PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدرک امضا دار ؟؟!!

garshasbiali
11-27-2007, 02:51 PM
سلام

توی بولتن GRE نوشته که روز امتحان برای اثبات Identification باید عکس و امضای آدم توی پاسپورتش باشه (پاسپورت ما که امضا نداره) و توضیح داده که اگه پاسپورتتون عکس یا امضا نداره باید یه مدرک دیگه هم ارائه کنید. اما موضوع اینه که هیچ کدوم از اون مدارک ما هم امضا نداره. (گواهینامه و شناسنامه و ...) اگر کسی ایده ای داره لطفا کمک کنه. ممنون از همگی.

Babak
11-27-2007, 10:36 PM
این سوال قبلا هم مطرح شده بود. من وقتی می‌خواستم برم برای امتحان خودم پاسپورتم رو امضا کردم. من پاسپورت‌های جدید رو نمی‌دونم ولی پاسپورت‌های قبلی جای امضا داره و کافیه که خودتون امضاش کنید و احتیاجی به پروسه اداری خاصی هم نداره.

kavy
11-29-2007, 10:24 AM
اگه می خوای ایران امتحان بدی که اصلاً نگاه نمی کنند! دست کم من موقع امتحان GRE که سنجش برگزار کرد پاسپورت بدون امضا برده بودم!

garshasbiali
11-30-2007, 07:29 PM
بله. من رفتم از اداره گذرنامه هم پرسیدم. اونا هم گفتن خودت امضا کن. ممنون از کمکتون.

condition_monitoring
12-01-2007, 01:39 PM
من ترکیه امتحان دادم،امضا هم نکردم،فقط عکسم رو نیگاه کردن.حالا اگه مشکل قانونی برای پاسپورت پیشش نمی آد امضاش کن.