توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Please Help- GRE
Alireza
11-05-2007, 02:23 PM
دوستانی که 5 آبات GRE میشه بگید در بخش اول Issue Topic ها در مورد چی بودند؟
سلام،
من اونی رو که خودم جواب دادم و یادمه رو میگم:
" دانشگاهها باید از دانشجویانشون بخوان در زمینه های مختلف علمی درس بگذرونن و این بهترین مسیر برای تربیت دانسجویان Well Educated خواهد بود"
Roger
11-05-2007, 06:48 PM
ما توی پاسخنامه سوگند خوردیم که سوالا رو به کسی لو ندیم! ;D ;)
ولی کی به کیه! یک موضوع همین بود که فرمودن. اون یکی تقریبا شبیه این بود که: "امروزه ویدیو وسیله ی بهتری برای داکیومنت کردن وقایع است تا ثبت وقایع به فرمتهای دیگه" یه چیزی تو این مایه ها.
موفق باشی.
Nazanin
11-05-2007, 07:01 PM
2. The video camera provides such an accurate and convincing records of contemporary life that it has become a more important form of documentation than written records.
vahid1982
11-05-2007, 07:29 PM
خداییش جفت topic ها آسون بود من بعضی تاپیک ها رو که میخوندم اصلا نمیفهمیدم چی میگه و من چی باید بنویسم ولی اینا خیلی خوب بودن
Roger
11-05-2007, 10:42 PM
2. The video camera provides such an accurate and convincing records of contemporary life that it has become a more important form of documentation than written records.
دقیقا!!! آفرین به حافظه ی شما!