PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از زمان های استراحت در بین قسمت های مختلف امتحان GRE حق مسلم ماست (:

nightingale_aa
09-21-2008, 02:35 PM
با سلام
در بولتن GRE توضیح داده شده که بعد از نوشتن دو انشای اول و قبل از شروع بخش verbal، برگزارکنندگان می توانند 10 دقیقه به همه استراحت بدهند. همینطور بین V و Q یک دقیقه باید استراحت بدهند. به نظر من مخصوصا زمان 10 دقیقه ای خیلی مهمه. چون امتحان طولانی هست (بین 2 ساعت و 45 تا 3 ساعت و 15، به غیر از زمان پر کردن فرم ها و ...).
نظر شما چی هست؟ من این مساله رو با administrator امتحان GRE سال پیش که در دانشگاه تربیت بدنی برگزار شد مطرح کردم. جواب اون آقا خیلی نا امید کننده بود. او گفت:
"خب شرکت کنندگان در جلسه امروز از شرایط مساوی برخوردار بودند! اگه به شما وقت اضاغه استراحت داده نشده، به بقیه هم داده نشده!"
آخه من به این آدم چی بگم؟ مگه کنکوره! مگه شرکت کنندگان با هم رقابت دارند. اینجا بحث حد نصاب رو آوردن مهمه.

دانشگاه اصفهان، زمان برگزاری امتحان، به بچه ها استراحت می دهند، حتی شیرینی و چایی هم توزیع می کنند. من نظرم این هست که از مسولین امتحان در تهران هم بخواهیم که به ما وقت استراحت بدهند. حتی اگه شده بعد از 1 ساعت و 15 دقیقه اول سر جامون کمی استراحت کنیم و با فکر راحت بریم سراغ سوال های verbal

emjr09
09-21-2008, 04:14 PM
بايد وقت استراحت بدن. موافقم

siavashvahidi
09-21-2008, 05:02 PM
من به طور ناخودآگاه هر وقت این جمله "...حق مسلم ماست" رو جایی می بینم می خندم. ;D
....موافقم. 3 ساعت امتحان احتیاج به استراحت داره میونش.

Mahdikhani
09-21-2008, 06:11 PM
آره
حق مسلم ماست!! حالا چیکار کنیم؟ سر جلسه اعتراض کنیم یا قبلش هی زنگ بزنیم؟

Sadra
10-07-2008, 12:02 PM
من پارسال سنجش امتحان دادم و متاسفانه هیچ Break ی ندادند. من قبلا بولتن رو خونده بودم و میدونتم که بعد از Writing باید Break بدند و این موضوع رو هم تذکر دادم اما مسئول جلسه هیچ توجهی نکرد و البته کسی هم اعتراض نکرد!
شاید یه دلیل عمدش این باشه که اگه بخواهند Break بدهند کمی نظم جلسه بهم میخوره و بدون Break برای اونا راحت تره! اما پارسال دانشگاه اصفهان یه Break حدود 30 دقیقه ای داد و بچه ها اومدند بیرون جلسه.
برای تافل pBT هم بعد از Writing دانشگاه اصفهان یه Break حدود نیم ساعته میده که بچه ها از ساختمان بیرون میرند و استراحت می کنند. برای تافل و GRE دانشگاه اصفهان بچه ها حدود 300 نفر هستند اما برای GRE سنجش چون بچه ها خیلی زیاد هستند فکر نمی کنم اجازه بدند که از سالن بیرون بیایند اما دادن Break عملی هست چون دفترچه سوالات پلوم داره و تا موقعی که گفته نشده کسی باز نمی کنه.
به هرصورت بهتره حتما موقعی که میرید کارت ورود به جلسه رو بگیرید این موضوع رو تذکر بدید چون شاید اطلاع ندارند! همون طور که پارسال نمی دونستند که روز امتحان هم میشه کد دانشگاهها رو وارد کرد و بچه ها رو موقع ثبت نام نگران کرده بودند اما این موضوع به صراحت توی بولتن GRE اومده بود!

pedrak
10-07-2008, 04:53 PM
اگه همه بچه ها وقتی دارند کارت ورود به جلسه رو میگیرند اینو به مسئولین محترم سنجش بگیم شاید آقایون یک استراحتی بین امتحان بذارند.