توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پذیرش از دانشگاه های Freiburg و Neuchatel
hesamk
05-08-2008, 07:12 PM
سلام
کسی از دوستان هست که برای دانشگاههای Freiburg و Neuchatel سوئیس درخواست پذیرش فرستاده باشه؟
راستش برای این دو دانشگاه درخواست فرستادم ولی هیچ تجربه ای نسبت به اونها ندارم و جوابی هم نیومده! اگر اطلاعاتی هم داشته باشید ممنون میشم در اختیار همه قرار بدید.
اطلاعات اندک من:
دوره Master به زبان انگلیسی دارن.
مدرک زبان لازم نیست.
تایید مدارک توسط سفارت سوئیس لازمه. به ازای هر مهر وزارت امور خارجه، سفارت 34000 تومان میگیره!
هزینه درخواست پذیرش نوشاتل 100 و فرایبورگ 105 فرانکه. (دانشگاه فرایبورگ پول رو تو پاکت هم بزارید قبول میکنه!)
میزان شهریه تقریبا مثل دانشگاههای دولتی اونجاست. تقریبا ترمی 700 فرانک. (و مثل اینکه دولتی هم هستن!)
شاد باشید.
sepinoud
01-01-2009, 07:50 PM
سلام
من هم می خواستم در مورد دانشگاه fribourg سوال کنم.کسی می دونه معمولا افراد رو با چه شرایطی می گیرن و احتمال ریجکت کردنشون چقدره؟و اینکه چقدر طول می کشه تا جواب بدن چون ظاهرا واسه ویزای سوئیس باید حداقل 3 ماه زودتر apply کرد.در ضمن این رشته هایی که انگلیسی هستن دیگه نیاز نیست فرانسه هم بلد باشیم؟
hesamk
01-01-2009, 11:52 PM
سلام
من هم می خواستم در مورد دانشگاه fribourg سوال کنم.کسی می دونه معمولا افراد رو با چه شرایطی می گیرن و احتمال ریجکت کردنشون چقدره؟و اینکه چقدر طول می کشه تا جواب بدن چون ظاهرا واسه ویزای سوئیس باید حداقل 3 ماه زودتر apply کرد.در ضمن این رشته هایی که انگلیسی هستن دیگه نیاز نیست فرانسه هم بلد باشیم؟
سلام
شرایط رو نمیشه کلی گفت. ولی جزء دانشگاههای معروف و خوب سوئیسه.
معمولا جواب پذیرش رو زمانی میدن که به ویزا برسید. طبق گفته سفارت برای ویزا هم 8 هفته زودتر باید اقدام بشه. اما اینها خوشحالن و شنیدم 3 هفته ای هم ویزا دادن! :) میگن 8 هفته که همه نذارن برای روز آخر!!!
در رشته های انگلیسی (منحصرا) نیازی به مدرک زبان انگلیسی هم نیست چه برسه به زبان های دیگه.
موفق باشید
Neda1359
06-12-2010, 12:07 PM
سلام
من درخواست پذیرش از Neuchatel دادم برای مستر ولی رد شد وبرای لیسانس به من پذیرش دادن, می خواستم بدونم سفارت برای لیسانس ویزا می ده؟ تا به حال همچین موردی بوده؟
Dr.Alik
06-12-2010, 12:10 PM
سلام
شرایط رو نمیشه کلی گفت. ولی جزء دانشگاههای معروف و خوب سوئیسه.
معمولا جواب پذیرش رو زمانی میدن که به ویزا برسید. طبق گفته سفارت برای ویزا هم 8 هفته زودتر باید اقدام بشه. اما اینها خوشحالن و شنیدم 3 هفته ای هم ویزا دادن! :) میگن 8 هفته که همه نذارن برای روز آخر!!!
در رشته های انگلیسی (منحصرا) نیازی به مدرک زبان انگلیسی هم نیست چه برسه به زبان های دیگه.
موفق باشید
سلام , شما خبر داری ؟. من شنیدم باید ایلس 6.5 داشته باشی برای رشته های انگلیسی زبان دانشگاه فریبورگ درسته ؟
ممنون...