توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات خود را در ارتباط با ثبت نام آنلاین GRE - اصفهان در این تاپیک مطرح کنید !
DGdriver
08-29-2008, 06:20 PM
سلام
ets براي gre اصفهان نوشته limited seat available
اين يعني جا هست؟ نيست؟ بعدا هست؟ يا بوده الان نيست؟
اصلا با no seat فرق داره؟
DGdriver
08-29-2008, 06:23 PM
Sorry. I had to write it in gre field
M.jorfi
08-29-2008, 06:48 PM
برای چه تاریخی؟
pegah57
08-29-2008, 07:59 PM
ثبت نام اینترنتی GRE paperbase بر اساس چیزی که تو سایت ETS نوشته تا تاریخ 12/09/2008 مهلت داره(برای 25 اکتبر).
این یعنی اینکه تعداد محدودی جا برای ثبت نام هست. اگر credit card دارین و قصد ثبت نام دارین هر چه زودتر ثبت نام کنین.
شما فقط برای اصفهان رو چک کردین ؟ نمیدونین تهران(سازمان سنجش) هم میشد هنوز ثبت نام کرد یا نه؟
DGdriver
08-29-2008, 11:41 PM
25 oct
همجا جا دارند به جز اصفهان كه نمي شه جا گرفت.
???
DGdriver
08-30-2008, 05:41 PM
plz guide, i think that it's unusual. :o
marbouti
09-06-2008, 05:42 AM
الان هم سنجش هم اصفهان زده limited seats available ولی وقتی تا آخر پروسه ثبت نام میری میگه جا نداره! کسی تا حالا به این مساله برخورد کرده؟
اگه پر شده چرا اولش نمیگه؟ کسی می دونه؟!
Sara.Sh
09-06-2008, 06:21 AM
الان هم سنجش هم اصفهان زده limited seats available ولی وقتی تا آخر پروسه ثبت نام میری میگه جا نداره! کسی تا حالا به این مساله برخورد کرده؟
اگه پر شده چرا اولش نمیگه؟ کسی می دونه؟!
دقیقا" آخرین مرحله چه پیغامی میده؟
marbouti
09-06-2008, 09:32 AM
تو آخرین مرحله که می خواد بره برا پرداخت این پیغام میاد:
Test: Paper-based General Test
Test Date: Saturday, October 25, 2008
Test Center: NOET - 10669
Seats are no longer available for the test date and center you selected. Please click on Edit to select a different test center or date. If you do not wish to select a different test center or date, you may click Cancel My Registration. If you cancel your registration, all of your information will be deleted from our system.
masthdn
09-08-2008, 05:02 PM
من هم همین مشکل رو دارم.
هیچ راهی وجود نداره که بشه برای 25 اکتبر در تهران ثبت نام کرد؟ برای من خیلی سخته برم ارومیه امتحان بدم!
marbouti
09-08-2008, 08:00 PM
بعید می دونم راه مطمئنی وجود داشته باشه!
تو سایت gre خودندم که میشه standby ثبت نام کرد تا اگه کسی کنسل کرد بجای اون باشی ولی خوب ریسک داره. در ضمن نمی دونم این برای سنجش هم شدنی باشه. می تونید بپرشید
Standby Testing
Standby testing may be available if sufficient space, test materials, and staff are available at the test center. If you'd like to attempt to test as a standby, report to the test center by 8:15 a.m. with
a completed registration form
standby testing fee of $50 (in addition to test fee)
acceptable photo ID.
من خیلی امتحان کردم که شاید تهران یا اصفهان جا بده نشد، فکر کنم زودتر ارومیه ثبت نام کن تا اونم پر نشده وگر نه باید بری یه کشور دیگه امتحان بدی.
به هر حال من فکر کنم اگه چند نفری با هم هماهنگ کنیم و دسته جمعی بریم دردسرش کمتره. شاید هم خوش بگذره!!!