توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آشنایی بچه هایی که برای هلند اپلای میکنند
domesday
10-30-2008, 12:29 AM
فکر میکنم بد نباشه بچه هایی که میخوان برای امسال اپلای کنن برای هلند با هم آشنا بشن
;)
ISI-3
10-31-2008, 10:48 PM
سلام
اگه منظورتون کسانی هستن که به طور جدی دنبال پذیرش گرفتن از هلند باشن, آره من دارم تلاش میکنم واسه Delft. سه چهار تا استاد هستن که دقیقا روی موضوع تز ارشد من کار میکنن. اما هنوز ازشون جوابی نگرفتم.
domesday
11-03-2008, 09:50 PM
خوب خدا رو شکر یکی تو این سایت خواست برای امسال هلند اقدام کنه ;D
اتفاقآ یکی از دوستای من این ترم رفت دلفت (برای فوق)خیلی راضیه
شما برای دکترا میخوای برید فکر کنم
عزيزان سلام
منم دارم براي دكتري اقدام ميكنم ولي هنوز در حال ايميل زدن و اشنايي با اساتيد هستم
sarvenaz
11-08-2008, 05:39 PM
سلام منم میخواهم هلند اپلی کنم برای phd اما به هر استادی ایمیل زدم گفت باید از طریق دانشگاه برای پوزیشنهای اعلام شده اپلی کن اما سایت دانشگاهها رو که چک کردم هنوز اطلاعاتش ماله 2008. نه deadlineها معلومه نه هیچ پوزینشنی اعلام شده. کس هست مشکل مشابهی داشته باشه؟
یه سوال دیکه هلند هم gre میخواهد؟
ISI-3
12-22-2008, 10:10 PM
من نمیفهمم اونایی که گفتن دارن اپلای میکنن دیگه هیچ اطلاعات جدیدی ندارن اینجا بذارن ؟ پس اینجا رو واسه راه انداختید ؟
amirsina
12-23-2008, 11:58 AM
سلام دوستان
من تازه شروع كردم كه براي دانشگاههاي هلند اپلاي كنم و اطلاعاتم خيلي در اين مورد كمه. البته قبلا براي كانادا پذيرش داشتم و به خاطر مشكل ويزا نتونستم برم. هر اطلاعاتي ميتونه براي من مفيد باشه. مثلا لينكي كه ashkan معرفي كرده بود خيلي به دردم خورد چون كلي توي سايتش گشته بودم و پيدا نكرده بودم.
امير
poory
12-23-2008, 06:51 PM
کلاً برای اپلای دکترا این سایت خیلی کامله و معروف: http://www.academictransfer.nl/vacaturebank/zoeken/flash_eng/?CFID=6757283&CFTOKEN=58645864
امیدوارم به درد بخوره ;)
saloomeh57
12-25-2008, 05:22 PM
با سلام
من دنباله یک نفر هستم که بخواد برای مستر هلند اپلای کنه که بتونیم با هم این پروسه رو طی کنیم. چون اطلاعاتم زیاد نیست.
فوق لیسانس مهندسی صنایع دارم .اما دوباره برای مستر می خوام اپلای کنم.
من هنوز نمره تافل ندارم.آیا به پاییز 2009 می رسم؟
Galaxy
12-25-2008, 05:42 PM
با سلام
من دنباله یک نفر هستم که بخواد برای مستر هلند اپلای کنه که بتونیم با هم این پروسه رو طی کنیم. چون اطلاعاتم زیاد نیست.
فوق لیسانس مهندسی صنایع دارم .اما دوباره برای مستر می خوام اپلای کنم.
من هنوز نمره تافل ندارم.آیا به پاییز 2009 می رسم؟
سلام، من هم دارم براي هلند اقدام مي كنم. اميدوارم كمكي از دستم بر بياد.
اينكه هنوز تافل نداديد، خيلي بد نيست. چيزي كه خيلي مهمه، اينه كه كي نمره تافل را مي گيرن و كدوم دانشگاه مي خوايد apply كنيد!
براي بعضي دانشگاهها فرصت نسبتاً زيادي هست. اگر بيشتر اطلاعات بديد شايد دقيقتر بشه برنامه ريزي كرد!
Roya82
12-26-2008, 10:49 AM
میشه یک نفر یه سری اطلاعات کامل در مورد روش اپلای برای هلند رو اینجا توضیح بده. من تازه دارم در مورد هلند فکر میکنم! و نمیدونم چه جوری باید شروع کنم! لیسن دانشگاههاشو میشه بذارین؟
برای phd دانشگاههاش ددلاین نداره؟؟
Galaxy
12-26-2008, 11:15 AM
میشه یک نفر یه سری اطلاعات کامل در مورد روش اپلای برای هلند رو اینجا توضیح بده. من تازه دارم در مورد هلند فکر میکنم! و نمیدونم چه جوری باید شروع کنم! لیسن دانشگاههاشو میشه بذارین؟
برای phd دانشگاههاش ددلاین نداره؟؟
در مورد ليست دانشگاهها، اميدوارم اين 2 تا لينك بتونن كمك كنن:
http://www.nuffic.nl/home
http://www.mit.edu/people/cdemello/nl.html
پروسه اپلاي، واضحاً تو سايت دانشگاهها توضيح داده شده. فكر نكنم مشكلي پيش بياد.
arezoo2008
12-28-2008, 06:12 PM
با سلام.من قصد دارم براي بيوانفورماتيك،ارشد اقدام كنم. و مايل هستم با افرادي كه براي هلند اقدام مي كنند در ارتباط باشم.
asman
12-28-2008, 10:36 PM
ارسالهای غیر مرتبط حذف شد. لطفا هر سوال رو در انجمن مرتبط پیگیری کنید.
ممنون
سلام،
منم دارم واسه مستر اقدام می کنم. در حال حاضر یه پذیرش بدون فاند ::) از Twente دارم و واسه TUDelft هم یه دو هفته ای هست که apply کردم. کلا هلند هم مثل همه جای دنیا به PhD ها بهتر و راحتتر از مسترها فاند میده. البته به نظر میرسه که Delft ی ها کلا منطقی تر و فاند ده تر از Twente ای باشن، حالا باید دید نتیجه چی میگه.
azarian
01-24-2009, 10:34 AM
سلام
من هم دارم براي دكتري كامپيوتر اپلاي مي كنم.
ISI-3
01-24-2009, 02:52 PM
سلام
من هم دارم براي دكتري كامپيوتر اپلاي مي كنم.
واسه کدوم دانشگاه ؟ از چه طریق ؟ open position ؟
mojtal
01-28-2009, 01:20 PM
سلام
من واسه يه PhD position دانشگاه دلفت انتخاب شدم. الان دانشگاه كاراي ويزامو انجام ميده. احتمالا به april ميرسم. خوشحال ميشم با دوستاني كسي قصد رفتن دارند آشنا بشم.
kbigdelysh
02-05-2009, 03:04 PM
با سلام.من قصد دارم براي بيوانفورماتيك،ارشد اقدام كنم. و مايل هستم با افرادي كه براي هلند اقدام مي كنند در ارتباط باشم.
جدی؟!؟!؟! منم دقیقا برا ارشد بیوانفورماتیک هلند اپلای کردم!!! با هم رقیبیم ;D
sahar61
02-05-2009, 07:54 PM
جدی؟!؟!؟! منم دقیقا برا ارشد بیوانفورماتیک هلند اپلای کردم!!! با هم رقیبیم ;D
مگه شماها تو قسمت http://www.vacaturesindelft.nl/vacatures.php?lang=eng&cat=111 دنبال جای خالی PhD نمی گشتید تا اگر بود apply کنید.من که اینجا بیوانفورماتیک نمی بینم!
نکنه من اشتباه مسیر را می رم ؟ :o >:(
این رو بگم که من رشتم هیدرولیک و رقیب شماها نیستم! ;D
kbigdelysh
02-05-2009, 08:29 PM
مگه شماها تو قسمت http://www.vacaturesindelft.nl/vacatures.php?lang=eng&cat=111 دنبال جای خالی PhD نمی گشتید تا اگر بود apply کنید.من که اینجا بیوانفورماتیک نمی بینم!
نکنه من اشتباه مسیر را می رم ؟ :o >:(
این رو بگم که من رشتم هیدرولیک و رقیب شماها نیستم! ;D
نه من میریم توی خود سایت دانشگاها...در ضمن ما برا ارشد اپلای می کنیم نه دکترا(حداقل خود من که اینطورم)
shervin26
02-08-2009, 06:37 PM
سلام
یه راهنمایی ؟؟؟
برای ارشد عمران و با معدل 13.54 و تافل 105 کجا اقدام کنم؟ (هلند؟)
kbigdelysh
02-08-2009, 07:09 PM
سلام
یه راهنمایی ؟؟؟
برای ارشد عمران و با معدل 13.54 و تافل 105 کجا اقدام کنم؟ (هلند؟)
نمره تافلتون خیلی عالیه ولی والا معدلتون کارو سخت می کنه...دلفت که رنکش بالاست توی تکنولوژی و آی.تی ولی شاید دانشگاهای دیگه قبول کنن...
TheGeek
02-08-2009, 07:28 PM
با سلام من هم phd position هاي CS هلند رو بررسي ميكنم.
راستي دوستم داره تو آمستردام CS PhD ميخونه، خيلي خيلي راضيه، از illinois پذيرش داشت كه ويزا نگرفت. يك چيز جالبي كه عنوان ميكنه اينه كه ايشون تو اين 3 سال هنوز پاشو تو دانشگاهش نذاشته و همش در مركز تحقيقاتي هستش كه داره research رو انجام ميده!
هلند تو زمينه نانو الكترونيك بسيار فعاله.
چند تا open position تو قسمت مربوطه ميذارم. با اينكه رشته خود من هم كامپيوتره و دارم واسشون apply ميكنم ولي خوب اگه همه اطلاعاتمون رو share كنيم درنهايت همه با هم سود بيشتري خواهيم برد ( با تشكر از كسايي كه اين فضا رو اصولا با همين هدف ايجاد كردند)
kbigdelysh
02-08-2009, 07:56 PM
این دلقت حدودا دوسال فوق لیسانسش با همه هزینه ها چقدر میشه؟ یه جا گفته بود حدود 33 هزار یورو...شما هم همین طور فکر می کنید؟
RaminR
02-08-2009, 08:21 PM
I'm applying for Biomedical eng. (MS) at Delft and Eindohoven ;) Undergraduate major is Mech. Eng.
ninfea7o
02-11-2009, 11:19 PM
کسی نمیخواد برای راد بود اپلای کنه ؟
arezoo2008
03-07-2009, 12:31 AM
با سلام. از برو بچ كه هلند اپلاي كردن، كسي جوابش اومده؟
اخیرا واسه چند تا PhD position تو هلند اپلی کردم ولی جواب نمیدان. یکی میگفت همهٔ پوزیشنارو هم تو سایتشون نمینویسن و باید به استادا ایمیل زد. ایمیل هم میزنیم جواب نمیدن یا دانشجو نمیخوان. جریان چیه؟
hooman_teh
03-08-2009, 10:02 AM
اخیرا واسه چند تا PhD position تو هلند اپلی کردم ولی جواب نمیدان. یکی میگفت همهٔ پوزیشنارو هم تو سایتشون نمینویسن و باید به استادا ایمیل زد. ایمیل هم میزنیم جواب نمیدن یا دانشجو نمیخوان. جریان چیه؟
جواب ندادنشون ميتونه دلايل زيادي داشته باشه كه خيلياشو حتي تصورم نميتونيم بكنيم پس بهتره بهش فكر نكنيم. به نظرم به تاپيك هاي زير سر بزن اگر نديديشون خيلي كمكت ميكنه.
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,430.0.html
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,4428.0.html
موفق باشي
سلام من هم ميخوام امسال براي مهندسي شيمي اقدام كنم ومعدلم 14.5 از دانشگاه تهران ,خيلي خوب ميشه اگه كسي هست اين مراحل رو با هم طي كنيم ,من زياد آشنايي ندارم :(
Delft
04-11-2009, 11:56 PM
سلام من هم ميخوام امسال براي مهندسي شيمي اقدام كنم ومعدلم 14.5 از دانشگاه تهران ,خيلي خوب ميشه اگه كسي هست اين مراحل رو با هم طي كنيم ,من زياد آشنايي ندارم :(
با سلام به دوسته تازه واردمون Anit! یه راس بریم سر اصل مطلب:
از رزومت بگو. آیا مقاله داری و یا داری رو مقاله ای کار میکنی؟ ( اصلاٌ مهم نیس ژورنالی باشه یا حتی کنفرانس داخلی! مهم اینه که رزومت بگه این دانشجو، آدم علاقه مند و فعالی بوده) آیا تو این زمینه چیزی داری؟
چه امتیازای ويژه ای تو سوابقت داری؟ (منظورم همون Special awards)
نمره زبان چطور؟
آیا رو پروژه و یا کار تجربی خاصی فعالیت داشتی؟ مثلاً کار آموزی و یا پروژه ی خاصی تو لیسانس داشتی؟ اگه داشتی آیا چیز خاصی واسه ارائه داشته این دوره ی کار آموزیت؟
ارتباطت با استادات چطوره؟ یعنی می تونی رو نزدیک شدن به استادا و گرفتن توصیه نامه های خوب رو حداقل 2 3 تاشون حساب کنی یا نه؟
آیا ایده ی تحقیقاتی یا Research idea به صورت خاص داری یا نه؟
ببین، اگه شما بتونی اینا رو مشخص کنی، میتونم من و بقیه بیشتر کمکت کنم (کنن). چون راستیتش معدلت دقیقاً رو مرزی هس که نمیشه براحتی گفت دانشگاه های خوب اصلاً پذيرش بدون فاند هم بهت میدن یا نه. نمی خام نا امیدت کنم یا حتی امید الکی بدم. اینا رو پرسیدم که مشخص بشه تو چه حدودی باید انتظار داشته باشی. خیلی زیاده مواردی که از دانشگاه امیرکبیر، تهران و شریف و حتی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات با معدل 14 اما با شرایط دیگه ی عالی و به راحتی از دانشگاه های تاپ پذیرش و بورس هم تونستن بگیرن و در همون سال ها معدل های 16.5 شریفی حتی پذیرش هم نتونستن بگیرن!
من ترم 9 ام دارم و معدلم به 15 نزديك ميشه ,پروزه كارآموزيم شروعي بود براي پروزه ي ليسانسم كه هنوز تموم نشده ولي اميدوارم مقاله شه(يعني استادم اين طور ميگه) :), 3 تا توصيه نامه رو ميتونم بگيرم,الان دارم زبان ميخونم و هنوز امتحان ندادم .
Delft
04-15-2009, 06:38 PM
من ترم 9 ام دارم و معدلم به 15 نزديك ميشه ,پروزه كارآموزيم شروعي بود براي پروزه ي ليسانسم كه هنوز تموم نشده ولي اميدوارم مقاله شه(يعني استادم اين طور ميگه) :), 3 تا توصيه نامه رو ميتونم بگيرم,الان دارم زبان ميخونم و هنوز امتحان ندادم .
خوب حالا اینجور بهتر شد. اگه بتونی معدلت رو همون حول و حوش 15 نگه داری و دیگه پایین نره مشکلی نیس و حتی شانس پذیرش تو بهترین دانشگاه های هلند هم داری. اگه بتونی مقاله 1 یا 2 تا در زمینه هایی که می خای ادامه بدی خیلی کمک به معدلت میکنه. سعی کن تو سابقه ی کار آموزی و پروژت بیشتر گرایش به موضوعاتی داشته باشی که قصد ادامه دادن تو مستر داری. سعی کن رابطت رو با استادا اونقد نزدیک کنی که راحت بتونی هرجور میخای توصیه نامه بگیری. ببین، من نمیدونم دقیقاً آیا ایده ی تحقیقاتی داری یا هنوز بهش فکر نکردی. اما تجربه ی من نشون میده که داشتن ایده های تحقیقاتی مشخص خیلی خیلی کمک بهت می کنه که خیلی سریع بهت پذیرش بدن. در رابطه با هلند، کلا! اینجا 3 تا دانشگاه فنی معروف داره(البته بقیه ی دانشگاه هاشم خوبن اما 100% دانشگاه فنی نیستن) 1. دلف 2.آیندهوون 3.توونت. البته اووتریخت و بقیه هم هستن. حالا باز اگه سوالی هس در خدمتم.
domesday
04-15-2009, 08:36 PM
یه نکته هم من بگم
یکم دلفی ها بد اخلاق تر هستند اما خیلی منظم تر هستند از آیندهونی ها
آیندهون انعطاف بیشتری دارن اما یکم قر و قاطی هست همه چیز هاشون
یه نکته دیگه خیلی از کسانی که لیسانس تو آیندهون بودن ترجیح دادن فوق رو برن دلف
در ضمن اینکه مدل دلف به نظام دانشگاهی ما نزدیک تره اما مال آیندهون مدرن تره و چارت درسی خیلی خیلی قابل تغییره(این برای کسی خوبه که دقیقآ بدونه دنبال چیه اما اگر ندونی یکم گیج میشی )
این هم تجربیات شخصی من
Delft
04-15-2009, 11:04 PM
یه نکته هم من بگم
یکم دلفی ها بد اخلاق تر هستند اما خیلی منظم تر هستند از آیندهونی ها
آیندهون انعطاف بیشتری دارن اما یکم قر و قاطی هست همه چیز هاشون
یه نکته دیگه خیلی از کسانی که لیسانس تو آیندهون بودن ترجیح دادن فوق رو برن دلف
در ضمن اینکه مدل دلف به نظام دانشگاهی ما نزدیک تره اما مال آیندهون مدرن تره و چارت درسی خیلی خیلی قابل تغییره(این برای کسی خوبه که دقیقآ بدونه دنبال چیه اما اگر ندونی یکم گیج میشی )
این هم تجربیات شخصی من
سلام domesday!
تبریک میگم که شمام هلندی شدین! شما الان دانشجوی هلند شدین؟ یا پذیرش رو دارین و منتظر رفتن به کشور لاله ها هستین؟ تو چه مرحله ای هستین؟
میت فوقویند لیشِن گوقوسِن! به هلندی یعنی: با کمال تشکر!
saloomeh57
04-17-2009, 09:23 AM
سلام
من لیسانسم ریاضی و فوق صنایع دارم.می خوام دوباره برای فوق اقدام کنم.شما اطلاعاتتون به نظر میرسه خیلی خوبه.راهنمایی کنیند لطفا
Delft
04-17-2009, 07:19 PM
سلام
من لیسانسم ریاضی و فوق صنایع دارم.می خوام دوباره برای فوق اقدام کنم.شما اطلاعاتتون به نظر میرسه خیلی خوبه.راهنمایی کنیند لطفا
سلام! والا همون اطلاعاتی که به دوستمون anit گفتم لازمه واسه اینکه خودتون بدونید شرایطتون چجوریه. اما 2 نکته: کسایی که واسه فوق می خوان اپلای کنن معدل لیسانسشون مهمترین پارامتر تصمیم گیری کمیته ی تصمیم گیری دانشگاهاس. اگه فوق باشین و واسه دکتری بخاین اقدام کنین معدل لیسانس و همین جور پروژه و پایان نامه و کارهای پژوهشی مورد نیاز استادای در حال بررسی شما مهمترین پارامتر تصمیم گیری برای اونهاس. ( البته این وحی منزل نیستا! اما عموماً اینجوره)
نکته ی دوم: اگه دوباره می خاین واسه مستر اپلای کنین شما سر یه دوراهی هستین. اینکه بگین من فوق صنایع در این گرایش خوندم و باز هم می خوام دوباره فوق بخونم در این گرایش دیگه. یا اینکه اصلاً اسمی از فوق خوندنتون نبرین و فقط خودتونو با دلایل مختلف و مثلاً بر اساس مقاله هایی که دارین فردی با مطالعه ی زیاد و پیگیر مطالب مربوط به این گرایش و بشدت علاقمند به موضوع نشون بدین.
این قسمت به بعدش نظرات شخصیه خودمه: برای حالت اول باید دلیلتون کامل و قانع کننده باشه که چرا دوباره می خاین فوق همون رشته رو بخونین. مثلاً بگین من با مطالعات زیاد دیدم به این موضوع خیلی علاقه مندم و مثلاً با توجه به مثلاً وضیعتی که من در صنایع و مسائل کشور خودمون حس میکنم یا مثلاً در شرکت فلان حس میکنم، لازمه که تو این گرایش تخصص دقیقتر و بیشتری پیدا کنم و خلاصه ازین تیپ استدلالا و حرفا. مزیت این جور اینه که میگن ایشون با فکر کاملاً پخته و هدفدار میخاد این دوره رو بگذرونه ضمن اینکه این گرایش دیگه رو هم خونده و مثلاً سابقه ی آشنایی تخصصی تر با موضوعات این رشته رو داره و با توجه به این انگیزه و هیجان منطقی که به این رشته داره حتماً میتونه فرد خوب و مناسب واسه دورمون باشه و اصلاً استادا علاقه مند میشن بهتون که زودتر بگیرنتون. اما بدیش اینه که اگه خوب نتونین توجیه کنین انگیزه ی خوندن مجددتون رو و حرف قانع کننده نداشته باشین، شاید با خودشون بگن این آقا خودشم نمیدونه چرا دوباره میخاد بخونه این گرایشو و هدف درس حسابی نداره و از کجا معلوم که وسط کار دل سرد نشه و درسو ول کنه و بره و ظرفیت مارو خراب کنه! پس مهمه که چه دلیلی میخاین بگین. دقیقاً همین مورد واسه یکی از دوستان پیش اومده بود تو کانادا و بعد از پذیرشش استادش بهش گفته بوده دلیل و انگیزت واسه تکرار دوباره ی این رشتت باعث شد مارو بالاخره قانع کنه!
اما اگه دوس ندارین از فوقتون بگین و فقط خودتون رو لیسانس معرفی کنین، حالا یکم خاص میشه کارتون! آخه رشته ی لیسانستون با فوق نسبتاً متفاوته. در این مورد من خیلی ایده ای ندارم والا!
بازم اگه سوالی هس و من و بقیه بچه ها کمکی بتونن بکنن در خدمت هستیم!
shirin_65
04-17-2009, 08:47 PM
سلام:
من تازه این لینک رو دیدم!من هم واسه هلند اقدام کردم و واسه مستر قبول شدم ولی حالا مشکل اینجاست که استادای اون دانشگاه مثل استادای آمریکا یا کانادا درست جواب میل رو نمیدن که آدم بتونه ازشون فاند بگیره و میگن که واسه بورس باید از طریق سفارت اقدام کنم.این درسته؟ممنون از کمک و راهنمایی دوستان.
rabbi
04-17-2009, 08:55 PM
سلام Delft!
اطلاعات خیلی خوبی داری،
من ترم آخر مهندسی کامپیوتر هستم. از آموزش عالی کرمان و کاردانیم رو آزاد بودم معدل کلم 15 اینا میشه. واسه fall 2009 از ایتالی polimi-milan پذیرش گرفتم و منتظر نتیجه بورس و احتمالا مصاحبه هستم. مقاله ندارم ولی تا 3 ماه آینده 2 تا ردیف میشه.
سوال من:
واسه مستر بورس میخام! باید چه کارایی بکنم ؟ در مورد ایده تخقیقاتی میتونی توضیح کوچولو بدی؟ بعضی زمینه های هوش و پردازش تصویر ،الگوریتم و.. ایده دارم.
توصیه نامه توپ هم میتونم جور کنم. و راستی میتونم الان واسه 2009 spring اقدام کنم؟
ممنون موفق باشی.
میت فوقویند لیشِن گوقوسِن!
Delft
04-17-2009, 09:34 PM
سلام:
من تازه این لینک رو دیدم!من هم واسه هلند اقدام کردم و واسه مستر قبول شدم ولی حالا مشکل اینجاست که استادای اون دانشگاه مثل استادای آمریکا یا کانادا درست جواب میل رو نمیدن که آدم بتونه ازشون فاند بگیره و میگن که واسه بورس باید از طریق سفارت اقدام کنم.این درسته؟ممنون از کمک و راهنمایی دوستان.
سلام شیرین خانم!
اولاً تبریکات منو برای پذیرشتون بپذیرید و امیدوارم موفق باشین.
در رابطه با بورس تحصیلی اونم واسه مستر، تقریباً میتونم بگم خیلی نباید امید زیادی داشته باشین. چراکه واسه فوق لیسانس کلاًٌ خیلی بورس وجود نداره! برای مثال یکی ازین دانشگاه ها 2هفته پیش، یکی از اعضای کمیته ی پذیرش ایمیل زد شخصاً و گفت: من به عنوان یکی از اعضای کمیته ی تصمیم گیری باید بهت خبر بدم که نظر گروه تا اینجا مثبته و فقط باید نسبت به توانایی مالی شما مطمئن بشم چرا که امسال هیچ گونه بورسی واسه فوقی های خارج از کشور نداریم! منم گفتم اگه پذیرش قطعی بدین و واسه سال اول خودمو تامین کنم آیا برای سال دوم شانسی واسه گرفتن بورس دارم یا نه؟ و بهم گفت: کلاً تا سالهای آینده امید زیادی به بورس نباید داشته باشی! دانشگاه دلف هم قبلاً گفته بود متقاضی بورس زیاده و متاسفانه امسال منابع مالی دانشگاه بشدت کاهش پیدا کرده! پس خیلی واضح هس که به خاطر crisis اوضاع مالی دانشگاه ها چطوره! در دانشگاه دلف و همینطور توونت، استادا برای مستریها به هیچ عنوان نمیتونن کسیو ساپورت کنن. البته اگه با استادی بتونی واسه ترم 2 به بعد پروژه ی فوقت رو جوری انتخاب کنی که صاحب پروژه مثلاً ماهی 400یورو بهت بدن خوب این یه شانس خوبیه ومیتونی بخشی از هزینه های رو ازونجا تامین کنی. اما کلاً به استادا مثل آمریکا و کانادا نباید چشم داشته باشی چرا که دستشون واسه بورس به مستر خیلی خیلی خیلی بستس. یه سری بورس ها هس که بعضی انجمن های ملی و بین المللی واسه هلند دارن که باید قبلاً واسشون اقدام میکردین! فکر کنم که تقریباً هیچ کدوم از ماها هم اقدام نکردیم! اطلاعاتی در رابطه با اقدام برای بورس از طریق سفارت نشنیدم. حالا باز هم از بقیه ی دوستان کمک بخاین.
اووه! چقد حرف زدم!
Delft
04-17-2009, 09:40 PM
سلام Delft!
اطلاعات خیلی خوبی داری،
من ترم آخر مهندسی کامپیوتر هستم. از آموزش عالی کرمان و کاردانیم رو آزاد بودم معدل کلم 15 اینا میشه. واسه fall 2009 از ایتالی polimi-milan پذیرش گرفتم و منتظر نتیجه بورس و احتمالا مصاحبه هستم. مقاله ندارم ولی تا 3 ماه آینده 2 تا ردیف میشه.
سوال من:
واسه مستر بورس میخام! باید چه کارایی بکنم ؟ در مورد ایده تخقیقاتی میتونی توضیح کوچولو بدی؟ بعضی زمینه های هوش و پردازش تصویر ،الگوریتم و.. ایده دارم.
توصیه نامه توپ هم میتونم جور کنم. و راستی میتونم الان واسه 2009 spring اقدام کنم؟
ممنون موفق باشی.
میت فوقویند لیشِن گوقوسِن!
سلام به شما دوست عزیز، ربانی!
والا شرمندم ولی اینجا کلاً بحث راجع به هلنده و تنها اطلاعاتی که من راجع به ایتالیا دارم اینه که نظم و قوانینش مثل ایرانه و کشور گل و بلبله و خوش میگذره! همین!
marssolar2
04-17-2009, 10:15 PM
بورسی که از طریق سفارت باید اقدام کنید NFP هستش که نیاز به سابقه کار داره. البته ددلاینش گذشته!
rabbi
04-17-2009, 10:37 PM
والا شرمندم ولی اینجا کلاً بحث راجع به هلنده و تنها اطلاعاتی که من راجع به ایتالیا دارم اینه که نظم و قوانینش مثل ایرانه و کشور گل و بلبله و خوش میگذره! همین!
ایول با اینکه رفتی اونور ولی بازم اینجایی و ما رو راهنمایی میکنی، من هم منظورم هلند بود، کلا میخام تو اروپا باشم و از هلند هم خیلی خوشم اومده، اگه با توجه به شرایطم میتونی راهنمایی کن.
راستی من ربی هستم :).
shirin_65
04-17-2009, 10:50 PM
سلام Delft!
مرسی از توضیح و کمک خوبتون و از تبریکتون. :)
همونطور که Marssolar2 میگن بورس از طریق سفارتم هست ولی آخه این چه بورسی هست که احتیاج به سابقه کار داره؟خب من دانشجو کار کردنم کجا بود؟یعنی واسه هلند فقط و فقط خودمون خرجمونو باید بدیم؟!
Delft
04-17-2009, 10:58 PM
سلام Delft!
مرسی از توضیح و کمک خوبتون و از تبریکتون. :)
همونطور که Marssolar2 میگن بورس از طریق سفارتم هست ولی آخه این چه بورسی هست که احتیاج به سابقه کار داره؟خب من دانشجو کار کردنم کجا بود؟یعنی واسه هلند فقط و فقط خودمون خرجمونو باید بدیم؟!
سلام مجدد.
حالا اونجورم نیس که فقط و فقط خودتون باید پول بدین. از کدوم دانشگاه پذیرش دارین؟ کی مدارکتون رو فرستادین؟ شرایط و سوابقتون در چه حدٌیه؟
marssolar2
04-17-2009, 11:39 PM
اینطور که من متوجه شدم ظاهرا NFP برای افراد شاغلیه که تصمیم دارن برای ادامه تحصیل برن هلند و بعد از اتمام تحصیل برگردن به کشورشون.
anishtain4
04-18-2009, 01:20 AM
سلام
من از delft پذیرش گرفتم برا ارشد مکانیک اما گفتن فاند ندارم. twenteهم هنوز معلوم نیستش وضیعتم جوابی ندادن. وضعیت خودم toefl شدم ۹۶، ۳تا مقاله کنفرانس دارم و تا یه هفته دیگه یه ژورنال نسبتا معتبرم میدم، سابقه کاری در حدی که بشه بش اشاره کرد نیست ۲ماه تو یه شرکت ساخت شیر کار میکردم و بعدشم رو پروژهای شخصی که قابل اثبات نیستن (یه پایان نامه ارشد انجام دادم). معدلم هستش ۱۷.۰۴. با این اوصاف اگه امیدی به گرفتن فاند هست خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگی که دیگه چیا نیاز دارم که بگم. راستی GRE هم شدم ۸۰۰/۳۱۰/۲.۵.
rabbi
04-18-2009, 05:25 PM
ایول با اینکه رفتی اونور ولی بازم اینجایی و ما رو راهنمایی میکنی، من هم منظورم هلند بود، کلا میخام تو اروپا باشم و از هلند هم خیلی خوشم اومده، اگه با توجه به شرایطم میتونی راهنمایی کن.
راستی من ربی هستم
shirin_65
04-18-2009, 10:20 PM
به delft!
راستش من از wageningen university در رشته biotechnology پذیرش گرفتم،واسشم اگه درست و دقیق بگم از اواخر آزرو اینا apply کردم،من لیسانس food science and technology دارم از دانشگاه شیراز،سوابق انچنانیم نداشتم!آخه خوب لیسانس بودم!
Delft
04-18-2009, 10:57 PM
راستی من ربی هستم
سلام ربی جان.
علت اینکه من اول جواب ندادم این بود که اطلاعاتم خیلی جامع نیست و شاید دوستا بیشتر بتونن کمک کنن. سو تفاهم نشه.
اما راجع به وضعیت شما: والا من کسی نیستم که بخام نظر بدم اما من فک میکنم که کلاً امسال افراد خیلی نباید به بورس واسه مستر فکر کنن از هلند. اما اینکه کجا می تونین پذیرش بگیرین کاملاً بستگی داره به وضعیت شما در مقایسه با وضعیت رقباتون که همراه شما اپلای کردن. ببینین، حتماً خودتون بهتر از من میدونید که آدم باید همزمان واسه چند جا و در سطوح مختلف نسبت به خودش اپلای کنه تا بالاخره حتماً یه جا پذیرش بگیره. در رابطه با سال آینده نمیدونم که چجوری خواهد بود شرایط اما اگه به هلند علاقه دارین بهتره یه سری به سایت وزارت علوم ایران و کتاب ارزشیابی بزنین :
www.iranscholarship.net
تو اونجا برین بخش کشور هلند و دانشگاه های مورد قبول هلند از نظر وزارت علوم رو زده، وارد سایت هر کدوم ازین دانشگاه ها بشین ببینین شرایطشون چجوریه. بر اساس این شرایط دستتون میاد که آیا این دانشگاه میتونه مناسب شما باشه یا نه. این بهترین راهه واسه اینکه بتونین هم با دانشگاه های هلند بیشتر آشنا شین و هم شرایط خودتون رو با شرایط اونا محک بزنین. این رو هم بدونین که همه با یه ذره تلاش میتونن جای مناسبی پذیرش بگیرن.
راستی اون جمله ای که از آنتونی رابینز نوشتی واقعاً تاثیر گذار بود. موفق و شاد باشین. :)
Delft
04-18-2009, 11:05 PM
به delft!
راستش من از wageningen university در رشته biotechnology پذیرش گرفتم،واسشم اگه درست و دقیق بگم از اواخر آزرو اینا apply کردم،من لیسانس food science and technology دارم از دانشگاه شیراز،سوابق انچنانیم نداشتم!آخه خوب لیسانس بودم!
سلام به شیرین خانم 23 ساله! :D
والا حالا که اسم دانشگاتونو گفتین میتونم بگم اطلاعاتم در حد تقریباً صفره! آخه من فقط یکی از دوستای دوستم اونجا داره فکنم یه رشته ای نزدیک به رشته ی شما میخونه و فقط شنیدم که گفته خیلی راحت و خوبه درسو دانشگاش. هیچ چیز دیگه ای هم نمیدونم. شاید مدیر بخش هلند خانوم مریم جوان بتونن راهنماییتون بکنن. ضمناً بازم تبریک میگم برای پذیرشتون. :)
rabbi
04-18-2009, 11:15 PM
سلام ربی جان.
علت اینکه من اول جواب ندادم این بود که اطلاعاتم خیلی جامع نیست و شاید دوستا بیشتر بتونن کمک کنن. سو تفاهم نشه.
اما راجع به وضعیت شما: والا من کسی نیستم که بخام نظر بدم اما من فک میکنم که کلاً امسال افراد خیلی نباید به بورس واسه مستر فکر کنن از هلند. اما اینکه کجا می تونین پذیرش بگیرین کاملاً بستگی داره به وضعیت شما در مقایسه با وضعیت رقباتون که همراه شما اپلای کردن. ببینین، حتماً خودتون بهتر از من میدونید که آدم باید همزمان واسه چند جا و در سطوح مختلف نسبت به خودش اپلای کنه تا بالاخره حتماً یه جا پذیرش بگیره. در رابطه با سال آینده نمیدونم که چجوری خواهد بود شرایط اما اگه به هلند علاقه دارین بهتره یه سری به سایت وزارت علوم ایران و کتاب ارزشیابی بزنین :
www.iranscholarship.net
تو اونجا برین بخش کشور هلند و دانشگاه های مورد قبول هلند از نظر وزارت علوم رو زده، وارد سایت هر کدوم ازین دانشگاه ها بشین ببینین شرایطشون چجوریه. بر اساس این شرایط دستتون میاد که آیا این دانشگاه میتونه مناسب شما باشه یا نه. این بهترین راهه واسه اینکه بتونین هم با دانشگاه های هلند بیشتر آشنا شین و هم شرایط خودتون رو با شرایط اونا محک بزنین. این رو هم بدونین که همه با یه ذره تلاش میتونن جای مناسبی پذیرش بگیرن.
راستی اون جمله ای که از آنتونی رابینز نوشتی واقعاً تاثیر گذار بود. موفق و شاد باشین. :)
پستای قبلی رو خوندم و به اون سایتها هم رفتم ... اطلاعات کاملی گرفتم، فقط یه موردی میمونه که خواستم از شما که هم رشته ایم هستی بپرسم، در مورد ایده تحقیقاتی واسه مستر ،آیا شما خودتون ایده تحقیقاتی خاصی داشتین؟ و اصولا در چه حدی باید باشه؟
بازم ممنون. اینم داشته باش از انیشتین: اگر ذهن انسان ها به اندازه معده آنها کار میکرد، جهان امروز طوری میشد که برای ما قابل تصور نیست!!
Delft
04-18-2009, 11:27 PM
سلام
من از delft پذیرش گرفتم برا ارشد مکانیک اما گفتن فاند ندارم. twenteهم هنوز معلوم نیستش وضیعتم جوابی ندادن. وضعیت خودم toefl شدم ۹۶، ۳تا مقاله کنفرانس دارم و تا یه هفته دیگه یه ژورنال نسبتا معتبرم میدم، سابقه کاری در حدی که بشه بش اشاره کرد نیست ۲ماه تو یه شرکت ساخت شیر کار میکردم و بعدشم رو پروژهای شخصی که قابل اثبات نیستن (یه پایان نامه ارشد انجام دادم). معدلم هستش ۱۷.۰۴. با این اوصاف اگه امیدی به گرفتن فاند هست خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگی که دیگه چیا نیاز دارم که بگم. راستی GRE هم شدم ۸۰۰/۳۱۰/۲.۵.
سلام انیشتین جان!
تبریکات فائقه ی من رو برای پذیرشتون در دلف پذیرا باشین و همین طور از پیام خصوصیتون هم ممنونم!
در رابطه با اینکه گفتین پروژه ی پایان نامه داشتین که خوب این قابل دفاع و اثباته. از استاد پایان نامتون حتماً توصیه نامه داشتین و باید توش ذکر کرده باشه که تو این زمینه استاد پایان نامتون بوده و همین خودش میشه مدرک قابل اثبات فعالیت تحقیقاتیتون. ضمناً حتماً تو SOP یا رزومتون از سوابقتون باید گفته باشین و تو Research Interests تون موضوعات علاقوتن رو یکم دقیقتر بیان کردین دیگه حتماً. درین صورت کاملاً حرفای شما تو ذهنشون مونده و شمارو یادشونه. اما راجع به بورس از دلف: ببینین، اگه مدارکتون قبل از 1 ژانویه به دستشون رسیده باشه پس حتماً تو لیست کسایی که واسه بورس بررسی میشین هستین. و نتیجه ی بررسی بورس هم تا 40 روز دیگه معلوم میشه و هنوز صبر کنین! معدلتون اگه معدل لیسانستون باشه من فکر کنم شانس و شرایطتون واسه بورس گرفتن خوب یا حتی خیلی خوب هس. البته اگه از دانشگاه های سطح بالای ایران بوده باشه این احتمالش خیلی بالاتر میره. اما اگه این معدل معدل فوقتون بوده و شما یه دوره فوق ایران خوندین، راستش هیچ گزینه ای واسه نظر دادن ندارم!
Delft
04-18-2009, 11:51 PM
پستای قبلی رو خوندم و به اون سایتها هم رفتم ... اطلاعات کاملی گرفتم، فقط یه موردی میمونه که خواستم از شما که هم رشته ایم هستی بپرسم، در مورد ایده تحقیقاتی واسه مستر ،آیا شما خودتون ایده تحقیقاتی خاصی داشتین؟ و اصولا در چه حدی باید باشه؟
بازم ممنون. اینم داشته باش از انیشتین: اگر ذهن انسان ها به اندازه معده آنها کار میکرد، جهان امروز طوری میشد که برای ما قابل تصور نیست!!
ببین من برات یه مثال میزنم تا بهتر دستت بیاد:
حتماً دیدی استادای دانشگاه هامون وقتی از یه موضوع جدید و کاملاً نوین تو دنیا واسشون حرف میزنی خوب بهت گوش میدن و اگر تو صحبتات روال حرفهات منطقی و علمی باشه و همش رو قبول داشته باشن و در نهایت به یه نتیجه ی جالب برسی چقدر استادات شگفت زده میشن و موضوع واسشون جذاب میشه؟ خوب منظور از ایده ی تحقیقاتی همینه دقیقاً. ببین ربی جان، اینکه آدم ایده ی تحقیقاتی داشته باشه خیلی جایگاهش رو تو نظر یک آدم آکادمیک بالا میبره نسبت به یه آدمی که هیچ ایده ای نداره. مثلاً تصور کن: یه دانشجو میخاد بره مثلاً در زمینه ی هوافضا فوق بخونه: یه حالت اینه که مثلاً تو "علاقه نامش" تو هدفاش بنویسه مثلاً من بر اساس مطالعات و کارایی که در حد خودم انجام دادم به این دلایل به این موضوع علاقه مند شدم و میخام در فوق لیسانس بیشتر و دقیقتر در رابطه با فوم های سرامیکی پلیمری با خواص مکانیکی و حرارتی مناسب جهت استفاده در انتهای موشک های قاره پیما کار تحقیقاتی بکنم و در راستای این ایدش و برای مستدل نشون دادن علایقش مثلاً 2 3 تا مقاله ی مربوطه رو هم مرجع کنه و آدرس او مراجعش رو هم بده. اونوقت که استادا دارن انگیزه های تو و نگاه تو و قصد تورو از ادامه دادن رو میخونن، میفهمن که این دانشجو اونقدر با مطالعه و خودجوش و علمی هس که تو این زمینه ها اونقدر مطالعات داشته ( چرا که رفرنس های مربوطه رو هم ضمیمه میکنی) و مهمتر از همه با بررسی های مقالات و پیوند دادن ایده های قبلی تونسته به یه ایده ی تحقیقاتی جدید ( حتی اگه در نهایت پس از آزمایش، جواب نگیری) برسه و دقیقاً میدونه دنبال چی هستی. اونوقت اون استادا قرونی چند تومن تورو با بقیه متفاوت نگاه میکنن و میفهمن که این دانشجو با بقیه فرق داره و اگه بپذیرنش نه تنها دانشجوی خوبیه بلکه کارای بزرگتر هم میتونن باهاش انجام بدن و حتی باعث بزرگتر شدن خود استادا میشه. پس با بهترین شرایط میپذیرن اون دانشجو رو. البته حواسمون باشه که طرفمون استادای با تجربه ای هستن و همینجوری نمیشه با 4 تا مقاله ی الکی بگیم ایده داریم!!
ببین ربی عزیز، من فکر میکنم یه سری شاه کلیدهای موفقیت و گرفتن پذیرش هس که اگه کسی اون ها رو درست انجام بده، حتی میتونه معدل نچندان خوبش رو یا دانشگاه متوسطش رو بپوشونه و از بقیه ی رقباش که همینجوری اپلای کردن خیلی سریع متمایز بشه!
anishtain4
04-19-2009, 11:54 AM
Delft جان خیلی ممنون. من برا ارشد اقدام کردم و این معدله کارشناسیمه که تو دانشگاه تبریز خوندم که البته تو ایران متوسط به بالاس ولی اساتید خارجی معمولا فقط دانشگاهای تهران رو میشناسن. تو CV و SOP کاملا به روند تحقیقاتی و علمیم اشاره کردم و background هامو واضح توضیح دادم. این پروژه ارشدو برا یکی دیگه دارم انجام میدم پول میگیرم ازش :D (کار ضد علمی انجام میدم) برا همین سابقه کاری نیست که بشه گفت انجامش دادم دیگه. من مدارکم متاسفانه با یه فاصلهٔ زیادی بعد ۱ ژانویه رسیده امیدی هست که خودشون منو تو لیست قرار بدن یا اینکه اگه بشون ایمیل بزنم این کارو بکنن؟
از جوابت خیلی خیلی ممنونم.
دوستان عزيز از راهنماييهاتون ممنونم :)
برای تشکر روی لینک تشکر کلیک کنید یا ادامه یه پست دیگه بنویسید که اگه بعدا یکی دیگه خواست از این موضوع استفاده کنه تو مقدار زیادی پست گم نشه.
Behrang
04-19-2009, 01:20 PM
دوستان عزيز از راهنماييهاتون ممنونم :)
کاربر گرامي، ارسال پست تنها به منظور تشکر بر خلاف مقررات فروم است. براي تشکر از لينک [تشکر] يا پيام خصوصي استفاده کنيد. در صورت تکرار [b]جريمهي عدم رعايت مقررات فروم[b] (http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,546.msg126075.html#msg126075) اعمال ميگردد.
لطفاً يک بار ديگر [b]مقررات فروم[b] (http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,546.0.html) را مطالعه فرماييد.
Delft
04-19-2009, 02:44 PM
Delft جان خیلی ممنون. من برا ارشد اقدام کردم و این معدله کارشناسیمه که تو دانشگاه تبریز خوندم که البته تو ایران متوسط به بالاس ولی اساتید خارجی معمولا فقط دانشگاهای تهران رو میشناسن. تو CV و SOP کاملا به روند تحقیقاتی و علمیم اشاره کردم و background هامو واضح توضیح دادم. این پروژه ارشدو برا یکی دیگه دارم انجام میدم پول میگیرم ازش :D (کار ضد علمی انجام میدم) برا همین سابقه کاری نیست که بشه گفت انجامش دادم دیگه. من مدارکم متاسفانه با یه فاصلهٔ زیادی بعد ۱ ژانویه رسیده امیدی هست که خودشون منو تو لیست قرار بدن یا اینکه اگه بشون ایمیل بزنم این کارو بکنن؟
از جوابت خیلی خیلی ممنونم.
برای تشکر روی لینک تشکر کلیک کنید یا ادامه یه پست دیگه بنویسید که اگه بعدا یکی دیگه خواست از این موضوع استفاده کنه تو مقدار زیادی پست گم نشه.
سلام. آره معدلت خیلی خوبه. اگه مدارکت بعد از 1 ژانویه به دستشون رسیده بهتره دیگه درخواست بررسی بورس نکنی چون خودشون از قبل اعلام کرده بودن(2 ماه قبل از 1 ژانویه!) زمان نهایی دریافت مدارک جهت بررسی بورس 1 ژانویس. به نظرم اینجور مودبانه تره. باز هم خود شما مختاری!
domesday
04-19-2009, 06:58 PM
الان آسمان میاد پست هاتون پاک میکنه
برید حالشو ببرید ;D
بچه ها این دانشگاه آیندهون خوبه فکر میکنید؟؟
دلفت احتمال زیاد پرید از دستم!نمیدونم که کلآ بی خیال هلند بشم یا پی ایندهون رو بگیرم
Delft
04-19-2009, 07:25 PM
الان آسمان میاد پست هاتون پاک میکنه
برید حالشو ببرید ;D
بچه ها این دانشگاه آیندهون خوبه فکر میکنید؟؟
دلفت احتمال زیاد پرید از دستم!نمیدونم که کلآ بی خیال هلند بشم یا پی ایندهون رو بگیرم
سلام! مگه ما تو این پست ها خلاف کردیم؟! این پست مربوط به آشنایی های اولیه بچه ها با هلند و با هم دیگس دیگه.
آره، دانشگاه آیندهون (EU) دومین دانشگاه فنی معروف هلنده. البته باید بگم که سیستم ثبت نام آنلاین اطلاعاتی EU و TU Delft با هم مشترکه! به نظر من بیخیال هیچ جایی نشین فعلاً تا نتیجه ی همشون بیاد! چرا فک میکنین دانشگاه دلف پرید از دستتون؟
اگه هنوز خبر ندادن باید صبر کنین بازم.
asman
04-19-2009, 10:55 PM
برای نظرخواهی برای پذیرش به انجمن مربوطه مراجعه کنید. پست های غیر مرتبط زیادی ارسال شده که به زودی حذف خواهد شد و در صورت تکرار با محرومیت مواجه خواهید شد!
arezoo2008
04-22-2009, 08:16 AM
سلام.من از vu amesterdam va wageningen پذيرش گرفتم.الان هم در به در دنبال هم اتاقي هستم براي amesterdam. كسي نبوووووود؟
shirin_65
04-24-2009, 06:07 PM
سلام،من نمیدونم اینجا این سوالو بذارم اشکال داره یا نه؟ولی لطفا کمکم کنید!
من خوب الان از wageningen پذیرش دارم،حالا واسم یه نامه اومده که باید مبلغ فلان مقدرو قبل از ۱ست ژوئن بریزید به حساب فلان تا ما visa processing رو وسعت شروع کنیم!خوب حالا من میخوام ببینم این طبیعی هست؟بعدش این که من خوب از us هم پذیرش دارم و میخوام برم واسه مصاحبه،اگه رد شدم اونوقت واسه هلند اقدام کنم،خوب در اون حالت ممکنه دیر شه و من نتونم پولو بریزم به حساب!چکار کنم؟!مرسی.
anishtain4
04-24-2009, 06:57 PM
والا من برا دفلت رو پرسیدم گفتن همه دنشجوهی پزیرفترو برا بورس برسی میکنن و خبرشو تا آخر ژوئن میدان. شما اگه قسمت مربوط به پذیرشتو پر کنی شاید بهتر بتونی کمکت کنیم. ولی خوب چیزی که تا مشخص تا همون آخرین تاریخی که علم کردن میتونی پولو نریزی و بعدشم بستگی داره که وضعیتت تو آمریکا چطوریه.
از مدیره محترم هم تقاضا میکنم این پستها رو پاک نکنه چون این دست بندی برا همه راحتر که همه مسائل مربوط به یه کشور یجا مطرح بشه تا اینکه عدم بخواد راجع به شانس بورسش تو هلند همه پستهای کشورای دیگرم بخونه. ما از احساس مسولیت شما بسیار متشکریم اما خوب به نظر میاد که وقتی همه بچها اینطوری پست میدان یعنی اینطوری رهترن و در نهیات این تئاترها برای استفادهٔ بچهاست.
arezoo2008
04-27-2009, 04:57 PM
به من هم گفتن 20 ميليون بريزم به حساب. طبيعيه.
ch_hamid123
04-27-2009, 07:51 PM
برای بچه هایی که رشتشون برقه: من با GRADUATE COORDINATOR صحبت کردم و اون گفت برای بورسها تصمیم گیری شده و نتیجه هم به افراد اعلام شده. اون تاریخ 1 جون هم تقریباً فرمالیته است
nadgod
04-28-2009, 01:21 AM
برای بچه هایی که رشتشون برقه: من با GRADUATE COORDINATOR صحبت کردم و اون گفت برای بورسها تصمیم گیری شده و نتیجه هم به افراد اعلام شده. اون تاریخ 1 جون هم تقریباً فرمالیته است
سلام
منم همین احساس رودارم که اگر بورس شده باشیم در هر رشته ای منطقش اینه که قبل این تاریخ بگن...با تمام این مسائل ازاونجاکه بعضی ها به دانشگاه دیگری میروند بنابراین امکانش هست که بورس شامل نفرات بعدی بشه!!
armin812
04-29-2009, 01:19 PM
سلام، منم از university of Amsterdam(uvA) برای fall2009 پذیرش گرفتم، خدا کنه ویزا و بقیه کارا هم بخوبی انجام بشه
saeed20
05-31-2009, 07:22 AM
من می خوام برای دکترای finance اقدام کنم. کسی می دونه کلاً دانشگاههای هلند چه معیارهایی دارن؟ برای گرفتن fund چه چیزهایی رو اهمیت می دن. مثلاً gmat مهمه؟ یا اصلاً جزو پیش شرطهاش نیست؟ و یا باید IELTS و TOEFL ارائه کنیم؟ یا مثل خیلی از کشورهای اروپایی با مصاحبه ی تلفنی سر و ته قضیه حل می شه و چیزی به عنوان مدرک زبان نمی خوان؟ خلاصه یک کم راهنمایی کنین ممنون میشم.
و نکته ی دیگه اینکه برای شروع از همون open position ها بریم جلو یا شروع کنم استاد مرتبط پیدا کنم و مخش رو بزنم؟
متشکرم
shayestehgan
06-01-2009, 08:21 AM
به armin:
ضمن تبريك ميشه بپرسم در مورد بورس يا ويو كردن شهريه هم چيزي به شما گفتن يا نه؟ به من گفتن we will support you in all details حالا اين يعني بورس؟ يعني تويشن ويور يا يعني هيچكدام؟؟؟ :D
armin812
06-01-2009, 01:27 PM
سلام، من بورس نگرفتم ولی واسه واریز شهریه ام هیچی هنوز بهم نگفتن که خیلی خیلی نگرانم کرده، هر چی Email ام می زنم جوابمو نمی دن :( >:(
سلام،من نمیدونم اینجا این سوالو بذارم اشکال داره یا نه؟ولی لطفا کمکم کنید!
من خوب الان از wageningen پذیرش دارم،حالا واسم یه نامه اومده که باید مبلغ فلان مقدرو قبل از ۱ست ژوئن بریزید به حساب فلان تا ما visa processing رو وسعت شروع کنیم!خوب حالا من میخوام ببینم این طبیعی هست؟بعدش این که من خوب از us هم پذیرش دارم و میخوام برم واسه مصاحبه،اگه رد شدم اونوقت واسه هلند اقدام کنم،خوب در اون حالت ممکنه دیر شه و من نتونم پولو بریزم به حساب!چکار کنم؟!مرسی.
با سلام: شیرین جان: من میخواهم برای ارشد رشته صنایع غذایی برای wageningen اقدام کنم. اگر ممکن است راهنمایی نمایید.
f.a.k
12-10-2009, 03:14 PM
سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد شهرسازی(برنامه ریزی شهری و منطقه ای) از دانشگاه تهران هستم و معدلم هم تقریبا 16 هست. می خواستم بدونم می تونم برای مقطع دکتری در رشته شهرسازی یا اقتصاد شهری از دانشگاه های هلند پذیرش بگیرم؟ کدوم دانشگاه ها در هلند رشته های مورد نظر من رو دارند؟
Kandoliza
12-12-2009, 01:17 AM
من حدود چندماهه دارم واسه دکترا برای هلند اپلای می کنم و همرمان هم برای آمریکا. یک نکته جالب در مورد هلند فهمیدم این است که نیاز به صبر خیلی زیادی داره تا نتیجه بگیری و رفتارشون بسیار خاصه یعنی استاداش کمی بی حوصله ترن نسبت به جاهای دیگه و در عین حال بسیار دقیق.
من این اواخر دیگه بعد از 2 بار ایمیل زدن به استاد ازشون وقت تلفنی می گیرم.خیلی کم جواب ایمیل را کامل میدن.
arashabt
12-12-2009, 11:10 AM
من حدود چندماهه دارم واسه دکترا برای هلند اپلای می کنم و همرمان هم برای آمریکا. یک نکته جالب در مورد هلند فهمیدم این است که نیاز به صبر خیلی زیادی داره تا نتیجه بگیری و رفتارشون بسیار خاصه یعنی استاداش کمی بی حوصله ترن نسبت به جاهای دیگه و در عین حال بسیار دقیق.
من این اواخر دیگه بعد از 2 بار ایمیل زدن به استاد ازشون وقت تلفنی می گیرم.خیلی کم جواب ایمیل را کامل میدن.
البته تجربه شخصی من اینو نمیگه، چون در مورد خود من یک هفته بعد از اولین ایمیلی که به استاد زدم منو واسه interview دعوتم کردم و بعد اونم سریعآ قبولم کردنم. من که خودم از این سرعت پیشرفت کارا در دانشگاههای هلند خیلی حیرت زده شدم ولی اینکه تو نوشتن ایمیل کم حوصله و دقیقا قبول دارم چون خیلی کوتاه جواب می دن و تو ایمیل به همه سوالاتم معمولا جواب نمیدن
solix
12-12-2009, 01:13 PM
من دیپلم ریاضی فیزیک دارم معدلم هم حدودا 12 هستش، لیسانس تجارت معدل 55% ( 3 ساله از هند)، تافل 89 و 2 سال سابقه سابقه کاری مرتبط لیسانس. میخوام بدونم با این شرایط شانس پذیرش واسه فوقلیسانس تو هلند بیشتر هستش یا لیسانس؟؟ اینم بگم رشته های الکترونیک و کامپیوتر و طراحی ساختمانی و جاده برای لیسنس مورد علاقه ام هستش و همچنین فوق مدیریتی و فاینانس . اولویتم هم مهاجرت هستش بعد تحصیل.
سلام، من تازه عضو این سایت شدم و خیلی تازه کارم!! کسی قصد داره دانشگاه utrecht بره؟ گویا این یادداشت های دوستان خیلی قدیمیه!!2008 !!!!
halandoon
12-26-2009, 12:50 AM
البته تجربه شخصی من اینو نمیگه، چون در مورد خود من یک هفته بعد از اولین ایمیلی که به استاد زدم منو واسه interview دعوتم کردم و بعد اونم سریعآ قبولم کردنم. من که خودم از این سرعت پیشرفت کارا در دانشگاههای هلند خیلی حیرت زده شدم ولی اینکه تو نوشتن ایمیل کم حوصله و دقیقا قبول دارم چون خیلی کوتاه جواب می دن و تو ایمیل به همه سوالاتم معمولا جواب نمیدن
عجب! منم چهار ایمیل به 4 نفر! برای یه PhD Position توی هلند زدم!(هر 4 تا ایمیلشون رو زیرهمون Prog. گذاشته بودن! )
بعد از 8 روز یکیشون جواب داد اونم پرت و پالا گفت! گفته باشه من مدارکت رو میدم Selection committee
و خبرت میکنم!! ،من که هنوز هیچی مدرک بهش ندادم که! یعنی میخوان فقط روی یه رزومه که توی Email بود تصمیم بگیرن! این تجربه نشون داد به من که انگار اونقدرا هم دقیق نیستن و یکم عجیب جواب میدن!
arashabt
12-26-2009, 09:44 AM
ولی تجربه شخصی من می گه هلندی ها جواب دادنشون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
i_karimi
01-03-2010, 02:11 AM
توئنته بعد از 1 ماه از رسیدن مدارک بهشون به من پذیرش داد و نامشم سه روزه اومد در خونه!
halandoon
01-03-2010, 02:21 AM
توئنته بعد از 1 ماه از رسیدن مدارک بهشون به من پذیرش داد و نامشم سه روزه اومد در خونه!
شرایطتون رو هم بنویسید لطفاً
i_karimi
01-03-2010, 10:37 AM
شرایطتون رو هم بنویسید لطفاً
رشته: عمران
لیسانس: سراسری اراک معدل 16.04
فوق: تربیت مدرس معدل 16.19
مقاله: 1 کنفرانس اتریش و 1 isi تحت داوری
ielts: 7.5
4 سال سابقه کار مرتبط
رتبم تو لیسانس 3 و توی فوق 2 بوده و 3 تا توصیه نامه دارم که همه گفتن من بالای 5% هستم.
من دوباره برای فوق اقدام کردم.
Kandoliza
01-03-2010, 11:01 PM
رشته: عمران
لیسانس: سراسری اراک معدل 16.04
فوق: تربیت مدرس معدل 16.19
مقاله: 1 کنفرانس اتریش و 1 isi تحت داوری
ielts: 7.5
4 سال سابقه کار مرتبط
رتبم تو لیسانس 3 و توی فوق 2 بوده و 3 تا توصیه نامه دارم که همه گفتن من بالای 5% هستم.
من دوباره برای فوق اقدام کردم.
این موضوع برای من هم در مورد هلند صدق می کنه، برای دکترا اقدام کردم و با اینکه تقریبا ok رو گرفتم هنوز از وضعیت بورسم خبری نیست ولی وقتی که درخواست خوندن مجدد ارشد کردم خودشون ایمیل زدن که واجد شرایط 2 نوع بورس هستم و هر کمبودی که مدارکم داره سریع بهم اطلاع می دن.
i_karimi
01-04-2010, 03:51 PM
این موضوع برای من هم در مورد هلند صدق می کنه، برای دکترا اقدام کردم و با اینکه تقریبا ok رو گرفتم هنوز از وضعیت بورسم خبری نیست ولی وقتی که درخواست خوندن مجدد ارشد کردم خودشون ایمیل زدن که واجد شرایط 2 نوع بورس هستم و هر کمبودی که مدارکم داره سریع بهم اطلاع می دن.
می شه بگی از کجا پذیرش اری و برای چه بورسایی کاندید شدی؟ اگه رزومت رو هم بگی که چه بهتر
Kandoliza
01-05-2010, 09:05 PM
کارشناس ارشد برنامه ریزی توریسم،
معدل 3:87
3 مقاله خارجی
سابقه تدریس در دانشگاه طیف
کارمند ایرانشناسی
رتبم 19 بوده
پیشنهاد بورس HSP Huijgens or
NFP
Amirreza
02-17-2010, 01:32 AM
سلام دوستان.
ببینید این واقعا انصافه؟
من برای دانشگاه آیندهون اپلای کردم واسه master , رشته Electronics
به من جواب دادن که سطح علمی دانشگاه شما کافی نیست و شما رو قبول نمیکنیم.
The level of the university is estimated to be insufficient.
دانشگاه دولتی زنجان رشته الکترونیک
معدل : 16.80
IELTS 6.5
5 سال سابقه کار مرتبط
arashabt
02-22-2010, 10:34 PM
اگه یه دانشگاه همچین جوابی می ده به نظر من بیخیالش بشین برین سرغ یکی دیگه، اول و آخر یک فقط این دانشگاه نیست
initialking
02-23-2010, 11:47 PM
سلام دوستان
من مي خواستم برا دکترا اقتصاد هلند اقدام کنم کسي هست کمکم کنه؟
کارشناسي علامه طباطبايي بودم و فوق الان دانشگاه تهرانم
antwerpen
02-24-2010, 02:10 AM
سلام دوستان
من مي خواستم برا دکترا اقتصاد هلند اقدام کنم کسي هست کمکم کنه؟
کارشناسي علامه طباطبايي بودم و فوق الان دانشگاه تهرانم
توی رشته اقتصاد تیلبورگ هلند بهترین اروپاست.اراسموس هم خیلی خوبه.نهایت تلاشتون رو بکنید از تیلبورگ پذیرش بگیرید.
toghian
02-25-2010, 07:54 AM
سلام دوستان
این essay که باید برای پذیرش بنویسیم و حدود 2000 تا 3000 کلمه باشه، خیلی زیاده و متن من تا حالا به 1100 کلمه رسیده. دوستانی که همین متن را نوشتند ایده ایی دارند که من استفاده کنم و متنم زیاد بشه؟
ممنون
Mehdiak
02-28-2010, 08:54 PM
سلام.من از vu amesterdam va wageningen پذيرش گرفتم.الان هم در به در دنبال هم اتاقي هستم براي amesterdam. كسي نبوووووود؟
می شه از رزومه و معدلتون بگین؟؟
sepide
02-28-2010, 10:01 PM
کسی واسه Twente اقدام نکرده؟؟؟
من اقدام کردم و نتیجه ام هم پنج شنبه اومد، رشته مهندسی شیمی.
Mehdiak
02-28-2010, 10:16 PM
من اقدام کردم و نتیجه ام هم پنج شنبه اومد، رشته مهندسی شیمی.
چه زمانی مدارکتو فرستادی؟؟ برای بورسیه بود؟؟؟؟ می شه از رزومت و نمرهاتم بگی. ممنون
mbehnaam
02-28-2010, 11:25 PM
من دانشگاه Twente اقدام کردم ولی تو شهر Enschede هستم.
i_karimi
03-01-2010, 08:15 AM
کسی واسه Twente اقدام نکرده؟؟؟
من پذیرش گرفتم برای civil eng management و برای بورس hsp منتظر جوابم
sepide
03-01-2010, 12:34 PM
چه زمانی مدارکتو فرستادی؟؟ برای بورسیه بود؟؟؟؟ می شه از رزومت و نمرهاتم بگی. ممنون
فکر کنم 25 ژانویه پست کردم که 2 روزه هم رسید، اما من کارنامه فارسی نفرستاده بودم که بعد از اینکه گیر دادن دوباره فرستادم. کلا با در نظر گرفتن ریپورت رسمی تافل پرونده ام 22 فوریه کامل شد گرچه قبلا با کپی تافل کارامو پیش برده بودند.
من واسه بورسیه اپلای کرده بودم اما بهم ندادن، تنها گزیته ام بورس NFP بود که وقتی جواب پذیرش اومد که دیگه نرسیدم مدارک رو واسه این بورس جور کنم.
رزومه: لیسانس مهندسی شیمی امیرکبیر (معدل: 16.40، دو سال آخر: 17.34)
تافل: 98
1 سال سابقه کار
مقاله نداشتم
Mehdiak
03-10-2010, 04:10 PM
من مدارکمو یرای توئنته فرستادم 2 هفته پیش رسیده . هنوز هیچ ایمیلی هم دریافت نکردم . باید بازم منتظر باشم یا خودم ایمیل بزنم؟؟؟
i_karimi
03-10-2010, 04:16 PM
من مدارکمو یرای توئنته فرستادم 2 هفته پیش رسیده . هنوز هیچ ایمیلی هم دریافت نکردم . باید بازم منتظر باشم یا خودم ایمیل بزنم؟؟؟
حداقل 8 هفته طول میکشه تا بررسی کنن
Mehdiak
03-11-2010, 12:38 AM
حداقل 8 هفته طول میکشه تا بررسی کنن
با ایمیل هیچ CONTACT ی نداری یعنی؟؟؟
i_karimi
03-11-2010, 08:01 AM
با ایمیل هیچ CONTACT ی نداری یعنی؟؟؟
من که پذیرش گرفتم الان. اونا 8 هفته بعد بهم جواب دادن حدودا شایدم دیرتر و تو اون مدت که مدارکم دستشون بود ایمیلی نزدن تا وقتی که جواب پذیرشم اومد
sweden in process
03-25-2010, 12:15 PM
کسی در مورد دانشگاه و شهر Groningen اطلاعی داره ؟
antwerpen
03-28-2010, 08:01 PM
کسی در مورد دانشگاه و شهر Groningen اطلاعی داره ؟
در چه موردی ؟چه اطلاعاتی می خواهید؟
sweden in process
03-28-2010, 10:32 PM
در چه موردی ؟چه اطلاعاتی می خواهید؟
یک سری اطلاعات کلی در مورد دانشگاه . نحوه برخورد اساتید و .....
من برای اقامت از سایت معرفی شده توسط دانشگاه اقدام کردم ایا روند گرفتن خانه از این سایت مشخص است و اصولا چه مناطقی برای اقامت مناسب تر هستن(من برای استودیو اپلای کردم)
ممنون
a_skeletor
03-29-2010, 12:20 AM
من : علي
ليسانس مكانيك 14/20
فوق بيومكانيك 17/20
يك مقاله نه چندان جالب
IELTS-ZD-TEF
از مدركم 2 سال ك و ف ت ي سربازي مي گذره كه كارو سخت كرده
دو 3 تا دكترا مهندسي پزشكي در دلف و نونته اپلي كردم كه جواب هيچ كدوم هنوز نيومده :undecided: :)
sysco
03-29-2010, 01:42 AM
من پذیرش گرفتم برای civil eng management و برای بورس hsp منتظر جوابم
در مورد اين بورس ها توضيحي ميديد؟ براي دانشگاه Tilburg و رشته مديريت هم قابل اخذ هست؟ ممنون ميشم اگر در مورد گرفتن بورس از جاهاي ديگه اطلاعاتي در مورد نحوه اعطا و ... در اختيارم بگذاريد.
فکر کنم 25 ژانویه پست کردم که 2 روزه هم رسید، اما من کارنامه فارسی نفرستاده بودم که بعد از اینکه گیر دادن دوباره فرستادم. کلا با در نظر گرفتن ریپورت رسمی تافل پرونده ام 22 فوریه کامل شد گرچه قبلا با کپی تافل کارامو پیش برده بودند.
من واسه بورسیه اپلای کرده بودم اما بهم ندادن، تنها گزیته ام بورس NFP بود که وقتی جواب پذیرش اومد که دیگه
در مورد اين بورس NFP توضيحي ميديد؟ براي دانشگاه Tilburg و رشته مديريت هم قابل اخذ هست؟ ممنون ميشم اگر در مورد گرفتن بورس از جاهاي ديگه اطلاعاتي در مورد نحوه اعطا و ... در اختيارم بگذاريد.
ali.samei
04-03-2010, 06:36 PM
سلام دوستان
من می خوام برای فوق Mechanical Engineering-Production Technology دانشگاه Twente اقدام کنم.
کسی هست که در این زمینه و رشته تجربه داشته باشه و یا در حال اقدام باشه؟!
sysco
04-03-2010, 07:19 PM
در مورد اين بورس ها توضيحي ميديد؟ براي دانشگاه Tilburg و رشته مديريت هم قابل اخذ هست؟ ممنون ميشم اگر در مورد گرفتن بورس از جاهاي ديگه اطلاعاتي در مورد نحوه اعطا و ... در اختيارم بگذاريد.
در مورد اين بورس NFP توضيحي ميديد؟ براي دانشگاه Tilburg و رشته مديريت هم قابل اخذ هست؟ ممنون ميشم اگر در مورد گرفتن بورس از جاهاي ديگه اطلاعاتي در مورد نحوه اعطا و ... در اختيارم بگذاريد.
كس مي دونه؟
i_karimi
04-04-2010, 06:57 AM
بورس HSP یه بورس کلی هست و برای تمام دانشگاههاس و تمامی رشته هاس و NFP هم همینطوره و باید شما اول پذیرش بگیرید و بعد برای این بورسها اقدام کنید
sysco
04-04-2010, 08:03 AM
بورس HSP یه بورس کلی هست و برای تمام دانشگاههاس و تمامی رشته هاس و NFP هم همینطوره و باید شما اول پذیرش بگیرید و بعد برای این بورسها اقدام کنید
خب من پذيرش گرفتم، مستر مديريت از tilburg ، الان چه شرايطي دارند ؟ وقتشون تا كي هست؟ اگه سايت يا منبعي داره ممنون معرفي بفرماييد. البته سايت grantfinder رو ميشناسم،
منابع ديگه اي هم ميشناسيد براي دريافت بورس ؟
سپاس
i_karimi
04-04-2010, 10:04 AM
خب من پذيرش گرفتم، مستر مديريت از tilburg ، الان چه شرايطي دارند ؟ وقتشون تا كي هست؟ اگه سايت يا منبعي داره ممنون معرفي بفرماييد. البته سايت grantfinder رو ميشناسم،
منابع ديگه اي هم ميشناسيد براي دريافت بورس ؟
سپاس
unfortunately, it is too late to apply for these scholarships. I think the deadline for HSP is 1 Feb and the deadline for NFP is 1 March! the reference is nuffic website
Some14Myself
04-09-2010, 03:57 PM
منم دقیقآ همین مشکل رو دارم .. از یه ور برای HSP و Nuffic باید admission letter داشته باشیم .. از یه وره دیگه deadline این scholarship ها با زمان اعلام نتایج از طرف دانشگاه ها اصلآ ربطی بهم نداره .. حتمآ خودشون هم از این موضوع خبر دارن و عمدآ اینطوری زمان بندی کردن .. می خوان یعنی اول بریم اونجا بعد برای این بورس ها اپلای کنیم ؟ من گیج شدم !؟!؟! ... این چه مدلیه !
@ sysco :
من از tilburg ریجکت شدم البته زیادم ناراحت نیستم ، یه program بهتر بهم ok داد ! توی آمستردام ه ، با کمی تا قسمتی هم fund اما برای اینکه ایرانی هستیم یکی از شرایط رو ندارم و نصفه بهم می دن ... دنبال یه منبع مالی دیگه هم باید باشم ... tilburg بهت فاند داد ؟
i_karimi
04-09-2010, 04:17 PM
منم دقیقآ همین مشکل رو دارم .. از یه ور برای HSP و Nuffic باید admission letter داشته باشیم .. از یه وره دیگه deadline این scholarship ها با زمان اعلام نتایج از طرف دانشگاه ها اصلآ ربطی بهم نداره .. حتمآ خودشون هم از این موضوع خبر دارن و عمدآ اینطوری زمان بندی کردن .. می خوان یعنی اول بریم اونجا بعد برای این بورس ها اپلای کنیم ؟ من گیج شدم !؟!؟! ... این چه مدلیه !
@ sysco :
من از tilburg ریجکت شدم البته زیادم ناراحت نیستم ، یه program بهتر بهم ok داد ! توی آمستردام ه ، با کمی تا قسمتی هم fund اما برای اینکه ایرانی هستیم یکی از شرایط رو ندارم و نصفه بهم می دن ... دنبال یه منبع مالی دیگه هم باید باشم ... tilburg بهت فاند داد ؟
نه. انطوری نیست. شما اول مدارکت رو خیلی زود میفرستی به دانشگاهها، بعد اونا بهت پذیرش میدن، بعد شرایطت رو بررسی میکنن، اگه خواستن بهت نامه میدن که کاندید این بورسها هستی( قبل از ددلاین این بورسها این پروسه باید انجام بشه) بعد مدارکت رو میفرستی برای این بورسها
Some14Myself
04-09-2010, 04:18 PM
اها .. مرسی .. خیالم راحت شد که این مدل بورس ها هم کنسل شد ! ;)
باید امستردام رو ریجکت کنم پس !
sysco
04-09-2010, 08:49 PM
نه. انطوری نیست. شما اول مدارکت رو خیلی زود میفرستی به دانشگاهها، بعد اونا بهت پذیرش میدن، بعد شرایطت رو بررسی میکنن، اگه خواستن بهت نامه میدن که کاندید این بورسها هستی( قبل از ددلاین این بورسها این پروسه باید انجام بشه) بعد مدارکت رو میفرستی برای این بورسها
خب بله deadline اين فاندها Feb1 مثلا تو سايت Tilburg هم اعلام شده. اما Deadline خود دانشگاه Tilburg هم تو رشته من همين Feb1 بود و تا نتيجه اومد حدود اواخر March بود. با اينكه Scholarship كامل به من ندادن چون RM بهم پذيرش دادند در حالي كه براي PhD اقدام كرده بودم اما حرفي از HSP و NFP تو نامه Admission نبود.
يعني خودم بايد الان بهشون بگم؟
يا ديگه مهلت گذشته؟
چه جوريه جريان؟
sysco
04-09-2010, 09:43 PM
@ sysco :
مباركت باشه، از دانشگاه آمستردام؟
من كه گفتم اينا اصلا هيچ اطلاعاتي به من ندادند كه scholarship قراره بدن يا نه و چقدر محتمل هست كهخ بم هم برسه. فعلا كه گفتن معلوم نيست ولي ليست انتظار هستي. براي همين من هم مي خوام اگر بشه منابع ديگه اي اقدام كنم.
i_karimi
04-09-2010, 09:48 PM
خب بله deadline اين فاندها Feb1 مثلا تو سايت Tilburg هم اعلام شده. اما Deadline خود دانشگاه Tilburg هم تو رشته من همين Feb1 بود و تا نتيجه اومد حدود اواخر March بود. با اينكه Scholarship كامل به من ندادن چون RM بهم پذيرش دادند در حالي كه براي PhD اقدام كرده بودم اما حرفي از HSP و NFP تو نامه Admission نبود.
يعني خودم بايد الان بهشون بگم؟
يا ديگه مهلت گذشته؟
چه جوريه جريان؟
دیگه مهلت گذشته. شما باید مدارکت رو زودتر میفرستادی.
مثلا من برای دانشگاه توئنته مدارکم رو اکتبر فرستادم و اونا دسامبر به من جواب پذیرش رو دادن با اینکه ددلاینشون فکر میکنم تا فوریه بود
davoodbio
04-10-2010, 05:56 AM
من : علي
ليسانس مكانيك 14/20
فوق بيومكانيك 17/20
يك مقاله نه چندان جالب
IELTS-ZD-TEF
از مدركم 2 سال ك و ف ت ي سربازي مي گذره كه كارو سخت كرده
دو 3 تا دكترا مهندسي پزشكي در دلف و نونته اپلي كردم كه جواب هيچ كدوم هنوز نيومده :undecided: :)
من هم برا twente و delft اقدام کردم.فقط cv و sop فرستادم آخه زبان مدرگو نخواسته بودو حتما باید زبان می فرستادم؟؟ تو cv گفتم که fluent هستم
davoodbio
04-10-2010, 06:02 AM
من دارم برا دکتری مهندسی پزشکی اپلای می زنم. اما همه فقط cv و sop میخوان. می خوام بدونم مدرک زبانو پس کی باید بفرستیم. من هنوز زبان امتحان toefl یا ielts شرکت نکردم. اگه مدرک زبان رو بخوان چقدر من وقت دارم که بفرستم
halandoon
04-10-2010, 09:46 AM
من دارم برا دکتری مهندسی پزشکی اپلای می زنم. اما همه فقط cv و sop میخوان. می خوام بدونم مدرک زبانو پس کی باید بفرستیم. من هنوز زبان امتحان toefl یا ielts شرکت نکردم. اگه مدرک زبان رو بخوان چقدر من وقت دارم که بفرستم
اگه امتحان زبان رو دادید، که باید در CV نمرش رو بیارید، اگه هم ندادید و قبولتون کردن که خودشون میگن بهتون که کی لازم میشه، اما معمولاً اپلای برای دکترا در هلند، زیاد طول نمیکشه تا جواب بدن، پس باید هرچه سریعتر امتحان بدید،
davoodbio
04-22-2010, 10:48 AM
سلام من برا مصاحبه تلفنی دعوت شدم اما پرسیده skype دارم یا نه؟؟ من ندارم و اینترت dial up دارم سرعتش پایینه. نظرتون چیه؟ چی کا ر کنم؟؟
arashabt
04-23-2010, 12:33 AM
یه skype باز کن ID تو زودتر بهش بده و زمان مصاحبه برو یه جایی که اینترنت پرسرعته. بالاخره در نظر بگیر هر خوشی سختی داره و راحت بدست نمیاد
davoodbio
04-23-2010, 03:10 PM
پرسیدم گفتن که skype حتی با adsl هم قطع و وصل داره ، email زدم بهتره همون تلفنی باشه ، اما الان 48 ساعته جواب ندادن ، نظرتون چیه؟ بهشون برخورده؟ چی کار کنم؟؟
halandoon
04-24-2010, 10:21 AM
پرسیدم گفتن که skype حتی با adsl هم قطع و وصل داره ، email زدم بهتره همون تلفنی باشه ، اما الان 48 ساعته جواب ندادن ، نظرتون چیه؟ بهشون برخورده؟ چی کار کنم؟؟
اگرچه تماس و مصاحبه تلفنی هم ممکنه، اما منم توصیه میکنم که یه ID در Skype باز کنید و بهشون بگید که با Skype هم ممکنه اما من توصیه میکنم به دلیل اختلالات فعلی شبکه اینترنت اینجا مصاحبه تلفنی باشه.
حالا اگه اصرار به Skype کردن و مشکلی در ارتباط پیش اومد، دیگه شما نگرانی نخواهید داشت. قبلاً دیدم کسایی رو که 3-4 مرتبه خواستن مصاحبه بشن، اما هر بار یه مشکلی پیش اومد تا در نهایت تلفنی مصاحبه انجام شده.
موفق باشید دوست من.
a_skeletor
04-27-2010, 11:38 PM
سلام
ميبينم مهندسي پزشكي متقصي هلند كم نيست :)
اقا از كدوم وقت مصاحبه گرفتي ؟
من دارم بيخيال نامه نگاري ميشم مي خوام پاشم برم دلف آويزون شم :)
مدارك در شروع همينا رو مي خوان
davoodbio
05-03-2010, 04:04 AM
سلام
ميبينم مهندسي پزشكي متقصي هلند كم نيست :)
اقا از كدوم وقت مصاحبه گرفتي ؟
من دارم بيخيال نامه نگاري ميشم مي خوام پاشم برم دلف آويزون شم :)
مدارك در شروع همينا رو مي خوان
برا leiden university هستم. پس فردا مصاحبه دارم اصلا نمی دونم چی میخوان بپرسن
كسي هست كه بخواد بره groningen
nimatra
05-07-2010, 07:29 PM
چه رشته ای اپلای کردی که مصاحبه داره؟
من نداشتم!
a_skeletor
05-08-2010, 11:59 AM
اقا چي شد قبول شدي نشدي؟
من به هر كي نامه ميدم ميگه هنوز داريم evaluate مي كنيم خوب رد كنن ادم حداقل خيالش راحت شه!
davoodbio
05-10-2010, 11:47 AM
اقا چي شد قبول شدي نشدي؟
من به هر كي نامه ميدم ميگه هنوز داريم evaluate مي كنيم خوب رد كنن ادم حداقل خيالش راحت شه!
سلام با من مصاحبه کردن گفت 2 هفته دیگه جواب میدیم
davoodbio
05-10-2010, 11:52 AM
چه رشته ای اپلای کردی که مصاحبه داره؟
من نداشتم!
مهندسی پرشکی پردازش تصویر
pegool_pat
05-10-2010, 10:54 PM
سلام
من رشته مهندسی IT درس خوندم و Ielts 6 دارم و میخوام واسه مستر اقدام کنم کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟؟
من رو پروژه ام خیلی کار کردم و می خوام مقاله اش کنم و سابقه کاری ام دارم.
و معدلمم 15.81 ...مرسی
با ویرایش m0h3n (http://www.applyabroad.org/forum/member.php?15349-m0h3n)
ترکیب دو پست
davoodbio
05-15-2010, 11:24 AM
سلام
من رشته مهندسی IT درس خوندم و Ielts 6 دارم و میخوام واسه مستر اقدام کنم کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟؟
من رو پروژه ام خیلی کار کردم و می خوام مقاله اش کنم و سابقه کاری ام دارم.
و معدلمم 15.81 ...مرسی
با ویرایش m0h3n (http://www.applyabroad.org/forum/member.php?15349-m0h3n)
ترکیب دو پست
دقیقا مشکلتو بگو ببنیم میخوای چی کار کنی
سعی می کنم کمکت کنم
من خودم هم برا مهندسی پزشکی اپلای می زنم برا it موقعیت زیاذ می بینم
(davood_bio@yahoo.com)
narcissa
05-27-2010, 05:18 PM
Groningen کسی نیست؟
narcissa
05-28-2010, 02:09 PM
اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
کاردانی نرم افزار بودم و بعد کارشناسی ناپویسته کامپیوتر دانشگاه آزاد قبول شدم ، ترم آخر هستم معدل 16.70 تا 17 می شود
تخصص من در زمینه طراحی و توسعه وب سایت هست و سابقه کاری چندین ساله خوبی هم دارم ، الان هم یک سال Webmaster یک شرکت معتبر هستم
سطح زبانم معمولی هست اما برای بهتر شدن آن بطور جدی کلاس می رم ، چندین استاد( که دکترا دارند ) از جهت مورد تایید قرار دادن به من Ok دادند.
می خوام حتما برای ادامه تحصیل در گرایش های نرم افزار و IT در خارج از کشور برای زمستان اقدام کنم.
هلند ;
آیا دانشگاه و رشته های رتبه خوب کارشناسی ارشد که مرتبط به بنده باشه داره؟
برای کاهش هزینه با توجه به تخصصم برای کار های پاره وقت هم در میشه روش حساب کرد ؟
امکان بورس هم وجود داره؟
فکر کنم تاپیک "راهنمایی برای دوستداران تحصیل در هلند" بهتر بهتون کمک کنه.
reza604
08-11-2010, 02:46 PM
سلام..من برای فوق لیسانس طراحی وبرنامه ریزی شهزی اپلای گرفتم شهریورم دارم میرم هلند.اگر کسی امسال داره میره هلند یا در دانشگاه ساکسیون هست خوشحال میشم با هم آشنا بشیم تا بعدا کمک کنیم .. ای دی من slippkorn@yahoo.com
mina_ti
08-20-2010, 10:30 PM
Groningen کسی نیست؟
چرا. من هستم. شما رشتتون چيه؟
مونا جون
08-21-2010, 11:43 AM
سلام ممنون میشم به من کمک کنید من میخوام برای هلند اقدام کنم برای ارشد کامپیوتر ممکنه به من بگید باید چی کار کنم و دنبال یه دانشگاهی میگردم که هم ارزون باشه هم احتمال پذیرش دادنش بهم بالا باشه
ایلتس 6 دارم
halandoon
08-23-2010, 04:10 PM
سلام ممنون میشم به من کمک کنید من میخوام برای هلند اقدام کنم برای ارشد کامپیوتر ممکنه به من بگید باید چی کار کنم و دنبال یه دانشگاهی میگردم که هم ارزون باشه هم احتمال پذیرش دادنش بهم بالا باشه
ایلتس 6 دارم
فکر کنم تاپیک "راهنمایی برای دوستداران تحصیل در هلند" بهتر بهتون کمک کنه.
. .
hadi1984
09-03-2010, 10:51 AM
سلام به دوستان...
آیا هلند فقط IELTS قبول داره یا TOEFL رو هم قبول میکنه؟؟
sysco
09-03-2010, 11:11 AM
سلام به دوستان...
آیا هلند فقط IELTS قبول داره یا TOEFL رو هم قبول میکنه؟؟
برای اطلاعات دقیق تر دانشگاه مد نظرتون رو نگاه کنید اما در حالت کلی دانشگاه های هلند هم IELTS و هم TOEFL رو قبول می کنند
aftab123
09-06-2010, 08:06 AM
سلام دوستان
هلند برای دکتری پذیرش بافاند داره یا بی فاند؟!
مرسی
i_karimi
09-06-2010, 01:31 PM
سلام دوستان
هلند برای دکتری پذیرش بافاند داره یا بی فاند؟!
مرسی
دکترا توی هلند یه کار محسوب میشه و خود به خود حقوق بهتون میدن.