توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات در مورد ثبت نام GRE General
aida_vet
09-09-2008, 11:04 PM
من GRE رو online ثبت نام كردم. اما كد دانشگاهها رو وارد نكردم. فكر مي كردم اينم مثل تافله! اما اينجا هيچ username , password نداريم ::)! حالا براي مشخص كردن 4 تا دانشگاه بايد چه كار كنم؟ در ضمن اگه ايرادي در اطلاعات شخصي باشه(رقم آخر كد پستي وارد نشده) چه طور بايداصلاحش كرد؟ ???
Sara.Sh
09-09-2008, 11:09 PM
تا جایی که من یادمه در صورت ثبت نام آن لاین کد دانشگاهها رو بعد از اتمام امتحان GRE وارد می کنین
arash
09-09-2008, 11:16 PM
سلام
مشکلی نیست، شما میتونید در برگه تایید ثبت نامتان (که برای شما ارسال میشود) کد 4 دانشگاهی را که میخواهید وارد کنید و در جلسه امتحان به مسئولین تحویل دهید تا اعمال شود.
zy neo
09-10-2008, 12:57 AM
سلام
سایت ETS امکان دریافت admission ticket و همچنین سفارش score report را بصورت آنلاین فراهم کرد. دوستانی که admission ticket به دستشون نرسیده میتونند بصورت آنلاین از لینک زیر دریافتش کنند:
https://web1.gre.org/GreWebReg/admissionTicketLogin.jsp
برای سفارش score report هم با استفاده از credit card از این لینک اقدام کنید:
https://web1.gre.org/GreWebReg/asrLogin.jsp
موفق باشید
مهدی
zy neo
09-10-2008, 05:48 AM
من تشکر میکنم از انتقال پست من به این گفتگو، البته فکر میکنم موضوع پست من کمی متفاوت با این گفتگو باشه، موضوع پست قبلی من فقط به ثبت نام آنلاین مربوط نمیشه (فکر میکنم) حتی کسانی که بصورت حضوری ثبت نام کردند میتونن ازش استفاده کنند. امتحان کنید.
موفق باشید،
مهدی
hooman_teh
09-10-2008, 07:36 AM
سلام ببخشيد شايد سوالم بي ربط باشه ولي ممنون ميشم 1 نفر منو راهنمايي كنه. من ميخوام براي ارشد برم آمريكا اگه بشه ميدونم كه GRE ميخوان ولي نميدونم بايد subject بدم يا General اينم بگم كه رشته ام مهندسي هست حالا كدوم رو بايد امتحان بدم؟ و اينكه تا چند سال اين مدرك معتبره؟
Sara.Sh
09-10-2008, 07:41 AM
سلام ببخشيد شايد سوالم بي ربط باشه ولي ممنون ميشم 1 نفر منو راهنمايي كنه. من ميخوام براي ارشد برم آمريكا اگه بشه ميدونم كه GRE ميخوان ولي نميدونم بايد subject بدم يا General اينم بگم كه رشته ام مهندسي هست حالا كدوم رو بايد امتحان بدم؟ و اينكه تا چند سال اين مدرك معتبره؟
رشتتون دقیقا" چیه؟
این رشته ها subject لازم دارند.
*
Biochemistry, Cell and Molecular Biology
*
Biology
*
Chemistry
*
Computer Science
*
Literature in English
*
Mathematics
*
Physics
*
Psychology
البته ممکنه برای ارشد لازم نباشه.
نمرات این آزمون 5 سال اعتبار داره
hooman_teh
09-10-2008, 09:33 AM
Thanks Sara you always help me, I graduated in petroleum engineering, so should I take general? if you have time take a look to one of my essays that I put there( you know where I mean ;D) take care
King_Dani
09-16-2008, 10:44 AM
خواستم بدونم کسی به این مشکل برخورده؟ ثبت نام GRE General رو سعی می کنم از سایت انجام بدهم ، می خواهم انگلستان بروم امتحان بدهم ، ولی متاسفانه در قسمت وارد کردن اطلاعات ، که تاکید فراوان هم می کنه دقیق مطابق با IDتون باشه ، کشور اسلامی مون رو نداره؟ چه خاکی بر سرم کنم؟
zy neo
09-16-2008, 10:47 AM
من یک بار قبلاً این مشکل رو داشتم. آدرس یکی از دوستان در کانادا رو دادم مشکلی هم نبود، فقط مالیات کانادا رو گرفتند :-\
دوستان مهلت ثبت نام ج آر ای جنرال بصورت آن لاین تموم شده یا هنوز اعلام نشده خواهشا کمک.
zy neo
09-18-2008, 03:22 PM
تاریخها رو روی سایت ETS زده،خوب چک کنید. اما اینطور که معلومه سازمان سنجش ظرفیتش تکمیل شده.
چک کردم ولی باز نیستند.یعنی من دیگر نمی تونم اپلای کنم؟ :'(
amir_1981
09-19-2008, 09:55 AM
چک کردم ولی باز نیستند.یعنی من دیگر نمی تونم اپلای کنم؟
چرا فکر بشه برین خارج امتحان بدین
ghaforvala
09-20-2008, 09:25 PM
سلام ...
من در مورد امتحان GRE General CBT خارج از کشور سوال دارم:
1. آيا براي ثبت نام خارج از کشور محدوديتي وجود داره؟ يا اينکه توي هر مرکزي که اسمشو آنلاين گذاشته ميشه ثبت نام کرد؟
2. اينکه موقع ثبت نام اسم Iran تو فهرستشون نيست مشکل ساز ميشه؟ يا اينکه ميتونم آدرس کسي رو خارج از کشور بدم؟
3. ثبت نام براي امتحان کامپيوتري deadline نداره؟ هرچي روي سايت و اينور و اونور ميگردم چيزي پيدا نميکنم!
هرکسي چيزي در مورد اين سوالا ميدونه ممنون ميشم جواب بده...
Sara.Sh
09-20-2008, 09:29 PM
سلام ...
من در مورد امتحان CBT خارج از کشور سوال دارم:
1. آيا براي ثبت نام خارج از کشور محدوديتي وجود داره؟ يا اينکه توي هر مرکزي که اسمشو آنلاين گذاشته ميشه ثبت نام کرد؟
2. اينکه موقع ثبت نام اسم Iran تو فهرستشون نيست مشکل ساز ميشه؟ يا اينکه ميتونم آدرس کسي رو خارج از کشور بدم؟
3. ثبت نام براي امتحان کامپيوتري deadline نداره؟ هرچي روي سايت و اينور و اونور ميگردم چيزي پيدا نميکنم!
در مورد سوال اول فکر می کنم تا زمانی که بتونید اجازه ورود به اون کشور رو بگیرین مشکلی نباشه
ثبت نام برای CBT تا زمانی که جا باشه ادامه داره البته اگر دیر ثبت نام کنید باید مبلغ بیشتری پرداخت کنید
zy neo
09-21-2008, 05:48 AM
سلام ...
در مورد سوال اول فکر می کنم تا زمانی که بتونید اجازه ورود به اون کشور رو بگیرین مشکلی نباشه
ثبت نام برای CBT تا زمانی که جا باشه ادامه داره البته اگر دیر ثبت نام کنید باید مبلغ بیشتری پرداخت کنید
تا جایی که من می دونم، Late Registeration، CBT نداره. منبع؟
1. محدودیتی نیست. 2. آدرس خارج از ایران بدید، کارنامه میره اونجا یا خودتون تلفنی نتیجه رو بگیرید. 3. نه، تا وقتی جا باشه میتونید ثبت نام کنید.
elham_s
09-21-2008, 11:19 PM
سلام
سوال من خیلی ابتداییه!! ببخشید anyway!!!
میشه لطفاً بگین چرا تو سایت ETS فقط GRE General Paper-based داره ؟
آیا GRE هم مثل تافل اهمیت داره که CB باشه یا PB ؟
بی نهایت ممنون
Sara.Sh
09-21-2008, 11:23 PM
سلام
سوال من خیلی ابتداییه!! ببخشید anyway!!!
میشه لطفاً بگین چرا تو سایت ETS فقط GRE General Paper-based داره ؟
آیا GRE هم مثل تافل اهمیت داره که CB باشه یا PB ؟
بی نهایت ممنون
کامپیوتری هم داره
در مورد تقاوتشون تاپیک جداگانه ای وجود داره. جستجو بفرمایید
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,2538.0.html
aida_vet
09-23-2008, 12:39 PM
سلام،
من GRE رو online، ارومیه ثبت نام کردم و کد 4 تا دانشگاه رو موقع ثبت نام وارد نکردم. زنگ زدم ارومیه ، بهم گفتن که دیگه نمیشه وارد کنی و و روز امتحان هم نمی شه! من فکر نمی کردم اینطوری باشه . از بچه ها کسی هست که اطلاعات دقیقی در این خصوص داشته باشه؟
Sara.Sh
09-23-2008, 07:06 PM
سلام،
من GRE رو online، ارومیه ثبت نام کردم و کد 4 تا دانشگاه رو موقع ثبت نام وارد نکردم. زنگ زدم ارومیه ، بهم گفتن که دیگه نمیشه وارد کنی و و روز امتحان هم نمی شه! من فکر نمی کردم اینطوری باشه . از بچه ها کسی هست که اطلاعات دقیقی در این خصوص داشته باشه؟
تا جایی که من اطلاع دارم ظاهرا" پس از ثبت نام فقط امکان تغییر وجود داره در صورتی که قبلا" کد ها رو وارد کرده باشین.
zy neo
09-23-2008, 08:45 PM
این admission ticket رو بگیرید از سایت ets، میبینید که روش جای وارد کردن ( و اگر قبلاً وارد کرده باشید) تصحیح کدهای دانشگاهها هست. این برگه بصورت چاپ شده هم برای test centerها در ایران ارسال میشه (فکر کنم همش میره سنجش) و شما میتونید همین رو پرینت بگیرید و برای ets بفرستید یا برگه چاپ شده رو از سنجش یا test center خودتون (بپرسید این رو) بگرید پر کنید و بهشون برگردونید.
در هر صورت حتی اگر وارد هم نکرده باشید امکان وارد کردنشون هست.
موفق باشید.
مهدی
solani
09-23-2008, 10:35 PM
من هم خیلی در زمینه GRE ابتداییم ببخشید
من دو سئوال دارم اگه امکان داره منو راهنمایی کنین
اول اینکه بعد از امتحان اگه کدی رو وارد نکنیم امکان دسترسی به نمره و فرستادنش واسه دانشگاهها وجود داره؟
دوم من چون شهرستان هستم و on line ثبت نام کردم لازمه که چند روز زودتر بیام تهران؟ یا همین admission ticket که من از سایتets گرفتم واسه روز امتحان کافیه؟
مرسی
zy neo
09-23-2008, 11:45 PM
1. شما بعد از اومدن نمرتون میتونید تلفنی یا آنلاین نمرتون رو برای هر دانشگاهی که میخواید بفرستید. اطلاعات کامل در سایت ets موجود است.
2. قاعدتاً همون کافیه، ets میگه همون کافیه، اما سازمان سنجش ممکنه چیزای دیگه ای بخواد که با اینکه جوری ازتون میخوان که انگار لازمه، یه جورایی بروکراسی سازمان سنجشه و بدون اونها هم در امتحانات قبل مشکلی پیش نیومده. فراموش نکنید که نهایتاً طرف شما ets هست نه سازمان سنجش.
موفق باشید،
مهدی
dreamer
10-03-2008, 12:13 AM
سلام
من مي خوام براي 3 اسفند جي آر ايي ثبت نام كنم. اما هيچي از نحوه ثبت نام نمي دونم .مي شه كمك كنين بهم
كي مي شه ثبت نام كرد تو سازمان سنجش؟؟چه مداركي مي خواد؟
ممنون مي شم
Sara.Sh
10-03-2008, 12:18 AM
سلام
من مي خوام براي 3 اسفند جي آر ايي ثبت نام كنم. اما هيچي از نحوه ثبت نام نمي دونم .مي شه كمك كنين بهم
كي مي شه ثبت نام كرد تو سازمان سنجش؟؟چه مداركي مي خواد؟
ممنون مي شم
دو صفحه این تاپیک و تاپیک های مرتبط رو بخونید کمکتون میکنه
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,6809.0.html
ghaforvala
10-03-2008, 10:29 AM
سلام ...
تا جایی که من می دونم، Late Registeration، CBT نداره. منبع؟
1. محدودیتی نیست. 2. آدرس خارج از ایران بدید، کارنامه میره اونجا یا خودتون تلفنی نتیجه رو بگیرید. 3. نه، تا وقتی جا باشه میتونید ثبت نام کنید.
مرسي ... من که نتونستم اينجا ثبت نام کنم. سعي ميکنم اين دور و بر يه جايي برم CBTبدم.
مرسي از همه که جواب دادن.
roshan_x
10-11-2008, 12:11 AM
سلام..
من تا دو روز پیش تصمیم داشتم GRE PBT بدم و تو لیست انتظار بودم.... اما تصمیممو عوض کردم آذر ماه برم ترکیه CBT شرکت کنم.. چند تا سوال داشتم
1- سایت ets نوشته 12 الی 15 روز می کشه که نمره ها به دانشگاههایی که مشخص کردیم ارسال بشن ، این قضیه چقدر ریسک داره؟ فرضا اگه 11 دسامبر شرکت کنم نمره هام قبل ددلاین 1ژانویه میرسن یا نه؟
2-واسه دانشگاههایی که بعدا مشخص می کنم چطور ? ets راجع به اونا چیزی ننوشته نمره ها تقریبا چند روز بعد از امتحان به اون دانشگاهها می رسن ؟
مرسی از راهنماییتون...
zy neo
10-11-2008, 12:27 AM
سلام..
من تا دو روز پیش تصمیم داشتم GRE PBT بدم و تو لیست انتظار بودم.... اما تصمیممو عوض کردم آذر ماه برم ترکیه CBT شرکت کنم.. چند تا سوال داشتم
1- سایت ets نوشته 12 الی 15 روز می کشه که نمره ها به دانشگاههایی که مشخص کردیم ارسال بشن ، این قضیه چقدر ریسک داره؟ فرضا اگه 11 دسامبر شرکت کنم نمره هام قبل ددلاین 1ژانویه میرسن یا نه؟
2-واسه دانشگاههایی که بعدا مشخص می کنم چطور ? ets راجع به اونا چیزی ننوشته نمره ها تقریبا چند روز بعد از امتحان به اون دانشگاهها می رسن ؟
مرسی از راهنماییتون...
سلام،
1. دیرتر هم امتحان بدید اشکال نداره، خصوصاً CBT که نمرتون رو میدونید بعد از امتحان. همون رو میتونید غیررسمی به دانشگاهها اعلام کنید تا کارنامه رسمی براشون بره.
2. معمولا سه هفته تا یک ماه طول میکشه بعد از اینکه شما ریپورت کردید، نمرتون برسه دست دانشگاه، ولی معمولاً نگران کننده نیست، چون دانشگاه نمره غیررسمی شما رو داره، کارنامه اصلی رو برای تصمیم گیری نهایی میخوان که معمولا زودتر از اواخر فوریه نیست.
موفق باشید،
مهدی
Roya82
10-11-2008, 03:20 AM
من برای CBT توی مالزی ثبت نام کردم ولی هیچ تیکتی واسه من نیومده! میخواستم بدونم واسه cbt تیکت لازم نیست؟ همینچوری باید رفت سر جلسه؟؟ توی بولتن هم چیزی در این مورد پیدا نکردم.
توی فرم آنلاین هم من هیچ جایی ندیدم که دربازه وارد کردن کد دانشگاهها باش! یعنی من ندیدم!!؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟ :'(
behroozf
10-11-2008, 02:36 PM
من برای GRE (PBT) روز 25 اکتبر (آبان امسال) به صورت آنلاین ثبت نام کردم. چون مشکلی پیش اومده و نمیرسم، میخواستم reschedule اش کنم به 3 اسفند (21 Feb). تو وبسایت ETS فقط توضیح داده که تماس بگیریم و با مشخصاتمون بهشون ایمیل بزنیم . ایمیل زدم اما الآن چهار روز گذشته جوابی ندادند. میخواستم بپرسم از دوستان کسی تجربهای داره که باید چه کنم؟
Spiro
10-11-2008, 03:29 PM
من برای GRE (PBT) روز 25 اکتبر (آبان امسال) به صورت آنلاین ثبت نام کردم. چون مشکلی پیش اومده و نمیرسم، میخواستم reschedule اش کنم به 3 اسفند (21 Feb). تو وبسایت ETS فقط توضیح داده که تماس بگیریم و با مشخصاتمون بهشون ایمیل بزنیم . ایمیل زدم اما الآن چهار روز گذشته جوابی ندادند. میخواستم بپرسم از دوستان کسی تجربهای داره که باید چه کنم؟
من چند روزه پیش با سنجش تماس گرفتم و گفتند برای عقب انداختن امتحان به تاریخ 3 اسفند (21 Feb) باید بیایید اینجا معرفی نامه پرداخت به بانک رو بگیرید و 50$ بریزید به حساب تا امتحانتون از آبان به اسفند منتقل بشه.
البته مطمئن نیستم این موضوع برای ثبت نام آنلاین هم به همین شکل باشه.
behroozf
10-11-2008, 04:09 PM
من چند روزه پیش با سنجش تماس گرفتم و گفتند برای عقب انداختن امتحان به تاریخ 3 اسفند (21 Feb) باید بیایید اینجا معرفی نامه پرداخت به بانک رو بگیرید و 50$ بریزید به حساب تا امتحانتون از آبان به اسفند منتقل بشه.
البته مطمئن نیستم این موضوع برای ثبت نام آنلاین هم به همین شکل باشه.
از پاسخت ممنونم Spiro عزیز. من به همراه یکی از دوستانم که از طریق سنجش ثبت نام کرده بود، هفته پیش به سنجش سرزدیم. دوستم همین کاری که شما فرمودین رو انجام داد و تمام شد. اما به من که آنلاین ثبت نام کرده بودم گفتن به GRE program @ ETS ایمیل بزنم و Reg. No. و مشخصاتم رو براشون بفرستم به همراه درخواست برای تغییر زمان امتحان. من همین کارو انجام دادم اما جوابی نگرفتم. حالا این هفته باز هم به خود سازمان سنجش مراجعه می کنم تا اگه بشه از طریق خودشون برای تغییر زمان امتحان اقدام کنم.
roshan_x
10-11-2008, 07:00 PM
سلام
لطفا کمک کنید ضروریه
دیرترین وقتی که میشه GRE computer-based شرکت کرد بطوریکه گزارش نمره ها به ددلاین اول ژانویه برسه کیه؟ 10 روز قبلش؟ یک ماه قبلش؟ لطفا هرچه سریعتر راهنماییم کنین ، اضطراریه :(
Sara.Sh
10-11-2008, 07:01 PM
سلام
لطفا کمک کنید ضروریه
دیرترین وقتی که میشه GRE computer-based شرکت کرد بطوریکه گزارش نمره ها به ددلاین اول ژانویه برسه کیه؟ 10 روز قبلش؟ یک ماه قبلش؟ لطفا هرچه سریعتر راهنماییم کنین ، اضطراریه :(
فکر میکنم حدود 10 دسامبر
Roya82
10-12-2008, 08:32 AM
من برای GRE cbt ثبت نام کردم. ولی هیچ تیکتی هنوز برام نیومده! میخواستم از کسایی که قبلا" cbt امتجان دادم بپرسم چه جوریه؟؟ باید تیکت بیاد یا نه! لازم نیست! در صمن من وقتی میخواستم ثبت نام کنم هیچ جا گزینه ایی نبود که کد دانشگاه رو وارد کنم! من جایی رو اشتباه کردم؟؟
zy neo
10-12-2008, 09:27 AM
من برای GRE cbt ثبت نام کردم. ولی هیچ تیکتی هنوز برام نیومده! میخواستم از کسایی که قبلا" cbt امتجان دادم بپرسم چه جوریه؟؟ باید تیکت بیاد یا نه! لازم نیست! در صمن من وقتی میخواستم ثبت نام کنم هیچ جا گزینه ایی نبود که کد دانشگاه رو وارد کنم! من جایی رو اشتباه کردم؟؟
به آدرسی که دادید باید تیکت بیاد. اگر نیومد به ets ایمیل بزنید، یک ایمیل بهتون جواب میدند که میگن همین رو پرینت کنید و به منزله admission ticket هست. دانشگاهها رو هم همونجا بعد از امتحان روی کامپیوتر وارد میکنید. فقط حتماً برای هر چهار دانشگاه، اسم، نام ایالت و کد هر سه تا رو داشته باشید وگرنه باید یه دفترچه n صفحه ای رو بگردید.
موفق باشید.
مهدی
babakxray
10-20-2008, 12:28 PM
سلام دوستان
برای تغییر کد 4 تا دانشگاه ets گفته Admission Ticket رو پرینت کنید و بعد از اصلاح کد دانشگاه ها به صورت دستی فرم رو تا روز جمعه قبل از آزمون برای ما پست یا فکس کنید.
بنابراین موقع امتحان نمی شه این کار رو انجام داد. آیا روش راحت تری برای این کار وجود نداره؟ نمی شه مستقیما از سایتشون این کار رو انجام داد؟
من تعجب می کنم چرا GRE بر خلاف تافل که به راحتی می شه از طریق پروفایل کد دانشگاه ها یا سایر مشخصات رو عوض کرد، این امکان رو نداره !!!!
Shahin1982
10-20-2008, 01:00 PM
البته پشت Admission Ticket نوشته که بجز پست و فکس میشه ایمیل هم بزنی . من خودم می خواستم کد یکی از دانشگاهها رو عوض کنم . توی correction stub کد دانشگاه قبلی رو خط زدم و زیرش کد دانشگاه جدید رو نوشتم . بعدش correction stub رو اسکن کردم و به این آدرس ایمیل فرستادم :
gre-info@ets.org
Roya82
10-21-2008, 12:35 PM
به آدرسی که دادید باید تیکت بیاد. اگر نیومد به ets ایمیل بزنید، یک ایمیل بهتون جواب میدند که میگن همین رو پرینت کنید و به منزله admission ticket هست. دانشگاهها رو هم همونجا بعد از امتحان روی کامپیوتر وارد میکنید. فقط حتماً برای هر چهار دانشگاه، اسم، نام ایالت و کد هر سه تا رو داشته باشید وگرنه باید یه دفترچه n صفحه ای رو بگردید.
موفق باشید.
مهدی
من از یکی از بچه هایی که cbt داده بود پرسیدم گفت که تیکت احتیاج ندارم!!! واسه من فقط cd اومده!
Sara.Sh
10-21-2008, 05:46 PM
من از یکی از بچه هایی که cbt داده بود پرسیدم گفت که تیکت احتیاج ندارم!!! واسه من فقط cd اومده!
من هم امتحان cbt داده بودم. یه ایمیل از ets میاد که نیازی نیست روز امتحان همراهتون باشه (حداقل آمریکا که این طوره) و چند روز بعد از ثبت نام هم یه CD میفرستند.
hooman_teh
12-14-2008, 09:01 AM
سلام به همگي ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
من به اميد خدا ميخوام براي جي آر اي سنجش 3 اسفند ثبت نام كنم. چون نميتونم برم تهران فعلا" ميخوام آن لاين ثبت نام كنم ولي توي همين فروم بعضي از دوستان
گفتن كه براي ثبت نام آنلاين با مشكل مواجه شدن و كدپستي كه توي ايران 10 رقمي هست 9 رقمش وارد ميشه و نميشه اسم دانشگاها رو بعدا" تصحيح كرد و از اينجور چيزها. حالا ميخواستم ببينم اينا صحت داره؟
سوال ديگه اينكه چقدر طول ميكشه به دانشگاههايي كه توي فرم نوشتيم ريپورت نمره جي آر اي برسه؟
با تشكر از همه
hooman_teh
12-15-2008, 11:18 AM
يعني هيچ كددم از دوستان اطلاعي نداره؟ اگه كسي مطلاعي داره لطفا" بگه چون داره دير ميشه. ممنونم
hooman_teh
12-24-2008, 10:24 AM
سوالهاي قبلي رو كه هيچكس جواب نداد اميدوارم اين رو يك نفر آدم خير پيدا بشه كمك كنه ;)
من الان ميخوام آن لاين ثبت نام كنم. در قسمتي كه دانشگاهها رو براي ريپورت انتخاب ميكنيم ميپرسه كه: ميخواهيد كدام يك گزينه هاي زير به دانشگاه ريپورت بشه:
1- General Test scores
2- Subject Test scores
& 3-
Analytical Writing scores (stand-alone Analytical Writing scores earned 10/1/03-12/31/03
حالا به نظرتون فقط بايد گزينه 1 رو تيك بزنم يا 1 و 3 هر دو رو؟
اگر كسي اطلاع داره لطفا" زودتر راهنمايي كنه. با تشكر
Sara.Sh
12-24-2008, 10:26 AM
سوالهاي قبلي رو كه هيچكس جواب نداد اميدوارم اين رو يك نفر آدم خير پيدا بشه كمك كنه ;)
من الان ميخوام آن لاين ثبت نام كنم. در قسمتي كه دانشگاهها رو براي ريپورت انتخاب ميكنيم ميپرسه كه: ميخواهيد كدام يك گزينه هاي زير به دانشگاه ريپورت بشه:
1- General Test scores
2- Subject Test scores
& 3-
Analytical Writing scores (stand-alone Analytical Writing scores earned 10/1/03-12/31/03
حالا به نظرتون فقط بايد گزينه 1 رو تيك بزنم يا 1 و 3 هر دو رو؟
اگر كسي اطلاع داره لطفا" زودتر راهنمايي كنه. با تشكر
سلام
شما اگر نیاز دارین که نمرات GRE Subject رو هم ریپورت کنید گزینه 2 رو هم بزنید در غیر این صورت گزینه 1 و 3 رو انتخاب کنید
shivaap
12-24-2008, 11:32 AM
امتحان CBT را توي آمريكا چه جوري مي شه ثبت نام كرد ؟
Sara.Sh
12-24-2008, 11:46 AM
امتحان CBT را توي آمريكا چه جوري مي شه ثبت نام كرد ؟
اگر منظورتون computer based هست:
تاریخ ها رو آن لاین چک میکنید- روز مناسب رو انتخاب و با کردیت کارت آن لاین ثبت نام می کنید.
hooman_teh
12-24-2008, 12:49 PM
دوستان نياز به كمك فوري دارم:
من الان آن لاين ثبت نام كردم فقط توي ايميلي كه بهم دادن گفته بايد در عرض 24 ساعت admission ticket رو آن لاين از
https://web1.gre.org/GreWebReg/servlet/AdmissionTicketServlet
بگيريد ولي وقتي confirmation code رو وارد ميكنم ميگه اشتباهه!!! در صورتيكه توي ايميلي كه بهم دادن همين كد هست. حالا چيكار كنم؟ حتي به پروفايلم هم دسترسي ندارم!!!
Sara.Sh
12-24-2008, 06:46 PM
دوستان نياز به كمك فوري دارم:
من الان آن لاين ثبت نام كردم فقط توي ايميلي كه بهم دادن گفته بايد در عرض 24 ساعت admission ticket رو آن لاين از
https://web1.gre.org/GreWebReg/servlet/AdmissionTicketServlet
بگيريد ولي وقتي confirmation code رو وارد ميكنم ميگه اشتباهه!!! در صورتيكه توي ايميلي كه بهم دادن همين كد هست. حالا چيكار كنم؟ حتي به پروفايلم هم دسترسي ندارم!!!
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم خودشون حداکثر ظرف 24 پس از ثبت نام براتون ایمیل می فرستند.
hooman_teh
12-25-2008, 09:00 AM
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم خودشون حداکثر ظرف 24 پس از ثبت نام براتون ایمیل می فرستند.
مطمئنيد؟ آخه بعد از ثبت نام همون موقع يك ايميل بهم دادن و مشخصات و دانشگاههايي كه براي ريپورت انتخاب كرده بودم رو توش نوشته بودن ولي آخرش نوشته شده بود اين admission ticket نيست و شما بايد بري تو سايت با اين اطلاعات ( confirmation number ) خودت ticket رو بگيري ولي وقتي رفتم و كد رو وارد كردم ميگفت اشتباهه!!! حالا چي ميشه؟ ثبت نامم پريد؟ :(
party1
12-25-2008, 11:57 AM
بچه ددلاین GRE online تا کی هست؟
بچه ددلاین GRE online تا کی هست؟
سوال منم هست؟
sam3135
01-28-2009, 07:58 PM
سلام
جایی هست که هنوز بشه برای GRE ثبت نام کرد؟
ممنون از راهنمایی دوستان
در پناه خدا
Lucid Dreamer
02-09-2009, 11:50 PM
سلام، من امتحان 3 اسفند آنلاين ثبت نام کردم اما نمی تونم تا اون زمانی که سازمان سنجش گفته مدارکمو تحويل بدم. اگه 2 يا 3 روز ديرتر بشه قبول ميکنن؟ در ضمن تا حالا کسی که آنلاين ثبت نام کرده بوده تونسته روزشو عوض کنه؟ من تا پس فردا بيشتر وقت ندارم مدارکمو تحويل بدم، اگه يه نفر لطف کنه هر چه زودتر منو راهنمايي کنه خيلی ممنون می شًم ...
:'(
nazi1934
02-10-2009, 12:24 AM
سلام
منظورتون از مدارك چيه؟ من خودم قبلا GRE آنلاين ثبت نام كردم و امتحان دادم. زماني كه شما آنلاين ثبت مي كنيد بايد 10 روز مونده به امتحان 2 قطعه عكس و كپي شناسنامه رو به سازمان سنجش تحويل بديد. اين طوري هم نيست كه حتما بايد همون سر 10 روز مونده اين كار رو بكنيد.
hooman_teh
02-11-2009, 07:33 AM
سلام، من امتحان 3 اسفند آنلاين ثبت نام کردم اما نمی تونم تا اون زمانی که سازمان سنجش گفته مدارکمو تحويل بدم. اگه 2 يا 3 روز ديرتر بشه قبول ميکنن؟ در ضمن تا حالا کسی که آنلاين ثبت نام کرده بوده تونسته روزشو عوض کنه؟ من تا پس فردا بيشتر وقت ندارم مدارکمو تحويل بدم، اگه يه نفر لطف کنه هر چه زودتر منو راهنمايي کنه خيلی ممنون می شًم ...
:'(
با سلام.
دوست خوبم شما لازم نيست كه خودت اين مدارك رو ببري تحويل بدي. 1 دوستي، آشنايي رو بفرست بره به آدرس 1 عكس و 1 فتوكپي شناسنامه (يا كارت ملي يا پاسپورت) ببره و كارو تموم بكنه
تا جايي كه من ميدونم امروز آخرين مهلته ( چهارشنبه : 23 بهمن 87) ولي بازم به اين شماره زنگ بزن راهنماييت ميكنن:02188922242
موفق باشي
تا جایی که من یادمه در صورت ثبت نام آن لاین کد دانشگاهها رو بعد از اتمام امتحان GRE وارد می کنین
با سلام: در رابطه با کد دانشگاهها دو سوال دارم. اول این که کد دانشگاه ها را باید از کجا پیدا نمود. دوم این که اگر کد دانشگاه ها را در زمان ثبت نام یا پس از امتحان وارد نکنیم چه میشود. آیا میتوان پس از مشخص شدن نتیجه امتحان و با پرداخت هزینه مربوطه دانشگاههای مورد نظر را انتخاب نمود و تقاضای ارسال نمره را کرد؟ متشکرم.
hooman_teh
02-12-2009, 08:57 PM
با سلام: در رابطه با کد دانشگاهها دو سوال دارم. اول این که کد دانشگاه ها را باید از کجا پیدا نمود. دوم این که اگر کد دانشگاه ها را در زمان ثبت نام یا پس از امتحان وارد نکنیم چه میشود. آیا میتوان پس از مشخص شدن نتیجه امتحان و با پرداخت هزینه مربوطه دانشگاههای مورد نظر را انتخاب نمود و تقاضای ارسال نمره را کرد؟ متشکرم.
با سلام
کد دانشگاه در وب سایت دانشگاه مورد نظر هستش اگه نتونستید بیابیدش! برید به سایت جی آر ای اونجا یک بروشور هستش اونو دانلود کنید توش همه دانشگاهها با کدهاشون هست.
در مورد اینکه بعد از نتایج با هزینه بفرستید امکانش هست و مشکلی نیست
موفق باشید
Mazhar
04-08-2009, 06:21 AM
سلام دوستان
من مي خواستم بدون اولين تاريخي امتحان بعدي GRE general كي هست. تو سايت سازمان سنجش چيزي نزده!!!!!!!!!!!
ehsan99
04-08-2009, 12:18 PM
سلام دوستان
من مي خواستم بدون اولين تاريخي امتحان بعدي GRE general كي هست. تو سايت سازمان سنجش چيزي نزده!!!!!!!!!!!
Check www.gre.org for the future available times.
AmirSam
06-05-2009, 07:16 PM
من قصد دارم از طریق سایت ets برای GRE General , Oct 24 اقدام کنم ولی تو سایتش جایی برای این کار فعال نیست!
من برای ثبت نام، قدم به قدم به لینک زیر هدایت می شوم
https://web1.gre.org/GreWebReg
اما در ادامه می گوید در حال حاضر تمام تاریخ ها برای ثبت نام گذشته است! یعنی خود ETS کی می خواهد برای ثبت نام online شروع به کار کند؟
یعنی می خواهند طبق جدول زیر ثبت نام را شروع کنند؟ ???
Other Locations, Including U.S. Territories
Registration Receipt Dates at ETS
Supplementary Test Center and Monday Administration 08/28/09
Regular Registration 09/11/09
Late Registration 09/18/09
APPROXIMATE SCORE REPORT MAILING DATE
12/04/09
ehsan99
06-05-2009, 08:52 PM
من قصد دارم از طریق سایت ets برای GRE General , Oct 24 اقدام کنم ولی تو سایتش جایی برای این کار فعال نیست!
من برای ثبت نام، قدم به قدم به لینک زیر هدایت می شوم
https://web1.gre.org/GreWebReg
اما در ادامه می گوید در حال حاضر تمام تاریخ ها برای ثبت نام گذشته است! یعنی خود ETS کی می خواهد برای ثبت نام online شروع به کار کند؟
یه کم زوده. شما سایت سنجش رو هم بررسی کن. اگرم بهشون ای میل بزنی در کمتر از 2 روز جواب میگیری
emperial
06-05-2009, 09:19 PM
ETS حدود دو ماه قبل از هر امتحان GRE ثبت نام online رو باز میکنه.
HesamMe
06-12-2009, 12:22 PM
سلام
ثبت نام GRE GENERAL سازمان سنجش کی شروع میشه
باید online اقدام کرد یا....
ممنون
alibme-1362
06-12-2009, 12:27 PM
سلام
ثبت نام GRE GENERAL سازمان سنجش کی شروع میشه
باید online اقدام کرد یا....
ممنون
ثبت نام خیلی وقته که شروع شده، به http://www.sanjesh.org قسمت GRE مراجعه کنید
ثبت نام آنلاین: http://www.ets.org/bin/getprogram.cgi?test=gre
pouya4
07-10-2009, 08:17 AM
درود!
پس اونایی که گفتن کد دپارتمان لازم نیست، بهتره که همون 0000 بزنیم؟
خیلی ممنون!
alibme-1362
07-10-2009, 10:32 AM
درود!
پس اونایی که گفتن کد دپارتمان لازم نیست، بهتره که همون 0000 بزنیم؟
خیلی ممنون!
اگه امکانش هست که وارد نکنی، وارد نکن، چون کد 0000 به معنی undecided است در حالیکه شما میدونی چه دپارتمانی می خوای نمرتو بفرستی، دانشگاه گفته نمی خواد. به نظر من یا اصلا هیچی وارد نکن، یا اگه می خوای وارد کنی، کد دپارتمان رشتتو وارد کن، چون هر کدی غیر از اون بزنی گمراه کننده میشه
اردوان 86
07-19-2009, 01:55 PM
با سلام به همهٔ بچها چند تا سوال در مورد ثبت نام onlie GRE دارم که ممنون میشم اگه بهم کمک کنین
۱-من test center رو اصفهان انتخاب کردم ولی برای فرستادن نتایج آدرس سازمن سنجش رو نوشتم آیا این مشکلی ایجاد خواهد کرد؟
۲-برای ورود به جلسه آیا من باید به تهران برم و کارت ورود به جلسه بگیرم؟یا پرینت کردن و همراه داشتن admission ticket از خود سایت ets کافیه؟یا اینکه قبل از امتحان در محل کارتها داده میشه؟
3-آیا هنگام رسیدن نتایج از طرف سایت به ما اطلاع داده میشه که نتایج اومده؟ و کسانی مثل من که آدرس خونرو ننوشتن چگونه باید نتایج رو بگیرن؟
ممنون از کمکتون
emperial
07-20-2009, 11:42 PM
۱-من test center رو اصفهان انتخاب کردم ولی برای فرستادن نتایج آدرس سازمن سنجش رو نوشتم آیا این مشکلی ایجاد خواهد کرد؟
۲-برای ورود به جلسه آیا من باید به تهران برم و کارت ورود به جلسه بگیرم؟یا پرینت کردن و همراه داشتن admission ticket از خود سایت ets کافیه؟یا اینکه قبل از امتحان در محل کارتها داده میشه؟
3-آیا هنگام رسیدن نتایج از طرف سایت به ما اطلاع داده میشه که نتایج اومده؟ و کسانی مثل من که آدرس خونرو ننوشتن چگونه باید نتایج رو بگیرن؟
شما اگر تست سنتر رو دانشگاه اصفهان انتخاب کردید دیگه با سازمان سنجش هیچ کاری ندارید.برای گرفتن کارت دو هفته قبل از آزمون با مرکز زبان دانشگاه تماس بگیرید. برای نتایج هم که بطور معمول 40 روز بعد از امتحان نتایج میرسه به سنتر. شما که آدرسی غیر از سنتر رو نوشتید بیشتر طول میکشه. ولی ممکنه که کارنامه شما هم به سنتر ارسال بشه. در مورد تست سنتر سنجش (یعنی اگر سنجش امتحان بدی) میدونم که اینطوریه. هر آدرسی که نوشته باشی کارنامه میره به خود سنجش. ممکنه در مورد دانشگاه اصفهان هم همینطور باشه.
Sadra
07-21-2009, 10:48 AM
با سلام به همهٔ بچها چند تا سوال در مورد ثبت نام onlie GRE دارم که ممنون میشم اگه بهم کمک کنین
ممنون از کمکتون
سلام
به ETS ایمیل بزنید و آدرستون رو به آدرس دانشگاه اصفهان تغییر بدید:
Language Center, Univ of Isfahan, Isfahan, IRAN Postal Code: 8174674331
در ضمن دانشگاه اصفهان کارت ورود به جلسه مجزایی که مجبور بشید چند روز قبل از امتحان مراجعه کنید صادر نمیکنه! و تنها کاری که باید انجام بدید اینه که روز امتحان ساعت 8 صبح با کارت شناسایی معتبر دم در ساختمان شهید بهشتی باشید. بچه هایی که آدرس دانشگاه رو نوشته باشن Admission Ticket شون به آدرس دانشگاه میره و روز امتحان براساس حروف الفبا روی میزشون قرار داره ولی شما که online ثبت نام کردید باید پرینت اون رو با خودتون ببرید.
نتایج هم 40 روز بعد از امتحان میاد که اگه اصفهان نیستید می تونید با دانشگاه تماس بگیرید و نمرتون رو تلفنی بپرسید یا اگه خواستید به من بگید تا کارنامتون رو بگیرم و براتون پست کنم.
اینجا رو هم ببینید: همه چیز در مورد GRE دانشگاه اصفهان (Oct 24, 2009) (http://www.applyabroad.org/forum/index.php?topic=23113.0)
Arash key
07-27-2009, 07:34 PM
You can submit codes during the exam date to the test center.
akram
08-02-2009, 12:44 PM
سلام،من ميخوام امسال اپلای کنم ،آيا حتماً بايد ازمون آبان رو ثبت نام کنم تا به
deadline ها برسم ؟من پرسيدم گفتن فقط آبان و بهمن gre برگزار ميشه!!
اگه بهمن ثبت نام کنم نمره ش کی مياد؟چون دانشگاه هايی که ميخوام اپلای کنم
deadline شون اکثرا نيمه اول بهمنه،امکانش هست که نمره gre رو ديرتر بفرستم؟مشکلی پيش نمياد؟
لطفاً راهنمايی کنيد.
advisor
08-02-2009, 07:07 PM
سلام،من ميخوام امسال اپلای کنم ،آيا حتماً بايد ازمون آبان رو ثبت نام کنم تا به
deadline ها برسم ؟من پرسيدم گفتن فقط آبان و بهمن gre برگزار ميشه!!
اگه بهمن ثبت نام کنم نمره ش کی مياد؟چون دانشگاه هايی که ميخوام اپلای کنم
deadline شون اکثرا نيمه اول بهمنه،امکانش هست که نمره gre رو ديرتر بفرستم؟مشکلی پيش نمياد؟
لطفاً راهنمايی کنيد.
معمولاًً باید یه کپی از نمره تون رو همراه با پکیجی که می فرستید ضمیمه کنید.این رو اکثراً قبول می کنن حتی اگه نمره تون به صورت official ریپورت نشده باشه.اما اینکه اصلاً نمره ای نفرستید رو بعید می دونم مگه براتون شرطش رو waive کنن یا در شرایط خاص قبول کنن دیرتر بفرستید.
akram
08-02-2009, 07:27 PM
سلام ممنون از پاسختون ،ميشه بگيد نمره gre بعد چند روز اعلام ميشه...يعنی کپی نمره بعد چه زمانی
به دست من ميرسه؟کلا اگه gre بهمن بدم
به deadline ها ميرسم يا اينکه بايد همون آبان شرکت کنم؟
ممنون
alibme-1362
08-02-2009, 07:38 PM
سلام ممنون از پاسختون ،ميشه بگيد نمره gre بعد چند روز اعلام ميشه...يعنی کپی نمره بعد چه زمانی
به دست من ميرسه؟کلا اگه gre بهمن بدم
به deadline ها ميرسم يا اينکه بايد همون آبان شرکت کنم؟
ممنون
کپی نمره حدودا 50 روز بعد از امتحان میرسه دستتون. برای fall 2010 بستگی به دانشگاهش داره، بعضی دانشگاه ها deadline شون زوده یعنی تو dec و jan و اوایل feb هست که مسلما اگه بهمن امتحان بدید به اینها نمیرسید و باید حتما آبان امتحان بدید، اما اگه deadline دانشگاه ها بعد از عید باشه، نه مشکلی با امتحان بهمن نخواهید داشت. شما باید دقیقا deadline دانشگاه هائی که میخواهید اپلای کنید رو چک کنید، بعد با این توضیحات ببینید آبان باید امتحان بدید یا بهمن، مهلت ثبت نام آبان هم که تمدید شده و مشکلی از این بابت وجود نداره. موفق باشید
سلام.
من نمی دانم برای این مشکل چه کنم من برای چندمین بار است که وقتم را برای ثبت نام onlin
gre از طریق سایت ETSگذاشتم ولی متا سفانه موفق به ثبت نام نشدم در هر مرحله ای 6 از ثبت نام در قسمت background information برایم یا خطا می آیدیا اصلا قطع می شود که من ازادامه ثبت نام می مانم، باور کنید که این مسا له به ظاهر ساده چند روز است که وقتم راگرفته ولی من هنوز موفق به ثبت نام نشدم.می ترسم ازآخر مهلت ثبت نام بگذرد ولی من هنوز ثبت نام نکرده باشم.لطفا راهنمایی ام کنید
Armik
08-05-2009, 10:54 PM
سلام.سه سوال درباره ثبت نام آنلاین جی آر ای دارم.
1 .adress line چرا انقدر ظرفیت کاراکترش کمه؟!!مگر آدرس خودمون نیست؟!!جا نمی شه که آدرسمون اون تو!!چکار بکنم؟!!
2.daytime phone چی هستش؟!!چی بزنم؟!!
3.اینکه من اگر فامیلیم دو قسمتی هست چکار بکنم؟!!وسطی رو middle name بزنم؟!!(در این مورد فروم رو خوندم ولی به نتیجه نهایی نرسیدم)
یک نفر جواب این سردرگم رو بدهد :(
alibme-1362
08-05-2009, 11:15 PM
سلام.سه سوال درباره ثبت نام آنلاین جی آر ای دارم.
1 .adress line چرا انقدر ظرفیت کاراکترش کمه؟!!مگر آدرس خودمون نیست؟!!جا نمی شه که آدرسمون اون تو!!چکار بکنم؟!!
2.daytime phone چی هستش؟!!چی بزنم؟!!
3.اینکه من اگر فامیلیم دو قسمتی هست چکار بکنم؟!!وسطی رو middle name بزنم؟!!(در این مورد فروم رو خوندم ولی به نتیجه نهایی نرسیدم)
یک نفر جواب این سردرگم رو بدهد :(
Address Line .1 آدرسی است که قراره نمره به اون آدرس فرستاده بشه، توصیه میشه که آدرس سنجش رو بزنید که مطمئن باشید حتما و به موقع به دستتون میرسه، اکثرا حضوری ثبت نام میکنند و سنجش تاکید می کنه که آدرس NOET رو بزنید تا ETS همه نمره ها رو یکجا بفرسته و مطمئن باشه، شما هم که آنلاین ثبت نام میکنی بهتره همین کار رو انجام بدی و نمرتو حضوری از سنجش تحویل بگیری، به احتمال زیاد تو اون قسمت جا میشه و مشکلی کمبود جا نخواهی داشت
2. منظور از Day Time زمانی است که شما در دسترس هستی و امکان آن وجود داره که با شما تماس بگیرند، این اصطلاحات رو خود آمریکائی ها برای اطلاع از زمان مناسب برای تماس های احتمالی از شما میخوان، شما کافیه یه شماره تماس که در دسترس باشه تو فرم وارد کنی
3. قسمت Middle Name معمولا پر نمیشه چون ایرانی ها همچین چیزی ندارند و برای اسم های ایرانی مفهوم نداره، شما کل فامیلت رو با یه فاصله بین دو قسمت، تو همون قسمت Family Name وارد کن و فیلد Middle رو خالی بذار
Sadra
08-06-2009, 01:00 PM
adress line چرا انقدر ظرفیت کاراکترش کمه؟!!مگر آدرس خودمون نیست؟!!جا نمی شه که آدرسمون اون تو!!چکار بکنم؟!!
اینکه من اگر فامیلیم دو قسمتی هست چکار بکنم؟!!وسطی رو middle name بزنم؟!!(در این مورد فروم رو خوندم ولی به نتیجه نهایی نرسیدم)
سلام
Address Line 1 و Address Line 2 مربوط به یک آدرس هستند نه دو تا آدرس! که 2 خط برای نوشتن یک آدرس کافیه مثلا دانشگاه اصفهان این طور مینویسه:
Address Line 1: Language Center
Address Line 2: Univ of Isfahan
City: Isfahan
Country code: 270
اما شما بهتره به جای آدرس خونه آدرس خود سنتر رو بنویسید که مطمئن تر باشه
برای فامیل های دو قسمتی هم بهتره با خط تیره جدا کنید که با Middle Name اشتباه نشه
somebody314
08-08-2009, 08:19 AM
**فوری**
میبخشید اما من در مورد ثبت نام آنلاین گیج شدم. من میخوام توسط سازمان سنجش امتحان بدم. باید آنلاین ثبت نام کنم و آنلاین هم پول رو پرداخت کنم و فقط برم سنجش امتحان بدم و نتیجه رو بگیرم؟ یا اینکه اگر نمیخوام هزینه رو آنلاین بدم باید فقط از طریق سازمان سنجش ثبت نام کنم؟
Armik
08-08-2009, 09:07 AM
**فوری**
میبخشید اما من در مورد ثبت نام آنلاین گیج شدم. من میخوام توسط سازمان سنجش امتحان بدم. باید آنلاین ثبت نام کنم و آنلاین هم پول رو پرداخت کنم و فقط برم سنجش امتحان بدم و نتیجه رو بگیرم؟ یا اینکه اگر نمیخوام هزینه رو آنلاین بدم باید فقط از طریق سازمان سنجش ثبت نام کنم؟
بله
ramins
08-10-2009, 11:12 AM
با سلام به همگی
یه سوال پیش پا افتاده داشتم! آیا همه مراکز برگزاری تافل در ایران امتحان gre رو هم برگزار می کنن؟ میشه لطفا مراکز برگزاری این امتحانو بگید و اینکه آیا deadline ثبت نام همشون تا آخر مرداد؟
ممنون
ashpersi
08-10-2009, 11:18 AM
سلام
من اولین بارم که دارم (GRE (Online register ثبت نام می کنم. چه جوری می شه 180 دلار هزینه ثبت نام رو پرداخت کرد؟
ashpersi
08-10-2009, 11:32 AM
با سلام به همگی
یه سوال پیش پا افتاده داشتم! آیا همه مراکز برگزاری تافل در ایران امتحان gre رو هم برگزار می کنن؟ میشه لطفا مراکز برگزاری این امتحانو بگید و اینکه آیا deadline ثبت نام همشون تا آخر مرداد؟
ممنون
دوست عزیز
من هم مثل شما تقریبا توی این مسیر تازه واردم اما تا اونجایی که سایت ETS نشون می ده مراکز برگزاری GRE General, سازمان سنجش، دانشگاه اصفهان و کانون فرهنگی و آموزشی معرفت در ارومیه هست. و تا اونجایی که من می دونم دانشگاه اصفهان و سازمان سنجش Deadline آخر مرداد رو تعیین کردن.
behzad6215
08-28-2009, 11:33 AM
با سلام خدمت همه دوستان
در جواب به سوالات بالا
ثبت نام در GRE GENERAL سنجش هم آنلاین انجام می شود هم به صورت حضوری. در حالت حضوری با مراجعه به ساختمان سنجش، خیابان استاد نجات الهی ( مابین میدان ولیعصر و هفت تیر) با در دست داشتن مدارک لازم مثل کپی شناسنامه و کارت ملی و دو قطعه عکس و.... می توانید ثبت نام کنید و بهتره که قبا از ظهر برید تا بانکه ها باز باشند و شما بتونید مبلغ واریز کنید ثبت نام حضوری امسال 2009 برای دوم آبان تا اواخر مرداد انجام میشه.
برای ثبت نام آن لاین بعد از این که ثبت نام کردین حدود دو هفته قبل از امتحان یا باید مدارکتون حضوری به سنجش ببرین یا با پست پیشتاز دو هفته قبل از امتحان باید به دستشون برسه. برای اطلاعات بیشتر می تونین به سایت سنجش www.sanjesh.org مراجعه کنین و به بخش GRE برین.
behzad6215
08-28-2009, 11:36 AM
ثبت نام آن لاین gre general برای آزمون آبان ماه تا چه تاریخی انجام میشه؟؟؟؟؟
و آیا محدودیتی برای سنجش در مورد تعداد ثبت نام کنندگان وجود داره؟؟؟
gilbert3
08-28-2009, 03:52 PM
سلام.ممکنه یکی فوری کامل راهنمایی کنه برای کنسل کردن جی ار یی چی باید کرد؟و نصف پول رو چطوری برمیگردونند.اگر کسی باکارت کسی دیگه ای ثبت نام کرده باشه به کارت اون میریزند نصف مبلغ رو؟؟
tictac
08-31-2009, 11:07 AM
من هرچی این پست را خوندم و مشکلات مشابه بچه های پارسال را خوندم درست متوجه این نکته ای که الان می خوام بگم نشدم.
راستش من امروز رفتم سنتر اصفهان واسه ثبت نام gre آبان ،ولی ظاهرا فرم ها را فرستادند وباید با ۶۰ هزار تومان جریمه علاوه بر ۲۰۰ هزار تومان ثبت نام بدهی.
من تصمیم گرفتم که آنلاین (180$) ثبت نام کنم.
اما مشکلم اینجاست که قضیه اون ۴ تا دانشگاه که نمره هامون را ریپورت می کنیم چی میشه؟من هنوز نمی دونم که کدام دانشگاه ها را بنویسم.
آیا می شه موقع ثبت نام آنلاین اسم هیچ کدام از دانشگاه ها را ننویسیم و موقع امتحان حضوری توی سنتر اصفهان کدها را وارد کنیم؟ یا باید الان یک کد الکی بزنم و روز امتحان فقط امکان تغییر (هر ۴ تا؟) هست؟
Mohammad Javad
08-31-2009, 11:15 AM
من هرچی این پست را خوندم و مشکلات مشابه بچه های پارسال را خوندم درست متوجه این نکته ای که الان می خوام بگم نشدم.
راستش من امروز رفتم سنتر اصفهان واسه ثبت نام gre آبان ،ولی ظاهرا فرم ها را فرستادند وباید با ۶۰ هزار تومان جریمه علاوه بر ۲۰۰ هزار تومان ثبت نام بدهی.
من تصمیم گرفتم که آنلاین (180$) ثبت نام کنم.
اما مشکلم اینجاست که قضیه اون ۴ تا دانشگاه که نمره هامون را ریپورت می کنیم چی میشه؟من هنوز نمی دونم که کدام دانشگاه ها را بنویسم.
آیا می شه موقع ثبت نام آنلاین اسم هیچ کدام از دانشگاه ها را ننویسیم و موقع امتحان حضوری توی سنتر اصفهان کدها را وارد کنیم؟ یا باید الان یک کد الکی بزنم و روز امتحان فقط امکان تغییر (هر ۴ تا؟) هست؟
بله امکان تغییر هست تو بولیتن gre هم نوشته پایین صفحه 16 رو ببینید .
tictac
08-31-2009, 11:54 AM
ممنون از پاسخ سریعی که دادی.اما من هنوز یه ابهام دارم.توی صفحه ۱۶ که گفته بودی نوشته :
If you do not select score recipients during registration, or on your admission ticket correction stub....
نوشته correction،این یعنی اصلا اگه موقع ثبت نام آنلاین اصلا هیچ انشگاهی را انتخاب نکنیم و روز امتحان ۴ تا را بنویسیم مشکلی هست؟
من همین الان هم رفتم سنتر اصفهان به مسئول ثبت نام همین مسئله را گفتم ، گفت هیچ کدام را انتخاب نکن و فقط روز امتحان بنویس.من گفتم توی فروم بچه ها می گن فقط امکان correction هست و باید قبلا حداقل اگه هم الکی ۴ تا دانشگاه را انتخاب کرده باشی.بعد ایشون جواب داد من آنلاین را نمی دونم و مطمئن نیستم!!
ببخشید اگه سر یه چیز بیخودی گیر دادم ، ولی جدا ابهام دارم!
خیلی ممنون.
Mohammad Javad
08-31-2009, 12:11 PM
to tictac:
مسله رو برای خودت بغرنج نکن .شما 4 دانشگاه رو که حدس می زنی apply می کنی کدش رو وارد کن بعد سر امتحان عوضش کن(دانشگاه هایی که حتما apply می کنی).
rajabi.aboozar
08-31-2009, 01:56 PM
سلام
همانطور که حتما دیدین، لیست جاهایی که می شه نمره رو به اونجا ریپورت کرد، بیشتر روی آمریکا و کانادا متمرکزه! مثلا در مورد سوئد که من دنبالش هستم، فقط چند جا معرفی شده.
برای ریپورت نمره به جایی که در این لیست نیست و پرکردن فرم ثبت نام (4 ریپورت رایگان) چه باید کرد؟؟
لطفا سریع راهنمایی کنید
va_nastooh
09-05-2009, 06:04 PM
سلام.
من براي ثبت نام gre رفتم سازمان سنجش كه گفت ظرفيت ما تكميل شده اما برو آنلاين از طريق ets ثبت نام كن....
بعدش يه برگه بهم داد كه گفت بر اساس اين ثبت نام كن... اونجا برگه رو نيگاه نكردم....
اومدم خونه ديدم، توي برگه نوشته آدرس رو بايد آدرس سازمان سنجش، يعني تو مايه هاي كريم خان بزنيم...
آيا برداشت من درسته؟؟؟ يا نه؟
كسي ميتونه منو راهنمايي كنه؟؟
پيش خودم گفتم لابد نتيجه ها رو براي اونا ميفرستن ديگه....
در مورد آزمون تافل چي؟؟ اونجا آدرس رو بايد چي زد؟
ممنون
نستوه.
davidgilmoree
09-05-2009, 09:33 PM
تا اونجایی که من میدونم می تونی آدرس خودت رو بزنی که در این صورت نتیجه ها می یاد برای خودت. اگه آدرس سازمان سنجش رو بنویسی میره برای اونا و نهایتا می ری از اونجا وقتی نتیحه ها اومد کارنامتو میگیری. تافل هم همینطوره. من خودم دانشگاه اصفهان هر دو رو دادم و آدرس دانشگاه اصفهان رو نوشتم. نتایج که اومد از همونجا رفتم گرفتم.
negar123
09-06-2009, 11:18 PM
الان راهی برای ثبت نام برای gre 28 ابان هست؟ یا دیر شده؟زود من را راهنمایی کنید. ممنون
mbc711
09-06-2009, 11:53 PM
الان راهی برای ثبت نام برای gre 28 ابان هست؟ یا دیر شده؟زود من را راهنمایی کنید. ممنون
یه سر به سایت ETS بزنید، خودتون چک کنید ببینید جای خالی هست یا نه؟. والا من 3 روز پیش واسه دوتا از دوستام یه GRE General و یه GRE Subject ثبت نام کردم. هر دوشون هم توی آبان ماه بودن.
خود من هم GRE General آبان رو آن لاین ثبت نام کردم.
اگه بخواهید آن لاین ثبت نام کنید، آره، احتمال خیلی خیلی خیلی خیلی (!!) زیاد می تونید.
rajabi.aboozar
09-06-2009, 11:56 PM
همانطور که حتما دیدین، لیست جاهایی که می شه نمره رو به اونجا ریپورت کرد، بیشتر روی آمریکا و کانادا متمرکزه! مثلا در مورد سوئد که من دنبالش هستم، فقط چند جا معرفی شده.
برای ریپورت نمره به جایی که در این لیست نیست و پرکردن فرم ثبت نام (4 ریپورت رایگان) چه باید کرد؟؟
imand
09-07-2009, 05:45 AM
سلام. درخواست فوری!
دوستان به نظر شما اگر بخوام برای fall 2010 برای آمریکا اپلای کنم و بخوام GRE بدم، برای همین امتحان PBT آبان ماه اقدام کنم؟ (ظاهرا اصفهان جا داره!) یا بذارم دو سه ماه دیگه CBT GRE رو توی یک جایی مثل ترکیه یا دبی امتحان بدم. البته بد نیست نکاتی رو بگم:
- فکر می کنم Q خوب بلد باشم و با کمی خوندم برم بالای 800 اما Verbal افتضاح!
- تازه می خوام شروع کنم به خوندن کتاب بارونز!! ( ;
_ حتما می خوام برای پاییز 2010 اپلای کنم.
mbc711
09-07-2009, 10:08 AM
سلام. درخواست فوری!
دوستان به نظر شما اگر بخوام برای fall 2010 برای آمریکا اپلای کنم و بخوام GRE بدم، برای همین امتحان PBT آبان ماه اقدام کنم؟ (ظاهرا اصفهان جا داره!) یا بذارم دو سه ماه دیگه CBT GRE رو توی یک جایی مثل ترکیه یا دبی امتحان بدم. البته بد نیست نکاتی رو بگم:
- فکر می کنم Q خوب بلد باشم و با کمی خوندم برم بالای 800 اما Verbal افتضاح!
- تازه می خوام شروع کنم به خوندن کتاب بارونز!! ( ;
_ حتما می خوام برای پاییز 2010 اپلای کنم.
سه ماه دیگه میشه دسامبر.. .اون موقع ددلاین دانشگاه ها یکی پس از دیگری تموم میشه !!!
چون موقعیت شما فوریه می گم:
If I were you واسه GRE آبان اسم می نوشتم، Verbal اونقدر بغرنج هست که با بارونز حل نمی شه !! لااقل سعی می کردم نمره Q رو 800 (نه بالای 800 !!!) بیارم و Writing بالای 3 بگیرم.
بازم تاکید می کنم، If I were you، این کارو می کردم.
سلام
کسی می دونه که از آزمون GRE هم می شه مثل تافل انصراف داد یا نه؟ ممنون می شم اگر راهنماییم کنید..
mahboubeh61
09-07-2009, 11:06 AM
سلام.از دوستانی که امتحان GRE general دوم آبان رو آنلاین ثبت نام کردن، واسه کسی admission ticket اومده؟ من آنلاین ثبت نام کردم و الان استرس دارم. اگه زنگ بزنم سازمان سنجش میتونم پیگیری کنم؟
tictac
09-07-2009, 06:15 PM
سلام.از دوستانی که امتحان GRE general دوم آبان رو آنلاین ثبت نام کردن، واسه کسی admission ticket اومده؟ من آنلاین ثبت نام کردم و الان استرس دارم. اگه زنگ بزنم سازمان سنجش میتونم پیگیری کنم؟
واسه من هم نیامده.البته من هفته پیش ثبت نام کردم.(سنتر اصفهان)
توی سایت نوشته که حدود 3 هفته بعد از ثبت نام آنلاین به دستتان می رسد.
توی ایمیلی که بلافاصله بعد از ثبت نام آنلاین ارسال شد آمده بود که تا 10 روز قبل از امتحان اگر نیامد به فلان شماره زنگ بزنید.به نطر من که جای نگرانی نیست.
در ضمن خودتون هم می تونید admission ticket را از توی سایت ets پرینت کنید http://www.ets.org/gre/viewprintticket
davidgilmoree
09-08-2009, 08:59 AM
فکر کنم میشه.
davidgilmoree
09-08-2009, 09:00 AM
منظورم اینه که میشه امتحانی که ثبت نام کردی رو انصراف بدی
davidgilmoree
09-08-2009, 09:02 AM
اصلا جای نگرانی نیست و میاد. اگر آدرس رو آدرس اونجایی که امتحان میدی نوشته بودی به آدرس اونا میره
mahboubeh61
09-08-2009, 09:08 AM
نه آدرس خودمون رو نوشته بودم.
یه سئوال دیگه: 4 تا دانشگاه رو میشه روز امتحان تغییر داد ؟ آخه توی بولتن ETS نوشته که correction stub باید تا جمعه قبل از آزمون به ETS ارسال بشه.
tictac
09-08-2009, 09:53 AM
یه سئوال دیگه: 4 تا دانشگاه رو میشه روز امتحان تغییر داد ؟ آخه توی بولتن ETS نوشته که correction stub باید تا جمعه قبل از آزمون به ETS ارسال بشه.
بله.اسم آن چهار دانشگاه روی admission ticket درج شده و شما می توانید تغیر دهید.فکر کنم روز آزمون فرصت دارید که آن را تغیر دهید.آخر صفحه ۱۶ بولتن GRE 2009-2010 را بخوانید.
Mahsa.j
10-17-2009, 07:49 AM
[LEFT]Hi friends!
I am eager to register for the Feb examination but there is no announcement for registration in Sanjesh. Do you think if i register via the ETS online,it would be a problem? I mean my sister did register online in 2008 and Sanjesh let them in the exam 45 min after other candidateS!!! will it happen again ? Have any of you registered online and sat the examination without probs?
Thanks in advance[/LEFT
:confused:]
MrArsalan
10-17-2009, 08:58 AM
من هم GRE Subject هم Genral را آنلاین ثبت نام کرده بودم آدرس خونه را هم داده بودم ولی سه روز قبل از امتحان رفتم سازمان سنجش گرفتم. اینم یه نگاه بنداز: http://www6.sanjesh.org/Gre/1388/880715_01.php
لینکش نمی دونم چرا کار نمی کنه؛ برو توی سایت سنجش، قسمت GRE زده بر حسب فامیل کی باید بری Ticket بگیری.
Mahsa.j
10-17-2009, 12:30 PM
مرسی...
منظورم امتحان بهمنه که تو سایت ETSثبت نام داره ولی سنجش نه. من باید بهمن حتما امتحان بدم با cREDIT ثبت نام کنم مشکلی ایجاد نمی شه؟ نکنه سنجش نذاره tICKET بگیرم. سنجش واسه بهمن کی ثبت نام می کنه میدونین؟؟؟؟؟
bahmans
10-17-2009, 04:40 PM
Hello ;
I have registered for the GRE General exam for 6th Feb 2010 and after I got the confirmation email which contains the confirmation number and the link for getting the Admission ticket online, I couldn't just sign in and it said the confirmation number is invalid.
what should I do?I thought it was too early to print the Admission ticket online for this date, Am I right?or there was a problem with my registration?
Thanks.
sardarafra
10-19-2009, 10:36 PM
سلام
دوستان من تاریخ تولدم مشکل داره می تونم شنبه تو همون سنتر امتحان درستش کنم؟او قسمت Correction Stub داره یه جایی واسه تاریخ تولد.اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.من بولتن رو خوندم چیزی ننوشته راجع به تاریخ تولد.
babakn
10-20-2009, 02:12 AM
Hello ;
I have registered for the GRE General exam for 6th Feb 2010 and after I got the confirmation email which contains the confirmation number and the link for getting the Admission ticket online, I couldn't just sign in and it said the confirmation number is invalid.
what should I do?I thought it was too early to print the Admission ticket online for this date, Am I right?or there was a problem with my registration?
Thanks.
سلام.
من هم همین مشکل را داشتم.
به ETS ایمیل زدم و اونها Registration Code را برام فرستادند.
اون شماره ای که هنگام ثبت نام بهت ایمیل شده Wen Confirmation Code نیست !
شما هم همین کار را انجام بدی بهتره، هر چند که ticket با پست هم به دستت میرسه.
از لینک زیر براشون پیغام بذار و اطلاعات ثبت نام را وارد کن و Where is my ticket را انتخاب کن:
http://www.ets.org/portal/site/ets/menuitem.1488512ecfd5b8849a77b13bc3921509/?vgnextoid=e2450403eb285010VgnVCM10000022f95190RCR D&vgnextchannel=ca8946f1674f4010VgnVCM10000022f95190 RCRD
Good luck
nroohani
10-20-2009, 08:37 AM
سلام دوستان
خسته نباشید
من 2 آبان GRE امتحان دارم، اگه اسم 4تا دانشگاه رو بنویسم اما بعدا مثلا واسه یکیش درخواست پذیرش نکنم مشکلی پیش می یاد؟!!
ممنون از راهنماییتون
hurricane
10-20-2009, 10:06 AM
سلام دوستان
خسته نباشید
من 2 آبان GRE امتحان دارم، اگه اسم 4تا دانشگاه رو بنویسم اما بعدا مثلا واسه یکیش درخواست پذیرش نکنم مشکلی پیش می یاد؟!!
ممنون از راهنماییتون
فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد. ولی این طوری یکی از اون 4 تا رو می سوزونی و بعداً باید برای هر دانشگاه اضافی فکر کنم 17 دلار بدی. سعی کن اگه می تونی 4 تا رو از اونایی انتخاب کن که مطمئنی می فرستی.
sardarafra
10-20-2009, 03:20 PM
از دوستان کسی نیمیتونه جواب سوال(پست 112) ما رو بده؟plz
babakn
10-20-2009, 06:11 PM
سلام
دوستان من تاریخ تولدم مشکل داره می تونم شنبه تو همون سنتر امتحان درستش کنم؟او قسمت Correction Stub داره یه جایی واسه تاریخ تولد.اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.من بولتن رو خوندم چیزی ننوشته راجع به تاریخ تولد.
بله، میتونید. مشخصات فردی از جمله اسم و تاریخ تولد و آدرس و همچنین Score Recipients Requested را میتونید در Admission Ticket تصحیح کنید.
moderntalking
10-26-2009, 02:39 PM
سلام دوستان
من میخوام برای 6Feb 2010 ثبت نام کنم.
من هنوز همه دانشگاههایی رو که میخوام ریپورت کنم انتخاب نکردم،
1- حتما باید موقع ثبت نام دانشگاه ها رو بنویسم؟
2- اگه تعداد بیشتر بخوام برای ریپورت هم همون موقع ثبت نام باید بنویسم؟
3- با توجه به اینکه دانشگاه مورد نظرم حدود 2 یا 3 ماه بعد از امتحان ریپورت ها رو دریافت میکنه میخوام ببینم اولا میشه بعد از امتحان GRE، دانشگاهی برای ریپورت اضافه کرد؟
دوماً، میشه چند ماه بعد از امتحان ریپورت کرد یا بلافاصله خودش ریپورت میشه؟
ممنون از توجه دوستان
nroohani
10-27-2009, 11:35 PM
سلام دوستان
من میخوام برای 6Feb 2010 ثبت نام کنم.
من هنوز همه دانشگاههایی رو که میخوام ریپورت کنم انتخاب نکردم،
1- حتما باید موقع ثبت نام دانشگاه ها رو بنویسم؟
2- اگه تعداد بیشتر بخوام برای ریپورت هم همون موقع ثبت نام باید بنویسم؟
3- با توجه به اینکه دانشگاه مورد نظرم حدود 2 یا 3 ماه بعد از امتحان ریپورت ها رو دریافت میکنه میخوام ببینم اولا میشه بعد از امتحان GRE، دانشگاهی برای ریپورت اضافه کرد؟
دوماً، میشه چند ماه بعد از امتحان ریپورت کرد یا بلافاصله خودش ریپورت میشه؟
ممنون از توجه دوستان
سلام
1- حتمی نیست ، من ننوشتم 2 آبان امتحان داشتم، همون روز امتحان نوشتم ،مشکلیم پیش نیومد.
2-فقط 4تا دانشگاه واسه ریپورت می تونی بنویسی، اگر تعداد بیشتر می خوای باید هزینشو بدی.
moderntalking
10-28-2009, 02:58 AM
سلام
1- حتمی نیست ، من ننوشتم 2 آبان امتحان داشتم، همون روز امتحان نوشتم ،مشکلیم پیش نیومد.
2-فقط 4تا دانشگاه واسه ریپورت می تونی بنویسی، اگر تعداد بیشتر می خوای باید هزینشو بدی.
ممنون دوست عزیز. فقط این رو هم نگفتی، آیا خودش نمرات رو بلافاصله ریپورت میکنه یا خودم هر موقع دلم خواست هر کدوم دانشگاه رو بخوام میتونم اعلام کنم کی بفرسته؟
و یک سوال دیگه اینکه برای هر آزمون چقدر قبلش بهتره ثبت نام کنیم؟
آیا زود جاها پر میشه یا مشکلی نیست؟ من هنوز ثبت نام نکردم میترسم از دست بدم این آزمون حیاتی رو.
nroohani
10-28-2009, 08:49 AM
ممنون دوست عزیز. فقط این رو هم نگفتی، آیا خودش نمرات رو بلافاصله ریپورت میکنه یا خودم هر موقع دلم خواست هر کدوم دانشگاه رو بخوام میتونم اعلام کنم کی بفرسته؟
و یک سوال دیگه اینکه برای هر آزمون چقدر قبلش بهتره ثبت نام کنیم؟
آیا زود جاها پر میشه یا مشکلی نیست؟ من هنوز ثبت نام نکردم میترسم از دست بدم این آزمون حیاتی رو.
ببین راجب زمان ریپورت نمی دونم واسه همین جواب ندادم .
اگه ثبت نامش مثل تافل باشه، تا زمانی که پر نشه می شه ثبت نام کرد. ولی با تجربه ای که من از روزه امتحان 2 آبان دارم، تعداد داوطلبا خیلی زیاد بودن، واسه همین هر چی زودتر ثبت نام کنی مطمئنا بهتره.
7para2x
10-28-2009, 11:03 AM
توي همين فروم بعضي از دوستان
گفتن كه براي ثبت نام آنلاين با مشكل مواجه شدن و كدپستي كه توي ايران 10 رقمي هست 9 رقمش وارد ميشه و نميشه اسم دانشگاها رو بعدا" تصحيح كرد و از اينجور چيزها. حالا ميخواستم ببينم اينا صحت داره؟
من کل این تاپیک رو خوندم ؛ ولی کسی جواب این سوال رو در مورد کدپستی نداده
لطف کنید هر کسی میدونه پاسخ بده
7para2x
10-30-2009, 11:05 PM
كدپستي كه توي ايران 10 رقمي هست 9 رقمش وارد ميشه. چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
حداقل برای ثبت نام به صورت Paper به چه صورت توی فرم میشه نوشت؟
vtmesx
10-31-2009, 02:39 PM
كدپستي كه توي ايران 10 رقمي هست 9 رقمش وارد ميشه. چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
حداقل برای ثبت نام به صورت Paper به چه صورت توی فرم میشه نوشت؟
سلام
در ثبت نام حضوری امتحان آبان در سنجش به ما گفته بودند رقم یکان را بیرون و کنار خونه دهگان بنویسید
[LEFT]Hi friends!
I am eager to register for the Feb examination but there is no announcement for registration in Sanjesh. Do you think if i register via the ETS online,it would be a problem? I mean my sister did register online in 2008 and Sanjesh let them in the exam 45 min after other candidateS!!! will it happen again ? Have any of you registered online and sat the examination without probs?
Thanks in advance[/LEFT
:confused:]
i don think there'll be a problem. i registered online and went in the exam center like other attendees. the only difference was that after registering, i downloaded a form from sanjesh.org website and filled it with my infos/ mailed it to sanjesh with my picture included. but in the exam date, there were people who hadn't mailed the form. no problem occurred for the. did the exam like everyone else.
the only thing that you have to have in your mind is to get your addmission ticket the week before exam from sanjesh. i think it was in 7tir square in tehran. cuz due to high number of participants, centers were divided to 3 locations and you had to find out your location from the admission ticket you get from sanjesh. the admission ticket from ETS wont work for you.
amin_ict_5
11-25-2009, 03:14 PM
این کد دانشگاه ها را از کجا باید گیر آورد
کد دانشگاه هایی را که میخوای نتیجه به اونجا ارسال بشه؟؟؟
amin_ict_5
11-25-2009, 04:39 PM
با سلام خدمت همه دوستان
در جواب به سوالات بالا
ثبت نام در GRE GENERAL سنجش هم آنلاین انجام می شود هم به صورت حضوری. در حالت حضوری با مراجعه به ساختمان سنجش، خیابان استاد نجات الهی ( مابین میدان ولیعصر و هفت تیر) با در دست داشتن مدارک لازم مثل کپی شناسنامه و کارت ملی و دو قطعه عکس و.... می توانید ثبت نام کنید و بهتره که قبا از ظهر برید تا بانکه ها باز باشند و شما بتونید مبلغ واریز کنید ثبت نام حضوری امسال 2009 برای دوم آبان تا اواخر مرداد انجام میشه.
برای ثبت نام آن لاین بعد از این که ثبت نام کردین حدود دو هفته قبل از امتحان یا باید مدارکتون حضوری به سنجش ببرین یا با پست پیشتاز دو هفته قبل از امتحان باید به دستشون برسه. برای اطلاعات بیشتر می تونین به سایت سنجش www.sanjesh.org (http://www.sanjesh.org) مراجعه کنین و به بخش GRE برین.
دوستان اگر عکس و سایر مدارک را به سازمان سنجش قبل از آزمون ندیم و روز آزمون بدیم چه اتفاقی میافته ؟؟؟؟
آیا این امکان وجود داره ؟؟!
amin_ict_5
11-25-2009, 04:41 PM
در مورد این کد دانشگاهها یخورده بیشتر و دقیقتر توضیح بدید ممنون میشم
amin_ict_5
11-25-2009, 04:51 PM
من هم GRE Subject هم Genral را آنلاین ثبت نام کرده بودم آدرس خونه را هم داده بودم ولی سه روز قبل از امتحان رفتم سازمان سنجش گرفتم. اینم یه نگاه بنداز: http://www6.sanjesh.org/Gre/1388/880715_01.php
لینکش نمی دونم چرا کار نمی کنه؛ برو توی سایت سنجش، قسمت GRE زده بر حسب فامیل کی باید بری Ticket بگیری.
دوستان یکی توضیح میده این Ticket اصلا چیه ؟؟؟
منم اینترنتی قصد ثبتنام دارم و شناخت چندانی ندارم
لطفا منو راهنمایی کنید
arash66
11-26-2009, 12:18 AM
سلام خسته نباشيد ببخشيد تو سايت سنجش يكجا گفته كساني كه انلاين ثبت نام كردن
فقط فرم تقاضا نامه را با عكس و ساير مدارك پست كنند و ديگر نياز به مراجعه حضوري نيست.
ول جايه ديگه گفته:
طلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تكميل مدارك آزمونهايGRE (عمومي) و (اختصاصي) به روش Online
سازمان سنجش آموزش کشور -09/07/87 بدينوسيله به اطلاع آن دسته از متقاضياني كه از طريق Online اقدام به ثبتنام آزمونهاي GRE به روش (P.B.T) نمودهاند ميرساند شخصاً جهت تكميل مدارك مورد نياز به نشاني تهران خيابان كريمخان زند- خيابان استاد نجاتالهي- كوچه شهيد اماني- واحد آزمونهاي بينالمللي و زبانهاي خارجي مراجعه نمايند.
مدارك مورد نياز:
1- 2 قطعه عكس 4 × 3 يا 4 × 6
2- تصوير صفحه اول شناسنامه يا پاسپورت و همراه داشتن شماره ملي
3- كارت شناسايي معتبر و مراجعه شخص متقاضي
* تذكر: بدون تشكيل پرونده به داوطلبان اجازه شركت در آزمون داده نخواهد شد.
حالا سوال من اينه كه كدوم يكي درسته چون من مشهد هستم. وميخواستم كه اگه بشه انلاين ثبت نام كنم با تشكر.
someone
12-12-2009, 10:43 PM
با سلام. من موقع ثبت نام به صفحه background که می رسم دیگه جلوتر نمی ره نمی دونم چرا؟ آیا اشکالی در کار هست؟
someone
12-12-2009, 10:47 PM
این کد دانشگاه ها را از کجا باید گیر آورد
کد دانشگاه هایی را که میخوای نتیجه به اونجا ارسال بشه؟؟؟
سلام. من همه موارد مربوط به آزمون GRE رو یه جا جمع کردم. اگر هنوز مشکلتون بر طرف نشده به من پیغام خصوصی بزنین تا کد دانشگاه رو براتون نگاه کنم.
someone
12-12-2009, 11:13 PM
سلام دوستان
من دقیقا نمی دونم برای ثبت نام باید 181 $ موجودی تو کارتمون باشه یا 180 $ ؟ تو خود سایت ets نوشته 180 $. برای این می پرسم که اگه بخوام موجودیم 181 $ باشه باید 20 $ بیشتر پورسانت به شرکت بدم. اما 180 $ پورسانتش کمتره. لطفا راهنماییم کنید.
Sunrise
12-13-2009, 12:58 AM
سلام دوستان
من دقیقا نمی دونم برای ثبت نام باید 181 $ موجودی تو کارتمون باشه یا 180 $ ؟ تو خود سایت ets نوشته 180 $. برای این می پرسم که اگه بخوام موجودیم 181 $ باشه باید 20 $ بیشتر پورسانت به شرکت بدم. اما 180 $ پورسانتش کمتره. لطفا راهنماییم کنید.
تا جاییکه یادم بیاد 180 دلار بود. البته اینترنتی اگر ثبت نام بشه. ولی اگر از طریق سازمان سنجش ثبت نام بشه 181 دلار (که اون 1 دلاری تو جیب ETS نمیره!) برای همه چیز از طریق سازمان سنجش 1 دلار بیشتر میشه. مثلا ووچر تافل میشه 191 دلار و gre subjective هم 151 دلار.
someone
12-18-2009, 03:07 PM
سلام. به کمک فوری شما نیاز دارم. نمی دونم اینترنت من چه مشکلی داره که بعد از صفحه مربوط به background information دیگه جلوتر نمی ره تو ثبت نام آنلاین. من چیکار باید بکنم؟ به کافی نت هم مراجعه کردم. اونجام اینطوری شد. به نظر شما مشکل از کجاست؟
arash66
01-06-2010, 04:51 PM
ببخشيد ميخواستم بپرسم موقع پرينت ادميشن تيكت يك فرم هست كه
گفته با عكس به اي.تي.اس پست بشه. اين ماله همست يا اونايي كه ميخوان اطلاعاتشون رو تغيير بدن؟ با تشكر
IMPORTANT: Your corrected stub must be received at ETS in Princeton, NJ, no later than the Friday before the test date printed on it. Do not send a letter with this form.
sjjpo2002
01-06-2010, 04:57 PM
اين ماله همست يا اونايي كه ميخوان اطلاعاتشون رو تغيير بدن؟ با تشكر
IMPORTANT: Your corrected stub must be received at ETS in Princeton, NJ, no later than the Friday before the test date printed on it. Do not send a letter with this form.
این قسمت رو اونایی که تغییراتی می خوان انجام بشه باید بفرستند
ana ciel
01-07-2010, 05:53 PM
سلام. چرا اینترنت بعد از صفحه مربوط به background information دیگه جلوتر نمی ره تو ثبت نام آنلاین. چیکار باید کرد؟
تاکی وقت ثبت نام واسه 6 فوریه داریم
هرکی میدونه زود بگه لطفا
SCHRODINGER
01-10-2010, 06:51 PM
بچه ها همه واسه gre general دارند ثبت نام می کنند آیا ثبت نام subject gre به صورت آنلاین برای فروردین هم آغاز شده ؟
با تشکر
khati
01-12-2010, 01:04 AM
سلام به همه .من GRE General online ثبت نام کردم.Admission Ticket هم دارم.فقط میتونم برم امتحان بدم یا باید برم تهران قبل از امتحان کار دیگه ای انجام بدم چون online ثبت نام کردم؟
ممنون
leila.bm
01-12-2010, 10:11 AM
سلام .
من on line ثبت نام کردم و الان بعد 2 ماه هنوز ad tick واسم نیومده خودمم که تو پروفایلم می خوام بگیرم میگه این شماره وجود نداره کسی میدونه باید چیکار کنم؟ ممنونم
mohmad0014
01-12-2010, 10:16 AM
سلام به همه .من GRE General online ثبت نام کردم.Admission Ticket هم دارم.فقط میتونم برم امتحان بدم یا باید برم تهران قبل از امتحان کار دیگه ای انجام بدم چون online ثبت نام کردم؟
ممنون
نه ديگه كارِ خاصي نياز نيست انجام بدهيد
mohmad0014
01-12-2010, 10:18 AM
سلام .
من on line ثبت نام کردم و الان بعد 2 ماه هنوز ad tick واسم نیومده خودمم که تو پروفایلم می خوام بگیرم میگه این شماره وجود نداره کسی میدونه باید چیکار کنم؟ ممنونم
با مركزي كه قراره امتحان بدي تماسي بگير يا به ETS ايميل بزن و جريان رو بگو
khati
01-13-2010, 11:55 PM
سلام
کارت ورود به جلسه نباید برم بگیرم؟چون از کجا بدونم محل امتحان کجاست؟Admission Ticket عکس هم نداره و به انگلیسی .مشکلی نیست؟
ممنون و شاد باشید.
mohmad0014
01-14-2010, 09:43 AM
سلام
کارت ورود به جلسه نباید برم بگیرم؟چون از کجا بدونم محل امتحان کجاست؟Admission Ticket عکس هم نداره و به انگلیسی .مشکلی نیست؟
ممنون و شاد باشید.
كارت ورود كه روزِ امتحان مي دهند. مگر شما نمي دانيد براي كدام مركز آنلاين ثبت نام كرده ايد
khati
01-15-2010, 02:59 AM
سلام
روی Admission Ticket نوشته:
test center:
Noet-10669
218karimkhan street, tehran iran
این یعنی چی؟من باید کجا کارت ورود به جلسه بگیرم؟در ضمن من یک فرم و یک قطعه عکس واسه سنجش پست کردم.
mohmad0014
01-15-2010, 10:33 AM
سلام
روی Admission Ticket نوشته:
test center:
Noet-10669
218karimkhan street, tehran iran
این یعنی چی؟من باید کجا کارت ورود به جلسه بگیرم؟در ضمن من یک فرم و یک قطعه عکس واسه سنجش پست کردم.
همون سازمان سنجشه كه توي خيابان كريم خان هست
babakn
01-15-2010, 10:45 PM
سلام .
پاسخ شما در این پست (#113):
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?4277-سوالات-خود-را-در-ارتباط-با-ثبت-نام-آنلاین-GRE-General-در-این-تاپیک-مطرح-کنید-!&p=150448&viewfull=1#post150448
zohre61
01-18-2010, 07:35 AM
سلام منواسه ترم پاییز میخوام برم اما ثبت نام GRE بعدی 7 آبانه.چکار کنم؟
sjjpo2002
01-18-2010, 10:46 AM
برای ترم پاییزه بعیده برسید. تنها راهش شرکت در امتحان Cbt در کشورهای اطراف میتونه باشه ولی دیگه خیلی دیره واسه پاییز
aminp30
01-18-2010, 11:28 AM
سلام منواسه ترم پاییز میخوام برم اما ثبت نام GRE بعدی 7 آبانه.چکار کنم؟
paper رو نميرسيد. ولي CBT هر ماه برگزار ميشه. ميتونين توي سايت ETS برين تاريخها و نحوه ثبت نام رو توي كشورهاي همسايه مثلا امارات يا تركيه ببينين.
موفق باشين
Alirezazbt
02-04-2010, 07:09 PM
سلام
امکانش هست یکی از دوستانی که به صورت آنلاین ثبت نام کردند فرم ثبت نامشونو در اینجا قرار دهند ؟
Torkan
02-05-2010, 01:16 AM
سلام
در مرحله ی اول ثبت نام آنلاین برای GRE General باید کدوم یکی از این گزینه هارو انتخاب کنم؟! (GRE( Graduate record examination و یا(GRE,GREC.GRE GENERAL test (CANADA
اصولا باید اولی باشه نه؟؟؟
ممنون...
mohmad0014
02-05-2010, 07:39 PM
سلام
در مرحله ی اول ثبت نام آنلاین برای GRE General باید کدوم یکی از این گزینه هارو انتخاب کنم؟! (GRE( Graduate record examination و یا(GRE,GREC.GRE GENERAL test (CANADA
اصولا باید اولی باشه نه؟؟؟
ممنون...
آره اولین گزینه است
alivip
02-09-2010, 10:07 PM
پس تو ثیت نام امتحان کامپیوتری چرا اسم ایران نیست
مثلا سنتر رو امارت انتخاب می کنیم. تاریخشو انتخاب می کنیم. وقتی میایم مشخصات خودمونو بدیم ایران نیست تو کشور ها
mohmad0014
02-09-2010, 11:57 PM
مثلا سنتر رو امارت انتخاب می کنیم. تاریخشو انتخاب می کنیم. وقتی میایم مشخصات خودمونو بدیم ایران نیست تو کشور ها
چون امتحان جی ار ای کامپیوتری تو ایران برگزار نمی شه
alivip
02-10-2010, 09:10 PM
می دونم/./.بعدش یه صفحه میاد که باید مشخصات خودمونو بدیم اونجا ایران نداره
PARSAEAN
02-12-2010, 10:56 AM
ببخشید اگه کمی پرتم!!!!!!!
من اگه مستقیما از ETS ثبت نام کنم چطوره؟ من میخوام برای تابستون 2010 امتحان بدم ولی زمان ثبت نام رو نمی دونم توی سایت سازمان سنجش هم چیزی نداده.تنها چاره رو این دیدم...
راستی Address Line 1 همون آدرسه خودمه؟
arash-civil
02-12-2010, 01:08 PM
دوستان من یک سوال فوری دارم، نیاز دارم که نمره GRE رو تا دو و نیم ماه دیگه ریپورت کنم،
می خوام بدونم توی ایران می شه این امتحان رو تا مثلا دو ماه دیگه بدم؟
یا باید روی ترکیه یا امارات فکر کنم؟ کسی می دونه چه طور می تونم مثلا برای ترکیه اسم نویسی کنم؟
mohmad0014
02-12-2010, 06:31 PM
دوستان من یک سوال فوری دارم، نیاز دارم که نمره GRE رو تا دو و نیم ماه دیگه ریپورت کنم،
می خوام بدونم توی ایران می شه این امتحان رو تا مثلا دو ماه دیگه بدم؟
یا باید روی ترکیه یا امارات فکر کنم؟ کسی می دونه چه طور می تونم مثلا برای ترکیه اسم نویسی کنم؟
تو این مدت در ایران این امتحان برگزار نمی شود و شما باید در یکی از کشور های همسایه امتحان بدهید، برای ثبت نام هم از طریق سایت ets و کارت اعتباری می توناید با مشخص کردن سنتر مورد نظر آنلاین ثبت نام کنید
Iranianbreeze
02-21-2010, 04:57 PM
سلام
منم همین مشکل رو دارم. تو رو خدا یکی راهنمایی کنه.علی اقا شما بالاخره چه کار کردین؟
میشه ادرس یکی از اشناهام تو یه کشور دیگرو بدم؟ قرار به این ادرس چیزی پست بشه؟
mohmad0014
02-21-2010, 06:57 PM
سلام
منم همین مشکل رو دارم. تو رو خدا یکی راهنمایی کنه.علی اقا شما بالاخره چه کار کردین؟
در پست های اولیه این تاپیک درباره این موضوع صحبت شده است
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?209-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-GRE-CB-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7
alivip
02-21-2010, 07:36 PM
سلام
والا من کاری نکردم. ولی بچه ها گفتن کشور دیگه که اشنا داری رو بزن چون این برای کارنامه دادن به خودتونه و زیاد مهم نیس
ahura 5758
03-06-2010, 09:34 PM
سلام..
من فروم گشتم اما نتونستم چيزي پيدا كنم.. اينكه من براي 23 خرداد بايد فيليپين باشم و مجبورم از راه امتحانات از ايران خارج شم..يعني gre فقط يه بهونست..حالا من از كجا بدونم كه تو اريبهشت تو فيليپن gre برگزار ميشه يا نه؟؟ اصلا وزارت علوم ممكنه مدركي دال بر ثبت نام بخواد؟؟ www.ets.org
همين سايت درسته؟؟
راهنمايي لطفا؟
Torkan
03-17-2010, 12:05 AM
سلام من برای امتحان GRE general آن لاین ثبت نام کردم، حالا که میخوام Admission Ticket بگیرم ازم Web Registration Confirmation Number میخواد و تو میلی که موقع ثبت نام برام اومد فقط یه عدد 13،14 رقمیه که اونو قبول نمیکنه و میگه باید 8digits باشه، من چه عددیو باید بنویسم؟
Torkan
03-17-2010, 12:09 AM
سلام..
من فروم گشتم اما نتونستم چيزي پيدا كنم.. اينكه من براي 23 خرداد بايد فيليپين باشم و مجبورم از راه امتحانات از ايران خارج شم..يعني gre فقط يه بهونست..حالا من از كجا بدونم كه تو اريبهشت تو فيليپن gre برگزار ميشه يا نه؟؟ اصلا وزارت علوم ممكنه مدركي دال بر ثبت نام بخواد؟؟ www.ets.org
همين سايت درسته؟؟
راهنمايي لطفا؟
شما باید مراحل ثبت نام آنلاین رو بری و همون اول محلی که می خوای امتحان بدی فلیپین رو بزنین، در یکی از مراحل وقتی ماهی که می خوای امتحان رو بدی انتخاب میکنی خودش روزایی که امتحان در اون کشور و شهر هست رو میاره برات.
سلام.
كسي ميدونه براي آبان 89 ,GRE كي ثبت نام ميشه كرد؟
چون من خواستم آنلاين ثبت نام كنم ولي يه پيغامي اومد كه وقت ثبت نام گذشته و بايد تا jul منتظر باشيد.
چطور ميتونم از ثبت نام جديد ( چه حضوري چه آنلاين) با خبر بشم ؟
ممنون
سلام من برای امتحان GRE general آن لاین ثبت نام کردم، حالا که میخوام Admission Ticket بگیرم ازم Web Registration Confirmation Number میخواد و تو میلی که موقع ثبت نام برام اومد فقط یه عدد 13،14 رقمیه که اونو قبول نمیکنه و میگه باید 8digits باشه، من چه عددیو باید بنویسم؟
سلام
اگر محل امتحان را ایران انتخاب کردید، اصولا برای گرفتن تیکت امتحان باید حدود 14 روز قبل از آزمون با کارت شناسایی به سازمان سنجش مراجعه کنید. در این صورت ادمیشن تیکت آنلاین وجود نداره. تلفنی هم می توانید از سازمان سنجش بپرسید. (در ضمن بهتر است که آدرس محل دریافت کارنامه را هم آدرس سازمان سنجش پر کنید.)
سلام.
كسي ميدونه براي آبان 89 ,GRE كي ثبت نام ميشه كرد؟
چون من خواستم آنلاين ثبت نام كنم ولي يه پيغامي اومد كه وقت ثبت نام گذشته و بايد تا jul منتظر باشيد.
چطور ميتونم از ثبت نام جديد ( چه حضوري چه آنلاين) با خبر بشم ؟
ممنون
سلام
معولا ثبت نام امتحان آبان ماه، در مرداد ماه همان سال برگزار می شود، حال چه به صورت آنلاین و چه به صورت حضوری در سازمان سنجش.
نحوه و زمان ثبت نام در ویژه نامه و هفته نامه پیک سنجش اعلام می شود.... پس فعلا عجله نکنید زنگه تفریحه (:
talent
04-08-2010, 05:46 PM
سلام
من تازه دارم میخونم. اگر کسی اطلاعاعی داره میشه یه توضیحی در مورد جدول اول بده؟ یعنی تو 2010 , تو برج 10th امتحان میگیرن؟
http://www.ets.org/gre/general/register/centers_dates/index.html
جای دیگه زده بود july؟
مرسی
talent
04-08-2010, 06:13 PM
تو سایت ets یه قسمتی هست که search میکنه اسم شهری که امتحان هست و seat avialable رو میده..... توی هر ماه کلی تاریخ میده. یعنی این تاریخها ,همه تاریخ هایی هستن که میشه امتحان داد؟ مثلا واسه دبی هر ماه 7-8 تا جای خالی نشون میده.من درست متوجه شدم؟
http://securereg3.prometric.com/siteselection.aspx
aminp30
04-09-2010, 12:01 AM
سلام
من تازه دارم میخونم. اگر کسی اطلاعاعی داره میشه یه توضیحی در مورد جدول اول بده؟ یعنی تو 2010 , تو برج 10th امتحان میگیرن؟
http://www.ets.org/gre/general/register/centers_dates/index.html
جای دیگه زده بود july؟
مرسی
درود
نه تاریخها درسته. هر سال معمولا توی همین حدود تاریخها برگزار میشه. تاریخها رو فقط با ETS یا مراکز امتحانی چک کنید. تاریخهایی که سایتهای متفرقه میزنن ممکنه اشتباه باشه و اعتباری بهش نیست.
برای CBT هم درسته چندین بار در سال امتحانش برگزار میشه.
اگر یه دور صفحات قبلی رو مرور کنین, جواب خیلی از سوالهاتون رو پیدا میکنین.
موفق باشین
talent
04-09-2010, 01:18 PM
درود
نه تاریخها درسته. هر سال معمولا توی همین حدود تاریخها برگزار میشه. تاریخها رو فقط با ETS یا مراکز امتحانی چک کنید. تاریخهایی که سایتهای متفرقه میزنن ممکنه اشتباه باشه و اعتباری بهش نیست.
برای CBT هم درسته چندین بار در سال امتحانش برگزار میشه.
اگر یه دور صفحات قبلی رو مرور کنین, جواب خیلی از سوالهاتون رو پیدا میکنین.
موفق باشین
پس GRE-CBT به دفعات زیاد برگزار میشه؟ ظاهرا ماهی 4-5 بار.
ولی مثلا واسه دبی آدرس پستی داده و تلفن. یعنی باید تلفنی پیگیر ثبت نام بشم؟
پست های قبلی هم میخونم. بازم ممنون.
aminp30
04-09-2010, 02:40 PM
پس GRE-CBT به دفعات زیاد برگزار میشه؟ ظاهرا ماهی 4-5 بار.
ولی مثلا واسه دبی آدرس پستی داده و تلفن. یعنی باید تلفنی پیگیر ثبت نام بشم؟
پست های قبلی هم میخونم. بازم ممنون.
تاریخ تستها رو خودتون چک کنین حتما. برای تماس هم میتونین از روشهایی که اینجا گفته شده استفاده کنین:
http://www.prometric.com/testtakers/contactus/Email.htm
United Arab Emirates
To Register:
Region 7 - MIDDLE EAST/NORTH AFRICA
Call: 31-320-239-530(The Netherlands)
Fax: 31-320-239-531
ABU DHABI
Test Center Number: 8730
GRE, TOEFL
New 3rd Party; WS Expansion 7 - 9
DUBAI
Test Center Number: 8733
GRE, TOEFL
PERMANENT CENTER
talent
04-09-2010, 08:31 PM
پس اگر بخوام CBT برم دبی, با همون مرکزی که prometric معرفی کرده هماهنگ کنم. تو ثبت نام , Government ID Issuing Country رو چکار کنم؟اینو که نمیشه یه کشور دیگه زد.
ممنون
aminp30
04-10-2010, 11:57 AM
پس اگر بخوام CBT برم دبی, با همون مرکزی که prometric معرفی کرده هماهنگ کنم. تو ثبت نام , Government ID Issuing Country رو چکار کنم؟اینو که نمیشه یه کشور دیگه زد.
ممنون
عرض كردم، گزينههاي متعددي دارين. يكيش دبي هست. براي كشور هم همونجايي كه امتحان ميدين رو بزنين.
vahidR
04-11-2010, 04:44 AM
بچه ها يه سوال .
من الآن خواستم بصورت آنلاين واسه GRE حالت paper-based ماه اكتبر 2010 (آبان همين امسال) در استكهلم ثبت نام كنم . اما وقتي خواستم رجيستر كنم امتحان رو اين پيام واسم اومد :
GRE Subject Test and Paper-based General Test Registration Closed
All registration deadlines for test dates in the current testing year have passed. Test dates for the upcoming testing year will be posted and open for registration in July
اين يعني رسما شانس امتحان paper based رو از دست دادم ؟؟ آخه به من گفته بودن ثبت نام GRE پاييز معمولا در مرداد اون ساله :(
كسي تجربه اي داره ؟؟
aminp30
04-11-2010, 07:49 AM
بچه ها يه سوال .
من الآن خواستم بصورت آنلاين واسه GRE حالت paper-based ماه اكتبر 2010 (آبان همين امسال) در استكهلم ثبت نام كنم . اما وقتي خواستم رجيستر كنم امتحان رو اين پيام واسم اومد :
All registration deadlines for test dates in the current testing year have passed. Test dates for the upcoming testing year will be posted and open for registration in July
اين يعني رسما شانس امتحان paper based رو از دست دادم ؟؟ آخه به من گفته بودن ثبت نام GRE پاييز معمولا در مرداد اون ساله :(
كسي تجربه اي داره ؟؟
وحيد جان اميدوارم از اينكه من جواب ميدم، از من خسته نشي!
منظورشون از امسال، سال تحصيلي هست. يعني مثلا October 2009 و February 2010 توي يك سال بحساب ميان. درسته ثبت نام امتحان امسال (خورشيدي!) از تابستون شروع ميشه.
اولش اومدم نقل قول كنم، پست شما رو داشتم ويرايش ميكردم! ببخشيد ديگه بي تجربم! يه خورده هم خوابم مياد!!!
vahidR
04-11-2010, 03:50 PM
منظورشون از امسال، سال تحصيلي هست. يعني مثلا October 2009 و February 2010 توي يك سال بحساب ميان. درسته ثبت نام امتحان امسال (خورشيدي!) از تابستون شروع ميشه.
اولش اومدم نقل قول كنم، پست شما رو داشتم ويرايش ميكردم! ببخشيد ديگه بي تجربم! يه خورده هم خوابم مياد!!!
نه نه اتفاقا خیلی هم ممنونم .
پس "اکتبر" و "فوریه سال بعدش" رو یه سال تحصیلی حساب میکنن !!
چون اگه با میلادی هم حساب کنیم جمله بالا میشد واسه ۲۰۱۰ دیگه ثبت نام نداریم (البته من به testing year دقت نکرده بودم) .....
sinad
04-26-2010, 07:30 PM
با سلام. کسی هست برای امسال آزمون GRE ثبت نام کرده باشه؟ مخصوصا در دوبی؟! لطفا اگر کسی ثبت نام کرده بگه چون کار خیلی واجب دارم.
sinad
04-26-2010, 08:52 PM
سلام. من هم با چنین مشکلی مواجه شدم قبلا. اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم، بهتره 7 یا 8 رقم آخر همون عدد 14 رقمی رو به عنوان Registeration Number وارد کنید. امیدوارم کمکتون کرده باشه.
naeemtop
07-02-2010, 10:54 AM
سلام
تو ثبت نام آنلاین برای gre اول باید ثبت نام کنیم تو فرم ثبت نام یه گزینه هست به اسم
social security number
توش چی باید بنویسیم؟
Renegade
07-02-2010, 02:15 PM
سلام
ثبت نام GRE واسه 2 آبان به صورت آنلاین از خود ets شروع شده؟
من می خوام واسه اصفهان ثبت نام کنم
سلام،
من هم قصد دارم در آزمون استکهلم ثبتنام کنم اما الان که دوم جولای هست، باز هم همین پیام رو نشون میده. آیا دور جدید ثبتنام تموم شده، یا هنوز شروع نشده؟ از کجا میشه فهمید؟
ممنون
aminp30
07-02-2010, 09:21 PM
سلام،
من هم قصد دارم در آزمون استکهلم ثبتنام کنم اما الان که دوم جولای هست، باز هم همین پیام رو نشون میده. آیا دور جدید ثبتنام تموم شده، یا هنوز شروع نشده؟ از کجا میشه فهمید؟
ممنون
منتظر باشيد. بزودي بايد شروع بشه
naeemtop
07-03-2010, 07:43 AM
سلام
تو ثبت نام آنلاین برای gre اول باید ثبت نام کنیم تو فرم ثبت نام یه گزینه هست به اسم
social security number
توش چی باید بنویسیم؟
ببخشید سوال رو تکرار میکنم میترسم دیر به ثبت نام برسم
کسیجواب سوال بالای منو نمیدونه؟
تو موقع ثبت نام در قسمت social security number چی باید بنویسیم؟
ممنون
سلام،
درباره شروع ثبتنام آزمون استکهلم، حق با شما بود. هنوز شروع نشده. به ایمیل من جواب دادن و گفتن که سایت ets رو روزانه چک کنم.
ممنون
ببخشید سوال رو تکرار میکنم میترسم دیر به ثبت نام برسم
کسیجواب سوال بالای منو نمیدونه؟
تو موقع ثبت نام در قسمت social security number چی باید بنویسیم؟
ممنون
من تجربه ندارم. اما برای این جور ثبتنامها احتمالا باید از کد ملی استفاده کرد. ضمنا اکثر مواقع این احتمال وجود داره که اطلاعات ثبتنام رو بعدا تغییر داد و بروز کرد.
naeemtop
07-03-2010, 03:58 PM
من تجربه ندارم. اما برای این جور ثبتنامها احتمالا باید از کد ملی استفاده کرد. ضمنا اکثر مواقع این احتمال وجود داره که اطلاعات ثبتنام رو بعدا تغییر داد و بروز کرد.
ممنون از شما
خودم هم همین حدس رو میزدم
کس دیگه ای هست در مورد این سوال مطئمن باشه؟
سلام،
آیا ثبتنام GRE بطور بینالمللی شروع میشه؟ یعنی برای همه مرکزها و کشورها ثبتنام در یک زمان شروع میشه یا متفاوت هست؟ کسی (از طریق سایت ETS) تونسته برای سال تحصیلی ۱۰-۱۱ برای مراکز خارج از ایران ثبتنام کنه؟
ممنون
Sadra
07-06-2010, 11:28 PM
سلام
social security number
توش چی باید بنویسیم؟
سلام
social security number مربوط به کسایی هست که توی امریکا زندگی می کنن شما چیزی ننویسین!
mdz4apply
07-09-2010, 03:16 PM
سلام ، کسی ميدونه که چرا تو سايت ets تو قسمت ثبت نام آزمون برای تهران seat نداره ولی برای اصفهان داره؟
naeemtop
07-09-2010, 07:07 PM
تو رو خدا کمک
من الان رفتم آنلاین ثبت نام کنم تو سایت ets زدم دیدم ظرفیت تهران پر شده
در صورتی که در تماس تلفنی با سازمان سنجش اعلام شد که ظرفیتی نیست و تا تاریخ مشخصی هر تعداد باشن ثبت نام میکنیم
چکار باید بکنیم؟ آیا پر شده و دیگه باز نمیشه؟ برای اصفهان ثبت نام کنم؟
No.Mediocrity
07-11-2010, 04:39 PM
سلام
ظرفیت تهران پر شده ، این یعنی سنجش هم ثبت نام نمی کنه همون روزهای اعلام شده؟؟؟ :-| !!!!!!!!!!!!!!!!!! اصفهان ثبت نام کنیم یعنی؟
hsnkh7
07-11-2010, 05:12 PM
تو رو خدا کمک
من الان رفتم آنلاین ثبت نام کنم تو سایت ets زدم دیدم ظرفیت تهران پر شده
در صورتی که در تماس تلفنی با سازمان سنجش اعلام شد که ظرفیتی نیست و تا تاریخ مشخصی هر تعداد باشن ثبت نام میکنیم
چکار باید بکنیم؟ آیا پر شده و دیگه باز نمیشه؟ برای اصفهان ثبت نام کنم؟
سلام
ظرفیت تهران پر شده ، این یعنی سنجش هم ثبت نام نمی کنه همون روزهای اعلام شده؟؟؟ :-| !!!!!!!!!!!!!!!!!! اصفهان ثبت نام کنیم یعنی؟
من آنلاین رزرو نکردم و همون رفتم سنجش به حسابشون پول ریختم...فکر کنم سیستم سنجش مجزاست و اگه میگن ثبت نام میکنن خوب یعنی میکنن دیگه...
منکه پارسال روز آخر ثبت نام سنجش رسیدم...
No.Mediocrity
07-11-2010, 08:11 PM
مرسی از راهنماییتون
اما یه سوال ... شما یادتون نیست اون موقع که ثبت نام کردین واسه شما هم تو سایت ، تو تهران seat خالی نبود؟ یا جای خالی بود و سنجش ثبت نام می کرد؟
آخه می خوام مطمئن شم ... که اگه کوچکترین امکانی هست که سنجش زیر حرفش بزنه ما اصفهان رو ثبت نام کنیم اینم از دستمون نره :(
بازم مرسی
hsnkh7
07-11-2010, 08:36 PM
خواهش میکنم...
من خودم نه اطلاعی ندارم چون از همون اول برنامم این بود که برم سنجش برای ثبت نام... ولی یکی از دوستان اینطور میگفت که ظاهرا GRE PaperBased تو ایران فقط دست سنجشه!...
بهرحال اگه سنجش میگه ظرفیت داریم حتما داره...نگران نباشید و بجاش زودتر برای ثبت نامش اقدام کنید...
Sunrise
07-11-2010, 10:06 PM
مرسی از راهنماییتون
اما یه سوال ... شما یادتون نیست اون موقع که ثبت نام کردین واسه شما هم تو سایت ، تو تهران seat خالی نبود؟ یا جای خالی بود و سنجش ثبت نام می کرد؟
آخه می خوام مطمئن شم ... که اگه کوچکترین امکانی هست که سنجش زیر حرفش بزنه ما اصفهان رو ثبت نام کنیم اینم از دستمون نره :(
بازم مرسی
ظرفیتش نامحدوده. کاملا خیالتون راحت باشه از این بابت. اصلا ظرفیتی نیست که بخواد بحث seat داشته باشه. مثل تافل نیست که امکاناتی مثل اینترنت و صندلی و میز مخصوص و .. بخواهد که در نتیجه ظرفیت محدود بشه. عین جلسه کنکوره با همون امکانات. براشون فرقی نداره 100 نفر ثبت نام کنن یا 20000 نفر. تو مکانهای آزمون (دانشگاه تهران) اونقدر سالن هست که همه رو بشه جا داد. هر سال همینطور بوده و در چندین مرکز آزمون مختلف.
no touchy
07-12-2010, 01:27 PM
طبق گفته ی خود سنجش جا برای همه هست! پس نگران نباشید دوستان.ثبت نامم از 27 تیرشروع میشه
Renegade
07-12-2010, 01:36 PM
هزینه ریالی ثبت نام GRE General چقدر میشه دوستان؟
naeemtop
07-13-2010, 12:20 AM
سلام
بالاخره من باید چیکار کنم
امیدی به باز شدن سایت هست یا باید از شهرستان برای ثبت نام قصد عزیمت به تهران رو بکنم؟
Sunrise
07-13-2010, 12:42 AM
هزینه ریالی ثبت نام GRE General چقدر میشه دوستان؟
ریالی نمیشه گفت. به دلار حساب میکنن. آزمون ژنرال میشه 190 دلار (اگر ثبت نام آنلاین کنید) و اگر از طریق سازمان سنجش باشه میشه 191 دلار که اون یه دلاری میره تو جیب سازمان سنجش (یعنی فکر کنم!). شما در بانک باید یه برگه معامله ازری به ریال رو پر کنید و تو اون بانک تبدیل ازر همون روز رو روی دیوار مینویسن و مطابق با اون روز، ریال رو در بانک بغل اون یکی بانک! پرداخت میکنید. مجموع تاثیر نوسانات ارز اش هم کمتر از کرایه تاکسیتون میشه.
No.Mediocrity
07-13-2010, 09:50 PM
سلام
می خواستم بپرسم نتیجه GRE چند روزه می آد و چه قدر طول می کشه به دانشگاه ها برسه و این که اگه آزمون 29 آبان رو ثبت نام کنم واسه Deadline ها دیر می شه؟
مرسی
hsnkh7
07-13-2010, 10:02 PM
سلام
می خواستم بپرسم نتیجه GRE چند روزه می آد و چه قدر طول می کشه به دانشگاه ها برسه و این که اگه آزمون 29 آبان رو ثبت نام کنم واسه Deadline ها دیر می شه؟
مرسی
من آزمون 6 فوریه 2010 رو دادم یادمه همون روزهای آخر سال 88 (18-19 مارس ) نتیجش اومد...تاریخ ریپورت به اون 4 تا انتخابی رو هم که از قبل درخواست داده بودم زده بود: Mar 06... بعد اون هر جا که مجدد درخواست میدادیم تقریبا 1 هفته ای ریپورت میشد...
No.Mediocrity
07-13-2010, 10:56 PM
مرسی hsnkh
یعنی حدود 45 روز طول می کشه جواب بیاد ولی 1 ماهه جواب به اون دانشگاهها که خواستیم می رسه،درسته؟
March دیر نبود واسه شما؟!؟ :-؟
یعنی من اگه امتحان 20 november رو بدم ، جوابش حوالی 1 february می رسه به اون دانشگاهها... اگه deadline دانشگاهی قبل این تاریخ باشه دیگه قبول نمی کنن!؟
hsnkh7
07-13-2010, 11:10 PM
مرسی hsnkh
یعنی حدود 45 روز طول می کشه جواب بیاد ولی 1 ماهه جواب به اون دانشگاهها که خواستیم می رسه،درسته؟
March دیر نبود واسه شما؟!؟ :-؟
یعنی من اگه امتحان 20 november رو بدم ، جوابش حوالی 1 february می رسه به اون دانشگاهها... اگه deadline دانشگاهی قبل این تاریخ باشه دیگه قبول نمی کنن!؟
خواهش میکنم...
ولا تاریخ ریپورت که اینطور نشون میداد ولی دلیلشو نمیدونم... من راستش نشد زودتر امتحان بدم و عملا ریپورت GRE من برای یه سری از انتخابهام بعد ددلاین دانشگاه رسید...اما مشکلی پیش نیومد و حتی دو مورد پذیرش هم گرفتم (اونایی هم که ریجکت شدم علت GRE نبود)...کلا باید ببینید سیاست اون دانشگاه مورد نظرتون چیه و چقدر روی این مساله حساسه...انتخابهایی که ما داشتیم بخوبی باهامون راه اومده بودن و تو نامه نگاریها فقط میگفتن هروقت نمرتون اومد برامون ریپورت کنید تا پروندتون کامل بشه...
hellop
07-14-2010, 08:03 AM
بچه ها کسی می دونه مهات ثبت نام GRE General تا کیه؟ من اگه بخوام بعد از مرداد ثبت نام کنم که احتمالا مهلت ثبت نام سازمان سنجش تموم شده (طبق پارسال) آیا راه دیگه ای هست؟؟؟خود سنجش دوباره ثبت نام نمی کنه ؟ یا از راه آنلاین می شه ؟
No.Mediocrity
07-14-2010, 09:34 AM
مرسی از جوابت hsnkh ... امیدوارم دانشگاههای مورد نظر ما هم باهامون کنار بیان :)
در جواب hellop هم من دیروز رفتم سنجش گفت مهلت ثبت نام امتحان 1 آبان از 27 تیر تا 20 مرداده و تمدید نمی شه ... اما مهلت ثبت نام آزمون 29 آبان هنوز اعلام نشده و احتمالا از وسطای مرداد شروع می شه تازه .. . گفتن مرتب سایت رو چک کنین ... تو سایت می زنن :)
http://www6.sanjesh.org/Gre/Index.php
تو سایت ، topic اول درمورد مهلت ثبت نام آزمون 1 آبان فقط نوشته ...
پس شما اگه می خوای امتحان 1 آبان رو بدی که باید تا 20 مرداد ثبت نام کنی وگرنه سایت رو مرتب چک کن تا ببینی کی ثبت نام برای 29 آبان شروع می شه :)
leyla1979
07-14-2010, 11:34 AM
سلام به همه دوستان
من یک سوال دارم من تقریبا یک ماه دیگه امتحان باید بدم ولی هنوز جای خاصی رو مد نظرم نیست که بخوام نمره ام رو به اونجا بفرستم. از خودشون پرسیدم که آیا می شه که من جایی رو مشخص نکنم و بعد از دریافت نمره ازش استفاده کنم جوابی که دادن اینه که در اون صورت باید برای هر موسسه 23 دلار بدم تا نمره رو بفرستن...
من هزینه برام خیلی مهمه. می خواستم از دوستانی که تجربه دارند بپرسم که آیا این مثل آیلتس نیست که خودمون مدرک رو دریافت کنیم و بتونیم به هر جایی که خواستیم بعدا بفرستیم؟؟ خوشحال می شم که کسی بهم جواب بده. این موضوع نگرانم کرده.
No.Mediocrity
07-14-2010, 12:01 PM
سلام به همه دوستان
من یک سوال دارم من تقریبا یک ماه دیگه امتحان باید بدم ولی هنوز جای خاصی رو مد نظرم نیست که بخوام نمره ام رو به اونجا بفرستم. از خودشون پرسیدم که آیا می شه که من جایی رو مشخص نکنم و بعد از دریافت نمره ازش استفاده کنم جوابی که دادن اینه که در اون صورت باید برای هر موسسه 23 دلار بدم تا نمره رو بفرستن...
من هزینه برام خیلی مهمه. می خواستم از دوستانی که تجربه دارند بپرسم که آیا این مثل آیلتس نیست که خودمون مدرک رو دریافت کنیم و بتونیم به هر جایی که خواستیم بعدا بفرستیم؟؟ خوشحال می شم که کسی بهم جواب بده. این موضوع نگرانم کرده.
سلام
امتحان GRE تون یه ماه دیگه است؟؟!
بعضی دانشگاهها من دیدم قبول می کنن که مدرک رو خودتون بفرستید اما تعداد این دانشگاهها خیلی خیلی محدوده ! من کلا 1 دانشگاه رو دیدم که این جوری بوده ، بیشتر جاها می خوان که ETS براشون نتیجه امتحان رو بفرسته !
شما سعی کن تا اون موقع دانشگاهها رو مشخص کنی حداقل چند تاشون رو ... همیشه 2-3 تا دانشگاه هست که آدم مطمئنه که می خواد apply کنه واسشون دیگه ... این جوری حداقل یه کم هزینه ها واست کم می شه :)
Harrison
07-14-2010, 06:52 PM
مرسی از جوابت hsnkh ... امیدوارم دانشگاههای مورد نظر ما هم باهامون کنار بیان :)
در جواب hellop هم من دیروز رفتم سنجش گفت مهلت ثبت نام امتحان 1 آبان از 27 تیر تا 20 مرداده و تمدید نمی شه ... اما مهلت ثبت نام آزمون 29 آبان هنوز اعلام نشده و احتمالا از وسطای مرداد شروع می شه تازه .. . گفتن مرتب سایت رو چک کنین ... تو سایت می زنن :)
http://www6.sanjesh.org/Gre/Index.php
تو سایت ، topic اول درمورد مهلت ثبت نام آزمون 1 آبان فقط نوشته ...
پس شما اگه می خوای امتحان 1 آبان رو بدی که باید تا 20 مرداد ثبت نام کنی وگرنه سایت رو مرتب چک کن تا ببینی کی ثبت نام برای 29 آبان شروع می شه :)
دوست عزیز آزمون ۱ آبان که جنرال هست،،، این آخر آبان که گفتین چی؟ اونم جنراله؟
shamim65
07-14-2010, 07:03 PM
دوست عزیز آزمون ۱ آبان که جنرال هست،،، این آخر آبان که گفتین چی؟ اونم جنراله؟
سلام
اینجا (http://ets.org/gre/general/register/centers_dates)رو ببینید .3 تا تاریخ اعلام شده.
10/23/2010
11/20/2010
02/12/2011
$Farzad$
07-14-2010, 07:32 PM
اگه منظورتون امتحان 29 آبانه, بله جنراله و از تاریخ 27 همین ماه تا 20 مرداد مهلت ثبت نام حضوری در سازمان سنجش داره. ولی هنوز ثبت نام آنلاینش باز نشده یعنی لیست تاریخا هست ولی نوشته Not available کسی میدونه چرا؟
آخه سنتر اصفهان بازه و میشه ثبت نام کرد ولی سنجش نه!
No.Mediocrity
07-14-2010, 10:53 PM
همون طور که بچه ها هم گفتن 29 آبان هم General هستش ...
در مورد این Not available هم سنجش گفت کاریتون نباشه به سایت، بیاین حضوری ثبت نام کنین :)
Harrison
07-15-2010, 12:23 AM
همون طور که بچه ها هم گفتن 29 آبان هم General هستش ...
در مورد این Not available هم سنجش گفت کاریتون نباشه به سایت، بیاین حضوری ثبت نام کنین :)
عجب،پس امسال بر خلاف سال گذشته که ۲بار در آبان و بهمن در تهران میتونستیم GRE جنرال کاغذی بدیم ۳بار امتحانش برگزار میشه....
$Farzad$
07-15-2010, 08:13 PM
مگه میشه سنجش ثبت نام آنلاین نداشته باشه؟ اینجوری که برای بچه هایی که راشون دوره خیلی ستمه. این ای تی اس گیر نمیده بهشون؟مثنکه واجبه یه ایمیله شکایت واسه ای تی اس بفرستم!
rashidy_chem
07-15-2010, 11:20 PM
مگه میشه سنجش ثبت نام آنلاین نداشته باشه؟ اینجوری که برای بچه هایی که راشون دوره خیلی ستمه. این ای تی اس گیر نمیده بهشون؟مثنکه واجبه یه ایمیله شکایت واسه ای تی اس بفرستم!
به علت تحریم بانکهای ایرانی ets ثبت نام آزمونهاشو تو ایران فعلا متوقف کرده. خدا بدادمون برسه...
منبع: http://www.ets.org/toefl/important_update/important_message_test_takers_iran#
halandoon
07-15-2010, 11:31 PM
به علت تحریم بانکهای ایرانی ets ثبت نام آزمونهاشو تو ایران فعلا متوقف کرده. خدا بدادمون برسه...
لطفاً از ارسال اطلاعات نادرست و یا اطلاعاتی که از صحت اونها اطلاع ندارید اکیداً اجتناب کنید.
این مشکل فعلاً فقط یک هفته به صورت موقت خواهد بود.(تا 22 جولای)
aminp30
07-15-2010, 11:51 PM
دوستان لطفا جو رو متشنج نكنين. يه مشكلي پيش اومده به خاطر ت ح ر ي م ب ا ن ك ي هست و موقت. وگرنه كلا تعطيلش ميكردن. خود ETS هم گفته موقته. فقط هم براي GRE نيست. TOEFL هم همينطوره. پس همينقدر براي اطلاع رساني كافيه. پس لطفا ادامه ندين و فقط اگر خبر جديدي اومد اعلام كنين تا بقيه در جريان باشن. كاربران متخلف پستشون پاك ميشه و با ثبت تخلف و در مرحله بعد طبق قوانين با منع كاربري مواجه ميشن!
mehdisut
07-17-2010, 03:08 AM
اگه منظورتون امتحان 29 آبانه, بله جنراله و از تاریخ 27 همین ماه تا 20 مرداد مهلت ثبت نام حضوری در سازمان سنجش داره. ولی هنوز ثبت نام آنلاینش باز نشده یعنی لیست تاریخا هست ولی نوشته Not available کسی میدونه چرا؟
آخه سنتر اصفهان بازه و میشه ثبت نام کرد ولی سنجش نه!
ببخشید تو اطلاعیه فقط برا آزمون ۱ آبان دعوت به ثبت نام کرده!!!نه برای آزمون ۲۹ آبان،نوشته ثبت نام ۲۹ آبان بعدا اعلام خواهد شد،،درست میگم؟
اگه برا آزمون۲۹ آبان هم ثبت نام میکنن پاشیم بیایم
No.Mediocrity
07-17-2010, 09:57 AM
سلام ...
سنجش گفت 29 آبان رو بعدا ثبت نام می کنن ... حالا نمی دونم دیگه !
بچه ها کسی نظری نداره فردا بریم سنجش واسه ثبت نام یا انجام نمی شه ؟!
NOET_iBT_Tech
07-17-2010, 08:11 PM
دوست عزیز مثل اینکه شما فراموش کردی این سایت ای.تی.ای هست نه سنجش که ثبت نام رو باز نکرده ، پس اگه قصد داری شکایتی بکنی باید از خودشون شکایت کنی!!!
ای. تی . اس فراموش کرده که این تاریخو باز کنه و بهشون ایمیل زدیم تا این تاریخ برای سنجش هم باز بشه. فکر می کنم باتوجه به تعطیلاتشون دوشنبه یا سه شنبه باز بشه.
NOET_iBT_Tech
07-17-2010, 08:12 PM
با توجه به اینکه ثبت نام دارای محدودیت از نظر ظرفیت نیست، توصیه می کنم که از ابتدای هفته دیگه برای ثبت نام مراجعه کنید
aminp30
07-18-2010, 07:16 AM
دوست عزيز، شما اينجا فقط ميتونين سوالاتتون رو مطرح كنين يا به سوالات ديگران پاسخ بدين نه اينكه نظرتون يا شكايت و اين حرفها رو مطرح كنين. لطفا تكرار نشه. در ضمن، خدا رو شكر يه نفر مثل NOET عزيز اينجا هستن كه با حسن نيت كمك ميكنن و به سوالها پاسخ ميدن. از وجود ايشون استفاده كنين تا مشكلتون راحتتر حل بشه بجاي اينكه سريع عصباني بشين. با ادامه اين مباحث برخورد خواهد شد.
laya8647
07-18-2010, 07:39 AM
ميشه يه نفر دقيقتر بگه اگه از همون اول دانشگاههايي كه ميخوايم بهشون آنلاين ريپورت كنيم رو مشخص كنيم آيا با امتحان 29 آبان به ددلاين 1 ژانويه دانشگاهها ميرسيم يا بهتره 1 ابان رو امتحان بديم آخه من قبلش ميخواستم امتحان IELTS ام رو بدم به نظر شما چيكار كنم بهتره؟
NOET_iBT_Tech
07-18-2010, 08:15 AM
دوستان برای ثبت نام فعلا به سازمان مراجعه نکنید تا 3-4 روز دیگه.
No.Mediocrity
07-18-2010, 09:36 AM
سلام
NOET IBT TECH می شه لطفا بگی واسه چی می گی تا 3-4 روز دیگه نریم واسه ثبت نام ؟
رفتین سنجش همچی چیزی گفت ، گفت ثبت نام نمی کنه یا شما می گی ثبت نام نکنیم و چرا؟ یعنی ممکنه ثبت نام کنیم و قبول نباشه ؟
امروز ثبت نام انجام شده ؟ <<< کسی ثبت نام کرده امروز؟
NOET_iBT_Tech
07-18-2010, 09:52 AM
سلام
NOET IBT TECH می شه لطفا بگی واسه چی می گی تا 3-4 روز دیگه نریم واسه ثبت نام ؟
رفتین سنجش همچی چیزی گفت ، گفت ثبت نام نمی کنه یا شما می گی ثبت نام نکنیم و چرا؟ یعنی ممکنه ثبت نام کنیم و قبول نباشه ؟
امروز ثبت نام انجام شده ؟ <<< کسی ثبت نام کرده امروز؟
بنده در سنجش هستم و امروز ثبت نام انجام نشده تا جلسه امروز ظهر تشکیل بشه و ببینیم چی میشه. البته جای نگرانی نیست ، چون ای.تی.اس گفته که آنلاین میشه ثبت نام کرد برای ایران و ما منتظریم تا فردا عصر که تهران برای ثبت نام باز بشه و ما ثبت نام شروع کنیم بصورت دستی
Harrison
07-18-2010, 10:33 AM
ميشه يه نفر دقيقتر بگه اگه از همون اول دانشگاههايي كه ميخوايم بهشون آنلاين ريپورت كنيم رو مشخص كنيم آيا با امتحان 29 آبان به ددلاين 1 ژانويه دانشگاهها ميرسيم يا بهتره 1 ابان رو امتحان بديم آخه من قبلش ميخواستم امتحان IELTS ام رو بدم به نظر شما چيكار كنم بهتره؟
منم همین مشکلو دارم،،،اگه ۲۹ آبان امتحان باشه،،،۴۰روز بعدشم نتیجه بیاد،،،،چقدر طول میکشه به دانشگاها گزارش بشه؟
No.Mediocrity
07-18-2010, 12:27 PM
مرسی Noet IBT Tech ....
پس شما اعلام می کنین تو فروم وقتی ثبت نامش شروع شه لطفا؟ فردا بعد از ظهر اینترنتی اش باز می شه یعنی؟
moein_m
07-18-2010, 01:02 PM
منم همین مشکلو دارم،،،اگه ۲۹ آبان امتحان باشه،،،۴۰روز بعدشم نتیجه بیاد،،،،چقدر طول میکشه به دانشگاها گزارش بشه؟
چرا کسی جواب این سوالو نمیده؟ بنظر میرسه در شرایط کنونی مساله مهمتر اینه که ایا با امتحان 29 آبان به deadlineها میشه رسید یا نه؟ وگرنه ثبت نام برای 1آبان که تا 20 مرداد ادامه خواهد داشت، ظرفیت هم که نامحدوده. تا اون موقع هم حتما تکلیف امتحان 29 آبان مشخص شده. اینطور نیست؟
m.a.a
07-18-2010, 02:00 PM
چرا کسی جواب این سوالو نمیده؟ بنظر میرسه در شرایط کنونی مساله مهمتر اینه که ایا با امتحان 29 آبان به deadlineها میشه رسید یا نه؟ وگرنه ثبت نام برای 1آبان که تا 20 مرداد ادامه خواهد داشت، ظرفیت هم که نامحدوده. تا اون موقع هم حتما تکلیف امتحان 29 آبان مشخص شده. اینطور نیست؟
دوست عزیز اگر دانشگاههای شما در آمریکا باشند که به احتمال زیاد همینطور است، زیر یک هفته پس از اعلام نتایج امتحان به دانشگاه خواهد رسید. در ضمن بسیاری از دانشگاههای آمریکا در حال حاضر نمره GRE رو به صورت الکترونیک دریافت میکنند.
طبق تجربه شخصی من در درخواست نمره اضافی، نمره GRE من 2 روزه به دانشگاه رسید.
naeemtop
07-18-2010, 07:08 PM
سلام
الان تو ets دیدم ثبت نام آنلاین جا برای اصفهان نیست
چه خبر شده؟من میخوام تهران ثبت نام کنم.مشکل چی هست؟آیا حل میشه؟
شایعاتی شنیدم که بخاطر تحریم این مشکل بوجود اومده آیا درسته؟
spaceboy
07-18-2010, 10:20 PM
ظاهرا ثبت نام سازمان سنجش تا 22 جولای عقب افتاده.
احسان
07-20-2010, 05:47 PM
آقاي NOET امروز سه شنبه بعد از ظهر هست و من سايت ETS را چك كردم هنوز سنتر سازمان سنجش باز نشده. خبر جديدي داريد كه كي باز مي شود؟
سازمان سنجش هم اطلاعيه ثبت نام GRE را از سايت برداشت. حالا تكليف جوان شهرستاني كه روز يكشنبه از شهرستان به تهران مي رسيد و مي خواست ثبت نام كند چي بود؟ يا ما كه از شرق و غرب تهران با زحمت به سازمان سنجش مي رسيم؟ لازم بود اين آگهي چند روز زودتر از موعد شروع ثبت نام برداشته شود نه در ظهر روز شروع ثبت نام.
aminp30
07-20-2010, 07:19 PM
آقاي NOET امروز سه شنبه بعد از ظهر هست و من سايت ETS را چك كردم هنوز سنتر سازمان سنجش باز نشده. خبر جديدي داريد كه كي باز مي شود؟
سازمان سنجش هم اطلاعيه ثبت نام GRE را از سايت برداشت. حالا تكليف جوان شهرستاني كه روز يكشنبه از شهرستان به تهران مي رسيد و مي خواست ثبت نام كند چي بود؟ يا ما كه از شرق و غرب تهران با زحمت به سازمان سنجش مي رسيم؟ لازم بود اين آگهي چند روز زودتر از موعد شروع ثبت نام برداشته شود نه در ظهر روز شروع ثبت نام.
دوست عزيز ايشون كه سخنگوي سازمان سنجش نيستن كه با اين لحن طلبكارانه باهاشون برخورد ميكنين. حالا يه نفر حاضر شده توي اين اوضاعي كه هيچ كس خودش رو مسئول نميدونه كمك كنه به داوطلبها، نبايد اينطور برخورد كرد باهاش. شما لطف كنين مشكل رو از سنجش پيگيري كنين و اگر هم شكايتي از عملكرد هر جايي دارين، به خودشون ارجاع بدين! اينجا جاش نيست. پستهايي كه در اين قالب اينجا مطرح بشن، پاك ميشن و با كاربران خاطي طبق قوانين فروم يرخورد خواهد شد.
NOET_iBT_Tech
07-21-2010, 06:12 AM
حرف شما تا حدودی صحیح. ثبت نام قرار بوده طبق برنامه انجام بشه ، اما وقتی به یکباره ets تصمیم میگیره که بطور موقت (به گفته خودش) ثبت نام را به حالت تعلیق در بیاره سازمان هم باید مانند ets ای ن کارو انجام بده که این کارو انجام داد.
اینجا همه دارن تلاششونو می کنن تا وضعیت رو به حالت قبل برگردونن. اما همه کارا دست سازمان نیست. باید منتظر تصمیم ets بود
احسان
07-21-2010, 11:59 PM
آقاي NOET يك سوالي دارم.
آيا امكان دارد كه تافل PBT هم به وضعيت تافل IBT و GRE دچار شود و حتي زمانهاي معين امتحان كه بسياري از بچه ها ثبت نام كردند، لغو شود؟
شما لطف مي كنيد و وقتي كه ثبت نام GRE توسط سازمان سنجش آغاز شد در اينجا اطلاع رساني نماييد؟
البته من صفحه آگهي سازمان را مي بينم. اما شما موثق تر هستيد.
ممنون
NOET_iBT_Tech
07-22-2010, 09:58 AM
آقاي NOET يك سوالي دارم.
آيا امكان دارد كه تافل PBT هم به وضعيت تافل IBT و GRE دچار شود و حتي زمانهاي معين امتحان كه بسياري از بچه ها ثبت نام كردند، لغو شود؟
شما لطف مي كنيد و وقتي كه ثبت نام GRE توسط سازمان سنجش آغاز شد در اينجا اطلاع رساني نماييد؟
البته من صفحه آگهي سازمان را مي بينم. اما شما موثق تر هستيد.
ممنون
امتحانهایی که ثبت نام شده همشون برگزار میشه . اینم ایمیل ای . تی . اس در این مورد که گفته فقط ثبت نام معلق شده و ازمونهای اینده که از قبل ثبت نام شده برگزار میشه.مگر اینکه بخواد اتفاق جدیدی بیفته.
تا این لحظه که ازمونها به قوت خودش باقی است
Registration Temporarily Suspended in Iran
The United Nations Security Council has passed a resolution affecting
banks and financial institutions that conduct business in Iran. As a
result of this resolution, ETS is currently unable to process payments
from Iran and has had to temporarily suspend registration until
alternative arrangements can be made.
How will this impact your test center?
* All registrations have been suspended; therefore NO new
appointments can be made at your center.
* If you have registrations for upcoming TOEFL
administrations, please plan to administer the tests as scheduled.
No.Mediocrity
07-22-2010, 10:23 AM
سلام
من دیروز رفتم سازمان سنجش برای GRE 1 آبان ثبت نام کردم .... فعلا سنجشی ها تونستن به ETS بگن ثبت نام برای 1 آبان از قبل انجام شده و دارن ثبت نام می کنن ...ولی به بچه ها می گن همه تاریخ قبل از جولای رو تو فرم ها بنویسین !!!!!
یه کم وقت آدم تلف می شه ولی خیال آدم راحت می شه دیگه ....
گفتن شنبه هم اینترنتی اش باز می شه احتمالا تو سایت سنجش !
naeemtop
07-22-2010, 07:15 PM
سلام
به نظرتون الان به هر کلکی امتحان gre رو ثبت نام کنیم و امتحان بدیم بعدا برای ریپورت نمره مشکل بر نمیخوریم؟
این سوالم هم برای تافل ورقه ای هست هم برای جی آر ای
برای ریپورت نمرات اینا مثل الان به مشکل برنمیخوریم؟(اگه خیلی بی ربط به تاپیک نمیشه یکی بگه ریپورت اینا چطوری انجام میشه؟)
امیدورام مشکل همه حل بشه و از این بحران در بیایم
m.a.a
07-22-2010, 11:06 PM
سلام
به نظرتون الان به هر کلکی امتحان gre رو ثبت نام کنیم و امتحان بدیم بعدا برای ریپورت نمره مشکل بر نمیخوریم؟
این سوالم هم برای تافل ورقه ای هست هم برای جی آر ای
برای ریپورت نمرات اینا مثل الان به مشکل برنمیخوریم؟(اگه خیلی بی ربط به تاپیک نمیشه یکی بگه ریپورت اینا چطوری انجام میشه؟)
امیدورام مشکل همه حل بشه و از این بحران در بیایم
نه دوست عزیز ریپورت نمره ها به مشکلی بر نخواهند خورد. برای ریپورت اضافی باید از کارت اعتباری استفاده کنید.
seven_turka
07-24-2010, 10:08 AM
سلام خسته نباشین
امتحان gre چه اینترنتی چه حضوری از کی شروع میشه
baheri
07-24-2010, 10:58 AM
سلام خسته نباشین
امتحان gre چه اینترنتی چه حضوری از کی شروع میشه
هنوز مشخص نیست.
soudeh_kh63
07-24-2010, 11:25 AM
ووواااایی آخه اين چه وضعيتي ا ؟!!! هیچی معلوم نیست، ميگن سايت باز ميشه ميری می بینی نشده، ثبت نام حضوری هم که تعطیل ا. یکی نیست به ما بگه باید چیکار کنیم، هیچ کس نمی دونه چی میشه. بعید نیست فردا بگن که اصلا هیچ امتحان بین المللی تو کشور برگزار نمی شه!
Reza DWG
07-24-2010, 11:55 AM
سلام
من امروز تو سایت ETS بودم برای ثبت نام آنلاین فقط سنتر اصفهان بود
این یعنی در تهران امتحان پر؟
چطور میشه برای تهران ثبت نام کرد؟ مگر ظرفیت GRE General نامحدود نبود؟
هرچی به سنجش زنگ یا سر می زنم جواب تخیلی می دن؟
یکی بگه چی کار باید کرد؟
moein_m
07-24-2010, 11:59 AM
یعنی سنجش امروز(شنبه)
ثبت نام نمیکنه؟ کسی سر زده؟
mani2541
07-24-2010, 12:19 PM
امروز شنبه به ستزمان سنجش (89/05/02) سر زدم هنوز ثبت نام صورت نمي دن خودشون هم نيدونن فقط گفتن تا آخر هفتخ همه چي مشخص مي شه
rashidy_chem
07-24-2010, 12:19 PM
دوستان کمی صبر کنید انشالله درست میشه.. در بد ترین حالت مجبور میشیم مثل بچه های چند سال پیش عمل کنیم و بریم خارج. وسیله مهم نیست مهم هدف هست که امتحان دادنه اگه شد تو ایران اگرم نشد ترکیه امارات ارمنستان آذربایجان تا دلتون بخواد صندلی خالی هم واسه کاغذی هست هم کامپیوتری... هزینه اضافیشم خدا جور میکنه. البته گفتم in the worst possible scenario
Hashem
07-24-2010, 08:47 PM
فعلا که همه را ای تی اس به حالت معلق در آورده، حتا برای تافل اسم ایران را از لیست کشورها برداشته.
http://www.ets.org/toefl/important_update/important_message_test_takers_iran