PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زبان هلندی

aida_vet
08-02-2008, 12:47 AM
این درسته که برای تحصیل در دانشگاههای هلند باید امتحان زبان هلندی داد؟ ???

femiran
08-02-2008, 01:46 AM
در هلند هم رشته‌ها به زبان انگلیسی وجود دارند هم هلندی. ولی بیشتر رشته‌های لیسانس هلندی هستن که اگه میخواهید اونها رو بخونید حتما باید هلندی بدونید. معمولا یک سال بهتون وقت داده میشه تا در کلاسهای زبان شرکت کنید و امتحان بدید که قبولی اون مهمه برای درس خوندن در رشته مورد نظر.

poory
08-02-2008, 02:43 PM
ولی خب برای فوق لیسانس اغلب چون رشته ها انگلیسی هستش و مردم هم انگلیسیشون خوبه، برای تحصیلات تکمیلی زیاد مشکلی وجود نداره.

sysbiosys
08-02-2008, 05:13 PM
دوره های PhD و فوق لیسانس در هلند اغلب به زبان انگلیسی هست . حتی برای زندگی در هلند هم نیازی نیست هلندی بلد باشید چون اکثر مردم انگلیسی بلدند. البته تو خود دانشگاههاشون مراکزی برای آموزش زبان هلندی وجود داره که اگر کسی دوست داشت می تونه یاد بگیره....

سهیل
08-02-2008, 05:39 PM
اصلا لازم نیست، مگر برای لیسانس ...
در ضمن به شوخی میگن خود مردم هلند هم انگلیسیشون از هلندیشون بهتره :D

poory
08-07-2008, 10:52 PM
سوالی که برای من پیش اومده اینه که برای موندن در هلند و کار کردن در یک شرکت در آنجا، آیا نیازی به دانستن زبان هلندی هست یا نه؟ آیا فضای انگلیسی حرف زدن دائمی در آنجا وجود دارد یا به خاطر ترجیح آنها باید هلندی هم یاد گرفت؟

femiran
08-08-2008, 12:23 AM
سوالی که برای من پیش اومده اینه که برای موندن در هلند و کار کردن در یک شرکت در آنجا، آیا نیازی به دانستن زبان هلندی هست یا نه؟ آیا فضای انگلیسی حرف زدن دائمی در آنجا وجود دارد یا به خاطر ترجیح آنها باید هلندی هم یاد گرفت؟

بستگی به مدرکتون و مهارتتون داره. معمولا برای کسانی که دکترا دارن شاید شرکت‌هایی پیدا بشن که شما رو بدون اینکه هلندی بدونین استخدام کنن. ولی خوب خیلی محدودن. معمولا شرکتها از شما میخوان به دو تا زبون مسلط باشید ( این تجربه شخصی من از خانواده و دوستانم هست که اونجا زندگی میکنن).

maryamf
08-08-2008, 12:51 AM
زبان هلندی خیلی سختتر از آلمانی به نظر میاد. چه جوری خود آموز یادش بگیریم؟ CD یا کتاب خوبی سراغ دارین؟

Roger
08-08-2008, 08:19 AM
زبان هلندی خیلی سختتر از آلمانی به نظر میاد. چه جوری خود آموز یادش بگیریم؟ CD یا کتاب خوبی سراغ دارین؟

Rosetta Stone در مجموع چيز خوبيه. من سوئديش رو گرفتم. هلندي هم داره. بد نيست با اون شروع كني. اگه Pimsleur هم پيدا كني كه اونم واسه اينكه تو وقتاي مرده گوش بدي و ياد بگيري خيلي خوبه.

poory
08-09-2008, 05:16 PM
اگه زبان هلندی انقدر سخته پس بیخیالش بشیم بهتره. فعلا فکر می کنم یاد نگیریم بهتر باشه!

darya_s
08-23-2008, 10:54 PM
ببخشید یک سوال شاید ساده، اما من گیچ شدم:
زبان هلندی به انگلیسی میشه Dutch؟ به مردمش هم به انگلیسی میگن Dutch؟ اونوقت این Dutch ربطی به این آلمانیها که به خودشون میگن Dutch داره؟ یعنی اگه یک نفر اومد گفت من Dutch هستم آلمانیه یا هلندی؟
ممنون

asman
08-23-2008, 11:04 PM
ببخشید یک سوال شاید ساده، اما من گیچ شدم:
زبان هلندی به انگلیسی میشه Dutch؟ به مردمش هم به انگلیسی میگن Dutch؟ اونوقت این Dutch ربطی به این آلمانیها که به خودشون میگن Dutch داره؟ یعنی اگه یک نفر اومد گفت من Dutch هستم آلمانیه یا هلندی؟
ممنون

"Dutch" is the term used to describe the inhabitants of the Netherlands, their language, and as an adjective meaning "coming from or belonging to the Netherlands". Dutch is not only spoken in the Netherlands, but also in Belgium by the Flemish Community (in the Flemish Region and the Brussels-Capital Region), parts of northern France (around Dunkirk), Suriname, Aruba and the Netherlands Antilles. Its southern dialects are sometimes called Flemish. Afrikaans, spoken in South Africa and the southern part of Namibia is derived from the Dutch language.

The English word "Dutch" is a cognate to the Dutch word dietsch and the German word Deutsch. All these words have the same etymological origin. Both these terms derive from what in Common West Germanic was known as theodisca, which meant "(language) of the (common) people". During the early Middle Ages, the elite mostly used Latin and the common people used their local languages.
In the 1930s, Nazi Germany sought to "re-unite" the Dutch language area by referring to it as Dietsland.

In the United States, the term "Dutch" has in the past sometimes been used instead of Deutsch to indicate a German origin - e.g. Dutch Schultz, the Pennsylvania Dutch, and so forth.

maryamf
09-24-2008, 11:05 AM
سلام

rosetta stone سه تا DVD داشت که شامل 23 زبان می شد و قیمتش هم 7000 تومان بود. من تو پستهای زبان سوئدی دیدم که می گن خیلی هم آدم چیزی ازش یاد نمی گیره، چون عکس و جمله و کلمه هست. تمرین و ... نداره؟ CD اینجوری سراغ ندارین؟
rosetta stone خیلی فراتر از سایت زیر هست؟
http://www.taalthuis.com/
Learn to Speak وhelp me more چطورند؟ تو یه پست دیگه بهشون اشاره شده بود..

این Pimsleur رو از انقلاب نمیشه پیدا کرد؟ لینکی ندارید که بشه ازش دانلود کرد؟

ممنون

poory
10-04-2008, 03:32 AM
من هم این معرفی لینک دانلود کتاب زبان هلندی رو خیلی پایم. ;D از مرکز زبان دانشگاهمون (ماستریخت) شنیدم که کتاب Taal vitaal خیلی خوبه. کسی اگه میدونه کمک کنه که 100 در دنیا و 1 در آخرت خدا کمکش کنه! :D

marssolar2
10-04-2008, 03:45 PM
اونجا پیرزن ها و پیرمرد ها هم انگلیسی بلدن! آمستردام که به نظر من زبان دومش هلندیه!
یکی از دوستان هم که اصلا زبان هلندی بلد نیست در یک شرکت هلندی در روتردام هلند کار بسیار خوبی پیدا کرده.

marssolar2
10-04-2008, 03:52 PM
هلندی ها Dutch هستند و آلمانی ها Deutsch

killer-star
10-04-2008, 04:28 PM
دوستان زبان هلندی (دویچ) اصلا زبان سختی نیست بلکه خیلی هم آسونه

البته من انگلیسی و کمی هم آلمانی بلدم - چون این زبان ترکیب انگلیسی و آلمانی ... البته من خودم هنوز این زبان رو کامل یاد نگرفتم ولی متن ها و گرامرش رو دیدم :)

maryamf
10-16-2008, 10:46 PM
پس ما هم اول بریم آلمانیمونو قوی کنیم بعدش بریم هلندی یاد بگیریم. کتاب خوب در این زمینه سراغ دارید؟

amirsina
12-22-2008, 02:34 PM
این Pimsleur رو از انقلاب نمیشه پیدا کرد؟ لینکی ندارید که بشه ازش دانلود کرد؟

ممنون

ميدونم كه ممكنه دير شده باشه اما ميتوني Pimsleur رو توي اين لينك پيدا كني و دانلود كني:

http://avaxhome.ws/ebooks/eLearning_book/languages/BasicDutch.html

Desiree
12-26-2008, 04:27 PM
آقا جان این شایعه پراکنی ها چیه که می کنی؟ من هم تابعیت ایرانی دارم هم هلندی. همیشه هم موقع سفر هر 2 پاسپورتم همراهم است. شده که مامور چه در ایران چه در هلند ببینه و چیزی هم بهم نگفتند. این که ایران تابعیت دوم رو قبول نداره به این معناست که شما در داخل ایران نمی تونید تحت حمایت هلند باشید اگرنه موقع سوار شدن به هواپیما در ایران من پاسپورت هلندیمو نشون میدم و مشکلی هم پیش نمیاد.
تلویزیون هلند 2-3 روز پیش فقط صحبت از این کرد که ممکنه چنین قانونی رو تصویب کنند که باز هم ما ایرانیها مشکلی نخواهیم داشت چون همیشه می تونیم برای گرفتن پاسپورت ایرانی اقدام کنیم.

کلا در مورد گرفتن ملیت هلندی فعلا جز برای پناهنده ها و همسران خارجی افراد هلندی ممکن نیست.

زبان هلندی هم زبان مشکلیه. اگر کسی تسلط کامل به انگلیسی یا بهتر از اون به آلمانی داشته باشه میتونه در عرض 1 تا 1 سال و نیم نمره لازم در امتحان NT2 رو بیاره که شرط ورود به دانشگاهه اما باز هم آدم می بینه در مباحث آکادمیک تا چند سالی مشکل داره. یا اینکه آدم میتونه به خوبی هلندی بفهمه اما خودش با لغات و اصطلاحات محدودتری می تونه صحبت کنه.

maryamf
02-03-2009, 11:09 PM
In our university, we learn dutch from the book: Help! kunt u mij helpen? No.1

I have bought the book and will bring with myself to Iran, in new year. If anybody wants, write me a message.

Pink Floyd
02-04-2009, 06:55 PM
درود
لطفاً فقط در راستای عنوان تاپیک مطلب ارسال نمایید.

جمع‌بندی مقررات (حتما بخوانید) (http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,546.0.html)

Pink Floyd
02-04-2009, 06:56 PM
درود
مباحث مربوط به ویزا و گرفتن اقامت را در این تاپیک مطرح نمائید:
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,4474.0.html

maryamf
03-13-2009, 10:05 AM
فقط يك نوع ديكشنري هلندي به فارسي هست و اون هم چاپ 1379 هست، درسته؟

sysbiosys
03-13-2009, 10:10 AM
فقط يك نوع ديكشنري هلندي به فارسي هست و اون هم چاپ 1379 هست، درسته؟

توی خود هلند یه دیکشنری هلندی به فارسی و فارسی به هلندی چاپ شده که اگر در هلند به کتابفروشیهای بزرگ مراجعه کنید می تونید پیداش کنید اما فکر کنم خرید دیکشنری از ایران کم هزینه تر باشه. توی بازار یک دیکشنری خوب هست که من قبلا توی کتابفروشیهای انقلاب دیدم.

maryamf
03-14-2009, 02:29 AM
بله خريدمش. پس با اين حساب خوبه! آخه اصلا تلفظ نداره و به درد كسي مي خوره كه از گرامر سر در مياره(البته من هنوز مقدمه اش رو نخوندم شايد توضيحاتش خوب باشه). يه ديكشنري هم تو هلند ديدم كه جيبي بود تنها چيزي بود كه پيدا كردم ولي حس كردم اون برا هلنديا بهتره تا ما فارسي زبانها..

Defunct
07-25-2009, 11:35 PM
کتابای Delftse Methode از بهترین کتابا واسه هلندی هستن به نظر من. حتما یه سر به سایتش بزنید www.delftsemethode.nl
راجع به دیکشنری هم من پیشنهاد میکنم از همون اول با هلندی-هلندی شروع کنید یا نهایتش هلندی-انگلیسی. یه کم سخت میشه ولی اگه عادت کنید راه میفتین.
از کتابای Delftse Methode هم من 1 و 2 رو دارم. اگه کسی نیاز داشت خوشحال میشم کمکش کنم.

Pearson
07-26-2009, 07:48 AM
کتابای Delftse Methode از بهترین کتابا واسه هلندی هستن به نظر من. حتما یه سر به سایتش بزنید www.delftsemethode.nl
راجع به دیکشنری هم من پیشنهاد میکنم از همون اول با هلندی-هلندی شروع کنید یا نهایتش هلندی-انگلیسی. یه کم سخت میشه ولی اگه عادت کنید راه میفتین.
از کتابای Delftse Methode هم من 1 و 2 رو دارم. اگه کسی نیاز داشت خوشحال میشم کمکش کنم.

دوست عزیز
قصد دارید کتابها را بفروشید؟

Defunct
07-26-2009, 10:12 PM
نه.من میتونم اونارو بهتون بدم تا ازشون کپی بگیرین. البته بین نوشته ها من خودم نکته های مهمشم نوشتم ولی چون گیر آوردن اینجور کتابا سخته فکر میکنم بازم کمکی بتونه بکنه. به هر حال اگر خواستین من در خدمتم..

silwestern
12-18-2009, 10:19 AM
Pimsleur واسه شروع خیلی خوبه
توصیه من به شما واسه یادگیری زبان هلندی
سایت livemocha عضو بشید و شروع کنید به یادگیری که متدهای جالبی داره
در پایان هر درس میتونید تمرین ها رو جواب بدید و از هلندی های native دعوت کنید که تمرین شما رو ارزیابی کنن و نکاتش رو بگن ( خیلی هم خوشحال میشن بابت اینکار)
اینطوری خیلی سریع میتونید در حد basic یادبگیرید

soilman
03-17-2010, 01:52 PM
درود...
دوستانی که در هلند هستند برای شروع یادگیری این زبان چه توصیه ای می کنن؟
من فکر میکردم هلندی راحت تر از سوئدی باشه ولی هلندی رو نگاه می کنم سخت تره...
ایا بهتره ما با توجه به اینکه اکثر دوره های فوق به بالای دانشگاه ها به زبان انگلیسی اند و مردم گفته شده می تونن با انگلیسی حرف بزنن رو انگلیسیمون کار کنیم؟
ایا داشتن پایه انگلیسی قوی کمکی به یادگیری هلندی می کنه؟شباهت هایی دارن؟

در ضمن ایا تفاوتی در لهجه یا کلا زبان هلندی هلند یا بلژیک هست؟

با سپاس

Pearson
03-17-2010, 02:29 PM
درود...
دوستانی که در هلند هستند برای شروع یادگیری این زبان چه توصیه ای می کنن؟
من فکر میکردم هلندی راحت تر از سوئدی باشه ولی هلندی رو نگاه می کنم سخت تره...
ایا بهتره ما با توجه به اینکه اکثر دوره های فوق به بالای دانشگاه ها به زبان انگلیسی اند و مردم گفته شده می تونن با انگلیسی حرف بزنن رو انگلیسیمون کار کنیم؟
ایا داشتن پایه انگلیسی قوی کمکی به یادگیری هلندی می کنه؟شباهت هایی دارن؟

در ضمن ایا تفاوتی در لهجه یا کلا زبان هلندی هلند یا بلژیک هست؟

با سپاس

زبان هلندی از نظر زبان شناسی شبیه ترین زبان موجود در دنیا به زبان انگلیسی می باشد. دانستن این زبان به شما کمک می کند تا بفهمید چرا gh در زبان انگلیسی نوشته می شود ولی خوانده نمی شود و یا چرا حرف k در کلمه هایی مثل know , knie نوشته می شود ولی خوانده نمی شود.
زبان هلندی از نظر دیکته و تلفظ از زبان سوئدی راحتتر و از نظر گرامری ممکن است کمی از سوئدی سخت تر باشد.
بله مسلماً دانستن هر زبانی به فراگرفتن زبان دیگری به شما کمک خواهد کرد مثلاً وقتی شما لغت Corruption و یا Toxicology را به انگلیسی می دونید خب Korruptie و Toxicologie هلندی را خیلی زودتر یاد می گیرید، تا کسی که معنی این لغت را اصلاً به انگلیسی نمی داند. صددرصد زبان انگلیسی قوی به شما کمک می کند تا دگر زبانهای دیگر اروپایی را زودتر یاد بگیرید.

تفاوت زبان هلندی هلند و زبان هلندی بلژیک را می توان مانند تفاوت زبان انگلیسی بریتیش و آمریکایی مقایسه کرد. هرچند اختلافی در دیکته وجود ندارد.
لهجه بلژیکی کاملاً مشخص و متمایز از لهجه هلندی است. مخصوصاً در تلفظ حرف G و آهنگ و صوت جمله.
ضمناً در خود هلند زبان دیگری بنام زبان فریزلندی در استان فریزلند هلند در کنار زبان هلندی زبان رسمی این استان می باشد.

در پایان آیا می دونستید که زبان Afrikaans که زبان سفید پوستان کشور آفریقای جنوبی می باشد 90% شبیه زبان هلندی می باشد؟؟؟؟

soilman
03-17-2010, 03:13 PM
زبان هلندی از نظر زبان شناسی شبیه ترین زبان موجود در دنیا به زبان انگلیسی می باشد. دانستن این زبان به شما کمک می کند تا بفهمید چرا gh در زبان انگلیسی نوشته می شود ولی خوانده نمی شود و یا چرا حرف k در کلمه هایی مثل know , knie نوشته می شود ولی خوانده نمی شود.
زبان هلندی از نظر دیکته و تلفظ از زبان سوئدی راحتتر و از نظر گرامری ممکن است کمی از سوئدی سخت تر باشد.
بله مسلماً دانستن هر زبانی به فراگرفتن زبان دیگری به شما کمک خواهد کرد مثلاً وقتی شما لغت Corruption و یا Toxicology را به انگلیسی می دونید خب Korruptie و Toxicologie هلندی را خیلی زودتر یاد می گیرید، تا کسی که معنی این لغت را اصلاً به انگلیسی نمی داند. صددرصد زبان انگلیسی قوی به شما کمک می کند تا دگر زبانهای دیگر اروپایی را زودتر یاد بگیرید.

تفاوت زبان هلندی هلند و زبان هلندی بلژیک را می توان مانند تفاوت زبان انگلیسی بریتیش و آمریکایی مقایسه کرد. هرچند اختلافی در دیکته وجود ندارد.
لهجه بلژیکی کاملاً مشخص و متمایز از لهجه هلندی است. مخصوصاً در تلفظ حرف G و آهنگ و صوت جمله.
ضمناً در خود هلند زبان دیگری بنام زبان فریزلندی در استان فریزلند هلند در کنار زبان هلندی زبان رسمی این استان می باشد.

در پایان آیا می دونستید که زبان Afrikaans که زبان سفید پوستان کشور آفریقای جنوبی می باشد 90% شبیه زبان هلندی می باشد؟؟؟؟

درود...
با سپاس از جوابتان+امتیاز برای شما :)
پس با این حساب میشه به دو نتیجه ی زیر رسید:
1- اشراف نسبی هلندی ها به زبان انگلیسی نسب به سایر ملل به دلیل شباهت های نسبی زبانشان به انگلیسی است...
2- می تونیم با تسلط بر انگلیسی تا حدودی به هلندی هم وارد شیم...

در مورد تلفظ راحت تر از سوئدی مطمئنید؟یه چیزی رو که در مورد سوئد امتحان کردم اینه که اونا مثه ما دو حرف رو اگه پست سر هم بیاد می خونن و مثه ما تشدید میگذارن و بعد همه ی حرف ها خوانده میشن که خوب این خیلی به یادگیری کمک می کنه...
ولی در مورد هلندی نمونه هایی که دیدم گویا مثه زبان فرانسوی خیلی به حروف صدادار وابسته است و انواع متفاوت آ و او و ... داره...
در ضمن فکر کنم صرف فعل در این زبان مشکل باشه....درسته؟
یه کتاب دیدم با عنوان 201 Dutch Verbs Fully Conjugated .

شما برای شروع یادگیری این زبان توصیه می کنید من انگلیسی ام را قوی کنم یا می تونم هلندی را شروع کنم؟
من کتاب Dutch (Hugo in Three Months) Book + 3 CD's نوشته شده توسط Jane Fenoulhet رو دارم که به انگلیسیه...

در مورد زبان Afrikaans هم واقعا جالب بود...احتمالا می تونه نشان از حضور دولت هلند در دوره ی استعماری در این کشور باشه....
پس هلندی در خود هلند و بلژیک در افریقای جنوبی نیز تا حدودی رواج داره...

روز خوش :)

Pearson
03-17-2010, 05:32 PM
درود...
با سپاس از جوابتان+امتیاز برای شما :)
پس با این حساب میشه به دو نتیجه ی زیر رسید:
1- اشراف نسبی هلندی ها به زبان انگلیسی نسب به سایر ملل به دلیل شباهت های نسبی زبانشان به انگلیسی است...
2- می تونیم با تسلط بر انگلیسی تا حدودی به هلندی هم وارد شیم...

در مورد تلفظ راحت تر از سوئدی مطمئنید؟یه چیزی رو که در مورد سوئد امتحان کردم اینه که اونا مثه ما دو حرف رو اگه پست سر هم بیاد می خونن و مثه ما تشدید میگذارن و بعد همه ی حرف ها خوانده میشن که خوب این خیلی به یادگیری کمک می کنه...
ولی در مورد هلندی نمونه هایی که دیدم گویا مثه زبان فرانسوی خیلی به حروف صدادار وابسته است و انواع متفاوت آ و او و ... داره...
در ضمن فکر کنم صرف فعل در این زبان مشکل باشه....درسته؟
یه کتاب دیدم با عنوان 201 Dutch Verbs Fully Conjugated .

شما برای شروع یادگیری این زبان توصیه می کنید من انگلیسی ام را قوی کنم یا می تونم هلندی را شروع کنم؟
من کتاب Dutch (Hugo in Three Months) Book + 3 CD's نوشته شده توسط Jane Fenoulhet رو دارم که به انگلیسیه...

در مورد زبان Afrikaans هم واقعا جالب بود...احتمالا می تونه نشان از حضور دولت هلند در دوره ی استعماری در این کشور باشه....
پس هلندی در خود هلند و بلژیک در افریقای جنوبی نیز تا حدودی رواج داره...

1. به همین راحتی نمی شود این ادعا را کرد. 60 درصد زبان فارسی از لغت های عربی تشکیل شده است منتها ما قادر به تکلم به زبان عربی نیستیم. تشابه زبان هلندی به انگلیسی در اغلب موارد فقط از نظر دیکته لغات می باشد ولی تلفظ آن متفاوت می باشد. برای مثل تلفظ ساجسشن suggestion انگلیسی را با سوخس سی suggestie هلندی مقایسه کنید.
2. بله تسلط به زبان انگلیسی می تواند به شما در یادگیری لغات هلندی کمک کند

همه ی حرف ها در سوئدی خوانده نمی شوند، مثلاً شهر Goteborg به سوئدی یوته بوری تلفظ می شود. حرف o در بعضی موارد اُ و در بعضی موارد او تلفظ می شود.
در مورد صرف افعال حق با شما است سوئدی حتی از انگلیسی نیز راحتر است چون همان s سوم شخص را هم نمی گیرد. ولی در هلندی هم قواعد مخصوص خود را در صرف افعال دارد که خیلی سخت نمی باشد.

به نظر من تا می توانید به یک زبان تسلط پیدا کنید و بعد سراغ زبان دوم بروید. اشکال زبان انگلیسی این می باشد که بیشتر از 3 برابر زبان های دیگر لغت دارد که برای یک خارجی یادگیری آن وقت گیر می باشد.

آفریقای جنوبی هیچ وقت به صورت رسمی مستعمره ی هلند نبوده ولی به خاطر اینکه مهاجرین سفید پوست آن از قرن 18 ام از کشورهای هلند و بلژیک به این کشور مهاجرت کرده اند زبان Africaans را بوجود آورده اند. ولی زبان رسمی کشور سورینام در امریکای جنوبی، هلندی می باشد. چون مستعمره ی هلند بوده است. و همینطور در زبان اندونزیایی هم پر از لغات هلندی وجود دارد.

soilman
03-17-2010, 10:46 PM
1. به همین راحتی نمی شود این ادعا را کرد. 60 درصد زبان فارسی از لغت های عربی تشکیل شده است منتها ما قادر به تکلم به زبان عربی نیستیم. تشابه زبان هلندی به انگلیسی در اغلب موارد فقط از نظر دیکته لغات می باشد ولی تلفظ آن متفاوت می باشد. برای مثل تلفظ ساجسشن suggestion انگلیسی را با سوخس سی suggestie هلندی مقایسه کنید.
2. بله تسلط به زبان انگلیسی می تواند به شما در یادگیری لغات هلندی کمک کند

همه ی حرف ها در سوئدی خوانده نمی شوند، مثلاً شهر Goteborg به سوئدی یوته بوری تلفظ می شود. حرف o در بعضی موارد اُ و در بعضی موارد او تلفظ می شود.
در مورد صرف افعال حق با شما است سوئدی حتی از انگلیسی نیز راحتر است چون همان s سوم شخص را هم نمی گیرد. ولی در هلندی هم قواعد مخصوص خود را در صرف افعال دارد که خیلی سخت نمی باشد.

به نظر من تا می توانید به یک زبان تسلط پیدا کنید و بعد سراغ زبان دوم بروید. اشکال زبان انگلیسی این می باشد که بیشتر از 3 برابر زبان های دیگر لغت دارد که برای یک خارجی یادگیری آن وقت گیر می باشد.

آفریقای جنوبی هیچ وقت به صورت رسمی مستعمره ی هلند نبوده ولی به خاطر اینکه مهاجرین سفید پوست آن از قرن 18 ام از کشورهای هلند و بلژیک به این کشور مهاجرت کرده اند زبان Africaans را بوجود آورده اند. ولی زبان رسمی کشور سورینام در امریکای جنوبی، هلندی می باشد. چون مستعمره ی هلند بوده است. و همینطور در زبان اندونزیایی هم پر از لغات هلندی وجود دارد.

درود
فرمایشات شما کاملا درسته...
ممنون از اطلاعات خوبتون...
با این وضع ایا شما پیشنهاد می کنید هلندی رو شروع کنم یا انگلیسی رو تکمیل کنم؟
برای شروع چه راهکارهایی و منابعی رو پیشنهاد می کنید؟

با سپاس

i_karimi
05-10-2010, 11:20 AM
کسی لینکی برای دانلود کتابی جهت یادگیری زبان هلندی از پایه و به سرعت داره؟؟؟ یا اگه راهنمایی به ذهنتون میرسه که ظرف مدت 2 ماه بشه حداقل با زبان هلندی آشنا شد

Pearson
05-10-2010, 11:25 AM
کسی لینکی برای دانلود کتابی جهت یادگیری زبان هلندی از پایه و به سرعت داره؟؟؟ یا اگه راهنمایی به ذهنتون میرسه که ظرف مدت 2 ماه بشه حداقل با زبان هلندی آشنا شد

بهترین راه این است به کلاس زبان بروید

i_karimi
05-10-2010, 11:29 AM
بهترین راه این است به کلاس زبان بروید
متاسفانه اصلا وقت ندارم برم کلاس. تا 3 ماه دیگه فکر میکنم باید برم و میخوام خودم از روی خودآمور بخونم. گفتم شاید کتابی باشه که بتونم دانلود کنم و یه چیزای مختصری حداقل یاد بگیرم

soilman
05-10-2010, 12:00 PM
متاسفانه اصلا وقت ندارم برم کلاس. تا 3 ماه دیگه فکر میکنم باید برم و میخوام خودم از روی خودآمور بخونم. گفتم شاید کتابی باشه که بتونم دانلود کنم و یه چیزای مختصری حداقل یاد بگیرم

درود بر اقا ایمان عزیز

اقا چی شد دیگه زدی تو خط ایندهوون و هلندی شدی :) ؟
این وامی که میگیری بهره اش چند درصده :) ؟

جدا از شوخی به نظرم تو سایت دانشگاهت می تونی پیدا کنی...
هر دانشگاهی یه مرکز زبان داره و معمولا که هلندی رو هم درس میدن کتاب های پیشنهادی رو گفتن ولی فکر کنم پیدا کردنشون تو نت یا کتاب فروشی ها سخت باشه....
به نظرم تا نریم اونجا نمیشه به زبانش اشنا شد...
به نظرم که زبان سختیه...حداقل تو گام اول مثلا به سوئدی سخت تر می اومد...شاید اشتباه فکر می کنم...

روز خوش

i_karimi
05-12-2010, 08:29 AM
یه کتاب برای شروع زبان هلندی:
Dutch (Hugo in Three Months
http://depositfiles.com/files/0ez90gjow

soilman
05-12-2010, 08:44 AM
یه کتاب برای شروع زبان هلندی:
Dutch (Hugo in Three Months
http://depositfiles.com/files/0ez90gjow

درود بر ایمان عزیز

اقا در گیگاپدیا کتاب های زیادی برای اموزش هلندی هست...
این کتاب رو من از هم گیگاپدیا گرفتم ولی به نظرم دارای متد خوبی نیست..البته تعریف هوگوی سه ماهه فرانسوی رو شنیده بودم ولی من که رو این کتاب یه نگاهی کردم هیچی نفهمیدم و فورا گذاشتم کنار!
از نظرم مهمترین بخش زبان هلندی تلفظش هست که در این کتاب اصلا نتونستم مطلبی در موردش پیدا کنم...

ایا دانشگاه هلندی شما به شما کتابی توصیه نکرده؟

Pearson
05-12-2010, 08:50 AM
درود بر ایمان عزیز

اقا در گیگاپدیا کتاب های زیادی برای اموزش هلندی هست...
این کتاب رو من از هم گیگاپدیا گرفتم ولی به نظرم دارای متد خوبی نیست..البته تعریف هوگوی سه ماهه فرانسوی رو شنیده بودم ولی من که رو این کتاب یه نگاهی کردم هیچی نفهمیدم و فورا گذاشتم کنار!
از نظرم مهمترین بخش زبان هلندی تلفظش هست که در این کتاب اصلا نتونستم مطلبی در موردش پیدا کنم...

ایا دانشگاه هلندی شما به شما کتابی توصیه نکرده؟

توی هیچ کتاب آموزش هلندی نمیتوانید راهنمایی برای تلفظ لغات هلندی پیدا کنید
تلفظ لغات را فقط از طریق گوش دادن به cd و نوارهای آموزشی می توانید فرا بگیرید.
اگر مشکلی داشتید خوشحال می شوم راهنماییتان کنم

soilman
05-12-2010, 08:50 AM
درود....

من گشتم و در قسمت University Language Centre دانشگاه مورد نظر در قسمت Recommended books - Dutch کتاب های زیر رو پیدا کردم:

Dutch

Level A1 and above (CEF)

*
Van de Toorn-Schutte J. (2004): Eenvoudige Basisgrammatica NT2, Amsterdam: Boom

Level A2 and above (CEF)

*
Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal, Utrecht: Van Dale
*
Van Dale Beeldwoordenboek, Utrecht: Van Dale

Level B1 and above (CEF)

*
Van Dale Basiswoordenboek, Utrecht: Van Dale
*
Van Dale Zakenbrieven, Utrecht: Van Dale
*
Fonteyn A.M., Pescher-Termeer A. (1998): Nederlandse Grammatica voor Anderstaligen - Utrecht: NCB

فکر می کنم همه ی اینها به زبان هلندی هستند و اموزش بر پایه اون هست و برای مبتدی ها فکر نکنم راه خوبی باشه....البته این نظر منه....بعد هم به نظرم پیدا کردن این کتاب ها کار هر کسی نیست به جز در کشورهای هلندی زبان...

i_karimi
05-12-2010, 09:20 AM
توی هیچ کتاب آموزش هلندی نمیتوانید راهنمایی برای تلفظ لغات هلندی پیدا کنید
تلفظ لغات را فقط از طریق گوش دادن به cd و نوارهای آموزشی می توانید فرا بگیرید.
اگر مشکلی داشتید خوشحال می شوم راهنماییتان کنم
این کتابی که من لینکشو گذاشتم cd هم داره با خودش. حالا نمیدونم خوبه یا نه!

soilman
05-15-2010, 08:42 AM
درود...

روزتا استون آموزش زبان هلندی رو در دو سطح level1&2 داره ولی به نظرم متد خوبی برای آموزش نداره....

اگه میخاین بخرین با احتیاط بخرین...

از اونجایی که زبان هلندی به اون صورت شناخته شده در ایران نیست و روش زیاد کار نشده واقعا کار سختیه یه کتاب خوب پیدا کرد...

ولی یه نکته ی جالب تلفظ خیلی شبیه and و an یا a در زبان هلندی است که خیلی نزدیک به هم هست...

solix
06-21-2010, 11:27 AM
check this book. it might be helpful.http://www.dutchgrammar.org/uploads/files/Farsi%201.1.pdf