PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تحصیل در فرانسه

afriend
11-15-2007, 01:13 AM
سلام
عزيزان كسى ميتونه دانشگاه هايى كه در فرانسه رشته معمارى در مقطع فوق دارند را معرفى بكنه؟
يا حتى دانشگاه هاى فرانسوى زبان در جاهاى ديگر مثل كبك كانادا يا جاهاى ديگر اروپا.
ممنون

somayeh Taheri
11-27-2007, 01:22 AM
با سلام،

از بین دانشگاه های کانادا: Université de Montréal, McGill University, Université Laval, University of Waterloo, University of Toronto, Ryerson UniversityCarleton University, Dalhousie University, University of Manitoba, The University of British Columbia, University of Calgary

از بین دانشگاه های اروپا هم می دونم و دانشگاه های سوربن، بوزار فرانسه مهمترین به حساب میان.

alireza-1111
12-17-2007, 10:58 PM
سلام خدمت دوستان ،
از دوستان اگر کسی در مورد پذیرش دانشگاه فرانسه(مقطع لیسانس) و نیز یادگیری و امتحان زبان فرانسه اطلاعاتی دارد، ممنون میشم من را راهنمایی کنید.

khabgarrd
12-21-2007, 08:49 PM
سلام

اگر برای مقطع لیسانس بخوای اقدام کنی باید مدرک DALF که مدرک پیشرفته زبان فرانسه هست داشته باشی تا سفارت ویزا بده

ولی برای فوق DELF یا همون مدرک آموزشی زبان فرانسه کفایت می کنه در ضمن خود DELF 6 تا سطح داره که بعد از سطح 6 ام

DALF شروع میشه .

khabgarrd
12-21-2007, 08:56 PM
البته این رو هم بگم من کسانی رو میشناسم که بدون مدرک زبان هم پذیرش گرفتن هم ویزا منتهی یه کسی رو اونور داشتن که تونسته براشون
یه استاد پیدا کنه و کارها رو انجام بده . اینی که گفتم روال عادی بود . در هر صورت اگر مشکل سربازی نداری بذاز پشتش زبان فرانسه خوب یاد بگیر

امنحانات DELF(diplome etudie longu francais ,و DALF(diplom approfondire longu francais هم دو نوبت در سال که اردیبهشت و آبان هر سال هست

توسط کانون زبان ایران www.ili.ir برگزار میشه .

jalali_smj
12-21-2007, 09:46 PM
برای ارشد چقدر فرانسه بلد بودن مهمه؟
مخارج زندگی چطوره؟

simon
02-20-2008, 01:36 AM
با سلام به تمام دوستان خوبم . فايل در مورد تحصيل در فرانسه است و دوستان خوبم در سايت http://www.etudfrance.co.cc/ آن رو آماده كردن.
ضمنا از سايتهاي زير هم مي تونيد استفاده كنيد . مطمئنم راهنماي خوب و مفيديه . با تشكر . Simon :)

http://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Paris
http://www.sorbonne.fr/
http://www.ambafrance-ir.org/article.php3?id_article=594
http://ambafrance-iran-culture.com/etudier/farsi/farsi2.html
http://www.etudfrance.co.cc/

simon
02-20-2008, 01:48 AM
فايل يادم رفت اينجا اضافه كردم. :D

Ordibehesht
02-20-2008, 10:22 AM
فايل خيلي خوبي بود.
اگه بتونيد اين رو به wiki قسمت كشور فرانسه منتقل كنيد خيلي ماندگارتر مي شه.

ممنون

simon
02-20-2008, 10:02 PM
سلام ارديبهشت جان . بي نهايت مايلم كه در اين ويكي كمك كنم . اما راستش يه كوچولو هنوز مي رم سراغش گيج مي شم . اگه يه توضيحي از كل اين مجموعه بدي ممنون مي شم و اينكه اگه همه بنويسن حرج و مرج نميشه ؟ چجوريه خلاصه ؟

Big Boss
02-23-2008, 03:57 PM
do u have to take french exams even if u intend to register in courses taught in english???

aa
05-03-2008, 11:04 PM
ایا بدون دانستن زبان فرانسوی امکان ادامه تحصیل در فرانسه وجو داره؟ اگه کسی اطلاعاتی کلی در مورد تحصیل در فرانسه داره لطفا ذکر کنید با تشکر

aboori
05-04-2008, 12:22 AM
امكان گرفتن پذيرش هست ولى مسلمه كه تا فرانسه بلد نباشيد درس كه هيچى ، اصلا هيچى اونجا ياد نميگيريد
من دوستام بعضا پذيرش گرفتن ولى فرانسه بلد نبودن و الان دارن ميخونن

aboori
05-04-2008, 12:24 AM
البته در فرانسه دوره هاى ENGLISH هم هست ولى خب زندگى كردن بدون FRENCH بلد بودن سخته

maryam_s
05-05-2008, 08:03 AM
سلام،

من از INSA در Lyon پذيرش برای سپتامبر 2008 گرفتم. ولی مشکل اينه که اونا هزينه تحصيل رو نمی دن و گفتن خودتون بورس رو جور کنين.

1. چون برای MS و Post MS است، سفارت فرانسه در ايران قبول نمی کنه بورس بده، چون بورس فقط برای PhD می دن. :(
linkهای ديگه بورسيه هم مثل بورس ايفل از تاريخشون گذشته... :'(
شما جايی رو سراغ دارين که بورس بده؟

2. سوال ديگه اينکه گفتن به من زنگ می زنن و حدود 20 دقيقه قراره باهام صحبت کنن. کسی تجربه ای در اين زمينه داره که چی می پرسن؟ ???

ممنون می شم اگه هر چه سريعتر منو راهنمايی کنين.
با تشکر :)

moonomid
05-05-2008, 03:40 PM
.درود
فرانسه كشور بسيار خوبي براي ادامه تحصيل هست ولي متاسفانه بايد زبان فرانسوي بلد باشيد چون به زبان فرانسوي تدريس مي شود

و شنيدم دانشگاههاي آن رايگان هست و حتي دولت كمك هم مي كند ولي 95% مشكل دوستان همان زبان فرانسه مي باشد

mehdigolzar
05-14-2008, 02:56 PM
شلام
ایا با دونستن هم انگلیش هم فرنچ میشه financial support 'گرفت
اصلا فرانسه از اینا داره؟
مرسی

aboori
05-15-2008, 03:53 PM
شلام
ایا با دونستن هم انگلیش هم فرنچ میشه financial support 'گرفت
اصلا فرانسه از اینا داره؟
مرسی

yes
Eiffel scholarships
and also some university assistantships are available for highly qualified students

babyblue
05-26-2008, 08:51 PM
سلام،

من از INSA در Lyon پذيرش برای سپتامبر 2008 گرفتم. ولی مشکل اينه که اونا هزينه تحصيل رو نمی دن و گفتن خودتون بورس رو جور کنين.

1. چون برای MS و Post MS است، سفارت فرانسه در ايران قبول نمی کنه بورس بده، چون بورس فقط برای PhD می دن. :(

2. سوال ديگه اينکه گفتن به من زنگ می زنن و حدود 20 دقيقه قراره باهام صحبت کنن. کسی تجربه ای در اين زمينه داره که چی می پرسن؟ ???

متاسفانه برای sept 2008 همه تاریخ ها گذشته.
با شما راجع به سوابق و فعالیت های تحصیلی و پروژه هاتون صحبت میکنن و اینکه چه آینده ای برای تحصیل تون در نظر دارید.

mehdigolzar
06-02-2008, 08:55 PM
سلام
من ميخواستم براي fall2009 فاند بگيرم
اميدي هست راستش من پول تحصيل ندارم و زبان انگليسي و فرانسه بلدم و معدلم تقريبا 15 هست
چي جورياست كجاي فرانسه راحت تر فاند ميده مرسي

ahmad021
07-23-2008, 06:32 PM
اگر برای مستر می خواهید اقدام کنید، شانس بالایی ندارید. چون بورس های وزارت امور خارجه فرانسه دیگر مثل سابق به ایرانی ها داده نمی شود.
دانشگاهی که از آن مدرک دارید و نیز از آن می خواهید پذیرش بگیرید بسیار مهم هستند.
برای دکترا شانس زیادی دارید.

shalizeh
08-02-2008, 02:08 PM
سلام
من در باره univesite de technologie de Troyes اطلاعات می خوام. به خصوص رتبه این دانشگاه در مقطع دکترا چنده؟ و اگه کسی رو می شناسید که اونجا درس می خونه لطفا بهم معرفی کنید.
ممنون

salvo
08-21-2008, 02:45 PM
سلام،

متاسفانه برای sept 2008 همه تاریخ ها گذشته.
با شما راجع به سوابق و فعالیت های تحصیلی و پروژه هاتون صحبت میکنن و اینکه چه آینده ای برای تحصیل تون در نظر دارید.

من دارم واسه universite jean Moulin Lyon3 تلاش میکنم... نمی دونم application fee رو چه طور پرداخت کنم... 50 یورو هست که باید با چک پرداخت بشه و یا ویزا کارت... آیا اطلاعاتی راجع به این قضیه داری؟ آیا برای دانشگاه های فرانسه پول واریز کردین؟ گویا سیتمشون فرق میکنه...

babyblue
08-23-2008, 02:24 PM
من پول برای application ندادم (برای یک ecole مهندسی در پاریس) ولی خب شهریه داره... خیلی جاها هستن که application fee ندارن. اما بعضی جاها دارن. روال کلی نداره. مثلا برنامه های business عمدتاً هم appl fee دارن هم شهریه.
همونطور که خودتون هم گفتین با کارت اعتباری قابل پرداخته.

salvo
08-28-2008, 01:15 AM
سلام،

میگم مصاحبه ات چی شد؟ منم مصاحبه دارم.... و راجع به این بورس ها می تونی چیزایی بگی؟

Rezaa
10-16-2008, 04:48 AM
یک سایت جامع برای آشنایی با دانشگاههای فرانسه. توی این سایت اطلاعاتی در مورد تمام دانشگاههای فرانسه میتونید پیدا کنید.

http://www.cpu.fr/

Regards

imojen
12-11-2008, 04:32 PM
کسانی که توی دانشگاههای دولتی فرانسه درس می خونن اجازه دارن کار کنن؟

کسی میدونه چقدر در ماه میشه پول در آورد؟

تورو خدا کمکم کنید.

imojen
12-11-2008, 07:16 PM
کسی سایتی سراغ داره که درباره تحصیل و زندگی در فرانسه باشه و فارسی باشه؟

khabgarrd
12-30-2008, 05:00 PM
کسی سایتی سراغ داره که درباره تحصیل و زندگی در فرانسه باشه و فارسی باشه؟

سایت Etudfrance.ir سایت امین دانشجوی دکتری در شمال فرانسه که توضیحات کاملی داره ...... یه سایت دیگه هم هست

kavoshelm.com که از این موسسات اخذ پذیرش هست
------------------------------------------------------------------------
نمیدونم اگر گذاشتن لینک با قوانین مغایرت داره مدیر محترم پاک کنن

nafas
12-30-2008, 05:11 PM
سلام
ایا تحصیل در دوره ذکترا در فرانسه شغل محسوب میشود؟ یعنی مالیات از حقوق کسر میشود؟

aboori
02-01-2009, 05:54 AM
کسانی که توی دانشگاههای دولتی فرانسه درس می خونن اجازه دارن کار کنن؟

کسی میدونه چقدر در ماه میشه پول در آورد؟

تورو خدا کمکم کنید.

As far as I know (1 year ago) you can work max 20 hour per week. and full time on summers which is 40/week. o

MERY
03-01-2009, 09:33 AM
سلام
كسي راجع به ESSEC Business School Paris-Singapore اطلاعي داره. دانشجوي دكتري مديريت مي گيره.
مرسي

ara3h
03-25-2009, 06:21 PM
سلام.
من از یکی‌ از دانشگاهای فرانسه به نام ENSEEIHT پذیرش دارم. اسمم واسهٔ بورس ایفل هم رد شده و شاید اونم بگیرم.
از یکی‌ از دانشگاهای کانادا ویندزر هم پذیرش دارم.
با توجه به این که مقدار بورس خیلی‌ زیاده و اینکه اصلا فرنچ بلد نیسم به نظرتون بهتره کدومو انتخاب کنم.
در ضمن گرفتن ویزا واسهٔ فرانسه خیلی‌ راحت تره.
ممنون

bijanh_2006
03-25-2009, 06:27 PM
سلام.
من از یکی‌ از دانشگاهای فرانسه به نام ENSEEIHT پذیرش دارم. اسمم واسهٔ بورس ایفل هم رد شده و شاید اونم بگیرم.
با توجه به این که مقدار بورس خیلی‌ زیاده و اینکه اصلا فرنچ بلد نیسم به نظرتون بهتره کدومو انتخاب کنم.
ممنون

When you have an admission with fund Canada visa is not that much hard to get,also language is another important factor while your french is weak ,So if I were you I would choose the canadian one of course,regards

ahmad021
03-25-2009, 08:20 PM
سلام.
ممنون

سلام.
اول تبریک می گم.
دوم این که در مورد ویزا اینقدر آسانگیر نباشید تا مثل من که سال پیش به خاطر ویزای فرانسه در کشور موندم نشید! حتما یه سری به قسمت مربوط به ویزای فرانسه در فروم بزنید.
سوم این که از اونجایی که بورس ایفل رو وزارت امور خارجه فرانسه می ده و هم رقابتیه و هم سیاسی، از اکول تون بخواهید که شما رو کاندیدای بورس داخلی خودش هم قرار بده. (اگر برای مستر داره، حتما توی سایتشون جستجو کنید) تا اگر خدای نکرده اون بورس رو نگرفتید، این یکی باشه.
چهارم، در مورد دانشگاه. من اسم ویندزر رو تا حالا نشنیده بودم و فکر نمی کنم از دانشگاه های خوب کانادا باشه، ولی این اکول از اکول های نسبتا خوب فرانسه است.
چند رنکینگ در فرانسه:
http://www.letudiant.fr/palmares/classement-ecole-ingenieur-apres-prepa.html
http://classementdesecoles.com/classement-ingenieurs
http://classementdesecoles.com/classement-ingenieurs-10-30
یک سری رنکینگ هم le point داره که اگر بگردید پیدا می کنید. در همین رنکینگ آخر هم زیر هر کدوم از اکول ها نوشته که در سایر رنکینگ ها چه وضعیتی دارند.(رنکینگ آخر بر اساس متوسط در آمد فارغ التحصیلانه)
حالا همه چیز به خودتون بستگی داره. یعنی باید ببینید کدوم لابراتوار، دانشگاه و کشور به شما بیشتر می خوره و شما می خواهید در آینده چی کار کنید و ...
راستی، اگر بورس ایفل بگیرید نگران زبان نباشید. براتون (فکر می کنم 2 ماه) به خرج وزارت خارجه فرانسه در پاریس کلاس زبان می گذارن.
در هر صورت موفق باشید!

(این هم رنکینگ های le point : حتما یه سری بزنید.)
http://www.lepoint.fr/grandes_ecoles/le-palmares-des-ecoles-d-ingenieurs/1110/0/121886

ara3h
03-27-2009, 02:26 AM
سلام.
مرسی از راهنماییتون.
نتیجهٔ بورس ایفل هم اومد و قبول شدم.
الان مدیر این موسسه به شدت داره اصرار می‌کنه که بیا و اینجا خیلی‌ خوبه.
من بیشتر نگران زبان هستم راستش.
البته کلاس زبان داره ولی‌ کلاس‌ها از اول سپتامبر به زبان فرانچ شروع می‌شه.
راستی‌ به سایت‌هایی‌ که گفتین سر زدم ولی‌ از اونجا که تقریبا هیچی‌ فرنچ نمی‌دونم فقط اسامی و رنکشونو تونستم بخونم.
شما کسیو میشناسین که فرانسه درس خونده باشه توی همین اکول ها؟

ara3h
03-27-2009, 02:34 AM
راستی‌ یه چیز دیگه.
فک نمیکنین کلا این که یه دانشگاه به زبون انگلیسی تدریس می‌کنه توی شرایط علمی‌ تحقیقاتی‌ هم تاثیر داره؟
در مورد رنکینگ هم من قبلا به سایت‌هایی‌ مثه webometric سر زدم. به طور مثال Windsor رنکش 600 بود ولی‌ رنک ENSEEIHT حدود 1500
نظرتون چیه؟

ali_mahbod
03-27-2009, 08:27 AM
webometric مال رنک دانشگاهها نیست!!!!!

ara3h
03-27-2009, 08:46 AM
webometric مال رنک دانشگاهها نیست!!!!!

درست میگی شما.
ولی به هر حال یه معیاریه و به رنکای دیگه شبیهه.

ahmad021
03-27-2009, 09:43 AM
ببینید دوستان، اگر قصد ادامه تحصیل مهندسی در فرانسه رو دارید باید کاملا رنکینگ های انگلوساکسون مثل تایمز و آکادمیک رو فراموش کنید.
اکول ها دانشجوهای کمی دارند و هر کدوم در یک یا چند فیلد تخصصی کار می کنند. همه ی اون ها سطح بالایی از نظر علمی دارند و دولت به سطح آموزش اون ها نظارت کامل داره. شما اگر در همون کانادا نگاه کنید، به خصوص کبک، بسیارند اساتیدی که در فرانسه تحصیل کرده اند، با اینکه کانادایی هستند.
یک اکول با 500 یا 1000 دانشجو که همه در یک رشته تحصیل می کنند رو نمی شه با یک دانشگاه با 30000 دانشجو در همه ی رشته ها مقایسه کرد.(کاری که این رنکینگ ها انجام می دهند.)
وبومتریک هم کاملا مسخره است و فقط سایت دانشگاه ها را مقایسه می کند.
شما به اعتبار اون اکول در اون رشته و در خود فرانسه توجه کنید.
شما رشته تون برق یا کامپیوتر هست و من متاسفانه نمی تونم کمکی در انتخاب دانشگاه بهتون بکنم.
شما به نظر من از مترجم گوگل استفاده کن و در یک سری از سایت های خود فرانسوی ها بگرد و یا از یک نفر که در این اکول تحصیل می کنه و یا فارغ التحصیل شده سوال کن.
از خود سایت اکول هم کمک بگیر. ببین اکول خودش رو چطور معرفی می کنه و چه افتخاراتی میشمره برای خودش.
فعلا همین.
اگه کمکی خواستید، من در خدمتم.

(در مورد زبان فراموش کردم بگم. ببین کتاب ها در هر دو کشور به زبان انگلیسی هست. مثل ایران با فرض این که کتاب ها انگلیسی باشند و استاد فارسی حرف بزنه. به نظر من مشکلی ایجاد نمی کنه. فقط اگر برای دکترا بخواهید برید به یک دانشگاه انگلیسی زبان باید دوباره تافل بدید!)

ara3h
03-27-2009, 09:59 PM
احمد جان
خیلی‌ ممنون از جوابای کاملت.
اتفاقا همین کارو کردم و از یکی‌ از بچه‌های ENSEEIHT پرسیدم این جوابو داد:

از نظر سطح تحصیل، و عمق مطلب، خصوصا برای PhD یه لحظه شک نکن و حتما کانادا برو.
اینجا متلبو عمقی و دقیق به صورت تئوریک نمیبینند.
دانشگاهای ایران از نظر تئوری و عمق مطلب خیلی‌ بهترن (من شهید بهشتی‌ خوندم).
سطح تحصیل از دانشگاه اصفهان پاین تره، خلاصه وقتتو تلف کردی.

از نظر برخورد خوب و آرامش ، فرانسوی‌ها فکر کنم از کانادا یی‌ها خیلی‌ بهتر باشند و از این نظر تولوس شهر خوبیه.
فقط هر دو رو داشته باش که اگه کانادا ویزا نداد(ایشا للا که میده) بیای‌ فرانسه.

ahmad021
03-27-2009, 11:16 PM
خواهش می کنم دوست عزیز.
وظیفه است.
ببینید، من فنی تهران بودم لیسانس و به عنوان یک شاهد ما یک استاد داشتیم که پلی تکنیک پاریس درس خونده بود و به طرز وحشتناکی از سواد تئوری بالا و درک علمی مشهودی نسبت به دیگر اساتید برخوردار بود.
من همه اکول ها رو اطلاع ندارم، ولی اکول های زیر رو می دونم که بسیار معتبرند در رشته های عمران و یا مکانیک:
polytechnique, ENPC, ENSAM, Ecole des Mines, Ecole centrale de Paris
این اکول ها (به خصوص پلی تکنیک) از معتبرترین مدارس مهندسی در اروپا هستند که به دلیل تب تحصیل در امریکا و کانادا و استرالیا در ایران چندان شناخته شده نیستند.

ara3h
03-27-2009, 11:43 PM
آره البته، درسته که از هر جایی‌ هم آدمای‌ باسواد بیرون میان و هم آدمای‌ معمولی‌. بعضی‌‌ها هر جایی‌ میتونن راهشونو پیدا کنن.
ولی‌ به هر حال یه چیزایی‌ گاهی تو ذهن ما با واقعیتش خیلی‌ متفاوته.
در مورد دروس و نحوه Research (بین کانادا و فرانسه) و گرایش هایی که پذیرش دارم باید بیشتر تحقیق کنم.
ایشالا که هممون راهمونو پیدا کنیم.
بازم تشکر.

vahidmeut
04-13-2009, 03:09 AM
سلام به همه دوستان
می‌شه بگین مهلت بورس ایفل تا کی هستش؟ آیا هنوز وقت دارم؟؟؟؟

من اخیرا (هفته پیش) پذیرشم از یه مستر تو ENSAM اومده.
در حال حاضر هم دانشجوی ارشد مکانیک دانشگاه تهران هستم.
و این در واقع یه دورهٔ مشترک بین UT و ENSAM.
سوالام اینه که چطور می‌تونم FUND بگیرم؟؟؟

اگه کسی‌ از دوستان میدونه لطفا زود جواب بده، ممکنه فرصت واسه FUND تموم بشه!

با تشکر

وحید

danial
04-13-2009, 06:14 AM
ببینید من الان هرچی‌ کار و مقاله نسبتا مهم در رشته خودم و بعضی‌ از رشته‌های مربوط میبینم در دانشگاههای پاریس و شهرهای مهم toulouse strasbourg grenoble lyon montpellier bordeaux و چند تا ecole معروفی‌ هست که تو همه رده بندیها هستن مثلLyon ENS, ecole polytechnique, Ecole normale supérieure de
اکل بسیار خوب و تاپ مثل ecole polytechnique داریم ولی‌ اکل‌های درجه ۲ و ۳ هم زیادن.

danial
04-13-2009, 06:28 AM
to vahid
دوره مشترک یعنی‌ چه‌جوری؟ دانشجوی کجا به حساب میاید؟ مدرکتونو کجا صادر میکنه؟

vahidmeut
04-13-2009, 04:47 PM
to All, specially danial

دوره مشترک یعنی‌ بین اونا partnership و قرارداد استرداد دانشجو هستش،
و دانشجوی هر ۲ محسوب میشم،
هم مدرک Master دانشگاه تهران و هم اونجا رو خواهم داشت، فقط باید از طرف دانشگاه باشه خوب،
یعنی من میرم اونجا و برمیگردم تهران و دفاع می‌کنم.
البته فعلا وزارت علوم هنوز تصویب نکرده، که اگه بشه تو مدرک تهران مینویسن وگرنه نمینویسن، که زیاد مهم نیس به نظرم! :D
همین دیگه، ...

حالا جواب سوالام رو میدونید دوستان عزیز؟
من به سفارت زنگ زدم گفتن واسه Master بورس نداریم، اونایی هم که بودن (مثل ایفل) وقتشون تموم شده!!! :(

danial
04-13-2009, 05:02 PM
دوست عزیز
این طوری که من فهمیدم شما برای یه دره مثل کار آموزی یا همون stage میاد چون گفتید برمیگردید و تهران دفاع می‌کنید. اگه اینطور باشه دانشجوی رسمی اینجا هم محسوب نمیشید.دقت کنید که حتا دانشجوهای erasmus هم که در چند دانشگاه برگزار می‌شه دانشجوی رسمی دانشگاهها نیستند.
به نظر من سعی‌ کن که اون دانشگاه واحد‌هایی‌ که ایران گذروندی را قبول کنه و transfer کنید.
برای بورس ایفل باید خود دانشگاه شما رو کاندید کنه که برای مستر آسون نیست.
باید به مهلتش هم توجه کنید که فکر می‌کنم گذشته.

vahidmeut
04-14-2009, 01:57 AM
دوست عزیز،
اینگونه که میفرمایید نیست، و من از این بابت اطمینان دارم،
هم تو سایتش نوشته و مشخصه، و هم این که استادامون در جریان هستند.
درسته که دوره مشترکه و بین ۲ دانشگاه قرارداد هست، اما این یک Research Master مستقله و مدرک خودشو داره و حتی واحد های مستقل خودشو داره،
پس جای هیچ گونه نگرانی نیست ؛)
ازتون واقعا ممنونم که خواستید منو در جریان بذارید :)

من از سفارت بورس ایفل رو پرسیدم، اما مهلتش خیلی‌ وقته گذشته! گفتن برای ساله ۲۰۰۹-۲۰۱۰ مهلتش اکتبر ۲۰۰۸ بود!! و گفتند واسه مستر بورسی ندارند اصلا!
نمی‌دونم آیا می‌شه از جایی بورسی پیدا کرد، یا دیگه فکرمو الکی‌ مشغولش نکنم؟!
می‌شه تقاضای assistantship نمود؟ از الان میل بزنم بگم یا برم اونجا پیگیرش بشم؟؟؟ می‌شه کمی‌ برام توضیح بدید؟

ara3h
04-14-2009, 07:43 AM
درسته مهلت بورس ایفل اکتبر بود ولی به دانشجوهای Master هم تعلق گرفت.

فعلا اوضاع اقتصادی هم زیاد خوب نیست چون ATS هم که بورس میداد (در قبال انجام پروژه هاش) همه بورس هاش رو جمع کرد.

البته پیگیری کنید ایشالا پیدا می کنید.

danial
04-14-2009, 11:10 AM
to vahid
با ecole هم تماس بگیرید در مورد بورس بپرسید اگه تا به حال نپرسیدی ضرری نداره

vahidmeut
04-14-2009, 01:08 PM
از منشی‌ پرسیدم هنوز جوابی‌ نیومده،
فکر می‌کنم بله بهتره از خود ecole و به ویژه استاد بپرسم.

دوستانی که ویزای فرانسه گرفتید، مخصوصا آقای "danial"، اگه می‌شه به بحث "ویزای فرانسه" هم یه سری بزنید، ۱ سوال پرسیدم.
:)

Sina123
04-21-2009, 11:11 PM
با سلام.
اگه ممکنه دوستان راهنماییم کنن.
من می خوام برای لیسانس هنر از فرانسه پذیرش بگیرم. اینطور که تحقیق کردم برای لیسانس باید مستقیما× از سفارت اقدام کنم. ولی سوالم در مورد بورس هست. فکر می کنید بتونم بورس بگیرم؟ با توجه به اینکه شرایطم بد نیست. فرانسه و انگلیسی بلدم. یه لیسانس غیر مرتبط (مکانیک) از آزاد تهران دارم و در زمینه هنر کار کردم و نمونه کار و تجربه دارم. و نمرات دبیرستانم هم خوبه.
ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم.

vahidmeut
04-21-2009, 11:41 PM
شاید این لینک به دردتون بخوره:
http://www.campusfrance.org/fr/d-catalogue/campusbourse/cfbourse/index_en.html#app=3439&818e-si=1

ara3h
04-22-2009, 09:11 PM
با توجه به اینکه اقامت گرفتن از فرانسه کار راحتی نیست، باید بعد از درس یا بری یه کشور مهاجر پذیر یا برگردی ایران.

اینطور که من پرس و جو کردم چون سیستم آموزشی فرانسه با کشورهایی مثل آمریکا و کانادا متفاوته پذیرش از مقطع فوق به مقطع دکترا از فرانسه به آمریکا هم کار مشکلیه.

نظرتون چیه؟

mamal198
04-23-2009, 12:10 AM
احمد جان
خیلی‌ ممنون از جوابای کاملت.
اتفاقا همین کارو کردم و از یکی‌ از بچه‌های ENSEEIHT پرسیدم این جوابو داد:

از نظر سطح تحصیل، و عمق مطلب، خصوصا برای PhD یه لحظه شک نکن و حتما کانادا برو.
اینجا متلبو عمقی و دقیق به صورت تئوریک نمیبینند.
دانشگاهای ایران از نظر تئوری و عمق مطلب خیلی‌ بهترن (من شهید بهشتی‌ خوندم).
سطح تحصیل از دانشگاه اصفهان پاین تره، خلاصه وقتتو تلف کردی.

از نظر برخورد خوب و آرامش ، فرانسوی‌ها فکر کنم از کانادا یی‌ها خیلی‌ بهتر باشند و از این نظر تولوس شهر خوبیه.
فقط هر دو رو داشته باش که اگه کانادا ویزا نداد(ایشا للا که میده) بیای‌ فرانسه.

راستی‌ یه چیز دیگه.
فک نمیکنین کلا این که یه دانشگاه به زبون انگلیسی تدریس می‌کنه توی شرایط علمی‌ تحقیقاتی‌ هم تاثیر داره؟
در مورد رنکینگ هم من قبلا به سایت‌هایی‌ مثه webometric سر زدم. به طور مثال Windsor رنکش 600 بود ولی‌ رنک ENSEEIHT حدود 1500
نظرتون چیه؟

سلام دوستان فرانسه دوست

ببینید تمام دانشگاهی که به عنوانه école) Grand école)هستند دارای اعتبار و رنک بسیار خوبی‌ در فرانسه هستند البته خوب تعداد اینها هم در مقایسه باuniversité خیلی‌ کمتره، اما دأنشگاهی که université هستند به راحتی‌ به همه پذیرش میدان و همشون اعتبار چندانی ندارند، توجه کنید که معیار اعتبار اینجا تو خود فرانسه هست. حتا به عنوانه کسی‌ که فوقمو اونجا گرفتم و stageمو تو توتال بودم و دوستای فرانسوی زیادی دارم بگم که خود فرانسوی‌ها باید برای ورود به école‌ها کنکور بدن ( جالبه که کلامی‌ کنکور اونجا هم به فرانسوی می‌شه کنکور) و من با یکی‌ از دوستم که صحبت می‌کردم میگفت حالشو ندارم واسه کنکور آماده شم چون نیز به تمرین و نوشتن زیاد داره، واسه همین اکثرا می‌رن université. پس در اعتبارécole‌هاشک نکنید.

mamal198
04-23-2009, 12:18 AM
با توجه به اینکه اقامت گرفتن از فرانسه کار راحتی نیست، باید بعد از درس یا بری یه کشور مهاجر پذیر یا برگردی ایران.

نظرتون چیه؟

http://www.applyabroad.org/wiki/index.php/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87
اینجا گفته شده
شما در صورت گرفتن مدرك در دانشگاه هاي فرانسه ، 6 ماه مهلت خواهيد داشت تا كار مرتبط با تحصيلاتتان پيدا كنيد و اگر موفق به پيدا كردن كار شويد و حقوق اين كار حداقل يك و نيم برابر حداقل دستمزد در فرانسه باشد اقامت شما به مدت قرارداد كاري شما تمديد خواهد شد. در دوره ي 6 ماهه كه شما مشغول جستجو براي كار هستيد اجازه ي انجام كار غير مرتبط براي تامين مخارج زندگيتان را داريد
.

mamal198
04-23-2009, 12:21 AM
اینطور که من پرس و جو کردم چون سیستم آموزشی فرانسه با کشورهایی مثل آمریکا و کانادا متفاوته پذیرش از مقطع فوق به مقطع دکترا از فرانسه به آمریکا هم کار مشکلیه.

در رابطه با پذیرش از فرانسه به آمریکا خوب این طبیعیه که تو هر کشوری شما فوق بگیرید تو همون کشور شما خیلی‌ راحتر میتونی‌ فد بگیری ، همونتور که تو همون دانشگاهی که مستر میگیری تو همونجا میتونی‌ سریعتر و راحتر PhD ادمیت شائ ( حالا چه فرانسه باشه چه آمریکا) به جز اینکه شما از یه جای خیلی‌ خفن مستر داشته باشی‌ و بخوای بری جای پایینتر PhD بگیری مثل اینکه مثلاStanfordم.مستر داشته باشی‌ و بری واسه هلند یاNorwayیا .... اقدام کنی‌ اما من بازم به شخصه مشکلی‌ نمیبینم واسه انتقال به آمریکا

ara3h
04-23-2009, 08:31 AM
در رابطه با پذیرش از فرانسه به آمریکا خوب این طبیعیه که تو هر کشوری شما فوق بگیرید تو همون کشور شما خیلی‌ راحتر میتونی‌ فد بگیری ، همونتور که تو همون دانشگاهی که مستر میگیری تو همونجا میتونی‌ سریعتر و راحتر PhD ادمیت شائ ( حالا چه فرانسه باشه چه آمریکا) به جز اینکه شما از یه جای خیلی‌ خفن مستر داشته باشی‌ و بخوای بری جای پایینتر PhD بگیری مثل اینکه مثلاStanfordم.مستر داشته باشی‌ و بری واسه هلند یاNorwayیا .... اقدام کنی‌ اما من بازم به شخصه مشکلی‌ نمیبینم واسه انتقال به آمریکا

سلام
آقا خیلی ممنون.

در مورد این اختلاف سیستم آموزشی بیشتر از این لحاظ گفتم که مثلا مستر در این اکول ها بیشتر شبیه لیسانس هست و باید فقط درس پاس کنی و وقت زیادی برای ریسرچ باقی نمی مونه بنابراین وقتی بخوای پی اچ دی یه جایی اپلای کنی که از تو انتظار کلی مقاله دارن مسلما سخته.

در مورد انتقال به کانادا یا آمریکا بیشتر به این هدف که بتونی راحت تر اقامت بگیری و راحت تر کار کنی وگرنه اگه فرانسه هم شرایط کار و اقامتش سخت گیرانه نبود کجا از فرانسه بهتر.

مثلا یه گزینه خوب فک می کنم رفتن به کبک باشه بعد از مستر چون هم تا اون موقع خوب فرانسه یاد میگیری هم اقامت برای کبک از جاهای دیگه آسون تره.
مونترئال هم یه اکول خیلی خوب داره.

mamal198
04-24-2009, 01:11 AM
سلام
آقا خیلی ممنون.

در مورد این اختلاف سیستم آموزشی بیشتر از این لحاظ گفتم که مثلا مستر در این اکول ها بیشتر شبیه لیسانس هست و باید فقط درس پاس کنی و وقت زیادی برای ریسرچ باقی نمی مونه بنابراین وقتی بخوای پی اچ دی یه جایی اپلای کنی که از تو انتظار کلی مقاله دارن مسلما سخته.

دوست عزیز شما هر مستری بری (اگه master of researchنباشه) باید درس پاس کنی‌، اصولا paper دادن بستگی به خود فرد داره، خیلی‌‌ها رو میشناسم تو دورهٔ لیسانس paper دادن، همین دوستمونو (yasinhajizadeh)یاسین که از لیسانس رفته بهphDاونم با فاند تو paper Englandهاش مال لیسانس بوده. پس تو هر مقطعی باشی‌ اگه بخوای میتونی‌ paper بدی

mamal198
04-24-2009, 01:14 AM
راستی‌ بعد از همهٔ این حرفا، واسه گرفتن پذیرش دکتری لزوما paper نمیخواد داشت باشی‌، هم اتاقیه خودم تو خوابگاه بدون هیچ paperی الانTexas A&M هستش، معدله بالا، نمرهٔ زبان بالا یا GREه بالا همه میتونه جبران paper بکنه

( یه کم از موضوع تاپیک منحرف شدم ;D)

nafis.par
07-03-2009, 05:57 PM
سلام دوستان.من یه خورده تازه واردم میشه من راهنمایی کنید که برا پذیرش از دانشگاههای فرانسه باید از کی اقدام کرد؟و برای مستر باید چه مدرکی از زبان فرانسه رو داشت؟(TCF,TEF,DELF)کدوم یکی؟و اگه دلف باید باشه کدوم سطحش لازمه؟

tefan5
07-03-2009, 11:36 PM
سلام
من بايد ظرف 5 روز 100 يورو به يه شماره حسابي كه به عنوان IBAN و RIB دانشگاه اعلام كرده به فرانسه پول واريز كنم تا دانشگاه مطمئن بشه كه پذيرشي كه دادند رو قبول كردم. ميشه راهنمايي كنيد كه چه جوري مي تونم از تهران اين پول رو به اون شماره حساب واريز كنم كه در اين مهلت كوتاهي كه دادند كارم انجام بشه.
ممنون ميشم فوري راهنماييم كنيد.

azim_utd
07-04-2009, 01:00 AM
سلام
من بايد ظرف 5 روز 100 يورو به يه شماره حسابي كه به عنوان IBAN و RIB دانشگاه اعلام كرده به فرانسه پول واريز كنم تا دانشگاه مطمئن بشه كه پذيرشي كه دادند رو قبول كردم. ميشه راهنمايي كنيد كه چه جوري مي تونم از تهران اين پول رو به اون شماره حساب واريز كنم كه در اين مهلت كوتاهي كه دادند كارم انجام بشه.
ممنون ميشم فوري راهنماييم كنيد.

فکر کنم در این انجمن جواب سوالتون رو پیدا کنید.

http://www.applyabroad.org/forum/index.php?board=23.0

موفق باشید

pardiss
07-16-2009, 08:14 AM

نظرتون چیه؟

تا اندازه زيادى حرفتون درست. من Masters رو فرانسه گرفتم، اما معدل در فرانسه حدود ۱۳،۱۴ هست. وقتى اومدم آمريكا، هر جا كه apply كردم وقتى معادلم رو تبديل ميكردند كمتر از ۳ ميشد ghaboolam نمى كردند. البته توى آمريكا ارتباط با استاد هم خيلى مهمِ.

Sina123
08-03-2009, 02:29 AM
سلام.
برای تحصیل در مقطع لیسانس هنر (گرافیک) قصد گرفتن پذیرش رو دارم. اما در تماسی که با سفارت داشتم به من گفتن که دانشگاه های فرانسه رشته گرافیک رو ارایه نمیکنند و فقط رشته هنرهای تجسمی که کاملا تئوری است و همینطور رشته های تئوری دیگر مانند تاریخ هنر ارائه می شود. از دوستانی که اطلاع دارن خواهشمندم راهنمایی کنند که آیا امکان گرفتن پذیرش از مدارس عالی بصورت رایگان وجود دارد؟ و در غیر این صورت چه رشته ای در دانشگاه های فرانسه در ارتباط بیشتری با گرافیک عملی است.
آیا رشته تئاتر و سینما نیز در دانشگاه های فرانسه به صورت تئوری ارائه می شوند؟
با تشکر

afshin_shelmon
08-07-2009, 10:08 PM
سلام به همه دوستان

من راستش بهمن امسال درسم در رشته ادبیات انگلیسی تمام میشه و میخوام برای fall 2010 اقدام کنم

میخواستم بدونم که باید مدرک زبان فرانسه باید داشته باشم؟

بعد میشه لیستی از سایت های دانشگاهها بذارین؟
بعد هم بگین روال کار چطوریه ممنون میشم؟

JixA
08-21-2009, 02:22 AM
سلام
دم بچه های پارسال گرم ...
لطفا یکی به ما امسالیها جواب بده ...

سوال من اینه که من هنرستانی بودم رشته ام نرم افزاره ، کاردانیم رو از دانشکده فنی (شهید منتظری) مشهد با معدل 14 گرفتم ، الانم کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد مشهدم با همون معدل 14.5 ، تا آخر امسال مدرک DELF زبان فرانسه رو میگیرم .
میخوام واسه پذیرش در ارشد از یکی از دانشگاههای فرانسه اقدام کنم ، آیا شانسی دارم برای پذیرش یا حتی فاند ؟
و آیا می تونم از لیسانس نرم افزار برای ارشد انیمیشن اقدام کنم ؟

tefan5
09-04-2009, 05:52 PM
سلام
منظور از مدرك Baccalauréat آيا ديپلم ما هست يا مدرك پيش دانشگاهي؟

azim_utd
09-05-2009, 12:49 AM
سلام
هیچ کدام، این همون Bachelor هست که معادل لیسانس ماست...

tefan5
09-05-2009, 07:34 AM

فكر نمي كنم همون ليسانس باشه چون توي سايت سفارت نوشته:
""La licence (bac+3), le master (bac+5), le doctorat (bac+8). " كه احتمالاً bac‌همون ديپلم متوسطه است ولي مطمئن نيستم!

E.A.M
09-05-2009, 10:26 AM
سلام
دم بچه های پارسال گرم ...
لطفا یکی به ما امسالیها جواب بده ...

سوال من اینه که من هنرستانی بودم رشته ام نرم افزاره ، کاردانیم رو از دانشکده فنی (شهید منتظری) مشهد با معدل 14 گرفتم ، الانم کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد مشهدم با همون معدل 14.5 ، تا آخر امسال مدرک DELF زبان فرانسه رو میگیرم .
میخوام واسه پذیرش در ارشد از یکی از دانشگاههای فرانسه اقدام کنم ، آیا شانسی دارم برای پذیرش یا حتی فاند ؟
و آیا می تونم از لیسانس نرم افزار برای ارشد انیمیشن اقدام کنم ؟

سلام
در فرانسه مثل ایران نیست که از لیسانس یه رشته بخوای بری ارشد یه رشته دیگرو بخونی. اما اگه منظورتون انیمیشن کامپیوتره میشه پذیرش بگیری ولی احتمال صد در صد باید از L3 شروع کنی که این بستگی به دانشگاهی که ازش پذیرش میگیرین داره ! برای مدرک زبان هم بعضی ار دانشگاهها B1 بعضی B2 بعضی هم TCF می خوان که بازم بستگی به دانشگاه و رشته ای که می خواین ازش پذیرش بگیرین داره مثلا شهر Franche-Comte واسه رشته Informatique هیچ مدرک زبانی ازتون نمی خود !!!!

http://www.4icu.org/fr/ این سایت کل دانشگاههای فرانسه اس میتونین در مورد شهر رشته و مدارک لازم همه اطلاعاتی رو که میخواین بدست بیارین !

E.A.M
09-05-2009, 10:30 AM
سلام

Baccalauréat همون دیپلم ماست و پیش دانشگاهی واسه اونا تعریفی نداره !
Bac=سه سال دبیرستان

azim_utd
09-05-2009, 04:10 PM
ببخشید من ترجمه اش رو دیدم! میشد bachelor ، این واژه هم همه جای دنیا معادل لیسانسه! حالا من فرانسه رو نمی دونستم، کلا" فرانسوی ها فرق دارن! ;)

از همگی عذر می خوام

aaminian
09-18-2009, 01:47 PM
با سلام
كسي ميتونه من رو در مورد دانشگاه هاي مهندسي (رشته عمران) راهنمايي كنه و ليست بعضي از اين دانشگاه ها رو بذاره ؟

بهزاد
09-18-2009, 04:08 PM
با سلام
كسي ميتونه من رو در مورد دانشگاه هاي مهندسي (رشته عمران) راهنمايي كنه و ليست بعضي از اين دانشگاه ها رو بذاره ؟

بهترین مرجع برای شروع این سایت هست:
http://www.campusfrance.org/fr/d-catalogue/lm/master_EN.htm
کلید واژه مورد نظرتون رو (مثلا civil یا structure) بالا قسمت سرچ وارد کنید و دوره های فوق لیسانس مرتبط براتون نمایش داده میشه.از اون جا می تونید بفهمید چه دانشگاههایی رشته شما رو دارن و برید تو سایتشون. البته اگه فرانسه بلد نباشید 99% اوقات چیزی دستگیرتون نمیشه چون سایت ها فرانسوی هستن.

Barobax
09-27-2009, 03:23 PM
سلام
من مي خواهم رشته فيلم و سينما رو توي فرانسه بخونم
لطفا كمك كنين

azim_utd
09-27-2009, 03:43 PM
سلام
من مي خواهم رشته فيلم و سينما رو توي فرانسه بخونم
لطفا كمك كنين
خوب خيلي خوبه! ولي تجربه اتون، زبان فرانسه و... خيلي مهم هستن، اينا رو دارين؟

Sina123
10-18-2009, 03:06 AM
با سلام. لیسانس مکانیک دارم اما در زمینه هنر فعالیت می کنم و قصد گذفتن پذیرش برای لیسانس گرافیک رو دارم. با توجه به اینکه این رشته فقط توی اکول ها ( مدارس عالی) وجود داره، لطفاً راهنماییم کنید که چطور می تونم پذیرش بگیرم.
در ضمن نمرات دبیرستان و زبان فرانسه ام بد نیست.

mohsen_gh
11-27-2009, 08:13 PM
خوب خيلي خوبه! ولي تجربه اتون، زبان فرانسه و... خيلي مهم هستن، اينا رو دارين؟
دوست عزیز می شه راهنمای کنی:برای این رشته(سینما و معماری) من هر چی می گردم دانشگاه پیدا نمی کنم همش مدرسه های هنری هست.........از چنتا از دوستامم که اونجا بودن پرسیدم جواب درستی نگرفتم (یکی می گه دانشگاه سینما و معماری نداره.....یکی می گه داره) تا اونجایی که می دونم سوربن هم بیشتر تو زمینه های نظری داره (مثل تاریخ هنر)
ممنون

azim_utd
11-27-2009, 11:32 PM
والا من فرانسه رو نمي دونم؛ معمولا" يه سري آكادمي ها و مدارس سينمايي هست...
متاسفانه در اين مورد اطلاعاتم كامل نيست....

Barobax
12-01-2009, 06:41 PM
لطفا اگه كسي در مورد تحصيل در رشته فيلم و سينما تو فرانسه ميدونه بگه

lord010
12-09-2009, 02:19 PM
سلام.من کارشناسی مهندسی عمران آب و فاضلاب توو یکی از دانشگاهای سراسری روزانه تهران خوندم معدلم حدود 13 هستش.مقاله ای هم تا به حال نداشنم.برای دو سال کارشناسی ارشد هم کلآ میتونم حدود 5 میلیون تومن هزینه کنم.میخوستم ببینم با این شرایط چقدر شانس پذیرش گرفتن دارم؟ترجیح من هم دانشگاهایی که تدریس توی اونها یه انگلیسی باشه..

translate
12-10-2009, 04:31 PM
سلام دوستان. کسی اینجا کلاس های سفارت فرانسه را میره یا از کلاس هاش و سطح آن اطلاع داره؟ امتحان تعیین سطحش به چه شکله؟میشه لطفا در مورد شکل امتحانش کمی بیشتر توضیح بدید؟ من وقت گرفتم و دلم می خواهد بتونم در کلاس هاش شرکت کنم. در امتحان کتبی باید متنی بنویسیم؟ چه جور متنی اغلب می خواهند؟ امتحان شفاهیش به چه شکله؟ موضو عاتش چیه؟ من تا حالا نصف کتاب cafe creme را خوندم(4 ترم) ....

juveatta
12-14-2009, 08:39 PM
سلام.من کارشناسی مهندسی عمران آب و فاضلاب توو یکی از دانشگاهای سراسری روزانه تهران خوندم معدلم حدود 13 هستش.مقاله ای هم تا به حال نداشنم.برای دو سال کارشناسی ارشد هم کلآ میتونم حدود 5 میلیون تومن هزینه کنم.میخوستم ببینم با این شرایط چقدر شانس پذیرش گرفتن دارم؟ترجیح من هم دانشگاهایی که تدریس توی اونها یه انگلیسی باشه..

در مورد معدلت عرض کنم که باید مدارکتو بفرستی به نمره های تخصصیت نگاه می کنند و اگه موافق باشند بهت پذیرش میدن.

درمورد هزینه هم بگم که من الان توی فرانسه یه زندگی دانشجوئی دارم سالی حداقل 6000 یورو خرجمه برای دو سال که باید حداقل 10000 یورو پول داشته باشی

سوال دیگه ای بود در خدمتم

fran
12-18-2009, 11:20 PM
آیا داشتن مدرک زبان فرانسه برای دکترا یا master2برای دانشگاه های فرانسه اجباری است؟شنیدم که بسیاری دانشگاه ها اجباری نیست. این خبر درست است

hassan sarhadi
12-19-2009, 07:52 PM
سلام به همه دوستان. سوالي كه من داشتم در مورد رده بندي دانشگاه هاي فرانسوي از نظر وزارت علوم هست. يه تعداد Business School بسيار با كيفيت در فرانسه وجود دارند كه جزء 3-4 تاي اول تو اروپا محسوب ميشند مثل HEC, ESSEC, INSEAD ولي وزارت علوم اونا رو در رده (ب) قرار داده و توصيه كرده فقط تا ارشد در اين دانشگاه ها تحصيل بشه در حاليكه جزء بهترين دانشگاه ها هستند و همه اونا طبق رده بندي Financial Times در رده 1-4 قرار دارند. مي خواستم بدونم دوستان اطلاعات بيشتري در مورد اين دانشگاه ها دارند و در شرايط مشابهي قرار گرفته اند؟

asodegi
12-21-2009, 03:43 PM
دوستان عزیز ،امکانش هست کسی چند تا دانشگاه معتبر فرانسه رو که احتمال پذیرش راحتتری در کارشناسی ارشد رشته عمران دارن معرفی کنه؟(بغیر از دانشگاههای شهر پاریس)

tefan5
12-21-2009, 06:37 PM
آیا داشتن مدرک زبان فرانسه برای دکترا یا master2برای دانشگاه های فرانسه اجباری است؟شنیدم که بسیاری دانشگاه ها اجباری نیست. این خبر درست است

درست هست یعنی خیلی از دانشگاهها مدرک زبان از شما نمی خوان ولی نهایتا باید تز رو به فرانسه بنویسید.

fafari
12-21-2009, 06:56 PM
فرانسه مدرک زبان می خواد؟

hamid928
01-05-2010, 10:15 AM
من یک سوال داشتم. آیا سن متقاضی برای ادامه تحصیل اهمیت یا تاثیری در پذیرش اون در سال اول داره. من 35 سالمه و یک لیسانس اینجا گرفتم اما از رشته تحصیلیم خوشم نمی یاد و میخوام اونجا یک رشته دیگه بخونم. اگر دانشگاه دولتی هم نشد، دانشگاه خصوصی. آیا شما کسی رو میشناسید که با شرایطی شبیه به من موفق شده باشه. در ضمن زبان فرانسه ام هم خوبه.
ممنون

Barobax
01-06-2010, 01:33 AM
لطفا اگه كسي از شرايط تحصيل در رشته فيلم و سينما توي فرانسه داره لطفا بگه
خيلي مهم و فوري

kamii
01-30-2010, 04:50 PM
سلام.
در مورد مستر یک ساله اطلاع دقیق کسی از دوستان داره؟ خواستم بدونم اعتبار مدرکش در چه سطحی هست و آیا امکان ادامه تحصیل برای phd بعدش هست یا نه؟من دو سه مورد که به رشته ام می خوره پیدا کردم .(اگه 2 تا یه ساله بخونی چطور؟معادل 2 سال حساب نمی کنند؟)

helen-en
01-30-2010, 05:04 PM
سلام.
در مورد مستر یک ساله اطلاع دقیق کسی از دوستان داره؟ خواستم بدونم اعتبار مدرکش در چه سطحی هست و آیا امکان ادامه تحصیل برای phd بعدش هست یا نه؟من دو سه مورد که به رشته ام می خوره پیدا کردم .(اگه 2 تا یه ساله بخونی چطور؟معادل 2 سال حساب نمی کنند؟)
سلام
مستر 1 اگه بگیری تو ایران برات فقط گواهی گذروندن صادر می شه!! چرا 2 تا 1 ساله ؟ خوب مستر 1 و 2 بگیر می شه 2 سال که معادل کارشناسی ارشد ماست! اینحا رو ببین:

http://www.msrt.ir/sites/Grad_Dept/DocLib/فرانسه.htm (http://www.msrt.ir/sites/Grad_Dept/DocLib/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87.htm)

helen-en
01-30-2010, 09:37 PM
تا اندازه زيادى حرفتون درست. من Masters رو فرانسه گرفتم، اما معدل در فرانسه حدود ۱۳،۱۴ هست. وقتى اومدم آمريكا، هر جا كه apply كردم وقتى معادلم رو تبديل ميكردند كمتر از ۳ ميشد ghaboolam نمى كردند. البته توى آمريكا ارتباط با استاد هم خيلى مهمِ.

یعنی چی ؟/ :cry: یعنی اگه من واسه ازشد بیام فرانسه phd نمی شه رفت آمریکا:cry:
:confused: help svp من الان Uni تهرانم می خوام اینجا رو بی خیال شم:cry: راهنمایی کننین

kamii
01-30-2010, 10:07 PM
سلام. یعنی هر مستر 1 ،یه مستر 2 هم دنبالش داره که بشه ادامش داد؟ یا اینکه مستر 2 رو میشه جداگانه گرفت. معمولا شرایط پذیرش این مستر های یه ساله راحت تره یا سخت تره؟از لحاظ ادامه تحصیل برای phd مشکلی ندارن؟

helen-en
01-30-2010, 11:34 PM
سلام. یعنی هر مستر 1 ،یه مستر 2 هم دنبالش داره که بشه ادامش داد؟ یا اینکه مستر 2 رو میشه جداگانه گرفت. معمولا شرایط پذیرش این مستر های یه ساله راحت تره یا سخت تره؟از لحاظ ادامه تحصیل برای phd مشکلی ندارن؟
برای اینکه بتونی بری مستر 2 باید حتما مستر 1 و یا ارشد ایران رو داشته باشی( من شنیدم ارشد ایران رو معادل مستر1 حساب می کنن اما اینکه این حرف تا چه حد درسته و در کدوم دانشگاهها اینطوریه نمی دونم)
برای اینکه بتونی واسه phd اقدام کنی باید حتما مستر2 داشته باشی و حتما باید master de recherche باشه
درضمن مجبور نیستی که حتما مستر2 بخونی اما اگه دنبال phd هستی مجبوری
این فرانسوس ها هم عجیبن واسه هر سال تحصیل مدرک صادر می کنن!!!
موفق باشی

spt
01-31-2010, 10:02 PM
سلام
میدونم خیلی کار زشت و بی ادبانه ای هست اما شرمنده !!!! من اصلا این فروم رو نخوندم و دارم میپرسم :)
کسی چیزی راجع به دانشگاه MINES ParisTech میدونه؟ اصلا دانشگاهه؟ اخه تو لیست وزارت علوم ندیدمش، توی خود سایتش هم خیلی شولوغه و انگار عضو یه موسسه بزرگ تره
کسی خبر نداره؟

helen-en
02-01-2010, 09:38 AM
سلام
میدونم خیلی کار زشت و بی ادبانه ای هست اما شرمنده !!!! من اصلا این فروم رو نخوندم و دارم میپرسم :)
کسی چیزی راجع به دانشگاه MINES ParisTech میدونه؟ اصلا دانشگاهه؟ اخه تو لیست وزارت علوم ندیدمش، توی خود سایتش هم خیلی شولوغه و انگار عضو یه موسسه بزرگ تره
کسی خبر نداره؟
بهتره دانشگاهی که تو لیست وزارت نیست و نری شاید یک روز خواستی برگردی

kamii
02-01-2010, 11:35 PM
سلام.
خواستم بدونم برای مستر رشته هایی که به زبان انگلیسی ارائه میشن، نیاز هست که مدرکی دال بر آشنایی با زبان فرانسوی ارائه داد؟ تو فرایند پذیرش تاثیر داره؟برای ویزا چطور؟ راسته میگن برای این مسترها ویزا به سختی می دن و احتمال ریجکت بالاتره؟ از دوستان که کاملا مطلع هستن لطفا نظر بدن ممنون میشم.

kamii
02-02-2010, 12:21 AM
یه سوال دیگه هم داشتم. این سطح زبان b1 , b2 تو فرانسه چجوریه؟میشه راجبش توضیح بدن دوستان. امتحان خاصی باید داد؟معادل چند ساعت آموزش فرانسه هست؟ بازم ممنون.

kamii
02-02-2010, 02:43 AM
سلام. بازم یه سوال دیگه دارم.تو نظام آموزشی فرانسه که لیسانس 180 واحده و 6 ترم. و بعدش m1 هست و m2.ما که از دانشگاه سراسری ایران مدرک لیسانس مهندسی گرفتیم حالا برای مستر اقدام می خواهیم بکنیم و 240 واحد 4 سال مدرکمون هست. m2 پذیرش میشیم یا از همون m1 حساب میکنن؟(ولی خداییش به اندازه دو ترم درس عمومی پاس کردیم که هیچ ربطی به مدرکمون نداره)

helen-en
02-02-2010, 12:10 PM
m1 پذیرش می شه و من حتی شنیدم که با مستر ایران مستر2 پذیرش می شی.
چه توضیحی واسه b2,b1 می خوای ؟ سخته بخصوص b2 !!!! چقدر فرانسه می دونی؟؟

kamii
02-02-2010, 01:55 PM
سلام. برای سطح b1 چند ساعت گواهی یادگیری زبان فرانسه می خواد؟ اگه امتحان داره اینجا میشه داد؟شرایطش چجوریه؟
برای مستر رشته هایی که به زبان انگلیسی ارائه میشن، نیاز هست که مدرکی دال بر آشنایی با زبان فرانسوی ارائه داد؟ تو فرایند پذیرش تاثیر داره؟برای ویزا چطور؟ راسته میگن برای این مسترها ویزا به سختی می دن و احتمال ریجکت بالاتره؟

spt
02-02-2010, 03:50 PM
ها آره :)
گفتم شاید جزیی از یه دانشگاه بزرگ تر باشه!! آخه شرایطش خوب بود!!! به هر حال مرسی :)

helen-en
02-03-2010, 10:07 AM
سلام. برای سطح b1 چند ساعت گواهی یادگیری زبان فرانسه می خواد؟ اگه امتحان داره اینجا میشه داد؟شرایطش چجوریه؟
برای مستر رشته هایی که به زبان انگلیسی ارائه میشن، نیاز هست که مدرکی دال بر آشنایی با زبان فرانسوی ارائه داد؟ تو فرایند پذیرش تاثیر داره؟برای ویزا چطور؟ راسته میگن برای این مسترها ویزا به سختی می دن و احتمال ریجکت بالاتره؟

گواهی ساعت نمی دونم تو ویزا دادن شاید تاثیر بذاره. اما شما نگفتی چقدر فرانسه می دونی؟ من بعد از 8 تزم ( 8تزم هز کدوم 2.5 ماه و 20 جلسه 2 ساعته بود) امتحان دادم .
تو ایران کانون زبان مسئول برگزاریه سالی 2 بار - اردیبهشت و آبان- در ایران برگزار می شه. ثبت نام تو مهر و فروردینه و چند ماه طول می کشه گواهی موقت بیاد فکر کنم 2 - 3 ماه چند ماه بعد هم گواهی اصلی می آید. برای قبولی باید از 100 مینیمم 50 بگیری :)
موفق باشی
من فکر می کنم اینکه فرانسه بدونی تو ویزا دادن تاثیر + داره:D:cool:

lalaii
03-02-2010, 02:55 PM
سلام. برای تحصیل در مقطع دکتری یا فوق شرایطی هست که بگه نباید بیش از 2 سال از فارغ التحصیلی گذشته باشه؟

armashir21
03-03-2010, 08:58 PM
بچه ها کسی میتونه بگه برای منی که دیپلمه هستم و بخوام برای فوق دیپلم یا مدرک معادل آن در فرانسه DUT، BTS، DEUG، DEUST پذیرش بگیرم ایا ملاک سنی وجود داره؟یعنی تا بخوام پذیرش بگیرم سنم میشه 30 سال. آیا با این سن میتونم برای فوق دیپلم و یا لیسانس درخواست پذیرش بدم؟
سوال دیگم اینه که اگه تو دوره های DUT، BTS، DEUG، DEUST تحصیلاتمو تموم کنم بلافاصله باید لیسانس بگیرم یا مدارک یاد شده مستقلا اعتبار دارند.
همچنین اینطور که من فهمیدم تو فرانسه لیسانس هم 3 ساله هست و هم چهار ساله .فرقشون چیه؟
ممنون میشم کسی راهنمای ام کنه.

halandoon
03-03-2010, 10:52 PM
سلام. برای تحصیل در مقطع دکتری یا فوق شرایطی هست که بگه نباید بیش از 2 سال از فارغ التحصیلی گذشته باشه؟
نه دوست من، اصلاً چنین شرایطی نداریم، خیالتون راحت.

armashir21
03-07-2010, 08:09 PM
کسی اینجا نیست که راهنماییم کنه؟

halandoon
03-07-2010, 08:16 PM
کسی اینجا نیست که راهنماییم کنه؟
دوست من محدودیت سنی برای پذیرش در دانشگاه و مقطع خاصی وجود نداره، از این بابت نگران نباشید.
درضمن متاسفانه توی بخش کشور فرانسه دوستانی که پذیرش گرفتن و رفتن دیگه زیاد سر به فاروم نمیزنند، اینجوریه که باید یکمی منتظر بمونید برای دریافت جوابتون.

armashir21
03-07-2010, 09:02 PM
ممنونم دوست عزیز
میشه بگی رشته های علوم انسانی مثل روانشناسی , فلسفه , تاریخ , و ... در کدوم دانشگاههای فرانسه بیشتر اعتبار داره و برای پذیرش در این رشته ها باید از کدوم دانشگاهها شروع کنم؟

ahmad021
03-09-2010, 02:05 PM
قانون کلی نداره که در چه مقطعی پذیرش بگیرید و ...
به مدرکتون و ارتباطش با رشته فوق و اینکه اونجا اون رو چقدر قبول بکنند بستگی داره.
با لیسانس می تونید مستر2 هم پذیرش بگیرید. من خودم و بسیاری دیگه رو می شناسم که این کار رو کردند.

سمن
03-09-2010, 02:35 PM
من میخوام برای دوره لیسانس برای فرانسه اپلای کنم، معماری
کسی میتونه اسم چند تا دانشگاه که هم مجانی باشه و هم معماری داشته باشه رو بهم بده؟

حدودا ددلاین دانشگاه های فرانسه کیه؟

arash-iran
03-13-2010, 02:16 AM
من میخوام برای دوره لیسانس برای فرانسه اپلای کنم، معماری
کسی میتونه اسم چند تا دانشگاه که هم مجانی باشه و هم معماری داشته باشه رو بهم بده؟

حدودا ددلاین دانشگاه های فرانسه کیه؟
بايد بريد بخش همكاري و فعاليت فرهنگي سفارت فرانسه.

"داوطلبان ادامه تحصیل در هر مقطع باید دستکم در ماه دسامبر (آذر) به بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه در ایران مراجعه و فرم های مربوط به پیش ثبت نام را دریافت و تکمیل کنند و در ماه فوریه (اسفند) در آزمون آشنایی به زبان فرانسه و آزمون کتبی زبان شرکت کنند .

این پرونده به همراه مدارک لازم به بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه در ایران تحویل داده می شود تا به مهر این بخش ممهورو حداکثر تا نیمه ماه مارس ( اواخر اسفند) برای مدرسه انتخابی داوطلب در فرانسه ارسال شود. پرونده های فاقد مهر سفارت فرانسه به هیچ وجه از سوی مدارس معماری یررسی نخواهند شد.

هنگام ارائه پرونده, آشنایی کامل به زبان فرانسه الزامی است. آزمون زبان فرانسه همه ساله در اسفند ماه از سوی بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه در ایران برگزار می شود. برای دریافت پذیرش, داوطلب باید در این آزمون نمره ای مساوی یا بالاتر از 350 از 699 و در آزمون کتبی حداقل 10 از 20 کسب کند . اعطای پذیرش از جانب مدرسه معماری در فرانسه انجام می شود و منحصرا برای همان مدرسه و همان سال تحصیلی معتبر است. نتیجه تصمیم کمیسیون پذیرش حداکثرتا اوائل ماه مه همان سال ( اردیبهشت) به اطلاع داوطلب می رسد."

به نقل از سايت همكاري و فعاليت فرهنگي سفارت فرانسه .
اطلاعات بيشتر راجع به رشته معماري و جاهايي كه ارائه ميشه رو مي تونين از سايت زير پيدا كنيد:
http://www.ambafrance-ir.org/IMG/html/cd-html/etudier/farsi/farsi1-2.html#2-1-1

pegahtk
03-13-2010, 03:46 PM
سلام. من می خوام برای سوربن برای دکترای کامپیوتر اقدام کنم. اما توی صفحه
http://www.univ-paris1.fr/ufr/ufr27-mathematiques-informatique/
مال دپارتمان کامپیوتر، نمی تونم لیست استاد ها رو پیدا کنم. کسی در جریان هست؟ و آیا باید اول با استاد تماس بگیریم یا از طریق خود دانشگاه اقدام کنیم؟ مرسی.

alimas64
03-13-2010, 08:19 PM
سلام

کسی می تونه lettre de motivation و lettre de recommendation خودش یا جند تا نمونه بزاره؟

halandoon
03-14-2010, 01:26 AM
سلام

کسی می تونه lettre de motivation و lettre de recommendation خودش یا جند تا نمونه بزاره؟
دوست من، لطفاً راه حل این مشکلتون رو در دو بخش زیر پیگیری کنید:
توصیه نامه، (http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?39-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D8%A 7%D9%85%D9%87-%28Letter-of-Recommendation%29)
SOP (http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?37-Statement-of-Purpose-SoP)
اینطوری حتماً سریعتر به جواب میرسید، ممنونم. اگرم منظورتون به زبان فرانسه هست، به من اطلاع بدید چون باید یه تاپیک جدید براش توی همین بخش ایجاد کنم. ممنونم.

بخش مورد نیاز شما ایجاد شد، لطفاً سوالتون رو در این بخش مطرح کنید.
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?t=17431&p=199117&viewfull=1#post199117

houman1979
03-17-2010, 05:31 PM
سلام

من میخوام برای مقطع فوق از فرانسه پذیرش بگیریم. ددلاین دانشگاه هایی که پیدا کردم می و ژوئن هستند ولی من نمره زبانم یه کم دیرتر آماده میشه. به نظرتون دانشگاه های فرانسه قبول می کنند که مدرک زبان را بعدا با یه فاصله براشون بفرستیم؟

ara3h
03-28-2010, 02:34 AM
سلام. من می خوام برای سوربن برای دکترای کامپیوتر اقدام کنم. اما توی صفحه
http://www.univ-paris1.fr/ufr/ufr27-mathematiques-informatique/
مال دپارتمان کامپیوتر، نمی تونم لیست استاد ها رو پیدا کنم. کسی در جریان هست؟ و آیا باید اول با استاد تماس بگیریم یا از طریق خود دانشگاه اقدام کنیم؟ مرسی.

You can find a list of the profs here:
http://www.univ-paris1.fr/recherche/page-perso/

Forel
04-06-2010, 05:18 PM
سلام؛
من دارای مدرک دیپلم از هنرستان(شاخه ی فنی)‌هستم در مقطع کاردانی در یکی از دانشگاه های دولتی نیز هم اکنون در حال تحصیلم. می خواهم کاردانی را رها و در مقطع لیسانس از ابتدا تحصیل کنم؛ شرط پذیرش در المان داشتن دیپلم از شاخه های نظری و قبولی در یک دانشگاه دولتی بود که بنده به خاطر داشتن دیپلم فنی نمی تونم اقدام کنم.

ایا فرانسه نیز دارای چنین شرایطی است؟ می تونم برای تحصیل در فرانسه اقدام کنم؟(به دیپلم گیر نمی دن یا شرط خاصی). گرفتن پذیرش از یک دانشگاه دولتی در فرانسه به معنای تحصیل رایگان است؟

houman1979
04-23-2010, 08:59 AM
با سلام من یک سوال فوری داشتم. برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های فرانسه آیا نیازی به تایید مدارک توسط سفارت فرانسه هست؟

Hesamavr
04-25-2010, 03:32 PM
اینجا کسی ساکن شهر Grenoble هست؟

کیفیت دانشگاه Grenoble Institute of technology چطوره؟

amirshabro
05-02-2010, 12:44 AM
اینجا کسی ساکن شهر Grenoble هست؟

کیفیت دانشگاه Grenoble Institute of technology چطوره؟

INP-Grebnoble یکی‌ از مراکز خوب فرانسه در حوزه مهندسی صنایع هستش. اگر هم بخواین توی Ecole Ingénieur ثبت‌نام کنید، گزینهٔ خوبیه.

nimamf
05-24-2010, 11:37 AM
برای جستجوی دانشگاه های آلمان سایتی وجود داره که رشته ی مورد نظر رو وارد میکنید و میفهمید چه دانشگاههایی اون رشته رو دارن. حالا میخواستم بدونم که آیا سایت مشابهی برای دانشگاههای فرانسه وجود داره؟

hamid928
05-24-2010, 01:54 PM
این سایت هست:
http://www.campusfrance.org/

parsa7bala
05-25-2010, 08:54 PM
به نظرتون کیفیت تحصیلی دانشگاهها دولتی فرانسه در مقطع لیسانس برای مهندسی و علوم پایه خوبه؟توی رنکینگ نسبت به المان پایین تره(به غیر از اکول ها)
من موندم بین المان و فرانسه کدوم را انتخاب کنم(از زبان فرانسوی و از کشور فرانسه بیشتر خوشم میاد)

halandoon
05-26-2010, 09:36 PM
به نظرتون کیفیت تحصیلی دانشگاهها دولتی فرانسه در مقطع لیسانس برای مهندسی و علوم پایه خوبه؟توی رنکینگ نسبت به المان پایین تره(به غیر از اکول ها)
من موندم بین المان و فرانسه کدوم را انتخاب کنم(از زبان فرانسوی و از کشور فرانسه بیشتر خوشم میاد)
از لحاظ شرایط زندگی و فرهنگ که فرانسه، اما در مقام کیفیت رشته های مهندسی هر دو خوباً اما اگه بخوام به یکی نمره 51% رو بدم، به آلمان میدم.

turkogli
06-11-2010, 11:32 PM
سلام دوستان
من از دانشگاه Université de Technologie de Compiègne UTC در رشته ارشد مکاترونیک قبول شدم
اما سالی باید 4000 یورو شهریه بدم
بنظرتون این دانشگاه ارزششو داره؟
چون من از سوئد و اتریش نیز رایگان قبول شدم

hassanrouhi
06-18-2010, 12:12 AM
سلام.شنیدم سفارت فرانسه الان دیگه خیلی سخت ویزا میده؟ یعنی یه جور ریسک شده برنامه ریختن برای فرانسه.اخه برای این که زبونشونو یاد بگیریم حراقل دو سال طول میکشه.اگه ویزا ندن که دیگه..... از طرفی اگه انگلیش یاد بگیریم حداقلش اینه که برای چندتا کشور دستمون بازه.نظره شما چیه؟

parsa7bala
06-18-2010, 06:20 AM
سلام.شنیدم سفارت فرانسه الان دیگه خیلی سخت ویزا میده؟ یعنی یه جور ریسک شده برنامه ریختن برای فرانسه.اخه برای این که زبونشونو یاد بگیریم حراقل دو سال طول میکشه.اگه ویزا ندن که دیگه..... از طرفی اگه انگلیش یاد بگیریم حداقلش اینه که برای چندتا کشور دستمون بازه.نظره شما چیه؟

دقیقا درست میگی من دو روز پیش تو جلسه بخش فرهنگی سفارت برای تحصیل بودم و اون آقایی که مسئولش بود گفت شانس ویزا واقعا 50%است ولی با بلد بودن فرانسه میتونید برای بلژیک وسوئیس هم اقدام کنید

ogdila
06-22-2010, 10:03 AM
سلام
کسی‌ هست بتونه به من کمک کنه که بدونم آیا می‌شه برای خوندن مقطع لیسانس در فرانسه اگر نخوام زبان فرانسه توی ایران بخونم ، راهی‌ هست که یه کالج یا چیزی مثل اون توی فرانسه باشه که برم و زبان فرانسه رو اونجا بخونم، و آیا بهم اینجوری ویزا میدان ؟

ممنون
ک.ب

Forel
06-24-2010, 10:16 PM
تنها راه ممکن برای مقطع لیسانس اقدام از طریق سفارت هست و سفارت هم برای امکان درخواست ثبت نام به دانشگاه ها را ،قبولی در امتحان زبان فرانسه ای می دونه که توسط خودش هرساله برگزار می شه و به نسبت سخت هم هست.

parsa7bala
07-02-2010, 11:34 AM
سلام
کسی‌ هست بتونه به من کمک کنه که بدونم آیا می‌شه برای خوندن مقطع لیسانس در فرانسه اگر نخوام زبان فرانسه توی ایران بخونم ، راهی‌ هست که یه کالج یا چیزی مثل اون توی فرانسه باشه که برم و زبان فرانسه رو اونجا بخونم، و آیا بهم اینجوری ویزا میدان ؟

ممنون
ک.ب

برای این که زبان را در فرانسه بخونید بله راه هست اما بخش فرهنگی من گفت احتمال ویزا گرفتن خیلی کمه . ویزاهای زیادی رد میشن

anishtain4
07-03-2010, 12:01 AM
برای این که زبان را در فرانسه بخونید بله راه هست اما بخش فرهنگی من گفت احتمال ویزا گرفتن خیلی کمه . ویزاهای زیادی رد میشن

احتمال گرفتن ویزا برای تحصیلات تکمیلی هم 50% هست؟

anishtain4
07-03-2010, 12:02 AM

احتمال گرفتن ویزا برای تحصیلات تکمیلی هم 50% هست؟

arash-iran
07-04-2010, 10:57 PM
اینکه گفتید احتمال گرفتن ویزا خیلی کمه، منظورتون کسایی بودن که می خوان فرانسه رو اونجا (تو خود فرانسه) بخونن یا کلا همه لیسانس ها اینجوریه؟

arash-iran
07-04-2010, 10:57 PM
اینکه گفتید احتمال گرفتن ویزا خیلی کمه، منظورتون کسایی بودن که می خوان فرانسه رو اونجا (تو خود فرانسه) بخونن یا کلا همه لیسانس ها اینجوریه؟

Forel
07-05-2010, 01:41 PM
کلن برای همه مسئله ی 50 50 بودن ویزا صادقه.

Cyanide
07-12-2010, 09:10 PM
با توجه به اینکه دیپلمه هستم و سوم دبیرستان رو تموم کردم و مدرک زبان هم ندارم , میتونم برای فرانسه اقدام کنم ؟ اصلا می ارزه اقدام کنم ؟؟

shahrzad
07-14-2010, 09:26 AM
سلام
من تازه عضو شدم البته دارم برای مهاجرت به کبک اقدام میکنم.از اونجایی که مجسمه ساز هستم میخواستم بپرسم چطور میشه دورههای کوتاه مدتی رو در این زمینه در فرانسه پیدا کنم.فکر نکنم مشکل ویزا داشته باشم .
لطفا" اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه....................

Mina_Sh
07-17-2010, 12:30 PM
برای ویزا چطور؟

من کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک با معدل 7/17 و 5 تا مقاله ISI دارم یکی از استادا تو دانشگاه Lille بصورت غیر رسمی منو accept کرده، موضوع پایان نامه رو هم مشخص کرده و گفته باید study plan رو آماده کنم ولی گفته پذیرش نهایی منوط به تایید دانشگاه و labratory هست.
سوالم اینه که آیا برای گرفتن ویزا داشتن مدرک زبان فرانسه اجباری است؟

hassanrouhi
07-17-2010, 02:07 PM
منم همينو سوال دارم.البته براي ارشد. براي پذيرش براي ارشد مدرك زبان نيازه؟

Dijon
07-18-2010, 11:06 AM
در صورتي كه در نامه پذيرش دانشگاه، زبان تحصيل ذكر شده باشد. مدرك آن زبان را مي خواهند. مثلا سفارت از من مدرك آيليتس خواست.

halandoon
07-18-2010, 02:41 PM
کاربران گرامی، مطالب پینگلیش حذف گردید.
لطفاً یک بار دیگر مقررات فروم (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?t=222) را مطالعه فرمایید.

**لطفاً سوالات مربوط به روادید رو در تاپیک مربوطه بپرسید. ممنونم.

anishtain4
07-18-2010, 10:23 PM
تو نامه پذیرش من توضیحی راجع زبان پذیرش نیومده. اگه نامه انگلیسی باشه یعنی برنامه انگلیسی هستش و از شما در همون رابطه مدرک می خوان. ارشد و دکتری هم فرقی نداره. مینا خانم منم از لیل پذیرش گرفتم و دنبال کارام هستم، مکانیکم هستم و کورسام انگلیسی هستن. به احتمال زیاد برای شما هم همینطوریه. پروسه گرفتن پذیرش هم خیلی کم دردسره، البته اگه شما هم لیل 1 باشید.

pushnetala
07-26-2010, 11:04 AM
کمکم کنید خواهشا

کارشناسی مکانیک معدل 16 از دانشگاه ازاد با رزومه خوب متولد 63 هستم

الان 26 سالمه 2سال نیم تجربه کاری مهندس مشاور تجهیزات هیدرومکانیک سد در شرکت مهاب قدس دارم

برای فوق دانشگاه فرانسه هزینه تحصیلی سالانه دورو بر 4500 یورو به پایین عاجزانه کمک میخوام چه دانشگاهایی البته خوب برم (زبان دوره انگلیسی یا جوری باشه اشکال نداشته باشه فرانسه اونور یاد بگیرم)

تافل دادم

فرانسه اصلا نمیدونم

شنیدم طول دوره فوق 4ساله یعنی 2 ساه ندارن اصلا؟

اکه 2ساله دارن لطف کنید اینو بهم بگین

یه دنیا ممنون

Hesamavr
07-26-2010, 02:22 PM
کمکم کنید خواهشا

الان 26 سالمه 2سال نیم تجربه کاری مهندس مشاور تجهیزات هیدرومکانیک سد در شرکت مهاب قدس دارم

برای فوق دانشگاه فرانسه هزینه تحصیلی سالانه دورو بر 4500 یورو به پایین عاجزانه کمک میخوام چه دانشگاهایی البته خوب برم (زبان دوره انگلیسی یا جوری باشه اشکال نداشته باشه فرانسه اونور یاد بگیرم)

تافل دادم

فرانسه اصلا نمیدونم

یه دنیا ممنون

بگذار نمره تافلت بیاد ببینیم چنده. نخیر این حرف درست نیست. من تا حالا فوق لیسانس چهارساله هیچ جا ندیدم. این قدر به حرف بقیه حساب باز نکن. تدریس به انگلیسی هم هست ولی خوب زبان فرانسه دونستن مهمه.

GODO
07-27-2010, 01:25 AM
سلام
میخواستم ببینم سفرت فرانسه برای کالج زبان ویزا میده ؟ اصلا همچین چیزی برای فرانسه مرسوم هست ؟( که طرف بره یه دوره ی زبان اونجا بگذرونه و بعد بره دانشگاه ) چون در مورد انگلیس این پروسه هست...و سفارت هم اگر مشکلی پیش نیاد راحت ویزا میده !

pushnetala
07-27-2010, 05:50 PM
کمکم کنید خواهشا

تافل دادم

فرانسه اصلا نمیدونم

یه دنیا ممنون

بگذار نمره تافلت بیاد ببینیم چنده. نخیر این حرف درست نیست. من تا حالا فوق لیسانس چهارساله هیچ جا ندیدم. این قدر به حرف بقیه حساب باز نکن. تدریس به انگلیسی هم هست ولی خوب زبان فرانسه دونستن مهمه.

تافل اولی 75 شدم این دومی 80-85 میشم ایشلا

یکم دانشگاه ها میگردم قاطی کردم

اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

Hamid_GHB
07-28-2010, 01:10 PM
سلام
دوست عزیز شما برای تحصیل به زبان فرانسه دانشگاه حتماً ازتون گواهی زبان می‌خواد برای دادن پذیرش به اصطلاح خودشون Attestation می‌خوان.
دوماً حتی اگر دانشگاه به شما پذیرش بده برای گرفتن ویزا کارتون سخته چون سفارت فرانسه اگر برای تحصیل بخواهید برید حتماً یکی از مدارک DELF & DALF & TCF رو ازتون می‌خواد. من چون خودم این پروسرو دارم طی می‌کنم دقیقاً در جریانم و می‌دانم برای رشته‌های فنی باید حد اقل سطح 3 از 6 سطح رو در آزمون tcf بیاورید.

hassanrouhi
07-30-2010, 07:00 PM
براي ارشد كه ميگن مدرك زبان نمي خوان؟ درسته؟

basy
07-31-2010, 07:16 PM
براي ارشد كه ميگن مدرك زبان نمي خوان؟ درسته؟

نخیر درست نیست. جواب Hamid درسته.

anishtain4
08-02-2010, 10:57 PM
بستگی داره که زبان دانشگاهت چطوری باشه دانشگاه من زبانش انگلیسی هست و سفارت هم ازم مدرک فرانسه نخواست

Hamid_GHB
08-03-2010, 11:04 AM
سلام
من نامه وزارت علوم رو گرفتم و دارم پاسپورتم رو می گیرم. حالا از بخش فرهنگی سفارت فرانسه وقت گرفته‌ام می‌خواستم لطف کنید بگید مراحل اونجا چه جوریه و چه کاری باید بکنم تا بتونم ویزا بگیرم؟
اگر روند کار رو بگید خیلی کارم جلو می‌افته
در ضمن وقت گیری برای خود سفارت فرانسه رو هم اگر بگید و مراحل اونجا رو هم اگر بگید ممنون می‌شم
کلا اگر نکته دیگری هست لطف کنید بگید
ممنون

Comboy
08-06-2010, 04:34 AM
سلام،
من الان مشغول تحصیل در دوره لیسانس تو کشور قبرس هستم، اولش به خاطر سطح علمی می خواستم از اینجا برم، برای همین هم سال پیش چند جا اقدام کردم. ولی به خاطر شانس پایین ترانسفر همه رو ریجکت شدم.
الان بیشتر نظرم روی تحصیل در دانشگاهی هست که خرجش پایین باشه و بشه بعد تو اون کشور اقامت گرفت.
اینجا که هستم برای بورس اقدام کردم و همزمان دارم فرانسوی خودم را ادامه می دم.
راستش اگه تحصیل تو فرانسه هزینه بالایی نداشته باشه و بشه با کار کردن خرج تحصیل رو داد، و از طرف دیگه موندن طولانی تر برای گرفتن اقامت دایم امتیاز محسوب بشه، حاضرم حتی در صورت گرفتن بورس اینجا، موقعی که امتحان فرانسوی را دادم، بیام از اول لیسانس فرانسه بخونم.

مسئله موندن تو کشور میزبان برام خیلی مهم تر از رنکینگ و سطح مدرکه.

anishtain4
08-07-2010, 10:48 AM
سلام
من نامه وزارت علوم رو گرفتم و دارم پاسپورتم رو می گیرم. حالا از بخش فرهنگی سفارت فرانسه وقت گرفته‌ام می‌خواستم لطف کنید بگید مراحل اونجا چه جوریه و چه کاری باید بکنم تا بتونم ویزا بگیرم؟
اگر روند کار رو بگید خیلی کارم جلو می‌افته
در ضمن وقت گیری برای خود سفارت فرانسه رو هم اگر بگید و مراحل اونجا رو هم اگر بگید ممنون می‌شم
کلا اگر نکته دیگری هست لطف کنید بگید
ممنون

شما اول نامه ی پذیرشت رو به شماره 02122803538 فکس کن، بعد زنگ بزن به شماره 02122292282 وقت بگیر برای گرفتن فرمها. بعد اون دیگه همه چیز قدم به قدم مشخصه. فقط برای ترجمه که باید حتما به فرانسه باشه فقط بده آقای کاشیگر که مترجم رسمیه سفارته (آقای میردامادی الان استرالیاست) چون تایید دادگستری، امورخارجه و خود سفارت رو نمی خواد خیلی سریعتر حاضر میشه و هزینش هم کمتره. توضیح اینکه شما مفتی هم ترجمه کنی بیرون سفارت برا تایید اینقدر ازت می گیره که نصرفه و میگه برو چهار روز دیگه بیا.
اگه وقت کنم سعی می کنم ویکی مربوط به فرانسه رو تکمیلش کنم

nazila
08-12-2010, 10:16 PM
سلام کسی میدونه کدوم دانشگاههای فرانسه واسه مستر مهندسی پزشکی بیوالکتریک خوبه یا اصلا کشور مناسبی واسه این رشته هست؟

jz_singer
08-13-2010, 03:27 PM
سلام دوستان...من میخوام برای سال آینده یعنی سپتامبر 2011 از یکی از دانشگاه های خوب فرانسه پذیرش بگیرم واسه مستر 2 نرم افزار و تازه می خوام زبانو شروع کنم...اگه کسی میدونه بهم بگه حداکثر من کی باید آزمون زبانو بدم؟باید tcfبدم یا همون delfیا dalf؟کلا ددلاین ارسال مدارک کی هست؟و از اونجایی که ثبت نام اکثر دانشگاه ها آنلاین هست آیا مدارک دیگر باید جدا ارسال بشه؟آیا گواهی اشتغال به تحصیل در سال آخر کافیه به جای ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات؟...اگه ترجمه ها انگلیسی باشه اشکالی داره؟..آیا نیازی به آزمونهای تافلو آیلتس هست؟توی پاریس اقوام من زیادن،آیا اونا میتونن توی گرفتن پذیرش یا ویزاکمکم کنن؟...معدل کارشناسیمم بالای 15 هستش...ممکنه مدرکمو مستر 1 حساب کنن؟....ممنون میشم جوابمو بدین...ببخشید سوالام زیاد شد....

basy
08-13-2010, 07:14 PM
دد لاین ها حدودا اسفند تا خرداد هستن. شما باید حداکثر بهمن یا اسفند امتحان زبان بدین.این که کدوم امتحان رو بدین فرقی نداره. مهم اینه که چه نمره و سطحی بیارین. اگه الان از صفر می خواید شروع کنید و می خواید دوره های فرانسه زبان برید باید حداقل ب1 قبول بشید و بنا بر این یه کمی کارتون سخته. ولی اگه با علاقه و پشتکار کار کنید انشالا میتونید.البته دلف و دلف رو نمی تونین امتحان بدین (فقط دو بار در سال هست و به برنامه شما نمی خوره) همچنین TCF این مزیت رو داره که جوابش یک ماهه میاد.
مسلما مدراک باید علاوه بر ثبت نام آنلاین، پست هم بشه (مث همه جا!)
اگه بخواین برای دوره های فرانسه اقدام کنین توی چند تا اپلیکیشن فرم دیدم که قید شده که ترجمه فرانسه باید باشه (حالا خداییش این سوال مهمی هست؟)
اقوامتون هم اگه حقوقشون از یه حدی بیشتر باشه (تمکن مالی) می تونن ضمانت مالی شما رو به عهده بگیرن و شما دیگه نیاز نیست 6000 یورو رو بذارین بانک و حواله کنین و این درد سر ها...همینطور وقتی رفتین فرانسه به عنوان گارانتور میتونن بهتون کمک کنن (اگه بخواین خونه اجاره کنین یا خیلی چیزای دیگه...)
این که مستر 1 حساب می کنن یا نه نمیشه با قاطعیت گفت.فکر کنم حداقل تجربه بچه های این فروم نشون داده که کمتر این اتفاق میفته و عمدتا به لیسانس های ایران پذیرش فوق دو ساله میدن.می تونید برید تو سایت رشته و ببینید در سال ام 1 چی می خونن اگه شبیه واحد هاییه که شما پاس کردید ممکنه قبول کنن.

basy
08-13-2010, 07:47 PM
سلام کسی میدونه کدوم دانشگاههای فرانسه واسه مستر مهندسی پزشکی بیوالکتریک خوبه یا اصلا کشور مناسبی واسه این رشته هست؟

فکر کنم اینکه بگیم فلان کشور صنعتی و پیشرفته (..چه می دونم،ژاپن،فرانسه، آلمان،انگلیس،هلند،...) برای رشته من کشور مناسبی هست یا نه، یه سوال عجیبی هست که توی این فروم هم زیاد تکرار میشه. وقتی کشوری (در این مورد فرانسه) پنجمین تولید کننده علم -از نظر تعداد پابلیکیشن های علمی- در جهان هست و تا حالا 44 تا جایزه نوبل رو در رشته های مختلف علمی برده و قدمت دانشگاههاش حتی تا 800 سال هم هست و چه و چه ...ما برگردیم بپرسیم آیا این کشور برای اینکه من برم فوق بخونم جای مناسبی هست یا نه؟ علم و تکنولوژی یه چیزیه که به هم پیوسته است مثلا کشوری که قطب صنایع هوا و فضا در اروپاست آیا میتونه در زمینه عمران ضعیف باشه؟ مسلما نه. چون همه این رشته ها در واقع به هم کلاف هستن و ریشه های اصلی که باعث پیشرفت علمی و تکنولوژیکی یک کشور میشه یکی هستند. هیچ کشور صنعتی ای وجود نداره که بشه گفت در این زمینه "قطب" هست و تو دنیا یکه ولی تو این رشته "ضعیفه!"
این حرف فقط در صورتی معنا داره که شما جزو مثلا 100 نفر اول این رشته در دنیا باشید. که در اینصورت بله این حرف در اون سطح علمی معنی پیدا میکنه. که اگه کسی در همچین سطحی باشه دیگه نیازی نداره اسم اون کشور و دانشگاه رو از کسی بپرسه!
بنا بر این واقع بین باشیم.

nazila
08-14-2010, 02:58 AM
اگه قسمت اول سوالم رو جواب بدین ممنون میشم.

Comboy
08-14-2010, 03:13 PM
دد لاین ها حدودا اسفند تا خرداد هستن. شما باید حداکثر بهمن یا اسفند امتحان زبان بدین.این که کدوم امتحان رو بدین فرقی نداره. مهم اینه که چه نمره و سطحی بیارین. اگه الان از صفر می خواید شروع کنید و می خواید دوره های فرانسه زبان برید باید حداقل ب1 قبول بشید و بنا بر این یه کمی کارتون سخته. ولی اگه با علاقه و پشتکار کار کنید انشالا میتونید.البته دلف و دلف رو نمی تونین امتحان بدین (فقط دو بار در سال هست و به برنامه شما نمی خوره) همچنین TCF این مزیت رو داره که جوابش یک ماهه میاد.

دالف اواسط بهاره، و گفتین تا خرداد ددلاین داریم. می دونم نتیجه اش حدود دو ماه طول میکشه.
ولی اگه از طریق موسسه اقدام کنم چی؟ نمی تونم امتحان وسط بهار را بدم و با نتیجه همون برای پذیرش اقدام کنم؟
آخه موسسه ها می گن، شما با مدرک زبان بیا، ما زودی کار رو درست می کنیم. خوب اونها هم می دونن امتحانش دو بار در ساله.

nimaormani
08-14-2010, 05:06 PM
کسی در مورد شهر و دانشگاه لیل اطلاعاتی داره؟

hassanrouhi
08-15-2010, 12:02 AM
من كاملا گيج شدم:mad::mad::mad::mad:
تو بعضي از سايت ها نوشته مدرك زبان براي مقطع ليسانسه.براي ارشد و دكترا حذف شده.اينجا نوشته مي خواد.چي كار كنم
اگه مدرك ميخواد چه سطحي از دلف؟

jz_singer
08-15-2010, 03:40 AM
ممنونم....اگه بخوام TCF امتحان بدم که آزمونش هر دوماه یکبار برگزار میشه حتما باید tcf publique امتحان بدم یا اون سه تا tcf دیگه رو هم میتونم امتحان بدم؟...رنکینگ دانشگاههای دنیا رو که دیدم دانشگاه(UPMC(universitie de paris 06 که از زیرمجموعه های سوربن بود بهترین دانشگاه فرانسه بود و رتبه 90 دنیا رو داشت(30 دانشگاه اول همه آمریکایی هستند)...اگه با این دانشگاه آشنایی دارین به نظر شما چقدر امکان پذیرش واسه من وجود داره؟معدلم بالای 15 هستش و سعی میکنم بالای 16 بشه تا فارغ التحصیلی! سی وی خوبی هم ندارم!!...اگه یکی دوتا مقاله ISI بنویسم تا 6 ماهه دیگه مورد قبول ISI قرار میگیره که سی ویمو ترقی بدم؟!

basy
08-15-2010, 07:04 AM
دالف اواسط بهاره، و گفتین تا خرداد ددلاین داریم. می دونم نتیجه اش حدود دو ماه طول میکشه.
ولی اگه از طریق موسسه اقدام کنم چی؟ نمی تونم امتحان وسط بهار را بدم و با نتیجه همون برای پذیرش اقدام کنم؟
آخه موسسه ها می گن، شما با مدرک زبان بیا، ما زودی کار رو درست می کنیم. خوب اونها هم می دونن امتحانش دو بار در ساله.

ببینید شما میگید امتحان اواسط بهاره و نتایجش حدودا دو ماه بعد میاد (که برای من این دو ماه شد سه ماه و اندی، بهار پارسال!تازه یه ورق A4 الکی بهتون میدن و مدرک اصلی که شکل مدرکه 5-6 ماه دیگه میاد!!) و ددلاین هم تا خرداد داریم می بینید که همش بحث حدود و تقریب و دیر ترین ددلاین ها و ...هست. من اگه باشم با همچین برنامه ی پر از اما و اگری، جلو نمی رم. حالا چه اصراری دارین که دلف بدید خب TCF که هم راحت تره (صحبت کردن نداره) هم تستیه بدون نمره منفی (شانستون رو هم میتونید امتحان کنید) هم هر ماه برگزار میشه جوابشم یه ماه تا 40 روز بعد میاد.همه دانشگاهها هم قبولش دارن.
راجع به موسسه ها نمی دونم. این طرز جواب دادن بازاری هاست دیگه. وقتی نمی تونن کاری کنن مستقیم نمی گن که مشتری بپره! بعدش هم گویا گفتن مدرک زبان! که خب فقط دلف نیست...

basy
08-15-2010, 07:21 AM
ممنونم....اگه بخوام TCF امتحان بدم که آزمونش هر دوماه یکبار برگزار میشه حتما باید tcf publique امتحان بدم یا اون سه تا tcf دیگه رو هم میتونم امتحان بدم؟...رنکینگ دانشگاههای دنیا رو که دیدم دانشگاه(UPMC(universitie de paris 06 که از زیرمجموعه های سوربن بود بهترین دانشگاه فرانسه بود و رتبه 90 دنیا رو داشت(30 دانشگاه اول همه آمریکایی هستند)...اگه با این دانشگاه آشنایی دارین به نظر شما چقدر امکان پذیرش واسه من وجود داره؟معدلم بالای 15 هستش و سعی میکنم بالای 16 بشه تا فارغ التحصیلی! سی وی خوبی هم ندارم!!...اگه یکی دوتا مقاله ISI بنویسم تا 6 ماهه دیگه مورد قبول ISI قرار میگیره که سی ویمو ترقی بدم؟!

1- آره حتما باید TCF poublique باشه.
2-در مورد استناد به رنک ها کمی محتاط باشید!
در مورد رنک زیاد تو این فروم بحث شده. فقط اینو در نظر داشته باشین که در فرانسه چون آموزش دولتی هست، (همینطور در آلمان و...) شما "دانشگاه نخبگان"ای نمی بینید. همینطور "دانشگاه دکان!" هم نمی بینید. در حالیکه در کشور هایی که تحصیل با پول دانشجو و بدون نظارت دولت هست مثل انگلیس یا امریکا از یه طرف دانشگاه نخبگان رو دارید مثل کمبریج و هاروارد و از طرف دیگه کلی دانشگاه که حتی ایران مدرکشون رو ارزیابی نمیکنه.بنا بر این در فرانسه سطح دانشگاهها فاصله نجومی با هم نداره. و همینطور باید بگم خود فرانسه دانشگاههای خودش رو رتبه بندی میکنه.یه رتبه بندی معتبر از اکول های مهندسی رو من توی فروم فرانسه گذاشتم.
3-راجع به شانس پذیرشتون من نظر کارشناسی(!) ندارم.راجع به مقاله شما اگر مطلبتون آمادست فقط باید بنویسین و سابمیت کنین خب هر چه سریعتر اینکارو بکنین. اگه دیر چاپ بشه هم اونقدر مهم نیست.معمولا استادای خوب ارزش کار رو براحتی می فهمن و نیازی به اسم دهن پر کن (البته بیشتر در ایران) ISI ندارن. معدلتون که خوبه، سطح زبان و سی وی تون هم خوب باشه ایشالا پذیرش رو میگیرین.امید داشته باشین!

basy
08-15-2010, 08:57 AM
من كاملا گيج شدم:mad::mad::mad::mad:
تو بعضي از سايت ها نوشته مدرك زبان براي مقطع ليسانسه.براي ارشد و دكترا حذف شده.اينجا نوشته مي خواد.چي كار كنم
اگه مدرك ميخواد چه سطحي از دلف؟

حق دارین که گیج بشین، من تا جاییکه می دونم جمع بندیش اینه:

برای دکترا- قبلا قانونا دانشگاهها نمی تونستن بدون مدرک زبان به کسی پذیرش بدن ولی در سالهای اخیر این قانون عوض شده و استاد یا دانشگاه اگه بخواد، میتونه بدون مدرک زبان فرانسه بهتون پذیرش بده. والبته خیلی ها هم نمی خوان! و هنوز ازتون یه سطحی از زبان فرانسه رو می خوان که از A2 (در حد مکالمات حیاتی روزمره) تا C1 متغیره.

برای ارشد (غیر از حقوق و رشته های بالینی و ...)-برای دوره های فرانسه زبان بعضی ها B2 و بعضی B1 و بعضی بینابین (مثلا B1 با نمره شنیداری بالای 300 در TCF) می خوان. بعضی هم هیچ سطحی رو مشخصا قید نکردن و فقط گفتن مدرک آشنایی خوب با زبان فرانسه.که اصولا منظور نمی تونه کمتر از B1 باشه. به عنوان جمع بندی: اگه با B2 اپلای کنید خیالتون راحته. اگر B1 دارید هم بعضی دانشگاهها می تونید اپلای کنید.
باید این رو هم بگم که: بعضی موارد بوده که دانشگاه بدون مدرک زبان (در دوره های فرانسه زبان)پذیرش داده که گویا سفارت در همچین مواردی ازتون مدرک (همون B1 یا B2) می خواد و بدون اون احتمال ویزا خیلی میاد پایین.

برای ارشد به زبان انگلیسی-برای پذیرش که نیاز به مدرک فرانسه ندارید. ولی برای ویزا به بعضی دوستان گفتن مدرک زبان هم مهمه و اگه دارید بیارید به بعضی هم نگفتن. ولی فکر کنم گروه دوم بیشتر هستن.

برای لیسانس: حتما باید فرانسه بلد باشید. حداقل سطح C1.

arash-iran
08-15-2010, 10:08 AM
حق دارین که گیج بشین، من تا جاییکه می دونم جمع بندیش اینه:
..........
برای لیسانس: حتما باید فرانسه بلد باشید. حداقل سطح C1.
این که میگین C1 برای لیسانس( حداقل!) از کجا می دونید؟ سایت رسمی اینو گفته؟ اگه گفته لطف کنید آدرسشو بدبد اینجا. چون من تو خیلی از سایت ها دیدم که B2 می خواد.
بیا! شاهد از غیب رسید! دانشگاه لیون 3 :
TCF Tout Public niveau B2 minimum
# TCF DAP : niveau B1 minimum et 9/20 (uniquement dans le cadre de la DAP)
توی این فروم هم راجع به سطح زبان فرانسوی برای دوره لیسانس بحث شده:
http://www.bladi.net/forum/214701-tcf-dap-niveau-b1/index3.html

hassanrouhi
08-15-2010, 11:18 AM
پس به نظرتون من كه مي خوام براي ارشد الكترونيك اپلاي كنم بايد b2داشته باشم؟ اينكه سخت شد.اخه يه سال وقت دارم.ميشه گرفت تو يه سال؟

basy
08-15-2010, 12:17 PM
این که میگین C1 برای لیسانس( حداقل!) از کجا می دونید؟ سایت رسمی اینو گفته؟ اگه گفته لطف کنید آدرسشو بدبد اینجا. چون من تو خیلی از سایت ها دیدم که B2 می خواد.
بیا! شاهد از غیب رسید! دانشگاه لیون 3 :
TCF Tout Public niveau B2 minimum
# TCF DAP : niveau B1 minimum et 9/20 (uniquement dans le cadre de la DAP)
توی این فروم هم راجع به سطح زبان فرانسوی برای دوره لیسانس بحث شده:
http://www.bladi.net/forum/214701-tcf-dap-niveau-b1/index3.html

من این رو خیلی وقت پیش تو یکی از فایل های فارسی سایت سفارت خوندم.(متاسفانه چون من اطلاعات مربوط به لیسانس رو نگه نمی دارم الان منبعی ندارم که بگم) ولی خب مثلا اگه رشته به رشته و دانشگاه به دانشگاه این شرط فرق بکنه، بالاخره اونا برای اینکه ملت یه ایده ای دستشون بیاد یه سطحی رو ذکر می کنن.چون نه میتونن تک تک دانشگاهها رو بگن و نه می خوان که جواب مبهم بدن و بگن "از دانشگاه به دانشگاه فرق داره".ولی باید اینو بدونید که تمام اطلاعاتی که توی این سایت های General information می ذارن جنبه Indicative داره و اطلاعات هر چی کلی تر بشه دقتش کمتر میشه.تو پست قبلی دوستمون گفته بود کلا با این شرایط زبان گیج شده من خواستم یه جمع بندی کلی بکنم. اونجا C1 رو گفتم. حالا اگه ما بیایم اینجا بگیم برای لیسانس B2 کافیه فردا یکی که میخواد بره لیسانس حقوق یا پزشکی بخونه شاهد میاره(!) که C1 می خواد!!
مسلما هر کسی باید اطلاعات دقیق و نهایی که مبنای تصمیم گیریش هست رو مستقیما از سایت دانشگاه بگیره. حالا شما اگه از سایت خود دانشگاه دیدین خوب مسلما معتبر تره و رو همین بیشتر حساب کنین تا چیزایی که در سایت های General (از جمله این فروم) میبینین.  

basy
08-15-2010, 12:23 PM
پس به نظرتون من كه مي خوام براي ارشد الكترونيك اپلاي كنم بايد b2داشته باشم؟ اينكه سخت شد.اخه يه سال وقت دارم.ميشه گرفت تو يه سال؟

من که گفتم با B1 هم میشه اپلای کرد. ولی صادقانش فکر کنم گرفتن B2 (اگه از صفر شروع کنین) تو این فاصله که با احتساب زمانینکه که باید امتحان زبان بدین و نتیجش بیادو ...چیزی حدود 8-9 ماه هست واقعا بعیده. ولی برای B1 حداکثر تلاشتون رو بکنین.ایشالا میشه.

arash-iran
08-15-2010, 04:04 PM
من این رو خیلی وقت پیش تو یکی از فایل های فارسی سایت سفارت خوندم.(متاسفانه چون من اطلاعات مربوط به لیسانس رو نگه نمی دارم الان منبعی ندارم که بگم) ولی خب مثلا اگه رشته به رشته و دانشگاه به دانشگاه این شرط فرق بکنه، بالاخره اونا برای اینکه ملت یه ایده ای دستشون بیاد یه سطحی رو ذکر می کنن.چون نه میتونن تک تک دانشگاهها رو بگن و نه می خوان که جواب مبهم بدن و بگن "از دانشگاه به دانشگاه فرق داره".ولی باید اینو بدونید که تمام اطلاعاتی که توی این سایت های General information می ذارن جنبه Indicative داره و اطلاعات هر چی کلی تر بشه دقتش کمتر میشه.تو پست قبلی دوستمون گفته بود کلا با این شرایط زبان گیج شده من خواستم یه جمع بندی کلی بکنم. اونجا C1 رو گفتم. حالا اگه ما بیایم اینجا بگیم برای لیسانس B2 کافیه فردا یکی که میخواد بره لیسانس حقوق یا پزشکی بخونه شاهد میاره(!) که C1 می خواد!!
مسلما هر کسی باید اطلاعات دقیق و نهایی که مبنای تصمیم گیریش هست رو مستقیما از سایت دانشگاه بگیره. حالا شما اگه از سایت خود دانشگاه دیدین خوب مسلما معتبر تره و رو همین بیشتر حساب کنین تا چیزایی که در سایت های General (از جمله این فروم) میبینین.  
آره! من اینو نوشتم چون نوشته بودید حداقلC1. الان اگه یکی بخواد لیسانس اپلای کنه این پستو ببینه سکته می کنه! من به بخش فرهنگی سفارت میل زدم و گفتم و در جواب نوشته بود که برای هر discipline فرق می کنه. یعنی اینجوری نیست که بگیم C1 و دیگه هیچی قبول نکنند.
ضمن اینکه بعضی فایلهای فارسی سفارت اشتباه های بدی دارن. فایلهای فرانسویش خیلی بهتره.

arash-iran
08-16-2010, 11:08 AM
خبر موثق! الان بخش فرهنگی سفارت جواب ایمیلم رو راجع به سطح مورد نیاز زبان فرانسه در مقطع لیسانس اینجوری جواب داد:
C'est mieux d'avoir un niveau B1(une note plus de 350/699 de
préférence et plus de 8/20 sur l'écrit).
Cordialement
دقت کنید که این سطح فقط مختص به رشته فیزیک است و سایر رشته ها سطوح متفاوتی نیاز دارند.

filan_sa
08-16-2010, 06:30 PM
سلام
يه سوال دارم؟ من ليسانس زبان انگليسي با معدل 19.48 رو دارم.شاگرد اول هم هستم.اگه برم فرانسه ارشد بخونم...رشتم اونجا به درد مي خوره؟ميتونم كار پيدا كنم؟زبان فرانسه رو بلدم(3سال كلاس رفتم)
اگه مي گيد رشتم خوب نيست؟چي كار كنم؟ جي بخونم؟ به بهونه تحصيل مي خام اقامت بگيرم.
تورو خدا كمكم كنيد. اينجا واسم پيام بذاريد،كلي ممنونتون مي شم.

يه دنيا ممنون.
اگه رفتم دست همتون و مي گيرم به خدا.

Comboy
08-17-2010, 09:33 PM
ببینید شما میگید امتحان اواسط بهاره و نتایجش حدودا دو ماه بعد میاد (که برای من این دو ماه شد سه ماه و اندی، بهار پارسال!تازه یه ورق A4 الکی بهتون میدن و مدرک اصلی که شکل مدرکه 5-6 ماه دیگه میاد!!) و ددلاین هم تا خرداد داریم می بینید که همش بحث حدود و تقریب و دیر ترین ددلاین ها و ...هست. من اگه باشم با همچین برنامه ی پر از اما و اگری، جلو نمی رم. حالا چه اصراری دارین که دلف بدید خب TCF که هم راحت تره (صحبت کردن نداره) هم تستیه بدون نمره منفی (شانستون رو هم میتونید امتحان کنید) هم هر ماه برگزار میشه جوابشم یه ماه تا 40 روز بعد میاد.همه دانشگاهها هم قبولش دارن.
راجع به موسسه ها نمی دونم. این طرز جواب دادن بازاری هاست دیگه. وقتی نمی تونن کاری کنن مستقیم نمی گن که مشتری بپره! بعدش هم گویا گفتن مدرک زبان! که خب فقط دلف نیست...

هیچ اصراری ندارم قربان،
مرسی از اطلاعاتی که دادین.
اتفاقا همین جمعه داشتم با یکی از دوست های دوران دبیرستانم اسکایپ می کردم که الان آمریکاست. می گفت اصلا از طریق موسسه اقدام نکرده و خودش رفته.
خیلی ممنون باز هم، پس TCF هم این طوری که پست های همین صفحه می بینم ماهی دوبار برگزار میشه.

ویرایش:
اونی که ماهی دو مرتبه هست TCF Blanc هست که فقط برای ارزیابی هست...
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?15712-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-TEF-TEFAQ-DELF-DALF-TCF/page9

حالا من که می خوام برای لیسانس برم باید حتما TCF for DAP را بدم، یا امکان دادن TCF publique هم هست. چون نوشته DAP برای سال اول و دوم لیسانسه و فقط در بهمن برگزار میشه؟

arash-iran
08-17-2010, 11:26 PM
هیچ اصراری ندارم قربان،
مرسی از اطلاعاتی که دادین.
اتفاقا همین جمعه داشتم با یکی از دوست های دوران دبیرستانم اسکایپ می کردم که الان آمریکاست. می گفت اصلا از طریق موسسه اقدام نکرده و خودش رفته.
خیلی ممنون باز هم، پس TCF هم این طوری که پست های همین صفحه می بینم ماهی دوبار برگزار میشه.

ویرایش:
اونی که ماهی دو مرتبه هست TCF Blanc هست که فقط برای ارزیابی هست...
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?15712-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-TEF-TEFAQ-DELF-DALF-TCF/page9

حالا من که می خوام برای لیسانس برم باید حتما TCF for DAP را بدم، یا امکان دادن TCF publique هم هست. چون نوشته DAP برای سال اول و دوم لیسانسه و فقط در بهمن برگزار میشه؟
برای سال اول و دوم لیسانس فقط TCF DAP باید بدین که بخش گفتاری و نوشتاری امتحان publique رو نداره.
Les étudiants qui souhaitent faire des études d’architecture, ou entrer en première ou deuxième année
de licence dans une université française doivent suivre les démarches suivantes :
1 - se procurer le dossier de candidature
2 - déposer ce dossier au service culturel de l’Ambassade de France
3 - passer un test de langue française (le T.C.F-D.A.P)

Comboy
08-18-2010, 09:40 AM
برای سال اول و دوم لیسانس فقط TCF DAP باید بدین که بخش گفتاری و نوشتاری امتحان publique رو نداره.
Les étudiants qui souhaitent faire des études d’architecture, ou entrer en première ou deuxième année
de licence dans une université française doivent suivre les démarches suivantes :
1 - se procurer le dossier de candidature
2 - déposer ce dossier au service culturel de l’Ambassade de France
3 - passer un test de langue française (le T.C.F-D.A.P)

اون وقت اینکه فقط بهمن برگزار میشه را چه کار کنم؟
اگه publique که یه بخش هایی بیشتر داره را بدم، قبول نمی کنن برای سال اول و دوم؟

arash-iran
08-18-2010, 11:56 PM
اون وقت اینکه فقط بهمن برگزار میشه را چه کار کنم؟
اگه publique که یه بخش هایی بیشتر داره را بدم، قبول نمی کنن برای سال اول و دوم؟
خوب باید بهمن امتحان بدید! کلا تا جایی که من فهمیدم شما اون فرم سفید رو پر می کنید و به سفارت تحویل می دید و بعد توی همین آزمون شرکت می کنید و بقیه کارا. من فکر نمی کنم Publique قبول کنن. برای اطلاعات بیشتر با بخش فرهنگی سفارت تماس بگیرید. اگه اطلاعات جدیدی بدست اوردید لطفا ما رو هم بی نصیب نذارین!!

Comboy
08-19-2010, 09:40 AM
خوب باید بهمن امتحان بدید! کلا تا جایی که من فهمیدم شما اون فرم سفید رو پر می کنید و به سفارت تحویل می دید و بعد توی همین آزمون شرکت می کنید و بقیه کارا. من فکر نمی کنم Publique قبول کنن. برای اطلاعات بیشتر با بخش فرهنگی سفارت تماس بگیرید. اگه اطلاعات جدیدی بدست اوردید لطفا ما رو هم بی نصیب نذارین!!

فعلا که ایمیل زدم بهشون. اگه بهمن باشه که قضیه برای امسال تقریبا منتفیه.
یه سرچ بزنم ببینم نمونه سوالهاش چه جوریه. تا بهمن شش ماه هم نیست.

mahyarelc
08-19-2010, 03:38 PM
سلام
اگه میشه فرق بین M1 و M2 رو بگین...برای فوق باید کدوم رو انتخاب کرد؟
یه سوال دیگه:MASTER’S DEGREE IN ENGINEERING توانایی ادامه واسه pdh داره؟باید خود دانشگاهه بگه که میشه یا یه فرم کلی داره؟
اگه میشه یه توضیح کامل بدین
ممنون

basy
08-19-2010, 04:11 PM
سلام
اگه میشه فرق بین M1 و M2 رو بگین...برای فوق باید کدوم رو انتخاب کرد؟
یه سوال دیگه:MASTER’S DEGREE IN ENGINEERING توانایی ادامه واسه pdh داره؟باید خود دانشگاهه بگه که میشه یا یه فرم کلی داره؟
اگه میشه یه توضیح کامل بدین
ممنون

در فرانسه لیسانس سه سال هست که به سال اول تا سومش اصظلاحا میگن L1-L2-L3
فوق لیسانس دو سال هست که به سال اولش میگن M1 و به سال دوم M2
پذیرش در هر کدوم ار این سال ها ممکنه. یعنی مثلا دانشجو میتونه L1 رو یه دانشگاه بخونه و L2 رو یه جای دیگه اپلای کنه و بره
تو سایت هاشون که میرید در قسمت پذیرش لینک هر کدوم از این سال ها جدا هست و مشخصا میتونید برای .ورود به یه سال خاص اقدام کنین
-به بعضی از اپلیکنت ها چون لیسانس در ایران چهار ساله هست پذیرش ورود به ام2 دادن.(یعنی سال دوم فوق) و این مدرک فوق یکساله مورد قبول وزارت علوم هست و باهاش میتونید دکترا بخونید .اما عموما به ایرانی ها هم پذیرش دو ساله میدن (از ام 1)
-- در campus france وقتی رشته های فوق رو سرچ می کنید نوعش رو میزنه (عمدتا ام 2) و بعد در پنجره خلاصه اطلاعات سمت راست طول دوره رو قید میکنه دو سال. در این موارد منظور اینه که اگه پذیرش بگیرید بریا هر دو سال با هم بهتون پذیرش میدن (ام 1 و ام 2) ولی بعضی رشته ها جلوش قید شده M1 یعنی فقط سال اوله. این مدرک رو ایران به عنوان فوق ارزیابی نمی کنه و باهاش هم نمیشه رفت دکترا. ام 1 رو که تموم کردین باید دوباره اپلای کنین (شاید یه دانشگاه دیگه) برای M2.

mahyarelc
08-19-2010, 06:16 PM
ممنون از جوابتون
یه سوال دیگه هم دارم:بجز Master of Science بقیه Masterها توانایی ادامه واسه phd(همون abroad) دارن؟...مثلا master specialise یا master of engineering
من تو همون campus france واسه مستر، electronic رو که search کردم، چهارمین گزینه پیشنهادی Master of science in telecommunications electronics تو paris بود که M1 زده بود...ولی وقتی رفتم تو سایت(البته زبون رو انگلیسی کردم) و اطلاعاتو خوندم، چیزی از master1 بودن ننوشته بود و نوشته Master Degree's in eEngineering و تو pdf اش نوشته بود 24 ماهه است دوره
http://www.ece.fr/en/academics/graduate-engineering-school/courses/telecoms-networks-major.php
ولی هیچ جا نگفته میشه واسه phd بعدش رفت یا نه...یعنی این 24 ماهه معادل همون master1 میشه؟

basy
08-20-2010, 05:34 AM
من سایت رو نگاه کردم. این صفحه مربوط به کل این دوره (ام 1 و ام2) هست. واضحه .خودشم اومده سال اول و دوم رو جدا کرده گفته برای سال اول این گرایش ها رو میتونی بخونی برای سال دوم اینها. ولی اگه شما از لینک کمپوس فرانس دیدی که زده ام 1 خب یعنی دوره ام1 رو توی کمپوس فرانس معرفی کردن. حالا چرا ام2 معرفی نشده من نمی دونم.
اینکه میتونی بری دکترا یا نه من جواب قطعی ندارن . اصولا اگه ام 2 مستر recherche داشته باشی میتونی بری دکترا . با مستر professionnel هم میشه ولی کمتر احتمالش هست. ولی به نظم عجیبه که خودش هیچ اشاره ای به ادامه در دکترا نکرده. یه ایمیل بهشون بزن.

m-k
08-20-2010, 01:09 PM
سلام
لطفا کمک کنید
من 19 سالمه و دیپلم و پیش تجربی دارم
آیا می نونم برا ی فرانسه پذیرش بگیرم(البته در رشته ی پزشکی)

ممنون

basy
08-20-2010, 02:01 PM
سلام
لطفا کمک کنید
من 19 سالمه و دیپلم و پیش تجربی دارم
آیا می نونم برا ی فرانسه پذیرش بگیرم(البته در رشته ی پزشکی)

ممنون

اگه یه کم دقیق تر فروم رو بررسی می کردین میدیدن که یه تاپیک به همین نام وجود داره "پزشکی در فرانسه" و بهتر بود سوالاتون رو اونجا میپرسیدید و سوال و جواب های قبلی رو می خوندید چون جواب سوالتون توش هست:
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?5343-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87

pushnetala
08-20-2010, 04:07 PM
کمکم کنید خواهشا

تافل دادم

فرانسه اصلا نمیدونم

یه دنیا ممنون

http://www.applyabroad.org/forum/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط Hesamavr http://www.applyabroad.org/forum/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?p=270666#post270666)

تافل اولی 75 شدم این دومی 80-85 میشم ایشلا

basy
08-20-2010, 05:40 PM

اگر موردی تر بگید که چه راهنمایی می خواهید بچه ها بهتر میتونن کمکتون کنن.
ضمنا چون حدس می زنم سوالاتون راجع به دوره های انگلیسی زبان هست، بهتره سوالاتون رو تو تاپیک "دانشگاههای فرانسه--Master به زبان انگلیسی" بپرسید که هم خودتون در جریان سوالات تا اینجا قرار بگیرین هم سوال و جواب شما با طبقه بندی بهتری تو سایت ثبت بشه که بچه هایی که در آینده میان و مثل شما دنبال اطلاعات هستن بتونن راحت چیزی که میخوان رو پیدا کنن.

Comboy
08-21-2010, 04:04 PM

فعلا که ایمیل زدم بهشون. اگه بهمن باشه که قضیه برای امسال تقریبا منتفیه.
یه سرچ بزنم ببینم نمونه سوالهاش چه جوریه. تا بهمن شش ماه هم نیست.

TCF کارا باید DAP بدن برای سال اول و دوم. این جواب ایمیل از بخش فرهنگی سفارت:

Bonjour,

Si vous voulez commencer dès la première année, il faut passer le TCF-DAP. M^me en validant la première année en Iran, pour continuer vos études, vous êtes obligé de commencer dès la première année, car le système de transfert n'existe pas.

Cordialement

خوب کار یه کم سخت شد، باید اسپند دود کنیم.:cool:

lilaa
08-21-2010, 10:28 PM

bac دیپلمه و نه لیسانس !!!!!!!!

filan_sa
08-25-2010, 12:03 PM
آقا اينا رو ول كنين .... يكي بگه تو مصاحبه چي مي پرسن ؟ گير ميدن ؟

filan_sa
08-25-2010, 12:25 PM
گواهی ساعت نمی دونم تو ویزا دادن شاید تاثیر بذاره. اما شما نگفتی چقدر فرانسه می دونی؟ من بعد از 8 تزم ( 8تزم هز کدوم 2.5 ماه و 20 جلسه 2 ساعته بود) امتحان دادم .
تو ایران کانون زبان مسئول برگزاریه سالی 2 بار - اردیبهشت و آبان- در ایران برگزار می شه. ثبت نام تو مهر و فروردینه و چند ماه طول می کشه گواهی موقت بیاد فکر کنم 2 - 3 ماه چند ماه بعد هم گواهی اصلی می آید. برای قبولی باید از 100 مینیمم 50 بگیری :)
موفق باشی
من فکر می کنم اینکه فرانسه بدونی تو ویزا دادن تاثیر + داره:D:cool:
ببخشيد ميشه راهنمايي كنيد واسه امتحان delf چه كتاب هايي را بايد خوند؟

filan_sa
08-25-2010, 12:47 PM
سلام
دوست عزیز شما برای تحصیل به زبان فرانسه دانشگاه حتماً ازتون گواهی زبان می‌خواد برای دادن پذیرش به اصطلاح خودشون Attestation می‌خوان.
دوماً حتی اگر دانشگاه به شما پذیرش بده برای گرفتن ویزا کارتون سخته چون سفارت فرانسه اگر برای تحصیل بخواهید برید حتماً یکی از مدارک DELF & DALF & TCF رو ازتون می‌خواد. من چون خودم این پروسرو دارم طی می‌کنم دقیقاً در جریانم و می‌دانم برای رشته‌های فنی باید حد اقل سطح 3 از 6 سطح رو در آزمون tcf بیاورید.

من گيج شدم واقعا. ليسانس زبان انگليسي با معدل 19.48 دارم.مي خوام master انگليسي بخونم.IELTS / TOFEL/ DELF / Tct
كدومشو واسه پذيرش يا سفارت مي خوان ؟ هر كي يه چي ميگه ...كمك كنيد تورو خدا .فرانسه بلدم.معدل ليسانسم هم 19
هست

filan_sa
08-25-2010, 01:39 PM
مسلما مدراک باید علاوه بر ثبت نام آنلاین، پست هم بشه (مث همه جا!)
اگه بخواین برای دوره های فرانسه اقدام کنین توی چند تا اپلیکیشن فرم دیدم که قید شده که ترجمه فرانسه باید باشه (حالا خداییش این سوال مهمی هست؟)
اقوامتون هم اگه حقوقشون از یه حدی بیشتر باشه (تمکن مالی) می تونن ضمانت مالی شما رو به عهده بگیرن و شما دیگه نیاز نیست 6000 یورو رو بذارین بانک و حواله کنین و این درد سر ها...همینطور وقتی رفتین فرانسه به عنوان گارانتور میتونن بهتون کمک کنن (اگه بخواین خونه اجاره کنین یا خیلی چیزای دیگه...)
این که مستر 1 حساب می کنن یا نه نمیشه با قاطعیت گفت.فکر کنم حداقل تجربه بچه های این فروم نشون داده که کمتر این اتفاق میفته و عمدتا به لیسانس های ایران پذیرش فوق دو ساله میدن.می تونید برید تو سایت رشته و ببینید در سال ام 1 چی می خونن اگه شبیه واحد هاییه که شما پاس کردید ممکنه قبول کنن.
امتحان delf رو كانون ايران مي گيره . واسه tcf كجا بريم؟ كدومشون ارزش بيشتر داره؟ ترو خدا كمك كنيد بچه ها

helen-en
08-25-2010, 02:38 PM
TCF رو سفارت می گیره ماهی یک بار اعتبارش دوساله . delf اعتبارش واسه همیشه اس اما فقط یه بار می تونی امتحان بدی . البته اگه پاس نشی باز می تونی امتحان بدی. شما باید دانشگاه های که می خوای اقدام کنی رو نگاه کنی ببینی چه مدرکی می خواد و معمولا هر دو تا را قبول می کنن واسه مستر البته رشته های مهندسی من چند نا دانشگاه و دیدم که دلف و یا tcf در سطح b2 می خواست. فرق tcf با دلف اینکه شما تو دلف مشخص می کنی چه سطحی می خوای امتحان بدی اگه بالای 50 بشی از 100 پاس شدی و حق امتحان مجدد نداری و این نمره تا همیشه هست واست . tcf اول امتحان بدی (واسه همه سطوح یه امتحان داره بعد از رو نمره ات می گن سطحت چیه ) و تا 2 سال معتبره و البته بعد از 3 ماه می تونی امتحان مجدد بدی.
خوب شما که می خوای master انگلیسی بخونی چرا کشورهای انگلیسی زبان اقدام نمی کنی؟؟ بهتره سایت خود دانشگاهی که می خواهی اپلای کنی رو چک کنی . خوب هیج کی اطلاعاتش که کامل نیس!!!
واسه دانشگاه ها سایت خودشون رو چک کن هرجند بهتره بری کشور انگلیسی زبان اگه می خواهی تو رشته خودت ادامه بدی !!! ( کلا داری کار عجیبی می کنی) و از بخش فرهنگی سفارت هم می تونی بری سوال کنی واسه سفارت چی لازم است. توجه کن شاید واسه دانشگاه فقط مدرک زبان انگلیسیی کافی باشه اگه می خواهی انگلیسی بخونی ولی فکر می کنم با مدرگ زبان انگلیسی تافل یا ایلتس به تنهایی دجار مشکل بشی واسه ویزا. فکر می کنم واسه ویزا یکی از دو تا امتحان tcf یا دلف رو بده کدومش مهم نیس واسه ویزا . واسه دانشگاه ها هم از خود دانشگاه ها بپرس هر دانشگاهی قوانین مخصوص داره ما نمی تونیم بهت بگیم به حرف بچه ها هم نمی خواد بگوشی فقط ببین شرایط پذیرش دانشگاه چیه این کار سختی نیس!!

mina_mina
08-31-2010, 05:33 AM
سلام
میشه به من بگید شروع ثبت نام دانشگاه های فرانسه چه تاریخیه؟ تو سایت دانشگاه هیچی ننوشته.
من هنوز امتحان زبان هم ندادم . ترم شش زبان فرانسه هم هستم. به نظر شما میرسم مدرک زبان بگیرم؟
برای پاییز سال بعد برای ارشد میخوام اقدام کنم.

halandoon
09-01-2010, 01:02 AM
کاربران گرامی، لطفاً فقط و فقط سوالات مرتبط با عنوان تاپیک رو بپریسد.

abdolhosseini
09-03-2010, 10:31 AM
برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های فرانسه برای رشته دندانپزشکی چیکار باید کرد؟
البته به زبان انگلیسی
من فرانسه در حد مبتدی بلدم ولی انگلیسیم آپر اینترمیدیته
امیدوارم سوالمو جای مناسبی مطرح کرده باشم

basy
09-04-2010, 06:11 AM
برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های فرانسه برای رشته دندانپزشکی چیکار باید کرد؟
البته به زبان انگلیسی
من فرانسه در حد مبتدی بلدم ولی انگلیسیم آپر اینترمیدیته
امیدوارم سوالمو جای مناسبی مطرح کرده باشم
متاسفانه برای دندانپزشکی و پزشکی و ... باید فرانسه رو در حد بالایی مسلط باشید (سطح C1)

abdolhosseini
09-04-2010, 11:24 AM
ممنون از پاسختون اما دانشگاه بین المللی نداره مثل کشور مجارستان که دانشگاه انگلیسی زبان هم داره؟

basy
09-04-2010, 12:19 PM
تا جاییکه من می دونم نه.
من یه توضیح کوچیک بدم. اگه دنبال یه هدف با ارزش و سخت و یه چلنج درست و حسابی هستید پیگیر خوندن دندانپزشکی در فرانسه باشید در غیر اینصورت... فرانسه چیزی که شما میخواهید نیست. چون باید اول زبانتون به سطح c1 برسه. این رو هم بدونین که برای دندانپزشک شدن در فرانسه اینطور نیست که شما تافل و ریز نمرات بفرستید و بگن اوکی شما بیاین دندانپزشکی بخونین. (تاپیک پزشکی در فرانسه رو اگه بخونین شرایط رو کاملا می فهمین) تا وقتی بخواهید وارد دوره دندانپزشکی بشید باید سه تا کنکور سرتاسری فرانسه رو شرکت کنید و قبول بشید. پس سیستم پذیرش (به اون معنی که مصطلح هست برای بقیه رشته ها) وجود نداره .چیزی که هست کنکور هست!
ثانیا اگر هم گشتید و همچین دانشگاهی (= دکانی) رو در فرانسه هم پیدا کردید مطمئن باشید حیف پول و عمرتونه که برید اونجا. چون به عنوان مثال بگم شما اگه در دانشگاههای دولتی فرانسه هم پزشکی بخونید بعد از اتمام درستون در فرانسه حق طبابت ندارید!!! حالا شاید باز یه کنکوری، امتحانی، دوره ای باشه که بعد از اون این اجازه رو بگیرید نمی دونم... ولی نکته حرفم اینجاست که حتی بعد از 9 سال خوندن پزشکی در دانشگاههای دولتی فرانسه هم، به صرف فارغ التحصیل شدن اتوماتیک وار صاحب حق طبابت نمیشید!!! حالا دیگه حساب اون مدرک از اون دانشگاه احتمالی رو خودتون بکنید!
اینه که اگه دنبال به اصطلاح خودمونی میانبر برای دندانپزشک شدن و ... هستید، همون مجارستان و اکراین و آذربایجان و روسیه و گرجستان مناسب تره. هند و فیلیپین و پاکستان هم هست که کمی سختره گویا... به هر حال فرانسه با این ها خیلی خیلی متفاوته و نه تنها میانبر نیست بلکه بر عکس راهیه که طولانی تر و پر پیچ و خم تره. ولی خب اگه کسی مرد رفتن این راه باشه ...چیزی که به دست میاره قابل مقایسه با فارغ التحصیل های آذربایجان و گرجستان و ... نیست.

Lataril
09-04-2010, 03:15 PM
@basy:

چیزی که به دست میاره قابل مقایسه با فارغ التحصیل های آذربایجان و گرجستان و ... نیست. می شه بپرسم چه چیزی؟ می خوام ببینم این پروسه ی نسبتن 11 ساله برای دندان پزشکی چه نتیجه ای داره که جبران همه سختی هاش رو می کنه؟ حالا کسی که تو ایران دندان پزشکی خونده چه فرقی با شخصی که فرانسه خونده داره؟

پ.ن:حرفاتون منطقی و جالبه، ممنون که اطلاعاتتون رو با بقیه اشتراک می ذارید.

basy
09-04-2010, 06:19 PM
مقایسه من بین ایران و فرانسه نبود بین فرانسه و سایر کشورهایی بود که گفتم. تحصیل در ایران برای کسایی که میخوان ایران بمونن مزیت های زیادی داره از جمله بودن کنار خانواده و در محیط اجتماعی ای که بهش تعلق دارن و همینطور آشنایی تدریجی با محیط کاری و فضای خاص(!) کاری و پیدا کردن دوستانی که بعد ها همه همکارتون هستن و شبکه نفوذ شما در خیلی جا ها میشن... اینها چیزاییه که شما اگه خارج درس بخونین و بر گردین ندارین.
اما درس خوندن همه اش ختم به مدرکی که میگیرین نمیشه. این مسیری که طی می کنین سالهای جوونی و زندگی هست که میگذره باید ببینین در طول این مدت هم زندگی تون راضی کننده هست یا نه؟ . درس خوندن و زندگی در کشورهای پیشرفته مزیت های خودشو داره. آشنایی عمیق با زبان و فرهنگ جامعه ای که توش هستین ادم رو عوض می کنه و افق دیدش یه مقدار باز تر میشه و به اصطلاح دنیا دیده میشه. فرقش مث اینه که بگیم اینکه بریم دانشگاه 140 واحد درس حفظ کنیم و امتحان بدیم چطور باعث رشد فردی و فکری ما میشه؟ اما همه میبینیم که دانشگاه همه رو کم و بیش عوض میکنه. چون این امتحان و واحد و ... ظاهر قضیه هست و باطنش یه سیستم فکری هست که در طی 4 سال توی فرد ذره ذره شکل میگیره و نهادینه میشه. تحصیل در خارج و داخل ایران هم جدای از فرق ظاهری که مدرک شما فرانسوی باشه یا ایرانی در باطن هم فرق میکنه. درس خوندن یک فرایند طولانی فردی و اجتماعی هست که شما با تمام وجود برای مدت چند سال درگیرش میشید و زندگیتون میشه درس ها تون و اساتیدتون و دوستای هم دوره ای و ... و مسلما فرق بزرگیه بین کسی که این تجربه رو در فرانسه کسب میکنه یا ایران . حالا اینکه آیا این فرق از نظر شما ارزشی داره یا نه ؟؟شخصیه. بعضی ها میگن اصولا چرا برم خارج وقتی داخل میشه خوند؟ یعنی هدف مدرکه از کوتاهترین و ساده ترین مسیر اگه داخل شد داخل اگه نشد بعد خارج! ولی خیلی ها میگن من میخوام برم یه جای دیگه درس بخونم چون می دونم دنیا بزرگتر از کشور ماست!! میخوام تجربش کنم. (توجه کن نه اینکه برم یه هفته فرانسه 150 تا عکس با برج ایفل بگیرم و برگردم و بگم فرنسه رو دیدم! فرانسه رو میشناسم!)  این مسئله مختص به ما ایرانی ها هم نیست. اون دانشجوی سوئدی هم که میره ایتالیا درس میخونه واسه همین میره. تجربه یک زبان و فرهنگ و محیط متفاوت که معمولا باعث رشد فردی و فکری آدم میشه....

mina_h
09-05-2010, 01:27 PM
من دانشجوی سال آخر زبان و ادبیات فرانسه هستم وقصد دارم که همین رشته را در فرانسه ادامه بدم اما نمیدونم برای امه تحصیل چه مدرک زبانی لازمه و کدام دانشگاههای فرانسه این رشته را دارند.همینطور شنیدم که دانشگاههای اونجا رایگانه .آیا این در مورده همه صدق میکنه یا اینکه باید شرایط خاصی داشته باشیم.و اینکه نمیدونم کی و چگونه باید برای ثبت نام اقدام کنم.

basy
09-05-2010, 04:40 PM
من دانشجوی سال آخر زبان و ادبیات فرانسه هستم وقصد دارم که همین رشته را در فرانسه ادامه بدم اما نمیدونم برای امه تحصیل چه مدرک زبانی لازمه و کدام دانشگاههای فرانسه این رشته را دارند.همینطور شنیدم که دانشگاههای اونجا رایگانه .آیا این در مورده همه صدق میکنه یا اینکه باید شرایط خاصی داشته باشیم.و اینکه نمیدونم کی و چگونه باید برای ثبت نام اقدام کنم.

دانشگاهها برای همه رایگانه. شرط خاصی نمی خواد. زمان اپلای حدودا از آبان هست تا فروردین . دقیقش و اینه چگونه باید اپلای کنین جواب واحدی نداره . این رو باید از سایت دانشگاهها دربیارید.شما که دیگه ماشالا مشکل زبان فرانسه ندارین!

Comboy
09-06-2010, 03:54 AM
پذیریش برای لیسانس (DAP):
من می خوام برای دوره لیسانس سه ساله game design از زیر شاخه multimedia از computer science درخواست بدم. از تو سایت campusfrance این دانشگاه ها را نشون می ده:
Lyon
Meylan
Valence
Cran-Gevrier

این مراکز آموزشی همه با این لینک نشون داده شدن: http://www.aries3d.org/

حالا،اینکه همه دانشگاه ها به جز grande l'école ها رایگان هستند، من توی سایت aries3d و در قسمت هزینه کلاس ها این قیمت ها را پیدا کردم:
http://www.aries3d.org/index.php/home/etudiant/nos-tarifs

اینا خیلی بیشتر از 300 یورو در ترم هستند!!
حالا باید چی کار کنم؟ من می تونم توی فرم درخواستم سه تا دانشگاه را انتخاب کنم. این دانشگاه های مربوط به game design مثل بقیه دانشگاه ها رایگان هستند؟ قضیه اشون چه طوریه؟

basy
09-06-2010, 05:51 AM
این لینکی که شما برای شهریه ها دادی هم که اکول هست!! نه دانشگاه. خب اکول ها شهریه دارن....

Comboy
09-06-2010, 10:46 AM
این لینکی که شما برای شهریه ها دادی هم که اکول هست!! نه دانشگاه. خب اکول ها شهریه دارن....

دیشب تا 4 صبح نشستم برای یه دانشگاه که این رشته ها را داشته باشه سرچ کردم. خیلی تو ذوقم خورد.
یعنی من هم باید برم همون رشته های لوسی که فقط به درد گفتن تو خواستگاری می خوره؟ (=مهندسی کامپیوتر با کروات و دانش ساخت بانک های اطلاعاتی) اون قدری که که از بانک های اطلاعاتی بدم می آد، از کله پاچه بدم نمی آد.

basy
09-06-2010, 10:57 AM
اگه دقیقا این رشته رو دانشگاهها ندارن میتونی یه رشته که شباهت محتوایی داره بخونی و خودت اطلاعات و توانایی هاتو تو زمینه ای که میخوای تقویت کنی و گرایشت بشه اون...

پی نوشت: خودمونیم! مهندسی کامپیوتر- بانک های اطلاعاتی لوس هست اونوقت game design لوس نیست ؟؟؟

Comboy
09-06-2010, 12:14 PM
اگه دقیقا این رشته رو دانشگاهها ندارن میتونی یه رشته که شباهت محتوایی داره بخونی و خودت اطلاعات و توانایی هاتو تو زمینه ای که میخوای تقویت کنی و گرایشت بشه اون...

پی نوشت: خودمونیم! مهندسی کامپیوتر- بانک های اطلاعاتی لوس هست اونوقت game design لوس نیست ؟؟؟

پاراگراف اول: الان دقیقا دارم همین کار را می کنم (چایی ام یخ کرد)

پی نوشت: بله بانک های اطلاعاتی مثل طاعون همه جا پخش شده. همشون مثل هم هستن. نه آنچنان ذوقی تو طراحیشون هست و نه تنوعی دارن. یکی چهار سال درس می خونه مهندس میشه و بعد کارش میشه کپی کردن و تغییر نام دادن فیلد های دیتابیس های گذشته.
همه دانشجو ها هم از دم پروژه های این توری می گیرن. (مثل کسی که تازه از فوتبال شنیده و از تو تیم ها فقط برزیل را می شناسه)
گیم دیزاین پر از خلاقیته، بعد از اینکه یه ماه پشت مانیتور نشتی و با تیم یه کاری انجام دادی، می بینی که یه ما توی grid زندگی نکردی. نتیجه کارت هم کلی آدم تو دنیا می بینن و اگه گیم باشه که تفریح می کنن و دیگه اینکه این رشته لزوما برای طراحی بازی نیست، همین تخصص برای شبیه سازی های رایانه ای هم کاربرد داره. مثل آموزش خلبانی.
بانک اطلاعاتی در ایران: یه بانک، یه نرم افزار، یه نسخه، صد میلیون تومن پول. چه کباب چربی اما فقط یه کاربر نیمه خنگ از برنامه شما استفاده خواهد کرد.

Comboy
09-06-2010, 02:23 PM
اون رشته هایی که L3 هستند ولی طول دوره شون یکساله قضیه اشون چه جوریه؟
باید اول L2 داشته باشم و بعد تو همون فرانسه دانشگاه عوض کنم؟
یا موقع گشتن دنبال رشته باید دنبال L1 ها باشم؟

Comboy
09-06-2010, 05:14 PM
اون رشته هایی که L3 هستند ولی طول دوره شون یکساله قضیه اشون چه جوریه؟
باید اول L2 داشته باشم و بعد تو همون فرانسه دانشگاه عوض کنم؟
یا موقع گشتن دنبال رشته باید دنبال L1 ها باشم؟

من خودم جواب می دم، افراد با تجربه تر تصدیق بفرمایین، اگه هم اشتباه می کنم فلفل بریزین تو دهنم:
L3 های سه ساله و یک ساله داریم. برای یک ساله هاش باید از قبل L2 داشته باشیم
یه سری L1 هست که تعدادشون خیلی کمه، اینها را چه جوری میشه ادامه داد؟ من هنوز L2 با دوران یکسال ندیدم، شاید هم یه جاهایی L2 با طول یکسال هست برای ادامه اون L1 ها. وگرنه سر L1 ها بی کلاه می مونه.

basy
09-07-2010, 05:30 AM
من خودم جواب می دم، افراد با تجربه تر تصدیق بفرمایین، اگه هم اشتباه می کنم فلفل بریزین تو دهنم:
L3 های سه ساله و یک ساله داریم. برای یک ساله هاش باید از قبل L2 داشته باشیم
یه سری L1 هست که تعدادشون خیلی کمه، اینها را چه جوری میشه ادامه داد؟ من هنوز L2 با دوران یکسال ندیدم، شاید هم یه جاهایی L2 با طول یکسال هست برای ادامه اون L1 ها. وگرنه سر L1 ها بی کلاه می مونه.

آره درسته. اون یک ساله ها منظور اینه که با ال2 بری سال سوم رو بخونی. سه ساله ها هم منظور اینه که یه سره سه سال رو می خونی. اینکه ال 2 یه ساله ندیدی.... من توی سایت چند تا دانشگاه که رفته بودم تو صفحه پذیرش لینک همه سال ها بود از ال 1 تا ام2. بنا بر این اینطور نیست که کلا پذیرش ال2 در کار نباشه... خودت برو "تو صفحه پذیرش" چند تا دانشگاه ( نه campus france) چک کن.

Comboy
09-08-2010, 05:26 PM
من برای لیسانس فرانسه می خوام فرم TCF DAP رو بگیرم، روی این صفحه http://www.ambafrance-iran-culture.com/Fran%C3%A7ais/Accueil.htm فرم مربوط به سال تحصیلی 2011 - 2010 را گذاشته. با این حساب که من سپتامبر 2011 قراره برم، باید فرم مربوط به سال تحصیلی 2012- 2011 باشه.
بهشون ایمیل هم زدم ولی جواب ندادن. الان باید صبر کنم یه فرم جدید بیاد (فرم هست/سایت آپدیت نیست) یا اینکه همین فرم درسته (c'est bizarre)