنین ؟؟
یا اگه جایی گفتین لینکش رو اینجا بذارین ...

aaraam
05-06-2008, 06:42 AM
در قسمت نتایج پذیرش وارد کردم.

sarvenaz
06-07-2008, 10:40 PM
من هم business school میخواهم درخواست بدهم هم دپارتمان مهندسی. یکی gre میخواهد یکی دیگه gmat. می شه یکی شو بدم برای هر دو بفرستم ممکنه قبول کنن؟
اگه بخواهم برا هر دو بخونم خیلی باهم فرق دارند؟

Sara.Sh
06-08-2008, 12:46 AM
من هم business school میخواهم درخواست بدهم هم دپارتمان مهندسی. یکی gre میخواهد یکی دیگه gmat. می شه یکی شو بدم برای هر دو بفرستم ممکنه قبول کنن؟

By Gre you must mean the General one. No you cannot replace one for the others. You have to fulfill their requirements,
I think you need GMAT for the business and GRE for the engineering, either way you have to take both, no way out.
Yes, they are really different

Mangool
06-08-2008, 02:23 AM
دوستانی که با GMAT بیشتر آشنا هستن می شه بگن برای گرفتن GMAT 550 چند ماه باید خوند؟ آیا اینقدر کار وقت گیریه که نیاز به تمرکز کامل داره و نمی شه در کنارش مثلاً واحدهای زیادی در دانشگاه برداشت یا هشت ساعت در روز سر کار رفت؟

Ordibehesht
06-08-2008, 07:39 AM
گرفتن نمره 550 در امتحان gmat كار سختي نيست و به نظرم با چند سري تست زدن مي شه به اين نمره رسيد.
البته بودند كساني كه 4-5 ماه وقت گذاشتند و نمره بالاي 650 مي خواستند و 540 شدند !!
نرم افزار مجاني امتحان GMAT رو از سايت www.mba.com بگيريد و يك نمونه كامل رو امتحان كنيد. دستتون مياد كه چقدر بايد بخونيد.

Some14Myself
06-08-2008, 08:08 AM
اردیبهشت که دیگه استاده ... درست همینطوریه که می گه ... !!! ...
حالا اینجا کجا هست که 550 می خواد !؟ :D

Some14Myself
06-08-2008, 08:29 AM

1. دوستای من با ننه من غریبم بازی و کلی بهانه های جهان سومی و تحریم و ایرانی بودن تونستن یکی رو جای اون یکی بدن ... اما بیشتر بخاطر این بود که یا حال و وقت خوندن جفتشو نداشتند یا اینکه بخاطر سربازی نمی خواستن برن دنبال کارا و دردسر هاش ...

2. Quanشون تا حدی مثل همه ... ریاضی ریاضیه ! ... اما verbalشون فرق می کنه .. به نظر چیزی که باعث می شه خیلی بیشتر با هم فرق کنن اینه که GMAT رو CAT می گیرن و اگه بخواین GRE رو هم CAT بدین باید center خارج از کشور ثبت نام کنین ... همین CAT بودنه GMAT و paperیی بودن GRE توی ایران نتایجشون رو تکون می ده ...

توی این مدتی که برای خوندن جفتش داشتم اطلاعات می گرفتم ... به این نتیجه رسیدم که verbal برای GRE با لغت حفظ کردن تا حد زیادی برطرف می شه ... اما توی GMAT آدم باید منطقی و تحلیلی فکر کردن رو بیشتر یاد بگیره تا لغت خوندن رو ... GMAT واسه مدیراس :D !!!

Mangool
06-08-2008, 11:07 AM
من اگه امسال جایی نرم برای سال آینده (پاییز 2009) می خوام گزینه های بیشتری رو امتحان کنم و برای Ms در کانادا مثلاً Ryerson احتیاج به GMAT 550 دارم. راستی می شه یه لطفی بکنید بگید چرا Computer Adaptive بودن یک امتحان باعث سخت تر شدن ش {یا افت نمره در مقایسه با امتحان معمولی} می شه؟ سر تافل iBT یکی از دوستام که فکر می کرد Computer Adaptive ئه منو کچل کرد که iBTندم!

Sara.Sh
06-08-2008, 11:12 AM
من اگه امسال جایی نرم برای سال آینده (پاییز 2009) می خوام گزینه های بیشتری رو امتحان کنم و برای Ms در کانادا مثلاً Ryerson احتیاج به GMAT 550 دارم. راستی می شه یه لطفی بکنید بگید چرا Computer Adaptive بودن یک امتحان باعث سخت تر شدن ش {یا افت نمره در مقایسه با امتحان معمولی} می شه؟ سر تافل iBT یکی از دوستام که فکر می کرد Computer Adaptive ئه منو کچل کرد که iBTندم!

As for GRE, your answers to the questions play an important role in the next question. It simply means if you answer the first question right, the next question is more difficult, but if you answer the same question wrong, your next question is easier and now even if you answer that easy question correctly,your grade for that question is less than the harder one

Also, you cannot go back to the first questions once you have passed them or if you have extra time which does not happen,

apex
07-21-2008, 06:09 PM
سلام

به دلیل سربازی نتونستم تو امتحان GMAT شرکت کنم و مجبورم GRE بدم و گزینه دیگه ای ندارم. کسی از دوستان تونسته با GRE از دوستان برای رشته Stertegic پذیرش با فاند بگیره؟ برای Operation و MArketing میشه gre داد (چند تا از دوستان این کار رو کردن )

Some14Myself
07-21-2008, 06:58 PM
من توی رشته strategic هر چی دیدم GMAT دادن .. البته می دونم که خیلی از دانشگاه ها روی این موضوع منعطف هستند .. پیشنهاد می کنم شما خودتون به دانشگاه و دپارتمان مربوط ایمیل بزنین و خودتون بپرسین و شرایط تحریم و سفر خارج کشور و اینا رو توضیح بدن ... بچه ها تونستن با ننه من غریبم بازی GRE رو بفرستن ... بازم خوبه الان متوجه شدین و می تونین برای GRE آبان آماده کنین خودتون رو ...

البته عجیبه که نذاشتن برین ، دوستای من که راحت برای GMAT خارج شدن ...
حواست به ثبت نام GRE هم باشه .. گویا شروع شده هآ !!!