PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریپرت نمره TOEFL , GMAT

apex
05-19-2008, 04:05 PM
سلام به دوستان گرامی :)

1) ریپرت نمره تافل PBT رو شنیدم 27 روز بعد به صورت تلفنی و 45 روز بعد توسط کارنامه میشه مطلع شد. درسته؟ ایا کارنامه به صورت official هست یا یه اعلام نمره nonofficial هست و official ها رو فقط به دانشگاه ها میفرستند؟!

2) در مورد Gmat این قضیه چطوره؟ ریپرت رسمی داره یا نه؟ شنیدم بلافاصله بعد از امتحان به ما یه کارنامه میدند که نمرات قطعی ما توشه و ما دیگه لازم نیست منتظر ریپرت نمره برای روزهای بعد باشیم. این صحت داره؟

3) اگر من در ترکیه یا دبی امتحان بدم، کارنامه ای برای من به تهران ارسال نمیشه؟ چقدر طول میکشه؟

4) برای امتحان در دبی یا ترکیه اگر من یک روز قبل از امتحان اونجا باشم کافیه؟ دیگه لازم هست بعد از امتحان هم اونجا باشم. منظورم اینه که به غیر از گل و گشت، 2 روز وقت گذاشتن کافیه (1 روز امتحان + 1 روز قبل از اون)

5) از بین سنتر های ابوظبی ، دبی ، آنکارا و استانبول کدوم رو پیشنهاد میکنید. (تجربه دارید)

5) کارتی برای ورود به سنتر امتحان قبلش صادر میشه یا اینکه فقط با ارائه پاسپورت به سنتر مربوطه به شما اجازه داده میشه تو امتحان شرکت کنید.

Ordibehesht
05-19-2008, 04:09 PM
در مورد gmat :

- كارنامه رسمي بعد از حدود دو هفته از طريق سايت قابل دسترسيه ...
- براي من كارنامه اي ارسال نشد ... ( براي من آدرسو رو خودشون يه جا تو انگليس نوشته بودند !!!)
- بعد از امتحان لازم نيست اونجا باشيد.
- من ابوظبي امتحان دادم خيلي راضي بودم .. دوستان هم از استانبول راضي بودند. ( توي يك تاپيك مفصل صحبت شده راجع به سنترها)
- كارتي صادر نمي شه ... فقط پاسپورت

aghabehrooz
05-19-2008, 04:18 PM
سلام به دوستان گرامی :)

1) ریپرت نمره تافل PBT رو شنیدم 27 روز بعد به صورت تلفنی و 45 روز بعد توسط کارنامه میشه مطلع شد. درسته؟ ایا کارنامه به صورت official هست یا یه اعلام نمره nonofficial هست و official ها رو فقط به دانشگاه ها میفرستند؟!

در مورد قسمت اول سوال حق با شماست.البته تاريخ هاي دقيق اعلام نمره از طريق تلفن رو ميتونيد از بولتن تافل در بياريد.در مورد قسمت دوم سوال براي شما هم يك ريپورت official‌مي فرستن و براي جاهايي هم كه درخواست دادين به همين صورت.

apex
05-19-2008, 04:26 PM
پس اینکه تو Guide مدیریت اقای فهیمی نوشته بود که به من بلافاصله بعد از امتحان یه کارنامه غیر رسمی دادن دیگه جریانش چیه؟
اونکه تو سایت دیده میشه فقط جهت استحضاره و رسمی نیست چون نهایتاً میشه ازش یه پرینت گرفت.

Ordibehesht
05-19-2008, 04:31 PM
فرمت دو تا كارنامه فرق داره ... اوني كه روز امتحان مي دن بالاش نوشته unofficial ... اوني كه از سايت مي بينيد نوشته official for student !!!
مشكل چيه اونوقت ؟

apex
05-19-2008, 05:17 PM
مشکلی نیست. فقط می خواستم بدونم باید مثل Toefl یه 50 روزی علاف بشیم که فهمیدم نه باید 5 دقیقه علاف بشیم تا از نمرمون مطلع بشیم.

یه سوال دیگه سنتر های ابوظبی، آنکارا، استانبول همشون از فردا تا 6 ماه دیگه همه جور روزی نوبت دارند ولی سنتر دبی اصلا تا 6 ماه اینده هیچ روزی خالی نداره. این سنتر تو سایت مشکل داره یا اینکه واقعاً اصلا وقت نداره!!! (البته اینو بگم که خیلی هم روی دبی قسمی ندارم!!)

راستی کشور های دیگه چه جورند مثل ارمنستان و آذربایجان و .... میشه روشون حساب کرد یا بزاریم در کوزه ابشو بخوریم. ;)