توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Gate بدون ویزا در قبرس
zakarya
05-28-2008, 10:24 PM
does any one knows if there is an airport in cyprus which do not need visa for entering cyprus ? the agent of travel agency told me sth i want to know if it is right or not
please guide me
behzaad
05-28-2008, 10:50 PM
does any one knows if there is an airport in cyprus which do not need visa for entering cyprus ? the agent of travel agency told me sth i want to know if it is right or not
please guide me
فکر نمیکنم همچین چیزی باشه. اگه تا چند روز دیگه Verify نشه به علت جلوگیری از پخش شایعات این قسمت رو حذف میکنم.
saeede83
05-29-2008, 11:15 PM
منم روزی که دنبال بلیط قبرس بودم، مسئول هواپیمایی ترکیش بهم گفت یک جزیره ای هست که از استانبول براش پرواز هست و ویزا نمی خواد، جز قبرسه اما از اونجا نمی تونی بری لارناکا یا نیکوزیا. حالا این که چرا نمی شه رفت رو من نمی دونم. بهر حال فکر نمی کنم ویزا نخواستن اونجا دردی رو دوا بکنه
baghaei
05-30-2008, 12:47 AM
این جایی که گفته شده در واقع "قبرس شمالی" هست که جزو خاک ترکیه "به حساب میاد" و برای همین ایرانی ها می تونند بدون ویزا واردش بشن اما از اونجا نمیشه قانوناً به Nicosia یا larnaca رفت. اصلا طرفش نرید !