PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد Course Description

Some14Myself
01-22-2009, 02:31 PM
سلام ... من همچنان درگیر این Course Description هستم ..
یه سوال داشتم ... من اگه در مورد فصولی که توی درس ها خوندیم یه ذره جابجایی اعمال کنم اتفاق خاصی می افته ؟ ....

مشکل من از اونجاست که اساتید ارشد خیلی دستشون بازه برای درس دادن و توی درسی که توی سایت های دانشگاه های دیگه مثلآ در مورد X Y Z می گن، به ما A B C گفتند ... حالا توی یه درس دیگه ما X Y Z رو یاد گرفتیم ... اشکال داره من توی این Description همون X Y Z که معمول هست رو بیارم ... اینطوری خودم و مدرکم و دانشگاه تهران همه با هم می ریم زیر سوال که ! ... ::)

تبیان
04-09-2009, 04:30 AM
سلام.

فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیافتد چون شما باید درسی رو که شرح میدید بلد باشید یعنی به عنوان زیاد کار نداشته باشید و اگر در مورد محتوا از شما سوالی شد بتوانید پاسخ بدید.

rm_cpu
09-10-2009, 11:38 AM
اگه کسی اسکن شده Course descriptions رو برای رشته کامپیوتر داره و بتونه بهم برسونه یه عمر دعاش میکنم (اگه جایی هست که بشه دانلودش کرد بهم آدرس بدید لطفا) :)

mahsa_999
11-24-2009, 12:00 AM
سلام
کسی course description برای مهندسی کامپیوتر (نرم افزار ) داره؟ از کجا باید گیر بیارم؟

rm_cpu
11-24-2009, 12:13 AM
سلام
کسی course description برای مهندسی کامپیوتر (نرم افزار ) داره؟ از کجا باید گیر بیارم؟
برای کجا میخواهید ؟

تبیان
11-24-2009, 12:51 AM
برای کجا میخواهید ؟

من یک سیلابس کامپیوتر تو لپ تاپم داشتم که اصلا چک نکردمش ببینم چه طوریه و یا اینکه کاملا درست هست یا نه. امروز از یکی از دوستانم گرفتم. برای مقطع لیسانس هست. ببینید به دردتون میخوره یا نه.

mahsa_999
11-24-2009, 07:57 PM
برای کجا میخواهید ؟

برای ایتالیا (Politecnico di Milano)
خودم یه چیزایی پیدا کردم اما هنوز کامل نشده. ترجمه و تصحیح که تموم شد اینجا میذارمش...

mahsa_999
11-24-2009, 08:05 PM
من یک سیلابس کامپیوتر تو لپ تاپم داشتم که اصلا چک نکردمش ببینم چه طوریه و یا اینکه کاملا درست هست یا نه. امروز از یکی از دوستانم گرفتم. برای مقطع لیسانس هست. ببینید به دردتون میخوره یا نه.

ممنون، اینو دیشب پیداش کرده بودم. اما متاسفانه کامل نیست.

mahsa_999
11-25-2009, 03:54 PM
برای ترجمه سیلابس مدار منطقی پیشرفته کسی میتونه کمک کنه؟

منطق مثبت، منطق منفی، منطق مختلط، طراحی مدارهای ترتیبی غیر همزمان و آنالیز آنها، بررسی مسائل Race و Hazard و مسائل خاص در مدار های ترتیبی همزمان و غیر همزمان. مدار با وجه اساسی، جدول انتقال، نقشه های تحریک و نقشه های خروجی، توابع ترتیبی با ویژگی های خاص شامل توابع متقارن و تجزیه آنها و شبکه های تکرار شونده، تخصیص بدون Race، انتقال اطلاعات بین واحد های حافظه و دیگر قسمت ها. روش های کنترل کردن حرکت داده ها، بررسی روش عمل وسایل سه حالته و ساختار BUS، دیاگرام زمانی مدار ها، زبان HDL و انتقال ریجستر AHDL

لطفا هر کس هر قسمتی رو که می دونه ترجمشو اینجا بذاره
ممنون

mahsa_999
11-25-2009, 04:01 PM
سلام ... من همچنان درگیر این Course Description هستم ..
یه سوال داشتم ... من اگه در مورد فصولی که توی درس ها خوندیم یه ذره جابجایی اعمال کنم اتفاق خاصی می افته ؟ ....

مشکل من از اونجاست که اساتید ارشد خیلی دستشون بازه برای درس دادن و توی درسی که توی سایت های دانشگاه های دیگه مثلآ در مورد X Y Z می گن، به ما A B C گفتند ... حالا توی یه درس دیگه ما X Y Z رو یاد گرفتیم ... اشکال داره من توی این Description همون X Y Z که معمول هست رو بیارم ... اینطوری خودم و مدرکم و دانشگاه تهران همه با هم می ریم زیر سوال که ! ... ::)

سر فصل های وزارت علوم رو بگیر و اونا رو ترجمه کن

mahsa_999
12-05-2009, 10:52 AM
من course description مربوط به مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) رو تهیه کردم. اینجا نشد upload کنم. هر کس لازم داره بهم میل بزنه تا براش بفرستم.

mahsa.teimoorikia@gmail.com

ali-composite
12-15-2009, 10:10 PM
سلام
منم واسه مکانیک دنبال Course Description می گردم.اگه کسی لینکی, فایلی چیزی داره بهم کمک کنه لطفا.
ممنون

Sunrise
12-15-2009, 10:55 PM
سلام
منم واسه مکانیک دنبال Course Description می گردم.اگه کسی لینکی, فایلی چیزی داره بهم کمک کنه لطفا.
ممنون

با یه جستجوی سریع کلی course description برای مکانیک پیدا میشه. چند تا از کامل هاشو میزارم:
http://www.ku.ac.th/english/course/208.html
http://www.washington.edu/students/crscat/meche.html
http://www.me.ust.hk/?q=courseDescription

فقط یکی بگه course DESCRIPTION به چه دردی میخوره؟ برای ترجمه اسم درسها میخواین؟ یا ...؟
چنین چیزی رو باید تو پرونده هایی که میفرستیم داشته باشیم؟ یعنی بگیم تو هر درس که گذروندیم چه مطالبی رو درس دادن به ما؟؟؟؟ (برام عجیبه چون ندیدم اینو بخوان)

ali-composite
12-15-2009, 11:05 PM
با یه جستجوی سریع کلی course description برای مکانیک پیدا میشه. چند تا از کامل هاشو میزارم:
http://www.ku.ac.th/english/course/208.html
http://www.washington.edu/students/crscat/meche.html
http://www.me.ust.hk/?q=courseDescription

فقط یکی بگه course DESCRIPTION به چه دردی میخوره؟ برای ترجمه اسم درسها میخواین؟ یا ...؟
چنین چیزی رو باید تو پرونده هایی که میفرستیم داشته باشیم؟ یعنی بگیم تو هر درس که گذروندیم چه مطالبی رو درس دادن به ما؟؟؟؟ (برام عجیبه چون ندیدم اینو بخوان)

سلام

مرسییی خیلییییی, این از اون مدارکی هستش که من تا حالا فقط یه دانشگاه دیدم که تو مدارکه درخواستیش خواسته اونم پلی تکنیک میلان هستش!

h.behrouz
12-15-2009, 11:17 PM
سلام

مرسییی خیلییییی, این از اون مدارکی هستش که من تا حالا فقط یه دانشگاه دیدم که تو مدارکه درخواستیش خواسته اونم پلی تکنیک میلان هستش!
برای تمامی دوستان فروم، این جزئیات دروس پاس شده به گمان من، یکی از مهمترین مدارکی هست که حتی در صورتی که جزئ مدارک ارسالی و لازم دانشگاه نبود شما حتما آن را تهیه کنید زیرا این به اساتید کمک میکند تا هم متوجه شوند شما چه اندازه و در چه ضمینه هایی اطلاعات دارید و مثلا بعضی مواقع دیده شده که دروسی که شما در دوره ارشد با کتابها و سرفصل هایی پاس کرده اید تقریبا تمامی درسها و پیش نیازهایی هستند که در دوره دکتری در دانشگاه مقصد نیاز است ( یا ارائه میشوند ). من بیشتر از وقتی که برای بقیه مدارک صرف کنم برای این لیست صرف کردم.

Sunrise
12-15-2009, 11:55 PM
برای تمامی دوستان فروم، این جزئیات دروس پاس شده به گمان من، یکی از مهمترین مدارکی هست که حتی در صورتی که جزئ مدارک ارسالی و لازم دانشگاه نبود شما حتما آن را تهیه کنید زیرا این به اساتید کمک میکند تا هم متوجه شوند شما چه اندازه و در چه ضمینه هایی اطلاعات دارید و مثلا بعضی مواقع دیده شده که دروسی که شما در دوره ارشد با کتابها و سرفصل هایی پاس کرده اید تقریبا تمامی درسها و پیش نیازهایی هستند که در دوره دکتری در دانشگاه مقصد نیاز است ( یا ارائه میشوند ). من بیشتر از وقتی که برای بقیه مدارک صرف کنم برای این لیست صرف کردم.

ممنون. اینو نمی دونستم.
رشتم مکانیکه ولی برای فیزیک اپلای میکنم. به نظرتون لازمه course Description داشته باشم؟ یا بهتره که نفرستم و تو همون ابهام بزارمشون که ندونند چی تو مکانیک خوندم. مثلا ترمودینامیکی که تو مکانیک خوندم با اونی که تو فیزیک میگن فرق داره.
فکر کنم اگه این Course Des.. رو بفرستم و ببینند که چیزی که خوندم ربطی نداشته با دست خودم نظرشون رو برگردوندم. درسته؟

h.behrouz
12-16-2009, 01:34 AM
ممنون. اینو نمی دونستم.
رشتم مکانیکه ولی برای فیزیک اپلای میکنم. به نظرتون لازمه course Description داشته باشم؟ یا بهتره که نفرستم و تو همون ابهام بزارمشون که ندونند چی تو مکانیک خوندم. مثلا ترمودینامیکی که تو مکانیک خوندم با اونی که تو فیزیک میگن فرق داره.
فکر کنم اگه این Course Des.. رو بفرستم و ببینند که چیزی که خوندم ربطی نداشته با دست خودم نظرشون رو برگردوندم. درسته؟
آره، اگر فکر می کنید که توضیح دادن اینکه چه درس هایی را پاس کردید باعث میشه که تاثیر معکوس روی پذیرش شما بذاره خواب طبیعتا نفرستید ولی سعی کنید تا این فایل را آماده کنید تا اگر خواستند براشون سریع بفرستید.

azadeh_arch
12-16-2009, 03:52 PM
سلام
میشه راهنمایی کنید برای رشته معماری کارشناسی، course Description رو از کجا میشه ترجمه شدشو پیدا کرد؟ ممنون

h.behrouz
12-16-2009, 04:40 PM
سلام
میشه راهنمایی کنید برای رشته معماری کارشناسی، course Description رو از کجا میشه ترجمه شدشو پیدا کرد؟ ممنون
راستش بهتر بود به جای 2بار پرسیدن همزمان فقط یک بار سوال می پرسیدید. دوست عزیز این چیزی نیست که حاضر و آماده باشه حتی برای افرادی که از یک دانشکده ولی طی 2سال متفاوت فارغ التحصیل میشوند فرق میکنه چون اونا درساشون با استادای متفاوتی ممکنه پاس کنند که اون استادا هم احتمالا هم مراجع متفاوتی دارند و هم حتی سرفصل هایی که درس میدن با استاد دیگه فرق کنه.
برای این لیست میتونید از آفیس استفاده کنید و در ستون اول اسم و شماره اون درس در کارنامه را ذکر کنید و در ستون بعد مراجع را( حد اکثر 5 مرجع ) به ترتیب اهمیت بیارید و در ستون سوم هم سر فصل ها ( عنوان فصل نه لزوما بلکه عنوان مطالب کلی که گذرانده اید ) را ذکر کنید که از 8-10 مطلب کلی بیشتر نشه.
دقت کنید برای دانشجویان ارشدی که برای دکتری میرن اول دروس پیشرفته تری که در ارشد پاس کرده اند ذکر کنید و به همین ترتیب به سمت دروس لیسانس پیش برید. برای دانشجویان لیسانس هم از دروس پیشرفته تر لیسانسشون به سمت دروس آسان تر پیش برید.
اگر نمره خوبی گرفتید مثلا بالای 17 که نمره آ حساب میشه میتونید در همون ستون اول ذکر کنید.

m0h3n
12-16-2009, 05:01 PM
من یه سری ترجمه Course Description رشته نرم افزار کامپیوتر رو قبلا توی لینک زیر گذاشتم.

http://www.applyabroad.org/forum/showpost.php?p=151978&postcount=110

h.behrouz
12-16-2009, 05:15 PM
من یه سری ترجمه Course Description رشته نرم افزار کامپیوتر رو قبلا توی لینک زیر گذاشتم.

http://www.applyabroad.org/forum/showpost.php?p=151978&postcount=110

درود، راستش اگر هر کدام از دوستان عزیز در این قسمت Course Description هایی که آماده کرده اند را upload کنند بهتره تا کار منسجم تر بشه. برای شروع هم خود من حداکثر تا پس فردا این فایل و البته بیشتر مربوط رشته ریاضی را قرار میدهم. امیدوارم بزودی Course Description هر رشته را آماده کنیم تا حداقل بچه ها بتونند از قسمتی از اون در رشته خودشون استفاده کنند. اگر هم قبلا این فایل را هرکجای فروم قرار داده اید از مدیر مربوطه درخواست کنید تا به اینجا منتقل کنند. ضمنا در صورت امکان در توضیحات خودتون سال تحصیلی و دانشگاهتان را ذکر کنید تا جستجو و استفاده مطلوبتر شود.

m0h3n
12-16-2009, 05:36 PM
درود، راستش اگر هر کدام از دوستان عزیز در این قسمت Course Description هایی که آماده کرده اند را upload کنند بهتره تا کار منسجم تر بشه. برای شروع هم خود من حداکثر تا پس فردا این فایل و البته بیشتر مربوط رشته ریاضی را قرار میدهم. امیدوارم بزودی Course Description هر رشته را آماده کنیم تا حداقل بچه ها بتونند از قسمتی از اون در رشته خودشون استفاده کنند. اگر هم قبلا این فایل را هرکجای فروم قرار داده اید از مدیر مربوطه درخواست کنید تا به اینجا منتقل کنند. ضمنا در صورت امکان در توضیحات خودتون سال تحصیلی و دانشگاهتان را ذکر کنید تا جستجو و استفاده مطلوبتر شود.

بسیار خوب h.behrouz عزیز،
من این فایل رو اینجا هم آپلود کردم.

ali-composite
12-16-2009, 08:08 PM

آقا این که Course Description نیستش, فقط عنوان دروس هستش که خب تو ریز نمرات هم همین وجود داره!فکر نکنم اینی که شما گذاشتی Course Description به حساب بیاد.گفتم که یه وقت کسی اشتباه نکنه و اگرم من اشتباه می کنم بهم بگین.اگه Course Description اینه که کاره خیلی راحتیه .

m0h3n
12-17-2009, 07:27 PM
آقا این که Course Description نیستش, فقط عنوان دروس هستش که خب تو ریز نمرات هم همین وجود داره!فکر نکنم اینی که شما گذاشتی Course Description به حساب بیاد.گفتم که یه وقت کسی اشتباه نکنه و اگرم من اشتباه می کنم بهم بگین.اگه Course Description اینه که کاره خیلی راحتیه .

من واقعا عذرخواهی میکنم سرورم که مراد شما حاصل نشده. در اسرع وقت.................

دوست عزیز،
شما بنویسید که دنبال چه چیزی هستید. شاید منظور شما Syllabus باشه !!!!!!!!!!!!!

ali-composite
12-17-2009, 08:55 PM
من واقعا عذرخواهی میکنم سرورم که مراد شما حاصل نشده. در اسرع وقت.................

دوست عزیز،
شما بنویسید که دنبال چه چیزی هستید. شاید منظور شما Syllabus باشه !!!!!!!!!!!!!

عزیزم قصد جسارت نداشتما, آره منظور همون سیلابس هستش, شما خیلی هم زحمت کشیدی.اینی که گفتم راحته این بود که هممون اینو داریم.اگه دسترسی به سیلابس ها داری بگذارش مهندس جون.

rm_cpu
12-17-2009, 09:15 PM
من سرفصل دروس رشته ی کامپیوتر رو دارم که البته به زبان فارسی و با کیفیت خیلی پایین هست (اسکن شده) ، اگه خواستید بگید تا بفرستم براتون

h.behrouz
12-19-2009, 04:50 PM
درود بر تمامی دوستان عزیز فروم، شرمنده 2روزی بدقولی کردم و الان دارم فایلی که برای خودم آماده کرده ام و برای رشته ریاضی هست را اینجا آپ میکنم. فقط خواهشاً دقت کنید که من نمره هایی که گرفتم و کد درسها را حذف کرده ام. و درسها و مراجع و سرفصل های هر جایی متفاوت هستند. پیروز و شاد باشید.
راستی اگر دیدید 1ذره هم مفید بود و دلتون خواست دعا کنید تا این اپلای ما هم به خوبی و خوشی تمام بشه.

Sunrise
12-19-2009, 10:57 PM
درود بر تمامی دوستان عزیز فروم، شرمنده 2روزی بدقولی کردم و الان دارم فایلی که برای خودم آماده کرده ام و برای رشته ریاضی هست را اینجا آپ میکنم. فقط خواهشاً دقت کنید که من نمره هایی که گرفتم و کد درسها را حذف کرده ام. و درسها و مراجع و سرفصل های هر جایی متفاوت هستند. پیروز و شاد باشید.
راستی اگر دیدید 1ذره هم مفید بود و دلتون خواست دعا کنید تا این اپلای ما هم به خوبی و خوشی تمام بشه.

ممنون که فایل رو گذاشتید. کار تمیزیه. تازه الان متوجه شدم Course Des.. دقیقا چجوریه.
درسهای رشته ریاضی رو با این جزییات یکجا ندیده بودم. رشته‌ی جذّابی رو میخونید.
اگر میخواید این فایل رو بفرستید اون ور آب شماره صفحه رو هم انگلیسی کنین.

h.behrouz
12-19-2009, 11:50 PM
ممنون که فایل رو گذاشتید. کار تمیزیه. تازه الان متوجه شدم Course Des.. دقیقا چجوریه.
درسهای رشته ریاضی رو با این جزییات یکجا ندیده بودم. رشته‌ی جذّابی رو میخونید.
اگر میخواید این فایل رو بفرستید اون ور آب شماره صفحه رو هم انگلیسی کنین.
مرسی، از همه دوستان خواهشمندام در صورتی که فایلی مشابه این برای پذیرش امسالشون آماده کردند اینجا آپ کنند. در ضمن دقت کنید که در ذکر منابع دروس کاملا حواس جمع باشید مثلا ممکنه بخواهید منبع خفنی برای درستون ذکر کنید ولی ممکنه بعدا از روی همون کتابی که شما خوندیداز شما چیزی بخوان یا مثل یکی از دوستای من که قبل از پذیرشش استاده بهش زنگ میزنه و وسط حرفاشون میگه خواب راستی شما که گفته بودی فلان کتاب را برای اونموضوع خوندی بگو ببینم که... و دوست من شانسی تونستش سروته سوال را جمع و جور کنه. یا مثل من که یکی از درسهامون اسمش با چیزی که در طول ترم درس دادند فرق میکردو 1استادی که به من زنگ زد سوال دومش این بود که توی اون درس که داشتید فلان موضوع هم مرور کردید؟ و من 2ساعت براش توضیح دادم که باباجان اسم اون درس 70% بااون چیزی که فکر میکنید فرق داره و به همین دلیل برای جلوگیری از اشتباه در آینده توی این لیست هم کاملا توضیح دادم چه چیزایی خوندیم.
مرسی دوست عزیزم، باورت میشه هر چی سعی میکنم که شماره صفحه ها را انگلیسی کنم نمیتونم :) اگر میدونی با پیام خصوصی بهم بگو .

rm_cpu
12-20-2009, 12:45 PM
کسی course description رشته ی کامپیوتر دانشگاه آزاد رو داره ؟
تو کدوم قسمت سایت دانشگاه آزاد میشه فارسیش یا انگلیسیش رو پیدا کرد ؟
اصلا دولتی با آزاد فرق میکنه ؟
خیلی فوریه ... مشکل اینجاست که من یه course description نصفه و نیمه فرستادم و فکر نمیکردم انقدر مهم باشه اما ظاهرا مهمه و انگار باید دوباره بفرستم :(
ممنون.

rm_cpu
12-22-2009, 03:03 PM
کسی course description رشته ی کامپیوتر دانشگاه آزاد رو داره ؟
تو کدوم قسمت سایت دانشگاه آزاد میشه فارسیش یا انگلیسیش رو پیدا کرد ؟
اصلا دولتی با آزاد فرق میکنه ؟
خیلی فوریه ... مشکل اینجاست که من یه course description نصفه و نیمه فرستادم و فکر نمیکردم انقدر مهم باشه اما ظاهرا مهمه و انگار باید دوباره بفرستم :(
ممنون.
یه نفر کمک بکنه :(
حداقل بگید course desc فارسی دانشگاه آزاد رو از کجا پیدا کنم :(
اگه کسی میخواهد بفروشه هم ازش میخرم.

من course description مربوط به مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) رو تهیه کردم. اینجا نشد upload کنم. هر کس لازم داره بهم میل بزنه تا براش بفرستم.

mahsa.teimoorikia@gmail.com
اگه ممکنه برای من ایمیلش کنید ، شدیدا بهش احتیاج دارم، بهتون ایمیل زدم.

mahsa_999
12-22-2009, 10:42 PM
یه نفر کمک بکنه :(
حداقل بگید course desc فارسی دانشگاه آزاد رو از کجا پیدا کنم :(
اگه کسی میخواهد بفروشه هم ازش میخرم.

اگه ممکنه برای من ایمیلش کنید ، شدیدا بهش احتیاج دارم، بهتون ایمیل زدم.

من ایمیل کردم براتون. فقط اگه ممکنه اینجا آپلود کنید واسه همه. من نمی تونم آپلودش کنم...

mahsa_999
12-22-2009, 10:48 PM
Course description مربوط به مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار... فقط این با توجه به درس هایی که خودم پاس کردم هست. ممکنه مجبور باشید دروس اختیاری رو تغییر بدید.

mahsa_999
12-22-2009, 10:50 PM
Course description مربوط به مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار... فقط این با توجه به درس هایی که خودم پاس کردم هست. ممکنه مجبور باشید دروس اختیاری رو تغییر بدید.

این ترجمه سرفصل های وزارت علوم هست. برای تکمیلش از فایل هایی که دوستان اینجا گذاشتن کمک گرفتم (واسه رعایت کپی رایت)

ali-composite
12-23-2009, 06:39 PM
من بالاخره امروز از دانشگاهم گرفتم, اگه کسی واسه مکانیک پایه هستش بگه که همکاری کنیم توی ترجمش...زیاده!

rm_cpu
12-23-2009, 06:44 PM
با تشکر ویژه از مهسا خانم

یه سئوال داشتم :
مراحل تائید course description در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد چی هست؟ یعنی من الان که ترجمه ی course description رو آماده دارم چطوری تائیدش رو از دانشگاه آزاد بگیرم؟من هر چی به این سازمان مرکزی زنگ میزنم جواب نمیدهند ، اگی کسی شماره تلفنی از اونجا داره که جواب میده ،لطف کنه برای من بفرستتش.

soilman
12-24-2009, 08:33 PM
درود....
مراحل گرفتن Course Description برای دانشگاه های سراسری چجوریه؟

از طریق سایت وزارت علومه یا اینکه باید مستقیم بریم اونجا یا اینکه از دانشگاه-دانشکده خودمون می تونیم بگیریم؟

در ضمن من اصلا نتونستم فایل مهسا خانم رو بگیرم...اصلا صفحه ی ذخیره کردن نمیاد!

با سپاس

ali-composite
12-24-2009, 10:05 PM
درود....
مراحل گرفتن Course Description برای دانشگاه های سراسری چجوریه؟

از طریق سایت وزارت علومه یا اینکه باید مستقیم بریم اونجا یا اینکه از دانشگاه-دانشکده خودمون می تونیم بگیریم؟

در ضمن من اصلا نتونستم فایل مهسا خانم رو بگیرم...اصلا صفحه ی ذخیره کردن نمیاد!

با سپاس

دانشگاه من ازم یه کارت شناسایی گرفت و بهم داد تا ببرم کپی کنم, اگه تهران باشی می تونی از وزارت علومم بگیری, ضمنن اینجور که پیداس ترجمه رسمی امکان نداره و دانشگاه هم تائیدش نمی کنه چون خیلی مفصله و هیچ دانشگاهی همه مطالبی که تو سر فصل ها ارائه شده رو درس نمیده و بهتره خودت ترجمه کنی و امضای مدیر گروهم پاش بندازی.

soilman
12-24-2009, 10:55 PM
دانشگاه من ازم یه کارت شناسایی گرفت و بهم داد تا ببرم کپی کنم, اگه تهران باشی می تونی از وزارت علومم بگیری, ضمنن اینجور که پیداس ترجمه رسمی امکان نداره و دانشگاه هم تائیدش نمی کنه چون خیلی مفصله و هیچ دانشگاهی همه مطالبی که تو سر فصل ها ارائه شده رو درس نمیده و بهتره خودت ترجمه کنی و امضای مدیر گروهم پاش بندازی.

ببخشید دوست عزیز
آیا می دانید از کدام قسمت وزارت علوم باید گرفت؟
من سایتشو زیر و رو کردم...چیزی پیدا نکردم...
پس با این حساب تهیه این مدرک کلی زبان میبره:(
اگر دانشگاهی درس نداده و اون سرفصل رو ارائه نکرده باشه پس لزومی نداره ما هم ترجمه کنیم....درست میگم؟نهایت دیگه باید 4صفحه بشه...بیشتر که نمیشه؟
اینکه شما برای خودتون گرفتید و میگید زیاده چند صفحه است؟

شب خوش

ali-composite
12-24-2009, 11:19 PM
ببخشید دوست عزیز
آیا می دانید از کدام قسمت وزارت علوم باید گرفت؟
من سایتشو زیر و رو کردم...چیزی پیدا نکردم...
پس با این حساب تهیه این مدرک کلی زبان میبره:(
اگر دانشگاهی درس نداده و اون سرفصل رو ارائه نکرده باشه پس لزومی نداره ما هم ترجمه کنیم....درست میگم؟نهایت دیگه باید 4صفحه بشه...بیشتر که نمیشه؟
اینکه شما برای خودتون گرفتید و میگید زیاده چند صفحه است؟

شب خوش

از شورای عالی برنامه ریزی, نه من هم تو سایتش ندیدم باید حضوری برین بپرسین. آره متاسفانه خیلی زمان می بره اگه بخوای واقعا ترجمه کنی.اره دیگه اونایی که بهت درس ندادن رو ترجمه نکن.نه بابا 4 صفحه بود که خوب بود نزدیکه 40 50 صفحه است اینجوری هستش که هر درس تو یه صفحه A4 تقریبا!

rm_cpu
12-25-2009, 12:00 AM
مراحل تائید course description در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد چی هست؟ یعنی من الان که ترجمه ی course description رو آماده دارم چطوری تائیدش رو از دانشگاه آزاد بگیرم؟من هر چی به این سازمان مرکزی زنگ میزنم جواب نمیدهند ، اگی کسی شماره تلفنی از اونجا داره که جواب میده ،لطف کنه برای من بفرستتش.
کسی از این به اصطلاح دانشگاه آزاد نمیتونه بپرسه ؟ خراب بمونه این مدرسه ای که اسمش رو گذاشتند دانشگاه ...

soilman
12-25-2009, 12:05 AM
از شورای عالی برنامه ریزی, نه من هم تو سایتش ندیدم باید حضوری برین بپرسین. آره متاسفانه خیلی زمان می بره اگه بخوای واقعا ترجمه کنی.اره دیگه اونایی که بهت درس ندادن رو ترجمه نکن.نه بابا 4 صفحه بود که خوب بود نزدیکه 40 50 صفحه است اینجوری هستش که هر درس تو یه صفحه A4 تقریبا!

درود دوست عزیز....
پس از شورای عالی برنامه ریزی باید پیگیر شیم...ممنون از این نظر

ولی واقعا 40 صفحه است؟یعنی همه ی این 40 رو باید ترجمه کرد؟نصف هم بشه باز زیاده:)

ولی من نمونه های دوستان رو دیدم اونایی که فقط واحدها رو ترجمه کرده بودن 2 صفحه شده بود و یه دوستی هم واحدهاشو ترجمه کرده بود و کتابهای مرجع رو آورده بود و بعد هم به طور موردی گفته بود چی داشتن این دروس اونم 10 صفحه شده بود...
تو خارج هم نگاه کردم نهایت 5 صفحه بود...
بعد چجوریه که اونم واسه ی سیستم دانشگاهی ایران 50 صفحه است؟
ببینم دوستان پلی تکنیک میلان به جز این مورد دیگه ی سختیکه نداره که؟

با سپاس

ali-composite
12-25-2009, 12:18 AM
درود دوست عزیز....
پس از شورای عالی برنامه ریزی باید پیگیر شیم...ممنون از این نظر

ولی واقعا 40 صفحه است؟یعنی همه ی این 40 رو باید ترجمه کرد؟نصف هم بشه باز زیاده:)

ولی من نمونه های دوستان رو دیدم اونایی که فقط واحدها رو ترجمه کرده بودن 2 صفحه شده بود و یه دوستی هم واحدهاشو ترجمه کرده بود و کتابهای مرجع رو آورده بود و بعد هم به طور موردی گفته بود چی داشتن این دروس اونم 10 صفحه شده بود...
تو خارج هم نگاه کردم نهایت 5 صفحه بود...
بعد چجوریه که اونم واسه ی سیستم دانشگاهی ایران 50 صفحه است؟
ببینم دوستان پلی تکنیک میلان به جز این مورد دیگه ی سختیکه نداره که؟

با سپاس

خواهش می کنم.
آره واقعا باهات موافقم, من از دیروز شروع کردم به ترجمه این اما دیگه بریدم و می خوام از نمونه های خلاصه شده وموجود روی سایت های دانشگاه های خارجی که یکی از بچه ها تو همین تاپیک لینک داده هم کمک بگیرم.
بعضی از اون فایل هایی که بچه ها رو این تاپیک گذاشتن کورس دیسکریپشن به حساب نمیاد(اون دو صفحه ای ها رو می گم), در واقع اسم درس هاس فقط.
اینی که ماله وزارت علوم هستش خیلی جزییات رو هم گفته توش و به این خاطر زیاده.
پیشنهاد من اینه که برا اینکه کم بشه فقط سر فصل های اصلی رو ترجمه کنی و ضمنا از اون فایل های مربوط به دانشگاه های خارجی هم کمک بگیری.اینجوری احتمالا تو 5 6 صفحه جمع و جور می شه.
آره به نظرم این یکی از سخت ترین مدارک بوده و علتشم اینه که تا حالا کسی انو نخواسته بوده و جا نیافتاده.
نه مورد سختی دیگه ای که فعلا بهش کسی برخورد نکرده.

soilman
12-25-2009, 03:25 PM
خواهش می کنم.
آره واقعا باهات موافقم, من از دیروز شروع کردم به ترجمه این اما دیگه بریدم و می خوام از نمونه های خلاصه شده وموجود روی سایت های دانشگاه های خارجی که یکی از بچه ها تو همین تاپیک لینک داده هم کمک بگیرم.
بعضی از اون فایل هایی که بچه ها رو این تاپیک گذاشتن کورس دیسکریپشن به حساب نمیاد(اون دو صفحه ای ها رو می گم), در واقع اسم درس هاس فقط.
اینی که ماله وزارت علوم هستش خیلی جزییات رو هم گفته توش و به این خاطر زیاده.
پیشنهاد من اینه که برا اینکه کم بشه فقط سر فصل های اصلی رو ترجمه کنی و ضمنا از اون فایل های مربوط به دانشگاه های خارجی هم کمک بگیری.اینجوری احتمالا تو 5 6 صفحه جمع و جور می شه.
آره به نظرم این یکی از سخت ترین مدارک بوده و علتشم اینه که تا حالا کسی انو نخواسته بوده و جا نیافتاده.
نه مورد سختی دیگه ای که فعلا بهش کسی برخورد نکرده.

درود...
ali-composite ممنون از تجزیه و تحلیل خوبت:)

در اینجا یه خبر خوب بدم....
بالاخره بعد از یه عالمه وبگردی و با کمکی که ali-composite کرد تونستم جایی که وزارت علوم سرفصل دروس رو گذاشته پیدا کنم...از یه جهت خوب شد چون دیگه بچه های سراسری نمیخان دیگه برن وزارت علوم یا دانشگاشون:)
می تونید به آدرس زیر برید و گروه خودتونو مشخص کنید:
http://gostaresh.msrt.ir/frmGrade.aspx
من فایل مربوط به خودم رو گرفتم...حجمش حدودا یک مگابایت بود و 95 صفحه....البته ماله سال 81 بود برای من!ممکنه تغییری پیدا کرده باشه؟اصلا مهم نیست...هست؟ :)
البته باید بگم همونطور که ali-composite گفت از این 95 صفحه 40صفحه اش به درد ما میخوره و بقیه درسایی که اصلا اسمشونو تابحال نشنیده ام...
فقط من یه سوالی داشتم....
چندتا درس هست که ما گذروندیم و تو این سرفصل دروس نبود....اونا رو باید بیاریم دیگه؟کلا ایتالیایی ها سرفصل هایی که ترجمه کردیم رو با دروس موردنظر که تو اینده بخام بدم به دارالترجمه چک میکنه؟
اگر به دارالترجمه ایتالیایی بدیم که چک کردن معنایی نداره چون ما اینو به انگلیسی ترجمه کردیم ولی اگه انگلیسی داده باشیم چک کردن معنا پیدا می کنه....
پس با این حساب می تونیم از نسخه ی انگلیسی که داریم-همون دارالترجمه-استفاده کنیم و دیگه مشکلی جهت یکی بودنشون پیش نیاد....درست میگم؟
البته صادق جان گفته بهتره مدارک رو از همون اول به ایتالیایی ترجمه کنیم که بعدا دیگه مجبور نشیم به ایتالیایی ترجمه کنیم....

سوال دیگه ای که داشتم در مورد شکل ترجمه است...

آیا ما همین شکلی که تو فایل اصلی وزارت علوم است رو باید رعایت کنیم یا می تونیم شکل دیگه ای هم داشته باشیم؟
تو فایلی که دارم اول اومده تو فصل اول مشخصات کلی دوره مربوطه رو تو 6 قسمت(مقدمه،تعریف و هدف،طول دوره و شکل نظام،تعداد واحدهای درسی،نقش و اهمیت فارغ التحصیلان، ضرورت و اهمیت)گفته و بعد تو فصل دوم برنامه درسی دوره رو گفته که شامل عمومی،علوم پایه،اصلی،تخصصی الزامی و گزینه انتخابی هستش....که جمعا نوشته 135 واحد...که از لحاظ واحد درست نیست...چون من خودم 140 واحد گذروندم و 5 واحد افتادم....اینو چه کنم؟
بعد هم اومده برای هر کدوم از اینها یه جدول درست کرده که تعداد واحد و ساعت(نظری+عملی)و پیشنیاز رو نوشته و بعد اومده تو فصل سوم سرفصل ها رو اورده و برای هر درس اومده توضیح داده....
من نمونه ی یکی از بچه ها رو که برای ریاضی گذاشته بود به نظرم بهتر بود....ولی یه سوالی داشتم...ایشون اسم متون مورد استفاده یا همون فکر کنم کتابهایی رو که استاد بر اساس اونها درس میداده آورده بود...این لازمه؟
--------------------------
سوالاتی که دارم که خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم:
1-آیا در مورد دروس عمومی و علوم پایه لازمه که اونها رو هم بیاریم و یا در یه حد فقط ترجمه عنوان درس و یه توضیح کوچولو کافیه؟
2-بهتره از دروس تخصصی و دارای اهمیت شروع کنیم یا مثله ترتیب وزارت علوم و بر اساس ترم ها(از اول تا آخر)رو رعایت کنیم؟همچنین درس هایی که نمرشون بهتر شده بلد کنیم و توضیح بیشتر بدیم و بگیم نمره ی خوبی گرفتیم یا این جور کارها افاضات است و حشو؟
3-میشه از نمونه های خارجی استفاده کرد؟
4-میشه نظر خودمونو به خصوص در مورد دروس تخصصی اعمال کنیم؟چون نگاه میکردم چیزهایی که ما یاد گرفتیم بعضا در توضیحات وزارت علوم نیست یا پایین تر بوده....
5-در مورد دروسی که گذرانده ایم ولی تو سرفصل وزارت علوم نیست چه باید بکنیم؟

با سپاس
پ.ن:امیدوارم که از دستمون خسته نشده باشید:D

ali-composite
12-25-2009, 08:06 PM
سلام,
آقا مرسی از این لینکی که دادی, مطمئنم خیلی به درد بقیه بچه ها می خوره که تازه می خوان شروع کنن, من واسه خودم فعلا دارم خلاصه می کنم و هیچی هم اضافه نمی کنم, چونکه اگه یه روز کار به ترجمه به ایتالیایی بکشه و سفارت بخواد تائیدش کنه خوب اونها حتما با همین فایل وزارت علوم چک خواهند کرد, حالا اگه ما چیزی اضافه بر اونم نوشته باشیم و بر این اساس پذیرش گرفته باشیم شاید اونجا یقه ما رو بگیرن که اینا رو بر چه اساس ادعا کردی یاد داری!به قول معروف کم گوی و گزیده گوی چون در! راجع به رفرنس هم من نظر شخصیم اینه که نگذاریم بهتره!چون پس فردا یکی بیاد بگه آقا فلان مساله از فلان کتاب که به عنوان رفرنس معرفی کرده بوده رو بیا تحلیلش کن!والا من که اگرم بلد باشم یه خاطر استرس همونجا همه چی رو قاطی می کنم!و قضیه بیخ پیدا می کنه!
ما که خیلی هامون درست حسابی هم این رفرنسا رو نخوندیم!حالا تا نظر بقیه بچه ها چی باشه!

h.behrouz
12-25-2009, 08:25 PM
سلام,
آقا مرسی از این لینکی که دادی, مطمئنم خیلی به درد بقیه بچه ها می خوره که تازه می خوان شروع کنن, من واسه خودم فعلا دارم خلاصه می کنم و هیچی هم اضافه نمی کنم, چونکه اگه یه روز کار به ترجمه به ایتالیایی بکشه و سفارت بخواد تائیدش کنه خوب اونها حتما با همین فایل وزارت علوم چک خواهند کرد, حالا اگه ما چیزی اضافه بر اونم نوشته باشیم و بر این اساس پذیرش گرفته باشیم شاید اونجا یقه ما رو بگیرن که اینا رو بر چه اساس ادعا کردی یاد داری!به قول معروف کم گوی و گزیده گوی چون در! راجع به رفرنس هم من نظر شخصیم اینه که نگذاریم بهتره!چون پس فردا یکی بیاد بگه آقا فلان مساله از فلان کتاب که به عنوان رفرنس معرفی کرده بوده رو بیا تحلیلش کن!والا من که اگرم بلد باشم یه خاطر استرس همونجا همه چی رو قاطی می کنم!و قضیه بیخ پیدا می کنه!
ما که خیلی هامون درست حسابی هم این رفرنسا رو نخوندیم!حالا تا نظر بقیه بچه ها چی باشه!
درود، در مورد سوالات اخیر : اول اینکه لازم نیست تمامی و یا حتی نیمی از این لیست را به همین گونه ترجمه کنید. سعی کنید خلاصه و مرتب از دروس سخت تر به پایه ای تر باشد تا اگر حوصله خواننده سررفت شما دروس اصلی را از دست نداده باشید. اگر هم درسی علاوه بر این دروس پاس کرده اید حتما ذکر کنید. ذکر منابع ، فقط آن منابعی که گذرانده اید و به آنها اشراف دارید را ذکر کنید و اگر مثلا از منبعی فقط چند فصل را مرور کرده اید حتما اشاره کنید. توضیح اضافی در مورد درس در حد 2خط اشکالی ندارد. دروس خیلی پایه ای را یا ذکر نکنید و یا توضیح و تقسیر ندید. در آخر اینکه تعداد صفحات از 14-15 صفحه بیشتر نشه بهتره.

mahsa_999
12-25-2009, 09:21 PM
با تشکر ویژه از مهسا خانم

یه سئوال داشتم :

فکر نکنم دانشگاه تائیدش کنه. شما بهتره با مدیر گروه صحبت کنید و راضیش کنید که زیرشو امضا کنه. سربرگ دانشگاه رو هم بخوره بهتره....

من که نتونستم تو دانشگاه تائیدش کنم! فقط با سربرگ فرستادم. حالا منتظرم ببینم قبولش می کنن یا نه! اگه قبولش کردن خبر می دم که الکی درگیر تائید نشید...

rm_cpu
12-26-2009, 03:42 AM
درود، در مورد سوالات اخیر : اول اینکه لازم نیست تمامی و یا حتی نیمی از این لیست را به همین گونه ترجمه کنید. سعی کنید خلاصه و مرتب از دروس سخت تر به پایه ای تر باشد تا اگر حوصله خواننده سررفت شما دروس اصلی را از دست نداده باشید. اگر هم درسی علاوه بر این دروس پاس کرده اید حتما ذکر کنید. ذکر منابع ، فقط آن منابعی که گذرانده اید و به آنها اشراف دارید را ذکر کنید و اگر مثلا از منبعی فقط چند فصل را مرور کرده اید حتما اشاره کنید. توضیح اضافی در مورد درس در حد 2خط اشکالی ندارد. دروس خیلی پایه ای را یا ذکر نکنید و یا توضیح و تقسیر ندید. در آخر اینکه تعداد صفحات از 14-15 صفحه بیشتر نشه بهتره.
بهروز جان اینجا یه مشکل شرعی پیش میاد ، ما تقریبا 95% این منابع رو نخوندیم ، توی دانشگاه ما اینها فقط اسمش منبع بود ، کتابهایی که می خوندیم خیلی الکی بود و هیچ کدوم از اینها رو شامل نمیشد ، مثلا من بخواهم برای برنامه نویسی پیشرفته منبع بیارم باید بنویسم منبع :کتاب جعفر نژاد؟؟ اگه بخواهم واقعیت رو بگم باید 95% منابعی که در سایتی که دوست گلم همایون فرستاد رو حذف کنم :-o ، حالا میگید چی کار کنم ؟؟ :(

h.behrouz
12-26-2009, 09:42 AM
بهروز جان اینجا یه مشکل شرعی پیش میاد ، ما تقریبا 95% این منابع رو نخوندیم ، توی دانشگاه ما اینها فقط اسمش منبع بود ، کتابهایی که می خوندیم خیلی الکی بود و هیچ کدوم از اینها رو شامل نمیشد ، مثلا من بخواهم برای برنامه نویسی پیشرفته منبع بیارم باید بنویسم منبع :کتاب جعفر نژاد؟؟ اگه بخواهم واقعیت رو بگم باید 95% منابعی که در سایتی که دوست گلم همایون فرستاد رو حذف کنم :-o ، حالا میگید چی کار کنم ؟؟ :(
درود، راستش لازم نیست فقط بنویسید جعفرنژاد قمی ، بگردید یک کتابی که در حد این رفرنس هست را پیدا کنید و بعدش اون را هم بنویسید البته میگم اگر میبینید مثلا 60% مثل هم هستند. راستش گاهی وقتها پیش میاد که لازم میشه تا ببینید کتابهای فارسی که خوندید چه رفرنسهای لاتینی معرفی کرده اند البته ممکنه از ورژن قدیمیه اون کتابها استفاده کرده باشند ولی شما بجاش بنویسید مثلا کتاب X سال نشر XXXX البته بازهم میگم قبل از اینکه اسم اون کتاب را اشاره کنید باید ببینید با معلومات شما چه اندازه سازگاری داره.
مشکلی که اکثر دوستان دارند اینه که در دوران لیسانس و گاه ارشد از رفرنسهای فارسی استفاده میکنند که بعدها یعنی الان تازه اشکالاتش مشخص میشه. اگر به دوستی رسیدید بهش بگید از همون سال دوم لیسانس کتابهای تخصصی به زبان لاتین را به جای مرجع بخونه همون کاری که یکی از دوستانم به من و بقیه گفت و ما گوش کردیم.
راستی اینم بگم که مثلا توی روسیه یا آلمان و فرانسه از کتابهایی به زبان خودشان استفاده میکنند پس دراین مورد با آنها هم دردیم. ;)

rm_cpu
12-26-2009, 01:45 PM
درود، راستش لازم نیست فقط بنویسید جعفرنژاد قمی ، بگردید یک کتابی که در حد این رفرنس هست را پیدا کنید و بعدش اون را هم بنویسید البته میگم اگر میبینید مثلا 60% مثل هم هستند. راستش گاهی وقتها پیش میاد که لازم میشه تا ببینید کتابهای فارسی که خوندید چه رفرنسهای لاتینی معرفی کرده اند البته ممکنه از ورژن قدیمیه اون کتابها استفاده کرده باشند ولی شما بجاش بنویسید مثلا کتاب X سال نشر XXXX البته بازهم میگم قبل از اینکه اسم اون کتاب را اشاره کنید باید ببینید با معلومات شما چه اندازه سازگاری داره.
مشکلی که اکثر دوستان دارند اینه که در دوران لیسانس و گاه ارشد از رفرنسهای فارسی استفاده میکنند که بعدها یعنی الان تازه اشکالاتش مشخص میشه. اگر به دوستی رسیدید بهش بگید از همون سال دوم لیسانس کتابهای تخصصی به زبان لاتین را به جای مرجع بخونه همون کاری که یکی از دوستانم به من و بقیه گفت و ما گوش کردیم.
راستی اینم بگم که مثلا توی روسیه یا آلمان و فرانسه از کتابهایی به زبان خودشان استفاده میکنند پس دراین مورد با آنها هم دردیم. ;)
حق با شماست ، من الان دارم درسهای دوره ی لیسانس رو با رفرنس انگلیسی میخونم و واقعا چقدر فرق هست !
راستش الان مشکل اینجاست که معلومات من خیلی کمه چون به ما این رفرنس ها رو کامل نگفتند ، یعنی من هر کتابی که در course description هم بنویسم باز همون کتاب رو هم کامل نخوندیم.در واقع مثلا همون جعفر نژاد رو هم کامل بهمون درس ندادند ! شما جای من بودید چی کار میکردید؟
ما قبل از این که درس های ترم اولمون رو بهمون معرفی کنند ، course description و ریزنمراتمون رو بررسی میکنند و بعدش بهمون میگن ترم اول چه واحدهایی باید برداریم .با این شرایط نوشتن منبعی که بهش مسلط نباشیم میتونه دردسر ساز بشه؟

h.behrouz
12-26-2009, 02:40 PM
حق با شماست ، من الان دارم درسهای دوره ی لیسانس رو با رفرنس انگلیسی میخونم و واقعا چقدر فرق هست !
راستش الان مشکل اینجاست که معلومات من خیلی کمه چون به ما این رفرنس ها رو کامل نگفتند ، یعنی من هر کتابی که در course description هم بنویسم باز همون کتاب رو هم کامل نخوندیم.در واقع مثلا همون جعفر نژاد رو هم کامل بهمون درس ندادند ! شما جای من بودید چی کار میکردید؟
ما قبل از این که درس های ترم اولمون رو بهمون معرفی کنند ، course description و ریزنمراتمون رو بررسی میکنند و بعدش بهمون میگن ترم اول چه واحدهایی باید برداریم .با این شرایط نوشتن منبعی که بهش مسلط نباشیم میتونه دردسر ساز بشه؟
درود، راستش ببینید اگر قسمت بشه و از جایی برای دکتری پذیرش بگیرید اونوقت احتمال زیاد برای credit هایی که برداشتید تا یک اندازهای بستگی به دانشگاه و دانشکده تا 32 credit میان از شما واحدهایی که پاس کردید را قبول میکنند که این هم از روی همین course description معلوم میشه.
یک کار دیگه ای که شما و دوستان دیگر میتونند انجام بدند و قانونیه اینه که بیاید یک کتابی که تاحدی برای اوندرس بهش اشراف دارید حتی اگر شده نصفش را در نظر بگیرید ( این مورد را برای درسهای ارشد یا کلا دروسی که به تازگی پاس کردید میگم). بعدش اون کتاب یا مقاله را به عنوان رفرنس بیارید و بعد از دفاع و فرستادن مدارک، شروع کنید روی اون کتابها مطالعه کنیدتا دیگه خیالتون راحت بشه البته میدونم در عمل سخته ولی بنظر من راه حل دیگری ندارید.

rm_cpu
12-26-2009, 05:47 PM
درود، راستش ببینید اگر قسمت بشه و از جایی برای دکتری پذیرش بگیرید اونوقت احتمال زیاد برای credit هایی که برداشتید تا یک اندازهای بستگی به دانشگاه و دانشکده تا 32 credit میان از شما واحدهایی که پاس کردید را قبول میکنند که این هم از روی همین course description معلوم میشه.
یک کار دیگه ای که شما و دوستان دیگر میتونند انجام بدند و قانونیه اینه که بیاید یک کتابی که تاحدی برای اوندرس بهش اشراف دارید حتی اگر شده نصفش را در نظر بگیرید ( این مورد را برای درسهای ارشد یا کلا دروسی که به تازگی پاس کردید میگم). بعدش اون کتاب یا مقاله را به عنوان رفرنس بیارید و بعد از دفاع و فرستادن مدارک، شروع کنید روی اون کتابها مطالعه کنیدتا دیگه خیالتون راحت بشه البته میدونم در عمل سخته ولی بنظر من راه حل دیگری ندارید.
ممنون ، من راستش برای فوق لیسانس اقدام کردم و در واقع این کاری هم که شما گفتید دارم انجام میدهم (مطالعه ی منابع) ، اما واقعیت اینه که با وجود این همه منبع من حداکثر میتونم این کار رو برای یک یا دو درس انجام بدهم ، بقیه درس ها چی میشه ؟
اگه بریم اونجا بگیم رفرنس ها اینها بوده اما بهمون همش رو درس ندادند بهمون میخندند :D ، یا اگه به رفرنس ها مسلط نباشیم اتفاق خاصی میافته ؟ خواهشا کمک کنید چون بدجوری گیر افتادم :(

h.behrouz
12-26-2009, 07:36 PM
ممنون ، من راستش برای فوق لیسانس اقدام کردم و در واقع این کاری هم که شما گفتید دارم انجام میدهم (مطالعه ی منابع) ، اما واقعیت اینه که با وجود این همه منبع من حداکثر میتونم این کار رو برای یک یا دو درس انجام بدهم ، بقیه درس ها چی میشه ؟
اگه بریم اونجا بگیم رفرنس ها اینها بوده اما بهمون همش رو درس ندادند بهمون میخندند :D ، یا اگه به رفرنس ها مسلط نباشیم اتفاق خاصی میافته ؟ خواهشا کمک کنید چون بدجوری گیر افتادم :(
نه عزیز دلم، اتفاق بد چیه. اگر برایارشد دارید اقدام میکنید که دیگه هیچ هیچ مشکلی ندارید واز شما تقریبا توی هیچ درسی توقع ندارند تا همه رفرنسو بلد باشید. جالبه که این مطلب 120% هم برای دانشجویان خودشون برقراره من برای اکثر درسهای لیسانس و همه درهای ارشدم میگشتم تا سیلابس درهای مشابه را توی دانشگاه های خفن پیدا کنم قبل از شروع ترم تا مثلا به روز باشم و جالبه که میدیدم استاده برای هر رفرنسی گفته مثلا این فصل ها و در این روزها مرور میکنیم ( نه همه فصلها را ). بعدش هم ترم اول همه در یک حد هستند باید یکسری درهای مشخص را پاس کنید که براتون مشکلی پیش نمیاد ولی برای دکتری یک ذره موضوع سخت تره.
برید تو سایت دپارتمان مربوطه و ببنید کهبرای ترم اول و دوم معمولا چه درسهایی را ارائه میکنند. من خودم همیشه این کار را کردم حتی با سیلابس چک کردم چون بارهاشده دیدم که خیلی از اون درس ها را بلدم. پس فقط برای اون درس ها تمرکز کنید الان و برای درسهای دیگه رفرنس های خوب بیارید که در آینده در خارج اگر خواستید یک نگاهی روشون داشته باشید مشکلی نباشه.

creator
12-27-2009, 07:59 PM
Does any body has the couse decription for whom graduated computer engineering from azad University ?
However,Mr.sadegh_cpu did you apply ? Can you explain what did you do with your course descriptions ? 

rm_cpu
12-27-2009, 08:14 PM
اگه ممکنه در مورد ترتیب دروس در course desc بیشتر توضیح بدید ، آیا اصلا ترتیبش مهمه ؟ درس هایی که نمره ی کم در اونها گرفتیم رو هم بنویسیم ؟ اگه ممکنه با جزئیات بیشتری توضیح بدید ، ممنون.

h.behrouz
12-27-2009, 08:29 PM
اگه ممکنه در مورد ترتیب دروس در course desc بیشتر توضیح بدید ، آیا اصلا ترتیبش مهمه ؟ درس هایی که نمره ی کم در اونها گرفتیم رو هم بنویسیم ؟ اگه ممکنه با جزئیات بیشتری توضیح بدید ، ممنون.
همون طوری که گفتم ترتیب ازدرسهای ترمهای بالاتر که تخصصی تر هستند به طرف درسهای عمومی تر ( نه دیگه خیلی عمومی هاا) باشه بهتره. چون بازم میگم حوصله طرف و همچنینتاثیر گذاری اینترتیب رادر نظربگیرید. اگر در درسی نمره کم گرفتید ببینید اون درس چه اندازه تخصصی بودهو اگر خفنه حتمابنویسید ولی به نمره اشاره نکنید. اگر میخواهید مثلا یکی در میان نمرههاتون را ذکر نکنید از اول اینکار را انجام ندهید بهتر هست. راستش من اکثر اون سرفصلهای وزارت علوم را دیدم لااقل تو رشته ما که حتی کفاف وسطای لیسانسم نمیکنه چه برسه ارشد. نمیدونم کی میخوان یک نیم نگاهی بندازند ببینند درسها توی آمریکا بعد از هر چندسال باید بارفرنسهای جدیدتری تقویت بشه نه جابجا بشه. اینجا یادمه یک دوستی از یکی از دانشگاههای شهرستان آمده بود و میگفت مثلا برای فلان درس تخصصی لیسانس استاد به ما اینارو گفته . به همون خدایی که هممون میپرستیم میخواستم برم ببینم استاده شاید حواسش نیست داره توی دانشگاه درس میده نه دبیرستان. شاید مشکل شما هم یک جورایی در این وضع باشه.
راستی من دو درس خفن هم بصورت مستمع آزاد بودم وحتی اونا را هم هم توی رزومه ذکر کردم و هم توی همین لیست توضیح دادم اگر درسی را که خفنه به اینصورت داشتیدبه نظر من ذکر کنید ولی توی رزومه اشاره کنید مستمع آزاد بودیداااا.

rm_cpu
12-28-2009, 01:33 AM
همون طوری که گفتم ترتیب ازدرسهای ترمهای بالاتر که تخصصی تر هستند به طرف درسهای عمومی تر ( نه دیگه خیلی عمومی هاا) باشه بهتره. چون بازم میگم حوصله طرف و همچنینتاثیر گذاری اینترتیب رادر نظربگیرید. اگر در درسی نمره کم گرفتید ببینید اون درس چه اندازه تخصصی بودهو اگر خفنه حتمابنویسید ولی به نمره اشاره نکنید. اگر میخواهید مثلا یکی در میان نمرههاتون را ذکر نکنید از اول اینکار را انجام ندهید بهتر هست. راستش من اکثر اون سرفصلهای وزارت علوم را دیدم لااقل تو رشته ما که حتی کفاف وسطای لیسانسم نمیکنه چه برسه ارشد. نمیدونم کی میخوان یک نیم نگاهی بندازند ببینند درسها توی آمریکا بعد از هر چندسال باید بارفرنسهای جدیدتری تقویت بشه نه جابجا بشه. اینجا یادمه یک دوستی از یکی از دانشگاههای شهرستان آمده بود و میگفت مثلا برای فلان درس تخصصی لیسانس استاد به ما اینارو گفته . به همون خدایی که هممون میپرستیم میخواستم برم ببینم استاده شاید حواسش نیست داره توی دانشگاه درس میده نه دبیرستان. شاید مشکل شما هم یک جورایی در این وضع باشه.
راستی من دو درس خفن هم بصورت مستمع آزاد بودم وحتی اونا را هم هم توی رزومه ذکر کردم و هم توی همین لیست توضیح دادم اگر درسی را که خفنه به اینصورت داشتیدبه نظر من ذکر کنید ولی توی رزومه اشاره کنید مستمع آزاد بودیداااا.
:)
ممنون ! جالب بود :) دیگه نمیتونم به امتیازتون اضافه کنم مگرنه این کار رو میکردم :)
الان این course description که من درست کردم به ترتیب ارائه ی دروس هست (درسهای ترم اول به بعد) که البته درسهای عمومی رو در آخر آوردم ، اما با توجه به توضیحات خوب شما باید عمومی ها رو حذف کنم و ترتیب درسها رو با توجه به اهمیت دروس و نمره ی که در اونها کسب کردم تغییر بدم.

من تاحالا ندیدم توی course description نمره ی درس ها هم ذکر بشه ! مطمئنید باید نمره ی دروس هم ذکر بشه ؟ فقط یادتون نره که من واسه فوق لیسانس دارم apply میکنم !

h.behrouz
12-28-2009, 09:43 AM
ممنون ! جالب بود :) دیگه نمیتونم به امتیازتون اضافه کنم مگرنه این کار رو میکردم :)
الان این course description که من درست کردم به ترتیب ارائه ی دروس هست (درسهای ترم اول به بعد) که البته درسهای عمومی رو در آخر آوردم ، اما با توجه به توضیحات خوب شما باید عمومی ها رو حذف کنم و ترتیب درسها رو با توجه به اهمیت دروس و نمره ی که در اونها کسب کردم تغییر بدم.

من تاحالا ندیدم توی course description نمره ی درس ها هم ذکر بشه ! مطمئنید باید نمره ی دروس هم ذکر بشه ؟ فقط یادتون نره که من واسه فوق لیسانس دارم apply میکنم !
راستش نه، لزومی نداره نمراتتون را ذکر کنید چون این دیگه امکانات اضافیه. ولی همونطوری که گفتم اگر میخواهید مثلا به نصفشون اشاره کنید به نظر این بنده حقیر بهتره که اصلا ذکر نکنید عزیز جان. آره ترتیبی که دارید انجام میدید خیلی خوبه.
راستی یک نکته عمومی: همیشه در پایین صفحات word یی که درست میکنید پایین صفحات شماره صفحه طوری باشه که مشخص بشه کلا فایلتون چند صفحه بوده و بالای صفحات هم اسمتون را ذکر کنید.

soheil
01-04-2010, 10:49 PM
Hi,

Any Course Description for "Civil Engineering" out there ? -Contact me

thQ

arta_irsma
01-15-2010, 06:47 PM
اگه بچه هایی که course discription مکانیک رو ترجمه کردن بذارن دیگران هم استفاده کنن واقعا لطف کردن. چند تا سوال هم داشتم.
1- دروس معارف که فکر نکنم اصلا ترجمه بخواد درسته؟؟؟
2- دروس پایه چی می خواد ؟؟؟ مثل ریاضی 1 و .... اگه می خواد دیگه فکر کنم اینا واسه همه رشته ها مشترک باشن دیگه؟ می شه از مال رشته های دیگه بر داریم؟؟
3- من خیلی هاشو از سایت دانشگاه های خارجی بر داشتم تا حد زیادی هم شبیه بود.ولی نه همشون. می شه کلا از همون استفاده کرد؟؟

ossi
01-15-2010, 07:37 PM
سلام به همه

1)اون چیزی که من از Course Description فهمیدم اینه که باید دروسی که خوندیم ، به همراه سیلابس درسی و منابعی که از روی اونها خوندیم رو ترجمه کنیم، درسته؟

البته اگه چیزی غیر این باشه ، نشون میده که فرمالیته س ، چون خیلی بعیده که بیان و مثلا 40 صفحه مطالبی که ارزش نداره رو بخونن

2)نکته دیگه اینه که این مطالب باید برای چه دروسی باید باشه؟
یعنی دروس عمومی هم باید...؟!

در ضمن، کسی از بچه های مهندسی شیمی هست که در حال تهیه Course.. باشه که بهش کمک کنم یا اینکه آماده داشته باشه؟

ممنون

i_karimi
01-15-2010, 09:05 PM
سلام به همه

1)اون چیزی که من از Course Description فهمیدم اینه که باید دروسی که خوندیم ، به همراه سیلابس درسی و منابعی که از روی اونها خوندیم رو ترجمه کنیم، درسته؟

البته اگه چیزی غیر این باشه ، نشون میده که فرمالیته س ، چون خیلی بعیده که بیان و مثلا 40 صفحه مطالبی که ارزش نداره رو بخونن

2)نکته دیگه اینه که این مطالب باید برای چه دروسی باید باشه؟
یعنی دروس عمومی هم باید...؟!

در ضمن، کسی از بچه های مهندسی شیمی هست که در حال تهیه Course.. باشه که بهش کمک کنم یا اینکه آماده داشته باشه؟

ممنون
من خودم کلیه درسهایی رو که داشتم به صورت خلاصه در 2 یا 3 خط توضیحاتش رو نوشتم بدون اینکه به صورت ریز سیلابس و یا رفرنسهای درس رو ذکر کنم نوشتم. یعنی یه توضیح به صورت کلی برای هر درس و نتایجی که با استفاده از اون درس و خوندن اون درس بدست میاد.
این تجریبه شخصی من بود و نظر شخصی منو نمیدونم که درسته یا نه.

bamdad1983
01-19-2010, 03:49 PM
سلام
کسی مال رشته برق-الکترونیک و داره؟

emperial
01-20-2010, 10:59 PM
این موضوع نباید اینقدر پیچیده باشه. تو اینجا (http://www.engineering.unl.edu/academicunits/electricalengineering/classes/bulletin.shtml) Course description رشته برق تو یکی از دانشگاهای آمریکاست (your major" course description" رو گوگل کنید). بعضی از درس ها که کاملا شبیه ایرانه. شما هم میتونید واحدهایی رو که گزاروندید رو پیدا کنید. درس های عمومی و پایه و آزمایشگاه ها رو بزارید کنار تعدادش زیاد نمیشه. حالا ویرایش هم کردید بهتر. فقط وقتی اینکارو کردید برای آیندگان اینجا هم آپلودشونکنید.

arta_irsma
01-21-2010, 04:09 AM
خواستم بگم که من خودم رفتم تو انقلاب پرسیدم، اونطور که معلومه دارالترجمه ها دارن ولی واسه اینکه قیمت و ببرن بالا می گن نداریم ولی دوستامون دارن ( از 5 تا 4 تاشون همینو گفتن اویکی اصلا نداشت) بعد قیمت خیلی بالایی هم گفتن. منم اعصابم خورد شد همون روز تا الان که دارم این پیغام رو می ذارم نوشتمشون. کار زیاد وقت گیری نیست فقط پشتکار و حوصله می خواد. بهترین کمک هم اینه که برین ebook های انگلیسی رو پیدا کنید و خیلی راحت سرفصل هایی رو خوندین رو بر دارین. 90% کار اینطوری حل می شه. از handbook مربوط به رشتتون هم استفاده کنید می تونه کمک کنه.

hamid_DSP
01-21-2010, 04:24 AM
درود
درس های مهندسی برق رو نوشتم تقریبا کامله که البته بیشترش رو از روی دانشگاه امریکا و کانادا برداشتم
امیدوارم بدردتون بخوره. ممنون میشم اگر کسی توضیح بهتری برای درسها داشت اینجا بگه تا کاملتر بشه

arash2
01-21-2010, 08:38 AM
یک کار دیگه ای که می شه کرد اینه که چند نفر بشیم بعد کرس دیسکریپشن اصلی رو بدیم ترجمه . اینطوری کار همه راه می افته. ارزونم در میاد. وقت هم نمی گیره. کرس دیسکریپشن کامل وزارت علوم هم هست.

rm_cpu
01-21-2010, 05:42 PM
سئوال :
ترجمه ی دقیق عنوان دروس مباحث ویژه ، طرح در عملیات و کنترل پروژه که از دروس اختیاری رشته ی کامپیوتر هست چی میشه ؟ اگر توضیحات مرتبط با این دروس مثل شرح دروس و پیش نیاز های اون رو هم کسی بتونه ارائه بده که دیگه خیلی خوب میشه .

rm_cpu
01-21-2010, 09:08 PM
سئوال :
ترجمه ی دقیق عنوان دروس مباحث ویژه ، طرح در عملیات و کنترل پروژه که از دروس اختیاری رشته ی کامپیوتر هست چی میشه ؟ اگر توضیحات مرتبط با این دروس مثل شرح دروس و پیش نیاز های اون رو هم کسی بتونه ارائه بده که دیگه خیلی خوب میشه .
اصلاح میکنم : تحقیق در عملیات نه طرح در عملیات
خیلی فوریه لطفا ً کمک کنید

fateme1360
01-21-2010, 10:39 PM
تحقیق در عملیات : operation research /operational research

7aseman
01-21-2010, 11:58 PM
اصلاح میکنم : تحقیق در عملیات نه طرح در عملیات
خیلی فوریه لطفا ً کمک کنید

با اجازه اساتيد محترم

تحقيق در عمليات Operations Research
پژوهش عملياتي Operational Research

کنترل پروژه Project Control

arta_irsma
01-22-2010, 01:55 AM
درود
درس های مهندسی برق رو نوشتم تقریبا کامله که البته بیشترش رو از روی دانشگاه امریکا و کانادا برداشتم
امیدوارم بدردتون بخوره. ممنون میشم اگر کسی توضیح بهتری برای درسها داشت اینجا بگه تا کاملتر بشه

من رشتم مکانیکه ولی همینطوری مال شما رو نگاه کردم از نظر من یه اشکال داشت اونم این که شما تعداد ساعت هایی رو که واسه هر واحد باید در طول ترم بخونین نذاشتین. خواستم بگم که درست کنید. EMAIL که خود دانشگاه تو جوابم داده:
we need you to send us the detailed study programmes (course descriptions) and the number of hours for each course/training activity in the academic curriculum that the candidate has completed

rm_cpu
01-22-2010, 09:13 AM
سئوال :
ترجمه ی دقیق عنوان دروس مباحث ویژه ، تحقیق در عملیات و کنترل پروژه که از دروس اختیاری رشته ی کامپیوتر هست چی میشه ؟ اگر توضیحات مرتبط با این دروس مثل شرح دروس و پیش نیاز های اون رو هم کسی بتونه ارائه بده که دیگه خیلی خوب میشه .
ممنون از جواب ها همه ، فقط مباحث ویژه مونده که اگه اون رو هم یه نفر بگه ممنون میشم.

fateme1360
01-22-2010, 12:56 PM
با اجازه اساتيد محترم

تحقيق در عمليات Operations Research
پژوهش عملياتي Operational Research

کنترل پروژه Project Control

دوست عزیز تمام کتاب های تحقیق در عملیاتی که به چشم دیدم می نویسند operation research
در ضمن پژوهش عملیاتی هم فقط ترجمه فارسی operational research هست که سر این ترجمه همیشه بحث زیاد بوده و ذاتا تفاوتی با operation research نداره .
پس شما می تونید هم operation research و هم operational research را به کار ببرید اما واسه مطمئن شدن هم میشه یه سری به دپارتمان ریاضی کاربردی دانشگاه مورد نظرتون یزنید و برای تحقیق در عملیات ببینید کدام واژه را بکار بردند.

rm_cpu
01-22-2010, 10:21 PM
Hi,

thQ

یکی از دوستان من هم Course Description رشته ی عمران - عمران رو میخواهد ، اگه کسی داره لطف کنه بفرسته :)

تبیان
01-23-2010, 01:20 AM
ممنون از جواب ها همه ، فقط مباحث ویژه مونده که اگه اون رو هم یه نفر بگه ممنون میشم.

فکر کنم Special Topics for Discussion باشه. ولی کاملا مطمئن نیستم. خیلی ها مثل خودت وقتی ریز نمره هاشون رو چک میکنن همین رو قبول میکنن و اصطلاح دیگه ای نمیگن. اگر بچه ها اصطلاح دیگه ای دارن بگن تا استفاده کنیم

Sunrise
01-23-2010, 04:42 AM

Special Topics
تو سایت دانشگاه های خارج بگردین فقط همین اصطلاحه.

shamim65
01-23-2010, 04:07 PM
Special Topics
تو سایت دانشگاه های خارج بگردین فقط همین اصطلاحه.

من هم این درس رو پاس کردم و دارالترجمه برام همین Special Topics ترجمه کرده.

7aseman
01-23-2010, 09:18 PM
دوست عزیز تمام کتاب های تحقیق در عملیاتی که به چشم دیدم می نویسند operation research
در ضمن پژوهش عملیاتی هم فقط ترجمه فارسی operational research هست که سر این ترجمه همیشه بحث زیاد بوده و ذاتا تفاوتی با operation research نداره .
پس شما می تونید هم operation research و هم operational research را به کار ببرید اما واسه مطمئن شدن هم میشه یه سری به دپارتمان ریاضی کاربردی دانشگاه مورد نظرتون یزنید و برای تحقیق در عملیات ببینید کدام واژه را بکار بردند.

دوست من سلام
من همه جا Operations Research ديدم حتي الان تو گوگل هم جستجو كردم و operation research نديدم!!
بعضي دپارتمان ها تفاوت قائل شدند بين Operations Research و Operational Research.

DrParsa2010
01-24-2010, 11:59 AM
ترجمه صحيح و تخصصي مباحث وي‍ژه ميشه: Case Study

sahar25
01-26-2010, 02:38 PM
دوست من سلام
من همه جا Operations Research ديدم حتي الان تو گوگل هم جستجو كردم و operation research نديدم!!
بعضي دپارتمان ها تفاوت قائل شدند بين Operations Research و Operational Research.

گرایش من در دانشنامه نوشته شده operation research ریز نمرات رسمی هم3 تا درس تحقیق در عملیات داشتم که operation research ترجمه شدن.
میشه راجع به تفاوتی که می گید توضیح بدید؟ یعنی Operations Research و Operational Research دو گرایش مجزا هستن؟

تبیان
01-26-2010, 02:46 PM
گرایش من در دانشنامه نوشته شده operation research ریز نمرات رسمی هم3 تا درس تحقیق در عملیات داشتم که operation research ترجمه شدن.
میشه راجع به تفاوتی که می گید توضیح بدید؟ یعنی Operations Research و Operational Research دو گرایش مجزا هستن؟

دقت داشته باشید که Operation Research نیست ها!! درست این درس Operations Research هست که هیچ فرقی با Operational Research نداره. ولی Operation Research غلطه و باید S جمع هم پشت سر Operation بیاد.

spt
01-28-2010, 03:05 AM
سلام!!!
اگه کسی course desc واسه عمران داره به من اطلاع بده یا اگه کسی میخاد درس کنه اطلاع بده که با هم انجامش بدیم، به هر حال من فردا میخام شروع کنم :( آخر عمری .....
ای لعنت بر این جبر جغرافیایی، خسته شدم دیگه

i_karimi
01-28-2010, 08:50 AM
سلام!!!
اگه کسی course desc واسه عمران داره به من اطلاع بده یا اگه کسی میخاد درس کنه اطلاع بده که با هم انجامش بدیم، به هر حال من فردا میخام شروع کنم :( آخر عمری .....
ای لعنت بر این جبر جغرافیایی، خسته شدم دیگه
من یه چیز خیلی مختصر (کلا 4 صفحه) برای لیسانسم نوشتم که در حد توضیح کلی دروس هستش. اگه می خوای ایمیلتو بده برات بفرستم شاید به دردت خورد

spt
01-30-2010, 02:45 AM
دوستان کسی میدونه واسه کار آموزی یا همون Training چی باید بنویسیم؟ در ضمن من یادم رفته چند ساعت بوده!!!! 40 ساعت؟

ali-composite
01-30-2010, 10:58 AM
دوستان کسی میدونه واسه کار آموزی یا همون Training چی باید بنویسیم؟ در ضمن من یادم رفته چند ساعت بوده!!!! 40 ساعت؟
تو مدرک انگلیسی من که از دانشگاه گرفتم Novitiate ترجمه کرده!!!!نه بابا 40 ساعت نبود 270 ساعت بود.

spt
01-30-2010, 06:56 PM
تو مدرک انگلیسی من که از دانشگاه گرفتم Novitiate ترجمه کرده!!!!نه بابا 40 ساعت نبود 270 ساعت بود.

نه علی جان منظرم اینه که تا چه حد توضیح بدیم؟ اسم اون شرکت که کار کردیم رو هم بگیم؟ دقیقا توضیح بدیم مسئولیت هامون رو؟
مثلا من نوشتم
Working for 270 hours (10 weeks) in a company with related field of the major which is specialized to make students ready for work and gain experimental experience with a completion report and final presentation

و ابنم مال دانشگاه mit هست (عمران)

Undergraduate Summer Internship Program

Sophomores and juniors majoring in civil and environmental engineering may apply to participate in the Undergraduate Summer Internship Program, coordinated by the Department of Civil and Environmental Engineering. The internship program helps MIT students find summer employment opportunities in civil and environmental engineering. The department works with many companies and agencies to ensure that attractive internship opportunities are available for qualified students. For more information and a partial listing of companies, see the Summer Internship Program description on the departmental website at http://cee.mit.edu/
که میبینین تازه لینک داده و بقیه توضیحاتش یه جا دیگس!!
میخام ببینم الان چه کنم؟ اینی که من نوشتم خوبه؟؟
در مورد 40 ساعت هم :) نمیدونم از کجا آوردمش!!!!!

ali-composite
01-31-2010, 12:09 PM
نه علی جان منظرم اینه که تا چه حد توضیح بدیم؟ اسم اون شرکت که کار کردیم رو هم بگیم؟ دقیقا توضیح بدیم مسئولیت هامون رو؟
مثلا من نوشتم
Working for 270 hours (10 weeks) in a company with related field of the major which is specialized to make students ready for work and gain experimental experience with a completion report and final presentation

و ابنم مال دانشگاه mit هست (عمران)

Undergraduate Summer Internship Program

Sophomores and juniors majoring in civil and environmental engineering may apply to participate in the Undergraduate Summer Internship Program, coordinated by the Department of Civil and Environmental Engineering. The internship program helps MIT students find summer employment opportunities in civil and environmental engineering. The department works with many companies and agencies to ensure that attractive internship opportunities are available for qualified students. For more information and a partial listing of companies, see the Summer Internship Program description on the departmental website at http://cee.mit.edu/
که میبینین تازه لینک داده و بقیه توضیحاتش یه جا دیگس!!
میخام ببینم الان چه کنم؟ اینی که من نوشتم خوبه؟؟
در مورد 40 ساعت هم :) نمیدونم از کجا آوردمش!!!!!

ببخشید با تاخیر جواب می دم, شیر اینترنت ما رو بستن از دیشب!!!به نظر من که مناسب و کافی هستش.به علاوه ایده خوبی هست که بگی کجا کارآموزی کردی و چی یاد گرفتی.اما خیلی خلاصه ها.

7aseman
01-31-2010, 08:53 PM

سلام دوست من
ببخشيد دير جواب مي دهم چون تازه ديدم. در تاييد صحبت هاي دوست خوبم تبيان اضافه مي نمايم كه نه اين دو رشته اصلا متفاوت نيستند بلكه يكي هستند فقط بعضي دانشگاه ها توي عنوان رشته با هم فرق دارند فقط همين.

elilili83
02-01-2010, 04:30 PM
تا اونجا که می دونم میگن: internship یا apprenticeship

تبیان
02-02-2010, 01:56 AM

جدی میگید دانشگاه ترجمه کرده Novitiate؟؟؟ کدوم دانشگاه این کار را کرده؟ به معنی کارآموزی؟ دوست خوبم sunrise اینو بخونه که میگه ترجمه های دانشگاه مثل آیه میمونه!!
این کلمه یعنی اینکه طرف novice هست. یعنی تازه کاره مثل beginner و تازه معنی دوم آن برای کسانی هست که در ابتدای ورود به دوره های مذهبی و فرقه های دینی هستند و در واقع نوکیش محسوب میشن.

ali-composite
02-02-2010, 10:21 AM
جدی میگید دانشگاه ترجمه کرده Novitiate؟؟؟ کدوم دانشگاه این کار را کرده؟ به معنی کارآموزی؟ دوست خوبم sunrise اینو بخونه که میگه ترجمه های دانشگاه مثل آیه میمونه!!
این کلمه یعنی اینکه طرف novice هست. یعنی تازه کاره مثل beginner و تازه معنی دوم آن برای کسانی هست که در ابتدای ورود به دوره های مذهبی و فرقه های دینی هستند و در واقع نوکیش محسوب میشن.

آره, دانشگاه فردوسی مشهد این ترجمه رو داده بهم,متاسفانه.منم به همین دلایل آخرشم بردم دادم دارالترجمه که خیالم راحت باشه!!!

naghus
02-03-2010, 09:07 AM
سلام،منم رشتم مکانیک البته دانشگاه آزاد،اگه پایه ای بیا تا توی ترجمش همکاری کنیم،من حاضرم چون 1جورایی عجله دارم اخه باید تا 15 مارچ بفرستم

arash2
02-03-2010, 02:49 PM
سوالی راجع به کرس دیسکریپشن دارم.
من توی سایتهای دانشگاه های مختلف که سرچ کردم فقط درس های اصلی رو توی کرس دیسکربپشن آورده بود. یعنی دیگه ریاضی 1 2 و فیزیک 1 2 اینهارو نیاورده بود. حالا تو سیلابس وزارت علوم همه این درس ها هست. حالا ما همرو ترجمه کنیم یا فقط درس های اصلی هر رشته رو ؟
با تشکر

h.behrouz
02-03-2010, 02:57 PM
سوالی راجع به کرس دیسکریپشن دارم.
من توی سایتهای دانشگاه های مختلف که سرچ کردم فقط درس های اصلی رو توی کرس دیسکربپشن آورده بود. یعنی دیگه ریاضی 1 2 و فیزیک 1 2 اینهارو نیاورده بود. حالا تو سیلابس وزارت علوم همه این درس ها هست. حالا ما همرو ترجمه کنیم یا فقط درس های اصلی هر رشته رو ؟
با تشکر

درود، به نظر من بهتره درسهای اصلی را اشاره کنید. دیگه ریاضی 1و2 ... اکثر دانشگاه های معتبر شبیه هم هستند. البته وزارت علوم چون مرجع هست ناگزیر باید به همه اشاره میکرد. ولی این هم در نظر بگیرید که به احتمال زیاد دیگه به درسهای پایه ای مثل اینا توی این لیست خیلی خیلی کم دقت میکنند.

elilili83
02-04-2010, 12:20 AM
سلام.....کسی ترجمه خلاصه دروس معماری رو نداره؟
من deadlineم داره میگذره و تازه فهمیدم اینو هم باید بفرستم

naghus
02-06-2010, 10:04 AM
سلام.بچه ها من رشتم مکانیکه و می خوام واسیه پلی تکنیک مبلان اقدام کنم،تا 15 مارچ وقت دارم ولی از مدارک،کرس دسکریپشنو ندارم،ممنون می شم اگه لطف کنید و کسایی که همرشته من هستند که این مدرکو دارند ،این مدرکو به منم بدهند تمام عمرمو دعاشون می کنم،اگه هم کسی هست که اونم این مدرکو احتیاج داره و پایست که بشینیم خودمون ترجمش کنیم پیغام بذاره که توی ترجمش همکاری کنیم.خواهشا کمکم کنیددد.

spt
02-06-2010, 08:34 PM
بابا بیخیال ، اینقدم سخت نیست که اینقد دعا میکنی!!!!! نترس، :)
اولا همین فروم رو کامل بخون که متوجه بشی نیازی به ترجمه ی کامل نیست، دوما اگه برای پلی تکنیک میخای برو فروم اون رو هم بخون،
میتونی بری اینترنت سرچ کنی کلی پیدا کنی، فقط زحمت ترتیبش میوفته با خودت که اونم یکی دو روزه حل میشه، و البته ترجمه درسهای عمومی که اونم اگه خاستی پیام خصوصی بده چون رشته هامون شبیهه یکم میتونم کمکت کنم،
محکم باااااااااااااااااااااااا اااششششش :)
فقط یادت نره نوشتی اول بدی مدیر گروهت امضا کنه که اگه ایرادی گرفت حلش کنی بعد بفرست
موفق باشی

m0h3n
02-06-2010, 09:24 PM
در مورد Course Description اگر دوستانی که این کار رو انجام دادند، نسخه آماده خودشون رو در همین تاپیک در اختیار مابقی دوستان بزارن خیلی خوب میشه و اینجا یه database از Course Description خواهیم داشت. باور کنید جای دوری نمیره :)
ماها اینجا جمع شدیم و با هم در ارتباط هستیم تا به همدیگه کمک کنیم. من خودم اگر آماده کنم حتما اینکار رو خواهم کرد. امیدوارم مابقی دوستان هم دریغ نداشته باشند ( که حتما ندارند)

بامید موفقیت همه

BEHNAM1986
02-07-2010, 11:59 PM
بچه ها من 2 تا سوال دارم

1.آیا باید همه صفحات course description مهر و امضا بشن؟

2.آیا وقتی course description را آنلاین می فرستیم بازم باید تایید شده باشه؟اگه آره چجوری؟یعنی باید پرینت کنیم بدیم مدیر گروه تایید کنه بعد اسکن کنیم بعد تبدبل به PDF بعد آپلود کنیم؟

لطفا راهنمایی کنید

spt
02-11-2010, 12:53 AM
در مورد Course Description اگر دوستانی که این کار رو انجام دادند، نسخه آماده خودشون رو در همین تاپیک در اختیار مابقی دوستان بزارن خیلی خوب میشه و اینجا یه database از Course Description خواهیم داشت. باور کنید جای دوری نمیره :)
ماها اینجا جمع شدیم و با هم در ارتباط هستیم تا به همدیگه کمک کنیم. من خودم اگر آماده کنم حتما اینکار رو خواهم کرد. امیدوارم مابقی دوستان هم دریغ نداشته باشند ( که حتما ندارند)

بامید موفقیت همه

محسن جان اول تبریک میگم به خاطر نوع درجه ی بین المللیت ;) ایشالا همیشه موفق باشی
در مورد این که بزاریم اینجا منم موافقم، اخه ما که سوادمون نمیکشه که!!! چطوری باید گذاشت اینجا؟؟
من تا حالا هم جواب ندادم میخاستم استادم ببینه بگهه نظرش چیه که گفت خیلی خلاصه نوشتی اما خوبه، و البته امضا کرد :)
البته باید بگم اینی که من نوشتم رو تقریبا 80 درصدشو از i_karimi گرفتم
حالا نمیدونم میخای میلتو بده برات بفرستم تا خودت بزاری یا میخای بهم بگو چطوری!!!!!

spt
02-11-2010, 12:57 AM
بچه ها من 2 تا سوال دارم

2.آیا وقتی course description را آنلاین می فرستیم بازم باید تایید شده باشه؟اگه آره چجوری؟یعنی باید پرینت کنیم بدیم مدیر گروه تایید کنه بعد اسکن کنیم بعد تبدبل به PDF بعد آپلود کنیم؟

لطفا راهنمایی کنید

سلام به روی ماهت

اینا نظر منه
1. نه ، فقط صفحه آخر کافیه و اصلا مثل مدارکی که میفرستی (مثل ریز نمره) سفت و سخت نیست، حالا میخای بده همه ی صفحه ها رو هم امضا کنن، زیاد سخت نگیر ، مخصوصا اگه لیسانسی و میخای واسه فوق اقدام کنی.
2. نمیخاد امضا شده رو بفرستی ، فایل pdf خوبه ولی بعدش نمونه ی امضا و مهر شده اش رو بفرست
موفق باشی :)

m0h3n
02-13-2010, 11:58 AM
محسن جان اول تبریک میگم به خاطر نوع درجه ی بین المللیت ;) ایشالا همیشه موفق باشی
در مورد این که بزاریم اینجا منم موافقم، اخه ما که سوادمون نمیکشه که!!! چطوری باید گذاشت اینجا؟؟
من تا حالا هم جواب ندادم میخاستم استادم ببینه بگهه نظرش چیه که گفت خیلی خلاصه نوشتی اما خوبه، و البته امضا کرد :)
البته باید بگم اینی که من نوشتم رو تقریبا 80 درصدشو از i_karimi گرفتم
حالا نمیدونم میخای میلتو بده برات بفرستم تا خودت بزاری یا میخای بهم بگو چطوری!!!!!

ممنونم ازت spt عزیز،
مگه نمیتونین اینجا آپلودش کنید ؟؟!! منظور من این هست که کلا در دسترس همه کاربران باشه :)
شما وقتی وارد "صفحه پیشرفته" میشید یه قسمت واسه attach داره

spt
02-14-2010, 04:44 PM
امیدوارم الان شده باشه!!!
بازم میگم، کار اصلی این مال آقای کریمی هستش
دمشون گرم ؛)

i_karimi
02-14-2010, 07:55 PM
دمشون گرم ؛)
چیزی که من نوشته بودم خیلی خلاصه بود و نمی دونم که spt عزیز بهترش کرده یا نه ولی اونو باید حسابی روش کار کنید چون من اونو یه روزه نوشتم چون عجله داشتم
فکر کنم فایل word بذاری بهتر باشه!

spt
02-15-2010, 03:25 PM
چیزی که من نوشته بودم خیلی خلاصه بود و نمی دونم که spt عزیز بهترش کرده یا نه ولی اونو باید حسابی روش کار کنید چون من اونو یه روزه نوشتم چون عجله داشتم
فکر کنم فایل word بذاری بهتر باشه!

سلام!!
آقا چاکریم :)
البته درست هست که خیلی خلاصه هست، ما فک نکنم مشکلی داشته باشه، چون تو اینترنت گشتم تقریبا همه ی دانشگاه های که تو سایتشون گذاشتن در همین حد توضیح دادن، یا یکم بیشتر، من به دو تا از استادام هم نشون دادم گفتن خوبه، در ضمن اگه کسی برای پلی تکنیک میلان بخاد (مثل من) فک کنم این کافی باشه، چون در همون حدیه که تو فروم پلیتکنیک یکی گذاشته بود و از اونا پرسید گفتن خوبه، به مال منم تا حالا گیر ندادن.
در کل فک کنم course description مقطع لیسانس و مخصوصا مهندسی نباید سخت باشه چون همه جا یه جور هست،
حالا هرکی خاست بیشترش کنه :)
اینو یه جور pdf کردم میشه کپیش کرد توی ورد :)

Mehdiak
02-16-2010, 12:38 AM
برای رشته عمران دانشگاه ازاد من خودم به کمک یکی از لینکایی که بچه ها گذاشته بود یه چیزی درست کردم. عجله ای بود اما بدک نیست .

For password send me privat message or email me : m.m.akramian@gmail.com

sepidar
02-22-2010, 11:50 AM
دوستان کسی course description مهندسی صنایع نداره؟

mahsa_999
02-22-2010, 12:33 PM
دمشون گرم ؛)

course description معمولا ترجمه سرفصل های وزارت علوم هست. البته بستگی داره به اینکه دانشگاه به چه منظور لازمش داشته باشه. برای مثال دانشگاه پلی تکنیک میلان از این برای مشخص کردن اینکه چه درسهایی رو باید پاس کنید ازش استفاده می کنه و براش خیلی مهم هست... برای مثال در هر رشته خاص بررسی می کنه که پیش نیاز اون درس رو پاس کردین یا نه و اگه پاس نکرده باشین براتون اضافه می کنه که پاس کنید. یک صفحه از course description که سفارت ایتالیا در اختیار یکی از دوستانم گداشته بود رو برای نمونه اینجا می ذارم. البته به ایتالیایی هست ولی می تونید فرمتش رو ببینید...
2915

mahsa_999
02-22-2010, 12:44 PM
بچه ها من 2 تا سوال دارم

لطفا راهنمایی کنید

ترجیحا بهتره که با سربرگ باشه. برای من فقط با سربرگ دانشگاه و بدون امضا قبول کردن... اگه امکانش هست که تائیدش کنید فقط صفحه آخر امضا بشه کافیه اگه هم تونستید واسه همش امضا بگیرید که چه بهتر... مطمئن ترین روش هم اینه که بدید دارالترجمه و تائید قوه قضائیه بگیرید...

بعد اینکه تائیدش کردید اسکن کنید و بفرستین...

sepidar
02-22-2010, 01:20 PM
اگز بخواهیم course description رو آپلود کنیم، آیا باید امضا شدش رو اسکن کنیم یا نه؟ یکی گفته بود همینطوری اسکن کنید بعدا نمونه امضا بفرستین؟ یعنی چی" میشه توضیح بدین؟

m.a.a
02-22-2010, 02:18 PM
سلام دوستان،
این سر فصل دروس مهندسی صنایع - تولید صنعتی است !

تقریبا کامله، اگر به نظرتون میشه کاملترش کرد یا توضیحات برخی دروس رو بهبود داد، لطفا آنها رو در اختیار سایر دوستان نیز قرار دهید.

موفق باشید.

m0h3n
02-22-2010, 02:28 PM
بچه های دانشگاه جامع علمی کاربردی می تونن سرفصل دروس مربوط به رشته خودشون رو از سایت زیر دریافت کنند. توسط خود دانشگاه جامع علمی کاربردی ارائه شده
http://curriculums.uast.ac.ir/

mahsa_999
02-23-2010, 09:01 AM
اگز بخواهیم course description رو آپلود کنیم، آیا باید امضا شدش رو اسکن کنیم یا نه؟ یکی گفته بود همینطوری اسکن کنید بعدا نمونه امضا بفرستین؟ یعنی چی" میشه توضیح بدین؟

یعنی امضا نشده اش (اگه نسخه الکترونیکی مثل word یا pdf هست.) رو آپلود کنید بعد همراه بقیه مدارکتون که قراره پست بشه تائید شده اش رو بفرستین. جتی اگه آپلود هم نکنید مشکلی پیش نمیاد. با خیال راحت تائیدش کنید و پست کنید.

ramila
02-23-2010, 11:19 PM
ببخشید من تازه فهمیدم که باید course description بفرستم ،من از تو اینترنت واسه رشته خودمو پیدا کردم ,
1- حالا باید خودم ترجمه کنم( یعنی هر چی دستگیرم شد بنویسم) یا اینکه دانشگاه ترجمه شده داره؟
2- و بعد از ترجمه به تایید کجاها باید برسته ، یعنی اینکه بدم دارالترجمه که برام مهرها رو بگیره یا اینکه بدم دانشگاه ؟
3- دروس عمومی هم باید ترجمه بشن یا اینکه احتیاجی نداره؟

m.a.a
02-24-2010, 12:35 AM
ببخشید من تازه فهمیدم که باید course description بفرستم ،من از تو اینترنت واسه رشته خودمو پیدا کردم ,
1- حالا باید خودم ترجمه کنم( یعنی هر چی دستگیرم شد بنویسم) یا اینکه دانشگاه ترجمه شده داره؟
2- و بعد از ترجمه به تایید کجاها باید برسته ، یعنی اینکه بدم دارالترجمه که برام مهرها رو بگیره یا اینکه بدم دانشگاه ؟
3- دروس عمومی هم باید ترجمه بشن یا اینکه احتیاجی نداره؟

1 و 3 -اینکه دانشگاه ترجمه شده اش رو داشته باشه باید از خود دانشگاه بپرسید، البته احتمالش کمه. سعی کنید از ترجمه درس های مشترک با سایر رشته ها نیز استفاده کنید تا در وقت خود صرفه جویی کنید.
2-در مورد تایید، معمولا به تایید جایی نیاز ندارد مگر اینکه دانشگاه مقصد صراحتا در این مورد توصیح داده باشد ! من شخصا فایلی را که خود تهیه کردم پرینت کردم و بدون هیچ تاییدی برای دانشگاه ها فرستادم، و هیچ مشکلی از این جهت پیش نیامد.

ramila
02-24-2010, 12:01 PM
سلام
از دوستان کسی course description رشته طراحی صنعتی رو داره ؟ یا هر رشته هنری که بشه از واحدهای مشترکش استفاده کرد؟
دیگه وقتی نیست ممنون می شم کمک کنید.

sepidar
02-25-2010, 01:55 PM
1 و 3 -اینکه دانشگاه ترجمه شده اش رو داشته باشه باید از خود دانشگاه بپرسید، البته احتمالش کمه. سعی کنید از ترجمه درس های مشترک با سایر رشته ها نیز استفاده کنید تا در وقت خود صرفه جویی کنید.
2-در مورد تایید، معمولا به تایید جایی نیاز ندارد مگر اینکه دانشگاه مقصد صراحتا در این مورد توصیح داده باشد ! من شخصا فایلی را که خود تهیه کردم پرینت کردم و بدون هیچ تاییدی برای دانشگاه ها فرستادم، و هیچ مشکلی از این جهت پیش نیامد.

جواب سوال 3 رو کسی می دونه؟

دروس عمومی هم باید در course des بیان؟

mahsa_999
02-26-2010, 10:42 AM
جواب سوال 3 رو کسی می دونه؟

دروس عمومی هم باید در course des بیان؟

نه دروس عمومی لازم نیست...

Mehdiak
03-04-2010, 08:07 PM
برای رشته عمران و احتمالا رشته های دیگه مثل کامپیوتر و مکانیک و اینا سفارت ایتالیا تو جردن اماده داره اما حدود 50 هزار تومن می گیرن و مهر سفارت داره.

ramila
03-04-2010, 09:16 PM
من که رشتم نایابه چی کار کنم ؟
اول خودم تلاش کردم که ترجمه کنم ولی خوب خیلی سخته اصلا نمی دونم جملاتم درسته یا نه، کسی می دونه دارالترجمه حدودا چقدر می گیره ؟ واسه من حدودا 40 صفحه است ، اگر بدیم بیرون دارالترجمه ندیم چی ارزون تر می شه؟

تبیان
03-05-2010, 02:09 AM
برای رشته عمران و احتمالا رشته های دیگه مثل کامپیوتر و مکانیک و اینا سفارت ایتالیا تو جردن اماده داره اما حدود 50 هزار تومن می گیرن و مهر سفارت داره.

این یکی دیگه خیلی نوبره!! سفارت برداشته ترجمه سالهای قبل که از دارالترجمه ها می اومده کپی کرده و گذاشته اونجا. رو اسمها لاک میگیره و به قیمت 50 هزار تومان میفروشه. خیلی جالبه!!!

m0h3n
03-05-2010, 01:29 PM
همینطور که قبلا هم گفته بودم، Course Desc که آماده کردم رو اینجا آپلود می کنم واسه استفاده مابقی دوستان.
دوستان اگر این روند رو ادامه بدن، بانک خوبی در این تاپیک از Course Desc خواهیم داشت.

من فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر و لیسانس مهندسی نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه جامع علمی کاربردی هستم.

mahsa_999
03-05-2010, 05:49 PM
دوستانی که رفتن در مورد Course Description گفتن که زیاد به تائید و امضاهاش در ایتالیا گیر نمی دن ولی خودش خیلی مهم هست که کامل باشه چون استادا خط به خط می خو ننشش و با توچه به اون پیش نیاز هایی که باید پاس بشه رو مشخص می کنن.

soilman
03-07-2010, 11:53 AM
دوستانی که رفتن در مورد Course Description گفتن که زیاد به تائید و امضاهاش در ایتالیا گیر نمی دن ولی خودش خیلی مهم هست که کامل باشه چون استادا خط به خط می خو ننشش و با توچه به اون پیش نیاز هایی که باید پاس بشه رو مشخص می کنن.

درود...
من هم این سوال رو داشتم ولی از اقا صادق پرسیدم گفت مشکلی نیست....
من رو سربرگ دانشگاه گذاشتم و از مدیر گروهمون خواستم یه دونه امضا+قید سمتش (head) تو صفحه ی اخرش بکنه...

من فکر می کنم همانطور که مهسا خانم گفتن بیشتر رو محتواش کار دارن

روز خوش

soilman
03-07-2010, 12:07 PM
این هم سرفصل دروس من....

البته بگم به پای کار دوستان مخصوصا اقا محسن نمیرسه :)

reza_saw4
03-13-2010, 05:10 PM
با سلام. اینم مربوط به رشته مکانیک دانشگاه آزاده. البته من فقط واحدهایی که خودم پاس کرده بودم رو گزاشتم.موفق باشید.
Mechanic Course Discription (http://www.2shared.com/file/12077861/a76b1c3/My_Course_Discription.html)

shahzadat
04-01-2010, 05:19 AM
http://www.applyabroad.org/forum/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط soheil http://www.applyabroad.org/forum/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?p=174592#post174592)
Hi,

thQ

یکی از دوستان من هم Course Description رشته ی عمران - عمران رو میخواهد ، اگه کسی داره لطف کنه بفرسته :)

سلام دوستان. منم دنبال ترجمه سرفصل دروس مهندسی عمران-عمران هستم. خیلی فوریه،اگه کسی داره ممنون میشم.

soilman
04-01-2010, 03:33 PM
درود...

یه مطلب رو خواستم اشاره کنم...
در مورد امضا کردن سربرگ توسط مدیر گروه یا ... به نظر میرسه که مهم نیست و تنها جهت اعتبار دادنه...
این مطلب رو اقا صادق عزیز تو پیغام بازدید کننده برای بنده ذکر کردن...

روز خوش

range_del
04-08-2010, 01:02 AM
سلام بچه ها اگه کسی‌ course description رشتهٔ ENGLISH LITERATURE داره لطفا لینکشو برام ایمیل کنه .
تشریح دروس مربوط به:ENGLISH LITERATURE
آدرس:saeid.amirkhiz@yahoo.com

Angineh
05-11-2010, 12:30 PM

سلام، من امروز اولین بار وارد این سایت شدم، می خام بدونم برای course description عنوانی نمی نویسیم و فقط سربرگ دانشگاه و مهر کافیه؟
یه سواله دیگه من برای politecnico di Torino فرم online پر کردم و برای master قبول نشدم، حالا می خام بدونم کسی راجع به این که بخام برای لیسانس اقدام کنم (من مدرک لیسانس دارم) اطلاعی داره؟ مثل این که recognation of course انجام می دن و ارزیابی می کنن که مثلا برای سال آخر لیسانس قبول بشم یا.. اگه کسی اطلاع دقیق داره خواهش می کنم کمک کنه

cruxsign
05-12-2010, 02:41 PM
از بچه ها کسی ترجمه ی Course Description رشته ی فیزیک رو داره؟

hatefrad
05-26-2010, 09:43 AM
سلام، من امروز اولین بار وارد این سایت شدم، می خام بدونم برای course description عنوانی نمی نویسیم و فقط سربرگ دانشگاه و مهر کافیه؟
یه سواله دیگه من برای politecnico di Torino فرم online پر کردم و برای master قبول نشدم، حالا می خام بدونم کسی راجع به این که بخام برای لیسانس اقدام کنم (من مدرک لیسانس دارم) اطلاعی داره؟ مثل این که recognation of course انجام می دن و ارزیابی می کنن که مثلا برای سال آخر لیسانس قبول بشم یا.. اگه کسی اطلاع دقیق داره خواهش می کنم کمک کنه
آره دقیقا همین‌کار رو می‌کنن.. شما اگه مشکل سربازی ندارین می‌تونین واسه لیسانس پذیرش بگیرین. بعد که رفتین ایتالیا ریزنمره‌هاتون رو با ترجمه‌های تایید شده ببرین دانشگاه و با توجه به رشته‌تون یه سری از درس‌هاتون رو منطبق می‌کنن.. واسه بعضی رشته‌ها مثه معماری سخت‌گیری بیشتری می‌کنن.. ولی در مجموع به احتمال خیلی زیاد سال آخر لیسانس می‌شینین..

spt
05-26-2010, 02:45 PM
آره دقیقا همین‌کار رو می‌کنن.. شما اگه مشکل سربازی ندارین می‌تونین واسه لیسانس پذیرش بگیرین. بعد که رفتین ایتالیا ریزنمره‌هاتون رو با ترجمه‌های تایید شده ببرین دانشگاه و با توجه به رشته‌تون یه سری از درس‌هاتون رو منطبق می‌کنن.. واسه بعضی رشته‌ها مثه معماری سخت‌گیری بیشتری می‌کنن.. ولی در مجموع به احتمال خیلی زیاد سال آخر لیسانس می‌شینین..

راجع به course description هم عنوانش رو همین بنویسید (کورس دسکریپشن) و مال من سر برگ دانشگاه هم نداشت قبول کردن...
خیلی گیر نیستن روش... نگران نباش :) ایشالا که درس میشه کارت :)
موفق باشی

hanah
05-31-2010, 02:35 PM
سلام دوستان
ببينم كسي course des دوره كارداني معماري دانشگاه آزاد رو داره؟
يا كسي مي دونه cou des دانشگاه ازاد رو از چه سايتي ميشه گرفت(خود دانشگاه باهام همكاري نميكنه)
من از تو goolge و اينجا چيزي دستگيرم نشد
و آيا حتما بايد تايئد دانشگاه رو بگيريم؟
ممنونم

nima_07
06-02-2010, 11:46 AM
سلام دوستان
ببينم كسي course des دوره كارداني معماري دانشگاه آزاد رو داره؟
يا كسي مي دونه cou des دانشگاه ازاد رو از چه سايتي ميشه گرفت(خود دانشگاه باهام همكاري نميكنه)
من از تو goolge و اينجا چيزي دستگيرم نشد
و آيا حتما بايد تايئد دانشگاه رو بگيريم؟
ممنونم
-----------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
در این سایت سرفصل همه رشته ها رو میتونی دانلود کنی
http://www.iausep.com/

statira
06-17-2010, 10:11 AM
سلام دوستان

من یک سوال داشتم میشه Course Description را خودم ترجمه کنم و بدون مهر و امضای دانشگاه یا مدیر گروه واشون بفرستم قبول میکنند؟

rm_cpu
06-17-2010, 11:10 AM
سلام دوستان

من یک سوال داشتم میشه Course Description را خودم ترجمه کنم و بدون مهر و امضای دانشگاه یا مدیر گروه واشون بفرستم قبول میکنند؟

yes,but try at your own risk.

atnsm
06-29-2010, 05:10 PM
سلام به دوستان زحمتکش،

سوال: آیا ترجمه CD(course Description) باید توسط دانشگاه یا وزارت علوم تایید شود؟

atnsm
06-29-2010, 05:17 PM
اینم لینک خوب برای بچه های خوب:
سرفصل دروس رشته IT وزارت علوم -دانشگاه سراسری (http://www.4shared.com/file/146458846/31dd5b93/IT_Chart.html)
Password: itbased.blogfa.com

spt
07-02-2010, 04:56 PM
سلام به دوستان زحمتکش،

سوال: آیا ترجمه CD(course Description) باید توسط دانشگاه یا وزارت علوم تایید شود؟

بستگی به دانشگاه مقصد داره.... اگه برای پلی تکنیک میلان میخای آره.... کلا تایید دانشگاه خیلی هم سخت نیست.... کافیه یه استادت امضا و تاییدش کنه، حالا اگه مهر بخوره که دیگه عالیه ؛)

hsnkh7
07-09-2010, 04:09 PM
کورس دسکریپشن برق الکترونیک:
http://www.4shared.com/document/ESRwyqeb/Course_Description_Electronics.html?

shilanasehi
07-27-2010, 10:27 PM
ببخشید کسی course discription برای کارشناسی IT داره؟

m0h3n
07-28-2010, 03:44 PM
ببخشید کسی course discription برای کارشناسی IT داره؟

رشته IT رو من ندیدم در این تاپیک... بازهم پیشنهاد می کنم تاپیک رو مطالعه کنید.. شاید دوستان upload کرده باشند... نرم افزار کامپیوتر رو خود من گذاشتم در همین تاپیک

موفق باشید

Mehdiak
08-11-2010, 09:09 AM
سلام به دوستان زحمتکش،

من و چن تا از دوستانم برای پلی میلان اقدام کرده بودیم .... course description رو از خود سفارت گرفتیم و خودشونم تایید کردن ، البته برای تایید یه مبلغی گرفتن که الان یادم نیست ... مشکلی هم پیش نیامد
موفق باشین .

Mehdiak
08-21-2010, 09:50 PM
برای رشته عمران دانشگاه ازاد من خودم به کمک یکی از لینکایی که بچه ها گذاشته بود یه چیزی درست کردم. عجله ای بود اما بدک نیست .

For password send me privat message or email me : m.m.akramian@gmail.com

ظاهرا دوستان قادر به download این لینک نیستن من یه بار دیگه فایل رو بدون pass می ذارم ، موفق باشین

hsnkh7
08-26-2010, 11:13 PM
کورس دسکریپشن مهندسی عمران
--لینک قبلی spt کار نمیکرد و من این رو به درخواست خود ایشون مجدد آپلود کردم

farnoushsh
08-30-2010, 07:12 PM
سلام دوستان کسی C-D سخت افزار رو داره ؟

pushnetala
08-31-2010, 10:17 AM
با سلام. اینم مربوط به رشته مکانیک دانشگاه آزاده. البته من فقط واحدهایی که خودم پاس کرده بودم رو گزاشتم.موفق باشید.
Mechanic Course Discription (http://www.2shared.com/file/12077861/a76b1c3/My_Course_Discription.html)

میشه اینو اینجا اوپ لود کنید

آخه سایت فیل*تره

اگرم میشه C-D مکانیک سیالات دانشگاه آزاد بذارید یه دنیا ممنون میشم

pushnetala
09-01-2010, 06:35 PM
نوشته اصلی توسط reza_saw4 http://www2.applyabroad.org/images/buttons/viewpost-left.png (http://www2.applyabroad.org/showthread.php?p=198796#post198796) با سلام. اینم مربوط به رشته مکانیک دانشگاه آزاده. البته من فقط واحدهایی که خودم پاس کرده بودم رو گزاشتم.موفق باشید.

میشه اینو اینجا اوپ لود کنید

آخه سایت فیل*تره

اگرم میشه C-D مکانیک سیالات دانشگاه آزاد بذارید یه دنیا ممنون میشم

هیچ کس نبود که یه کمکی کنه! ! !
:(

برای این آزمیشگاها چی بنویسم

ممنون

1. آزرتعاشات-

2. آزفیزیک- 1

3. آزفیزیک- 2

4. آزمقاومت- مصالح (http://www.google.com/search?hl=fa&lr=&client=firefox-a&hs=CuU&rls=org.mozilla:en-US:official&&sa=X&ei=lGt-TNmSJI_KjAfCn5DzCg&ved=0CBIQBSgA&q=%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA-+%D9%85%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AD&spell=1)

5. آزسیالات-

6. آزترمودینامیک-

7. آزمبانی- برق

واسه این کارگاها چی بنویسم

1. جوش

2. آتومکنیک

3. ماشین ابزار

behzad276
09-01-2010, 07:10 PM
نوشته اصلی توسط reza_saw4 http://www2.applyabroad.org/images/buttons/viewpost-left.png (http://www2.applyabroad.org/showthread.php?p=198796#post198796) با سلام. اینم مربوط به رشته مکانیک دانشگاه آزاده. البته من فقط واحدهایی که خودم پاس کرده بودم رو گزاشتم.موفق باشید.

:(

ممنون

1. آزرتعاشات-

2. آزفیزیک- 1

3. آزفیزیک- 2

4. آزمقاومت- مصالح (http://www.google.com/search?hl=fa&lr=&client=firefox-a&hs=CuU&rls=org.mozilla:en-US:official&&sa=X&ei=lGt-TNmSJI_KjAfCn5DzCg&ved=0CBIQBSgA&q=%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA-+%D9%85%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AD&spell=1)

5. آزسیالات-

6. آزترمودینامیک-

7. آزمبانی- برق

1. جوش

2. آتومکنیک

3. ماشین ابزار

البته فکر می کنم همه ی این دروس توی course description ای که دوستان آپلود کردن موجود باشه ...طبق transcriptبه این صورته :
Vibration and dynamics Lab
Strength of materials Lab
Fluid Mechanics Lab
Thermo Dynamics Labو ...
.................................................. ..
ٌWelding Workshop
Automechanics Workshop
Machining Workshop

pushnetala
09-01-2010, 07:36 PM

http://www2.applyabroad.org/images/smilies/frown.png

ممنون

1. آزرتعاشات-

2. آزفیزیک- 1

3. آزفیزیک- 2

5. آزسیالات-

6. آزترمودینامیک-

7. آزمبانی- برق

1. جوش

2. آتومکنیک

3. ماشین ابزار

البته فکر می کنم همه ی این دروس توی course description ای که دوستان آپلود کردن موجود باشه ...طبق transcriptبه این صورته :
Fluid Mechanics Lab
Thermo Dynamics Labو ...
ٌWelding Workshop
Automechanics Workshop
Machining Workshop

ممنون

منظور من معنیشون نبود دسکریپشین اینا رو میخواستم

در کل دوستان خواهشا اگه C-D لیسانس مکانیک دارید فایلشو بگذارید لطفا

این فایلی که رضا زحمتشو کشیده کسی میتونه واسم میل کنه آخه سایته فیلت*ره
یا اوپ لودش کنه

hosein.arya@gmail.com

pushnetala
09-02-2010, 10:11 AM
Fluid Mechanics Lab
Thermo Dynamics Labو ...
ٌWelding Workshop
Automechanics Workshop
Machining Workshop
در کل دوستان خواهشا اگه C-D لیسانس مکانیک دارید فایلشو بگذارید لطفا

این فایلی که رضا زحمتشو کشیده کسی میتونه واسم میل کنه آخه سایته فیلت*ره
یا اوپ لودش کنه

hosein.arya@gmail.com

ممنون از بهزاد و رضای عزیز

در مورد دسکریپشین اینا کسی میتونه کمکم کنه

محاسبات عددی

مبانی برق 2

سیستمهای انتقال آب

طراحی مبدل‌های حرارتی

سوخت و احتراق

زبان تخصصی

آزمایشگاه فیزیک 1

spt
09-02-2010, 01:02 PM
ممنون از بهزاد و رضای عزیز

در مورد دسکریپشین اینا کسی میتونه کمکم کنه

محاسبات عددی

مبانی برق 2

سیستمهای انتقال آب

طراحی مبدل‌های حرارتی

سوخت و احتراق

زبان تخصصی

آزمایشگاه فیزیک 1

یه سری از اینا: محاسبات و آز فیزیک
توی عمران هست.... خودت یه نگاهی بنداز

kourosh_sh
09-02-2010, 02:31 PM
فکر نکنم دانشگاه تائیدش کنه. شما بهتره با مدیر گروه صحبت کنید و راضیش کنید که زیرشو امضا کنه. سربرگ دانشگاه رو هم بخوره بهتره....

من که نتونستم تو دانشگاه تائیدش کنم! فقط با سربرگ فرستادم. حالا منتظرم ببینم قبولش می کنن یا نه! اگه قبولش کردن خبر می دم که الکی درگیر تائید نشید...

قبول كردند ازتون؟ اگه قبول كردند منم اين كار رو كنم. بعد من تو اين ثبت نام اوليه كه تا 3OCT است نتونستم بفرسم Course Description رو مشكلي پيش نمياد؟

mahsa_999
09-02-2010, 03:30 PM
اون لینکی که قبلا گذاشته بودم مثل اینکه درست کار نمی کنه.

این کورس دسکریپشن کارشناسی کامپیوتر گرایش نرم افزار هست که با کمک فایل هایی که دوستان اینجا گذاشته بودن جمع کردم. قسمت هایی که کم بود رو هم خودم ترجمه کردم. اگر کسی ایرادی توش پیدا کرد لطفا اصلاح کنه و به منم خبر بده.