PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت یا اشتباه تاریخ یا اسم در مدارک ارسالی مانند نمره ی GRE یا Toefl

wow.oops
11-05-2007, 03:58 PM
سلام عزیزان
من یه سوال دارم که شاید به نظر ربطی به این گروه نداشته باشه ولی خوشحال میشم اگه تجربه ای در این زمینه دارین به من اطلاع بدین.
همونطور که میدونین هر اسم فارسی رو به انگلیسی به چند روش میشه نوشت.
مثلا او رو هم میشه به صورت oo نوشت هم ou. مثلا oops یا oups ;)
مشکل من با اسم کوچیکمه. فامیلیم مشکل نداره.
حالا من یه اشتباهی کردم. یه سری از مدارکم مثل Recommendation و transcript رو با oo نوشتم یه سری رو مثل GRE و اسمم تو مقاله هام ou هست. ولی هنوز apply نکردم و تافل هم ندادم. یعنی میتونم تافل و CV رو با هر اسمی که دلم خواست بفرستم.حالا چی کار کنم. این اصلا مساله ی مهمیه؟ تو فرایند admission یا visa مشکلی پیش نمیاد؟ ضمنا من passport هم ندارم. همه ی مشکلاتم هم به خاطر همینه :(
منتظر جوابتون هستم.
ممنونم از توجهتون.

Ordibehesht
11-05-2007, 04:58 PM
به نظر من اگه مي توني rec. letter هات رو عوض كن . سعي كن با اسمي apply كني كه مدارك رسميت مي ره (مثل gre)
براي پاسپورت هم دقت كن اسمت با apply يكي باشه (همچنين تاريخ تولد)

wow.oops
11-05-2007, 05:05 PM
ممنون. اگه میشد که عوض کرده بودم. دیگه نمیپرسیدم. :-\

Ordibehesht
11-05-2007, 05:24 PM
در اين حالت فكر كنم بهتره بقيه مداركت رو با اوني كه gre و مقاله دادي بفرستي
اون دو تا رو مي گي اشتباه تايپي دانشگاه بوده :D

Nazanin
11-05-2007, 07:16 PM
فکر نمی کنم اونقدر مهم باشه... ولی سعی کنید مدارکی که مربوط به خودتون هست و خودتون تهیه می کنید (نه .rec یا transcripts ) از نظر spell اسمتون یکی باشن با پاسپورت.
برای visa هم مهم اینه که اسم پاسپورت و I-20 و فرم های متقاضی یکی باشه.
در نهایت اگه کسی به این موضوع گیر داد (که خیلی احتمالش کمه و شاید فقط در حد سوال باشه) می تونین همین توضیحاتی که اینجا گفتین رو براشون بگین! ;)

ebi613
11-17-2007, 07:02 PM
سلام
يكي بودن اسم كه مهمه
تازه يه نكته هنگام گرفتن پاسپورت فكر مي كنم اسپل اسمت رو هم مي خوان (در اين صورت مي توني خودت انتخاب كني)

vahid1982
11-17-2007, 07:17 PM
یه نکته مهم این هست که وقتی آنلاین ثبت نام میکنی و fee رو پرداخت میکنی هر دانشگاه یک ID به شما اختصاص میده و از اون به بعد با همین ID که معمولا یک شماره هست شناخته میشی. حالا من به 2-1 تا دانشگاه برخوردم که به جای ID و دادن شماره به اسم و فامیل شما واستون فایل میسازن. در این حالت اگه فامیلی که باهاش آنلاین ثبت نام کردی و فامیل سایر مدارکت و نمرات TOEFL و GRE یکی نباشه کارت به مشکل بر میخوره و اینو تو خود سایتشون هم نوشته بود. حواست به این موضوع باشه حتما.

Bita
11-17-2007, 07:48 PM
یکی بودن اسمتون در همه مدارک مهمه. به خصوص اگه کارنامتون مستقیم از طرف دانشگاه بره، ممکنه که براتون دوتا پرونده تشکیل بدن و بگن هر دو ناقص هستن. احتمال دیگری هم که وجود داره اینه که موقع اقدام مشکل ساز نشه، ولی موقع تطابق مدرک رسمیتون دچار مشکل شین و بگن این مدرک مال یکی دیگه است. به طور کلی، کارمندان دانشگاه اگه بخوان میتونن سر این موضوع گیر بدن.

wow.oops
11-17-2007, 09:02 PM
ممنون از جوابها. با این حساب راه حل چیه؟ بعضی دانشگاه ها یه option دارن که توش نوشته که اگه مدارکتون با یه اسم دیگه هست اون اسم رو بنویسین. ولی اونایی که مشخص نشده رو چی؟ خودم اطلاع بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

MahdiR
12-10-2007, 06:28 PM
سلام
من نمی دونم به چه دلیلی (!!) تاریخ تولدم 8 روز اون ور تر روی نمره TOEFL ام ثبت شده. فکر می کنید باعث بشه مشکلی پیش بیاد؟ کسی تا به حال تجربه مشابه داشته؟ من برای هر دانشگاهی که می فرستم یه کپی از نمرم رو می ذارم که بتونن پیداش کنن اما نمی دونم این کار جواب می ده یا نه!

wow.oops
12-10-2007, 06:53 PM
من یکی از دوستام نمره ی GRE ش. این طوری بود. بعضی جاها کارشونو با کامپیوتر انجام میدن. اونا یکم گیر داده بودن بهش. با نامه نگاری و اینا آخر ازش خواستن copy از پاسپورت واسشون بفرسته.

vahid1982
12-10-2007, 07:21 PM
متاسفانه منم 2 روز تاریخ تولد نمره هام با تاریخ تولد اصلی فرق داره امیدوارم مشکلی پیش نیاد

vahid1982
12-17-2007, 09:05 PM
من امروز متوجه شدم به خاطر این تفاوت در تاریخ تولدها برام 2 تا فایل تشکیل داده بودن در واقع یک فایل واسه مدارک و یکی واسه نمره تافل و GRE که وقتی بهشون اطلاع دادم گفتن که این اشتباه شده و merge کردنشون.
خلاصه اگه کسی این مشکل رو داره حواسش به این موضوع باشه.

romeo
12-30-2007, 10:23 AM
فکر نمی کنم اونقدر مهم باشه... ولی سعی کنید مدارکی که مربوط به خودتون هست و خودتون تهیه می کنید (نه .rec یا transcripts ) از نظر spell اسمتون یکی باشن با پاسپورت.
برای visa هم مهم اینه که اسم پاسپورت و I-20 و فرم های متقاضی یکی باشه.
در نهایت اگه کسی به این موضوع گیر داد (که خیلی احتمالش کمه و شاید فقط در حد سوال باشه) می تونین همین توضیحاتی که اینجا گفتین رو براشون بگین! ;)

ای بابا ! یک آدم از خدا بی خبر اومده فامیلی من رو توی پاسپورت عوض کرده من نمیدونم چرا این بیسوادا دست توی هرچیزی میبرن!؟ خدا پدر کسی که این topic رو زد بیامرزه. من فامیلیم با هیچکدوم از مشخصات تافل و gre و online application و recommendation هام نمیخوره ! میشه یکی بگه این فامیلی که توی pass زدن رو باید با چه مدارکی منطبق کرد؟ میشه به دانشگاه گفت I-20 رو با اسم پاسپورت یکی بزنه (در صورتیکه همه مشخصات application و آزمونها یک فامیل دیگه هست؟ البته یک E اضافه خورده)

wow.oops
12-30-2007, 10:38 AM
من با دانشگاه های مختلف تماس گرفتم. گفتن زیاد مهم نیست. همون طور که گفتی فقط یه E اضافه خورده. یه کاری کن تو بعضی دانشگاهها تو On-line Application form ازتون میپرسه که فامیلی دیگه ای دارین یا اینکه اسم های دیگه ای که تو Document هایی که فرستادین هست رو بنویسین. برو اونجا و بنویس این اسم جدیدتو. به graduate office هم میل بزن. مشکلی نیست.

ars
12-30-2007, 10:41 AM
wow.oops راست مي گه در ضمن به نظر من به اين مراكز پليس+10 مراجعه كن بگو فاميلم اسپلش غلطه حتماً بايد يه راهي باشه. در ضمن نگران نباش 3-4 روزه پاسپورت جديد آماده مي شه.

ayaz
12-30-2007, 01:26 PM
من نمی دونم این اداره گذرنامه چیکار میکنه تو پاسپورت پدرمم هرچی دلشون خواسته نوشتن، 10 با رفتم اداره گذرنامه کل و شرق و پلیس+10 می گم این چرا اینجوریه می گن اشتباه شده، اپراتور اشتباه کرده یا موقع چک کردن مشخصات خودتون توجه نکردین. می ترسم برای خودمم خدای نکرده از این مشکلات پیش بیاد.

mamadt
01-06-2008, 02:09 AM
سلام رفقا،

من هم یه اشتباهی کردم و سال تولدمو 1 سال بزرگتر زدم و با همون تاریخ هم واسه سه تا دانشگاه apply کردم.
به ETS، که mail زدم جواب دادن که امکان اصلاح اون تاریخ واسه report های بعدی وجود نداره.

دوستانی که اطلاع دارند اگه راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم:
1- من واسه دانشگاه های آتی که میخوام apply کنم چه پروسه ای رو طی کنم که بعدا مشکلی پیش نیاد؟

2- من برای دانشگاههایی که Apply کردم، mail زدم و اطلاع دادم (هنوز جوابی ندادن)، به نظرتون کار دیگه ای هم لازمه بکنم؟

قربون شما،

MahdiR
01-06-2008, 08:54 AM
َشما برای دانشگاه با تاریخ تولد واقعی تون که در پاسپوت اومده اپلای کنید و نگران تفاوت تاریخ در نمره تافل نباشید. من هم همین مشکل رو داشتم. اکثر جاها که بدون هیچ مشکلی نمرم رو پیدا کردند چند دانشگاه هم که سیستم کاملا اتوماتیکی داشتند با یه تماس تلفنی ساده مشکل حل شد. نگران نباشید.

mehrdad1976
01-06-2008, 12:24 PM
من این مشکلو با اسم فامیلم دارم که اشتباه خورده تو GRE Score Report.
کاری که من کردم اینه که یک صفحه توضیحات عمومی داخل هر یک از package هام می ذارم و موارد عمومی مثل این مورد رو توش توضیح می دم. با این امید که شاید یکی اونجا بخونه و بهش توجه کنه!

vahid1982
01-06-2008, 12:33 PM
شما حتما این مورد رو با دانشگاه هماهنگ کن. من تاریخ تولد اصلیم 2 روز با اونی که روی test score ها بود فرق داشت و سر همین واسم 2 تا پرونده جدا باز کرده بودن. یکی واسه نمرات زبان و یکی کال بقیه مدارک. البته با ایمیل قابل حل هست و من این کار رو کردم و پرونده هام رو merge کردن. شکا هم حتما این کارو بکن مگرنه فکر میکنن پروندت ناقص هست.

mehrdad1976
01-06-2008, 12:38 PM
هماهنگی با همون graduate secretary دانشکده کافیه یا اینکه باید با graduate admission office دانشگاه هماهنگ بشه؟

vahid1982
01-06-2008, 12:41 PM
من با اینکه نمره هام رفته بود به graduate office با دپارتمان هماهنگ کرده بودم که سرش خلوت هست و بهتر جواب میده. اونم بهم گفت که مشکلی نیست و به grad office گفته مشکل منو حل کنن. نیم ساعت بعد دوباره میل زد که مشکل حل شد و پروند هام merge شد. تو سایر دانشگاهها هم همین کارو کردم.

vahid1982
01-16-2008, 12:23 AM
سلام
من به یک مشکلی برخوردم. به خاطر عدم تطابق تاریخ تولد روی کارنامه های Toefll و GRE با تاریخ تولد اصلیم 2-1 تا از دانشگاههایی که apply کردم ازم خواستن که یا اسکن پاسپورت رو براشون بفرستم یا اسکن birth certificate رو بفرستم. پاسپورت که هنوز ندارم و چون سربازی دارم گرفتنش دردسر هست. این birth certificate چی هست؟ میتونم ترجمه شناسنامه رو به جاش بفرستم؟ داراترجمه ها شناسنامه رو ترجمه رسمی میکنن؟
ممنون میشم جواب بدید.

Babak
01-16-2008, 12:34 AM
بله دارالترجمه‌ها شناسنامه رو ترجمه می‌کنند و همون رو می‌تونی به عنوان birth certificate بفرستی.

reza2413
01-16-2008, 10:57 AM
اصلا" Birth Certificate همون شناسنامتونه. فقط هواستون باشه اگه محل تولد يا چيز ديگه ای تو شناسنامتون احتمالا بد خط نوشته خودتون spell دوروستشو به دارالترجمه بدين. ;)

romeo
01-26-2008, 12:04 AM
سلام
من نمی دونم به چه دلیلی (!!) تاریخ تولدم 8 روز اون ور تر روی نمره TOEFL ام ثبت شده. فکر می کنید باعث بشه مشکلی پیش بیاد؟ کسی تا به حال تجربه مشابه داشته؟ من برای هر دانشگاهی که می فرستم یه کپی از نمرم رو می ذارم که بتونن پیداش کنن اما نمی دونم این کار جواب می ده یا نه!

با سلام

کسی توی سایت STUDERA با این مشکل برخورد کرده؟ تاریخ واقعی تولد من 1 روز عقب تر از تاریخی هست که در ETS و STUDERA ثبت کردم. تغییر این تاریخ در ETS امکانپذیر هست اما در STUDERA نمیشه این تاریخ رو تغییر داد. به نظر شما من چطور این مشکل رو برطرف کنم ؟ هنوز نامه ای که به سایت زدم جوابش نیومده.

alishamsing
05-10-2008, 05:40 PM
من همین مشکل رو داشتم. تاریخ تولدم رو وقتی داشتم تافل ثبت نام می کردم عوضی داده بودم و یک روز قبل از تاریخ واقعی بود.

من اولاً به همه دانشگاهها زنگ زدم و همه هم گفتند که مشکلی نیست. یکی دو جا فقط (مثل UCLA) فایلم رو باز کردند و توی پروندم نوشتند.... ولی راه درست رو بعداً کشف کردم و آن این بود که:

زنگ زدم به ETS Customer Care و گفتم اینجوری شده. اونها هم فایلم رو باز کردند و تاریخ رو عوض کردند!

ولی چه سود که مدارک رو فرستاده بودم!!!

امیدوارم کمک کرده باشه.

MST
11-18-2008, 01:47 PM
با سلام
من تاريخ تولدم را براي امتحان GRE اشتباه نوشتم و روز امتحان هم آن را تغيير ندادم.آيا اين مشكلي ايجاد مي كند. چه بايد كرد؟ در پروفايل تافل هم همين اشتباه را كردم كه البته حدود دو هفته بعد از امتحان آن را درست كردم.(طبعا نتايج اعلام و ريپورت نشده بود).در اين مورد چه مشكلي وجود دارد؟
با تشكر

vahid1982
11-18-2008, 03:04 PM
با سلام
من تاريخ تولدم را براي امتحان GRE اشتباه نوشتم و روز امتحان هم آن را تغيير ندادم.آيا اين مشكلي ايجاد مي كند. چه بايد كرد؟ در پروفايل تافل هم همين اشتباه را كردم كه البته حدود دو هفته بعد از امتحان آن را درست كردم.(طبعا نتايج اعلام و ريپورت نشده بود).در اين مورد چه مشكلي وجود دارد؟
با تشكر

من پارسال دقیقا همین اشتباه رو مرتکب شده بودم. یعنی تو کارنامه تافل و GRE تاریخ اشتباه رو نوشته بودم و تو فرم آنلاین دانشگاهها تاریخ صحیح رو نوشتم. کاری که کردم این بود که به تک تک دانشگاهها ایمیل زدم و ماجرا رو توضیح دادم و تاریخ صحیح تولد رو یادآور شدم. این موضوع در صادر کردن I-20 بسیار مهم هست و اگه تاریخ صحیح رو ندید بعدا تو ویزا مشکل ایجاد میشه. اکثرا حرفم رو قبول کردن و فقط 3-2 تا دانشگاه ازم خواستن که براشون birth certificate که همون ترجمه شناسنامه هست یا اسکن پاسپورت رو بفرستم و به این ترتیب مشکل حل شد.
ضمن اینکه اگه هنوز نمره های GRE رو ریپورت نکردید شاید با تماس باهاشون بتونید مشکل رو حل کنید. یه چیزایی در این مورد یادم میاد که پارسال یک نفر تونسته بود تاریخ رو تصحیح کنه.

JUDIABOT
11-18-2008, 03:10 PM
سلام
من دچار یک مشکل شدم نمیدونم چی کار کنم. موقع وارد کردن اطلاعات شخصی تاریخ تولدم رو یک روز جا به جا نوشتم و حالا تافل می گه که دیگه کاری نمی شه کرد . به نظرتون خیلی مهمه؟؟

vahid1982
11-18-2008, 03:13 PM
سلام
من دچار یک مشکل شدم نمیدونم چی کار کنم. موقع وارد کردن اطلاعات شخصی تاریخ تولدم رو یک روز جا به جا نوشتم و حالا تافل می گه که دیگه کاری نمی شه کرد . به نظرتون خیلی مهمه؟؟

شما اگه این تاپیک رو کامل بخونی جواب سوالت رو پیدا میکنی

Sara.Sh
11-18-2008, 05:30 PM
سلام

من یکی از دوستام نمره ی GRE ش. این طوری بود. بعضی جاها کارشونو با کامپیوتر انجام میدن. اونا یکم گیر داده بودن بهش. با نامه نگاری و اینا آخر ازش خواستن copy از پاسپورت واسشون بفرسته.

َشما برای دانشگاه با تاریخ تولد واقعی تون که در پاسپوت اومده اپلای کنید و نگران تفاوت تاریخ در نمره تافل نباشید. من هم همین مشکل رو داشتم. اکثر جاها که بدون هیچ مشکلی نمرم رو پیدا کردند چند دانشگاه هم که سیستم کاملا اتوماتیکی داشتند با یه تماس تلفنی ساده مشکل حل شد. نگران نباشید.

من همین مشکل رو داشتم. تاریخ تولدم رو وقتی داشتم تافل ثبت نام می کردم عوضی داده بودم و یک روز قبل از تاریخ واقعی بود.
من اولاً به همه دانشگاهها زنگ زدم و همه هم گفتند که مشکلی نیست. یکی دو جا فقط (مثل UCLA) فایلم رو باز کردند و توی پروندم نوشتند.... ولی راه درست رو بعداً کشف کردم و آن این بود که:
زنگ زدم به ETS Customer Care و گفتم اینجوری شده. اونها هم فایلم رو باز کردند و تاریخ رو عوض کردند!
ولی چه سود که مدارک رو فرستاده بودم!!!
امیدوارم کمک کرده باشه.

و ...

jlklk
11-20-2008, 10:35 AM
با سلام
من سال گذشته آزمون GRE رو دادم (هم جنرال و هم سابجکت)، امسال مجددا این دو رو تکرار کردم، اما یه مشکلی وجود داره. فامیل من دو کلمه ای هست. سال گذشته من فامیلم رو چسبیده نوشتم، اما امسال با یک space از هم جداشون کردم. حالا می حواستم ببینم چطور میشه توی ارسال نمراتم همه نمره ها با هم ارسال شه؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بگه.
پ.ن.: من قبلا اینو توی یه تاپیک مجزا مطرح کرده بودم که بنا به گفته دوست عریزمون sara.sh اینجا مجددا مطرح کردم.

Sadra
11-20-2008, 12:51 PM
با سلام
من سال گذشته آزمون GRE رو دادم (هم جنرال و هم سابجکت)، امسال مجددا این دو رو تکرار کردم، اما یه مشکلی وجود داره. فامیل من دو کلمه ای هست. سال گذشته من فامیلم رو چسبیده نوشتم، اما امسال با یک space از هم جداشون کردم. حالا می حواستم ببینم چطور میشه توی ارسال نمراتم همه نمره ها با هم ارسال شه؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بگه.
پ.ن.: من قبلا اینو توی یه تاپیک مجزا مطرح کرده بودم که بنا به گفته دوست عریزمون sara.sh اینجا مجددا مطرح کردم.

من پارسال که به صورت حضوری ثبت نام کردم اسمم که دو قسمتی بود رو جدا نوشتم بعد توی Admission Ticket بهم چسبیده نوشته شده بود اما اگه از علامت - استفاده کنید دیگه بهم نمی چسبونند. احتمالا توی ثبت نام online بشه 2 قسمتی نوشت.

alishamsing
11-24-2008, 01:47 AM
من پارسال تاریخ تولدم رو اشتباه نوشته بودم و با یک تلفن به مرکز تلفن ets مشکل حل شد. بهشون تلفن بزنید و بگید که فایلتون رو درست کنند. نباید مشکلی باشه.

OK
01-15-2009, 06:18 PM
تو تاریخ تولدم اشتباه شده, چجوری میشه درستش کرد؟به جای 6/9 نوشته شده 9/ 6 یعنی روز و ماهش جابجا نوشته شده؟
به چه ایمیلی ازets باید ایمیل بزنم؟
چقدر طول میکشه تا درست بشه؟
مرسی

yaserb
01-15-2009, 06:51 PM
You can contct ETS and share the problem with them via gre-info@ets.org

Having said that if you are born on supposedly at July, 6 (1985), you should type:

07/06/1985

MONTH/DAY/YEAR

m_e1363
02-03-2009, 09:49 AM
سلام

اسم من دو قسمتي هست و به عبارتي پسوند داره. اما توي كارنامه تافلم(pBT ) فقط قسمت اصلي اومده و پسوند نداره. نميدونم خودم موقع ثبت مان ننوشتمش يا اينكه ETS به علت طولاني شدن حذفش كرده. البته سر امتحان حواسم بود و به اون آقاي مسئول گفتم، اما اون گفت اگه پسوند اسمت نيست اشكالي نداره و لازم نيست كه اسمتو تصحيح كني. حالا به نظرتون ممكنه مشكلي پيش بياد؟ الان يكي از دانشگاههايي (McMaster) كه همون موقع امتحان (Nov 2008) سفارش دادم تا نمره براش ارسال بشه، ميگه نمرت نرسيده! ممكنه ايراد از اين باشه؟ حالا چيكار كنم؟!
ممنون از كمكتون

Sara.Sh
02-03-2009, 09:54 AM
سلام
اسم من دو قسمتي هست و به عبارتي پسوند داره. اما توي كارنامه تافلم(pBT ) فقط قسمت اصلي اومده و پسوند نداره. نميدونم خودم موقع ثبت مان ننوشتمش يا اينكه ETS به علت طولاني شدن حذفش كرده. البته سر امتحان حواسم بود و به اون آقاي مسئول گفتم، اما اون گفت اگه پسوند اسمت نيست اشكالي نداره و لازم نيست كه اسمتو تصحيح كني. حالا به نظرتون ممكنه مشكلي پيش بياد؟ الان يكي از دانشگاههايي (McMaster) كه همون موقع امتحان (Nov 2008) سفارش دادم تا نمره براش ارسال بشه، ميگه نمرت نرسيده! ممكنه ايراد از اين باشه؟ حالا چيكار كنم؟!
ممنون از كمكتون

سلام
با دانشگاه تماس بگیرین و در مورد این مشکل-حذف پسوند اسمتون- توضیح بدین. فکر نمیکنم حذف پسوند اسمتون باعث عدم ریپورت نمره بشه.

m_e1363
02-03-2009, 12:52 PM
سلام
ممنون از جوابتون
مطمئنا" باعث عدم ريپورت كه نميشه. ولي آيا ممكنه باعث اشكال در پيدا كردن نمره من توسط دانشگاه بشه و نمرومو به پرونده اضافه نكنن؟!

Sara.Sh
02-03-2009, 05:51 PM
سلام
ممنون از جوابتون
مطمئنا" باعث عدم ريپورت كه نميشه. ولي آيا ممكنه باعث اشكال در پيدا كردن نمره من توسط دانشگاه بشه و نمرومو به پرونده اضافه نكنن؟!

سلام
خواهش می کنم. من هم به همین دلیل گفتم با دانشگاه تماس بگیرین و براشون توضیح بدید. فکر میکنم از روی سایر اطلاعات شخصی شما بتونند تطابق بدند.

kbigdelysh
02-03-2009, 07:57 PM
من که می برا ucf اپلای کردم بشون گفتم که فامیل من دو قسمتی هست (به این جور فامیل ها می گن hyphenated) و گشت پیداش کرد.

m_e1363
02-03-2009, 09:05 PM
يعني قسمت دوم فاميلتون هم تو كارنامه بود يا اينكه فقط قسمت اصلي فاميلتون توي كارنامه ذكر شده بود؟

kbigdelysh
02-04-2009, 11:59 PM
يعني قسمت دوم فاميلتون هم تو كارنامه بود يا اينكه فقط قسمت اصلي فاميلتون توي كارنامه ذكر شده بود؟

قست دوم توی کارنامه بود ولی چسبیده به قسمت اول و دیگه اینکه یه middle name هم درش بود که نباید می بود(البته تقصیر خودم بود، چون فکر می کردم قسمت اول فامیلم middle name محسوب میشه)
مثلا اگه اسم من مهرداد صولتی هشجین(mehrdad solati hashjin ) باشه اسممو نوشته بود:

mehrdad s solatihashjin

مینا
04-26-2010, 01:00 PM
سلام
من اسمم توی تمام مدارکم esmaeel (اسماعیل) نوشته شده اما توی پاسپورت اسمم رو esmaeil نوشتن . الان موندم چی کار کنم . بهتره برم پاسپورتمو عوض کنم ؟ نظر دوستان چیه ؟

mojedy
04-26-2010, 01:06 PM
سلام
من اسمم توی تمام مدارکم esmaeel (اسماعیل) نوشته شده اما توی پاسپورت اسمم رو esmaeil نوشتن . الان موندم چی کار کنم . بهتره برم پاسپورتمو عوض کنم ؟ نظر دوستان چیه ؟

بنظرم عوض کردن پاسپورت کم هزینه ترین راه باشه ..