PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استاد analytical writing میشناسید؟

nargess sardari
08-29-2008, 08:52 PM
دوستان سلام
ممنون میشم اگر کسی استاد خوبی برای اینکه به طور خصوصی Analytical Writing GRE رو کار کنه، میشناسه به من معرفی کنه.

niloofarhb
09-12-2008, 11:02 AM
سلام
من جواب این سوال رو که ندارم! ولی خودم یه سوال دارم در این زمینه! توی اکثر منابع مطالعاتی برای GRE ماکزیمم یک مثال از Writting هستش.آیا کتابی میشناسید که توش چندین نمونه (مثلا 20-30 تا) نمونه داشته باشه که نمره بین 5و 6 گرفت باشن؟

Pink Floyd
09-12-2008, 11:16 AM
درود
منبع که رو فروم زیاد داریم خیلی زیاد بعنوان نمونه:
350 صفحه فقط انشا است: AnswersToRealEssayQuestions
GRE writing of Kaplan
Taking_the_GRE_writing_assessment(scanned_by_Huy_n ana)
Acing the GRE
و...
یه ذره جستجو کن!

Pink Floyd
09-12-2008, 11:19 AM
درود
اینجا رو ببینید:
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,61.0.html

zary
09-20-2008, 11:12 PM
سلام
یکی ازدوستان من با اقای ملکی کلاس خصوصی میرفت خیلی خیلی راضی بود دوستم الان ایران نیست منم میخوام باایشون کلاس بگیرم ولی شماره موبایلشو ندارم کسی ازدوستان نداره به من بده ؟ خیلی ازتون ممنون میشم شماره رو به من بدید

zary
09-21-2008, 09:47 PM
سلام
کسی ازدوستان شماره موبایل اقای ملکی استاد gre رو داره؟ یکی ازدوستانم به من معرفی کرده بودولی الان ایران نیست کسی شماره ایشونو نداره ؟

zary
09-25-2008, 11:04 AM
سلام دوست عزیز
یکی ازدوستان من پارسال کلاس رایتینگ جی ارای با آقای ملکی رفته بودوخیلی راضی بود
من بالاخره دیروزآقای ملکی رودیدم ایشون گفتندبا5 جلسه میشه کلاسوجمع کرد من میخوام اولین جلسه کلاسو بذارم یکشنبه اگه شماهم مایلیدبیائیدخبرم کنید.
2نفری هزینه کلاسمون نصف میشه.
لطفا اگه مایلیدبیائیدزودترجواب بدید.

Keiki
10-06-2008, 01:14 PM
سلام دوست عزیز
من بالاخره دیروزآقای ملکی رودیدم ایشون گفتندبا5 جلسه میشه کلاسوجمع کرد من میخوام اولین جلسه کلاسو بذارم یکشنبه اگه شماهم مایلیدبیائیدخبرم کنید.

سلام

بچه ها به گفته زري خانم، اين كلاس اين آقاي ملكي خيلي خوب بوده، راستش من نميدونم زري خانم كلا چه سطحي از رايتينگ رو داشتن و نمره تافلشون چقدر بوده ولي فكر كنم بهتر باشه كه يه گروه ديگه هم تشكيل بديم و اين كلاس رو برداريم.
گروهي كه زري خانم تشكيل داده بود يه گروه 5 نفره بوده و هر جلسه هم براي هركدومشون 10 تومن هزينه داشته. مجموعا 50 تومن نفري!

اگه موافقين به من پيغام بدين.

زري خانم شما هم لطفا شماره آقاي ملكي رو براي من بفرست.

كيوان

roshan_x
10-07-2008, 12:15 PM
این آقای ملکی همون دکتر ملکی صاحب موسسه زبان معرفت همونی که یکی از حوزه های GRE تو ارومیه س ؟ ???

sima
10-07-2008, 12:45 PM
سلام
از بچه هایی که این کلاس رو می رن اگه کسی لطف کنه و جزوه هاش توی فروم بذاره خیلی عالی که همه بتونن استفاده کنن

pirooz
10-12-2008, 09:53 PM
خانم zary میشه شمارشو بذاری که همه استفاده کنن.
منم پایه ام اگر پایه اید یه گروه بشیم. ok؟

Keiki
10-12-2008, 10:21 PM
خانم zary میشه شمارشو بذاری که همه استفاده کنن.
منم پایه ام اگر پایه اید یه گروه بشیم. ok؟

سلام

زری خانم شماره ایشون رو به من دادند، بغیر از من و شما یک نفر دیگه هم اعلام آمادگی کرده، واقعا کس دیگری نیست؟ دو نفر دیگه پایه باشن، میتونیم از اون آقاهه بخوایم حد اقل تو یک یا دو جلسه یه سری نکات کلی برامون بگه. حداقل بهتر از هیچیه.

کیوان

ali1k
10-12-2008, 10:52 PM
منم پایه کلاس فشرده تو یکی دو جلسه هستم. اگه میشه به منم اطلاع بدین. مرسی

Keiki
10-12-2008, 11:05 PM
بچه هایی که میخوان لطفا شماره تماسشون رو برای من خصوصی بزارن، که من بتونم باهاتون تماس بگیرم

من فردا با این استاده صحبت میکنم ببینم میتونم ازش وقت بگیرم...

کیوان

hon-mr
10-13-2008, 01:30 PM
بچه ها من تهران نیستم و نمی تونم این کلاسا رو بیام . اگه ممکنه این جزوه ها رو روی فروم بذارین ما هم برای پذیرشتون دعا می کنیم.

pirooz
10-13-2008, 11:01 PM
keiki جان. من و خودت و اون دو نفر دیگه و ali1k میشیم 5 نفر همین عالیه دیگه.
اقا بزنگ و هماهنگ کن. مرسی.
----
hon-mr عزیز حتما من آپلود می کنم که همه مجبور به گرفتن کلاس نشن. نگران نباش.

mastanehfardamin
10-20-2008, 06:20 PM
امیر ملکی استاد gre,gmat,sat,toeflدرس میده و زبانش خیلی خوبه توی 2-3 تا موسسه درس میده به بچههای دانشگاه کارلتون هم درس میده.دوستهای من باهاش gre داشتن و verbal بالای 500 شدن.خودش تا راهنمایی ما خارج از ایران بوده و عجیب لغت میدونه و شنیدم جالب درس میده من میخوام باهاش بردارم.
لطفا اگه کسی مایل اه خبر بده-شماره موبایلش 09123113748 اه.

sandbad
10-20-2008, 06:41 PM
keiki جان. من و خودت و اون دو نفر دیگه و ali1k میشیم 5 نفر همین عالیه دیگه.
اقا بزنگ و هماهنگ کن. مرسی.
----
hon-mr عزیز حتما من آپلود می کنم که همه مجبور به گرفتن کلاس نشن. نگران نباش.

سلام اینم شماره آقای ملکی پیروز جان فقط قولی رو که به hon-mr رو دادی رو فراموش نکنی ;D

Keiki
10-20-2008, 07:32 PM
امیر ملکی استاد gre,gmat,sat,toeflدرس میده و زبانش خیلی خوبه توی 2-3 تا موسسه درس میده به بچههای دانشگاه کارلتون هم درس میده.دوستهای من باهاش gre داشتن و verbal بالای 500 شدن.خودش تا راهنمایی ما خارج از ایران بوده و عجیب لغت میدونه و شنیدم جالب درس میده من میخوام باهاش بردارم.
لطفا اگه کسی مایل اه خبر بده-شماره موبایلش 09123113748 اه.

من در حال حاضر دارم کلاس رایتینگش رو میرم و پیشنهاد نمیکنم !
یعنی اگر میخواین برین سر کلاسش بدونین که اصلا اطلاعات خارق العاده ای نداره. البته نه اینکه بگم چیزی یاد نمیده ولی تمام چیز هایی که درس میده (حداقل در مورد رایتینگ) رو میشه در 2 جلسه هم گفت ولی این دو جلسه رو به 5 جلسه کش میده و جلسه ای هم 50 هزار تومن میگیره.

من سر کلاسش چند تا سوتی بزرگ ازش دیدم. یعنی وقتی لغتی رو ازش میپرسی معنیش رو نمیدونه از خودش یه چیزی میسازه! مثلا تو یه مثنی از کلمه Statuesque استفاده شده بود، یکی از بچه ها ازش پرسید معنیش چیه؟ گفت : "یعنی وضعیت فعلی، این کلمه ایه که از صبح تا شب توی CNN یا BBC صد بار در روز ازش استفاده میشه" در حالی که این کلمه معنی کاملا متفاوتی داره.

راجع به لغت بهتره بدونین هیچ معلمی نمیتونه بهتون لغت یاد بده، حالا هر چقدر تکنیک عجیب و متفاوتی داشته باشه، آموزش لغت کار معلم نیست، کار شماست. یه سری از این معلم ها (مثل این آقای ملکی) میان سر کلاس مدام اطلاعاتشون رو به رخ شما میکشند، از اینکه این کلمه از کدوم ریشه اومده و اون یکی از کدوم. در نتیجه شما تحت تاثیر قرار میگیرید. ولی در نهایت این تویی که اگه نری تو دیکشنری اون لغت ها رو چک نکنی چیزی یاد نمیگیری.

کیوان

ali1k
10-20-2008, 10:20 PM
من سر کلاسش چند تا سوتی بزرگ ازش دیدم. یعنی وقتی لغتی رو ازش میپرسی معنیش رو نمیدونه از خودش یه چیزی میسازه! مثلا تو یه مثنی از کلمه Statuesque استفاده شده بود، یکی از بچه ها ازش پرسید معنیش چیه؟ گفت : "یعنی وضعیت فعلی، این کلمه ایه که از صبح تا شب توی CNN یا BBC صد بار در روز ازش استفاده میشه" در حالی که این کلمه معنی کاملا متفاوتی داره.
کیوان جان به نظر منم این آقای ملکی خیلی جمع و جورتر می تونست writing رو توضیح بده و همش از این شاخه به اون شاخه نپره! مثلا اون بحث های اولین جلسه در مورد زمان فعل ها و حالت های مختلف توی مکالمه و چیزای دیگه نمی دونم واقعا چقدر تو writing بکار میاد! حفظ کردن همه اون Analogy ها هم یه جوری بر خلاف Common Sense میاد!
(ولی راجع به این Status quo انصافا درست گفت! به معنی شرایط موجوده! اون که شما گفتی یه چیز دیگه است!)

Keiki
10-20-2008, 11:04 PM
(ولی راجع به این Status quo انصافا درست گفت! به معنی شرایط موجوده! اون که شما گفتی یه چیز دیگه است!)

حق با شماست. من Status Quo رو با Statuseque اشتباه کردم. من فکر میکردم چون اون متن مثلا جواب کساییه که امتحان دادن، یه جورایی داره نشون میده که اینجا طرف منظورش دومی بوده ولی غلط املایی داشته.

کیوان

Keiki
10-23-2008, 08:44 AM
حق با شماست. من Status Quo رو با Statuseque اشتباه کردم. من فکر میکردم چون اون متن مثلا جواب کساییه که امتحان دادن، یه جورایی داره نشون میده که اینجا طرف منظورش دومی بوده ولی غلط املایی داشته.

کیوان

سلام

كلاس ما تمام شد، از اونجايي كه احتمالا اين تاپيك بعدا دوباره مورد استفاده كسايي كه بخوان براي Writing معلم بگيرن مورد استفاده قرار خواهد گرفت، خواستم يه بار ديگه تاكيد كنم كه به نظر من اين كلاس آقاي ملكي به هيچ وجه ارزشش رو نداشت.

كيوان

hon-mr
10-23-2008, 11:38 AM
به هر حال من از فاصله 2000 کیلومتری تهران، هنوز منتظر آپلود شدن فایل اسکن شده این جزوه ها هستم. لطفا!

Keiki
10-23-2008, 11:56 AM
به هر حال من از فاصله 2000 کیلومتری تهران، هنوز منتظر آپلود شدن فایل اسکن شده این جزوه ها هستم. لطفا!

سلام

راستش فكر نميكنم چيزي دستت برسه، چون عملا جزوه اي نگفت، يا نكته اي نگفت كه قابل نوشتن باشه، بيشتر رايتينگ هايي كه از تو كتاب هاي مختلف جمع كرده بود رو سر كلاس خونديم.

كيوان

jarrahi
10-23-2008, 12:57 PM
سلام

راستش فكر نميكنم چيزي دستت برسه، چون عملا جزوه اي نگفت، يا نكته اي نگفت كه قابل نوشتن باشه، بيشتر رايتينگ هايي كه از تو كتاب هاي مختلف جمع كرده بود رو سر كلاس خونديم.

كيوان

پس توصیه میکنید اصلا برای رایتینگ رو استاد حساب نکنیم با حداقل رو این اقای ملکی حساب نکنیم؟...من تعریف این اقا رو شنیده بودم..اگه شما بگین چندان به درد بخور نبوده...وای به حال بقیه استادهایی که ازشون تعریفی هم نشنیدیم

فکر می کنید حداقل کلاسهای رایتینگ اریانپور مفیدتر از کلاس با این اقا باشه ؟
خوشحال میشیم کسانی که تجربه کلاس دارن برای بچه های اسفند بگن وضعیت چطوره.. توصیه شون چیه...ایشون رایتینگ های شما رو صحیح هم میکردن یا نه؟

Keiki
10-24-2008, 12:54 AM
پس توصیه میکنید اصلا برای رایتینگ رو استاد حساب نکنیم با حداقل رو این اقای ملکی حساب نکنیم؟...من تعریف این اقا رو شنیده بودم..اگه شما بگین چندان به درد بخور نبوده...وای به حال بقیه استادهایی که ازشون تعریفی هم نشنیدیم

فکر می کنید حداقل کلاسهای رایتینگ اریانپور مفیدتر از کلاس با این اقا باشه ؟
خوشحال میشیم کسانی که تجربه کلاس دارن برای بچه های اسفند بگن وضعیت چطوره.. توصیه شون چیه...ایشون رایتینگ های شما رو صحیح هم میکردن یا نه؟

راستش من رایتینگ تافل رو آریان پور رفتن خیلی راضی بودم ولی در مورد رایتینگ GRE نظری ندارم. ولی در جواب سوالت باید بگم که نه اصلا رایتینگ هامون رو صحیح نکرد. فقط شفاهی براش خوندیم و اونم یه چند تا پیشنهاد داد.

کیوان

بدری
08-24-2009, 01:31 PM
من با امیر ملکی گرفتم و نمره 5 شد.خودش امریکا درس خونده و عالی درس میده ولی اخلاقش تنده.الان توی موسسه ترجمه همزمان و صبای سحر درس میده.

بدری
08-24-2009, 01:43 PM
من با نظر شما موافق نیستم ,من ودختر خاله ام هر دو هم آریانپور رو گذروندیم هم با این آقای ملکی,به نظر من که کلاساش عالیه .

leiloon
08-24-2009, 02:43 PM
من راجع به این ملکی شنیدم میخواستم اگر کسی شماره داره ازایشون بذاره.
ممنون.
By the way my general english is good and I have good command of english I'm trying to prepare myself to get the average score above 500 in verbal so if anyone has the potential to fill my knowledge in ill be more than welcome to join group studying.

minoofarshbaf
08-24-2009, 07:20 PM
من امروز از دوستم راجع به پوستهای این سایت شنیدم و ظیفه ام میدونم
توضیح بدم.اولا که اگه این آقای ملکی بهترینه ,انگلسیش عالیه دامنه لغاتش عالیه و درس خوب میده منتها اگه فکر کنی انگلیسیت ازش بهتره حتما حالت گرفته میشه.

leiloon
08-31-2009, 01:49 PM
من شماره ملکی رو گرفتم همون ****** خوب درس میده و اکثر شاگرداش راضیین .
thx a bunch minoo khanoom.

a_fr
10-11-2009, 09:59 AM
من امروز از دوستم راجع به پوستهای این سایت شنیدم و ظیفه ام میدونم
توضیح بدم.اولا که اگه این آقای ملکی بهترینه ,انگلسیش عالیه دامنه لغاتش عالیه و درس خوب میده منتها اگه فکر کنی انگلیسیت ازش بهتره حتما حالت گرفته میشه من مطمانم که کسی که متنهای press tvرو
اصلاح میکنه از اقایوون معترض سوادش بیشتره.یه مزیت دیگه هم اینکه
چون ظاهر و تیپ خوبی داره بعضی آقایون دوستش ندارن

مي تونيد لطفا جزوه اش رو upload كنيد؟

leiloon
10-11-2009, 01:42 PM
من gre دادم و نمره 550verbalو5 توی writing گرفتم کلاس آقای ملکی عالی بود و واقعا بدردمن خورد ممنون از سارا ومینو.

reza_a
10-14-2009, 01:55 PM
من gre دادم و نمره 550verbalو5 توی writing گرفتم کلاس آقای ملکی عالی بود و واقعا بدردمن خورد ممنون از سارا ومینو.

میشه بگید چه کردید برای 500 و 5؟ منم کلاسای آقای ملکی رو می رم و رایتینگ رو فقط با ایشون کار کردم.

a_fr
10-16-2009, 04:25 PM
میشه بگید چه کردید برای 500 و 5؟ منم کلاسای آقای ملکی رو می رم و رایتینگ رو فقط با ایشون کار کردم.

منم همين سوال رو دارم ضمن اينكه لطفا بگيد سطح زبانتون در چه حد بوده و چقدر وقت گذاشتيد؟

leiloon
10-28-2009, 12:41 PM
1.فايل خودش رو بگيريد و حد اقل 2 بار بخونيدش.
2.فايل رايتينگش رو حتما كار كنيد خيلي خوب ياد ميگيريد.
3.اخلاقشم تحمل كنين .
4.لغت ديگري نخونيد.
5.بگين انالوجي توضيح بده .
6.نسبت به حرفاش اعتماد كنين.
رايتينگتون خيلي راحت ميشه اما بقيش وقت ميبره.من 3 ماهي خوندم سطح خوب نه عالي اما جواب داد .
بگين نمونه سوال چيني بده.
7.از طرف منم سلام بهش برسونيد بدونين كه ادم خوبيه فقط بايد باهاش مودب باشيد تا اخلاقش خوب باشه.
8. حتما بگين ريشه كار كنه باهاتون عالي بود اين قسمتش.
موفق باشين.

serva
10-31-2009, 01:23 PM
سلام دوست عزیز
zary jan in ostad maleki ke migid tehran hastand? age tehranan barnamamoono ok konim manam hastam

serva
10-31-2009, 01:29 PM
1.فايل خودش رو بگيريد و حد اقل 2 بار بخونيدش.
2.فايل رايتينگش رو حتما كار كنيد خيلي خوب ياد ميگيريد.
3.اخلاقشم تحمل كنين .
4.لغت ديگري نخونيد.
5.بگين انالوجي توضيح بده .
6.نسبت به حرفاش اعتماد كنين.
رايتينگتون خيلي راحت ميشه اما بقيش وقت ميبره.من 3 ماهي خوندم سطح خوب نه عالي اما جواب داد .
بگين نمونه سوال چيني بده.
7.از طرف منم سلام بهش برسونيد بدونين كه ادم خوبيه فقط بايد باهاش مودب باشيد تا اخلاقش خوب باشه.
8. حتما بگين ريشه كار كنه باهاتون عالي بود اين قسمتش.
فق باشين.
دوست عزیز براتون مقدور هست جزوه تونو بزارید تو سایت ؟

sadeghian
11-14-2009, 12:21 AM
سلام
من کتاب Writing with confidence را دارم می خوانم برای writing .
به نظرم کتاب خیلی خوبی است و مطلب را از پایه و ساده گفته، البته هنوز خیلی جلو نرفتم ;)

Anahita85
01-20-2010, 05:41 PM
سلام

من به چند نفر سپردم که کسی را به من برای Writing GRE معرفی کنن، یک نفر هم به من معرفی شده که در دو جلسه مطالب اصلی را یاد میده. کسی می تونه منو راهنمایی کنه که این آقای ملکی واقعا برای GRE writing استاد خوبی هست، شنیدم در 5 جلسه درس میده و فوق العاده هم نیست، فکر کنم همین کسی که بمن معرفی شده سریعتر کارم راه بندازه و خرجشم کمتر باشه.

amin1984
02-27-2010, 11:27 AM
سلام دوستان
من از جند نفر از دوستان تعريف آقاي اقتداري رو شنيدم. ايشون مدير موسسه اسپينا تاك RESPINA TALK هستن. ظاهرا استاد دانشگاهه و توي رايتينگ دستي داره. اولا اگر نسبت بهشون نظري داريد ممنون ميشم! و ثانيا اگر از دوستان كسي هست كه طالب كلاس گرفتن با ايشون باشه من در خدمت هستم.
متشكرم

geo79
04-17-2010, 12:23 PM
بچه ها اگه ممکن یه کلاس خوب برا writing به من معرفی کنید. ممنون

---------------------------------------------------------------------------------------
با درود
لطفا سوالتون رو تفکیک کنید و منابع رو در قسمت مربوطه درخواست بدید. ضمنا این تاپیک فقط برای writing هست. میتونین لینک امضای من (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?783-GRE&p=204396&viewfull=1#post204396) رو هم ببینین. مجبورم قسمت مربوط به درخواست quant تون رو حذف کنم.
aminp30

reza.kh.n
07-10-2010, 12:46 PM
با سلام
دوستانی که کلاس writing میرن یا میرفتن مثلا با همین اقای ملکی که تعریف میکنین ازشون
اگر ممکنه برای ما که تهران نیستیم این جزوه رو اپلود کنید یا حداقل بگید براتون پول به حسابتون میفرستم
زحمت بکشید کپی کنید و پست کنید
باور کنید ثواب داره
به غیر از تهران هیچ جا دیگه تو شهرستان ها کلاس نیست :-(
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aminp30
07-11-2010, 12:29 AM
با سلام
دوستانی که کلاس writing میرن یا میرفتن مثلا با همین اقای ملکی که تعریف میکنین ازشون
اگر ممکنه برای ما که تهران نیستیم این جزوه رو اپلود کنید یا حداقل بگید براتون پول به حسابتون میفرستم
زحمت بکشید کپی کنید و پست کنید
باور کنید ثواب داره
به غیر از تهران هیچ جا دیگه تو شهرستان ها کلاس نیست :-(
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
با درود
اينجا و كلا توي فروم كسي حق نداره براي كاري كه براي شما انجام ميده ازتون پول بگيره. پس لطف كنين اين مبحث رو دنبال نكنين. همه دوستان به اميد خدا بدون چشم داشت و در ازاي استفاده‌هايي كه تا به حال از فروم كرده‌اند، به صورت رايگان به همديگه كمك ميكنن. هدف از كمك در اينجا كسب درآمد نيست. اميدوارم بزودي به جزوه‌اي كه ميخواين دسترسي پيدا كنين و دوستان زحمتش رو براتون بكشن.