PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای دوستداران تحصیل در هلند

سینا2
10-14-2008, 12:53 AM
این راهنما جدید است و توسط نمایندگی علمی ایران در منطقه شنگن به تازگی ترتیب داده شده ، فوق العاده ارزشمند و جالبه ، حتما دانلود کنید :

بخش نخست : اطلاعات مقدماتی برای ادامۀ تحصیل در هلند
http://www.fr-iranscholarship.net/File1/Holland%201.pdf

بخش دوم : اقدامات ضروری پیش از سفر
http://www.fr-iranscholarship.net/File1/Holland%202.pdf

بخش سوم : ورود به هلند و اقدامات اولیه
http://www.fr-iranscholarship.net/File1/Holland%203.pdf

بخش چهارم : دوران تحصیل در هلند
http://www.fr-iranscholarship.net/File1/Holland%204.pdf

بخش پنجم : اطلاعات کاربردی شهرهای هلند
http://www.fr-iranscholarship.net/File1/Holland%205.pdf

بخش ششم : بازگشت به ایران
http://www.fr-iranscholarship.net/File1/Holland%206%201.pdf

این هم آدرس سایت خودشون :
http://www.fr-iranscholarship.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5

samramsar
11-11-2008, 07:36 AM
در این فایل ورد فارسی اطلاعات مفیدی در مورد تحصیل و زندگی دانشجویی در هلند نوشته شده است.

maryamf
04-02-2009, 12:37 AM
Is there PhD employee that is using 30% tax reduction?

I have received this email:

* 30% rule voor foreign PhD students
This rule already existed for postdocs but from 1-1-2009 also PhD students can apply for this advantage. PhD students who started on or after 1-1-2009 can apply for it from the start of their working contract. PhD students who started before 1-1-2009 can apply for it as well however it will start from the date the application is accepted at the Taxes. Contact ... for the application as soon as possible.

rahelej
05-11-2009, 12:45 AM
سلام دوستان
از بچه ها کسی هست که دانشگاه های هنر هلند را بشناسد و به من معرفی کند
سپاس

TheGeek
07-02-2009, 04:26 PM
Is there PhD employee that is using 30% tax reduction?

I have received this email:

* 30% rule voor foreign PhD students
This rule already existed for postdocs but from 1-1-2009 also PhD students can apply for this advantage. PhD students who started on or after 1-1-2009 can apply for it from the start of their working contract. PhD students who started before 1-1-2009 can apply for it as well however it will start from the date the application is accepted at the Taxes. Contact ... for the application as soon as possible.

با سلام

ميشه منظورتون رو از اين قانون بيشتر توضيح بدين؟‌ كدوم قانون؟ آيا قانوني تصويب شده كه در هلند از دانشجوي دكتري 30%‌ ماليات رو ديگه كسر نميكنن؟؟؟!

mina_sedaghatir
08-25-2009, 04:01 AM
سلام ..
میخواستم بدونم آیا این حقیقت داره که دانشجوهای PHD در هلند بعد از پایان تحصیلشون مینونن درخواسته اقامت بدن ؟؟
و یا امکان گرفتن اقامت در هلند به جز این مورد چه جوریه؟؟ بعد از یک دوره چند ساله کار امکان پذیره ؟ و اگر هست ،TA , ya RA PHD کار تلقی میشود؟؟؟

سایت خاص officially هست هست که بشه اطلاعاته دقیقی بدست آورد؟؟؟

مرسی...:)

vs
08-25-2009, 09:19 AM
سلام ..
میخواستم بدونم آیا این حقیقت داره که دانشجوهای PHD در هلند بعد از پایان تحصیلشون مینونن درخواسته اقامت بدن ؟؟
و یا امکان گرفتن اقامت در هلند به جز این مورد چه جوریه؟؟ بعد از یک دوره چند ساله کار امکان پذیره ؟ و اگر هست ،TA , ya RA PHD کار تلقی میشود؟؟؟

سایت خاص officially هست هست که بشه اطلاعاته دقیقی بدست آورد؟؟؟

مرسی...:)

سلام

این مساله تو این تاپیک بحث شده:
http://applyabroad.org/forum/showthread.php?t=1974
برای درخواست اقامت باید 5 سال اقامت قانونی توی هلند داشته باشید و مالیات داده باشید.
این هم سایت اصلی اداره مهاجرت هلند هست:
http://www.ind.nl/EN/index.asp

sabern
08-29-2009, 02:36 PM
سلام، درصورتيكه كسي براي ادامه تحصيل به هلند بره.ميتونه همسرش رو با خودش ببره؟
اگر ممكنه هست، 1. همزمان ميتونن برن؟
2. اجازه كار داره؟
ممنون ميشم جواب بدين.

vs
08-29-2009, 02:54 PM
سلام، درصورتيكه كسي براي ادامه تحصيل به هلند بره.ميتونه همسرش رو با خودش ببره؟
اگر ممكنه هست، 1. همزمان ميتونن برن؟
2. اجازه كار داره؟
ممنون ميشم جواب بدين.

بله میتونه...ولی باید جداگانه واسه ویزا اقدام کنه چون تا اونجا که من میدونم دانشگاه برای ویزای همسر اقدام نمیکنه. اجازه کار هم اصلا نداره.

keyvan.nakhai
09-09-2009, 10:40 PM
سلام من تازه با این سایت اشنا شدم میخواستم اگه براتون ممکن من رو راهنمایی کنین من کامپیوتر دانشگاه شهید با هنر کرمان خوندم و میخوام برای ارشد هر جور شده برم ولی وضعم اصلا خوب نیست 1:مقاله ندارم 2:معدلم 12.5 3:مدرک زبان ندارم ولی با یک موسسه صحبت کردم و تضمین بهم دادن که تا 4 ماه اینده میتونم مدارک toefl و gre را بگیرم با نمره خوب میدونم که شرایطم خیلی بد و شاید خنده دار باشه که بخوام برم ولی من هر جور شده میخوام برم و از شما دوستان خواهش میکنم که منو راهنمایی کنین خیلی ممنون

armin812
09-27-2009, 02:24 PM
Hi, don't worry at all because my average is less than you and I don't have any paper neither, but I'm studying in master of Mathematics in University of Amsterdam, that's due to economy crisis. so you have chances do your best in language test cause it's so important in this case.
good luck

sheidakhareji
10-08-2009, 09:35 AM
سلام به همه !
آرمین 812، درآمد دانشجوهای دکتری میدونید تقریبا چقدره !؟ به طور متوسط ! میخوام بدونم میشه هم برای زندگی خرجش کرد هم مقداری ذخیره کرد!؟

serentipiti
10-08-2009, 03:08 PM
سلام میشه بگید دانشگاه خوب نزدیک دلفت ( غیر از دلفت) کدومه؟ آخه داییم توی دلفته میخوام نزدیکش باشم. ممنون از همتون

armin812
10-08-2009, 09:56 PM
Hi everybody
for sheidakhareji:actually I have no sufficient information about grants here, but in general when they accept you for a full grant it means that you can cover all your cost with that. additionaly I should say that here you have 750 to 1000 euros costs for a month here in add up your tuition fee which is 9000 euros per year for us. so you can judge better about the money that they're giving you as grant.
for serentipiti: the Netherlands is so compact which you can get longest distance in 2.5 hours. so I think you shouldn't concentrate on the area it's better just to focus on quality of a university.
Best wishes

mehdirah
10-17-2009, 01:01 AM
سلام من متقاضی ادامه تحصیل درمقطع کارشناسی ارشد گرافیک هستم
کسی هست که منو راهنمایی کنه

ahassani
10-25-2009, 01:39 AM
سلام من متقاضی ادامه تحصیل درمقطع کارشناسی ارشد گرافیک هستم
کسی هست که منو راهنمایی کنه

سلام
آقا چه گرافیکی. کامپیوتری یا چیزه دیگه؟

IELTS
11-09-2009, 02:09 PM
سلام دوستان عزیز خسته نباشید.
من می خواستم یدونم من برای فوق لیسانس MBA می خوام بیام هلند ، ایا ازمون ورودی یا نیاز به نمرات خاصی یا سابقه کاری مرتبط نیاز هست؟
و ایا این رشته در هلند رایگان هست یا شهریه ای که داره در طول 2 سال ارشد چقدر هست ؟
ممنون میشم کمک کنید.
بدرود

mehdirah
11-22-2009, 04:59 PM
سلام
آقا چه گرافیکی. کامپیوتری یا چیزه دیگه؟

گرافیک دیزاین دیگه!

Kandoliza
11-26-2009, 10:05 PM
سلام. من از معدلم 17:68 و از علوم تحقیقات فارق التحصیل شدم. از Utrekhtبرای PhD اقدام کردم و استادی که خودش رئیس دپارتمان است بهم ok داده که 100% قبولم کرده ولی نمیدونم اشکال کار کجاست که با گفتن اینکه کمک هرینه می خوام حالا به هر نحوی تقریبا همشون جواب رد می دن. به نظر شما:
1- اگر برم اونجا بعد از 1 یا 2 ترم چقدر شانس گرفتن فاند یا ... دارم؟
2- ایا سازمانی یا راهی هست که بتونم از اینجا اقدام کنم تا حداقل یه بخشی از هزینه هامو بپردازند.
2 مقاله خارجی و سابقه تدریس در یه دانشگاه خارجی رو هم دارم ولی انگار این چیزا براشون مهم نیست.

navidmkl2
11-27-2009, 08:50 PM
سلام.
کسی از احتمال ممانعت از ثبت نام ایرانیها توسط دانشگاه های هلند چیزی میدونه؟ من الان یه مقاله مال 2008 خوندم که گفته بود توئنته حتی دانشجوی ایرانیه روانشناسیش رو هم ریجکت کرده :

http://static.rnw.nl/migratie/www.radionetherlands.nl/currentaffairs/080103-twente-university-iranian-redirected

بنظر میاد زحمت بیخودی کشیدم برای فرستادن مدارک!!

arashabt
11-27-2009, 09:43 PM
سلام.
کسی از احتمال ممانعت از ثبت نام ایرانیها توسط دانشگاه های هلند چیزی میدونه؟ من الان یه مقاله مال 2008 خوندم که گفته بود توئنته حتی دانشجوی ایرانیه روانشناسیش رو هم ریجکت کرده :

http://static.rnw.nl/migratie/www.radionetherlands.nl/currentaffairs/080103-twente-university-iranian-redirected

بنظر میاد زحمت بیخودی کشیدم برای فرستادن مدارک!!
نه دوست عزیز، من خودم به تازگی از آیندهون پذیرش گرفتم و استادم خودش به من گفت برای پذیرش دانشجو های ایرانی مشکلی نداریم. ضمنا کسی رو هم می شناسم که حدود پارسال رفت توانته، نگران نباش

navidmkl2
11-28-2009, 02:35 AM
ممنونم آرش جان. یه کم خیالم راحت شد. ولی یکی از 2 تا رشته ای که من براش اپلای کردم Sustainable Energy Technology هست که فکر نمیکنم به این راحتی ها کوتاه بیان. مثل اینکه این رشته شانس ما به قضایای هسته ای و این حرفا یه ربطی پیدا میکنه. شانس از اینجا رونده و از اونجا مونده میشیم!! فقط کم مونده یه انگ جاسوسی هم اونا بچسبونن بهمون اضافه بشه به گزینش ردی هام تو ایران! :D

arashabt
11-28-2009, 08:22 AM
ممنونم آرش جان. یه کم خیالم راحت شد. ولی یکی از 2 تا رشته ای که من براش اپلای کردم Sustainable Energy Technology هست که فکر نمیکنم به این راحتی ها کوتاه بیان. مثل اینکه این رشته شانس ما به قضایای هسته ای و این حرفا یه ربطی پیدا میکنه. شانس از اینجا رونده و از اونجا مونده میشیم!! فقط کم مونده یه انگ جاسوسی هم اونا بچسبونن بهمون اضافه بشه به گزینش ردی هام تو ایران! :D

نوید جان اتفاقآ موضوع منم در مورد احتراق و اینا بود که اونم ربط پیدا می کرد یه جورایی به این حرفا، ولی اونقدرام که فکر میکنی مثل آمریکاییا سخت گیر نیستن. توکلت به خدا باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

i_karimi
11-30-2009, 10:31 PM
نوید جان اتفاقآ موضوع منم در مورد احتراق و اینا بود که اونم ربط پیدا می کرد یه جورایی به این حرفا، ولی اونقدرام که فکر میکنی مثل آمریکاییا سخت گیر نیستن. توکلت به خدا باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
من چند تا از دوستام که هلندن میگن از این خبرا نیست فقط برای رشته هایی که به انرژی هسته ای ربط داره سخت می گیرن. نگران نباشید

navidmkl2
12-08-2009, 03:45 AM
آرش جان در تائید فرمایشت باید بگم امروز ایمیل پذیرش 2010 مکانیک آیندهوون بدستم رسید. موفق باشی رفیق.

lord010
12-09-2009, 02:23 PM
سلام.من کارشناسی مهندسی عمران آب و فاضلاب توو یکی از دانشگاهای سراسری روزانه تهران خوندم معدلم حدود 13 هستش.مقاله ای هم تا به حال نداشنم.برای دو سال کارشناسی ارشد هم کلآ میتونم حدود 5 میلیون تومن هزینه کنم.میخوستم ببینم با این شرایط چقدر شانس پذیرش گرفتن دارم؟ترجیح من هم دانشگاهایی که تدریس توی اونها یه انگلیسی باشه..
.

aloneirboy
12-09-2009, 02:46 PM
اطفا میشه یه توضیح تکمیلی از تحصیل در هلند بدید

navidmkl2
12-10-2009, 02:51 AM
سلام دوستان
جواب پذیرش من برای پائیز 2010 آیندهوون اومد. کس دیگه ای هم هست که با هم هماهنگ بشیم؟

f.a.k
12-10-2009, 02:14 PM
سلام. من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی شهری و منطقه ای از دانشگاه تهران هستم. کسی هست که بدونه آیا من می تونم برای مقطع دکتری در رشته اقتصاد شهری از دانشگاه های هلند پذیرش بگیرم یا نه؟ لطفا دانشگاه هایی که این رشته رو دارند بهم معرفی کنید.

merlin2
12-10-2009, 02:24 PM
سلام به همه ی دوستان عزیز..
من هم به راهنماییتون نیاز دارم..
میخوساتم بدونم که منی که دیپلم دارم احنمال اینکه پذیرش از دانشگای توی هلند بگیرم و بعدشم ویزا بشم چقدر هستش؟یا اینکه نکنه هلند هم مثل سفارت کانادا معلوم نمیکنه ککه کیا میتونن برن یا نه و همینجوری عشقی ویزا میکنه؟!

f.a.k
12-12-2009, 02:28 AM
بازهم سلام. لطفا دانشگاه هایی از کشور هلند که رشته شهرسازی(چه گرایش برنامه ریزی شهری و چه گرایش طراحی شهری) و رشته اقتصاد شهری رو دارند به من معرفی کنید. ممنون می شم.

arashabt
12-12-2009, 10:51 AM
آرش جان در تائید فرمایشت باید بگم امروز ایمیل پذیرش 2010 مکانیک آیندهوون بدستم رسید. موفق باشی رفیق.

مبارک باشه نوید جان، اتفاقا منم پذیرش مکانیک آیندهون دارم، برام تلفن یا ایمیلتو خصوصی بزار با هم آشنا بشیم

solix
12-12-2009, 01:36 PM
دوستان من لینکی پیدا کردم که کمک شایانی برای جستجو و کسب اطلاعات جهت انتخاب رشته در لیسانس و فوق لیسانس میکنه امیدوارم کاربرد داشته باشه:

http://www.studychoice123.nl/

taleghani
12-13-2009, 06:49 PM
سلام به همه دوستان

من هفته پیش (18 آذر) به سفارت هلند مراجعه کردم. هفته پیش ترش تلفن زدم و مطمئن شدم که ویزای دانشجویی من رسیده. خواستم مدارک مورد نظرشون رو دقیق اینجا بنویسم تا شاید به درد دوستان دیگه هم بخوره. هرچند، چندنفر از دوستان هم لطف کردند و نوشتن، اما فکر خوبیه که هرکس تجربه خودش رو در اینجا به یادگار بزاره.
من برای دکتری معماری از دلف پذیرش دارم. مدارکی که امروز برای سفارت (برای مصاحبه اولیه لازم شدن اینا بودن:
1- پاسپورت
2- فتوکپی از دو صفحه اول پاسپورت
3- فتوکپی از نامه پذیرش
4- دو عدد عکس 6*4
5- فرم شینگن

در این مرحله بایستی بین ساعت 7:30 تا 9:30 مراجعه کرد و در قسمت ورودی به آقای نگهبان توضیح بدین که برای پیکاپ ویزا اومدین (چون مراجعه جهت دریافت ویزای دانشجویی با بقیه انواع ویزاها فرق میکنه و دیگران ممکنه بیرون سفارت وایسن و اسم بنویسن و ...، اما شما سرتون رو بالا بگیرین و فقط و فقط با نگهبان صحبت کنین). نگهبان محترم به شما یک شماره برای کانتر 5 (که مخصوص دانشجوهاست) میده.
چنانچه ویزای D (فقط برای ورود به هلند) بخواین در بعد از ظهر همونروز ویزاتون آماده میشه. چنانچه C+D بخواین بعد از 10 تا 12 روز آماده میشه. این مسئله رو کسی که با شما مصاحبه میکنه ازتون جویا میشه.
برخورد خانم مسول ویزای دانشجویی بسیار دوستانه بود و مثل یک فامیل کلی سفارش کرد که لباس گرم بردار و حتما قفل دوچرخه از ایران ببر (چون اونجا گرونه).
یک فرم مختصر هم ایشون میده و در همونجا پر میکنین.
از من هم پرسید که تعهد میکنی برگردی ایران دیگه؟
در نهایت پاسپورتتونو پس میده و شماره تلفن شما رو میگیره. به من گفت که 10 روز دیگه باهاتون تماس میگیریم و با خودتون این مدارکو بیارین:
- پاسپورت
- اصل بیمه و کپی از اون
- رزرو بلیط و کپی از اون (در اینجا میتونین اصل بلیط رو هم تهیه کنین و از اون کپی بگیرین).

فرم شینگن هم در سایت سفارت قابل دانلود هستش و این همون فرمی هست که برای توریستی و غیره استفاده میشه (منظورم اینه که عبارت دانشجویی یا تحصیلی روی اون نیست و شما خودتون در صفحه دومش ذکر میکنین که قصد سفر، تحصیله).

در این مرحله از شما مدارک مالی، ریزنمره و این چیزها رو نمیخوان و اصولا فکر نکنم سفارت از شما بخواد.
چون من برای دکتری میرم، اسم استاد راهنمام رو هم خواست و در کامپیوترش وارد کرد.

مسئله دیگه ای هم که برای من الان شفاف نیست اینه که بعضی از دوستان در این مرحله ترجمه شناسنامه شون رو دادن به سفارت تا تایید کنه، اما دانشگاه دلف 3 ماه پیش از من خواست که اینکارو بکنم تا برام ویزا بگیرن.

بازهم اگه سوالی بود بپرسین
محمد

minaa
12-18-2009, 07:11 PM
نه دوست عزیز، من خودم به تازگی از آیندهون پذیرش گرفتم و استادم خودش به من گفت برای پذیرش دانشجو های ایرانی مشکلی نداریم. ضمنا کسی رو هم می شناسم که حدود پارسال رفت توانته، نگران نباش
تبریک.. میشه بگید شما کی اقدام کردید ؟ ددلاینش کیه؟من تازه امروز تصمیم گرفتم واسه هلند اقدام کنم میشه یکی به من کمک کنه.. لطفا.......

arashabt
12-18-2009, 09:15 PM
میشه بگید برای دکترا می خواهید اقدام کنید یا فوق لیسانس؟

minaa
12-19-2009, 12:45 AM
میشه بگید برای دکترا می خواهید اقدام کنید یا فوق لیسانس؟
برای فوق در نانو (زیر شاخه فیزیک)! اگه ددلاین تا اپریله چه جوری جواب شما اومده؟هروقت مدارک بدستشون برسه بررسی میکنن و سریع جواب میدن؟

navidmkl2
12-19-2009, 01:48 AM
برای فوق در نانو (زیر شاخه فیزیک)! اگه ددلاین تا اپریله چه جوری جواب شما اومده؟هروقت مدارک بدستشون برسه بررسی میکنن و سریع جواب میدن؟

سلام خانوم مینا
من مدارکم 24 اکتبر رسید دانشگاه ایندهوون و 7 دسامبر ایمیل پذیرشم برای مستر مکانیک 2010 بدستم رسید. البته قضایای فاند و ... اوایل می اعلام میشه. اگر سوالی داشتی حتما بگو شاید و بتونم کمکت کنم.

ali_khazaee
12-19-2009, 01:53 AM
سلام
من برای دانشگاه آیندهوون اقدام کردم و استاده قرار مصاحبه باهام گذاشته.شما هم از طریق استادها اقدام کردین یا نه از طریق دانشگاه؟ کدوم بهتره؟

minaa
12-19-2009, 08:57 PM
سلام خانوم مینا
من مدارکم 24 اکتبر رسید دانشگاه ایندهوون و 7 دسامبر ایمیل پذیرشم برای مستر مکانیک 2010 بدستم رسید. البته قضایای فاند و ... اوایل می اعلام میشه. اگر سوالی داشتی حتما بگو شاید و بتونم کمکت کنم.
سلام.ممنون از لطفتون.من سایت دانشگاهو نگاه کردم ندیدم نمره زبان چند میخواد !! ضمنا من در زمینه رشته خودم فعالیت خاصی نداشتم cv که هیچی ، sop رو چه کنم!!؟اگه در مورد علائقو برنامه های مد نظر آیندم هم بگم فکر نمیکنم به 1000 هم برسه!

arashabt
12-19-2009, 10:18 PM
سلام
من برای دانشگاه آیندهوون اقدام کردم و استاده قرار مصاحبه باهام گذاشته.شما هم از طریق استادها اقدام کردین یا نه از طریق دانشگاه؟ کدوم بهتره؟

علی جان من که برای دکتری اقدام کردم و مصاحبه هم شدم از طریق استاد بود و تنها راهشم همین بود. ولی اگه واسه مستر اپلای کردی نمی دونم کدوم بهتره

fran
12-19-2009, 11:29 PM
علی جان من که برای دکتری اقدام کردم و مصاحبه هم شدم از طریق استاد بود و تنها راهشم همین بود. ولی اگه واسه مستر اپلای کردی نمی دونم کدوم بهتره

اگر ممکنه نمره زبان خود را اعلام نمایید

arashabt
12-20-2009, 08:41 AM
اگر ممکنه نمره زبان خود را اعلام نمایید

تافلم 80 بود ولی اونا در مورد زبان بیشتر توی مصاحبه میزان تسلط شما رو ارزیابی میکنن تا فقط نمره تافل

taleghani
12-22-2009, 04:47 PM
سلام بچه ها
کسی میدونه برای سفر دانشجویی به هلند چه مقدار ارز میشه همراه خودمون ببریم؟

3388
12-22-2009, 05:28 PM
سلام بچه ها
کسی میدونه برای سفر دانشجویی به هلند چه مقدار ارز میشه همراه خودمون ببریم؟

در سایت گمرگ هلند نوشته شده که اگر بیشتر از 10000 یورو مسافر دارد باید اعلام کند. نشان میدهد که تا 10000 یورو مشکلی نیست. البته بهتر است خودتان هم این سایت را چک کنید.

taleghani
12-23-2009, 09:46 AM
3388 عزیز،

ممنون از اطلاعاتت. من فکر میکنم یک محدودیتی هم باید از طرف مرز ایران وجود داشته باشه. به این خاطر که مسولین کشور هم اجازه خروج مقدار معینی ارز از کشور رو میدن.
بنظرتون ممکنه موقع خروج از مرز فرودگاه امام، کیف پول آدم رو بگردن؟؟

arashabt
12-23-2009, 12:18 PM
3388 عزیز،

ممنون از اطلاعاتت. من فکر میکنم یک محدودیتی هم باید از طرف مرز ایران وجود داشته باشه. به این خاطر که مسولین کشور هم اجازه خروج مقدار معینی ارز از کشور رو میدن.
بنظرتون ممکنه موقع خروج از مرز فرودگاه امام، کیف پول آدم رو بگردن؟؟

والا من خودم که یکبار رفتم هلند و اومدم اصلا ندیدم کیف کسی رو بگردن، یعنی کلا شما کیف پولتون که تو جیب کاپشن یا کیف می زارین ردش می کونین تو دستگاه. دستگاهم فقط چیزای فلزی رو می بینه. پس من فکر نمی کنم اصلا مشکلی پیش بیاد.

navidmkl2
12-24-2009, 01:32 AM
سلام
دوستان من حدود 2 هفته پیش پذیرش مستر مکانیک 2010 آیندهوون رو گرفتم و امروز یه ایمیل دریافت کردم که برای رشته دوم انتخابیم Sustainable Energy Technology هم پذیرفته شدم. فرمت ایمیل ارسال شده هم دقیقا مثل قبلی هست و مشخصا یه فرمت از پیش تعریف شدست و فقط اسم رشته متفاوته و هیچ توضیح دیگه ای نداده. کس دیگه ای از بچه ها با این قضیه برخورد داشته؟
این به معنی لغو شدن پذیرش اولم که نیست؟ یعنی احتمالا خودم آزادم که یکی از این دو رشته رو انتخاب کنم دیگه، نه؟

taleghani
12-24-2009, 11:28 AM
والا من خودم که یکبار رفتم هلند و اومدم اصلا ندیدم کیف کسی رو بگردن، یعنی کلا شما کیف پولتون که تو جیب کاپشن یا کیف می زارین ردش می کونین تو دستگاه. دستگاهم فقط چیزای فلزی رو می بینه. پس من فکر نمی کنم اصلا مشکلی پیش بیاد.

ممنون آرش جان

یکی از دوستان من تعریف میکرد که کیف پول فامیلشون رو در سفر به انگلیس گشته بودن.
ما هم که البته پول آنچنانی با خودمون نمیبریم. یعنی نداریم که ببریم.
فقط میدونم مقدار 10000 یورویی که 3388 عزیز گفت میشه وارد هلند کرد، در کانادا 5000 دلار هستش. بازم ما جلو هستیم.

ممنون

rafiee18
12-24-2009, 12:56 PM
آقا منظور از certified copy مدرک زبان که برای دانشگاه آیندهوون نوشته یعنی اینکه مدرک آیلتس را بدیم دارلترجمه کپی برابر اصل کند ؟

taleghani
12-25-2009, 12:45 AM
آقا منظور از certified copy مدرک زبان که برای دانشگاه آیندهوون نوشته یعنی اینکه مدرک آیلتس را بدیم دارلترجمه کپی برابر اصل کند ؟

دوست عزیز

من چون با آزمون تافل آشنا هستم، میتونم بگم این چیزی که از شما خواستن به این معنی هست که بایستی از سازمانی که آزمون زبانت رو برگزار کرده بخواهی که نمرت رو برای این دانشگاه ارسال کنه. در این صورت هستش که مدرک زبان شما Certified میشه.

حالا این مسئله در مورد تافل هست، شاید در سیستم آیلتس تفاوت کنه (که بعید میدونم).

Kandoliza
12-25-2009, 01:09 AM
سلام. من از معدلم 17:68 و از علوم تحقیقات فارق التحصیل شدم. از Utrekhtبرای PhD اقدام کردم و استادی که خودش رئیس دپارتمان است بهم ok داده که 100% قبولم کرده ولی نمیدونم اشکال کار کجاست که با گفتن اینکه کمک هرینه می خوام حالا به هر نحوی تقریبا همشون جواب رد می دن. به نظر شما:
1- اگر برم اونجا بعد از 1 یا 2 ترم چقدر شانس گرفتن فاند یا ... دارم؟
2- ایا سازمانی یا راهی هست که بتونم از اینجا اقدام کنم تا حداقل یه بخشی از هزینه هامو بپردازند.
2 مقاله خارجی و سابقه تدریس در یه دانشگاه خارجی رو هم دارم ولی انگار این چیزا براشون مهم نیست.

کسی نمی خواد نظری بده؟

arashabt
12-25-2009, 08:27 AM
کسی نمی خواد نظری بده؟

ببینید دوست عزیز، سیستم هلند برای کمک هزینه دوره دکتری به این صورت هست که اگه شما برای یک vacancy اقدام کرده باشین و قبولتون کرده باشن (که معمولا مصاحبه حضوری سفت و سختی هم داره) اون موقع شما phd با فاند کامل قبول شدین، ولی اگه با خود استاد صحبت کرده باشین (فارغ از مواردی که تو vacancy ها قید شده) بعید می دونم بعدا بتونه بهتون فاند بده.
چون سیستمشون اینجوریه که معمولا استادا قبل اینکه دانشجو بگیرن یه پروپوزال تحقیقاتی تعریف می کنن و اونو می دن به مراکزی که بودجه تحقیقاتی می دن بعد اونا هم بر حسب نیاز چند تا از این پروژه ها رو تصویب می کنن که بهش فاند بدن. بعدا استاد برای پروژش میتونه چند تا دانشجوی دکتری و پستدکتری بگیره که تحت نام vacancy میزنن تو سایت.
حالا باز اگه توضیح بیشتری خواستی من در خدمتم.

halandoon
12-26-2009, 12:55 AM
من برای یه PhD Position توی هلند یه ایمیل زدم.بعد از 8 روز جواب دادن که:!

Dear Mr. HALANDOON !,

By this e-mail we acknowledge receipt of your application for the PhD position in the field of X at the Department of Industrial Engineering .
We thank you for your application.
Your application papers will be forwarded to the members of the selection committee. You will be informed about your position in the application as soon as possible.

Kind regards.

On behalf of the Managing Director.

Kind regards,

آخه من که هنوز apply نکردم که! هیچ مدرکیم نفرستادم! یعنی میخواد یه رزومه تنها که توی ایمیلم بوده رو بفرستهSelection committee ؟! کسی تا حالا همچین شرایطی داشته؟!

arashabt
12-26-2009, 09:34 AM
من برای یه PhD Position توی هلند یه ایمیل زدم.بعد از 8 روز جواب دادن که:!

Dear Mr. HALANDOON !,

By this e-mail we acknowledge receipt of your application for the PhD position in the field of X at the Department of Industrial Engineering .
We thank you for your application.
Your application papers will be forwarded to the members of the selection committee. You will be informed about your position in the application as soon as possible.

Kind regards.

On behalf of the Managing Director.

Kind regards,

آخه من که هنوز apply نکردم که! هیچ مدرکیم نفرستادم! یعنی میخواد یه رزومه تنها که توی ایمیلم بوده رو بفرستهSelection committee ؟! کسی تا حالا همچین شرایطی داشته؟!

دقیقا، چون دکتری در هلند در واقع apply رسمی نداره و مبنای قضاوتشون همون رزومه ای که می فرستید بعدا اگه نظرشون نسبت به شما جلب شد خودشون بقیه مدارکو ازتون می خوان البته به صورت اسکن شده و فایل PDF.
کل پروسه اپلای دکتری همینه.

halandoon
12-26-2009, 02:09 PM
دقیقا، چون دکتری در هلند در واقع apply رسمی نداره و مبنای قضاوتشون همون رزومه ای که می فرستید بعدا اگه نظرشون نسبت به شما جلب شد خودشون بقیه مدارکو ازتون می خوان البته به صورت اسکن شده و فایل PDF.
کل پروسه اپلای دکتری همینه.
به به، اگه اینجوریه که خدا خیلی خیرشون بده!:D

Kandoliza
12-27-2009, 07:13 PM
یعنی خود استاد بودجه ایی نداره؟که مثلا روی طرح خودش کار کنه یا ...
سوال بعد اینکه: حالا که این استاد 100% گفته من تو را دانشجوی خودم می دونم چطور مطرح کنم که من کمک هزینه می خوام؟ آیا TA v PA در مورد هلند هم صدق می کنه؟

arashabt
12-28-2009, 04:51 PM
یعنی خود استاد بودجه ایی نداره؟که مثلا روی طرح خودش کار کنه یا ...
سوال بعد اینکه: حالا که این استاد 100% گفته من تو را دانشجوی خودم می دونم چطور مطرح کنم که من کمک هزینه می خوام؟ آیا TA v PA در مورد هلند هم صدق می کنه؟

شما استادتون فاند نداره به احتمال زیاد و حاضر شده شما رو با هزینه شخصی تون قبول کنه، باز برای اطمینان ازش سوال کنین.

taleghani
12-28-2009, 09:31 PM
سلام بچه ها

من برای مصاحبه به سفارت رفتم و بنا بود ده روز بعدش (که میشد هفته پیش) با من تماس بگیرن که برم ویزای C+D رو تحویل بگیرم. اما خبری نیست که نیست.
بنظرتون سفارت در ایام کریسمس تعطیله؟ میدونین از کِی تا کِی؟

یه چیز دیگه. ممکنه کسی در این مرحله، ریجکت بشه؟

arashabt
12-29-2009, 01:02 AM
سلام بچه ها

من برای مصاحبه به سفارت رفتم و بنا بود ده روز بعدش (که میشد هفته پیش) با من تماس بگیرن که برم ویزای C+D رو تحویل بگیرم. اما خبری نیست که نیست.
بنظرتون سفارت در ایام کریسمس تعطیله؟ میدونین از کِی تا کِی؟

یه چیز دیگه. ممکنه کسی در این مرحله، ریجکت بشه؟

محمد جان به منم گفته بودن 10 روز دیگه زنگ می زنیم که نزدن خودم پا شدم رفتم اونجا صبح پاسپورتمو دادم عصر با ویزاش گرفتم، البته مال من یه جورایی عجله ای هم بود چون شبش باید می رفتم. ولی از من می شنوی خودت زنگ بزن، البته الان فکر نمی کنم باشن برای 4-5 ژانویه فکر کنم بیان. ضمنا اصلا فکر ریجکت شدن نباش که احتمالش برای تو یک میلیونیومه.
مواظب خودت باش این روزا :)

taleghani
12-29-2009, 09:26 PM
ممنون آرش جان
پس خودم باید پیگیر بشم... میدونی آخه، وقتی برای مصاحبه رفته بودم سفارت، یکی از مسولان سفارت داشت با یک خانمی بحث میکرد که وقتی ما بهتون زنگ نزدیم، چرا پاشدین اومدین سر خود.
ولی چاره ش همینیه که گفتی، باید بعد از تعطیلات ژانویه تماس بگیرم. اوایل فکر میکردم شاید منظورشون 10 روز کاری بوده، اما الان 20 روز شده.

قربانت

mita
12-29-2009, 10:48 PM
سلام، من تازه تصمیم گرفتم برای دکترای بیوشیمی بالینی اقدام کنم واسه اوتراخت هلند، هنوز نه مدرک زبان گرفتم نه بقیه مدارک را، به شدت نگران این هستم که dead line ها بگذرند و امتحانهای ایران رو از دست بدم ، فقط در صورتی که بورس کامل بشم می تونم برم، می خوام بدونم با این اوصاف می تونم برای مهر سال دیگه موفق شم پذیرش و بورس بگیرم؟؟! و اینکه مراجعه به موسسات مورد تایید وزارت علوم برای اخذ پذیرش و بورس کمک می کنه ؟!

arashabt
12-30-2009, 11:22 AM
اولا خدمت شما عرض کنم که سیستم Phd هلند و در کل اروپا مثل امریکا نیست که ترمی باشه هر موقع OK شدین میرین کارتونو شروع می کنین ثانیا اگه سایر شرایط تون خوبه به استاد بگین بعدا نمره زبانتون می فرستین.

taleghani
12-30-2009, 02:15 PM
همونطور که آرش عزیز گفت، این طور فکر نکنین که تاریخ خاصی رو از دست میدین چون تاریخی وجود نداره. همه چیز بسته به استادی هست که شما پیدا میکنین. حتی مسائل مالی شما هم به استادتون مرتبطه.
در مورد موسسات اخذ پذیرش هم میتونم بگم که این موسسات در مقاطع ارشد و کارشناسی فعالیت میکنن (که البته خیلی از بچه ها خودشون اپلای کردن و نتیجه گرفتن. موسسه کاری فراتر از شخص شما انجام نمیده). پذیرش دکتری هم شاید براتون پیگیری کنن اما اصلا توصیه نمیشه چون فقط شما میدونی که با توجه به سابقه تحصیلی خودت، کدوم استاد و پروژه بهترین انتخاب خواهد بود.

spt
12-31-2009, 03:46 PM
سلام و خسته نباشید :)
من راجع به فوق لیسانس سوال داشتم، اینطور که من از دانشگاه توئنته فهمیدم گفته شما مدارکتون رو برای پذیرش بفرستین، اگه ما بهتون پذیرش دادیم برای فاند اقدام کنین، میخاستم بینم اینطوریه؟ من تا چند روز دیگه میفرستم مدارکمو، اما اگه فاند ندن که نمیتونم برم که!!!
در ضمن میشه دوستان با تجربه بگن کدوم دانشگاه تو هلند (رنکش خیلی مهم نیست) راحت تر برای ارشد فاند میده؟ و کدوم دانشگاه میشه همزمان واسه فاند و پذیرش اقدام کرد؟؟؟
پیشاپیش مرسی از دوستان :)

7para2x
12-31-2009, 04:48 PM
همونطور که آرش عزیز گفت، این طور فکر نکنین که تاریخ خاصی رو از دست میدین چون تاریخی وجود نداره. همه چیز بسته به استادی هست که شما پیدا میکنین. حتی مسائل مالی شما هم به استادتون مرتبطه.
.

این مطلبی که فرمودین برای PhD هست یا در مورد Master هم صدق میکنه؟

i_karimi
12-31-2009, 05:18 PM
سلام و خسته نباشید :)
من راجع به فوق لیسانس سوال داشتم، اینطور که من از دانشگاه توئنته فهمیدم گفته شما مدارکتون رو برای پذیرش بفرستین، اگه ما بهتون پذیرش دادیم برای فاند اقدام کنین، میخاستم بینم اینطوریه؟ من تا چند روز دیگه میفرستم مدارکمو، اما اگه فاند ندن که نمیتونم برم که!!!
در ضمن میشه دوستان با تجربه بگن کدوم دانشگاه تو هلند (رنکش خیلی مهم نیست) راحت تر برای ارشد فاند میده؟ و کدوم دانشگاه میشه همزمان واسه فاند و پذیرش اقدام کرد؟؟؟
پیشاپیش مرسی از دوستان :)
من از دانشگاه توئنته پذیرش گرفتم. الانم منو برای بورس hsp خودشون کاندید کردن با اینکه من توی مدارک ارسالیم ازشون خواسته بودم که برای بورس دانشگاه خودشون منو کاندید کنن ولی بورس hsp بهترم هست.
اگه بهت پذیرش بدن خودشون شرایطت رو بررسی می کنن و برای بورس کاندیدت می کنن

spry
12-31-2009, 08:06 PM
سلام من داشتم شهريه هاي
Tilburg University

رو بررسي مي كردم يه جا نوشته نوشته
Range of Fees

Non-EEA citizens EUR 6,312

http://www.topuniversities.com/university/613

يه جا ديگه نوشتهAverage International Undergraduate Fees $ EUR 3,966 Average tuition fees per academic year (two semesters) that an international student would be expected to pay for an undergraduate program, with ‘program’ referring to the complete range of courses contributing to a degree. FAQ: How do I calculate average fees

نمي دونم كدومشون درسته ؟
لطفا راهنمايي كنيد

i_karimi
01-03-2010, 02:07 AM
سلام من داشتم شهريه هاي
Tilburg University

رو بررسي مي كردم يه جا نوشته نوشته
Range of Fees

Non-EEA citizens EUR 6,312

يه جا ديگه نوشتهAverage International Undergraduate Fees $ EUR 3,966 Average tuition fees per academic year (two semesters) that an international student would be expected to pay for an undergraduate program, with ‘program’ referring to the complete range of courses contributing to a degree. FAQ: How do I calculate average fees

نمي دونم كدومشون درسته ؟
لطفا راهنمايي كنيد
تا اونجا که من می دونم حدود 8000 تا 9000 باید باشه ( باری توئنته و آیندهوون و دلف) و تو مورد شماهمون 6000 منطقیه

elilili83
01-03-2010, 04:39 AM
سلام به همه
یه سوال مهم برام پیش اومده....چرا این همه واسه همه admission اومده و من تازه دارم apply میکنم؟
آخه deadline ها که مونده هنوز///مال من تا Feb و Apr هستن. نکنه جاها پر شن؟؟؟ اینا سیستمشون اینطوری نیست که وایسن همه apply کنن بعد selection رو شروع کنن؟؟؟
دیگه اینکه تا حالا کسی از NFP بورسیه گرفته؟ چرا deadline هاش انقدر عجیب غریبه؟

i_karimi
01-03-2010, 10:35 AM
سلام به همه
یه سوال مهم برام پیش اومده....چرا این همه واسه همه admission اومده و من تازه دارم apply میکنم؟
آخه deadline ها که مونده هنوز///مال من تا Feb و Apr هستن. نکنه جاها پر شن؟؟؟ اینا سیستمشون اینطوری نیست که وایسن همه apply کنن بعد selection رو شروع کنن؟؟؟
دیگه اینکه تا حالا کسی از NFP بورسیه گرفته؟ چرا deadline هاش انقدر عجیب غریبه؟
بعضی دانشگاهها هر وقت که مدارکو بفرستید بعد ار حدود 8 هفته به شما نتیجه پذیرش رو میدن و سپس شما برای بورس کاندید می شید. پس هر چی زودتر بفرستید شانس اینکه به ددلاین بورس نخورید بیشتره.

elilili83
01-03-2010, 11:29 AM
مرسی....دارم سعی ام رو می کنم....منتها واسه معماری باید portfolio کار کنیم و الان مشغول اونم و هنوز 2-3 هفته ای کار داره. امیدوارم جاهاشون پر نشه.
ممنون از راهنماییتون.

taleghani
01-04-2010, 03:07 PM
مرسی....دارم سعی ام رو می کنم....منتها واسه معماری باید portfolio کار کنیم و الان مشغول اونم و هنوز 2-3 هفته ای کار داره. امیدوارم جاهاشون پر نشه.
ممنون از راهنماییتون.

چقدر جالب
برای کدوم دانشگاه اپلای میکنید؟
من پذیرش PhD معماری از دلف گرفتم. این رو هم بگم دلیل این که نتیجه بعضی از دوستان و من الان اومده به این خاطره که مقطع دکتری ددلاین نداره، برا همین نسبت به تاریخ هایی که برای ارشد بهتون اعلام شده شک نکنید ...

i_karimi
01-06-2010, 06:29 PM
امروز جواب پذیرش من از delft اومد که برای اطلاع دوستان متن ایمیلشون رو اینجا می ذارم:
Dear Mr. Karimi,
On behalf of the Executive Board we are pleased to inform you that you have been admitted to the MSc programme 2010 - 2012 in Master Construction Management and Engineering (code 40400, specialisation Construction Management and Engineering) of Delft University of Technology (TU Delft).
The MSc programme will start on Monday 30 August, 2010. Be sure to arrive in time for the compulsory introduction week which will be organised prior to the MSc programme.
We look forward to meeting you,

A hardcopy of this email (Admissions letter) has been sent to you by regular mail as well. It may take up to 3 weeks before you will receive this letter.
Please note that admission and scholarship application are separate procedures.
Concerning HSP Huygens scholarships: There is intense competition for this scholarship and the TU Delft faculties will only nominate a limited number of students. If nominated, TU Delft will inform you and send you a nomination letter before 15 January 2010. If you do not receive a nomination letter before 15 January this means that you are not nominated. Please note that a nomination does not guarantee that you will be granted a scholarship; Nuffic makes the final selection.
Concerning TU Delft scholarships; With the exception of the Faculty of Architecture, all TU Delft faculties offer university scholarships. All students who have been admitted to an MSc programme at TU Delft are considered for a TU Delft scholarship. However, the number of scholarships is limited, which means that there is a great deal of competition. If you are granted a TU Delft scholarship, you will be informed by your faculty before 1 June.

taleghani
01-06-2010, 11:39 PM
تبریک میگم آقای کریمی

یک نکته جالب در نامه شما برای ینده بود. اینکه در همه دانشکده ها بورس اعطا میشه بجز دانشکده معماری! همه جا معمارها باید تفاوت داشته باشن...
یکی از دوستان دنبال اپلای در رشته معماری در هلند بود (مقطع ارشد) و بهتره به این مسئله توجه کنه.

navidmkl2
01-10-2010, 01:52 AM
سلام
دوستان لینکی که دلفت بعد از دادن پذیرش تو ایمیلش داده یه قسمت داره که گفته Confirmation statement رو برو تکمیل کن. که درباره درخواست خوابگاه و حساب بانکی و... هست. آیا این فرم رو باید الان پ کنیم. من شاید بخوام برم آیندهوون. اگه این فرمم رو پر کنم یعنی در واقع پذیرش دلفت رو 100% قبول کردم؟

i_karimi
01-10-2010, 09:46 AM
فکر می کنم تا july وقت داشته باشی و میتونی منتظر جوابهای بقیه باشی. بهترین کار اینه که یه ایمیل بهشون بزنی و بپرسی. اگه ایمیل زدی لطف کن جوابشو اینجا هم بذار

solix
01-11-2010, 11:05 AM
hello everyone, i apologies writing in english cause i dont have a persian keyboard.does anybody ever applied or have any information FOR ADMISSION( BACHELOR LEVEL) at TU DELFT UNIVERSITY?? i need to know how is the motivation and CV should look like to apply for Civil Engineering or Architect?

thx n be happy

elilili83
01-15-2010, 02:24 AM
تبریک میگم آقای کریمی

یک نکته جالب در نامه شما برای ینده بود. اینکه در همه دانشکده ها بورس اعطا میشه بجز دانشکده معماری! همه جا معمارها باید تفاوت داشته باشن...
یکی از دوستان دنبال اپلای در رشته معماری در هلند بود (مقطع ارشد) و بهتره به این مسئله توجه کنه.

خیلی ناراحت کننده است.....جالب اینجاست که رو سایتشون ننوشتن که به معماریا بورس نمی دن. بورس HSP هم که به من تعلق نمی گیره. چون بیشتر از 2 سال از فارغ التحصیلیم گذشته

i_karimi
01-15-2010, 02:17 PM
خیلی ناراحت کننده است.....جالب اینجاست که رو سایتشون ننوشتن که به معماریا بورس نمی دن. بورس HSP هم که به من تعلق نمی گیره. چون بیشتر از 2 سال از فارغ التحصیلیم گذشته
اگر 2 سال از فارغ التحصیلیتون گذشته باشه ولی بقیه شرایطتون خوب باشه باز می تونید اقدام کنید هر چند شانستون کمه. نوشته زیر مربوط به خود سایت hsp در همین مورد هستش.
Can I apply if I have graduated more than two years ago and I do meet all the other HSP requierements?

Yes, you can apply if you have graduated more than 2 years ago and fulfill all the other HSP requirements for eligibility. But please bear in mind that your curriculum vitae is less quality than that of the other candidates who have not graduated more than 2 years ago. Your application will be assessed with respect to all the criteria, it is therefore important that you compensate the fact that you graduated more than 2 years ago.

i_karimi
01-19-2010, 10:31 PM
مرسی واقعا...الان بررسی می کنم.
باید زود بررسی کنی چون ددلاین hsp تا 1 فوریه هستش.

taleghani
01-20-2010, 07:47 PM
ببخشید دوستان میشه سایت HSP رو اینجا بذارین؟ من چیزی از این بورس نمیدونم و چون دلف به من بورسی نداده، بشدت دنبال فاند هستم.
ممکنه یکم اطلاعات بدین؟
برای مقطع دکتری هم امکان پذیره؟

taleghani
01-20-2010, 08:00 PM
خودم جواب خودمو میدم:

PhD applications for the academic year 2010-2011 can only be accepted from students with the Chinese, Croatian or Turkish nationality.

arashabt
01-20-2010, 09:11 PM
البته آقای طالقانی عزیز یه راه دیگه هم که برای گرفتن فاند برای شما وجود داره اینه که با استادتون یک پروپوزال تحقیقاتی تعریف کنید و استادتون بتونه اونو واسه گرفتن فاند از دولت هلند به تصویب برسونه و در واقع با این کار شما و استادتون یک Vacancy جدید ایجاد می کنید و جذب اون می شید.

i_karimi
01-20-2010, 09:31 PM
ببخشید دوستان میشه سایت HSP رو اینجا بذارین؟ من چیزی از این بورس نمیدونم و چون دلف به من بورسی نداده، بشدت دنبال فاند هستم.
ممکنه یکم اطلاعات بدین؟
برای مقطع دکتری هم امکان پذیره؟
سایت hsp
http://www.nuffic.nl/hsp (http://www.nuffic.nl/hsp)

i_karimi
01-20-2010, 09:35 PM
خودم جواب خودمو میدم:

PhD applications for the academic year 2010-2011 can only be accepted from students with the Chinese, Croatian or Turkish nationality.
متاسفانه همونطوری که میگید و برای ایرانیها فقط تا مستر میشه اقدام کرد.
چیز مهمی که برای بورس hsp مطرحه اینه که باید خیلی زود مدارکتون رو به دانشگاه مورد نظر بفرستید تا دانشگاه اول به شما پذیرش بده و بعد تازه شرایط شما رو برای این بورس بررسی کنه و بعد اگر صلاح دونست بهتون نامه بده که شما برای این بورس کاندید هستید و بعد شما میتونیدبرای این بورس اقدام کنید و تازه یکسری جدید از مدارک رو بفرست به صورا مستقیم برای کمیته hsp.
به طور کلی اگه کسی سال دیگه خواست برای این بورس اقدام کنه باید حدود november مدارکش دست دانشگاه رسیده باشه تا بتونه به ددلاین این بورس برسه.

i_karimi
01-20-2010, 09:37 PM
البته آقای طالقانی عزیز یه راه دیگه هم که برای گرفتن فاند برای شما وجود داره اینه که با استادتون یک پروپوزال تحقیقاتی تعریف کنید و استادتون بتونه اونو واسه گرفتن فاند از دولت هلند به تصویب برسونه و در واقع با این کار شما و استادتون یک Vacancy جدید ایجاد می کنید و جذب اون می شید.
سایت زیر انواع بورسهای موجود توی هلند رو توضیح داده.
www.grantfinder.nl/
آقای طالقانی اگه یه نگاهی بندازی شاید مفید باشه

taleghani
01-21-2010, 03:15 PM
سایت زیر انواع بورسهای موجود توی هلند رو توضیح داده.
www.grantfinder.nl/
آقای طالقانی اگه یه نگاهی بندازی شاید مفید باشه

ممنون از آرش و آقای کریمی عزیز

من یک تجربه از بورس Nuffic دارم. این بورس هم یادمه که ددلاینش تا نوامبر بود. مسئله ای که در مورد این بورس مطرحه اینه که ما بایستی مدارکمون رو برای این بورس به سفارت محترم هلند تحویل بدیم و از طرف سفارت روال این بورس شروع میشه.
اما من چون بجای فرم پذیرش، برگه قرار داد با دانشگاه دلف داشتم، متصدی مربوطه در سفارت از من مدارک رو قبول نکرد و گفت ما فقط فرم پذیرش رو میشناسیم نه قرار داد... البته من هم براش توضیح دادم که پذیرش دکتری به شکل قرار داده، اما متقاعد نشد که نشد.

به هر ترتیب این هم تجربه من بود :)

محمد

arashabt
01-22-2010, 04:40 PM
البته سفارت محترم هلند شاید واسه بورس اینقدر سخت گیره چون واسه ویزا که من نه پذیرش داشتم نه قرارداد باهام راه اومد :)

shadi56
01-24-2010, 11:51 AM
سلام دوستان
از بچه ها کسی هست که دانشگاه های هنر هلند را بشناسد و به من معرفی کند
سپاس
سلام جوابتون رو پیدا کردید؟
چون منم دقیقا همین سول رو دارم.

taleghani
01-25-2010, 06:08 PM
سلام دوستان
من امروز ویزامو گرفتم (شکر خدا)
میخواستم بپرسم اگه از تاریخ شروع ویزا، مثلا با یک هفته تا 10 روز با تاخیر وارد شیم (قصد من تحصیله) مشکلی بوجود میاد؟

در جواب shadi56 بگم که من فقط میدونم دانشگاه امستردام و روتردام روی علوم انسانی بسیار قوی هستند. مقاطع تحصیلات تکمیلی هنر هم همیشه با علوم انسانی مرتبط بوده و شاید در این دو دانشگاه رشته تون موجود باشه.

i_karimi
01-25-2010, 09:08 PM
سلام دوستان
میخواستم بپرسم اگه از تاریخ شروع ویزا، مثلا با یک هفته تا 10 روز با تاخیر وارد شیم (قصد من تحصیله) مشکلی بوجود میاد؟

در جواب shadi56 بگم که من فقط میدونم دانشگاه امستردام و روتردام روی علوم انسانی بسیار قوی هستند. مقاطع تحصیلات تکمیلی هنر هم همیشه با علوم انسانی مرتبط بوده و شاید در این دو دانشگاه رشته تون موجود باشه.
به سلامتی، تبریک می گم. دست راستت زیر سر ما!
بورس رو کاری کردید؟

arashabt
01-26-2010, 09:33 AM
سلام دوستان

تبریک آقای طالقانی عزیز، فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون رو ویزا نوشته این ویزا از چه تاریخی تا چه تاریخی و به مدت چند روز معتبره که اصولا در مورد ویزای دانشجویی که اقامت هست مدت رو XXX زده و شما در اون بازه تاریخی هر موقع وارد بشین اون ویزا معتبره و بعد وارد شدن باید برین کارت اقامت بگیرین که ممکنه 2-3 ماه طول بکشه و بعد اون دیگه با ویزا کاری ندارین. پس با احتساب همه این موارد 10 روز با تاخیر وارد شدن به احتمال قوی هیچ مشکلیو بوجود نمیاره. 

taleghani
01-27-2010, 10:54 AM
ممنون از آرش و آقای کریمی عزیز.

این برام سوال بود که XXX چه معنایی داره. در مورد بورس هم نشد کاری کنم. یعنی پوزیشنی باز نبود که اقدام کنم. گمانم بجز Nuffic بورس دیگه ای برای بچه های دکتری ایران وجود نداره.
فقط یک سوال، این کارت اقامت با ویزای D+C هم 2-3 ماه طول میکشه؟ تو این مدت میشه از هلند خارج شد؟

مرسی
محمد

arashabt
01-28-2010, 01:04 PM
فکر نمی کنم پروسه کارت اقامت به نوع ویزا بستگی داشته باشه حالا اگه دوستانی نظر غیر از این دارن اینجا بذارن. اون XXX یعنی ویزای شما اقامت هستش و همونطور که می دونید حداکثر مدت ویزای شینگن 90 روزه هست که این ویزا چون MVV هست زمانش بیشتر از 90 روزه و XXX را برای همین زده. ضمنا با ویزای C+D تو اون مدت میشه به راحتی به کشور های شینگن سفر کرد و اگه ویزاتون Multi باشه حتی تو اون مدت می تونید به ایران هم هر چند بار بخواین سفر کنید.

taleghani
01-28-2010, 02:22 PM
متشکر آرش جان

آره نوشته Multi هستش و 3 ماه تاریخ داره.
فقط برای دوستان دیگه عرض کنم که ویزای C+D خیلی محسنات داره و آرش ذکر کرد، اما برای من 42 روز طول کشید تا صادر شد... دوستانی که عجله برای رفتن دارن مد نظرشون باشه.
در ضمن با ویزای C+D شما با رزرو بلیط هم میتونید ویزاتون رو از سفارت تحویل بگیرین، اما با ویزای D، در مرحله آخر کارتون با سفارت باید حتما بلیط OK شده رو نشون بدین (البته به همراه کپی بلیط).
بازم ممنون از آرش

arashabt
01-28-2010, 10:23 PM
ضمن تشکر از آقای طالقانی عزیز که همواره تجربیاتش رو در اسرع وقت در اختیار همه قرار می ده، لازمه بگم که ویزای C+D من 15 روز طول کشید که فکر می کنم مینمم زمان لازمش همینقدر باشه و بسته به اینکه مثل من زمان کمی تا رفتنتون باشه سفارت با کمی خواهش این ویزا رو تقریبا تو همین زمان می ده ولی اگه رفتنتون عجله ای نباشه مثل آقای طالقانی عزیز بیشتر طول می کشه.

a_skeletor
01-29-2010, 10:29 AM
سلام دوستان
من برای دکترا رباتیک در دلف و تونته درخواست دادم ( بیشتر با اساتید ) و همشون گفتن مدارک رو بررسی کردند و نتیجه را اعلام می کنند ( مصاحبه با ردی )
1- این نتیجه چقدر معمولا طول می کشه؟
2- از کسانی که برای مصاحبه رفتند سوال دارم که این بیشتر علمی است یا کلی؟ چون من زیاد علمی یادم نمونده :)
با تشکر

arashabt
01-29-2010, 11:59 AM
معمولا تا 30-40 روز بعد از ددلاین نتیجه رو اعلام می کنن حالا بهتره شما بعد از 3-4 هفته اگه ازشون خبری نشد سوال کنید. مصاحبه هم معمولا از پایان نامه و موضوعاتی که تو فوق مربوط به زمینه مورد نظر گذروندید سوال میشه. حالا اگه مصاحبه دعوت شدید بگید تا من بیشتر توضیح بدم.

arashabt
01-29-2010, 12:07 PM
ممنون از آرش و آقای کریمی عزیز.

این برام سوال بود که XXX چه معنایی داره. در مورد بورس هم نشد کاری کنم. یعنی پوزیشنی باز نبود که اقدام کنم. گمانم بجز Nuffic بورس دیگه ای برای بچه های دکتری ایران وجود نداره.
فقط یک سوال، این کارت اقامت با ویزای D+C هم 2-3 ماه طول میکشه؟ تو این مدت میشه از هلند خارج شد؟

مرسی
محمد

آقای طالقانی عزیز، میشه در مورد بورس Nuffic یکم توضیح بدی؟

halandoon
01-29-2010, 02:18 PM
سلام دوستان
من برای دکترا رباتیک در دلف و تونته درخواست دادم ( بیشتر با اساتید ) و همشون گفتن مدارک رو بررسی کردند و نتیجه را اعلام می کنند ( مصاحبه با ردی )
1- این نتیجه چقدر معمولا طول می کشه؟
2- از کسانی که برای مصاحبه رفتند سوال دارم که این بیشتر علمی است یا کلی؟ چون من زیاد علمی یادم نمونده :)
با تشکر
من Eindhoven برای PHD Position توی زمینه رباتیک، رزومه فرستاده بودم و امروز بعد از 2-3 ماه نتیجه رد شدنم رو برام فرستادن. :D
البته یه کمی هم تقصیر خودم بود، رزومم ناقص بود،مثلاً اون موقع نمره زبانم نیومده بود، بدونه نمره زبان فرستاده بودم و....

a_skeletor
01-29-2010, 02:46 PM
من Eindhoven برای PHD Position توی زمینه رباتیک، رزومه فرستاده بودم و امروز بعد از 2-3 ماه نتیجه رد شدنم رو برام فرستادن. :D
البته یه کمی هم تقصیر خودم بود، رزومم ناقص بود،مثلاً اون موقع نمره زبانم نیومده بود، بدونه نمره زبان فرستاده بودم و....
سلام سلام
اقا تسلیت :) ایشالله MIT :)
برای درخواست اینا از من رزومه و Motivation Letter و خلاصه پروژه ارشد و دو تا معرفی نامه و نمرات فوق رو خواسته بودند من اینا رو بعلاوه IELTS و ZD ام فرستادم ولی خوب فقط استاد راهنما معرفی نامه داد اگه خیلی مهمه اویزون استاد مشاور هم بشم از اونم بگیرم؟
همین که به ادم بگن رد شدیم هم خوبه ادم از بلا تکلیف در میاد .
راستی شما مستقیما با استاد ارتباط داشتید یا آموزش اشون :)

halandoon
01-29-2010, 10:53 PM
سلام سلام
اقا تسلیت :) ایشالله MIT :)
برای درخواست اینا از من رزومه و Motivation Letter و خلاصه پروژه ارشد و دو تا معرفی نامه و نمرات فوق رو خواسته بودند من اینا رو بعلاوه IELTS و ZD ام فرستادم ولی خوب فقط استاد راهنما معرفی نامه داد اگه خیلی مهمه اویزون استاد مشاور هم بشم از اونم بگیرم؟
همین که به ادم بگن رد شدیم هم خوبه ادم از بلا تکلیف در میاد .
راستی شما مستقیما با استاد ارتباط داشتید یا آموزش اشون :)
ای بابا، چقدر مدارک!!
من یه Phd Position تو سایتشون دیدم، یه ایمیل به همراه رزومم فرستادم، همین.
بعد اونا هم یه ایمیل زدن که Ok! خبرت میکنیم که قبول شدی یا نه.
و الانم که خبر کردن. :D

n_e
01-31-2010, 12:35 PM
سلام
من فوق لیسانس ریاضی دانشگاه امیرکبیر هستم با معدل 17 و مقاله هم ندارم ونمره IELTS هم 6 است
می خواستم بدونم که آیا با این شرایط امکان گرفتن پذیرش در هلند در مقطع دکتری برام هست یا نه.
ممنون می شوم من را راهنمایی کنید

arashabt
01-31-2010, 02:24 PM
برای پذیرش خیلی فاکتور ها تاثیر دارن که بعضیاشون اصلا دست ما نیست مثل موجود بودن موقعیتهای تحقیقاتی و افراد متقاضی و ... به نظر من شما اپلای کنید و شانس خودتونو امتحان کنید.

spt
01-31-2010, 04:23 PM
من رو دانشگاه twente با معدل 13 رد کرد ، رزومه ی فرعیم خیلی خوب بود مثل تجربه ی کار بین المللی و ازین جور چیزا، به نظر میرسه بیشتر رو معدل گیرن، دقیقا هم تو نامه اشون اشاره کردن که معدلم پایینه، در ضمن هنوز به بورسش نرسیده بوداااا ، اینها رو هم برای اطلاع عرض کردم

a_skeletor
02-01-2010, 10:51 AM
سلام اقا برای فوق لیسانس یا دکترا اقدام کرده بودی ؟
چون فوق لیسانس معدل 13 که مشروطه؟!

spt
02-02-2010, 03:51 PM
نه برای فوق اقدام کرده بودم، لیسانسم 13 بود :)

mhstar
02-11-2010, 02:13 PM
سلام به همه دوستان
من برای phd آیندهون اپلای کردم. هنوز پذیرشم قطعی نشده ولی استاده انگار بدش نیوده :d و پرسید که میتونم برای March/April 2010 برم یا نه.
حالا میخواستم بدونم پروسه ویزا بالاخره چطوریه؟ یعنی دانشگاه خودش اقدام میکنه و وقتی حاضر شد باید بریم از سفارت بگیریم (اون طور که شنیدم) یا باید مثل بقیه جاها بریم مصاحبه و ... ؟!!
و اینکه باید اصل مدرک دانشگاهو (لیسانس و فوق) بگیرم قبل رفتن یا ریز نمرات کافیه؟؟! یا میشه بعدا هم مدرکو فرستاد؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

arashabt
02-11-2010, 11:24 PM
اگه برای مصاحبه دعوت شدید، اصل مدرک لازم نیست و برای ویزا خودتون باید اقدام کنید اما اگه پذیرفته شدید برعکس حالت قبله یعنی اصل مدرک لازم هست و برای ویزا خودتون لازم نیست اقدام کنید و دانشگاه اقدام می کنه برای شما

babak21
02-12-2010, 01:06 PM
سلام به همه دوستان
من برای phd آیندهون اپلای کردم. هنوز پذیرشم قطعی نشده ولی استاده انگار بدش نیوده :d و پرسید که میتونم برای March/April 2010 برم یا نه.

منم دقيقا همين مورد رو دارم. من مي خوام يکي دو ماه عقب بندازم ولي مي ترسم الان بگم طرف بيخيال من بشه. بنظرتون چقدر سر زمان اونجا بودن جدي هستند و امکان عقب انداختنش هست؟؟

antwerpen
02-12-2010, 10:23 PM
سلام جوابتون رو پیدا کردید؟
چون منم دقیقا همین سول رو دارم.
دانشگاه آزاد آمستردام را نگاه کنید .برای رشته های هنر خیلی معروفه

arashabt
02-12-2010, 11:29 PM
منم دقيقا همين مورد رو دارم. من مي خوام يکي دو ماه عقب بندازم ولي مي ترسم الان بگم طرف بيخيال من بشه. بنظرتون چقدر سر زمان اونجا بودن جدي هستند و امکان عقب انداختنش هست؟؟

اگه استاده قراره فاند بهتون بده سعی کنین عقب نندازین چون اگه بخواین عقب بندازین ممکنه بره دنبال متقاضی های دیگه و یکی دیگه رو ok کنه که مشکل کمتری داره.

halandoon
02-14-2010, 03:43 PM
سلام، من برای یه PhD Position در هلند دارم اقدام میکنم،
غیر از CV ازم یه Letter of Application میخوان،
من دوچار ایهام شدم!
این همون (Letter of Motivation( SOP هست؟ یا اینکه منظورش اینه که درخواست پذیرش رو در متن Email بنویسم براشون!؟!؟

arashabt
02-14-2010, 04:10 PM
من فکر می کنم همون درخواست پذیرش در متن Email باشه. باز برای اطمینان SOP را هم جداگونه با اسم خودش یعنی همون SOP بفرست.

babak21
02-14-2010, 05:46 PM
من دوچار ایهام شدم!
این همون (Letter of Motivation( SOP هست؟ یا اینکه منظورش اینه که درخواست پذیرش رو در متن Email بنویسم براشون!؟!؟

من خودم براي اطمينان يه نامه به فرمت رسمي يک صفحه اي به عنوان application letter نوشتم که توش به صورت چند مورد اونم مختصر دلايلي رو که من خودمو مناسب اين position مي دونم اوردم. (تجربيات علمي، کاري و پژوهشي) بعدم يه SOP بهمراه اون فرستادم که تهش در مورد علاقم به دانشگاه و استاد مربوطه و برنامه آيندم گفتم.

halandoon
02-14-2010, 07:30 PM
من خودم براي اطمينان يه نامه به فرمت رسمي يک صفحه اي به عنوان application letter نوشتم که توش به صورت چند مورد اونم مختصر دلايلي رو که من خودمو مناسب اين position مي دونم اوردم. (تجربيات علمي، کاري و پژوهشي) بعدم يه SOP بهمراه اون فرستادم که تهش در مورد علاقم به دانشگاه و استاد مربوطه و برنامه آيندم گفتم.
ممنونم، من هم Resume دو صفحه ای + SOP دو صفحه ای به فرمت Pdf به همراه متن ایمیل مبتنی بر درخواست Admission، ایمیل کردم رفت. امیدوارم مشکلی پیش نیاد.

mhstar
02-14-2010, 10:03 PM
من دوچار ایهام شدم!
سلام، من هم فقط یه درخواست چند خطی داخل ایمیل نوشتم (به همراه CV) و مشکلی نبود.

mhstar
02-15-2010, 12:36 PM
سلام
من در سایت دانشگاه آیندهون یه فایلی پیدا کردم تحت عنوان " PROCEDURE FOR ACCEPTANCE INTO PHD PROGRAM" که توش نوشته پروسه انتخاب دانشجوی phd توسط یک examination board انجام میشه. حالا این بورد فرمالیته است و خود استاد راهنما نظر اصلی رو میده یا نه واقعا اعضای این بورد مدارک رو بررسی میکنن و نظر نهایی رو میدن؟؟!

halandoon
02-15-2010, 01:00 PM
سلام
من در سایت دانشگاه آیندهون یه فایلی پیدا کردم تحت عنوان " PROCEDURE FOR ACCEPTANCE INTO PHD PROGRAM" که توش نوشته پروسه انتخاب دانشجوی phd توسط یک examination board انجام میشه. حالا این بورد فرمالیته است و خود استاد راهنما نظر اصلی رو میده یا نه واقعا اعضای این بورد مدارک رو بررسی میکنن و نظر نهایی رو میدن؟؟!

فکر نمی کنم، فرمالیته باشه!
من توی همین دانشگاه، یه PhD Position قبلاً Apply کرده بودم؛ که Selection committee ردم کردن، فکر می کنم این همون Examination Board شما باشه.

halandoon
02-15-2010, 01:11 PM
من فکر می کنم همون درخواست پذیرش در متن Email باشه. باز برای اطمینان SOP را هم جداگونه با اسم خودش یعنی همون SOP بفرست.
آرش جان، همین یه ایمیل برای Apply کافیه؟ نیازی نیست دیگه هیچ فرمی پر بشه و یا چیزی پست بشه؟!

arashabt
02-15-2010, 05:01 PM
سلام

میشه گفت این examination board فرمالیته است چون بعد اینکه استاد شما رو ok کرد و بعدش رییس گروه، درخواست شما میره به examination board و اونجا 90% قبول می کنن

arashabt
02-15-2010, 05:06 PM
آرش جان، همین یه ایمیل برای Apply کافیه؟ نیازی نیست دیگه هیچ فرمی پر بشه و یا چیزی پست بشه؟!

بله فعلا در همین مرحله کافیه. چون این application شما مستقیم میره دست استاد و اون بیشتر به رزومتون نگاه می کنه و اون چیزا وقتی براش لازم میشه که رزومتون نظرشو جلب کنه. البته اگه رزومتون نظرشو جلب کرد و چیزایی رو خواست ببینه که براش فرستاده نشده از طریق ایمیل یا تلفن میگه که براش بفرستین و در نهایت اگه همه چیز ok بود باهاتون وقت مصاحبه میزاره.

mhstar
02-16-2010, 08:22 PM
phd تو هلند دقیقا از اول هر ماه شروع میشه یا میشه از اواسط ماه میلادی هم رفت اونجا؟!

arashabt
02-16-2010, 11:54 PM
phd تو هلند از هر موقعی شروع میشه و زمان خاصی نداره

Amirreza
02-17-2010, 01:32 AM
سلام دوستان.
ببینید این واقعا انصافه؟
من برای دانشگاه آیندهون اپلای کردم واسه master , رشته Electronics
به من جواب دادن که سطح علمی دانشگاه شما کافی نیست و شما رو قبول نمیکنیم.

The level of the university is estimated to be insufficient.

دانشگاه دولتی زنجان رشته الکترونیک
معدل : 16.80
IELTS 6.5
5 سال سابقه کار مرتبط

mhstar
02-17-2010, 10:32 AM
سلام دوستان.
ببینید این واقعا انصافه؟

IELTS 6.5
5 سال سابقه کار مرتبط

سلام، مطمئن نیستم ولی از اونجا که شرکت معروف philips (که در زمینه الکترونیک فعالیت داره) در شهر آیندهون هست، فکر میکنم رشته الکترونیک این دانشگاه قوی باشه و شاید برای همین، وسواس و سختگیری نشون میدن. در حالت عادی نباید دانشگاه دولتی ایران رو قبول نداشته باشن!

arashabt
02-17-2010, 12:40 PM
سلام دوستان.
ببینید این واقعا انصافه؟

IELTS 6.5
5 سال سابقه کار مرتبط

دوست عزیز ضمن اینکه ورودتو به فروم خوشامد میگم ضمنا جهت یاداوری پست را در یک تاپیک وارد کنی کافیه و لازم نیست چند جا وارد کنی

toghian
02-20-2010, 09:44 PM
سلام به همگی

یک سوال من داشتم و اون اینکه:
من شنیدم تو هلند هر موقعی که تنش های سیاسی برای ایران پیش میاد یا دانشجوهای ایرانی را اخراج می کنند یا اذیتشون می کنند. آیا این حرف درسته؟

arashabt
02-20-2010, 11:25 PM
اصلا اینطور نیست. نمونه ش هم اینه که چند هفته پیش تو اوج بحران اتمی ایران و اینکه همه کشورها برای تحریم ایران قدم بر می داشتن دادگاه هلند به نفع دانشجوهای ایرانی یک رایی داد که می تونن تو رشته های هسته ای تو هلند تحصیل کنن. کدوم کشور همچین کاریو می کرد که اینا کردن؟ هلندیا واقعا آدمای درست و انسانین.

soilman
02-20-2010, 11:35 PM
اصلا اینطور نیست. نمونه ش هم اینه که چند هفته پیش تو اوج بحران اتمی ایران و اینکه همه کشورها برای تحریم ایران قدم بر می داشتن دادگاه هلند به نفع دانشجوهای ایرانی یک رایی داد که می تونن تو رشته های هسته ای تو هلند تحصیل کنن. کدوم کشور همچین کاریو می کرد که اینا کردن؟ هلندیا واقعا آدمای درست و انسانین.

بله اقا ارش راست میگه...لینکشو من تو یه تاپیک گذاشتم....

ولی واقعا این خبر عجیب بود که:

دولت هلند سقوط كرد
asriran.com
نخست‌وزير هلند امروز اعلام كرد كه دولت ائتلافي اين كشور پس از آنكه اعضاي آن در خصوص درخواست ناتو مبني بر گسترش مأموريت نظامي هلند در افغانستان به توافق نرسيدند، سقوط كرد

ولی در کل نباید نگران این جور موارد بود...
وگرنه از اول نباید وارد اینجور رشته ها میشدید:)

toghian
02-21-2010, 12:14 PM
سلام
تشکر از راهنمائیتون.
ولی من این را از کسانی شنیدم که در اروپا درس خوندند. اگر بچه هایی که تجربه تحصیل در هلند را داشته باشند و راهنمایی بیشتری کنند، واقعا ممنون می شم
آخه رفتن به این چنین جایی ریسک بزرگی یه.

ممنون

arashabt
02-21-2010, 12:20 PM
بله اقا ارش راست میگه...لینکشو من تو یه تاپیک گذاشتم....

ولی واقعا این خبر عجیب بود که:

دولت هلند سقوط كرد
asriran.com
نخست‌وزير هلند امروز اعلام كرد كه دولت ائتلافي اين كشور پس از آنكه اعضاي آن در خصوص درخواست ناتو مبني بر گسترش مأموريت نظامي هلند در افغانستان به توافق نرسيدند، سقوط كرد

ولی در کل نباید نگران این جور موارد بود...
وگرنه از اول نباید وارد اینجور رشته ها میشدید:)

این خبرو ار بالاترین خوندید؟:) منم خوندم ولی باورت میشه اینجا تو هلند اصلا هیچ چیزی در این مورد نشنیدم. ضمنا با خیال راحت اپلای کنین، هلند از لحاظ امکانات و پول واقعا جای خوبیه برای تحصیل و اینجور چیزا رو هم جدی نگیرید.

solix
02-21-2010, 02:41 PM
سلام دوستان عزیز ، من دارم برای لیسانس دانشگاهه دلفت اپلی میکنم رشته computer مدارکم تقریبا کامل شده به جز cv . دنباله نمونه cv میگردم ولی همش مربوط به cv کاری میشه من تا به حال cv تحصیلی درست نکردم. ممنون میشم اگه کسی راهنمای کنه منو.

موفق باشید

arashabt
02-21-2010, 03:00 PM
دوست عزیز شما می تونید برای دیدن نمونه CV به لینک زیر مراجعه کنید :

http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?36-Resume-and-CV

Amirreza
02-22-2010, 10:02 PM
سلام، مطمئن نیستم ولی از اونجا که شرکت معروف philips (که در زمینه الکترونیک فعالیت داره) در شهر آیندهون هست، فکر میکنم رشته الکترونیک این دانشگاه قوی باشه و شاید برای همین، وسواس و سختگیری نشون میدن. در حالت عادی نباید دانشگاه دولتی ایران رو قبول نداشته باشن!

من براشون Email زدم که آقا دانشگاه زنجان خوبه و دولتیه. درسته که مثلا همردیف شریف نیست اما از آزاد که کمتر نیست. بعدشم من رتبه 2 تو کلاس بودم و 5 سال سابقه دارم. اصلا دانشگاه به کنار من تجربه کاری که دارم شاید یه شریفی نداشته باشه.
بعدش جواب دادن که ما رفتیم از ایرانیایی که اونجا داشجواند یا کار میکنن پرسیدیم و اونا گفتن که دانشگاه شما خوب نیست و جالب اینه که گفتن حتی برای ادامه تحصیل تو Master ای که 2 ساله هست از نظر سطح علمی کافی نیست.
من فکر کنم باید از دوستان ایرانی عزیز که انقدر خوب اونا رو راهنمایی کردند تشکر کنم.

arashabt
02-22-2010, 10:27 PM
من براشون Email زدم که آقا دانشگاه زنجان خوبه و دولتیه. درسته که مثلا همردیف شریف نیست اما از آزاد که کمتر نیست. بعدشم من رتبه 2 تو کلاس بودم و 5 سال سابقه دارم. اصلا دانشگاه به کنار من تجربه کاری که دارم شاید یه شریفی نداشته باشه.
بعدش جواب دادن که ما رفتیم از ایرانیایی که اونجا داشجواند یا کار میکنن پرسیدیم و اونا گفتن که دانشگاه شما خوب نیست و جالب اینه که گفتن حتی برای ادامه تحصیل تو Master ای که 2 ساله هست از نظر سطح علمی کافی نیست.
من فکر کنم باید از دوستان ایرانی عزیز که انقدر خوب اونا رو راهنمایی کردند تشکر کنم.

فکر نکنم بچه های ایرانی از این کارا بکنن. من خودم که آرزومه همه به آرزوشون برسن و هر جا دوست دارن بتونن برن. با تجربه ای که من دارم بعیده. حالا به نظر من آیندهوون یه خورده ناز داره واسه دانشگاههای دیگه هلند اقدام کنید.

Royal2009
02-22-2010, 10:28 PM
به نظر من شما باید چند تا توصیه نامه قوی هم ارسال میکردی و روی این توصیه نامت مانور میدادی که مثلا فلانی با فلان موقعیت اکادمیک وضعیت علمی من ودانشگاه منو تایید کرده.
تازه به نظر من اگر واقعا دانشگاهی ملاک پذیرش دانشجوش پرسیدن از چندتا دانشجو باشه تکلیفش معلومه> و واقعا بعید میدونم دانشجوهای ایرانی چنین صحبتی رو کرده باشن . دیدتون رونسبت به دانشجویان ایرانی بد نکنید

halandoon
02-22-2010, 10:29 PM
سلام دوستان عزیز ، من دارم برای لیسانس دانشگاهه دلفت اپلی میکنم رشته computer مدارکم تقریبا کامل شده به جز cv . دنباله نمونه cv میگردم ولی همش مربوط به cv کاری میشه من تا به حال cv تحصیلی درست نکردم. ممنون میشم اگه کسی راهنمای کنه منو.

موفق باشید
امروز خود دانشگاه دلف این CV رو برای من ایمیل کرد!! و گفت CV باید حتماً این فرمت رو داشته باشه!!!! (شاید برای اون Vacancy خاص اینقدر اصرار بوده! ) البته ماله PhD هست اما خودتون میتونید تعمیم بدینش.

اگه مدیر محترم arashabt پست من و ایشون رو به تاپیک مربوط به دلف منتقل کنن بسیار سپاسگذارم.

soilman
02-23-2010, 06:02 PM
درود بر دوستان....
برای دانشگاه Wageningen میخام اپلای کنم که برای دانشجویان non-EU / EFTA nationals تا May 1, 2010 مهلت داره....

من معدلم 14.63 از دانشگاه تهران هستش و بعد هم ایلتس 6 دارم(ردینگ 6.5،رایتینگ 6 و اسپیکینگ و لیستنینگ هر دو 5.5)
از شرط های این دانشگاه اینه که معدل لیسانست بالای 70% باشه و زبانت خوب باشه....

with a GPA (grade point average) of 70% or higher and a good proficiency in the English language.
من gpa امو با توجه به فایل اکسلی که تو فروم بود حساب کردم شد حول و حوش 2.89 و در مورد زبان هم در جای دیگر سایت نوشته که باید ارال 6 باشید و اسپیکینگ هم 6 باید باشه...
در مورد معدل ایا جزو این 70% حساب میشم و در مورد زبان ایا تاثیری در روند پذیرش میذاره؟

این دانشگاه سه جور راه ارسال مدارک گذاشته...دو تا ادرس پستی و یکی ای-میل...
در مورد ای-میل گفته:
All documents must be submitted as PDF files. Instructions for downloading a free PDF creator and the use of it.
این ها اسکن مدارک رو به صورت پی دی اف قبول می کنن دیگه؟یعنی دیگه لازم نیست براشون بعد اسکن مدارک مستقیما باز براشون بفرستیم؟
یعنی من از نسخه ی دارالترجمه ای که دارم اسکن می کنم و بعد تبدلیش به pdf می کنم؟
از این جهت می پرسم که میخام برم دارالترجمه و هنوز مطمئن نیستم که برای هلند هم در اینده لازم میشه براشون برای تکمیل پذیرش بفرستم یا نه؟
https://csa.wur.nl/wpage8/xpage.aspx?xml=st_01m00010.xmlcreate?St_appfrm:Cur sus%20jr=2010$Student=T&xsl=st_02m00010_mnt.xsl&css=stars.css&lang=usa&app=stars

ممنون

soilman
02-23-2010, 09:15 PM
درود...

در مورد فرم انلاین دانشگاه Wageningen بخشی در مورد Financial arrangements هست که برام سواله....
اول از همه گفته که All expenses will be paid by به وسیله یکی از موارد زیر :
توضیح هم داده که:Choose 1 at least
Fellowship programme:
N.A. (Dutch HBO):
Private resources: if you or family will bear all expenses related to your study at Wageningen University
sponsor:

اولین سوالی که برام پیش اومد اینه که بورس یا کامل تعلق میگیره یا اصلا تعلق نمیگیره...درسته؟
من اگه بخام فقط به پذیرش با بورس اتکا کنم با توجه به اینکه گفته در نهایت یکی رو انتخاب کنید کدوم رو بزنم؟تا اونجایی که فهمیدم Dutch HBO هم مثله Fellowship programme یه نوع بورسه...
البته میشه هر دو رو تیک زد ولی خوب کدوم رو بهتره بزنیم؟اگه هر دو رو بزنیم ایا مشکلی ایجاد میشه؟
ایا فرقی بین این دو هست؟ایا اولی فقط مختص دانشجویان دکتراست؟

------------------------------
در قسمت دیگر این فرم انلاین یعنی در قسمت Academic record در فیلد Qualification باید چی بزنم؟
قبلا در فرم ها به گزینه ی agricultural engineer نخورده بودم...ایا باید همین رو بزنم یا bachelor of engineering یا B A یا BSC ؟
-----------------------------
در مورد Exemption of internship در جواب سوال زیر بهتره بلی یا خیر بزنیم؟!معافیت از اینترشیپ یعنی چی؟
Do you wish to apply for exemption of your internship؟

ممنون از صبر و حوصلتون...

شب خوش

soilman
02-23-2010, 09:43 PM
درود...

ببخشید این سوال اخرمه:)

در قسمت Admission این سایت دو تا مورد بود که توجه مو جلب کرد...
-----------------------------------
Study contract
After admission to the MSc programme, the study advisor conducts an intake interview with the student during which the abilities and desires of the student are surveyed. A selection of graduate courses will be compiled for each individual student in accordance with the desired thesis topic. The graduate courses the student has selected must be approved. The individual program, the already acquired competencies and the deficiencies will be stated in a study contract.
Study progress
An evaluation of the student's study progress will take place after the second examination period. Students who have not met the requirements – as stated in the study contract – will be advised to discontinue their studies. Also it should be mentioned that extension of the study period will have consequences for the student.
----------------------------------
این موارد همون مصاحبه ای است که بعد از جواب دادن اونها در دانشگاه انجام میشه یا نه در حین پذیرش مثه این مصاحبه ی تلفنی اساتید با فرد هستش؟
تا اونجایی که فهمیدم دانشگاه های هلند اکثرا با فرد مزبور مصاحبه دارن..البته به طور مشخص در جایی ذکر نشده ولی مثه اینکه رویه ای معموله...درسته؟این مرحله در حین پذیرشه یا بعدا در دانشگاه صورت میگیره صرفا برای مشخص کردن کورس ها و تز و صحبت های معمول استاد راهنما با دانشجو؟

در مورد مورد دوم این کلمه ی discontinue چقدر جدیه؟یعنی از ادامه ی تحصیل جلوگیری میشه واقعا؟اگه درست فهمیده باشم بعد از گذشت چند ترم این ارزیابی صورت میگیره...درسته؟

من در مورد فرانسه شنیدم که اگر فرد مثلا در رشته ی پزشکی مشغول به تحصیل باشه و نتونه از پس امتحاناتش بر بیاد به یه رشته ی پایین تر مثلا فیزیوتراپی انتقال داده میشه...این چیزی که اینجا نوشته تقریبا همچین چیزیه یا صرفا یه ارزیابی برای مشاهده روند دانشجو؟

با سپاس:)

شب خوش

arashabt
02-23-2010, 10:10 PM
میشه بپرسم شما سوال پرسیدید یا کتاب نوشتید؟ لا اقل یه جور می نوشتید که کسی هم که می خواد جواب بده از کار و زندگیش نمونه :)

sepide
02-25-2010, 09:55 PM
سلام دوستان. من امروز از دانشگاه توئنته پذیرش گرفتم برای رشته مهندسی شیمی. اما بهم اسکولارشیپ ندادن و تنها گزینه ای که دارم بورس NFP هست که ددلاینش 1 مارچه. حالا با توجه به اینکه نامه رسمی پذیرش من حداقل 2 هفته دیگه می رسه، فکر می کنید که من می تونم با پرینت همین نامه غیر رسمی فعلا برم سفارت برای اقدام واسه بورس NFP یا اینکه قبول نمی کنن؟ دوستان کسی تجربه مشابه داشته؟

i_karimi
02-25-2010, 10:27 PM
سلام دوستان. من امروز از دانشگاه توئنته پذیرش گرفتم برای رشته مهندسی شیمی. اما بهم اسکولارشیپ ندادن و تنها گزینه ای که دارم بورس NFP هست که ددلاینش 1 مارچه. حالا با توجه به اینکه نامه رسمی پذیرش من حداقل 2 هفته دیگه می رسه، فکر می کنید که من می تونم با پرینت همین نامه غیر رسمی فعلا برم سفارت برای اقدام واسه بورس NFP یا اینکه قبول نمی کنن؟ دوستان کسی تجربه مشابه داشته؟
من فکر کنم بتونی بری. نامه پذیرش من از توئنته کمتر از 1 هفته بهم رسید. در ضمن توی ایمیلی که برات اومده یه نامه admission هست که پایینش امضا داره.همونو پرینت رنگی ببر ببین چی میشه.شاید قبول کردن.

sepide
02-25-2010, 10:42 PM
من فکر کنم بتونی بری. نامه پذیرش من از توئنته کمتر از 1 هفته بهم رسید. در ضمن توی ایمیلی که برات اومده یه نامه admission هست که پایینش امضا داره.همونو پرینت رنگی ببر ببین چی میشه.شاید قبول کردن.

والا یکی از دوستای منم که از پارسال این بورس رو گرفته همین حرف رو زد، اما نامه پذیرشی که به من ایمیل کردن، هیچ امضا یا لوگو یا مهری نداره و فقط اسم طرف نوشته شده و کلا حتی حالت نیمچه رسمی هم نداره.

soilman
02-25-2010, 11:27 PM
درود...

در فرم انلاین اپلای برای دانشگاه Wageningen در قسمت 7. Documents (can be sent by regular mail or by email) موارد زیر رو داره....
آیا باید همه را تیک بزنم؟
در مورد اول که من اولین بارم هست برای این دانشگاه اپلای می کنم چطور؟اون رو که نباید تیک بزنم؟

The below-mentioned documents were submitted together with my previous application for the MSc programme
COPY OF DEGREE (at least Bachelor degree)
TRANSCRIPT ACADEMIC RECORDS (in English)
SUFFICIENT ENGLISH LANGUAGE TEST RESULT (if applicable) IELTS; TOEFL; CAMBRIDGE)
CURRICULUM VITAE/SHORT PERSONAL HISTORY
STATEMENT OF MOTIVATION
COMPLETED APPLICATION FORM
THESIS ABSTRACT (if available)

با سپاس

mhstar
03-01-2010, 09:47 AM
سلام
به جز سه دانشگاه دلف و آیندهون و توئنته، دانشگاه دیگه ای در هلند نیست که رشته های مهندسی (بخصوص برق) داشته باشه؟!

maryamf
03-02-2010, 02:50 AM
درود...

ببخشید این سوال اخرمه:)

در قسمت Admission این سایت دو تا مورد بود که توجه مو جلب کرد...

Study contract
After admission to the MSc programme, the study advisor conducts an intake interview with the student during which the abilities and desires of the student are surveyed. A selection of graduate courses will be compiled for each individual student in accordance with the desired thesis topic. The graduate courses the student has selected must be approved. The individual program, the already acquired competencies and the deficiencies will be stated in a study contract.
Study progress
An evaluation of the student's study progress will take place after the second examination period. Students who have not met the requirements – as stated in the study contract – will be advised to discontinue their studies. Also it should be mentioned that extension of the study period will have consequences for the student.
----------------------------------
این موارد همون مصاحبه ای است که بعد از جواب دادن اونها در دانشگاه انجام میشه یا نه در حین پذیرش مثه این مصاحبه ی تلفنی اساتید با فرد هستش؟
تا اونجایی که فهمیدم دانشگاه های هلند اکثرا با فرد مزبور مصاحبه دارن..البته به طور مشخص در جایی ذکر نشده ولی مثه اینکه رویه ای معموله...درسته؟این مرحله در حین پذیرشه یا بعدا در دانشگاه صورت میگیره صرفا برای مشخص کردن کورس ها و تز و صحبت های معمول استاد راهنما با دانشجو؟

در مورد مورد دوم این کلمه ی discontinue چقدر جدیه؟یعنی از ادامه ی تحصیل جلوگیری میشه واقعا؟اگه درست فهمیده باشم بعد از گذشت چند ترم این ارزیابی صورت میگیره...درسته؟

من در مورد فرانسه شنیدم که اگر فرد مثلا در رشته ی پزشکی مشغول به تحصیل باشه و نتونه از پس امتحاناتش بر بیاد به یه رشته ی پایین تر مثلا فیزیوتراپی انتقال داده میشه...این چیزی که اینجا نوشته تقریبا همچین چیزیه یا صرفا یه ارزیابی برای مشاهده روند دانشجو؟

با سپاس:)

شب خوش

گفته at least 1 ترجمه: حداقل یک مورد
شما که بورس میخوای اون دو مورد اول رو انتخاب کن.. جواب بقیه اش رو چون مطمئن نیستم نمیدم..

ehsan_soad
03-03-2010, 02:55 AM
ببخشید دوستان چون من دارم برای 7-8 تا دانشگاه اپلای میکنم به نظر شما امکانش هست مدارک ترجمه شده ام رو اسکن کنم و براشون میل کنم ؟ چون اگه بخوام برای همه شون پست کنم واقعا سخت میشه

i_karimi
03-03-2010, 08:09 AM
ببخشید دوستان چون من دارم برای 7-8 تا دانشگاه اپلای میکنم به نظر شما امکانش هست مدارک ترجمه شده ام رو اسکن کنم و براشون میل کنم ؟ چون اگه بخوام برای همه شون پست کنم واقعا سخت میشه
معمولا نه. اکثر جاها مدارک اصل می خوان

i_karimi
03-05-2010, 02:20 PM
من از هر سه تا دانشگاه معتبر هلند در زمینه مهندسی یعنی twente و Eindhoven و Delft برای رشته construction management برای fall2010 پذیرش گرفتم و برای هر سه تاش کاندیدای بورسهای مختلفی شدم. حالا قراره که ازeindhoven زنگ بزنن و با من مصاحبه کنن برای دادن بورس، یعنی تو مرحله اولش پذیرفته شدم و حالا قراره مصاحبه دارم.
به نظر شما اگه حین مصاحبه به این اشاره کنم که من از دو تا دانشگاه دیگه هم پذیرش دارم و منتظر جواب بورس اونا هم هستم، آیا این تاثیر منفی داره یا مثبت؟
مثلا شاید اگه ببینن که من احتمال داره از جاهای دیگه هم بورس بگیرم به من بورسو بدن!

arashabt
03-06-2010, 12:02 AM
به نظر من این عامل تا جایی که به شما اعتماد به نفس بده خوبه ولی اگه باعث به رخ کشیدن خودتون بشه تاثیر منفی داره. به نظر من که لازم نیست بگین ولی محکم و با اعتماد به نفس حرف بزنین

soilman
03-08-2010, 02:37 PM
گفته at least 1 ترجمه: حداقل یک مورد
شما که بورس میخوای اون دو مورد اول رو انتخاب کن.. جواب بقیه اش رو چون مطمئن نیستم نمیدم..

اول از همه از مریم خانم تشکر مجدد می کنم به اضافه دادن امتیاز - حداقل یه کمکی کردن....

من خودم جواب هامو پیدا کردم...میذارمشون تا برای اونایی هم که بعدا بخان اپلای کنن راهگشا باشه:)

در مورد بورس گزینه HBO رو نمیشه زد چون مربوط به دانشجویان هلندی زبان میشه(هلند و قسمت غربی بلژیک-استان های فلاندر)

جوابی که دانشگاه بعد از سه هفته بهم داد این بود:

the financial part is just to check how you PLAN to finance your study. It can be changed any time. Exemption is given in very few cases, for example 3-5 years relevant working experience. Even than exemption is rarely given.

Recommendation letter is not necessary. More important is your own motivation and your CV.

تغییر پذیر بودن financial part یه کمی بحث بر انگیزه...
در مورد مسئله مالی کلمه ی all کارو مشکل کرده!اگه شما می تونی دو انتخاب هم داشته باشی چه معنی داره که میگه تمام هزینه ات رو یکی از موارد زیر پوشش میده؟
در مورد دوره ی کاراموزی هم اینطور که به نظر میاد باید برداشته بشه...حالا نمی دونم واقعا چیز خوبیه یا نه؟چجوری حساب میشه؟

روز خوش

soilman
03-16-2010, 01:57 PM
درود

من ثبت نام انلاین دانشگاه Wageningen رو انجام دادم و در اخر انتظار داشتم بهم فایل پی دی اف بده ولی فقط یه دونه شماره داد و گفت منتظر پسورد باشید.

در واقع این دانشگاه ثبت نام هم از طریق ارسال مدارک به روش پستی داره و هم به طریق میل...
من فکر کردم چون تو هنگام ثبت نام در مورد Documents (can be sent by regular mail or by email باید جای خالی COMPLETED APPLICATION FORM رو تیک بزنم بعد از ثبت نام بهم یه فایل پی دی اف میده که بعدا اون رو + مدارک دیگر بهشون میل می کنم...
حال به نظر شما در کارم اشتباهی کردم؟
باید منتظر بمونم ای میلی بیاد یا اینکه مدارک رو به اون ای میل مربوطه بفرستم؟

این هم پیغامی که بعد از تکمیل فرم انلاین ظاهر شد:
Thank your for your application for a MSc-Programme at Wageningen University.
Your application is provisionally filed under number:

2010005520.

Please mention this number on the required documents you will send us by regular mail or e-mail.
Note: We will only start processing your application upon receipt of the required documents.
As soon as your application is processed you will receive an e-mail with a registration letter containing your definite file number and password.
With this file number and password you can check your application status online.

soilman
03-16-2010, 05:41 PM
درود

من ثبت نام انلاین دانشگاه Wageningen رو انجام دادم و در اخر انتظار داشتم بهم فایل پی دی اف بده ولی فقط یه دونه شماره داد و گفت منتظر پسورد باشید.

در واقع این دانشگاه ثبت نام هم از طریق ارسال مدارک به روش پستی داره و هم به طریق میل...
من فکر کردم چون تو هنگام ثبت نام در مورد Documents (can be sent by regular mail or by email باید جای خالی COMPLETED APPLICATION FORM رو تیک بزنم بعد از ثبت نام بهم یه فایل پی دی اف میده که بعدا اون رو + مدارک دیگر بهشون میل می کنم...
حال به نظر شما در کارم اشتباهی کردم؟
باید منتظر بمونم ای میلی بیاد یا اینکه مدارک رو به اون ای میل مربوطه بفرستم؟

این هم پیغامی که بعد از تکمیل فرم انلاین ظاهر شد:
Thank your for your application for a MSc-Programme at Wageningen University.
Your application is provisionally filed under number:

2010005520.

Please mention this number on the required documents you will send us by regular mail or e-mail.
Note: We will only start processing your application upon receipt of the required documents.
As soon as your application is processed you will receive an e-mail with a registration letter containing your definite file number and password.
With this file number and password you can check your application status online.

درود
ای میل مربوطه امد...براتون میذارم تا مثله من نشید :)
Dear Applicant,

Please find attached a registration letter concerning your application for an MSc-Programme at Wageningen University. This registration letter contains a file number (username) and password.

The file number and password will enable you to follow the progress of your application on the Internet (http://csa.wur.nl/stars).

If you have already sent (some of) the required documents, please do not send them again. You are kindly requested to login to STARS (using the username and password in the attached letter) in a few days to check whether the files you have submitted earlier have been updated.
فکر کنم فایل پی دی اف مزبور رو به اضافه ی مدارک خواسته شده رو به اون ای میل بفرستم

فقط نمی دونم تو مدارکی مثله ریز نمراتم و گواهی ها هم شماره ی مزبور رو با پینت یا فتوشاپ بنویسم یا نه؟گفته تو مدارکت قید کن ولی این کار به نظرتون اخلالی ایجاد نمی کنه؟
بهتر نیست فقط تو مدارک تایپی-مثله cv +sop شماره ی مذکور رو بنویسم و بقیه رو همینجوری بذارم و همه رو تو فایل .rar یا .zip با نام شماره ام بذارم؟

چهارشنبه تان به سور:)

sysco
03-22-2010, 11:47 AM
سلام
من براي Uni. of Tilburg و براي Management PhD اقدام كردم و حدود يك ماه پيش هم با من مصاحبه كردند و نتيجه رو تا آخر اين هفته ميگن، دوست دارم اطلاعات بيشتري در موارد گوناگون مثل خود دانشگاه Tilburg و شهر Tilburg و كارهايي كه پس از اخذ پذيرش بايد انجام بدم و زندگي و كار در هلند بدونم، البته تاپيك هاي ديگه رو هم سر زدم، به نظرم بد نيست يه تاپيك مستقل ايجاد بشه با عنوان " شهرهاي هلند" كه به معرفي و مقايسه شهر ها بپردازه و شايد درمورد دانشگاه هاش هم ايده مشابهي سودمند باشه،
سپاس

saeid 1362
03-26-2010, 01:39 AM
سلام من تازه عضو شدم يه سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين
من فوق امير كبير خوندم 2009فارغ التحصيل شدم معدلم 14.85ليسانس هم اميركبير معدل 16.19يه سال سابقه كار. زبان ielts 8
مي خوام واسه master of sustainable developement اقدام كنم
به full scholarshipاحتياج دارم.
بهتر با مدرك ليسانس با معدل بالاتر اقدام كنم يا ارشد?
اگه با ليسانس اقدام كنم نمي تونم واسه hspدرخواست بدم چون2007 فارغ التحصيل شدم از طرفي معدل ارشدم كم .
نظرتون چيه در ضمن ليسانس ممتاز 5درصد بودم ولي فوق خراب كردم
لطفا راهنمايي كنيد

arashabt
03-28-2010, 08:10 PM
برا هر دو مقطع اقدام کنید چون روالش کاملا فرق داره وتداخلی نداره، ضمنا می تونید تو SOP رو لیسناس زوم کنید و معدل فوق را با توجه به مشکلاتی که داشتید توجیه کنید

Some14Myself
03-28-2010, 08:46 PM
sysco جان ... این tilburg چرا ازش خبری نیست ؟ ... البته من چهارشنبه سوری مصاحبه داشتم ... اما کلآ از هلندی ها خبری دیگه نشده ... شما جایی از اروپا جدیدآ جواب گرفتی ؟ مخصوصآ از هلندی ها ؟! پس فکر کنم شما عازم همین tilburg هستی به سلامتی ... اره ؟
موفق باشی

sysco
03-29-2010, 12:04 AM
sysco جان ... این tilburg چرا ازش خبری نیست ؟ ... البته من چهارشنبه سوری مصاحبه داشتم ... اما کلآ از هلندی ها خبری دیگه نشده ... شما جایی از اروپا جدیدآ جواب گرفتی ؟ مخصوصآ از هلندی ها ؟! پس فکر کنم شما عازم همین tilburg هستی به سلامتی ... اره ؟
موفق باشی
نمي دونم براي Business School اش اقدام كرديد (Tiabnis(؟)) يا براي خود دانشگاه و واحد CentER؟
من CentER اقدام كردم، البته جوابشون 10 روز تأخير داشت،
يه زنگ بزن بپرس، البته application number هم لازمه،
من اسپانيا اقدام نكردم ولي NHH رد شدم

Some14Myself
03-29-2010, 01:26 AM
نمي دونم براي Business School اش اقدام كرديد (Tiabnis(؟)) يا براي خود دانشگاه و واحد CentER؟
من CentER اقدام كردم، البته جوابشون 10 روز تأخير داشت،
يه زنگ بزن بپرس، البته application number هم لازمه،
من اسپانيا اقدام نكردم ولي NHH رد شدم

منم CnetER فرستادم ... ایمیل زدم .. پس باید زنگ بزنیم اره ؟
اره application number رو دارم ...
اگه reject کنند خبر می دن ؟ یا بهتره منتظر ایمیل نباشم اصلآ و زنگ بزنم !!

sysco
03-29-2010, 01:36 AM
منم CnetER فرستادم ... ایمیل زدم .. پس باید زنگ بزنیم اره ؟
اره application number رو دارم ...
اگه reject کنند خبر می دن ؟ یا بهتره منتظر ایمیل نباشم اصلآ و زنگ بزنم !!

كي ايميل زدي؟ چون اين روز كه تعطيل بودند و ظاهرا سرشون هم شلوغ بود نتيجه رو با تأخير دادند
من براي PhD درخواست داده بودم، حالا شايد اين رو زودتر از MSc اعلام كردند اگر براي مستر اقدام كرديد، نمي دونم Reject رو خبر ميدن يا نه دقيقا، اما كلا دانشگاه با شعوري به نظر مي رسند!
ولي اگه سريع مي خواي نتيجه رو گير بياري زنگ بزن همونجا شماره application رو بگو و اگر تصميميم گرفته باشند ميگن بهت
من بستگي به فاندش داره برم يا نرم و شايد اصلا به كل قيدش رو بزنم و به اون وره آب فكر كنم!

Some14Myself
03-29-2010, 10:15 AM
قبلآ از easter بود ... یعنی قبل از عید خودمون هم بود ! یه کمی منتظر می مونم تا آخر فروردین .. اگه دیگه خبری نشد ایمیل می زنم .. اره ممکنه که phd رو زودتر از mphill ها اعلام کنند ... به کدوم tel زنگ زدی شما ؟ فکر کنم من باید به یه tel دیگه تماس بگیرم ! قاعدتآ باید خبر بدن ! ... یه کم دیگه منتظر می مونم !

shahab_derhami
04-03-2010, 12:56 AM
سلام
من مي خواستم الان براي مستر صنايع در Eindhoven and Twente اپلاي كنم. مي خواستم ببينم الان دير نيست؟ ظاهرا نتايج اكثر بچه ها آمده

ali-composite
04-03-2010, 01:26 AM
سلام
من مي خواستم الان براي مستر صنايع در Eindhoven and Twente اپلاي كنم. مي خواستم ببينم الان دير نيست؟ ظاهرا نتايج اكثر بچه ها آمده

الان دیگه به ترم پاییز 2010 نمیرسی.باید برای ژانویه 2011 اپلای کنی حدودای تابستون.از الان دانشگاهاتو معلوم کن و مدارکو آماده کن.همونجور که گفتی الان اکثرا منتظر اعلام نتیجه هستن.

مدیر محترم هلند, لطفا پاسخ من و سوال دوستمون رو به قسمت مناسب منتقل کنید.

Some14Myself
04-03-2010, 07:21 PM
كي ايميل زدي؟ چون اين روز كه تعطيل بودند و ظاهرا سرشون هم شلوغ بود نتيجه رو با تأخير دادند
من براي PhD درخواست داده بودم، حالا شايد اين رو زودتر از MSc اعلام كردند اگر براي مستر اقدام كرديد، نمي دونم Reject رو خبر ميدن يا نه دقيقا، اما كلا دانشگاه با شعوري به نظر مي رسند!
ولي اگه سريع مي خواي نتيجه رو گير بياري زنگ بزن همونجا شماره application رو بگو و اگر تصميميم گرفته باشند ميگن بهت
من بستگي به فاندش داره برم يا نرم و شايد اصلا به كل قيدش رو بزنم و به اون وره آب فكر كنم!

sysco جان
من می خوام به tilburg زنگ بزنم .. شماره ش رو از کجا شما ورداشتی ؟ من نمی تونم پیدا کنم ! ... یه لینک می دی که شماره ها رو داره ! مرسی !

sysco
04-03-2010, 07:49 PM
sysco جان
من می خوام به tilburg زنگ بزنم .. شماره ش رو از کجا شما ورداشتی ؟ من نمی تونم پیدا کنم ! ... یه لینک می دی که شماره ها رو داره ! مرسی !

سلام
گفتم از اول كه يه زنگ بزن ببين تصميم گرفتن يا نه، application number رو ميخواد + 3hr30min اختلاف ساعتمونه،
4663541 13 31+

hamed2010
04-05-2010, 01:13 AM
سلام دوستان، من میخواستم برای رشته اقتصاد یا فاینانس توی یکی از دانشگاههای هلنداپلای کنم. لیسانس از تهران مرکزمعدلم 60/18 sop و روزمه کاری خوبی دارم . rol هم دارم.ولی مشکلم سر نمره تافلم هستش که شده 72. gre هم دارم ولی جالب نیست. بنظرتون میتونم برای جایی اقدام کنم ؟ هنوز زمان برای master تمام نشده؟ از بورسهای هلند چیزی بدستم میرسه؟
اگه بخوام برای jan 2011اقدام کنم از کی شروع کنم؟ از راهنماییتون متشکرم

i_karimi
04-05-2010, 09:41 AM
سلام دوستان، من میخواستم برای رشته اقتصاد یا فاینانس توی یکی از دانشگاههای هلنداپلای کنم. لیسانس از تهران مرکزمعدلم 60/18 sop و روزمه کاری خوبی دارم . rol هم دارم.ولی مشکلم سر نمره تافلم هستش که شده 72. gre هم دارم ولی جالب نیست. بنظرتون میتونم برای جایی اقدام کنم ؟ هنوز زمان برای master تمام نشده؟ از بورسهای هلند چیزی بدستم میرسه؟
اگه بخوام برای jan 2011اقدام کنم از کی شروع کنم؟ از راهنماییتون متشکرم
معدلت خیلی خوبه امسال اکثر جاها ددلاینشون گذشته. نمره زبانت رو نگفتی باید نمره خوبی داشته باشی تاشانست برای بورس خوب باشه مدارکت رو تا october بفرست که به همه بورسها برسی ولی باز سایت دانشگاههای که رشتت رو دارن رو چک کن.

ali.samei
04-05-2010, 12:46 PM
سلام
این سوال را در قبلا در قسمت آشنایی برای بچه های هلند هم مطرح کردم. ولی فکر کنم به اون جا مربوط نبوده :دی
من می خوام برای فوق Mechanical Engineering-Production Technology دانشگاه Twente اقدام کنم.
کسی هست که در این زمینه و رشته تجربه داشته باشه و یا در حال اقدام باشه؟!
اصلاً کسی هست مهندسی مکانیک مستر این دانشگاه باشه؟
اطلاعات در مورد دپارتمان مکانیک به خصوص ساخت و تولید و اساتیدش؟
اساتیدش فاند دارند؟ و کلا اوضاع دانشگاهش؟

i_karimi
04-05-2010, 07:09 PM
سلام
این سوال را در قبلا در قسمت آشنایی برای بچه های هلند هم مطرح کردم. ولی فکر کنم به اون جا مربوط نبوده :دی
من می خوام برای فوق Mechanical Engineering-Production Technology دانشگاه Twente اقدام کنم.
کسی هست که در این زمینه و رشته تجربه داشته باشه و یا در حال اقدام باشه؟!
اصلاً کسی هست مهندسی مکانیک مستر این دانشگاه باشه؟
اطلاعات در مورد دپارتمان مکانیک به خصوص ساخت و تولید و اساتیدش؟
اساتیدش فاند دارند؟ و کلا اوضاع دانشگاهش؟
در مورد سوالای آخرت باید بگ که دانشگاهه خوبیه و مسئولینش خیلی خوش برخوردن و پیگیر. راجع به بورس هم این دانشگاه امسال خودش و اساتیدش برای دوره مستر بورسی نداشتن و باید دنبال بقیه بورسها از جاهای دیگه باشی

aydin4509
04-05-2010, 09:04 PM
سلام به دوستان
من پستهای قبلی رو خوندم ولی در مورد case خودم چیزی ندیدم. ممنو میشم اگه راهنمایی کنین.
من از دانشگاه delft برای phd پذیرش دارم ولی هزینه ها به عهده خودم هستش و استاد گفت که ما نمیتونیم support بکنیم. میخواست ببینم در این حالت پروسه اقامت چطوری هستش؟آیا باز هم 4 سال phd جزو کار و اقامت 5 ساله حساب میشه یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید.

arashabt
04-05-2010, 11:05 PM
نه ولی بعد از چهارسال می تونی دنبال کار بگردی و بعدش از اون تاریخ 5 سال بعد اقامت می تونی بگیری

sysco
04-07-2010, 11:38 AM
sysco جان
نتيجه رو گرفتيد، شما هم عازم اينجا مي شيد؟

Some14Myself
04-07-2010, 01:48 PM
نتيجه رو گرفتيد، شما هم عازم اينجا مي شيد؟

والا می خواستم زنگ بزنم اما از یه جای دیگه توی هلند offer گرفتم + نصف scholarship ...
اونا گفتن که نصف دیگه رو می تونی با بانکی که با ما قرارداد داره هماهنگ کنی اما چون ایرانی هستی بانک معذوره ...
فعلآ درگیر negotiation با اونا هستم ... چون ازم پرسیدن که کجاها اپلای کردم و من tilburg رو هم گفتم بهتره یه کم محتاط باشم که اخبار رو بهم دیگه ندن آبروریزی بشه ..
فکر کنم اوایل هفته دیگه زنگ بزنم ... نتیجه شما معلوم شد ؟!؟! ... می رین tilburg ?!

sysco
04-07-2010, 02:03 PM
والا می خواستم زنگ بزنم اما از یه جای دیگه توی هلند offer گرفتم + نصف scholarship ...
اونا گفتن که نصف دیگه رو می تونی با بانکی که با ما قرارداد داره هماهنگ کنی اما چون ایرانی هستی بانک معذوره ...
فعلآ درگیر negotiation با اونا هستم ... چون ازم پرسیدن که کجاها اپلای کردم و من tilburg رو هم گفتم بهتره یه کم محتاط باشم که اخبار رو بهم دیگه ندن آبروریزی بشه ..
فکر کنم اوایل هفته دیگه زنگ بزنم ... نتیجه شما معلوم شد ؟!؟! ... می رین tilburg ?!
نمي دونم دانشگاه هاي يه كشور با هم تبادلي انجام مد ين يا نه شايد هم محرمانه باسشه اطلاعاتشون؛ من هم اندر خم كوچه فاندم كه وضعيتشم مضخص نيست و بدتر اينكه معلوم نيست كي مشخص ميشه

sweden in process
04-07-2010, 07:18 PM
در مورد دانشگاه Groningen کسی اطلاعی داره؟
کسی اونجا درس می خونه برای گرفتن اطلاعاتی راجع به دانشگاه ؟

Mechanical-eng
04-08-2010, 11:55 AM
سلام
اگه کسی دوره مسترسو توی هلند بگذرونه ،آیا میتونه موقع تحصیل به ایران بره(برای یه مدت کوتاه مثلا در تعطیلات) ومجددا به هلند برگرده؟آیا ویزاش باطل نمیشه؟
در ضمن اگه چنین شخصی از هلند ویزای تحصیل برای دکترا در آمریکا بگیره میتونه در فاصله اتمام دوره مستر و شروع دکترا به ایران برگرده؟اگه نه پس این فاصله رو چطور باید در هلند گذروند؟آیا چنین اجازه ای میدن که توی این مدت در هلند باشیم؟

halandoon
04-08-2010, 12:08 PM
سلام
اگه کسی دوره مسترسو توی هلند بگذرونه ،آیا میتونه موقع تحصیل به ایران بره(برای یه مدت کوتاه مثلا در تعطیلات) ومجددا به هلند برگرده؟آیا ویزاش باطل نمیشه؟
در ضمن اگه چنین شخصی از هلند ویزای تحصیل برای دکترا در آمریکا بگیره میتونه در فاصله اتمام دوره مستر و شروع دکترا به ایران برگرده؟اگه نه پس این فاصله رو چطور باید در هلند گذروند؟آیا چنین اجازه ای میدن که توی این مدت در هلند باشیم؟
سوال اول، بله میتونه و ایرادی برای ویزا نداره،
سوال دوم تا به آمریکا نرسیدین میشه، اما به محض اینکه رسیدین آمریکا، بازگشت حتی برای یک دقیقه به ایران = اقدام دوباره برای ویزای آمریکا.
درضمن اینگونه سوال ها رو لطفاً در بخش ویزا مطرح کنید، ممنونم.

antwerpen
04-10-2010, 08:46 PM
سوال اول، بله میتونه و ایرادی برای ویزا نداره،
سوال دوم تا به آمریکا نرسیدین میشه، اما به محض اینکه رسیدین آمریکا، بازگشت حتی برای یک دقیقه به ایران = اقدام دوباره برای ویزای آمریکا.
درضمن اینگونه سوال ها رو لطفاً در بخش ویزا مطرح کنید، ممنونم.

وقتی برای گذراندن دوره تحصیلی به هلند می ایید کارت اقامت به شما می دهند و هر چند بار هم بخواهید می توانید برید ایران و برگردید..دیگه به ویزای اولین بار ورود شما که یه ویزای سه م است کاری ندارند.وقتی درستون تمام شده باشه و کارت اقامتتون تمدید نشه ( به دلیلی که شاغل نیستسد و درس هم نمی خونید) نمی توانید در هلند بمانید..مگر اینکه هنوز امدت کارت اقامت شمادر همون پروسه گرفتن ویزا باشه..

asal_chemistry
04-11-2010, 11:09 AM
سلام. يه سوال داشتم آيا به نظر شما اگر فقط درخواست پذيرش بدم و بعدا مي تونم پس از شروع تحصيل بورس بگيرم؟ و اينكه اگر احياناً بورس ندن ميشه هزينه‌هاي زندگي را در آورد؟ البته من براي دكترا دارم اقدام مي‌كنم؟ ممنون

halandoon
04-11-2010, 11:37 AM
سلام. يه سوال داشتم آيا به نظر شما اگر فقط درخواست پذيرش بدم و بعدا مي تونم پس از شروع تحصيل بورس بگيرم؟ و اينكه اگر احياناً بورس ندن ميشه هزينه‌هاي زندگي را در آورد؟ البته من براي دكترا دارم اقدام مي‌كنم؟ ممنون
حقیقتش این کارا خیلی ریسک داره، نمیشه جواب دقیقی داد! بودن کسانی که رفتن و شده، همچنین کسانی که رفتن و نشده! خلاصه که همیشه بدترین حالت رو هم در نظر بگیرید که اگه نشد (1 در 1000) چی میشه!؟
اما خیلی نگران نباشید معمولاً هلند همراه با پذیرش دکتراش بورس رو هم میده، در هلند دانشجوی دکترا بودن خودش یک نوع کار حساب میشه، حقوق دارید و مالیات میدید.

mousavi22
04-15-2010, 06:31 PM
سلام
خواهش مي كنم دوستاني كه اطلاع دارند مرا راهنمايي كنند.
مناز دانشگاه آيندهوون در رشته ي Logistics and operations Management بورس گرفته ام كه براساس اون بايد بعد از فارغ التحصيلي 3 سال در هلند با حقوق طبيعي كار كنم. من مشكل سربازي هم دارم. حالا خواستم ببينم با توجه به اينكه براي ارشد تنها 3 سال معافيت از تحصيلي مي دهند، ايا من مي تونم تو اين برنامه شركت كنم كه 2 سال خود برنامه طول مي كشه و 3 سال هم بايد اونجا كار كرد.

خواهش مي كنم كه دوستان راهنمايي كنند مخصوصا افرادي كه خود يا دوستانشون هم چنين مشكلي داشته اند.

با تشكر

i_karimi
04-18-2010, 08:49 PM
من برای مستر برای 2010 از دلف پذیرش دارم و منتظر جواب بورسم که گفتن تا آخر June جوابش میاد (بورس خود دانشگاه دلف). حالا با توجه به اینکه من از جاهای دیگه هم پذیرش دارم و باید سریعتر جواب بدم بهشون، به نظر شما اگه ایمیل بزنم بهشون که تکلیف منو زودتر معلوم کنید تاثیری داره؟
در ضمن من یه برنامه اراسموس رو هم بدون بورسش پذیرش گرفتم که اتفاقا یکی از دانشگاهاش دانشگاه دلف هستش. اگه بگم که از این برنامه هم پذیرش دارم و باید بهشون جواب بدم توی گرفتن بورس تاثیر منفی نداره؟
مرسی

arashabt
04-21-2010, 12:06 AM
من برای مستر برای 2010 از دلف پذیرش دارم و منتظر جواب بورسم که گفتن تا آخر June جوابش میاد (بورس خود دانشگاه دلف). حالا با توجه به اینکه من از جاهای دیگه هم پذیرش دارم و باید سریعتر جواب بدم بهشون، به نظر شما اگه ایمیل بزنم بهشون که تکلیف منو زودتر معلوم کنید تاثیری داره؟
در ضمن من یه برنامه اراسموس رو هم بدون بورسش پذیرش گرفتم که اتفاقا یکی از دانشگاهاش دانشگاه دلف هستش. اگه بگم که از این برنامه هم پذیرش دارم و باید بهشون جواب بدم توی گرفتن بورس تاثیر منفی نداره؟
مرسی

والا به نظر من با یه بهونه دیگه بپرس مثلا بگو من باید واسه مسایل مالیم زودتر اقدام کنم و ... اینکه بگی از جاهای دیگه پذیرش دارم احساس می کنن می خوای کلاس بذاری و ممکنه تاثیر منفی بزاره

i_karimi
05-06-2010, 10:11 PM
دوستان من میان زمین و هوا موندم!!!
من برای وام آیندهون باید تا 1 june مبلغ 10 هزار یورو بریزم به حساب دانشگاه آیندهون. از طرفی هنوز امیدوارم که شاید جزو قبولی رزروهای سوئد باشم که معلوم نیست جوابش کی میاد. اگه من این پولو بریزم و بعدش سوئد قبول بشم میتونم پولم رو پس بگیرم و انصراف بدم از آیندهون؟

samaneh_chem
05-09-2010, 07:33 PM
سلام به همه دوستان عزیز
من کارشناس ارشد شیمی معدنی هستم. معدلم 18.01 است. مدرک زبان آیلتس 6.5 دارم. 5 مقالهISI دارم و 7 مقاله در سمینارهای داخلی و خارجی دارم. دو تا ثبت اختراع هم دارم. اطلاعات کمی در مورد پذیرش دکترا در هلند دارم. اگه کسی رشته اش شیمی هست یا دوستانی اطلاعات در مورد پذیرش و بورسیه در هلند دارند لطفا راهنماییم کنند. کدام دانشگاه متناسب با رشته من می باشد؟

i_karimi
05-09-2010, 09:07 PM
من دارم برای دانشگاه آیندهون فرم confirmation statement رو پر میکنم. یه جاش نوشته که آیا مایلید که برای AON Insurance Certificate اقدام کنید یا نه. هزینه این بیمه هم تقریبا 464 یورو در سال هستش. کسی میدونه این چه بیمه ایه؟ بنویسم می خوام یا نه؟

arashabt
05-10-2010, 01:38 AM
دوستان من میان زمین و هوا موندم!!!
من برای وام آیندهون باید تا 1 june مبلغ 10 هزار یورو بریزم به حساب دانشگاه آیندهون. از طرفی هنوز امیدوارم که شاید جزو قبولی رزروهای سوئد باشم که معلوم نیست جوابش کی میاد. اگه من این پولو بریزم و بعدش سوئد قبول بشم میتونم پولم رو پس بگیرم و انصراف بدم از آیندهون؟

یه جوری غیر مستقیم سوال کن ازشون، یه جوری که بهشون بر نخوره

arashabt
05-10-2010, 01:42 AM
تا اون جایی که من می دونم میشه کار کرد در شرایط شما. حتی من کسی رو می شناسم که دانشجو PHD هستشو بورس هم داره و می خواد یک کاره part time هم بگیره.
در مورد سوال دومتون به نظر من سالهای اول از کارای پایین تر باید شروع کنید و در سالهی بعد که با محیط بیشتر اخت شدید و زبونشونم یاد گرفتید شاید کارای بهتر گیرتون بیاد.
3. کار پایین پیدا کردن زیاد سخت نیست و در آمدش فکر نمی کنم ساعتی بیشتر از 4-5 یورو در بیاد

arash
05-11-2010, 10:50 PM
سلام به همه، چیزایی که به ذهن من میرسه در مورد سوالای مطرح شده:

sysco: فایل مربوط به کار رو از اینجا داونلود کن، جوای خیلی از سوالات رو میگیری:
http://www.tudelft.nl/live/pagina.jsp?id=19f943c5-b7a1-4e9d-886d-f040184a8c36&lang=en

i-karimi: این سایت اون بیمه ای که گفتیه، یه نگاه بنداز ببین به دردت میخوره یا نه! در ضمن اینجا باید حتما بیمه داشته باشی و احتمالا این بیمه اونیه که دانشگاه برات اقدام میکنه، اگه قبول نکنی خودت باید بری دنبال یه بیمه دیگه. به نظر من یه میل بزن به دانشگاه و بگو که میخوای شرایط دقیق بیمه رو بدونی و اگه این رو انتخاب نکنی چی میشه.
https://www.students-insurance.eu/BepalenTypeAction.do;jsessionid=0000_s75MBKck9rIdN 7OibrJCJ-:12m77nrum

در مورد پول به دانشگاه هم ازشون بپرس ولی تا جایی که من میدونم اگه به این هلندیا پول بدی دیگه به این راحتیا نمیتونی پس بگیری. (;

saeed20
05-12-2010, 09:37 PM
سلام به همه دوستان
من مطالب این بخش رو که بیست صفحه بود خوندم. و الان یک سوال دارم.
برای پذیرش دکترا در هلند و البته بورس تحصیلی باید IELTS و GMAT داشته باشم یا خیر؟ چون اگر نیازی باشه باید برای GMAT بشینم از الان دو -سه ماهی بخونم ولی اگه نیازی نیست از الان اقدام برای پیدا کردن position خالی رو شروع کنم و بیخود درگیر این امتحانات نشم.
پیشاپیش متشکرم

sysco
05-12-2010, 10:01 PM
سلام به همه دوستان
من مطالب این بخش رو که بیست صفحه بود خوندم. و الان یک سوال دارم.
برای پذیرش دکترا در هلند و البته بورس تحصیلی باید IELTS و GMAT داشته باشم یا خیر؟ چون اگر نیازی باشه باید برای GMAT بشینم از الان دو -سه ماهی بخونم ولی اگه نیازی نیست از الان اقدام برای پیدا کردن position خالی رو شروع کنم و بیخود درگیر این امتحانات نشم.
پیشاپیش متشکرم

GMAT كه فقط به درد رشته هاي مديريت و اقتصاد مي خوره، كه gre هم مي تونه در اين موارد قابل قبول باشه. اما IELTS يا TOEFL به احتمال بالاي 80% همواره لازمه، اگر دكتراي شما به زبان انگليسي ارائه ميشه.
اين موارد منافاتي با پيدا كردن Position ندارند در واقع اگر بخواهيد براي همين Position ها Apply كنيد اين نمرات لازم هستند، بر حسب Requirements اون رشته و مقطع تحصيلي.

saeed20
05-13-2010, 05:31 AM
GMAT كه فقط به درد رشته هاي مديريت و اقتصاد مي خوره، كه gre هم مي تونه در اين موارد قابل قبول باشه. اما IELTS يا TOEFL به احتمال بالاي 80% همواره لازمه، اگر دكتراي شما به زبان انگليسي ارائه ميشه.
اين موارد منافاتي با پيدا كردن Position ندارند در واقع اگر بخواهيد براي همين Position ها Apply كنيد اين نمرات لازم هستند، بر حسب Requirements اون رشته و مقطع تحصيلي.

ممنون که زود جواب دادین. بله GMAT برای مدیریت و اقتصاد مناسبه و من هم قصدم Finance هست. ولی من شنیده بودم (و البته در چند تا از پستهای همین بخش هم خوندم) که معدل و مقاله و ... کافیه و بقیه با یک مصاحبه انجام میشه. پس طبق حرف شما باید بشینم سه ماه GMAT رو بخونم و Position هایی که اعلام میشه مثل امریکا تمام مدارک رو می خوان.

khsaeid
05-25-2010, 01:54 PM
با سلام

من کارشناسی ناپیوسته عمران از دانشگاه آزاد اراک دارم بامعدل 14.38 . دارم برای آیلتس می خونم و فکر می کنم 6.5 تا 7 رو بیارم . معدل دوره کاردانی بنده هم 13.59 بوده .
سوال بنده اینه که فکر می کنید با توجه به شرایط بنده شانسی برای دریافت پذیرش از 3 دانشگاه صنعتی ( دلفت - ایندهوون - تونته ) دارم یا خیر ؟ ( البته پذیرش به صورت آزاد ) . در ضمن 3 سال سابقه با بیمه در خصوص مهندسی عمران دارم . عضو هیئت مدیره یه شرکت مهندسی هم هستم .

i_karimi
05-25-2010, 03:33 PM
با سلام

من کارشناسی ناپیوسته عمران از دانشگاه آزاد اراک دارم بامعدل 14.38 . دارم برای آیلتس می خونم و فکر می کنم 6.5 تا 7 رو بیارم . معدل دوره کاردانی بنده هم 13.59 بوده .
سوال بنده اینه که فکر می کنید با توجه به شرایط بنده شانسی برای دریافت پذیرش از 3 دانشگاه صنعتی ( دلفت - ایندهوون - تونته ) دارم یا خیر ؟ ( البته پذیرش به صورت آزاد ) . در ضمن 3 سال سابقه با بیمه در خصوص مهندسی عمران دارم . عضو هیئت مدیره یه شرکت مهندسی هم هستم .
بله شانس داری به خصوص برای توئنته که از دو تای دیگه راحتتر پذیرش میده

khsaeid
05-25-2010, 11:25 PM
می خواستم در مورد building service اطلاعاتی داشته باشم . محتوای کلی رشته در چه موردی است ؟ به عمران نزدیک تر است یا مکانیک ؟

maryam1364
05-26-2010, 11:33 AM
سلام
من مي خوام پذيرش از دانشگاه دلفت براي معماري.لطفا راهنمايي مي كنيد كه چه مداركي مي خواد و شرايطش چيه ؟آيا بورس داره يا نه؟

i_karimi
05-26-2010, 11:51 AM
سلام
من مي خوام پذيرش از دانشگاه دلفت براي معماري.لطفا راهنمايي مي كنيد كه چه مداركي مي خواد و شرايطش چيه ؟آيا بورس داره يا نه؟
دلف برای رشته معماری تا اونجایی که من میدونم خود دانشگاه امسال بورس نداشت ولی از بورسهای دیگه میتونی استفاده کنی اگه معدلت بالا باشه. مدارکش هم مثل همه جا مدارک تحصیلی و ریزنمرات و توصیه نامه اساتید و نمره زبان و رزومه قوی.

maryam1364
05-26-2010, 12:22 PM
چه دانشگاههايي رو براي معماري پيشنهاد مي كنيد؟

i_karimi
05-26-2010, 03:55 PM
چه دانشگاههايي رو براي معماري پيشنهاد مي كنيد؟
ا- دلف
2- آیندهون
3- توئنته

saeed.soltani
05-27-2010, 09:52 AM
سلام
از دوستان عزیز کسی هست که منو راهنمائی کنه ؟
می خواستم برای دکتری یکی از دانشگاههای هلند اقدام کنم
من ارشد حقوق بین الملل از دانشگاه آزاد تهران هستم در حال دفاع معدل 15/70
1.می خواستم ببینم بعد چند ماه از فرستادن رزومه و درخواست اعلام پذیرش می کنن
2.مقالاتی که باید در رزومه ام معرفی کنم آیا باید به زبان انگلیسی باشد و یا فارسیم فرقی نمی کند
3.نیازی به این هست که حتما بایدبا خود درخواست نمره آزمون آیلتسو اعلام کنم یا میشه که بعدا فرستاد

halandoon
05-27-2010, 02:14 PM
سلام
از دوستان عزیز کسی هست که منو راهنمائی کنه ؟
می خواستم برای دکتری یکی از دانشگاههای هلند اقدام کنم
من ارشد حقوق بین الملل از دانشگاه آزاد تهران هستم در حال دفاع معدل 15/70
1.می خواستم ببینم بعد چند ماه از فرستادن رزومه و درخواست اعلام پذیرش می کنن
2.مقالاتی که باید در رزومه ام معرفی کنم آیا باید به زبان انگلیسی باشد و یا فارسیم فرقی نمی کند
3.نیازی به این هست که حتما بایدبا خود درخواست نمره آزمون آیلتسو اعلام کنم یا میشه که بعدا فرستاد
سلام،
1. برای مهندسی ها حدوداً دو ماه بعد از Deadline رشته شمارو نمیدونم.
2.مقالات فارسیتون هم حتماً در رزومه بنویسید.
3.معمولاً (90%) میشه بعداً فرستاد.

saeed.soltani
05-30-2010, 09:26 AM
سلام،
1. برای مهندسی ها حدوداً دو ماه بعد از Deadline رشته شمارو نمیدونم.
2.مقالات فارسیتون هم حتماً در رزومه بنویسید.
3.معمولاً (90%) میشه بعداً فرستاد.

دوست عزیز از پاسختان بی نهایت سپاسگذارم
می خواستم ببینم آیا مقالات حتما باید انگلیسی باشن یا فارسی هم با ترجمه انگلیسیش براشون بفرستم کافیه,چون یکی از دوستان می گفت مقاله فارسی بدردشون نمی خوره
و اینکه من چون مشکل سربازی دارم می خواستم بدونم که آیا مقطع دکترا رو میشه از هر زمانی پذیرش دادند شروع کرد که یکی از صفحات ظاهرا اینطوری گفتیدیا باید از اول سال تحصیلی شروع کرد,که چون تازه برای کلاسهای آیلتس شروع کردم برای این سال تحصیلی نمی رسم و برای سال تحصیلی آینده می تونم سربازیمو برم ,اما اگر از هر زمانی شروع بشه نهایتا تا اسفند ماه همین امسال می تونم خودمو برسونم
با تشکر

arash
05-30-2010, 10:26 PM
می خواستم ببینم آیا مقالات حتما باید انگلیسی باشن یا فارسی هم با ترجمه انگلیسیش براشون بفرستم کافیه,چون یکی از دوستان می گفت مقاله فارسی بدردشون نمی خوره
و اینکه من چون مشکل سربازی دارم می خواستم بدونم که آیا مقطع دکترا رو میشه از هر زمانی پذیرش دادند شروع کرد که یکی از صفحات ظاهرا اینطوری گفتیدیا باید از اول سال تحصیلی شروع کرد,که چون تازه برای کلاسهای آیلتس شروع کردم برای این سال تحصیلی نمی رسم و برای سال تحصیلی آینده می تونم سربازیمو برم ,اما اگر از هر زمانی شروع بشه نهایتا تا اسفند ماه همین امسال می تونم خودمو برسونم
با تشکر

سلام
مگه باید همه مقاله ها رو همون اول براشون بفرستی؟
اگه ترجمه انگلیسیشون رو داری که چه بهتر همون رو ضمیمه فارسی کن و بفرست. ولی فارسی خالی هم شاید به دردشون بخوره، برا خودم پیش اومد که وسط یه مصاحبه استاده گفت "این مقاله ها هم که فارسیه، حالا اشکال نداره، فلانی تو گروه میتونه اونا رو نگاه کنه" یعنی اگه بخوان بخونن، خوننده رو هم پیدا میکنن.

در مورد زمان شروع هم به پوزیشنی که براش اپلای میکنید بستگی داره، به طور کلی شما از هر زمان که قراردادتون رو امضا کنید میتونید شروع به کار کنید. با شرایط شما پیشنهاد میکنم که تو application letter بگین که من از فلان تاریخ میتونم (ترجیح میدم) که کار رو شروع کنم.

پیروز باشید.

halandoon
05-30-2010, 10:35 PM
با تشکر
معمولاً از شما مقالتون رو نمیخوان که بفرستید. اما اگه به فرض 3% خواستن، اگه انگلیسی نیست، حتماً انگلیش میکنید بعد میفرستید.
معمولاً هلند همینطوره که میگید و از وسط ترم هم شروع میشه!

us911
06-01-2010, 12:27 PM
با سلام

من دیپلم تجربی دارم با معدل 02/14 اما پیش دانشگاهی ندارم و امتحان تافل دادم نمراتم به اینصورت شد :W-20 , R-20 , L-15 , S20 - و OVERALL 75

حالا به نظر شما میشه برای هلند اقدام کرد بدون پیش دانشگاهی ؟

مرسی

solix
06-01-2010, 07:40 PM
دلفت رو بعيد ميدونم ولي هميشه استثنا هم هست،اين دانشگاه رو امتحان كنيد http://www.avans.nl/

اين سايت رو هم امتحان كنين eurogates.nl

شاد باشي

khsaeid
06-05-2010, 04:00 PM
با سلام
اگر در هنگام اپلای برای TSP اقدام کنیم و این احتمال رو هم بدیم که امکان داره از گزینش اونها رد بشیم . آیا راهی هست که برای ثبت نام آزاد هم وقت کافی داشته باشیم ؟
یعنی جوری نباشه که از هر دوی اونها محروم بشیم ؟

با تشکر

m_moradi151
06-09-2010, 01:32 AM
با سلام
اینجا همه یه جورایی حرف میزنن که سایر افرادی که تازه وارد این بحثا شدند اصلا متوجه نشن قضیه چیه؟
آخه چرا یکی از اول نمیگه برای پذیرش گرفتن گام اول چیه؟
همه از وسط کاراشون مینویسن.
اه
من لیسانس برق قدرت از دنشگاه ازاد معدل 23/14 دارم
مدرک زبان ندارم وتازه شروع کردم که بصورت حرفه ای زبان بخونم و در آزمون آیلتس شرکت کنم
یکی به من بگه اصلا اونجا واسه رشته مهندسی برق قدرت در مطع ارشد شرایط به چه صورته؟
چقدر هزینه دانشگاه باید پرداخت کنم؟
مدرک زبان میخوان؟چه نمره ای؟
با تشکر

i_karimi
06-09-2010, 06:53 AM
با سلام
اینجا همه یه جورایی حرف میزنن که سایر افرادی که تازه وارد این بحثا شدند اصلا متوجه نشن قضیه چیه؟
آخه چرا یکی از اول نمیگه برای پذیرش گرفتن گام اول چیه؟
همه از وسط کاراشون مینویسن.
اه
من لیسانس برق قدرت از دنشگاه ازاد معدل 23/14 دارم
مدرک زبان ندارم وتازه شروع کردم که بصورت حرفه ای زبان بخونم و در آزمون آیلتس شرکت کنم
یکی به من بگه اصلا اونجا واسه رشته مهندسی برق قدرت در مطع ارشد شرایط به چه صورته؟
چقدر هزینه دانشگاه باید پرداخت کنم؟
مدرک زبان میخوان؟چه نمره ای؟
با تشکر
مدرک زبان لازمه ولی میتونی پذیرش مشروط هم بگیری و تا جایی که من دیدم نمره حداقل 6.5 (یا 6) میخوان
شهریه حدود سالی 8900 یورو هستش و خرج زندگی حدود 10 هزار یورو
فکر میکنم دانشگاههای دلف و آیندهون و توئنته برای رشته شما مناسب باشه

peymanhajavi
06-11-2010, 06:02 PM
سلام به همه،

میخواستم بدونم که از چه بانکی (سریع تر) تو اینجا میتونم Invoice Amount رو بفرستم به بانکی که دانشگاه گفته(Rabobank در شهر Eindhoven...!؟؟؟)...تا 22 جون باید پول به حساب دانشگاه واریز شده باشه!!!

i_karimi
06-12-2010, 07:18 AM
سلام به همه،

میخواستم بدونم که از چه بانکی (سریع تر) تو اینجا میتونم Invoice Amount رو بفرستم به بانکی که دانشگاه گفته(Rabobank در شهر Eindhoven...!؟؟؟)...تا 22 جون باید پول به حساب دانشگاه واریز شده باشه!!!
من برای آیندهون از طریق صرافی ریختم. یکی از دوستام از طریق بانک اقتصاد نوین ریخته بود که بعد از 1 هفته پولش برگشت خورده بود و اونم مجددا از طریق صرافی ریختش به حساب آیندهون

peymanhajavi
06-12-2010, 07:53 AM
من برای آیندهون از طریق صرافی ریختم. یکی از دوستام از طریق بانک اقتصاد نوین ریخته بود که بعد از 1 هفته پولش برگشت خورده بود و اونم مجددا از طریق صرافی ریختش به حساب آیندهون

مرسی جناب i_karimi برای پاسختون!

ولی این مساله ی ثبت نشدن اسمم روی حواله رو چیکار کنم؟؟؟!!!

(پول شما چند روزه رسید؟...آدرس این صرافی مطمئن رو ممنون میشم PM بفرمایید.)

i_karimi
06-12-2010, 09:06 AM
مرسی جناب i_karimi برای پاسختون!

ولی این مساله ی ثبت نشدن اسمم روی حواله رو چیکار کنم؟؟؟!!!

(پول شما چند روزه رسید؟...آدرس این صرافی مطمئن رو ممنون میشم PM بفرمایید.)
من برای ایندهون TMO no و اول اسم و فامیلم (چون اگه اسم کامل بنویسی پولت رو برمیگردونن!) و تاریخ تولدم رو نوشتم. از هر صرافی میتونی بفرستی من از یه صرافی که از آشنا ها بود فرستادم که تحت نظر بانک مرکزی نیست! پس نمیتونم تاییدش کنم. شما هر صرافی بری برات میریزه و بهت رسید میده. فکر کنم ماکزیمم 10 روزه میرسه ولی برای من حدود یک هفته بعد دانشگاه تایید کرد پولم رو گرفته

i_karimi
06-15-2010, 10:47 AM
مدارکی که بعد از رسیدن به هلند مورد استفاده قرار میگیره مثا شناسنامه و مدارک تحصیلی باید به تاییدیه سفارت هلند برسه و یا با تاییدیه وزارت خارجه ایران کافیه؟ چون سفارت برای تایید هر مدرک 38 یورو میگیره!!!

arash.r1
06-23-2010, 04:59 PM
سلام دوستان
من قصد دارم برای لیسانس از کشور خارج بشم. تقریبا یک هفته هست که دارم راجع به دانشگاه ها و همه چیز تحقیق میکنم. اما هر چی می خونم، تو انتخاب دانشگاه گیج تر می شم. چون از یک طرف من باید حتما امسال از یه دانشگاه خیلی خوب پذیرش بگیرم چون شرایط معافیت رو ندارم و باید حتما قبل از 19 سالگی از کشور خازج بشم و همچنین تو مشورتهام با دبیرهام و کسایی که منو خوب میشناسن گفتن که حیف استعداد تو هست که تو دانشگاههایی حتی در سطح ntnu تحصیل کنی و باید یا بری شریف، یا اینکه یه دانشگاه خیلی خوب قبول بشی که ارزششو داشته باشه.
حالا من موندم، اگه شریف قبول نشم چی؟؟؟؟ اونوقت که نمی تونم از کشور خارج شم و تو یه دانشگاه خیلی خوب تحصیل کنم. این یعنی اینکه آینده ام ....
علاوه بر این من نظرم اینه که اگه برای لیسانس تو یه دانشگاه خوب خارج باشم ، برای فوق لیسانس یا اگه خیلی بدشانس باشی، برای دکترا می تونی تقریبا هر دانشگاه بین 1 تا 50 رو راحت پذیرش بگیری تا اینکه مثلا اینجا باشی و بخوای اینترنتی اپلای کنی، حالا هرچقدر هم دانشجوی فعال و خوبی باشی. البته این فقط نظر من نیست ، نمونه ی زندشو دیدم. شما چی فکر میکنید؟

با این وضع نتیجه میگیریم که امسال حتما باید از یه دانشگاه عالی پذیرش بگیرم.
خوب ؛ مشکل اصلی اینه که نمی دونم برای کدوم دانشگاه تاپ که احتمال قبولیم خیلی باشه (البته با توجه به اینکه بودجه هم محدوده و برای دو سه تا دانشگاه بیشتر مجاز نیستم که اپلای کنم) ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید که برای کدوم دانشگاه هلند که هم رنک بالایی داره و هم به احتمال زیاد پذیرفته می شم اپلای کنم:
17 سالمه، معدل دیپلم : 19.63 ، ielts و toefl ندارم و سطح زبانم intermediate هست. راهنمایی و دبیرستان توی مدارس خیلی خوب و نمونه دولتی بودم و وضع درسی نسبتا خوبی دارم و توصیه نامه های خوبی میتونم از دبیرهام بگیرم.

arashabt
06-24-2010, 08:42 AM
سلام دوستان
من قصد دارم برای لیسانس از کشور خارج بشم. تقریبا یک هفته هست که دارم راجع به دانشگاه ها و همه چیز تحقیق میکنم. اما هر چی می خونم، تو انتخاب دانشگاه گیج تر می شم. چون از یک طرف من باید حتما امسال از یه دانشگاه خیلی خوب پذیرش بگیرم چون شرایط معافیت رو ندارم و باید حتما قبل از 19 سالگی از کشور خازج بشم و همچنین تو مشورتهام با دبیرهام و کسایی که منو خوب میشناسن گفتن که حیف استعداد تو هست که تو دانشگاههایی حتی در سطح ntnu تحصیل کنی و باید یا بری شریف، یا اینکه یه دانشگاه خیلی خوب قبول بشی که ارزششو داشته باشه.
حالا من موندم، اگه شریف قبول نشم چی؟؟؟؟ اونوقت که نمی تونم از کشور خارج شم و تو یه دانشگاه خیلی خوب تحصیل کنم. این یعنی اینکه آینده ام ....
علاوه بر این من نظرم اینه که اگه برای لیسانس تو یه دانشگاه خوب خارج باشم ، برای فوق لیسانس یا اگه خیلی بدشانس باشی، برای دکترا می تونی تقریبا هر دانشگاه بین 1 تا 50 رو راحت پذیرش بگیری تا اینکه مثلا اینجا باشی و بخوای اینترنتی اپلای کنی، حالا هرچقدر هم دانشجوی فعال و خوبی باشی. البته این فقط نظر من نیست ، نمونه ی زندشو دیدم. شما چی فکر میکنید؟

با این وضع نتیجه میگیریم که امسال حتما باید از یه دانشگاه عالی پذیرش بگیرم.
خوب ؛ مشکل اصلی اینه که نمی دونم برای کدوم دانشگاه تاپ که احتمال قبولیم خیلی باشه (البته با توجه به اینکه بودجه هم محدوده و برای دو سه تا دانشگاه بیشتر مجاز نیستم که اپلای کنم) ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید که برای کدوم دانشگاه هلند که هم رنک بالایی داره و هم به احتمال زیاد پذیرفته می شم اپلای کنم:
17 سالمه، معدل دیپلم : 19.63 ، ielts و toefl ندارم و سطح زبانم intermediate هست. راهنمایی و دبیرستان توی مدارس خیلی خوب و نمونه دولتی بودم و وضع درسی نسبتا خوبی دارم و توصیه نامه های خوبی میتونم از دبیرهام بگیرم.

هلند بیخیالبشی بهتره چون در مقطع لیسانسش به زبان هلندی تدریس میشه و زبون هلندی یاد گرفتنم کار زیاد آسونی نیست.

solix
06-24-2010, 01:26 PM
دوست من tu delft گزينه خوبي هستش براي شما. البته باز هم بستگي به رشته هم داره. درسته زبان هلندي سخته ولي سختي اون به مدركي كه ميگيري ميرزه!!! همه چي بستگي به هدفي داره كه ميخواي دنبال كني . با توصيفاتي كه از خودتون نوشتي تواناييش رو دارين.

موفق باشي

aliazar
06-27-2010, 01:25 PM
سلام به همه دوستان
1- رشته مطالعات فیلم در مقطع دکتری تو دانشگاه شما وجود داره؟ (فرقی نمی کنه کدوم دانشگاه) اگه پاسخ مثبته ، آیا اطلاعاتی راجع به شهریه و فاندش دارید؟

khsaeid
07-11-2010, 06:06 PM
با سلام . بدون مدرک زبان ( به شرط اینکه در زمان مشخصی براشون مدرک رو بیاریم ) میشه اپلای کرد ؟

i_karimi
07-11-2010, 09:06 PM
با سلام . بدون مدرک زبان ( به شرط اینکه در زمان مشخصی براشون مدرک رو بیاریم ) میشه اپلای کرد ؟
اگه برای مقطع مستر منظورته بهت پذیرش conditional میدن و بعد باید در یک موعد مقرر مدرک زبان رو ارائه بدی

halandoon
07-11-2010, 11:59 PM
برای دکترا هم میشه، حتی ممکنه که شما در مصاحبه هاتون خیلی خوب صحبت کنید که استادتون بگه دیگه مدرک زبان نیازی نیست! (من خودم این مورد رو دیدم اما زیاد نیستن)

Cyanide
07-12-2010, 09:11 PM
با توجه به اینکه دیپلمه هستم و سوم دبیرستان رو تموم کردم و مدرک زبان هم ندارم , میتونم برای هلند اقدام کنم ؟ اصلا می ارزه اقدام کنم ؟؟

mad
07-20-2010, 05:27 PM
آیا تحصیل در master رایگانه؟ اگه نه متوسط هزینه تحصیل با شرط 2 سال چقدر می شه؟ و همین طور هزینه زندگی؟ می خوام ببینم هلند گرون تر در میاد یا انگلیس و سوئد.
در دانشگاه ها به زبان انگلیسی تدریس می شه؟
من هنوز امتحان ielts ندادم. آیا الان می تونم اپلای کنم یا باید بعد از اومدن نمره این کار رو بکنم؟
معدل لیسانسم 13 هست از دانشگاه تهران ولی می خوام تغییر رشته بدم به آموزش زبان tefl. آیا می تونم این کار رو بکنم؟

برای مستر رشته tefl applied linguistics کدوم دانشگاه رو پیشنهاد می کنید؟ رنک خوب یا متوسط داشته باشه و هزینه ش هم مناسب باشه ( شرایط فاند رو ندارم به احتمال زیاد).

و در آخر این که رنک دانشگاه groningen چنده؟ چون آیلتس 7 می خواد.
مرسی

halandoon
07-20-2010, 09:29 PM
آیا تحصیل در master رایگانه؟ اگه نه متوسط هزینه تحصیل با شرط 2 سال چقدر می شه؟ و همین طور هزینه زندگی؟ می خوام ببینم هلند گرون تر در میاد یا انگلیس و سوئد.
در دانشگاه ها به زبان انگلیسی تدریس می شه؟
من هنوز امتحان ielts ندادم. آیا الان می تونم اپلای کنم یا باید بعد از اومدن نمره این کار رو بکنم؟
معدل لیسانسم 13 هست از دانشگاه تهران ولی می خوام تغییر رشته بدم به آموزش زبان tefl. آیا می تونم این کار رو بکنم؟

برای مستر رشته tefl applied linguistics کدوم دانشگاه رو پیشنهاد می کنید؟ رنک خوب یا متوسط داشته باشه و هزینه ش هم مناسب باشه ( شرایط فاند رو ندارم به احتمال زیاد).

و در آخر این که رنک دانشگاه groningen چنده؟ چون آیلتس 7 می خواد.
مرسی
1. در تاپیک مرتبط با هزینه ها بپرسید.
2. بله بسیاری از دوره ها به زبان انگلیسی ارائه میشه.
3. بله امکانش هست.
4. به نظر من به مشکل بر میخورید. مرتبط با رشته هم که باشید به سختی پذیرش میدن چه برسه به نامرتبط.
5. بهتر خودتون در سایت دانشگاه ها جستجو کنید تا رشته مربوطه رو پیدا کنید.
6. نمره IELTS مورد نیاز دانشگاه ربطی به رتبه دانشگاه نداره. رتبه این دانشگاه بر طبق گفته یکی از سایت های رتبه بندی در کل رتبه 138 می باشه.
جزییات:
111 Arts & Humanities
195 Natural Sciences
138 Social Sciences
178 Life Sciences & Biomedicine

mehdi_estaji
08-02-2010, 10:48 PM
دوستان در كل به نظرتون من براي مستر مديريت هلند اقدام كنم يا انگلستان؟
آخه از نظر هزينه ي هم دانشگاه و هم زندگي .من بايد 2سال تو هلند باشم كه مستر بگيرم ولي انگلستان يك ساله مستر ميده و هزينه انگلستان كمتر ميشه براي مستر(( مهم براي من سريع گرفتن مستر هستش))

ممنون ميشم نظرتون رو بگيد دوستان

solix
08-03-2010, 09:09 AM
آخه از نظر هزينه ي هم دانشگاه و هم زندگي .من بايد 2سال تو هلند باشم كه مستر بگيرم ولي انگلستان يك ساله مستر ميده و هزينه انگلستان كمتر ميشه براي مستر(( مهم براي من سريع گرفتن مستر هستش))

In my opinion ranking in management master degrees plays a major role( better to have 2 year master degree from good university than 1 year master degree from not so reputed one) . england has top business schools in europe . I do not know what is your reason of getting fast track master, but I f i were you I choose to study some top rank university in UK and if that is not possible then try Erasmus university in netherlands which is a very good university as well. Getting fund from unievrsities in Netherlands is Possible. therefore do a research for both countries and try to read student reviews forum

sysco
08-03-2010, 11:10 AM

این رو در تاپیک مدیریت هم بپرسی بد نیست.
اما هدفت چی هست از گرفتن مستر؟ و می خوای GMAT/GRE هم امتحان بدی؟ تحصیلات قبلیت چی بوده؟
اگر فقط میخوای سریع مدرک بگیری که خودت جوابت رو گفتی؛ اما رنکینگ دانشگاه هم اگر برات مهم باشه و همینطور اینکه بعدا بخوای ادامه بدی دکترا یا نه، یه بحث دیگه است. انگلیس تعداد نسبتا زیادی BS خیلی خوب داره و هلند هم 2 یا 3تا.

mehdi_estaji
08-03-2010, 10:31 PM
این رو در تاپیک مدیریت هم بپرسی بد نیست.
اما هدفت چی هست از گرفتن مستر؟ و می خوای GMAT/GRE هم امتحان بدی؟ تحصیلات قبلیت چی بوده؟
اگر فقط میخوای سریع مدرک بگیری که خودت جوابت رو گفتی؛ اما رنکینگ دانشگاه هم اگر برات مهم باشه و همینطور اینکه بعدا بخوای ادامه بدی دکترا یا نه، یه بحث دیگه است. انگلیس تعداد نسبتا زیادی BS خیلی خوب داره و هلند هم 2 یا 3تا.

دوست عزيز من ميخوام ادامه تحصيل بدم براي دكترا در (( آمريكا)) .من مهم برام هزينه ها هستش،اگه ببينم انگلستان كمتره كه ميرم اونجا.
فعلا جيميت و جي ار اي هم ندارم چون شنيدم فقط براي كاناد و امريكا لازم هستش.من الان ليسانس مديريت بازرگاني هستم.از لحاظ مهم بودن رنكينگ فكر نكنم با معدل 14 من بشه زياد مانور داد_الان مثلا دانشگاه شفيلد 14000پوند ميگيره +هزينه هاي فردي كه ماهي يك ميليون در نظر بگيريم.حالا ميخوام ببينم تحصيل در هلند به صرفه تر هستش يا انگلستان.البته من خودم يه سر انگشتي حساب كردم هلند هزينش بيشتر شد.اگه هزينه زندگي در همه اروپا همون 1ميليون در نظر بگيريم،ملاك بعدي هزينه دانشگاه ميشه.
هلند هم كه من شنيدم هزينه هاي دانشگاهاش از 4500يورو به بالا هستش.آيا شانسي هم براي گرفتن فاند از هلند هستش؟آخه براي مديريت زياد فاندي در كار نيست كلا. حالا نظر شما چيه انگليس يا هلند؟

sysco
08-05-2010, 02:34 PM
دوست عزيز من ميخوام ادامه تحصيل بدم براي دكترا در (( آمريكا)) .من مهم برام هزينه ها هستش،اگه ببينم انگلستان كمتره كه ميرم اونجا.
فعلا جيميت و جي ار اي هم ندارم چون شنيدم فقط براي كاناد و امريكا لازم هستش.من الان ليسانس مديريت بازرگاني هستم.از لحاظ مهم بودن رنكينگ فكر نكنم با معدل 14 من بشه زياد مانور داد_الان مثلا دانشگاه شفيلد 14000پوند ميگيره +هزينه هاي فردي كه ماهي يك ميليون در نظر بگيريم.حالا ميخوام ببينم تحصيل در هلند به صرفه تر هستش يا انگلستان.البته من خودم يه سر انگشتي حساب كردم هلند هزينش بيشتر شد.اگه هزينه زندگي در همه اروپا همون 1ميليون در نظر بگيريم،ملاك بعدي هزينه دانشگاه ميشه.
هلند هم كه من شنيدم هزينه هاي دانشگاهاش از 4500يورو به بالا هستش.آيا شانسي هم براي گرفتن فاند از هلند هستش؟آخه براي مديريت زياد فاندي در كار نيست كلا. حالا نظر شما چيه انگليس يا هلند؟
فکر می کنم هزینه زندگی در هلند کمتر باشه، ولی دانشگاه های خیلی خوب هلند که مستر رو سالی حدود 10000 یورو میگیرند، البته مستر 2 ساله،
شما یه سری هم به سایت AACSB بزن که Business School های مورد تأییدش رو نوشته در کشورهای مختلف، خیلی رنکینگ سطح بالای نیست ولی یه حداقل هایی رو نشون میده ،
شما اگه سریعا می خوای بری که هیچ، وگرنه اطلاعاتت رو کامل تر من، مثلا از تاپیک مدیریت و اقتصاد و همینطور gmat و نتایج پذیرس اقتصاد و مدیریت در بخش نتایج پذیرش تا بتونی بهتر اقدام کنی.
مثلا همین که میگی gre/gmat بیشتر تو کاناد و آمریکا می خوان و نه اروپا، چندان صادق نیست. شاید تو رشته های مهندسی GRE رو آمریکا و کاناد بیشتر بخوان ولی تو مدیریت 90% مدرسه های بازرگانی خوب و درجه 1و 2 اروپا Gre/gmaT میخوان، البته استثناهایی هم هست و تو همین انگلیس بعضی دانشگاه هاش نمی خوان، یا جاههایی دیگه در اروپا.
در مورد هزینه ها می تونی سری هم به دانشگاههای اسکاندیناوی بزنی فکر کنم هنوز بعضی هاشون تحصیل رایگان رو دارند،
در کل اگر میخوای خوب پذیرش بگیری و با فاند و .... بهتره gre/gmat امتحان بدی و با کمک این آزمون ها و سایر شرایطت مثلا مقالات یا کارهای تحقیقی یا توانایی زبان و .... بتونی هم پذیرش خوبی بگیری و هم هزینه ها رو کاهش بدی. ضمن اینکه gmat 5 سال اعتبار داره و اگر نمره خوبی بیاری برای PHD هم میتونی با همین نمره اقدام کنی. البته بیشتر دانشگا های آمریکا نیاز رسمی به فوق ندارند برای پذیرش دکترا گر چه اغلب فرد باید رزومه خوبی داشته باشه تا بدون فوق پذیرفته بشه.
نمی دونم چه چه دانشگاهی بودی و گرایش مد نظرت چیه و .......، ولی تو همین هلند هم با داشتن شرایط خوب میشه فاند گرفت یا تخفیف شهریه با معدل 14-15. به هر حال باید نکات خوبی تو رزومه خودت داشته باشی و کسب کنی، مثل زبان خوب، نمره g,at/gre خوب، دانشت از گرایش مد نظرت، مقاله یا کارهای تحقیقی و ........
بیشتر اطلاعات کسب کن.

nazila
08-12-2010, 10:33 PM
سلام کسی میدونه کدوم دانشگاههای هلند واسه مستر مهندسی پزشکی بیوالکتریک خوبه یا اصلا کشور مناسبی واسه این رشته هست یا نه؟

مونا جون
08-13-2010, 11:37 AM
سلام میشه به منم کمک کنید برای مستر برای نزدیک ترین ترم باید چی کار کنم؟شروع و ددلاین کیه؟

solix
08-14-2010, 08:25 AM
سلام میشه به منم کمک کنید برای مستر برای نزدیک ترین ترم باید چی کار کنم؟شروع و ددلاین کیه؟
eurogates.nl deadlines are diffrent, check the site search it, you ll get all your answers. be happy

Elnaz70
08-14-2010, 09:41 AM
سلام من دانشجوی پزشکی شهید بهشتی ( ترم یک ) هستم . میخوام قبل از MD (ترجیحا بعد از علوم پایه ) برم. آیا شانسی برای پذیزش در یک دانشگاه معتبر رو دارم؟ (و یا بورس تحصیلی )

مونا جون
08-27-2010, 10:31 AM
خوب من توی سایت جستجو کردم ولی نمیدونم کدوم دانشگاه ها هزینش کمتره
آیا هلند هم مثل سوئد تحصیلات رایگان یا خیلی ارزون داره یا نه؟

amirsaeed
08-28-2010, 02:30 AM
به طور تقریبی با چقدر میشه تو هلند ارشد گرفت؟

i_karimi
08-28-2010, 12:37 PM
هلند دانشگاه رایگان نداره و شهریه دانشگاهها تقریبا برابر 8800 یورو برای هر سال هستش

i_karimi
08-28-2010, 12:37 PM
به طور تقریبی با چقدر میشه تو هلند ارشد گرفت؟
سالی 9000 یورو برای هزینه دانشگاه و ماهی حدود 600 تا 800 یورو برای زندگی لازمه

sysco
08-28-2010, 04:11 PM
تا جای که من می دونم دانشگاه رایگانی ندیدم به خصوص دانشگاه های مشهور و معتبر همین طور دانشگاه ارزون. در دوره فوق لیسانس ممکنه بتونید فاند بگیرید و یه سری فاند های مختلف وجود داره، مثل HSP و ... که در سایت Nuffic هم هست و در وبسایت دانشگاه ا هم معمولا ذکر میشه که چه کمک هزینه هایی رو می تونید درخواست بدهید که البته گرفتنشون فکر کنم زیاد ساده نیست. در دوره دکترا شما کارمند دانشگاه هستید و حقوق می گیرید و مالیات هم پرداخت می کنید.
برای ددلاین ها هم نگاهی به وبسایت های دانشگاه ها بندازید، همین طور برای هزینه ها همه اطلعات در سایتشون هست و اگر لازم باشه باهاشون مکاتبه کنید.

i_karimi
08-28-2010, 05:03 PM
سلام
در مقاطع تحصیلات تکمیلی (ارشد،دکتر ، پست دکترا) نه تنها رایگانه بلکه ماهیانه مبلغی هم پرداخت می کنند . درواقع به نوعی فاند
البته در وقطع ارشد کمی دشوارتره گرفتن فاند.
لطفا اطلاعات غلط ندید. من الان دارم هلند مستر میخونم و رایگان نیست. به افراد کمی از ایران هم بورس میدن. من خودم البته وام گرفتم و بعضی از ایرانیها هم تونستن بورس و یا وام بگیرن ولی مشکله برای مستر.
در مورد دکترا فقط رایگانه و به افراد حقوق میدن. در مقطع ارشد شهریه امسال 8818 یورو هستش

Elnaz70
08-29-2010, 08:42 PM
سلام من دانشجوی پزشکی شهید بهشتی ( ترم یک ) هستم . میخوام قبل از MD (ترجیحا بعد از علوم پایه ) برم. آیا شانسی برای پذیزش در یک دانشگاه معتبر رو دارم؟ (و یا بورس تحصیلی )
ببخشید کسی راجع به پزشکی اطلاعی نداره؟

silence scream
08-31-2010, 11:23 PM
eurogates.nl deadlines are diffrent, check the site search it, you ll get all your answers. be happy

http://www.studyinholland.nl/

I think this one is better and more clear...
Regards

abdolhosseini
09-03-2010, 10:33 AM
برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های هلند برای رشته دندانپزشکی چیکار باید کرد؟
البته به زبان انگلیسی
من هلندی بلد نیستم ولی انگلیسیم آپر اینترمیدیته

abdolhosseini
09-03-2010, 10:37 AM
امیدوارم سوالمو جای درستی پرسیده باشم.

Amir.Rostami
09-08-2010, 05:39 PM
سلام
i-kara جان، شما هم رشته Construction Management and Engineering میخونید، این همونیه که منم دنبالشم، مشکلم اینه که تافل PBT دارم،
دانشگاهی تو هلند هست که تافل پی بی تی قبول کنه؟

i_karimi
09-08-2010, 10:19 PM
سلام
i-kara جان، شما هم رشته Construction Management and Engineering میخونید، این همونیه که منم دنبالشم، مشکلم اینه که تافل PBT دارم،
دانشگاهی تو هلند هست که تافل پی بی تی قبول کنه؟
من اطلاعی از تافل ندارم راستش. شما میتونید به دانشگاه ایمیل بزنید بهتون خیلی سریع جواب میدن و یا از سایت خود دانشگاه چک کنید