PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دو تا رشته با هم؟

nfnnfn
10-23-2007, 09:19 PM
دوستان کسی میدونه که آیا میشه دو تا رشته رو با هم apply کرد یا نه؟ منظورم مثلاً یک رشته مهندسی و یک رشته هنری مثل موسیقی هستش،اصلاً آیا میشه دو تا رشته رو در کنار هم توی یک دانشگاه امریکایی یا کانادایی خوند یا عین تو ایران فقط یک رشته رو اجازه داری بخونی

Mehrdad
10-28-2007, 09:20 AM
بسته به دانشگاه و رشته داره, ولی معمولا میشه.
کاری که باید بکنین اینه که واسه یکی از رشته ها اقدام کنین و از طریق اون i20 و ویزا بگیرین و بیاین. وقتی رفتین دانشگاه از Graduate Office دانشگاه یا استادتون بخواین که بهتون بگه چی کار باید بکنین.

medehghan
12-15-2008, 04:10 PM
با سلام خدمت دوستان
من این سوال رو دارم که آیا در آمریکا می توان دو زشته را همزمان خوند ؟ (در یک دانشگاه)

Sara.Sh
12-15-2008, 05:50 PM
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم در دوره لیسانس می تونید major و minor داشته باشید. اما من ندیدم در مقاطع بالاتر دو رشته رو همزمان بخونند.

asman
12-15-2008, 09:09 PM
با سلام خدمت دوستان
من این سوال رو دارم که آیا در آمریکا می توان دو زشته را همزمان خوند ؟ (در یک دانشگاه)

ارسال شما را با تاپیکی که قبلا وجود داشت ترکیب کردم. لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید جستجو کنید.

ars
12-15-2008, 09:57 PM
با سلام خدمت دوستان

بله شما میتونین ۲تا رشته بخونین یکی‌ به عنوان major و یکی‌ minor.

اینجا توی دانشگاه ما که من حتی کسی‌ رو دیدم که PhD دو رشته ای بود. البته باید استاد راهنمت راضی‌ باشه چون شما اگه بخوای ۲ رشته مختلف بخونی‌ روی هیچ کدوم نمیتونی تمرکز کنی‌.

medehghan
01-12-2009, 07:56 PM
سلام
می خواستم بدونم قضیه شهریه دانشگاه (در دو رشته ای ) و همچنین فاند و اینها چطور میشه ؟ یعنی میشه از دو تا رشته فاند داشت ;) یا حداقل از یکی فاند داشت و شهریه دیگری رو هم ببخشن؟؟

aboori
02-01-2009, 11:00 AM
بله شما میتونین ۲تا رشته بخونین یکی‌ به عنوان major و یکی‌ minor.

اینجا توی دانشگاه ما که من حتی کسی‌ رو دیدم که PhD دو رشته ای بود. البته باید استاد راهنمت راضی‌ باشه چون شما اگه بخوای ۲ رشته مختلف بخونی‌ روی هیچ کدوم نمیتونی تمرکز کنی‌.

بله
به خصوص اگه RA باشى ممكنه كه بهت بگه نميتونى و بايد براى كارت وقت بيشترى بذارى و از اين حرفها.
از طرفى بايد با GRADUATE DEVISION هم چك كنى كه البته معمولا اين قسمتش OK هست + با دفتر دانشجويان بين المللى هم بايد چك كنى كه با نوع ويزات جور باشه يا اگه اقداماتى لازم داره انجام بدى/ بدند.

aboori
02-01-2009, 11:04 AM
سلام
می خواستم بدونم قضیه شهریه دانشگاه (در دو رشته ای ) و همچنین فاند و اینها چطور میشه ؟ یعنی میشه از دو تا رشته فاند داشت ;) یا حداقل از یکی فاند داشت و شهریه دیگری رو هم ببخشن؟؟

اگه TUITION WAIVER داشته باشى انگار كورسهاى رشته هاى ديگه رو هم پوشش ميده (AUDIT رو ميگم) ، ولى اگه بخواى 2 تا "مدرك" بگيرى رو نميدوم.

ان شا الله سرم خلوت بشه ميرم ميپرسم تو فروم هم مينويسم

medehghan
02-03-2009, 10:32 AM
سلام
خیلی ممنون می شم اگه برام بپرسی :D
یه سوال دیگه هم اینکه آیا باید برای رشته دوم نیز اپلای کرد؟؟
و اینکه این دفتر دانشجويان بين المللى ممکنه گیر بده؟؟!
با تشکر.

farhan6155
02-03-2009, 01:21 PM
یه سوال دیگه هم اینکه آیا باید برای رشته دوم نیز اپلای کرد؟؟
با تشکر.

من فكر مي كنم براي رشته دوم نبايد از اينجا اقدام كنيد.
اول بايد يه كم با استادت كار كني و اعتمادشو نسبت به اينكه مي توني همزمان دو تا رشته رو با هم جلو ببري، جلب كني.
اونا از دور كه نمي تونن مطمئن باشن شما از پس اين كار بر مي آييد.
بعد كه رفتين، مي تونيد اين سوال رو از همون دانشگاه برسيد.

aboori
02-04-2009, 08:37 AM
من فكر مي كنم براي رشته دوم نبايد از اينجا اقدام كنيد.
اول بايد يه كم با استادت كار كني و اعتمادشو نسبت به اينكه مي توني همزمان دو تا رشته رو با هم جلو ببري، جلب كني.
اونا از دور كه نمي تونن مطمئن باشن شما از پس اين كار بر مي آييد.
بعد كه رفتين، مي تونيد اين سوال رو از همون دانشگاه برسيد.

Yes
I think so
But you have to get admission from the second department, when you are studying your first major
you may be qualified for on dept. but not another.