PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرفتن پذیرش بدون مدرک زبان و GRE

omidkm
10-23-2007, 01:37 AM
سلام
اگه کسی نمرهToefl یا ielts نداره می تونه برای پذیرش اقدام کنه و اگه می تونه تو application form جای نمرهزبان رو خالی بذاره؟

Babak
10-23-2007, 01:56 AM
به غیر از موارد خیلی خاص، این امکان وجود نداره. بدون امتحان زبان پرونده شما کامل نمی‌شه و پرونده ناقص هم برای بررسی به دپارتمان‌های مربوطه فرستاده نمی‌شه. البته همون طوری که گفتم موارد خاصی هست که کار یک نفر به نظر یک استادی خیلی خوب می‌رسه و استاد بدون TOEFL و GRE طرف رو قبول می‌کنه و با دانشگاه هماهنگ می‌کنه که بهش پذیرش بدهند.

Yalda62
10-23-2007, 11:49 AM
در این مورد من هم یه سوال دارم
من شنیدم تو app form شما فقط ادعای سطحی از زبان رو می کنید و موقع ثبت نامه که مدرک می دین. آیا این درسته یا اینکه در app صراحتا باید نمره رو قید کنین؟؟
ضمنا دانشگاه های US اصلا IELTS قبول نمی کنند؟؟؟

vahid1982
10-23-2007, 11:52 AM
1- توی فرمها نمره را هم باید بنویسید اونم به تفکیک مثلا نمره listening,reading و ... ولی مثلا من خودم نمره GRE نداشتم و خالی گذاشتم.
2- بعضی از دانشگاههای آمریکا رو هم دیدم که ielts هم قبول میکنن باید به سایت هر دانشگاه سر بزنید.

sahar k
11-04-2007, 11:57 AM
سلام من در حال حاض مدرک تافل ندارم، ولی احتمالا تا دی این مدرک رو میگیرم در ضمن هنوز apply نکردم. آیا می تونم از استاد بخواهم نمره تافل رو بعدا بفرستم؟ ( برای september 2008 ) ???

lili
11-04-2007, 01:15 PM
چون deadline اكثر دانشگاه ها اواخر دي پس تو مشكلي براي تقريباً 90% ،شايدم بيشتر، دانشگاه ها نداري. دانشگاه ها بدون نمره رسمي از طرف ETS و با تكيه بر نمره اي كه خودت گفتي مراحل بررسي رو انجام مي دن اما در نهايت اگر قبول بشي نمره گفته شده توسط تو رو با نمره ETS مقايسه مي كنن اما بهتر اينه كه نمره رو به صورت رسمي قبل از deadline بفرستي

vahid1982
11-04-2007, 03:12 PM
چون deadline اكثر دانشگاه ها اواخر دي پس تو مشكلي براي تقريباً 90% ،شايدم بيشتر، دانشگاه ها نداري. دانشگاه ها بدون نمره رسمي از طرف ETS و با تكيه بر نمره اي كه خودت گفتي مراحل بررسي رو انجام مي دن اما در نهايت اگر قبول بشي نمره گفته شده توسط تو رو با نمره ETS مقايسه مي كنن اما بهتر اينه كه نمره رو به صورت رسمي قبل از deadline بفرستي

کاملا این حرف تایید میشه ولی یه مشکل هست و اونم اینه که بعضی وقتها ممکنه 4-3 ماه ط.ل بکشه ETS نمره بفرسته. اگه یه کپی از نمره ها رو مدارک باشه تا بررسی مدارک آغاز بشه خیلی بهتره.

nymphe
11-05-2007, 12:52 AM
با سلام خدمت دوستان

من مدرک تافل ندارم تاریخ امتحان تافلم هم اسفند ماه است

که تا نتیجه بیاد و ... اردیبهشت می شه حتما هم می خوام برای پاییز سال دیگه پذیرش بگیرم ،

به نظر شما شانس اخذ پذیرش از چه دانشگاه هایی را دارم .( به عبارت بهتر نمره تافلم فقط به ثبت نام می رسه .)

لطفا راهنمایی کنید .

vahid1982
11-05-2007, 01:26 AM
من خیلی از دانشگاهها رو دیدم که deadline اونها april هست. توصیه من این هست که سایت دانشگاهها رو نگاه کنی و ببینی deadline اونها چه زمانی هست و از همین الان مدارکتو واسه اونا بفرستی و به محض اینکه نمره تافل اومد یه کپی از اون رو واسه دانشگاه با ایمیل بفرستی تا به مدارکت رسیدگی بشه و بگی برای نمره official هم به ETS درخواست دادی.
درضمن بعضی دانشگاهها رو هم دیدم که بعد از deadline هم مدارک رو قبول میکنن ولی application fee بیشتری میگیرن. البته فقط یک دانشگاه یادمه اینطوری بود که اسمش یادم نیست ولی به هر حال بهترین مرجع سایت دانشگاهها هست و تماس با خودشون

ebi613
11-05-2007, 07:10 AM
سلام
بعضي از دانشگاهها در كانادا كه فرانسوي زبان هستند تافل نمي خوان
اينكه تافل نمي خوان دليل بر بد بودن دانشگاه نيست. فقط فرانسوي زبان هستند
فرانسه بودنشونم مشكلي ايجاد نمي كنه. اكثر كلاسها به انگليسي است. مشكلي نخواهيد داشت.
مثل:
ecol polytechnique de Montreal- Laval- Sherbrouk- Quebec University
فعلا فقط همينا يادمه

modir
11-28-2007, 01:11 AM
آقایون خانوما. من مدارکم رو برای UBC پست کردم و حداکثر 2 روز وقت دارم online application رو انجام بدم و app. fee رو بدم. من نمره تافلم 20 ژانویه زودتر به اونا نمیرسه. من 7 دسامبر تازه تافل میدم. شما جای من باشید بی خیال میشید یا نه؟ در ضمن بهم گفته که ما ممکنه منتظر نمره شما بمانیم، ممکن هم هست که نمانیم.

Babak
11-28-2007, 04:58 AM
آقایون خانوما. من مدارکم رو برای UBC پست کردم و حداکثر 2 روز وقت دارم online application رو انجام بدم و app. fee رو بدم. من نمره تافلم 20 ژانویه زودتر به اونا نمیرسه. من 7 دسامبر تازه تافل میدم. شما جای من باشید بی خیال میشید یا نه؟ در ضمن بهم گفته که ما ممکنه منتظر نمره شما بمانیم، ممکن هم هست که نمانیم.

اگر من بودم یک ایمیل به مسؤولش می‌زدم و ازش می‌پرسیدم و اگر جواب نمی‌داد احتمالا apply می‌کردم. بعید می‌دونم کسی قبل از تعطیلات کریسمس به فایل‌ها نگاه کنه.

Ordibehesht
11-28-2007, 10:04 AM
سلام
من یه سوال دارم
من نمره toefl ام به deadline ها می رسه ! ولی چون مدارکم رو باید زودتر پست کنم و باید یه کپی از online application form رو بذارم توش مجبورم بدون نمره toefl ثبت نام Online رو انجام بدم
به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟

modir
11-28-2007, 11:28 AM
نه بابک. اینا نیگاه میکنن. خود طرف گفت ما درست از روز Deadline بررسی رو شروع میکنیم و در عرض چندین روز آیندش با شما در مورد مدارکتون مکاتبه میکنیم. من خیلی شک دارم به apply کردن

Babak
11-28-2007, 11:38 AM
نه بابک. اینا نیگاه میکنن. خود طرف گفت ما درست از روز Deadline بررسی رو شروع میکنیم و در عرض چندین روز آیندش با شما در مورد مدارکتون مکاتبه میکنیم. من خیلی شک دارم به apply کردن

خوب در این صورت ازشون واضح می‌پرسیدی که آیا مشکلی هست که نمره تافلت بعد از deadline برسه یا نه و تاکید می‌کردی که سایر مدارکت رو کامل می‌کنی تا قبل از deadline.
این که چقدر سفت و سخت بگیرند خیلی به اونایی که فایل‌ها رو بررسی اولیه می‌کنند بستگی داره. اگر از دوستانت UBC باشند و برند پیگیر بشن، معمولا مشکل خاصی پیش نمیاد.

ونکوور شهر فوق‌العاده خوبیه (غیر از بارونش!) و UBC هم دانشگاه خوبیه، حیفه که راحت شانست رو از دست بدی.

modir
11-28-2007, 12:26 PM
باشه. apply میکنم بعد پیگیری دیگه ببینیم خدا چی میخواد. یه زنگ هم بهشون بزم بد نیست. همین که صدامو بشنون و بفهمن که زبانم خوبه شاید آستانه تحملشونو بالا ببره !!!

Ordibehesht
11-28-2007, 01:55 PM
سلام
من یه سوال دارم
من نمره toefl ام به deadline ها می رسه ! ولی چون مدارکم رو باید زودتر پست کنم و باید یه کپی از online application form رو بذارم توش مجبورم بدون نمره toefl ثبت نام Online رو انجام بدم
به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟

درسته که من وسط بحث شما پریدم وسط ! :D ولی حالا که بحث شما به سرانجام رسید یکی جواب منو بده ::)

Babak
11-28-2007, 02:26 PM
برای modir:
فکر خوبیه که بهشون زنگ بزنی.

برای ruh_e_azad:
من هم یادمه که با یک همچین مشکلی موقع apply کردن مواجه بودم، ولی مشکل خاصی پیش نیومد. اگر می‌شه به جای نمره تافل متن هم نوشت، به جاش بنویس: will be sent by ETS یا یک همچین چیزی که در جریان باشند نمره رو براشون می‌فرستی.

guilnaz-moshtaghi
11-30-2007, 12:04 PM
من نمی دونستم که حتمن باید کپی از on-line apply بفرستیم، آیا این در مورد همه دانشگاهها صادق؟
بعد اینکه اگه نمره تافل از حداقل پایین تر باشه آیا به طور کلی apply کردن رو منتفی می کنه؟ یا ممکنه همه چیز پیش بره و بعد اونجا مثلن کلاس جبرانی بذارن؟

vahid1982
11-30-2007, 05:54 PM
خیر نیازی به فرستادن این فرم دیگه نیست مگز اینکه خود دانشگاه ازتون خواسته باشه همراه با سایر مدارک بفرستید (البته بعضی بچه ها واسه محکم کاری همیشه میفرستن).
اگر نمره تافل کم باشه در بعضی موارد قبول میکنن بررسی مدارک رو انجام بدن و در صورت خوب بودن سایر شرایط به شما پذیرش بدن که بعد از اون اونجا باید کلاس برید. مثلا یک جا بود که نمره 600 میخواست و من میل زدم گفتم اگه نمره کمتر باشه بررسی میکنید که این جواب رو دادن و گفتن این حالت تا حالا واسه خیلی از دانشجوهامون پیش اومده.
واسه مشورت با هر دانشگاه بهتره با graduate advisor هر دپارتمان صحبت کنی.

niva61
01-07-2008, 09:33 PM
سلام
بعضي از دانشگاهها در كانادا كه فرانسوي زبان هستند تافل نمي خوان
اينكه تافل نمي خوان دليل بر بد بودن دانشگاه نيست. فقط فرانسوي زبان هستند
فرانسه بودنشونم مشكلي ايجاد نمي كنه. اكثر كلاسها به انگليسي است. مشكلي نخواهيد داشت.
مثل:
ecol polytechnique de Montreal- Laval- Sherbrouk- Quebec University
فعلا فقط همينا يادمه

آيا شما از سيستم پذيرش و فاند اين دانشگاهاي که نام بردين اطلاعي دارين؟ (بدون تماس با استاد منظورمه)
آيا نمره زبان فرانسه لازم دارن؟

sysbiosys
01-25-2008, 02:24 PM
خیلی از دانشگاههای هلند و آلمان فقط با هاتون مصاحبه می کنند و اگه بفهمند بلدید انگلیسی صحبت کنید مدرک زبان نمی خوان. هلند واقعا اصلا روی مدرک زبان تاکید نداره.

aida_vet
02-08-2008, 06:19 PM
من تازه فارغ التحصيل شدم و هنوز نه toefl امتحان دادم و نه GRE :-[. آيا مي تونم اقدامي واسه پذيرش گرفتن بكنم؟

Nice_Guy
02-08-2008, 06:55 PM
دوست عزيز شما براي پائيز 2008 ديگه فرصتي نداريد. در واقع اگه تافل و GRE هم داشتيد يه مقدار دير شده بود. پيشنهاد ميكنم الان برنامه ريزي كنيد و تا مهرماه سال بعد تافل و ترجيحا GRE رو با نمره هاي عالي بديد. اونوقت سر فرصت كاراي پذيرش رو انجام ميديد.

البته اينم بگم كه اين پيشنهادات رو با توجه به اطلاعات كمي كه در مورد شما داشتم دادم و شايد در يه وضعيت غيرعادي اين حرفا صادق نباشه!

aida_vet
02-08-2008, 07:42 PM
مرسي جناب nice guy .شرايط خاص مثلا چي مي تونه بيشه؟

Aryan
02-09-2008, 12:47 AM
مثلا این که شما نیاز به فاند نداشته باشی یا این که خیلی خیلی خیلی رزومه قوی داشته باشی ....

arash
02-09-2008, 12:57 AM
سلام aida_vet
آریان راست میگه شما اگه شرایط کلی خودت رو بگی خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد: مثلا اینکه فاند میخوای یا نه؟ چه کشورهایی می خوای که اقدام کنی؟ از نظر علمی اوضاعت چطوریه؟!
همه اینا میتونه تعیین کننده باشه! هر چند برای fall 2008 و بدون تافل خیلی دیره! اما خوب گزینه های spring 2009 (که احتمال فاند تقریبا پایین میاد) هم هست.
در حالت کلی میشه گفت: تو این یک سال سعی کن زبان خودت رو تقویت کنی و دنبال رزومه آماده کردن (مقاله در آوردن از کارها و انجام کارهای پژوهشی جانبی) یا حتی کار باش.

شاد و پیروز باشید

aida_vet
02-09-2008, 02:32 AM
مرسي از همگي. بله fund ميخوام.
آقاي آرش به چه علت گفتين كه سال 2009 احتمال fund گذفتن كمتره؟

Aryan
02-09-2008, 02:47 AM
سلام aida_vet
آریان راست میگه شما اگه شرایط کلی خودت رو بگی خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد: مثلا اینکه فاند میخوای یا نه؟ چه کشورهایی می خوای که اقدام کنی؟ از نظر علمی اوضاعت چطوریه؟!
همه اینا میتونه تعیین کننده باشه! هر چند برای fall 2008 و بدون تافل خیلی دیره! اما خوب گزینه های spring 2009 (که احتمال فاند تقریبا پایین میاد) هم هست.
در حالت کلی میشه گفت: تو این یک سال سعی کن زبان خودت رو تقویت کنی و دنبال رزومه آماده کردن (مقاله در آوردن از کارها و انجام کارهای پژوهشی جانبی) یا حتی کار باش.

شاد و پیروز باشید

آرش جان ممنون از لطفت . راستی اسم من آرین هستش نه آریان...
در مورد سوال آیدا هم باید بگم آرش گفته احتمال fund تو "spring 2009 "پایین می آد نه تو همه سال 2009 ! و این هم چیز طبیعی ای هستش و فقط مربوط به سال 2009 نیست . در واقع این طوریه که هر سال استادا ترم fall از ترم spring بیشتر fund در اختیار دارند بنابراین بیشتر می تونند fund بدند.
پیشنهاد می کنم شما یه جست و جو قبل از فرستادن post برای سوالاتون تو forum بزنید مطمئنا جوابای خوبی پیدا می کنین. چون خیلی از این سوالا قبلا بارها جواب داده شدند.
ممنون
آرین

elna
05-02-2008, 09:11 AM
با سلام .دوستان می خواستم بدونم این امکان وجود داره که آدم بدون دادن این امتحانات پذیرش بگیره بعد که رفت اون کشور این امتحانات رو بده؟یا اینکه اینجا مثلا تافل رو بده و ج آر ای رو امریکا بده ؟البته به علت مشکلاتی مثل سربازی.تا حالا این مورد رو کسی دیده؟

niva61
05-02-2008, 10:09 AM
راستش موردش کمه. ولي بودن. کسي که بدون GRE از MIT پذيرش گرفته. ولي خوب بايد اينقدر شرايطتون عالي باشه و بتونين يک استاد و يا حتي کميته تصميم گيري رو متقاعد کنين که واسه شما اين شرايط رو waive کنن. سخته ولي در اين دنياي بزرگ، بخصوص در امريکا با اين همه استاد و دانشگاه همه چيز شدنيه ;) ولي تلاشتون رو بکنين که لااقل تافل رو بدين، چون اون زود زود برگزار ميشه.

elna
05-02-2008, 10:12 AM
ممنون از جوابتون .مشکل من هم همون تافله که اصلا زبانم خوب نیست و نمی دونم میتونم خودمو تا آذر ماه آماده کنم یا نه؟

niva61
05-02-2008, 10:30 AM
تا آذر زمان خيلي خوبيه. اصلا نگران نباشين. مطمئنم اگه کسي وقت بذاره، خيلي سريع ميتونه زبانشو خوب کنه و پيشرفت کنه. البته نياز به يک برنامه منسجم و مداوم داره.
البته اگه واسه Fall09 ميخواين اقدام کنين، امتحانو زودتر بدين. که اگه خداي نکرده بد شد، دوباره بتونين بدين. افرداي که 2 بار امتحان دادن، نمره دوم به طرز غير قابل باوري بهبود داشته.
تلاشتونو بکنين و اميدتون به خدا باشه. :)

Behrouz
05-02-2008, 10:30 AM
ممنون از جوابتون .مشکل من هم همون تافله که اصلا زبانم خوب نیست و نمی دونم میتونم خودمو تا آذر ماه آماده کنم یا نه؟

تا آذر ماه؟؟؟!!!!!!!
اووووووووووووووه!!!تا آذر ميشه آدم زبان 4 تا كشورم ياد بگيره... ;D
شما به بخش تافل سر بزني و تجربه هاي بچه هارو بكار ببري 100%نمره خوبي مي گيري.زمان زيادي داري.
(مگه خود ما زبانمون خوب بوده كه تافل داديم؟؟؟ :P)

maryamgoli
05-02-2008, 12:05 PM
سلام
تو همين فروم هم هستند دوستاني كه بدون تافل رفتن امريكا واونجا امتحان دادند. در اين شرايط حتما بايد استادي باشه كه پيگير بشه وگرنه graduate office ها قبول نميكنند. حتي براي خود من graduate office دانشگاهي نمره تافل ام رو قبول كرد و مدارك رو به دپارتمان فرستاد در حاليكه نمرم زير مينيمم دپارتمان(100) بود. ولي بدون همون هم نميفرستاد.

shadmehr_nis
05-14-2008, 11:16 PM
سلام دوستان
الان جایی بدون مدرک زبان می شه اپلای کرد؟

Sara.Sh
05-14-2008, 11:41 PM
do you mean TOEFL??

saeede83
05-14-2008, 11:58 PM
الان یعنی برای fall 2008؟

mysmjafari
05-15-2008, 05:43 AM
اگه برای Fall 2009 بخوای اپلای کنی در صورتی که بخوای با استادا مکاتبه داشته باشی آره، میشه

pouya4
05-15-2008, 07:54 AM
اگه تو ذهنته که اصلا تافل و آیلتس و اینا ندی، مالزی!

gorji1983
05-15-2008, 09:31 AM
استراليا و انگليس هم ميتونيد apply کنيد فقط پذيرشتون conditional ميشه و بعد ميتونيد مدرک زبانو بهشون نشون بديد.

isatis2006
05-15-2008, 10:29 AM
سلام
در مورد اينكه مي توني اپلاي كني يا نه كه 100% مي توني اپلاي كني ولي اينكه بهت پذيرش بدن با خداست ولي
اگه قصد داري كلا مدرك زبان نگيري فقط 2-3 تا دانشگاه مالزي مي توني اقدام كني ولي اونه هم دارن اين مدركو اجباري مي كنن
ولي اگه مي خواهي بگيري و هنوز وقت نكردي بايد با استاد راهنمات صحبت كني و بگي مثلا فلان تاريخ امتحان داري و تضمين بدي مثلا تا فلان تاريخ قبل ثبت نام نمره اشو براشون مياري يا ديگه حداكثر تا موقع ثبت نام
البته اگه ديگه خيلي كارت درست باشه و استاد ت خيلي بخوادت مي تونه حتي از اون هم فعلا صرفنظر كنه
موفق باشيد

saeede83
05-15-2008, 11:15 AM
شانستون بدون مدرک زبان خیلی کم می شه. بهتره هر طور شده امتحان رو بدین.

masy
05-15-2008, 02:27 PM
سلام دوستان
الان جایی بدون مدرک زبان می شه اپلای کرد؟

مالزی ;)

در ضمن می تونید در زمینه ارمنستان هم یه تحقیقی کنید

shadmehr_nis
05-15-2008, 05:23 PM
ضمن تشکرازهمه دوستان
Masy:
شما راجع به ارمنستان چه اطلاعاتی دارید؟لینک؟

gorji1983 :
استراليا و انگليس کدوم دانشگاه؟
ازددلایناشون خبرداری؟

Thanks

masy
05-15-2008, 09:34 PM
Masy:
شما راجع به ارمنستان چه اطلاعاتی دارید؟لینک؟

چند تا لینک از این شرکتهای اعزام دانشجو برات می ذارم
می تونی باهاشون صحبت کنی برای مشاروه و اطلاعات لازم رو بگیری

یا خودتون سایت دانشگاههاشون رو بررسی کنید
البته من ندیدم کسی از اونجا راضی باشه بخصوص از این شرکتها
بهرحال برای گرفتن اطلاعات کانال بدی نیستند

http://niazonline.com/Content.aspx?ID=11023

http://www.cpayam.com/culture/05116043990.htm

http://www.niazerooz.com/DetailOrder.aspx?id=69219

اینم لینک صفحه فارسی یکی از دانشگاهاشون http://www.urartuuniversity.com/farsi/home.html

http://mihanagahi.com/ads-9362.html

فکر کنم کافی باشه :D ;)

azim_utd
06-14-2008, 12:17 PM
لهستان هم ميتوني اپلاي كني(چند تا دانشگاه خاص)...

Countdown
06-14-2008, 12:33 PM
نداشتن مدرک زبان شما رو اگه در زمینه پذیرش به درد سر نندازه در زمینه خود تحصیلات اذیتتون می کنه
یه دوستام که الان ارمنستان درس میخونه همچنان به دلیل کم آوردن در بحث ها و مقالات و ... کارش رو زمین مونده

eshghemrhossein
07-10-2008, 09:22 AM
دوستان سلام
کدام یک از کشورها ودانشگاهها بدون مدرک زبان پذیرش میدهند؟

sandbad
07-10-2008, 09:32 AM
هر دانشگاهی توش به زبون مادری شما درس بدن یا تسلط شما بر زبونی که تو اون دانشگاه تدریس میشه براشون اثبات بشه

(یه صحبت خودمونی : زبان خوندن راحتترین بخش اپلای کردنه چرا میخای ازش فرار کنی؟)

gorji1983
07-10-2008, 09:45 AM
در مورد استراليا شما براي تمام دانشگاهها ميتوني بدون داشتن مدرک زبان Apply کني ولي پذيرشتون conditional به نمره زبان ميشه و تا اون رو ندين unconditional نميشه. در مورد deadline هم اگه ميخواهيد براي بورس هم در نظر گرفته بشيد بايد تا قبل 31 آگوست براي ترم اولشون مدارکو بفرستي. ولي اگه به فکر بورس نيستيد در صورتي که PhD اقدام ميکني deadline نداره ولي اگه مستر با coursework اقدام ميکني فکر کنم deadline داشته باشي.

mysmjafari
07-20-2008, 03:47 AM
توی اروپا مثلا بلژیک هستن دانشگاه هایی که بدون مدرک زبان پذیرش میدن

elna
09-18-2008, 03:19 PM
دوستان سلام
من یه سوالی دارم
متاسفانه من تمام امتحانها و مدارک رو دارم غیر از امتحان ج ار ای جنرال که به ثبت نامش نرسیدم و باید تو اسفند امتحان بدم سابجکت و تافل رو دارم حالا باید چکار کنم بیخیال اپلای کردن بشم؟
:'(

Pink Floyd
09-18-2008, 03:23 PM
درود
نه چرا بی خیال بشی؟
تو ایمیل به اساتید دقیقاً تاریخ امتحان جنرال رو بگو و توضیح بده که به ثبت نام نرسیدی و حتماً تا فلان تاریخ نمره امتحانت رو ریپورت میکنی.
موفق باشی.

elna
09-18-2008, 03:42 PM
ممنونم ولد موضوع اینه که تو این دانشگاه به اساتید میل نمی زنیم منشی کارهای اپلای رو انجام میده :'( نمی دونم چکار کنم

Pink Floyd
09-18-2008, 03:47 PM
درود
خب به منشی همینا رو بگو.
جا گیرت نمیومده دیر ثبت نام کردی.
دقیقاً همه چیزی رو که لازمه بگو و از گفتن مشکلت نترس.

MineliA
09-18-2008, 04:20 PM
to elna:

اگه علوم پایه هستین، (دیدم سابجگت دادین) بهشون بگین که به gre جنرال نرسیدین و بعد ددلاین امتحان می دین، احتمال داره اصلا جنرال ازتون نخوان یا قبول کنن که دیر نمرشو بفرستین، چوان اصولا واسه ی این رشته ها سابجکت مهمتر از جنرال هست. نگران نباشین حتما پیگیری کنین از طریق ایمیل یا تلفن. درست میشه :)

elna
09-18-2008, 06:11 PM
You should still take the General but send in the Subject score alone with the application and supporting materials and your application will be given careful consideration. Your general scores will arrive in time for full consideration.

معنی این جمله چیه؟

MineliA
09-18-2008, 09:33 PM
این یعنی مدارک و نمراتتی رو که داری (به غیر از جنرال) فعلا بفرست و دانشگاه اونا رو برسی میکنه ولی باید جنرال هم بدی و درباره ی Your general scores will arrive in time for full consideration شاید منظورش این باشه که زمانی که نمره جنرالت میره هنوز اونا در حال بررسی مدارک متقاضی ها هستند و این پروسه تموم نشده و هنوز میتونه مدارکت مورد بررسی قرار بگیره.
چون دانشگاه ها یه بازه ی زمانی واسه بررسی مدارک دارند، اول کسایی رو در نظر می گیرن که بهشون اسکالرشیپ میدن بعد کسایی که صرفا پذیرش بهشون می رسه بعضی دانشگاه ها هم یک یا دو مرحله ی دیگر رو هم برای پر کردن پوزیشن هایی که هنوز خالی هستن در نظر میگیرن. توجه کن اگه می خواهی اسکالر بگیری باید حتما مدارکت تا اتمام اون پروسه ی اول برسه به اونجا. (این توضیح رو واسه همین جمله ی آخرتون دادم)

elna
09-18-2008, 10:12 PM
The deadline to apply is December 31. You can still apply to be considered in the second round of offers.
این رو هم گفتن.آخه مشکل اینجاس که دو ماه بعد از ددلاین امتحان نرال من تازه برگزار میشه حالا تا کی برسه دستشون .منظور از جمله آخر چیه؟من خیلی ناامیدم :'(

MineliA
09-18-2008, 10:40 PM
چرا نا امید؟ ببین اول ببین که واسه این دانشگاه جنرال mandatory هست یا نه. اگه اجباریه و تو هم میخوای این دانشگاه حتما اپلای کنی مدارکتو بفرست اگه اوضای نمراتت و سابجکتت خوب باشه که جای نگرانی نیست چون تو عبارت قبلی که گفتی (your application will be given careful consideration) نوشته بود مدارکت بدون جنرال هم بررسی میشه (چون بعضی دانشگاها اصلا تا مدارک کامل نشه بررسی نمی کنن وضع شما رو، ولی این گفته حداقل اونا رو بررسی میکنه) پس شما به نظر من مدارکت رو بفرست و اصلا ناراحتی به خودت راه نده. عزیز من شما می خوای با اپلای کردن به شرایط و آینده ی بهتری برسی ولی این نباید باعث بشه که حالت رو خراب کنی و خودت رو اذیت کنی.
راستی چرا سعی نمی کنی واسه جنرال اکتبر standby ثبت نام کنی ؟ شاید بهت جای خالی برسه به نظر من این رو هم امتحان کن.

elna
09-18-2008, 10:59 PM
خیلی ممنون ولی چطوری باید stand by ثبت نام کنم؟

asman
09-18-2008, 11:03 PM
خیلی ممنون ولی چطوری باید stand by ثبت نام کنم؟

در مورد ثبت نام standby تو انجمن GRE بحث شده، همونجا پیگیری کنید.