PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آزاد کردن مدرک لیسانس وقتی مدرک موقت اون دست دانشگاه فوقه؟

sadigheh
06-19-2008, 08:21 AM
سلام
راستش من هر چی Search کردم جواب دقیقی برای این سوال پیدا نکردم:
من مدرک موقت لیسانسم رو دادم دانشگاهی که دارم فوق میخونم، فوقم هم تموم نشده، و الام میخوام
دانشنامه لیسانسم رو آزاد کنم. از اون طرف دانشگاه فوقم (دانشگاه شیراز) مدرک موقت رو بهم نمیده و از این طرف دانشگاه
لیسانسم (شریف) میگه اگه مدرک موقت رو نیارید نمیشه!
ممنون میشم اگه کمک کنید.

صدیقه اسدی

pegah57
06-19-2008, 08:54 AM
سلام

شما وقتی دانشجو هستید با کاریابی که نمی تونین آزاد کنید. پس باید تعهدتون رو بخرید. وقتی مدرکی دال بر پرداخت هزینه تعهدتون به دانشگاه فوقتون نشون می دین، احتمالاً نباید مشکلی پیش بیاد!

sadigheh
06-19-2008, 10:19 AM
آره میخوام مدرکم رو بخرم ولی مشکل اینه که فوقم رو هنوز تموم نکردم و نمیتونم تصفیه کنم که
بعد بیام سراغ لیسانس. در واقع میخوام مدرک لیسانسم رو بخرم بدون اینکه برای مدرک فوق اقدامی کرده باشم.

Pink Floyd
06-19-2008, 10:30 AM
سلام
راستش من هر چی Search کردم جواب دقیقی برای این سوال پیدا نکردم:
من مدرک موقت لیسانسم رو دادم دانشگاهی که دارم فوق میخونم، فوقم هم تموم نشده، و الام میخوام
دانشنامه لیسانسم رو آزاد کنم. از اون طرف دانشگاه فوقم (دانشگاه شیراز) مدرک موقت رو بهم نمیده و از این طرف دانشگاه
لیسانسم (شریف) میگه اگه مدرک موقت رو نیارید نمیشه!
ممنون میشم اگه کمک کنید.

صدیقه اسدی

درود
سؤال اول خودتون گواهی موقت رو دادید به دانشگاه فوقتون؟
چون برای فوق میدونم خود دانشگاه فوقتون از دانشگاه لیسانس تاییدیه تحصیلی میگیره و اصلا" نیازی به تحویل گواهی موقت نیست.
ضمنا" بدون گواهی موقت به شما هیچ دانشنامه ای نمیدن اینو زیر گواهی موقت هم نوشته که برای گرفتن دانشنامه ارائه این گواهی الزامیست.

sadigheh
06-19-2008, 12:34 PM
آره من خودم دادم ولی از دوستام پرسیدم میگن که الزامی بوده که این مدرک
رو تحویل بدی و اونا هم دادند!

Pink Floyd
06-19-2008, 12:39 PM
آره من خودم دادم ولی از دوستام پرسیدم میگن که الزامی بوده که این مدرک
رو تحویل بدی و اونا هم دادند!

درود
وا... من اصلا" گواهی موقت تحویل ندادم و تا جایی که میدونم دانشگاه خودش از دانشگاه لیسانس درخواست تایید مدرک میکنه.
بازم بهر حال فکر کنم بشه از دانشگاه فوقتون گواهی موقت لیسانس رو پس بگیرید.تلاش خودتون رو بکنید.
موفق باشید.

sadigheh
07-26-2008, 11:24 PM
سلام
من هنوز در گیرودار گرفتن مدرک موقت لیسانسم از دانشگاه
فوقم هستم. دانشگاه فوقم بهم میگه که وزارت علوم یه قانون جدید
داره که این مدرک رو به دانشجو ندیم. کسی تا حالا با همچین
مشکلی بر نخورده؟ اگه وزارت علوم دستور داده پس بقیه دانشگاهها هم
باید اینجوری باشند! لطفا اگه تا حالا با هنچنین چیزی برخوردید راهنمایی
کنید که چه کارهایی میشه کرد.

پیشاپیش ممنون
صدیقه اسدی

azadeh25
08-04-2008, 07:43 PM
مدرک موقت لیسانس من (صنعتی اصفهان) هم دست دانشگاه فوقمه ( دانشگاه آزاد >:() و جزو مدارکی بود که حتماً باید تحویلشون میدادیم واسه ثبت نام. منم موندم که چه جوری مدرک رو ازشون بگیرم تا بتونم برای دانشنامه لیسانس اقدام کنم. شاید بشه درخواست داد به دانشگاه و مثلاً کارت ملی و... گرو بذاریم :-\ تا گواهی موقت رو بدن دستمون.!!!!!!!

moaveni
08-04-2008, 08:10 PM
خانم آزاده

شما باید با دانشگاه فوقتون مساله رو مطرح کنید و مشکلتون رو توضیح بدید. مطمئنا با شما همکاری خواهند کرد.
راه دوم اینه که به دانشگاه لیسانس مشکلتون رو بگید شاید رضایت دادن که بدون ارائه گواهی موقت دانشنامه را بدهند.(البته احتمال موفقیت راه دوم بمراتب از راه اول کمتر است)

موفق باشید