PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از خوابگاه

roshanak
03-21-2008, 09:03 PM
سلام

آیا برای سطح مستر می شه از خوابگاه های دانشگاه ها استفاده کرد؟این استفاده نیاز به داشتن شرایط خاصی داره؟

mask2005
03-21-2008, 09:12 PM
بله امکانات خوابگاه برای همه دانشجوها به خصوص برای دانشجوهای تحصیلات تکمیلی هست

mahdinaser
03-21-2008, 09:27 PM
کسی می دونه هزینۀ خوابگاه به چه صورت هست؟ یا این که ایا بصرفه هست خوابگاه بری یا فرقی نداره با اجاره کردن خانه.

saheb
03-21-2008, 09:51 PM
دوستان من همه وقتي وارد آمريكا شدند از خانه شخصي استفاده كرند تا خوابگاه علت را هم ارزان بودن اجاره خونه گفته اند استاد خود من به من پيشنهاد كرد خوابگاه نرم چون گفت شلوغه اما فكر ميكنم تجهيزات خوابگاه بهتر است يكي از دوستام كه خوابگاه داشت در كانادا خيلي با هم اتاقيش مشكل داشته و نتونسته كه مشكلش را حل كند اين شنيده هاي من است اگرچه firsthand expiriences هاي خودم نيست

hodajafarzadeh
03-21-2008, 11:30 PM
فکر میکنم یه قانون کلی نباشه برایه دانشگاه ها شرایط فرق میکنه
مثلا من mcgill رو از یکی از دانشجوهایه اونجا پرسیدم که چه جوریه گفت اولا که خوابگاهشون مختلطه بعدم اجاره خونه ارزونتره

ars
03-21-2008, 11:37 PM
کسی می دونه هزینۀ خوابگاه به چه صورت هست؟ یا این که ایا بصرفه هست خوابگاه بری یا فرقی نداره با اجاره کردن خانه.

همون طور که Joojoo گفت بستگی به شرایط شهری داره که توش درس می خونید.
در بعضی از شهرها به صرفه تر اینه که خونه کرایه کنید و در بعضی دیگه خوابگاه ارزون تره.

saberi_ar_eng
03-21-2008, 11:54 PM
مثلا من mcgill رو از یکی از دانشجوهایه اونجا پرسیدم که چه جوریه گفت اولا که خوابگاهشون مختلطه بعدم اجاره خونه ارزونتره

دوست من در هیچ جای دنیا ، حتی وسط OHIO خوابگاه مختلط نداریم ، خوابگاه بر 2 نوع مجردی و متاهلی است.- مگر این کالج باشه که اونجا هم تکلیفش مشخصه ؟1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باید کاملا بروید و از روی سایت دانشگاه و سایر سایت ها و اگه دوستانی در دانشگاه مورد نظر دارید قسمت ها در آورید. و با مقایسه انتخاب کنید. اگه نام دانشگاه و شهرتان رو بگویید بهتر می شود کمک کرد
برای پذیرش و ثیت نام خوابگاه امکان رزور به صورت اینترنتی وجود دارد.
تا آخر فروردین صبر کردن مشکلی تولید نمی کند، نگران نباشید .

armant
03-22-2008, 02:23 AM
در اغلب شهرها به صرفه تر اینه که خونه کرایه کنید تا خوابگاه .

خوابگاه مختلط هست ولی طبقات زنانه و مردانه مجزا داره. ورود به بخش دیگر فقط به صورت همراه مجازه. غیر هم جنس ها طبق قوانین باید در هال خوابگاه پذیرایی بشن و اغلب به درون اطاق بردن اونها قانونی نیست.

البته خونه کرایه مختلط زیاده ولی فکر نکنم خوش بگذره.
2 نفره بگیرید ارزونتره . میگن سعی کنید با همجنس ایرانی خونه 2 خوابه بگیرید.

sysbiosys
03-22-2008, 11:10 AM

دوست من در هیچ جای دنیا ، حتی وسط OHIO خوابگاه مختلط نداریم ، خوابگاه بر 2 نوع مجردی و متاهلی است.- مگر این کالج باشه که اونجا هم تکلیفش مشخصه ؟1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باید کاملا بروید و از روی سایت دانشگاه و سایر سایت ها و اگه دوستانی در دانشگاه مورد نظر دارید قسمت ها در آورید. و با مقایسه انتخاب کنید. اگه نام دانشگاه و شهرتان رو بگویید بهتر می شود کمک کرد

اینکه در هیچ جای دنیا خوابگاه مختلط نداریم اشتباهه. در آمریکا رو نمی دونم ولی در هلند خوابگاهها مختلطه حتی اتاقها هم بعضا مختلطه.

framezani2000
03-22-2008, 12:32 PM
خوابگاه گرونتر از خونه در می آد!

mahdinaser
03-22-2008, 02:02 PM
ببخشید از دوستان کسی میدونه چرا خوابگاه گرونتر از خانه اجاره کردنه؟ ممکنه بخاطر پول اب و برق و گاز و تلفن باشه ::)

roshanak
03-22-2008, 02:27 PM
منم سوال mahdinaser رو دارم. هر چی هم تو سایت می گردم نمی تونم هزینه خوابگاه رو پیدا کنم.

vahid1982
03-22-2008, 02:31 PM
منم سوال mahdinaser رو دارم. هر چی هم تو سایت می گردم نمی تونم هزینه خوابگاه رو پیدا کنم.

معمولا هر دانشگاه قسمتی داره به اسم Housing یا Housing and foods شما تو این قسمت خوابگاههای مختل دانشگاه، قیمتهاشون و امکاناتشون رو میتونید ببینید.
بسته به نوع خود ساختمان و اینکه Furnished باشه یا نباشه یا امکاناتش محدود باشه و یا ظرفیت اونها قیمتها متفاوت هست. باید بگردید ببینید چی میخواید. در ضمن تو یک دانشگاه ممکن هست قیمتها نسبت به یه دانشگاه دیگه خیلی مناسبتر باشه.

maryamf
03-22-2008, 09:19 PM
تا جایی که من شنیدم، چون نزدیک دانشگاه یا تو محیطشه. البته بستگی داره چه جور خونه ای بخواید و شاید تو چه کشوری باشید! به نظر من اگر تو محیطی هستید که ایرانی دوروبرتون نیست، شده یه سوئیت 12-15 متری داشته باشید، باشه ولی مستقل باشه. معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی اگه پیش بیاد اذیت می شید.. حتی شده یه جوری باشه که صاحبخونتونو نبینید و از طریق شماره حساب بهش کرایه بدید. اینو 2 نفر ایرانی که آلمان درس می خوندن بهم گفتن. درست هم هست اگه hostmaster بخواد اذیت کنه میتونه. کرایه رو زیاد می کنه. به همه چیز گیر میده. برخی ظروف و وسایل رو که مال همه است(اتو، جاروبرقی، ...) بهتون نمیده. اتاقتونو مرتب عوض میکنه و همه جا سرکشی می کنه، حتی تو اتاق شخصی شما و ... خلاصه حسابی تو تنگنا قرارتون میده..

همه جا همه جور آدمی هست و اینی که من مثال زدم یه نژادپرستِ ... بود...

شرمنده انقد بد گفتم ولی تا جایی که من دیدم در صورت متاهل بودن خوابگاهها خیلی خوبن ولی برای مجردا اگه من بودم با این اطلاعاتم سراغش نمی رفتم مگر اینکه اطلاعات بیشتری کسب کنم.

maryamf
03-22-2008, 09:39 PM

راستی صابری عزیز، من اطلاعاتی راجع به Ohio ندارم. چرا در موردش اینجوری گفتید مگه جوش چه جوریه؟

saberi_ar_eng
03-22-2008, 11:30 PM
1-در مورد هلند : کشوری 100% آزاد: از مواد مخدر که در رستوران ها کیکش به فروش می رسد تا آخر ......
در مورد ohioکه یک منطقه ساحلی توریستی معروف هست رو به صورت نوعی مطرح کردم .....

2-پیشنهاد می کنم از بحث منحرف نشیم و هر کسی هزینه های خوابگاه و خونه رو در شهر -دانشگاه - مطلوب خودش در بیاره بزاره یا خودش یا لینکشو بزاره اینجا

3- از حدود 1 ماه دیگه که نتیجه ی پذیرش ها اومد ، بخش هایی رو تحت عنوان همسفران waterloo ، و.... غیره در فروم ایجاد می کنیم تا بچه ها با شناسی هم کار هایی از این دست را قوی تر انجام دهند

vahid1982
03-22-2008, 11:52 PM
تا جایی که من شنیدم، چون نزدیک دانشگاه یا تو محیطشه. البته بستگی داره چه جور خونه ای بخواید و شاید تو چه کشوری باشید! به نظر من اگر تو محیطی هستید که ایرانی دوروبرتون نیست، شده یه سوئیت 12-15 متری داشته باشید، باشه ولی مستقل باشه. معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی اگه پیش بیاد اذیت می شید.. حتی شده یه جوری باشه که صاحبخونتونو نبینید و از طریق شماره حساب بهش کرایه بدید. اینو 2 نفر ایرانی که آلمان درس می خوندن بهم گفتن. درست هم هست اگه hostmaster بخواد اذیت کنه میتونه. کرایه رو زیاد می کنه. به همه چیز گیر میده. برخی ظروف و وسایل رو که مال همه است(اتو، جاروبرقی، ...) بهتون نمیده. اتاقتونو مرتب عوض میکنه و همه جا سرکشی می کنه، حتی تو اتاق شخصی شما و ... خلاصه حسابی تو تنگنا قرارتون میده..

شرمنده انقد بد گفتم ولی تا جایی که من دیدم در صورت متاهل بودن خوابگاهها خیلی خوبن ولی برای مجردا اگه من بودم با این اطلاعاتم سراغش نمی رفتم مگر اینکه اطلاعات بیشتری کسب کنم.

راستش آلمانیها که تو نژادپرستی مشهور هستن ولی آمریکا من از کسی نشنیدم که اینطوری باشه
در ضمن معمولا خوابگاههای خود دانشگاه طوری هست که بشه اتاق تکی هم گرفت. حتی من وقتی تو سایت 2-1 تا دانشگاه رو میدیدم نوشته بود اگه خونه ای رو بخواید میتونید قرارداد رو طوری ببندید که تا مثلا 5 سال اعتبار داشته باشه و تو این مدت برای شما lock بشه و کسی دیگه نتونه بگیرتش و کرایه هم تغییری نکنه

smahboob
03-23-2008, 12:11 AM
Dear Friends,

I'm not have information about other university but Actually like Iran in different university we have different situation In UC Davis we have 2 campus as a apartment for students both married or single. For single, you can have roommate and it depends on you that your roommate to be girl or boy. But in any case you have your room and you can live so easy than Iran with out any problem I think the worse point is the roommate behaviour and also to be clean!!! but because in all university you have hard time specially in first year for prelim and qualification exams so all graduate students will be on the go all year long.
good luck

emamian
03-23-2008, 07:58 AM
من امریکا هر کسا دیدم رفته خوابگاه بعد اومده بیرون نمیدونم سر و کله زدن با inernaional کشورهای دیگه سخته .فکر کنم اگه ایرانی پیدا کنید باهاش همخونه بیرون بشید بهتر باشه .بعضی دانشگاها با پذیرش یک برگه ای دارند قیمتا نوشته زندگی تو campus .من دیدم 300 دلار اتاق چند نفریه .بهترین حالتش اینه که آدم با یک نفر که خرو پوف میکنه هم اتاق بشه ;)دیگه در اینصورت پول نمی خواد بدی waive میشه 8) .این در مورد امریکاست .کانادا وضع خوابگاهاش خوبه من یک نفرا میشناسم راضیه

maryamf
03-23-2008, 11:13 AM

راستش آلمانیها که تو نژادپرستی مشهور هستن ولی آمریکا من از کسی نشنیدم که اینطوری باشه

من هم در مورد شرق آلمان اینو گفتم چون ایشون نگفتن خوابگاهای US. غرب آلمان خیلی بهتره. خیلی دانشجوی مسلمون , ... دیدم که تو شرق آلمان از این مشکلات داشته باشه.

تو آلمان، یه نوع خونه هایی وجود دارن به نام "وگه" که شبیه خوابگاهن. ولی کلید همه واحدها با هم یکیه. هر کی واسه خودش یه اتاق داره ولی همه به خودشون اجازه می دن تو واحدهای همدیگه رفت و آمد کنن. تو شرق آلمان قیمتهای این اتاقها حول وحوش 200 یورو هست. پول آب و برق نمی گیرن ولی اگه اصراف کنید آخر سال باید جریمه هارو پرداخت کنید که وحشتناکه..

نوع دیگه ای از خونه هست که تو یه منطقه است که همه جور آدمی با همه جور شغلی توش زندگی می کنن. همه هم خارجین. اینا خیلی خصوصی ترن چون سوئیتی هستن ولی به نظر من از وگه بدتره. چون محیطش دانشجویی نیست. اینا هم حدود 200 یورو هستن و پول آب و برق ندارن. ولی اونی که من دیدم آشپزخونه و اتاق با هم یکی بودن..

اگه بخواید خونه مبله اجاره کنید با همه امکانات. باز قیمت خیلی بالا نیست و به نظرم همین حدوده ولی پول آب و برق دیگه با خودتونه و اینجوری خرجتون حدود 800 یورو در ماه میشه. با توجه به اینکه قیمتها تو آلمان در حال افزایش بود نمی دونم اینا الان هم همین حدوده یا نه..

خوابگاها بسته به دانشگاه متفاوتن. یه نوعش همون طبقاتی هست که بچه ها گفتن. یه نوعش هم عین "وگه" هست.

یکی از دوستانم که فرانکفورت بود نظرش با من خیلی فرق می کرد. فقط می دونم آب و برق تو همه جای آلمان خیلی گرونه و هر خونه ای می گیرید به این توجه داشته باشید..

maryamf
03-23-2008, 11:27 AM
1-در مورد هلند : کشوری 100% آزاد: از مواد مخدر که در رستوران ها کیکش به فروش می رسد تا آخر ......

ممنون از توضیحاتتون
در مورد هلند همه شهراش اینجوریه یا فقط آمستردام؟ من امیدوار بودم فقط آمستردام اینجوری باشه! و برای شهرای دیگه اش اقدام کردم. البته یکی از استادام گفت هلند داره این سیاستش رو تغییر می ده...

nnimaa
03-26-2008, 12:10 AM
خوابگاه به‌خاطر آب- برق- گاز- اینترنت- حمل و نقل و گاهی غذا گرونتر درمیاد. من شخصا چون حوصله آشپزی ندارم و ترجیح می‌دم پیاده تا سر کلاس برم خوابگاه رو ترجیح می‌دم.

modir
04-11-2008, 11:10 PM
این حرف اشتباهه که هیچ جا خوابگاه مختلط نداریم. اتفاقا معمولا داریم. مثلا فرض کن یه Quad اگه باشه (یه واحد مجزای دارای 4 اتاق) هیچ مانعی وجود نداره که توی دوتاش دختر باشه و توی دوتای دیگه پسر. آشپزخونه و نشیمن هم مشترکه برای همه.
این حالا quad بود. انواع دیگشم خودتون ببینید.
حالا یه چیزی. ما چه جوری و کی باید از اینجا خوابگاه رزرو کنیم؟ دیر نشه یه موقع!

m.hashemian
04-12-2008, 06:54 AM
راستش من هم به همین مورد خیلی فکر کردم، اگر خوابگاه نگیریم خوب اول که میریم کجا باید بریم؟ هتل؟ اگر هم خوابگاه بگیریم که باید یک سال رو توی خوابگاه باشیم، چون متن قراردادهایی که من در مورد خوابگاه دیدم به صورتی بود که به این راحتی نمی شد کنسل کرد!!

Nice_Guy
04-12-2008, 10:47 AM
شايد خوابگاه شرايط ايده آلي نداشته باشه يا يه مقدار گرونتر باشه ولي به نظرم براي سال اول افرادي مثل من كه كاملا غريب هستن بهترين گزينه هست. تو خوابگاه شما دوستاني پيدا مي كنيد كه وضعيت مشابه شما دارن و با افرادي رفت و آمد مي كنيد كه خيلي هاشون مثل شما به راه و چاه آشنا نيستن و همه اينا پروسه Adjustment رو آسونتر ميكنه. از سال دوم كه ديگه شخص با محيط آشنا شده، محله هاي مختلف رو شناخته ميتونه با دست باز تصميم بگيره كه كجا زندگي كنه.

nnimaa
04-12-2008, 10:58 AM
این حرف اشتباهه که هیچ جا خوابگاه مختلط نداریم. اتفاقا معمولا داریم. مثلا فرض کن یه Quad اگه باشه (یه واحد مجزای دارای 4 اتاق) هیچ مانعی وجود نداره که توی دوتاش دختر باشه و توی دوتای دیگه پسر. آشپزخونه و نشیمن هم مشترکه برای همه.
این حالا quad بود. انواع دیگشم خودتون ببینید.
حالا یه چیزی. ما چه جوری و کی باید از اینجا خوابگاه رزرو کنیم؟ دیر نشه یه موقع!

چیزی که من دیدم این بود که می گفتن ما همه رو می فرستیم توی Single gender مگر اینکه خودتون تقاضا کنین.

emamian
04-12-2008, 12:34 PM
کسانی که بعد از ورود خونه میگیرند معمولا از طریق اینترنت با یک ایرانی اونجا آشنا میشند اون ایرانی اینکه چه خونه ای اجاره کنی کمکش میکنه درفاصله 2-3 روز .من دیدم کسانی که به جدید الورودا کمک میکنند اما در مورد خودم خانم پیدا کردم ولی تا حالا جواب ایمیل ندادند .بعضی ها دنبال دردسر نمیگردند باید بهشون حق داد.

yasinhajizadeh
04-12-2008, 12:51 PM
من خودم اینجا تو خوابگاه هستم. اتاق 1 نفره هست و هر 5 تا اتاق که تو یه کریدور هستن، یه آشپزخونه مشترک دارن. حموم و دستشویی هم تو خود اتاقه. خیلی هم خویه و راضی هستم. ضمنا چون خوابگاه کلا ماله post.grad هست، هم از لحاظ ظاهری و هم از نظر رفتار و برخورد ها ، خیلی خوبه. اگه میخاین حتما چک کنین که تو خوابگاه under.grad نباشه ( با عرض شرمندگی از حضور دوستان under.grad) . خوابگاه هم مختلط هست و 3 تا از کبچن میت های من دختر هستن. ولی خب شما باهاشون که کاری ندارین. شاید 2-3 روز 1 بار، اونم موقع آشپزی ببینین .بنابر این اصلا نگرانی نداره و مشکلی ایجاد نمیکنه . منتها من اومدم اینجا 2-3 روز یه اتاق موقت تو مهمون سرای دانشگاه که استادم برام رزرو و حساب کرده بود، موندم و بعدش اومدم، اینجارو دیدم، خوشم اومد، بعد رفتم قرارداد امضا کردم. شما هم از اونور قرار داد نبندین. بیایین ببینین، بعد.
کرایه هم 320 پوند دارم میدم. البته هفته ای 1 بار هم میان جارو میکشن و تمیز میکنن. ضمنا اینترنت هم روی خود اتاق هست.

nasima
04-12-2008, 05:20 PM
تا جایی که من دیدم در صورت متاهل بودن خوابگاهها خیلی خوبن ولی برای مجردا اگه من بودم با این اطلاعاتم سراغش نمی رفتم مگر اینکه اطلاعات بیشتری کسب کنم.

سلام دوستان كسي راجع به خوابگاههاي متاهلي Alberta اطلاعات داره؟ تا اونجا كه من فهميدم متاهل‌ها در Alberta سه تا راه حل دارن:
1- خوابگاه Michener Park
2- خوابگاه Newton Place
3- اجاره خانه در نزديكي دانشگاه
كدوم يكي از اين‌ها رو پيشنهاد مي‌كنيد؟

aabed
04-12-2008, 06:14 PM
سلام به همه دوستان:

اگه کسی به تورنتو میاد و مشکل پیدا کردن خونه داره میتونه به من ای میل بزنه. اگه کاری از دستم بر بیاد حتما انجام میدم.
anaseri1@yahoo.com

موفق باشید

aabed
04-12-2008, 07:29 PM
راستی یادم رفت بگم که اگر خوابگاه میگیرید حتما قبل اومدن پروفایل رومیت تون رو چک کنید. با بازی ملیت ها به هیچ وجه خونه نگیرید از جمله:

چینی ها:
به خاطر خسیس بودن و بوی غذا هاشون

هندی ها:
به خاطر خسیس بودن, عقده ای بودن, بوی بد غذا هاشون, و مشکلات فرهنگی از جمله:

هند ای ها کوتاه کردن مو رو گناه میدونند. خانوم ها که همیشه موهاشون بلنده, آن کلاهی هم که بزی از آقایون دارند توش پر مو هست. این مو ها به خاطر بلند بودن شستن و خشک کردنش سخت هست به همین دلیل هندی ها هموم نمیرن و موها بد 6 ماه بویی شبیه بوی گوسفند به خودش میگیره. این ویژگی در بین تمام هندی ها حتی افراد تحصیل کرده تو کانادا هم هست. در باز دید من از یک خونه دانشجو ای 3 تا 5 دانشجو که تو دانشگاه رایرسون فوق میخوندند این بو رو میدادند.

مو( های بدنشون هم همین طور!!!!!)

هندی ها کشتن جانوران رو گناه میدونند. اگه تو خونه جانوری مثل سوسک پیدا بشه آن رو نمیکشند و اجازه میدن تا گسترش پیدا کنه.

هندی ها متقدند که حیوانات با خدایان در ارتباط هستند. بنا بر این به حیوانات ولگرد غذا میدن که به خدایان بگن که اون ها انسان های خوبی هستند مخصوصا( موقع امتحان). بعد چند وقت محله رو سگ و گربه بر خواهد داشت.
و. . .

موفق باشید

masroh
04-12-2008, 07:44 PM
Hi All,

In response to last post...: The worst roommates (or more generally people to hang out) are RACISTS. I Wouldn’t buy their words....z

mspersian84
04-12-2008, 07:55 PM
سلام

می دونم اینجا جاش نیست در مورد ملل دیگه بحث کرد. ولی خواستم بگم این قدر کلی نگین و ذهن دیگران رو خراب نکنین. می تونین اشاره کنین که هندی ها یی که شما با هاشون برخورد دارین این جوری بودن نه همه ی ۱ میلیارد هندی این جوری ان.
درسته بعضی از فرقه های هندی در مورد مو این عقیده رو دارن ولی نه همه!! من کلی دوست هندی هم دارم که مو شون کوتاهه!!! تمیز ان و مهربون و در ضمن به نظر من فرهنگ شون مثله ترک ها و اعراب ( لبنان) به ما نزدیکه...
خودشون به من می گن تو هند بشتر هزار فرقه هست و تو یک شهر هم فرهنگ و عقاید گروه ها متفاوت....
مرسی

nnimaa
04-12-2008, 08:35 PM
خوشم نیومد. یکی اون پست رو پاک کنه زشته!

maryamf
04-12-2008, 09:35 PM
آدم بد و خوب، تمیز و کثیف، مهربون و نا مهربون همه جا پیدا می شه.. من 2 تا هندی دیدم که فوق العاده مهربون، با کمالات و نظیف بودن. یکیشون خیلی شیطون بود و انرژی مثبت می داد و فوق العاده به ایرانیها احترام می گذاشت. اون یکی هم خیلی آروم و متین بود. اینو بدونین که بعضی هندیا و پاکستانیا می تونن فارسی بخونن پس حواستون باشه چی می نویسین.

تنها کسایی که آزاردهنده هستن racist ها هستن که اتفاقا یکی از دوستانم که چهار سال بود در شرق آلمان بود دیدی ترحم آمیز و با عطوفتی به اونا داشت ...
شاید شما دوست عزیز خاطره تلخ و زننده ای دارید ، بد نیست اونو بگید ولی ایکاش یه جوری بگید که عادلانه باشه لا اقل.. البته منم تو یه پستی که یادم نمیاد کجا بود خیلی از صاحبخونه ها بد گفتم!! خصوصا اگه racist باشن. ;)

aabed
04-12-2008, 10:02 PM
هدف من از بیان این واقیات انتقال تجربیاتم به بقیه دوستان بود که دوباره تجربش نکنند چون خیلی میتونه درد ناک باشه.! به نظرم آگاه کردن بچه ها وظیفه همه ماست. نه اینکه چون و اقییات با روحیات ما سازگار نیست ,رازی باشیم یک عده در آینده دچار مشکل بشوند!

من پستم رو به شکل زیر اصلاح میکنم:

تمام هندی ها ای که من تا حالا باهاشون برخورد داشتم این تفکرات رو داشتند. انسان ها ی خوب و بد همه جا هستند . اما فرهنگ یک کامی اونیتی رو اکثریت آفراد میسازند نه یک عده محدود تو دانشگاه ها. محله های هندی نشین تورنتو به خاطر مشکلات فرهنگی بی شمار ساکنینش آرزون ترین محله های شهر هستند.

صحبت من فقط فرهنگی هست. به یاد داشته باشیم که
مهم ترین تفاوت انسان و حیوان " فرهنگ" هست نه فکر کردن, اراده یا هر چیز دیگه ( چون حیوانات هم فکر میکنند و اراده دارند).

همیشه شاد باشید

nnimaa
04-12-2008, 10:52 PM
من هندی زیاد دیدم. هیچ کدوم بو نمی دادن. موی هیچکدوم بلند نبود و از اون کلاه ها هم نداشتند.
نمی دونم عقده ای بودن یا نه ولی کار خودشون رو خوب انجام می دادن.
نمی دونم خسیسن یا نه. فکر نمی کنم ربطی به کسی داشته باشه.
اعتقادات آدم ها به هیچ کس ربطی نداره.

hodajafarzadeh
04-13-2008, 12:10 AM
من فکر میکنم aabed یه قانونه کلی نگفته فقط تجربه شخصیه خودشو گفته که ممکنه برا بعضیا هم پیش بیاد و بد نیست بیشتر حواس جمع کنن
در ضمن کسایی که با هم در ارتباط نزدیکن مثله هم خونه بودن حتما تا حدی اعتقاداتشونم به هم مربوط میشه!

mask2005
04-15-2008, 08:29 AM
سلام
این قدر حرف بوی بد نزنید بابا حالم به هم خورد >:( :D
مرسی

pedrak
04-15-2008, 10:21 AM
I don't have any idea about Indian people.

samiramasoumi
04-27-2008, 11:43 AM
سلام
از دوستان کسی اینجا هست که از وضعیت خوابگاهها در دانشگاه واترلو اطلاع داشته باشه؟ تو این شهر خوابگاه گرفتن بهتر است یا اجاره آپارتمان؟

masoud123456
04-30-2008, 02:39 AM
معمولا خوابگاه on-campus برای دانشجو های لیسانس رزو میشه (در مورد واترلو نمیدونم) و گرونتر هم هستند که مثلا یک اتاق شریکی با 2-4 نفر ماهی 250$ هست و meal plan هم اجباری هست (ماهی 250$) ولی off-campus رو میتونین تو این سایت جستجو کنید.

http://peanut.uwaterloo.ca/ochousing2/dresults.asp?rid=21770

در گوگل هم اگر "waterloo rent room" جستجو کنید سایت زیاد هست مثل:

http://kitchener.kijiji.ca/f-housing-room-rental-roommates-W0QQCatIdZ36

SOLMAZM
06-29-2009, 06:18 PM
سلام
کسی از وضعیت خوابگاههای McGill اطلاعی داره. و همینطور مسایل مزبوط به خونه در مونترال؟

SOLMAZM
07-06-2009, 07:06 PM
تو صفحه ای که اطلاعات خونه رو نوشته، یک سری اعدادی هست (مثلا 4.5 یا 3.5) کسی می دونه اینا یعنی چی؟

PSh80
11-15-2009, 09:41 AM
سلام
کسی از وضعیت خوابگاههای Laval اطلاعی داره. و همینطور مسایل مربوط به خونه در Quebec city؟

shahabzangeneh
03-08-2010, 11:33 PM
there is no dormitory which has mixed case

codec
04-29-2010, 06:28 PM
دانشگاه Ottawa خوابگاه 750$ در ماه می گیرد!
به نظرتان اول برم اونجا قیمت های بیرون دانشگاه را ببینیم؟ یعنی کمتر هستند؟!

simonalekhin
05-05-2010, 09:54 AM
سلام.
من ایشالله اگه کلیر بشم باید برم شیکاگو UIC. قیمت خوابگاه متاهلی 14400 تا درسال می شه و قیمت خونه های بیرون حدودا 11000 تا در میاد. من با زن و بچه میرم و اونجا هم دوستانی دارم که بتونن تو خونه گرفتن کمکم کنن.
آیا به نظر شما سال اول خوابگاه برم بهتره یا برم بیرون خونه بگیرم؟ آیا خرج خونه بیرون فقط محدود به اجاره خونست یا آب برق اینترنت و ... هم اضافه می شه؟ از نظر امنیتی کدوم بهتره؟

simonalekhin
05-05-2010, 09:57 AM
دانشگاه Ottawa خوابگاه 750$ در ماه می گیرد!
به نظرتان اول برم اونجا قیمت های بیرون دانشگاه را ببینیم؟ یعنی کمتر هستند؟!
سلام.
لازم نیست بری اونجا قیمتها رو ببینی! از همینجا هم معمولا می شه از طریق اینترنت قیمت خونه ها رو درآورد.

codec
05-05-2010, 11:04 AM
سلام.
لازم نیست بری اونجا قیمتها رو ببینی! از همینجا هم معمولا می شه از طریق اینترنت قیمت خونه ها رو درآورد.
بررسی کردم، بین 350 تا 600 بیرون دانشگاه می شود پیدا کرد، ولی مشکل اینجاست که همگی یک اتاق می دهند در یک خانه مثلا 4 نفره/اتاقه ...
فقط از این موضوع اطلاع ندارم که با افراد غریبه خارج از دانشگاه با این وضع مشکل نیست؟!... یعنی همه دوستان تنها که می خواهند خرجشان کم شود، همین طوری یک اتاق داخل خانه می گیرند؟

irani2010
05-07-2010, 07:39 AM
آیا هیچ یک از دوستان اطلاعی در مورد وضعیت مسکن و خوابگاه برای دانشجویان Graduate در دانشگاه Western Ontario دارد؟ لطفا اگر اطلاع و پیشنهادی دارید ارائه دهید.

hurricane
05-07-2010, 10:31 AM
همه دانشگاه ها یه وبسایت housing دارن که توی اون هم on-campus و هم off-campus رو توضیح داده. بهترین منبع همونه. در نظر داشته باشین که خوابگاه های اونجا رو با خوابگاه های اینجا مقایسه نکنین. معمولاً توی همه دانشگاه ها خوابگاه گرون تر از خونه در میاد. مخصوصاً اگه یه خونه دو یا سه خوابه رو چند نفری اجاره کنین.

irani2010
05-07-2010, 10:39 AM
دوست عزیز این را میدانم و بررسی کرده ام. لیکن بطور مشخص میخواستم اطلاعات بیشتری از دوستانی که در UWO هستند اطلاعاتی کسب کنم.

civilca
05-07-2010, 08:44 PM
با سلام
تا اونجایی که میدونم، جهت اعلام درخواست برای خوابگاه، میشه در حین پروسه ی پذیرش، این درخواست رو
در قسمت در نظر گرفته شده اعلام کرد. جدا از اون کسانی هم که خوابگاه نمی گیرن یا نصیبشون نمیشه، خودشون
یه خونه ی چند نفره میگیرن که ارزانتر در بیاد که هزینه ی اون بسته به ایالت ، مساحت و امکانات خونه، تغییر میکنه.

دوستانی که در مورد نحوه ی درخواست خوابگاه، شرایط زندگی اون و یا اقدام جهت گرفتن خونه ی چند نفره اطلاعات
و یا تجربه دارن در این بخش بگن.
با تشکر فراوان

babahareh
07-24-2010, 09:01 AM
سلام
کسی از وضعیت خوابگاههای Laval اطلاعی داره. و همینطور مسایل مربوط به خونه در Quebec city؟

من براشون ايميل زدم ولي گفتن كه الان 100 نفر تو ليست انتظار هستن. فكر نكنم موفق به گرفتن خوابگاه بشيم بايد به خونه فكر كنيم. شما براي چه رشته اي پذيرش گرفتيد؟