توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معدل دو سال آخر لیسانس !!!
Some14Myself
08-20-2008, 06:54 PM
یه سوال در مورد این ساز دانشگاه های کانادایی داشتم که می گن last 2 year ! ... خیلی از جاها خوشبختانه دو سال آخر لیسانس رو می خوان ...
حالا یکی مثل من دو سال آخر لیسانس معدلم 16.70 شده ... اما دو سال اول لیسانس رو اگه حساب کنم معدلم می آد روی 13.98 ... :-\
حالا ما برای ترجمه و فرستادن کارنامه چطوری باید عمل کنم ؟؟ ...
1. توی رزومه کدومش رو بنویسم ؟!
2. لیسانس ام تهران جنوب بوده و ارشدم دانشگاه تهران ... هر کدوم هم برای خودشون نمره هام رو می فرستند ... باید به دانشگاه آزاد بگم که دو سال آخرم رو با رنگ سبز فسفوری بفرسته که توی چشم بزنه ؟! ... چطوری می تونم این موضوع رو بیشتر پر رنگ کنم که دو سال آخرم از بازیگوشی در اومده بودم ؟!
3. فکر نکنم بشه یه طوری دو سال اول رو اصلآ بگم نمی خواد بفرستند ، درسته !؟ ;D ...
4. اصلآ باید امیدوار باشم به این پیشرفت معدل توی دو سال آخر لیسانس یا باید ناامید باشم که اینقدر واریانس و انحراف معیارش بالاست ::) !!!
راستش برام زیاد مهم نبود اما الان که دارم دانشگاه ها رو انتخاب می کنم تقریبآ هر 5 تا کانادایی ها این شرط رو دارن و من بخاطر تغییر رشته و تغییر دانشگاه موندم چطوری بهترین حالتشه ! ... اگه ریسکش بالاست اصلآ دانشگاه های کانادا رو به یکی دوتا محدود کنم که الکی application fee بی زبون رو هدر ندیم !! ...
پ . ن : معدل ارشدم رو حدود 18 فرض کنین ... البته از درسم مونده فعلآ ! ...
arash-iran
08-23-2008, 08:53 PM
من هم معدل 2 سال آخرم 17.35 است.ولی سال اول نمره های خوبی ندارم. آیا دانشگاه هایی که معدل دو سال آخر را می خواهند، بر روی نمرات ترم اول و دوم حساسیت دارند؟
saeede83
09-05-2008, 04:39 AM
معمولا معدل دو سال آخر برای دانشگاه ها مهم تره چون در دو سال اول معمولا دروس عموومی و پایه گذرانده می شه اما دو سال آخر بیشتر شامل دروس اصلی مربوط به رشته هست. مظمئن باشین که معدل خوب شما در دو سال آخر مورد توجه قرار می گیره. شاید بد نباشه در رزومه اونجایی که معدلتون رو می نویسین توی پرانتز بذارین (last two years GPA) و در SOP اونجایی که می خواین معدلتون رو توجیح کنین بگین که وقتی نوبت به دروس اصلی تون شده علاقه و پشتکار بیشتری از خودتون نشون دادین.
hoda-computer
09-26-2008, 03:42 PM
مبنای معدل دوسال آخر ،الزاما شامل همه درسهایی است که در دو سال آخر گذرانده میشه یا فقط درسهای تخصصی اون دو سال آخر است؟
Sara.Sh
09-26-2008, 04:01 PM
مبنای معدل دوسال آخر ،الزاما شامل همه درسهایی است که در دو سال آخر گذرانده میشه یا فقط درسهای تخصصی اون دو سال آخر است؟
فکر می کنم دروس تخصصی باشه
WAY2GO
09-26-2008, 04:04 PM
هر کدوم که بهتره!
soheil65
09-26-2008, 04:19 PM
1-این معدل دو سال آخر رو باید دستی حساب کنیم دیگه ؟ چون تو کارنامه فقط معدل هر ترم جداگانه هست و معدل تجمعی که از ابتدا هست تا اون ترم.
2- مطمئن هستین باید فقط دروس تخصصی باشه ؟ مثلا کار آموزی من که تابستون بعد از ترم 6 بوده، جزو سال سوم حساب میشه یا چهارم؟
Sara.Sh
09-26-2008, 04:22 PM
1-این معدل دو سال آخر رو باید دستی حساب کنیم دیگه ؟ چون تو کارنامه فقط معدل هر ترم جداگانه هست و معدل تجمعی که از ابتدا هست تا اون ترم.
2- مطمئن هستین باید فقط دروس تخصصی باشه ؟ مثلا کار آموزی من که تابستون بعد از ترم 6 بوده، جزو سال سوم حساب میشه یا چهارم؟
شما وقتی دو سال آخر رو لازم دارین چه فرقی می کنه سال سوم باشه یا چهارم؟
soheil65
09-26-2008, 05:04 PM
آخه یکی از دانشگاه ها به تفکیک خواسته بود.
بعد گفتم اگه آدم خودش با دست حساب کنه ، بعد یه وقت ببینن همچین معدلی تو کارنامه وجود نداره، قاطی نکنن یه وقت !
معمولا معدل دو سال آخر برای دانشگاه ها مهم تره چون در دو سال اول معمولا دروس عموومی و پایه گذرانده می شه اما دو سال آخر بیشتر شامل دروس اصلی مربوط به رشته هست. مظمئن باشین که معدل خوب شما در دو سال آخر مورد توجه قرار می گیره. شاید بد نباشه در رزومه اونجایی که معدلتون رو می نویسین توی پرانتز بذارین (last two years GPA) و در SOP اونجایی که می خواین معدلتون رو توجیح کنین بگین که وقتی نوبت به دروس اصلی تون شده علاقه و پشتکار بیشتری از خودتون نشون دادین.
با توجه به اطلاعات من:
در دانشگاههای آمریکا و کانادا در مجموع 120 واحد درسی می گذرانند(که ما بیشتر از 140 واحد می گذرانیم) و منظور از دروس دو سال آخر 60 واحد آخری است که گذرانده میشه. مثلا اگر فرض کنیم یک نفر 55 واحد تخصصی در دو سال آخر گذرانده و اکثر واحدهای عمومی را گذاشته برای سال آخر اونوقت 5 واحد هم از سال دومش میاد تو کار.5 واحدی که اغلب دانشجویان خودشون در دو سال آخر می گذرونن! پس اصلا ربطی به دروس عمومی نداره و اونها توجه به این موضوع ندارند که ما سالهای اول دروس عمومی می گذرانیم یا سالهای آخر.
نکته: اینها اطلاعات من هستند و ممکنه دیگران نظر دیگری داشته باشند!
mehdi16
11-03-2008, 11:33 AM
همونظور که دوستان گفتند منظور 60 واحد آخر است.
پیشنهاد میکنم لیست این دانشکده ها رو هم بیاریم که شرط معدلشون فقط 60 واحد آخره. تا اونجایی که من میدمونم دپارتمان اقتصاد در ویرجینیا تک شرایطش همینطوره
http://www.econ.vt.edu/graduate/grad_prosp_stud.htm
hoda-computer
11-03-2008, 02:14 PM
منظورتون 60 واحد آخر حالا شامل هر درسی که بود هست؟
mehdi16
11-03-2008, 03:09 PM
بنظر همینطوره
Some14Myself
11-03-2008, 03:12 PM
بله ... !!
ولي اگه ديگه خيلي واحدهاي معارفي و تربيت بدني و ... داشته باشيد حتمآ سراغ خود نمره هايي كه مي خوان هم مي رن ... اما در كل براشون 60 تا واحد آخر مهمه ...
hooman_teh
11-03-2008, 04:53 PM
با سلام
دوستان در مورد دانشگاههاي اروپايي اطلاعي داريد كه اونا هم سيستمشون روي دو سال آخره يا نه؟ آخا دانشگاهي كه ميخوام براش اقدام كنم حرفي از 2 سال آخر نزده به نظرتون مسخره نيست تو رزومه 2 تا معدل بنويسم مثلا" اينجوري : 1- معدل كلي: 15.20 2- معدل دو سال آخر: 16.5
farhan6155
11-03-2008, 06:08 PM
اگه خودش به این موضوع اشاره ای نکرده یعنی اجباری نیست نوشتنش. ولی تو خودت می تونی جلو معدل کلت در داخل یه پرانتز این مساله رو هم ذکر کنی تازه اگه خواستی Boldشم بکن.
hoda-computer
11-03-2008, 06:56 PM
با سلام
دوستان در مورد دانشگاههاي اروپايي اطلاعي داريد كه اونا هم سيستمشون روي دو سال آخره يا نه؟ آخا دانشگاهي كه ميخوام براش اقدام كنم حرفي از 2 سال آخر نزده به نظرتون مسخره نيست تو رزومه 2 تا معدل بنويسم مثلا" اينجوري : 1- معدل كلي: 15.20 2- معدل دو سال آخر: 16.5
خب اگه نخواستن که لازم نیست بنویسید ، اینو من تو آمریکا هم ندیدم بیشتر تو کانادا رایج است.
hooman_teh
11-03-2008, 07:01 PM
دوست عزيز هدي خانم من خواستم از اين قضيه به نفع خودم استفاده كنم چ.ن معدل 2 سال آخرم بهتره خواستم يه جوري تو رزومه جاش كنم به نظر شما و بقيه دوستان اين كار منطقي هست؟
farhan6155
11-03-2008, 07:04 PM
به نظر من که هیچ مشکلی نیست. بنویسش. چرا باید غیر منطقی باشه.
Some14Myself
11-03-2008, 07:27 PM
دوست عزيز هدي خانم من خواستم از اين قضيه به نفع خودم استفاده كنم چ.ن معدل 2 سال آخرم بهتره خواستم يه جوري تو رزومه جاش كنم به نظر شما و بقيه دوستان اين كار منطقي هست؟
یکی از ارسال هاتون تکراری بود و من حذفش کردم ..
اما در کل این کار بد نیست ... توی پرانتز همونطور که خودتون و دوستان گفتید می تونین بنویسید که دو سال آخر یا 60 credit آخر اینقدر شده بودین ...
هیچ ایرادی نداره ...
hooman_teh
11-03-2008, 07:47 PM
از همگي ممنون. من اينجوري نوشتم تو رزومم به نظرتون درسته؟
Major GPA: 16.5 Out of 20( Last two years)
Overall GPA: 15.18 Out of 20
arash-iran
11-16-2008, 09:55 PM
تو سايته دانشگاه Illinois نوشته براي كساني كه سال آخر ليسانس هستند و مي خوان اپلاي كنند معدل كل در نظر گرفته مي شه. ولي براي بقيه معدل دوسال آخر ليسانس. من تا ترم 8 تمام دروس اصلي را پاس خواهم كرد و براي دو ترم آخر درسهاي مهمي نميمونه.به نظر شما براي من هم معدل كل در نظر گرفته ميشه؟
mehdi16
11-17-2008, 03:16 PM
تو سايته دانشگاه Illinois نوشته براي كساني كه سال آخر ليسانس هستند و مي خوان اپلاي كنند معدل كل در نظر گرفته مي شه. ولي براي بقيه معدل دوسال آخر ليسانس. من تا ترم 8 تمام دروس اصلي را پاس خواهم كرد و براي دو ترم آخر درسهاي مهمي نميمونه.به نظر شما براي من هم معدل كل در نظر گرفته ميشه؟
بنظرم شما این موضوع رو با admission office از طریق ایمیل مطرح کنید. ولی چیزی که برداشت میشه اینست که وقتی فارغ التحصیل نشدین و دانشنامه ندارین هنوز دانشجو محسوب میشید.
Saber
12-05-2008, 07:03 PM
من مطالب رو خوندم طبق گفته ها به این نتیجه رسیدم که برای معدل دوسال آخر اون 60 واحد آخر رو محاسبه میکنند !
حالا نفهمیدم این 60 واحد شامل تخصصی میشه یا کلی و اینکه پروژه و کارورزی تو کارشناسی جزش حساب میشه یا نه ؟ من ترم آخر نقط کارآموزی و پروژه داشتم ؟!
Some14Myself
12-05-2008, 10:09 PM
شما بالاخره ریز نمره کل ترم ها رو براشون می فرستید ...
این گفتن معدل دو ترم آخر فقط یه فایده داره اونم اینکه وقتی CV تون رو می بینند ترغیب می شن که برم سراغ بقیه مدارک ... و تا معدل کلتون رو دیدن یه دفعه نذارنتون کنار ...
مهم نیست درساش چی هاست ...
شما 60 تا واحد آخر رو می گین توی CV ... دیگه خودشون وقتی می خوان ریز بشن می رن سراغ ترجمه هایی که براشون فرستادین .. اونجا خودشون روی درسای مد نظرشون focus می کنند ..
موفق باشید
منم همین سوال و دارم، درسته؟
soheil65
01-13-2009, 07:03 PM
من خیلی با این Major GPA موافق نیستم
من خودم نوشتم :
3rd and 4th years' GPA = XX out of 20
Behrang
01-13-2009, 07:41 PM
دوستان توجه داشته باشید که معمولا اگه معدل دوسال اخر دانشگاه ها می خواهند یعنی اینکه منظورشون 60 واحد آخر شما هست. نه اینکه مثلا شما 5ساله لیسانس گرفتید بعد معدل 2سال آخر بنویسید تو رزومه.
دوستان توجه داشته باشید که معمولا اگه معدل دوسال اخر دانشگاه ها می خواهند یعنی اینکه منظورشون 60 واحد آخر شما هست. نه اینکه مثلا شما 5ساله لیسانس گرفتید بعد معدل 2سال آخر بنویسید تو رزومه.
من 4 ساله لیسانس گرفتم ولی دو سال آخر با احتساب پروژه و کارآموزی 72 واحد داشتم 60 واحد یعنی این که چند تا از واحدهای ترم 5 رو در نظر نگیرم که به نظرم کار جالبی نیست،حالا به نظر شما عمومی ها رو در نظر نگیرم یا اصلا آیا این مساله انقدر مهم هست؟؟؟ :-\ (با توجه به این که من می خوام برای phd اقدام کنم؟)
emperial
01-13-2009, 08:07 PM
@ a_fr
نه همون 72 تا رو حساب کن حله. فقط حواست باشه که با ریز نمرت اصلی مطابقت داشته باشه.
Behrang
01-13-2009, 08:10 PM
والا این مسائل به دانشگاه مقصد کاملا بستگی داره مثلا یکی از اساتید به من گفت که ما خودمون می شنیم و درس های عمومی از کل دروس در میاریم و دوباره معدل می گیریم این در دانشگاه ویرجینیا غربی.
ولی بیشتر منظور از 2سال آخر معدل اینکه اونا روی دروس تخصصی شما بیشتر حساس هستند تا موارد دیگه.(مثلا دانشگاه آریزونا)
kubrick
01-19-2009, 08:23 PM
سلام به دوستان.
من ریز نمرم رو از دانشگاه گرفتم و دادن ترجمه کردن، اما اصلا حواسم نبود که ریز نمره رو به صورت ترم به ترم ندادن، بلکه به عمومی و اصلی تقسیم کردن و الان نمره هام به ترتیبب ترم نیست.
با توجه به اینکه من میخوام واسه کانادا و آمریکا اقدام کنم، به نظر دوستان ریز نمره جدید بگیرم و بدم دوباره ترجمه کنن؟ چون برای بعضی از داشنگاه های کانادا معدل دو سال آخر هم مهمه!
ممنون میشم راهنماییم کنین.
milad182
07-04-2009, 11:04 AM
من برای فوق میخوام اروپا (ترجیحا انگلیس) apply کنم و اونجاها ندیدم که واسشون معدل دو سال آخر مهم باشه. با این حال ازونجایی که اینجوری حساب کردن معدل به نفعم میشه شما پیشنهاد میکنید من ان قضیه رو توی زرومه ام بنویسم؟ و اگه بخوام بنویسم به نظرتون مهمه که دقیقا مال دو سال آخر باشه؟ نمیشه مثلا من معدل یک سال آخر رو بنویسم؟ :D
من معدل کل ام ۱۴.۷ هستش (ترم دیگه که فارغ التحصیل بشم انشالله ۱۵) معدل ۶۰ واحد آخرم ۱۵.۵ میشه ولی معدل ۳۰ واحد آخرم ۱۶.۵
rumtin
07-04-2009, 11:13 AM
من برای فوق میخوام اروپا (ترجیحا انگلیس) apply کنم و اونجاها ندیدم که واسشون معدل دو سال آخر مهم باشه. با این حال ازونجایی که اینجوری حساب کردن معدل به نفعم میشه شما پیشنهاد میکنید من ان قضیه رو توی زرومه ام بنویسم؟ و اگه بخوام بنویسم به نظرتون مهمه که دقیقا مال دو سال آخر باشه؟ نمیشه مثلا من معدل یک سال آخر رو بنویسم؟ :D
من معدل کل ام ۱۴.۷ هستش (ترم دیگه که فارغ التحصیل بشم انشالله ۱۵) معدل ۶۰ واحد آخرم ۱۵.۵ میشه ولی معدل ۳۰ واحد آخرم ۱۶.۵
متداول نیست معدل یک سال آخر رو ذکر کنند، تغییر خیلی بالای معدل در دو سال آخر می تونه نشون دهنده ی علاقه و پشتکار شما در واحد های تخصصی تر باشه
milad182
07-04-2009, 12:23 PM
متداول نیست معدل یک سال آخر رو ذکر کنند، تغییر خیلی بالای معدل در دو سال آخر می تونه نشون دهنده ی علاقه و پشتکار شما در واحد های تخصصی تر باشه
حالا در کل پیشنهاد میکنین برای انگلیس هم توی رزومم بنویسم این دو سال آخر رو یا بیشتر واسه کانادا و آمریکا مهمه؟
soheil65
07-05-2009, 04:05 PM
حالا در کل پیشنهاد میکنین برای انگلیس هم توی رزومم بنویسم این دو سال آخر رو یا بیشتر واسه کانادا و آمریکا مهمه؟
خوب بنویسی که اشکالی نداره.
به نظر من نوشتن این معدل این مفهوم و میرسونه که من پشتکار رو به افزایشی (مخصوصا تو دروس تخصصی) داشتم.
mohsen_iut
07-08-2009, 11:19 PM
آقا من معدل ترم 5 ام 14.5 شده که افتضاح ترین ترم هست اما معدل سه ترم آخرم بالای 17 میشه!میشه تو رزومه بنویسم معدل 3 ترم آخر...؟
laleh.alavi
07-08-2009, 11:57 PM
آقا من معدل ترم 5 ام 14.5 شده که افتضاح ترین ترم هست اما معدل سه ترم آخرم بالای 17 میشه!میشه تو رزومه بنویسم معدل 3 ترم آخر...؟
زرومه برای کدام کشور؟ اگر برای کانادا یا امریکا قراره اقدام بکنین باید حداقل دو سال آخر ذکر بشه. در سایر جاها فکر کنم کل معدل شما لازم باشه. من ندیدم کسی معدل بر حسب ترم بگه.
nadgod
07-09-2009, 01:56 AM
سلام
برای غالب دانشگاه ها معدل کل مهم هستش...اما برخی دانشگاه ها معدل دو سال آخر رو بطور جدا هم میخوان یا فقط همینو میخوان...معدل ترمی جایی ندیدم و باید سعی کنی 3 ترم مونده معدل بالایی بیاری... ;)
موفق باشی
alireza2020
07-09-2009, 02:02 AM
معدل 2 سال آخر لیسنس که خیلی موثر لاقل برای من که اینجوری بود. خود دانشگاه هم اگه نخواهد یه نیم نگاهی بهش می کند.
h.behrouz
08-06-2009, 09:19 PM
سلام دوستان امیدوارم جای درستی برای سوالم باشه ، من ارشدم تموم شده و برای دکتری میخوام اقدام کنم معدل ارشدم 18.8 ولی لیسانسم 14.4 ولی مشکل اینجاست که برای فرار از سربازی و کنکور مجدد ارشد :-\ مجبور شدم ترم 9 تکدرس بگیرم که خودمو دوباره با 9.5 انداختم یعنی استاد راضی شد تا این لطف در حقم کنه تا ترم 10 هم با 17.5 پاس کردم ،
حالا یعنی کارنامم برای ترم 9 و 10 یک درس داره اونم یکیش بده ، اگر من فقط کارنامه همون 8 ترم را براشون بفرستم مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟ :( :( شک میکنند ؟ از بچه هایی که تجربه دارند کسی نظری داره ؟
با تشکر
ahmad87
09-28-2009, 05:00 PM
سلام
اگز کسی می دونه کدوم دانشگاه ها روی معدل دو سال آخر تاکید دارند، اسمشون رو بگه
مرسی
Persian_Boy
10-13-2009, 04:22 PM
سلام
فکر کنم اکثر یا شاید همه ی دانشگاه های کانادا اینجوری باشه.
پیروز باشید
نحوه حساب کردن GPA برای 60 واحد درسی اخر دقیقا چگونه است ؟