PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : GRE General و apply برای Spring 2009

safizamir
05-12-2008, 11:00 PM
با سلام

من می خوام واسه Spring 2009 اقدام کنم و GRE Subject دادم. با توجه به اینکه GRE General بعدی گویا توی آبان 87 برگزار میشه می خواستم سوال کنم که چی کار می تونم بکنم؟ بدون GRE General اقدام کنم و بعدا بفرستم یا اینکه برم یه کشور دیگه احتمالا؟ در ضمن می خواستم بدونم deadline های امریکا و کانادا برای Spring حدودا کیه.
ممنونم از همه دوستان :)

zary
05-12-2008, 11:21 PM
Georgia Institute of Technology
31aug
University of Maryland–College Park (Clark)
1jun
Duke University (NC)
1 nov
Clemson University (SC)
1oct
University of Nevada–Reno
1nov

من این چندتادانشگاه آمریکا راداشتم بایدبری توسایتشون ببینی ددلاین بهارکی است

alex_mb2001ir@yahoo.com
05-13-2008, 08:07 AM
بعضی جاها می تونی apply کنی بعدا بفرستی

safizamir
05-13-2008, 08:38 AM
ممنون از Deadline ها.

اینکه میشه بعدا GRE رو فرستاد یا نه رو باید از Admission Office مستقیما خودم بپرسم یا اینکه تو سایت نوشته؟ بعد حالا اگه نشه که بعدا بفرستم شما پیشنهاد می کنین کجا برم؟

Some14Myself
05-13-2008, 08:46 AM
بايد خودتون ايميل بزنين و بپرسين .. اصولآ كاري نيست كه بيان برايش قانون بذارن و رسمآ اعلام كنن .. وگرنه اينطوري همه دير مي خواستن بدن .. يه استثناست كه با بعضي ها راه مي آن ... ;) ... البته يه ذره هم بايد ننه من غريبم بازي در بيارين .. مثلآ بگين اينجا ايرانه ... GRE فقط دوبار برگزار مي شه اونم paper نه computer based ... تحريميم ! ... از اين حرف ها ... زياد سخت نيست ... باهاتون راه مي آن ... :D
در مورد GRE توي كشورهاي همسايه مطالب خوبي هست اگه بگردين .. :)

shabe mahtabi
05-14-2008, 12:35 AM
اصلا مگه بی جی آر ای قبول می کنند؟قبولم کنند از ویزا نباید ترسید؟دیدم امروز ars گفته بود تنها جی آر ای خواسته ازش؟ کدوم کشور همسایه برای general بهتره؟

Some14Myself
05-14-2008, 07:50 AM
اصلا مگه بی جی آر ای قبول می کنند؟قبولم کنند از ویزا نباید ترسید؟دیدم امروز ars گفته بود تنها جی آر ای خواسته ازش؟ کدوم کشور همسایه برای general بهتره؟

بدون GRE که قبول نمی کنند .. فقط ممکنه یه ذره باهات راه بیان که بعد از deadline براشون بفرستی و نمره ت رو دیرتر بگیرن ..
دیگه تا وقتی که نوبت ویزا و سفارت بشه حتمآ باید نمره ش رسیده باشه برات ... :)
در مورد general خارج از ایران چیزی نمی دونم !!

Sadra
06-11-2008, 05:06 PM
اولا Deadline های هر دانشگاه رو برای رشته مورد نظرتون چک کنید. مثلا Georgia Tech که Zary نوشته بود Aug 31 برای دانشکده مکانیک Oct 1 هست و برای دانشکده برق Aug 1 و بعضی رشته ها هم Spring ندارن.
در مورد امتحان GRE بعدی هم که Oct 25 برگزار میشه من چند روز پیش به دانشکده مکانیک Georgia میل زدم و گفتم که امتحان بعدی توی ایران Oct 25 هست و من هم بخاطر سربازی نمی تونم برم یه کشور دیگه و امتحان Oct 25 رو که بدم طبق زمان بندی ETS نمره ها Dec 5 ریپورت میشه و با اینکه deadline شون Oct 1 هست این جواب رو بهم دادند:

Dear Sadra: Yes, you can apply for Spring 2009. We will wait until we receive your official scores before we will make an admission decision
Sincerely
درضمن امسال هم من بدون GRE دانشگاه UMN اقدام کردم و مدارکم رو فرستادم حدود 2 ماه بعد از apply یه ایمیل به من و 60 نفر دیگه (از جمله 10 تا ایرانی) فرستاده بودند که شما نمرتون به دست ما نرسیده و اسکن کارنامه GRE تون رو برای ما ایمیل کنید.

برای هر دانشگاه خواستید حتما از Admission Office بپرسید اما معمولا مهم اینه که application fee رو تا deadline پرداخت کرده باشید و بعضی دانشگاهها اجازه می دن تا یه مدتی بعد مدارکتون رو کامل کنید.

arash
06-11-2008, 05:37 PM
با سلام

من می خوام واسه Spring 2009 اقدام کنم و GRE Subject دادم. با توجه به اینکه GRE General بعدی گویا توی آبان 87 برگزار میشه می خواستم سوال کنم که چی کار می تونم بکنم؟ بدون GRE General اقدام کنم و بعدا بفرستم یا اینکه برم یه کشور دیگه احتمالا؟ در ضمن می خواستم بدونم deadline های امریکا و کانادا برای Spring حدودا کیه.
ممنونم از همه دوستان :)

سلام
جوابایی که دوستان دادند درسته، اینکه قبول کنند یا نه رو حتما باید از admission office همون دانشگاه بپرسی. در ضمن مگه شما علاوه بر Subject باید General هم بدید؟ شنیده بودم که اونایی که subject میدن دیگه لازم نیست general بدن.
در ضمن اگه حتما لازمه که general بدی میتونی از این مزیت که نمره subject داری استفاده کنی و بگی که بعدا اون یکی دیگه رو میفرستی.

پیروز باشی

Sadra
06-12-2008, 02:48 PM
در مورد امتحان GRE بعدی هم که Oct 25 برگزار میشه من چند روز پیش به دانشکده مکانیک Georgia میل زدم و گفتم که امتحان بعدی توی ایران Oct 25 هست و من هم بخاطر سربازی نمی تونم برم یه کشور دیگه و امتحان Oct 25 رو که بدم طبق زمان بندی ETS نمره ها Dec 5 ریپورت میشه و با اینکه deadline شون Oct 1 هست این جواب رو بهم دادند:

Dear Sadra: Yes, you can apply for Spring 2009. We will wait until we receive your official scores before we will make an admission decision
Sincerely

البته خیلی دانشگاهها جوابی به این روشنی نمیدن و مثلا می گن به علت رقابتی بودن پذیرش دیر رسیدن نمره شما امکان داره مشکل ساز بشه! من که از این جواب صریح Georgia Tech خیلی خوشم اومد ;)
درضمن اکثر دانشگاهها توی Application Form قید می کنن که اگه شما نقص مدرک داشته باشید ما این اختیار رو داریم که اصلاً مدارکتون رو بررسی نکنیم :'(