توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فقط بچه های رشته هنر!
art_mohammad
September 19th, 2008, 08:35 PM
سلام به برو بچ هنری...
آقا من یه پیشنهاد دارام :
میگم بچه های رشته هنر یا هم بیشتر آشنا بشیم و پروسه اپلای کردن رو با هم انجام بدیم.
اینجوری هم از تجربیات یکدیگر بیشتر استفاده میکنیم هم چون هنری هستیم زبون هم رو بهتر میفهمیم و میتونیم تو این مسیر به هم کمک کنیم.
اونایی که موافق هستند دستاشون بالا!!! :P
Asal Arial
September 20th, 2008, 10:28 PM
من موافقم...
دستمم بالاست ;D
حالا این آشنایی چه جوری انجام میشه؟ 8)
art_mohammad
September 20th, 2008, 10:49 PM
اوه داشتم نا امید میشدم دیگه...
ما بچه های هنری اونقدر تعدادمون تو فروم کم هست که باید حسابی هوای همدیگر رو داشته باشیم.
خوب مهم نیست که چجوری با هم آشنا بشیم.بالاخره یجوری آشنا میشیم ;D
ما تو زمینه های خیلی زیادی میتونیم کمک هم باشیم:
پیدا کردن دانشگاه های مناسب.
کمک به همدیگه برای نوشتن CV.SOP و از همه مهمتر تهیه portfolio مناسب.
و هر چیز دیگه!!!
همینکه از این حس غربت ای که تو فروم داریم در بیایم خودش کلیه!!!
مثلا من دارم واسه رشته انیمیشن و جلوه های ویژه و طراحی گیم اقدام میکنم ...ممکنه که تو ایون جستجو ها یسری دانشگاه پیدا کنم که مثلا رشته طراحی صنعتی هم دارن وشرایط خوبی داره خوب میتونم به اونایی که این رشته هستند اطلاع بدم و بلاعکس و یا خیلی چیزای دیگه...
کلا هوا همدیگرو داشته باشیم دیگه :P
domesday
September 21st, 2008, 10:52 PM
یه سر به اینجا بزنید بچه ها شاید به درد کسایی که توی محدوده دیزاین و طراحی میخوان دانشگاه پیدا کنن بخوره (اما کامل نیست ولی خیلی از دانشگاه ها رو معرفی کرده)
http://www.core77.com/design.edu/school_search.asp
zch
September 29th, 2008, 11:33 PM
سلام بر همه!
منم فارغ التحصیل فوق لیسانس هنر رشته تصویرسازی از دانشگاه هنر تهرانم. لیسانسم هم از همین دانشگاه رشته نقاشیه. از آشنایی با همه هنریای فروم خوشحالم. من دارم اپلای میکنم برای (Studio art (Visual art)کانادا و آمریکا. IELTS آکادمیک.5 6 دارم. کارشناسی ارشدم رو هم شاگرد اول شدم. با معدل 18.96. کارشناسیم هم 18.20. سابقه کار نقاشی (نمایشگاه) و 1 سال تدریس در دانشگاه غیر انتفاعی مازیار داشتم. سوالی که برام مطرحه اینه که:
1- ما هنریا که برای آمریکا نیاز به GRE نداریم؟
2- برای ماییکه بیشتر فعالیت studio داشتیم و در زمینه تئوری کار قابل توجهی نکردیم و مقاله نداریم وضعیت اپلای برای دکترا چطوره؟ چون تا اونجا که من متوجه شدم برای دکترا نیاز به سابقه کار تحقیقی و تئوری و تاریخ هنر هست!
3- من با مدرک master اگر دوباره برای master اپلای کنم شانس گرفتن fund دارم؟ یا بهتره دکترا اپلای کنم؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در این مورد داشته باشه راهنمایی کنه!
امیدوارم بخش هنر اطلاعات بیشتری را شامل بشه و فعالتر باشه!
domesday
October 1st, 2008, 11:30 PM
راستش gre بسته به معدل و دانشگاه هاست برای ما(برای طراحی صنعتی که اینجوریه) ولی احتمال خیلی خیلی زیاد میدم که اصلا برا شما لازم نباشه!!
pedro373
October 7th, 2008, 11:08 PM
من هم پایم فکر خوبی:))
من هم گرافیک خواندم و دنبال گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا برای دوره کارشناسی ارشد
به نظر من یا یک قراری بزاریم از نزدیک با هم آشنا بشیم حالا می توانه هر جا باشه نمایشگاهی ، کافی شاپ و ... که بدانیم هر کس دنبال چی هست و چه رشته می خواهد اینجوری بهتر می توانیم به هم کمک کنیم و اطلاعاتی که بدست می اوریم در اختیار همدیگه بگذاریم
نظرتان چیه ؟
S@eed
May 16th, 2009, 09:55 PM
با کمی تاخیر ، سلام!
منم همونطور که اینجا (http://saeedsoft.blogfa.com) گفتم، رشته دیپلمم "تصویر سازی کامپیوتر" بوده و تصمیم دارم برای ادامه تحصیل در رشته "انیمیشن و یا جلوه های ویژه" ترجیحاً به یکی از کشورهای اروپایی (ترجیحاً سوئد!!) برم.
تابحال فعالیت های زیادی در زمینه انیمیشن سازی و جلوه های ویژه و همینطور شبیه سازی انجام دادم که بخشی از کارهام که اجازه منتشر شدن دارند رو میتونید در وبلاگم ببینید:
http://saeedsoft.blogfa.com
خیلی دوست دارم با دوستانی که در این فروم قصد دارن برای ادامه تحصیل در رشته "انیمیشن" مهاجرت کنند، آشنا بشم و نظراتشون رو بدونم.
برای همتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم :)
a_fr
May 28th, 2009, 10:09 PM
از بچه های هنر کسی می تونه رزومشو اینجا بذاره؟
parisa-na
July 23rd, 2009, 10:18 AM
سلام
منظورت رزومه ی کاریه ؟
اگه رزومه ی کاریه من نی تونم :D
parisa-na
July 23rd, 2009, 10:27 AM
ببخشید منظورم اینه که من می تونم رزومه بذارم
راستی کسی دانشگاهی را در رابطه با advertising در مقطع لیسانس سراغ داره ؟
ممنون میشم خبر بدید :)
راستی شما ها دانشگاهی را سراغ ندارید که از مقطع کاردانی به کارشناسی بشه واسش اقدام کرد . این مشکل خیلی از بچه های هنری هست که فوق دیپلمی هستن
:D
aliakbar_b66
August 7th, 2009, 08:46 PM
سلام
من علی هستم ولیسانس مهندسی کامپیوتر نرم افزار دارم و کمی maya و انیمیشن کار کردم.
الانم برای رشته ی Advanced graphic computer از دانشگاه لینکوپینگ پذیرش گرفتم و اگر خدا بخواد یه 2 هفته عازم سوئدم.
اگر سوالی داشتید در خدمتم ;)
afrodit_xy
August 8th, 2009, 10:48 PM
سلام
من لیسانس کامپیوتر دارم و قصد دارم برای رشته ی آهنگسازی در آمریکا اقدام کنم.
من برای حدودا 20 استاد ایمیل زدم و امید چندانی نداشتم که با توجه به رشته ای که خوندم مورد توجه اونا قرار بگیرم اما ب توجه به فعالیت هایی که در زمینه ی موسیقی داشتم جواب های خیلی خوبی گرفتم.
2 تا از این استادا background فعالیت هام براشون جالب بود و ازم خواستن که الان که خیلی مونده به زمان apply کردن portfolio ی کارام رو براشون بفرستم به همراه ریز نمرات لیسانسم
کسی در مورد درست کردن portfolio در رشته ی موسیقی اطلاعاتی داره ؟
فکر می کنید این کار اونها چه معنایی داره ؟
MUSIQUE
August 9th, 2009, 12:24 AM
دوست عزیز من که فکر نمیکنم این کار امکان پذیر باشه
شما برای ورود به licence آهنگسازی باید گوش تربیت شدهٔ خیلی سطح بالا داشته باشید
همچنین هارمونی و کنتر پوأن رو خیلی خوب بدونین
و برای آهنگسازی مصاحبی هست که هم راجع تاریخو علائق شخصیتون ازشما سوال میکنن
هم اینکه از تمام رپرتوار موسیقی، چه کلاسیک، رمانتیک، باروک و جز براتون آهنگ میذارن و شما باید سبک، دوره، مشخصات، هارمونی و texture شون رو بگین !
چه برسه برای فوق licence !
معمولان برای فوق، ازشما ۳ کار ضبط شده و یک کار برای ارکستر بزرگ میخوان
همچنین تسلط کامل به پیانو، هرچند که ساز اصلیتون پیانو نباشه
شما تاحالا چه فعالیتهایی داشتین؟
afrodit_xy
August 9th, 2009, 01:00 AM
ممنونم از جوابتون
تقریبا عادت دارم به چنین واکنش منفی و سختگیرانه ای . باور کنید که هیچ چیز جلودار رسیدن به هدف نیست جز خود آدم.
کمبود اعتماد به نفس بزرگ ترین مانع ماست نه علم و تکنیک...
I have played piano for eight years. I have studied singing techniques with Hasmik Karapetyan
(Graduated from singing department of Yerevan conservatory in Armenia
) for the past 2 years. I actively participated in 2 workshops
performed by professor Jasmin Mortorell (Professor at the medieval
music center of Paris ) . I am a member of ökf österreichisches
Kulturforum Teheran (OKF) Choir under the Direction Of Mr.Vijay
Upadhyaya ( The director of the Vienna Star Orchestra & Choir).
I have studied
tonal harmony and counterpoint with Mr Mehran Rouhani (he has a
Doctoral degree in composition from Royal Academy of London) and
practical harmony & theory subjects with Mr. Hooshyar Khayam (he has a
Doctoral Degree in Composition from college conservatory of
Cincinnati). I also had some courses in ear training & aural skills
with the chair of music Department of Art of University of Tehran
(Mr.Sharif Lotfi) and conducting with Mr.Vijay Upadhyaya.
در جواب این حرفتون که " معمولان برای فوق، ازشما ۳ کار ضبط شده و یک کار برای ارکستر بزرگ میخوان " شاید اگر جواب یکی از این استاد ها رو براتون بنویسم خوب باشه.
"
In response to some of your questions: we try to evaluate every composition application on its own terms. A portfolio of short works for small forces, showing musicianship, imagination, experimentation, and understanding of the instrumentation, would be preferable to a stack of long orchestral works that are unimaginative and unskilled. "
MUSIQUE
August 9th, 2009, 12:47 PM
باز هم سلام
دوست من من خودم از واکنش منفی بدم میاد، ولی دانشگاهای اروپا و آمریکا مجبورا واکنش منفی نشون بدن تا وضعیتی مثل دانشگاهای موسیقی ایران به وجود نیاد
تمام رزومه تون رو خوندم، نوازندگی پیانو تون خیلی برای آهنگسازی خوبه، ولی باز توجه کنید که مثلا رویال کالج لندن برای نوازندگی هر سازی، پیانو رو هم grade ۵ میخوان، پس خیلی فکر نکنم رو این قضیه حساب کنن، حداقل به عنوانه یه superpoint
چیزی دیگیی که خیلی مهم تر از هارمونی tonal و counterpoint هست، هارمونی atonal, dedacophony چه pre-/webern چه post-/webern هست که تسلط کاملش کمه کم قبل از فارغ تحصیلی license به دست اومده، و همچنین هارمونی modal jazz که وحشتناک سخته مخصوصاً رو پیانو
استاد که خیلی کوتاه اومده، باز هم همهچیز بستگی به دانشگاه و کنسروتوار داره
سطح آموزش موسیقی تو آمریکا به مراتب پایینتر از اروپاس، به جز چندتا جای خاص مثل juilliard یا berklee برای jazz
امیدوارم که سختگیرانه باهاتون برخورد نکنن، ولی شرایتتون برای ورود به دوره لیسانس خوبه، که اون هم شدیدا روی سن حساسیت نشون میدان متاسفانه
امیدوارم که موفق بشید برای هرجا که اقدام کردید
برای کجا اقدام کردین؟
vidaaa
August 31st, 2009, 12:12 PM
سلام دوستهاي عزيز.... من تازه به جمعتون پيوستم...
منم مثل pedro373 گرافيك خوندم و تمايل دارم براي ادامه تحصيل به آمريكا برم...دوست دارم زودتر به يه مسير روشن برسم وگرنه مجبورم بيخيال شم
اگه كسي تو اين زمينه تونست كمكي كنه ممنون ميشم...مثلأ اينكه كدوم شهر و دانشگاه شرايت بهتري براي بورسيه داره
vidaaa
August 31st, 2009, 12:25 PM
علي آقا ! ميخواستم ببينم شما كه رشتتون كامپوتر بوده ، در زمينه گرافيك هم فعاليت داشتيد؟ و اينكه تو اون دانشگاه درساتون به چه زباني هست؟
domesday
September 1st, 2009, 10:58 AM
ویدا جان توی سوئد هم به انگلیسی دوره فوق ارائه میشه
شاید این لینک به کارت بیاد عزیزم
_______
ferial جان خوش اومدی.امیدوارم بچه ها بتونن کمکت کنن جواب هاتو پیدا کنی
mbanoo
September 5th, 2009, 01:23 AM
سلام دوستان
من هم با پیشنهاد دوستمان برای کمک به هم موافق هستم
من خودم فوق طراحی صنعتی دارم و می خواهم دوباره برای فوق اقدام کنم
اما نمی دانم بهتر دوباره همین رشته را بخوانم یا یکی از رشته های مرتبط مثل مبلمان یا طراحی محصول
یا اینکه برم سراغ یک رشته جدید
نمی دانم اگر برم سراغ یک رشته جدید و پورفلیو خوبی تو آن رشته نداشته باشم امکان پذیرش هست یا نه؟؟
ahmadpeik
September 16th, 2009, 04:40 PM
سلام
کسی تابه حال برای رشته های هنری ( فيلم، تئاتر، موسيقی) از کشور سوئيس پذيرش گرفته؟
کسی از دانشگاه هنر زوريخ خبری داره؟
Zürcher Hochschule der Künste يا ZHdK يا Zurich University of the Arts
من دنبال پذيرش برای تحصيل در مقطع کارشناسی می گردم.
با تشکر
domesday
September 16th, 2009, 07:23 PM
سلام دوستان
من هم با پیشنهاد دوستمان برای کمک به هم موافق هستم
من خودم فوق طراحی صنعتی دارم و می خواهم دوباره برای فوق اقدام کنم
اما نمی دانم بهتر دوباره همین رشته را بخوانم یا یکی از رشته های مرتبط مثل مبلمان یا طراحی محصول
یا اینکه برم سراغ یک رشته جدید
نمی دانم اگر برم سراغ یک رشته جدید و پورفلیو خوبی تو آن رشته نداشته باشم امکان پذیرش هست یا نه؟؟
mbanoo جان باید ببینی با طراحی صنعتی همچنان حال میکنی یا نه!
ولی خوب اگر میبینی نمونه کارهات مثلآ خیلی تو حوزه مبلمان یا معماری یا جواهرات یا اینجور رشته های خاص که توی فوق هست نیست شانست بیشتر تو همون رشته خودت هست هم رشته ای عزیزم
موفق باشی
mehdirah
September 30th, 2009, 01:31 AM
سلام
من تقریباً فارق التحصیل کارشناسی نا پیوسته گرافیک هستم
البته با معدل زیر 14
می خواستم بدونم که کسی هست منو راهنمایی کنه که اگه بخوام تو اروپا ترجیهاً ایتالیا
ادامه بدم باید چیکار کنم؟
یا اصلاً کدوم کشور مناسب تره!؟
در ضمن از آشنایی با این محیط خوشحالم و تشکر
domesday
September 30th, 2009, 02:37 PM
عزیزم شما اگر نمونه کارات خیلی قوی باشه خیلی کمکت میکنه
روی فنلاند هم یه فکری بکن (دانشگاه هلسینکی)
من خودم از بین دانشگاه های ایتالیا داموس رو میدونم خوب هست و خیلی گرایش های بامزه ای داره
azade193
October 14th, 2009, 09:52 PM
سلام به همه
من تازه امدم به جمع تون .
من سینما خوندم اما نمونه کار نسبتا زیاد دارم.الان میخوام واسه فوق به دیار فرنگ برم.اما چندان امیدی به امریکا ندارم.از شما دوستان گل کدوم میدونین کدوم کشور بورسیه داره؟ راستی هند دانشگاه امریکایی داره؟سوید دانشگاه هنری اش کدومه؟
mahdiyeh-khdi
October 15th, 2009, 07:09 PM
با سلامی پر انرژی!!! چون دیر رسیدمhttp://www.applyabroad.org/forum/%7B:
من هم دانشجوی کاردانی انیمیشنم و قصد ادامه ی تحصیل در مالزی رو دارم. تقریباً 8 ماه دیگه میرم.
تا اسفند تافلم رو میگیرم و برای رفتنم اقدام می کنم...
الان هم دارم دنبال اطلاعات بیشتری درباره ی دانشگاه ها و شرایط دیگش می گردم.
خوشحال می شم اگه کسی بتونه در این رابطه کمکم کنه.
kamyar
October 21st, 2009, 02:40 AM
سلام
من كاميار هستم
اين اولين پست من تو اين سايت هست ...
من احتمالا رزومه خودم رو تو بخش رزومه ميزارم تا به لطف و كمك و راهنمايي شما چيز هايي رو كه نداره فراهم كنم و چيز هايي رو كه زيادي هست ازش بردارم...
و هم اين كه از طريق C.V ميتونيد بيشتر با من آشنا شيد.
من موسيقي كار ميكنم و خوشحال ميشم با بچه هاي هنري بويژه موسيقي و سينما آشنا شم.
a_fr
October 27th, 2009, 03:09 PM
سلام به همه
من تازه امدم به جمع تون .
من سینما خوندم اما نمونه کار نسبتا زیاد دارم.الان میخوام واسه فوق به دیار فرنگ برم.اما چندان امیدی به امریکا ندارم.از شما دوستان گل کدوم میدونین کدوم کشور بورسیه داره؟ راستی هند دانشگاه امریکایی داره؟سوید دانشگاه هنری اش کدومه؟
سلام آزاده جان همسر من هم سينما خونده و مي خواد ادامه تحصيل بده و همه كاراشو براي اپلاي سپرده به من، منم رشته ام فني خيلي براي هنر وارد نيستم :(
حالا مي خواستم ببينم نتيجه searchet چي شد؟ آيا امكان گرفتن بورس هست؟ مخصوصا آمريكا و كانادا
البته اروپا هم اگه دانشگاه انگليسي زبان باشه خوبه :)
مرسي
daffodile20
October 30th, 2009, 01:40 PM
سلام به دوستان
application من به دلیل خوب نبودن portfolio ,رد شد:(
دانشگاه گفت که باید portfolio قویتر و کامل تر باشه و میتونم دوباره بفرستم کسی میتونه راهنمایی کنه که portfolio چطور باید باشه در ظمن رشته من fine art(gold&silversmithing)
هستش.
domesday
October 30th, 2009, 08:34 PM
سلام
من كاميار هستم
اين اولين پست من تو اين سايت هست ...
من احتمالا رزومه خودم رو تو بخش رزومه ميزارم تا به لطف و كمك و راهنمايي شما چيز هايي رو كه نداره فراهم كنم و چيز هايي رو كه زيادي هست ازش بردارم...
و هم اين كه از طريق C.V ميتونيد بيشتر با من آشنا شيد.
من موسيقي كار ميكنم و خوشحال ميشم با بچه هاي هنري بويژه موسيقي و سينما آشنا شم.
کامیار جان میدونی چیه
مشکل اینه که رشته های هنر خیلی متفاوت هست و خوب برای هر رشته ای یه سری کشور ها خوبه
مثلآ من خودم اگه بگی فلان گرایش برای دیزاین خوبه من میتونم دقیق بگم
اما واقعآ نمیدونم که اوضاع در مورد سینما یا موسیقی چه جوریه
خودتم میدونی که بچه های هنر میونه خوبی با اینترنت و فروم و سرچ ندارن
برای همین یکم طول میکشه کسی رو پیدا کنی
شاید اگر یه سر به کشوری که میخوای اپلای کنی بزنی راحتتر میتونی راهنمایی بگیری
به هر حال ما در بست در خدمتیم
domesday
October 30th, 2009, 08:35 PM
سلام به دوستان
application من به دلیل خوب نبودن portfolio ,رد شد:(
دانشگاه گفت که باید portfolio قویتر و کامل تر باشه و میتونم دوباره بفرستم کسی میتونه راهنمایی کنه که portfolio چطور باید باشه در ظمن رشته من fine art(gold&silversmithing)
هستش.
من دقیق رشته ای شما رو نفهمیدم
منظورت طراحی جواهرات هست
یه کار کن
برو نمونه کارای بچه های خود او دانشگاه رو حتمآ ببین!
daffodile20
October 31st, 2009, 03:15 AM
درسته در واقع جواهرسازی هستش. یعنی gallery سایت خود دانشگاه رو ببینم؟
domesday
October 31st, 2009, 04:57 PM
بگرد ببین دانشجوهای خودشون نمونه کاراشون تو سایت دانشگاه هست یا نه(اغلب هست)
من نمیدونم آخه نمونه کارات چه جوری بوده
مربوط بوده با رشته ای که اپلای کردی یا نه
نمیدونم رندر هات چه جوری بوده یا توضیحی که نوشتی چه جوری بوده!
daffodile20
November 1st, 2009, 01:53 AM
نمونه کارهام مربوط بوده به رشته ولی فکر میکنم برای هر نمونه توضیح کافی ندادم یعنی دانشگاه اینطور گفت.من اصلا portffolio تو این رشته ندیده بودم.نمیدونم چقدر و چطور باید در مورد هر کارم توضیح بدم!
domesday
November 1st, 2009, 07:09 AM
به نظرم بهتره که بحث رو ببریم تو تاپیک پرتفولیو ها
;)
dr.evil696
November 4th, 2009, 01:22 AM
با سلام
بنده یکی از عکاسان ایران در ژانر خبری هستم که متا سفانه نمی تونم خودم را معرفی کنم بنا به دلایلی در این چند وقته قادر به کار در ایران نیستم..یکی از دوستان در آلمان نام دانشکده را برد که پذیرش از کشورهای مختلف در زمینه هنر میکنه academy of fine art , munich ...بنده در نظر دارم برای درس خواندن پذیرش بگیرم اما از ابتدا ! چون مدرک بنده فوق دیپلم برق از دانشگاه آزاد است..هزینه دانشگاه ترمی 300 یورو میباشد..به نظر شما چقدر شانس موفقیت دارم ؟ و آیا آلمانیها برای رشته عکاسی پذیرش خوبی دارند یا خیر
در ضمن سایت دانشگاه کاملا آلمانی است اگر از دوستان کسی به زبان آلمانی وارد است یه نگاهی بندازه و بنده رو کمک کنه
www.adbk.de (http://www.adbk.de/)
پایان خدمت هم دارم
domesday
November 4th, 2009, 10:50 PM
فکر کنم شما بری بخش کشورهای سایت(که مربوط به آلمان هست) بچه ها بهتر بتونن کمک کنن
اما خوب نمونه کار چون داری مهم نیست رشته تون چی بوده
اما فکر میکنی با فوق دیپلم فوق پذیرش میدن!(نمیدونم)
روی هلند هم یه فکری بکن
dr.evil696
November 4th, 2009, 11:53 PM
فکر کنم شما بری بخش کشورهای سایت(که مربوط به آلمان هست) بچه ها بهتر بتونن کمک کنن
اما خوب نمونه کار چون داری مهم نیست رشته تون چی بوده
اما فکر میکنی با فوق دیپلم فوق پذیرش میدن!(نمیدونم)
روی هلند هم یه فکری بکن
راستش یکی از دوستان خوب عکاس کشور در سفری به مونیخ گفت این آکادمی اصلا کاری به تحصیلاتت تو ایران نداره فقط نمیدونم از کجا شروع کنم!! سایت هم المانیه
domesday
November 5th, 2009, 08:49 AM
خوب پس خوبه!!
برو بخش آلمان سایت بچه ها کمکتون میکنن
توی بخش هنری داستان هم ما در خدمتیم قربان
fatena1984
November 6th, 2009, 11:00 PM
سلام
من فارغ التحصیل طراحی صنعتی هستم
تازه عضو فروم شدم و هنوز خیلی به کار با این سایت وارد نیستم. قصد دارم برای ارشد اقدام کنم تا از یه جای معتبر پذیرش بگیرم
ازینکا با بچه های هنری سایت آشنا بشم و باهم تبادل اطلاعات داشته باشیم خوشحال می شم.
برای همه آرزوی موفقیت می کنم
soheil-r
November 18th, 2009, 10:15 PM
سلام
خیلی هم سلام
بالاخره توی این دنیای مجازی ،یه جایی پیدا کردم که ممکنه که دوستان خوبی توش پیدا کنم !
والا منم از اون دسته هنری خونده هام، که تا هر جا تونستم چنگ انداختم که واسه خودم کسی بشم که....ای دل غافل
منم نقاشی خوندم (تهران مرکز)و تصویر گری هم و کاریکاتور هم ، عکس هم ...
اما از بخت نامراد افتادم تو آموزش و تدریس و کنکور هنر و.....
حالا هم زده به سره که الا و بلا برم خارج ..البته آشنا هام تو سوئد گیر دادن که الا بلا پذیرش دانشجویی
بگیر بیا اینجا بعدم واسه اقامت خدا بزرگه..
کسی از دوستان راهنمایی داره که به این حقیر سراپا تقصیر ، مرحمت کنه؟
بازم از اینکه این پست رو پیدا کردم ابراز خوشنودی و شادی می کنم و خواهم کرد!
soheil-r
November 18th, 2009, 10:34 PM
كمك نميكنن كه ...
جالبه ...
من خودم فروم باز هستم يه جورايي
اما اينجت ما رو آدم حساب نكردن !!!
سلام
تو رو خدا این جوری نگو !
منم تازه واردم و کلی خوشحال شدم بچه های هنری پیدا کردم ،اما با نوشته شما کلی حالم گرفته شد
والا منم خودمو دارم می کشم که برم داشتم قااااچچچچق....می رفتم ،عموم تو سوئد زنگ
زد گفت پذیرش بگیر بیا اینجا ،حالا افتادم رو دور اطلاعات جمع کردن که چه باید بکنم
به هر حال اخلاق هنری هیچوقت مورد ستایش نبوده ،البته حرفی هم نیست به شرط اینکه طرف واقعا هنر مند باشه
ما هم مثل شما تازه واردیم -دوست؟
domesday
November 20th, 2009, 12:15 PM
ببین حواست باشه که بعضی از دانشگاه های سوئد از برنامه studera(یا همچین چپزی) باید اقدام کنی
بعضی دانشگاه ها مستقل دانشجو میگرند(باز توی بخش سوئد که بری دقیق تر گفته شده)
soheil-r
November 24th, 2009, 11:42 PM
ببین حواست باشه که بعضی از دانشگاه های سوئد از برنامه studera(یا همچین چپزی) باید اقدام کنی
بعضی دانشگاه ها مستقل دانشجو میگرند(باز توی بخش سوئد که بری دقیق تر گفته شده)
متشکر
راستی خودمونیم قبول دارم هنریها تا حدودی گوشه گیرن اما اینجا دیگه زیادی سوت و کوره
.....روز اول کلی خوشحال شدم که می تونم چهار تا بچه هنری پیدا کنم که بتونم گه گاهی گپی بزنیم اما..........:(
domesday
November 28th, 2009, 05:55 PM
ما خودمون اینو میخوایم دوست من...
خودت میدونی که زیاد میونه خوبی با اینترنت ندارن
Dead Man
December 11th, 2009, 03:02 AM
سلام دوستان
خوب من تازه واردم.و مثل همه به دنبال اطلاعات
من فارغ التحصیل رشته کارگردانی سینما هستم
فعالیت اصلیم در زمینه تدوین فیلم بوده تا بحال.به نرم افزار های مختلف مربوط به تدوین فیلم و صدا و جلوه های ویژه هم تسلط دارم.
با این پیش زمینه
اولا اگر بخوام برای مهاجرت به کانادا یا آمریکا اقدام کنم (بدون اینکه بخوام اونجا ادامه تحصیل بدم)و فقط برای کار برم باید چکار کنم؟
دوما اگر بخوام ادامه تحصیل بدم از کجا باید شروع کنم .اگر دانشگاهی می شناسید راهنمایی کنید.
ممنون از شما
ghermez
January 5th, 2010, 04:03 PM
سلام بر برو بچ هنرمند
من کارشناسی نابیوسته معماری با معدل 16.23 هستم میخواستم ببینم کدوم دانشگاه اروبایی رو برای ادامه تحصیل بیشنهاد میکنید؟
به نظرتون شانس بذیرش گرفتنم از سوئد چقدره؟
نمره ایلسم هم 6.5 است:confused:
a_fr
January 5th, 2010, 10:14 PM
سلام دوستان
خوب من تازه واردم.و مثل همه به دنبال اطلاعات
من فارغ التحصیل رشته کارگردانی سینما هستم
فعالیت اصلیم در زمینه تدوین فیلم بوده تا بحال.به نرم افزار های مختلف مربوط به تدوین فیلم و صدا و جلوه های ویژه هم تسلط دارم.
با این پیش زمینه
اولا اگر بخوام برای مهاجرت به کانادا یا آمریکا اقدام کنم (بدون اینکه بخوام اونجا ادامه تحصیل بدم)و فقط برای کار برم باید چکار کنم؟
دوما اگر بخوام ادامه تحصیل بدم از کجا باید شروع کنم .اگر دانشگاهی می شناسید راهنمایی کنید.
ممنون از شما
در مورد سوال دوم در كانادا UBC، Ryrson,Concordia, ... رشته Film Production رو دارند در آمريكا هم خيلي زيادند UCLA, ... ولي فكر كنم كه اكثرا بايد به جاي university ،
film school سرچ كنيد ولي university ها اكثرا deadline شون گذشته البته هزينه هاشون هم خيلي زياده :(
ولي در مورد سوال اولتون اگر اطلاعي پيدا كرديد لطفا به من هم خبر بديد ممنون مي شم (تصور من اينه كه اقلا بايد يك certificate گرفت تا براي job شانس بيشتري داشت)
calypso
January 7th, 2010, 03:12 PM
من يک سوال دارم
اگر بتونم از يک دانشگاه امريکا پذيرش بگيرم برای فوق ،ميشه راحت ويزا گرفت؟ ( من طراحی صنعتی ميخونم )
چون تو چندتا سايت ديگه خونده بودم که زياد به آمريکا اميدوار نباشين چرا که بچه هايی بودن که با شرايط خيلی خوب بورس شدن ولی ويزا ندادن؟
h-float
January 9th, 2010, 08:42 PM
سلام دوستان
من کارشناسی ارشد گرافیک هستم در مقطع دکتری می خواهم معماری یا معماری داخلی را ادامه بدم برای کشور کانادا اقدام کردم .میشه لطفا دانشگاه و پروسه پذیرش رو بهم معرفی کنید
ممنون
shavic
January 16th, 2010, 02:42 AM
سلام به همه
چه خوبه که همچین سایتو گروهی هستن...
من کارشناس گرافیک هستم از دانشگاه آزاد،عکاسی حرفه ای هم میکنم،عضو انجمن طراحان گرافیک ایران هم هستم، تا دلت بخوادم نمونه کار دارم، هم در زمینه عکاسی و مخصوصا گرافیک ...
سوالم اینه که :
برای مهاجرت و تحصیل در رشته عکاسی یا گرافیک بن نظرتون کدوم کشور بهتره!
و اینکه چطور میشه یا اصلا میشه بورسیه گرفت؟
و اگر دانشگاهی سراغ دارید که بتونم اطلاعات خاصی به دست بیارم ممنون میشم کمکم کنید!!!
حالا برم بقیه سایت خوبتونو مطالعه کنم!
leysha
January 29th, 2010, 07:55 PM
سلام به همه
چه خوبه که همچین سایتو گروهی هستن...
من کارشناس گرافیک هستم از دانشگاه آزاد،عکاسی حرفه ای هم میکنم،عضو انجمن طراحان گرافیک ایران هم هستم، تا دلت بخوادم نمونه کار دارم، هم در زمینه عکاسی و مخصوصا گرافیک ...
سوالم اینه که :
برای مهاجرت و تحصیل در رشته عکاسی یا گرافیک بن نظرتون کدوم کشور بهتره!
و اینکه چطور میشه یا اصلا میشه بورسیه گرفت؟
و اگر دانشگاهی سراغ دارید که بتونم اطلاعات خاصی به دست بیارم ممنون میشم کمکم کنید!!!
حالا برم بقیه سایت خوبتونو مطالعه کنم!
بر اساس تحقیقی که خودم انجام دادم فکر میکنم که آمریکا بهتر هست در مورد بورسیه باید بگم که برای هنر کمک هزینه و بورسیه خیلی کم هست و شاید بهترین مدرسه ها هم نتونند دانشجو را کامل ساپورت کنند.
leysha
January 29th, 2010, 07:58 PM
من صنایع دستی خوندم و دارم برای عکاسی اقدام میکنم. چون خودم قبلن دانشجوی فوق لیسانس عکاسی بودم ولی انصراف دادم.
vahid.s
February 1st, 2010, 12:52 AM
یه نفر هست به من یه سری اطلاعات راجب رشته ی موسیقی آلمان بده؟
سحرناز
February 1st, 2010, 12:09 PM
سلام به همگی
من دارم مرمت بناهای تاریخی میخونم از زیر شاخه های معماری و ترم هفت هستم
برای ارشد از اونجایی که رشته ی خودم خیلی عتیقه است میخوام معماری داخلی بخونم
و از اونجایی که قصد داریم به همراه شوهر مربوطه از سوید پذیرش بگیریم
کسی میدونه کدوم یکی از دانشگاه های انگلیسی زبان و مجانی سوید این رشته راداره؟؟؟
ramila
February 1st, 2010, 02:55 PM
سلام به همگی
من دارم مرمت بناهای تاریخی میخونم از زیر شاخه های معماری و ترم هفت هستم
برای ارشد از اونجایی که رشته ی خودم خیلی عتیقه است میخوام معماری داخلی بخونم
و از اونجایی که قصد داریم به همراه شوهر مربوطه از سوید پذیرش بگیریم
کسی میدونه کدوم یکی از دانشگاه های انگلیسی زبان و مجانی سوید این رشته راداره؟؟؟
تا اونجایی که من می دونم دانشگاههای سوئد همشون مجانی هستند که deadline ان گذشته , و احتمال داره که واسه سال دیگه اونها هم شهریه بگیرند ولی هنوز معلوم نیست
اینا دانشگاههایی هستند که رشته هایی مربوط به معماری رو دارند حالا شما خودتون باید بگردید ببینید که معماری داخلی هم دارند یا نه.
Swedish University of Agricultural Scie
Blekinge Institute of Technology
Chalmers
Lund
Mälardalen
KTH
Konstfack
nasamin
February 2nd, 2010, 04:45 PM
من فوق ديپلم گرافيك دارم .مي خواستم بدونم براي ادامه تحصيل در فرانسه مدركم به درد مي خوره؟
astani
February 3rd, 2010, 04:55 PM
سلام من هم هستم
فوق لیسانس گرافیک می خونم یک سال دیگه هم وقت دارم واسه اروپا و کانادا می خوام اقدام کنم
سابقه تدریس و کار تو مراکز دو لتی هم دارم
mahfam
February 11th, 2010, 01:44 PM
سلام دوستان من هم ارشد نقاشی از دانشگاه اصفهان هستم و در ضمن کارشناسی نقاشی هر دو از دانشگاه دولتی
دو ترم شاگرد اول بودم ارشد، برای امریکا چه دانشگاهی را برای phd اطلاع دارید که gre نمی خواد و امکان fund دارن؟
davoodmorgan
February 24th, 2010, 03:03 PM
من هم گرافیک خواندم و دنبال گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا برای دوره کارشناسی ارشد
به نظر من یا یک قراری بزاریم از نزدیک با هم آشنا بشیم حالا می توانه هر جا باشه نمایشگاهی ، کافی شاپ و ... که بدانیم هر کس دنبال چی هست و چه رشته می خواهد اینجوری بهتر می توانیم به هم کمک کنیم و اطلاعاتی که بدست می اوریم در اختیار همدیگه بگذاریم
نظرتان چیه ؟
سلام
من هم شرایطم مثل شماست اما اطلاعاتم خیلی کمه. میشه بگی تا حالا چیکار کردی و موفقیتات چی بودن؟
dexigner
February 27th, 2010, 03:28 PM
سلام
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد طراحی صنعتی دانشگاه هنر تهران(با معدل 18.56) هستم.
می خواهم برا ی دکترا در دانشگاههای آمریکا اقدام کنم.
چه رشته و دانشگاههایی پیشنهاد می دهید.؟
ممنون از راهنماییتون
Farnoosh60
February 27th, 2010, 05:14 PM
من كارشناسي حسابداري دارم. يك نمايشنامه كودك آماده كردم كه قراره اجرا بشه(تهيه كننده پيداشده)
روي يك نمايشنامه ديگه كار ميكنم. يك فيلم نامه كوتاه هم نوشتم كه هنوز جايي نفرستادم واسه ساخت. توي زمينه ي نقاشي هم كارهايي دارم. ميشه راهنمايي كنيد كه چقدر شانس پذيرش واسه فوق تو زمينه نمايش نامه نويسي يا رشته هاي نزديك به اون دارم؟ راهنمايي كنيد كه چه دانشگاه هايي ميشه بهترپذيرش گرفت؟ حتما به فاند احتياج دارم و واسه تافل دارم ميخونم.
kido
March 3rd, 2010, 06:35 PM
سلام. بچه ها کسی از معماری و پذیرش 2010 در آمریکا خبری نداره؟ امکان فاند چطوره؟
nina-canada
April 4th, 2010, 10:57 AM
دوستان عزيز سلام
من ليسانس طراحي صنعتي هستم ، كسي از دانشگاههاي فرانسه در زمينه طراحي داخلي براي مستر خبر داره ، اكولهاي طراحي صنعتي چي؟ من ديدم بهترين جا براي اين رشته فرانسه و ايتالياست ولي فرانسه رو ترجيح ميدم . ممنون اگه راهنمايي كنيد .
reallife0002
April 5th, 2010, 12:29 AM
با سلام به همه هنر دوستان
من دیپلم کامپیوتر دارم 26 سالمه، اهواز هستم و 5-6 سالی هست کارهای 3D انجام میدم الآن میخوام به رشته هنر به خاطر علاقه زیادی که به این شاخه دارم تغییر رشته بدم، واگر خدا بخواد در رشته طراحی صنعتی ادامه تحصیل بدم و چند تا سوال داشتم از اساتید :
1 . آیا پس از اتمام دوره پیش دانشگایی به هنرجو مدرک فوق دیپلم میدن؟
2 . از اونجایی که شنیدم دانشگاه های آزاد هنر خیلی بار علمی ندارن(البته نسبت به دانشگاه سراسری) امیدی هست که بتونم کنکور سراری در بیام ، یا اگر این شانسو از دست بدم بهترین دانشگاه آزاد چه دانشگا ه هایی هستند و آیا اعتباری که دانشگا ه های سراسری در دنیا دارند دانشگاه های آزاد هم دارند .
پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم
nina-canada
April 5th, 2010, 08:52 AM
با سلام به همه هنر دوستان
من دیپلم کامپیوتر دارم 26 سالمه، اهواز هستم و 5-6 سالی هست کارهای 3D انجام میدم الآن میخوام به رشته هنر به خاطر علاقه زیادی که به این شاخه دارم تغییر رشته بدم، واگر خدا بخواد در رشته طراحی صنعتی ادامه تحصیل بدم و چند تا سوال داشتم از اساتید :
1 . آیا پس از اتمام دوره پیش دانشگایی به هنرجو مدرک فوق دیپلم میدن؟
2 . از اونجایی که شنیدم دانشگاه های آزاد هنر خیلی بار علمی ندارن(البته نسبت به دانشگاه سراسری) امیدی هست که بتونم کنکور سراری در بیام ، یا اگر این شانسو از دست بدم بهترین دانشگاه آزاد چه دانشگا ه هایی هستند و آیا اعتباری که دانشگا ه های سراسری در دنیا دارند دانشگاه های آزاد هم دارند .
پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم
دوست عزيز رشته طراحي صنعتي به دليل محدوديت در دانشگاه و استاد فرقي بين سراسري و آزاد نداره چون 90% اساتيد سراسري وآزاد مشترك هستند و به نظر من تو اين رشته بچههاي آزاد از نظر جذب بازار كار جلوترند چون اكثرا زمان تحصيل جايي مشغول كار ميشن . توي دانشگاه آزاد دانشگاه هنرو معماري واحد مركز (تقاطع انقلاب و فلسطين) دانشگاه خيلي خوبيه و شما ميتوني حتي بري اونجا و با اساتيد اونجا صحبت كني و ازشون اطلاعات بگيري ( دفتر گروه طراحي صنعتي ) .
در خصوص اعتبار دانشگاه و مدرك تو اين رشته هم آزاد رو قبول دارن و هم سراسري فقط با اين تفاوت كه در خصوص ادامه تحصيل شما بايد معادل سازي كني و واحدهايي كه بين دو دانشگاه مشترك نيست رو قبل شروع مقطع درخواستي پاس كني ( مثلا اونور انقلاب اسلامي كه تدريس نميشه ) . در ضمن اين رشته از اون رشتههاست كه كار عملي حرف اول رو ميزنه نه تئوري و اگه بخواي كار كني يا بورس بگيري بايد حتما يك رزومه قوي و كار عملي خوبي داشته باشي وبه اين نگاه نميشه كه مدركتو از كجا گرفتي . موفق باشي
peter pan
April 13th, 2010, 03:13 AM
سلام بچه هنری های گل
منم لیسانس عکاسی دارم و از یه دانشگاه کانادا یا امریکا میخوام پذیزش بگیرم اما خودم نمیدونم از ابتدا باید چیکار کنم
وکیل یل مشاور خوب با پرونده موفق کسی سراغ داره؟
منتظرمااااااااا
khak
April 16th, 2010, 05:27 PM
سلام بچه هنری های گل
منم لیسانس عکاسی دارم و از یه دانشگاه کانادا یا امریکا میخوام پذیزش بگیرم اما خودم نمیدونم از ابتدا باید چیکار کنم
وکیل یل مشاور خوب با پرونده موفق کسی سراغ داره؟
منتظرمااااااااا
وكيل لازم نداري. همه كارات رو خودت ميتوني انجام بدي. اول دانشگاهتو پيدا كن.توي سايتشون هر چيزي كي نياز داشته باشي هست.
Marique
April 16th, 2010, 09:06 PM
فکر میکنم دیگه کم کم جواب ها باید بیاد
من از UMASS پذیرش گرفتم. هنوز معلوم نیست فاند بدن یا.
این ترم فکر نکنم . منتظر جواب شونم
تو این رشته مثل اینکه فاند خیلی سخت بدن. بقیه دانشگاه ها هنوز جوابی ندادن.
khak
April 20th, 2010, 05:12 PM
دوستان عزيز سلام
من ليسانس طراحي صنعتي هستم ، كسي از دانشگاههاي فرانسه در زمينه طراحي داخلي براي مستر خبر داره ، اكولهاي طراحي صنعتي چي؟ من ديدم بهترين جا براي اين رشته فرانسه و ايتالياست ولي فرانسه رو ترجيح ميدم . ممنون اگه راهنمايي كنيد .
سلام دوست عزيز
ولي به نظر من ايتاليا خيلي بهتر و راحت تر ميتوني پذيرش و ويزا بگيري. خيلي مطمين نيستم ولي تا اونجايي كه من ميدونم ايتاليا واسه رشته شما جاي بهتريه.
:cool:
Roozbeh
April 25th, 2010, 12:14 PM
دوستان عزيز سلام
متاسفانه ایتالیا علی رغم اینکه همیشه طراحان بزرگی داشته در زمینه آموزش طراحی خیلی قوی نیست!
بهترین جا هاش Milan Poly و Domus هست و بد ترین florance!
با توجه به مشاهدات من در چند سال گذشته داشگاه های خودمون از اینا بالاترن!
از فرانسه کمتر میدونم ولی جز stratt که ظاهرا به فرانسوی درس میده چیز قابل توجهی ندیدم.
بر خلاف گفته شما بهترین جا برای ادامه تحصیل در design به ترتیب امریکا ، انگلستان، سوئد و... هست
:)
Roozbeh
April 25th, 2010, 12:34 PM
فکر میکنم دیگه کم کم جواب ها باید بیاد
من از UMASS پذیرش گرفتم. هنوز معلوم نیست فاند بدن یا.
این ترم فکر نکنم . منتظر جواب شونم
تو این رشته مثل اینکه فاند خیلی سخت بدن. بقیه دانشگاه ها هنوز جوابی ندادن.
Marique عزیز ، چرا تو قسمت نتایج پذیرش 2010 ، پذیرش و رزومتون رو نمیذازین؟
این اطلاعات به بچه های بعدی خیلی کمک میکنه.
amir7
April 27th, 2010, 08:20 AM
سلام دوستان، من خودم رشتم مهندسيه و براي فوق درشته خودم دارم اقدامم ميكنم، واسه يكي از دوستام كه علاقه داره ليسانس موسيقي تو آمريكا بخونه ميخوام سوال كنم، چون من اصلا راجع به احتمال گرفتن فاند تو هنر اونم تو ليسانس اطلاعي ندارم.
والا اين دوست ما عشقش موسيقي فولك آمريكاست، از بهترين هاي ساز دهنيه ايرانه، كتاب هم داره، تو خانواده گيتار هم( گيتار بيس، آكوستيك، الكتريك، ماندولين) همرو در حد عالي ميزته،واقعا اغراق نميكنم،بداهه بيس زدنشو ميشه يه ساعت بي وقفه گوش كرد، كاراي آهنگسازي و ضبط شده هم داره،چند ساله تو چند تا آموزشگاه خوب هم همه اين سازارو تدريس ميكنه خلاصه خيلي با استعداده و كارش درسته، ولي اصلا تحصيلات دانشگاهي نداشته بعد سنش هم يه خورده بالاست، در حدود 30 سال، حالا من ميخواستم بدونم آيا با اين شرايط ميتونه تو آمريكا تو ليسانس موسيقي يه فاند درست حسابي بگيره؟ اصلا تو ليسانس موسيقي چيزي به عنوان فول فاند هست؟ چون با خرج خودش نميتونه بره
ممنون ميشم اگه اطلاعي داريد راهنمايي كنيد
Roozbeh
April 27th, 2010, 11:17 AM
سلام دوستان، من خودم رشتم مهندسيه و براي فوق درشته خودم دارم اقدامم ميكنم، واسه يكي از دوستام كه علاقه داره ليسانس موسيقي تو آمريكا بخونه ميخوام سوال كنم، چون من اصلا راجع به احتمال گرفتن فاند تو هنر اونم تو ليسانس اطلاعي ندارم.
والا اين دوست ما عشقش موسيقي فولك آمريكاست، از بهترين هاي ساز دهنيه ايرانه، كتاب هم داره، تو خانواده گيتار هم( گيتار بيس، آكوستيك، الكتريك، ماندولين) همرو در حد عالي ميزته،واقعا اغراق نميكنم،بداهه بيس زدنشو ميشه يه ساعت بي وقفه گوش كرد، كاراي آهنگسازي و ضبط شده هم داره،چند ساله تو چند تا آموزشگاه خوب هم همه اين سازارو تدريس ميكنه خلاصه خيلي با استعداده و كارش درسته، ولي اصلا تحصيلات دانشگاهي نداشته بعد سنش هم يه خورده بالاست، در حدود 30 سال، حالا من ميخواستم بدونم آيا با اين شرايط ميتونه تو آمريكا تو ليسانس موسيقي يه فاند درست حسابي بگيره؟ اصلا تو ليسانس موسيقي چيزي به عنوان فول فاند هست؟ چون با خرج خودش نميتونه بره
ممنون ميشم اگه اطلاعي داريد راهنمايي كنيد
اصولا در fine art & performing art وضعیت فاند یه کم از applied art بهتره ولی بازم خوب نیست. پس امیدواری یه کم از دیزاین بیشتره!
دانشگاه رو که باید خود دوستتون سرچ کنه....
ولی من یه کمک کوچیک میتونم بکنم و اونم اینکه UT Austin توی دانشگاهایی که دپارتمان آرت دارن یکی از پولدار ترین هاست. اتفافا موسیقی خیلی قوی هم داره....
Roozbeh
April 27th, 2010, 11:39 AM
دوستانی که علاقه مند به مباحث مرتبط با هنر هستن میتونن در گروه Art & Design عضو بشن.
amir7
April 27th, 2010, 05:58 PM
اصولا در fine art & performing art وضعیت فاند یه کم از applied art بهتره ولی بازم خوب نیست. پس امیدواری یه کم از دیزاین بیشتره!
دانشگاه رو که باید خود دوستتون سرچ کنه....
ولی من یه کمک کوچیک میتونم بکنم و اونم اینکه UT Austin توی دانشگاهایی که دپارتمان آرت دارن یکی از پولدار ترین هاست. اتفافا موسیقی خیلی قوی هم داره....
ممنوم, درسته دانشگاه كه خودش يا خودم بايد سرچ كنيم چون اون زياد آشنايي نداره فقط همين ميخواستم ببينم چه قد ميشه رو فاند حساب كرد چون موسيقي كه چيزي به عنوان RA,TA نداره ،نميدونم چه جوري بشه فاند گرفت تازه اونم تو مقطع ليسانس ، سنشم يه مشكليه كه يكم بالاس
به هر حال خيلي ممنون از راهنماييتون:)
Roozbeh
April 28th, 2010, 11:50 PM
ممنوم, درسته دانشگاه كه خودش يا خودم بايد سرچ كنيم چون اون زياد آشنايي نداره فقط همين ميخواستم ببينم چه قد ميشه رو فاند حساب كرد چون موسيقي كه چيزي به عنوان RA,TA نداره ،نميدونم چه جوري بشه فاند گرفت تازه اونم تو مقطع ليسانس ، سنشم يه مشكليه كه يكم بالاس
به هر حال خيلي ممنون از راهنماييتون:smile:اتفاقا TA/RA داره ولی واسه لیسانس بعیده...:confused::confused::confused:
mkj
May 1st, 2010, 02:42 PM
سلام
کسی هست از motion graphic چیزی بدونه؟
Roozbeh
May 3rd, 2010, 09:46 AM
سلام
سوالتو میتونی از ssoheil (http://www.applyabroad.org/member.php?26195-ssoheil)
بپرسی. تو این رشته پذیرش گرفته
(http://www.applyabroad.org/member.php?26195-ssoheil)
binahayat_m
May 6th, 2010, 10:09 AM
سلام به هنری ها !!!
اقا سوال دارم ...یه کمکی شاید فرجی بشه تو زندگیمون!!!
به نظر شما تو عکاسی می شه بورس گرفت ...البته با یه رزومه و چند تا تاییده ی خفن! اگه مشه : کدوم کشورها؟
ممنون
khak
May 6th, 2010, 03:44 PM
سلام به هنری ها !!!
اقا سوال دارم ...یه کمکی شاید فرجی بشه تو زندگیمون!!!
به نظر شما تو عکاسی می شه بورس گرفت ...البته با یه رزومه و چند تا تاییده ی خفن! اگه مشه : کدوم کشورها؟
ممنون
سلام
ببين من اسم دانشگاه يا كشور خاصي رو نميدونم تا بهت بدم. فقط بر اساس تجربه ئ خودم زماني كه دنبال دانشگاه واسه خودم بودم خيلي جاها ديدم كه رشته عكاسي رو ارايه ميدادن (هم آمريكا و هم اروپا) حتي من به خيلي از مدرسه/دانشگاه هاي اختصاصي در مورد عكاسي بر خوردم كه هميشه هرسم/حرسم رو در مياوردن (چون من براي رشته خودم(fine arts) خيلي به سختي جا پيدا ميكردم ولي ميديدم كه اينقدر دانشگاه/مدرسه/آكادمي فقط براي عكاسي هست!) مثلا من در هلند خيلي جاها ديدم كه عكاسي ارايه ميدن(من فقط دارم در مورد كميت حرف ميدنم, در مورد كيفيتشون نميدونم)
بورس هم من ديدم كه ميدن (كه مثلما به كيفيت كارات بستگي داره)
ولي كلا به نظر من امكان اسكلارشيپ براي عكاسي اگه بگردي خيلي بالاست.و فقط حدس ميزنم كه اگه در آمريكا سرچ كني شانست بيشتره. پس بگرد!
ssoheil
May 8th, 2010, 03:48 AM
سلام
در مورد موشن گرافیک یا انیمیشن که خود من پذیرش گرفتم خوشحال میشم اگه سوالی باشه که بتونم جواب بدم.
بهروز جان مرسی از پستی که تو "نتایج پذیرش هنر" نوشته بودی من جوابشم دادم منتها نمیدونم قبل اینکه مدیر پاکش کنه خوندی یا نه توش نتایج ریجکتامم نوشته بودم ولی تو قسمت "نتایج ریجکت" هم از قبل نوشته بودم و در مورد رشته انیمیشن هم باز اگه که سوالی هست... امیدوارم بتونم راهنماییی کنم
GODO
May 15th, 2010, 06:11 AM
سلام
ببين من اسم دانشگاه يا كشور خاصي رو نميدونم تا بهت بدم. فقط بر اساس تجربه ئ خودم زماني كه دنبال دانشگاه واسه خودم بودم خيلي جاها ديدم كه رشته عكاسي رو ارايه ميدادن (هم آمريكا و هم اروپا) حتي من به خيلي از مدرسه/دانشگاه هاي اختصاصي در مورد عكاسي بر خوردم كه هميشه هرسم/حرسم رو در مياوردن (چون من براي رشته خودم(fine arts) خيلي به سختي جا پيدا ميكردم ولي ميديدم كه اينقدر دانشگاه/مدرسه/آكادمي فقط براي عكاسي هست!) مثلا من در هلند خيلي جاها ديدم كه عكاسي ارايه ميدن(من فقط دارم در مورد كميت حرف ميدنم, در مورد كيفيتشون نميدونم)
بورس هم من ديدم كه ميدن (كه مثلما به كيفيت كارات بستگي داره)
ولي كلا به نظر من امكان اسكلارشيپ براي عكاسي اگه بگردي خيلي بالاست.و فقط حدس ميزنم كه اگه در آمريكا سرچ كني شانست بيشتره. پس بگرد!
سلام دوست عزیز!
به نظرت میشه با مدرک پیش دانشگاهی بورس گرفت؟ البته با داشتن رزومه ی خوب تو عکاسی ؟
khak
May 16th, 2010, 03:13 PM
سلام دوست عزیز!
به نظرت میشه با مدرک پیش دانشگاهی بورس گرفت؟ البته با داشتن رزومه ی خوب تو عکاسی ؟
سلام گودو جان
از اونجايي كه من براي رشته خودم (مجسمه سازي) با مدرك ديپلم و پيش, پذيرش و بورس گرفتم(البته از آمريكا) (البته از من مدارك دانشگاه رو هم خواستن و من هم بهشون دادم ولي تاثيري در قضيه اسكولارشيپم نداشت.چون من براي مقطع ليسانس اپلاي كردم و مدارك دانشگاه رو بعد از اينكه اسكولارشيپ دادند ازم خواستن)پس دليلي نداره كه شما اگه كارت خوبه نتوني بورس بگيري.چون مسلما اسكولارشيپ و فاند در رشته عكاسي بيشتر از رشته هاي ديگه fine arts هست. به نظر من فاند ميتوني بگيري ولي نه فاندي كه همه مخارجت رو پوشش بده. احتمالا حداكثر فاندي رو كه به شما بدن (اگه كارت خيلي عالي باشه) نيمي يا كمي بيش از نيمي از مخارجت رو تامين ميكنه و باقيش رو خودت بايد بدي.البته اين نظر منه و شايد هم جايي باشه كه فول فاند بهت بده. اما معمولا financial aids در رشته هاي هنر و بخصوص در مقطع ليسانس خيلي خيلي محدود هست و به سختي يافت ميشود. ولي اگه كارات بتونه نظرشون رو جلب كنه اميد زيادي هست كه اسكولارشيپ بگيري.
موفق باشي
GODO
May 16th, 2010, 10:28 PM
سلام خاک عزیز!
اگه می شه من لینک کارام رو برات می ذارم ...تو یه نگاه بنداز.
نظرت رو در مورد اینکه امیدی هست برای نیمچه فاند یا نه ؟
اگه راهنمایی کنی ممنون میشم ؟
ممنونم از تو!
spt
May 16th, 2010, 11:50 PM
سلام دوستان :)
خوشحالم که اینجا دارم مینویسم :) این اولین پست من تو فروم هنره....
برای یکی از دوستام از یه استادی برای رشته ی موسیقی سوال پرسیدم که دانشجوی خوب چیه!!! یعنی به نظر اونا چه چیزای دانشجو موثره در بالا رفتن شانس پذیرش و بورسش.....
اینم جوابش:
For the MA in Composition, the most important criteria for acceptance are
- a good first degree result (2ii Hons or higher, or equivalent)
- a portfolio of compositions
- some experience with contemporary music of some kind
امیدوارم به درد دوستان بخوره...
فقط به نظرتون این 2ii Hons یعنی چی؟
مرسی :)
GODO
May 17th, 2010, 07:34 AM
اگه راهنمایی کنی ممنون میشم ؟
ممنونم از تو!
KHAK عزیز لینک این بالایی دقیق تره !
ممنون...!
Roozbeh
May 18th, 2010, 01:55 AM
دوستان عزیز علاقه مند به هنر،
یکی از سوالات متداول برای همه scholarship در این رشته هاست . که تقریبا جواب را همه میدونن که خیلی کمه هم از نظر تعداد و هم مقدار.
اما یه نکته جالب دیگه هم هست که بد نیست بدونین:
یکی از دوستان من 2 ماه پیش به من گفت که دانشگاه با چونه مقدار بورسشو 2 برابر کرده !
3 روز پیش هم من طی یک ایمل، یکی از پذیرش هامو با 12000$ فاند، خیلی مودبانه رد کردم.
امروز دانشگاه ایمیل زده که اگه فاندتو زیاد کنیم نظرت عوض میشه؟!
نتیجه...ظاهرا این قضیه چونه در مورد بورس امکان پذیره و مقدار اون خیلی هم قطعی نیست!
امیدوارم این موارد یکم از نا امیدی درتون بیاره...:cool:
khak
May 18th, 2010, 02:09 AM
KHAK عزیز لینک این بالایی دقیق تره !
ممنون...!
گودو جان, دلبندم!
ما كه عددي نيسيتم ولي نظرمو با پيام خصوصي برات نوشتم.
قربونت
beheshtezebhi
June 15th, 2010, 01:27 AM
سلام.چقدر خوشحال شدم که اینجا این رو خوندم.من لیسانس معماری دارم.اما می خوام از ابتدا رشته نقاشی یا مجسمه سازی رو شروع کنم.خواهش می کنم منو راهنماییی کنید.و اگه امکان داره لینک رزومه تون رو که برای اسکولارشیپ فرستادید به من بدید که بدونم باید در چه سطحی کار داشته باشم . و اینکه دقیقا با چه شرایطی و از کدوم دانشگاه اسکولارشیپ گرفتید!؟من با این سایت تازه آشنا شدم و خیلی کار با این سایت رو بلد نیستم.بی صبرانه منتظر جوابتونم .ممنون
spt
June 15th, 2010, 10:55 PM
سلام.چقدر خوشحال شدم که اینجا این رو خوندم.من لیسانس معماری دارم.اما می خوام از ابتدا رشته نقاشی یا مجسمه سازی رو شروع کنم.خواهش می کنم منو راهنماییی کنید.و اگه امکان داره لینک رزومه تون رو که برای اسکولارشیپ فرستادید به من بدید که بدونم باید در چه سطحی کار داشته باشم . و اینکه دقیقا با چه شرایطی و از کدوم دانشگاه اسکولارشیپ گرفتید!؟من با این سایت تازه آشنا شدم و خیلی کار با این سایت رو بلد نیستم.بی صبرانه منتظر جوابتونم .ممنون
خیلی خیلی خوش آمدید ما هم خوشحالیم خیلی :)
خب تغییر رشته یکم سخته اما الان یکم زوده بخایم وارد این بحث ها بشیم
به نظر من اول حتما برید و ویکی رو خوب بخونید، در کنارش یه نگاه هایی هم به نتایج پذیرش و فروم های عمومی بندازید ... خیلی چیزا دستتون میاد..
برای گرفتن اسکولارشیپ راه درازی هست، عجله نکنین :)
vida k
June 16th, 2010, 12:35 AM
سلام منم فوق ليسانس تصوير سازي از دانشگاه هنر دارم.براي دكتراي تاريخ هنر كسي اطلاعاتي داره كه كدوم دانشگاه بهتره؟آمربكا پذيرش ميده ؟
معدم هم حول وحوش 18 شده
mehdirah
July 23rd, 2010, 03:32 AM
سلام dear pedro373
من دانشجوی اخراجیه دانشکده فنی انقلابم(کارشناسی نا پیوسته گرافیک)
حالا میخام برای اونور اقدام کنم ینی تصمیم دارم یه سروسامونی به زندگیم بدم
میخام بدونم امریکا برای ادامه تحصیل چیجوریه (ار لحاظ گرفتن پذیرش،اقامت،خرج و مخارج،پیدا کردن کار،...)
ممنون میشم اگه اطلاعاتی داشته باشی راهنماییم کنی)
mehdirah
July 23rd, 2010, 04:23 AM
dear domesday
اون دانشگاه داموس که اصلاً دانشگاه نیست! آکادمیه
تازه چیزی به اسم graphic design نداره
آکادمی هم که مدرک تحصیلی نمیده یعنی بیشتر داستانش تجربیه(مث مجتمع فنی تهران خودمون)
نا اونجاییکه من فهمیدم ایتالیا تو مقطع کارشناسی گرافیک هیچ دانشگاهی نداره ولی دانشگاه پروجا یه رشته داره که معادل فارسیش میشه ((تکنیک تبلیغات)) که نزدیکترین رشتس به گرافیک
همه این اطلاعاتو من از کسی که این رشته رو اونجا گذرونده گرفتم.
حالا میخام بدونم که کسی هست که بیشتر منو راهنمایی کنه!؟(در مورد همین رشته تکنیک تبلیغات و یا همین رشته خودم(گرافیک) که کدوم کشور هست که داشته باشه و بشه اونجا ادامه داد) اگه ممنون بشم!؟!
Roozbeh
July 24th, 2010, 10:59 PM
salam
man fareghotahsile karshenasi arshade tarahi sanati daneshgah honar tehran hastam,
fekr mikonam bish az baghie dar morede in reshte etela darid.
tuie konferanse design education norway maghale dashtam va alanam daram maghale payan namamo minevisam.
mikhastam dar morede phd daneshgahaye USA va Europe begid.
tanha rahesh peyda kardane ostade?
zamine alagham ham system design,innovation design management..
mamnoon
Nouri
سلام. خوشحالم که تصمیم دارید پذیرش بگیید؛
پذیرش phd دیزاین برای جای درست و حسابی بسیار سخته.
1- phd در دیزاین خیلی متداول نیست و MFA یا MSD و ... terminal degree محسوب میشن. یعنی در همه جای دنیا غیر از ایران میشه باهاش هیئت علمی شد.
2- اروپا رو زیاد برای graduate degree توصیه نمیکنم. ولی با این حال معدود دانشگاه هایی در سوئد، هلند و انگلستان به مراتب بهتر از ایتالیا و آلمانه.
3-در آمریکا: U of Michigan, Arizona State Uni, Georgia Tech, Carnegie Melon Uni(some times), Ohio State Uni (some times), U of Texas at Austin< some times
در مورد این چند تا و سایر دانشگاهایی که برنامه مدون phd ندارن برای پذیرش باید با استاد به توافق برسی.
بعضی از اینهایی که اسم بردم علاوه بر مدارک عادی، 3 تا 5 سال سابقه کار حرفه ای هم میخوان. (همه نمیخوان)
4- در رشته ما بر خلاف رشته های مهندسی، برای اینکه بتونید توجه استاد ها رو به خودتون جلب کنید باید کمی از تصورات و روش های اساتید و دوستان در اینجا فاصله بگیرید. دیزاین با فرهنگ تولید و مصرف مرتبته. و ما تو این زمینه سابقه خوب و قابل افتخاری نداریم.
5- در عین حال که اعتماد به نفس و اقتدارتونو در ارتباط با اونا باید حفظ کنید، خیلی در مورد سوابق، مقالات و دانسته هاتون خوشبینانه برخورد نکنید.
6- سعی کنید research interest شما قابل modification باشه. چون برای هر دانشگاه و استادی باید قابل انعطاف باشید.
این راه، راه دراز و پرپیج و خمیه ولی ارزششو داره.
Good Luck!
Roozbeh
July 25th, 2010, 04:23 PM
دوستانی که به فکر گرفتن پذیرش برای پاییز 2011 هستید:
الان وقت شروع کار هاست. اصلا فکر نکنید که خیلی وقت دارید.
چشم به هم بذارید December شده!
اونایی که قراره امسال موفق بشن، کسانی هستند که تو این هفته یه برنامه زمان بندی تا آخر پروسه ویزا تدوین کردن...
:cool:Good Luck
spt
July 26th, 2010, 02:10 AM
دوستانی که به فکر گرفتن پذیرش برای پاییز 2011 هستید:
الان وقت شروع کار هاست. اصلا فکر نکنید که خیلی وقت دارید.
چشم به هم بذارید December شده!
اونایی که قراره امسال موفق بشن، کسانی هستند که تو این هفته یه برنامه زمان بندی تا آخر پروسه ویزا تدوین کردن...
:cool:Good Luck
با تشکر بسیار از آقا روزبه که کاملا درست میگن....
دوستان!! هنرمندان!! بشتابید... همسن الان برید تا ایلتسم ایران رو ترک نکرده ثبت نام کنین.... این حد اقل کاره...
برای اونایی که دنبال رشته میگرن و مدرک دارن: الان دانشگاه های مورد نظرتون رو پیدا کنین و شروع کنین به مکاتبه .....
الان شروع کنین جدی تازه دو ماه دیگه را میوفتین...
من این سایت رو هزار جا گزاشتم!! نمیدونم اینجا هم بود یا نه.... این 3 تا سایت رو اتحادیه اروپا برای سرچ رشته تو اروپا گزاشته..... به راحتی میتونین توش دنبال رشته ی مورد نشرتون بگردید... البته راه های بهتری هم وجود داره و اونم اینه که بر اساس انتخاب کشوذتون تمام دانشگاه های مجاز اون کشور رو از طریق سایت وزارت علوم بگردید و رشتتون رو پیدا کنین...
برای لیسانس www.bachelorsportal.eu
برای ارشد: www.mastersportal.eu که این از همه کامل تره
و برای دکترا: phdportal.eu
بازم میگم اینا برای اروپاس....
تلاش کنین و کار کنین.... الان وقتشه
به امید موفقیت :)
kurosh_app
July 26th, 2010, 02:33 AM
درود من در رشته webmaster یا webdesign یا computer network می خوام اپلای کنم برای یا فوق یا دوک! آیا این ها هم هنره؟ اصلا همچین رشته هایی هست؟ فقط آمریکا میخوام برم
Roozbeh
July 27th, 2010, 12:48 PM
درود من در رشته webmaster یا webdesign یا computer network می خوام اپلای کنم برای یا فوق یا دوک! آیا این ها هم هنره؟ اصلا همچین رشته هایی هست؟ فقط آمریکا میخوام برم
webmaster: بعید میدونم اسم رشته باشه (حد اقل من که ندیدم!)
webdesign: یک رشته interdisciplinary هست که بیش از 50 درصد به هنر مرتبط است.
computer network: به هنر که ربطی نداره. تا اونجایی که من میدونم اسم رشته computer science هست. ممکنه network یه زیر شاخه از این رشته باشه که باید در انجمن کامپیوتر سوال کنید.
Roozbeh
July 27th, 2010, 01:23 PM
برای اینکه بتونیند دانشگاه مورد نظرتون رو به تفکیک رشته، ایالت و شهر در امریکا پیدا کنید؛
از این (http://www.core77.com/design.edu/school_search.asp) سایت استفاده کنید:
Hope it would be helpful :)
majid reza_m
August 4th, 2010, 03:37 PM
منم موافقم و در حرکت اول باید دانشگاه های هنر را شناسائی کنیم و با هم در ارتباط باشیم
پاندورا
August 19th, 2010, 04:27 PM
من چطور مي تونم يك ايميل به يك دانشگاه هنر ارسال كنم و ازشون بخوام كه شرايط و مداركي كه مي خوان براي پذيرش دانشجو چي هست؟
منظورم اينه كه چه ادبياتي بايد داشته باشه؟ و آيا بايد از خودم اطلاعاتي بدم يا خير
ramtin jam
August 23rd, 2010, 09:14 PM
سلام. خواهشا يكي كمكم كنه! من هرچي گشتم تو دانشگاه هاي كانادا براي فوق ليسانس رشته اي مثل گرافيك يا مولتي مديا پيدا نكردم.يعني چي؟! ميشه يكي توضيح بده؟
spt
August 28th, 2010, 05:33 PM
سلام. خواهشا يكي كمكم كنه! من هرچي گشتم تو دانشگاه هاي كانادا براي فوق ليسانس رشته اي مثل گرافيك يا مولتي مديا پيدا نكردم.يعني چي؟! ميشه يكي توضيح بده؟
متاسفانه یکم سخته گشتن دنبال رشته ی مورد نظر...
میشه بگید چطوری گشتین؟ و مثلا توی دانشگاه مک گیل چه رشته هایی رو پیدا کردید؟
ramtin jam
August 28th, 2010, 08:23 PM
راستش مك گيل رو يادم نيست. ولي كلا مثل اينكه براي فوق يه رشته هنر هاي زيبا دارن كه زير مجموعه اون ميشه عكاسي و نقاشي و چاپ و پارچه و ديجيتال مديا. فقط تو دانشگاه مانيتوبا جزو همين رشته هاش گرافيكم بود. اميدوارم اونجا قبول شم. كسي راجع به ديجيتال مديا اطلاعات داره؟
nedaha
August 28th, 2010, 08:41 PM
به هر حال خيلي ممنون از راهنماييتون:)
تا جایی که می دونم برای آهنگسازی باید آهنگ به سبک کلاسیک ساخته باشه. برای مدرسه های هنر فط سن مطرحه . تو فرانسه و آلمان که این جوره. باید زیر 26 سال باشند. فاند رو می شه روش حساب کرد ولی باید پول تا اونجا رفتنش رو داشته باشه که خیلی زیاده. چند بار باید به سفارت آمریکا بره که تو ایران نیست.
Roozbeh
September 4th, 2010, 11:10 AM
من چطور مي تونم يك ايميل به يك دانشگاه هنر ارسال كنم و ازشون بخوام كه شرايط و مداركي كه مي خوان براي پذيرش دانشجو چي هست؟
منظورم اينه كه چه ادبياتي بايد داشته باشه؟ و آيا بايد از خودم اطلاعاتي بدم يا خير
برای فهمیدن شرایط و مدارک, لازم نیست ایمیل بزنید!
این اطلاعات دقیق و دیتیله روی وب سایت دانشگاه ها هست.:confused:
افی
September 5th, 2010, 01:05 AM
سلام
من فارغ التحصیل رشته صنایع دستی هستم و میخوام برای ادامه تحصیل توی رشته گرافیک در مقطع فوق اقدام کنم.اما نمیدونم کجا برای این رشته بهتره و شک دارم که اصلا این رشته رو ادامه بدم بهتره یا چیزی مثل طراحی دکوراسیون داخلی.چون ظاهرا مباحث گرافیک توی دانشگاهای دیگه با ایران متفاوته.
البته من باید جایی رو انتخاب کنم که با کمترین هزینه ادامه تحصیل بدم.
رزومه خاصی ندارم و لی تجربه ام خوبه.
ممنون میشم که توی انتخاب دانشگاهی مناسب برای من کمکم کنید و این که بهم بگید شرایط بورس شدن چیه و کجاها میشه بورس شد.
متشکرم
vafa.andalibi
September 5th, 2010, 01:37 PM
سلام به همه دوستای خوب ...
بچه ها من یه سوال بنیادی دارم
ببینید من دانشجوی سال آخر لیسانس مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت هستم ...
کلاً موسیقی از بچگی کار میکردم. از 7 سالگی ساز میزدم . الانم دارم پیانو کلاسیک خودم کار میکنم .
حالا سوال من اینه که امکان داره یه دانشگاهی به من واسه فوق لیسانس موسیقی پذیرش بده ؟
یا عمراً نمیشه ؟
اگه با امتحان ورودی هم باشه ، در خودم میبینم که قبول شم امتحان ورودیشو ...
لطفاً راهنمایی کنید .
مرسی
Roozbeh
September 8th, 2010, 12:25 PM
سلام به همه دوستای خوب ...
بچه ها من یه سوال بنیادی دارم
ببینید من دانشجوی سال آخر لیسانس مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت هستم ...
کلاً موسیقی از بچگی کار میکردم. از 7 سالگی ساز میزدم . الانم دارم پیانو کلاسیک خودم کار میکنم .
حالا سوال من اینه که امکان داره یه دانشگاهی به من واسه فوق لیسانس موسیقی پذیرش بده ؟
یا عمراً نمیشه ؟
اگه با امتحان ورودی هم باشه ، در خودم میبینم که قبول شم امتحان ورودیشو ...
لطفاً راهنمایی کنید .
مرسی
سلام به شما
بله. شدنیه.
برای اینکه خیالت راحت بشه؛ اینجا سر کلاس MSD-Design در حدود ۳۰٪ از دانشجو های پذیزفته شده رشته هاشون کاملا بی ارتباط با هنر و طراحی هست.
به خصوص در مورد موسیقی این قضیه محتمل تر به نظر میرسه.
توجه داشته باش که این موضوع ۱۰۰٪ قطعی نیست و به استراتژی دانشگاه و رشته هم بستگی داره. بعضی از دانشگاها اصلا ترجیح میدن Variety of background داشته باشن و بعضی ها هم برعکس.
shahin- design
September 21st, 2010, 12:15 PM
سلام به همه دوستان مخصوصا آقا روزبه, استاده راینو عزیز .
من زمستون لیسانسه صنایع دستی دانشگاه هنر رو میگیرم. معدل کلم شاید به 14 هم نرسه و کلا لیسانس خوبی رو نگذروندم !!! دو راه انتخاب کردم , که امیدوارم راهنماییم کنید :
1- با توجه به علاقه ام به معماری از لیسانس شروع کنم در آلمان یا اتریش یا ایتالیا (با اینکه میدونم لیسانساشون به زبان خودشونه)
2- یک کورس یک ساله دیزاین در domus or IED ایتالیا (البته خیلی گرونن) بگذرونم و بعد برای فوق product service system design پلی میلان اپلای کنم.
اگر شما پیشنهاد سومی هم دارید خوشحال میشم بگید. چون من تقریبا هنگ کردم. کشورهای انگلیسی زبان که خیلی گرونن و اروپا هم زبان میخوان.
باز هم ممنون از راهنماییتون.
GODO
September 21st, 2010, 03:03 PM
من زمستون لیسانسه صنایع دستی دانشگاه هنر رو میگیرم. معدل کلم شاید به 14 هم نرسه و کلا لیسانس خوبی رو نگذروندم !!! دو راه انتخاب کردم , که امیدوارم راهنماییم کنید :
1- با توجه به علاقه ام به معماری از لیسانس شروع کنم در آلمان یا اتریش یا ایتالیا (با اینکه میدونم لیسانساشون به زبان خودشونه)
2- یک کورس یک ساله دیزاین در domus or IED ایتالیا (البته خیلی گرونن) بگذرونم و بعد برای فوق product service system design پلی میلان اپلای کنم.
اگر شما پیشنهاد سومی هم دارید خوشحال میشم بگید. چون من تقریبا هنگ کردم. کشورهای انگلیسی زبان که خیلی گرونن و اروپا هم زبان میخوان.
سلام دوست عزيز !
در مورد راه حل اولتون من يه سوال دارم :
در مورد كشورهايي مثل آلمان و اتريش و يا ايتاليا مگه مدرك زبان براي گرفتن پذيرش و ويزا لازم نيست ؟ يعني شما مي گيد تو ايران مثلا زبان آلماني بخونيد ؟ بعد بريد آلمان ؟
قصد فضولي نداشتم ...چون خود من هم همچين قصد هايي دارم ...مي خواستم ببينم شما كه حالا اين طوري گفتيد ، قضيه چه جوريه !
مرسي
spt
September 21st, 2010, 09:44 PM
چطوری هم اسم؟
ببین راجع به زبان موضع خود رو مشخص کن...
به نظر من که ارزش نداره بری یه دوره ی گرون رو بگزرونی و اگه فروم ها رو خونده باشی متوجه میشی که خیلی هم ربطی به معدل نداره پذیرشت و در ضمن میتونی با معدل 14 هم قبول شی....
به نظر من میتونی برای فوق هم اقدام کنی....
shahin- design
September 21st, 2010, 11:58 PM
گودو جان برای پذیرش لیسانس آلمان و ایتالیا حتما باید مدرک زبان داشته باشی که برای آلمان می تونه A1 هم باشه. برای اتریش رو مطمئن نیستم.
ولی آره میخوام مثلا یه دوره آلمانی بخونم پذیرش و ویزا رو ok کنم بعد یه دوره 6 ماهه هم تو آلمان و برا پاییز 2011 برم سر کلاس.
spt جان هم اسم ! من با توجه به کشور می خام زبان رو مشخص کنم . به نظر شما آلمان بیشتر ارزش داره یا ایتالیا ؟ یعنی برای حال و آینده.
و برا فوق من همون مثلا poli milan می تونم اقدام کنم؟
spt
September 22nd, 2010, 12:43 AM
گودو جان برای پذیرش لیسانس آلمان و ایتالیا حتما باید مدرک زبان داشته باشی که برای آلمان می تونه A1 هم باشه. برای اتریش رو مطمئن نیستم.
ولی آره میخوام مثلا یه دوره آلمانی بخونم پذیرش و ویزا رو ok کنم بعد یه دوره 6 ماهه هم تو آلمان و برا پاییز 2011 برم سر کلاس.
spt جان هم اسم ! من با توجه به کشور می خام زبان رو مشخص کنم . به نظر شما آلمان بیشتر ارزش داره یا ایتالیا ؟ یعنی برای حال و آینده.
و برا فوق من همون مثلا poli milan می تونم اقدام کنم؟
ببین کلا اول انگلیسی مهمه...
با زبان انگلیسی میتونی هم آلمان بری هم اتریش و هم ایتالیا و خب بقیه ی دنیا...!!!!
الان دیگه زبان انگلیسی زبان علمی تمام دنیاست و حتی در کنفرانس های معتبر هم همه چیز به زبان انگلیسی هست...
. اینم بهت بگم که دانشگاه پلیتکنیک میلان بیشتر رشته های مسترش رو به زبان انگلیسی ارائه میده... اگه میخای ایتالیایی بخونی بری پلیتکنیک تورین خیلی بهتره...
اما با تمام اونچه که گفتم اگه برای آلمان یا ایتالیا زبان خود اون کشور رو بلد باشی شانست بیشتره تا انگلیسی... مخصوصا آلمان .... و اگه بخای لیسانس بری که دیگه اکثر رشته ها به زبان اصلی ارائه میشه....
(اگه میخای برای لیسانس بری نباید مشمول خدمت باشی هااااااااااااااااااااااا)
حالا با تمام انچه ذکر شد :) به نظر من آلمان بهتره.... ایتالیا دهات اروپا و خیلی کشور بی نظم و پر مشکلیه.... و اگه بخای بمونی هم خیلی برات سخته...
موفق باشی :)
soheyl-b
September 25th, 2010, 02:07 PM
سلام خدمت همه ی دوستان هنرمند عزیز.
من دانشجوی کارشناسی پیوسته گرافیک هستم...دیپلم گرافیک هم با معدل 18:50 گرفتم. 2 ترم تا فارق التحصیلی من مونده...و پایان خدمت هم دارم.
شدیدا" بعد از گرفتن مدرکم قصد ادامه تحصیل رو با رشته های(به ترتیب الویت) 1- مجسمه سازی 2- عکاسی 3- انیمیشن و... خارج از ایران مخصوصا" امریکا و هلند دارم...
کم و بیش نمونه کار تو زمینه های ذکر شده و مقامهایی از مسابقات مجسمه سازی دارم ...
از اونجایی که سطح تدریس و هزینه دانشگاه و گرفتن کار برام اهمیت داره از دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنن که کجا میتونه بهتر باشه و برای پذیرش چطور باید شروع کنم...
ازتون ممنونم.
یه سری نمونه کارهامو میتونید تو این آدرس مشاهده کنید :
http://www.negarkhaneh.ir/profile.aspx?profile=soheyll
spt
September 25th, 2010, 02:28 PM
من دانشجوی کارشناسی پیوسته گرافیک هستم...دیپلم گرافیک هم با معدل 18:50 گرفتم. 2 ترم تا فارق التحصیلی من مونده...و پایان خدمت هم دارم.
شدیدا" بعد از گرفتن مدرکم قصد ادامه تحصیل رو با رشته های(به ترتیب الویت) 1- مجسمه سازی 2- عکاسی 3- انیمیشن و... خارج از ایران مخصوصا" امریکا و هلند دارم...
کم و بیش نمونه کار تو زمینه های ذکر شده و مقامهایی از مسابقات مجسمه سازی دارم ...
از اونجایی که سطح تدریس و هزینه دانشگاه و گرفتن کار برام اهمیت داره از دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنن که کجا میتونه بهتر باشه و برای پذیرش چطور باید شروع کنم...
ازتون ممنونم.
متاسفانه اکثر دوستان هنرمنده ما میان همون اول همین سوال رو میکنن....
ببین آقا سهیل تقریبا روزی این سوال 10 بار پرسیده میشه...
شما اول باید بری ویکی رو بخونی با اصول اپلای کردن آشنا بشی، بعدش بیای همین فروم ها رو کامل بخونی ببینی اوضاع چطوریه یعدش خودت باید دنبال دانشگاه و رشته و اینا بگردی بعدش اگه جایی مشکلی برات پیش اومد بیای تو این فروم ها بپرسی...
اگه دقت کنی بهت گفتم از کجا هم شروع کنی...
در ضمن به نظر من برای ارشد آمریکا رو بیخیال شو و به اروپا بچسب... برای ارشد بورس گرفتن خیلی سخت تره تا برای دکترا... که این قضیه شامل هلند هم میشه...
برای اینکه بیشتر متوجه بشی علاوه بر اونایی که گفتم تحصیل در هلند رو هم فرومش رو بخون...
به همه ی کاربرای جدید میگم لطفا قبل از سوال کردن یکم مطالعه کنید...
Roozbeh
September 26th, 2010, 12:33 AM
ازتون ممنونم.
سلام
من کاراتونو دیدم . خیلی عالی بود فقط با توجه به اینکه رشتتون گرافیکه باید به صورت حرفه ای برای اپلای یه پورتفولیوی خوب بسازید.
و بعد هم مراحلی که spt گفت رو دنبال کن
newage_ir
October 13th, 2010, 06:26 AM
درود بر همگی
دوستان، من لیسانس مهندسی شیمی دارم اما بصورت غیر دانشگاهی و زیر نظر استاد نقاشی کار کردم و از نظر سطح تکنیک وضعیتم خوبه ( هم مینیاتور کار می کنم هم کلاسیک و مدرن) بعد از چند سال کلنجار با خودم بالاخره تصمیم گرفتم از کشور خارج بشم. دو راه دارم:
1- با توجه به رشته تحصیلی ام و سابقه کارم برای اقامت دایم کبک کانادا اقدام کنم.
2 - برای پذیرش یه دانشگاه اقدام کنم که بجز نقاشی زمینه دیگه ای نمی خوام پذیرش بگیرم.
+ اگر برای دانشگاه اقدام کنم آیا باید از لیسانس شروع کنم یا با توجه به کارهام میشه برای فوق لیسانس هم اقدام کرد؟
spt
October 13th, 2010, 02:32 PM
درود بر همگی
دوستان، من لیسانس مهندسی شیمی دارم اما بصورت غیر دانشگاهی و زیر نظر استاد نقاشی کار کردم و از نظر سطح تکنیک وضعیتم خوبه ( هم مینیاتور کار می کنم هم کلاسیک و مدرن) بعد از چند سال کلنجار با خودم بالاخره تصمیم گرفتم از کشور خارج بشم. دو راه دارم:
1- با توجه به رشته تحصیلی ام و سابقه کارم برای اقامت دایم کبک کانادا اقدام کنم.
2 - برای پذیرش یه دانشگاه اقدام کنم که بجز نقاشی زمینه دیگه ای نمی خوام پذیرش بگیرم.
+ اگر برای دانشگاه اقدام کنم آیا باید از لیسانس شروع کنم یا با توجه به کارهام میشه برای فوق لیسانس هم اقدام کرد؟
متاسفانه ما اینجا دوستان هنرمند نداریم که مورد های مشابه شما رو تجربه کرده باشن و بهتون جواب قطعی بدن....
ایشالا که شما پذیرش گرفتین میاین اینجا و به بقیه هم وطن هاتون از طریق همین سایت کمک میکنین...
اگه راجع به بقیه رشته ها بود بهتون میگفتم نمیشه برای ارشد پذیرش گرفت... اگه همین فروم رو از اول هم بخونین هم خیلی کمکتون میکنه...
من پیشنهاد میکنم یه ایمیل به یکی از دانشگاه هایی که نقاشی ارائه میده و مورد نظر شما هست برای ارشد بزنید و بپرسید ازشون، و اگه چیزی متوجه شدید همین جا اطلاع رسانی کنین که بقیه بچه ها هم متوجه بشن.... آیندگان هم استفاده کنن...
ایشالا موفق باشید و امیدوارم بیه دوستان بهتر جواب بدن :)
روز خوش :)
azim13
October 27th, 2010, 08:46 PM
سلام به هنردوستان عزیز
من می خواستم واسه دانشگاه هنر وین اتریش اقدام کنم. اما هیچ اطلاعی از امتحان ورودیش ندارم. می دونم که در طول 3 روز امتحان می گیرن. اطلاعات خاصی رو توقع ندارن اما می خوان که متقاضیان در مورد آثارشون توضیح بدن. و شاید هم یه چیز هایی رو براشون بکشن یا خلاقیت هایی رو نمایش بدن.
سوال اصلی من نیت اون هاست. آیا می خوان اشتعداد های خاص رو جدا کنن یا فقط می خوان از ورود اون هایی که اصلا حس و خلاقیت هنری ندارند جلوگیری کنن ؟ خیلی خوشحال می شم از شما اطلاعات بگیرم مخصوصا اگه کسی خودش تجربه ی امتحان ورودی رو داشته باشه.
(در این مورد با دانشگاه مکاتبه کردم اما از دادن اطلاعات دقیق خودداری کردن.)
sameera
October 28th, 2010, 10:59 AM
سلام
من مدرک کازشناسی صنایع دستی از سوره تهران رو دارم معدلم هم 17
پایان نامه ام هم ترجمه کتاب بوده درم مورد فرم دهی شیشه های تخت
آیلتس 6.5 آکادمیک داشتم ولی اکسپایر شده .در زمینه مواد مختلف نمونه کار دارم چند مورد نوشته (داستان )دارم .قصدم ادامه تحصیل در رشته طراحی صحنه در فنلاند هست .ولی در اصل قصدم وارد شدن به دانشگاه هست . حالا نمی دونم آیا شانس گرفتن پذیرش دارم یا نه و آیا میتونم همچین تغییر رشته ای بدم یا نه ؟
jabiz
October 30th, 2010, 11:30 PM
برنامه زمان بندي رو چطور تنظيم كنم كه به موقع برسم ؟ مگه تا دسامبر بايد همه چي آماده باشه؟
spt
October 31st, 2010, 10:03 PM
سلام به هنردوستان عزیز
من می خواستم واسه دانشگاه هنر وین اتریش اقدام کنم. اما هیچ اطلاعی از امتحان ورودیش ندارم. می دونم که در طول 3 روز امتحان می گیرن. اطلاعات خاصی رو توقع ندارن اما می خوان که متقاضیان در مورد آثارشون توضیح بدن. و شاید هم یه چیز هایی رو براشون بکشن یا خلاقیت هایی رو نمایش بدن.
سوال اصلی من نیت اون هاست. آیا می خوان اشتعداد های خاص رو جدا کنن یا فقط می خوان از ورود اون هایی که اصلا حس و خلاقیت هنری ندارند جلوگیری کنن ؟ خیلی خوشحال می شم از شما اطلاعات بگیرم مخصوصا اگه کسی خودش تجربه ی امتحان ورودی رو داشته باشه.
(در این مورد با دانشگاه مکاتبه کردم اما از دادن اطلاعات دقیق خودداری کردن.)
سلام عظیم جان چطوری؟
آقا خیلی خوش اومدی به اپلای ابرود!!! میگفتی یه گاوی گوسفندی چیزی.... تو عکس هم قشنگ تر شدی ها.....
ببین معمولا استادا دنبال دو چیز هستن (تا اونجا که من میدونم) و این رو من توی مصاحبه و اینا دیدم نه توی امتحان.... شاید امتحان کمی متفاوت باشه!!
یکی اینه که موتیویشن ات بالا باشه و بدونن خیلی دوست داری بری اون درس رو بخونی (درس هم مهم تره از دانشگاه) و قبول بشی... و اون یکی هم اینه که هارد ورکینگ باشی!! سخت کوش و زحمت کش، باید نشون بدی که زیاد تلاش میکنی...
اما در زمینه ی هنری (که اصلا رشته رو هم نگفتی) و برای امتحان ورودی نمیدونم والا....
مطمئنا دید شما هم خیلی خیلی مهمه....
موفق باشی :)
spt
October 31st, 2010, 10:06 PM
سلام
من مدرک کازشناسی صنایع دستی از سوره تهران رو دارم معدلم هم 17
پایان نامه ام هم ترجمه کتاب بوده درم مورد فرم دهی شیشه های تخت
آیلتس 6.5 آکادمیک داشتم ولی اکسپایر شده .در زمینه مواد مختلف نمونه کار دارم چند مورد نوشته (داستان )دارم .قصدم ادامه تحصیل در رشته طراحی صحنه در فنلاند هست .ولی در اصل قصدم وارد شدن به دانشگاه هست . حالا نمی دونم آیا شانس گرفتن پذیرش دارم یا نه و آیا میتونم همچین تغییر رشته ای بدم یا نه ؟
سلام
اول شما باید ببینید که این رشته توی فنلاند ارائه میشه یا نه (فک کنم ارشد هم میخاید) . اون موقع باید نیاز های اپلای رو ببینید که چی نوشته دانشگاه ، معمولا رشته ی لیسانس رو مینویسن....
و اگه نه واحد های که باید پاس کرده باشید رو مینویسن....
موفق باشید :)
yeganeh24
November 2nd, 2010, 02:46 PM
سلام
من لیسانس صنایع دستی از دانشگاه هنر اصفهان دارم. پارسال واسه آمریکا اپلای کردم تو دانشگاهایی که gre نمیخواستن و البته گرون بودن. ۲ سال علافم اینجا .حالا میخوام گزینه های ارزون و البته رنک تو ۵۰۰ رو تو هرجایه دنیا که انگلیسی باشه و ارزون امتحان کنم. فقط واسه شرایط اپلای و زندگی کمک میخوام
Roozbeh
November 3rd, 2010, 03:49 AM
سلام
من لیسانس صنایع دستی از دانشگاه هنر اصفهان دارم. پارسال واسه آمریکا اپلای کردم تو دانشگاهایی که gre نمیخواستن و البته گرون بودن. ۲ سال علافم اینجا .حالا میخوام گزینه های ارزون و البته رنک تو ۵۰۰ رو تو هرجایه دنیا که انگلیسی باشه و ارزون امتحان کنم. فقط واسه شرایط اپلای و زندگی کمک میخوام
یعنی الان بعد از ۲ سال تحصیل در امریکا میخوای ترک تحصیل کنی؟ و دوباه دنبال دانشگاه بگردی؟
در حال حاضر کجا هستی و چقدر شهریه میدی؟
Ray
November 24th, 2010, 05:05 PM
من لیسانس طراحی صنعتی از دانشگاه تهران بودم و در داموس آکادمی میلان فوق معماری داخلی گذروندم
و اصلا با نظر شما موافق نیستم که دانشگاه های خودمون بالاترن (حداقل در تجربه من)
بین پلی تکنیک و داموس تفاوت خیلی زیادی هست به جهت متد و بستگی داره دنبال چی باشیم
پلی تکنیک همونطور که میشه از اسمش حدس زد خیلی فنی تره با تاکید زیاد روی تئوری .. و داموس هنری هست و تمرکزش بیشتر روی کار عملی و ورک شاپ
باید ببینید هدف شما کدومه ..
و البته که خوندن طراحی محصول و معماری داخلی و مد رو در میلان بهتر میدونم از پاریس
به نظرم برای دیزاین هم به صورت کلی نمیشه گفت کجا بهتره ، رشته به رشته فرق می کنه و صد البته به ذائقه و سبک مورد پسند شخص هم خیلی بستگی داره ماجرا (اگر اعتبار ِ علمی مدرک رو نخوایم در نظر بگیریم که خوب در رشته های هنر فکر می کنم زیاد مطرح نباشه در قیاس با ارزش عملی دوره)
متاسفانه ایتالیا علی رغم اینکه همیشه طراحان بزرگی داشته در زمینه آموزش طراحی خیلی قوی نیست!
بهترین جا هاش Milan Poly و Domus هست و بد ترین florance!
با توجه به مشاهدات من در چند سال گذشته داشگاه های خودمون از اینا بالاترن!
از فرانسه کمتر میدونم ولی جز stratt که ظاهرا به فرانسوی درس میده چیز قابل توجهی ندیدم.
بر خلاف گفته شما بهترین جا برای ادامه تحصیل در design به ترتیب امریکا ، انگلستان، سوئد و... هست
Ray
November 24th, 2010, 05:41 PM
سلام
به نظر من شما اگر واقعا معماری دوست داری و شرایط زمانی و .. رو داری که لیسانس بخونی حتما اینکارو بکن قبل از اینکه دیر شه
و در مورد آیتم ۲ هم فکر می کنم اگر می خوای فوق product service system design پلی تکنیک میلان بخونی که اصلا لزومی نداره به گذروندن اون دوره ء ۱ ساله در domus یا IED چون هم فازشون کاملا فرق داره با برنامه بعدیت هم پول زیادی باید بدی بابت چیزی که تصمیم نداری دنبالش کنی !!
من لیسانس طراحی صنعتی بودم و در داموس فوق معماری داخلی گذروندم
برای شخص من انتخاب خوبی بود و ارزشش رو داشت چون کارم همین بوده قبلا و این در همون راستا به ادامه کارم کمک می کنه ، اما شما .. هدفت چیز دیگه ای هست
موفق باشی
Golnar
December 18th, 2010, 09:09 PM
همانا مژده به هنرمندان AA
http://ih.constantcontact.com/fs019/1101920704599/img/2.jpg?a=1104084897252
زمان اپلای برای بورس 2ساله همیلتون شروع شده:
http://myemail.constantcontact.com/Hamiltonian-Artists-Fellowship-Application-Process-Now-Open-for-2011.html?soid=1101920704599&aid=tw9Y7-6Es4M
http://www.hamiltonianartists.org/apply.php
بشتابید که ددلاین 28فوریه است.
kaka-23
December 27th, 2010, 05:36 PM
سلام
من نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم
من سال سوم دبیرستان رشته ریاضی هستم
از بچگی دوست داشتم بازی ساز بشم
همه میدونین که رشته Game Desing تو ایرن وجود نداره
میخواستم بدونم کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه که چجوری وارد این رشته بشم
تو ایران چه رشته ای رو بخونم تا بتونم بورسیه یا پذیرش از دانشگاه های معتبر کسب کنم
خواهش می کنم راهنماییم کنید
دارم دیونه میشم
هیچ مرجعی وجود نداره که کمک کنه!!!
از لحاظ مالی هم زیاد تامین نیستم
Roozbeh
January 1st, 2011, 11:26 PM
برای اینکه اطلاعات اولیه از دانشگاه هایی که این رشته رو دارن به دست بیارید به این سایت (http://www.animationarena.com/video-game-design-school.html) یه سری بزنید. در این صفحه (http://www.animationarena.com/video-game-design-school.html) میتونید بروشور رایگان تمام دانشگاه ها رو هم سفارش بدید.
اما اگه قصد دارید از ایران شروع کنید متاسفانه راه معقولی وجود نداره. نزدیک ترین رشته که بعدش بتونید از اون طریق وارد game design بشید رشته گرافیک دیزاینه.
یک رشته دیگه هم که باز در ایران وجود نداره ولی با game design بسیار ارتباط نزدیکی داره رشته interaction design هست. در واقع این رشته کلی تر از game design هست و زمینه کار وسیع تری داره و شاید بشه game رو زیر مجموعه ای از اون دونست. برای تحصیل در interaction design انتخاب های بیشتر و سطح بالاتری خواهید داشت.
morvaridi
January 4th, 2011, 11:00 AM
سلام بچه ها
من 17 سالمه امسال دیپلم ریاضی می گیرم. می خوام برای کانادا اپلی کنم. توی یک رشته هنری .industrial design /game design/animation
اگه ممکنه کمکم کنید. در مورد دانشگاه و اینا
این هم نمونه کارام: www.mehrdadm.blogfa.com
Roozbeh
January 4th, 2011, 08:18 PM
کاراتونو دیدم. بسیار عالی بود. با اینها اگر یک پورتفولیو خوب درست کنید پذیرشتون صد درصد خواهد بود. توصیه میکنم علاوه بر پذیرش درخواست بورس هم بکنید و باز توصیه میکنم علاوه بر کانادا برای امریکا هم اقدام کنید چون منابع مالی اینجا قوی تره.
این چند تا از دانشگاه های کاناداست ولی اگر بیشتر جستجو کنید موارد بیشتری رو پیدا میکنید:
University of Alberta (Graduate)
Edmonton, AB
University of Montreal
Montreal, PQ
Carleton University
Ottawa, ON
Humber Institute of Technology and Advanced Learning
Toronto, ON
International Academy of Design & Technology - Toronto (Graduate)
Toronto, ON
Ontario College of Art & Design
Toronto, ON
Emily Carr Institute of Art and Design (ECIAD)
Vancouver , BC
Pacific Design Academy
Victoria, BC
mana
January 6th, 2011, 09:14 PM
سلام من داخل یک سایت عضوم که جدیدترین اطلاعات واسه اپلای نمایشگشهش و... از دانشگاهای آمریکا رو برام e-mailمیزنه توی گوگل بزنین art and education و تو سایت ثبت نام کنید سایت خوبیه اطلاعات ارسالی هم وا همه مقاطع هست. گفتم شاککد به دردتون بخوره.
rose liped
January 9th, 2011, 11:22 AM
http://myemail.constantcontact.com/Hamiltonian-Artists-Fellowship-Application-Process-Now-Open-for-2011.html?soid=1101920704599&aid=tw9Y7-6Es4M
این فقط برای مستر هست؟ برای لیسانس نمیشه مدارک فرستاد؟؟؟؟
masoumeh1369
January 10th, 2011, 01:59 AM
سلام بعد اینکه می خواستم ببینم من از کشاورزیه دانشگاه تهران می تونم امیدی به گرفتن پذیرش از دانشگاهای کانادا برا عکاسی داشته باشم؟
و اگه میشه باید چه کارایی انجام بدم؟
مرسی
(ببخشید که من بی ربط به صحبتای شما کامنت گذاشتم-آخه اینجا بچه های عکاسی کمن یا اصلا میشه گفت نیستن:دی)
axu
January 10th, 2011, 02:28 AM
سلام بچه ها بالاخره یه جا شد دور هم جمع بشیم من واسه دکترای تاریخ هنر ترجیحا آمریکا می خوام اقدام کنم رزومه خوبی ام دارم کسی میدونه gre الزامیه یا نه و سر این که مدوم امتحانو بدم موندم ielts - ibt یا pbt لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه .
Roozbeh
January 10th, 2011, 04:35 AM
برای دکترا رشته تاریخ هنر میتونم امیدوار به گرفتن بورس باشم یا نه ،لیسانس عکاسی و فوق پژوهش هنر هستم مقاله و سابقه تدریس هم دارم الانم مشغول خوندن زبانم ولی هنوز برای امتحان آماده نیستم میشه راهنماییم کنید آیا برای بورس خیلی فرق داره که مدرک زبانم آیلتس یا نافل pb-Tibt باشه , greالزامیه ؟ ممنون
امیدوار که حتما باشید! احتمال فاند حدود ۵۰ درصده و به رزومه شما، دانشگاهی که انتخاب میکنید و از همه مهمتر سطح زبان شما بستگی داره. Ielts or Toefl معمولا فرقی نمیکنه ولی بهتره مورد به مورد از دانشگاه های مورد نطرتون سوال کنید. (من هر دوشو داشتم و فرستادم) ولی اونچه از همه چیز مهمتره اینه که برای این رشته باید سطح زبانتون بسیار بالا باشه. تجربه من اینو میگه که با آیلتس کمتر از ۷ یا تافل کمتر از ۱۰۰ یا pbt کمتر از ۶۰۰ برای این هدفی که دارید به مشکل جدی برخورد خواهید کرد (حتی اگر بهتون پذیرش بدن).
Greatone
January 12th, 2011, 03:52 PM
کسی تونسته تو رشته سینما از امریکا فاند کامل بگیره؟
gonzo
January 13th, 2011, 05:33 PM
سلام ...
اقا من چند جا سوالمو پرسیدم کسی جواب نداد ...
این فروم خیلی نا مهربونه ....
اقا من میخوام برای تحصیل نوازندگی حرفه ای به کنسرواتوار های موسیقی برم ... ضمنا هدفم تحصیل در نوازندگی ساز درامز و سبک موسیقایی مدرن هستش..
تو قست ویکی چندتا کنسرواتوار معرفی کرده و گفته اگه میخواید سبک های پاپ و یا جز و مدرن کار کنید به کنسرواتوار های امریکا فکر کنید ...
و تو ویکی از امریکا فقط کالج موسیقی برکلی رو نام برده ....
حالا چند تا سوال:
1. این کنسرواتوار کالج موسیقی برکلی به درد شرایط من میخوره؟
2. تو نت چیزی به فارسی در مورد این کالج پیدا نکردم ... میشه یکم اطلاعات در موردش بدید (نحوه پذیرش .. شهریه ... سطح کیفی در زمینه مورد علاقه من که بالا گفتم)
3. به جز این کنسرواتوار چه کنسرواتوار هایی هستن که در زمینه نوازندگی ساز خوب باشن و در ضمن سمت و سوی کارشون رو به سبکهای مدرن باشه؟ (چون تو ویکی نوشته بود اگه به دنبال سبک های کلاسیک هستین برید سمت کنسرواتوار های اروپا)
Mitterrand
January 13th, 2011, 07:18 PM
دوستان هنرمند!
من پدرم تو کار فرشه و خودشم هم یه زمانی رفته از این مدارک فنی و حرفه ای و ... گرفته ؛می خواستم بدونم این 2 امتیاز مربوط به Arts and crafts(که جزء رشته های دیمند کبک هست ) + چهار امتیاز مربوط به سابقه کار رو ، می تونم با یه مدرک فنی حرفه ای قالیبافی و شش ماهه بیمه تامین اجتماعی کارخونه پدرم بگیرم یا نه؟
Roozbeh
January 13th, 2011, 08:20 PM
دوستان هنرمند!
من پدرم تو کار فرشه و خودشم هم یه زمانی رفته از این مدارک فنی و حرفه ای و ... گرفته ؛می خواستم بدونم این 2 امتیاز مربوط به Arts and crafts(که جزء رشته های دیمند کبک هست ) + چهار امتیاز مربوط به سابقه کار رو ، می تونم با یه مدرک فنی حرفه ای قالیبافی و شش ماهه بیمه تامین اجتماعی کارخونه پدرم بگیرم یا نه؟
این سوال رو باید در انجمن کانادا - کبک بپرسید. فکر نمیکنم اینجا کسی جوابشو بدونه.
sima14
January 15th, 2011, 10:05 PM
سلام دوستان هنرمندم .اگه قابل بدونين من هم اومدم به جمعتون.
من سيما 22 ساله و كارشناسي ارتباط تصويري با معدل18 هستم. و مي خواستم كمكم كنيد و يه دانشگاه خوب با توجه به دادن فاند به من معرفي كنيد ممنون ميشم. منتظرم دوستان
banoo
January 26th, 2011, 02:30 PM
سلام
من تازه با این سایت آشنا شدم و این هم اولین پسته منه ، خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین
من 26 سالمه و کاردانی گرافیک خوندم ، اما عکاسم و میخام ادامه تحصیلم هم تو رشته عکاسی باشه
من و همسرم هر دو میخایم برای ادامه تحصیل ترجیحا در کانادا اقدام کنیم و ایشون هم میخان عکاسی بخونن ، ایشون هم سالهاست عکاسی میکنن و لی تحصیلات مرتبط ندارن
میشه راهنمایی کنین و بگین و باید برای شروع چه کار کنیم؟
اصلا با این سن و این سابقه تحصیلات شانسی داریم ؟
Mitterrand
January 28th, 2011, 11:31 AM
شما اول باید مشخص کنید فقط برای ادامه تحصیل می خواید برید یا می خواین برین برای همیشه اونجا بمونین (مهاجرت).یا اینکه برای استان کبک می خواین اقدام کنین یا ویزای فدرال کانادا می خواین . در هر دو صورت پیشنهاد می کنم اول ویکی(مثلا این صفحه=http://www.applyabroad.org/wiki/index.php/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA_%D8%A8%D9%87_ %DA%A9%D8%A8%DA%A9 )رو مطالعه کنین.خیلی از سوالا پاسخ داده شده.(در ضمن آدما همیشه برای هر کاری شانس دارن!)
f_aliabadi
January 28th, 2011, 01:18 PM
سلام
من لیسانس صنایع دستی( با گرایش سفال و سرامیک) با معدل 18/37 دارم و ممتاز شدم.
االان بیشتر طراحی مبلمان انجام می دهم. بیشتر دوست دارم خارج ار ایران کار کنم. تحصیل ام اگه شد که عالی میشه.
لطفا نظر بدید که چکار کنم و از کجا شروع کنم. ممنون
esmaeeljam
February 13th, 2011, 04:07 PM
سلام،
برای نیازهای اپلای یکیش اینه : an artist statement . منظورشونو متوجه نشدم ؛ یعنی چی باید بنویسم؟
کسی می تونه کمک کنه؟
piper
February 13th, 2011, 04:34 PM
سلام،
برای نیازهای اپلای یکیش اینه : an artist statement . منظورشونو متوجه نشدم ؛ یعنی چی باید بنویسم؟
کسی می تونه کمک کنه؟
ميشه گفت Artist Statement زير مجموعه اي از SOP هست با اين تفاوتها كه برخلاف SOP تمركز نوشته چندان روي گذشته ي تحصيليِ صرف نيست . خيلي مختصر بايد از تمام تجربيات هنريتون حرف بزنيد( چه تحصيلي، چه شغلي،چه تجربه هاي جسته گريخته ي غير رسمي) . معمولا از 500 كلمه نبايد بيشتر باشه و بيشتر از هر جيزي بايد ديد هنرمندانه و خلاقانه ي نويسنده رو راجع به خودش و محيط اطرافش بيان كنه.
farahzad
February 15th, 2011, 03:43 AM
سلام دوستان من دیپلم برنامه نویسی دارم معدلمم 15 شده و میخام رشته Advanced graphic computer برای کارشناسی انتخاب کنم و اینکه برای پیش دانشگاهی حتما باید رشته هنر رو تو ایران بگزرونم یا اینکه فرقی نداره چی باشه و خیلی دوست دارم تو هلند تحصیل کنم آیا شما دانشگاهی سراغ دارین که تاکید اون رون نرم افزارهای گرافیکی کامپیوتر و حالا اگه انیمیشن هم باهاش بود که عالیه مثلا Advanced graphic computer&animation آیا همچین رشته ای هست و بیشتر تاکید این رشته ها رو چه چیزهایی هست و اصلا من با این معدل ضایع 15 میتونم پذیرش بگیرم ممنون میشم اگه جواب بدین و در آخر اینم بگم که به نظر شما دوستان بهتر هست که قبل از رفتن این دوره ها رو بگزرونم
http://fanavaran.org/01/Fa/StaticPages/Page.aspx?tid=628
یا اینکه مدرک mcitp بگیرم
sanyha
March 3rd, 2011, 04:16 PM
سلام دوستان
من کارشناسی فرش از دانشگاه هنر دارم، می خوام برای ارشد در دانشگاههای ایتالیا درخواست بدهم. البته در رشته ی تاریخ هنر. امتحان استرنی مدرسه ایتالیایی رو هم قبول شدم. کسی هست شرایط مشابهی با من داشته باشه تا ازش راهنمایی بگیرم؟
rezakirk
October 18th, 2011, 12:19 AM
با سلام از دوستان عزیز یه نفر جواب سوال منو بده من با مدرک پیش دانشگاهی ریاضی یا کارودانش تصویر بداری می تونم برم خارج از کشور تو رشته ی غیر از این دو رشته بخونم حالا کشو هایی که مد نظر مه برم برای کارشناسی لس انجلس *روسیه *سوئد*سویس*فرانسه رشته ی تحصیلی که می خوام برم گیتار الکتریک -بعد اصلا این جور رشته ای هست دوستان عزیز ؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا زود جواب بدید خیلی فروریه با تشکر فراوان
kamrann
October 22nd, 2011, 04:24 PM
منم یه سوال دارم اگه در امریکا عضو یه گروه موسیقی بشی کار محسوب میشه؟ میتونیک تقاضای اقامت بدیم؟
sensatzione
November 6th, 2011, 10:01 PM
سلام به همه ی دوستان هنر مند و هنر دوست
من تا اینجا که هرفای بچه های دیگرو خوندم میبینم که خیلی کوچولو ام بین شما اساتید !!! من کاردانی گرافیک ام و میخوام برای کبک اقدام کنم .
" منم با اینکه ما هنری ها (البته من که از همه کوچولوترم ) باید بیشتر به هم کمک کنیم چون واقعاَ من تو فروم های دیگه که از همین سایت یا سایتای دیگه میخوندم یک نفر هم نبود که رشتش گرافیک یا نقاشی یا انیمیشن باشه !!! البته چند مورد طراحی صنعتی یا معماری بود ، ولی واقعاَ چقد ما گناه داریم !!! لطفاَ اگه میشه یک یا چند نفر که از بقیه جلو ترن و اطلاعات بیشتری دارن یا انگیزه بیشتری دارن برنامه ی دوره هم جمع شدن و آشنایی ترتیب بدن .
مرسی
sensatzione
November 7th, 2011, 12:46 AM
سلام به همگی
من 22 سالمه و فوق دیپلم گرافیک ام ، خیلی به عکاسی ، طراحی لباس و عکاسی مدلینگ علاقه دارم و میخوام برای کبک اقدام کنم ، البته سر کار میرم که دقیقاَ خود رشتمه D: یعنی مربوطه .
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داشت بگه ، منم هرچی فهمیدم مینویسم
" با این که یه قرار بزاریم که هممون با هم آشنا بشیم و به هم کمک کنیم هم موافقم "
anastaz
November 27th, 2011, 11:54 AM
سلام به همه
من لیسانس عکاسی دارم و برای مستر در فرانسه می خوام اقدام کنم.کسی میدونه در رزومه چه چیزهایی مهمه که داشته باشیم؟!!!ممنون میشم کسی کمک کنه.
موفق باشید
ainoop
December 3rd, 2011, 11:35 AM
سلام
من کارشناسی نمایش گرایش کارگردانی دارم و واسه فوق می خوام تاریخ هنر بخونم
اما چند واحد درسی مابین رشته باید بخونم کسی توی کانادا دانشگاهی رو سراغ داره که کرس های بین رشته ای داشته باشه؟؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمای کنید
sepide4040
December 3rd, 2011, 12:45 PM
سلام.من توی این فروم سوال مشابه سوال خودمو دیدم اما کسی بهش جواب نداده بود
من لیسانس صنایع دستی هستم از دانشگاه هنر تهران و 5 ساله فارغ التحصیل شدم با معدل 17.86. می خوام برای ارشد دانشگاههای ایتالیا اقدام کنم و الان مشغول یادگیری زبان ایتالیایی هستم. 5 سال هم سابقه خوب کاری در زمینه گرافیک دارم
می خواستم سوال کنم سابقه تحصیلی و کاری من به من کمک می کنه که لیسانسمو قبول کنن و در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل بدم؟؟اگر امکانش هست توی چه رشته هایی؟؟؟ و اینکه چقدر می تونم به بورسیه امیدوار باشم.
ممنون میشم اگه جوابمو بدین
blizzardguy
December 4th, 2011, 08:17 AM
سلام من کارشناسی صنایع دستی دارم و 7+ که در کار انیمیشن و بازی سازی هستم و تا 2 ماه دگه میرم Academy of Art برای فوق انیمیشن.
madarak
December 17th, 2011, 04:30 PM
زشته های هنر چقدر تو آمریکا طرفدار دارن؟یعنی آینده ی مالی آدم تامینه؟
khashayarz
December 22nd, 2011, 06:53 PM
دوستان عزیز سلام
من خیلی گشتم در مورد تحصیل در رشته ی هنر (نقاشی، تصویر سازی و ...) در هلند اطلاعاتی بدست بیارم اما متاسفانه اطلاعات مفید و سر راستی پیدا نکردم هنوز.
کسی هست که در این زمینه اطلاعاتی داشته باشه یا بتونه منو به یه انجمن دیگه هدایت کنه. رشته هایی که ارائه میدن، سیستم آموزشی شون، مدارس خوب هنر، زبان و شهریه از سوالاییه که من برام وجود دارند.
ممنون از توجه تون
persephone
December 31st, 2011, 05:34 PM
سلام، من کارشناسی گرافیک دارم از دانشگاه تهران، راستش الان توی همین فروم یه چیزی خوندم که خیلی نا امیدم کرد، میشه کمک کنید تا بدونم چی کار باید کرد: یکی نوشته بود که چون وضعیت بانک های ایران خرابه, نمی شه از ایران پول ریخت به حسابی که لازمه، پس باید کسی که ویزای شنگن داره برای دو سال ما رو ساپورت کنه. آیا این صحت داره؟ من واقعا کسی رو ندارم که بخواد ساپورتم کنه! خواهش می کنم اگه اطلاع دقیقی دارید بهم بگید. ممنون.
madelin
January 6th, 2012, 01:24 AM
سلام بچه ها من موضوع پروژم رو سبک رترو انتخاب کردم الان 4 ماه که دارم دنبال کتاب می گردم اما جزکتاب خارجی پیزی دستگیرم نشده دیگه اشکم داره در میادتوروخدا اگه می تونید کمکم کنید واگه کتاب میشناسید بهم معرفی کنید حتی اگه خارجی باشه.بعدم جایی تو ایران می شناسید که کتاب خارجی واست تهیه کنه ؟یا شماره یا یمیل ازکتاب فروشی های دبی ندارید که کتاب هنری دررابطه با این موضوع داشته باشه تو روخدااگه می تونید کمکم کنید منتظرو.درج ایمیل برخلاف قوانین سایت است.
htnejad
January 11th, 2012, 11:21 PM
سلام.من چند روزه که عضو شدم و تو این مدت سعی کردم تموم اطلاعات این سایتو مطالعه کنم . بسیار مفید بود.
حالا سوالم اینه که اگه ممکنه دانشگاه هایی که درمقطع دکترا ،رشته ی Fine ceramic (البته عملی) در صورتی که وجود دارند رو بهم معرفی کنید.
از کمکتون ممنونم .
chokor
April 16th, 2012, 02:23 AM
سلام دوستان
من كارشناسي گرافيك از دانشگاه هنر تهران دارم و در زمينه هاي نقاشي طراحي عكاسي مجسمه سازي شعر رقص هم فعاليت ميكنم
مي خوام براي fine art scholarship اقدام كنم اگه كسي اينجا موفق به گرفتنش شده يا اطلاعاتي داره منو راهنمايي كنه اينكه چه شرايطي
بايد داشته باشم و كدوم كشور ها اين scholarship رودارن؟؟؟؟
ممنونم لطفا راهنماييم كنيد
منتظرما;)
Natordasht
April 20th, 2012, 12:21 PM
اينكه من كارداني رو رشته فيلمسازي-نقاشي متحرك (يا همون انيميشن) و كارشناسي ناپيوسته رو ارتباط تصويري (يا همون گرافيك) خوندم مشكلي ايجاد نمي كنه؟ ممكنه درخواست پذيرش من به خاطر يكسان نبودن مدرك كارداني و كارشناسي ناپيوسته رد بشه؟
fm1992
April 21st, 2012, 07:41 PM
سلاااااااام
بالاخره تونستم عضو شم. از دیشب هر کد کاربری مینوشتم پیغام میداد تکراریه! خوشحالم
دوستان من به راهنمایی شما خیلی احتیاج دارم . مطالبتون رو که میخوندم دیدم من هیچی نمیدونم!
از اینکه در جمع تون هستم خوشحالم.
من ترم 3 نقاشی(کارشناسی) هستم دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ
از اونجایی که همتون میدونید ادامه تحصیل تو رشته هنر در ایران یعنی چی! خوشحالم که نیازی نیست چیزی بگم . واسه همین تصمیم دارم یه دوره چند ساله .حداقل 2 سال . تو یه آکادمی بگذرونم .
اطلاعاتم صفر هست .
مد نظرم آکادمی رپین بود. یا فلورانس
که دیدم از فلورانس خیلی تعریف نکرید و..... از اون جایی که اطلاعاتتون از من خیلی بیشتر ممنون میشم راهنماییم کنید.
راجع به ویزای دانشجویی؟
وضعیت اقتصادی اون کشور؟
چگونگی گرفتن پذیرش؟
و از همه مهم تر کدوم آکادمی؟
نظرتون راجع به رپین چیه؟ چون وقتی 4 سالم بود 1 سال تو مسکو زندگی کردیم از این جهت خانواده با روسیه مشکلی ندارن!
به فرانسه و انگلیس هم فکر نمیکنم.
راجع به هلند و آمریکا هم نظرم + هست ولی چیزی نمیدونم.
راجع به بورسیه هم اگه میشه توضیح بدید.میخوام بدونم واسه شروع تحقیقات باید چی کار کنم.
حالا تا لیسانسم رو بگیرم به خودم فرصت تحقیق و بررسی دادم و اینکه :خوندن زبان! رو از سر بگیرم.
خیلی گیج شدم
.ممنون
WeAreNotAlone
May 30th, 2012, 07:15 PM
سـلام دوستان!
همین الان عضو شدم تا این سوالمو بپرسم. خیلی واسم مهمه.
اگه بتونین کمک کنین خیلی ممنون میشم :)
هنوز تو مرحله انتخاب رشتم و بین عکاسی و گرافیک موندم. میخوام بدونم تو هر کدوم از این رشته ها چه کارایی انجام میدین دقیقا"، که انتخاب واسم راحت تر بشه.
vahidbeygi
May 30th, 2012, 09:03 PM
سلام بچه ها. می خواستم یه سوال در مورد ارشد رشته کارگردانی بپرسم.
به نظر شما فیلم کوتاه بیشتر تو فاند گرفتن اثر داره یا فیلم نامه؟
داستان کوتاه و بلند و یا موزیک کلیپ هم اثر گذاره؟ مرسی
:confused:
ioioi
June 7th, 2012, 01:34 PM
سلام
از دوستان کسی شرح دروس کارشناسی گرافیک رو داره؟؟؟
chokor
June 7th, 2012, 08:35 PM
سلام
از دوستان کسی شرح دروس کارشناسی گرافیک رو داره؟؟؟
سلام
شما مي تونيد از آموزش دانشگاه هنر تهران چارت درسي اين رشته رو بگيريد چون اينطوري دقيقا نام و تعداد واحدها رو شرح ميده و كاملتر از جا هاي ديگست معمولا هر سال يك تغييرات جزيي هم مي كنه اما فكر مي كنم با خارج از ايران تفاوت داشته باشه ولي اگه ميخواين با دروس اين رشته آشنا بشين كليتشون يكي هست
اين هم سايت دانشگاه www.art.ac.ir (http://www.art.ac.ir/)
chokor
June 7th, 2012, 09:00 PM
سـلام دوستان!
همین الان عضو شدم تا این سوالمو بپرسم. خیلی واسم مهمه.
اگه بتونین کمک کنین خیلی ممنون میشم :)
هنوز تو مرحله انتخاب رشتم و بین عکاسی و گرافیک موندم. میخوام بدونم تو هر کدوم از این رشته ها چه کارایی انجام میدین دقیقا"، که انتخاب واسم راحت تر بشه.
google برا اين وقتا خوبه ديگه چون عكاسي كمتر ولي گرافيك اينقدر رشته پر تنوع و گسترده اي از نظر كاربرد هست كه نمي شه تو چند خط توضيح داد در ضمن محتاج علاقه و خلاقيت زياديه چون معمولا كساني كه اين دو شرط رو ندارن نمي تونن از پس تنوع زيادش بر بيان ولي از لحاظ هزينه اي هر دو پر هزينه ان بازار كار براي گرافيك به خاطر پر كاربرد بودنش اگر زرنگ باشي در همه جا خوبه در ضمن گرافيك خيلي برون گرا تر از عكاسي هست توي گرافيك تقريبا از هر كدوم از هنر هاي تجسمي واحدهايي رو ميگذروني و هرچي تجربه و اطلاعات در مورد هرچيزي داشته باشي به دردت مي خوره چون دايما بايد ايده پردازي كني مخصوصا در شاخه تبليغات
در مورد عكاسي هم چند كاربرد داره عكاسي هنري، فشن، تبليغات، ژورناليستي، يا اتليه كه البته در گرافيك هم در مقطع كارشناسي حدود10 واحد عكاسي ارايه ميشه كه با توجه به خلاقيتت ميتوني از يه عكاس حرفه اي هم كه صرفا عكاسي كرده حرفه اي تر باشي علاوه براينكه هزار و يك واحد مفيد و كاربردي ديگه هم ياد ميگيري
ioioi
June 8th, 2012, 04:41 AM
سلام
شما مي تونيد از آموزش دانشگاه هنر تهران چارت درسي اين رشته رو بگيريد چون اينطوري دقيقا نام و تعداد واحدها رو شرح ميده و كاملتر از جا هاي ديگست معمولا هر سال يك تغييرات جزيي هم مي كنه اما فكر مي كنم با خارج از ايران تفاوت داشته باشه ولي اگه ميخواين با دروس اين رشته آشنا بشين كليتشون يكي هست
اين هم سايت دانشگاه www.art.ac.ir (http://www.art.ac.ir/)
مرسی
فکر کنم کلا" سوالم رو بد بیان کردم :دی
از دوستان کسی ترجمه شرح دروس کارشناسی گرافیک رو داره؟
متشکرم
ainoop
June 21st, 2012, 02:06 PM
سلام،
کسی من لیسانی تیاتر گرایش کارگردانی دارم. واسه sep 2013 واسه کانادا میخوام اپلای کنم . کسی اینجا هست که این رشته رو خونده باشه یا اطلاعی تو این زمینه داشته باشه؟
ممنون
zarijooooon
June 25th, 2012, 11:20 AM
سلام من میخوام فشن دیزاین بخونم و دیپلمه تجربی دارم لازمه تغییر رشته بدم به دوخت؟
دانشگاه های خوب تو این رشته رو میدونین؟که البته هزینه هاشم پایین باشه
hyade
July 9th, 2012, 05:34 PM
سلام
در مورد رشته ی تاریخ هنر و فاند گرفتن کسی اطلاعی داره ؟
اگر فلسفه ی هنر دانشگاه هنر تهران ارشد بگیری که مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
rezvane1
July 14th, 2012, 01:32 PM
سلام
در مورد رشته ی تاریخ هنر و فاند گرفتن کسی اطلاعی داره ؟
اگر فلسفه ی هنر دانشگاه هنر تهران ارشد بگیری که مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
سلام ، یعنی میخوای برای phd تازیخ هنر بخونی؟ برای دکتری بسته به دانشگاهی که میخوای انتخاب کنی معمولاً خودشون بورست میکنن که البته این باعث میشه پذیرش گرفتنت سخت تر بشه ، یعنی باید مقاله های خوب داشته باشی
اما اگه بخوای برای ارشد شرکت کنی پذیرش گرفتنت راحت و به همون نسبت بورس شدنت سختتر میشه .
rezvane1
July 14th, 2012, 01:59 PM
سلام من میخوام فشن دیزاین بخونم و دیپلمه تجربی دارم لازمه تغییر رشته بدم به دوخت؟
دانشگاه های خوب تو این رشته رو میدونین؟که البته هزینه هاشم پایین باشه
تا جایی که من اطلاع دارم رشته دیپلم زیاد مهم نیست اما برای لیسانس کم پیش میاد که کسی رو بورس کنن ، پس شما باید برید به سمت کشورهایی که دانشگاهاشون مجانی هستن مثل ایتالیا
که البته با توجه به وضعیت اقتصادی و کاری من ایتالیا رو پیشنهاد نمی کنم.
فرانسه هم دانشگاه های بودند شهریه داره که تنها مشکلش یادگیری زبان فرانسه است . البته اطلاعات من برای لیسانس خیلی کمه و امیدوارم بچه های دیگه که از من بیشت میدونن بیشتر راهنمایی کنن
hyade
July 15th, 2012, 07:03 PM
ممنون از راهنماییت
آره phd تاریخ هنر
اگه از ارشد فلسفه هنر دانشگاه هنر تهران بشه خیلی خوبه
WeAreNotAlone
August 2nd, 2012, 01:00 PM
google برا اين وقتا خوبه ديگه چون عكاسي كمتر ولي گرافيك اينقدر رشته پر تنوع و گسترده اي از نظر كاربرد هست كه نمي شه تو چند خط توضيح داد در ضمن محتاج علاقه و خلاقيت زياديه چون معمولا كساني كه اين دو شرط رو ندارن نمي تونن از پس تنوع زيادش بر بيان ولي از لحاظ هزينه اي هر دو پر هزينه ان بازار كار براي گرافيك به خاطر پر كاربرد بودنش اگر زرنگ باشي در همه جا خوبه در ضمن گرافيك خيلي برون گرا تر از عكاسي هست توي گرافيك تقريبا از هر كدوم از هنر هاي تجسمي واحدهايي رو ميگذروني و هرچي تجربه و اطلاعات در مورد هرچيزي داشته باشي به دردت مي خوره چون دايما بايد ايده پردازي كني مخصوصا در شاخه تبليغات
در مورد عكاسي هم چند كاربرد داره عكاسي هنري، فشن، تبليغات، ژورناليستي، يا اتليه كه البته در گرافيك هم در مقطع كارشناسي حدود10 واحد عكاسي ارايه ميشه كه با توجه به خلاقيتت ميتوني از يه عكاس حرفه اي هم كه صرفا عكاسي كرده حرفه اي تر باشي علاوه براينكه هزار و يك واحد مفيد و كاربردي ديگه هم ياد ميگيري
واقعن مرسی :)
منظور از اینکه گرافیک برون گراتره چیه؟
Natordasht
August 7th, 2012, 09:45 AM
من مي خوام براي كارشناسي ارشد گروه هنر براي آلمان اقدام كنم.
الانم دارم زبان آلماني مي خونم.
خوشحال ميشم با دوستاني كه قصد ادامه تحصيل در آلمان را دارند تبادل نظر دشته باشم.
kaviyan
August 16th, 2012, 03:42 AM
سلام.
قبل ازهرچیزممنونم ازهمه اونهایی که اطلاعاتشون رودراختیاربقیه قرارمیدن.
من مدتهاست به رشتهfashion designعلاقه مند شدم وبرای تحصیل تواین رشته آلمان مدنظرم هست.من لیسانس نقاشی ازفردوسی مشهددارم.ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره به سوالاتم جواب بده
1.آیاHamburg Universityاین رشته رو داره؟
2.کسی از کالج های مدآلمان خبرداره؟
sogol
August 17th, 2012, 02:03 AM
سلام دوستان ،
من فارق التحصیل فوق لیسانس رشته interior and spatial design هستم از انگلستان و در ایران هم لیسانس صنایع دستی دارم.
دنبال چند تا دانشگاه برای بررسی و مکاتبه برای Phd هستم و اولویت های من کانادا ، امریکا و استرالیا هست اما اگر position خوب پیدا کنم جاهای دیگه هم حاضر به رفتن هستم.
از اونجایی که رشته های هنری بسار محدودن ، خواستم ببینم دوستان میتونن پیشنهاد و راهنمایی بکنن در جهت اینکه کجاها راحت تر فاند میشه گرفت و اینکه روی کدوم دانشگاها بیشتر تمرکز کرد برای مکاتبه؟
ممنونم
maryamashkan
August 18th, 2012, 10:06 PM
سلام دوست عزیز منهم دقیقا تو شرایط شمام .نقاشی خوندم و فشن میخوام بخونم.به نظرم با همکاری هم به جاهای خوبی میشه رسید
kaviyan
August 19th, 2012, 01:21 AM
سلام دوست عزیز.من براتون پیام خصوصی گذاشتم باعث خوشحالی منه با هم همکاری کنیم ایا موافقیدبیشتربا هم وشرایط هم آشنا شیم؟
delaramkanaani
September 4th, 2012, 11:26 AM
سلام,من لیسانس گرافیک هستم و میخوام واسه ارشدم برای فرانسه اقدام کنم,کسی هست که اطلاعاتی در مورد دانشگاهای فرانسه داشته باشه؟
واینکه درسته که اگه زبانشو بلد باشیم تحصیلمون رایگانه؟:rolleyes:
agsaba
September 4th, 2012, 11:11 PM
لطفا فارسی تایپ کنید.
برای رشته های هنر اونم در مقطع لیسانس شانس گرفتن بورس خیلی کمه. ولی بهرحال شما باید سعی کنی یه پورتفولیو خوب تهیه کنی که نشاندهنده استعداد شما باشه.
WeAreNotAlone
September 6th, 2012, 12:15 PM
کسی میدونه هزینه ی عکاسی ( تهران مرکزی- آزاد ) چقدره؟
hyade
September 8th, 2012, 12:21 PM
برای رشته ی تاریخ هنر آمریکا بهتره یا انگلیس ، منظور دانشگاه های خوبش ، کسی میدونه شرط اینکه غیر از زبان انگلیسی زبان دیگه هم بخاد واقعا هست یانه ؟ کسی خبر داره که توی دانشگاه هاروارد دکترا واقعا به اسم دکترای تاریخ هنر ومعماری هست ؟ یا دانشگاه خوبه دیگه کسی خبر داره که دکترای تاریخ هنر ومعماری داشته باشه ؟ احتمال فاند گرفتنش چطوره ؟ بیشتر چه چیزی براشون مهمه برای فاند دادن ؟
ممنون
saba00
September 13th, 2012, 09:15 PM
سلام . من صبا هستم. کارشناسی و کارشناسی ارشد نمایش عروسکی دانشگاه تهران خوندم. مدت هاست که در زمینه ی تصویر سازی کتاب هم فعالیت میکنم. تصمیمم اینه که برای تصویر سازی اپلای کنم. دارم سرچ میکنم. و رزومم رو تکمیل میکنم. من هم پایه ی مشارکت هستم. چون چند تا ذهن همیشه بهتر از یکیه. و گروه همیشه زودتر به نتیجه میرسه.
kam2572
October 10th, 2012, 06:52 PM
سلام به بروبکس
من دیپلم کامپیوتر دارم ، میی خواستم بدونم با دیپلم کامپیوتر بعد از کنکور هنر ، می تونم وارد رشته سینما یا بازیگری - کارگردانی یا نمایش بشم؟ این سه رشته کاردانی دارن یا نه ؟
یا هم که چطوری می تونم با دیپلم کامپیوتر وارد یکی از این سه رشته بشم؟
mohade3
October 22nd, 2012, 02:39 PM
سلام
من ترم دو کارشناسی طراحی صنعتی هستم،رشتم رو هم خیلی دوست دارم،اما دانشگاهم رو اصلا دوست ندارم!
دیگه اینکه تقریبا تصمیم جدی دارم که واسه آلمان اقدام کنم....
گفتم که آشنا بشیم...
snshirazi
November 17th, 2012, 04:58 PM
برای رشته ی تاریخ هنر آمریکا بهتره یا انگلیس ، منظور دانشگاه های خوبش ، کسی میدونه شرط اینکه غیر از زبان انگلیسی زبان دیگه هم بخاد واقعا هست یانه ؟ کسی خبر داره که توی دانشگاه هاروارد دکترا واقعا به اسم دکترای تاریخ هنر ومعماری هست ؟ یا دانشگاه خوبه دیگه کسی خبر داره که دکترای تاریخ هنر ومعماری داشته باشه ؟ احتمال فاند گرفتنش چطوره ؟ بیشتر چه چیزی براشون مهمه برای فاند دادن ؟
ممنون
سلام
آمریکا و کانادا در رشته های نظری خوب هستند و در مقطع دکترا رشته های نظری دارند سایتهایی که دانشگاها رو بر اساس رنکینگ مرتب کرده باشند زیاده ولی معتبرترینشون
http://www.topuniversities.com/
می تونی لیست 300 تا دانشگاه برتر جهان رو بزنی دانشگاهای کانادا و آمریکا تقریبا جز 200 تای اول هستن البته بهترین ها بعد دونه دونه پیداشون کنی و در سایتشون بگردی. سایت
http://www.4icu.org/ (http://www.4icu.org/ca/)
راحتتره گشتن توش چون می شه آمریکا و کانادا رو فقط انتخاب کرد. در مورد رشته های نظری تافل یا آیلتس نمرش مهمه و بعضی هم gre می خوان که در کانادا تقریبا من دانشگاهی ندیدم که gre بخواد ولی آمریکا شرط اساسی اش gre هست باید تو سایت دانشگاه هم بگردی هر دانشگاهی یه قانون متفاوت داره و ممکنه پیش نیازهاش فرق کنه و بعد با استادهایی که بر اساس رشته ات هست ایمیل بزنی و رزومه معرفی کنی و ببینی کدومشون حوزه کاریشون بهتون می خوره این پروسه وقت گیره کانادا محدوده 6 تا دانشگاه تاپ اولش هنرشون قوی هست ولی در آمریکا می تونی بگردی ولی می بینی 50 تا دانشگاه طراز اول داره در حوزه هنر و علوم انسانی داره.
بورس کمه و سخت ولی امکان پذیر، بیشتر به نمره زبان و مقالات که بهتره آی اس آی باشه ربط داره دانشگاهای رنک 1 تا 100 آمریکا تقریبا بورس می کنند ولی شرط نمره زبان مقاله سخت تری دارند 100 تا 400 راحت تر شما رو قبول می کنند ولی تضمین اصلا ندارند روی بورس.
شما باید اول یک یا دو ماه واقعا وقت بگذاری 100 تا دانشگاه تو آمریکا و کانادا پیدا کنی اگه امتحان زبان ندادی برای اون برنامه ریزی کنی و سعی کنی یک مقاله انگلیسی چاپ کنی. زمان اپلیکیشن دانشگاهی کانادا و آمریکا از سپتامبر هست تا اوخر دسامبر یا اوایل ژانویه تا حداکثر سه ماه بعدش هم خبر قبولی رو بهتون می گن تا شما خودتون رو برای ترم پائیز برسونید.
در تمام این دانشگاه دانستن دو زبان اروپایی دیگر مثلا فرانسه و آلمانی الزامی هست حالا بعضی از همون اول می گن مدرکی برای اثبات بلد بودن فرانسه یا آلمانی در حد ریدینگ ارائه کنید بعضی هم می گن ترم یک که اومد براساس صلاحدید استاد راهنماتون دو زبان رو بر می دارید اگه پاس شدید می زارن درستون رو ادامه بدید.
پروسه سختی هست ولی شدنیه به حوزهای که می خواهید درآینده روش تحقیق کنید خیلی بستگی داره
خوب حتما با sop و recom letter آشنا هستید اینا از اهمیت خاصی در رشته های علوم انسانی برخوردار هستند در همین فروم بخشهایی به همین نام
sop و recom letter هست که می تونید ازشون کمک بگیرید.
sepidio
November 23rd, 2012, 11:33 AM
سلام من خیلی اینجا تازه واردم
می خوام با دیپلم ریاضی و مدرک پیش دانشگاهی ریاضی برای لیسانس گرافیک در یکی از دانشگاههای رایگان فنلاند پذیرش بگیرم . . . شنیدم آزمون ورودی داره؟آیا برای گرافیک هم هست؟
زبان فنلاندی رو باید چطوری یاد بگیرم؟
دارم برای آیلتس می خونم و در زبان فرانسه هم در سطح متوسط هستم
خواهش می کنم اگه می تونید کمکم کنید خیلی حیاتیه
azadeh0
November 27th, 2012, 03:42 PM
سلام
آمریکا و کانادا در رشته های نظری خوب هستند و در مقطع دکترا رشته های نظری دارند سایتهایی که دانشگاها رو بر اساس رنکینگ مرتب کرده باشند زیاده ولی معتبرترینشون
http://www.topuniversities.com/
می تونی لیست 300 تا دانشگاه برتر جهان رو بزنی دانشگاهای کانادا و آمریکا تقریبا جز 200 تای اول هستن البته بهترین ها بعد دونه دونه پیداشون کنی و در سایتشون بگردی. سایت
http://www.4icu.org/ (http://www.4icu.org/ca/)
راحتتره گشتن توش چون می شه آمریکا و کانادا رو فقط انتخاب کرد. در مورد رشته های نظری تافل یا آیلتس نمرش مهمه و بعضی هم gre می خوان که در کانادا تقریبا من دانشگاهی ندیدم که gre بخواد ولی آمریکا شرط اساسی اش gre هست باید تو سایت دانشگاه هم بگردی هر دانشگاهی یه قانون متفاوت داره و ممکنه پیش نیازهاش فرق کنه و بعد با استادهایی که بر اساس رشته ات هست ایمیل بزنی و رزومه معرفی کنی و ببینی کدومشون حوزه کاریشون بهتون می خوره این پروسه وقت گیره کانادا محدوده 6 تا دانشگاه تاپ اولش هنرشون قوی هست ولی در آمریکا می تونی بگردی ولی می بینی 50 تا دانشگاه طراز اول داره در حوزه هنر و علوم انسانی داره.
بورس کمه و سخت ولی امکان پذیر، بیشتر به نمره زبان و مقالات که بهتره آی اس آی باشه ربط داره دانشگاهای رنک 1 تا 100 آمریکا تقریبا بورس می کنند ولی شرط نمره زبان مقاله سخت تری دارند 100 تا 400 راحت تر شما رو قبول می کنند ولی تضمین اصلا ندارند روی بورس.
شما باید اول یک یا دو ماه واقعا وقت بگذاری 100 تا دانشگاه تو آمریکا و کانادا پیدا کنی اگه امتحان زبان ندادی برای اون برنامه ریزی کنی و سعی کنی یک مقاله انگلیسی چاپ کنی. زمان اپلیکیشن دانشگاهی کانادا و آمریکا از سپتامبر هست تا اوخر دسامبر یا اوایل ژانویه تا حداکثر سه ماه بعدش هم خبر قبولی رو بهتون می گن تا شما خودتون رو برای ترم پائیز برسونید.
در تمام این دانشگاه دانستن دو زبان اروپایی دیگر مثلا فرانسه و آلمانی الزامی هست حالا بعضی از همون اول می گن مدرکی برای اثبات بلد بودن فرانسه یا آلمانی در حد ریدینگ ارائه کنید بعضی هم می گن ترم یک که اومد براساس صلاحدید استاد راهنماتون دو زبان رو بر می دارید اگه پاس شدید می زارن درستون رو ادامه بدید.
پروسه سختی هست ولی شدنیه به حوزهای که می خواهید درآینده روش تحقیق کنید خیلی بستگی داره
خوب حتما با sop و recom letter آشنا هستید اینا از اهمیت خاصی در رشته های علوم انسانی برخوردار هستند در همین فروم بخشهایی به همین نام
sop و recom letter هست که می تونید ازشون کمک بگیرید.
شما در مورد ضرورت دونستن دو زبان اروپایی دیگه برای رشته art history اطمینان دارید؟ چون من تا بحال چیز خاصی توی این مورد توی requirement های دانشگاههای امریکا ندیدم! اگه اسم چند تا دانشگاه رو که همچین چیزی میخوان بگید ممنون میشم.
kimiam
November 27th, 2012, 06:11 PM
سلام بچه ها چه خبرا....
می خواستم درباره دانشگاهای امریکا بپرسم!اگه ما کاردانی یه رشته هنری رو داشته باشیم می تونیم برای کارشناسی اقدام کنیم؟منظورم اینه فقز بریم دوسال بخونیم دیگه نه دوباره از اول...با توجه به اینکه تو همین سایت دقیقا خوندم:
Associate Degree .1 شامل دو سال تحصيل بعد از ديپلم دبيرستان از كالجهاي دو ساله يا پس از گذراندن دو سال تحصيل از يك دوره چهار ساله دانشگاهي است.
پس یعنی کاردانی رو قبول دارن این کفار...
جواب بدین مرسی
snshirazi
November 27th, 2012, 06:42 PM
شما در مورد ضرورت دونستن دو زبان اروپایی دیگه برای رشته art history اطمینان دارید؟ چون من تا بحال چیز خاصی توی این مورد توی requirement های دانشگاههای امریکا ندیدم! اگه اسم چند تا دانشگاه رو که همچین چیزی میخوان بگید ممنون میشم.
سلام دوست عزیز من سه کلمه art history language requirements رو به همین ترتیب در گوگل نوشتم و بعد لیست بلند بالایی از دانشگاها در آمریکا و کانادا اومد که گفته برای تحصیلات تکمیلی به دانستن حداقل یک زبان در حد ریدینگ نیاز هست هر صفحه رو که باز کردی کلمه language رو در آن صفحه سرچ کن تا دقیقا به جای مورد نظر زودتر برسی>
خوب قاعداتا هر چه دانشگاه بهتر روی زبان دیگر دانستن هم محکم تر تاکید دارند، البته در همون صفحه سرچ گوگل برای من دانشگاه delaware هم آمد که رنک QS اون 450 هست ولی هاروارد دانشگاه اول جهان به حساب می یاد.
خوب معلومه که دانشگاهای تاپ اول می یاد، من که سرچ رو زدم دانشگاه اول هاروارد بود مثلا در سایت هاروارد http://www.gsas.harvard.edu/programs_of_study/history_of_art_and_architecture.php نوشته:
Languages
For all fields, the department’s minimum language requirement is a reading knowledge of two languages that are relevant to the student’s field of study and research interest (excluding his/her native language). The languages will have to be deemed necessary, and approved of, by a faculty member in the field and the DGS. The student will be required to provide proof of proficiency in the languages.
ودر سایت delaware نوشته:
http://www.udel.edu/ArtHistory/graduate/requirements.html
Requirements for the M.A. degree in Art History consist of 27 credits of course work plus 3 Master's Paper credits, satisfactory completion of the foreign language requirement (one language), and satisfactory completion of the Master's Paper
Requirements for students in the Direct Ph.D. program consist of a minimum of 36 credits of graduate course work and satisfactory completion of the language requirement (2 languages), the M.A. Paper, and major and minor Ph.D
موفق باشید
snshirazi
November 27th, 2012, 07:06 PM
سلام بچه ها چه خبرا....
می خواستم درباره دانشگاهای امریکا بپرسم!اگه ما کاردانی یه رشته هنری رو داشته باشیم می تونیم برای کارشناسی اقدام کنیم؟منظورم اینه فقز بریم دوسال بخونیم دیگه نه دوباره از اول......
جواب بدین مرسی
خوب شما باید به دانشگاهای مورد علاقتون ایمیل بزنید و بپرسید، طبق روش پست 193 بالا که توضیح دادم می تونید دانشگاه رو پیدا کنید چون خیلی از دانشگاهای آمریکا لیسانس به دکترا دارند و حتی لیسانس شما لازم نیست که حتما هنر باشه، آنچه مهم هست اینه که شما در رزومه و sop بر اساس کارهایی که کردید نشون بدید توانایی ادامه در تحصیلات تکمیلی هنر را دارید معمولا دانشگاهایی که از لیسانس می گیرن و شرط لیسانس هنر رو هم ندارن کلا فوق و دکترا با هم 7 سال طول می کشه، شرایط شما یه کم خاصه شاید چون فوق دیپلم در ایران معادل کالج به حساب بیاد اونا بگن برید لیسانس باید ازشون بپرسید. آنچه مهم هست اینه که توانایی های خود را بتونید ثابت کنید، کسی که فروشنده لوازم یدکی ماشین هم اگه باشه ولی بتونه تابت کنه که چه نقاش خوبی هست می تونه در دانشگاه پذیرش بگیره!! سیاست دانشگاها رو بخونید در سایتشون، مثلا دانشگاه تورنتو برای دکترای هنر می گه ما استقبال می کنیم از کسی که لیسانسش مرتبط با هنر نیست. به نقل از
http://www.art.utoronto.ca/prospective-students/graduate/grad-art/program-info-and-admission-requirements
Admission Requirements:
Candidates are admitted under the general regulations ........... The Department also welcomes applications from outstanding candidates with a background other than art history
این نشون می ده که همه چیز به دانشگاها و شرایط خاصشون بستگی داره، شرایط خاص خودتون رو باهاشون در میان بگذارید.
kimiam
November 28th, 2012, 06:04 PM
خیلی ممنونsnshirziمن تازه سال دیگه کنکور دارم البته!دارم اطلاعات جمع می کنم!!!این کاردانی منظورم همراه با پی دانگاهیه..
از دوستان دیگه دعوت میکنم به سوال من پاسخ بدن و بنده حقیر رو مفتخر کنند!!!!!اوکی؟
kimiam
December 2nd, 2012, 04:57 PM
سلام به بروبکس
من دیپلم کامپیوتر دارم ، میی خواستم بدونم با دیپلم کامپیوتر بعد از کنکور هنر ، می تونم وارد رشته سینما یا بازیگری - کارگردانی یا نمایش بشم؟ این سه رشته کاردانی دارن یا نه ؟
یا هم که چطوری می تونم با دیپلم کامپیوتر وارد یکی از این سه رشته بشم؟
شما باید پیش دانشگاهیی رو حتما خونده باشید تا بتونید برای کارشناسی نمایش دانشگاه دولتی اقدام کنید ...درباره کاردانی اطلاعی ندارم.
strider
December 11th, 2012, 03:32 AM
سلام
من علی هستم ولیسانس مهندسی کامپیوتر نرم افزار دارم و کمی maya و انیمیشن کار کردم.
الانم برای رشته ی Advanced graphic computer از دانشگاه لینکوپینگ پذیرش گرفتم و اگر خدا بخواد یه 2 هفته عازم سوئدم.
اگر سوالی داشتید در خدمتم ;)
......................................
سلام علی جان
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مطالعات هنر هستم. به دنبال دانشگاهی در سوئد هستم که بتونم برای دکترا در رشته های: مطالعات هنر، جامعه شناسی هنر یا مدیا در آن اقدام بکنم. آیا با چنین دانشگاه هایی آشنایی داری؟
دیگر اینکه شنیده ام بعضی از دانشگاه های هنر برای دکترا مدرک زبان نمی خوان. در این مورد هم اگر اطلاعی داری در اختیار من بگذاری ممنون می شم.
قربانت
elahejafari
December 15th, 2012, 10:29 PM
سلام دوستان .
یه سوال دارم . برای دوره فوق لیسانس رشته طراحی دکوراسیون وجود داره ؟
arch_one
December 31st, 2012, 11:21 AM
سلام دوستان .
یه سوال دارم . برای دوره فوق لیسانس رشته طراحی دکوراسیون وجود داره ؟
دکوراسیون به اون معنی که نه ... اما interior design بسیار متداوله
rooya2ahora
January 4th, 2013, 11:56 PM
نظرتان چیه ؟
من هم با شما موافقم خیلی خوب میشه اگر از نزدیگ بتونیم بیشتر با کسانیکه پذیزش گرفتند و یا در حال گرفتن هستند واقداماتی که انجام دادن آشنا بشیم چونکه منم تازه اول راهم و اطلاعاتم کمه...
aaidaa
January 7th, 2013, 11:25 AM
سلام من دو تا دانشگاه امریکا واسه انیمیشن اپلای کرده بودم که یکیش جواب داده هنوز منتظر دومیم.اونی که جواب داده scad فعلا یک سوم هزینه رو میده. کس دیگه ای هم هست اینجا برای انیمیشن اپلای کرده باشه؟
Iverson
January 14th, 2013, 10:47 PM
Scad در چه شرایطی فول فاند میده؟
aaidaa
January 15th, 2013, 10:40 AM
Scad در چه شرایطی فول فاند میده؟
به خارجیا تقریبا در هیچ شرایطی. حداقل من که باهاشون ایمیل بازی کردم اینطوری فهمیدم!
Iverson
January 15th, 2013, 03:04 PM
سلام
کدام از دانشگاه های زیر در مقطع لیسانس Scholarships دارند؟ و اگر جواب مثبت است، جز معدل و نمره زبان خوب، صرفا داشتن Portfoilo عالی کفایت می کند؟
اینطور که در سایت اکادمی فیلم نیویورک خواندم، به دانشجوها Scholarships هم تعلق می گیرد، ولی متوجه مقدار و شرایط آن نشدم
http://www.nyfa.edu/federal-financial-aid/scholarships-grants.php
http://www.fullsail.edu
http://www.gcu.edu
http://www.iadt.edu
http://artinstitutes.edu
http://www.academyart.edu
http://www.arts.rpi.edu
http://www.tft.ucla.edu
http://calarts.edu
http://www.vanderbilt.edu
http://www.uchicago.edu
aaidaa
January 15th, 2013, 06:08 PM
[QUOTE=Iverson;1049259]سلام
کدام از دانشگاه های زیر در مقطع لیسانس Scholarships دارند؟ و اگر جواب مثبت است، جز معدل و نمره زبان خوب، صرفا داشتن Portfoilo عالی کفایت می کند؟
اینطور که در سایت اکادمی فیلم نیویورک خواندم، به دانشجوها Scholarships هم تعلق می گیرد، ولی متوجه مقدار و شرایط آن نشدم
من برای مستر اپلای کردم و از مقطع لیسانس اطلاعی ندارم ،فقط میدونم که یه مقادیری میدن اما اینکه فول باشه یا نه رو باید از سایت خود دانشگاه قسمت funds and scholarships یا financial aids یا شبیه به این پیدا کنید
و اینکه اگر با ایمیل بخش admission هر دانشگاه نامه نگاری کنید بهتون میگن که چه بورس هایی رو به دانشجو های خارجی میدن. حتما بگید که دانشجوی خارجی هستید چون مثلا این calarts که نوشتید هیچ پولی حتی در مقطع مستر به خارجی ها نمیده.
یک توصیه دیگه اینکه اگر بتونید توی فروم های انگلیسی زبان جستجو کنید در مورد مبلغ بورس ها بهتر به نتیجه میرسید چون ظاهرا بچه های هنری اونجا بیشتر اهل مبادله اطلاعات هستند تا داخلی ها!
dichter
January 24th, 2013, 10:25 PM
سلام چنتا سوال داشتم: موضوعات عکس واسه لیسانس عکاسی (پورتفولیو) چه چیزایی میتونه باشه؟ و چه موضوعاتی باشه بهتره و ارجحیت داره؟و اینکه واسه پذیرش تو این رشته لازمه سررشته ای از عکاسی داشته باشم؟منی که سر رشته ندارم ، پورتفولیوی خاصی هم فکر نکنم بتونم ارائه بدم...... یعنی حتما باید عکسا علمی باشه؟(آخه اکه بلد بودم که نمیخواستم لیسانسشو بگیرم). اگه تو عکاسی صفر باشمو دوره ای نگذرونده باشم مشکلی پیش میاد؟ اگه آره که دوستان راهنمایی کنن، چه دوره هایی رو کجاها میتونم بگذرونم. مرسی البته الان دترم فوتوشاپ یاد میگیرم :))
agsaba
January 25th, 2013, 12:18 PM
سلام چنتا سوال داشتم: موضوعات عکس واسه لیسانس عکاسی (پورتفولیو) چه چیزایی میتونه باشه؟ و چه موضوعاتی باشه بهتره و ارجحیت داره؟و اینکه واسه پذیرش تو این رشته لازمه سررشته ای از عکاسی داشته باشم؟منی که سر رشته ندارم ، پورتفولیوی خاصی هم فکر نکنم بتونم ارائه بدم...... یعنی حتما باید عکسا علمی باشه؟(آخه اکه بلد بودم که نمیخواستم لیسانسشو بگیرم). اگه تو عکاسی صفر باشمو دوره ای نگذرونده باشم مشکلی پیش میاد؟ اگه آره که دوستان راهنمایی کنن، چه دوره هایی رو کجاها میتونم بگذرونم. مرسی البته الان دترم فوتوشاپ یاد میگیرم :))
در مورد پورتفولیو بهترین منبع وبسایت دانشگاه و قسمت دیپارتمان مربوطه است.
اما در مورد سوال دوم , برای پذیرش باید نشان دهید به این رشته علاقه دارید و همینطور دارای استعدادید.خب طبیعیه که اگر به عکاسی علاقه داشته باشید زیاد عکس میگیرد حتی اگر تحصیلات آکادمیک نداشته باشید و همین عکسهایی که ثبت کردین گویای استعداد و نگرش هنری شماست.نیاز به ارائه مدرک و گذروندن دوره هم نیست اگر هم باشه در وبسایت دانشگاه حتما ذکر میشه.
YERMA
April 11th, 2013, 08:56 PM
سلام من لیسانس طراحی صنعتی خوندم ، نمونه کاری و مهارتم زیاد دارم به نظرتون برای بورس گرفتن تو کدوم کشور شانسم بیشتره؟ اصن آیا بورس می کنن؟
yasaman72
May 7th, 2013, 08:13 PM
سلام دوستان
خیلی خوبه که همچین تاپیکی داریم!
ممنون می شم اگه به من کمک کنید. اگه امکانش هم باشه که با ایمیل من در ارتباط باشید که خیلی عالی می شه:
درج ایمیل برخلاف قوانین فروم است
من در حال تحصیل در رشته ی طراحی صنعتی دانشگاه تهران مقطع لیسانس هستم و دیپلم گرافیک دارم.خیلی علاقه دارم هرچه سریع تر از یکی از دانشگاه های اروپایی یا آمریکایی تو همین مقطع لیسانس پذیرش بگیرم...اما هنوز نمی تونم دانشگاهی که با شرایطم بخوره پیدا کنم...می تونم رزومه ی مناسبی تهیه کنم (که البته باز نمی دونم برای پذیرش در مقطع لیسانس چه مدارکی لازم هست و از کجا باید شروع کنم!) مدرک زبان ندارم (آزمون ها خیلی گرون شده و فعلا نمی تونم تو آزمونی شرکت کنم...) خیلی دوست دارم بورسیه بگیرم اما نمی دونم چجوری و از کجا باید شروع کنم!
ممنون می شم اگه تجربیات شما عزیزان رو بدونم و پیشنهاداتون برای مناسب ترین دانشگاه
مرسی
راستی از دوستان هم اگه کسی شرایط من رو داره خوشحال می شم با هم در ارتباط باشیم و برای پذیرش اقدام کنیمJ
rooya2ahora
May 10th, 2013, 12:26 AM
سلام دوستان عزیز
من کارشناسی صنایع دستی خوندم با معدل 19.50 رتبه اول شدم و فوق لیسانس هنر اسلامی گرایش سفال و سرامیک با معدل 18.31 دارم، بصورت تجربی هم مهارت زیادی در رشته نگارگری (نقاشی ایرانی )دارم ... من میخوام بدونم بطور کلی چه رشته های هنری در مقطع دکترا برای من وجودداره که با رشته صنایع دستی و سفال و سرامیک و یا نگارگری مرتبط باشه همچنین کدام کشورها و چه دانشگاهی؟ در ضمن خیلی دوست دارم با محتوای درسی رشته های هنری بیشتر آشنا بشم
اگر کسی در این زمینه اطلاعی داره بسیار ممنون میشم که راهنمایی کنه چون واقعا نمیدونم به غیر از رشته هایی مثل تاریخ هنر که کاملا نظری هستند آیا واسه دکترا رشته ها ی عملی و نظری که با من جور باشه هم وجود داره یا نه
بی صبرانه منتظر پاسخ های شما هستم...