PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسائل مربوط به ممنوعیت خروج

mahhdy
June 15th, 2010, 09:05 AM
با درود
به‌نظرم برخي دوستان ممكنه مشكل ممنوعيت خروج داشته باشن و يا گذرنامه‌ي توقيف شده داشته باشند و يا هنگام صدور يا تمديد گذرنامه‌هاشون براي صدور معطل بشه.
مورد شخصي من دومي هست كه به دليل مسائل پس از انتخابات گرفتارش شدم. البته آلان رفع شده ولي هنوز گذرنامه‌ام به دستم نرسيده.
چيزي كه من مي‌خوام اينجا ارائه بدم دو سه تا شماره‌تلفن مهم براي پيگيري وضعيت صدور گذرنامه‌ها و مشكلات احتمالي بر سر اين راهه كه به گمانم برخي از اون‌ها به كار ساير پيگيري‌ها هم غير از ممنوعيت خروج بياد. در هر صورت موارد به شرح زيره:
1- متولي امر ممنوعيت خروج و رفع اون دادستاني كل كشور هست كه تو كاخ دادگستري ضلع شمالي اون در تهران مستقره. درب ورودي هم خيابان خيام مقابل خيابان بهشت هست. اتاق 203 دبيرخانه‌ي اين دادستانيه و اتاق مربوط به ممنوعيت خروج 333 هست كه طبقه‌ي دوم منتهي اليه شمال شرقي اون هست.
اين خيلي مهمه كه بدونيم دادستاني كل كشور و نه دادستاني‌هاي مناطق متولي اون هست.
2- براي بررسي وضعيت ممنوع خروج بودن يا خير بايد به اداره‌ي گذرنامه مراجعه كرد. در تهران اين اداره در ساختمان شماره 2 طبقه‌ي اول (بالاي هم‌كف) ضلع شمالي هست. كه يك اتاقكي براي بررسي داره كه بايد خود فرد براي بررسي بره و كارت شناسايي هم داشته باشه. نكته‌ي ديگه اينه كه در صورت ممنوع خروج بودن گذرنامه رو ضبط مي‌كنن و بايد پس از رفع اون رو مجدد گرفت. در اين اتاقك در صورت ممنوع خروج بودن شماره‌ي نامه‌ي دادستاني كل كشور داده مي‌شه كه بايد رفت كاخ دادگستري و پيگير چرايي قضيه و فيصله دادن به اون شد.
يه نكته‌ي جالب اين وسط اينه كه براي خود من از زمان ممنوع خروج شدن تا ثبتش در اداره‌ي گذرنامه حدود 3 ماه زمان برده يعني من 3 آبان حكم ممنوعيت خروج خوردم كه خودم 3 دي ابلاغيه‌اش دستم اومد ولي زمان اعمالش در اداره‌ي گذرنامه 20 دي بود. البته احتمال داره اين موضوع بابت شرايط خاص و شلوغي كار اون‌ها بعد از انتخابات بوده باشه.
3- دادستاني كل موضوع رو مي‌گه و مي‌گه كه حكم (قرار ممنوعيت خروج) از كجا صادر شده و چطور بايد پيگيرش كرد. براي قضيه‌ي من دادگاه انقلاب بايد مي‌رفتم و از اونجا نامه مي‌گرفتم كه با كلي منت و ... ممكن شد، البته من تبرئه دشه بودم و بايد خود اون‌ها چنين كاري رو مي‌كردن كه نكرده بودند. از محل صدور قرار بايد نامه‌ي رفع اون رو (در صورتي كه قضيه مرتفع شده باشه) بگيريد و در صورت عجله داشتن دستي ببريد دادستاني كل و از اونجا هم دستي ببريد اداره گذرنامه و گذرنامه‌ات رون رو تحويل بگيريد.
البته ناگفته نمونه كه قرار ممنوعيت خروج عمدتاً زمان داره (براي من 6 ماه) و خود به خود رفع مي‌شه مگر اينكه مجدد تمديد بشه. مثلا اگه من تا 20 تير مي‌موندم خود به خود رفع مي‌شد.
4- اما شماره‌ تلفن‌هاي مورد نياز پيگيري قضيه:
1- موقع درخواست صدور يا تمديد شماره تلفن پليس +10 رو ازشون بگيريد اون تلفن‌هايي كه تو سايت epolice نوشته خيلي وقت‌ها كار نمي‌:نه.
2- شماره‌ي 33761623 براي پيگيري وضعيت صدور گذرنامه در تهران بكار مي‌ره.. البته فقط بين 7.5 تا 8 صبحه كه خلوت و من خودم شخصا خارج از اين ساعت همش با بوق اشغال مواجه بودم. بايد شماره‌ي ملي‌تون رو بديد تا وضعيت صدور گذرنامه رو بهتون بگند.
3- شماره‌ي 33761094 براي پيگيري رفع ممنوعيت خروج و تاييد مدير شدن اون بعد از ارائه‌ي نامه‌ي رفع ممنوعيت خروج به اداره‌ي گذرنامه در تهران هست.
4- شماره‌هاي روابط عمومي اداره گذرنامه هم به قرار زيره:
66919597 تا 8 و 66929658 و 66936777 و 66919507 تا 9

sepidar
June 15th, 2010, 10:29 AM
آیا مممکنه کسی ممنوع الخروج باشه و خودش هم خبر نداشته باشه؟؟؟ من شنیدم که می شه از اداره گذرنامه واقع در خ ستارخان هم پیگیری کرد

mahhdy
June 27th, 2010, 01:08 PM
آیا مممکنه کسی ممنوع الخروج باشه و خودش هم خبر نداشته باشه؟؟؟ من شنیدم که می شه از اداره گذرنامه واقع در خ ستارخان هم پیگیری کرد

آره عزيز جان تو پست اصلي نوشتم، تو همون اداراه گذرنامه ساختمان شماره 2 (انتهاي شمال شرقي محوطه، طبقه‌ي اول (بالاي هم‌كف) سمت راست (ضلع شمالي ساختمان) يه كيوسك داره كه محصوره
يادآوري:
1) براي بررسي ممنوعيت خروج بايد خود فرد با مدرك شناسايي باشه
2) در صورت ممنوعيت خروج گذرنامه ضبط مي‌شه.

در اصل اگر شركتي داشتيد كه مدت‌هاست خبري ازش نداريد ممكنه به دلايل ماليات و يا بيمه تامين اجتماعي ممنوع الخروج بشيد.
اگر موردي در دادگستري در حال بررسي داريد اين امكان هست.
و ....
بهتره يك چك بكنيد
اياداره از ساعت 7:30 صبح بازه و پاسخگويي سريع صورت مي‌گيره.
بدرود

hahamid
September 11th, 2010, 07:53 PM
آیا ممکنه با ارائه یک مدرک شناسایی دیگر (به غیر از گذرنامه) موضوع ممنوع الخروج بودن یا نبودن را از اداره گذرنامه بررسی کرد؟ منظورم اینه که آیا راهی هس که حین بررسی ممنوعیت خروج، گذرنامه ضبط نشه؟ مثلا یه مدرک دیگه ضبط بشه؟

mahhdy
September 13th, 2010, 04:08 PM
بله ممكنه و نيازي به گذرنامه نيست، شما با كارت ملي اقدام كن و اون رو هم ضبط نخواهند كرد. فوقش بگو درخواست تمديد كردم و چون دير شد گفتند از اينجا پيگيري كنم.
شاد باشيد

tiny
October 1st, 2010, 03:20 PM
سلام من دختر افغانی هستم که پارسال برج 12 ممنوع خروج شدم البته همراه خانواده محترمه

از طرف وزارت کشور اتباع خارجه . چند ماه دیگه امکان داره از فنلاند دعوت نامه بیاد واسه من به تنهایی حالا نمیدونم چه مدت ممنوع خروج هستم

و اینکه ناجا اجازه خروج میده به من با نه ؟

mahhdy
October 2nd, 2010, 01:34 PM
بهترين راه چك كردن موضوعه.
ولي تا اونجايي كه من مي‌دونم اگر درخواست تمديد نشه اعتبار عر نامه‌ي ممنوعيت خورج به صورت معمول 6 ماه هست كه بعدش بايد دوباره نامه‌ي تمديد بياد.
آسون‌ترين راه چك كردن از همون شماره‌هاي تماسيه كه دادم. حالا ببين جواب مي دن.
ولي يك تك پا برو اونجا يه سري بزن.
شاد باشي
بدرود

r.azadi
December 12th, 2010, 04:35 AM
یه سوال داشتم ولی امیدوارم کسی باشه که جواب بده.
من شنیدم که پس از اتمام سربازی تا چند ماه اجازه خروج از کشور وجود نداره، که این مدت برای سربازانی که به بعضی اسناد محرمانه دسترسی دارند یا اینکه جای خاصی خدمت می کنند میتونه بیشترم باشه. من شنیدم اداره گذزنامه از روی سریال نامبر کارت پایان خدمت که جدیداً به صورت متمرکز صادر میشه این موضوعو چک میکنه و به بعضیا حتی تا 5 سال اجازه خروج نمیده. کسی هست که در این مورد به مشکل برخورده باشه یا چیزی شنیده باشه؟ ممنون میشم اگه کمک کنید.

mahhdy
December 13th, 2010, 03:54 PM
کلا برای نظامی‌ها (و طبیعتا سربازانی که جاهای حساس بودند) بر حسب ارتباطی که با اسناد و اطلاعات داشتند از 6 ماه تا 10 سال ممنوعیت خروج هست. البته با سرعت تحولات سریع معمولا دیگه به اون دوره‌های بالا نمی‌رسه.
سریال کارت که برای من حداقل همون کارت ملیه ولی در هر صورت می‌شه به همون روشی که در بالا گفته‌ام چک کرد تا مشخص بشه. در هر صورت احتمالش که هست. البته سربازی که چنین مشکلی داشته رو من نمی‌شناسم ولی بعضی از دوستام که امریه‌ی وازرت دفاع و این‌ها بودند رو می‌دونم که ممنوعیت دارند.

iceboy_7474
January 28th, 2011, 10:49 PM
سلام
می خواستم بپرسم که کسانی که به صورت قانونی به کشوری دیگری می روند و بعد از انجا به صورت غیر قانونی به کشور سومی ، پس از بازگشت به کشور با لیزز پاس از کشور سوم ، ایا به صورت دائمی ممنوع الخروج می شوند یا به صورت موقت و با جریمه رفع می شه ؟ با توجه به ورود غیر قانونی به کشور سوم و بازداشت در انجا و با نظر به اینکه در کشور سوم انگشت نگاری شده ام اما از اسم واقعی خودم استفاده نکرده ام شرایط به چه صورت است ؟؟؟؟

mahhdy
January 29th, 2011, 02:47 PM
من نمي‌دونم ولي اگر آشنايي داريد بگوييد به اداره‌ي گذرنامه‌ي نيروي انتظامي مراجعه كند يا اينكه اگر خارج از كشور هستيد به سفارتي از ايران برويد و بپرسيد....
به گمانم اگر آن‌ها نامه‌ي ورود بدهند مشكلي نباشد...
شايد با بهانه آوردن و ... مشكل كشور ثالث رفع شود. در هر صورت

f_gh
February 21st, 2011, 06:07 PM
سلام.
من يکي از دوستام ازش شکايت شده در مورد شرکت Quest يا هون به اصطلاح هرمي و الان پروندش راکده و هرباري يک ابلاغيه مياد دمه خونشون.
ميخواستم ببينم احتمالش هست ممنوع الخروج هم شده بشه؟
اگر آره بايد چيکار کنه؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.

behzad3000
March 26th, 2011, 10:11 PM
سلام. یک سوالی داشتم. من می خوام قبل از خرید بلیط مطمئن باشم که به دلایل قضایی ممنوع الخروج نیستم و می خوام به اداره گذرنامه مراجعه کنم. منتها چون مشکل سربازی هم هنوز دارم (الان دانشچو هستم)، می ترسم که بگن به دلیل سربازی ممنوع الخروجی و گذرنامه مو بگیرن. کسی تجربه مشابه داره؟ وقتی میریم اداره گذرنامه در مورد ممنوع الخروجی می پرسیم منظور هر نوع ممنوع الخروجی هست یا فقط موارد امنیتی و قضایی؟

sardarafra
April 1st, 2011, 11:30 AM
سلام. یک سوالی داشتم. من می خوام قبل از خرید بلیط مطمئن باشم که به دلایل قضایی ممنوع الخروج نیستم و می خوام به اداره گذرنامه مراجعه کنم. منتها چون مشکل سربازی هم هنوز دارم (الان دانشچو هستم)، می ترسم که بگن به دلیل سربازی ممنوع الخروجی و گذرنامه مو بگیرن. کسی تجربه مشابه داره؟ وقتی میریم اداره گذرنامه در مورد ممنوع الخروجی می پرسیم منظور هر نوع ممنوع الخروجی هست یا فقط موارد امنیتی و قضایی؟

وقتی برید اونجا یه اداره مجزا دارند که برای ممنوعیت خروج هست اگر به لحاظ سربازی مشکل دارید ازتون نمی گیرند پاسپورت رو اگر قانونی صادر شده باشه. چون مسلما وقتی صادر شده مشکل نداشتید. وگرنه به مشمول به همین راحتی ها پاس نمی دهند. به هر حال کاری باهاتون ندارند و می تونید برید سوال بپرسید. سالن شماره سه باجه 4. وقت می ده بهتون بعد می رید برا سوال و مشاوره.
شاد باشید

omid123
June 13th, 2011, 12:35 PM
سلام اقا کمک....من واسه پاسم اقدام کردم 18 سالم کامل نشده دی 18 تموم میشه میرم تو 19 که مشمول میشم بعد مرده گفت که 1 بار اجازه خروج داره و باید بیاد بعد رفتم وزارت علوم شهرک غرب.هیچی اون گفت که میتونی بری از اموزش پرورش مجوز بگیری بری و بیای 15 تومن هم بزاری حالا میخوام ببینم راهی هست که 15 تومن رو نزارم؟
لطفا کمک کنین...

vajihe2
June 17th, 2011, 12:17 AM
سلام من یک مشکلی داشتم که واقعا نمی دونستم توی کدوم قسمت از فروم مطرح کنم
من کارشناسی ارشد هستم و میخوام برای دکتری پاییز 2012 کانادا آمریکا و استرالیا اقدام کنم برای همین میخاستم اوایل آبان GRE و اواخر آبان برای ایلتس ثبت نام کنم،3 هفته است که شروع کردم به خوندن.
همسر من نظامی هست و اجازه خروج ازکشور رو نداره البته ایشون خودش هم مایله که استعفا بده(من از قوانین و مقررات ویزا این جور چیزا اطلاعات دقیقی ندارم فکر میکنم 6 ماه تا 1 سال طول میکشه بتونن استعفا بگیرن ودر ضمن الان دارن دانشگاه کارشناسی ناپیوسته میخونن و به جز این ترم 3 ترم دیگه دارن) اما چون من شاغل نیستم میخوایم بعد از اینکه پذیرش گرفتن من قطعی شد استعفا بدن. من خودم دوست دارم بریم آمریکا اما ایشون تا استعفا نده نمیتونه بره خارج از کشور برای مصاحبه ویزا.
با فرض اینکه پذیرش منok بشه میشه من برم ایشون 6 ماه بعد اتمام درسشون بیان؟ فکر میکنید بهترین کاری که من میتونم بکنم چیه؟ فقط روی ایلتس تمرکز کنم و بی خیال GRE بشم وآمریکا یا هردو تا رو بخونم و امتحان بدم؟ کسی اطلاعات دقیقی راجع به مسایل مربوط به خروج از کشور برای نظامیان داره؟
ببخشید طولانی شد

Sky Guard
June 17th, 2011, 12:56 AM
کسی اطلاعات دقیقی راجع به مسایل مربوط به خروج از کشور برای نظامیان داره؟
ببخشید طولانی شد
والا من اطلاعات دقیقی ندارم ولی شنیدم بعد از استعفا تا چند سال حق خروج از کشورو ندارن تا اطلاعاتی که دارن از اعتبار ساقط بشه اما این بستگی به رده و درجه ایشون هم داره

majidazimi
August 6th, 2011, 12:04 AM
سلام بر دوستان عزیز
امیدوارم کسی اینجا باشه که بتونه به سواله من جواب بده
من چند وقته که تو یوزارت دفاع بصورت پیمانی مشغول شدم همون 6 ساله خودمون
میخوام بدونم اگر پذیرش از یکی از دانشگاه های خارج داشته باشم و از این کار انصراف بدم میتونم از کشور خارج بشم
تو سایت وزارت علوم دیدم کسی که پذیرش داشته باشه بهش معافیت تحصیلی میدن دز ضمن گذرنامه هم براش آماده میکنن
آیا اگر از این کار انصراف بدم مشکل خروج ندارم چون شنیدم تا دو سال به این افراد اجازه خروج از کشور رو نمیدن؟

atabak-aut
August 6th, 2011, 12:30 AM
سلام بر دوستان عزیز
میخوام بدونم اگر پذیرش از یکی از دانشگاه های خارج داشته باشم و از این کار انصراف بدم میتونم از کشور خارج بشم
تو سایت وزارت علوم دیدم کسی که پذیرش داشته باشه بهش معافیت تحصیلی میدن دز ضمن گذرنامه هم براش آماده میکنن
آیا اگر از این کار انصراف بدم مشکل خروج ندارم چون شنیدم تا دو سال به این افراد اجازه خروج از کشور رو نمیدن؟

شما قبل از هرچیزی باید از وزارت دفاع اجازه خروج بگیرید، چون نظامی محسوب میشید.
اگر سربازی رفته یا معاف هستید، پس از استعفا از وزارت دفاع، در صورت موافقت اونها بهتون پاس میدن...
اگر در حال انجام خدمت سربازی هستید، به محض اخذ پذیرش از مقطع بالاتر بهتون معافیت تحصیلی میدن، ولی برای صدور پاسپورت تصمیم گیرنده وزارت دفاعه
نکته مهم:
وزارت علوم برای کسی گذرنامه اماده نمیکنه، فقط برای مشمولین، تقاضای صدور معافیت تحصیلی میکنه. همین

dalvandi
August 6th, 2011, 12:45 AM
سلام بر دوستان عزیز

نظامیان در حین خدمت برای خروج از کشور نیاز به مجوز حفاظت اطلاعات یگان خدمتی دارند. پس از منفک شدن هم (استعفا، بازنشستگی، اخراج و یا عدم تمدید قرارداد برای پرسنل پیمانی) بسته به جایگاه خدمتی تا مدت زمان مشخصی برای خروج نیاز به موافقت حفا دارند. کاملا بستگی به مقررات محل خدمت دارد.

bkh1365
August 27th, 2011, 05:21 PM
بله ممكنه و نيازي به گذرنامه نيست، شما با كارت ملي اقدام كن و اون رو هم ضبط نخواهند كرد. فوقش بگو درخواست تمديد كردم و چون دير شد گفتند از اينجا پيگيري كنم.
شاد باشيد

من امروز صبح رفتم اداره گذرنامه در شهرآرا و به من گفتن که استعلام ممنوع خروج بودن فقط و فقط با ارائه گذرنامه امکان پذیره. برای افرادی که گذرنامه ندارن روند اینجوریه که باید درخواست گذرنامه بدن بعد از 15 روز اگر گذرنامه نرسید به دستشون باهاشون تماس می گیرن و میگن که مشکل چی بوده.

BlackVPS
September 8th, 2011, 12:12 PM
دوستان یه سوال داشتم.من قبلا یه مشکلی تو دادگاه داشتم که البته تموم شده.تقاضای گذرنامه کردم منتظرم بیاد دستم.اگر بیاد دستم میتونم بی این نکته برسم که ممنوع الخروج تا این لحظه صدور گذرنامه نیستم؟یا اینکه دلیل نمیشه یعنی ممکنه گذرنامه واسم صادر بشه ولی ممنوع الخروج باشم؟

atabak-aut
September 9th, 2011, 01:31 AM
دوستان یه سوال داشتم.من قبلا یه مشکلی تو دادگاه داشتم که البته تموم شده.تقاضای گذرنامه کردم منتظرم بیاد دستم.اگر بیاد دستم میتونم بی این نکته برسم که ممنوع الخروج تا این لحظه صدور گذرنامه نیستم؟یا اینکه دلیل نمیشه یعنی ممکنه گذرنامه واسم صادر بشه ولی ممنوع الخروج باشم؟

اگر صادر شد دستتون اومد یعنی ممنوع الخروج نیستید

saeed_oroomy
September 14th, 2011, 12:11 AM
اگه یه نفر خدمت رفته باشه و بعد از گرفتن پاسپورت, کارت پایان خدمتشو گم کنه......آیا میتونه از کشور خارج بشه...خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این ضمینه داره؟؟؟
مدیریت محترم متاسفانه جایی بهتر از پیدا نکردم...اگر صلاح دونستید..انتقال بدید..با تشکر

atabak-aut
September 14th, 2011, 02:30 AM
اگه یه نفر خدمت رفته باشه و بعد از گرفتن پاسپورت, کارت پایان خدمتشو گم کنه......آیا میتونه از کشور خارج بشه...خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این ضمینه داره؟؟؟
مدیریت محترم متاسفانه جایی بهتر از پیدا نکردم...اگر صلاح دونستید..انتقال بدید..با تشکر

من فکر میکنم اینجا برای طرح این موضوع مناسب باشه:
شما اگر پاسپورتتون اعتبار کافی داره، میتونین باهاش ویزا بگیرین و بعد از کشور خارج بشین منتهی:
1- برخی سفارت خانه ها از مشا ممکنه کارت پایان خدمت میخوان.
2- ممکنه در مرز خروجی ازتون کارت پایان خدمت رو بخوان.

مورد 1 مثلن سفارت کانادا و مورد 2 مواردی من از دوستان شنیدم.

Aurlito
September 14th, 2011, 11:14 AM
من اولین سال مشمولیتمه آیا ممنوع الخروجم؟

dalvandi
September 15th, 2011, 12:58 AM
من اولین سال مشمولیتمه آیا ممنوع الخروجم؟

اگر مشمولید، یعنی ممنوع الخروجید دیگه.

saharf
October 2nd, 2011, 10:49 AM
آیا دختران نیز جدیداً برای خروج از کشور نیاز به اجازهٔ خروج دارند؟قبلان که نداشتند، می‌خواستم مطمئن بشم که نیازی نیست چون از کسی‌ شنیدم که شاید بخوان....
ممنون میشم زود بهم جواب بدین چون من جمع پرواز دارم

atabak-aut
October 2nd, 2011, 10:56 AM
آیا دختران نیز جدیداً برای خروج از کشور نیاز به اجازهٔ خروج دارند؟قبلان که نداشتند، می‌خواستم مطمئن بشم که نیازی نیست چون از کسی‌ شنیدم که شاید بخوان....
ممنون میشم زود بهم جواب بدین چون من جمع پرواز دارم

اجازه خروج دختران زیر 18 سال توسط پدرشون در زمان صدور پاسپورت داده میشه، اگر بالای 18 سال و مجرد هستید مسئله ای نیست.
اگر متاهل هستید و همسرتون در حین اخذ پاسپورت اجازه خروج دائمی به شما داده، باز هم مشکلی نیست.

eye
November 15th, 2011, 05:23 PM
آیا نظامیان(نیروی انتظامی)میتوانند برای تفریح همراه خانوادشان به خارج از کشور بروند؟

FanTasTic
November 15th, 2011, 05:46 PM
درود
تا اونجا که من میدونم خود اشخاص نظامی امکان خروج از کشور رو ندارن تنها در صورتی می تونن خارج شن که سفر زیازتی داشته باشن اون هم با تایید ح ف ا زت ا ط ل ا ع ا ت ارگان مربوطشون . اما خونواده اونها مشکلی این چنینی ندارن و میتونن به خارج از کشور برن

xbox
November 15th, 2011, 06:10 PM
آیا نظامیان(نیروی انتظامی)میتوانند برای تفریح همراه خانوادشان به خارج از کشور بروند؟

می توانند از کشور خارج بشوند... در صورتی که گذرنامه شان را از ارگان مربوط به اون بخشی که خدمت می کنند می گیرند نه از پلیس +10
و علاوه بر سفر های زیارتی به کشور های دیگر هم می توانند بروند... اما قبل از آن باید به پاره ای از سوالات جواب بدهند!! و بعد از( گذاشتن وثیقه) ( بستگی به نوع سفر و کشور مقصد داره که توسط ارگان مربوطه بررسی میشه) سپس گذرنامه را تحویل می گیرند...
توجه داشته باشید افرادی که در 5سال اول استخدام هستند تنها به سفر های زیارتی آن هم با پشت سر گذاشتن 7خان رستم! می توانند که بروند.

sunlady
December 14th, 2011, 11:28 PM
برای دختران، هنگام خروج از کشور اجازه نامه پدر لازم هست؟ (با داشتن پاسپورت البته)

AghaMashalla
December 14th, 2011, 11:43 PM
برای دختران، هنگام خروج از کشور اجازه نامه پدر لازم هست؟ (با داشتن پاسپورت البته)
در پست قبلی جواب سوال شما داده شده . در تکمیلش باید بگم که هی اجازه نمیگرین که! یه بار اونم برای پاسپورت اجازه میگیرن اونم نه برای دختر بالای 18 سال.

sunlady
December 14th, 2011, 11:57 PM
اما شنیدم،با وجود پاسپورت، هنگام خروج اجازه ولی لازم است؟ از کجا می تونم دقیق این رو بپرسم؟

AghaMashalla
December 15th, 2011, 12:14 AM
شما چند سالتونه؟ اگه زیر 18 سال هستین آره لازمه ولی نه هنگام خروج بلکه هنگام دریافت پاسپورت. اگه بالای 18 سال هستین که کلا ولی لازم نیست. حالا اگه استرس دارین که لازمه یا نه می تونین به پلیس +10 ، قسمت گذرنامه مراجعه کنید.

atabak-aut
December 16th, 2011, 10:54 AM
اما شنیدم،با وجود پاسپورت، هنگام خروج اجازه ولی لازم است؟ از کجا می تونم دقیق این رو بپرسم؟
نخیر چنین چیزی صحت نداره اجازه خروج در سیستم رایانه ای ثبت میشه. ​
اما محض احتیاط به اداره گذرنامه مراجعه کنید و ازشون سوال کنید..
موفق باشید:)

amirparthian
February 23rd, 2012, 02:31 PM
دوستان فعالیتهای تو فیسبوک میتونه ممنوعته خروج ابجاد کنه؟

atabak-aut
February 23rd, 2012, 11:45 PM
دوستان فعالیتهای تو فیسبوک میتونه ممنوعته خروج ابجاد کنه؟

ممنوعیت خروج با حکم قضایی هست و اگر حکم قضایی ندارید نگران نباشید.

amirparthian
March 1st, 2012, 01:36 PM
[QUOTE=atabak-aut;645814]ممنوعیت خروج با حکم قضایی هست و اگر حکم قضایی ندارید نگران نباشید.[/QU

حکم قضایی رو از کجا میشه فهمید که جریانش چیه؟یعنی خودشون اول گیر میدن؟

AghaMashalla
March 1st, 2012, 03:38 PM
[QUOTE=atabak-aut;645814]ممنوعیت خروج با حکم قضایی هست و اگر حکم قضایی ندارید نگران نباشید.[/QU

سوالت توی صفحات اول همین تاپیک به صورت مبصوت جواب داده شده.

dalvandi
March 6th, 2012, 06:25 AM
ممنوعیت خروج با حکم قضایی هست و اگر حکم قضایی ندارید نگران نباشید.

بله! می تواند. شما ممکن است ممنوع الخروج شوید بدون اینکه حتی به دادگاه احضار شده باشید. برخی نهادها و سازمانهای مربوطه می توانند از دادگاه برای افراد درخواست ممنوعیت خروج کنند. با این حال این چیزها معمولا مربوط به چیزهایی مثل فیس بوک نیست.

pop_0098
March 30th, 2012, 05:55 AM
با سلام

من چند مشکل دارم برای گرفتن پاسپورت

اول این که 12 ماه خدمت کردم بعد به دلایلی مجبور شدم ولش کنم

بعد جالب این بود که در زمان خدمت من یک ماه مانده بود به رفتنم به خدمت اسم شناسنامه من را دادگاه قبول کرد و اسم من تغییر کرد

و در خدمت من با نام اولم داشتم خدمت میکردم ولی در بیرون خدمت هم شناسنامه به نام جدید داشتم و هم کارت ملی

پرسیدم گفتند نمیتونه ارتش کارت پایان خدمت را به نام جدید ایجاد کنه و به همان نام قبلی درست میشه

بعد که 12 ماه گذشت من خدمت را رها کردم

حالا نمی دونم میشه با نام جدید خارج بشم با یک راه قانونی یا نه ؟

اگه راه قانونی داره معرفی کنید اگر نه یک چیزی شنیدم کسی گفت

میشه خارج بشم بعد برم سفارت ایران بگم پاسپورت میخوام و انها باید صادر کنند بعد اونجا ادم را گیر نمیکشند

یعنی چه جوری امدی بیرون و یا دستگیر بشم و پاسپورت که صادر میشه میشه اقدام به ویزا بکنم از کشور دیگه ای برای هر چه دادند

Ali00
April 13th, 2012, 09:58 PM
با سلام
من متولد 19/4/1374 هستم میخواستم بدونم با این شرایط جدید سربازی من دقیقا از چه تاریخی ممنوع الخروج میشم؟ و اینکه راهی هست که بشه در تاستان 92 ازکشور خارج شد یا نه ؟! ممنون

raha1374
April 17th, 2012, 06:00 PM
پسر من 15 ساله است و گرين كارت داره سوال داشتم اينكه از چه سني ممنوع الخروج ميشه؟

zack
April 27th, 2012, 10:59 AM
سلام

من 1 تیر ماه باید برم خدمت و برای پذیرشم اقدام کردم می خواستم ببینم اگه پذیرشم بیاد می توتنم برم برای ادامه تحصیل؟

atabak-aut
April 28th, 2012, 08:10 AM
سلام

من 1 تیر ماه باید برم خدمت و برای پذیرشم اقدام کردم می خواستم ببینم اگه پذیرشم بیاد می توتنم برم برای ادامه تحصیل؟

بلی در اکثر موارد میشه

hamidrezasaghi
May 15th, 2012, 08:12 PM
با سلام من 12 سال پیش قانونی از اایران خارج و بطور غیر قانونی وارد کشور ثالث شدم و حدود 4 سال پیش با لیس پاس وارد ایران شدم(چون پاسپورتمو قبلا پاره کرده بودم)حالا اقدام کردم برای گرفتن پسپورت

اول میخواستم ببینم به من پاسپورت میدن؟
دوم ایا من ممنوع الخروج هستم یا نه؟
ممنوع میشم جواب بدن

arman65
May 21st, 2012, 02:32 PM
من امروز برای چک ممنوعیت خروج رفتم +10 ولی گفت که باید برم اداره گذرنامه(آریاشهر) از طرفی اول این تاپیک گفته که باید بری دادگستری مرکزی
بالاخره کجا باید برم؟رفتن دادگستری با توجه به محلش خیلی دردسر داره اداره گذرنامه هم دست کمی نداره نمیخوام الکی پاشم برم بعد بفهمم اشتباه رفتم
ممنون از کمکتون

Hamid_110
May 22nd, 2012, 09:59 AM
من امروز برای چک ممنوعیت خروج رفتم +10 ولی گفت که باید برم اداره گذرنامه(آریاشهر) از طرفی اول این تاپیک گفته که باید بری دادگستری مرکزی
بالاخره کجا باید برم؟رفتن دادگستری با توجه به محلش خیلی دردسر داره اداره گذرنامه هم دست کمی نداره نمیخوام الکی پاشم برم بعد بفهمم اشتباه رفتم
ممنون از کمکتون

دوست عزیز؛ باید تشریف ببرید اداره گذرنامه اگر ممنوعیت خروج داشتید بعدش باید برید دادگستری.
در پست اول همین تاپیک هم هست:

2- براي بررسي وضعيت ممنوع خروج بودن يا خير بايد به اداره‌ي گذرنامه مراجعه كرد. در تهران اين اداره در ساختمان شماره 2 طبقه‌ي اول (بالاي هم‌كف) ضلع شمالي هست...

icebink_89
June 24th, 2012, 07:09 PM
سلام
کسی میدونه اگه وام تسویه نشده در داخل داشته باشی برای تحصیل بخوای بری اون ور ممنوع الخروج میشی یا نه؟

audir8
June 27th, 2012, 01:40 PM
سلام.

اگر کسی قبل از گرفتن کارت جدید گذرنامه داشته باشه، بعد از اومدن کارت باید بره اداره گذرنامه دوباره کارت جدید رو برای مهر خروج دائمی تأیید کنن؟

از بچّه هایی که اینجا کارت جدید گرفتن کسی این مسئله رو میدونه؟

pouya Amiri
June 29th, 2012, 04:57 PM
سلام بچه ها. من از یکی از دانشگاه های آمریکا برای PhD پذیرش فول فاند گرفتم و با همون برای معافیت تحصیلی اقدام کردم و پاسمو گرفتم. بعد از اون یه پذیرش فول فاند برای MS گرفتم از کانادا که می خوام اگه بشه اونو برم، که با توجه به اینکه یه MS دارم و مشمول خدمت مقدس! هستم می دونم که زمانی که برگردم احتمالا از طرف نظام وظیفه ممکن مشکلاتی داشته باشم که فعلاَ پی اونو به تنم مالیدم. با این وجود من برای ویزای آمریکا و کانادا هر دو اقدام کردم. حالا سوالم از دوستان اینه که اگر توی پاسم ویزای کانادا و امریکا هر دو بخوره و بخوام به کانادا سفر کنم، آیا امکانش هست که موقع خروج از کشور (منظورم تو فرودگاه موقع بررسی پاسپورت و بلیط توی گیت هست) مشکلی برام ایجاد بشه و جلومو بگیرن؟

Hamid_110
June 30th, 2012, 05:42 PM
سلام

باطل کردن پاسپورت خیلی بعیده و کاری بشدت غیر منطقیه. با هیچ کدوم از قوانین فعلی نمیشه این کارو کرد و من تا حالا ندیدم و نشنیدم همچین چیزی رو. اما با این حال تنها راه مطمئن شدن پرسیدن از خود وزارت علومه!

یکی از بچه های شهرستانی فروم در یه موقعیته نه چندان مشابه؛ ن.و پاسش رو ضبط کرده تا اتمام کاراش، این کیسم فقط همین بوده و من جای دیگه ندیدم.

موفق باشید

abraham66
July 12th, 2012, 02:00 AM
دوستان میشه بگید تحت چه شرایطی احتمال ممنوع الخروج شدن هست؟
من خارج هستم و برای تعطیلات میرم ایران. اما ظاهرا یکی از آشناهای ما میخواد از من شکایت کنه(یا شایدم کرده) چونکه ایشون با من دشمنی داره (پیدا کردن یک بهانه برای شکایت کار سختی نیست. به خصوص اگر کسی دشمنی ای داشته باشه)
میخواستم بپرسم چند ماه بعد از شکایت ممکنه ممنوع الخروج بشم؟ و چه مدت زمان میبره که از ممنوع الخروجی بیام بیرون؟
با سپاس از شما :)

ehsan_soad
July 19th, 2012, 01:04 PM
دوستان من یک سوالی دارم که حتما بعضی از دوستان مشمول که قبلا در خارج مشغول به تحصیل بوده اند میتونن جواب بدن.

من سال 89 برای تحصیل در مقطع فوق اومدم خارج و معافیت تحصیلی گرفتم تا سال 93. از اونجایی که دوره فوق ما یکساله بود عملا در ماه ژوئن 2011 فارغ التحصیل شدم و الان که جولای 2012 هست اون یکسال فرجه ام هم گذشته و اگه خودم رو الان به وزارت علوم معرفی کنم و بعد اونها منو به نظام وظیفه ارجاع بدن غایب محسوب میشم.
ولی من هنوز خودم رو به وزارت علوم معرفی نکردم و پرونده ام رو به جریان ننداختم و چون الان اینجا دارم کار میکنم نمیخوام صداش رو تا همون سال 93 که معافیت دارم در بیارم.
حالا سوالی که دارم اینه که در شرایط فعلی اگه من ایران برم میتونم اجازه خروج بگیرم یا نه ؟
ممنون میشم از دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن.

mohsenfada
July 21st, 2012, 12:04 PM
سلام دوستان
خواهش مي كنم هر كس جواب سوال منو مي دونه جواب بده
من قبلا مي خواستم يه شركت ثبت كنم. رفتم و شركت را تعيين نام كردم . ولي بعدا پشيمون شدم و ديگه نرفتم به ثبت برسونم و حساب بانكي و اينا باز كنم!!!!!
با 2 تا كارفرماي قبلي كه واسشون كار مي كردم هم سر تسويه حساب مشكل پيدا كردم ( توي شهريور ماه )
اسفند تقاضاي پاسپورت كردم و بدون هيج مشكلي صادر شد. آيا اگه عليه من شكايتي شده بود يا مثلا به خاطر شركتي كه نا تموم ثبت شده ممنوع الخروج بودم ، پاسپورت واسم صادر مي كردن ؟

nami10
July 22nd, 2012, 01:48 PM
ممنوع الخروج شدن افراد 5 علت دارد و تنها 5 گروه از افراد براي خروج از مرزهاي كشور دچار مشكل مي شوند: بدهكاران قطعي مالياتي و بدهكاراني كه به موجب صدور حكم قطعي دادگاه يا صدور اجرائيه در اجراي ثبت سازمان ثبت اسناد و املاك، بدهي آنها محرز شده، افرادي كه در خارج از ايران به خاطر تكدي، ولگردي، سرقت، كلاهبرداري و هرعنوان ديگري داراي سوءشهرت باشند، كساني كه مسافرت آنها به خارج از كشور به تشخيص مقامات قضايي مخالف مصالح جمهوري اسلامي ايران باشد، كساني كه به موجب اعلام كتبي مقامات قضايي حق خروج از كشور را ندارند و افرادي كه اخذ گذرنامه و خروج از كشور آنها به اراده فرد ديگري (پدر، شوهر و...) محول شده است.

مدت اعتبار ممنوع الخروجي
به موجب ماده 133 قانون آيين دادرسي كيفري با توجه به اهميت و دلايل جرم، دادگاه مي تواند قرار عدم خروج متهم از كشور را صادر كند. مدت اعتبار اين قرار 6 ماه يكبار است، اما اگر دادگاه لازم بداند مي تواند هر 6 ماه يكبار آن را تمديد كند. اين قرار پس از ابلاغ ظرف 20 روز در دادگاه تجديدنظر استان قابل اعتراض است. اين در حالي است كه در صورت فسخ قرار توسط مرجع صادركننده يا نقض آن توسط مرجع تجديدنظر يا صدور قرار منع پيگرد يا موقوفي تعقيب يا برائت متهم، دادگاه بدوي مكلف است موضوع را بلافاصله به مراجع ذي ربط اطلاع دهد تا نسبت به رفع ممنوع الخروجي فرد اقدام شود.

مراجع قانوني براي ممنوع الخروج كردن
ممنوعيت خروج يا بايد مستند به ماده 160 قانون گذرنامه يا ماده 133 قانون آيين دادرسي كيفري يا مستند به دستور تصميم مقاماتي باشد كه به موجب ماده 17 قانون گذرنامه مي توانند دستور عدم ممانعت از خروج را بدهند.
دستور عدم خروج بايد به موجب تصميم قضايي باشد كه اين تصميم بايد در اثر يك شكايت يا اعلام جرم باشد، البته مواد مندرج در ماده 17 قانون گذرنامه براي اين مساله يك استثنا قائل شده است. اين ماده قانوني مي گويد: «دولت مي تواند از صدور گذرنامه و خروج بدهكاران قطعي مالياتي و اجراي دادگستري و ثبت اسناد و متخلفان از انجام تعهدات ارزي طبق ضوابط و مقرراتي كه در آيين نامه تعيين مي شود جلوگيري كند.»
بنا بر اين ماده به دولت يا قوه مجريه اجازه داده شده تا خروج بدهكاران اجرايي از كشور را بنا به تقاضاي طلبكار تجويز كرده و تا زماني كه از طرف بدهكار موجبات پرداخت بدهي فراهم نشود يا رضايت طلبكار دريافت نشود، نمي توان نسبت به رفع ممنوع الخروجي اقدام كرد. حتي اگر ساليان درازي از دستور ممنوع الخروجي و اجراي آن بگذرد.

نحوه ابلاغ ممنوع الخروجي و حق اعتراض
متاسفانه ممنوع الخروج شدن افراد به دلايل پنجگانه به آنها ابلاغ نمي شود به طوري كه روزانه شاهد هستيم تعدادي افراد به علت ممنوع الخروج شدن سفرشان لغو مي شود بدون آن كه قبلابه آنها اطلاع داده شده باشد. به همين علت و از آنجا كه دادگستري مرجع تظلمات عمومي است افراد ممنوع الخروج مي توانند با طرح دعوا در دادگستري و در صورت اثبات حقانيت خود دستور رفع ممنوع الخروجي را دريافت كنند.

وضعيت بدهكاران مهريه
در مورد مرداني كه به علت نپرداختن مهريه همسر خود از طريق مراجع ثبتي ممنوع الخروج مي شوند از آنجا كه اجراييه صادره عليه مرد به نشاني كه هنگام ثبت ازدواج در عقدنامه او قيد شده ابلاغ مي شود در بسياري از موارد به علت تغيير نشاني و اعلام نكردن نشاني جديد به دفترخانه ازدواج، ابلاغ اجراييه در محل قيد شده الصاق مي شود و مرد از صدور اين اجراييه مطلع نمي شود و وقتي ناچار به خروج از كشور مي شود در فرودگاه از ممنوع الخروجي خود مطلع مي شود. براي حل اين مشكل در مواردي كه مرد احتمال مي دهد يا اطلاع دارد كه همسرش تقاضاي مهريه و صدور اجراييه داده مي تواند به دفترخانه ازدواج مربوطه يا اداره اجرا مراجعه كند و با اعلام نشاني واقعي خود ضمن تسهيل روند اجرايي پرونده از بروز مشكلات بيشتر جلوگيري كند.

FreeHearted
July 26th, 2012, 12:58 AM
دوستای گل و مهربون با تشکر از این ایجاد همچین فضای یاری دهنده ای، یه سوال دارم، اگه اطلاعی دارین لطفا راهنمایی کنین.

من با معافیت تحصیلی مقطع فوق برای قبرس از کشور خارج شدم و حالا عازم آمریکا هستم و بعد قصد بازگشت به ایران رو دارم واسه مدتی که مجازه. معافیت من برای دانشکاه قبرس صادر شده و هنوز هم دانشجوام، آیا ویزای مهاجرت آمریکای من در پاسپورتم و رفت و آمدم به آمریکا بعد از ورورد به ایران واسه من مشکلی ایجاد می کنه؟ و آیا من می تونم به جای گرفتن مهر خروج از سفارت، از همون وزارت علوم با گواهی اشتغال به تحصیل تایید شده در سفارت قبرس، مهر خروج رو در ایران بگیرم؟

binahayat_m
July 29th, 2012, 03:39 PM
دوستان من تو یه تاپیک دیگه یه سوالی رو مطرح کردم که فکر کردم شاید به اینجا هم مربوط باشه:
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?23641-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D9%85%D8%B1%DA%A9-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C&p=836548&viewfull=1#post836548

ممنون

omid_raper
August 7th, 2012, 12:45 PM
سلام من دارم واسه فارغ التحصیلی کارشناسی کاراشو میکنم.
سوالم این بود که برای اجازه خروج از کشور بمنظور تحصیل در مقطع کارشناسی (کانادا) باید مدرکمو بخرم و بدهیامو به دانشگاه صاف کنم؟
من سربازی هم دارم.

namira
August 21st, 2012, 08:34 PM
با سلام خدمت دوستان محترم
سوالی داشتم و از دوستانی که تجربه دارن تقاضا میکنم پاسخ بدن
آیا نوع معافیت پزشکی در خروج از کشور برای تحصیل یا کار و یا هر دلیل دیگه ای تاثیر میذاره؟
یعنی مثلا ممکنه اگه معافی پزشکی به دلیل بیماری های مزمن مثل هپاتیت باشه امکان خروج از کشور و یا ورود به کشورهای دیگه وجود نداشته باشه؟

gole maryam198
August 22nd, 2012, 08:41 AM
آیا نوع معافیت پزشکی در خروج از کشور برای تحصیل یا کار و یا هر دلیل دیگه ای تاثیر میذاره؟
یعنی مثلا ممکنه اگه معافی پزشکی به دلیل بیماری های مزمن مثل هپاتیت باشه امکان خروج از کشور و یا ورود به کشورهای دیگه وجود نداشته باشه؟

سلام دوست گْلم:)
خیالتون راحت باشه صرفاً برای ورود به کشور های دیگه ، هیچ مسأله ایی نیس!
مگه اینکه شما بخواین برای اقامت دائم اون کشور ، اپلای کنین... که اونجا دیگه باید ببینین افراد بیمار با چه شرایطی و چه نوع بیماریی می تونن اقدام کنن!
ایشالا که خدا سلامتی عاجل عطا کنه

namira
August 22nd, 2012, 05:54 PM
سلام دوست گْلم:)
خیالتون راحت باشه صرفاً برای ورود به کشور های دیگه ، هیچ مسأله ایی نیس!
مگه اینکه شما بخواین برای اقامت دائم اون کشور ، اپلای کنین... که اونجا دیگه باید ببینین افراد بیمار با چه شرایطی و چه نوع بیماریی می تونن اقدام کنن!
ایشالا که خدا سلامتی عاجل عطا کنه

مرسی از جوابت دوست عزیزم
مشکل اینجاست که بیماری من حاد نبود و مشکلم حل شده تقریبا
منبعی واسه این قوانین وجود داره؟ قوانین ورود به کشورهای مختلف برای بیمارهای خاص؟

y2dark
August 23rd, 2012, 12:21 AM
از مدیران معذرت میخوام راستیتش این موضوع به نظرم خیلی مهم اومد و چون نمی دونستم کدوم یکی از این فروم ها پر بیننده تره گفتم اینجا بذارم مدیران هر جوری صلاح دونستن منتقلش کنن! و پیشنهاد می کنم اینو یه چند جایی تکثیرش کنین! داستان امسال دوست ما از این قراره:

من دوستم وثیقه گذاشته بود و معافیت تحصیلی گرفته بود! رفت ترکیه مصاحبه کرد برای امریکا برگشت! وقتی خواست بره ویزاشو بگیره (چون میدونین تو ترکیه خودت باید بری ویزاتو بگیری) دمه گیت بهش گفتن شما ممنوع الخروج شدی!!!!! هر چی گفته بود بابا من نامه دارم که تا 6 ماه دیگه معافیت تحصیلی دارم هیچی هیچی! بلیطش سوخت شد!
بعد که رفته بود اداره گذرنامه گفتن اشتباه وزارت علومه اونها هم همینو گفته بودن! حالا این دوست ما شانس اورد که رفته بود ترکیه و زود فهمید و اشکالو رفع کرد و الانم امریکاست!
حالا چرا!؟ فرض کنین که رفته بود ترکمنستان و لازم نبود ویزاشو خودش بره بگیره! همونطور که حدس می زنین اونموقع تا موقعی که میخواست بره امریکا نمی فهمید!!!!
پس ای دوستان چک کنید ممنوع الخروج شدنتونو قبل از رفتن

disaster
August 23rd, 2012, 12:35 AM
از مدیران معذرت میخوام راستیتش این موضوع به نظرم خیلی مهم اومد و چون نمی دونستم کدوم یکی از این فروم ها پر بیننده تره گفتم اینجا بذارم مدیران هر جوری صلاح دونستن منتقلش کنن! و پیشنهاد می کنم اینو یه چند جایی تکثیرش کنین! داستان امسال دوست ما از این قراره:

من دوستم وثیقه گذاشته بود و معافیت تحصیلی گرفته بود! رفت ترکیه مصاحبه کرد برای امریکا برگشت! وقتی خواست بره ویزاشو بگیره (چون میدونین تو ترکیه خودت باید بری ویزاتو بگیری) دمه گیت بهش گفتن شما ممنوع الخروج شدی!!!!! هر چی گفته بود بابا من نامه دارم که تا 6 ماه دیگه معافیت تحصیلی دارم هیچی هیچی! بلیطش سوخت شد!
بعد که رفته بود اداره گذرنامه گفتن اشتباه وزارت علومه اونها هم همینو گفته بودن! حالا این دوست ما شانس اورد که رفته بود ترکیه و زود فهمید و اشکالو رفع کرد و الانم امریکاست!
حالا چرا!؟ فرض کنین که رفته بود ترکمنستان و لازم نبود ویزاشو خودش بره بگیره! همونطور که حدس می زنین اونموقع تا موقعی که میخواست بره امریکا نمی فهمید!!!!
پس ای دوستان چک کنید ممنوع الخروج شدنتونو قبل از رفتن

از کجا باید چک کنیم که ممنوع الخروج هستیم یا نه؟

y2dark
August 23rd, 2012, 12:54 AM
از کجا باید چک کنیم که ممنوع الخروج هستیم یا نه؟
شما می تونید شخصا با مراجعه به اداره گذرنامه مرکز و ارائه اصل پاسپورت از وضعیت ممنوع الخروجی خود مطلع شوید
فکر کنم تلفنی هم جواب بدن!

IIUM
August 23rd, 2012, 08:13 AM
سلام دوست عزیز
برای خروج از کشور محدودیتی به دلیل داشتن بیماری وجود نداره
ولی برای ورود به بعضی کشورها ( و برای بعضی از انواع ویزا ) محدودیت هست
علاوه بر مورد گرفتن اقامت کشورها، در مورد گرفتن ویزای تحصیلی از کشورهایی مثل کانادا هم نیاز به انجام آزمایشات پزشکی هست
البته در صورتی که اون بیماری واگیردار نباشه یا درمان بطور کامل انجام شده باشه، مشکلی پیش نمیاد در روند صدور ویزا
و صرف معاف شدن به دلیل اون بیماری هیچ موردی نداره
موفق باشی

Martine
September 15th, 2012, 02:56 AM
با سلام
دختر, مجرد و 22 ساله هستم و پاسپورت هم گرفتم. می خواستم پروسه پذیرش واسه ارشد رو شروع کنم اما پدرم راضی نیستن. آیا ایشون می تونن منو ممنوع الخروج کنن؟چیزی که من از تاپیک های قبلی متوجه شدم اینه که الان با پاسم می تونم خارج شم یعنی تو فرودگاه بهم گیر نمیدن. این موضوع(اینکه اجازه پدر نمیخوان) خیلی برام عجیبه چون این موضوع معروفه که بدون اجازه پدر نمیشه از کشور خارج شد!!!
ممنون

amilliyoung
September 15th, 2012, 03:25 AM
با سلام
دختر, مجرد و 22 ساله هستم و پاسپورت هم گرفتم. می خواستم پروسه پذیرش واسه ارشد رو شروع کنم اما پدرم راضی نیستن. آیا ایشون می تونن منو ممنوع الخروج کنن؟چیزی که من از تاپیک های قبلی متوجه شدم اینه که الان با پاسم می تونم خارج شم یعنی تو فرودگاه بهم گیر نمیدن. این موضوع(اینکه اجازه پدر نمیخوان) خیلی برام عجیبه چون این موضوع معروفه که بدون اجازه پدر نمیشه از کشور خارج شد!!!
ممنون

با سلام
چند ماه پیش خواهر منم که اتفاقا همسن شما هس برای کاری به ترکیه سفر کرد. برای اون نه رضایت پدر خواستن نه چیز دیگه ای. ولی اگه نظر منو میخواهی هیچ کاری بدون رضایت پدر و مادر باید انجام نشه.

aida_11041
September 15th, 2012, 03:43 AM
با سلام
ممنون
سلام، نه ، پدرتون نمیتونن همچین کاری بکنن، همونطور که گرفتن پاسپورت هم نیازی به اجازه پدر نداره
موفق باشید

Martine
September 15th, 2012, 03:48 AM
ممنون بابت پاسختون, آیا پدر می تواند دختر مجرد را ممنوع الخروج کند؟( یک سوال کنجکاوانه )

haami_h
September 16th, 2012, 08:23 PM
سلام دوستان
من از امریکا پذیرش دارم و وثیقه گذاشتم برای خروج. ولی چون ویزام نیومده مجبور شدم دیفر کنم به ترم بعد که ژانویه شروع میشه. 6ماهه خروجم آبان تموم میشه و یکسال معافیت بعد از تحصیلم دی ماه.
میخواستم ببینم برای تمدید تاریخ خروجم مشکلی نیست؟ درسته که 6ماه دیگه تمدید میکنن؟ و باید دوباره 20-I رو تو سایت نشا بزارم؟ یا همینجوری برم وزارت علوم؟

fafari
October 2nd, 2012, 09:22 PM
در زمان اطلاع از ممنوع الخروجی از اداره گذرنامه اگر فرد ممنوع الخروج باشد گذرنامه را ضبط میکنند. میشه از اداره ثبت به جای اداره گذرنامه اطلاع پیدا کرد؟

omid_raper
October 23rd, 2012, 08:50 PM
سلام دوستانهمسر بنده به عنوان همراه من که واسه تحصیل میرم کانادا یکی دو ماه دیگه عازمه.(فقط به عنوان ویزیتور و همراه من) ایشون کارشناسی رشته روزانه تهران رو داره اما واسه تحصیل نمیخواد بیادواسه خروج از کشور همسرم عم باید مدرکشو آزاد کنم؟ (همون تحصیل رایگان) یا ربطی نداره و نمیخواد.ممنون

Carolina
November 18th, 2012, 02:06 PM
سلام، نه ، پدرتون نمیتونن همچین کاری بکنن، همونطور که گرفتن پاسپورت هم نیازی به اجازه پدر نداره
موفق باشید

سلام دوستان
تورو خدا بگین این خبر جدید درباره ی اجباری شدن اجازه نامه ی پدر برای خروج از کشور دختران مجرد درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:cry::cry::embarrassed:

Hamid_110
November 18th, 2012, 04:34 PM
سلام
متاسفانه درسته، دختران مجرد کمتر از چهل سال باید اجازه نامه پدر داشته باشند یا از دادگاه نامه بگیرن.

mohajeram
November 30th, 2012, 03:45 AM
البته این هنوز تصویب نشده اما در کمیسیون مجلس در حال بررسیه!!ما که با تلفن و اس ام اس اعتراض کردیم به نمایندها!!امیدواریم که تصویب نشه!

XxsxX
December 5th, 2012, 01:56 PM
سلام
من متولد 8 بهمن 1374 هستم پس ( بر اساس قانون جدید ) در 1 بهمن 1392 ممنوع الخروج میشم یعنی تا 1392 / 11 / 01 بدون مجوز میتوانم از کشور خارج شم . درسته ؟

mohsen_duk
December 17th, 2012, 12:15 PM
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم ازتون خواهش می کنم هرکدوم که میدونید منو راهنمائی کنید ممنون
من حدود 7 سال پیش از کشور خارج شدم می خواستم برم اروپا اونجا بمونم ولی وسط راه منو تو فرودگاه مسکو گرفتن و بعد از سه روز برگردوندن ایران تو فرودگاه با برگه عبور اومدم و کارت شناسائی خودم ورود کردم ولی پاسپورت دیگه نداشتم حدود 2 سال قبل اقدام کردم برای پاسپورت ولی گفتن شما ممنوع الخروج هستید از نوع بند 2 خارج از کشور گفتن باید بری تهران اداره گذرنامه ولی نرفتم حالا می خوام بدونم اول اینکه تا الان ممنوع الخروجی من برطرف نشده و دوم اینکه آیا به من دوباره گذرنامه میدهند یا نه ؟
خواهش میکنم یکی اگر میدونه پاسخ منو بده ممنون

Hamid_110
December 17th, 2012, 03:16 PM
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم ازتون خواهش می کنم هرکدوم که میدونید منو راهنمائی کنید ممنون
من حدود 7 سال پیش از کشور خارج شدم می خواستم برم اروپا اونجا بمونم ولی وسط راه منو تو فرودگاه مسکو گرفتن و بعد از سه روز برگردوندن ایران تو فرودگاه با برگه عبور اومدم و کارت شناسائی خودم ورود کردم ولی پاسپورت دیگه نداشتم حدود 2 سال قبل اقدام کردم برای پاسپورت ولی گفتن شما ممنوع الخروج هستید از نوع بند 2 خارج از کشور گفتن باید بری تهران اداره گذرنامه ولی نرفتم حالا می خوام بدونم اول اینکه تا الان ممنوع الخروجی من برطرف نشده و دوم اینکه آیا به من دوباره گذرنامه میدهند یا نه ؟
خواهش میکنم یکی اگر میدونه پاسخ منو بده ممنون

سلام محسن جان،
تا جایی که من اطلاع دارم ممنوع الخروجیه بند 2 مربوط میشه به ن.و، خروج غیرقانونی و ... الان میخواستم منبع رو پیداش کنم که نشد.
موضوع ممنوع الخروجی تون اگر برطرف هم شده باشه این طور نیست که روال اداری کارتون رو درست کنه، خودتون باید نامه رفع مشکل رو بگیرید ببرید اداره گذرنامه.
گذرنامه هم قطعا بهتون میدن، باز تا جایی که من میدونم قانونی نیست که یک نفر رو مادام العمر ممنوع الخروج کنه.
موفق باشید

Carolina
January 15th, 2013, 01:58 PM
البته این هنوز تصویب نشده اما در کمیسیون مجلس در حال بررسیه!!ما که با تلفن و اس ام اس اعتراض کردیم به نمایندها!!امیدواریم که تصویب نشه!

دوستان کسی اطلاع داره که تصویب شده یا نه؟

mojdeh_k
January 18th, 2013, 10:10 PM
سلام
من نمیدونم این پست به این تاپیک مربوط میشه یا نه. طبق قانون جدید که دختران مجرد زیر 40 سال با اجازه پدر و زنان متاهل با اجازه همسر میتونن پاسپورت بگیرن و اجازه داشته باشن از کشور خارج بشن. این قانون شامل حال کسانی هم که قبلا پاسپورت گرفته و الان میخوان از کشور خارج بشن میشه یا نه؟ اگه همیچین چیزی باشه که خیلی سخته

paparyay
February 20th, 2013, 08:13 PM
سلام به همگی دوستان.
من یه مساله عجیب دارم که ممنون می شم اگر کسی کمکم کنه. به صورت قانونی از کشور خارج شدم با وبزای توریستی به کشوری که قرارده اونجا کار کنم وارد شدم. یه مدتی طول می کشه تا ویزای کارم آماده بشه امروز فهمیدم که از ایران ممنوع الخروج شدم (!!!!!) به نظر شما این موضوع در گرفتن ویزای کار من تاثیر میزاره؟

mhmaghami
March 31st, 2013, 10:39 PM
سلام
دوستان کسی می تونه بگه از کجا میشه فهمید که ممنوع الخروج هستیم یا نه؟

hyderabad
March 31st, 2013, 10:49 PM
سلام
دوستان کسی می تونه بگه از کجا میشه فهمید که ممنوع الخروج هستیم یا نه؟
با پاسپورت تشریف می برید اداره گذرنامه تهران، اونجا تو اتاقک کوچولو یه متصدی خانم هست ، پاسپورت رو چک میکنه ،بهتون میگه که ممنوع الخروج هستید یا نه ! اگر باشید، پاسپورتتون همونجا گرفته میشه، اگرهم دستور بازداشت همراهش باشه که همونجا خفتتون می کنند ، اگر هم مشکلی به امید خدا نداشته باشید که بهتون پس میدن و میگن هیچ خبری نیست. البته قبلش فکر کنم یه فرم هست باید پر کنید واسه درخواستتون.

همین

mhmaghami
April 1st, 2013, 01:44 PM
اگر چه مدتی مالیات شرکتی رو پرداخت نکنیم ممنوع الخروج میشیم؟

abola
April 1st, 2013, 02:08 PM
اگر چه مدتی مالیات شرکتی رو پرداخت نکنیم ممنوع الخروج میشیم؟
پنج سال بعد از عدم تمکین به ابلاغ(چه بدستتان رسیده باشد یا نرسیده باشد) به شرطی که مالیات بالای یک میلیون تومان باشد.

mhmaghami
April 1st, 2013, 02:16 PM
پنج سال بعد از عدم تمکین به ابلاغ(چه بدستتان رسیده باشد یا نرسیده باشد) به شرطی که مالیات بالای یک میلیون تومان باشد.

ممنون. سورس این اطلاعات رو از کجا بدست آوردید؟ من یک بار پس از این که 2 سال از عدم پرداخت مالیات گذشته بود از کشور خارج شدم و اتفاقی هم نیفتاد.

abola
April 1st, 2013, 02:21 PM
ممنون. سورس این اطلاعات رو از کجا بدست آوردید؟ من یک بار پس از این که 2 سال از عدم پرداخت مالیات گذشته بود از کشور خارج شدم و اتفاقی هم نیفتاد.
کتاب قانون مالیاتهای مستقیم را می توانید مطالعه کنید و یا به ممیز مالیاتی رجوع کنید و بپرسید

foreverblue
April 6th, 2013, 12:33 AM
با پاسپورت تشریف می برید اداره گذرنامه تهران، اونجا تو اتاقک کوچولو یه متصدی خانم هست ، پاسپورت رو چک میکنه ،بهتون میگه که ممنوع الخروج هستید یا نه ! اگر باشید، پاسپورتتون همونجا گرفته میشه، اگرهم دستور بازداشت همراهش باشه که همونجا خفتتون می کنند ، اگر هم مشکلی به امید خدا نداشته باشید که بهتون پس میدن و میگن هیچ خبری نیست. البته قبلش فکر کنم یه فرم هست باید پر کنید واسه درخواستتون.

همین

با کارت ملی تشریف ببرید. به هیچ عنوان هم خفت نمیکنند!! ممنوعیت خروج با مجرم و تحت تعقیب بودن فرق میکنه. کسی که بدهی مالیاتی داره مجرم محسوب نمیشه و تا قرار بازداشت براش صادر نشده باشه کسی نمیتونه خفتش کنه

ghanavat
April 12th, 2013, 12:01 AM
سلام
یه سوال داشتم

من چند ماه پیش یک وام گرفتم که به صورت مشارکتی هست و کل اقساط بصورت یکجا در سررسید یکساله بازپرداخت میشه
حالا که قصد خروج از کشور دارم آیا ممکنه ممنوع الخروج باشم؟
ممنون میشم اگر کمک کنید.

foreverblue
April 23rd, 2013, 02:48 PM
سلام
یه سوال داشتم

من چند ماه پیش یک وام گرفتم که به صورت مشارکتی هست و کل اقساط بصورت یکجا در سررسید یکساله بازپرداخت میشه
حالا که قصد خروج از کشور دارم آیا ممکنه ممنوع الخروج باشم؟
ممنون میشم اگر کمک کنید.

در این جا هیچ پاسخ قطعی دریافت نخواهید کرد و بهترین راه، استعلام از خود اداره گذرنامه است.

annihilator
April 24th, 2013, 12:05 PM
سلام ببخشید من یه سوال داشتم ممنون می شم کمک کنین
من رفتم میدون سپاه سوال کردم که من لیسانسم داره تموم میشه بعد از این که فارغ التحصیل شم می تونم تو فرژه یک ساله پول بزارم برای امتحان toefl از کشور خارج شم افسر گفت می تونین مشکلی نیست ...چند بار دیگه هم پرسیدم تا مطمئن شم باز گفت مشکلی نیست من که شاخ دراوردم !!! واقعا می شه ؟ راست گفت ؟؟؟

Hamid_110
April 24th, 2013, 10:40 PM
سلام ببخشید من یه سوال داشتم ممنون می شم کمک کنین
من رفتم میدون سپاه سوال کردم که من لیسانسم داره تموم میشه بعد از این که فارغ التحصیل شم می تونم تو فرژه یک ساله پول بزارم برای امتحان toefl از کشور خارج شم افسر گفت می تونین مشکلی نیست ...چند بار دیگه هم پرسیدم تا مطمئن شم باز گفت مشکلی نیست من که شاخ دراوردم !!! واقعا می شه ؟ راست گفت ؟؟؟

سلام
اگر مطالب قبلی همین فروم در تاپیک های مرتبط رو می خوندید میدیدید که هم میشه هم خیلی ها این کار و کردند.

samani_ghaemi
April 25th, 2013, 02:23 PM
دوستان من چند هفته پیش گذرنامه ام رو دریافت کردم برای اولین بار.
این به این معنی هست که ممنوعیت خروج ندارم دیگه؟ اگر داشتم حتماً بهم گذرنامه نمیدادند. درسته یا لازمه باز برم اداره گذرنامه استعلام کنم؟
سرباز هم بودم، جای حساس هم نبودم، خدمتم هم اول دی ماه تموم شده. کارتم هم اومده.

mohsen2014
April 26th, 2013, 09:11 PM
دوستان،اگه پروژه واسه وزارت دفاع انجام بدی و کسری بگیری(نه امریه)، و ( همزمان خدمت تو سپاه یک جای معمولی بری و نه حساس و از کسری پروژه استفاده کنی )،واسه خروج کشور و پذیرش تو کانادا مشکل ایجاد میکنه؟تو روز مصاحبه چی؟ممنون..

vahidaz
April 30th, 2013, 11:44 PM
بچه ها من ترم هفت ارشدم درسم طول دادم که بتونم تافل و جی از ای بدم ولی الان فهمیدم که تو سنوات نمی تونم خروج از کشور بگیرم و هیچ کاری عملا نمی تونم بکنم حتی اینجام نمی تونم دکترا بخونم:cry: کسی تجربه ای چیزی داره می تونه کمکم کنه دارم می ترکم الان از المان پذیرش با فاند دارم یعنی کاری نمی تونم بکنم واقعا؟

Profession@l
May 4th, 2013, 03:06 PM
کسی میدونه ممنونعیت خروج بر اساس اداره مالیات از چقدر بیشتر باشه اعمال میشه؟

maryamm67
May 11th, 2013, 12:43 AM
دوستان این ماجرای اجازه دختران چیه؟ حقیقت داره؟ من دارم میرم ایران. باید برای برگشتم این اجازه را بگیرم؟
از خانومایی که اخیرا اومدن کسی این اجازه نامه رو گرفته؟
مرسی

fa123456
May 11th, 2013, 01:14 AM
من هفته پیش با یه کپی از گذرنامه و اصل کارت ملی به اداره گذرنامه شهرستانمون رفتم و استعلام قبل از مسافرت کردم و خوشبختانه هیچ موردی نداشتم:)

anita67
May 15th, 2013, 12:41 AM
دوستان سلام من دو تا سوال دارم:
1-متاسفانه اخبار ضد و نقیضی وجود داره من افسر گذرنامه اداره پلیس +10 صحبت کردم و اون گفت هیچگونه اجازه پدر لازم نیست برای خروج دختر مجرد بالای 18 سال. اما گویا لازمه..ممکنه کسی که تجربه داره منو آگاه کنه کدوم درسته؟ و اگر لازمه اجازه نامه محضری باید بگیرم؟
2- میشه لطفا جریان این استعلام قبل سفر رو برام بگید اونم لازمه برای همه پسر و دختر؟ اگر بله چجوری می تونم بگیرم؟
پیشاپیش از لطفتون ممنون

foreverblue
May 18th, 2013, 10:24 AM
سلام
من اداره گذرنامه بودم، به کل گیر بودند و میگفتند فقط و فقط خود شخص باید با اصل گذرنامه مراجعه کند (ولی بستگی به حال و حوصله افسری دارد که پشت میز نشسته و ... ممکنه با کپی پاسپورت و کارت ملی هم کار رو راه بندازه)

foreverblue
May 18th, 2013, 10:25 AM
نکته: اگر شما با قید وثیقه خارج بشید و دیر برگردید، بین 6 ماه تا یکسال ممنوع الخروج میشوید

foreverblue
May 18th, 2013, 01:47 PM
دوستان سلام من دو تا سوال دارم:
1-متاسفانه اخبار ضد و نقیضی وجود داره من افسر گذرنامه اداره پلیس +10 صحبت کردم و اون گفت هیچگونه اجازه پدر لازم نیست برای خروج دختر مجرد بالای 18 سال. اما گویا لازمه..ممکنه کسی که تجربه داره منو آگاه کنه کدوم درسته؟ و اگر لازمه اجازه نامه محضری باید بگیرم؟
2- میشه لطفا جریان این استعلام قبل سفر رو برام بگید اونم لازمه برای همه پسر و دختر؟ اگر بله چجوری می تونم بگیرم؟
پیشاپیش از لطفتون ممنون

من هم ضد و نقیض زیاد شنیدم ولی شما میتونی مراجعه کنی پلیس +10 و درخواست صدور گذرنامه بدی
اگر گذرنامه بهتون دادند یعنی مشکل خروج ندارید

abola
May 18th, 2013, 02:00 PM
کسی میدونه ممنونعیت خروج بر اساس اداره مالیات از چقدر بیشتر باشه اعمال میشه؟
پنج سال بعد از ابلاغ در صورتی که مالیات بیشتر از ده میلیون ریال باشد سر ممیز می تواند پرونده شما را به دادگاه ارجاع داده و شما را ممنوع الخروج کند.

mahspice
May 18th, 2013, 02:37 PM
پنج سال بعد از ابلاغ در صورتی که مالیات بیشتر از ده میلیون ریال باشد سر ممیز می تواند پرونده شما را به دادگاه ارجاع داده و شما را ممنوع الخروج کند.
درود بر شما
این موضوع در ماده 202 قانون مالیات های مستقیم عینا به صورت زیر آمده است:

مادة 202 ـ وزارت امور اقتصادي و دارايي يا سازمان امور مالياتي کشور مي‌تواند از خروج بدهکاران مالياتي که ميزان بدهي ‌قطعي آنها از ده ميليون (10,000,000) ريال بيشتر است از کشور جلوگيري نمايد. حکم اين ماده در مورد مدير يا مديران مسئول‌ اشخاص حقوقي خصوصي بابت بدهي قطعي مالياتي شخص حقوقي اعم ‌از ماليات بر درآمد شخص حقوقي يا ماليات‌هايي که به موجب اين‌قانون شخص حقوقي مکلف به کسر و ايصال آن مي‌باشد و مربوط‌ به دوران مديريت آنان بوده نيز جاري است‌. مراجع ذيربط با اعلام وزارت يا سازمان مزبور مکلف به اجراي اين‌ ماده مي‌باشند.
تبصره ـ در صورتي که مؤديان مالياتي به قصد فرار از پرداخت ‌ماليات اقدام به نقل و انتقال اموال خود به همسر و يا فرزندان‌ نمايند سازمان امور مالياتي کشور مي‌تواند نسبت به ابطال اسناد مذکور از طريق مراجع قضايي اقدام نمايد.
این مطلب را در وبسایت سازمان امور مالیاتی کشور در این لینک (http://www.intamedia.ir/laws/ShowLawsM.aspx?mnu=472021) می توانید مشاهده نمایید.
تا جایی که من دیدم،در قانون مالیاتهای مستقیم و بخشنامه های مربوط به آن هیچ اشاره ای به این پنج سال نشده، شما این پنج سال رو کجا دیدین؟