توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فهم جملات
mohmad0014
05-07-2008, 05:56 PM
سلام دوستان
من تازه برای تافل شروع به خواندن کردم و سال بعد می خوام امتحان بدم حالا مشکلی که دارم اینه که بعضی از جملات(البته نه جملات ساده) که می خوانم تمام لغاتشو بلدم ولی منظور کل جمله رو نمی فهمم فکر می کنید مشکل من از چی ناشی می شه؟ راه حل اون چیه؟
سلام دوستان
من تازه برای تافل شروع به خواندن کردم و سال بعد می خوام امتحان بدم حالا مشکلی که دارم اینه که بعضی از جملات(البته نه جملات ساده) که می خوانم تمام لغاتشو بلدم ولی منظور کل جمله رو نمی فهمم فکر می کنید مشکل من از چی ناشی می شه؟ راه حل اون چیه؟
نه mohmad0014 جان شما اولین نفر نیستی.
مشکل شما به احتمال خیلی زیاد اینه که گرامر رو درست نمی دونی. برای فهمیدن جملات شما باید با stucture های مختلف آشنا باشی.
من بهت توصیه می کنم گرامرت رو تقویت کن و مطمئناً مشکلت حل می شه. کتاب های Reymond Murphy خیلی خوب هستن.
Some14Myself
05-07-2008, 06:30 PM
بله .. مشکل آشنا نبودن با با stucture جمله هایی که می خونی ..
حدس هم می زنم که بعد از یه مدت بخاطر همین سردرنیووردن بی خیالش می شی ... ! .. اره ؟
باید یه مدت هی بخونی و کم نیاری ... سرعتت رو شدید می گیره اما به نظر من خوب جواب می ده .. پشتکار می خواد که مطمئنم شما داری ! :)
mohmad0014
05-07-2008, 06:39 PM
بله همین طوره تا حالا چندین دفعه تصمیم گرفته بودم که محکم بخونم ولی به همین خاطر بعد از یه مدتی ول کردم حالا که مشکلمو فهمیدم سعی می کنم روشمو عوض کنم ممنون از راهنمایتون
akhalili
05-07-2008, 07:21 PM
سلام
چه تو Reading و چه تو listening اين وضعيت هست.
سوالات به خصوص در Listening IBT خيلی کلی هست و از يک جملة خاص سوال نمی شه و جملات ديگه حتماً بهت کمک می کنند.
در مورد Reading هم توصيه می کنم در موقع تمرين در خونه حتماً با زمان بندی کار کنی و حتی تمرين کنی 5 دقيقه زودتر تموم کنی و يادبگيری مته به خشخاش به جملاتی که نمی فهمی نزنی. و ياد بگيری از جملات ديگر پاراگراف مفهومو حدث بزنی.
موقع تصحيح جوابات هر از چند گاهی جملاتی رو که نفهميدی با دقت بررسی کن و اگر باز سر در نياوردی از کسی که زبانش خوبه بپرس. من فکر می کنم 90% بچه ها همين مشکل و داشتند و يادگرفتند چطور به جملات سخت گير ندند و از کل پاراگراف مفهومو کسب کنند.
موفق باشی دوست من
سلام دوستان
خب اگه تازه شروع به کار کردید این کاملا طبیعیه که متوجه منظور نشید
کمی وقت و تلاش لازمه
مشکل شما از کمی تجربه و stucture ضعیفه
سعی کن هر لغت رو کی می خوای یاد بگیری توی جمله یاد بگیری برای جملات هم به آکسفورد مراجعه کن فهم اونها هم اسونه و هم پایه است
بعد از کمی تلاش مشکلتون حل می شه منم اوایل اینطور بودم الان اوضاع بهتره
موفق باشی
Amsal
05-07-2008, 10:24 PM
سلام دوستان
من کتاب Modern English 2 رو با حل تمریناتش توصیه می کنم . (writing رو هم خیلی خوب می کنه )