توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نام آنلاين GRE و سوالات...
Sina Rezazadeh
11-06-2007, 05:17 PM
براي ثبت نام آنلاين بايد حتمن كرديت كارد داشته باشيم يا ميتونيم مثل TOEFL از موسسات داخل Voucher بگيريم؟
ثبت نام حضوري چطوره؟
به نظرتون اگه 2 فوريه امتحان بدم براي آمريكا و كانادا دير نيست؟
Roger
11-06-2007, 07:12 PM
نه واسه GRE هم مثل تافل می تونی به سنجش مراجعه کنی و پولشو به ریال پرداخت کنی. بعدش اونا ووشر بهت می دن تا بری رو سایت رجیستر کنی.
موفق باشی
Sina Rezazadeh
11-06-2007, 07:36 PM
ممنون. اما نگفتي 2 فوريه ديره يا نه؟
wow.oops
11-06-2007, 08:21 PM
نه. این طوری نیست. voucher نداریم واسه GRE . اصلا ثبت نام online نداره. GRE تو ایران کاغذیه.نوع General هم 5 آبان برگزار شد. اون یکیش بهمنه. چرا از خود سنجش نمی پرسی. اونجا مرجع معتبر تریه. لطفا عزیزان اطلاعات درست بدن. اینم تلفن سنجش 02188922242
vahid1982
11-06-2007, 08:56 PM
نه. این طوری نیست. voucher نداریم واسه GRE . اصلا ثبت نام online نداره. GRE تو ایران کاغذیه.نوع General هم 5 آبان برگزار شد. اون یکیش بهمنه. چرا از خود سنجش نمی پرسی. اونجا مرجع معتبر تریه. لطفا عزیزان اطلاعات درست بدن. اینم تلفن سنجش 02188922242
درسته اگرم بشه آنلاین ثبت نام کرد دیگه به voucher و سازمان سنجش ربط پیدا نمیکنه که آنلاین پول رو میدی و ثبت نام میکنی. این چیزایی که آقای Roger گفت مربوط به ibt میشه نه GRE
در ضمن اینکه دیر میشه یا نه به deadline دانشگاهها بستگی داره و اینکه آیا استادی برای اینکه دربارت نظر بده این نمره رم میخواد یا نه
Roger
11-06-2007, 09:09 PM
درسته اگرم بشه آنلاین ثبت نام کرد دیگه به voucher و سازمان سنجش ربط پیدا نمیکنه که آنلاین پول رو میدی و ثبت نام میکنی. این چیزایی که آقای Roger گفت مربوط به ibt میشه نه GRE
در ضمن اینکه دیر میشه یا نه به deadline دانشگاهها بستگی داره و اینکه آیا استادی برای اینکه دربارت نظر بده این نمره رم میخواد یا نه
ببینم مگه واسه GRE هم همین سیستم ووشر رو سنجش برقرار نکرده بود؟ من خودم آنلاین ثبت نام کرده بودم ولی فکر می کردم که می شه واسه GRE به بانک مراجعه کرد، آخه این لینک رو ببینین:
http://82.99.202.130/Gre/1386/860508_01.php
پس این چیری که تو این صفحه نوشته معنیش چیه؟
به هر حال ببخشید اگه اشتباه برداشت کرده بودم ...
vahid1982
11-06-2007, 09:16 PM
اگه کسی بخواد از سنجش ثبت نام کنه فقط پول رو میریزی بانک و رسید رو میدی سنجش و فرم رو پر میکنی و خود سنجش مدارک رو میفرسته ETS و کارای ثبت نام رو خودش انجام میده دیگه voucher نمیخواد. من خودم سنجش ثبت نام کرده بودم.
به هر حال این اشتباها پیش میاد مهم این هست که اگه بقیه اطلاعی در این زمینه دارن اصلاحش کنن.
Roger
11-06-2007, 09:21 PM
اگه کسی بخواد از سنجش ثبت نام کنه فقط پول رو میریزی بانک و رسید رو میدی سنجش و فرم رو پر میکنی و خود سنجش مدارک رو میفرسته ETS و کارای ثبت نام رو خودش انجام میده دیگه voucher نمیخواد. من خودم سنجش ثبت نام کرده بودم.
به هر حال این اشتباها پیش میاد مهم این هست که اگه بقیه اطلاعی در این زمینه دارن اصلاحش کنن.
اوپس. حالا گرفتم قضیه رو.
درسته چون واسه ی GRE سایت ETS پروفایلی بهت نمی ده پس رجیستر کردن ووشر به صورت آنلاین هم عملا امکان پذیر نخواهد بود.
شرمنده از اشتباهی که پیش اومد. عذر می خوام از همه ی دوستان.
Sina Rezazadeh
11-07-2007, 05:47 PM
ممنون از جوابها. ثبت نام آنلاين GRE كاغذي هم داريم. اينو ببينيد. https://web1.gre.org:446/gre/gremain_reg.htm
اما چرا اينقدر تاريخهاي GRE محدوده؟ زودتر از 2 فوريه ديگه نداريم تو ايران؟ اگه هست، كسي هست كه بخواد جاشو واگذار كنه؟
در ضمن فكر كنم بقيه موسسات هم غير از سنجش GRE برگزار كنن. چون تو همين صفحه ثبت نام جلوتر كه ميري ميتوني 2 تا جا به عنوان انتخاب اول و دوم انتخاب كني كه آمل، اصفهان، اروميه، و تهران (امير بهادر و سنجش) جزء انتخابها هستن.
اما با توجه به Deadline دانشگاههاي آمريكا به هيچ كدوم نميرسه نتيجه 2 فوريه. مخصوصن كه GRE كاغذي 6 هفته طول ميكشه برسه. به نظرتون چاره چيه؟
vahid1982
11-07-2007, 06:10 PM
میتونی بری دبی GRE کامپیوتری بدی چون نه تنها ایران بلکه هیچ جا دیگه GRE paper base زودتر از بهمن نداریم. ولی گویا سنجش چند روز پیش واسه یه GRE خارج از نوبت ثبت نام میکرد یه زنگ بزن سنجش ببین جریان چیه
behzaad
11-07-2007, 08:22 PM
این GRE کامپیوتری هم مثل تافل IBT و PBT، از زمین تا آسمون با کاغذی فرق میکنه. اون GRE خارج از نوبت یا به اصطلاح Stand By هم جوابش دیرتر از GRE رسمی میاد. پول اضافه باید پرداخت کنید و ظاهراً تضمینی هم در کار نیست چون اصلاً Register درست و حسابی انجام نمیشه.
Sina Rezazadeh
11-08-2007, 10:13 AM
دوستان اونطوري كه تو سايت چند تا دانشگاه آمريكا ديدم، اين Deadlineها براي Application هست و مهلت File Completion يكي دو ماهي بعدتره. فكر ميكنم براي بقيه هم كه ننوشتن يه همچين مهلتهايي باشه كه TOEFL و GRE مون بياد. درسته؟
vahid1982
11-08-2007, 10:49 AM
دوست من همونطور که قبلا گفته شده اکثر بچه ها نمره های TOEFL و GRE اونها بعد از deadline میرسه. ولی شما باید تا deadline یه کپی unofficial از نمرتون واسه دانشگاه بفرستید تا کار رسیدگی به مدارکتون شروع بشه.
Sina Rezazadeh
11-22-2007, 08:23 AM
دوستان من ميخوام كرديت كارد بگيرم و GRE رو آنلاين ثبت نام كنم. از اين لينك كه قبلن هم گفته بودم. https://web1.gre.org:446/gre/gremain_reg.htm
به نظرتون مشكلي ايجاد ميشه؟ چون من تو فوروم اصلن نديديم كسي حرف از ثبت نام آنلاين GRE بزنه.
vahid1982
11-22-2007, 10:26 AM
GRE به صورت paper base تو ایران محدودیت ثبت نامی مثل ibt و pbt نداره. تو بازه ای که سنجش مشخص میکنه میتونید راحت برید ثبت نام کنید و اینطوری نیست که فقط یه تعداد خاص بتونن ثبت نام کنن. واسه همین هست که کسی آنلاین ثبت نام نمیکنه.
سلام
من برای GRE پنجم آبان ماه اینترنتی ثبت نام کرده بودم ولی تا قبل از امتحان تیکت برام نیومد برای همین امتحانو از دست دادم.
یک هفته بعد از امتحان برام دفترچه اومد و چند وقت پیش هم یک صورتحساب اومد که کردیت کارتتون Decline شده و الان نه تنها پول امتحانو باید بدی بلکه باید 20 دلار هم جریمه بدی!! و گرنه هر چی نمره تو ETS داری گرو گرفته می شه.
می خواستم بیبنم راهی نداره که بشه این مشکلو حل کرد. کسی همچین حالتی براش پیش اومده بوده؟
چون من اصلاً برام کارت نیومده بود. تازه نه تنها اون همه پولی که اول داده بودم دود شد باید دوباره بهشون برای امتحان نداده پول بدم.
نمی دونم اگر پولو ندم واقعاً نمره ها رو بلوکه می کنن؟
مرسی.
wow.oops
12-10-2007, 07:47 PM
منم credit card ام مشکل داشت. یعنی اولش نمی دونستم بعد فهمیدم. iهمه جا credit card ای که داشتم Decline شد غیر از ETS که تلفنی زنگ زده بودم. ولی نمرم رو بهم گفت. حالا چی میشه. بعدا برام نامه میاد؟ چند وقت بعد برای شما نامه اومد؟ چه قد این ETS پر رو تشریف داره. همش می خوان از آدم پول بکشن.
wow.oops
12-11-2007, 11:12 PM
حالا چی کار کنم. باید دوباره score ها رو report کنم؟ نمی تونم منتظر بمونم. لطفا راهنمایی کنید.
من صد در صد مطمئن نیستم ولی چون گفتی کارتت همه جا رد شده به احتمال خیلی زیاد از طرف ETS هم رد می شه. شاید اونا نمره ها رو report بکنن ولی بعداً باید پولشونو بدی.
r_mc81
12-12-2007, 04:57 PM
شما از كجا كارتتون و تهيه كرده بوديد؟ از Payment.ir يا Persianec.com ؟ كارتتون Visa بود يا MasterCard ؟ ارز كارتتون يورو بود يا دلار؟ لطفا جواب بديد اين قضيه خيلي جديه.
wow.oops
12-15-2007, 09:33 AM
سلام ببخشید الان جواب میدم. من کارتم shopping safe visa card بود. کارتم مال دوستم تو us بود. چون قوانینو نمیدونستیم اشتباه پیش اومد. با این جور کارتها فقط از یه جا میشه خرید کرد. چون یه جای دیگه من از این کارت استفاده کرده بودم دیگه واسه جاهای دیگه decline شد.
اگه میخواین ببینین کارتتون GRE رو پرداخت کرده یا نه به پیغام آخرش توجه کنین. اگه گفت کارتتون مثلا 78 دلار charge شد یعنی پرداخت شده. واسه من این پیغامو نداد.
من به GRE میل زدم. جواب دادن که کارتتون decline شده. بعد یه شماره Fax بهم دادن و یه address که گفتن پرداخت کن. من به دوستم گفتم اون زنگ زد و پرداخت کرد. مشکلم حل شد و جریمه هم نگرفتن. من فکر میکنم ayaz هم اگه قبل از اینکه ticket ها رو ETS پست کنه متوجه میشد مشکلی پیش نمیومد. من این تاپیک و Pin میکنم تا اینو بچه ها ببینن و مشکل ما براشون تکرار نشه.
سلام.
من دوبار خواستم از طریق کردیت کارت برای gre تاریخ 5 آبان سازمان سنجش ثبت نام online کنم ولی هر دو بار کارتم رد شد( حالا بماند که من از کدوم شرکت کارت گرفتم!!! >:( ). و برای این دوبار ثبت نام هیچ ticket یا تائیده ای هم برام نیومد.
بعد اومدم از طریق سنجش ثبت نام کردم (یعنی کل مبلغ 170 دلارو نقدی پرداخت کردم) . حالا ETS نمره من رو نمی فرسته و میگه باید 170 دلار بدهی معوقه ثبت نام online رو بدی . هر چقدر هم براشون ایمیل می فرستم و قضیه رو توضیح می دهم که من هزینه ثبت نام رو به سازمان سنجش پرداخت کردم، قبول نمی کنن.
امروز رفتم سنجش ، آقای دکتر آساری که مسئول امتحانهاست گفت من براشون ایمیل می زنم . ولی من مطمئن نیستم که ETS قبول کنه و من مجبورم 170 دلار دیگه بفرستم. این رو به عنوان یک تجربه نوشتم تا دوستان دیگه مثل من وقت و هزینه شون تلف نشه و اگر کردیت کارت از شرکتی میگیرن، اول از معتبر بودنش مطمئن باشند و دوم اینکه اصلا به تاریخ انقضاء کارت اطمینان نداشته باشند و سعی کنند هر چه زودتر خرجش کنند.
hamed.samarghandi
12-18-2007, 12:37 AM
منم یه مشکل مشابه دارم. واسه امتحان 2 بهمن ثبت نام کردم ولی کارتم decline شد. بدش واسه امتحان آبان ماه standby ثبت نام کردم، ولی الان ets نمره من رو نگهداشته و میگه 190 دلار باید بدی تا نمره report بشه. بهشون میگم اصلا نمی خوام دوباره امتحان بدم. میگه اول 190 دلار رو میدی، بعد امتحان رو cancel میکنی و 85 دلار پس میگیری. :(
خیلی وضع مالی خوبه... این ets هم نفس میکشی میگه پول بده...
hoomer
01-02-2008, 09:46 AM
سلام
من نمره GRE رو با تلفن گزارش كردم. هيچ ايرادي هم از من نگرفت و آخرش گفت كه نمره من گزارش خواهد شد.
نكتهاي كه هست اينه كه من EXP date مستر كارتمو اشتباه وارد كرده بودم. حالا ميخوام بدونم آيا نمرم واقعا گزارش ميشه يا نه؟
زماني كه ميخواستم نمره GRE رو با تلفن دريافت كنم هم همين قضيه پيش اومد و من EXP date رو اشتباه وارد كردم ولي نمرمو گرفتم ???
آيا دوستاني بودن كه زمان گزارش نمرات با تلفن اطلاعاتشون رو اشتباه وارد كرده باشن؟ همونجا ازتون ايراد ميگيره ديگه؟ يا اينكه اطلاعات credit card بعدا چك ميشه؟
wow.oops
01-02-2008, 09:58 AM
یه Email به Contact us تو سایت GRE بزن و بهشون بگو. این پست ها رو هم بخون
این طور که به نظر می رسه اطلاعاتو بعداً چک می کنن.
mg1362
01-02-2008, 01:53 PM
اطلاعات مربوط به Credit بعدا چك ميشه. من براي ارسال نمره تافل Credit رو اشتباه وارد كردم. پشت تلفن هم ايرادي نگرفت. ولي هم اون نمره رو ارسال نكرد هم فايلم رو بلوكه كرد تا براشون چك بفرستم . خلاصه كلي مصيبت كشيدم تا دوباره راه افتاد
zy neo
02-16-2008, 01:03 AM
از این بحث خیلی گذشته. اما من میخوام برای GRE Subject ثبت نام کنم و تهران نیستم. میتونم آنلاین ثبت نام کنم. مراحل رو که رفتم به نظر مشکلی نبود. تهران (سازمان سنجش)، اصفهان، آمل، ... مرکز داره. کسی قبلاً این کار رو کرده؟ مشکلی پیش نیومده، مثلاً از طرف سازمان سنجش؟
negin62
02-17-2008, 11:25 AM
سلام به همه...برای ثبت نام CB GREدر دوبی باید ONLINاقدام کرد و کارت اعتباری لازمه؟؟و اساسن کتابا و منابع امتحانCOMPUTER BASE با
PBفرق داره?
doogdoog
02-17-2008, 04:46 PM
یادوبی یا ارمنستان یا ترکیه یا ... باید با کردیت ثبت نام کرد.
منابع فرقی نداره ولی GRE CBT چون CAT هست(COMPUTER ADAPTIVE TEST) سخت تره. یعنی اینکه شما وقتی داری سوال ها را جواب می دی اگر 4 تای اول را مثلا درست جواب بدی در سوال پنجم با سوال سخت تری نسبت به فردی مواجه می شوی که مثلا در 4 سوال قبلی یک سوال را غلط جواب داده. دوستان اگر کسی درباره تاریخ و نحوه ثبت نام اطلاعی داشت ما رو هم بخبراند.
این جا هم شاید کمک کنه http://securereg3.prometric.com/Welcome.aspx?msg=EMExpSes
ولی دیدین مثلا می ری فلان آژانس می گه امتحان آیلتس+ ویزا+ سه شب و دو روز + ناهار و شام + کوفت و زهرمار ، n هزار تومان! اگر کسی از این آژانس ها که برای gre از این کارا بکنه پیدا کرد لطفا خبر بده.
Roya82
12-05-2008, 10:22 AM
اطلاعات مربوط به Credit بعدا چك ميشه. من براي ارسال نمره تافل Credit رو اشتباه وارد كردم. پشت تلفن هم ايرادي نگرفت. ولي هم اون نمره رو ارسال نكرد هم فايلم رو بلوكه كرد تا براشون چك بفرستم . خلاصه كلي مصيبت كشيدم تا دوباره راه افتاد
خب شما به چه حسابی چک فرستادی؟ من هم همچین مشکلی برام پیش اومده.
Jupiter1
12-05-2008, 12:49 PM
سلام
من برای GRE پنجم آبان ماه اینترنتی ثبت نام کرده بودم ولی تا قبل از امتحان تیکت برام نیومد برای همین امتحانو از دست دادم.
یک هفته بعد از امتحان برام دفترچه اومد و چند وقت پیش هم یک صورتحساب اومد که کردیت کارتتون Decline شده و الان نه تنها پول امتحانو باید بدی بلکه باید 20 دلار هم جریمه بدی!! و گرنه هر چی نمره تو ETS داری گرو گرفته می شه.
می خواستم بیبنم راهی نداره که بشه این مشکلو حل کرد. کسی همچین حالتی براش پیش اومده بوده؟
چون من اصلاً برام کارت نیومده بود. تازه نه تنها اون همه پولی که اول داده بودم دود شد باید دوباره بهشون برای امتحان نداده پول بدم.
نمی دونم اگر پولو ندم واقعاً نمره ها رو بلوکه می کنن؟
مرسی.
موضوعات ترکیب شدند، از دوستان عزیزم خواهش دارم کمی قبل از ایجاد موضوع جدید در میان موضوعات موجود
جستجو کرده و سوال خود رو در موضوع مربوطه مطرح کنند تا بدین گونه از انباشته شدن موضوعات و تاپیک های مشابه
جلوگیری شده و از سردرگمی کاربرانی که تازه به فروم وارد شده اند کاسته شود...
با تشکر
:)
hooman_teh
12-22-2008, 04:31 PM
دوستان من قصد دارم براي جي آر اي 3 اسفند سنجش آن لاين ثبت نام كنم. ولي بعد از خوندن اين تاپيك حسابي خوف برم داشت!!
تا حالا كسي بوده كه آن لاين براي جي آر اي جبرال ثبت نام كنه و مشكل نداشته باشه؟ و همه چيز خوب پيش بره؟