توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز در مورد گرفتن ویزا از سفارت هلند
samira28
11-13-2007, 12:29 PM
من مدت 1 ماه که درخواست ویزا در سفارت هلند دادم. با توجه که ویزاها در این سفارت 15 روزه صادر می شوند ولی ویزای من هنوز نیامده و گفتن که وضعیت ویزام hold on هست. یعنی reject هم نشده. با توجه به اینکه فرصت زیادی ندارم چطور باید این مساله رو پیگیری کنم.
با تشکر
zapata
11-13-2007, 12:39 PM
salam,
,manam hamin vaziato tuie stockholm daram. dalilesham vazehe baiad montazere javabe clearance beshim. ta vaziate clearance mshakhas nashe visa processing tamum nemishe.
h_samandi
11-13-2007, 03:24 PM
خانم Samira سلام .
میشه یه توضیحی در مورد روند اقدام برای دانشگاههای هلند بدین؟ و اینکه شما برای چه دانشگاهی الان اقدام کردین ؟
samira28
11-13-2007, 06:11 PM
salaam Ukabed
man baraye Delft uni eghdam kardam. ravande apply baraye holand ham mesle sayere keshvaraye EU hast. alavebarinke mituni az sithaye vacancy ke positionaye jadid ro elam mikonan estefade koni, mituni tu departemane marboot be reshteye khodet az daneshgahe madde nazaret ba ye ostadi ke be fielde karish alaghemandi mokatebe konio bebini grant tahsili dare va daneshjooye phd migire ya na.
movafagh bashi
h_samandi
11-14-2007, 02:47 AM
samira28 سلام.
مشکله من برای دانشگاههای هلند اینه که اونجا فامیل زیاد دارم و خیلی از دوستام هم اونجا هستن . شاید اونا فکر میکنن که من با اومدنم جای اونا رو تنگ میکنم !!! ، به هر کسی میگم یه جورایی سربسته جواب میده . خانواده عمو و عمه من توی شهر Delft و یه عمه من توی The Hagh یا همون Denhaghهستن و دخترعمه هام یکیش TU Delft University و دیگری Laiden University و 2تا از همکلاسی هام هم Doctorateهمون TU Delft مشغولند .
ولی تا حالا خبر جالبی ازشون نشنیدم که بتونه بهم کمک کنه ، مثلا کدوم استاد بهتر Fund میده و کی دستش باز تره ؟ همش آب و هوا رو تعریف میکنن و قیمت مرغ و گوشت !
درخواسته من اینه که طبیعتا شما هنگامه اقدام به موارد تازه ای رسیدی که قبلا نمیدونستی و تجربه کردی ، این موارد رو میخواستم بگی که هر کدوم ما ، تک تک اونها رو تجربه نکنیم .
مرسی .
samira28
11-14-2007, 09:15 AM
Ukabed
hamotor ke ghablan goftam man hanuz visam moshkel dare va naraftam ke tajrobeye jadidi dashte basham ke bekham dar ekhtiaret bezaram. taze man felan az tarafe yeki az asatid baraye interview davat shodam. ke az tarikhe davatname ham gozashte o hanooz vizam naumade.
dar morede asatid ham ke man nemidoonam ki fund dareo ki nadare.ghablan ham goftam bayad bahashoon mokatebe konio mail bezani.
samira28
11-14-2007, 09:41 AM
اینکه یکی از دوستان گفته باید منتظر clear شدن باشم، آخه برای سفارتهای کشورهای اروپایی که یه همچین چیزی نداریم. یعنی حداقل تا 2 سال پیش نداشته. من از طرف یکی از اساتید برای interview دعوت شدم و تاریخ دعوت نامه ام هم 12 Nov. بوده با توجه به اینکه از تاریخ دعوت نامه گذشته و هنوز سفارت می گه وضیعت ویزا hold on هست، معنیش چیه؟ یعنی ممکنه بعد از تاریخ دعوتنامه ویزا بدن ؟ لطفا اگه کسی تو این زمینه تجزبه ایی داره برام توضیح بده. مرسی
zapata
11-14-2007, 01:03 PM
in response to samira,
the fact that you live in netherlands doesn't entitle you to any specific exceptions in comparison with other iranian citizens. as long as you have an iranian passport and hold your iranian citizenship you have to go through clearance procedure when you apply for the visa to the states. this didn't ahppen 2 years ago but it has been in place ever since 2001. thus, my only advice is to get a new invitation with a new date and wait for the clearance.
samira28
11-15-2007, 08:55 PM
من ویزام اومد :D
wow.oops
11-15-2007, 09:26 PM
تبریک. امیدوارم تو interview هم موفق باشی.
vigilantboy
03-28-2008, 12:28 AM
سلام دوستان،
کسی در ارتباط با شرایط و وضعیت سفارت هلند برای ویزا دانشجویی اطلاعی داره؟ چه جوری ویزا میدن؟ سخت یا آسان؟ و اینکه حدوداً چقدر طول میکشه تا ویزا صادر بشه؟ آیا همین دردسرهای سفارت کانادا را داره؟
سوال بعدی من در ارتباط با خود کشور هلند هست. کسی اطلاع داره که شرایط اقامت گرفتن از هلند چه جوریه؟ اگر کسی اونجا دانشجو باشه آیا امتیازی برای اقامت گرفتن داره؟ و پروسه گرفتن اقامتش چقدر طول میکشه حدوداً؟
ممنون از کمکتون.
femiran
03-28-2008, 12:37 AM
بستگی داره به اینکه چطور دانشجویی باشید. اینجا اگه بتونید بورس دکترا از خود دولت هلند بگیرید. چون دکترا توی هلند شغل حساب میشه میتونید بعد از 5 سال تقاضای اقامت کنید. ولی اگه با فوق لیسانس بیاید احتمالا بعد از اینکه درستون تموم میشه باید برگردید مگر اینکه دکترا پذیرش بگیرید و یا اینکه کار پیدا کنید.
درباره ویزای دانشجویی حداکثر 3 ماه طول میکشه. البته الان ظاهرا یه خرده هلند هم سخت گیری شروع کرده ولی فکر نکنم به سختی کانادا باشه.
vigilantboy
03-28-2008, 03:01 AM
بستگی داره به اینکه چطور دانشجویی باشید. اینجا اگه بتونید بورس دکترا از خود دولت هلند بگیرید. چون دکترا توی هلند شغل حساب میشه میتونید بعد از 5 سال تقاضای اقامت کنید. ولی اگه با فوق لیسانس بیاید احتمالا بعد از اینکه درستون تموم میشه باید برگردید مگر اینکه دکترا پذیرش بگیرید و یا اینکه کار پیدا کنید.
درباره ویزای دانشجویی حداکثر 3 ماه طول میکشه. البته الان ظاهرا یه خرده هلند هم سخت گیری شروع کرده ولی فکر نکنم به سختی کانادا باشه.
سلام و ممنون از راهنماييتون.
من براي دكتري دارم اقدام ميكنم براي دانشگاه Erasmus و جزو شرايطش هم نوشته كه از دانشگاه حقوق خواهم گرفت. فقط اينكه طول دوره دكتري را 4 سال اعلام كرده اين دانشگاه و شما گفتيد كه بعد از 5 سال ميشه براي اقامت اقدام كرد، لذا دو تا سوال برام پيش اومد:
1. اون 1 سال اختلاف را چه بايد كرد به نظرتون؟ يعني ميشه به نوعي در اونجا موند؟
2. كلاً فرآيند اقامت دادن هلند چقدر طول ميكشه؟ يعني از زمان درخواست تا زمان مقيم شدن چقدر زمان ميبره معمولاً؟
در ضمن من براي ويزاي كانادا زمان 6 هفته را شنيده بودم و با توجه به اينكه هلند جواب نهايي پذيرش را توي June اعلام ميكنه، 3 ماه كه ميتونه به ترم اول درسم ضربه جدي بزنه، نه؟
بازم از توجه و كمكتون ممنونم.
femiran
03-28-2008, 02:28 PM
من تا اونجایی که می دونم شما بعد از 5 سال اقامت اینجا وقتی حقوق می گیرید از اینجا و 5 سال مالیات پرداخت می کنید می تونید تقاضای شهروندی هلند رو کنید یعنی پاسپورت بگیرید. معمولا دانشجوهای دکترا 4 ساله تموم نمیکنن و به 5 سال می کشه ولی اگه نشد من دقیقا نمی دونم این اختلاف چی میشه. شاید باید با استاد یا دانشگاه صحبت کرد که یک سال دیگه به شما فرصت تحصیلی بده.
اون 3 ماه که من گفتم حداکثر. هلند ویزای توریستیش رو یک ماه و نیم تا دوماه طول می کشه صادر کنه واسه همین طبیعیه این رو بیشتر طول میده. البته آدم هایی بودن که خوش شانس بودن و همش 2 ماه طول کشید. ولی شما راحت میتونید سفارت زنگ بزنید و شرایططون رو بگید اون ها راهنمایی میکنن.
maryamf
04-16-2008, 10:13 AM
سلام سمیرا جان
میشه یه کم راجع به گرفتن ویزا برای interview توضیح بدین. تو نامه دعوتنامه دقیقا چیا باید ذکر بشه؟ چیزی فراتر از اون چیزیه که تو سایتش ذکر شده؟ شما یه کپی از نامه استادتون ندارین من بفهمم چیا رو باید ذکر کنه؟ نامه باید به سفارت فرستاده بشه یا دست خودمون باشه کافیه؟ اگه دست خودمون باشه لازمه seal باشه یا مشکلی نداره؟ ضمنا، لازم نیست به سفارت فاکس بشه؟ راستی واسه interview چه مبلغی برای bank statement گذاشتین؟
ممنون
atash
04-16-2008, 10:25 AM
سلام
جواب TU DELFT اومد؟ جواب بورسها هم اومد؟ ثبت نام هم كردي؟ مهلت ثبت نام تموم شد يا هنوز هم وقت هست؟ ???
maryamf
04-17-2008, 08:39 AM
سلام
برای مصاحبه چی؟ اگه مدتش 2 هفته باشه.. به من خیلی خیلی دیر وقت مصاحبه دادن، یعنی چقدر طول می کشه تا خود ویزارو بدن؟ اگه اینجوری باشه که دیگه بی فایده هست!!
از خودشون که پرسیدم گفتن 12 روزه جواب میاد. حالا نمی دونم بگم استاده زمان دعوتنامه رو توو همون حوالی بزنه یا دیرتر؟!
ardalan
04-17-2008, 12:44 PM
دانشگاه ErasmusسيستمAccelerate visa داره اصلاً لازم نيست بريد سفارت با دانشگاه تماس بگيريد اگه مشکلی بود به من بگيد تا راهنمايی کنم از طريق دانشگاه 3 هفته طول ميکشه واسه ويزا
maryamf
04-17-2008, 01:24 PM
من از طریق Erasmus اقدام نکردم، به استاده ایمیل زدم. یعنی چی؟ یعنی اصلا لازم نیست برای ویزا مصاحبه کنم؟ منظورتون رو متوجه نشدم! یعنی برای منم که برای erasmus تقاضا ندادم، امکانش هست پیگیری بشه؟.. البته من هنوز پذیرش نگرفتم و باید برای مصاحبه و persentation ویزا بگیرم که فکر کنم از بس طولانی می شه نتونم برم..
ardalan
04-17-2008, 11:57 PM
با عرض پوزش مريم جان اين سيستم فقط برای دانشگاه Erasmus هست که احتمال ويزا گرفتن هم 100% ميباشد چون پول به حساب دانشگاه واريز ميشه به همراه يه کپی برابر اصل از پاسپورت که بعد از 2 يا 3 هفته ميگن بری سفارت ويزا رو بگيری
masroh
04-18-2008, 12:25 AM
با عرض پوزش مريم جان اين سيستم فقط برای دانشگاه Erasmus هست که احتمال ويزا گرفتن هم 100% ميباشد چون پول به حساب دانشگاه واريز ميشه به همراه يه کپی برابر اصل از پاسپورت که بعد از 2 يا 3 هفته ميگن بری سفارت ويزا رو بگيری
Actually the same system is used for other universities in netherland... It is NOT only for one Univ. However I dont think the chance is 100% they can reject you like any other embassy. The difference is that they take care of paper works by themselves....z
ardalan
04-18-2008, 12:52 AM
Actually the same system is used for other universities in netherland... It is NOT only for one Univ. However I dont think the chance is 100% they can reject you like any other embassy. The difference is that they take care of paper works by themselves....z
وقتی دانشگاه به من گفته که کپی برابر اصل پاسپورتت رو بده و 17500 يورو هم به عنوان پشتيبانی مالی بريز به حساب دانشگاه به نظر شما ريجکت ميکنن؟
masroh
04-18-2008, 02:05 AM
وقتی دانشگاه به من گفته که کپی برابر اصل پاسپورتت رو بده و 17500 يورو هم به عنوان پشتيبانی مالی بريز به حساب دانشگاه به نظر شما ريجکت ميکنن؟
Hopefully they don't! You have a good chance to get the visa... But believe me, if you ask them "Do you GUARANTY that?" they would say "Nope!" ... anyway, good luck, i'm pretty sure you won't have any problem... :)z!
maryamf
04-18-2008, 09:29 AM
یعنی من کاری می تونم بکنم که پروسه گرفتن ویزام تسریع بشه؟ از کجا می تونم بفهمم. چون اگه اینقدر دیر باشه باید به فکر کنسل کردنش باشم. راهی نیست که آدم 1-1.5 ماه دیگه اونجا باشه؟!!
ممنون
behnazeaziz
04-18-2008, 09:34 AM
من دو هفته اي تونستم براي هلند ويزا بگيرم
maryamf
04-18-2008, 10:55 AM
به من گفتن 12 روزه ویزا می دن ولی واسه 8 June وقت واسه مصاحبه دادن!! من تلفنی وقت گرفتم برم اونجا شانس دارم زودتر وقت بگیرم یا ربطی نداره؟ 8 june خیلی خیلی دیره.
ardalan
04-20-2008, 05:16 PM
دوستان بنده ميخوام بدونم اگه ويزا دانشجويی گرفتم و رفتم هلند ميتونم پاسپورت بگيرم يا نه؟اگه ميشه چقدر طول ميکشه؟چند درصد احتمال اين هست که نتونم بگيرم؟
من دوره تحصيليم 4 سال هست و مقطع ليسانس ممنون ميشم نظرات دوستان رو بدونم
femiran
04-21-2008, 03:26 PM
اردلان جان
شما در صورتی میتونید توی هلند پاسپورت بگیرید که 5 سال متوالی کار کنید در این کشور و مالیات بدید. بعد از اون میتونید درخواست پاسپورت بدید. معمولا بعضی از کسانی که از خود هلند بورس دکترا میگیرن و اون در اصل شغلشون محسوب میشه میتونن تقاضای ملیت کنن.
ardalan
04-21-2008, 09:25 PM
اردلان جان
شما در صورتی میتونید توی هلند پاسپورت بگیرید که 5 سال متوالی کار کنید در این کشور و مالیات بدید. بعد از اون میتونید درخواست پاسپورت بدید. معمولا بعضی از کسانی که از خود هلند بورس دکترا میگیرن و اون در اصل شغلشون محسوب میشه میتونن تقاضای ملیت کنن.
ممنون از توجه شما
يعنی من که درسم 4سآل طول ميکشه اصلاً مهم نيست؟حتماً بايد کار کنم؟خوب منم دارم شهريه ميدم!!!!!! :(
پس يعنی بايد 4 سال درس بخونم 5 سال هم بمونم که ميشه 9 سال نه؟
femiran
04-22-2008, 12:55 AM
معمولا اینطوریه. مگر اینکه این وسط قانونی بیاد یا چیزی یا خوش شانس باشید با یه هلندی ازدواج کنید.
vigilantboy
04-30-2008, 06:20 PM
سلام به همگی،
کسی تازگی برای ویزای دانشجویی هلند اقدام کرده؟ میشه بگید شرایطش چه جوریه و چقدر طول میکشه؟ من شنیدم دانشگاه ها خودشون این کار را برای دانشجوها میکنن، درسته؟
راستی این بساطی که برای هلند تو ایران به پا کردن که تو فرآیند گرفتن ویزای دانشجویی از هلند اثری نداشته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
maryamf
04-30-2008, 07:04 PM
سلام، گویا خود دانشگاه مراحل رو خیلی تسهیل می کنه ولی من که برای مصاحبه می خواستم وقت بگیرم، 3 هفته پیش بود 7ژوئن بهم وقت دادن. زودتر مطمئن شین که دانشگاه کاراتونو تسهیل می کنه یا نه! که اگه نمی کرد خودتون زود وقت بگیرین.. من سفارت زنگ زدم گفتن 12 روزه ویزا می دن، دروغ یا راست نمی دونم..
vigilantboy
04-30-2008, 09:40 PM
سلام و ممنون از اطلاعاتتون،
فقط يك سوال كه اين مصاحبه داستانش چيه؟ مگه سفارت هلند هم مصاحبه ميكنه براي ويزا؟ اگر اينطور باشه و با اون زمانبندي كه شما گفتيد، زمان پروسه ويزا كه خيلي بيشتر از 12 روز ميشه؟
من پذيرشم از Erasmus هست و هنوز نامه رسمي نيومده واسم اما استاد باهام OKكرده. شنيدم Erasmus خودش واسه ويزا اقدام ميكنه مثل اينكه. اگر كسي اطلاع داره لطفاً راهنمايي كنه؟
ممنون.
maryamf
04-30-2008, 10:46 PM
بله منم شنیدم که erasmus خودش اقدام می کنه و زودتر بهتون ویزا میدن ولی جزئیاتشو نمی دونم..
ببخشید نامفهوم گفتم مثل اینکه.. من باید می رفتم یه presentation می داشتم تا بعدش بگن پذیرش می دن یا نه. خوب تو سایتش نوشته بود برای گرفتن ویزا باید زنگ بزنیم وقت بگیریم. زنگ که زدم اون موقع وقت دادن. منم که erasmus نیستم اگه پذیرش بگیرم دانشگاه، گرفتن ویزام رو تسهیل می کنه.. کلا انگار دانشگاههای هلند یه همچین سیستمی دارن. ولی دانشگاه برای مصاحبه و presentation به سفارت نامه نمی ده..
vigilantboy
04-30-2008, 11:56 PM
ممنونم از توضيح دوبارتون :)
پس عملاً شما براي گرفتن ويزا از سفارت وقت گرفتيد و اونا بهتون در ژوئن وقت دادن، و بعد از مصاحبه، 12 روزه گفتن كه ويزا ميدن. درسته؟ چقدر دير وقت دادن! يعني اينقدر سر سفارتشون شلوغه كه دير به دير وقت ميده؟!
احتمالاً همينه كه دانشگاه ها خودشون اقدام ميكنن.
ardalan
05-01-2008, 02:46 AM
سلام به همگی،
کسی تازگی برای ویزای دانشجویی هلند اقدام کرده؟ میشه بگید شرایطش چه جوریه و چقدر طول میکشه؟ من شنیدم دانشگاه ها خودشون این کار را برای دانشجوها میکنن، درسته؟
راستی این بساطی که برای هلند تو ایران به پا کردن که تو فرآیند گرفتن ویزای دانشجویی از هلند اثری نداشته؟
خير انگار حرف من رو قبول نداری شما بايد براتfact بيارم؟اينم لينک قسمتInternational business administration که من باهاش سر و کار داشتم
http://www.rsm.nl/home/international/international_student_life/bachelors_and_masters-students/visa_and_residence_permit
vigilantboy
05-01-2008, 03:00 PM
اردلان جان ممنون از لینکت :)
در گفته شما شکی نداشتم. علت پرسش شایعه ای بود که شنیده بودم، برای همین پرسیدم ببینم کسی اخیراً اطلاعی از وضعیت ویزای دانشجویی هلند داره یا نه. خلاصه که قصد جسارت نبوده ;)
من لینک را دیدم. جالبه که عمده مدارک لازم برای اقدام برای ویزا را تو همون application pack از من گرفته دانشگاه.
azadeh_eng
05-10-2008, 05:00 PM
سلام اردلان
من از TU Delf پذیرش دارم و باید 16110 یورو بریزم به حسابشون به من دانشگاه گفته پول رو بریزی به حسابمون خودمون برای ویزات اقدام می کنیم. ولی از من کپی برابر اصل پاسپورت نخواستن. الان من باید از سفارت وقت بگیرم؟
شما وقت گرفتید؟ می شه راهنماییم کنید. ممنونم
ardalan
05-10-2008, 08:58 PM
سلام اردلان
من از TU Delf پذیرش دارم و باید 16110 یورو بریزم به حسابشون به من دانشگاه گفته پول رو بریزی به حسابمون خودمون برای ویزات اقدام می کنیم. ولی از من کپی برابر اصل پاسپورت نخواستن. الان من باید از سفارت وقت بگیرم؟
سلام دوست عزيز
نخير هنوز نريختم شما چه مقطع و چه رشته اي پذيرش گرفتين؟
احتمال گرفتن ويزا وقتی پول به حساب اونها بريزی ميشه 98% بد از 10 12 روز بهت ميگن بری سفارت اونجا که بری پاسپورتت رو ميبری و ويزا رو ميگيری البته دانشگاه از شما يه کپی پاسپورت هم ميخواد واسه اقدام برای ويزا.
بعد که رفتی هلند شهريت رو از اون پول برميدرن و بقيش رو برات يه حساب باز ميکنن و ميريزن توی اون حساب دانشگاه دلف توی آمستردام هست يا رتردام؟
من توصيه ميکنم صراف آشنا پيدا کنی که اينکار رو برات بکنه اما بانک سامان و پاسارگاد هم ميکنن ولی خيلی پول ميگيرن انگار البته سؤال کن از بانک
با دانشگاه تماس بگير احتمالاً ازت ميخوان البته شايد موقع که مدارک رو ميفرستادی ازت گرفته باشن فک کن ببين قبلاً ندادی کپی معمولی ازت ميخوان اما من برای اطمينان برابر اصل گرفتم
azadeh_eng
05-12-2008, 06:18 PM
سلام به همگی،
خير انگار حرف من رو قبول نداری شما بايد براتfact بيارم؟اينم لينک قسمتInternational business administration که من باهاش سر و کار داشتم
http://www.rsm.nl/home/international/international_student_life/bachelors_and_masters-students/visa_and_residence_permit
سلام اردلان جان
با توجه به اینکه دانشگاه قراره کارهای ویزا رو انجام بده آیا لازمه که خودمون از سفارت وقت بگیریم؟ با توجه به اینکه سر سفارت شلوغه و دیر وقت میده
ممنونم
rzanbagh
05-12-2008, 08:55 PM
من یه سوال در مورد میزای ترانزیت هلند داشتم.
کسی می دونه برای اونم clearance هست یا نه؟
azadeh_eng
05-15-2008, 10:20 AM
سلام اردلان
سلام دوست عزيز
نخير هنوز نريختم شما چه مقطع و چه رشته اي پذيرش گرفتين؟
احتمال گرفتن ويزا وقتی پول به حساب اونها بريزی ميشه 98% بد از 10 12 روز بهت ميگن بری سفارت اونجا که بری پاسپورتت رو ميبری و ويزا رو ميگيری البته دانشگاه از شما يه کپی پاسپورت هم ميخواد واسه اقدام برای ويزا.
بعد که رفتی هلند شهريت رو از اون پول برميدرن و بقيش رو برات يه حساب باز ميکنن و ميريزن توی اون حساب دانشگاه دلف توی آمستردام هست يا رتردام؟
من توصيه ميکنم صراف آشنا پيدا کنی که اينکار رو برات بکنه اما بانک سامان و پاسارگاد هم ميکنن ولی خيلی پول ميگيرن انگار البته سؤال کن از بانک
با دانشگاه تماس بگير احتمالاً ازت ميخوان البته شايد موقع که مدارک رو ميفرستادی ازت گرفته باشن فک کن ببين قبلاً ندادی کپی معمولی ازت ميخوان اما من برای اطمينان برابر اصل گرفتم
سلام اردلان جان
من در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک پذیرش گرفتم، سفارت به من گفت که شما به وقت نیاز ندارید و وقتم رو کنسل کرد. آخه من بهشون mail زدم و سوال کردم ولی جواب ندادن و من هم تلفنی وقت گرفتم، اما امروز از سفارت زنگ زدند و گفتند که به وقت نیازی نیست و دانشگاه خودش همه کارها رو می کنه
موفق باشی
ardalan
05-15-2008, 03:05 PM
آزاده جان من که گفتم اصلا وقت نميخاد کاش پرسيده بودی وقتی دانشگاه کاری ويزا رو بکنه احتمال گرفتن ويزا چقدر هست اما نپرسی هم بهتره مشکوک ميشن ميخوای به عنوان ناشناس زنگ بزن سؤال کن
azadeh_eng
05-20-2008, 08:17 PM
آزاده جان من که گفتم اسلن وقت نميخاد کاش پرسيده بودی وقتی دانشگاه کاری ويزا رو بکنه احتمال گرفتن ويزا چقدر هست اما نپرسی هم بهتره مشکوک ميشن ميخوای به عنوان ناشناس زنگ بزن سؤال کن
سلام اردلان جان
من 16110 یورو رو ریختم به حسابشون :'( :'(ورشکست شدم. 30 :'( :'(یورو هم کارمزد به صرافی دادم. شما چه کردی؟
موفق باشی
ardalan
05-20-2008, 09:52 PM
آزاده جان من که والا بايد 8 روز ديگه جواب ويزا کانادا رو بگيرم امروز هم امتحان رياضی ورودی اين دانشگاه هلند رو دادم!نميدونم چقدر وقت بعد ميخوان نتيجه رو بگن!
به تو دقيقاً چی گفتن؟کی گفتن که بفرست پول رو؟نگفتن چند روز اين پرسه طول ميکشه؟هيچی در مورد اقامت هلند ميدونی؟ميتونيم کاری بکنيم يا نه؟اميدی هست؟من واقعاً ترجيح ميدم برم هلند اگه بدونم ميتونم 100% اقامت بگيرم!
موفق باشی در جريان کارهات بگذار من رو.
مرسی
azadeh_eng
05-21-2008, 04:45 PM
آزاده جان من که والا بايد 8 روز ديگه جواب ويزا کانادا رو بگيرم امروز هم امتحان رياضی ورودی اين دانشگاه هلند رو دادم!نميدونم چقدر وقت بعد ميخوان نتيجه رو بگن!
به تو دقيقاً چی گفتن؟کی گفتن که بفرست پول رو؟نگفتن چند روز اين پرسه طول ميکشه؟هيچی در مورد اقامت هلند ميدونی؟ميتونيم کاری بکنيم يا نه؟اميدی هست؟من واقعاً ترجيح ميدم برم هلند اگه بدونم ميتونم 100% اقامت بگيرم!
موفق باشی در جريان کارهات بگذار من رو.
مرسی
سلام اردلان جان
deadline دانشگاه برای واریز کردن پول تا اول جولای است. اگه تا 5 سال قرارداد کاری پیوسته داشته باشی و مالیات بدهی می تونی اقامت بگیری. کجا امتحان ریاضی دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تو سفارت؟ مگه امتحان ریاضی هم باید داد برای ورود به دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/برای کانادا پذیرشت مال چه مقطعی هست و از کدوم دانشگاه؟
موفق باشی
maryamf
05-21-2008, 07:55 PM
سلام،
تا حالا کسی ویزای هلند رو برای مصاحبه 12 روزه گرفته؟ اگه بلیط هواپیما و رزرو هتل رو خودم انجام ندم و از هلند انجام بدن مشکلی پیش میاد؟ برای گرفتن ویزا کلا چه شرایط نوشته نشده ای وجود داره؟ آها راستی مشکلی نیست از اونجا بلیط برگشتم به یه کشور دیگه باشه(با دلیل موجه)؟ و از اون کشور به ایران؟ باید رزرو هتل اون کشور دیگه رو هم داشته باشم؟
خیلی ممنون می شم راهنمایی کنین.
maryamf
05-22-2008, 10:02 PM
تا حالا کسی ویزای هلند رو برای مصاحبه 12 روزه گرفته؟ اگه بلیط هواپیما و رزرو هتل رو خودم انجام ندم و از هلند انجام بدن مشکلی پیش میاد؟ برای گرفتن ویزا کلا چه شرایط نوشته نشده ای وجود داره؟ آها راستی مشکلی نیست از اونجا بلیط برگشتم به یه کشور دیگه باشه(با دلیل موجه)؟ و از اون کشور به ایران؟ باید رزرو هتل اون کشور دیگه رو هم داشته باشم؟
دوستان کسی نظر خاصی نداره؟ ضمنا حدود چقدر باید تو حساب بانکیمون باشه و به چه شکل هست؟ یعنی فقط یه روز باشه کافیه یا نه بیشتر باید بمونه؟ ضمنا این نوع سفر چه جوری دسته بندی می شه(برای presentation)؟ توریستی یا تجاری؟ برای توریستی تا جایی که من متوجه شدم باید مبلغ 30000 یورو تو حسابمون باشه؟ درسته؟
maryamf
05-25-2008, 03:21 PM
جواب سوال خودمو بدم!!!!!! :D
اگه شنگن نداشته باشین، معمولا 1 ماهه و اگه قبلا داشته باشین 10 روزه ویزا میدن. حدود 2-3 روز پول باید تو حسابتون باشه که واسه یک هفته احتمالا 3-4 میلیون کافی باشه.
جا و مکان تو دعوتنامه مشخص باشه. یه hard copy از دعوتنامه باید دست خودمون باشه که ببریم سفارت و یه کپی باید مستقیما از گروه به سفارت فرستاده بشه.
ardalan
05-25-2008, 09:54 PM
آقايون,خانوما شنيدم شرايط گرفتن اقامت دائم از هلند کمی اسونتر شده!کسی چيزی ميدونه؟اگه واسه ليسانس برم 4 سال درس بخونم اميدی هست که بعدش بتونم بمونم؟
azadeh_eng
05-27-2008, 06:56 PM
آقايون,خانوما شنيدم شرايط گرفتن اقامت دائم از هلند کمی اسونتر شده!کسی چيزی ميدونه؟اگه واسه ليسانس برم 4 سال درس بخونم اميدی هست که بعدش بتونم بمونم؟
سلام اردلان جان
امروز با دانشگاه تماس گرفتم گفتند که ÷ولت رسیده و تا 10 روز دیگه بت میل می زنیم و می گیم چی کار بکنی
موفق باشی
ardalan
05-29-2008, 11:02 PM
سلام اردلان جان
امروز با دانشگاه تماس گرفتم گفتند که ÷ولت رسیده و تا 10 روز دیگه بت میل می زنیم و می گیم چی کار بکنی
موفق باشی
خوبه ايشالا که موفق باشی منم چشم دوختم به جوابشون من رو در جريان بزار که چيکار کردی و چی گفتن!
راستی اينجا شده چت روم من و تو! :D
azadeh_eng
05-31-2008, 05:39 PM
سلام اردلان جان
موفق باشی
خوبه ايشالا که موفق باشی منم چشم دوختم به جوابشون من رو در جريان بزار که چيکار کردی و چی گفتن!
راستی اينجا شده چت روم من و تو! :D
سلام اردلان جان
دیروز بهم میل زدن که تو این هفته برای ویزات apply می کنیم و گفتند که هفته دوم اوت بهت میل می زنیم در مورد آدرس خانه و نرخ اجاره و نحوه قرارداد بستن برای اجاره خانه. شما تو چه مرحله ای هستی؟ از کانادا چه خبر؟ پول رو ریختی به حساب؟ راست می گی شده چت روم من و تو ;D :D با عرض پوزش از همه دوستان
موفق باشی
asman
05-31-2008, 06:07 PM
بی اجازتون من هم دنبال می کنم این چت روم رو. چون هنوز نمی دونم چی کار کنم. :(
azadeh_eng
05-31-2008, 06:45 PM
سلام جناب آسمان
شما در چه مرحله ای هستید؟ از کدوم دانشگاه و برای چه مقطعی پذیرش دارید؟ fund دارید یا نه؟
موفق باشید
ardalan
05-31-2008, 10:59 PM
اختيار داريد اگه شرايط خودتونم بنويسيد خوشحال ميشيم!من که منتظرم ببينم کی جواب خودم رو دانشگاه ميده که فکر کنم تا هفته اول تير بده و نيز منتظر جواب ويزا آزاده جان هم هستم که ميشه فهميد احتمال چقدر هست!
البته بنده از اديت هايی که به پست ها کرده بودين متوجه حضور شما شده بودم اميدوارم موفق باشيد
ardalan
06-08-2008, 12:40 AM
اينجا مدير ها هم نظاره گر هستن!
انگار نه انگار که گفتم شرايطتون رو بگيد!
امتحان رياضی رو قبول شدم
گفتن يک هفته ديگه بهت ميگيم بايد چيکار کنی!اين جمله وحشتناکه!يعنی نميخان بگن من اصلاً پذيرش گرفتم يا نه!هفته ديگه ميگن نخير شما رد شدين!
azadeh_eng
06-08-2008, 07:00 PM
اينجا مدير ها هم نظاره گر هستن!
انگار نه انگار که گفتم شرايطتون رو بگيد!
امتحان رياضی رو قبول شدم
گفتن يک هفته ديگه بهت ميگيم بايد چيکار کنی!اين جمله وحشتناکه!يعنی نميخان بگن من اصلاً پذيرش گرفتم يا نه!هفته ديگه ميگن نخير شما رد شدين!
سلام اردلان جان
تبریک میگم، نگران نباش اصلاً ، مطمئنم که می گن پذیرش گرفتی مطمئن باش
موفق باشی
maryamf
07-05-2008, 10:09 PM
دوستان بنده ميخوام بدونم اگه ويزا دانشجويی گرفتم و رفتم هلند ميتونم پاسپورت بگيرم يا نه؟اگه ميشه چقدر طول ميکشه؟چند درصد احتمال اين هست که نتونم بگيرم؟
من دوره تحصيليم 4 سال هست و مقطع ليسانس ممنون ميشم نظرات دوستان رو بدونم
نمی دونم تو چه مقطعی هستین ولی 4 سال دکتری کار محسوب می شه، می مونه 1 سال. ولی یه دانشجوی روسی تو هلند حرف می گفت که اونا بعد از تموم شدن دکتری، دیگه نگهت نمی دارن یعنی post doc باید بری یه جای دیگه، در حالیکه یه دانشجوی هلندی دیدم که دوره PhD اش رو اونجا بود و postdoc هم همونجا کار می کرد.
ardalan
07-06-2008, 09:47 PM
ممنون از توجه شما
بنده برای دوره ليسانس که 3 سال هست اگه خدا بخواد دارم ميرم هلند!که فوق ليسانس هم ميشه يک سال و در کل ميشه 4 سال آيا ميتونم بعد از اين 4 سال تقاضا اقامت کنم؟
maryamf
07-06-2008, 11:35 PM
راستش من وب سایت سفارت هلند رو راجع به اقامت نخوندم، فقط یه همچین چیزی تو ذهنمه که برای اقامت 5 سال باید موند. و با یه دانشجوی روسی هم که صحبت می کردم می گفت بعد از دکتری(4 سال) دیگه نگهت نمی دارن و باید برگردی.. یعنی برای پست دکتری باید جای دیگه اقدام کنی.
یه استادی می گفت تز فوق 9 ماه تو زمینه رشته هست و 6 ماه تو هر زمینه ای که بخواید تو یه مرکز دیگه. حتی پیش اومده بعضیا با گرفتن موافقت دانشگاه این 6 ماه رو رفتن سراغ یه زمینه کاملا بی ربط مثلا موسیقی. ازش پرسیدم که واحد هم می گذرونند یا نه ولی یادم نیست چی جواب داد به نظرم گفت واحدها رو به صورت lecture می گذرونند. که بسته به پایه و نیاز علمی دانشجو داره. در مورد واحدهای دوره دکتری گفتن که به صورت سمینارهای فشرده هست که هر دانشجو یک روز ارائه می ده و به صورت دوره ای نوبت سمینار مجدد بهش می رسه به مدت 1 ماه تو تابستون هر روز از صبح تا عصر کلاس هستین و آخر هر روز باید مباحث اون روز رو امتحان بدین. ولی این خاص اون گروه بود . گویا هر جایی روش خودشو داره.
یه دانشجوی دیگه هم می گفت واحدهایی تو دانشگاهها و کشورهای دیگه ارائه می شوند که در صورتی که زرنگ باشین و بفهمین واحد چه استادی و کجا براتون مفیده می تونین از استاد بخواین بفرستدتون اونجا برای گذروندن اون واحدها. ولی همه اینها واقعا به خلقیات گروه بستگی داره و اون دانشجویی که این حرفو میزد منظورش این بود که استادای خوب این کار رو برای پیشرفت دانشجوشون می کنن نه اینکه هر استادی...
اطلاعات بیشتری ندارم.
موفق باشین
maryamf
07-23-2008, 12:56 PM
دوستانی که ویزای دانشجویی رو گرفتند می شه بگند چقدر طول کشید؟
ممنون
poory
08-06-2008, 05:02 PM
ویزای من که امروز آماده شد، حدود 8 هفته طول کشید، 4 هفته کاراش توسط دانشگاه انجام شد و 4 هفته هم در ایران کار داشته تا آماده بشه. البته من بد شانسی آوردم و کارم طول کشید وگرنه در ایران فکر نمی کنم بیش از 2 هفته معمولاً طول بکشه.
maryamf
08-06-2008, 06:01 PM
خیلی خیلی تبریک می گم :)
منظورتون چی هست که 4 هفته کاراتون تو دانشگاه طول کشید؟ چه کاری بوده؟ اگه چیزی هست که ممکنه از ما بخوان و اگه از قبل بدونیم کمک می کنه سریعتر ویزا بگیریم، لطفا بگین. مثلا میل زدند و گفتند همه صفحات پاسپورتت رو اسکن کن و بفرست. اونم اون موقع که چند روز تعطیل بود. منم صفحاتی که چیزی داشت اسکن کردم فرستادم بعد چند روز میل زدند گفتند نه همشو بفرست. برای شما هم همینجوری 4 هفته طول کشید یا پروسه خاصی باید طی بشه؟
poory
08-06-2008, 06:18 PM
ممنونم ;)
از من فقط دو صفحه اصلی پاسپورت رو خواستند. ??? منظورم از کار دانشگاه کارایی است که باید توی سازمان IND که سازمان مهاجرت هلند است، انجام می شد که فکر می کنم دانشگاه خودش برای من پرونده تشکیل داد و یه سری فرم پر کرد. این کلاً 3 هفته طول کشید اما 1 هفته هم برای اینکه مدارک من از سازمان IND به سفارت هلند تو ایران برسه و بهشون بگن که ویزای من رسیده طول کشید. شما کی دانشگاه برای ویزاتون اقدام کرده؟ اگر دیرتونه که ایمیل بزنین و بهشون بگین و حتما پیگیر باشین. کی باید برین هلند؟ برای کی بلیط گرفتین؟
maryamf
08-06-2008, 10:56 PM
یک هفته هست که فقط سر گرفتن یک پاسپورت لفتش دادن. از من تمام صفحات پاسپورت حتی صفحات خالی رو با کیفیت خوب خواستن. جالب اینجا بود که من براشون می فرستادم و اونا ایمیل کسی که مسئول این کار بود انقدر ظرفیت نداشت که چیزی رو که می خواستن دریافت کنه. به من که توضیحی ندادن ولی فکر کنم یک هفته پیش دیگه کار رو جدی شروع کردند. این کسی که مسئول اینکار هست انقدر کند هست که من هر دفعه به منشی گروهمون میل می زنم و ازش می خوام ببینه قضیه چیه...
من نوامبر باید برم!! ولی هنوز بلیط نگرفتم. دیر که نشده برای بلیط گرفتن، شده؟
poory
08-07-2008, 01:04 PM
حتماً 1 بلیط از 2 یا 3 جای مختلف رزرو کنین هر چند که به High session نمی خورید. من 3 ماه قبل از پرواز می خواستم رزرو کنم که رفتم توی Waiting list! :o برای ایمیل زدن هم به مسئول ویزای دانشگاه ایمیل بزنین نه دانشکده. برای ویزا که شما فکر می کنم دیرتون نیست.
من بلیط یکسره گرفتم. مشکلی که نداره؟ توی فرودگاه ممکنه گیر بدن؟
maryamf
08-07-2008, 01:55 PM
با کسی که بهم گفتند مسئولشه مکاتبه دارم. اولین بار هم خودش بهم میل زد. اگه منظورتون از بلیط یکسره بلیط یکطرفه هست بعید می دونم مشکلی باشه ولی کسانی که رفتند و الان اونطرف هستن مثلا missfarrokhi عزیز :) جواب سئوال شما رو می دونند.
m-lawyer
09-05-2008, 10:30 PM
لطفا دوستانی که در زمینه ویزای هلند اطلاعات دارند من را راهنمایی کنند
دانشگاه اراسموس هلند که به من پذیرش داده گفته که خودش جریان ویزای من را پیگیری می کند و خبرش را می دهد. من می خواهم برای ویزای همسرم خودم اقدام کنم.
شرایط ویزای هلند الان چطوریه؟
امکانش هست که در مدت زمان یکی دو ماهه برای ایشون ویزا بگیرم؟
نوع ویزایی که باید درخواست کنیم کدام است؟ اگر برای ویزای کمتر از سه ماه اقدام کنیم احتمالش هست که کارمان زودتر راه بیفتد؟
چه مدارکی برای این ویزا لازم است؟
خواهش می کنم اگر کسی اطلاعی دارد من را راهنمایی کند
maryamf
09-16-2008, 07:36 PM
سلام
منم بالاخره ویزام اومد :) حالا باید یه ترجمه شناسنامه و یه بیمه مسافرتی ببرم تا ببینم ویزا رو می چسبونند تو پاسپورتمون یانه. البته دوستانم می گن مشکلی پیش نمیاد و ویزا میدن.
راستی به من گفتن از سفارت قبلش وقت بگیرم. این که یه عمر طول نمی کشه تا نوبتم برسه؟
sysbiosys
09-16-2008, 07:58 PM
سلام
منم بالاخره ویزام اومد :) حالا باید یه ترجمه شناسنامه و یه بیمه مسافرتی ببرم تا ببینم ویزا رو می چسبونند تو پاسپورتمون یانه. البته دوستانم می گن مشکلی پیش نمیاد و ویزا میدن.
راستی به من گفتن از سفارت قبلش وقت بگیرم. این که یه عمر طول نمی کشه تا نوبتم برسه؟
تبریک. تمومه دیگه.
m-lawyer
09-16-2008, 08:06 PM
منم دانشگاه امروز بهم ای میل زد گفت ویزام تایید شده. حالا باید با سفارت تماس بگیرم. یعنی حالا باید از سفارت وقت بگیرم؟
fpoursafaei
09-16-2008, 09:16 PM
نه! باید یه روز صبح با مدارکت بری سفارت.
maryamf
09-16-2008, 10:03 PM
ممنونم sysbiosys عزیز :)
به m-lawyer:
به من اینطوری گفتن:
Contact the Dutch Embassy in Teheran to make an appointment to ask for your visa (so called MVV) and which papers you have to take with you.
من فکر می کنم وقتی ما بریم سفارت بستگی به حجم کاریشون از 1 تا 4-5 روز پاسپورتمون دستشون می مونه، تا ویزارو روش بچسبونند(3 ماه پیش برای ویزای توریستی اینجوری بود). حالا نمی دونم اول زنگ بزنم یا نه مستقیم برم. ترجیح می دم زنگ بزنم.
یه چیز دیگه اینکه: Birth Certificate من برای 3.5 پیشه ولی یادمه نماینده اداره اقامت هلند در دانشگاه بهم گفته بود اگر 6 ماه ازش گذشته باشه از اعتبار ساقط می شه. حالا نمی دونم اینو بدم یا نه! ضمنا شناسنامه منو به اسم Identity card ترجمه کرده اند نه Birth Certificate. اینکه مشکل ساز نمی شه؟!
ممنون
m-lawyer
09-17-2008, 08:48 AM
خانم جوان، متشکرم از پاسختون. شما با همین شماره ها تماس می گیرید دیگه درسته؟22567005-7 و 22568553 بین ساعت های 1 تا 4 عصر
چون من تا حالا موفق نشدم با این شماره ها تماس بگیرم.
maryamf
09-17-2008, 10:09 AM
بله، من نمی دونستم باید 1-4 تماس بگیرم. امروز صبح که تماس گرفتم سوال کردم خانومه بعد از اینکه فهمید در مورد ویزای دانشجویی سوال می کنم گفت ساعت 1.5 تماس بگیرم. من با 22567005 چند بار که تماس گرفتم جواب دادند ولی 22568553 خیلی اشغال بود. یعنی می گین 1-4 جواب ندادند یا اشغال هست؟
m-lawyer
09-17-2008, 11:13 AM
راستش یک مدت اشغال بود و بعدش هم جواب نمی دادند. حالا امروز دوباره امتحان می کنم. ممنون.
maryamf
09-17-2008, 11:31 AM
اگر امروز هم نتیجه نگرفتین فردا صبح زنگ بزنین بگین نمیشه ، بالاخره باید جواب بدن. منم همین کارو می کنم. البته من امتحان کردم اگر برنمی داشتن گوشی رو نگه دارین ممکنه بردارند.
fpoursafaei
09-17-2008, 12:45 PM
شماره های سفارت اکثرا خرابه! من که گفتم دانشجو وقت نمی خواد! من خودم 1.5 ماه پیش یه روز صبح با مدارک رفتم سفارت، بعدش هم همه کارام رو انجام دادم، خود سفارت هم از من Birth certificate نخواست! ولی دانشگاه میخواست! راستی من الان هلندم، اگه سوالی داشتین، و بتونم جواب میدم! :)
m-lawyer
09-17-2008, 03:19 PM
راستش من دچار گیجی شدم!امروز زنگ زدم سفارت خانم در جواب من که دیروز ای - میل از دانشگاه گرفتم که ویزام تایید شده و برم برای پیک آپ گفت که نه هنوز دست ما نرسیده و 10 روز دیگه تماس بگیر و بعدش هم 2-3 روزه صادر می کنیم. اما در جواب ای میل من به سفارت گفتند که : ویزای شما اومده مدارک لازم را بیارید و بعد باید 2 هفته منتظر باشید که ویزای شنگن آماده بشه و بعد با بلیط و بیمه سه ماهه مسافرتی پیک آپ کنید! من به کدوم یکی شون باید عمل کنم؟
maryamf
09-17-2008, 04:35 PM
The second reply is near the reply they gave me so you do not hesitate and call them again if you think they have made a mistake. They said me bring your 3 month insurance and Birth certificate . The lady said me if i want a visa without travel in first 2-3 month then I will get my visa the same day or after 2-3 days but if I want D/C visa which is a schengen, I should wait 10 days. Since, this officer was too considering and kind I think she was correct.
maryamf
09-21-2008, 10:30 PM
مدارکی که امروز از ما خواستند:
- پاسپورت و یک کپی از آن
- ترجمه شناسنامه
- نامه پذیرش یا قرارداد
- یک قطعه عکس
-فرم ویزای شنگن
در صورتی که ویزای شنگنC+D بخوایم بیمه سه ماهه مسافرتی هم لازم هست که البته امروز از من نگرفتند.. اگر ویزای اقامت بخواین بیمه لازم نیست.
ضمنا اینا مدارک رو به من ناقص گفته بودند و اگر با یکی دیگه از دوستان در فروم چک نکرده بودیم امروز به دردسر میافتادم..
موفق باشید
mhaddad
09-22-2008, 01:09 AM
سلام
من هم ویزای D+Cگرفتم(واسه ویزای دانشجویی درخواست داده بودم) ولی خانومی که ویزا رو داد گفت ویزای اقامت هستش.تمام مدارک بالا رو هم ارائه دادم.
یعنی این ویزای من شینگن هستش نه اقامت؟
maryamf
09-22-2008, 09:30 AM
بعد از اینکه اونجا رفتیم و کارای اقامتمون انجام شد اقامت می گیریم. حالا نمی دونم ویزای دیگه ای می زنن تو پاسپرتمون یا نه.. همین می شه ویزای اقامت. فرق این ویزا با ویزای اقامت که به دوست دیگرمون دادن این بود که با C+D می تونین تا درست شدن کارهای اقامتتون سفرهای دیگری هم داشته باشین ولی در صورتی که ویزای اقامت(اسم دقیقش رو نمی دونم) بگیرید مدتی باید از اون کشور مقصد خارج نشید..
mhaddad
09-22-2008, 10:44 AM
بعد از اینکه اونجا رفتیم و کارای اقامتمون انجام شد اقامت می گیریم. حالا نمی دونم ویزای دیگه ای می زنن تو پاسپرتمون یا نه.. همین می شه ویزای اقامت. فرق این ویزا با ویزای اقامت که به دوست دیگرمون دادن این بود که با C+D می تونین تا درست شدن کارهای اقامتتون سفرهای دیگری هم داشته باشین ولی در صورتی که ویزای اقامت(اسم دقیقش رو نمی دونم) بگیرید مدتی باید از اون کشور مقصد خارج نشید..
پس ویزای ما هم مثل بقیه ویزاهاست (ویزاهایی که سفارت واسه دیدار صادر میکنه)؟
شما قبلا هم واسه ویزای هلند اقدام کردید؟به شما همین ویزای DC رو دادند؟
ممنون
maryamf
09-22-2008, 10:54 AM
من در مورد ویزای دیدار نمی دونم ولی ویزاهای قبلی من نوعC (یکیش برای هلند بود) بودند. ضمنا من دانشجوهایی که دیدم برای دوره هایی بیش از 3 ماه رفتند، ویزای اقامت براشون صادر شده ولی به جز اون کشور گویا جای دیگری نمی تونستند بروند. حالا نمی دونم اونها باید در این مورد چه کار کنند..
فقط می دونم که ما با گرفتن ویزا کارمون تموم نشده و وقتی بریم اونجا هنوز کار داریم. ضمنا سفارت اتریش هم همین روشD+C رو داره
تو این لینک هم توضیحات بیشتری هست ولی شاید جواب سوال شما نباشه:
http://alimehdipour.blogfa.com/post-70.aspx
maryamf
09-22-2008, 12:33 PM
سلام
من هم ویزای D+Cگرفتم(واسه ویزای دانشجویی درخواست داده بودم) ولی خانومی که ویزا رو داد گفت ویزای اقامت هستش.تمام مدارک بالا رو هم ارائه دادم.
یعنی این ویزای من شینگن هستش نه اقامت؟
راستی از شما بیمه هم خواستن؟ چند روزه ویزاتون صادر شد؟ باهاتون تماس گرفتند؟ به من گفتن تماس میگیرن، به شما هم همینو گفتند؟
mhaddad
09-22-2008, 02:18 PM
[/quote]
راستی از شما بیمه هم خواستن؟ چند روزه ویزاتون صادر شد؟ باهاتون تماس گرفتند؟ به من گفتن تماس میگیرن، به شما هم همینو گفتند؟
[/quote]
بله از من هم بیمه خواستم.اون آقایی که نماینده بیمه داناست و دم در سفارت هستش بیمه آکسا رو 90000 تومان واسه من صادر کرد که از همه جا ارزون تر بود.
بعد از 2 هفته با من تماس گرفتند
اتریش به دانشجوها همین نوع ویزا رو میده؟
راستی شما از کدوم دانشگاه پذیرش گرفتید؟
maryamf
09-22-2008, 02:24 PM
بله اتریش هم همین نوع ویزا رو به یکی از دوستان داده، البته ایشون در همین بازه 2 هفته ای هستند و هنوز ویزاشونو نگرفتند که ببینیم دقیقا چی میشه آخرش.
در مورد کارهای اقامت در اونطرف هم گویا لازم نیست ما کاری بکنیم و خودش به طور روتین انجام میشه..
poory
10-05-2008, 02:52 AM
البته برای resident permitیا همان اقامت 7-8 تا فرم باید پر کنین که خیلی روتینه و خودشون راهنمایی تون میکنن. اقامت هم 1 سال اعتبار داره و باید دوباره سر سال تمدیدش کنین. فرق ما با ویزای توریستی اینه که ویزای ما Multiple هستش (حتی این ویزای موقت 3 ماهه) ولی توریستی ها اینجوری نیست و فکر میکنم که فقط 1 بار می تونن وارد بخش اتحادیه اروژا بشن.
سلام دوستان
من برای دکترای هلند درخواست داده بودم و دعوتم کردند برای یه مصاحبه سه روزه. گفتن برات یه بلیط شامل بیمه و یه دعوت نامه می فرستیم و همه هزینه های اقامت و تردد و غذا رو هم می دیم:
we would email you (i) a signed and scanned letter of
invitation, (ii) send you an electronic ticket including insurance
(prepaid),
and (iii) pay accommodation, food and train fare cost during the
interview days.
ازم پرسیدن چند روزه می تونی ویزای توریستی بگیری که تاریخ مصاحبه رو تعیین کنیم. من نمی دونم چی بگم. اصلا نمی دونم برای ویزا چی کار باید بکنم. باید وقت مصاحبه بگیرم یا نه پاشم با این مدارک برم سفارت؟ باید حساب بانکی هم داشته باشم؟ از راهنماییهاتون خیلی ممنون می شم.
یکی از دوستان لطف کردند این پاسخ رو برام پست خصوصی کردند:
sari vagte sefarat begirin, chon tu name gofte hazinehaye egamat v safaret ro midan niazi be hesabe banki nist, 4 mah pish ke intor bud, baz bara etminan zang bezan. age bara gereftane vagt beri unja javabeto nemidan, bayad telfoni vagt begire, shomare ha ham tu forum hast, peida nakardi az 118 begir.
bad az mosahebe age shengen nadashte bashi 1 mah v agar dashte bashi hodude 10 ruz tul mikeshe ke visa begir, pas aval bebin key behet vagt midan. az khodeshunam bepors hodudan chegad tul mikeshe ke visa bedan, badesh ye zamani be ostadet bede. age az invitation ye printe rangi khub begiri gabul mikonan vali agar aslesho barat post konan(DHL ya TNT) ke behtare
این جواب رو هم خود استاد هلندی بعد از پرس و جو برام فرستاد:
The most important things for a visa are letter of invitation, accommodation and financial statement.
Therefore a letter of invitation stating why the student is invited to Netherlands and also a grantee of accommodation for duration of their stay could be very helpful. It would be also of a great use if you mention any financial help you are willing to provide (such as tickets or accommodation) etc in this letter. This will improve the chances of getting an approval greatly.
Taking the original letter to embassy means that the student does not need to provide proof of financial means and hotel reservation and etc, i.e it will ease the process and he/she should be granted a short stay visa within two weeks of application. Sometimes the embassy is rather busy so the student will need to make an appointment in advanced (some times more than a month). You could advice them to check this so they will not need to wait long time for the appointment.
راستی چند روز بعد هم اینها رو ایمیل کرد. امیدوارم این اطلاعات به درد نفرات بعدی بخوره:
I emailed the Dutch embassy the two documents directly, our letter and
the ticket confirmation.
They thought that was enough, it seems.
Anyway, bring them as hard-copies/print-outs as well.
They further need:
- an English translation of your birth certificate from Iranian/Farsi to
English.
- your valid passport.
We will also send you the hotel confirmation shortly by email.
Desiree
12-26-2008, 04:48 PM
Femiran جان اون 5 سالی که شما ازش صحبت می کنید برای پناهنده ها و افرادیه که به دلیلی غیر از تحصیل و توریستی اقامت گرفته اند مثل موارد پیوستن خانواده به هم و ازدواج. شما اگر ده سال هم با ویزای داتشجویی در هلند باشید مالیات هم بدین حق درخواست تابعیت نخواهید داشت. برای اطمینان یک بروشور در اداره اقامت هست به نام "Hoe Kunt U Nederlander Worden" که توش همه اینها رو توضیح داده.
az_by13
02-03-2009, 11:53 AM
دانشجوی دکتری داخل هستم و پذیرش برای فرصت مطالعاتی 6 ماهه از دانشگاه Vrije در آمستردام دارم. ممنون میشم اطلاعاتی در مورد ویزای MVV و فرقش با C و D و C+D چیه؟ از لحاظ هزینه و مسافرت به سایر کشورهای عضو شینگن؟
من متاهل می خوان برم ولی همسرم فقط 3 ماه قصد اقامت داره. می خواستم بدونم که آیا شرایطش با من فرق می کنه؟
maryamf
02-04-2009, 06:55 PM
As I remember, with C+D you can come to Iran or outside shengen nations during your six month but with D, I guess you cannot.
Farhad_Master
04-08-2009, 08:24 PM
سلام دوستان اميد وارم سال جديد براي همتون پر بار باشه
من از delft و Eindhoven براي مقطع master پذيرش گرفتم ، نامه delft هم امروز رسيد دستم ، اگه من مثلا براي اواسط june پول رو بفرستم براشون كي ويزا رو اماده مي كنن..
در ضمن توي اون نامه بهم گفتن كه همه مداركم كامل هستش ، ايا براي پروسه ويزا بايد براشون جيزي ديگري بفرستم.
راستي امروز رفته بودم سفارت هلند ، جناب پاسخگو گفتن هفته ديگه سفارت تعطيله جون مي خوان اسباب كشي كنن و ادرس جديد رو هم بايد از 118 بپرسيم.
مرسي..
maryamf
04-10-2009, 11:11 AM
Congratulations!
Since it may take some time to get your visa, dont waste time; email them to see if they have requested for your visa or not. If not what should you do. If you should apply for visa yourself, you should make an appointment to embassy by calling there before or after the move to new building.
MedPhys
04-13-2009, 02:49 PM
سلام به همه،
با اینکه می دونم مدتهاست اینجا کسی چیزی ننوشته، ولی من شانس خودمو امتحان می کنم.
لطفا اگه کسی جواب سوالای منو میدونه بگه.
من از دانشگاه Groningen برای PhD پذیرش گرفتم، اما هنوز به من نگفتن برای ویزا اونا اقدام می کنن یا خودم باید برم سفارت. گروهشون منشی هم نداره که این سوالا رو ازش بپرسم!!! در اینجور موارد چه کار باید کرد؟
حالا به طور کلی میشه لطفا راهنمایی کنین که برای سفارت چه مدارکی لازمه؟ مدرک لیسانس و فوق لیسانس و ریز نمرات هم می خوان؟ چون من فوقمو از وزارت بهداشت گرفتم و برای آزاد کردنش باید پول بدم، می خوام اگه لازم نیست فعلا آزادش نکنم.
ممنون از هر کسی که جواب بده ;)
maryamf
04-13-2009, 03:50 PM
Congratulations
از استادتون بپرسین چه جوری باید این پروسه طی شه، چون اگر از دانشگاه پیگیری بشه خیلی راحتتره و مثل اینکه بهتر هم ویزا میدان. چیزایی که یادم میاد که از من خواستند: اسکن از پاسپورت، اسکن از ریزنمرات و مدرک لیسانس، اسکن از ریزنمرات و مدرک فوق لیسانس. یه جایی قبلا نوشته بودم.
من ترجمه اینارو که آوردم اینجا ولی هنوز ازمون نخواستند. یک بار هم رفتم پیگیری کنم. گفتن بعدا خودشون ازمون میخوان. دیگه نمیدونم اسکن از ترجمه مدارک چقدر مهم بود.
MedPhys
04-13-2009, 04:15 PM
Congratulations
از استادتون بپرسین چه جوری باید این پروسه طی شه، چون اگر از دانشگاه پیگیری بشه خیلی راحتتره و مثل اینکه بهتر هم ویزا میدان. چیزایی که یادم میاد که از من خواستند: اسکن از پاسپورت، اسکن از ریزنمرات و مدرک لیسانس، اسکن از ریزنمرات و مدرک فوق لیسانس. یه جایی قبلا نوشته بودم.
من ترجمه اینارو که آوردم اینجا ولی هنوز ازمون نخواستند. یک بار هم رفتم پیگیری کنم. گفتن بعدا خودشون ازمون میخوان. دیگه نمیدونم اسکن از ترجمه مدارک چقدر مهم بود.
از لطفتون ممنون.
مشکل اینجاس که استاد راهنمای اصلی من استاد دائم اون دانشگاه نیست. مال دانشگاه Geneva است ولی اونجا هم تدریس می کنه. به همین دلیل زیاد از ماجرای کارای اونجا خبری نداره. منم یه کم عجله دارم که بدونم چیا ازم می خوان تا بتونم زودتر همه چیزو آماده کنم. قراره برای سپتامبر اونجا باشم.
شما مدارک لیسانس و فوق لیسانسو به سفارت ارائه دادین یا برای دانشگاه بردین با خودتون؟ اسکن فارسی مدارک به چه درد اونا می خوره؟ یعنی به نظرتون لازمه که من برم از الان دنبال مدارکم یا نه؟
از راهنماییتون ممنون
maryamf
04-13-2009, 07:14 PM
I scanned and emailed the translation of my certificates and transcripts. But some of my friends had them when they came for visiting here so they submitted it at that time. You should ask the university in some way. There should be some one to arrange everything. You should ask the professor to intoduce them, or you should search in the group or department website to see who is in charge of this case. What did the other students do?
I guess you better have them with yourself. I never met such a case so I cant say anything for sure.
Behrang
04-13-2009, 07:33 PM
سلام
من می خواستم بدونم آیا کسی که تو هلند دانشجو هست میتونه دعوت نامه برای دوستانش بفرسته که توریستی برند هلند و برگردند؟
مرسی
iraniboy
04-14-2009, 12:08 AM
سلام
من می خواستم بدونم آیا کسی که تو هلند دانشجو هست میتونه دعوت نامه برای دوستانش بفرسته که توریستی برند هلند و برگردند؟
مرسی
بله ولی به احتمال 90% رد می شوند.
iraniboy
04-14-2009, 12:13 AM
من در مورد ویزای دیدار نمی دونم ولی ویزاهای قبلی من نوعC (یکیش برای هلند بود) بودند. ضمنا من دانشجوهایی که دیدم برای دوره هایی بیش از 3 ماه رفتند، ویزای اقامت براشون صادر شده ولی به جز اون کشور گویا جای دیگری نمی تونستند بروند. حالا نمی دونم اونها باید در این مورد چه کار کنند..
فقط می دونم که ما با گرفتن ویزا کارمون تموم نشده و وقتی بریم اونجا هنوز کار داریم. ضمنا سفارت اتریش هم همین روشD+C رو داره
تو این لینک هم توضیحات بیشتری هست ولی شاید جواب سوال شما نباشه:
http://alimehdipour.blogfa.com/post-70.aspx
سلام
شما با اقامت هلند باید از ایران وارد کشور هلند شوید و یا ثابت کنید که مقصد نهایی هلند است. مثلا یک بلیط از تهران - فرانکفورت -آمستردام.
بعد از ورود به هلند به هر کشور عضو شنگن می توانید سفر کنید و هر چقدر که خواستید بمانید اما برای تحصیل و یا کار در کشوری غیر از هلند باید ویزای جدید بگیرید (فقط برای اینکه کارتان کاملا قانونی باشد وگرنه کسی ویزای شما را برای مسافرت بین کشورهای شنگن چک نمیکند.)
Behrang
04-14-2009, 12:19 AM
بله ولی به احتمال 90% رد می شوند.
سلام
مرسی از جوابتون.
میشه علت رد شدن را بگید.؟ من تا حدی می توانم داشتن Tie را ثابت کنم به سفارت ;D
iraniboy
04-14-2009, 12:22 AM
سلام
مرسی از جوابتون.
مشه علت رد شدن را بگید.؟ من تا حدی می توانم داشتن Tie را ثابت کنم به سفارت ;D
سلام
نه شما که اقامت دارید. مشکل اون دوستانتون هستند ;D همه جوون
Behrang
04-14-2009, 01:04 AM
سلام
نه شما که اقامت دارید. مشکل اون دوستانتون هستند ;D همه جوون
ممنونم
بنظر شما ارسال دعوت نامه از یک نفر که هلندی است تاثیر بهتری داره یا نه؟سن فرستنده واقعا مهم است؟
iraniboy
04-14-2009, 09:13 AM
ممنونم
بنظر شما ارسال دعوت نامه از یک نفر که هلندی است تاثیر بهتری داره یا نه؟سن فرستنده واقعا مهم است؟
مهم اینه که دعوت کننده و دعوت شونده ارتباط نزدیکی داشته باشند یا به دلیلی نیاز باشه که حتما همدیگر را ببینند. معمولا این شامل پدر مادر می شود.
hamedking
04-14-2009, 09:37 AM
سلام
مرسی
یکی از دوستان من دقیقاً این تجربه رو داشت از پسر دائیش که تو هلند کار میکنه دعوت نامه توریستی داشت ولی رد شد .. با اینکه مدارک کاری برده بود سفارت که تعهد داره و حتماً باید برگرده و حتی پسر دائیش ضمانت بانکی هم فرستاده بود که مخارج پای اونه و ... همون اول آفیسر سفارت بهش گفته بود شانست زیر 50 درصده ( چون فامیل درجه یک نیستی - هر دو مجرد هستین و ... ) گفته بود اگه متاهل بودی شانست بیشتر میشد :D
spontaneous
04-15-2009, 07:03 PM
سلام
از دوستان می خواهم که تجربیات خودشونو بگن.من از کانادا و هلند پذیرش دارم.اولویتم با کاناداس .اگه ویزای کانادا نگیرم، هلند میرم.حالا مشکل من اینه که باید دو تا ویزا رو با هم تقاضا کنم.(چون دانشگاهم ایمیل زده که تا 29 آوریل زودتر حساب بانکیو سایر مدارکتو بفرست تا ما بقیه کارهارو بکنیم).قبلا قصدم این بود که اگه ویزای کانادا نگرفتم دنبال ویزای هلند برم.حالا با این وضعیت دیگه نمیشه. ، کسایی که دانشگاه هلند برای ویزاشون اقدام کرده به من بگین که شماها در چه مرحله ای پاسپورتتونو به سفارت هلند دادین؟از اول یا وقتی ویزاتون اومد؟آیا همه کار ها با کپی پاسپورت حل میشه که اگه اینطوره من پاسپورتمو به سفارت کانادا بدم؟یه چیزه دیگه،اینکه من برای ویزای دو تا کشور دارم تقاضا می دم،ممکنه شانسه ویزا گرفتنمو کم کنه یا اصلا نمی فهمن که دارم برای ویزای کشور دیگه ای هم تقاضا می دم؟
سلام
در صورتي كه دانشگاه اقدام كنه موقعي كه ويزا صادر شد بايد پاسپورتتونو ببريد سفارت هلند و تا قبل از اون كه حدود 3 ماه طول مي كشه پاسپورتتونو نمي خوان. ولي كپي اون براي اپلاي اوليه لازمه.
اگر خودتون اقدام كنيد در مراجعه اول پاستونو نشون مي ديد و داخل اون براتون شماره درخواست مي زنن و همه! مي فهمن شما براي ويزاي هلند اقدام كرديد.
spontaneous
04-16-2009, 10:29 PM
مرسی به خاطر جوابتون،پس من می ذارم دانشگاه خودش اقدام کته...امیدوارم دردسری نشه :)
arezoo2008
04-27-2009, 11:02 PM
با سلام. از من خواسته شده که بانک statement با مبلغ حداقل ۱۰۰۰۰یورو تهیه کنم برای پروسهٔ ویزا. چندتا سوال داشتم در این باره. اول اینکه مدتی که باید پول تو حساب بمونه چقدره؟ دوم اینکه مقدار پلی که تو حساب هست تاثیر میذاره بر گرفتن ویزا؟ یعنی ممکن که کسی که ۲۰۰۰۰یورو میذاره شانس بیشتری داشته باشه برای گرفتن ویزا از کسی که ۱۰۰۰۰ گذشته؟؟ و سوال سومم این بود که بانک statement باید از تهران گرفته بشه حتما؟؟ و بد از گرفتنش باید توسط امور خارجه تایید بشه یا خیر؟
spontaneous
04-27-2009, 11:29 PM
بانک شما نمیدونم چیه ولی بستگی داره مثلا بانک پاسارگاد خودش انگلیسی میده ولی برای بانک ملت مجبور شدم برم بدم دارالترجمه که اگه دارالترجمه میبری حتما باید مهر وزارت خارجه بخوره،یه چیز دیگه این که برای هلند من تا حالا نشنیدم کسی ویزا شو ریجکت شه،به نظر من همون ۱۰۰۰۰ تا کافیه
arezoo2008
04-28-2009, 12:19 AM
چه مدت بايد پول تو حاب بمونه؟ بانك من كشاورزي.
marssolar2
04-28-2009, 12:41 PM
با سلام. از من خواسته شده که بانک statement با مبلغ حداقل ۱۰۰۰۰یورو تهیه کنم برای پروسهٔ ویزا. چندتا سوال داشتم در این باره. اول اینکه مدتی که باید پول تو حساب بمونه چقدره؟ دوم اینکه مقدار پلی که تو حساب هست تاثیر میذاره بر گرفتن ویزا؟ یعنی ممکن که کسی که ۲۰۰۰۰یورو میذاره شانس بیشتری داشته باشه برای گرفتن ویزا از کسی که ۱۰۰۰۰ گذشته؟؟ و سوال سومم این بود که بانک statement باید از تهران گرفته بشه حتما؟؟ و بد از گرفتنش باید توسط امور خارجه تایید بشه یا خیر؟
من پارسال 10 میلیون تومان به حسابم تو بانک سامان واریز کردم بعد از یک هفته هم یه پرینت گردش حساب فارسی گرفتم و دادم برای ترجمه با مهر دادگستری و بدون مهر وزارت امور خارجه. شعبه بانک هم در تهران نبود. یه سری ترجمه حساب سپرده هم داشتم که گفتن لازم نیست همون یکی کافیه. البته من ویزام توریستی بود برای کنفرانس
arezoo2008
04-28-2009, 10:55 PM
دوستان میخواستم بپرسم بعد از گرفتن بانک statement چه مدت پول باید داخل حساب بمونه؟
arezoo2008
04-28-2009, 10:55 PM
دوستان میخواستم بپرسم بعد از گرفتن بانک statement چه مدت پول باید داخل حساب بمونه؟
shayestehgan
04-29-2009, 07:02 AM
در بانك statement تاريخ افتتاح حساب، ميزان موجودي در روز آخر و اسم و مشخصات شما نوشته مي شه و مي تونيد همون روز پول رو از حسابتون خارج كنيد. :)
Farhad_Master
04-29-2009, 10:17 AM
مثل اينكه مثل قديمي
كس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من در اين جا صادق، ما كه پاشنه كفشو ور كشيديم بريم ببينيم برا ويزا چيا رو كي بايد به بريم.
چون همين ديروز ويزاي كاناداي ما رو ريجكت كردن خوشكل ............حال ما رو كرفتن...
با ارزوي موفقيت براي همه
armin812
04-29-2009, 01:16 PM
سلام، من از دانشگاه آمستردام برای Fall2009 پذیرش گرفتم، ولی هنوز بهم نگفتن دقیقا چه مدارکی رو برای ویزا می خوان و یا چقدر پول باید بریزم به حسابشون؟
بعدم مگه پول و به حساب دانشگاه نباید بریزیم پس چرا می پرسین چقدر باید تو حساب بمونه؟ یه سوال دیگه اگه بخوام که عموم از آمستردام اسپانسرم باشه چکار باید بکنم و اصلا امکان پذیره؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنین
armin812
04-29-2009, 01:17 PM
سلام، من از دانشگاه آمستردام برای Fall2009 پذیرش گرفتم، ولی هنوز بهم نگفتن دقیقا چه مدارکی رو برای ویزا می خوان و یا چقدر پول باید بریزم به حسابشون؟
بعدم مگه پول و به حساب دانشگاه نباید بریزیم پس چرا می پرسین چقدر باید تو حساب بمونه؟ یه سوال دیگه اگه بخوام که عموم از آمستردام اسپانسرم باشه چکار باید بکنم و اصلا امکان پذیره؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنین
arezoo2008
04-30-2009, 12:17 AM
من vu amesterdam پذیرش گرفتم.که متفاوته با amesterdam. برای این دانشگاه بانک statement خواسته و نیازی به ریختن پول به حساب دانشگاه نیست. در مورد sponser هم باید بگم که دانشگاه vu امستردم از من خواست که اگر sponser دارم ، بهشون ایمیل بزنه و بگه راجع این که sponsere من هست!! حالا اینکه امستردم اینطور هست یا نه نمیدونم.اما qataan خودشون با خبرتون میکنن.
Farhad_Master
04-30-2009, 04:54 PM
سلام دوستان اميد وارم سال جديد براي همتون پر بار باشه
من از delft و Eindhoven براي مقطع master پذيرش گرفتم ، نامه delft هم امروز رسيد دستم ، اگه من مثلا براي اواسط june پول رو بفرستم براشون كي ويزا رو اماده مي كنن..
در ضمن توي اون نامه بهم گفتن كه همه مداركم كامل هستش ، ايا براي پروسه ويزا بايد براشون جيزي ديگري بفرستم.
راستي امروز رفته بودم سفارت هلند ، جناب پاسخگو گفتن هفته ديگه سفارت تعطيله جون مي خوان اسباب كشي كنن و ادرس جديد رو هم بايد از 118 بپرسيم.
مرسي..
قابل توجه دوستان 118 كه خبري از ادرس جديد نداره.. ولي من يه ادرس از سفارت هلند با شمارش اينجا مي زارم
23660444 ساعت تماس 13:30 تا 15:30 روز هاي يكشنبه
شهيد لواساني(فرمانيه) كوچه ارغوان غربي
www.iran.nlembbasy.org
در ضمن روز 15 شهريور هم سفارت تعطيله فيتيله....
shayestehgan
05-02-2009, 08:41 AM
بله به نظر من هم قوانين دانشگاه ها با هم فرق داره. من از VU پذيرش گرفتم اولش گفته 1000 يورو بريز براي كاراي ويزا و اپليكيشن هات. بعدش هم در مورد living cost كه bank statement مي خواد شهريه رو نمي دونم.
Behrang
05-02-2009, 11:07 AM
سلام
دوستان من دعوتنامه توریستی دارم حالا می خواهم بدونم که حساب بانکی به سفارت هلند باید ارایه بدهم باید مبلغ به یورو نوشته باشه یا دلار هم قبول می کنند.منظورم BS است؟
مرسی
maryamf
05-02-2009, 11:48 PM
سلام، اگر منظورتون BS از بانك هاى ايران هست، من كه ريالى داده بودم
maiak
05-03-2009, 04:28 AM
Femiran جان اون 5 سالی که شما ازش صحبت می کنید برای پناهنده ها و افرادیه که به دلیلی غیر از تحصیل و توریستی اقامت گرفته اند مثل موارد پیوستن خانواده به هم و ازدواج. شما اگر ده سال هم با ویزای داتشجویی در هلند باشید مالیات هم بدین حق درخواست تابعیت نخواهید داشت. برای اطمینان یک بروشور در اداره اقامت هست به نام "Hoe Kunt U Nederlander Worden" که توش همه اینها رو توضیح داده.
سلام. بروشوری که معرفی کرده بودید رو خوندم. در مورد گرفتن تابعیت هلندی حق با شماست و با گذروندن 5 سال دکتری نمی شه براش اقدام کرد. اما نکته ای که هست چون که 5 سال دکتری در هلند جزو سابقه ی کار حساب می شه، بعد از اون می شه اقامت دائم گرفت:
If you want to obtain a permanent residence permit - Conditions:
•you have held a temporary residence permit for a minimum of 5 consecutive years;
•you have a residence permit for a non-temporary objective, such as family reunification or employment;
•you have sufficient means of support
•you do not constitute a risk to the public order
همون طور که دیدین employment مشمول این شرایط می شه. مرجع:
http://www.ind.nl/EN/verblijfwijzer/verblijfwijzer_mijnsituatie.asp?proc=komen&procedure=Staying (http://www.ind.nl/EN/verblijfwijzer/verblijfwijzer_mijnsituatie.asp?proc=komen&procedure=Staying in the Netherlands&procedurestapnaam=Permanent residence&land=&duur=1&lang=en) in the Netherlands&procedurestapnaam=Permanent residence&land=&duur=1&lang=en
rmb1099
05-13-2009, 01:08 PM
سلام
در مورد فرصت مطالعاتی دانشجویان دکتری در هلند کسی می تونه کمک کنه؟
مثلا چه نوع ویزایی می خواد و مدارک لازم چیه؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید.
Delft
05-16-2009, 06:13 PM
سلام! دانشگاه دلف ایمیل زد و گفت از زمانی که واستون واسه ویزا اقدام کنیم معمولاً 4 هفته طول میکشه که ویزا آماده بشه و بری از کارداری کشور هلند در کشور مورد نظرت بگیری روادیدتو.
arash
05-26-2009, 09:08 PM
سلام دوستان
کسی میدونه مدارکی که دانشگاه برای اقدام برای ویزا از شما میخواد چیا هستن؟ و یه سوال دیگه اینکه اعتبار پاسپورت باید تا کی باشه؟
اعتبار پاسپورت من کمتر از یکساله و میگن که زودتر از شش ماه نمیشه برای تعویضش اقدام کرد.
arezoo2008
06-01-2009, 12:35 PM
سلام دوستان. من میخواستم راجب پروسهٔ ویزا وقتی که دانشگاه اقدام میکنه بجای applicant بپرسم. بعد از اینکه دانشگاه به من خبر بده که ویزا تو سفارت تهران امادست ، ما باید چه کار کنیم؟ منظورم اینه که مصاحبه هم داره مثل باقی کشورا؟؟ یا فقط باید بریم بگیریمو بیایم بیرون؟
سلام دوستان. من میخواستم راجب پروسهٔ ویزا وقتی که دانشگاه اقدام میکنه بجای applicant بپرسم. بعد از اینکه دانشگاه به من خبر بده که ویزا تو سفارت تهران امادست ، ما باید چه کار کنیم؟ منظورم اینه که مصاحبه هم داره مثل باقی کشورا؟؟ یا فقط باید بریم بگیریمو بیایم بیرون؟
نه مصاحبه نداره. بعد از اینکه ویزاتون Approve شد (یعنی گفتن آمادست) می تونید بگیرید. من زنگ زدم سفارت گفتن یک هفته قبل از پرواز با پاسپورت و بلیط بیاین ویزا رو بگیرین.
arezoo2008
06-01-2009, 05:58 PM
وای خیالم راحت شد.ممنون.همش فکر میکردم دیر شده برا ویزا! جالبه که دانشگاهی که من دارم میرم resident permit رو هم همین الان برام اقدم میکنن.اونجا که برم آمادست.
shayestehgan
06-02-2009, 07:25 AM
مي تونم بپرسم اسم دانشگاتون چيه؟ يه خورده بعيده چون Resident Permit عكس راديولوژي، آدرس محل سكونت در هلند و يه سري مدارك ديگه هم مي خواد كه خودتون بايد امضاء كنيد. اگه واقعا اينجوري باشه كه عاليه. البته بقيه دانشگاها هم تو همون هفته اول ورود واسه Resident Permit اقدام مي كنن.
shayestehgan
06-02-2009, 11:04 AM
vs جان ببخشيد تا اونجا كه من مي دونم واسه بليط ويزا مي خوان بعد اين چجوري به شما گفته با بليط بيا ويزا بگير؟؟ ???
arezoo2008
06-02-2009, 11:33 AM
من دانشگاه groningen پذیرش گرفتم. این یه طرح جدید که این دانشگاه امسال تصمیم گرفته انجام بده و دل به خواهیه که تو این طرح باشی یا نه. یعنی میتونی بد از رفتنت هم اقدم کنی. راجب محل سکونت که من خوابگاه اسم نوشتم و احتمال زیاد اینا هماهنگ هستن با هم. مدارک لازم و عکس رو هم امضا کرده و فرستادم براشون. دانشگاه خوبی groningen.
vs جان ببخشيد تا اونجا كه من مي دونم واسه بليط ويزا مي خوان بعد اين چجوري به شما گفته با بليط بيا ويزا بگير؟؟ ???
الان زنگ زدم آژانس پرسیدم...گفتن بلیط رو با Passport میتونید بخرید ولی Confirmation نهایی بعد از گرفتن ویزا است. پس مشکلی نیست.
shayestehgan
06-15-2009, 08:40 AM
براي ويزاي D+C چه موقع بيمه مي خوان؟ موقع اپلاي يا موقع pick up؟ سفارت مدارك منو گرفت گفت تا 2 هفته ديگه D+C آماده ميشه ولي در مورد بيمه چيزي نگفتن؟
دوستان من امروز رفتم سفارت برای گرفتن ویزا
پروسه برای اونهایی که از طریق دانشگاه برای ویزاشون اقدام شده بعد از تایید ویزا توسط IND به این صورت است : (قبلا اشتباهی به من گفته بودند)
با پاسپورت، پذیرش و یک عکس 6*4 میرید سفارت و یک فرم اونجا پر می کنید.
بعد از اینکه ویزا آماده شد باهاتون تماس گرفته میشه تا بیاین ویزا رو بگیرین.
richardharis
06-21-2009, 09:33 AM
پروسه برای اونهایی که از طریق دانشگاه برای ویزاشون اقدام شده بعد از تایید ویزا توسط IND به این صورت است : (قبلا اشتباهی به من گفته بودند)
سلام،
ویزای شما چه مدت طول کشید تا به تایید IND برسه؟
بعد از پر کردن فرم چه مدت زمان میبره تا تماس بگیرن و ویزا را توی pass بزنن؟
ممنون به خاطر راهنمایی.
سلام،
ویزای شما چه مدت طول کشید تا به تایید IND برسه؟ حدود 10 روز.
بعد از پر کردن فرم چه مدت زمان میبره تا تماس بگیرن و ویزا را توی pass بزنن؟من تقاضای شینگن دادم، چون دستگاهی که ویزای هلند رو می زد خراب بود! گفتن دو هفته طول میکشه.
ممنون به خاطر راهنمایی.
richardharis
06-21-2009, 11:36 AM
دلیل شما برای ویزا دوره Master هست یا اینکه مربوط به کار دیگه ای هست؟
از این لحاظ می پرسم چون من دانشگاه در ایمیل ذکر کرده که یک ماه پروسه طول می کشه (من Master برای TU-Delft اقدام کردم)
دلیل شما برای ویزا دوره Master هست یا اینکه مربوط به کار دیگه ای هست؟
از این لحاظ می پرسم چون من دانشگاه در ایمیل ذکر کرده که یک ماه پروسه طول می کشه (من Master برای TU-Delft اقدام کردم)
بله من هم برای master اقدام کرده بودم.
به من هم گفتن حدود 4 هفته ولی چون من بورس دولتی Nuffic داشتم سریع تر اومد. البته واسه خیلی ها زود تر از 1 ماه میاد. حدودا 20 روز.
ali1k
06-21-2009, 08:27 PM
سلام. من از طرف دانشگاه VU Amsterdam دعوت شدم برای مصاحبه حضوری. هزینه اقامت و بلیط به عهده دانشگاهه. به من گفتند که برای Business Visa اقدام کنم. مدارک لازمشو ضمیمه کردم تا دوستان در آینده بتونند ازش استفاده کنند.
می خواستم از دوستانی که تجربه مصاحبه رو داشتند و برای ویزا اقدام کردند بپرسم که چه مدارکی رو بردند سفارت وچقدر طول کشید که ویزاشون آماده بشه. من تا حالا برای Schengen اقدام نکردم.14 آگوست مصاحبه دارم و سفارت بهم برای 26 جولای وقت داده. آیا می رسم؟ چجوری میشه وقتو جلوتر بندازم؟ اینا گفتند زودترین موقعی که می تونیم همینه!
مرسی
shayestehgan
06-22-2009, 07:30 AM
به شما نگفتن بيمه مي خوان يا نه؟ يعني بعد دو هفته كه ويزا آماده ميشه ديگه هيچ مدركي نمي خواد؟
به شما نگفتن بيمه مي خوان يا نه؟ يعني بعد دو هفته كه ويزا آماده ميشه ديگه هيچ مدركي نمي خواد؟
متاسفانه اینو دقیقا نپرسیدم مثل اینکه وقتی واسه گرفتن ویزا میری باید بلیط و بیمه رو ببری و این کار رو یک هفته قبل از سفر میکنی. وقتی زنگ زدن گفتن آمادست می پرسم اینجا میذارم.
marssolar2
06-23-2009, 03:04 PM
14 آگوست مصاحبه دارم و سفارت بهم برای 26 جولای وقت داده. آیا می رسم؟ چجوری میشه وقتو جلوتر بندازم؟ اینا گفتند زودترین موقعی که می تونیم همینه!
منم همین مشکل وقت رو داشتم ولی با کلی پیگیری یه وقت مصاحبه جدید گرفتم. سفارت علاوه بر نوبت عادی، Extra List هم برای چنین مواردی داره. با سفارت تماس بگیرید. البته حتما میگن وقت خالی نداریم ولی شما مشکل رو توضیح بدین و اصرار کنید که مهمه و به تازیخ مصاحبه اشاره کنید، خلاصه قبول می کنن. به کنسول هم می تونید ایمیل بزنید.
arezoo2008
06-24-2009, 01:17 AM
چه جوري بيمه بايد شد؟ لطفا توضيح دهيد.
چه جوري بيمه بايد شد؟ لطفا توضيح دهيد.
همونجا که بلیط رو میخرید بیمه هم بهتون میدن
maryamf
06-24-2009, 08:48 PM
همونجا که بلیط رو میخرید بیمه هم بهتون میدن
شما مطمينين؟ قبلا كه اينجور نبود و بيمه بين المللى از دفترهاى بيمه ايران، آسيا، ... تهيه ميشد..
arezoo2008
06-24-2009, 09:02 PM
من از آژانس بلیت رو گرفتم.فک نمیکنم اینا بیمه کنن آدمو. همین بلیتو هم درست اطلاع نداشتن ازش! پروسهٔ بیمه شدن چقدر طول میکشه؟
richardharis
06-24-2009, 10:00 PM
جلوی خود سفارت یک نفر ایستاده که مربوط به ییمه ایران هست من ازش شرایط را پرسیدم گفت 100 هزار تومان هزینه اش می شه و مدتش هم 90 روز هست و همون لحظه هم تحویل داده می شه. (یا اینکه می شه روز قبل از تحویل ویزا باهاش تماس گرفت و برای روز بعدش قرار بزاریم که ازش جلوی سفارت بگیریم)
البته فکر کنم گفتن نداره که این مربوط به درخواست ویزای شنگن هست که علاوه بر MVV درخواست داده میشه و ویزای خود دانشگاه یک چیز دیگر است..
arezoo2008
06-25-2009, 11:20 PM
من اسم ۲تا بیمهٔ خارجیو شنیدم که یکی از این ۲تارو باید انتخاب کرد. بیمهٔ ایران که مال ایران،فکر نمیکنم اونا قبولش کنن.
richardharis
06-26-2009, 12:03 AM
من اسم ۲تا بیمهٔ خارجیو شنیدم که یکی از این ۲تارو باید انتخاب کرد. بیمهٔ ایران که مال ایران،فکر نمیکنم اونا قبولش کنن.
اسم اون دو تا بیمه چی هست؟
فکر نکنم بحث قبول نکردن باشه. نوع بیمه، بیمه نامه مسافرتی و معتبر هست. این ها را می شه از خودشون پرسید من اگر تماس گرفتن و ویزای شنگن درست شده بود برای زدن در پاسپورت این را می پرسم خبر می دم .
Delft
06-26-2009, 10:06 AM
سلام. ببینید واسه ویزای خود هلند معمولاً 20 روزه ویزای دانشجویی که از طرف دانشگاه اقدام شده تایید میشه و میرین میگیرین و اگر بخاین که شینگن هم داشته باشین،همونجا درخاس می دین و میگن 2 هفته دیگه خبر میدن بهتون ولی کمتر از 11 روز معمولاً تماس میگیرن که آمادس و 1 هفته قبل از پرواز همراه با بلیط اوکی شده و بیمه برین سفارت و اونوقت یا نیم ساعت بعدش و یا فرداش پاستون رو ممهور میکنن! البته من درخواست کردم که جون من زودتر پاس رو ممهور کنین که کارام جلو بیوفته ولی خیلی خشن گفتن نه نمیشه ! در رابطه با بیمه، معمولاً دانشگاه های دلف، EU و UT خودشون همراه با ایمیلی که میگن ویزات رو برو بگیر، بهت نامه بیمه ی هلندت رو هم میدن که بدی بهشون.
ولی انصافاً وقتی وارد سفارت هلند میشه آدم یه حس خاصی به آدم دس میده! همه چیز تقریباً دقیق و منظمه و سر وقت هس. همه چیز حساب کتاب داره و حتی وقتی وارد اتاق کانتر 5 میشین فضای کاملاً رسمی، امنیتی و اروپایی رو به وضوح میتونین ببینین. منو که تو سفارت حس غربت گرفت!
richardharis
06-26-2009, 10:20 AM
سلام. ببینید واسه ویزای خود هلند معمولاً 20 روزه ویزای دانشجویی که از طرف دانشگاه اقدام شده تایید میشه و میرین میگیرین و اگر بخاین که شینگن هم داشته باشین،همونجا درخاس می دین و میگن 2 هفته دیگه خبر میدن بهتون ولی کمتر از 11 روز معمولاً تماس میگیرن که آمادس و 1 هفته قبل از پرواز همراه با بلیط اوکی شده و بیمه برین سفارت و اونوقت یا نیم ساعت بعدش و یا فرداش پاستون رو ممهور میکنن! البته من درخواست کردم که جون من زودتر پاس رو ممهور کنین که کارام جلو بیوفته ولی خیلی خشن گفتن نه نمیشه ! در رابطه با بیمه، معمولاً دانشگاه های دلف، EU و UT خودشون همراه با ایمیلی که میگن ویزات رو برو بگیر، بهت نامه بیمه ی هلندت رو هم میدن که بدی بهشون.
ولی انصافاً وقتی وارد سفارت هلند میشه آدم یه حس خاصی به آدم دس میده! همه چیز تقریباً دقیق و منظمه و سر وقت هس. همه چیز حساب کتاب داره و حتی وقتی وارد اتاق کانتر 5 میشین فضای کاملاً رسمی، امنیتی و اروپایی رو به وضوح میتونین ببینین. منو که تو سفارت حس غربت گرفت!
سلام
مطمينی اون بیمه که attach شده در ایمیل برای شینگن هم قابل قبول هست؟ من فکر کنم بیمه از طرف دانشگاه برای MVV هست و برای شینگن باید بیمه نامه مسافرتی گرفت.
کانتر 5 امنیتی و اروپایی بود اما طرف گرم گرفت در صحبت و سوال پرسیدن و زیاد رسمی نبود ;D
arezoo2008
06-26-2009, 12:29 PM
شما چه زود visatun آماده شده. من که هنوز پروسهٔ visam شروع نشده.
shayestehgan
06-27-2009, 10:32 AM
چجوري ميشه با بليط OK شده ويزارو پيك اپ كرد؟؟ آژانسهاي مسافرتي تا ويزا نداشته باشي بليط اروپا رو صادر نمي كنن :o لطفا اگه كسي تجربه داره كمك كنه ???
Delft
06-27-2009, 01:26 PM
چجوري ميشه با بليط OK شده ويزارو پيك اپ كرد؟؟ آژانسهاي مسافرتي تا ويزا نداشته باشي بليط اروپا رو صادر نمي كنن :o لطفا اگه كسي تجربه داره كمك كنه ???
سلام! والا من که بلیط رو رزرو کردم و قطعی گرفته شده واسم ازم فقط و فقط شماره ی پاسپورت و اسم پاسپورتیمو خاستن! گفتن نیازی به ویزات نیس. ولی ازم پرسیدن نوع ویزات چطوریه، ینی دانشجوییه یا توریستی یا تجاریه!
shayestehgan
06-28-2009, 09:32 AM
من برگه رزواسين بليط رو بردم ازم قبول كردن. لازم نيست حتما بليط ok باشه. اين برگه هم هر آژانس مسافرتي كه بتونه بليط رزرو كنه ميده.
sajjadhuss
07-01-2009, 10:58 PM
سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه ;)
راستش من 25 جون رفتم سفارت اونجا واسه شینگن هم درخواست دادم خانمه گفت 12 جولای آماده ست من 20 جولای بلیت دارم
من چون کارشناسی هستم از شما ارشد ها یه ماه زود تر باید به دیار کفر رهسپار بشم! :P
حالا من یه سوال دارم :
من ساکن مشهدم موقعی که میرم پیک اپ کنم ویزا رو همون موقع میچسبونه اگه بگم مسافرم یا نه باید یه روز تهران بمونم؟
چون توی سایت سفارت گفته صبح بین 7.30 تا 9.30 باید مدارک ( بلیت و بیمه و ...) تحویل بدی فردا ظهرش بری پاسپورت ممهور شده رو تحویل بگیری! :(
چون میخوام با هواپیما بیام تهران و برگردم باز مجبور نشم کنسلش کنم و تو تهران الاف شم :'(
راستی توی پرانتز (کانتر 5 که رسمی نبود اصلا :Dخیلی هم باحال بود 8) من که باهاش خودمونی صحبت می کردم ;D ولی فضا به شدت امنیتی بود :o بیرونش شبیه پادگان داخلش هم بیشتر شبیه صرافی بود تا سفارت :D)
rmb1099
07-08-2009, 01:12 PM
سلام
دوستاني كه تجربه دارن لطف كنيد جواب بدين:
1- اينكه مدرك تحصيلي ترجمه شده مي خواهند چقدر جديه؟(من چون اينجا دانشجو هستم فقط يك گواهي كه اينجا دانشجو هستم و كارنامه را تونستم بگيرم)
اگه واقعا نيازه چكار بايد بكنم؟
2- آيا اگه دانشگاه MVV را بگيره از اين طرف هم بايد قبلا وقت سفارت بگيريم؟ اگه MVV را بگيرند كلا چه كاري مي مونه كه اينجا بايد انجام بدم؟
3- هزينه دانشگاه براي MVV جدا از هزينه سفارت در ايرانه؟
4- بعد از اينكه با MVV رفتي اونجا و اقامت هلند را هم گرفتي مي توني سفر شينگن داشته باشي(بعد از 3 ماه) يا حتما بايد قبل از رفتن D+C را گرفته باشي ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
rmb1099
07-08-2009, 01:14 PM
سلام دوستان
کسی میدونه مدارکی که دانشگاه برای اقدام برای ویزا از شما میخواد چیا هستن؟ و یه سوال دیگه اینکه اعتبار پاسپورت باید تا کی باشه؟
اعتبار پاسپورت من کمتر از یکساله و میگن که زودتر از شش ماه نمیشه برای تعویضش اقدام کرد.
Documents and information
Please send us the following:
· Passport
A clearly readable copy of your (valid) international passport (the page with the photograph, personal details, passport number and expiry date.
· Diploma
A copy of your original master-diploma and a translation of it in either English, Dutch, French or German
· Proof of income
For instance: a scholarship (letter that states that a scholarship has been awarded to you mentioning the duration and the amount of the scholarship); periodic payments for the benefit of your stay in the Netherlands (a proof of those payments); a sponsor contract; a contract abroad. In case of a contract: please provide us with a salary-slip as well.
richardharis
07-08-2009, 01:42 PM
سلام
1- اينكه مدرك تحصيلي ترجمه شده مي خواهند چقدر جديه؟(من چون اينجا دانشجو هستم فقط يك گواهي كه اينجا دانشجو هستم و كارنامه را تونستم بگيرم)
2- آيا اگه دانشگاه MVV را بگيره از اين طرف هم بايد قبلا وقت سفارت بگيريم؟ اگه MVV را بگيرند كلا چه كاري مي مونه كه اينجا بايد انجام بدم؟
4- بعد از اينكه با MVV رفتي اونجا و اقامت هلند را هم گرفتي مي توني سفر شينگن داشته باشي(بعد از 3 ماه) يا حتما بايد قبل از رفتن D+C را گرفته باشي ؟
1- اطلاع ندارم.
2- نه وقت لازم نیست، وقتی از طرف دانشگاه گفتند برید سفارت، صبح ساعت 7 با پذیرش و پاسپورت و عکس میرید اونجا. (البته قبلش باید با سفارت تماس بگیرید ببینید ویزا رسیده به دستشون یا نه و بتون گفته می شه چی باید ببرید).
3- هزینه یکی هست و دیگه پولی نباید پرداخت کنید.
4- وقتی کارت اقامتتون آماده شد که به من گفت 2 الی 3 ماه طول می کشه اجازه خروج دارید برای شینگن اما قبلش نه.
موفق باشید.
sajjadhuss
07-08-2009, 02:37 PM
سلام
سلام دوست عزیز
1- واسه جواب اول میتونید با مراجعه به ویکی یا جستجو در فروم به جوابتون برسین
2- وقت سفارت لازم نیست - پس از اینکه از دانشگاه به شما ایمیل زدند و گفتند سازمان مهاجرت هلند با درخواست شما موافقت کرده از شما درخواست میشود تا با سفارت تماس بگیرید - پس از تماس با سفارت و اطمینان حاصل کردن از آماده شدن ویزا یک روز صبح بین ساعات 7 تا 9 همراه با پاسپورت , پذیرش , کپی از آن ها و یک قطعه عکس ( 4*6 ) به سفارت مراجعه کنید در صورت تمایل دربان به شما فرم شینگن میدهد که آن را پر کنید پس از تحویل مدارک از شما خواسته می شود تا منتظر بمانید تا پس از دو هفته با شما تماس بگیرند ( معمولا 11 روزه تماس میگیرند ) به شما گفته می شود یک هفته قبل پرواز با بلیط . بیمه و پاسپورت تشریف بیاورید همان روز یا فردایش پاس شما ممهور خواهد شد
3- خیر - شما در ایران هیچ هزینه ای به سفارت پرداخت نخواهید کرد
4- پس دریافت کارت اقامت شما میتوانید به کشورهای شینگن بروید - ولی به نظر بنده ماکزیمم 2 هفته انتظار برای دریافت شینگن بهتر از تحمل 3 تا 6 ماه انتظار برای دریافت اقامت است - این را نیز در نظر داشته باشید در صورت نداشتن شینگن تا دریافت کارت اقامت نمی توانید از هلند خارج شوید حتی برای مسافرت به ایران
موفق باشید
rmb1099
07-08-2009, 07:11 PM
.....
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
....
خيلي خيلي ممنون.
يك سوال، اين پذيرش كه گفتيد بايد نسخه اصلي باشه يا كپي قبوله؟
اگه اصله خودشون برام پست ميكنن يا بايد بهشون بگم بفرستند؟ چقدر طول ميكشه برسه؟
باز هم ممنون
sajjadhuss
07-08-2009, 08:07 PM
[/quote]
کپی تنها قابل قبوله - منظور قسمت بعدی سوالتون و متوجه نشدم
arezoo2008
07-08-2009, 11:44 PM
از طرف دانشگاه برای من ایمیل اومده که با سفارت تماس بگیرم برای ویزا. کسی میدونه که چند روز فرصت دارم که برم تهران و مدارک رو تحویل بدم؟؟ و سوال دیگه اینکه کس دیگه هم میتونه بجای من بره سفارت و کاراشو انجام بده؟؟ منظورم دادن مدارک این کاراست که تو این مرحله لازمه.ممنون.
sajjadhuss
07-09-2009, 12:04 AM
از طرف دانشگاه برای من ایمیل اومده که با سفارت تماس بگیرم برای ویزا. کسی میدونه که چند روز فرصت دارم که برم تهران و مدارک رو تحویل بدم؟؟ و سوال دیگه اینکه کس دیگه هم میتونه بجای من بره سفارت و کاراشو انجام بده؟؟ منظورم دادن مدارک این کاراست که تو این مرحله لازمه.ممنون.
در مورد سوال اولتون دقیقا نمی دونم میتونید وقتی زنگ میزنید سفارت واسه اینکه ویزا آماده ست یا نه ازشون بپرسید ولی به قول معروف هر چه زود تر یهتر ولی فکر نکنم ضرب العجل داشته باشه
23660444-021
بین ساعت 1.30 تا 3.30 زنگ بزنین مطمئن شین
جواب سوال دوم : حضور شخص شما اجباری است ولی واسه پیک آپ فکر کنم کسی دیگه میتونه بره
من دوشنبه صبح باید سفارت باشم واسه پیک آپ - اگه تا اون موقع دیر نیس من واستون موارد بالا رو میپرسم
arezoo2008
07-09-2009, 12:21 AM
ممنون از جوابت. فردا زنگ میزنم سفارت.اگر جوابمو نگرفتم بهتون خبر میدم که زحمتشو بکشیدو سوال کنید.ممنون.
richardharis
07-09-2009, 10:31 AM
خيلي خيلي ممنون.
باز هم ممنون
از من اول نسخه اصلی را دید و یک سری کپی از اون که تحویل گرفت برای پرونده. اصولا خودشون پست می کنند. اما یک ایمیل هم بزنی بد نیست.
arezoo2008
07-11-2009, 11:37 PM
با سلام. دوستان من یک سوال اضطراری دارم. پیش از سفرم که فردا ساعت ۴ هست باید جواب بگیرم. میخواستم بدونم که اگر کارت اقامت داشته باشیم دیگه نیازی به داشتن شینگن نیست برای سفر به کشورای عضو شینگن؟؟
sajjadhuss
07-12-2009, 12:14 AM
با سلام. دوستان من یک سوال اضطراری دارم. پیش از سفرم که فردا ساعت ۴ هست باید جواب بگیرم. میخواستم بدونم که اگر کارت اقامت داشته باشیم دیگه نیازی به داشتن شینگن نیست برای سفر به کشورای عضو شینگن؟؟
با کسب اجازه از مدیران محترم
دوست عزیز لطفا یه خرده جستجو کنید
جواب شما در صفحه ی قبلی همین تاپیک داده شده:
http://www.applyabroad.org/forum/index.php?topic=962.105
richardharis
07-12-2009, 10:25 AM
این طور که من می دونم لازم نیست (چون طرف در سفارت پیشنهاد شینگن را داد تا قبل از صدور کارت اقامت اجازه خروج از هلند داشته باشم اگر داشته باشی که دیگه ...)
از خودشون هم می تونی سوال کنی، تنها مدرک اضافی برای شینگن یک قطعه عکس و فرم شینگن هست. فرم را که همون داخل سفارت می شه گرفت و تکمیل کرد عکس هم که اگر نداری فوری می شه تهیه کرد.
هزینه ای هم ندارد. (به غیر از موقع تحویل که باید بیمه مسافرتی بخری). از لحاظ زمان تحویل هم فکر کنم 10 روز بیشتر زمان می بره که اگر مثل شینگن یک هفته قبل از پرواز باید برای pick up رفت(من اطلاع ندارم حتما بپرس) تفاوتی نداره دیگه زمان صدور.
mona_netherland
07-19-2009, 11:26 PM
با سلام. من ویزای mvv گرفتم از سفارت هلند ، بر خلاف باقی دوستان که برای گرفتن شینگن باید بیمه ارائه میدادن برای mvv از من بیمه خواسته نشد. میخواستم بپرسم که برای فرودگاه و سفری که به هلند دارم بیمه لازمه؟؟ یعنی من که ویزامو گرفتم هم باید بیمه بشم؟؟
mh.nassabi
07-20-2009, 12:58 PM
با سلام. من ویزای mvv گرفتم از سفارت هلند ، بر خلاف باقی دوستان که برای گرفتن شینگن باید بیمه ارائه میدادن برای mvv از من بیمه خواسته نشد. میخواستم بپرسم که برای فرودگاه و سفری که به هلند دارم بیمه لازمه؟؟ یعنی من که ویزامو گرفتم هم باید بیمه بشم؟؟
تا اونجاييكه من اطلاع دارم براي پرواز كه اصلاً نيازي نداري به ارائه بيمه. فقط فرودگاه اونور به احتمال يك در هزار ميليارد ممكنه ازت بخوان بيمه رو (احتمالش خيلي خيلي ضعيفه). حالا براي اينكه مطمئن بشي كه مشكلي برات پيش نياد يه كپي از پذيرش دانشگاه و احتمالاً بيمهاي كه دانشگاه برات صادر كرده و باقي مداركت همراه خودت داشته باشي بد نيست.
mona_netherland
07-20-2009, 01:19 PM
تو مرحلهٔ آخری که ویزا رو دادن بهم یه برگ هم کنارش دادن که چندتا نکته توش بود. یکی از این نکات این بود که ممکن تو فرودگاه ازتون بیمه خواسته بشه و بهتره بیمه داشته باشید. راجع بیمهٔ دانشگاه هم باید بگم که دانشگاه هنوز بیمه نکرده منو و اگر هم بیمی باشه بد از رفتن به اونجا خواهد بود. حالا چی کار کنم؟ اگر بخوام بیمه بشم چه نوع بیمهای باید بشم؟؟
mh.nassabi
07-21-2009, 12:28 AM
تو مرحلهٔ آخری که ویزا رو دادن بهم یه برگ هم کنارش دادن که چندتا نکته توش بود. یکی از این نکات این بود که ممکن تو فرودگاه ازتون بیمه خواسته بشه و بهتره بیمه داشته باشید. راجع بیمهٔ دانشگاه هم باید بگم که دانشگاه هنوز بیمه نکرده منو و اگر هم بیمی باشه بد از رفتن به اونجا خواهد بود. حالا چی کار کنم؟ اگر بخوام بیمه بشم چه نوع بیمهای باید بشم؟؟
بیمه مسافرتی axa (آکسا) رو می تونی از آژانس های مسافرتی بگیری (3 ماهش در میاد 100 هزار تومان). اکثر آژانس های مسافرتی که بلیط پرواز خارجی می فروشند بیمه هم می فروشند. اگر نتونستی پیدا کنی بهم خبر بده آدرس یکی از آژانس ها رو بهت بدم (حتی فکر کنم شعبه های بانک سامان هم بتونند بهت بیمه مسافرتی بفروشند). ولی باز می گم از اونجاییکه اصولا شما ویزای شنگن نداری و فقط ویزای D که دانشجویی هست داری احتمالش تقریباً صفره اگر بخوان بهت گیر بدن. دانشگاه من رو هم هنوز بیمه نکرده ولی من گیر سه پیچ دادم اونها هم یه نامه برام فرستادن که ما برای فلان دانشجو بیمه درخواست می کنیم. البته چون من شنگن کردم ویزامو فکر کنم اون 100 تومان رو آخرش خرج کنم ;)
mh.nassabi
07-25-2009, 12:29 AM
لطفاً دوستان که تشریف می برن سفارت ویزاشون رو بگیرن حتماً از بلیط و بیمه نامه کپی بگیرن تا شبیه من مجبور نشن ساعت 7:30 صبح دنبال کپی بگردند.
armin812
08-03-2009, 08:08 PM
سلام
من بیشتر از یه ماهه که برای MVV مدارک فرستادم به دانشگاه آمستردام ولی هنوز جواب ویزامو ندادن ایمیلم زدم گفتن باید صبر کنی.
چون برا 3 هفته دیگه بلیط دارم، به نظرتون چی کار باید بکنم؟
richardharis
08-04-2009, 11:37 AM
سلام
من بیشتر از یه ماهه که برای MVV مدارک فرستادم به دانشگاه آمستردام ولی هنوز جواب ویزامو ندادن ایمیلم زدم گفتن باید صبر کنی.
چون برا 3 هفته دیگه بلیط دارم، به نظرتون چی کار باید بکنم؟
سلام،
اگر دانشگاه ایمیل زده که صبر کنید خوب یعنی مشکلی در پروسه ویزاتون نیست و زمان میبره، نگرانی بابت چیه؟
3 هفته هم که فرصت دارین شما فقط باید برید سفارت و پاسپورت را برای ویزا MVV ببرید که 2 روز کار داره.
به فکر بقیه کارهاتون باشید ;) .
armin812
08-04-2009, 02:49 PM
Thanks I contacted to the Embassy and they told me that they've receivede my MVV and I'm going there tomorrow morning
Thanks
با سلام
1. لطفا یکی از دوستان زحمت بکشد و لیست کامل مدارک لازم جهت گرفتن ویزای دانشجویی از سفارت هلند را ذکر کند (شامل میزان BS و فرم یا فرم هایی که باید تکمیل شود و ...).
2. آیا پولی برای بررسی مدارک هم باید پرداخت شود؟
3. کلیه صفحات قبلی را مطالعه کرده ام ولیکن فقط از پذیرش و پاسپورت و عکس و بیمه صحبت شده است آیا فرم و چیز دیگری نیاز نیست؟
ممنون
Pink6204
08-28-2009, 04:31 PM
با سلام
1. لطفا یکی از دوستان زحمت بکشد و لیست کامل مدارک لازم جهت گرفتن ویزای دانشجویی از سفارت هلند را ذکر کند (شامل میزان bs و فرم یا فرم هایی که باید تکمیل شود و ...).
2. آیا پولی برای بررسی مدارک هم باید پرداخت شود؟
3. کلیه صفحات قبلی را مطالعه کرده ام ولیکن فقط از پذیرش و پاسپورت و عکس و بیمه صحبت شده است آیا فرم و چیز دیگری نیاز نیست؟
ممنون
من جدبد هستم. این سوالات را من هم دارم. مخصوصا در مورد فرم های مورد نیاز که اگر فرمی لازم است دوستان زحمت بکشند و پیوست کنند.
سوال دیگر من آدرس دقیق سفارت هلند در تهران و شماره های تلفن آن است.
چون از شهرستان برای ژانویه در حال اقدام هستم ممنون میشوم جواب دهید.
سلام
از اونجا که اکثر دانشگاه های هلند خودشون برای ویزای شما اقدام می کنند و وقتی شما به سفارت می روید که ویزاتون تایید شده برای همین مدارک خاصی نیاز نداره...نامه پذیرش و یک قطعه عکس. موقع پیکاپ ویزا هم بلیط پرواز رو باید ببرید و بیمه.
اطلاعات تماس سفارت هم در سایتش موجوده: http://www.mfa.nl/teh
موفق باشید
friendship
11-10-2009, 08:13 PM
سلام دوستان.اطلاعاتی که میخوام اینجا بهتون بدو بر پایه اطلاعاتیه که خودم کلی اینجا و اونجا در مورد ویزای دانشجویی پیدا کردم و شخصا تا این لحظه همشو تجربه کردم.سعی میکنم به همشون اشاره کنم که به امید خدا به راحتی کارتون پیش بره.
پذیرش: پذیرش من از دانشگاه گرونینگن هست در مقطع دکترا و اطلاعی در مورد مقاطع دیگه ندارم. در مورد پذیرش باید بگم که بعد از پیدا کردن یه استاد در فیلد خودم و کلی نامه نگاری و مصاحبه از طریق اینترنت(SKYPE) بالاخره به من پذیرش دادن البته برای بعضی دانشگاه ها مصاحبه حضوری در هلند با خرج خود دانشگاه انجام میشه. نامه پذیرشم یه هفته بعد از تایید با پست به دستم رسید.
ویزا:در مورد ویزای دانشجویی فکر کنم همشون تقریبا یه شکله اما این چیزایی که مینویسم مربوط به مقطع دکتراست نمیدونم واسه لیسانس و فوق لیسانس چه جوریه شرمنده ام. همه کارای ویزا از طریق دانشگاه انجام میشه و پس از دریافت اسکن مدارکتون از طریق email (مدارک تحصیلی و کپی پاسپورت) خودشون از اداره مهاجرت هلند IND درخواست ویزا MVV میکنن واستون. واسه ما نیازی به پرداخت پول نبود خودشون دادن. معمولا جوابش دو هفته ای میاد که خود دانشگاه بهتون با email خبر میده که برید تهران بگیرید که معمولا ظرف سه روز از هلند به تهران ارسال میشه
.
مهم (تایید مدارک): واسه اقامت تو هلند شما به یک ترجمه شناسنامه که توسط وزارت امور خارجه و سفارت تایید شده نیاز دارین.برای وزارت باید برین خیابون سی تیر فکر کنم ساختمون یک وزارت امور خارجه (دقیقا یادم نیست چون من شیرازیم زیاد بلد نیستم).مدارکو 10 صبح گرفت 2 بهم تحویل داد. من مدارکه دانشگاه رو هم تایید کردم شما هم بهتره همینکارو بکنین. اصل مدارک ریز نمرات و ترجمه هارو همه با هم بدین. کلا شد 5000 تومان. پس یه روزو بذارین واسه اینکار.
دریافت ویزا: 4 روز پس از تماس دانشگاه با سفارت تماس گرفتم اسممو چک کرد و گفت اومده ویزام و از یکشنبه تا چهارشنبه از 7.5 تا 9.5 برم اونجا واسه تشکیل پرونده. نیازی به گرفتن وقت هم نیست. منم از شیراز رفتم اونجا. سفارت داخل فرمانیه خیابون سنبله(چهار یا پنجمین کوچه سمت راست بود).وقتی یکی یکی وارد میشین یه آقایی میپرسه کارتونو.که واسش توضیح میدین که دانشجویین. اونم بهتون قبض اتاق 5 رو میده(counter 5). ازش یه قبض واسه کانتر 3 هم بگیرین چون ترجمه شناسنامه رو اون خانوم تایید میکنه. 38000 تومنم پول میگیره بابتش. ببینین نوبتتون کدوم زودتر میشه کانتر 3 یا 5.اگه 5 زودتر صداتون کرد میرین تو یه خانومی اسمتونو میپرسه و مدارک لازمو ازتون میخواد که شامل فرم ثبت نام (application)و کپی پاسپورت (فقط دو یا سه صفحه اول) و نامه پذیرش و یک عدد عکس 6*4 میشه (بیمه و بلیط رو حالا نمیخواد!!). فرم ثبت نام رو از سایت سفارت دانلود کنید وقتی رفتین تو سایت سفارت داخل قسمت search بزنین application form که میاره واستون. میخواستم بذارم اینجا گفتم تنبل میشین. ازم پرسید که چه نوع ویزایی میخواین D یا C+D؟ گفتم فرقشون؟ گفت D فقط اجازه ورود به هلنده و وقتی رسیدی باید واسه شینگن اقدام کنین اما C+D شینگنم داره که البته دو هفته طول میکشه.منم گفتم مهم نیست همون دومی رو میخوام و حالا هم که اینارو مینویسم منتظر تماس تلفنی اونا هستم. داخل پاسپورتو یه مهر میزنه و میده بهتون و شماره تماستونو میگیره.بعد از تماس باید پاسپورت، اصل بلیط و کپی اونو،اصل بیمه نامه سه ماه و کپی اونو همراه داشته باشین(بیمه و بلیط رو حالا میخواد!!) J واسه تایید شناسنامه یه روز طول میکشه که چون من از شهرستان بودم بهش گفتم که همون موقع که واسه ویزام میام اونم میگیرم. گفت باشه و یه رسید بهم داد. مدارکتونو کس دیگه هم میتونه بیاره ویزاتونو بگیرهو من دادمشون به یکی از دوستام. برخورد همشون تو سفارت خوب بود و هموشون خانوم بودن.هیچ جای نگرانی نیست.
در مورد بیمه هم رفتم بیمه ایران گفتم بیمه بین المللی AXA سه ماهه میخوام که 100000 تومن شد.امیدوارم چیزی یادم نرفته باشه.واسه همتون بهترین ها رو آرزو میکنم دوستان خوبم. هر جا که هستید سالم و شاد باشین. ایران و هموطناتونو رو فراموش نکنید و سفیران خوبی برای ایران کهن باشید. با آرزوی بهترین ها.
Pink6204
11-16-2009, 09:28 PM
سلام دوستان.اطلاعاتی که میخوام اینجا بهتون بدو بر پایه اطلاعاتیه که خودم کلی اینجا و اونجا در مورد ویزای دانشجویی پیدا کردم و شخصا تا این لحظه همشو تجربه کردم.سعی میکنم به همشون اشاره کنم که به امید خدا به راحتی کارتون پیش بره.
پذیرش: پذیرش من از دانشگاه گرونینگن هست در مقطع دکترا و اطلاعی در مورد مقاطع دیگه ندارم. در مورد پذیرش باید بگم که بعد از پیدا کردن یه استاد در فیلد خودم و کلی نامه نگاری و مصاحبه از طریق اینترنت(SKYPE) بالاخره به من پذیرش دادن البته برای بعضی دانشگاه ها مصاحبه حضوری در هلند با خرج خود دانشگاه انجام میشه. نامه پذیرشم یه هفته بعد از تایید با پست به دستم رسید.
ویزا:در مورد ویزای دانشجویی فکر کنم همشون تقریبا یه شکله اما این چیزایی که مینویسم مربوط به مقطع دکتراست نمیدونم واسه لیسانس و فوق لیسانس چه جوریه شرمنده ام. همه کارای ویزا از طریق دانشگاه انجام میشه و پس از دریافت اسکن مدارکتون از طریق email (مدارک تحصیلی و کپی پاسپورت) خودشون از اداره مهاجرت هلند IND درخواست ویزا MVV میکنن واستون. واسه ما نیازی به پرداخت پول نبود خودشون دادن. معمولا جوابش دو هفته ای میاد که خود دانشگاه بهتون با email خبر میده که برید تهران بگیرید که معمولا ظرف سه روز از هلند به تهران ارسال میشه
.
مهم (تایید مدارک): واسه اقامت تو هلند شما به یک ترجمه شناسنامه که توسط وزارت امور خارجه و سفارت تایید شده نیاز دارین.برای وزارت باید برین خیابون سی تیر فکر کنم ساختمون یک وزارت امور خارجه (دقیقا یادم نیست چون من شیرازیم زیاد بلد نیستم).مدارکو 10 صبح گرفت 2 بهم تحویل داد. من مدارکه دانشگاه رو هم تایید کردم شما هم بهتره همینکارو بکنین. اصل مدارک ریز نمرات و ترجمه هارو همه با هم بدین. کلا شد 5000 تومان. پس یه روزو بذارین واسه اینکار.
دریافت ویزا: 4 روز پس از تماس دانشگاه با سفارت تماس گرفتم اسممو چک کرد و گفت اومده ویزام و از یکشنبه تا چهارشنبه از 7.5 تا 9.5 برم اونجا واسه تشکیل پرونده. نیازی به گرفتن وقت هم نیست. منم از شیراز رفتم اونجا. سفارت داخل فرمانیه خیابون سنبله(چهار یا پنجمین کوچه سمت راست بود).وقتی یکی یکی وارد میشین یه آقایی میپرسه کارتونو.که واسش توضیح میدین که دانشجویین. اونم بهتون قبض اتاق 5 رو میده(counter 5). ازش یه قبض واسه کانتر 3 هم بگیرین چون ترجمه شناسنامه رو اون خانوم تایید میکنه. 38000 تومنم پول میگیره بابتش. ببینین نوبتتون کدوم زودتر میشه کانتر 3 یا 5.اگه 5 زودتر صداتون کرد میرین تو یه خانومی اسمتونو میپرسه و مدارک لازمو ازتون میخواد که شامل فرم ثبت نام (application)و کپی پاسپورت (فقط دو یا سه صفحه اول) و نامه پذیرش و یک عدد عکس 6*4 میشه (بیمه و بلیط رو حالا نمیخواد!!). فرم ثبت نام رو از سایت سفارت دانلود کنید وقتی رفتین تو سایت سفارت داخل قسمت search بزنین application form که میاره واستون. میخواستم بذارم اینجا گفتم تنبل میشین. ازم پرسید که چه نوع ویزایی میخواین D یا C+D؟ گفتم فرقشون؟ گفت D فقط اجازه ورود به هلنده و وقتی رسیدی باید واسه شینگن اقدام کنین اما C+D شینگنم داره که البته دو هفته طول میکشه.منم گفتم مهم نیست همون دومی رو میخوام و حالا هم که اینارو مینویسم منتظر تماس تلفنی اونا هستم. داخل پاسپورتو یه مهر میزنه و میده بهتون و شماره تماستونو میگیره.بعد از تماس باید پاسپورت، اصل بلیط و کپی اونو،اصل بیمه نامه سه ماه و کپی اونو همراه داشته باشین(بیمه و بلیط رو حالا میخواد!!) J واسه تایید شناسنامه یه روز طول میکشه که چون من از شهرستان بودم بهش گفتم که همون موقع که واسه ویزام میام اونم میگیرم. گفت باشه و یه رسید بهم داد. مدارکتونو کس دیگه هم میتونه بیاره ویزاتونو بگیرهو من دادمشون به یکی از دوستام. برخورد همشون تو سفارت خوب بود و هموشون خانوم بودن.هیچ جای نگرانی نیست.
در مورد بیمه هم رفتم بیمه ایران گفتم بیمه بین المللی AXA سه ماهه میخوام که 100000 تومن شد.امیدوارم چیزی یادم نرفته باشه.واسه همتون بهترین ها رو آرزو میکنم دوستان خوبم. هر جا که هستید سالم و شاد باشین. ایران و هموطناتونو رو فراموش نکنید و سفیران خوبی برای ایران کهن باشید. با آرزوی بهترین ها.
تشکر از اطلاعات جامعی که ارائه کرده اید. دو سوال دارم:
1. در مورد application form در سایت سرچ کردم. تنها فرمی که پیدا شد مربوط به ویزای شینگن است در حالی که من بدلیل وقت کمی که دارم میخواهم برای نوع D تقاضا کنم. آیا فرم دیگری دارد یا از همین فرم میتوان استفاده کرد؟
2. پذیرش و نامه بیمه من هر دو بصورت پی دی اف پیوست با ای میل آمده است. آیا سفارت قبول دارد یا باید اصل باشد؟
ممنون میشوم که پاسخ را سریع بفرمایید.
taleghani
11-19-2009, 04:30 PM
وضعیت منم همینطوره، هنوز نامه کتبی نفرستادن
یکی زودتر جواب بده
ali1k
11-20-2009, 08:42 AM
1. در مورد application form در سایت سرچ کردم. تنها فرمی که پیدا شد مربوط به ویزای شینگن است در حالی که من بدلیل وقت کمی که دارم میخواهم برای نوع D تقاضا کنم. آیا فرم دیگری دارد یا از همین فرم میتوان استفاده کرد؟
2. پذیرش و نامه بیمه من هر دو بصورت پی دی اف پیوست با ای میل آمده است. آیا سفارت قبول دارد یا باید اصل باشد؟
همون فرم شینگن رو باید پر کنید. داخل که رفتین میپرسه ازتون که آیا C+D می خواین یا همین کفایت می کنه. اگه شینگن نخواید همونروز می تونید ویزاتونو بگیرین.
لازم نیست که اصل پذیرش رو به سفارت تحویل بدین. کپیش هم کافیه. بیمه نامه رو دقیق نمیدونم ولی فکر می کنم اونم کپیش کافی باشه
taleghani
11-22-2009, 10:24 PM
سلام بچه ها
من برای دریافت برچسب ویزا احتمالا هفته آینده احضار میشم. اما مسئله اینجاست که چون از پایان نامه ارشدم دفاع نکردم، پذیرش مشروط دادن (برای دکتری از دلف). بنظر شما با نشون دادن پذیرش مشروط، ویزام رو بهم میدن؟
ممنون میشم ازتون
maryamf
12-01-2009, 01:59 AM
سلام بچه ها
من برای دریافت برچسب ویزا احتمالا هفته آینده احضار میشم. اما مسئله اینجاست که چون از پایان نامه ارشدم دفاع نکردم، پذیرش مشروط دادن (برای دکتری از دلف). بنظر شما با نشون دادن پذیرش مشروط، ویزام رو بهم میدن؟
ممنون میشم ازتون
یعنی قبلا ازتون مصاحبه کردند؟ اگر مصاحبه داشتید و اونموقع مشکلی نداشتند دیگه فکر نکنم الان مشکلی داشته باشند.. الان اگر کامل یادم بیاد و قوانین تغییر نکرده باشه باید ازتون ترجمه شناسنامه و بیمه بین الملی بخوان..
Sama09
12-01-2009, 11:01 AM
بچه ها سلام
كسي هست كه در مورد ويزاي همسر در هلند اطلاعاتي داشته باشه. من و همسرم مي خواييم حتماً با هم بريم ولي فقط يكيمون پذيرش بگيره.
taleghani
12-01-2009, 10:32 PM
MaryamF عزیز،
ممنون از پاسخت.
میشه دوستان عزیز در این فروم به من توضیح بدن که بیمه رو کی میخوان؟ اینقدر اطلاعات مختلف از فوروم رو خوندم که قاطی کردم. الان سفارت به من گفت برای دریافت برچسب ویزا بیاین و پاسپورتتون رو بیارین. گفتم عکس چی؟ گفت حالا یکی بیارین با خودتون!
اما صحبتی از بیمه و رزرو بلیط نکرد. شما میدونید کی این ها لازم میشه؟
یک سوال دیگه هم داشتم، میخواستم فرم شینگن هم پر کنم، اما تاریخ دقیق دقیق رفتنم رو نمیدونم (آخه برای دکتری هر موقع از سال میشه وارد شد). شما میدونین با تقریب چند روز میشه تاریخ ورود رو ذکر کرد؟
تشکر فراوان
محمد
maryamf
12-06-2009, 01:03 PM
من اصلا متوجه نمی شم که شما اگر برای دریافت برچسب ویزا میرید، چطوریه که هنوز هیچ فرمی پر نکردید؟ بهتر نیست همون سایت سفارت هلند و ببینید چه مدارکی لازم دارید؟ اصلا قبلا سفارت هلند بودید؟ مطمینید که الان میرید برچسب ویزا رو دریافت کنید؟؟ کلا تا حالا هیچ مدرکی به سفارت دادید؟
MaryamF عزیز،
ممنون از پاسخت.
میشه دوستان عزیز در این فروم به من توضیح بدن که بیمه رو کی میخوان؟ اینقدر اطلاعات مختلف از فوروم رو خوندم که قاطی کردم. الان سفارت به من گفت برای دریافت برچسب ویزا بیاین و پاسپورتتون رو بیارین. گفتم عکس چی؟ گفت حالا یکی بیارین با خودتون!
اما صحبتی از بیمه و رزرو بلیط نکرد. شما میدونید کی این ها لازم میشه؟
یک سوال دیگه هم داشتم، میخواستم فرم شینگن هم پر کنم، اما تاریخ دقیق دقیق رفتنم رو نمیدونم (آخه برای دکتری هر موقع از سال میشه وارد شد). شما میدونین با تقریب چند روز میشه تاریخ ورود رو ذکر کرد؟
تشکر فراوان
محمد
محمد جان
من سه شنیه برای اولین مرتبه به سفارت هلند رفتم. فرم شینگن را از سایت سفارت گرفتم و کامل کرده با یک قطعه عکس همرا بردم (توجه داشته باش که حتی اگر ویزای شینگن را هم نخواهی باید این فرم تکمیل شود فقط در آن مشخص میکنی که ویزای نوع د برای یکبار ورود را درخواست داری). مدارکی که لاز م بود شامل:
پاسپورت و کپی آن، فرم شینگن تکمیل شده و یک قطعه عکس، ترجمه (دارای مهر وزارت امور خارجه و مهر سفارت هلند ) شناسنامه (در همان سفارت در کانتر 3 تایید میشود) بود.
من کاغذ مربوط به رزرواسیون بلیط و نامه بیمه و مدارک مالی و ... همراه داشتم ولیکن نخواستند. بلیط من برای آخر دسامبر است ولیکن هیچ اشکالی نگرفتند.
البته من قبلاً کلیه مدارک را برای دانشگاه فرستاده بودم و دانشگاه برایم اقدام کرده بود و بیمه را هم برایم گرفته و ای میل کرده بود. (البته برای خدماتش هم پول قابل توجه ای پیاده شدم!)
به نظر میرسید که سفارت کاملاً در جریان است. چون وقتی با ای میل از سفارت سوال کردم که آیا مدارک من را دریافت کرده اید بلافاصله جواب دادند که بیا و پاسپورتت را هم برای ویزا بیاور. روز سه شنبه که رفتم برخوردشان بسیار خوب بود. پاسپورت را گرفتند و گفتند بعد از ظهر مراجعه کن. بعد از ظهر که رفتم پاسپورت دارای ویزا را تحویلم دادند. به عبارت دیگر همان روز مدارک را دادم و پاسپورت را گرفتم.
taleghani
12-09-2009, 01:44 PM
سلام به همه دوستان
من امروز (18 آذر) به سفارت هلند مراجعه کردم. هفته پیش تلفن زدم و مطمئن شدم که ویزای دانشجویی من رسیده. خواستم مدارک مورد نظرشون رو دقیق اینجا بنویسم تا شاید به درد دوستان دیگه هم بخوره. هرچند، چندنفر از دوستان (همینطور در همین صفحه) هم لطف کردند و نوشتن، اما فکر خوبیه که هرکس تجربه خودش رو در اینجا به یادگار بزاره.
من برای دکتری معماری از دلف پذیرش دارم. مدارکی که امروز برای سفارت (برای مصاحبه اولیه لازم شدن اینا بودن:
1- پاسپورت
2- فتوکپی از دو صفحه اول پاسپورت
3- فتوکپی از نامه پذیرش
4- دو عدد عکس 6*4
5- فرم شینگن
در این مرحله بایستی بین ساعت 7:30 تا 9:30 مراجعه کرد و در قسمت ورودی به آقای نگهبان توضیح بدین که برای پیکاپ ویزا اومدین (چون مراجعه جهت دریافت ویزای دانشجویی با بقیه انواع ویزاها فرق میکنه و دیگران ممکنه بیرون سفارت وایسن و اسم بنویسن و ...، اما شما سرتون رو بالا بگیرین و فقط و فقط با نگهبان صحبت کنین). نگهبان محترم به شما یک شماره برای کانتر 5 (که مخصوص دانشجوهاست) میده.
همونطور که 3388 عزیز گفتند، چنانچه ویزای D (فقط برای ورود به هلند) بخواین در بعد از ظهر همونروز ویزاتون آماده میشه. چنانچه C+D بخواین بعد از 10 تا 12 روز آماده میشه. این مسئله رو کسی که با شما مصاحبه میکنه ازتون جویا میشه.
برخورد خانم مسول ویزای دانشجویی بسیار دوستانه بود و مثل یک فامیل کلی سفارش کرد که لباس گرم بردار و حتما قفل دوچرخه از ایران ببر (چون اونجا گرونه).
یک فرم مختصر هم ایشون میده و در همونجا پر میکنین.
از من هم پرسید که تعهد میکنی برگردی ایران دیگه؟
در نهایت پاسپورتتونو پس میده و شماره تلفن شما رو میگیره. به من گفت که 10 روز دیگه باهاتون تماس میگیریم و با خودتون این مدارکو بیارین:
- پاسپورت
- اصل بیمه و کپی از اون
- رزرو بلیط و کپی از اون (در اینجا میتونین اصل بلیط رو هم تهیه کنین و از اون کپی بگیرین).
فرم شینگن هم در سایت سفارت قابل دانلود هستش و این همون فرمی هست که برای توریستی و غیره استفاده میشه (منظورم اینه که عبارت دانشجویی یا تحصیلی روی اون نیست و شما خودتون در صفحه دومش ذکر میکنین که قصد سفر، تحصیله).
در این مرحله از شما مدارک مالی، ریزنمره و این چیزها رو نمیخوان و اصولا فکر نکنم سفارت از شما بخواد.
چون من برای دکتری میرم، اسم استاد راهنمام رو هم خواست و در کامپیوترش وارد کرد.
مسئله دیگه ای هم که برای من الان شفاف نیست اینه که بعضی از دوستان در این مرحله ترجمه شناسنامه شون رو دادن به سفارت تا تایید کنه، اما دانشگاه دلف 3 ماه پیش از من خواست که اینکارو بکنم تا برام ویزا بگیرن.
بازهم اگه سوالی بود بپرسین
محمد
alireza.mo
12-30-2009, 04:13 PM
ویزای دانشجویی هلند چقدر گرفتنش طول میکشه؟
taleghani
12-30-2009, 11:06 PM
ویزای دانشجویی هلند چقدر گرفتنش طول میکشه؟
علیرضای عزیز
از وقتی که دانشگاه مدارک شما رو برای ویزا میگیره نزدیک 1 ماه و از وقتی که به شما میگه ویزاتون آمادست و برین سفارت، 1 روز تا 1 ماه طول میکشه (اگه ویزای خود هلند رو بخواین 1 روز میشه، اما اگر شینگن بخواین، 10 روز تا 1 ماه طول میکشه).
بهترینها
arashabt
01-07-2010, 02:34 PM
دوستان عزیز، منم چند روز پیش رفتم سفارت که ویزای MVV رو بگیرم . با این توضیح که من هم مثل آقای طالقانی برای دکتری اقدام کرده بودم با این تفاوت که حدود 2 ماه پیش هم برای مصاحبه علمی رفته بودم هلند. دقیقا مراحلش همونجوری هست که آقای طالقانی اشاره فرمودند، فقط لازمه بگم که اولا من نامه پذیرش نداشتم و همون دعوتنامه ای که دانشگاه قبلا برای مصاحبه دکتری بهم داده بود به همراه کپی ایمیل دانشگاه کفایت کرد. ثانیا از من نپرسید که تعهد می کنی که برگردی، فکر می کنم یادش رفت.
ضمنا به من گفت که ویزای C+D حدودا 15 روز طول می کشه. ضمنا گفت بلیط یکسره هم مشکلی نداره و برای دریافت ویزات با رزرویشن هواپیما و بیمه نامه 3 ماهه بیا.
ضمنا حتما ترجمه شناسنامه رو هم همون روز بدید تایید کنن که فرداش آماده میشه. از من هم پرسید رفتی اونجا برای اقامت لازم داری ترجمه شناسنامه رو گفتم بله. بعد که رفتم تایید شدش رو بگیرم دیدم یک برگه ضمیمه ترجمه کرده که توش نوشته که این ترجمه Birth certificate هست و برای متقاضی MVV صادر شده و از این حفها که یک سری سوال هم توش هست که بایستی قبل تحویل دادن این ترجمه به شهرداری هلند اونو کامل پر کنید.(خود افسر سفارت بهتون می گه) راستی من دیدم که بعضی دوستان می گفتن ترجمه شناسنامه را دارالترجمه با عنوان Identity card ترجمه کرده که با این حساب وقتی از طرف سفارت تایید شد اسمش میشه Birth certificate. :)
با آرزوی موفقیت دوستان علاقمند به هلند.
i_karimi
01-21-2010, 11:15 AM
یه سوالی که برای من بوجود اومده اینه که سفارت به کسایی که دارن برای یه فوق دیگه می رن (یعنی قبلا فوق داشتن از ایران ولی بازم برای فوق اقدام کردن) ویزا میده؟
arashabt
01-21-2010, 01:36 PM
فرقی نمی کنه، اصلا برای ویزای دانشجویی سفارت مسئول اعطای ویزا نیست و کل پروسه ویزا تو هلند از طرف دانشگاه انجام می شه. پس مشکلی نیست
a_skeletor
01-28-2010, 11:21 AM
سلام
من برای دکترا در رباتیک برای دلف اقدام کردم که استاد یه نامه زد مدارک شما تایید اولیه شده اگر تایید نهایی بشین یا رد بشین بهتون خبر می دیم مهلت ثبت نام تا 15 ژانویه بود معمولا جند وقت بعد از پایان مهلت قبول شدن یا رد شدنو اعلام می کنن؟
اصلا اگه رد هم بشین اعلام می کنن؟
اصلا از ایران خوب قبول می کنن یا نه؟
مرسی
arashabt
01-28-2010, 12:52 PM
اولا توجه کنید که هر مطلب را در موضوع مربوطه وارد کنید. خواهشن سوالتون رو در لینک زیر وارد کنید تا جواب داده بشه :
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?4594
mhstar
02-14-2010, 02:40 PM
سلام
بعد از اینکه از هلند پذیرش گرفتین، چه مدارکی برای گرفتن ویزا ازتون خواستن؟ میخوام بدونم اصل مدرک کی لازم میشه؟
در حقیقت، من هنوز مدرک لیسانس و فوق رو آزاد نکردم. این کار تقریبا چقدر طول میکشه؟ و تو چه مرحله ای باید آماده باشن؟؟!
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
arashabt
02-14-2010, 02:50 PM
برای ویزا که کپی پذیرش و فرم شینگن و 2 تا عکس و پاسپورت و کپی پاسپورت و موقع تحویل ویزا هم بلیط هواپیما ( البته یکطرفه هم میشه) و بیمه نامه.
اصل مدرک وقتی لازم میشه که دانشگاه برای ویزای MVV تون می خواد اقدام کنه.یعنی حدود یه ماه قبل ویزا گرفتنتون.
اگه مدرکتونو بخرین زیاد طول نمیکشه خیلی طول بکشه 10-15 روز.
mhstar
02-15-2010, 01:00 AM
برای ویزا که کپی پذیرش و فرم شینگن و 2 تا عکس و پاسپورت و کپی پاسپورت و موقع تحویل ویزا هم بلیط هواپیما ( البته یکطرفه هم میشه) و بیمه نامه.
اصل مدرک وقتی لازم میشه که دانشگاه برای ویزای MVV تون می خواد اقدام کنه.یعنی حدود یه ماه قبل ویزا گرفتنتون.
اگه مدرکتونو بخرین زیاد طول نمیکشه خیلی طول بکشه 10-15 روز.
ممنون.
مدارک رو (جهت ویزای MVV) باید برای دانشگاه پست کنیم یا اسکن و ایمیل کنیم؟ یعنی دیگه مهر و موم توسط دانشگاه خودمون لازم نیست؟
arashabt
02-15-2010, 11:49 AM
اسکن و ایمیلش کافیه و بنابراین لازم نیست که دانشگاهتون مدارک رو بزاره تو پاکت و مهر و مومش کنه.
antwerpen
02-24-2010, 02:07 AM
یه سوالی که برای من بوجود اومده اینه که سفارت به کسایی که دارن برای یه فوق دیگه می رن (یعنی قبلا فوق داشتن از ایران ولی بازم برای فوق اقدام کردن) ویزا میده؟
دانشگاه مستقیما از طریق اداره مهاجرت در هلند برای ویزای شما اقدام میکنه و سفارت در ایران نقشش فقط واسطه ای هست که مدارک شما رو بگیره و ویزای شما رو بهتون بده
jj.mostofi
04-06-2010, 12:48 AM
سلام دوستان
من از concordia در کانادا و ITC در هلند برای M.Sc. در 2010 fall پذیرش دارم. اولویت من کاناداست ولی چون 2 برادرم در کانادا زندگی می کنند احتمال اینکه ویزا reject شم خیلی زیاده. می خواستم ببینم آیا می تونم پروسه ویزای هلند . کانادا رو همزمان جلو ببرم؟ کی باید برای ویزا هلند شروع کنم.
ضمنا من هنوز لیسانسم تموم نشده و پروژه پایانیمو تحویل ندادم آیا بدون فارغ التحصیل شدن می شه برا ویزا اقدام کرد؟ مثلا مراحل اویه اش رو طی کرد؟ چون توی نامه پذیرشم نوشته:
Provided you soon finalize your BSc with good results, the course director of the ??? Course considers
you eligible for participation in their course. Therefore, I am willing to provisionally reserve a place for
you in this course,
mohammad j
04-08-2010, 01:26 PM
سلام به دوستان عزیز
کسی میدونه اگه برای ویزای D اقدام کنیم بعد از ورود به هلند(سه ماه بعد) میشه تبدیلش کرد به ویزای شنگن C+D ؟
arashabt
04-08-2010, 09:26 PM
اگه منظورتون ویزای تحصیلی که بعد ورود به هلند یکی دو ماه بعدش کارت اقامت می دن که می تونین با اون به کشورهای شینگن برید و ویزا دیگه بدردتون نمی خوره
nazerirad
04-19-2010, 02:29 AM
سلام دوستان،
یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم کمکم کنید، راستش میخواستم بدونم اگه یه نفر بخواد به صورت توریستی بره هلند اگه برای شنگن اقدام کنه شانس گرفتن ویزاش بیشتره یا اگه فقط برای ویزای D اقدام کنه؟؟؟
از کمکتون ممنونم
arashabt
04-21-2010, 12:03 AM
به نظر من فرقی نمی کنه چون واسه شینگن یه چک اضافی داره و تو زمان اخذ ویزا تاثیر می ذاره نه تو شانس گرفتنش
narcissa
05-09-2010, 11:03 PM
دوستان دو تا سؤال داشتم که هرچقدر توی تاپیکها گشتم نتونستم جوابشونو پیدا کنم:
1- کسی تجربه ی دریافت ویزای نوع D رو داره؟ می خوام بدونم دقیقاً چه شرایطی داره.
2- Financial Statement برای هلند به چه صورته؟(با توجه به اینکه دانشگاه برای ویزا اقدام می کنه) و ه قدر باید باشه؟
از کمکتون ممنونم
narcissa
05-10-2010, 12:11 AM
سلام به دوستان عزیز
کسی میدونه اگه برای ویزای D اقدام کنیم بعد از ورود به هلند(سه ماه بعد) میشه تبدیلش کرد به ویزای شنگن C+D ؟
من هم این مورد برام سؤاله.
i_karimi
05-10-2010, 07:07 AM
دوستان دو تا سؤال داشتم که هرچقدر توی تاپیکها گشتم نتونستم جوابشونو پیدا کنم:
1- کسی تجربه ی دریافت ویزای نوع D رو داره؟ می خوام بدونم دقیقاً چه شرایطی داره.
2- Financial Statement برای هلند به چه صورته؟(با توجه به اینکه دانشگاه برای ویزا اقدام می کنه) و ه قدر باید باشه؟
از کمکتون ممنونم
راجع به سوال دوم شما، مگه ما یه پولی به حساب دانشگاه نمیریزم و اونا خودشون اقدام میکنن. یعنی ما از قبل نشون دادیم که توان مالی داریم. پس آیا مجددا لازمه که financial statement بگیریم؟؟؟
sysco
05-12-2010, 07:34 PM
سلام
براي گرفتن ويزا دانشگاه اين مدارك رو خواسته تا براي ويزا اقدام كنه:
1 a copy of your most recent bank statement from your current/checking account.
2 a declaration from your bank in either English, Dutch, French or German. Click
here for an example of this declaration. Please ensure that the FULL contact
details of the bank are included (i.e. address, telephone number and contact
person) and the bank states that the full balance on the account is immediately
available to you.
1. مورد 1 چي هست؟
2. ميزان پولي كه خواستند در حساب باشه، چه مدت بايد اونجا مونده باشه و چقدر ديگه بايد تو حساب نگه داشته بشه؟
3. بانك پارسيان هم اينطور گواهي هايي رو صادر مي كنه؟
narcissa
05-12-2010, 11:32 PM
سلام
براي گرفتن ويزا دانشگاه اين مدارك رو خواسته تا براي ويزا اقدام كنه:
1 a copy of your most recent bank statement from your current/checking account.
2 a declaration from your bank in either English, Dutch, French or German. Click
here for an example of this declaration. Please ensure that the FULL contact
details of the bank are included (i.e. address, telephone number and contact
person) and the bank states that the full balance on the account is immediately
available to you.
1. مورد 1 چي هست؟
2. ميزان پولي كه خواستند در حساب باشه، چه مدت بايد اونجا مونده باشه و چقدر ديگه بايد تو حساب نگه داشته بشه؟
3. بانك پارسيان هم اينطور گواهي هايي رو صادر مي كنه؟
مورد اول پرینت حساب بانکی شماست که تا جایی که میدونم همه بانکها سریعاً براتون تهیه می کنن و بانکهای خصوصی هم استثناء نیستن. این گواهی نشون میده که شما توان پرداخت هزینه های دوره تحصیلتون رو دارید.
یه سؤال: دانشگاه شما گفته چه مقدار پول باید در حسابتون باشه؟
sysco
05-13-2010, 09:59 AM
مورد اول پرینت حساب بانکی شماست که تا جایی که میدونم همه بانکها سریعاً براتون تهیه می کنن و بانکهای خصوصی هم استثناء نیستن. این گواهی نشون میده که شما توان پرداخت هزینه های دوره تحصیلتون رو دارید.
یه سؤال: دانشگاه شما گفته چه مقدار پول باید در حسابتون باشه؟
پس دومي چيه؟ يه صورت حساب ميزان پول حساب رو مي خوان فقط ديگه نه؟ يا Balance اصطلاحا؟
اين پول چقدر بايد قبلا بوده باشه و چقدر بايد بعد از گواهي بمونه؟
ترمي 5000 يورو خواستند ؟ بقيه جاها هم همينه؟
i_karimi
05-13-2010, 10:11 AM
پس دومي چيه؟ يه صورت حساب ميزان پول حساب رو مي خوان فقط ديگه نه؟ يا Balance اصطلاحا؟
اين پول چقدر بايد قبلا بوده باشه و چقدر بايد بعد از گواهي بمونه؟
ترمي 5000 يورو خواستند ؟ بقيه جاها هم همينه؟
برای آیندهون قراره من 10 هزار یورو (خرج زندگی9 رو بریزم به حسابشون و اونا خودشون برای ویزا اقدام میکنن. البته من شهریه رو وام بهم میدن و این 10 هزار یورو رو هم بعد از اینکه پول ویزا رو ازش کم کردن (که فکر میکنم نزدیک 450 یورو هستش) به محض رسیدنم به اونجا بهم بر میگردونن
اگه منظورت برای تمکن مالیه مثلا پارسیان یه روز میریزی روز بعد میری فرم تمکن مالی رو میگیری و بعدش بلافاصله میتونی پولت رو برداری
sysco
05-13-2010, 11:22 AM
برای آیندهون قراره من 10 هزار یورو (خرج زندگی9 رو بریزم به حسابشون و اونا خودشون برای ویزا اقدام میکنن. البته من شهریه رو وام بهم میدن و این 10 هزار یورو رو هم بعد از اینکه پول ویزا رو ازش کم کردن (که فکر میکنم نزدیک 450 یورو هستش) به محض رسیدنم به اونجا بهم بر میگردونن
اگه منظورت برای تمکن مالیه مثلا پارسیان یه روز میریزی روز بعد میری فرم تمکن مالی رو میگیری و بعدش بلافاصله میتونی پولت رو برداری
من دانشگاه تيلبورگ اقدام مي كنم، و پولي به حسابشون لازم نيست واريز كنم. فقط همين 2 مورد رو خواستند كه نشون بده تمكين مالي دارم. اما من نمي دونم فرق مورد 1 و 2 چيه؟ البته مورد 2 يه فرمي هست كه نشون ميده چه ميزان تو حساب دارم و تاريخ و .... اما مورد 1 چيه؟
narcissa
05-16-2010, 10:56 PM
من دانشگاه تيلبورگ اقدام مي كنم، و پولي به حسابشون لازم نيست واريز كنم. فقط همين 2 مورد رو خواستند كه نشون بده تمكين مالي دارم. اما من نمي دونم فرق مورد 1 و 2 چيه؟ البته مورد 2 يه فرمي هست كه نشون ميده چه ميزان تو حساب دارم و تاريخ و .... اما مورد 1 چيه؟
دوست عزیز فکر می کنم مورد اول پرینت حاب بانکیتون باشه و مورد دوم هم یک نامه از بانکتون مبنی بر تمکن مالیف که البته نامه باید نکاتی رو که دانشگاه قید کرده حتماً داشته باشه.
narcissa
05-16-2010, 11:00 PM
من یه سؤال دارم: کسی میدونه پروسه کانفرم کردن پذیرش تا دریافت ویزا چقدر زمان می بره؟ من توی دو تا رشته پذیرفته شدم و منتظرم نتیجه فاند که برای یکیشون هست معلوم شه. گفتن تا اول ژوئن خبر بدم، دیر نیست به نظرتون؟
i_karimi
05-17-2010, 11:06 PM
من یه سؤال دارم: کسی میدونه پروسه کانفرم کردن پذیرش تا دریافت ویزا چقدر زمان می بره؟ من توی دو تا رشته پذیرفته شدم و منتظرم نتیجه فاند که برای یکیشون هست معلوم شه. گفتن تا اول ژوئن خبر بدم، دیر نیست به نظرتون؟
نه. من امروز برای آیندهون کانفرم کردن و توی جواب گفتن که تا july همه چی آماده میشه. برای 1 آگوست هم بلیط رزرو کردم. فکر کنم نهایتا 1 ماه طول بکشه تا ویزا بیاد
i_karimi
06-01-2010, 07:05 AM
کسی آدرس سایت سفارت هلند رو داره؟فرم ویزا رو از کجا باید دانلود کرد؟
yacht
06-09-2010, 11:05 AM
http://iran.nlembassy.org/
فرم ویزا هم از اینجا
http://iran.nlembassy.org/Consular_Affairs/Visa/Applying_for_a_Schengen_visa
http://iran.nlembassy.org/dsresource?objectid=buzabeheer:207626&type=org
http://iran.nlembassy.org/dsresource?objectid=buzabeheer:207632&type=org
i_karimi
06-09-2010, 11:40 AM
http://iran.nlembassy.org/
فرم ویزا هم از اینجا
http://iran.nlembassy.org/Consular_Affairs/Visa/Applying_for_a_Schengen_visa
http://iran.nlembassy.org/dsresource?objectid=buzabeheer:207626&type=org
http://iran.nlembassy.org/dsresource?objectid=buzabeheer:207632&type=org
مرسی از لطفت. من رفتم سفارت خودشون 2 تا فرم برای ویزای MVV بهم دادن. الانم دارم میرم پاسپورتم و ویزام رو بگیرم. فکر کنم شرایط نسبت به قبل یه خورده فرق کرده!
i_karimi
06-10-2010, 07:07 AM
من دیروز ویزام رو از سفارت هلند گرفتم. روند گرفتن ویزای دانشجویی بر طبق تجربه من به صورت زیره:
1- 10 می من پول و confirmation statement رو برای دانشگاه آیندهون فرستادم و 14 می هم فرمهای مربوط به ویزا (IND form) و کپی تمام صفحات پاسپورت رو براشون با پست آرامکس فرستادم چون گفت که اسکن قبول نیست
2-10 روز بعد به من ایمیل زدن که پولت رسیده و برای کارای ویزات داریم اقدام میکنیم
3-تقریبا 8 روز بعد ایمیل از طرف دانشگاه اومد که ویزات approve شده و میتونی بری بگیری از سفارت تهران:
Dear Student,
I have just received information that your application concerning your visa to the Netherlands has been approved! Your visa has been sent to the Dutch Embassy in Teheran
Please contact the Dutch embassy to make an appointment to pick up your visa. Also check which documents they need to have so you can pick up your visa.
For this reason, you are advised to wait until you have your MVV before you buy a ticket.
When picking up the visa you do not need to proof you have a health insurance for your travel to and stay in the Netherlands. Although we do advise you to take care of this.
TU/e will arrange a health-and liability insurance for you that is valid from the first day of the semester.
You will receive a D visa with which you are allowed to travel in Schengen countries.
When you receive your MVV, it will be valid for three or six months starting from the date on which the visa department authorized the embassy/consulate to issue the MVV to you. Anytime during these months, you can enter the Netherlands. When you buy your ticket, make sure to take into account this maximum period for which your MVV is valid.
We will arrange the application of the residence permit for you. You will be contacted by us for an appointment after arrival (or if you are starting the first semester we will arrange these matters during the Master Introduction Program).
Please check out our special website to see what you have to arrange and bring before you come to the Netherlands: www.tue.nl/masterinfo (http://www.tue.nl/masterinfo)
Should you have any more questions, please don't hesitate to contact us.
Kind regards,
Angie Vorstermans
4- فرداش زنگ زدم سفارت (بین ساعت 1.5 تا 3.5) سوال کردم ویزا رسیده یا نه. اول گفت از زمانی که بهت دانشگاه ایمیل میزنه 2 هفته طول میکشه ولی با اصرار من چک کرد و گفت رسیده بیا بگیر! توضیح اینکه کسایی که تلفن رو جواب میدن خیلی بد اخلاقن. خونسردی خودتون رو حفظ کنید!!!
5- من به علت مشغله کاری هفته بعدش رفتم سفارت بین ساعت 7.5 تا 9.5. اسمتون رو توی اون صف بنویسید چون اگه حتی یه فرم هم بخواهید بگیرید باید توی صف وایسید.
6- روز اول نگهبان سفارت (آقای مددی) 2 تا فرم داد که برای ویزای MVV هستش و باید پر بشه. چیزایی که براتون لازمه: 1- 2 تا عکس 3.5*4.5 2- فرمهای ویزای MVV یکی فارسی یکی انگلیسی 3- کپی پاسپورت 4- نامه پذیرش
7- من چون مدارک همراهم نبود فرداش دوباره بین همون ساعتها رفتم سفارت. بعد از وایسادن توی صف بهم یه شماره برای کانتر 5 دادن. مسئول اونجا مدارکم و پاسپورتم رو گرفت و برای فرداش سساعت 2.5 وقت داد که برم ویزام رو بگیرم. کسایی که توی سفارت بر عکس کسایی که تلفن رو جواب میدن خیلی خوش اخلاقن. البته به شرط اینکه شما سوال اضافه نپرسید و ازشون طلبکار نباشید!
8- فرداش ساعت 2.5 رفتم ویزام رو گرفتم!
9- نکته مهم اینه که این ویزای MVV نوعی ویزای شینگن هستش که بهش میگن نوع D
موفق باشید
solix
06-10-2010, 07:10 PM
من دیروز ویزام رو از سفارت هلند گرفتم. روند گرفتن ویزای دانشجویی بر طبق تجربه من به صورت زیره:
1- 10 می من پول و confirmation statement رو برای دانشگاه آیندهون فرستادم و 14 می هم فرمهای مربوط به ویزا (IND form) و کپی تمام صفحات پاسپورت رو براشون با پست آرامکس فرستادم چون گفت که اسکن قبول نیست
2-10 روز بعد به من ایمیل زدن که پولت رسیده و برای کارای ویزات داریم اقدام میکنیم
3-تقریبا 8 روز بعد ایمیل از طرف دانشگاه اومد که ویزات approve شده و میتونی بری بگیری از سفارت تهران:
Dear Student,
I have just received information that your application concerning your visa to the Netherlands has been approved! Your visa has been sent to the Dutch Embassy in Teheran
Please contact the Dutch embassy to make an appointment to pick up your visa. Also check which documents they need to have so you can pick up your visa.
For this reason, you are advised to wait until you have your MVV before you buy a ticket.
When picking up the visa you do not need to proof you have a health insurance for your travel to and stay in the Netherlands. Although we do advise you to take care of this.
TU/e will arrange a health-and liability insurance for you that is valid from the first day of the semester.
You will receive a D visa with which you are allowed to travel in Schengen countries.
When you receive your MVV, it will be valid for three or six months starting from the date on which the visa department authorized the embassy/consulate to issue the MVV to you. Anytime during these months, you can enter the Netherlands. When you buy your ticket, make sure to take into account this maximum period for which your MVV is valid.
We will arrange the application of the residence permit for you. You will be contacted by us for an appointment after arrival (or if you are starting the first semester we will arrange these matters during the Master Introduction Program).
Please check out our special website to see what you have to arrange and bring before you come to the Netherlands: www.tue.nl/masterinfo (http://www.tue.nl/masterinfo)
Should you have any more questions, please don't hesitate to contact us.
Kind regards,
Angie Vorstermans
4- فرداش زنگ زدم سفارت (بین ساعت 1.5 تا 3.5) سوال کردم ویزا رسیده یا نه. اول گفت از زمانی که بهت دانشگاه ایمیل میزنه 2 هفته طول میکشه ولی با اصرار من چک کرد و گفت رسیده بیا بگیر! توضیح اینکه کسایی که تلفن رو جواب میدن خیلی بد اخلاقن. خونسردی خودتون رو حفظ کنید!!!
5- من به علت مشغله کاری هفته بعدش رفتم سفارت بین ساعت 7.5 تا 9.5. اسمتون رو توی اون صف بنویسید چون اگه حتی یه فرم هم بخواهید بگیرید باید توی صف وایسید.
6- روز اول نگهبان سفارت (آقای مددی) 2 تا فرم داد که برای ویزای MVV هستش و باید پر بشه. چیزایی که براتون لازمه: 1- 2 تا عکس 3.5*4.5 2- فرمهای ویزای MVV یکی فارسی یکی انگلیسی 3- کپی پاسپورت 4- نامه پذیرش
7- من چون مدارک همراهم نبود فرداش دوباره بین همون ساعتها رفتم سفارت. بعد از وایسادن توی صف بهم یه شماره برای کانتر 5 دادن. مسئول اونجا مدارکم و پاسپورتم رو گرفت و برای فرداش سساعت 2.5 وقت داد که برم ویزام رو بگیرم. کسایی که توی سفارت بر عکس کسایی که تلفن رو جواب میدن خیلی خوش اخلاقن. البته به شرط اینکه شما سوال اضافه نپرسید و ازشون طلبکار نباشید!
8- فرداش ساعت 2.5 رفتم ویزام رو گرفتم!
9- نکته مهم اینه که این ویزای MVV نوعی ویزای شینگن هستش که بهش میگن نوع D
موفق باشید
آقا تبريك ميگم بهتون
واسه MVV هنگام تحويل ازتون مصاحبه هم كرد؟ كلا پروسش راحت بود؟ من براي ليسانس كامپيوتر دلف آگوست دارم ميرم. هفته ديگه ميخوام پول بريزم به حسابش كه اقدام كنه.
به نظرت ميرسم ويزا c+D بگيرم؟
i_karimi
06-11-2010, 01:15 PM
آقا تبريك ميگم بهتون
واسه MVV هنگام تحويل ازتون مصاحبه هم كرد؟ كلا پروسش راحت بود؟ من براي ليسانس كامپيوتر دلف آگوست دارم ميرم. هفته ديگه ميخوام پول بريزم به حسابش كه اقدام كنه.
به نظرت ميرسم ويزا c+D بگيرم؟
tanx. yes it was really easy and there was no interview.
D+C visa does not exist anymore and the only visa which you can pick up is D now and it is a kind of Schengen visa
solix
06-12-2010, 01:07 PM
did we need to also get embassy approval stamp for Birth certificate?
i_karimi
06-12-2010, 01:40 PM
did we need to also get embassy approval stamp for Birth certificate?
for which purpose? for getting your visa no
siakeri
06-18-2010, 05:37 PM
سلام دوستان، من از دانشگاه تونته پذیرش گرفتن با بورس که شامل همه هزینه های بیمه، ویزا، بلیط هواپیما و ... می شه.دو هفته پیش یه فرمی بهم داده به اسم photocard که 3 تا عکس بود و یه سری اطلاعات که باید پست می کردم. از موقعی که پست کردم دیگه مسئولش جواب نمیده!!! قضیه این photocard چیه؟ بعدش چی می شده؟ باید فرآیند گرفتن MVV رو طی کنم؟ برم فرم بگیرم؟
i_karimi
06-18-2010, 05:59 PM
سلام دوستان، من از دانشگاه تونته پذیرش گرفتن با بورس که شامل همه هزینه های بیمه، ویزا، بلیط هواپیما و ... می شه.دو هفته پیش یه فرمی بهم داده به اسم photocard که 3 تا عکس بود و یه سری اطلاعات که باید پست می کردم. از موقعی که پست کردم دیگه مسئولش جواب نمیده!!! قضیه این photocard چیه؟ بعدش چی می شده؟ باید فرآیند گرفتن MVV رو طی کنم؟ برم فرم بگیرم؟
from photo card u mean IND form? or is it a different form? anyway, you should fill out the MVV form to pick up your visa
siakeri
06-20-2010, 08:28 PM
It's this:
Dear Candidate,
Within the framework of a new procedure for the application of temporary student visas to stay in The Netherlands (called MVV) and the ensuing application for the necessary residence permit, required to stay here legally during your studies, each ITC candidate is requested to submit his so-called “photocard” plus, if available, three extra passport size photo’s to the ITC.
This photocard is needed by ITC to initiate the MVV/visa application procedure, to which your photocard must be added, before it can be submitted to The Netherlands Ministry of Justice for authorization.
The card must be properly printed (A 4 format) and signed with a black pen by the candidate within the box indicated and returned to me, at your earliest possible convenience through the regular mail (read not e-mail). There will be some fields btw which you cannot fill in.
Please note that the necessary photo’s in order to be accepted by the Netherlands judicial authorities should be made exactly according to the following instructions in the photomatrix
and which your find here enclosed.
Please make sure that you write your name with a pencil on the backside of any additional and unfixed photos.
For your further information: next to the photocard it is now required to submit copies of all passport pages with an entry on it. The passport should of course be valid for the duration of your studies. Please scan and e-mail the passport copies to me.
.
.
So, What this means? my visa procedure hasn't been started yet? is it too late for getting visa?......
i_karimi
06-21-2010, 07:52 AM
It's this:
Dear Candidate,
Within the framework of a new procedure for the application of temporary student visas to stay in The Netherlands (called MVV) and the ensuing application for the necessary residence permit, required to stay here legally during your studies, each ITC candidate is requested to submit his so-called “photocard” plus, if available, three extra passport size photo’s to the ITC.
This photocard is needed by ITC to initiate the MVV/visa application procedure, to which your photocard must be added, before it can be submitted to The Netherlands Ministry of Justice for authorization.
The card must be properly printed (A 4 format) and signed with a black pen by the candidate within the box indicated and returned to me, at your earliest possible convenience through the regular mail (read not e-mail). There will be some fields btw which you cannot fill in.
Please note that the necessary photo’s in order to be accepted by the Netherlands judicial authorities should be made exactly according to the following instructions in the photomatrix
and which your find here enclosed.
Please make sure that you write your name with a pencil on the backside of any additional and unfixed photos.
For your further information: next to the photocard it is now required to submit copies of all passport pages with an entry on it. The passport should of course be valid for the duration of your studies. Please scan and e-mail the passport copies to me.
.
.
So, What this means? my visa procedure hasn't been started yet? is it too late for getting visa?......
I dont know anything about Photocard! but to pick up your visa you need to fill out the IND form and attach a photo to it and sent it and copy of all pages of your passport by courier to your university. i think you should ask about this photocard from your own university
sysco
07-11-2010, 12:54 PM
1- 10 می من پول و confirmation statement رو برای دانشگاه آیندهون فرستادم و 14 می هم فرمهای مربوط به ویزا (IND form) و کپی تمام صفحات پاسپورت رو بموفق باشید
سلام
با من کله سحر تماس گرفتند، 8:00، که فردا با پاسپورت، 2 تا عکس و Application form بین ساعت 7.5 تا 11 بیا سفارت.
1. سایز عکس 4*3 قبوله دیگه نه؟ چون نوشته بودی 4.5*3.5
2. Application Form رو از سایتی که یکی از دوستان اینجا معرفی کرده برداشت کنم یا همون جا بهمون می دن؟
3. اول وفت برم اونجا یا نیازی نیست و ما رو که ویزای تحصیلی می خوایم بگیریم از صف جداگانه و خلوت تری راه میدن؟
4. بلیط و شناسنامه لازمه؟
5. در مورد بیمه چه راهکاری دارید؟ بیمه درمانی، تحصیلی و سفر؟
فقط اگه ممکنه زودتر جواب بدید که فردا باید برم سفارت.
i_karimi
07-11-2010, 09:11 PM
سلام
با من کله سحر تماس گرفتند، 8:00، که فردا با پاسپورت، 2 تا عکس و Application form بین ساعت 7.5 تا 11 بیا سفارت.
1. سایز عکس 4*3 قبوله دیگه نه؟ چون نوشته بودی 4.5*3.5
2. Application Form رو از سایتی که یکی از دوستان اینجا معرفی کرده برداشت کنم یا همون جا بهمون می دن؟
3. اول وفت برم اونجا یا نیازی نیست و ما رو که ویزای تحصیلی می خوایم بگیریم از صف جداگانه و خلوت تری راه میدن؟
4. بلیط و شناسنامه لازمه؟
5. در مورد بیمه چه راهکاری دارید؟ بیمه درمانی، تحصیلی و سفر؟
فقط اگه ممکنه زودتر جواب بدید که فردا باید برم سفارت.
1- دو تا 3.5*4.5 باید باشه( به من اینجوری گفتن)
2-همونجا بهت میدن
3-باید اول وقت بری صف وایسی
4-نمیخواد
5- بیمه هم از من نخواستند
sysco
07-12-2010, 10:39 AM
1- دو تا 3.5*4.5 باید باشه( به من اینجوری گفتن)
2-همونجا بهت میدن
3-باید اول وقت بری صف وایسی
4-نمیخواد
5- بیمه هم از من نخواستند
ممنون،
اون فردی که از سفارت تماس گرفته بود گرچه 100 نه ولی 85% مطئنم گفت ساعت 7:30 تا 11:30، اما من ساعت 9:45 رفتم سفارت که فرم رو دادند ولی گفتند فردا بین 7:30 تا 9:30 بیا. من هم گفتم که کسی که زنگ زده بود گفته بود 7:30 تا 11:30، که مسولی که اونجا دم در بود و خیلی سریع تا گفتم برای ویزای دانشجویی اومدم جواب داد، گفت اشتباه کرده و بهش میگم، این خارجی ها هم گر چه فکر می کنیم کارشون خیلی درسته ولی باز هم ساعت نیستند!، خلاصه ما رو به همراه همون فرم که خودش داد و ضمن اینکه گفت عکس 3*4 هم مشکلی نداره، پس فرستاد تا فردا.
saeed1205
07-13-2010, 10:34 PM
سلام دوستان
اگه من بخوام واسه یه کورس به آلمان برم و نامه دعوتم از اونجا باشه با توجه به اینکه سفارت آلمان جا نداره و بعد از آلمان یا حتی قبل از اون دوست دارم یه سری هم به هلند بزنم، می تونم برای گرفتن ویزا از سفارت هلند اقدام کنم؟
این کورس برای من خیلی مهم و تاثیر گذاره. لطفا اگه کسی می تونه کمکم کنه.
راستی زنگ زدم سفارت هلند گفتش باید دعوت نامه از اونجا باشه اما نمی دونم چقدر می شه روی حرف اوپراتورشون حساب کرد. چون من شهرستان هستم برام سخته بیام اونجا برای سئوال کردن. اگه از کشور دیگه ای عضو شنگن هم فکر می کنید بهتره اقدام کنم لطفا بگید.
sysco
07-14-2010, 08:40 AM
خب دیروز رفتم سفارت:
1. ابتدا شما باید اسمتون رو در لیستی که یه نفر در حباط داخلی نشسته که نقش مبصر جمع رو بازی می کنه بنویسید، قبل از ورود به در شیشه ای (یادتون باشه که ورود بدون نوبت به اون در گناهه، البته این رو به جای دم در تو اتاقه شیشه ای نوشتن!)
2. من زیاد با مسوول پذیرش(receiption) یا دربان اصلی داخل حال نکردم و یه کم می بخشید عوضی به نظر می رسید، (بعضی از این هموطنان ما چشمشون به حارجی میفته یه جورایی یهو مثلا آدم میشن )
3. بعد از گرفتن قبض نوبت، وارد سالن اصلی میشید، شما که می خواهید ویزای دانشجویی بگیرید باید counter(اتاق) شماره 5 برید که رو قبض تون هم نوشته
4. اونجا مثل بانک ها افراد به نوبت صدا زده میشن و رو یه نمایشگر هم نشون میده نوبت کیه به شماره. منتها ممکنه مثل مورد من یا مسوول اتاق 5 یادش بره یا کلا اینا مراجعان اتاق 5 رو با اون سیستم صدا نکنند، که در این صورت ممکنه 2 ساعت هم بشینید اما کسی نیاد بگه نوبت شما شده! (و با این ادعاهایی که اینا دارند در مورد نظم و ترتیب و به خصوص بغضی ایرانی هایی هم که اونجا کار می کنند دیگه از این سو استفاده می کنند و میشن خدای قانون برای دیگران، ولی درست بلد نیستند توضیح بدن)
5. اگر چه روز اول نگفتند که Amission Letter لازمه ولی لازمه!
6. داخل اتاق خبری نیست. یه خانومی که فارسی هم حرف می زنه مدارک رو از شما می گیره و می گه فلان روز بیا یید برای دریافت ویزا. مصاجبه یا اینطور چیزی وجود نداره، فقط ممکنه در حالی که Admission Letter رو هم بهش دادی بپرسه برای چه رشته ای می خواهید برید که فکر کنم تست هوشه!
(فعلا تا روز گرفتن ویزا )
solix
07-20-2010, 01:27 PM
what is the validation for the D visa that will be issued at Tehran embassy?
i_karimi
07-20-2010, 09:48 PM
what is the validation for the D visa that will be issued at Tehran embassy?
i think 6 months
solix
07-22-2010, 08:49 AM
i think 6 months
BECAUSE I MIGHT GO TO NETHERLANDS 2 MONTHS AFTER ISSUING MY VISA SO I THOUGHT TO MAKE SURE IF THIS CAN BE POSSIBLE.
i_karimi
07-22-2010, 09:35 AM
BECAUSE I MIGHT GO TO NETHERLANDS 2 MONTHS AFTER ISSUING MY VISA SO I THOUGHT TO MAKE SURE IF THIS CAN BE POSSIBLE.
the exact validation period of your visa is mentioned on it.for me, it is 6 months
sweden in process
07-23-2010, 12:43 PM
من دانشجوی مستر در سوئد هستم و برای یک ترم میرم دانشگاه خرونینگن مهمان می شم .
من ویزا رو در سوئد اپلای کردم و مدارک هم در سوئد برای دانشگاه فرستادم تا برای ویزای اقدام کنن .
هفته پیش به سفارت هلند در تهران ( خواسته بودم که ویزام رو بفرستن ایران) زنگ زدم گفتن ویزام آمادست.
سئوال من اینه که من هم باید عکس و مدارک ( نامه پذیرش و کپی پاسپورت و...) رو همرام ببرم ( من این مدارک رو برای ویزا برای دانشگاه فرستاده بودم)
و اینکه من دارم از شیراز می رم ممکنه به من ویزا رو همون روز بدن( سفارت سوئد که به کسانی که مقیم تهران نبودن ویزا رو همون روز می ده این برای سفارت هلند هم صادق است؟
من خواندم که عکس باید 3.5*4.5 باشه اما عکسی که دانشگاه به من گفته بود بفرستم برای ویزا همون6*4 بودش
آدرس دقیق سفارت هلند هم اگر بنویسین ممنون می شم.
peymanhajavi
07-23-2010, 03:54 PM
من دانشجوی مستر در سوئد هستم و برای یک ترم میرم دانشگاه خرونینگن مهمان می شم .
من ویزا رو در سوئد اپلای کردم و مدارک هم در سوئد برای دانشگاه فرستادم تا برای ویزای اقدام کنن .
هفته پیش به سفارت هلند در تهران ( خواسته بودم که ویزام رو بفرستن ایران) زنگ زدم گفتن ویزام آمادست.
سئوال من اینه که من هم باید عکس و مدارک ( نامه پذیرش و کپی پاسپورت و...) رو همرام ببرم ( من این مدارک رو برای ویزا برای دانشگاه فرستاده بودم)
و اینکه من دارم از شیراز می رم ممکنه به من ویزا رو همون روز بدن( سفارت سوئد که به کسانی که مقیم تهران نبودن ویزا رو همون روز می ده این برای سفارت هلند هم صادق است؟
من خواندم که عکس باید 3.5*4.5 باشه اما عکسی که دانشگاه به من گفته بود بفرستم برای ویزا همون6*4 بودش
آدرس دقیق سفارت هلند هم اگر بنویسین ممنون می شم.
صبح که رفتین اونجا (7:30 - 9:30) موضوع رو بهشون بگین به احتمال زیاد بهتون میگن ساعت 2 بیایید ویزاتونو بگیرید!
4*3 ببرید مشکلی نیست؛ من 2 تا 4*3 بهش دادم که گفت یکیش کافیه - عکس رو اسکن میکنه و همونو attach میکنه رو فرم!
آدرس: فرمانیه - خیابان سنبل - ارغوان غربی - شماره ی 7
اگه مسیرتون با مترو هست >>>ایستگاه قیطریه که پیاده شدید، ماشین های نوبنیاد رو سوار می شین بعد سره خیابان سنبل پیاده شید - حدود 200 متر داخل خیابان سنبل - دست راست - کوچه ارغوان غربی.