PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی لطفا. فوری!

aida_vet
08-18-2008, 09:26 PM
دوستان، من از همه جا بی خبر، اصلا حواسم به تاریخ امتحان GRE نبود :'( . امروز فهمیدم که سنجش تا 30مرداد تمدید کرده. اگه به یکی از دوستام که تهرانه بگم واسم register کنه تو سنجش، یه روزه می تونه کاراشو بکنه؟ اصلا یه سؤال اساسی: من تازه 3 شهریور تافل دارم, هیچ آشنایی هم با GRE ندارم. تا آبان آماده می شم؟ اصلا امتحان دادنم فایده داره؟ :-[

sandbad
08-18-2008, 09:31 PM
به قول سیاوش خوف نکن برای من GRE رو اصفهان ثبت نام کردند پس تو هم میتونی بگی برات ثبت نام کنند بله ایشون میتونند همه کاراشونو بکنند البته مطمئن نیستم تهران هم مثل اصفهان باشه اگه نشد و اصفهان جا داشت برو اصفهان.

بله میرسی فقط چون وقت زیادی نداری باید با برنامه ریزی کامل و دقیق شروع کنی

پس:

الان به تافلت فکر کن تا بتونی بالای 100 بیاری اصلا ناراحت نباش

موفق باشی

Sara.Sh
08-18-2008, 09:32 PM
دوستان، من از همه جا بی خبر، اصلا حواسم به تاریخ امتحان GRE نبود :'( . امروز فهمیدم که سنجش تا 30مرداد تمدید کرده. اگه به یکی از دوستام که تهرانه بگم واسم register کنه تو سنجش، یه روزه می تونه کاراشو بکنه؟ اصلا یه سؤال اساسی: من تازه 3 شهریور تافل دارم, هیچ آشنایی هم با GRE ندارم. تا آبان آماده می شم؟ اصلا امتحان دادنم فایده داره؟ :-[

در مورد ثبت نام نگران نباشید. از دوستتون بخواین که صبح ساعت 8 اونجا باشن تا کارتون انجام بشه.
نتیجه امتحان بستگی به دانش قبلی و مطالعتون داره

aida_vet
08-18-2008, 09:51 PM
مرسی :).مهلت اصفهان تا کیه؟ باید حتما کسی اونجا باشه واسم ÷بت نام کنه؟ تلفنی نمیشه؟ یه سؤال دیگه: کسی که واسه ÷بت نام میره سنجش باید کد دانشگاها رو بهش بدم ؟ همونجا باید وارد کنه؟کد دانشگاهها م÷ل تافله؟ یعنی همون کدها رو اینجا هم میشه وارد کرد؟ ???

Sara.Sh
08-18-2008, 09:58 PM
مرسی :).مهلت اصفهان تا کیه؟ باید حتما کسی اونجا باشه واسم ÷بت نام کنه؟ تلفنی نمیشه؟ یه سؤال دیگه: کسی که واسه ÷بت نام میره سنجش باید کد دانشگاها رو بهش بدم ؟ همونجا باید وارد کنه؟کد دانشگاهها م÷ل تافله؟ یعنی همون کدها رو اینجا هم میشه وارد کرد؟ ???

تا جایی که من اطلاع دارم تلفنی امکان ثبت نام وجود نداره. کد دانشگاه ها را الان وارد کنید اما باز هم امکان تغییر دادن اونها رو دارین. اکثر دانشگاهها کد های مشابهی برای تافل و GRE دارند. روی سایتشون چک کنید

davoudi
08-18-2008, 11:10 PM
چند ساعت کار بیشتر نمی برد. نکته ی مهم این که حتما اسپل دقیق اسمتون را برای دوستاتتان بفرستید.

آمادگی برای امتحان چندان ضرورتی ندارد (یعنی نداشتن آمادگی خیلی مهم نیست). در اکثر دانشگاه های آمریکا نفس شرکت در GRE مهم است و نه نمره اش. اگر GRE ندهید برای تقریبا عموم دانشگاه های آمریکا نمی توانید اپلای کنید. اما
بسیار بوده اند کسانی که با نمره های پایین در GRE در دانشگاه های خوب قبول شده اند.

jalil
08-21-2008, 11:53 AM
چند ساعت کار بیشتر نمی برد. نکته ی مهم این که حتما اسپل دقیق اسمتون را برای دوستاتتان بفرستید.

آمادگی برای امتحان چندان ضرورتی ندارد (یعنی نداشتن آمادگی خیلی مهم نیست). در اکثر دانشگاه های آمریکا نفس شرکت در GRE مهم است و نه نمره اش. اگر GRE ندهید برای تقریبا عموم دانشگاه های آمریکا نمی توانید اپلای کنید. اما
بسیار بوده اند کسانی که با نمره های پایین در GRE در دانشگاه های خوب قبول شده اند.

جالبه خودشون میگن با GRE سطح استعدادو میسنجن بعد به قول شما تو خیلی دانشگاهها فقط نمره ت ریپورت بشه حله دیگه اگه نمره خوب هم نباشه زیاد تاثیر نداره! نمیدونم هدفشون چیه؟!!!

saeede83
08-21-2008, 03:10 PM
اگه دانشگاه قبلا دانشجوی ایرانی از دانشگاه شما گرفته باشه و اونجا درخشیده باشه نمره GRE پایین حله ;)
اما در غیر این صورت باید نمره خوبی داشته باشین تا بتونین پذیرش بگیرین. خوشبختانه در مورد ایرانی ها خیلی سخت گیری نمی کنن اما شک نکنین که نمره بهتر شانس پذیرشتون رو خیلی بالا می بره

jalil
08-21-2008, 03:31 PM
اگه دانشگاه قبلا دانشجوی ایرانی از دانشگاه شما گرفته باشه و اونجا درخشیده باشه نمره GRE پایین حله ;)
اما در غیر این صورت باید نمره خوبی داشته باشین تا بتونین پذیرش بگیرین. خوشبختانه در مورد ایرانی ها خیلی سخت گیری نمی کنن اما شک نکنین که نمره بهتر شانس پذیرشتون رو خیلی بالا می بره

منظورتون دانشگاه به طور کلیه یا اون department خاصه؟! چون GRE هم به admission office تحویل داده میشه هم به department!

saeede83
08-21-2008, 03:46 PM

منظورتون دانشگاه به طور کلیه یا اون department خاصه؟! چون GRE هم به admission office تحویل داده میشه هم به department!

منظورم دپارتمانه، چون معمولا تصمیم نهایی رو دپارتمان می گیره.اما بعضی دانشگاه ها همون اول نمره های کم رو فیلتر می کنن، که البته من در مورد تافل دیدم اما در مورد gre تا حالا ندیدم که به خاطر نمره کم فیلتر بشن و به دپارتمان نرسن

davoudi
08-22-2008, 12:58 AM

جالبه خودشون میگن با GRE سطح استعدادو میسنجن بعد به قول شما تو خیلی دانشگاهها فقط نمره ت ریپورت بشه حله دیگه اگه نمره خوب هم نباشه زیاد تاثیر نداره! نمیدونم هدفشون چیه؟!!!

نه ، اگر نمره ی GRE تان خوب شود خیلی تاثیرگذاره اما از خوف این که نمره تان بد شود و یا مشکلات دیگر نکند که یک وقت امتحان ندهید. چون اگر امتحان ندهید تقریبا باید قید اپلای برای آمریکا را بزنید. اما همین که در امتحان شرکت کنید تقریبا در 99 درصد دانشگاه ها می توانید اپلای کنید و امکان دارد با نمره ی پایین دانشگاه خوبی هم پذیرفته شوید.

خلاصه این که سوال این جا است که کسی که در آزمون GRE شرکت کرده و مثلا همه ی سوالات وربال را C زده با کسی که شرکت نکرده چیه؟ جوابش اینه که اولی می تونه اپلای کنه اما دومی نمی تونه