توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست انلاین ویزا
[color=navy][color=brown]سلام به همه
من می خوام به صورت انلاین تقاضای ویزا برای England کنم. اما صفحه ای که فرم توش هست(http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx) باز نمی شه. از اینترنت پر سرعت و کامپیوتر دیگ ای هم استفاده کردم اما موفق نشدم.اگر راهنماییم کنین ممنون می شم.
Amir Khan
12-21-2008, 03:07 PM
I checked it and it does work...
پس چرا من نمی تونم فرم رو ببینم؟؟؟
کمک کنین.
samaneh_f
12-21-2008, 06:50 PM
منم امتحان کردم اومد حتما مراحل و اشتباه می رید....
1. http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx
2. سمت چپ صفحه روی apply for a visa کلیک کنید
3. صفحه ای که باز می شه اینه --------> New Visa Application - Before you apply
4. اون پایین باید کلیک کنید روی اون مربع که -------->I have read the apove informationand the relevant guidance notes
5. روی continue کلیک کنید
6. یک صفحه باز می شه به اسم ------>َAppliction Security -------> اونجا ایمیل آدرس و پسوردتون رو وارد می کنید و NEXT و بعد مراحل بعدی
سمانه جان
ممنون از راهنماییت. اگه میشه توی پر کردن فرم هم کمکم کن. همون مرحله اول :قسمت Type of application نمیدونم کدوم گزینه رو پر کنم.
یکی از گزینه هاش اینه: student dependent more than 6 months
البته گزینه more than 6 months هم داره برای تحصیل میخوام برم نمیدونم کدوم رو بزنم که بعدا گیر ندن.
goodgirl
12-23-2008, 10:09 PM
Student dependant منظورشون همسر اینهاست... اونو نزنید... شما باید خود ویزای دانشجویی بیشتر از 6 ماه رو انتخاب کنید...
این فرمها طولانی ترین فرمی هستش که در زندگیتون پر میکنید... آدم بیچاره میشه ... دقیقا یک بک آپ از آدم می گیره!!!
student تنها نداشت فقط همین بود)):
soroush6486
03-02-2009, 12:55 AM
میشه در مورد Section 6 که در موردSponsor هست کمک کنید.
من پدرم به عنوانهSponsor معرفی کردم. تو اینSection پرسیده:
1. Course title and qualification your sponsor expects to gain؟
2. Name of the institution where your sponsor is studying?
3.When does/did your sponsor begin this course?
من اصلا متوجه نمیشم. آخه Sponsor درس نباید بخونه حتما که! میشه بگید شما چطوری پر کردید اين Section؟
Farboud
05-09-2009, 01:29 PM
سلام دوستان
ممنون میشم اگه به سوالات من جواب بدیند:
1)من پذیرشم واسه Fall 2009 هست آیا من الان میتونم برای ویزای انگلیس اقدام کنم؟
2)باید از طریق http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx اقدام کنم؟یا حضوری باید برم سفارت؟
3)پروسه ویزای انگلیس حودوا چقدر طول میکشه؟
4)Bank Statment چقدر باشه؟همون به میزان شهریه و هزینه زندگی باشه کفایت میکنه یا باید بیشتر باشه؟
واقعا ممنون میشم منو راهنمایی کنید
alimar
06-22-2009, 09:47 AM
کسی می دونه چرا وقتهای سفارت همشون unavailable است؟
yasinhajizadeh
06-23-2009, 11:51 AM
We are sorry that our customers have been facing serious difficulties booking appointments to submit applications for UK visas in Tehran. This has been caused by the activities of some unscrupulous agents who have been booking large numbers of visa appointments so that they can sell them for a profit. Please note that the British Embassy does not charge a fee for appointments, nor do we have any arrangements for agents to do so.
As a result of this the waiting time for an appointment is currently six weeks. We are working with our IT experts to prevent further abuse of our system. As part of this, we have disabled our on-line appointment booking system with effect from 12 June 2009. From this date, after completing an on-line application form, all appointments must be booked by e-mail at appointments.tehran@fco.gov.uk
Appointment requests must include:
* The GWF reference number (for each applicant) that you are given when your application form is completed on-line.
* The full name of each applicant.
* Your e-mail address.
* The purpose of travel.
All applications made before 12 June will be honoured unless we believe that they are not genuine, or have been obtained by paying a fee to any of the agents whom we know to be abusing our system. We reserve the right to cancel these appointments without notice.
For more information regarding how to apply for your UK visa in Iran please visit the website of the British Embassy in Tehran at www.ukiniran.fco.gov.uk
To complete an application form on-line, please go to www.visa4UK.fco.gov.uk
For any queries regarding visas please contact visaenquiries.tehran@fco.gov.uk
Once again, many apologies for any disruption to your travel plans this has caused. We understand how distressing this can be.
http://ukiniran.fco.gov.uk/en/newsroom/?view=PressR&id=19855311
AminZ4
06-23-2009, 03:41 PM
یاسین جان بی زحمت یه توضیح مختصر میدی که منظورش چیه ؟
aminsabeti
06-23-2009, 09:39 PM
یاسین جان بی زحمت یه توضیح مختصر میدی که منظورش چیه ؟
طبق معمول عدهای رفتهاند به صورت الکی وقت گرفتهاند و وقت را میفروختند. حالا آمدهاند این سبک را با ایمیل اوکی کردناند برای وقت سفارت...
AminZ4
06-24-2009, 07:56 AM
خوب اینطوریه که اول فرم انلاین رو پر میکنی دیگه اخرش که تمام مراحل رو رفتی بهت وقت میده به اسم خودت اینو که دیگه نمیشه فروخت
شایدم کسی که فرم رو خریده با اسم فرمی که خریده وارد سفارت میشه بعد فرم خودشو تحویل میده درست متوجه شدم ؟
یعنی چی با ایمیل اوکی کردن خوب اونی که میفروخته ایمیل میکنه دیگه بازم براش فرقی نداره
متوجه نشدم چطوری میخوان جلوی خرید و فروش رو با ایمیل بگیرن ایمن جان یه توضیح میدی ؟
aminsabeti
06-24-2009, 06:20 PM
خوب اینطوریه که اول فرم انلاین رو پر میکنی دیگه اخرش که تمام مراحل رو رفتی بهت وقت میده به اسم خودت اینو که دیگه نمیشه فروخت
شایدم کسی که فرم رو خریده با اسم فرمی که خریده وارد سفارت میشه بعد فرم خودشو تحویل میده درست متوجه شدم ؟
یعنی چی با ایمیل اوکی کردن خوب اونی که میفروخته ایمیل میکنه دیگه بازم براش فرقی نداره
متوجه نشدم چطوری میخوان جلوی خرید و فروش رو با ایمیل بگیرن ایمن جان یه توضیح میدی ؟
نگاه کن طرف مییاد الکی و با اطلاعات الکی فرم پر میکنه و بعد وقت میگیره! بعد مییاد مثلا به من میگه پول را بده من همون موقع قرار را کنسل میکنم و تو سریع بگیر! این روش ریسک داره برای کسی که پول میده اما لون شیاد کار خودش را میکنه.
در مورد ایمیل ماجرا فرق داره و تو مجبور هستی با ایمیل معتبر زمان را اوکی کنی و وقتی زمان اوکی شد دیگه نمیتونی مثل حالت آنلاین اون را کنسل یا واگذار کنی....
AminZ4
06-24-2009, 07:47 PM
مرسی امین جان
رفتی سفارت و برگشتی خبرشو بده و بگو ببینم جدیدا چه خبره ویزا میدن نمیدن کلا اوضاع چطوره
نرفتیم نرفتیم ببین چی شد
aminsabeti
06-24-2009, 08:01 PM
مرسی امین جان
رفتی سفارت و برگشتی خبرشو بده و بگو ببینم جدیدا چه خبره ویزا میدن نمیدن کلا اوضاع چطوره
نرفتیم نرفتیم ببین چی شد
والا من پول هم برای اونور پرداخت کردهام! امیدوارم این ماجراهای داخل ایران روی برنامهی سفارت تاثیر نذاره.... فعلا دست به دعای شما هستم برای ویزا... از دعای خود من را بی نصیب نگذارید...
sara14877
07-08-2009, 04:03 PM
سلام بچها..
کسی میدونه چرا دیگه جواب ایمیلهایی که برا سفارت میفرستیم برا گرفتن وقت ویزا نمیدن؟الان تقریبا یه هفته میشه که جواب من و دوستامو ندادن..اAuto Response , همون موقع اومد ولی هیچ ایمیلای تاحالا نیومد که وقت داده باشه؟
alborz_et
07-08-2009, 05:06 PM
سلام بچها..
کسی میدونه چرا دیگه جواب ایمیلهایی که برا سفارت میفرستیم برا گرفتن وقت ویزا نمیدن؟الان تقریبا یه هفته میشه که جواب من و دوستامو ندادن..اAuto Response , همون موقع اومد ولی هیچ ایمیلای تاحالا نیومد که وقت داده باشه؟
سلام
سفارت جواب درخواست منو هم هنوز نداده ، کسی از بچه ها جدیدا نرفته سفارت؟
sara14877
07-08-2009, 06:50 PM
سلام
سفارت جواب درخواست منو هم هنوز نداده ، کسی از بچهها جدیدا نرفته سفارت؟
شما کی ایمیل فرستادین؟
sara14877
07-08-2009, 07:51 PM
Notice for visa applicants (08/07/2009)
We regret that due to high demand and unforeseen staff shortages all appointments to submit biometric data and documents in support of online visa applications are currently fully-booked. We are not able to offer any appointments at this time. We apologise for any inconvenience this may cause.
We hope to be able to re-open our appointments diary shortly. You should check this web page regularly for updates to our visa service.
We continue to process the visa applications of those people who have attended the Embassy to submit their documents and biometric data. Current processing times are approximately 15 working days for non-settlement applications and 30 working days for settlement applications.
Please note that applications for UK visit visas can also be submitted to other British missions in the region and elsewhere."
alborz_et
07-08-2009, 07:58 PM
Notice for visa applicants (08/07/2009)
We regret that due to high demand and unforeseen staff shortages all appointments to submit biometric data and documents in support of online visa applications are currently fully-booked. We are not able to offer any appointments at this time. We apologise for any inconvenience this may cause.
We hope to be able to re-open our appointments diary shortly. You should check this web page regularly for updates to our visa service.
We continue to process the visa applications of those people who have attended the Embassy to submit their documents and biometric data. Current processing times are approximately 15 working days for non-settlement applications and 30 working days for settlement applications.
Please note that applications for UK visit visas can also be submitted to other British missions in the region and elsewhere."
من هفته ی پیش فرستادم ، این رو جدید ایمیل کردند؟ یا رو ی سایت سفارته؟
ممکنه که ما ها بتونیم از طریق بقیه ی کشورها اقدام کنیم یا نه؟
sara14877
07-10-2009, 03:43 PM
من هفته ی پیش فرستادم ، این رو جدید ایمیل کردند؟ یا رو ی سایت سفارته؟
ممکنه که ماها بتونیم از طریق بقیه ی کشورها اقدام کنیم یا نه؟
این رو هم برای من ایمیل کردن هم رو سایت سفارت هست..نمیدونم،اینطوری که نوشته انگار میشه از بقیه کشورها هم اقدام کرد..اگه میخواید مطمئن بشین ایمیل بزنید بپرسین.