PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای چند دانشگاه بهتره apply کرد؟

simon
10-27-2007, 03:12 PM
دوستانم هميشه مي گن كه انتخاب دانشگاه هايي كه مدارك رو مي فرستيم خودش يك هنره. اما سوال اينه كه هر كس چطور مي تونه از سطح خودش و انتظار اون دانشگاه با خبر باشه و براي Apply اقدام كنه ؟ چه تعدا دانشگاه رو بايد مد نظر داشت و مدارك رو ارسال كرد ؟ ???

baghaei
10-27-2007, 03:26 PM
سلام

به نظر من تعداد دانشگاه هایی که میخوای Apply کنی خیلی به بودجه ات وابسته است. هزینه هر دانشگاه (Application fee + TOEFL & GRE Reports + TNT, DHL fees+...) حدود 100،000 تومن در میاد! (شاید هم بیشتر!) به همین خاطر اول تعداد کل دانشگاه ها رو میتونی تخمین بزنی!
دانشگاه هایی که انتخاب می کنی رو به 3 دسته تقسیم کن. دسته اول دانشگاه های High Rank که به نظر من نباید بیشتر از 25 درصد کل تعداد کل دانشگاه هات باشه. سهم بیشتر رو بده به دانشگاههای متوسط (حدود 50%) و یه تعداد دانشگاه رو هم به عنوان آخرین شانس ها در نظر بگیر (25 %)
معمولاً بطور متوسط بچه ها برای 6 تا 10 دانشگاه apply می کنند اما مواردی هم دیدم که 25 دانشگاه یا فقط 2 تا apply کردند!

موفق باشی

niva61
10-27-2007, 08:59 PM
سلام.
من يه سوال دارم.
دانشگاهاي متوسط که مي گين، چطور ميشه فهميد که اون دانشگاه متوسطه يا High Rank هست. مثلا واسه برق از چه Rank به بعد ميشه گفت که متوسطه؟
ممنون.

Mehrdad
10-27-2007, 10:24 PM
ببینید بچه های متوسط یا خوبی که توی رشته تون میشناسید بیشتر از کدوم دانشگاه ها پذیرش گرفتن. دانشگاه هایی که ایرانی ها رو بشناسن بیشتر احتمال داره که بهتون پذیرش بدن.

شروین
11-25-2007, 11:43 PM
Hello friends,
To have a rational chance to get a fund ,how many univ had better we apply?
Do you think to make it sure we 'd better apply for more then 5 ? or maybe you might suggest that we apply for about 10 ones?
Please give us your experience
Regards,

Babak
11-26-2007, 02:58 AM
شروین جان
این خیلی به رزومه، معدل، نمرات تافل و GRE بستگی داره. اگر همه چیزها اون قدر عالیه که فکر می‌کنی به راحتی از MIT پذیرش می‌گیری، فکر کنم همون ۵ تا هم زیاد باشه، اما معمول اینه که بچه‌های شریف و تهران برای حدود ۷-۸ تا حتما اقدام می‌کنند. مثلا دو، سه تا دانشگاه خیلی خوب (رنک زیر ۲۰)، ۴-۵ تا خوب (رنک بین ۲۰ تا ۶۰) و یکی دو تا هم با رنک متوسط برای اطمینان.

sysbiosys
01-26-2008, 06:03 PM
سلام. دوستانی که امسال Apply کردن اگه ممکنه تعداد دانشگاهها یی رو که application فرستادند رو اینجا بنویسند. شاید برای سال بعدیها مفید باشه.

mg1362
01-26-2008, 06:17 PM
فكر كنم مقطعي كه ميخواد Apply كنيد هم واسه تعدادش مهم باشه. من براي Master ميفرستم. ٩ تا دانشگاه آمريكا، ١ دانشگاه كانادا، ٢ تا هم سوئد

ouldoozbk
01-26-2008, 08:05 PM
من برای PhD اقدام کردم. 2 تا دانشگاه آمريکا، 8 تا کانادا، 2 تا سنگاپور

zy neo
01-26-2008, 08:50 PM
من برای phd اقدام کردم، 2تا امریکا، 3 تا کانادا، and counting.... ;)

jamal
01-26-2008, 09:32 PM
واسه PhD، دو تا آمریکا یکی کانادا، احتمالا یکی دیگه کانادا اضافه کنم اگه از استادی جواب بگیرم.

hodajafarzadeh
01-26-2008, 09:54 PM
applied in Master degree about 15 Uni in USA, 4 Uni in Canada and 1 in Singapore for fall 2008

MahdiR
01-26-2008, 10:10 PM
امریکا 11 تا کانادا 3 تا اروپا یکی

sysbiosys
07-29-2008, 11:17 AM
اصولا کسی که می خواد برای مقطع PhD در آمریکا apply کنه، تا چند جا apply کنه منطقی هست؟
ضمنا دوستان لطفا توی این topic بنویسند چند جا apply کردید؟

شلمان!
07-29-2008, 11:42 AM
n جا!!... تا جائي كه وقت و پول اجازه بده!!... اينكه ادميژن 10 تا دانشگاه رو داشته باشي از بينشون انتخاب كني خيلي بهتره تا بگي كاش اپلاي ميكردم! من تا حالا:
5 تا كانادا - 2 تا استراليا - 5 تا انگليس - 2 تا آلمان

Countdown
07-29-2008, 11:51 AM
سلام

3 تا کانادا
2 تا انگلیس
10 امریکا

Spiro
07-29-2008, 12:24 PM
اصولا کسی که می خواد برای مقطع PhD در آمریکا apply کنه، تا چند جا apply کنه منطقی هست؟
ضمنا دوستان لطفا توی این topic بنویسند چند جا apply کردید؟

و البته اگه برای Master هم کسی جواب این سوال رو بده ممنون میشیم. ;)
الان که تقریبا دم دمای رفتن خیلی از دوستان هست بیایید یه دستی به سر و گوش این تاپیک بکشید قبل رفتن ثواب داره :) همه دعاتون می کنن.

یه پیشنهاد هم دارم ، اینکه فقط یک عدد گفته بشه چند تا، شاید خیلی مفید نباشه ؛
لطفا دوستانی که پاسخ میدن این موارد رو حتما جواب بدن:
-رشته تحصیلی
-مقطع
-تعداد دانشگاهها در هر کشور
-تعداد قبولی ها و مقدار فاندهایی که در هر کدوم گرفته شده
موفق باشید.

sysbiosys
07-29-2008, 04:04 PM
من دارم برای آمریکا apply می کنم و برای PhD به نظرتون این توزیع برای اساس رنک وتعداد خوبه:
دانشگاههای top ten : چها ر تا
دانشگاههای رنک 10 تا 20: 3 تا
دانشگاههای رنک: 20 تا 50: 3 تا
دانشگاههای رنک 50 تا 100: 3 تا
دانشگاههای رنک 100 به بالا: 2 تا

itskasra
07-29-2008, 05:14 PM
I think its better to choose uni's base on the responses you got, than just their ranks

شلمان!
07-29-2008, 07:16 PM
من دارم برای آمریکا apply می کنم و برای PhD به نظرتون این توزیع برای اساس رنک وتعداد خوبه:
دانشگاههای top ten : چها ر تا
دانشگاههای رنک 10 تا 20: 3 تا
دانشگاههای رنک: 20 تا 50: 3 تا
دانشگاههای رنک 50 تا 100: 3 تا
دانشگاههای رنک 100 به بالا: 2 تا

به رنك نچسب. من جاي تو باشم از 100 تا 200 حداقل 10 تا مي زنم. البته شما PhD هستي و بنظر منم چون تقريبا آخرين تير تركشته دانشگاه توپ بايد بري. ولي خودت بهتر از من مي دوني رزومه و كار خودته كه مهمه بعدها، نه اسم دانشگاهت.

VoidPointer
07-29-2008, 09:43 PM
تا جایی که Recom می تونی بگیری و پول داری اپلای کن. ضرر نمی کنی. من آدمایی با معدل 19 دیدم که تا 30 جا هم اپلای کردن و بعدا بهترین گزینه رو انتخاب کردن. تو که داری وقت و پول میگذاری . پس تمام تلاشتو بکن. البته اگه تعداد اپلای از 10یا 15 بزنه بالا برنامه ریزی خیلی دقیقتری لازم داری که به همش برسی.

basafa
07-29-2008, 09:54 PM
تا جايي كه جا داره و مي‌توني Recomm بگيري و هزينه‌ها رو بدي، اپلاي كن! نظر شخصي من: بالاي 15 تا.... تو نتايج پذيرش هم من تمام آمار اپلاي خودمو نوشتم. اون سه تا كه ادميشن دادن، هر سه فول فاند هم بودن...
راستي، رنكشون خيلي مهم نيستش، به من دانشگاههاي بالاتر فاند دادن، پاييني‌ها فكر كنم نگاه هم به مداركم نكردن...! ببين كجاها به زمينه كاريت بيشتر ميخوره و جواب بهتر از استادا داري....

Partopala
07-29-2008, 10:10 PM
راستی یاد آوری یک نکته شاید بد نباشد.

فکر نکنید اگر رتبه دانشگاه بدتر بشود به شما بهتر فاند میدهند. این دانشگاهها معمو لا با توجه به رتبه شان وضع مالی بدتر دارند و شاید سخت تر هم بگیرند.

من هم با basafa موافقم ببینید کجا روی موضوعات علاقه شما بیشتر متمرکز هستند.

modir
07-30-2008, 03:17 PM
....

لطفا دوستانی که پاسخ میدن این موارد رو حتما جواب بدن:
-رشته تحصیلی
-مقطع
-تعداد دانشگاهها در هر کشور 6 تا کانادا- 2 تا سوئد- 1 سنگاپور- 1 بورس erasmus mundus
-تعداد قبولی ها و مقدار فاندهایی که در هر کدوم گرفته شده سنگاپور گفت بیا مصاحبه- سوئد Chalmers قبول شدم. کانادا هم: علاوه بر اونی که تو کلاهم هست: McMaster با فاند 26000؛ و کنکوردیا و western هم بی فاند.
موفق باشید.
اطلاعات دیگه توی کلاه هست.

Ali.m
07-31-2008, 11:46 PM
phd، مهندسی عمران.. spring 2009، امریکا 6 تا

mnasseri
08-15-2008, 08:33 PM
من با نظر بابک موافقم. فقط اینکه مساله ریالی رو هم باید در نظر بگیری. اگه مایه داری که ضرر نداره ته 50 تا اپلای کن!!

AKM
08-15-2008, 08:50 PM
من با نظر بابک موافقم. فقط اینکه مساله ریالی رو هم باید در نظر بگیری. اگه مایه داری که ضرر نداره ته 50 تا اپلای کن!!

من هم موافقت نسبی خودم را بیان می کنم ;D

توجه: باید اول یک دانشگاه را به عنوان سقف (ایده آل ترین) و یکی هم به عنوان کف (که مطمئنی حتما" قبول می شی! حالا می گی چه جوری؟ از آمار سال قبلی ها استفاده کن) انتخاب و بعد با توجه به مایه (=پول) تعداد دانشگاه های بین این دو که مد نظرت رو هستند (حداقل اونا رو یک بار بررسی کن)، به صورت جدولی (با شانس های مختلف!) تقسیم بندی کن. این بهینه ترین روش Apply هست.

amir_civil62
08-18-2008, 10:07 AM
برای کم کردن ریسک پذیرش باید چی کار کرد؟

asir
11-18-2008, 06:35 PM
همون سوال بالا؟
اینروزا که فرصت آخر انتخاب دانشگاه است این یوال تو ذهن من است ؟
خوب اپلای هزینه داره ولی خوب با یکی دوتا نمیشه صددرصد امید داشت. اگر رزومه عالی نداشته باشیم توقع زیاد هم نداشته باشیم که به تاپ 10 فکر کنیم تا چنددانشگاه و در چه رنکهایی اپلای کنیم کار معقولی است که شانس خود را بالای 90-95%%کنیم؟ یکی دوستان می گفت هرچه بیشتر بهتر اما خوب اونم هزینه داره+ استادهای من توصیه نامه نمیدن!

Countdown
11-18-2008, 07:03 PM
بستگی به شرایط هر کسی هر عددی حتی صفر میتونه نرمال باشه
مثلا یک نفر دیگه استاد بهش جواب نهایی و فاند داده و خیلی نیاز به اپلای نداره اگه بخصوص دانشگاش هم خوب باشه

من 1 دیدم تا 16
دیگه به جیبت نگاه کن و رزومت دیگه- با عنایت به اینکه 10 تا هم شاید یه نمه زیادی باشه:
معمولا سه تا بالا
سه تا متوسط به بالا
و سه تا متوسط به پایین
البته اینها نسبی هستند- بسته به شرایط و رزومه یک نفر مثلا ممکنه یه دانشگاه درجه 3 هم خفن محسوب بشه و عالی
اون دوستی که میگفت بیشتر بهتر شاید تاحدی درست میگه -مثل زیاد کردن قلابهای ماهیگیریه ولی اگه طعمه نداشته باشه 100 تا هم یه نفر بندازه اخرش هزینه و زمان تلف کرده و یه خرچنگ هم نمیگیره :o

babakxray
11-19-2008, 02:32 AM
من فکر می کنم افراط در تعداد دانشگاه شانس ویزا گرفتن رو پایین بیاره(به خصوص برای آمریکا) چون می گن طرف به هر قیمتی شده می خواد وارد آمریکا بشه و این شانس ویزا گرفتن رو پایین می یاره.
در ضمن تعداد دانشگاه زیاد مشکل recomm گرفتن رو هم داره. به نظر من 5 تا 10 تا دانشگاه مناسبه.

sysbiosys
11-19-2008, 07:52 AM
من فکر می کنم افراط در تعداد دانشگاه شانس ویزا گرفتن رو پایین بیاره(به خصوص برای آمریکا) چون می گن طرف به هر قیمتی شده می خواد وارد آمریکا بشه و این شانس ویزا گرفتن رو پایین می یاره.
در ضمن تعداد دانشگاه زیاد مشکل recomm گرفتن رو هم داره. به نظر من 5 تا 10 تا دانشگاه مناسبه.

سفارت از کجا می فهمه که شما چند جا apply کردید؟

Countdown
11-19-2008, 08:01 AM
تعداد دانشگاه زیاد با مخلوطی از کشورهای دیگه تردید آفیسر رو میتونه بر اینکه تحصیل بهانه ای برای رفتن و موندن باشه کم میکنه
بهرحال من تاحالا نشنیدم و ندیدم کسی رو بخاطر تعداد دانشگاه زیاد در اپلای رد کنند
من خودم ترسیدم یه طورایی دسترسی داشته باشند و اون 9-10 تایی که امریکا بود رو در کنار کانادا و ... اوردم جالب اینکه افیسر گیر داد و اسماشون رو هم پرسید

sysbiosys
11-19-2008, 08:07 AM
تعداد دانشگاه زیاد با مخلوطی از کشورهای دیگه تردید آفیسر رو میتونه بر اینکه تحصیل بهانه ای برای رفتن و موندن باشه کم میکنه
بهرحال من تاحالا نشنیدم و ندیدم کسی رو بخاطر تعداد دانشگاه زیاد در اپلای رد کنند
من خودم ترسیدم یه طورایی دسترسی داشته باشند و اون 9-10 تایی که امریکا بود رو در کنار کانادا و ... اوردم جالب اینکه افیسر گیر داد و اسماشون رو هم پرسید

اگر مثلا شما 20 جا apply کرده باشید در usa بعد بگید 10 جا واقعا می فهمند؟

Countdown
11-19-2008, 08:31 AM
اگر مثلا شما 20 جا apply کرده باشید در usa بعد بگید 10 جا واقعا می فهمند؟

سلام
ارادت داریم

والا اگه من خودم قطعا میدونستم که روز مصاحبه خیالم راحت تر بود-ولی اینطور تصور کردم که اگه بخواند میتونند بفهمند
هر دو حالت رو دیدم: کسایی که تعداد دانشگاشون رو درست گفتند
کسایی که کمش کردند
در هر دو حالت هم مشکلی من حداقل ندیدم پیش بیاد
20 تا که دیگه خیلی زیاده فکر کنم

Voyager
11-19-2008, 10:48 AM
... افراط در تعداد دانشگاه شانس ویزا گرفتن رو پایین بیاره... در ضمن تعداد دانشگاه زیاد مشکل recomm گرفتن رو هم داره. به نظر من 5 تا 10 تا دانشگاه مناسبه.

- تعداد دانشگاههای تاثیری در ویزا نداره.
- متاسفانه مشکل توصیه نامه همیشه وجود داره و بعضی از اساتید بیشتر از یکی دوتا نمی دهند.
- در مورد تعداد 5 الی 10 خیلی موافق نیستم. توصیه Basafa منطقی تره:

تا جايي كه جا داره و مي‌توني Recomm بگيري و هزينه‌ها رو بدي، اپلاي كن! نظر شخصي من: بالاي 15 تا.... ببين كجاها به زمينه كاريت بيشتر ميخوره و جواب بهتر از استادا داري....

northbreeze
11-19-2008, 02:27 PM
من حاضرم هزينه فوق دانشگاه را بدم رزومه م به نظرم متوسطه ، با اين شرايط چند جا اپلاي كنيم بهتره؟ بدون fund شانس پذيرش بهتر مي شه؟ اگه آره جند تا پله بالاتر مياد؟

Countdown
11-19-2008, 06:19 PM
Hi

Based on Voyager and Basafa there is no limitation in the number of applied univs; BUT only very few people have I known/heard that have applied to more than 15!!!!!!!!!!!!

A logical number of application launched based on professors' replies, resume, research match with that of a professor and the rank of a university at most could reach 10-12. At least, among my friends either out or in 16 univs application has been considered a little strange. Too many applications show an applicant has not received a firm answer from a univeristy showing a perplexed and a little awkward action in the process of application overwhelmed with perfunctory decisions. It is up to you regardless of money or the number of recs.

sysbiosys
11-30-2008, 08:20 PM
از دوستانی که دارند برای fall2009 اقدام می کنند یا کردند خواهش می کنم بنویسند چند جا apply می کنند.
من خودم 16 جا آمریکا
2 تا کانادا
3 تا اروپا

milad.ra
11-30-2008, 10:04 PM
ممکنه لطفا نظر بدین :
من نامه پذیرش و فاند از کانادا دارم ولی هنوز
برای ویزا اقدام نکردم به نظر شما برای چند جا دیگه هم تو کانادا اپلای کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
( میگم اگه قرار باشه به مشکل ویزا بخورم فرقی نمی کنه یه جا با چند جا یا برعکس
اگه به مشکل نخورم با همین یه پذیرش کارم درست میشه دیگه. )

emperial
11-30-2008, 11:14 PM
از دوستانی که دارند برای fall2009 اقدام می کنند یا کردند خواهش می کنم بنویسند چند جا apply می کنند.
من خودم 16 جا آمریکا
2 تا کانادا
3 تا اروپا

Wow, Poor your assistant

emperial
11-30-2008, 11:21 PM
ممکنه لطفا نظر بدین :
من نامه پذیرش و فاند از کانادا دارم ولی هنوز
برای ویزا اقدام نکردم به نظر شما برای چند جا دیگه هم تو کانادا اپلای کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
( میگم اگه قرار باشه به مشکل ویزا بخورم فرقی نمی کنه یه جا با چند جا یا برعکس
اگه به مشکل نخورم با همین یه پذیرش کارم درست میشه دیگه. )

از کدوم دانشگاه؟ اگر برای ترم بهار گرفتی که خیلی دیر شده برای ویزا!!!

اگر گیر بدن دادن دیگه فرق نمیکنه چند جا پذیرش داری. موقع ویزا هم فقط با نامه یه دانشگاه اقدام میکنی. اگر برای Sep 2009 دیفر کردی دانشگاه های رنک بالاتر اپلای کن.

milad.ra
12-01-2008, 12:52 AM
to: emperial

من دانشگاه کارلتون کانادا رو به دلایلی انتخاب کردم که تو بخش
نتایج پذیرش نوشتم و واسه تابستون 2009 پذیرش با فاند دارم.
پس به نظر شما دیگه واسه جای دیگه تو کانادا اپلای نکنم ؟؟؟؟؟؟؟
البته می خوام سوئد رو هم در نظر داشته باشم اگه ویزام رد شد.

emperial
12-01-2008, 02:19 AM
اگرمقدار فاند چشمگیره و از دانشگاه راضی هستی نیازی نیست.

sheyda554
12-20-2008, 08:49 PM
فکر می کنم بهترین راه این باشه که اول با اساتید مکاتبه کنید البته از هر دانشگاه یک استاد . چون اگه بدونند با همه یا حتی تعدادی از اساتید تو یه دانشگاه مکاتبه کردید وجه خوبی نخواهید داشت و اگر بفهمند هیچکدوم جواب نمی دهند اما برای کاهش هزینه های اپلای دانشگاهها زمانی که از یکی از اساتید مثلا دانشگاه برکلی مطمئن شدید بعد برای خود دانشگاه اقدام کنید. اینطوری احتمال گرفتن پذیرشتون بالاتر میره.

Arash023
07-28-2009, 01:05 PM
می‌شه به من بگید چطور می‌شه چند جا در یک زمان اپلی کرد در حالیکه از من اسکریپت نمراتو میخوان؟ اگه یک دانشگاه سکریپتو بفرتید دیگه به دومی‌ نمیتونید بفرسیتد !!!!
اگه اشتباه می‌کنم راهنمایی کنید

Countdown
07-28-2009, 02:02 PM
when you have an official to translate your transcripts , those are the translations which will be sent to different univs

saeed_mo2
09-17-2009, 04:48 PM
تا جایی که Recom می تونی بگیری و پول داری اپلای کن. ضرر نمی کنی. من آدمایی با معدل 19 دیدم که تا 30 جا هم اپلای کردن و بعدا بهترین گزینه رو انتخاب کردن. تو که داری وقت و پول میگذاری . پس تمام تلاشتو بکن. البته اگه تعداد اپلای از 10یا 15 بزنه بالا برنامه ریزی خیلی دقیقتری لازم داری که به همش برسی.

سلام
من نمی دونم برای اپلای کردن چه پولی می خواد؟؟
دوستان من تازه واردم

Countdown
09-19-2009, 11:52 AM
برخی دانشگاه ها پولی نمیخواد- مثل انگلیس
اما کانادا و امریکا میخواد- بطوذ متوسط حدود 80 دلار- که من خودم از 55 دیدم تا 120
البته اگه منظورت خود اپلای هست وگرنه در کنار اون -قبل و بعد اون -پوول های دیگه ای هم باید بدی که خیلی هاش خوف میتونه باشه

Bahar1388
09-30-2009, 11:35 AM
سلام. من تا حالا خيلي با استادها يي كه زمينه علاقه شون با من نزديكه مكاتبه كرده ام. اما بجز يكيشون كه داره سعس شو ميكنه حتي شده برام fundi partial جور كنه بقيه يا جواب نمي دهند يا اينكه ميگن برو admission office اپلاي كن. ضمنا بگم كه من GRE ندارم، اما IELTS 6.5 به اضافه سابقه تحقيقاتي 6 ساله و 5 تا مقاله داخلي و 2 كنفرانس خارجي، بنابراين بعضي ها ميگن نه شما بايد حتما GRE هم داشته باشد. حالا اگه من فقط از اين دانشگاهي كه ميگم فقط پذيرش بگيرم و برم براي سفارت، انجا ممكنه reject بشم؟ درصورت جواب مثبت، چكار كنم كه استادها جواب بدن؟