PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیک آپ ویزا از آنکارا

صفحه ها : [1] 2

s_mirzaee
May 17th, 2012, 07:41 PM
با سلام
شما شخصی‌ رو میشناسید که پاسپورت‌ها رو برای پیک آپ ویزا ببره آنکارا؟ من تازه ایمیل دریافت کردم که پاسپورت رو ببرم آنکارا، ولی‌ مثل اینکه میشه شخص دیگری هم به جای من ببره،اگر فرم اجازه نامه را امضا کنم

vamosn
May 17th, 2012, 08:21 PM
با سلام
شما آژانس یا شخصی‌ رو میشناسید که پاسپورت‌ها رو برای پیک آاپ ویزا ببره آنکارا؟ من تازه ایمیل دریافت کردم که پاسپورت رو ببرم آنکارا، ولی‌ مثل اینکه میشه شخص دیگری هم به جای من ببره،اگر فرم اجازه نامه را امضا کنم

تبریک میگم!!! فکر کنم شما نفر اولی‌ هستین که داره از آنکارا برای ویزای موقت پاس ریکوئست می‌شه
ویزا تون دانشجویی بود؟ کی مدارک فرستاده بودین؟ سفارت تو ایمیلش گفته چند روزه ویزاتون رو میده؟(منظورم اینه که چه مدت باید آنکارا موند؟)

atash
May 17th, 2012, 08:27 PM
با سلام
شما آژانس یا شخصی‌ رو میشناسید که پاسپورت‌ها رو برای پیک آاپ ویزا ببره آنکارا؟ من تازه ایمیل دریافت کردم که پاسپورت رو ببرم آنکارا، ولی‌ مثل اینکه میشه شخص دیگری هم به جای من ببره،اگر فرم اجازه نامه را امضا کنم

تبریک میگم.
ممکنه اطلاعات بیشتری از خودتون بدید؟
ممکنه بتونید پاستون رو به سفارت کانادا توی تهران هم بدید. ازشون بپرسید.

ciel
May 18th, 2012, 10:48 AM
من گفتم یه تاپیک بزنیم در همین مورد تحویل نگرفتید! چند وقت دیگه این قضیه representative خیلی مهم میشه!

اشکان
May 18th, 2012, 11:59 AM
سلام به همگی،
میشه عنوان اين تاپیک رو اصلاح کرد تا شامل use of representative هم بشه، و از همین الان در موردش صحبت کرد.

__nikolas__
May 18th, 2012, 12:52 PM
دوستان در سایت پارس کانادا نوشته بود ایرانی که در مجلس کانادا نماینده است (رضا مریدی) از وزیر خواسته که تمهیداتی برای آسان تر شدن دریافت ویزا از طریق آنکارا بیندیشه و یه کاری کنه که سفر به آنکارا برای دریافت ویزا حذف بشه ، مثلا از طریق پست دیپلماتیک پاسپورتهای متقاضیان پذیرفته شده ویزا توسط سفارت در تهران به آنکارا ارسال بشه اونم گفته بود بررسی می کنم همچنین گفته بوده که حداکثر تا 2% از متقاضیان برای مصاحبه دعوت میشن. بنابراین به نظر میرسه در حال حاضر سفر به ترکیه برای ویزا اجباریه! در ضمن مگه شما فرم نماینده رو همراه مدارک ارسال نکردید؟!

لینک : http://www.parscanada.com/_2216?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=May+12%2C+2012-+%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+%D8%B4 %D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87+97
(http://www.parscanada.com/_2216?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=May+12%2C+2012-+%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+%D8%B4 %D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87+97)

86125038
May 18th, 2012, 01:45 PM
دوستان در سایت پارس کانادا نوشته بود ایرانی که در مجلس کانادا نماینده است (رضا مریدی) از وزیر خواسته که تمهیداتی برای آسان تر شدن دریافت ویزا از طریق آنکارا بیندیشه و یه کاری کنه که سفر به آنکارا برای دریافت ویزا حذف بشه ، مثلا از طریق پست دیپلماتیک پاسپورتهای متقاضیان پذیرفته شده ویزا توسط سفارت در تهران به آنکارا ارسال بشه اونم گفته بود بررسی می کنم همچنین گفته بوده که حداکثر تا 2% از متقاضیان برای مصاحبه دعوت میشن. بنابراین به نظر میرسه در حال حاضر سفر به ترکیه برای ویزا اجباریه! در ضمن مگه شما فرم نماینده رو همراه مدارک ارسال نکردید؟!

لینک : http://www.parscanada.com/_2216?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=May+12%2C+2012-+%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+%D8%B4 %D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87+97
(http://www.parscanada.com/_2216?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=May+12%2C+2012-+%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+%D8%B4 %D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87+97)

وقتي هنوز مشخص نيست كه كي ميتونه جاي ادم بره، فرم رو چجوري پر كنيم؟ درضمن لازم نيست فرم representative همراه مدارك ارسال بشه. ميشه همون موقع پاس ريكوست شدن هم فرم رو داد دست نماينده

__nikolas__
May 18th, 2012, 08:24 PM
وقتي هنوز مشخص نيست كه كي ميتونه جاي ادم بره، فرم رو چجوري پر كنيم؟ درضمن لازم نيست فرم representative همراه مدارك ارسال بشه. ميشه همون موقع پاس ريكوست شدن هم فرم رو داد دست نماينده

اگه راهنماهای پر کردن فرم ها رو خونده باشین متوجه میشین که علاوه بر اینکه نماینده میتونه برای دریافت یا تحویل مدارک به سفارت رجوع کنه همه مکاتبات هم با ایشان انجام میشه و همچنین وجود گزینه فرم نمایندگی در فرم چک لیست مدارک( IMM5484E) گواهی هستند بر اینکه لازم است فرم نمایندگی همراه مدارک ارسال بشه. اگه ارسال نشده باشه من نمیدونم چطور میشه ثابت کرد که واقعا کسی که فرم امضا شده در دستشه نماینده شما هست و سفارت قبول میکنه یا نه ، چون اون موقع تنها راهی که برای اثبات میمونه مطابقت دادن امضای فرم نمایندگی با امضای بقیه فرمهاست ، به نظر بعید میرسه اینقدر وقت بگذارن.

شما وقتی میخواین مدارک رو بفرستین اگه مشکل پر کردن فرمها رو داشته باشین و همچنین پیگیری مدارک و نامه نگاری و ... حتما یک نفر دیگه رو معرفی می کنید ، البته برای شما که (احتمالا) مدارکتون رو برای سفارت در تهران ارسال کردین پیش بینی سفر به آنکارا ممکن نبوده ، ولی به نظر نمیرسه سفارت استثنائی قائل بشه. البته من توی فروم می خوندم که برخی از دوستان میگفتن سفارت در تهران اصلا به این کارها کار نداشته و هر کس پاسپورت رو میبرده مهر ویزا رو می زده!

vamosn
May 18th, 2012, 08:50 PM
اگه راهنماهای پر کردن فرم ها رو خونده باشین متوجه میشین که علاوه بر اینکه نماینده میتونه برای دریافت یا تحویل مدارک به سفارت رجوع کنه همه مکاتبات هم با ایشان انجام میشه و همچنین وجود گزینه فرم نمایندگی در فرم چک لیست مدارک( IMM5484E) گواهی هستند بر اینکه لازم است فرم نمایندگی همراه مدارک ارسال بشه. اگه ارسال نشده باشه من نمیدونم چطور میشه ثابت کرد که واقعا کسی که فرم امضا شده در دستشه نماینده شما هست و سفارت قبول میکنه یا نه ، چون اون موقع تنها راهی که برای اثبات میمونه مطابقت دادن امضای فرم نمایندگی با امضای بقیه فرمهاست ، به نظر بعید میرسه اینقدر وقت بگذارن.

شما وقتی میخواین مدارک رو بفرستین اگه مشکل پر کردن فرمها رو داشته باشین و همچنین پیگیری مدارک و نامه نگاری و ... حتما یک نفر دیگه رو معرفی می کنید ، البته برای شما که (احتمالا) مدارکتون رو برای سفارت در تهران ارسال کردین پیش بینی سفر به آنکارا ممکن نبوده ، ولی به نظر نمیرسه سفارت استثنائی قائل بشه. البته من توی فروم می خوندم که برخی از دوستان میگفتن سفارت در تهران اصلا به این کارها کار نداشته و هر کس پاسپورت رو میبرده مهر ویزا رو می زده!

یه اسکن امضا شده از فرمrepresentative در جواب پاس ریکوئست به ایمیل سفارت فرستاده بشه و وکیل موقع مراجعه همون رو نشون بده فکر نکنم مشکلی‌ باشه

86125038
May 18th, 2012, 08:57 PM

كاملا درس ميگي. اما مسئله اينه كه تا جايي كه يادمه يه جايي اواخر فرم representiive يه گزينه اي داره كه گفته: if you have not already submitted the form... البته من مدتها قبل فرم رو نيگا كردم. اما خوب وجود همچين جمله اي نشون ميده حتما يه راهكاري هست. البته منطقيش هم همينه، چون ادم از ٤ ماه قبل نميدونه كه ميتونه خودش بره يا نه. شايد يه مشكل غيرمترقبه اي پيش بياد واسه يكي

vanadis
May 18th, 2012, 10:57 PM

با توجه به این جمله در سایت سفارت:
Keep in mind that you will be able to authorize any individual to come to Ankara to submit and collect your passport on your behalf.
شما در هر مرجله ای که باشید، میتونید یک نماینده برای فرستادن یا پیک آپ پاسپورت با پر کردن فرم IMM5476E معرفی کنید. انتخاب وکیل برای انجام پروسه با معرفی نماینده برای دریافت ویزا فرق داره.

MHSH
May 19th, 2012, 10:44 AM
سلام دوستان. کسی هست یا میشناسید تو هفته دیگه بخواد بره آنکارا؟ مرسی.

peyman_sweet
May 19th, 2012, 09:48 PM
بچه ها لطفا اطلاعاتتونو تو جدول وارد کنین! مخصوصا اونایی که از آنکارا جواب گرفتن! هممون التماس دعا داریما!!!!!
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsGliY9fqXohdFhhRndnN25OUXFOdXhJNTZKV0dWR Gc#gid=0

soheil136
May 22nd, 2012, 06:04 PM
بچه ها این قسمت مربوط به پیکاپ ویزا که برای من ارسال شده به همراه پاس ریکوئست

You are requested to submit your passport(s) no later than 60 days from the date of the present notification. Failure to do so may result in the refusal of your application.

Only you or someone you authorise may submit/pick up your passport/visa. This authorised person must present the letter of authorisation below and their own passport.

Sincerely,
Immigration Section

Letter of Authorisation

I, , with file number _________________ hereby authorise ____________________ to collect my Canadian visa(s) and/or submit/collect other documents related to my application from the Embassy of Canada in Ankara on my behalf. This authorised person is a _____________ citizen and will present his/her passport number _______________.

Signature of Applicant: ____________________________ Date: _____/_____/_____

soheil136
May 22nd, 2012, 07:19 PM
خدا رو شککککککککککر! تبریک فراوان!
میشه بگی نوع ویزای شما چی بوده و کی مدارکتون رو فرستاده بودید؟
دانشجویی. 16 هفته پیش
حالا از دوستان کسی هست که آژانسی رو بشناسه که کار پیکاپ رو انجام بده؟

milimilano
May 22nd, 2012, 07:55 PM
آقا تبریک فراوان. شاید ماها به اندازه شما خوشحالیم که جوابتون اومده. نشون میده که کلان علائم حیات تو سفارت دیده می شه:).
توی خیابون ویلا اگه بری چندتا آژانس هستند که کار پیک آپ و انجام میدن، ولی آمارم واسه سفارت امریکاست. چون قضیه کانادا چیزه جدیدیه و هیچ آژانسی تا حالا انجامش نداده، شما حتما بایس بری از تک تک آژانس ها بپرسی. من اگه جای شما بودم، دوباره می رفتم خ ویلا با تک تک آژانس ها می حرفیدم. چوا اولین باره بایس واسشون توضیح بدی.
اشالاه که این استپ آخر هم به خیر بگذره و ویزا بدستتون برسه. بازم تبریک فراوان:)

soheil136
May 22nd, 2012, 10:10 PM
دوستانی که پاس ریکوئست شدن اگه دوست دارید با من تماس بگیرید که یه جمع چند نفره تشکیل بدیم که پاسپورت ها رو یه نفر ببره و ویزاها رو بگیره تا هزینه ها کمتر بشه.
فقط سریع تر به من بگید تا برنامه ریزی کنم.
ممنون

soheil136
May 24th, 2012, 01:03 PM
سلام دوستان
من پروازم به آنکارا برای دوشنبه قطعی شده. هر کسی دوست داره که ویزا رو براش پیکاپ کنم. لطفا سریع تر به من خبر بده.
ممنون

faraz_fahimi
May 25th, 2012, 08:25 AM
دوستان گرامی
لطفاً به عنوان و هدف تاپیک توجه کنید و مطالب دیگر را در تاپیکهای مربوط و یا سوالات شخصی را در پیام خصوصی مطرح نمایید.

ممنون از توجه شما

soheil136
May 26th, 2012, 12:36 PM
سلام دوستان
من ظرفیتم برای پیک آپ ویزا تکمیل شده . دیگه لطفا برای این موضوع به من پیغام ندید. چون شرمنده تون میشم.
در زمینه های دیگه مثل همیشه در خدمتم :)

emint6
May 27th, 2012, 03:03 PM
این پیام رو ندیده بودم فکر کنم جدیدا گداشتن توی سایت، خیال همه رو راحت که نه، ناراحت کردن:
http://www.canadainternational.gc.ca/iran/visas/index.aspx?lang=eng&menu_id=3&view=d
Please Note: The Visa Section in Tehran is closed and will no longer facilitate passport shipping from Iran to other Canadian Immigration Sections. When your application is approved and ready for visa issuance, the letter requesting your passport will provide all the information on how and where to submit

shhd
May 29th, 2012, 09:16 AM
سلام
ممنون میشم دوستانی که برای پیکاپ ویزا به ترکیه رفتند در مورد جزییات دریافت ویزا توضیح بدهند. مثلا اینکه بعد از تحویل پاسپورت به سفارت، بعد از چند روز و چگونه سفارت تماس میگیره تا پاسپورتمون رو تحویل بگیریم.
به زودی این سوال خیلی از بچه ها میشه. لطفا اگه از دوستان کسی رفت ترکیه، وقتی برگشت اینجا یک سری بزنه و ما رو بی نصیب از اطلاعاتش نذاره

بازم ممنون

shibaak
May 29th, 2012, 12:52 PM
به نظر میاد دارن یه کارایی میکنن آژانسها
این پست (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?36824-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-(%D8%B3%D8%A7%D9%84-2012-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3-%D8%A2%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7)&p=747053&viewfull=1#post747053)رو ببینید

Industrial88
May 29th, 2012, 11:22 PM
بله، آژانسها با دریافت مبلغی معمولا حدود 200 دلار پیک آپ ویزای F-1 انجام میدن و در حدود یک یا 2 هفته بهم زمان میبره. احتمالا با توجه به اینکه سفارت کانادا در آنکارا امکان پیکاپ از طرف فرد دیگه مجاز اعلام کرده، آژانسهایی هم پیدا بشن که پیکاپ ویزای کانادا رو انجام بدن.

به نظر میاد دارن یه کارایی میکنن آژانسها
این پست (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?36824-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%28%D8%B3%D8%A7%D9%84-2012-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3-%D8%A2%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%29&p=747053&viewfull=1#post747053)رو ببینید

setareM
May 30th, 2012, 09:55 AM
بله، آژانسها با دریافت مبلغی معمولا حدود 200 دلار پیک آپ ویزای F-1 انجام میدن و در حدود یک یا 2 هفته بهم زمان میبره. احتمالا با توجه به اینکه سفارت کانادا در آنکارا امکان پیکاپ از طرف فرد دیگه مجاز اعلام کرده، آژانسهایی هم پیدا بشن که پیکاپ ویزای کانادا رو انجام بدن.

خوب سوال اینه که این آژانس ها تا چه حد قابل اطمینان هستند و چه تظمینی بهمون میدند که پول رو که گرفتند، پاسو رو ور ندارند برند؟ این سوال چند بار مطرح شده از طرف بچه ها ولی کسی جواب نداده ؟!!

Industrial88
May 30th, 2012, 11:42 AM
اگه پاسو نبرن اونوقت طبیعتا با اعتراض شما مواجه میشن!
تنها راهی که وجود داره اینه که آژانسی پیدا کنید که سابقه پیکاپ ویزای F-1 و مشتریانی راضی داره و ببینید قبول میکنه ویزای کانادا رو پیکاپ کنه یا خیر؟(چون سفارت آمریکا در آنکارا ویزا رو فقط به خود شخص تحویل میده بنابراین پیکاپ ویزای کانادا از ترکیه برای آژانسیا بازار جدیدی است!)

خوب سوال اینه که این آژانس ها تا چه حد قابل اطمینان هستند و چه تظمینی بهمون میدند که پول رو که گرفتند، پاسو رو ور ندارند برند؟ این سوال چند بار مطرح شده از طرف بچه ها ولی کسی جواب نداده ؟!!

leila2012
June 1st, 2012, 03:13 AM
من یه دفتری رو می شناسم که اینکارو انجام میدهو قابل اطمینانم هست ، چونکه استادم قبلا از طریق این دفتر کاراشو انجام داده بود و ویزا گرفته و ایشون این دفترو به ما معرفی کردندخود من هم از طریق اونا ویزامو گرفتم ،اگی کسی خواست اطلاعات بیشتری بگیره ، می تونم شماره و آدرسشونو بهش بگم شاید بتونن کمک کنن

Nasrin2731
June 4th, 2012, 05:56 PM
امروز من و همسرم بعد از 19 هفته ایمل دریافت کردیم که برا گرفتن ویزا بریم آنکارا و احتمالا من 11 جون برا رفتن به آنکارا بلیط میگیرم اگه کسی می خواد ویزاش را پیک آپ کنم به من ایمیل بزنه

nayyeri
June 4th, 2012, 06:10 PM
کسی از قصد سفر به آنکارا برا ویزا رو داره؟

nayyeri
June 4th, 2012, 06:17 PM
سلام خیلی تبریک میگم. اگه بتونید زحمت ویزای ما رو هم بکشید یک دنیا ممنون میشم:)

majidtabkhpaz
June 4th, 2012, 06:46 PM
امروز من و همسرم بعد از 19 هفته ایمل دریافت کردیم که برا گرفتن ویزا بریم آنکارا و احتمالا من 11 جون برا رفتن به آنکارا بلیط میگیرم اگه کسی می خواد ویزاش را پیک آپ کنم به من ایمیل بزنه
تبریک میگم، شما برای تحصیل بودین؟
از کسای دیگه خبر ندارین؟

Nasrin2731
June 4th, 2012, 07:42 PM
ویزای دیداری

vanadis
June 5th, 2012, 09:17 PM
دوستانی که برای پیک شخصا تشریف میبرید، برای رزرو محل اقامت به سایت های زیر حتما نگاهی بندازید، قیمت های بهتری نسبت به booking.com دارد.
www.lastminute.com
www.hostel.com

slx
June 6th, 2012, 10:59 AM
TNT قرار بود و مثله اينكه در حال صحبت با سفارت در مورد پست كردن پاس بود اين نتيجه اي رو نداد؟ چون واقعا پست كردن از همه اين راهها مطمئن تر و راحت تر هستش :(

setareh21
June 6th, 2012, 03:43 PM
دوستان از اونجا که به هر حال دیر یا زود عده زیادی از ما پاس ریکوئست میشیم، به نظرم بهتره به فکر پیدا کردن راهی برای کاهش هزینه های اضافه ( مثل سفر به آنکارا) باشیم، که یکیش میتونه شناسایی و معرفی آژانس های معتبر باشه که این کارو انجام میدن و یکی دیگش فرستادن یه نماینده از بین خودمون باشه ( با توجه به اینکه همه در فواصل زمانی نزدیک به هم مدارک و فرستادیم و احتمالا تعداد زیادی از ما در یک بازه زمانی باید پاسپورتهامون رو رائه بدیم) حالا اگر کسی آژانسی و میشناسه لطفا اینجا اطلاعاتش رو با بقیه در میان بگذاره...باید برنامه ریزی کرد!

Industrial88
June 6th, 2012, 04:55 PM
ستاره جان، من تصمیم دارم هر وقت که پاس رکوئست شدم، خودم برای پیکاپ ویزا اقدام کنم و بنابراین می تونم برای سایر دوستان هم اقدام کنم :)

دوستان از اونجا که به هر حال دیر یا زود عده زیادی از ما پاس ریکوئست میشیم، به نظرم بهتره به فکر پیدا کردن راهی برای کاهش هزینه های اضافه ( مثل سفر به آنکارا) باشیم، که یکیش میتونه شناسایی و معرفی آژانس های معتبر باشه که این کارو انجام میدن و یکی دیگش فرستادن یه نماینده از بین خودمون باشه ( با توجه به اینکه همه در فواصل زمانی نزدیک به هم مدارک و فرستادیم و احتمالا تعداد زیادی از ما در یک بازه زمانی باید پاسپورتهامون رو رائه بدیم) حالا اگر کسی آژانسی و میشناسه لطفا اینجا اطلاعاتش رو با بقیه در میان بگذاره...باید برنامه ریزی کرد!

slx
June 6th, 2012, 05:25 PM
من خیلی خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید و واسه منم این کارو انجام بدید. من حدود 2-3 هفته دیگه پاس ریکوئست میشم شما کی حدودا میخواهید تشریف ببرید؟

ستاره جان، من تصمیم دارم هر وقت که پاس رکوئست شدم، خودم برای پیکاپ ویزا اقدام کنم و بنابراین می تونم برای سایر دوستان هم اقدام کنم :)

Nasrin2731
June 7th, 2012, 10:50 AM
دوستان سلام
من برا دوشنبه 11 جون عازم آنکارا هستم دوستانی که پاس ریکویست دریافت کردند اگه موافق سرشکن کردن هزینه ها باشند می تونند رو من حساب کنند.

vamosn
June 7th, 2012, 04:57 PM
بچه‌ها من بلیطم رو که برای شنبه به آنکارا بود کنسل کردم چون یکی‌ از aza فروم که قرار بود برای پیک آپ ویزا شون به منautorization بدن نظرشون تغییر کرد, منم میترسم برم اونجا نگذارن برم داخل
اگه کسی‌ از دوستان حاضره کیس ما رو که ۲۷ هفته تمام گذشته پیگیری کنه لطفا بهم PMبده ، در مورد هزینه هم به توافق میرسیم

ممنون

soltanian
June 8th, 2012, 12:20 AM
دوستان عزیز سلام
من امروز پاس ریکوئست شدم و ان شاءالله به زودی برای پیک آپ ویزام میرم آنکارا. اگه کسی خواست می تونم ویزاشو برم بگیرم که در هزینه ها صرفه جویی بشه. اگه کسی تمایل داشت لطفا به من پیغام شخصی بده.
ضمنا من ویزام دانشجویی بود و من برای دکتری اقدام کرده بودم.

vanadis
June 8th, 2012, 12:12 PM
تبریک به همه دوستان پاس ریکوئستی :)
ما سه شنبه پاسو دادیم و چهارشنبه ویزا رو گرفتیم.
برای هتل این لینک (http://www.booking.com/hotel/tr/amar-ankara.en-gb.html?sid=f86765d44a9fcbf6074ec3794f3e5117;dcid= 1) مربوط به نزدیک ترین هتل به سفارت کانادا هست. (هتل امار). ولی قیمتش از هتل هایی که در پست 33 گذاشتم، بیشتره. به جاش هزینه رفت و آمد نمی دهید.
هر چه زودتر برای خرید بلیط اقدام کنید، چون ممکنه بلیط مستقیم به آنکارا پیدا نشه و مجبور بشید به استانبول برید. برای رزرو بلیط هم میتونید با جناب Pearson (http://www.applyabroad.org/forum/member.php?18626-Pearson) هماهنگ کنید تا هر چه سریعتر رزرو بلیط انجام بشه.
همون ایمیل دریافتی با پاسپورت برای ارائه به سفارت کافیه.
دیگه جزئیات سفر را سهیل به شما خواهد گفت.

nayyeri
June 8th, 2012, 12:48 PM
بچه ها من برا گرفتن ویزا میخوام برم آنکارا. اگه کسی خواست میتونم ویزاشو براش پیک آپ کنم.
من دانشجوی دوره دکتری مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت هستم.
برای هماهنگی بهم پیام خصوصی بدید

naaadi
June 8th, 2012, 04:55 PM
بچه ها TNT شریف که می گفت پاسپورت ها را می بره.
جریان چیه؟ آیا این امکان به درد نمی خوره؟ حتا قرار بود که هماهنگی هایی انجام بدن که پیک آپ ویزا را هم خودشون انجام بدن و برگردونند.
کسی خبری نداره ازشون؟
کماکان باید حضوری بریم؟

masoudsadegh
June 8th, 2012, 11:41 PM
سلام به دوستان عزیز
من الان دارم برنامه ریزی می‌کنم که هفتهٔ بعد برم آنکارا، اگه مایل باشید می‌تونم ویزای شمارم بگیرم.
اگر هم از دوستان کسی‌ هست که خودش می‌خواد بره آنکارا، پایم خصوصی بده تا باهم همسفر بشیم (هزینه‌ ها خیلی‌ کم تر می‌شه)

nayyeri
June 9th, 2012, 12:31 AM
من برای 18 جون (دوشنبه هفته دیگه) بلیط رزرو کردم:)

faribafariba
June 9th, 2012, 05:47 PM
سلام دوستان من دوشنبه هفته آینده میرم ویزامو بگیرم اگر کسی هم هست که پاس ریکوئست شده میتونم واسش اینکارو انجام بدم لطفا پیغام بگذارین

ftm
June 9th, 2012, 08:06 PM
سلام دوستان من دوشنبه هفته آینده میرم ویزامو بگیرم اگر کسی هم هست که پاس ریکوئست شده میتونم واسش اینکارو انجام بدم لطفا پیغام بگذارین

سلام

ممنون میشم اگه بگید کی مدارکتون رو فرستادین که الان ویزاتون اماده هست. ویزاتون دانشجویی هست؟

faribafariba
June 10th, 2012, 05:31 AM
من 9 فوریه مدارکمو فرستادم ویزامم دانشجویی بوده

shibaak
June 10th, 2012, 09:51 PM
بچه ها کسی میدونه الان پست تی ان تی قبول میکنه که پاسپورتو ببره ویزا رو بگیره یا نه؟
دیروز که من و دوستم رفته بودیم آژانس واسه گرفتن بلیط ترکیه مسئول آژانس بهش گفت که از هفته پیش پست تی ان تی قبول کرده که ویزا رو بگیره و دیگه میشه از اون طریق اقدام کرد. کسی میدونه اینطور هست یا نه؟
میشه از اون طریق اقدام کرد؟ کارمند آژانس میگفت از هفته پیش مسافرا دارن بلیطاشونو کنسل میکنن و با پست میفرستن. کسی میدونه این درسته یا این کارمنده چرت و پرت گفت؟
آخرین خبری که من داشتم گمرک ترکیه هنوز قبول نکرده بود که پاسپورتو با پست بفرستن.

mmaleki
June 11th, 2012, 12:33 AM
سلام
پدر و مادر من دنبال کسی می گردند که براشون ویزاشون رو سریع بگیره. شما کی قراره برای گرفتن ویزا برید آنکارا؟ اگه میشه شماره تماس بدید تا باهاتون هماهنگ کنند.
ممنون

nayyeri
June 11th, 2012, 12:35 AM
امروز خانوم Nasrin_2731 برا پیک آپ رفت آنکارا. با 14 تا پاسپورت!! امیدواریم مشکلی پیش نیاد

neda60
June 11th, 2012, 11:27 AM
من امروز زنگ زدم دفتر مركزي TNT‌( tnt 55) و پرسيدم كه پيك آپ ويزا داريد يا نه؟ گفت ما فقط ميتونيم پست كنيم و سفارت پاسپورت را به پست تحويل نميده. يعني فقط ميشه پاسپورت را فرستاد ولي نميتونيم با پست برش گردونيم.

بچه ها کسی میدونه الان پست تی ان تی قبول میکنه که پاسپورتو ببره ویزا رو بگیره یا نه؟
دیروز که من و دوستم رفته بودیم آژانس واسه گرفتن بلیط ترکیه مسئول آژانس بهش گفت که از هفته پیش پست تی ان تی قبول کرده که ویزا رو بگیره و دیگه میشه از اون طریق اقدام کرد. کسی میدونه اینطور هست یا نه؟
میشه از اون طریق اقدام کرد؟ کارمند آژانس میگفت از هفته پیش مسافرا دارن بلیطاشونو کنسل میکنن و با پست میفرستن. کسی میدونه این درسته یا این کارمنده چرت و پرت گفت؟
آخرین خبری که من داشتم گمرک ترکیه هنوز قبول نکرده بود که پاسپورتو با پست بفرستن.

alish1363
June 11th, 2012, 03:55 PM
امروز خانوم Nasrin_2731 برا پیک آپ رفت آنکارا. با 14 تا پاسپورت!! امیدواریم مشکلی پیش نیاد

سلام، لطفاً پس از برگشت همسرتون، خبرهاي آنكارا را تو يكي از تاپيك‌هاي مرتبط قرار دهيد، به خصوص خبرهاي خوب رو ;)
مثلاً:

A) رواديد دانشجويي کانادا - سوالات کلي و مدارک مورد نياز (آنکارا)

B1) تجربيات و نتايج مصاحبه رواديد دانشجويي کانادا در سال 2012

faribafariba
June 11th, 2012, 06:12 PM
من دوشنبه (18 جون) عازم آنکارا هستم اگر کسی هست می تونم ویزاشو پیک آپ کنم

masoudsadegh
June 12th, 2012, 10:06 AM
دوستان عزیز

من شنبه 16 جون برا گرفتن ویزای خودم و چندتا از دوستان عازم آنکارا هستم. دوستانی که مایل هستند ویزاشونو بگیرم پیام خصوصی بدن.

امیدوارم بقیه مراحل زندگی هم موفق و پیروز باشید.

white
June 13th, 2012, 12:00 AM
از زمان ایمیل پیکاپ ویزا چقدر طول می کشه بگن پاس رکواست بشیم ؟
چرا کسی وفتی می ره انکارا ویزاشو بگیره از همون جا نمیره کانادا منظورم برین انکارا ویزا بزنید و بلیط بگیرید برید

mmaleki
June 13th, 2012, 01:04 AM
سلام،

کسی از دوستان هست که دوشنبه 18 ژوئن برای پیک آپ ویزا بخواد بره آمکارا و پنجشنبه 21 ژوئن برگرده. اگه هست لطفا پیام بده. من دو تا پاسپورت دارم.

ممنون

vamosn
June 13th, 2012, 12:13 PM
از زمان ایمیل پیکاپ ویزا چقدر طول می کشه بگن پاس رکواست بشیم ؟
چرا کسی وفتی می ره انکارا ویزاشو بگیره از همون جا نمیره کانادا منظورم برین انکارا ویزا بزنید و بلیط بگیرید برید

سلام اگه منظورتون اینه که از زمان تحویل پاسپورت به سفارت چقدر طول میکشه ویزا رو بزنن، یک روز کاری است
۳شنبه و ۴ شنبه پاس‌ها رو تحویل میگیرن و به این ترتیب ۴شنبه و ۵شنبه (روز بعد) تحویل میدن
می‌شه یکسره از ترکیه به کانادا سفر کرد ولی‌ پروازها از استانبول هست نه آنکارا

masoudsadegh
June 13th, 2012, 05:25 PM
دوستان عزیز
سفر من به آنکارا به هفته بعد موکول شد.

رفت : شنبه 23 جون
برگشت: پنجشنبه 28 جون

دوستانی که مایل هستند ویزاشونو بگیرم پیام خصوصی بدن.

امیدوارم بقیه مراحل زندگی هم موفق و پیروز باشید.

Nasrin2731
June 14th, 2012, 12:06 AM
salam doostan
man az Ankara ba shoma sohbat mikonam
man emrooz toonestam visaye 14 nafar az doostano begiram
aslan negaran nabashid ishala hamegi berahati betoonid visatoono begirid
akhlagho barkhordeshoon khili khoobe
doostani ke bara vaziate visashoon soal karde boodan man porsidam goftan faghat bayad montazere emaile ma bashan

mohammadizadi
June 14th, 2012, 04:52 PM
سلام دوستان
اگه کسی از شیراز پاس ریکوست شد و خواست بره ترکیه یه خبری هم به ما بده. من دانشجویی هستم برا سپتامبر هنوز پاس ریکوست نشدم.امیدوارم زودتر همه پاس ریکوست بشن ما هم

rajabali
June 15th, 2012, 02:17 PM
بچه ها واسه من پاس ریکویست اومده ولی بهم زنگ زدن ایمیل نزدن مثل اینکه یه فرم مخصوص داره که ایمیل میکنن ولی واسه من نفرستادن چون تماس گرفتن.اگه کسی اون فرمو داره میشه واسه اعلام کنه؟2روزه دیگه دارم برای ویزام میرم انکارا

spidi
June 15th, 2012, 02:31 PM
بچه ها واسه من پاس ریکویست اومده ولی بهم زنگ زدن ایمیل نزدن مثل اینکه یه فرم مخصوص داره که ایمیل میکنن ولی واسه من نفرستادن چون تماس گرفتن.اگه کسی اون فرمو داره میشه واسه اعلام کنه؟2روزه دیگه دارم برای ویزام میرم انکارا

خیلی تبریک میگم بهتون. اگه به اون چند تا دوستمون که دارن این هفته میرن آنکارا پیغام بدین حتما راهنماییتون می کنن. مثلا masoudsadegh. میشه لطف کنین بیشتر در مورد شرایطتون توضیح بدین . دانشجویی بودین؟ کی مدارکتون رو سابمیت کرده بودین؟

rajabali
June 15th, 2012, 02:57 PM
خیلی تبریک میگم بهتون. اگه به اون چند تا دوستمون که دارن این هفته میرن آنکارا پیغام بدین حتما راهنماییتون می کنن. مثلا masoudsadegh. میشه لطف کنین بیشتر در مورد شرایطتون توضیح بدین . دانشجویی بودین؟ کی مدارکتون رو سابمیت کرده بودین؟

ممنون.من 21 دی تقاضا داده بودم.پسرم دانشجوی کاناداست دارم واسه دیدن اون میرم.

rajabali
June 15th, 2012, 03:48 PM
من 18 جون برای گرفتن ویزای همسرم میرم کانادا هرکی میخواد که ویزاشو براش بگیرم پیغام خصوصی بده
مرسی.از مشهد میرم تهران وبا پرواز تهران میرم انکارا.21 جون هم برمیگردم

masoudsadegh
June 15th, 2012, 06:19 PM

دوست عزیز
تبریک میگم بابت ویزاتون. تو تماس تلفنی که داشتید فایل نامبر به شما گفتن؟
آخه تو این فرمی که واسه ما آیمیل کردن باید شماره پرونده هم نوشته بشه.
لطفا ایمیلتونو بدید تا فرم رو براتون ایمیل بزنم.
امیدوارم بقیه مراحل زندیگیتون موفق و پیروز باشید.

rajabali
June 15th, 2012, 06:29 PM
دوست عزیز
تبریک میگم بابت ویزاتون. تو تماس تلفنی که داشتید فایل نامبر به شما گفتن؟
آخه تو این فرمی که واسه ما آیمیل کردن باید شماره پرونده هم نوشته بشه.
لطفا ایمیلتونو بدید تا فرم رو براتون ایمیل بزنم.
امیدوارم بقیه مراحل زندیگیتون موفق و پیروز باشید.
ممنون دوست گرامی.
نه چیزی بهمون نگفتن فقط گفتن بیاین ویزاتونو بگیرین.با پیام خصوصی ایمیلمو واستون میزارم
با تشکر

masoudsadegh
June 15th, 2012, 08:25 PM
دوستان عزیز

طبق تحقیقات اینجانب به چند طریق میتونید برید آنکارا:

1). تور (هوایی): که هزینش خیلی بالاست و ممکنه روزهایی که میخوایید اونجا باشید رو نتونید تنظیم کنید و کلا منطقی هم به نظر نمیرسه.

2). تور (زمینی): تا اونجایی که من میدونم وجود نداره.

3). شخصی (هوایی): روشی راحت ولی نسبتا گران. بلیت هواپیما واسه رفت و برگشتتون میگیرید و میرید آنکارا. اونجا که رسیدید میرید دنبال هتل و یه مناسبشو پیدا میکنید. من با یکی از دوستان که واسه گرفتن ویزاش رفته بود آنکارا، صحبت کردم. ایشون هوایی رفته بود و تو یه هتل معمولی هم ساکن بود. هزینه ها نسبتا بالا بود و براشون 4 روز اقامت در انکارا با بلیت هواپیما چیزی حدود یک میلیون و چهارصد هزار تومن تموم شده.

4). شخصی (زمینی): روشی نچندان راحت ولی نسبتا ارزان. بلیت اتوبوس رفت و برگشت از تهران میگیرید که نسبتا ارزونه ولی تا آنکارا 2 روز تو راه هستید. مثل روش قبل وقتی رسیدید آنکارا میرید دنبال هتل و ...

5). شخص دیگری رو بفرستید: روش راحت و کم هزینه. اگه قصد مسافرت و دیدار از آنکارا رو ندارید یا هزینه هاش براتون زیاده میتونید از این روش استفاده کنید. هزینش هم فکر میکنم چیزی بین 100 تا 150 هزار تومن بشه.

یکی از دوستان که در ترکیه دانشجو بودن، توصیه کردن اگه زبون ترکی متوجه میشید و میتونید تا حدودی مکالمه کنید، سفر به انکارا میتونه تجربه خوبی باشه. در غیر این صورت هزینه هاتون بالاتر میره.

ntahghigh
June 16th, 2012, 11:56 PM
دوستان
دختر خاله من که خودش دانشجوی phd مک گیل هست فردا شب (بامداد دوشنبه) از شیراز میره آنکارا واسه تمدید ویزاش، اگر کسی هست که پاس ریکوست شده میتونه واسه من پیغام بده تا پاسپورتشون رو ببره براشون.
شاد باشین

leila2012
June 19th, 2012, 12:03 AM
یکی از دوستان من پاس ریکوئست شده وسه شنبه 26جون از تهران می ره آنکارا برای گرفتن ویزاش و پنجشنبه بر می گرده ، اگه کسی از دوستان مایل باشه می تونه هماهنگ کنه که ویزاشو براش بگیره که هزینه ها سرشکن بشه .

ftm
June 20th, 2012, 09:50 PM
یکی از دوستان من پاس ریکوئست شده وسه شنبه 26جون از تهران می ره آنکارا برای گرفتن ویزاش و پنجشنبه بر می گرده ، اگه کسی از دوستان مایل باشه می تونه هماهنگ کنه که ویزاشو براش بگیره که هزینه ها سرشکن بشه .

سلام

ویزاشون دانشجویی بوده؟ کی اقدام کرده بودند؟ ممنون میشم اگه توضیح بیشتری در مورد دوستتون بدین.

leila2012
June 21st, 2012, 11:14 PM
آره ویزاش دانشجویی بوده، اسفند ماه اقدام کرده بود

masoudsadegh
June 22nd, 2012, 04:05 PM
دوستان عزیز

من امروز تا ساعت 10 تهران هستم و شنبه 23 جون هم عازم آنکارا هستم.

در صورت تمایل برای گرفتن ویزا، لطفا پیام خصوصی بدید.

امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.

SaidJan
June 23rd, 2012, 12:52 PM
به جز TNT شرکت یا جای دیگه ای نیست که بشه برامون پیک آپ کنن؟
خودمون پیک آب کنیم زودتر میشه؟ یا خیلی فرق نداره؟

desa_zade
June 24th, 2012, 02:43 PM
سلام دوستان
لطفاً اگه كسي اطلاعاتي درباره آژانس هايي كه كار پيك آپ ويزا از آنكارا را انجام مي دن داره در اختيار من قرار بده و يا اينكه لطفاً بگين كه از كجا مي شه اين آژانس ها را پيدا كرد.
كسايي كه رفتن آنكارا لطفاً بگن كه اونجا مي شه براي پرداخت مخارج هتل و ... از دلار استفاده كرد يا فقط ليره تركيه را قبول ميكنن ؟

heesamm
June 28th, 2012, 12:05 PM
دوستان دوستان ببینید چی پیدا کردم

خدمات ویزا کانادا در آنکارا

pick up (collection) Canada visa
تحویل گرفتن ویزای کانادا از آنکارا
برای افرادی که ویزای آنها آماده تحویل میباشد خدمتی فراهم کرده ایم که با تحویل پاسپورت به دفتر تهران و صرف هزینه تنها 200 دلار در مدت یک هفته پاسپورت ویزا شده خود را از ما دریافت نمایند.
مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت و پرینت امضا شده از ایمیل ارسالی از سفارت

بیزنس جدیده آژانس ها به لطف کانادایی ها

smhz
June 28th, 2012, 01:22 PM

برای افرادی که ویزای آنها آماده تحویل میباشد خدمتی فراهم کرده ایم که با تحویل پاسپورت به دفتر تهران و صرف هزینه تنها 200 دلار در مدت یک هفته پاسپورت ویزا شده خود را از ما دریافت نمایند.
به نظر من: 1- کار آژانس ها ممکنه مطمئن نباشه.
2- 200 دلار برای پیکاپ توسط آژانس زیاد نیست؟ چون تعداد برای اونا بیشتر از یکی، دوتاست!
با این وصف، من فکر می کنم، بهترین راه اینه که با بچه هایی که میرن هماهنگ کرد و برای سرشکن کردن هزینه ها می شه تصمیم گرفت.

heesamm
June 29th, 2012, 07:15 AM
دوست عزیز مسلما الویت با روشیه که شما اشاره کردید. اون برا ی آخرین آپشن خوبه

Pedarbozorg
June 30th, 2012, 01:13 AM
به جز TNT شرکت یا جای دیگه ای نیست که بشه برامون پیک آپ کنن؟
خودمون پیک آب کنیم زودتر میشه؟ یا خیلی فرق نداره؟

TNT هم این کار را نمی کنه
فقط می تونه پاسپورت را بفرسته سفارت کانادا در آنکارا. همین.

heesamm
June 30th, 2012, 11:38 AM
من که میگم اگه ایشالا پاس ریکوئست شدیم هماهنگ باشیم یکی از بچه ها بره همرو بگیره

amir_hb
June 30th, 2012, 12:10 PM

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت و پرینت امضا شده از ایمیل ارسالی از سفارت

اینا دزد هستند عزیزم، دزد!

aplicant
July 2nd, 2012, 06:27 AM
دوستان کسی انکارا نمیره این هفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

slx
July 2nd, 2012, 03:20 PM
اون موقع چرا اينا نوشتن تنهاااااااااااااااااااا 200 دلار؟؟ خوب بقيه اش رو هم ميدين يه سفر هم ميريم.

اینا دزد هستند عزیزم، دزد!

amir_hb
July 2nd, 2012, 05:05 PM
اون موقع چرا اينا نوشتن تنهاااااااااااااااااااا 200 دلار؟؟ خوب بقيه اش رو هم ميدين يه سفر هم ميريم.

تازه این هیچی نیست! اینا برای ارسال مدارک هم 200 دلار می گیرن. وای به حال اون بندگان خدای بی خبری که از این که میشه پست کرد اطلاع نداشته باشن و به اینا این قدر پول بدن که براشون حضوری بدن به سفارت!!

ciel
July 2nd, 2012, 05:34 PM
اگر دقت کنید معمولا چند نفر با هم پاس ریکویست میشن. بهترین راه اینه که یکی رو انتخاب کنند به نمایندگی بره ویزای همه رو بگیره. من ترجیح میدم با فلاکت برم خودم بگیرم ولی به این راهزن ها پولی ندم!

Pedarbozorg
July 3rd, 2012, 01:12 AM

تازه این هیچی نیست! اینا برای ارسال مدارک هم 200 دلار می گیرن. وای به حال اون بندگان خدای بی خبری که از این که میشه پست کرد اطلاع نداشته باشن و به اینا این قدر پول بدن که براشون حضوری بدن به سفارت!!
موضوع اینه که خیلی از کسانی که پاس رکوئست می شن افراد مسنی هستند که می خان برن بچه شونو ببینند و حاضرند 200 دلار بدن که یه مسافرت کمتر مجبور بشن برن

soheil136
July 3rd, 2012, 03:47 AM
سلام به همگی
با احترام به نظر همه دوستان ولی من فکر می کنم این درست نباشه که از لفظ دزدی و راهزنی برای آژانس هایی که کار پیکاپ ویزا رو انجام میدن استفاده کرد.
من خودم که رفته بودم آنکارا خیلی ها حسرت می خوردن که چرا تو ایران آژانسی کار پیکاپ رو انجام نمیده (آخه اون موقع هنوز آژانسها دست به کار نشده بودن). توجه داشته باشید که خیلی از افراد که با این سایت اشنایی ندارن نمی تونن با چند نفر دیگه برای سرشکن کردن هزینه ها هماهنگ کنن . پس براشون آژانس خیلی مناسب تره تا اینکه خودشون بخوان برن.
به نظرم این مسئله خیلی ساده ست. سفر آنکارا بین 1 تا 1.5 میلیون خرج بر میداره (بسته به نوع بلیط هواپیما و هتل و ...) شما این هزینه رو بر تعداد پاسپورتهایی که دارید تقسیم کنید بعد ببینید می صرفه که خودتون برید یا بدید به آژانس.
البته همه این مسائلی که گفتم با فرض اینه که پست کار ارسال و بازگشت پاسپورت رو انجام نده. چون قبلا این کار رو نمی کرد و الان هم از این موضوع اطلاع دقیقی ندارم .

slx
July 3rd, 2012, 08:47 AM
نه هزینه اش این قدر هم نیست. من دیدم که آژانس ها تور ویژه سفارت 3 روزه میذارن که حدود 500 بود و استفاده از نا آگاهی یه عده اسمش هینه...

سلام به همگی
با احترام به نظر همه دوستان ولی من فکر می کنم این درست نباشه که از لفظ دزدی و راهزنی برای آژانس هایی که کار پیکاپ ویزا رو انجام میدن استفاده کرد.
من خودم که رفته بودم آنکارا خیلی ها حسرت می خوردن که چرا تو ایران آژانسی کار پیکاپ رو انجام نمیده (آخه اون موقع هنوز آژانسها دست به کار نشده بودن). توجه داشته باشید که خیلی از افراد که با این سایت اشنایی ندارن نمی تونن با چند نفر دیگه برای سرشکن کردن هزینه ها هماهنگ کنن . پس براشون آژانس خیلی مناسب تره تا اینکه خودشون بخوان برن.
به نظرم این مسئله خیلی ساده ست. سفر آنکارا بین 1 تا 1.5 میلیون خرج بر میداره (بسته به نوع بلیط هواپیما و هتل و ...) شما این هزینه رو بر تعداد پاسپورتهایی که دارید تقسیم کنید بعد ببینید می صرفه که خودتون برید یا بدید به آژانس.
البته همه این مسائلی که گفتم با فرض اینه که پست کار ارسال و بازگشت پاسپورت رو انجام نده. چون قبلا این کار رو نمی کرد و الان هم از این موضوع اطلاع دقیقی ندارم .

heesamm
July 3rd, 2012, 12:00 PM
نه هزینه اش این قدر هم نیست. من دیدم که آژانس ها تور ویژه سفارت 3 روزه میذارن که حدود 500 بود و استفاده از نا آگاهی یه عده اسمش هینه...

میشه اسم اون آژانس هایی که تور ویژه سفارت دارنو بگید

slx
July 3rd, 2012, 12:49 PM
من چند تا كه الان شمارشو ندارم ديدم. ميبينم و ميذارم. فقط بليط رفت و برگشت رو ميخريد كه ميشه حدود (دقيق نيستا) 350 اينا و ميگفت حتي ميتونيد 1 شب اونجا باشيد.

amir_hb
July 3rd, 2012, 12:59 PM
من چند تا كه الان شمارشو ندارم ديدم. ميبينم و ميذارم. فقط بليط رفت و برگشت رو ميخريد كه ميشه حدود (دقيق نيستا) 350 اينا و ميگفت حتي ميتونيد 1 شب اونجا باشيد.

اگه یه شب بخواید بمونید مجبورید با Turkish برید فکر کنم. اون هم خیلی گرون میشه، تازه پروازش از آنکارا به استانبول و از اون جا به تهرانه! اما تورهای الی گشت، 530 تومن (3 ستاره) و پرواز ماهان هست، دوشنبه میرید، پنجشنبه برمیگردید؛ البته یکی از دوستان با یه شرکت دیگه رفت با این که 7 روزه بود اما به صرفه تر از این بود.

soheil136
July 3rd, 2012, 04:23 PM
اگه واقعا چنین چیزی وجود داشته باشه که خیلی خوبه.
آخه اون موقع که من رفتم اصلا توری وجود نداشت. در ضمن تمام پروازهای ایران ایر هم پر شده بود و من مجبور شدم با تورکیش برم که فقط بلیطم حدود 750 تومن شد!

aplicant
July 5th, 2012, 12:44 AM
پروازهای ماهان هم پر شده من مجبور شدم با ترکیش پرواز بگیرم و خیلی گرون شد

hosseinphy
July 9th, 2012, 09:48 PM
سلام
بچه ها poss request بابا و مامانم اومده ولی متاسفانه نمی تونن برن خودشون visa رو بگیرن. کسی هست که این هفته بخواد بره آنکارا؟ میتونه visa ی اونها رو بگیره؟

shibaak
July 9th, 2012, 10:00 PM
سلام
بچه ها poss request بابا و مامانم اومده ولی متاسفانه نمی تونن برن خودشون visa رو بگیرن. کسی هست که این هفته بخواد بره آنکارا؟ میتونه visa ی اونها رو بگیره؟
میدونم pooya_3a (http://www.applyabroad.org/forum/member.php?33697-pooya_3a) و انگار vamosn همین یکی دو هفته میخوان برن. از اونا بپرس. احتمالا اونا میگیرن براتون.

Nazz
July 9th, 2012, 10:01 PM
سلام به دوستان عزیزلطفآ اگر کسی میتونه زحمت گرفتن ویزای من را با تقسیم هزینه سفر تقبل بکنه، ایمیل بفرسته (تا قبل از نیمه مرداد)مرسی

shibaak
July 9th, 2012, 10:03 PM
سلام به دوستان عزیز

لطفآ اگر کسی میتونه زحمت گرفتن ویزای من را با تقسیم هزینه سفر تقبل بکنه، ایمیل بفرسته (تا قبل از نیمه مرداد)

مرسی
میدونم pooya_3a (http://www.applyabroad.org/forum/member.php?33697-pooya_3a) و انگار vamosn همین یکی دو هفته میخوان برن. از اونا بپرس. احتمالا اونا میگیرن براتون.
میشه بپرسم شما چه ویزایی اقدام کرده بودین؟ کی مدارک فرستاده بودید و کی جواب گرفتید؟

lalehmahmmody
July 9th, 2012, 10:52 PM
سلام

سلام
ممکن است محبت کنيد بگيد کی تقاضوشون را به سفارت کانادا در تهران داده بودند. ممنون

pooya_3a
July 10th, 2012, 12:06 AM
میشه بپرسم شما چه ویزایی اقدام کرده بودین؟ کی مدارک فرستاده بودید و کی جواب گرفتید؟

دانشجویی نیستن هیچ کدوم.

hosseinphy
July 10th, 2012, 10:10 AM
سلام
ممکن است محبت کنيد بگيد کی تقاضوشون را به سفارت کانادا در تهران داده بودند. ممنون
ویزای پدر و مادرم برای ویزیت خواهرم صادر شده. اول ژانویه اقدام کرده بودند،....۵ ماه بعد جواب اومد،..اما دانشجویی سریعتره،..خود من اول جولای اقدام کردم هنوز منتظرم

pooya_3a
July 10th, 2012, 07:52 PM
من 17 جولای میرم آنکارا. برای پیکاپ بچه ها اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم.

samwaterloo
July 13th, 2012, 12:12 PM
سلام دوستان من امروز بد از ۴ سال اومدم apply abroad
من دانشجو دانشگاه واترلو هستم و pr کانادا الان به خاطره یه کنفرانس استانبول هستم و هفته دیگه میام ایران
به خاطره مشکلی‌ در pr کارت‌ام سفارت برام travel document صادر کرده که باید برم آنکارا pick up کنم
من تا روز دو شنبه استانبول هستم اگر کسی‌ بتونه پاس رو برام پست کنه هتل استانبول میتون ۵ شنبه پاس و ویزا و پاس رو عزم تهران بگیر اگه اینطوری می‌شه به کسی‌ کمک کنم بهم سریع خبر بدید

hosseinphy
July 15th, 2012, 04:21 PM
سلام

من میخواهم دوشنبه 23 JUly برم آنکارا واسه گرفتن ویزام. اگر کسی هست که بخواد من براش ویزاش رو بگیرم بهم پیغام خصوصی بده.

با تشکر

f_naz
July 15th, 2012, 06:28 PM
دوباره سلام من فردا صبح میرم آنکارا برای پیک‌آاپ ویزا...۲ تا سوال دارم...از من خواستن قد و رنگ چشم بنویسم...کجا بنویسم؟؟؟...رو ورق کاغذ؟!!! و بعد اینکه آیا باید برای ویزا پول بدیم؟

soheil136
July 15th, 2012, 06:48 PM
دوباره سلام من فردا صبح میرم آنکارا برای پیک‌آاپ ویزا...۲ تا سوال دارم...از من خواستن قد و رنگ چشم بنویسم...کجا بنویسم؟؟؟...رو ورق کاغذ؟!!! و بعد اینکه آیا باید برای ویزا پول بدیم؟
کی از شما خواسته قد و رنگ چشم بنویسید؟ از من که نخواستن!
نخیر لازم نیست پولی بدید. شما قبلا همه هزینه ها رو در موقع درخواست ویزا، به سفارت پرداخت کردید.

f_naz
July 15th, 2012, 08:06 PM
ممنون از جوابتون...تو نامه پاس رکویست جزو مدارکی که باید ببرم این هم هست!شما میدونین از فرودگاه تا سفارت چقدر راه؟

sherafat
July 15th, 2012, 08:22 PM
ممنون از جوابتون...تو نامه پاس رکویست جزو مدارکی که باید ببرم این هم هست!شما میدونین از فرودگاه تا سفارت چقدر راه؟

سلام.اگه صبح زود باشه و خلوت 25 دقیقه با تاکسی. 20 $ هزینه .

soheil136
July 15th, 2012, 10:09 PM
حدود 30 تا 45 دقیقه. البته خیلی بستگی به ترافیک داره.

Jupiter1
July 15th, 2012, 10:17 PM
درود.
دوستان من هفته آینده 23 جولای عازم آنکارا هستم برای پیکاپ. دوستانی که میخان پیکاپ کنن من میتونم کمکشون کنم.
بنابراین برای هماهنگی به من پیغام خصوصی بدن.

shibaak
July 16th, 2012, 12:22 AM
درود.
دوستان من هفته آینده 23 جولای عازم آنکارا هستم برای پیکاپ. دوستانی که میخان پیکاپ کنن من میتونم کمکشون کنم.
بنابراین برای هماهنگی به من پیغام خصوصی بدن.
ببخشید من متوجه نشدم. شما برنامه سفرتونو عوض کردید؟؟؟؟؟؟ شما تا دیروز میخواستید 5 شنبه برین و دوشنبه برگردید...!!!

hosseinphy
July 16th, 2012, 10:31 PM
بچه ها من دارم دوشنبه July 23 میرم آنکارا واسه پیکاپ ویزا. اگه کسی می خواهد براش ویزاش رو بگیرم به من پیغام خصوصی بده

Jupiter1
July 17th, 2012, 10:24 AM
ببخشید من متوجه نشدم. شما برنامه سفرتونو عوض کردید؟؟؟؟؟؟ شما تا دیروز میخواستید 5 شنبه برین و دوشنبه برگردید...!!!

درود
ببخشید دیر جواب میدم. بله من برنامه سفرم عوض شد و الآن دوشنبه 23 جولای (2 مرداد) عازم آنکارا هستم. اگر از دوستان کسی هست که میخاد ویزاشو پیکاپ کنم
به من اطلاع بده از طریق پیام خصوصی.
ممنون

sheri_sheri
July 17th, 2012, 07:55 PM
مامان و بابا من مشهدن بچه ها...کسی هست که میره آنکارا برای اینهام ویزا بگیره؟

Jupiter1
July 17th, 2012, 10:49 PM

درود.
من میتونم کمکتون کنم. لطفاً از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشید.
ممنونم

ciel
July 18th, 2012, 12:33 PM
من برای پیک آپ ویزا هفته ی بعد عازم آنکارا هستم. اگر کسی مایل باشه میتونم ویزاشو پیک آپ کنم. برای اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی بدید.

parsa_ma
July 18th, 2012, 04:39 PM
دوستان
گویا امروز آفیسر از دنده ی خوبش بیدار شده و داره عینهون بنز اکسپت می کنه (ماشالا، چشم نزینم یه وقت!)

امروز منم پاس ریکوئست شدم.

از اونجایی که من مشکل خروج و سربازی و اینا ندارم، حتما خودم میرم واسه پیک آپ. فک کنم هفته دوم مرداد برم.

اگه کسی می خواد واسش پیک آپ کنم ویزاشو بگه. گرفتن مجوز خروج و پول گذاشتن و اینا دردسره + هزینه ها تو آنکارا زیاده، هر چی پول بی خود تو جیب شرکت ها و هتل های ترک نریزیم بهتره.

به دوستانی که اینجا نیستن اما پیک آپ لازمن هم بگین بی زحمت.

parsa_ma
July 18th, 2012, 04:44 PM

اگر تاریخ پروازشون به این زودیا نیست، من 8 مرداد می رم. بگو با پست برات بفرستن برام بیاری، یا مستقیم بفرستن به خودم اگه خواستی. هماهنگیاش با خودت.

Hamid1010
July 19th, 2012, 01:48 PM
سلام دوستان
الان تقریبا سفارت کانادا شروع کرده به پاس ریکوئست کردن دوستان. در حین بعضی از دوستان که می خوان خودشون برن آنکارا و اینجا اعلام می کنن که می تونن پیکاپ انجام بدن و در خواست می کنن که بهشون پیام خصوصی بدن. من می خواستم اینجا یه بحثی در این مورد بشه که چه روشی باید باشه که بشه این کار را مطمئن تر و کم هزینه تر کرد/
مواردی که به ذهن من میرسه و دوست دارم در موردشون بحث بشه اینان:

چطور به فردی که می خواد بره آنکارا برای پیکاپ اطمینان کنیم؟ من اینجا می بینم دوستایی هستن که ماکزیمم 5 تا پست ندارن و حتی اسمشون توی اکسل هم نیست، یهو میان میگن پاس ریکوست شدیم و می خوان برن برای پیکاپ و پست می ذارن برای هماهنگی. به همه این دوستان برای PR تبریک می گم ولی فکر می کنم در این مورد باید کمی محتاط بود. همچنین دوستانی هستند که برای موارد دیگه ای مثل سفارت آمریکا میرن آنکارا و می خوان توی این مسیر کار دوستان کانادایی رو انجام بدن و توی اینکار هم کمبود اطلاعاتشون توی پستای ارسالیشون قابل مشاهده است. به نظر شما از این دوستان چه اطلاعات و چه تضمینی میشه گرفت تا مطمئن شد؟!!!
هزینه هایی که باید برای پیکاپ پرداخت بشه چقدر باید باشه؟ می دونیم که یه شرکتی اینکار رو 200 دلار انجام میده و همه قبول داریم که واقعا ستمه. پس هزینه پیکاپ از 200 دلار باید کمتر باشه. از اون سمت دوستانی که میرن آنکارا باید حداقل هزینه ای تقریبل 600-700 هزارتومان برای یک اقامت 3 شبه متحمل بشن و خیلی منطقی هست که بخوان این هزینه ها رو کم کنن. اما با چه منطقی این هزینه ها باید تسهیم بشن، مثلا دوست پیکاپ کننده اعلام کنه که آره فقط شما یکنفر می خوایین براتون پیکاپ انجام بشه یعنی اون موقع باید هزینه ها رو نصف کنیم که در این صورت باید 350 هزار تومنو بدیم (اینکه میشه همون هزینه 200 دلار شرکتی). البته به این هم فکر میکنم که این دوستانی که میرن انکارا فرصتهای دیگری هم برای خودشون به دست میارن مثل امکان خرید پوشاک که یه جورایی براشون از هزینه های آتیشون کم خواهد کرد. دوستان در این مورد نظر بدین به نظرتون چقدر باید برای هزینه پیکاپ به اونایی که می خوان برن انکارا باید پرداخت بشه؟!!! به نظر من هزینه 100 تا 150 هزار منطقی هست به شرطی که تعداد پاس های پیکاپی بین 2 تا 4 باشه. اگه بیشتر از این تعداد شد که اینکار تبدیل به یک بیزنس خوب میشه :smile:
برای شفاف شدن کار دوستان پیکاپی و راهنمایی دوستانی تو آینده، پیشنهاد می کنم دوستایی که براشون پیکاپ انجام میشه بیان اینجا بگن که چه کسی براشون پیکاپ رو انجام می ده و با چه هزینه ای؟ هم چنین بگن برای مطمئن شدن در این باره چیکار کردن!!!

موفق باشین

slx
July 19th, 2012, 02:50 PM
منم کاملا با شما موافقم. 2-3 هفته پیش بود که من واسه کسی از یکی از بچه های عازم آنکارا سوال پرسیدم و بهم هم گفت چند نفرید و با این حال به من قیمت 300 تومن داد! که من خیلی تعجب کردم.
علاوه بر اون چیزایی که شما دوست عزیز گفتید کسی که میره آنکارا علاوه بر فرصت های خرید واسه خودش به هر حال به سفر تفریحی هستش به خصوص به ترکیه که هوای خیلی خوبی توی این فصل داره. من خودم میخوام قبل از رفتنم یه سفر تفریحی با خانواده داشته باشم حالا به هر جا و اگه قراره مثلا کلی پول بدم به کسی و توی خونه بشینم خوب اون سفر رو بی خیال میشم و میرم آنکارا هم کارمو انجام میدم و هم تفریح می کنم.
من خودم دیگه موافق 100 تومن هستم و در مورد خودم اگه پیشهاد 200 یا 300 باشه اون موقع خودم میرم آنکارا و با همین هزینه که پیشنهاد دادم از بقیه رو هم میبرم.

shibaak
July 19th, 2012, 03:09 PM
منم کاملا با شما موافقم. 2-3 هفته پیش بود که من واسه کسی از یکی از بچه های عازم آنکارا سوال پرسیدم و بهم هم گفت چند نفرید و با این حال به من قیمت 300 تومن داد! که من خیلی تعجب کردم.
علاوه بر اون چیزایی که شما دوست عزیز گفتید کسی که میره آنکارا علاوه بر فرصت های خرید واسه خودش به هر حال به سفر تفریحی هستش به خصوص به ترکیه که هوای خیلی خوبی توی این فصل داره. من خودم میخوام قبل از رفتنم یه سفر تفریحی با خانواده داشته باشم حالا به هر جا و اگه قراره مثلا کلی پول بدم به کسی و توی خونه بشینم خوب اون سفر رو بی خیال میشم و میرم آنکارا هم کارمو انجام میدم و هم تفریح می کنم.
من خودم دیگه موافق 100 تومن هستم و در مورد خودم اگه پیشهاد 200 یا 300 باشه اون موقع خودم میرم آنکارا و با همین هزینه که پیشنهاد دادم از بقیه رو هم میبرم.
به نظر منم 100 تومن دیگه خوبه.

Hamid1010
July 19th, 2012, 03:12 PM

آره منم فکر می کنم که پیشنهادها اینطور باشن بهتره که فرد خودش بره انکارا. ضمنا دوست عزیز این بحث جای دیگه (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?44216-%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D9%BE-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D 9%86/page9) هم دنبال میشه. الان باید به یک مبنای منطقی برای محاسبه هزینه ها فکر کنیم،

parsa_ma
July 20th, 2012, 11:51 AM
دوستان!
من خودم دارم میرم آنکارا پاسپورت دیگران رو هم دارم می برم.
چند تا نکته بگم!

1. هزینه ی این سفر بسیار نا مردیه که با خرید و گردش و اینا حساب شه! خود من دارم یه هفته می رم، اما فقط اقاماتم تو آنکارا (سه روز و دوشب)، بلیط هواپیما (یکی از ارزونتریناشو پیدا کردم)، ترنسفر درون و برون شهری برای پیک آپ (نه هزیه های گردش!)، هتل (گشتم ارزونترینش به سفارت رو پیدا کردم که پیاده برم!) و خورد و خوراک معقول و معمولی(در حد یه چیز ساده واسه زنده موندن!)، عوارض خروج و رفت و آمد تا فرودگاه!
مابقیش خیلی واضحه که شرعاً و عرفاً بر عهده ی خودمه.

2. هزینه های بالا رو با هم جمع می کنم، تقسیم بر تعداد پاسپورت ها +1 می کنم! +1 خودمم! چون فرقی با بقیه ندارم.

3. اونایی که می گن 100 هزار تومن، احتمالا چیز زیادی از قیمت دلار نمی دونن! 100 هزار تومن می شه 50 دلار! تا حالا تاکسی سوار شدین تو آنکارا؟

vamosn
July 20th, 2012, 02:52 PM
سلام دوستان من دیروز از آنکارا رسیدم
با تور ۳ شب و ۴ روز رفته بودم پانصد هزار تومان هتل ۳ ستاره SIYAVکه عالی‌ بود، تمیز با امکانات خوب
اگه هتل در مرکز شهرKizilay- باشه هزینه تاکسی به سفارت حدود ۱۰ لیره هست که ما ۳ نفر بودیم و هزینه رو تقسیم کردیم(روز دوم پیاده رفتیم)
هزینه غذا توی یه جای معقول مثل KFC حدود ۱۰-۱۴ لیره هست، آب هم که باید بطری بخرید چون آب شیر قابل خوردن نیست
سعی‌ کنید صبح زود آنجا باشید که نفرهای اول برید داخل (ما زود رفتیم و ساعت ۸.۴۰ هتل داشتیم صبحانه میخوردیم)
اگه سوال ی هست خوشحال میشم کمک کنم

Hamid1010
July 20th, 2012, 08:55 PM
سلام دوستان من دیروز از آنکارا رسیدم
با تور ۳ شب و ۴ روز رفته بودم پانصد هزار تومان هتل ۳ ستاره SIYAVکه عالی‌ بود، تمیز با امکانات خوب
اگه هتل در مرکز شهرKizilay- باشه هزینه تاکسی به سفارت حدود ۱۰ لیره هست که ما ۳ نفر بودیم و هزینه رو تقسیم کردیم(روز دوم پیاده رفتیم)
هزینه غذا توی یه جای معقول مثل KFC حدود ۱۰-۱۴ لیره هست، آب هم که باید بطری بخرید چون آب شیر قابل خوردن نیست
سعی‌ کنید صبح زود آنجا باشید که نفرهای اول برید داخل (ما زود رفتیم و ساعت ۸.۴۰ هتل داشتیم صبحانه میخوردیم)
اگه سوال ی هست خوشحال میشم کمک کنم

سلام
دوست عزیز ممنون میشم اگه اطلاعات سفرتون رو برامون بگین.
یه بحثی توی تاپیک دیگه "پیکاپ دانشجویی" شده بود که بیان تجربیات شما کمک خیلی برزگی خواهد بود. (لینک (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?44216-%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D9%BE-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D 9%86/page9))

Geologists
July 20th, 2012, 11:30 PM
سلام به همه دوستان به نظر من درسته که باید به هم اعتماد داشته باشیم و مسایل مالی رو زیاد داغ نکنیم ولی برای از بین بردن هر گونه شک و تردید از دل دوستانی که میخوان پاسپورتشونو رو دست شخص دیگه ای بدن, خیلی خوب میشه که در مورد هزینه سفر از طریق این تاپیک یا حتی تاپیک جدیدی بحث بشه. بنظر من تمام کسانی که پس ریکوئست میش با هم لینک باشن و از بین خودشون اگه کسی اعلام آمادگی کرد بره آنکارا, ولی در صورتی که شخصی میاد میگه میخاد براه آنکارا, اون در هر صورت خودش داره میره پس بهتره یک قیمت پایه در نظر بگیریم و به طرف بدیم که من با قیمت دوستمون شیباک موافقم که قیمت پایه باشه ولی اگر تعداد پاسپورت ها بیشتر شد مسلماً هزینه کمتر بشه و یا اینکه پاسپورت ها رو به شخص دیگه ای که تعداد بیشتری دستشه بدیم. چند روز قبل یکی از دوستان با 14 تا پاسپورت رفت آنکارا, چه برسه به الان که خدا رو شکر داره تعداد دوستان پس ریکوئست بیشتر میشه!!!
و خیلی خوب میشه که کسانی که میخوان پاسشونو به شخصی بدن بیان و اعلام کنن
خلاصه دوستام بهتره چند تا قانون برای این مساله بسازیم:)

shabnam12
July 21st, 2012, 09:42 AM
سلام دوستانمن دوشنبه برای پیک اپ می رم آنکارادوست داشتید پ.خ بدید.

thoomia
July 21st, 2012, 03:54 PM
سلام، من 28 اسفند مدارکم رو واسه ویزای ویزیتوری فرستادم.هنوز خبری نشده.اینجا کسی هست که حدود این تاریخ اقدام کرده باشه و مثل من هنوز منتظر خبر باشه؟

ciel
July 21st, 2012, 04:01 PM
من بلیطم برای آنکارا برای 30 جولای اکی شد.چند تا از بچه ها ازم خواستن براشون پیک آپ کنم. متاسفانه آژانس ها که سو استفاده می کنن و بعضی دوستانم که میخوان خودشون برن کم لطفی میکنن و کلی میخوان پول بگیرن! اگه کسی خواست بازم به من پیغام بدین تا با کمترین هزینه کار همه راه بیفته.

ankara
July 21st, 2012, 04:33 PM
سلام من هم تصمیم گرفتم خودم برم انکارا واسه ویزام.من نهایتا 2 هفته آینده اونجام.اگر کسی پاس ریکوست شده پیام خصوصی بده پاسشو براش ببرم با کمترین هزینه.

f_naz
July 21st, 2012, 07:05 PM
سلام بچه ها من هم 5شنبه از آنکارا برگشتم وویزام را گرفتم:) پیشنهاد میکنم خودتون برین...هم فال وهم تماشا...من که خیلی بهم خوش گذشت!برعکس چیزی که فکر میکردم!مردم آنکارا خیلی آدمهای خوبین و اینکه میگن آنکارا چیزی نداره و...از تهران که جالب تره برای گردش و ریلکس کردن!برخورد سفارتیها هم عالی...فقط هواستون باشه با تاکسی از فرودگاه نرین سفارت که مثل من 73 لیر پیاده شین.من با ماهان رفتم 3 شب و 4 روز هتل 5 ستاره ایچکاله 575000 تومان
در ضمن از بچه های این جا هم خیلی ممنونم که واقعا ازراهنماییهاشون استفاده کردم.

rahmanim
July 21st, 2012, 10:00 PM
سلام
میخواستم بدونم آیا کسی این هفته یا هفته دیگه میخواد برای پیکاپ کردن ویزا بره آنکارا؟
ویزای پدر و مادر من آماده است و خیلی ممنون میشم اگه لطف پیکاپ کردن ویزاشون رو یکی از دوستان بکشه.

ممنون

ucv
July 22nd, 2012, 03:32 PM
سلام
میخواستم بدونم آیا کسی این هفته یا هفته دیگه میخواد برای پیکاپ کردن ویزا بره آنکارا؟
ویزای پدر و مادر من آماده است و خیلی ممنون میشم اگه لطف پیکاپ کردن ویزاشون رو یکی از دوستان بکشه.

ممنون

من میخوام برم آنکارا هر کس خواست Pm بده تا هزینه هارو بشکنیم.

R_S_O
July 23rd, 2012, 10:57 AM
سلام.
آره دوست عزیز.
من حدودا 23 اسفند اقدام کردم. برای فرصت مطالعاتی می خوام برم و تقاضای ویزای کار دادم ولی هنوز هیچ خبری نیست.
من هم خیلی نگرانم ولی هیچ چاره ای به جز صبر کردن نداریم.

setareM
July 23rd, 2012, 11:26 AM
بچه ها کسی از شیراز هست بخواد بره آنکارا؟

boyport76524
July 23rd, 2012, 12:30 PM
آقا کسی هست بخاد هفته دیگه بره برا پیک آپ

shabnam12
July 24th, 2012, 03:55 PM
سلام دوستان
ميخواستم ببينم كسي هست كه براي ويزاي ويزيتوري مداركش رو فرستاده باشه انكارا وجواب گرفته باشه ؟
از ابوظبي چطور؟
براي ويزاي توريستي كدام سفارت سريعتر هست؟

sepideh.1983
July 24th, 2012, 09:58 PM
بچه ها اگه کسی خواست بره پیکاپ به منم بگه، برای ویزای مادر . پدرم. مرسی:)

Shaghayeq
July 24th, 2012, 10:18 PM
من میخوام برم آنکارا هر کس خواست Pm بده تا هزینه هارو بشکنیم.
سلام
من قصد دارم که ویزای مادرم رو برای ۳۱ ژولای از آنکارا پیک آاپ کنم. اگر دوستان آژانسی رو سراغ دارند ممنون میشم معرفی‌ کنند. یا کسی‌ که اون موقع قصد پیک آاپ داشته باشه! ممنون

a_zelati
July 25th, 2012, 11:38 AM
سلام دوستان
من هفته آینده دارم میرم آنکارا برای ویزا اگه کسی میخواد میتونم ویزاشو براش بگیرم

baharehgh
July 25th, 2012, 08:01 PM
کسی هست که از مشهد بخواد در این 10 روز بره ترکیه؟ مادر من باید برای پیک اپ ویزا بره و خودش نمیتونه این کار رو بکنه. ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه.

s_nejadi
July 27th, 2012, 06:29 PM
سلام دوستان
من هفته آینده دارم میرم آنکارا برای ویزا اگه کسی میخواد میتونم ویزاشو براش بگیرم

سلام a_zelati
ممنون میشم اگر بتونید ویزای پدر و مادر من که ساکن اصفهان هستند رو برام بگیرید.
اگر امکان داره لطف کنید به ما بگید که چگونه با شما تماس بگیریم.

ممنون

royalboy
July 28th, 2012, 10:01 PM
من ویزام آماده شده و هفته دیگه می رم آنکارا. اگه کسی بخواد می تونم ویزاش رو پیک آپ کنم

Diba_1414
July 29th, 2012, 11:24 AM
سلام
لطفا منو راهنمایی کنید.
پدر و مادر من موقع ارسال مدارک برای ویزای ویزیتور پاسپورتهاشون رو هم فرستادند. حالا ایمیل از آنکارا اومده که پاسپورت هاتون رو بیارید. من یه ایمیل زدم و جواب دادم که پاسپورتها با مدارک ارسال شده، ولی جوابی دریافت نکردم. به سفارت کانادا در تهران زنگ زدم ولی هیچکس حتی یه راهنمایی کوچیک هم نکرد. از اونجایی که مجبورم خودم با یه نامه ی Authorization برم آنکارا، چطور میتونم بفهمم که آیا پاسپورت ها به ترکیه ارسال شده یا نه؟
لطفا کمکم کنید. خیلی فوریه
بی اندازه ممنون

shibaak
July 29th, 2012, 12:11 PM
سلام
لطفا منو راهنمایی کنید.
پدر و مادر من موقع ارسال مدارک برای ویزای ویزیتور پاسپورتهاشون رو هم فرستادند. حالا ایمیل از آنکارا اومده که پاسپورت هاتون رو بیارید. من یه ایمیل زدم و جواب دادم که پاسپورتها با مدارک ارسال شده، ولی جوابی دریافت نکردم. به سفارت کانادا در تهران زنگ زدم ولی هیچکس حتی یه راهنمایی کوچیک هم نکرد. از اونجایی که مجبورم خودم با یه نامه ی Authorization برم آنکارا، چطور میتونم بفهمم که آیا پاسپورت ها به ترکیه ارسال شده یا نه؟
لطفا کمکم کنید. خیلی فوریه
بی اندازه ممنون
اونقدر ایمیل بزن تا جواب بدن. هیچ جوری نمیتونی بفهمی ویزا کجاست. غیر از اینکه یا اونقدر ایمیل بزنی تا جواب بدن یا شخصا بری آنکارا پیگیری کنی.
ضمنا بچه ها میگفتن هنوز یه سری مدارک هم هست که تو پست دی اچ اله و دی اچ ال هنوز زنگ نزده که بیان ببرن. شایدم تو اونا باشه.
اینم نمونه دیگه ای از گل کاشتنای سفارت کانادا...!!!

Diba_1414
July 29th, 2012, 06:07 PM
shibaak عزیز مرسی از جوابت

من دوباره به سفارت زنگ زدم. آقایی که باهاش صحبت کردم گفتش که ما تمام مدارک را به آنکارا فرستادیم و هیچ پرونده ای اینجا یعنی ایران نمونده!! این قضیه پست دی اچ ال چیه؟!!! یه کم نگران شدم.
اگه اینطوری که میگی باشه، چطور آمار این یکیو بگیرم اونم بدون شماره مرسوله پستی؟!!!!!! چقدر باید صبر کنم یرای جواب ایمیل؟ آیا بهتر نیست خودم برم آنکارا ؟
همین حرفهایی که الان زدم رو دوباره ایمیل کردم به آنکارا! با یه وکیل هم مشورت کردم، اونم میگه صبر کن.
یه نکته: سفارت آنکارا فقط روزای سه شنبه و چهارشنبه کارای ویزای ویزیتور رو انجام میده. اگه این هفته جواب نگیرم می افته واسه هفته ی بعد که خیلی خیلی دیر میشه!!!!!
واقعا دیگه راهی به ذهنم نمیاد!!!!!

Diba_1414
July 30th, 2012, 12:33 PM
یه سوال دیگه.ببخشید اگه جاش اینجا نیست .
آیا برای سفارت کانادا هم باید از قبل وقت گرفت؟ اگه آره چطور؟

amir_hb
July 30th, 2012, 11:46 PM
یه سوال دیگه.ببخشید اگه جاش اینجا نیست .
آیا برای سفارت کانادا هم باید از قبل وقت گرفت؟ اگه آره چطور؟

خیر نیاز به وقت نداره. باید در روزها و ساعاتی که خودشون می گن مراجعه کنید.

Dell
July 31st, 2012, 08:36 AM
با سلام، اگر جواب ویزا مثبت باشد و برای گرفتن ویزا برویم آنکارا چند روز کارمون طول می کشه. یعنی همان روزی که بریم سفارت ویزا می چسونند یا می گند چند روز دیگه آماده می شه؟

astloom
August 1st, 2012, 03:19 AM
دوستان سلام من 6 اکوست میرم آتکارا اگر کسی کمکی خواست در خدمتم البته با مسولیت خودش

Dell
August 1st, 2012, 09:21 AM
دوستان با سلام مدت زمانی که طول در آنکارا برای گرفتن ویزا لازم است چقدر است. یک روزه میشه رفت و برگشت

amirarsalanm
August 1st, 2012, 11:54 AM
سلام بر دوست عزيز
راستش من امروز جواب پذيرشم اومد و نميدونم ميرسم كه وزا بگيرم يا نه؟؟؟
البته براي مونترال براي ارشد پذيرش گرفتم...
نميدونم برم سراغ آژانسها يا وكيل يا....؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماييم كنين.

orbit
August 1st, 2012, 12:13 PM
سلام بر دوست عزيز
راستش من امروز جواب پذيرشم اومد و نميدونم ميرسم كه وزا بگيرم يا نه؟؟؟
البته براي مونترال براي ارشد پذيرش گرفتم...
نميدونم برم سراغ آژانسها يا وكيل يا....؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماييم كنين.

به نظر خیلی بعید میاد که بتونید برای ترم فال برسونید خودتون رو و ویزا بگیرید ولی با این حال من جای شما بودم مدارک لازم رو جمع آوری میکردم و اقدام میکردم. پروسه ویزا برای مونترال کمی طولانی تر هم هست. در ضمن وکلا کمکی در تسریع پروسه بتون نخواهند توانست کرد
موفق باشید

royalboy
August 1st, 2012, 05:03 PM
سلام دوستان. من 16 ام مرداد می رم آنکارا. اگه کسی تمایل داره ویزاش رو پیک آپ کنم بهم پیغام خصوصی بده

smhz
August 3rd, 2012, 04:43 PM
سلام
منم برا ویزام می رم آنکارا.
برای پیک آپ میتونید به من بسپرید(تعداد محدود: 4 یا 5 تا)
هزینه های معمول رو میتونیم تقسیم بر تعداد کنیم.
پیام خصوصی

royalboy
August 3rd, 2012, 11:04 PM
سلام. من فکر می کنم بهتر دیفر کنی برای سال آینده. اینطوری با خیال راحت به همه کارها می رسی

hajmohsen
August 4th, 2012, 02:11 AM
دوستان سلام من 6 اکوست میرم آتکارا اگر کسی کمکی خواست در خدمتم البته با مسولیت خودش

سلام

اگه براتون امکان داره پاسخ پیغام خصوصی رو که بهتون دادم رو بدین.

ممنون
محسن

Dell
August 4th, 2012, 09:21 AM
سلام
فرایند گرفتن ویزا اونجا چقدر طول می کشه لطفاً جواب بدهید

Diba_1414
August 4th, 2012, 12:08 PM
سلام
فرایند گرفتن ویزا اونجا چقدر طول می کشه لطفاً جواب بدهید

یک روز پاسپورتها رو تحویل میگیرین و روز بعد جواب میدن. اگر کارتون گیر نکنه حداقل یک شب توی آنکارا باید بمونید.

Diba_1414
August 4th, 2012, 12:16 PM
با سلام

من دو روز پیش آنکارا بودم. به شدت شلوغ بود . به همه دوستان توصیه میکنم صبح زود برن دم در سفارت. چون وقتی من رسیدم نفر 150 ام بودم.البته امیدوارم بقیه به همچین شلوغی نخورن.
راستی اگه میخوایین از فرودگاه برین اصلا اصلا سوار تاکسی نشید! خیلی گرونه در حالیکه راحت با 5 لیر میتونید برید وسط شهر. ترجیحا نزدیک سفارت هتل بگیرید که اگه از سفارت باهاتون تماس گرفتن بتونید سریع و بدون هزینه خودتون رو برسونید اونجا.

شماره خط های اتوبوس
442 از فرودگاه تا kizilay
413 از kizilay تا حوالی سفارت ( به راننده بگید که ایستگاه نزدیک سفارت کانادا شما رو پیاده کنه.)
برگشت به فرودگاه با همون خط شماره 442 است

با این اتوبوسها شما نهایت هزینه تون 15 لیر میشه. و این خیلی بهتر از هزینه 140 لیر هستش که بعضی از دوستان بی جهت میپردازن.
موفق باشید

Diba_1414
August 4th, 2012, 12:47 PM
سلام
منم برا ویزام می رم آنکارا.
برای پیک آپ میتونید به من بسپرید(تعداد محدود: 4 یا 5 تا)
هزینه های معمول رو میتونیم تقسیم بر تعداد کنیم.
پیام خصوصی

سلام
من جواب پیغام خصوصی تون رو دادم. اگه دریافت نکردین لطفا قبل از رفتن به آنکارا جواب بدید تا راهنمایی تون کنم.
من دقیقا همین مشکل رو داشتم و میتونم بهتون بگم چیکار کنید.
سفارت به من گفت هیچ پاسپورتی رو نگه نداشته و همه رو با دی اچ ال فرستاده تهران.

canada2008
August 5th, 2012, 07:23 AM
با سلام

ببخشید که مزاحم شدم، می‌خواستم بدونم دوستان آیا کسی‌ را سراغ دارند که بخواد برای دریافت ویزا بخواد به زودی بره آنکارا؟

خیلی‌ ممنون میشم اگه به ما خبر بدید چون ما هم پاس ریکوئست دریافت کردیم (برای پدر و مادرم) و باید برای گرفتن ویزا به آنکارا رفت

ارادتمند

hosseinphy
August 5th, 2012, 05:26 PM
من و خواهرم یکشنبهٔ دیگه داریم میریم آنکارا برای پیک آپ ویزا. اگه خواستید برای من پیغام بذارید.

mahsa_qolami
August 6th, 2012, 12:18 PM
سلا، تبریک میگم که ویزاتونو گرفتین، یه سوالی داشتم :آیا سفارت مدارکتونو بهتون تحویل میده؟ اگر نماینده از یه آژانس رفته باشه آیا بازم مدارکمونو به نماینده تحویل میدن؟
ممنون

sogol
August 6th, 2012, 01:45 PM
سلام دوستان ،

کسی آژانس معتبر برای پیک آپ ویزا در اصفهان سراغ داره؟

hosseinphy
August 6th, 2012, 02:47 PM
سلام دوستان
ما سفرمون یه کم جلوتر افتاد.... شنبه 21ام مرداد برای پیک آپ ویزا اگه خواستید برای من پیغام بذارید.

kleeblatt_87
August 7th, 2012, 04:10 PM
سلام به همگی،
می خواستم بدونم کسی آژانس معتبر از شیراز یا تهران برای پیکاب ویزا میشناسه ؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

sepideh.1983
August 8th, 2012, 12:41 AM
سلام به همه. من مادر و پدرم برای pick up دارن میرن آنکارا دوشنبه آینده. یه هفته هم می مونن که آنکارا رو بگردن. اگر کسی خواست بگه، برای پیک اپ

adiban
August 8th, 2012, 02:31 PM
سلام

من نیمه شهریور واسه پیک آپ ویزا میرم آنکارا.اگه کسی از دوستان خواست ما در خدمتیم.واسم پیغام خصوصی بذارید.

Sanosun
August 9th, 2012, 04:39 PM
سلام
کسی از دوستان هست که از شیراز برای پیک آپ بره آنکارا؟

Joneidy
August 11th, 2012, 09:18 AM
سلام

دوستان لطفا در زمان اعلام، شهر و تاریخ رفت و برگشت و تاریخ مراجعه به سفارت را هم اعلام کنند. خیلی کمک می کند و برای بعضی اشخاص خیلی مهم است.

ممنون

BNM
August 12th, 2012, 12:00 PM
اگه با شماره تماس بگيريد همه اطلاعات را به شما مي دهند

faranak_mo
August 15th, 2012, 04:51 PM
من ۱۱ شهریور از مشهد و ۱۳ شهریور از تهران میرم آنکارا و ۱۶ ام هم برمیگردم برای پیک آپ ویزا خواستید خبر بدید

Salim1
August 16th, 2012, 12:19 AM
سلام به همگی
من چهارشنبه 1 شهریور ساعت 5 صبح با ترکیش ایرلاین میرم آنکارا و پنجشنبه 2 شهریور ساعت 23:20 برگشتمه. یعنی پنجشنبه صبح تهران هستم. محل سکونتم هم اصفهانه و سه شنبه از اصفهان میام تهران. اگه کسی مایل بود ویزاشو پیکاپ کنم و یا اطلاعات بیشتری از من میخواد، بهم پیغام بده.
با آرزوی موفقیت برای همه

adiban
August 21st, 2012, 02:58 PM
با سلام

ببخشید که مزاحم شدم، می‌خواستم بدونم دوستان آیا کسی‌ را سراغ دارند که بخواد برای دریافت ویزا بخواد به زودی بره آنکارا؟

خیلی‌ ممنون میشم اگه به ما خبر بدید چون ما هم پاس ریکوئست دریافت کردیم (برای پدر و مادرم) و باید برای گرفتن ویزا به آنکارا رفت

ارادتمند

سلام.من روز 13 شهریور میرم آنکارا.برام پیغام بگدارید

adiban
August 21st, 2012, 03:04 PM
سلام دوستان ،

کسی آژانس معتبر برای پیک آپ ویزا در اصفهان سراغ داره؟

سلام من 11 و 12 شهریور اصفهان هستم .13 شهریور میرم آنکارا. برام پیغام خصوصی بگذارید.

BNM
August 22nd, 2012, 10:46 AM
از دوستان كه مايل هستنند توسط نماينده ويزايشان از آنكارا اخذ گردد لطفا پيغام خصوصي دهيد تا اطلاعات را به خدمتتان ارائه كنم

mahshad_es
August 22nd, 2012, 10:52 AM
سلام
من 3 ُسپتامبر میرم انکارا و 6 سپتامبر برمیگردم. یعنی 3 شنبه و 4 شنبه اونجام و بعد میرم تهران و بعد اصفهان.
دوستانی كه مايل هستنند لطفا پيغام خصوصي بدن.

Salim1
August 24th, 2012, 05:11 PM
سلام دوستان
اگه کسی این هفته میره آنکارا و من میتونم زحمت پاسپورت همسرم رو بهش بدم، ممنون میشم به من پ خ بده. اگه کسی از اصفهان میره که چه بهتر.
با تشکر

NaSafari
August 25th, 2012, 11:11 PM
سلام دوستان
مادر و پدر من هفته اول مهر دارند میرن آنکارا برا ويزاشون
اگه کسی بخواد می تونند براشون پاسپورتاشون رو pickup کنند
اگه کسی می خواد پیغام خصوصی بده

aydaaa
August 29th, 2012, 01:08 AM
سلام پدرمن هفته اينده براي پيك اپ ميرند انكارا مي تونند براي بقيه هم پيك اپك كنند در صورت علاقه مندي براي هماهنگي و تقسيم هزينه ها به من پيغام خصوصي بزنيد

faranak_mo
August 29th, 2012, 01:18 AM
سلام
من هفته آینده ۱۳ شهریور یا ۳ سپتامبر میرم آنکارا
برای پیک آپ ویزا خواستید پیغام بدید

AsgharDoltkhah
August 29th, 2012, 07:05 PM
سلام به همه.
ازدوستانی که ویزاشونو پیک اپ کردن تونستن اصل مدارکشونو تحویل بگیرن؟ چه جوری گرفتین؟ پس چرا مال منو ندادن؟

saberinst
September 2nd, 2012, 07:07 PM
سلام دوستان
من 10 آگوست ای میلی از سفارت بهدستم رسید که گواهی سو پیشینه رو میخواستند، 17 آگوست هم سوالاتی راجع به زمینه تحصیل و ... ازم پرسیدند ولی تا الان که 2 سپتامبره هیچ خبری نشده و از طرفی برای 10 سپتامبر بلیط کانادا دارم. نمیدونم چه کار کنم پاسپورتمو با فرم اعلام نماینده بفرستم یا بلیطمو کنسل کنم؟
شما اطلاع دارین بعد از مصاحبه چند وقت بعد و چند شنبه ای میل Pass request میاد؟
ممنون

saberinst
September 2nd, 2012, 07:15 PM
دوستان کسی هست 3 شنبه 15 شهریور بره آنکارا؟

BNM
September 4th, 2012, 07:13 AM
[QUOTE=saberinst;887916]سلام دوستان
من 10 آگوست ای میلی از سفارت بهدستم رسید که گواهی سو پیشینه رو میخواستند، 17 آگوست هم سوالاتی راجع به زمینه تحصیل و ... ازم پرسیدند ولی تا الان که 2 سپتامبره هیچ خبری نشده و از طرفی برای 10 سپتامبر بلیط کانادا دارم. نمیدونم چه کار کنم پاسپورتمو با فرم اعلام نماینده بفرستم یا بلیطمو کنسل کنم؟
شما اطلاع دارین بعد از مصاحبه چند وقت بعد و چند شنبه ای میل Pass request میاد؟
ممنون
بنظر من بهتره يك ايميل به سفارت بزني و شرايط خودت را توضيح دهي همچنين اسكن بليط را برايشان بفرست ، در ضمن روزهاي پنجشنبه ها درخواست پاسپورت مي آيد.

BNM
September 4th, 2012, 07:18 AM
سلام از عزيزاني كه ويزايشان آماده شده و مايل به پيك آپ ويزا توسط نماينده مي باشند پيغام خصوصي دهند تا راهنمائي گردند.

explorer
September 7th, 2012, 10:07 AM
سلام دوستان

اگر كسي هفته آينده ميره آنكارا و امكان پيكاپ ويزا براي كسي را داره ممنون ميشم به من پيام بده.(ترجيحا از شيراز)

eshratabadi
September 7th, 2012, 09:22 PM
من ویزای دانشجوییم از آنکارا آماده شده. 3 ماه و نیمه که توی نوبتم. تازه از قبل مجوز تحصیل و کار هم توی کانادا داشتم چون از قبل اونجا دانشجو بودم. ولی برای ورود مجدد به کانادا ویزا میخواستم که اینهمه منو معطل کردند. حالا نیاز به یک پیک آپ دارم. کی میتونه این کارو انجام بده؟ اگه اینجا نشه مجبورم بدم به آژانس که 9 روز معطل میکنن. با تشکر

viza
September 8th, 2012, 07:47 PM
من 27 شهریور میرم انکارا واسه گرفتن ویزا خودم.
برای پیک آپ ویزا خواستید پیغام بدید

neda91
September 9th, 2012, 01:18 PM
سلام
من نامه دریافت ویزام اومده، کسی این هفته (20 شهریور تا 28) میره آنکارا که بتونه کار پیک آپ ویزام را انجام بده. ممنون میشم.

Diba_1414
September 9th, 2012, 08:25 PM
سلام
با توجه به اینکه سفارت کانادا در ایران تقریبا بطور کامل تعطیل شده، دوستانی که ایمیل از سفارت دریافت کردن برای پیک آپ ویزا میتونند برای اطلاعات بیشتر به ایمیل زدن ادامه بدن یا خودشون یا نماینده شون بره آنکارا . ولی تجربه شخصی خودم:خودم شخصا رفتم و اونجا فهمیدم اونقدر ها سفارت کانادا در آنکارا منظم نیستن. چون روز اول به من گفتن شما هفته ی پیش اومدی پاسپورتت رو گرفتی!!!!!!!!!!!!! داشتم شاخ در میاوردم.
در مورد تحویل پاسپورت هم باید بگم یک روز بعد بهتون تحویل میدن

تاکید موکد: پاسپورتتون رو دست هر کسی ندید! حالا خود دانید

NaSafari
September 16th, 2012, 12:37 AM
سلام
پدر من دو شنبه 3 مهر می رن آنکارا برا پیکاپ ویزای خودشون و مادرم
اگه بتونیم به کسی برا پیکاپ ویزاش کمک کنیم خوشحال می شیم
زمان برگشت هم 5 شنبه است

fariba110
September 20th, 2012, 06:27 AM
آقا سهیل سلام خواهر زاده من برای ویزیتوری مدارکش را 4 ماه پیش فرستاده اما هنوز هیچ جوابی ندادند. شما انشا الله رفتید انکارا امکان داره در مورد ویزای ویزیتوری هم سوال بفرمائید؟ ممنون

fariba110
September 20th, 2012, 06:31 AM
سلام.من روز 13 شهریور میرم آنکارا.برام پیغام بگدارید

سلام میشه خواهش کنم ببینم چند ماه طول کشید که پدر و مادر گرامی شما پاس ریکوئیست شدند؟

s_shahab
September 20th, 2012, 11:47 PM
سلام. کسی این هفته برای پیکاپ ویزا میره آنکارا؟

shibaak
September 22nd, 2012, 10:25 AM
سلام. دوستانی که میخوان برای پیکاپ به آژانس مراجعه کنن و نمیخوان خودشون شخصا برن:
من خودم شخصا رفتم اونجا ولی یه اژانسی اونجا بود که به نظر آدم خوب و مطمئنی میومد و چون آشنا بود با منشیای سفارت خیلی راحت توی سفارت می ایستاد و همه پاسپورتا رو چک میکرد و هیچ مشکلی نداشت.
اگر خواستید کارتشو به من داد. به من پ.خ بدیدن تا شماره شو بهتون بدم.
موفق باشید.

maryam_82
September 23rd, 2012, 04:13 PM
سلام
من 17 ام (احتمال هم داره به 24 ام بیفته) مهر ماه برای گرفتن ویزای خودم دارم میرم آنکارا.
اگر کسی خواست برای پیک آپ ویزاش اینجا پیام خصوصی بده.

saber721
September 25th, 2012, 10:31 PM
سلام ،
اگر کسی هست که بخواهد برای پیک اپ ویزا ی کانادا برود آنکارا ممنون میشم که به من پیغام خصوصی بدهد.برای یک پاسپورت تهران
با تشکر

ana123
September 30th, 2012, 09:13 AM
سلام  دوستان،
يكي از دوستان من داره دوشنبه 17 مهر ميره آنكارا و جمعه 21 مهر هم برميگرده.
اگر كسي براي پيك آپ ويزاش مي خواد، به من بگه.

daneshi64
October 1st, 2012, 09:23 PM
من دیگه دارم از استرس از دست می رم.... :embarrassed: عاجزانه التماس می کنم اگه می دونید بهم اطلاع بدید: "برای پیکاپ ویزا باید نامه دیفر داشته باشیم؟"

milo405
October 1st, 2012, 10:55 PM
اگر داشته باشی اعتبار ویزا رو مطابق با نامه ادمیشن جدید میزنن و بهتره که ببری

من دیگه دارم از استرس از دست می رم.... :embarrassed: عاجزانه التماس می کنم اگه می دونید بهم اطلاع بدید: "برای پیکاپ ویزا باید نامه دیفر داشته باشیم؟"

dsa88
October 2nd, 2012, 03:10 AM
من مامانم اواخر سال 90 درخواست ویزای ویزیت از تورنتو برا دیدن خالم رو به سفارت تهران داد ! 4 روز پیش سفارت کانادا میل زد بیار پاستو!
دوستان چی پیسشنهاد میکنین ؟!اژانسها مطمئن هستن ؟!

pooriya7
October 2nd, 2012, 05:57 PM
سلام دوستان،

من مادرخانومم پاس ریکوئست شده ولی بخاطر سنش و اینها نمیتونه بره آنکارا خودش. فکر می کنید براتون مقدور باشه که زحمت بکشین و پاسپورتش رو ببرین با خودتون و ویزاش رو پیک آپ کنید؟ اگر امکانش بود محبت کنید و خبر بدید که بگم هماهنگ کنن و به دستتون برسونند. بینهایت ممنونتون میشم.
شاد باشید
پوریا

farahabadi
October 3rd, 2012, 12:58 PM
سلام دوستان من برای تاریخ 22 مهر برای پیک آپ ویزای پدر مادرم میخوام برم آنکارا اگر کسی برای پیک آپ پاسپورت تمایل داره میتونه با ایمیل من مکاتبه کنه
درج ایمیل خلاف مقررات فروم است

farahabadi
October 3rd, 2012, 01:39 PM
من برای هفته آینده میرم آنکارا برای پیک آپ ویزا در صورت تمایل پیام خصوصی بگذارید

vahid.chem
October 3rd, 2012, 07:02 PM
دوستان کسی میدونه نرخ نرمال این آژانس ها واسه پیک آپ چنده؟

sehr
October 3rd, 2012, 11:23 PM
با سلام

من دانشجوی دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف هستم و دوشنبه 17 مهر برای پیک آپ ویزای خودم به آنکارا می روم
خوشحال می شوم اگه کسی کاری داشته باشه بتونم انجام بدهم.
اگه کسی کاری داشت پیام خصوصی بده

sepiide
October 4th, 2012, 04:28 PM
دوستان کسی میدونه نرخ نرمال این آژانس ها واسه پیک آپ چنده؟

سلام،
تا 2-3 هفته پیش 150 دلار بود. امیدوارم بیشتر نشده باشه.

mrezafarahani
October 4th, 2012, 04:30 PM
سلام،
من روز دو شنبه 8 اکتبر میرم آنکارا و پنج شنبه هم برمی گردم. اگه کسی مایله ویزایش رو پیک آپ کنم بگه.

vahid.chem
October 4th, 2012, 11:40 PM
سلام،
تا 2-3 هفته پیش 150 دلار بود. امیدوارم بیشتر نشده باشه.
اونوقت دلار رو به چه نرخی واستون حساب کردن؟ قیمت ریالی دارین؟ ممنون

sepiide
October 4th, 2012, 11:54 PM
اونوقت دلار رو به چه نرخی واستون حساب کردن؟ قیمت ریالی دارین؟ ممنون

راستش من از یکی از دوستان که پاسپورت مادرشونو داده بودند واسه پیک آپ ویزا به این آژانس هواپیمایی شنیدم چون خودم منتظر پاس ریکوئست هستم دنبال جای مطمئنی می گشتم. اگر دوست داشتید می تونم لینک اون آژانس رو در پیام حصوصی براتون بفرستم تا خودتون شرایط قیمتشون رو بخونید ویا باهاشون تماس بگیرید در مورد قیمت ریالی دلار که حساب می کنند صحبت کنید.

Goodbye blue s
October 5th, 2012, 01:45 AM
با سلام و امیدوارم خوب باشید.

من هم ایمیل مبنی بر پیک آپ ویزا رو دریافت کردم و ممنون میشوم در صورت امکان زحمت پیک آپ مرا نیز تقبل فرمایید چون خودم شرایط رفتن به آنکارا را ندارم.

با سپاس

amir1520
October 7th, 2012, 01:40 PM
سلام دوستان
بشتابید بشتابید
گران نروید همینجا بمانید و در هزینه ویزا پیکاپ صرفه جویی کنید
ویزا را ارزان بگیرید!!!!!

من خوشبختانه ایمیل ارائه پاسپورت از سفارت کانادا تو انکارا دریافت کردم. اگر بکسی می خواد هزینه دریافت ویزاش یک جورایی شیر بشه لطفا به من پیام بده تا شرایط رو با هم چک کنیم و من در صورت توافق ویزای شما را هم از انکارا بگیرم. لطفا در اسرع وقت برام پیام خصوصی بذارید یا همینجا اعلام امادگی کنید تا من براتون پیام بدم .
ممنون
ایمیل من : درج ایمیل خلاف مقررات فروم است

goharmorad
October 7th, 2012, 01:50 PM

نه نیازی نیست. اصلن ربطی به هم ندارن. شما وقتی ویزاتون صادر شده فقط می رید و اون برگه رو تو پاسپورتتون می زنن. مگر اینکه در ایمیل به شما تاکید کرده باشن باید مدرک خاصی رو قبلش بهشون ارائه بدید

goharmorad
October 7th, 2012, 01:55 PM
دوستان من فردا شب (دوشنبه 17 مهر) دارم می رم انکارا اگر کسی تمایل داره برای پیکاپ ویزا می تونه با شماره من (09125806602) تماس بگیره یا پیام خصوصی بده

mehrdad57
October 10th, 2012, 01:30 AM
دوستان سلام
من یکشنبه 30 مهر دارم میرم آنکارا برای گرفتن ویزا...اگه کسی مایل بود میتونم پاسشو ببرم
در صورت تمایل با پیغام خصوصی اطلاع بدید

morteza_tabari
October 11th, 2012, 12:32 PM
من یه راه مطمئن سراغ دارم
کسی خواست پیام خصوصی بده

shiva469
October 12th, 2012, 02:29 AM
سلام
من تازه عضو شدم میدونم برای رفتن به انکارا به تابیک مربوطه بروم اماچند تا سوال داشتم که نفهمیدم
1-اسم هتلی که نزدیک سفارت کانادا توی انکارا؟یا لینکش؟
2-اگر یکشنبه بروم وسه شنبه شب برگردم خوبه؟ایا ایران ایر ساعتهای رفت وبرگشتش چطوریه؟
3-میشه قیمت هتل وبلیط را بگید؟
4-قیمت بلیط رفت وبرگشت به تورنتو چقدره؟واز کی High Seasen هست؟

من واقعا سوالاتم زیاده باید ببخشید

یک دنیا ممنونم

vahid.chem
October 12th, 2012, 11:20 AM
سلام
من تازه عضو شدم میدونم برای رفتن به انکارا به تابیک مربوطه بروم اماچند تا سوال داشتم که نفهمیدم
1-اسم هتلی که نزدیک سفارت کانادا توی انکارا؟یا لینکش؟
2-اگر یکشنبه بروم وسه شنبه شب برگردم خوبه؟ایا ایران ایر ساعتهای رفت وبرگشتش چطوریه؟
3-میشه قیمت هتل وبلیط را بگید؟
4-قیمت بلیط رفت وبرگشت به تورنتو چقدره؟واز کی High Seasen هست؟

من واقعا سوالاتم زیاده باید ببخشید

یک دنیا ممنونم
سوالات شما زیاد نیستن ولی در تاپیک مرتبط مطرح نشدن. از این به بعد، سوالتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید تا 1- زود تر و دقیق تر جواب بگیرین 2- تاپیک های دیگه (مثل این جا) بیخودی شلوغ نشه و از بحث اصلی منحرف نشن.
شما واسه چی می خوای بری آنکارا؟ اگه واسه پیکاپ ویزا می خوای بری، باید به اون ایمیلی که از سفارت گرفتی توجه کنی که چه روزی بهت گفته بیا. قبلا یکی از دوستان متن ایمیلی رو که در یافت کرده بود رو گذاشته بود اینجا. توش نوشته بود 3 و4 شنبه باید اونجا باشه.
درمورد هتل و قیمت بلیط آنکارا از shibaak که قبلا رفته، راهنمایی بخواه. میتونی بهش پیام خصوصی بدی.
در مورد قیمت بلیط به کانادا هم باید بگم که با توجه به ایرلاینز و کلاس پرواز فرق میکنه. به این تاپیک (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?1802-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-(-%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%8C-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%8C-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%D B%8C)) مراجعه کن تا جواب دقیق تری بگیری.

hoseyn
October 16th, 2012, 03:54 PM
دوستان عازم آنكارا
با سلام
ممنون ميشم اگه كسي زحمت پيكاپ ويزاي ما را هم بكشه
موفق باشيد

zahra2021
October 17th, 2012, 11:18 AM
سلام من دیدم شما قراره 30 مهر برید برای ویزا می خواستم اگر امکان داشته باشه پاسپورت من رو هم ببرید. هزینه اش رو هم می تونیم تقسیم کنیم. ممنون میشم اگر پاسخ بدید به ایمیلم ممنون .درج ایمیل خلاف مقررات فروم است

golrokh
October 20th, 2012, 02:46 PM
الان هزینه pick up و واریز وجه سفارت تو آنکارا رو چه نرخی است؟ لطفا اگه کسی مسافر ، تور لیدر یا آژانس مطمنی میشناسه پیغام خصوصی بده.

soudeh83
October 21st, 2012, 08:02 PM
سلام دوستان
من 29 اکتبر برای ویزام دارم میرم آنکارا اگه کسی خواست میتونم پاسپورتشو ببرم.

mmj67
October 24th, 2012, 08:52 AM
من دارم اوایل نوامبر می روم آنکارا می توانید پیام خصوصی بدهید

behzad252
October 25th, 2012, 10:27 PM
سلام
من دانشجوی دکترای دانشگاه آنکارا هستم، دوستانی که برا اومدن به آنکارا و کارای سفارت و اسکان تو آنکارا نیاز به کمک دارن میتونن با پیام خصوصی با من در ارتباط باشن.
ضمنا یکی از دوستان من هر دو هفته یکبار میاد اینجا، کسایی که میخوان پاسپورتشونو بفرستن میتونن از طریق ایشون هم واسه من بفرستن

massimo
October 30th, 2012, 06:38 PM
سلام دوستان. من قرار بود 1 NOV برم آنکارا تا 4 Novکه سفرم کنسل شده. در نتیجه اگر کسی اون تاریخ می خاد بره من بلیط و هتل- GOLD- رو گرفتم که با توجه به اینکه پرواز چارتر هست امکان کنسل کردن نیست فقط می شه تغییر نام داد. قیمتها هم رقته بالا ولی من مثلما همون قیمتی رو که خریدم مبنا قرار میدم حتی کمتر. اگر کسی می خواد پیغام خصوصی بده. درج شماره تماس خلاف مقررات فروم است اين شماره منه

h10h10
October 30th, 2012, 08:56 PM
دوستان، اگر عنوان این تاپیک، "پیک آپ ویزا توسط آژانس" هست، چرا هیچ کسی اسمی از آژانس نبرده؟ بابا منی که کلی پست دارم که نمی خواهم تبلیغ کنم. حالا هی برای یک سوال باید به این پیام خصوصی بدهم، به اون بدهم. بابا خوب اسم ها را بنویسید دیگه. در ثانی نوشتن اسم باعث می شود، بعداً اگر خدای نکرده کسی تجربهء بدی داشت، اون آژانس به بدی شناخته بشود.

h10h10
October 30th, 2012, 08:57 PM
حالا از بین این آژانس ها، کدام بهتره؟
آژانس جزیره بهشت
آژانس پارک سفر
جای دیگری را هم می شناسید؟

golrokh
October 31st, 2012, 12:35 PM
سلام
من چند تا آژانس معرفی می کنم.
1-جزیره بهشت: نفر اول 150$ ، به ازای هر نفر 50$ اضافه میشه. تحویل پاس تا بکشنبه ، بازگشت پاس دوشنبه هفته بعدش ، انجام امور با کارگزار
2- آریانا: نفر اول 150$ ، به ازای هر نفر 50$ اضافه میشه ، تحویل پاس تا بازگشت 15 روز ، انجام امور با پست
3- بهار پرستوها: یک نفره 330000 تومان ،2 نفره 300000 ،سه نفره 280000 ،اگر تا پنج شنبه صبح پاسها را آژانس بدهیم، پنج شنبه بعد تحویل میده. انجام امور با کارگزار
4- آنامهر : نفری 250000 تومان ، تحویل پاس تا بکشنبه ، بازگشت پاس دوشنبه هفته بعدش ، انجام امور با مسافر
اگه کسی میخواد پیک آپ کنه هر چه سریعتر به من پیام خصوصی بده ، چتد تا بشیم. که تخفیف بگیریم.

Batiss
October 31st, 2012, 03:46 PM
از من 350 دلار برای 3نفرگرفت.وکیلم هماهنگ کرد.از مشهد.2 هفته طول کشید.

Pedarbozorg
October 31st, 2012, 04:52 PM
من دوشنبه صبح دارم می رم آنکارا برای پیک آپ ویزای خودم و همسرم
می تونم پاسپورت چند نفر را هم با خودم ببرم. اگر کسی مایل بود پ خ بده تا هماهنگ کنیم

golrokh
November 1st, 2012, 01:03 AM
اگه کسی میخواد از طریق آژانس پیکاپ کنه لطفا به من پیام بده که چند تا بشیم هزینه تقسیم بشه. آژانس هم فرق نمی کنه کدوم باشه.

afshinnnn
November 3rd, 2012, 11:10 PM
دوستان من از اعضاي قديمي اين فروم هستم كه قبلا توي انجمن اسكيل وركر فعاليت مي كردم. در حال حاضر مقيم كانادا هستم و براي پيكاپ پاسپورت مادر خانمم دنبال يك كانال و يا فرد معتبر مي گردم.
لطفا براي من پيغام خصوصي بگذاريد و تلفن تماس جهت ارتباط لطفا"

با سپاس فراوان

icomet
November 4th, 2012, 02:03 PM
دوستان من برنامه سفرم قطعی شد. امشب میرم آنکارا و پنجشنبه برمی‌گردم. اگر کسی‌ کاری داره پیغام بده.

baran25
November 4th, 2012, 03:24 PM
اگه کسی میخواد از طریق آژانس پیکاپ کنه لطفا به من پیام بده که چند تا بشیم هزینه تقسیم بشه. آژانس هم فرق نمی کنه کدوم باشه.

سلام، من هم می خوام با آژانس پیک آپ کنم. دو نفر هستیم.

akadashu
November 5th, 2012, 04:29 PM
دوستان میشه شرایط پیکاپ با آژانس رو به من هم بگید. ممنون

akadashu
November 5th, 2012, 04:43 PM
آیا کسی میتونه ویزای من و همسرم و پسرم را پیکاپ کنه؟

baran25
November 6th, 2012, 01:05 PM
آیا کسی میتونه ویزای من و همسرم و پسرم را پیکاپ کنه؟

دوستان من شنبه صبح میرم آنکارا واسه ویزام. اگر کسی هست میتونم براش پیک آپ کنم. از دوستان هر کسی هست، لطفا به من ایمیل بده: درج ایمیل خلاف مقررات فروم است
ظاهرا ایمیل دادن خلافه ;) پیام خصوصی بدید.

tayebehh
November 9th, 2012, 12:13 PM
سلام دوستان.کسی آژانسی رو در اصفهان میشناسه که پیک آپ کنه؟

بهار2
November 10th, 2012, 11:36 PM
سلام دوستان.من جرات نکردم پاسپورتمو بدم دست آژانس. یا همین 4 شنبه یا هفته دیگه میرم آنکارا برای ویزام،اگه میخواهید میتونم براتون پیک آپ کنم.

agadondol
November 11th, 2012, 03:19 PM
درود بر همه دوستان
من بعد از تحقيقاتي که از آژانس هاي تهران انجام دادم (البته به صورت محدود) متوسط قيمت براي نفر اول 150 دلار بود و بعد به ازاء هر نفر 50 دلار اضافه مي شد و از طرفي تاکيد کردند که حداقل دو هفته طول ميکشه و از آنجاييکه من شهرستان هستم و حدس زدم با توجه به اينکه آژانس هاي شهرستان ها هميشه با يه آژانس توي تهران کار ميکنن و حتما بالا سري بر ميدارن(با توجه به تجربه گرفتن ويزا در يک سفر) ديگه سراغ آژانس هاي شهر خودم نرفتم و من با توجه به داشتن سه پاسپورت و با توجه به قيمت دلار آزاد تصميم گرفتم که خودم براي گرفتن ويزا بروم. براي همين يه تور سه شبه و چهار روزه با پرواز ماهان گرفتم که تقريبا معادل هزينه pick up هست. به چهار دليل 1- عدم تحويل پاسپورت به افرادي که نميشناسم 2- سرعت در دريافت ويزا 3- تحويل يک نامه به همراه پاسپورت ها به سفارت و اطمينان از نحوه انجام صحيح کار 4- يک مسافرت براي تمدد اعصاب

در هر صورت من دوشنبه صبح هفته آينده پرواز دارم اگر کسي نياز به Pick up ويزا داشت درخدمت هستم.

meandcanada
November 11th, 2012, 06:11 PM
سلام
دوستان با اطلاعات دوستي كه چند روز پيش آنكارا بود من فهميدم هزينه ي رفتن به آنكارا حدود يك ميليون درمياد .من ميخواستم بدونم چرا شما دوستان چهار پنج نفري جمع نميشيد يكيتون بره و در هزينه ها سهيم بشيد؟ نفري دور و بر 200 300 تومن ميافته و مطمئن تر هم هست.؟!

Pedarbozorg
November 11th, 2012, 08:01 PM
سلام
دوستان با اطلاعات دوستي كه چند روز پيش آنكارا بود من فهميدم هزينه ي رفتن به آنكارا حدود يك ميليون درمياد .من ميخواستم بدونم چرا شما دوستان چهار پنج نفري جمع نميشيد يكيتون بره و در هزينه ها سهيم بشيد؟ نفري دور و بر 200 300 تومن ميافته و مطمئن تر هم هست.؟!
اگر دو نفر با هم برن، با نفری 650 تومن می شه تور گرفت

SHATERI
November 12th, 2012, 02:05 PM
اگر دو نفر با هم برن، با نفری 650 تومن می شه تور گرفت
سلام دوستان،من هم موافقم ،چند روز پیش از آژانس الی گشت واقع در خ ترکمنستان سئوال کردم گفتند:(با پرواز ماهان و هتل سیاو یکشنبه ها رفت و پنجشنبه ها برگشت) برای سینگل 950 هزار تومان و برای دبل 750 هزار تومان درمی آید. حال بنظر من دوستانی که این روزها برای ویزا به آنکارا می روند بهتر است حداقل گزینه دبل را انتخاب کنند. اگر بیشتر باهم هماهنگ کنیم بهتر است.

Pedarbozorg
November 12th, 2012, 02:19 PM
سلام دوستان،من هم موافقم ،چند روز پیش از آژانس الی گشت واقع در خ ترکمنستان سئوال کردم گفتند:(با پرواز ماهان و هتل سیاو یکشنبه ها رفت و پنجشنبه ها برگشت) برای سینگل 950 هزار تومان و برای دبل 750 هزار تومان درمی آید. حال بنظر من دوستانی که این روزها برای ویزا به آنکارا می روند بهتر است حداقل گزینه دبل را انتخاب کنند. اگر بیشتر باهم هماهنگ کنیم بهتر است.
با نصف حرفهای شما موافقم و با نصفش نه یعنی البته با صحبتهای الی گشت مخالفم
من با الی گشت رفتم. هفته پیش. دو نفر، هتلمون هم از سیاو گرونتر بود. شد نفری 675 تومن. هتل سیاو را به ما می داد 650
ولی باز هم می گم، دو نفری برید بهتره ارزونتر در میاد

SHATERI
November 12th, 2012, 02:55 PM
با نصف حرفهای شما موافقم و با نصفش نه یعنی البته با صحبتهای الی گشت مخالفم
من با الی گشت رفتم. هفته پیش. دو نفر، هتلمون هم از سیاو گرونتر بود. شد نفری 675 تومن. هتل سیاو را به ما می داد 650
ولی باز هم می گم، دو نفری برید بهتره ارزونتر در میاد
سلام ،قیمتها از امروز متاًسفانه بالاتر رفته.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بهار2
November 13th, 2012, 08:20 PM
دوستان من هفته دیگه میرم آنکارا واسه ویزام. اگر کسی هست میتونم براش پیک آپ کنم.همچنین اگر کار بانکی دارید. از دوستان هر کسی هست، لطفا به من پیام خصوصی بده.

searcher235
November 14th, 2012, 02:30 PM
قیمت بلیطهای هوایی دو برابر شد.... متاسفانه ..... ، راهی نیست جز خالی شدن جیب قبل از ورود به کشور متجاوز ...

alireza_hb1
November 17th, 2012, 12:25 AM
سلام
اگر واسه یکاپ این هفته میره آنکارا لطفا پیام خصوصی بده.

nima2147
November 20th, 2012, 05:30 PM
کسی هست بخواد برا پیک آپ تو این یکی دو هفته اقدام کنه؟